Gårsdagen (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

7

Gårsdagen

Tenkte å fortelle dere litt om dagen i går, siden det ikke ble blogging. Dagen startet (som ingen stor overraskelse) med skole. Satt hele dagen og bare venta på at klokka skulle bli 15 og at vi kunne få startet på vårt lille ''kidnapp bursdagsbarna''-prosjekt. Jentene hadde absolutt ingen anelse om hva som foregikk. Frem til vi skulle iverksette planen vår har vi kontaktet mødre for å forsikre oss om at ingen av dem måtte hjem og spise middag, handlet inn nødvendigheter i fritimer, diskutert frem og tilbake på hva som skulle gjøres osv. Vi sa til bursdagsbarnene at vi skulle en tur på Kaffebørsen etter skolen. Jeg og Malene fikk ansvaret for å bringe kidsa til Lyngdal, der skulle de fire andre allerede sitte klar i det vi kom frem. Jentene skjønte ingenting i det vi svingte motsatt vei og ut på motorveien. Vi skrudde opp musikken og sang ivei, i baksetet sitter de forvirra kidsa, stiller mange spørsmål og prøver å få kontakt med oss. Vi bare overser helt og bytter samtaleemne. Jenny satt og furta nesten hele veien haha. ''Eg e ikje i humør t å bli kødda med i dag''. Humøret endret seg heldigvis da vi kom frem!

Imens de sitter å funderer på hvor vi skal, kjører vi forbi hver eneste plass de trodde vi skulle til. Vi kjørte til og med forbi Lyngdal bare for å gjøre det litt gøy for oss selv, haha. Malene tar plutselig en brå sving inn på en smal grusvei som går inn i en skog. Dette var selvfølgelig bare for spenningen sin skyld, og det var absolutt verdt det. Ansiktene til bursdagsbarna glemmer jeg nok ikke med det første. Vi begynte å kjøre tilbake igjen og svingte inn mot Lyngdal. Tror ikke de hadde noen spesielle tanker om hva vi skulle. Planen var å ta dem med på Jonas B, det tror jeg de skjønte da vi begynte å mot restauranten. Bare for å tulle litt ekstra går vi rett forbi og mot en statue av en ku som står rett ved siden av. Nå tror jeg jentene var relativt leie, men til tross til det stiller de seg opp ved siden av kua slik at vi kan få tatt bilder av dem. Vi går tilbake og inn på Jonas B. Når bursdagsbarna kommer inn døra sitter resten av jentene klare med hatter og roper ''overraskelse''. Som vi hadde håpet på; jentene hadde ikke skjønt noenting, og ble veldig overrasket! Vi spiste og koste oss masse.

Så kjørte de andre ''hjem'', mens vår bil tok turen til Flekkefjord og på en skobutikk. Vi sa at hvis ingen av de hadde noe de skulle gjøre, om vi skulle stikke opp til meg en tur. Hos meg satt allerede resten av jentene klare med brownies osv. B-kidsa skjønte ikke det en gang, selv om Thea hadde parkert rett i oppkjørselen min. Det var jo ''leieboeren vår sin bil'', haha. Da de kom inn fikk de enda en overraskelse, i og med at de trodde at alt var over. Vi spiste brownies og satt bare og snakka resten av kvelden. Ekstremt vellykket dag, og veldig glad for at alt gikk etter planen!

Gjør det samme som jeg gjorde på instagram, skriver litt på dialekt i slutten for å gjøre det litt mer personlig: Håbe dåkke alle tri fekk ein suparfin dag! Alle ansiktsutrykkan dåkkas gjønnom dagen kjeme eg nok ikje t å glømma med det fusta. Alt va absolutt verdt det, og det va virkelig fortjent! T tross for at eg nå e lutfattig på gronn av all spanderinga, så angre eg ikje et sekond på at me gjorde detta. Dåkke e utrulige, og me e alle veldig glad i dåkke. 

Dette ble en deeel tekst, men følte for et litt mer hverdagslig innlegg igjen, og siden dagen var så bra som den ble så fortjente den nesten et helt innlegg. 

 • 20.09.2013 kl.15:22
  åå så utroliig koselig gjort :D
  20.09.2013 kl.15:23
  jeg bor i lyngdal!!
  20.09.2013 kl.15:36
  <3
  20.09.2013 kl.15:57
  såå koselig!
  Juli
  20.09.2013 kl.19:32
  åh for nåen goll
  20.09.2013 kl.20:23
  Haha, så utrolig morsomt!
  20.09.2013 kl.22:49
  åå så koselig ! bra det gikk som planlagt :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde