The winners (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

4

The winners

Da har jeg trukker de to vinnerne av billetter til Eric Saade sin konsert nå til helga, samt trukket vinneren av en personlig almanakk (som jeg beklageligvis klarte å glemme heeelt bort). Vinnerne av konsertbilletter ble Therese og Kristine. Vinneren av personlig almanakk ble Johanne Brun Vekterud! GRATULERER! :) Sjekk mailen deres!

Jeg skal bestille min egen almanakk igjen snart, men er alltid så sinnsykt usikker på hvilke bilder jeg skal ha, hvordan jeg skal gjøre det. Ender alltid opp med å bruke måååneder på å bestemme meg. Halve tiden på grunn av at jeg ikke gidder, men også fordi jeg er veldig ubesluttsom av meg! Finner nok ut av noe etter hvert, det gjør jeg alltid. Uansett hvor sykt innvikla jeg klarer å tulle til meg at en såpass enkel greie er, så går det alltid til slutt. Finnes jo enkelt og greit større problemer å ta opp enn bilder på en almanakk, men siden det var tilfellet nå- why not. Jeg har hatt vanlig store bilder, jeg har hatt collage, jeg har hatt nothiiing.  Noen som har en annen greie eller ideer til hvordan min kommende almanakk kan se ut?

Sarey for tidenes kjipeste innlegg, men sovna på sofaen da jeg kom hjem før jeg gikk for å stemme, jobb og derretter trening! Det er ikke vits i lure på hva jeg stemte, slik holder man for seg selv. Nå skal jeg springe inn i dusjen og etter det prate litt med min kjære i telefonen før jeg skal sove vel og lenge. God natt! :) • 09.09.2013 kl.22:39
  Heldige jenter!! :-)
  09.09.2013 kl.22:50
  Så gøy for dem da :)
  Johanne Brun Vekterud
  10.09.2013 kl.16:27
  Æææ, tusen takk! :)
  12.09.2013 kl.09:00
  haha, jeg sleit også skiiikkelig med å bestemme meg på min. Men endte opp med en collage med inspobilde da Håper du finner ut av det :-)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde