Åslååo (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

23

ÅslååoVi kom frem til Oslo i 18 tiden i går. Sjekket inn på hotellet, og spiste pizza med noen Thomas kjenner! Vi måtte stå opp tidlig i dag for å dra på en liten photoshoot jeg skulle på. Var veldig gøy og koselig! Fikk noen bilder med Thomas og, så satser på at det ble bra! Etter dette gikk vi bort til huset der Mineral Fusion har kontor, bare snakket og fikk hentet et par nye produkter. Dagen i dag har egentlig bare vært på farta. I morgen skal vi slappe litt mer av. Planen er å prøve å få shoppet liiitt. Har enda ikke fått lønninga jeg venter på though, begynner å bli irriterende. Nå skal vi se på serier, spise kyllingvinger og chips og ellers bare slappe av. Ha en fin kveld! :) • 30.09.2013 kl.18:49
  Så gøy! gleder meg til å se bildene fra shooten<3
  30.09.2013 kl.19:20
  Gleder meg til å se bildene fra photo shooten :-) Kos dere masse videre i Oslo!
  30.09.2013 kl.19:44
  Fine bilder:)
  30.09.2013 kl.21:04
  osloo<3
  30.09.2013 kl.23:12
  Herlige bilder :-)
  01.10.2013 kl.14:51
  hvem er vinneren?
  01.10.2013 kl.20:38
  elsker bildene, du er såå flink! :D
  02.10.2013 kl.17:38
  Hei!!! Må bare fortelle deg at siden din er til sykt stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de viktigste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
  03.10.2013 kl.21:04
  Halla!!!! Jeg må bare si at denne siden er til kjempe stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
  Sarah
  03.10.2013 kl.21:54
  Haha ble litt satt ut da jeg så deg på bikbok i dag! Beklager hvis du fikk et rart blikk!!
  04.10.2013 kl.02:25
  Hei,

  Du er en stor stilinspirasjon for meg og det hadde vært drit heftig om du hadde tatt deg en tur innom motebloggen til meg og en vennine!

  www.fromtheblock.blogg.no
  04.10.2013 kl.11:15
  Halloi!!!! Helt først vil jeg baree si at siden din er til utrolig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer kjempe masse fremover!
  04.10.2013 kl.14:59
  Halloi!!! Må bare starte meed fortellle deg at blogggen din er til utrolig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen???? ;P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer kjempe masse fremover!!!!
  04.10.2013 kl.20:01
  så fin blogg og så fine bilder ! :)
  04.10.2013 kl.23:24
  Hei!!!! Før jeg sier noe annnet fortellle deg at siden din er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger drit ofte fremover!!!!
  05.10.2013 kl.10:34
  Halla!!!!! Helt først vil jeg baree fortellle deg at dennne bloggen er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen?? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe ofte fremover!
  05.10.2013 kl.15:24
  Hallo! Må bare si at blogggen din er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen???? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer drit ofte fremover!!!!!
  05.10.2013 kl.18:19
  Halloi!!!! Må bare starte meed fortellle deg at blogggen din er til veldig veldig veldig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen???? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger mega masse fremover!!!
  06.10.2013 kl.09:02
  Halla!! Jeg er nesten blitt fast leser blogggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Sorry for det. Det har egentlig ikke vært noen good grunn til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tideligere. Fordi denne blogen er utrolig god, og du fortjener å få all ros du kan få for denne bloggen!!! Dette er faktisk en av de beste sidene på Blogg etter min mening og den er helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min side! Hahaha!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange drit frekke kommentarer fra drit frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra drit stygge personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som komentarlenke jeg akkurat har blitt med på. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er veldig kjekt å delta på synes jeg, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var kjempe koselig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkuransen. Keep bloggin!
  Linn
  06.10.2013 kl.15:57
  Hallo?
  06.10.2013 kl.19:48
  Du har en utrolig fin blogg <3

  Kjempe fine bilder!
  Linn
  06.10.2013 kl.20:41
  Tror ikke jeg ville ha klikket på noe lenke fra verken Turid, Joan, Emilie, Sophie, Helena, Silje eller noen av Lena-ene, bare en hunch jeg har. MEN du er superkul og fin, og jeg er så glad for å ENDELIG ha funnet en blogger som faktisk vet hva god musikk er når hun hører den. Og som er så gjennomført i stilen. Jeg plukker opp mye inspirasjon fra deg, både når det gjelder klær og sminke. Jeg fant bloggen din for et par, tre uker siden, og da måtte jeg lese gjennom (nesten) hele. Fant mye jeg kjente meg igjen i, og jeg liker måten du formulerer deg på! Så ja, du er superkul, fin, kan musikk og vet hva bra klær er. Du er spesiell!
  07.10.2013 kl.14:32
  Kjempefine bilder!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde