Bare skriv noe (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

39

Bare skriv noe

Før var det å skrive en betydningsfull tekst det letteste i verden. Nå klarer jeg såvidt å skrive at det ikke kommer like lett for meg lengre. Det meste jeg skrev var jo som dratt ut rett fra bibelen til alle emokidsa i verden. Neida. Joda. Jeg hadde det vanskelig, og da var det lettere å få ting ned. Vet at mange av dere likte hvordan jeg blogga før. Jeg vil gjerne ha det slik igjen, for slik jeg blogger nå holder absolutt ikke mål. Jeg har jo ikke lagt ut noe her siden fredag! Angående det så har jeg mine grunner, har hatt det veldig travelt og så godt som ikke vært hjemme. Nok unnskyldninger. Det letteste i verden er jo å komme med unnskyldninger, og det kan jeg love dere at jeg er flink til. Ekspert faktisk. Jeg kan love dere at jeg har startet på mange tekst-innlegg. MANGE. Har klart å skrive et par setninger før jeg blir helt tom. Helt blank. Tror jeg assosierer det med noe vondt. Jeg klarer det bare ikke. Høres kanskje helt på jordet ut. Til og med innlegg som ikke har handlet om følelser eller lignende har vært pain in the ass å prøve å skrive. Forventer ikke at noen skal forstå, fordi jeg forstår det såvidt selv. Bare fordi jeg faktisk har det utrolig bra for tiden, så klarer jeg ikke å uttrykke meg på bloggen om noe? Er det det jeg skriver? Ler litt av meg selv her jeg sitter. For nå mestrer jeg det jo faktisk. Jeg skriver et innlegg med masse tekst, jeg klager. Ja jeg er litt rar, det er lov å innrømme det. 

Jeg vil forbedre ikke bare bloggen, men meg selv. Hva vil dere at jeg skal skrive om? Hva savner dere fra min side? Jeg har veldig mye å komme med, men trenger et spark i ræva for å få det ut. Vil høre at det vil bli satt pris på fra hvertfall en person. Det holder i massevis.


 • Julie
  23.10.2013 kl.17:29
  <3
  23.10.2013 kl.17:33
  kan du skrive om avstandsforhold?
  Marianne
  23.10.2013 kl.17:43
  Du e bare goe Martine. All respekt te deg som klare å gå gjennom så mye som du gjør, og som i tillegg klare å skriva åpent og ærlig om det te så mange personer. Herregud. Du e rett å slett RÅ.
  23.10.2013 kl.17:50
  Du har så fin blogg! Jeg elsker absolutt alt ved antrekks-innleggene dine så det er bare til å fortsette med dem :-) Håper du får en fin dag videre! Stor hilsen :-)
  23.10.2013 kl.17:53
  Det er lett å få skrivesperre ;)
  Olivia.
  23.10.2013 kl.17:56
  Du er så flink, Martine.

  Fortsett med antrekk og generelt hva du gjør, elsker bildene dine!

  Vil gjerne vite mer om deg og kjæresten også hiihi
  Sara
  23.10.2013 kl.17:56
  Jeg elsker så og si hvert eneste innlegg du kommer med! Blir glad hver gang
  23.10.2013 kl.18:28
  Vi er to om å ha skrive-sprerre. Men vet du hva? Skriv det du føler for, skriv om et tema du er interessert i, skriv om hvorfor alt er så bra for tiden, skriv om alt som faller deg ned når du hører om ordet: drømmer, familie, venner eller noe sånt. Finn litt ut selv hva som preger deg mest i hverdagen og skriv det ned.

  Leserne blir kjempeglad for uansett hva du skriver. Ingenting er kjedelig i ord, believe me and try sweetie! :))
  kamilla
  23.10.2013 kl.18:32
  Jeg leser bloggen din pågrunn av antrekk :-) Jeg er en av de som aldri orker å lese hele tekster, så bare scroller nedover og leser litt
  Ingvild
  23.10.2013 kl.18:50
  Fortsett å poste outfit-innlegg, det elsker vi alle!
  23.10.2013 kl.19:08
  Først og fremst selvfølgelig antrekkbilder, fordi antrekkene dine er så utrolig fine men også innlegg som dette fordi så og si alle kjenner seg igjen i det, så fortsett med de ærlige innleggene :))
  23.10.2013 kl.19:31
  Trenger ikke skrive så mye, bare legge ut masse antrekksbilder:-) du har veldig inspirerende stil! Liker at du er ærlig, men ikke alltid leserene trenger vite hva du gjør, hvor du er og hva du skal hver gang du poster et innlegg. Da slipper du å tenke så mye på hva du skal skrive, med mindre det er det du ønsker selv så klart. Ser for det meste bare på bildene dine:-) Folk leser som regel blogger for å få inspirasjon til stil, antrekksbilder, trening, kosthold og kjekke ting å finne på, som litt ekstra motivasjon i hverdagen. Hadde suttet pris på flere antrekksbilder.

  Lykke til, du er flink!
  23.10.2013 kl.19:42
  Hei Martine! Nå sitter jeg med en haug av bøker og leser meg opp for en stor fysikkprøve i mårra, men må uansett få sagt at du er så VILT inspirerende! Du er utrolig rå og tøff som greier å uttrykke deg selv på bloggen slik du gjør, og det er sjeldent jeg gjør det på andre blogger, men jeg leser hvert eneste minste innlegg som blir posta på denne bloggen! Vet ikke hva skrivinga di gjør med meg, men jeg må bare klikke meg innom og se hva du har skrevet hver dag! Du er ikke en vanlig rosablogger, men har faktisk et vanlig hode med tusen positive og negative tanker, akkurat som meg og veldig mange andre? Selv om du klager i ett innlegg, må jeg ofte si meg enig fordi du får dine meninger så utrolig bra fram! Selv om jeg ikke kjenner deg personlig vil jeg råde deg til å fortsette å være den samme late, kule, fete, ville, inspirerende, tankefulle og meningsfulle Martine fordi du er virkelig en inspirerende person som har utrolig mye bra å komme med! Faktisk er du en av de få bloggerne jeg på en måte har min "tilitt" til om jeg kan si det sånn? Stå på! Du fortjener å ha det så bra som du har det nå og det vet jeg flere respekterer, selv om du kanskje ikke blogger flere ganger dagen? :-) Hilsen fra ei trønderpie!
  Lisa
  23.10.2013 kl.19:46
  Kan du skrive et innlegg om Flekkefjord? jeg er i hvert fall veldig interessert i det :)
  Marie
  23.10.2013 kl.20:12
  Jeg blir så inspirert av stilen din,og vil at du skal legge ut forskjellige antrekk :-)
  Sigrid Marie
  23.10.2013 kl.20:29
  Gjerne skriv om klesstilen din? Hvor du får inspirasjon fra og skriv litt om ynglingsplaggene dine :D
  Marte
  23.10.2013 kl.20:56
  Klesstilen din! :) elsker den!
  ingrid
  23.10.2013 kl.21:06
  Kan du skrive om hvordan du fikk de jobbene du har (bortsett fra bloggen) og hvordan du klarer å få tid til jobb, skole, kjæreste og venner osv? du er så inspirerende!!
  Ana
  23.10.2013 kl.21:14
  Skrev et innlegg om at jeg savnet innleggene dine for litt siden, vet ikke om du husker det, men ja, de har betydd mye for meg og jeg savner virkelig det. Håper jeg kan være den "ene" personen som setter pris på det og som holder i massevis. Kan jo fortelle mer utdypende om hvorfor jeg liker det du skriver så godt. Du er ærlig, ekte, dyp, forvirrende, emosjonell og du når virkelig ut, hvertfall til meg. Selvom du har det veldig bra så er det likevel en realitet at ikke alle dager er like lette. Jeg savner at du skriver om de mindre lette dagene, om fremtidsplaner, rot i hodet, presset ungdommen har i dag på alle kanter, om at du er lykkelig (alt trenger ikke nødvendigvis å være negativt). Skriv! Og har du en sperre, skriv om sperren helt til denne skrivesperren går over. Bare dette innlegget her likte jeg godt. Du er flink, du formulerer deg bra, du en en dyp, klok og interessant person. Du er rett og slett herlig.

  Du er så bra, du er så flink, du bare har hatt litt vansker med å få det frem.

  Nominerte deg forresten til årets blogger og dagens outfit, you deserve it! :)

  Klem
  Maren
  23.10.2013 kl.21:19
  Du virker som en tøff og oppegående jente, så hadde elsket å lese om en dyp tanke du har, noe du tenker mye på eller brenner sterkt for.
  23.10.2013 kl.22:14
  Jeg vill bare si at du er en veldig inspirerende person å helt ærlig så er du mitt stilikon. Jeg liker egentlig alt du skriver om, selv om du klager, for det gjør alle! Selv om innleggene er korte, så har ikke det noe å si. Om jeg husker rett så skrev du for en god stund tilbake om selv følelse, hvordan man ser på sin egen kropp og hva du tenke å følte om det. Jeg husker det var noen flere slike innlegg og de synes jeg var utrolig brae. Men pliiis ikke begynne med rosablogging... Elsker bloggen din som den er!
  Frøydis
  23.10.2013 kl.22:31
  Kjenner meg så igjen! Du er utrolig flink :) Stå på!
  23.10.2013 kl.22:38
  du kan godt blogge mer om klesstilen din! du blogger jo mye om den så det er jo bra det :) vil gjerne at du skal skrive flere sånne tanke innlegg, eller menings innlegg. Du trenger ikke å ha det kjipt for å skrive det, du kan jo skrive om hvor bra du har det hvis du har det bra ellers så kan du skrive dine meninger om ekte pels i svea og canada goose og alt det der som alle fokuserer seg på og alle vil ha. Noe jeg ikke skjønner hvorfor folk vil ha det, hva mener du om det? :) sånne ting :) elsker bloggen din martine!
  Leah
  23.10.2013 kl.22:44
  Det er sikkert mange som ikke kjenner deg i det heletatt som sikkert at lyst til å vite litt mer om deg og hva du liker og gjøre. Jeg elsker stilen din. Du er forbildet mitt. Jeg liker veldig godt anntrekksbildene dine, og noe som vi alle syntes er veldig interessant er jo selfølgelig Thomas.

  Fortsett og blogge!
  Siri
  23.10.2013 kl.23:21
  Jeg har ikke lest bloggen din så lenge, men jeg liker det jeg ser så langt. Du har sykt fin klesstil og ikke minst utseende. Men du skriver ikke så mye om deg selv, eller litt i det siste, men det kunne gjerne vært litt mer og kanskje litt oftere

  Men ja, fortsett å blogge! :)
  24.10.2013 kl.02:10
  Bildene dine gjør at jeg fortsetter å "lese" bloggen din. Skriv om det som du bryr deg om, inspirerer deg eller bare irriterer deg! :) stå på
  Marielle
  24.10.2013 kl.02:56
  Du kan skrive om Thomas og hans fantastiske familie :D Haha, neida. Joda. Neida, du er kjempe flink, Martine, som får til alt på en gang. Ikke alle som hadde klart det. Beundrer deg for det :) Gleder meg til å treffe deg igjen litt neste gang du kommer til Evje (Kjetså) :) <3
  Sunniva
  24.10.2013 kl.10:34
  De siste ukene så har jeg fulgt med på bloggen din, og jeg må si at jeg digger den allerede! Jeg vet ikke noe om hvordan du blogget før, men jeg synes du klarer deg kjempe fint! Digger stilen din! Angående om hva du skal skrive om så bare skriv om ting som inspirerer deg eller ting du interesserer deg for! Stå påå :)
  Martine
  24.10.2013 kl.11:15
  Jeg elsker klesstilen din! Du inspirerer, Martine!

  Fortsett å poste antrekksbilder. Andre tips: 10 ting du ikke visste om meg, festsminke og hvordan du evt. påfører de forskjellige produktene, drømmene dine, inspo-innlegg med hva som inspirerer deg, drømmereisen, forslag til nettsider med klær & mattips.
  Andrea
  24.10.2013 kl.15:55
  5 favoritter i klesskapet, musikk, noen tankeinnlegg der du skriver tanker rundt et tema som f.eks pels nå som det begynner å bli vinterjakker og kanskje noen videoer?
  Marita
  24.10.2013 kl.18:46
  Kan du ikke skrive om hvordan skjønnhets-og kroppsidealet påvirker deg? Og hvordan har du det med deg selv med tanke på din egen kropp? Er du fornøyd? Hvordan går presset inn på deg?

  Og hva gjør du for å holde deg så slank? Kan nesten ikke tro at du spiser så mye som du av og til gir uttrykk for! Da er du iallfall ekstremt heldig så fin og slank som du holder deg:)
  Selma
  24.10.2013 kl.20:08
  Jeg synes egentlig bloggen din er ganske bra, jeg, Martine. Antrekkene dine er SUPERfine, og det første jeg tenkte da jeg var innom bloggen din første gang, var: "HUN ER MIN SOULMATE NÅR DET KOMMER TIL STIL!!" Jeg er som deg; elsker å kombinere fine og ikke-fullt-så-fine plagg, masse farger, egentlig litt "take what I have". Jeg handler så og si der jeg finner noe fint. Men hallo, nok om mote.

  Det med skrivinga di. Jeg synes at når du først skriver, da skriver du bra. Selvom det kanskje ikke skjer så ofte. Men jeg mener det, du er skikkelig reflektert og det er en SKIKKELIG positiv egenskap. Jeg mener - selvom du legger ut antrekksbilder og blogger om sminke og mote, så ser ikke jeg på deg som er rosablogger. Du er liksom ikke OVERFLADISK som mange av de andre toppbloggerne. Jeg liker at du er ærlig, både med deg selv og oss lesere. Så stor pluss i boken for det.

  KONKLUSJONEN min er at....ahhh jeg vet ikke. Du gjør egentlig en god jobb som det er, og har du skrivesperre så har du det. Ikke skriv bare fordi at du føler at du må skrive. Det er ikke ekte. Vent heller med det til du faktisk får en idé til noe å skrive om. Det er som hvis du skal skrive en sang..ikke skriv hvis du føler deg presset til det, skriv en sang når du har noe på hjertet som du vil formidle. Ellers blir det rett og slett ikke ekte.

  SÅ lykke til, stå på!
  24.10.2013 kl.21:27
  Jeg elsker måten du åpner deg opp på her på bloggen, Martine! I tillegg har du verdens, jeg mener VERDENS kuleste stil. Kom deg på beina igjen med blogginga! Jeg vet du kan!
  Tiril
  25.10.2013 kl.10:04
  Jeg har det helt likt selv, var gjennom en tung periode og skrev masse. Nå som det går helt greit føles det som om jeg ikke har noe mer å komme med!
  25.10.2013 kl.17:12
  Hei, Begynte nylig å lese bloggen din og synes du har verdens kuleste og kansje mest kreative klesstil. Derfor håper jeg at du kommer til å legge ut mye om klær, mote og andre "Fashion" innlegg.
  26.10.2013 kl.03:00
  savner de ærlige, dønn ærlige innleggene. mindre outfit, og mer satan og musikk
  27.10.2013 kl.20:02
  Jeg forstår deg. Kjenner den forbindelsen mellom skriving og "smerte". Det føles ut som om det er umulig å skrive for tiden, det kjennes bare ikke riktig, og det liker jeg ikke. Så du er ikke alene.
  28.10.2013 kl.19:15
  Jeg har det samme. Når jeg er lykkelig vil jeg verken snakke eller skrive, fordi jeg assosierer det med endeløs tenkning og rasjonalisering, som omtrent bare kan komme av smerte. Jeg har på en måte ikke så mye å si lengre da jeg har det bra. Og om noen spør meg, er det akkuratt som jeg ikke vil gå ned den veien en gang. Jeg vil ikke tenke på det. Jeg vil ikke gjøre ting kompliserte igjen, for des færre ord, des simplere.

  En snakker ikke om ting som ikke er en utfordring. Som foreksempel at du pussa tennene i dag morres, eller større, det fantastiske parforholdet du er i. Det blir "vaner" og hverdagslige ting. Jo, jeg merka det med meg selv.. Da jeg endelig fant en ukomplisert gutt var det akkuratt som jeg slutta å snakke. Vårt forhold blir i mellom oss, og jeg trenger ikke lengre en venninne til å stå og holde hånden min..

  Og hvor uvant er det egentlig ikke å endelig ha det bra. Det er akkuratt som om sjela de blir avhengig av depresjon og lidelse, og leiter etter det når den ikke finner det lengre. Ikke fordi den vil ha det, men fordi den kjenner ikke noe annet... og jo visst klamrer en seg til det kjente. En må lære å tenke annerledes, positivt, for om det er mulig å bare se på de fæle sidene, skulle det være vel så mulig og kun se på de fine?
  nicole
  31.10.2013 kl.21:03
  Elsker absolutt alt ved bloggen din, hvordan du klarer å sette sammen antrekk og stilen din er rett og slett perfekt. Selve deg er nydelig. Uheldigvis er jeg bare tretten, men du er ett av mine forbilder. Skulle ønske du kunne skrevet litt mer under bildene dine, liksom bare komme med noe. Isåfall er jeg en fast leser!

  - Klem Nicole.  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde