Svar på spørsmålsrunden (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

4

Svar på spørsmålsrunden

Thomas synes jeg var så veldig treig med å svare på spørsmålsrunden jeg hadde for ikke så lenge siden. Så han spurte om han kunne gjøre det for meg, klarte ikke å si nei til det valpetrynet der. Så da ble det litt sånn denne ganga! Han har svart veldig bra på de spørsmålene han klarte! Ble forresten veldig overrasket over at han visste hvor de trekanta øredobbene mine var fra, haha! Greit nok at han var med når jeg kjøpte de under Hove-uka i sommer, men hallåå. Han følger hvertfall med! Jeg har svart på et par spørsmål han ikke svarte på i slutten.


THOMAS SINE SVAR:Har du tips til ungdommer som leter etter en liten jobb?
- Martine har 4 jobber inkludert bloggen, så dette er jo ekspert på, men kan klare å svare på dette jeg også! Hun har fått jobbene sine via kontakter/venner eller enkelt og greit bare stilt opp på arbeidsplassen og spurt. Ta med CVen din til plasser du kunne tenkt deg å jobbe, og bare håp på det beste.

Hvor henter du inspirasjon ifra? Med tanke på stilen din.
- Jeg trooor ikke Martine har noen spesiell inspirasjon, hun liker veldig godt å dille og dalle selv med kule ting hun finner på nettet eller butikken. (Martine: Her legger jeg til at mine største inspirasjonskilder er de svenske bloggerne Angelica Blick og Fanny Lyckman!)

Elsker du mote og nye trender osv?
- Martine tenker ikke bevisst så mye på trender og mote, ho kjører heller sitt eget løp. (Martine: Jeg er veldig glad i mote, og det er noe som interesserer meg. Kjører ikke bevisst forskjellige trender, kjøper det jeg liker. Uavhengig om det er ''inn'' eller ikke!)

Hvilken butikk handler du mest i? evt. nettbutikk?
- Butikker Martine sleper meg oftest inn på er H&M, Bik Bok, Cubus og Gina Tricot. Ho liker også veldig godt Weekday og Monki, sikkert mange flere. På nettet handler hun mye fra choies, junkyard osv.

Hvordan vil du beskrive stilen din?
- Et intervju for side2.no: "Hun beskriver sin stil som avslappet, samtidig som hun er opptatt av å ikke kle seg som alle andre."

Kan du lage et innlegg eller linke til hvilken sminke du bruker. Vet du har gjort det en del ganger før, men jeg finner det ikke i arkivet :-)
-  Video om hverdagssminken hennes HER!

Kan du ha sminkevideo?
- Jeg tror dette er det nærmeste dere kommer sminkevideo. Martine er ikke veldig komfortabel med å bli filma tror jeg, men skal prøve å overtale ho!

Lurer bare på om du faktisk bruker sminken fra mineralfusion, eller om du bare sier det fordi du er nødt? (I og med at du er fjeset dems og sannsynligvis blir sponsa) Du er iallefall utrolig fint sminket!!
- Martine bruker etter alt jeg vet, kun Mineral Fusion. Er hvertfall det eneste jeg ser når hun har tar over badet mitt når hun er på besøk.

Hvor lenge har du og Thomas vært sammen?
- Vi ble sammen 14. April, så veldig snart et halvt år! 

Hvor ofte ser dere hverandre? Fordi dere bor vel ikke i samme by såvidt jeg har fått med meg?
- Vi bor 1,5 time med bil eller 3 timer med buss fra hverandre, så noen ganger blir det litt vanskelig. Men vi ser hverande ca annen hver helg. Ser hverandre mye oftere i feriene, så vi klarer oss fint! :) 

Hvis jeg skal være helt hundre prosent ærlig så ser forholdet ditt med Thomas tusen ganger bedre ut enn med de du tidligere har vært sammen med. Du gløder, vi ser det og du ser mer lykkelig ut rett og slett. Jeg har en greie for par og setter meg alltid litt for mye inn i dem kanskje. Det er nok bare fordi jeg synes kjærlighet er en så fin ting. Jeg håper dere varer! Det tror jeg faktisk virkelig at dere gjør og.
- Så fint sagt! At det varer håper og tror vi også! :)  

Hvor høy er du?
- 170cm!

 Hvor jobber du?
- Martine jobber på et bakeri, treningssenter, Kiwi også har hun jo bloggen!

Spiler du fortsatt fotball?
- Nei, hun har slutta. Men savner det veldig!

 På dine tidligere spørsmålsrunder har du alltid hatt så forskjellige svar på dette spørsmålet! Så jeg er selvfølgelig nysgjerrig denne gangen også:):) Hvordan har du det for tiden?
- Etter alt jeg vet har Martine det veldig bra for tiden! Det er i alle fall det ho sier, og det virker sånn på henne :)

Er du lei av blondt hår siden du har hatt det hele livet?
- Martine nevner av og til at hun er lei av både fargen og frisyren sin, men tror ikke hun har helt konkrete planer på hva hun vil forandre.

Om du har silikon?
- Martine er hundre prosent naturliiiiiig, og det håper og tror jeg ho forsetter å være en goood stund til.

 Du har helt sykt fin kropp!! Gjør du noe for å holde den så fin, trening, sunt kosthold etc.?
- Ja, det er jeg enig i. Kostholdet hennes er ikke veldig mye å skryte av, ho er litt for glad i sjokolade, chips og pizza. Men ho er flink til å trene når ho først kommer inn i det, så hun får det ikke gratis :)

 Hvordan møttes du og Thomas?
- Vi møttes på den moderne nye datingmåten, sosiale medier. Vi hadde fulgt hverandre lenge på både twitter og instagram, helt til en dag vi kom frem til at vi skulle snakke sammen. Etter noen uker med chatting hele dagen, fant vi ut at begge to hadde fri dagen etter. "KOM TIL FLEKKIS" skrev ho da, og dere kan jo tippe hva jeg gjorde :)

 Bodde/bor Thomas på Evje før/nå?
- Jeg bor på Evje nå! Jeg er oppvokst her, man har bodd et år i Grimstad, så et år i Arendal for å gå på vgs. Men nå har jeg returnert hjem til mooor!

Hva pleier du og kjæresten å gjøre på? Er ikke så kreativ av meg, så er ikke så flink på å finne gøye ting å gjøre.
- Neeei, hva finner vi på? Lager mat, ser film, kjøreturer, er med venner, ut og spise, kino, sloss. Finner på noe med søsken, som i sommer da vi tok med hver vår lillesøster og var i dyreparken i Kristiansand en hel dag.

Kan vi få se rommet ditt?
- Etter hun har pusset opp, tror jeg nesten ikke ho kan vente. Kommer nok bilder i nær fremtid!

 Hvilke er dine favoritt-twitrere?
- @thomasuleberg er den helt klart favoritten! Heeeeh neida, det er jeg faktisk ikke sikker på hvem er.

 Hva er din favorittsjanger når det kommer til musikk? Og hva er din favoritt artist/gruppe?
- Det er kanskje vanskelig å se det på henne, men Martine er metalchick. Jeg har fått hun grisehekta på Bring Me The Horizon. Hun liker også godt In Flames, Adept, While She Sleeps osv.

Hei! Siden jeg hørte at du hadde fått deg en ny jobb, lurte jeg på om du hadde noen tips angående dette. Jeg har selv også akkurat fått ny jobb, og føler nemlig at jeg bare er i veien.
- Tips angående ny jobb kommer helt ann på hvilken jobb det er. Hvis det er en sånn type jobb som både jeg og Martine har, en butikk der du behandler kunder, er det viktigste å møte på tida og holde humøret oppe. Erfaringer kommer etterhvert, så det er bare å prøve sitt beste og ta til deg alt du kan lære fra de som har jobbet der en stund. 

Trener du mye?
- Når Martine kommer inn i treningsrutinene sine er det opptil 4 ganger i uka med trening på treningssenter. Hun har sluntra unna en deeeel i sommer, men tror ho prøver å komme back on track snart!

Hva er tingen eller personen som alltid lyser opp dagen din?
- Det er nok sjokoladen om morgenen og kjæresten hennes tenker jeg. tehe

Hva er ditt største ønske/drøm?
- Martine har ingen konkret drøm som jeg vet om, jeg tror hun blir fornøyd så lenge ho får flotte, flinke barn og fint hus og deler livet med en flott, snill og best kjæreste(ja meg)

 Hvilke blogger leser du?
- Martine leser fast Fanny Lyckman, Angelica Blick, Victoria Tornegren, Martine Sorthe,  og er innom de fleste bloggene på topp 20-40 på topplista!

Hva vil du studere etter videregående? Og hva vil du bli?
- Hun har ikke snøøøring. 

Noe du ikke kan leve uten?
- Sjokolade, chips, pizza og snus........

Brettspill vs. tvspill/mobilspill?
- Mobilspill!! Martine får superhekta på forskjellige teite apps. Boom, Jelly Splash etc. (jeg er bedre enn ho i alt)

Favoritt artister?
- In Flames og Adept er band ho har likt veldig godt veldig lenge hvertfall. Men for øyeblikket er jeg ikke sikker, Bring Me The Horizon kaaanskje?

 Hvem tar bildene av deg? eller bruker du bare stativ og fjernkontroll når du er nede ved bryggen og andre steder?
- Det er lillesøstra Erle, og bestevenninna Jenny stort sett. Jeg har også fått lov noen ganger!

Kan du legge ut link til spotify lista di?
- Martine bruker min spotify, og har laget denne lista: http://open.spotify.com/user/thumzy0/playlist/2hSSDdKhdAcApDhpYLg4UI. Ellers er spotifyen hennes bare et eneste rot med en spilleliste for hvert band ho liker, haha.

 Har du lyst på barn? hvor mange da?
- Jeg tror ho har sagt ho har lyst på to. Ikke flere hvertfall! (håper jeg heh)

Hvor har du lyst til og bosette deg?
- Hun har sagt ho vil bo i Oslo.

Går du på skole der Thomas bor?
- Nei, jeg går på skole i Flekkefjord, og Thomas i Evje.

Er du russ i år eller neste år?
- Hun er russ i år! Russesiden til bilen hun er med på finner dere HER!

Har du noen favorittsanger som er under katogorien pop/hiphop nå til dags, feks noen på topplisten på Spotify?
- Ho sang litt på One Republic - Counting Stars for noen uker siden, men ho hører veeeldig sjeldent på den sjangeren.

Har du slanket deg? I såfall, hvordan gjorde du det så bra?
- Les HER!

Kjæreste?
- Jepp, hun har kapra seg verdens feteste gutt! 

Hvor har du kjøpt de øredobbene du bruker hele tiden? De som er en slags trekant ellernoe. De er dødskule!
- De har ho kjøpt på Gina Tricot! Hvorfor vet jeg dette

Hvilken mobil har du?
- I sommer fikk ho endelig bytta ut den slitte iPhone 3GSen sin med en iPhone 5, så den bruker ho nå.

Syntes du selv at du ligner på Tone Damli?
- Jeg mener hun har noen like ansiktstrekk, kanskje øyepartiet? Men ellers er de ikke veldig like, etter min mening.

Hva er ditt beste tips til folk som har mye på hjertet, men er så sjenert at de heller velger å være stille? Sliter veldig med dette. Kjempekjipt..
- Finn en person å stole på som du kan åpne deg for, kanskje dele følelser med? Etter mine erfaringer er det beste mot sorg å snakke med folk om det! 

Hvilke band/artister så du på Hove?
- Asking Alexandria, Kings of Leon, The Script, Macklemore, Volbeat osv! Hun gleda seg utrolig mye til Enter Shikari, men så fikk hun plutselig akutt spysyken(alkohol) og endte heller i teltet istedet for å se bandet ho gleda seg mest til å se. Hihi. (Det var den beste konserten unnskyld)

Har du tumblr og hva er den?
- Martine vet såvidt hva det er, tehe. Men dere kan se på denne: http://wherestheboat.tumblr.com/

Hvor kjøper du weekday-klærne dine? Nettbutikk?
- Klærne ho har fra Weekday er kjøpt i Oslo, de har en fet butikk i Karl Johan!

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg på morgenen?
- Martine bruker alt fra 10 minutter til 2 timer, spørs hvor effektiv ho gidder å være. Jeg synes ho er ganske rask!

Hvordan er humøret ditt for tiden?
- Martine er gladgladglad! Stort sett hvertfall.

Hvilket redigeringsprogram bruker du? På blogg og instagram!
- Til bildene på bloggen bruker ho Photoshop og Photoscape. På instagram bruker ho VSCO cam.


MARTINE SINE SVAR:Hva står øverst på handlelisten din denne høsten?
- Et gigamonster skjerf som jeg kan tulle meg inn i hver morgen. Har ikke skjerf for øyeblikket. 

Hvor mange tremeninger har du?
- Vet folk hvor mange tremenninger de har?? Jeg har hvertfall ikke peiling! 

Hva synes du om tcmn, sophieelise og andre toppbloggere?
- Jeg leser Sophie Elise sin blogg fast, og har veldig stor respekt for henne! Kikker også innom Therese sin en gang i blandt.  Leser de fleste bloggene på topplista. Synes egentlig det er litt viktig å følge med på de andre bloggerne!

Favoritt sang for øyeblikket?
- Har ingen spesiell for øyeblikket!

Kan du fortelle litt om Thomas?
- Thomas er verdens snilleste person, utrolig omtenksom. Er så glad for at jeg kan ligge i senga uten sminke, håret i strikk og dobbelthaka på tørk, og fortsatt få et kyss på kinnet og få høre at  jeg er nydelig (takker søtt og kysser tilbake selv om jeg hører på stemmen at det er bullshit). Neida, joda. Hva skal jeg fortelle? At han er dritkjekk er ingen hemmelighet. Han er fra Evje, spiller håndball, jobber på Joker, han har en gaanske awesome kjæreste, kule venner, svett gamer, elsker skrekkfilmer (noe jeg hater), gnisser tenner når han sover. Haha! Er så glad for at jeg har han i livet mitt.

Hvilken selvbruning bruker du?
- Bruker ikke selvbruning! Synes ikke det ser så fint ut. Kommer nok til å bruke det en eller to ganger i vinter, men ingen spesiell. 

Hvilken strl bruker du i bikbok bukser (27,28,29 osv)?
- Har ikke peiling. Varierer ikke det fra bukse til bukse? I super flex buksene til Bik Bok bruker jeg S og XS (helst S, sprekker litt på XS), ellers bruker jeg som oftest 27-28. 

Når begynte du å tørre å gå med din egen stil?
- Usikker, tror det er 1-2 år siden jeg begynte å gi faen :) 

Hvordan ser en typisk matdag ut for deg?
- Sjokoladeboller (3 eller 6 stk, kommer an på tilbud) og en random sjokolade fra statoil til frokost (er nabo med statoil, det er farlig), spiser ca 6 brødskiver (dør av sult hvis jeg ikke har med over 4 skiver til skolemat) + noe fra kantina til lunsj, middag kommer helt an på hva foreldrene mine føler for å lage, men har blitt ekstremt mye pizza de siste månedene. Kvelds spiser jeg bare masse forskjellig. Og nei jeg tuller faktisk ikke heller. Bare å spørre ut venninnene mine og Thomas, haha! Jeg har et helt ufattelig dårlig kosthold. Har vel noe å gjøre med at jeg hater salat og de fleste grønnsaker, men mamma sier alltid at det kommer med årene. Så om et par år er jeg supersunn! Nei, men har faktisk planer om å klare å vende meg til salat. 

Hva spiser du når du skeier ut? Spiser du godteri, junk osv flere ganger i uken? Og spiser du liksom en hel plate i gangen?
- Skeier ut en eller flere ganger til dagen, haha. Har et enormt sukkersug, og blir utrolig rastløs og til og med i dårlig humør hvis jeg ikke får i meg noe søtt. Går helt sikker bare på det psykiske da, men jeg har et må ha-behov for sjokolade og diverse. Det det går mest i er pizza, ostepop og sjokolade. Klarer sjeldent å spare på mat, så hvis jeg først kjøper noe, så går det rett ned.

Er du lei av og blogge eller mer lei enn hva du var får 1 år siden f.eks ?
- Jeg er ikke direkte lei, har bare ikke samme motivasjon som jeg har hatt tidligere. Ganske dumt egentlig, fordi jeg har mer å komme med nå enn det jeg hadde for ett år siden (føler jeg selv)!  

Har du noen gang havnet i konflikt med noen av eksene til Thomas?
- Nei, det har jeg ikke. Ser ikke hvorfor eller hvordan jeg skulle ha kommet i en heller! :) Det handler litt om respekt og at fortid er fortid.  

Hvordan er det å bo i flekkefjord?
- Jeg er veldig glad i Flekkefjord, det er en superkoselig by, og om sommeren elsker jeg å bo her! Ellers så føler jeg ikke at jeg får utviklet meg nok her, føler jeg hadde fått det bedre til på sosiale medier hvis jeg hadde bodd i en storby og hatt større tilgjengelighet på ting! Ellers er jeg veldig glad for at jeg har vokst opp i en liten by som Flekkefjord. Det er noe helt annet enn å bo i en storby med vegger av bygninger over alt. Den høyeste bygningen i Flekkefjord er vel kirka, haha. Nå som jeg vokser opp har jeg veldig lyst til å komme meg bort til en større by for å oppleve mer, men kan se for meg at jeg kommer tilbake igjen til Flekkefjord i mine eldre dager. 

Hvis du kunne endret/reist/gjort HVA du ville akkurat nå, hva ville det vært?
- Hallo du kan ikke spørre om sånne vanskelige ting. Har ikke noe bra svar her, akkurat nå sitter jeg i aulaen på skolen og fryser. Så nå vil jeg helst ligge på en lang hvit strand på en øde øy med Thomas og bare slappe helt av.

Har du noen gang vært nervøs for å ha vært gravid før?
- Alle som har samleie gjevnlig har vel noen gang vært hvis ikke nervøse, så hvertfall urolige for det. Har aldri virkelig trodd at jeg har vært gravid. 

Hva er din største drøm?
- Reise MYE! Jeg vil over alt. Jeg vil oppleve så mye som mulig. 

Hva fikk du i snitt i fjor?
- Det husker jeg ikke. Nok til å komme inn på påbygg med 30 søkere i kø bak meg som ikke kom inn! 

Kan du legge ut en video der du viser åssen du setter i extesionet med og uten hestehale? det ser heeelt ekte ut på deg!
- Ja, har tenkt å lage en slik video! Når det isåfall blir har jeg ikke planlagt enda. 

Jeg lurer bare på hvor du fikk tak i det armbåndet fra amnesty?
- Jeg fikk det i en goodiebag på et event jeg var på i Oslo! 

Hvor får man kjøpt acne i oslo?
- Jeg har vært innom en Acne butikk en(?) gang i mitt liv, så det har jeg ikke peiling på dessverre! 

Hvilken blogger synes du har best stil?
- Den svenske bloggeren Angelica Blick! 

Hvilket kamera og objektiv bruker du?
- Nikon D5000, bruker et 55mm objektiv og et helt vanlig objektiv med litt større zoom. (grunnet dårlig forklaring er dårlig hukommelse) 

Har du mye selvtillit?
- Jeg har ganske god selvtillit, men mener det er på en ikke overfladisk måte. Jeg har selvtillit, men blir selvfølgelig (som mange andre) usikker. Mener at det er en forskjell her! Man trenger nødvendigvis ikke å sette det så på spissen å si at man har dårlig selvtillit på grunn av at du mener at rumpa di er for stor. Det kaller jeg heller en usikkerhet. Jeg er selvsikker på meg selv, og er heldig som har Thomas som hjelpende hånd hvis jeg har en dårlig dag!

Er det mye negativt rundt deg med tanke på at du er så fin? Negativ misunnelse e.l?
-  Isåfall så kunne jeg ikke brydd meg mindre om det. Misunnelse for ditten og datten (trenger ikke nødvendigvis å være utseendet) kommer man til å oppleve uansett så fort man blir en litt mer profilert person. Folk er ikke så flinke til å si ting rett til meg, så da velger jeg å tro at det ikke er så mye negativt rundt meg :)

Hej Martine :) Jeg lurer på hvad du gør med dine øjenbryn? farver du dem eller tegner du dem op? og kan du vise hvilken farve/make-up du bruger til dette?
- Øyenbrynene mine uten sminke er omtrent helt klis like som med. Eneste jeg gjør med dem er å fylle inn med øyenbrynsblyant på de områdene som ikke er så fyldige! • 09.10.2013 kl.19:38
  brae svar :)
  09.10.2013 kl.20:23
  Åå dere er så søte
  09.10.2013 kl.20:32
  Bra svar! Har lest bloggen din utrolig lenge nå, og har sett deg i flekkefjord også, men turte ikke gå hitt, heh.

  Hva heter sangen som er i sminkevideoen din? Jeg har sett over alt, nesten, om jeg kan finne den, men jeg finner det ikke ut.
  10.10.2013 kl.01:12
  Yo!! Alt bra? Først av alt at dennna bloggen er den meste originale websiden på hele denne siden, helt ærlig! Jeg vil beklage at jeg ikkje har postet kommentarer de andre gangene jeg har vært her men noen gungar så er man barre litegrann nedfor så ender man opp med å droppe det. Jeg ser nemlig at det er ufattelig munge frekkje som skriver og kommenterer. Jeg har selv fått sleme kommentarer da når jeg hadde webside. Det var veldig opprørende. Jeg håpper dypt at du ike får noen frekkje komentarer og at du får sinnsykt mange flere greie komenterer. Fordi jeg har lagt ned webside tykjet jeg å bare dele ein link til 1 quiz som jeg akkurat har meldt meg påsignert opp påblitt med pådeltatt på. Premmien er et gave kort. Jeg håper kjempe sterkt at jeg vinner, men hellet med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du prøvde den!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde