Summer outfit #8 (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

11

Summer outfit #8
Shorts Levis Topp Gina Tricot Sko DNA Caps Choies.com

Endelig fikk jeg kjøpt meg en helt enkel svart topp som faktisk ser bra ut på! Jeg har så godt som ingen basisplagg til overdeler. Skoene ser ikke så knasj ut som de egentlig er, irriterende. Har fått tilbake dataen nå! Endelig. Rart hvor naken jeg følte meg uten den. Mine dager uten datamaskin har ført til de merkligste ting. Jeg som aldri rydder rommet eller vasker badet før pappa truer med å gjøre meg arveløs, ryddet rommet, stua og vasket badet kl 12 på kvelden fordi jeg ikke hadde noe å gjøre. Har jo heldigvis hatt Thomas til å holde meg borte fra tankene om at jeg ikke hadde data. Helga som var må være en av de beste på lenge! Det er drittvær her nå, så derfor ble det verken antrekk eller noe spesielt spennende. Tipper dere savner å se tusen bilder av meg i hvert innlegg nå! Skal trene nå, så stikker jeg til Marte for å bare slappe av med jentene. Ha en fin dag videre! :) • 13.06.2013 kl.19:13
  love it!
  13.06.2013 kl.19:15
  ELSKER skoa!
  13.06.2013 kl.22:11
  wææ likte skoene!!
  anonym
  14.06.2013 kl.11:31
  Hei! Har du laget designet selv?
  14.06.2013 kl.12:45
  så herlig!
  Sunny
  14.06.2013 kl.21:05
  Hei Martine!

  Måtte bare tipse deg om Løvetannmarsjen 2013- dette er en markering, som vil belyse at det er behov for å styrke rettsvernet for overgrepsutsatte barn- en sak som utvilsomt fortjener stor oppslutning!

  Onsdag 19 juni blir det Løvetannmarsjen 2013 i en rekke byer; bla. Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Stokmarknes, Trondheim, Kristiansund og Sunndalsøra.

  "Vi har i den siste tiden gjennom media vært vitne til at voksne som begår overgrep mot barn, nå sist i saken om Rune Øygard, får svært lave straffer i vårt rettssystem. Dette er en stor urett begått mot uskyldige barn, som ikke har hatt noen mulighet til å forsvare seg. For barn flest fører disse overgrepene ofte til fysisk og psykisk uhelse, og tunge sosiale problemer senere i livet. Med tanke på blant annet dette, er det i dag for lave straffeutmålinger i overgrepssaker.

  Det viser seg at i underkant av hvert tredje barn med en umulig oppvekst klarer seg tilsynelatende relativt bra, derfor vil vi ha med oss løvetann som symbol:

  *Løvetannbarn er et sosialfaglig populærbegrep som brukes om barn og unge som klarer seg gjennom oppveksten på tross av nesten umulige oppvekstforhold med for eksempel rus, vold, omsorgssvikt og seksuelle overgrep.

  Begrepet henspiller på løvetannens evne til å sprenge seg gjennom asfalt, og på andre måter overleve og blomstre tross tilsynelatende umulige vekstvilkår. * " -Tekst lånt fra Løvetannmarsjen 2013's facebook sider, her finner man mer informasjon og kan melde seg på :) Søk på facebook: Løvetannmarsjen 2013+ din by for info om oppmøte!

  Hadde vært fantastisk om dere bloggere med mulighet til å nå ut til et stort publikum, ville være med å støtte opp om dette. Det viktigste er at flest mulig får høre om det, slik at det er mange som får mulighet til å delta!

  ps. Jeg står ikke som arrangør av dette arrangementet- kun en ivrig støttespiller som ønsker å bidra på alle måter jeg kan komme på:)
  14.06.2013 kl.22:19
  Åå så fint! :)
  15.06.2013 kl.14:19
  så fint antrekk!
  Ingrid
  15.06.2013 kl.22:14
  Oppdaget bloggen din i dag, og FYSØREN for en fin blogg du har!! Utrolig fine bilder, og du har en helt fantastisk stil! Men ting jeg lurer på, hvordan kan man se senere i arkivet ditt? Har lett over alt på siden, men finner ikke der man kan bla tilbake i arkivet, lenger enn det som vises på forsiden... Haha, føler meg sykt dum hvis det er enkelt å finne, men kunne du forklart hvor jeg finner det? :))

  Nå vet jeg forresten hvor jeg skal få inspirasjonen min til antrekk i sommer, herlighet, er helt forelsket i stilen din!
  16.06.2013 kl.12:38
  Elsker stilen din! ♥♥♥
  Sandra
  24.06.2013 kl.22:06
  Kan du linke shortsen ?

  Hvilken størrelse har du? (hvor høy er du og hvor bred er du over hoftene, om jeg kan spør om det. Har så lyst på en sånn shorts:) )  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde