Svar på spørsmålsrunde, del 2 (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

22

Svar på spørsmålsrunde, del 2

Hva savner du i livet ditt for å kunne erklære deg lykkelig? Vet ikke. Tror lykke kommer og går, og bare er kortvarig. Glede derimot. Trenger vel litt mer betenkningstid denne.

Hvorfor virker du alltid så frekk og sur når du skal svare leserne dine hvis de lurer på noe, eller gir det litt kritikk? Får du det inntrykket fordi jeg ikke bruker hjerter og smilefjes? Fordi svarene mine er aldri ment ''sure'' på vanlige spørsmål. Kritikk elsker jeg å bare skrive tull og dritt tilbake til, spesielt når jeg aldri får noe spes bra (konstruktiv) kritikk, men bare tåpelige ting. Jeg gidder heller ikke å sprudle av glede når folk sier at jeg må slutte med alle de ''mongolide'' uttrykkene mine på bilder, fordi det kommer ikke til å skje :) Du trodde jo jeg kom til å svare frekt på denne og. Kan vel bare si at jeg mener ikke at dette var et frekt svar. Så kan du vurdere videre ut ifra det. 

Skal du på festivaler i sommer? Det blir nok mest sannsynlig Hove på meg, og selvfølgelig Flekkefjords kjære gode gamle Fjellparkfestival! Disse to er de eneste som er planlagt, resten tar jeg som det kommer :)


Hove 2012!

Blir du ikke lei av deg selv med tanke på at så mye bilder på bloggen og insta er av bare deg hver dag? Haha, LEI MEG? Min blogg, min instagramprofil. Jeg legger jo ut det jeg selv vil. Du nevnte i kommentaren (tok det ikke med pga det ikke var spørsmål) at jeg har mange bilder av bare meg i forhold til mange andre bloggere. Hvor kjedelig hadde det ikke vært hvis alle bloggere var like? Alle blogger har jo forskjellige ''temaer'' og, og hva de velger å fremstille på bloggen. Sorry hvis du er lei av trynet mitt, men jeg kommer nok ikke til å slutte å legge ut bilder av det. Heller det enn en snusboks sier nå jeeeg :)

Har du noen gang prøvd å lage honningbarn? Hahahahha! This crap made my day.

Er det noen som inspirerer deg livsmessig, noen du ser opp til? Usikker, men ser veldig opp til Angelica Blick! En helt fantastisk kvinne.

Er du politisk engasjert? Vil nå ikke si at jeg er så veldig engasjert nei, men holder meg på venstresiden!

Turn on på gutter? Vet ikke, men kan si veldig klart at gutter som spiller dumme virkelig er turn OFF!

Favoritt-øl? Drikker mest Tuborg, så må vel bli det.

Snuser du? En snus på fest en gang i blant ja, men aldri ellers. Ekkelt.

Hvor høy er du? Jeg er 1.70!

Er det høyt å være 1.75 når man er jente? Jeg skulle ønske jeg var fem cm høyere! Så nei, jeg menner ikke det.

Hva har du planer om å gjøre etter VGS? Jeg har virkelig ikke peiling, og det skremmer meg litt.

Hvordan opplevde du Hove-festivalen? Det var helt utrooolig gøy, virkelig en opplevelse man må gjennom! Sove i gjørme, se ut som et helvete, gå på dritbra konserter, treffe mange nye folk - hadde en veldig bra uke!

Sov du på campen under hele Hove-uka? Ja, da får man virkelig kjenne på festival-livet! 

Hvor er du fra? Jeg bor i Flekkefjord, liten by på sørlandet. 

In flames eller Lamb of god? Herregud du kan ikke spørre om noe sånt... Tror jeg må si In flames da, etter tre konserter og lengst forhold til dem ligger de nærmest hjertet. Hihi.


In flames, Norway Rock 2011 og Lamb of god, Hove 2012

Favorittblogger? Angelica Blick!

Kan vi få høre hvordan du snakker? Eg lige virkelig ikje tanken på å sidda å snakka foran et kamera, haha. Dialekta mi eine seg ikje t sånt. Kanskje ei gång, men he ingen plana om å gjør nge sånt i nærmaste framtid.

Har du vært i Farsund? Jaa, det er ikke så veldig langt herfra. Har spilt fotballkamp der et par ganger, og vært der noen få ganger utenom!

Hva får deg til å smile? Jeg smiler og ler HELE tiden. Bortsett fra på bloggen. Det er veldig mye som får meg til å trekke på smilebåndet. 

Hvilket kamera bruker du? Nikon D5000

Hvor kjøper du klærne dine? På billigkjeder som Bik Bok, Gina Tricot, H&M, Cubus and so on.

Har du jobb? Jobber på et treningssenter og på et bakeri, også har jeg bloggen da.

Hvilken musikk hører du på? Jeg er metalhead.

Trener du ofte? Omtrent hver dag.

Hvordan er dialekten din? Heeelt fucka. Ska du ha ei jårpla?

Hva liker du best med deg selv? Øynene mine, og at jeg er hyggelig. Nesten litt for hyggelig noen ganger. Jeg takker for ALT. 

Hvor lenge har du blogget? Siden sommeren 2009

Kjøpte du den slitte dongeribuksa fra Bik Bok nylig? Hvor mye kostet den? Ja, kjøpte den nettopp! Betalte enten 600 eller 700 for den, litt usikker! 

 • 22.01.2013 kl.22:58
  Hahaha jårpla. Du må virkelig legge ut video av dialekta di, er selv ifra Lindesnes og dritstolt av hvor merkelig jeg snakker, elle prade.. Hadde vært utrolig gøy å høre!
  Lisa
  22.01.2013 kl.23:13
  jeg så deg på gina tricot i oslo, og jeg du virket ikke ut som 170 da! trodde du var mye lavere
  22.01.2013 kl.23:19
  Lisa: Jeg er nok 170 jo, er vel bare bredden som gjør det. Hehe
  Karen Sømmergaard
  22.01.2013 kl.23:29
  Hvordan ser dit træningsprogram ud? :-)
  23.01.2013 kl.00:02
  Den dongeribuksa er utrolig kul! :-)
  23.01.2013 kl.00:20
  Haha, virkelig? Alle de "mongolide" uttrykka? Noen av leserne dine, altså... De har det i seg! :) Syns du virker direkte ålreit, jeg, og uttrykka dine gjør bildene dine fete!
  23.01.2013 kl.13:34
  Elsker å se trynet ditt jeg! Så bare legg ut massemasse bilder du. Var på Hove 2011, og vurderer å dra i år:-D
  23.01.2013 kl.13:42
  bra svart :)
  Karen
  23.01.2013 kl.15:47
  Du er kuuul!! Liker personer som deg, noen som virkelig er seg selv ;) Forresten du har verdens peneste hår! Skal vi bytte ;) ?
  23.01.2013 kl.16:06
  jeg digger deg. jeg elsker stilen din, håret ditt og alt når det gjelder utseende og du virker som en person som sier hva hun mener og ikke er redd for si hva hun egentlig mener.... skulle virkelig ønske jeg var deg og hadde utseende ditt.... du er en sånn person som passer til alt og har en super fin personlighet. og du har et kjempe fint smil på de bildene du smiler, men jeg må si det ser ganske kult ut på de bildene der du ikke smiler <3 <3
  23.01.2013 kl.16:15
  Du har en utrolig fin blogg, også er du jo selv utrolig vakker! :D Jeg er fast leser av bloggen din, og du inspirerer meg masse! Stå på med bloggingen din, du er rå! :D
  23.01.2013 kl.16:16
  jeg skal også på hove i sommer :)
  Camilla
  23.01.2013 kl.16:23
  Liker uttrykkene dine på bloggen jeg! Men om jeg derimot skal gjøre noe lignende på bilder ser jeg helt fucka ut, noen får det til andre ikke, jeg er en av de, haha:P

  Kanskje jeg ser deg til sommeren, bor 15 min unna Hove;)
  23.01.2013 kl.17:15
  Ååå, jårpla <3333 Haahaha, som trønder må jeg alltid tenke lenge etter hva det betyr, men etter å ha vært på sørlandet minst en gang i 16 år begynner jeg å lære meg det! Selv må jeg innrømme at jeg synes Lamb of God er best.

  Og til de som er lei av trynet ditt: Slutt å les bloggen da! Det finnes så utrooolig mange blogger der ute som dere kan lese. Det er jo en grunn til at Martine har så mange lesere ;)
  23.01.2013 kl.19:03
  Så god musikksmak du har!!
  24.01.2013 kl.16:55
  Jeg har bare et lite spørsmål til deg! Ser du liker ganske lik musikk som meg, så bare lurte på om hva du syns om Slipknot?:)
  26.01.2013 kl.22:57
  du svarer jo frekt hver gang du får en kommenter der det står noe annet enn hvor "pen"du er. de neon luene dine er såå ut , æsj
  ida
  27.01.2013 kl.18:45
  hva ville du gjøre vis ei jente kom bort til deg og spurte om bilde? Jeg har sett deg på skula de, for jeg bor der like i nærheten. Men har aldri turt og gå bort.
  28.01.2013 kl.15:05
  Har du noe lik dialekt som Tone Damli?
  28.01.2013 kl.15:13
  Er du lesbisk? :)
  Josefine
  31.01.2013 kl.08:53
  Hvor ofte jobber du på bakeriet eller treningssenteret? :) hva gjør du på treningssenteret, har du timer? Og får du spise alt du vil på bakeriet? :D
  Sofie
  02.02.2013 kl.21:23
  Kan du lage video,eller vise hvilke sminke produkter du bruker?

  Jegelsker stilen din  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde