Rotete (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

53

Rotete

Hvordan går det med deg, Martine? Joo, jeg har det dødsbra for tiden! Har fått et mye bedre forhold til et ansiktsuttrykk jeg aldri legger ut bilder av, nemlig smiling. Jeg har det bra, veldig bra. Likevel føler jeg meg dritt. Jeg hater at jeg skriver dette, jeg hater at dere kommenter at alt jeg legger ut på bloggen er 'negativt', jeg hater at dere har fått inntrykk av at alt jeg gjør er å stå foran kameraet og beundre meg selv. Please ikke. Dere må være snille og si at dere tenker lengre enn som så. En blogg trenger ikke inneholde tusen bilder av familie, venner og for ikke å glemme mat for å være en blogg. Akkurat nå kan jeg si meg svær misfornøyd med det jeg ser i speilet hver dag. Har egentlig bare lyst å sove bort hele dagen, ligge inne med hodet ned i puta. Er så utrolig irritert på meg selv fordi jeg i det hele tatt gidder å prøve å skrive dette innlegget. Blir ikke forstått uansett. 'Tror du at du selv er pen eller? Herregud selvdigger'. Bilder lyver. Trodde de fleste hadde fått med seg det til nå. Helst vil jeg ikke legge ut bilder av meg selv i det hele tatt. Likevel gjør jeg det. Hvorfor? Hadde jeg bare kunnet komme opp med et svar som virket det miste logisk. Jeg tenker på mye på ting som egentlig ikke har noe å si. Snakker ikke med noen om noe. Jeg er helt over you know who, så de som kobler mine dårlige dager til han; slutt. Føler meg egentlig bare ekkel. Utseendemessig er alt feil for øyeblikket. Har sikkert noe å gjøre med at jeg ikke har trent på en stund. Nå går jeg jo på krykker i tillegg. Føler meg alltid dårlig hvis jeg ikke har fått sprunget ut noe energi. Hater å klage over mitt eget utseende.

Tipper dere husker stilen om 'Det perfekte utseende' som jeg la ut litt for ikke så lenge siden. Fikk en kommentar der som jeg har planer om å bare bruke som utgangspunkt. Om dere velger å tro at jeg legger den til fordi det var 'den eneste negative på innlegget', så får det så vel være.

''Arg det er så tåpelig!!! Det er ALLTID dere pene jenter som skriver slike innlegg. Dere med sånn omtrent perfekt hud, kropp, ansikt og klær. Dere aner faktisk ikke hvordan det er å ikke være pen og attraktiv. Dere klager alt for mye. Celuitter, kviser, rynker og fett aner dere ikke hva er en gang. Snart er sommeren her, og jeg gruer meg sinnsykt mye takket være dere.''

Hvis det er slik folk tenker, så er det faktisk ikke håp. 'Dere med sånn omtrent perfekt hud, kropp, ansikt og klær. Celuitter, kviser, rynker og fett aner dere ikke hva er en gang'. Tro meg, jeg vet veldig godt hvordan det er. Hvis en person ser bra ut, så betyr ikke det at h*n nødvendigvis har det spesielt bra med seg selv. Selv ser jeg to forskjellige personer på bildene av meg og meg i speilet. Enten så er det bare jeg som innbiller meg om at det er sånn, eller så er det faktisk sånn. Hadde hele dette innlegget planlagt i hodet før jeg begynte å skrive, ble ikke som planlagt. Har ikke lyst å poste det på grunn av at alt kommer til å bli tolket feil, det er dårlig skrevet med dårlig sammenheng. Egentlig bare den messed up delen av hjernen min som har klart å uttale seg her. Rotete. Tror bare jeg ender alt her, poster innlegget og stikker ned og tar meg en velfortjent sjokolade. • Ida Efteland
  18.04.2012 kl.22:53
  jeg digger bloggen din, å digger at du har masse bilder av deg selv! Er jo tross alt deg bloggen handle om, stå på jente!
  18.04.2012 kl.22:54
  den sjokoladen fortjener du! :)
  18.04.2012 kl.22:57
  Du er fantastisk Martine! Elsker hvordan du skriver og uttrykker deg selv.
  veronica
  18.04.2012 kl.22:58
  At noen kan kommentere noe sånt, kanskje noen bloggere er sånn men de kan ikke bare begynne å klage på deg. Og siden dette er din blogg kan jo du gjøre det du vil.. ikkesant?

  Du må jo ikke være som alle andre, det er kjedelig. De bildene du tar er kule og gir inspirasjon.. Og det er mange jenter som ser opp til deg så have a nice day and fuck the haters
  18.04.2012 kl.23:01
  Du er best!
  18.04.2012 kl.23:01
  forstår veldig godt hva du mener!
  anonym
  18.04.2012 kl.23:03
  huff du har det tydelig vis ikke bra martine..... du sier du er så lei av at folk kommenterer hvordan du bare blogger om negative ting og om deg selv, men det er det du gjør jo!! du vett selv at du er pen, siden du legger ut så mange bilder av deg selv, kan du ikke føle deg såå rævva som du vil ha det til... så slutt å syt...;) begynn å blogg om mer positive ting, andre mennesker rundt deg! å tenk på hvor bra du egentlig har det, i steden for maaaange andre!
  mia
  18.04.2012 kl.23:03
  Du har så bra blogg, og du er en av de peneste jentene jeg noen gang har sett, helt ærlig. Jeg vet det ikke hjelper uansett hvor ofte du hører det, men jeg vil likevel at du skal høre det, for det fortjener du :) Stå på
  18.04.2012 kl.23:07
  anonym: og du er tydeligvis en av de som ikke forstår. jeg blogger IKKE bare negativt nei. blir det automatisk negativt fordi jeg ikke skriver smilefjes? akkurat dette med bildene forklarte jeg vel sånn halvveis i innlegget. en person kan legge ut bilder av trynet sitt og fortsatt ikke føle seg bra med seg selv, kjææære deg.
  18.04.2012 kl.23:08
  folk er fucka i hodet. JEG FORSTÅR DEG MARTINE! du har mer oppi hodet enn de fleste.
  Tina
  18.04.2012 kl.23:09
  du er best, digger deg!
  Celin
  18.04.2012 kl.23:13
  Du er helt fantastisk - og selv om vi ikke kjenner hverandre i det hele tatt, føler jeg at jeg kjenner deg likevel. Jeg ser opp til deg. Og jeg ville gjort så mye for å fått utseendet ditt.
  Johanne
  18.04.2012 kl.23:15
  stå på, martine <3
  18.04.2012 kl.23:15
  åh, det å klage på at du ''Bare blogger negativt'' blir det samme som å klage på at en person feks aldri legger ut outifitbilder. Du har DIN EGEN STIL (denne ganga er det snakk om måten du blogger på) og jeg elsker at du skiller deg ut fra de andre bloggerne! mener absolutt ikke at du bare blogger negativt. de som mener det sier det bare fordi det er det eneste de fokuserer på :)
  18.04.2012 kl.23:16
  dette høres syykt frekt ut, men jeg blir så ittirert når feks ''tykke'' mennesker sier at det er teit at ei tynn jente legger ut bilder i bikini osv.. pga. det er noen som er litt tykkere der ute som kan få dorlig selvtillit av det.. men det jeg ikke fatter det er når noen tykke folk klager over at de er så tykke osv,, og at de som er litt tynnere ikke har noe og klage over.. og så sitter de der og propper i seg alslags! trening bryr de seg ikke med, og virker ikke som om de i det heletatt gjør noe for og få den kroppen de hadde vert fornøyde i! selvfølgelig, alle kan drite i hva de spiser og ikke bry seg om trening, men jeg syns de som gjør det skal få låv til og vise seg frem får noe de har jobbet for! Og dette minnet meg om det du skrev og den kommentaren! er man pen naturlig skal man få låv til og vise seg frem! og alle har dorlige dager der de ikke liker meg selv! jeg har selv dager jeg føler meg som en kjempe! jeg føler meg stygg og ikke vill gå ut, det tror jeg er ganske normalt, men det og blir rakket ned på fordi man er usikker på seg selv er bare domt og teit, er man usikker trenger man støtte og omsorg ikke masse hat slengt rett i tryne! Jeg synes du er utrolig heldig med utseende ditt Martine! men jeg forstår akuratt hva du mener med og føle seg stygg osv .. det tror jeg de fleste jenter opplever!
  18.04.2012 kl.23:21
  Sykt bra skrevet! Digger bloggen din :)
  18.04.2012 kl.23:23
  Jeg ser utrolig opp til både utseende å stilen din. Elsker at du legger ut bilder av deg selv. Dumt at du ikke er fornøyd med deg selv. Jeg følte meg akkurat som du beskriver i innlegget i fjord. Perioden var lang og slitsom og ting som ikke skulle skjedd skjedde. Men jeg har nå funnet en metode som hjelper meg å holde motet oppe. Så for tiden er jeg så blid og fornøyd som jeg kan bli. Sitter ikke å følere meg dum, stygg å ekkel lengre. Et tips: finn noe å se fram til. Finn ut hva som gjør deg selv "ulykkelig" og slutt med det. ;)

  Ha en fin dag! Du er rå!! ;D
  18.04.2012 kl.23:24
  okei... DU ER BEST!
  18.04.2012 kl.23:26
  Bra skrevet! Fortsett:)
  18.04.2012 kl.23:27
  utrolig bra skrevet, martine!! vi alle har dager hvor alt blir bare helt feil og ofte perioder å! du er helt ufattelig nydelig, det må du bare vite at egentlig omtrent alle i hele norge synes! du er en ufattelig flink blogger, og ja hvaså om man legger ut masse bilder av seg selv på sin EGEN blogg? hallo liksom, det er jo bloggeren bloggen handler om.. men for håpe du får det bedre snart! men du må alltid huske på, vi alle synes du er helt ufattelig vakker akkurat som du er! <3
  18.04.2012 kl.23:45
  Skulle nesten tro du var inne i hodet mitt og bare dro ut mange av tankene jeg går med hver dag. Jeg forstår deg veldig godt, uten å gå inn i hver ting jeg kjenner meg inn i - men jeg forstår deg. Og jeg vet det ikke er stort å si for å muntre deg opp når man er i et sånt humør, men ja. Spis den sjokoladen! Akkurat kost meg med et stykke kake, love.
  Oda
  19.04.2012 kl.00:03
  Synes du er så rå, Martine! Selv om jeg ikke kjenner deg, ser jeg på deg mer som en venn enn en blogger. Vanskelig å forklare. Ja. Kjenner meg ofte igjen i mye av det du skriver, og prøver å forstå så godt jeg kan. Synes du uttrykker deg veldig bra. Og utseende ditt, fantastisk. Beundrer hele deg. Du virker som en utrolig bra jente! Bildene du tar er inspirasjonen min. Tenk på det. Jeg ser opp til deg. Du er forbilde mitt. Og du er nydelig :)
  19.04.2012 kl.00:19
  Synes du har en kjempefin blogg jeg ! Det at du har mye bilder av deg selv- who cares ? Det er din blogg, deg dette handler om. Du legger ut hva du vil - og jeg forstår utrolig godt hvordan du føler det med bilder av deg selv. Jeg føler meg ikke fresh - selvom jeg legger ut bilder av meg selv. Hvorfor? I Have NO idea. Stå på videre søta <3
  19.04.2012 kl.00:20
  Synes du har en kjempefin blogg jeg ! Det at du har mye bilder av deg selv- who cares ? Det er din blogg, deg dette handler om. Du legger ut hva du vil - og jeg forstår utrolig godt hvordan du føler det med bilder av deg selv. Jeg føler meg ikke fresh - selvom jeg legger ut bilder av meg selv. Hvorfor? I Have NO idea.
  19.04.2012 kl.06:24
  Skjønner faktisk veldig godt hva du mener. Jeg blogga før, og la ut mange bilder av meg selv. Nettopp fordi jeg ikke hadde andre ting å ta bilder av, familien ville jeg ikke ha på bloggen og når man er med venner.. Ja, da er man med venner. Så er det jo ganske enkelt å bare stille seg foran kamera selv. Bildene som ble tatt var jo ikke _meg_. Jeg redigerte dem, slik at det jeg var ufornøyd med ble bra. Jeg følte meg jævlig i virkeligheten, men på et bilde kan man fremstå helt annerledes. Håret ligger ikke alltid perfekt, sånn som på et bilde. Fikk mange kommentarer på at jeg var selvdigger, og ingen trodde meg når jeg sa at jeg ikke var fornøyd med utseendet mitt, fordi jeg tok mange bilder. UTROLIG PLAGSOMT!
  Thea
  19.04.2012 kl.06:36
  Bare vær deg selv ! Du er RÅ ! ;D
  19.04.2012 kl.08:20
  Forstår deg og støtter deg, Martine :) Bilder av deg sjølv er eit must på ein blogg, just sayin'
  19.04.2012 kl.08:47
  Haters gona hate..

  Love u babe! Du e perfekt og nydelig. Du e perfekt for at du e du, og ingen i heile verden e som du <3

  Til alle haters. Slutt å sammenlign dåkke me bloggare, eller kem faen dåkke streve ette å bli. Ver dåkke sjøl for crying out loud.
  19.04.2012 kl.08:48
  gonna* faen.
  19.04.2012 kl.09:30
  Du har en utrolig bra blogg, og tar kjempe bra bilder. Skjønner ikke hvordan folk kan få det til å bli at du er en selvdigger, har aldri sett deg skrive noe om at du ELSKER deg selv og at alle andre suger etc........ fortsett å blogg som du gjør, du er utrolig flink!
  Andrea
  19.04.2012 kl.11:00
  Jeg liker bloggen din, og syns bildene dine er kjempe fine!

  Jeg har det også litt sånn som deg tror jeg, men det føles umulig og sette ord på det og jeg klarer ikke forklare hvordan jeg har det til noen for det blir bare missforstått. Jeg føler meg veldig "lost" ...
  19.04.2012 kl.11:09
  martine, du e nydelig! ingen kan sei någen ting på d. mi he alle åkkas perioda der mi ikkje føle åkke fine, men d går øve! eg låve deg. men du ska veda at du e ei jenta me et av di finaste utseendan eg någen gång he sett, og d e ikkje løgn - for eg vett at d e mange tusen jente som konne ønska di såg ut som deg! stå på goll, u are amazing!<3
  anonym
  19.04.2012 kl.11:16
  Kjære martine :) Tenk på mennesker rundt deg, og ikke bare deg selv . Vi lever i et samfunn sammen med andre mennesker, vi lever ikke i et samfunn der blogg er livet. Tenk på menneskene som sitter hjemløse på oslo S de har grunn til å syte å klage, men alikevell holder de det inne.

  Du skriver på dette innlegget at du ikke snakker om dine problemer, men hvorfor legger du da dette innlegget ut? Har ikke lest et innlegg enda der du ikke klager over noe , ja du har blitt dumpet av din kjære, men du lever da enda . Du har da enda en framtid. Grunnen til at jeg velger å skrive dette til deg er fordi du selv må åpne dine øyne snart , du lever i et samfunn for deg selv, der du tror utsenet er det viktigeste. Du tar feil! Onskyll for en brutal sannhet, men du fortjener å høre sannheten . Om du mener du ikke snakker om dine problemer til folk blir det meget feil å legge dette innlegget ut på netttet. Verden kan se det , ergo dine venner, dine bekjente og ukjente ser dette ! Du klager , du er misfornøyd . Prøv å se på framtiden som den er, se på virkligheten..
  19.04.2012 kl.11:40
  anonym: DU har ikke forstått. Det at jeg har blitt 'dumpet av min kjære' har INGENTING med dette å gjøre. Gidder ikke prøve å svare en gang.
  19.04.2012 kl.11:49
  Frøken anonym over her har ikke skjønt en dritt. Skjønner hvorfor du ikke gadd å svare ordentlig på kommentaren Martine. Hun har jo ikke skrevet at hun ikke snakker om problemene sine? Martine har nok vidåpne øyne i forhold til deg, kjære.
  Helene
  19.04.2012 kl.12:14
  Helt ærlig så skjønner jeg ikke hva folk hakker på deg for. Har ikke ofret en tanke om at grunnen til at du legger ut masse bilder av deg selv er fordi du synes at du er kjempepen, og faktisk så er bildene en av grunnene til at jeg hele tiden kommer tilbake. Har aldri følt meg særlig pen selv heller, men det betyr ikke at jeg dropper å legge ut bilder av meg selv.

  Skjønner heller ikke hvordan folk kan si at du er så negativ heller. Leste nettopp så og si alle innleggene på hele forsiden din, og jeg fant ikke et eneste innlegg hvor jeg satt igjen med inntrykket: Wow, hun her må være skikkelig negativ.

  Det er nok bare andre som er ute etter å dra deg nede i sørpa. Noen ganger skriver du om at du har mye og gjøre osv. mange ser på dette som å være negativ, mens de som har mye å gjøre selv(som i alle fall ikke har tid til å bruke tiden sin på å skrive dritt-kommentarer til andre) tenker ikke over det i det hele tatt. Lover deg; det er ikke noe galt med blogginga di, bare mye galt med folkene der ute.. :)
  Amalie
  19.04.2012 kl.13:56
  Du er fantastisk, ikke la andre fortelle deg noe annet, spesielt ikke speilet :)

  Og jeg tror du har utrolig mye positivt i livet ditt også og om du fokuserer enda mer på det, tror jeg selvtillit og selvbilde vil komme av seg selv, sånn som det har gjort med meg. Men selvfølgelig, dager går opp og ned man kan ikke alltid føle seg bra, og man finner alltid noen som ser bedre ut, kan mer og gjør ting bedre, men da må man bare fokusere på hva man selv kan gjøre bra for andre og seg selv:) og selvom jeg vet hvor lite det betyr å høre det og at det er vanskelig å tro på, så er du kjempepen! Tror mange kunne ønske de så ut som deg :) Men det som er så bra er at utseende betyr i den store sammenhengen ingenting, mest av alt ser man på det indre til personer og det kan ofte gjøre dem så ufattelig fine!!
  Launa
  19.04.2012 kl.14:45
  Jeg har lest gjennom kommentarene og hvorfor i det heletatt leser dere bloggen hennes hvis dere mener hun klager så mye ? Jeg syns selv at Martine er helt utrolig flink, hun har sin egen stil som folk må godta. Og ALLE dere hatere må forstå at dere kjenner ikke martine så dere har absolutt ingen grunn til å dømme henne ut fra bloggen! Tror neppe dere aldri har hatt dager dere føler alt er galt, utseende er stygt osv.

  Ser mye opp til deg Martine, stå på!! <3
  19.04.2012 kl.15:11
  Du er best :)
  ToriaMoria
  19.04.2012 kl.15:17
  Jeg synes du bare burde stå på videre jeg, Martine! Det at du ikke bare skriver "positive" ting, gjør bare bloggen din mer realistisk. Du lyver ikke og sier at alt er bra når du egentlig har det helt rævva, noe jeg beundrer deg masse for! Du virker som en fantastisk jente, og jeg vet at om jeg skulle lage en blogg, ville jeg lagd en blogg som din!

  du er utrolig flink. ikke la noen ta fra deg det!
  Pos
  19.04.2012 kl.15:25
  Du er best Martine! Du gir meg inspirasjon, jeg ser opp til deg. Bra skrevet!
  :)
  19.04.2012 kl.15:25
  you go girl!
  Karoliine
  19.04.2012 kl.15:27
  Visst du føler at leserene ser på deg som en negativ person, hvorfor ikke prøve å snu det?

  Prøv heller og lag noen få innleg som er gode, og kanskje positive istedenfor et innleg der du legger ut noen bilder av deg selv mens det står at du har det travelt og skal på jobb, fotball, skole osv..

  Personig synes jeg at dette er en kjempe fin blogg, men må si meg enig med de som sier at det kanskje KAN virke LITT negativ innimellom.. og mange bilder av deg selv er det jo.. Men det er din blogg og du som bestemmer :)
  Anette
  19.04.2012 kl.15:42
  Hei!

  Jeg har ikke fulgt så lenge med på bloggen din, men det lille jeg har sett så er dette inntrykket mitt:

  jeg syns du er både skjønn og pen. og tar kjempe fine bilder!:)

  Fortsett med det du gjør, fordi du er flink til det!:))
  Mariann
  19.04.2012 kl.17:10
  Haters gonna hate ;)

  syns du er drit kul jeg, og hvem er det lettest å styre foran kameraet? degselv!

  jeg vet jeg ikke er super pen, ikke mange som kommer til meg å sier: du er peen!! men jeg veit godt at jeg ikke er stygg.. Jeg er ikke tynn og har den flateste magen, men jeg er HVERTFALL ikke tjukk!

  Folk har store problemer med å takle seg selv som den de er, er sikker på at alle som skriver sånne kommentarer om at de pene gjør ditt og datt egentlig er flotte mennesker selv, men de klarer ikke se det!

  STÅ PÅ Martine! Syns du er kjempe tøff!
  Vilde
  19.04.2012 kl.18:12
  Det blir bedre, Martine :-) Jeg har selv vært der og er der i grunnen litt fortsatt. Å bli vant til og å godta sitt eget utseende er noe man går igjennom i ungdomstiden. Selv om andre ser skjønnheten, trenger det nødvendigvis ikke være at man ser den selv, som du også sier. Men alle har dårlige dager i blant, mens andre dager bør man bare se seg i speilet og være fornøyd! Livet er bare en gang, og det er ikke noe vits i å bruke det på å være usikker eller ufornøyd. Du har all grunn til å drite i hva andre måtte mene eller tenke, du er perfekt, ikke bare fordi du er så utrolig skjønn og pen, men kun fordi det bare er en versjon av deg!
  Hilde
  19.04.2012 kl.18:32
  Er faktisk enig med kommentaren i innlegget ditt.

  Du er faktisk utrolig pen og utrolig heldig med utseendet. Og det er faktisk en del jenter som ikke er så heldige med utseende sitt. At en langt over gjennomsnittet pen jente som deg klager over utseende sitt er faktisk forkastelig. Kvalmt.

  Greit at man kan ha det vondt inni seg osv, det er en annen sak. Men man må faktisk huske at når man klager over noe ved seg selv, er det mennesker som har det 1000 ganger verre.

  Håper du ser tilbake når du blir eldre og tenker hvor dum og barnslig du var som i det hele tatt hadde negative tanker om seg selv. Dette gjelder selvfølgelig alle. Selvfølgelig har alle rett til å ha vonde tanker om seg selv, men det er faen ikke nødvendig. Det er for dumt.

  Selv har jeg lært å elske meg selv selv om jeg har masse kviser, cellulitter, eller litt ekstra kilo på kroppen. Jeg føler meg sexy. Jeg gir faen i mine mangler og skrupler. Folk har det verre enn meg, og jeg vet at det er utrolig mange jenter, damer, der ute som skulle ønske de hadde min kropp, mitt utseende, for de har kanskje 50 kilo ekstra på kroppen, eller har utbrudd av kviser i ansiktet osv.

  Jeg kunne hatt det verre, og jeg kunne hatt det bedre, men jeg er faen meg fornøyd. SLUTT Å KLAG OG VOKS OPP! Det er bare jævla kvalmt å lese om pene jenter med bra kropp som klager over utseende sitt uansett hvem som leser.

  Og ja, du spyr ut negativitet på bloggen din. Mitt humør blir faktisk litt dratt ned hver gang jeg leser bloggen din. Jeg sitter igjen med en negativ følelse. Og når mangfoldige mennesker sier til deg at du virker negativ, så ja, da er det sant. Hvis du er så lei av det, gjør noe med det?

  En person som ikke skriver negativt eller virker negativ ville ALDRI fått høre at den personen virker negativ.

  Jeg leser andre blogger som sier at de prinsipielt ikke vil skrive om negative ting, eller vil virke negative. De bloggerne fremstår 100 ganger bedre enn en blogg som ikke gjør det. Lær av det. Jada du kan si at det er din blogg og du skriver hva faen du vil. Men ingen vil omgås en negativ person......

  Jeg var negativ og fikk høre det ofte. Jeg sa jeg ikke var negativ, men en realist. Tilslutt skjønte jeg faktisk at jeg var negativ mot alt og alle og tok meg selv i skinnet og endret meg. Jeg har det mye bedre med meg selv nå, og har fått utrolig mange nye venner.

  Hele bloggen din fremstår negativ og deprimerende. Hvis du ikke tåler å høre det, gjør noe med det og slutt å klag.
  19.04.2012 kl.18:43
  Hilde: Jeg er fullt klar over at jeg ikke blogger om solskinn og happy days, er fullt klar over at jeg ikke smiler på hvert bilde. Det vil jeg ikke heller! Jeg klager ikke over at folk sier at jeg blogger negativt, jeg klager over at folk ikke kan godta at jeg ikke har en 'normal' blogg. Gjør bloggen min dagen din verre; så ikke les den da? Dette er første gangen jeg klager over utseende mitt på bloggen. Skrev til og med at jeg ikke skjønte at jeg gadd en gang, men det måtte ut. Du har heller ikke skjønt det. Jeg kommer ikke til å legge skjul på om jeg har en dårlig dag. Det er ikke meg. Take it or leave it. Gidder ikke å sitte å lyve på bloggen.
  19.04.2012 kl.19:23
  Jeg liker bloggen din. Alt du skriver, og personen du er. Du er ikke overfladisk, du er ekte. Sånn som du skriver får deg til å vise at du er mer enn et pent ansikt. Du har følelser, og jeg digger det! Og jeg har medfølelse med deg, føler jeg tenker akkurat sånn som du har gjort i dette innlegget. Rotete eller ikke. Du er en ekte person, pen eller ikke, det er ikke det det handler om. Og det vet du!
  Sap duude?
  19.04.2012 kl.23:41
  Jeg leser 1 blogg daglig på topplista. Det er din. Nettopp fordi du ikke skriver om gull og grønne skoger. Endelig en blogg som ikke bare skriver svada og hva de skal i helgen.
  20.04.2012 kl.13:00
  I hug that feel! Har det akkurat likt noen ganger..
  Maria Støre
  21.04.2012 kl.21:10
  Jeg ser så opp til deg. Jeg er en av de personene som fast leser bloggen din, men som aldri kommenterer, så jeg tenker å gjøre det nå. Det er mange ting jeg gjerne skulle sagt til deg, vurderer seriøst å sende en mail eller no... Men det gidder jeg ikke. Du er dritkul. Stilen, utseende, håret og alt utseendemessig. Du er dritkul. Jeg skjønner godt det du skriver om at man ikke alltid føler seg sånn som folk mener du ser ut. Og du er faktisk en blogger. Hvis mennesker ikke er fornøyd med hvordan du gjør det, så trenger de ikke lese. Jeg elsker at du er 'negativ' i mange av innleggene dine, for selv om du er 'negativ', så ser man hvor positiv person du er, og de som ikke ser dette, ser ikke godt nok. Livet trenger ikke være perfekt, og man trenger ikke late som at det er det heller. Livet er noe dritt, det gir null mening og det gir oss ingen grunn til å smile hele tiden. Skjønner ikke hvorfor mennesker tiltrekkes av så sinnsykt postive folk, og hvorfor de absolutt må lese om det perfekte liv. Jeg syntes det er godt å se en blogger som ikke later som om livet er perfekt hele tiden. Du er ekte. Og selv om du ikke later som om livet er perfekt hele tiden, så ser man (i hvert fall jeg), at du er en positiv jente, med en realistisk holdning. Drit i hva folk sier, folk suger.

  Forresten, et perfekt utseende viser ikke nødvendigvis til et perfekt liv eller selvbilde. Håper folk skjønner det.
  H
  29.04.2012 kl.18:11
  this is why i love you  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde