Gjør antrekket komplett med neglelakk (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

11

Gjør antrekket komplett med neglelakkDere husker vel alle Mineral Fusion? Må bare starte med å si at det fortsatt ikke har gått opp for meg. Er så utrolig stolt over å fonte så utrolig rene og utrolig bra produkter! Venter på ny sminke nå, så med en gang jeg får det i posten kommer det diverse sminkeinnlegg. Vet at det er etterlengtet! For første gang i mitt liv så gleder jeg meg faktisk litt til å skrive om sminke. 

Så til negelakkene; På bildene over er de fargene som jeg liker best! Mineral Fusion har til sammen 65 forskjellige farger å velge mellom. Jeg elsker at alle fargene er så friske og fine! Selv de mørke ser oppfriskende ut, hvis det gir mening. Neglelakkene har farger som passer til hver enste sesong året rundt, enten om det er sommer eller vinter. Jeg har nesten alle neglelakkene her hjemme, og tror jeg omtrent har prøvd alle! Skulle gjerne ha lagt ut bilder av neglelakkene på, men med mine ''slutt-på-sommeren-oppspiste'' negler så står jeg over denne gang. På en del bilder fra starten av sommerferien så er det en del bilder med neglelakkene på, for de som er interesserte! Så for å skryte litt av MF, så inneholder neglelakkene ingen giftige stoffer. Så bruker du disse kan du bite og skrape av all den neglelakken du måtte ønske, haha. Denne sommeren er det disse to fargene det har gått mest i! Da jeg fikk neglelakkene falt jeg pladask for den orange til venstre med en gang. Brukte den hele tiden! Elsker fargen. Etter det byttet jeg over til den høyre, som har en litt mørk peach farge? Den er hvertfall utrolig fin, og liker at den ikke er helt rosa. Jeg har egentlig aldri hatt sansen for neglelakker, og har aldri giddet å bruke tid og penger på det. Det har vanligvis gått i fransk manikyr når jeg først hadde spart ut negler til det. Etter at jeg fikk alle disse lempet i fanget, har jeg blitt helt avhengig, og synes at negler med farger på gjør utrolig mye med et antrekk! Det er ikke bare sunt for neglene å ha på beskyttelse, men det ser drittøft ut i samme slengen. Jeg som aldri bryr meg om detaljer, har blitt frelst av negelakk!

Direktelink til neglelakkene finner du HER! Vedder en tier på at du finner noe du liker :) • karoline
  10.08.2013 kl.17:01
  Hei:) hva heter modellen for klokka di? Hvilken daniel wellington er det? Kjempefin!!!
  10.08.2013 kl.18:09
  åå, så fine! Elsker virkelig neglelakker, spesielt de med sterke farger :) vil bare si at jeg virkelig elsker bloggen din! Bryr meg ikke så mye at du innimellom kan blogge litt sjeldent, for når du først gjør det er alltid innleggene dritbra :)
  10.08.2013 kl.18:18
  åå masse fine farger! :)
  10.08.2013 kl.23:11
  det er ganske utrolig hvor mye bedre et antrekk kan bli når du bruker neglelakker! Har fått litt dilla på neglelakker selv :)
  11.08.2013 kl.00:13
  Neglelakken er liksom prikken over i-en!
  Hanna
  11.08.2013 kl.12:15
  Kan du lage ett inlegg med antrekk eller tips eller noe til skolestart? DIGGER stilen din, og jeg sliter noe veldig med å finne ut hva jeg skal ha på meg første skoledag.. Begynner på ny skole, så vil gjøre ett godt første inntrykk, visst du skjønner :-) Så om jeg kunne ha fått noen tips fra deg, ville det vært fantastisk!
  Elisabet
  11.08.2013 kl.14:57
  jeg digget den mørk-peach aktige :D Har du forresten prøvd denne nettsiden http://startshop.no/?ref=49b87ea4-7ada-48a9-8a1c-af005f791d54 ? Det er sånn at du får penger tilbake når du handler på for eksempel nelly, blivakker, blush, bubbleroom, proteinfabrikken og mange flere :) Du får også rabatter :D
  11.08.2013 kl.16:03
  Så fine vår farge,

  likte best den rosa-røde
  kari
  12.08.2013 kl.23:46
  "Jeg vil heller telle valker enn ribben" Takk for en tweet som økte mine kroppskomplekser enda litt mer :) Tenk deg om, alle kroppstyper bør være akseptert.

  Hilsen ei (i følge samfundet) alt for tynn jente med medfødte synlige ribben.
  Hilde
  13.08.2013 kl.15:49
  Shit det var dyrt ? jeg har akkurat handlet 4 super fine neglelakker her http://www.selvbruner.no/beautyuk/beauty-nails.html

  De tørker super hurtig og er veldig bra ?bare et lite tips:-)

  Hilde
  13.08.2013 kl.15:55
  Hilde: Dyre er disse neglelakkene absolutt ikke. Du finner dyrere i butikken :) Må ut med mer enn 50 kr for kvalitet! Mineral Fusion sine tørker med en gang og har superbra holdbarhet + de ser bare helt smashing ut!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde