Kampanje på hudprodukter fra Mineral Fusion (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

9

Kampanje på hudprodukter fra Mineral Fusion

Fra og med i dag og frem til 27 september er det 20% rabatt på sminke til hud fra Mineral Fusion! Tilbudet ligger ute på forsiden til nettsiden HER! Anbefaler virkelig sminken til Mineral Fusion. Har aldri vært borti bedre sminke enn dette! Jeg har alltid bare brukt tilfeldig hudsminke og ikke tenkt stort over hvor det kommer fra. Mineral Fusion tester IKKE på dyr og er helt naturlig mineralsminke. Produktene har utrolig bra farge, slik at du ikke trenger å påføre masse for et bra resultat. Sminken glir lett inn i huden og gir et glatt og fint resultat! Utrolig deilig å ikke kjenne at du har sminke på, noe jeg ofte har irritert meg over tidligere. Akkurat ting som dette kommer dere nok til å få lest hundre ganger her på bloggen, men det er fordi jeg virkelig mener det! :) Under her legger jeg ut et par bilder for å vise hvor jeg påfører de forskjellige produktene i ansiktet mitt!

Concealer ''Neutral'' finner du HER! Dette påfører jeg under øynene og i øyekanten, og i tillegg rundt nesa. Ellers på diverse urenheter hvis de skulle dukke opp!

Pressed powder foundation ''Olive 3'' finner du HER! Dette påfører jeg i hele ansiktet. 

Bronzer Duo ''Lustre'' finner du HER! Dette påfører jeg i kinnene, litt i panna og på haka. For at det ikke skal bli så matt, og får å gi litt mer glød i ansiktet!

Blush "Pale" finner du HER! Dette påfører jeg på ''eplene'' (er det ikke det man kaller det) og oppover kinnbena. Håper dere likte innlegget! :) Direktelink til kampanjen HER! • tone
  16.09.2013 kl.19:10
  du er nydelig
  SARA
  16.09.2013 kl.19:26
  Du er fantastisk pen. Kan du lage et innlegg om hvordan du fikser øyenbrynene dine, evt. legge ut en link. (Om du har gjort det før)
  Navn
  16.09.2013 kl.19:30
  hadde håpet at setting powder også var på salg... :/
  julia
  16.09.2013 kl.21:46
  kan du skrive litt om hva du spiser i løpet av en dag(hva som er typisk), hva du spiser i helgene eller når du skeier ut osv, og hvor mye(en hel plate sjokolade eller 2 biter liksom)... eller bare svare i kommentarfeltet! du er såååå fin!
  Celine
  16.09.2013 kl.23:09
  Hvordan får du en så ren hud? Er du bare heldig eller gjør du noe spesielt? Rutiner, kremer, noe å anbefale isåfall? Kunne drept for utseendet ditt, helt seriøst! :(
  Anne
  17.09.2013 kl.08:03
  Omtrent hvor mange ganger daglig er du nødt til å påføre denne sminken for at den skal holde ut dagen? Holder det bare å påføre den om morgenen, eller må man stadig påføre nye lag?

  Hadde satt veldig pris på svar! :-)
  17.09.2013 kl.08:52
  Anne: Jeg tar på sminke en gang om dagen. Ellers har jeg et Olive 3 pressed powder i veska til å ta på hvis jeg føler jeg blir blank eller noe. Ikke noe mer enn det:)
  Mari
  18.09.2013 kl.13:20
  Hva er leveringstiden til mineral fusion?
  18.09.2013 kl.13:23
  Mari: Husker ikke helt, men det et bare et par dager:) Tror vertfall ikke at det er over en uke.  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde