Jeg er så takknemlig (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

14

Jeg er så takknemlig

Vet ikke helt hva jeg skal skrive. Jeg har blitt semifinalist i Vixen Blog Awards i år og!! Hadde faktisk aldri forventet dette, og spesielt ikke etter min utrolig dårlige blogging de siste månedene. Det viser jo bare hvor utrolig fine lesere jeg faktisk har, og at dere utrolig nok liker bloggen min! Tror dere er lei av å høre at jeg skal bli bedre igjen. Jeg savner bloggen som den var, savner mitt andre ''meg''. Det å bli nominert og klare å bli semifinalist ga meg ett lite kick! Trodde egentlig at dere hadde glemt meg. 

Så gjennom bildene fra i fjor, fant bildet Jenny tok av meg da jeg hadde kommet tilbake til hotellet. Stod der med en stor bukett med blomster, en gigamonster vinflaske og en dødsfin bag verdt 6000 kr stappfull med goodiebags. Hvordan hadde JEG fortjent alt det? Hele kvelden var utrolig gøy, fikk treffe så utrolig mange flotte folk! Husker jeg og Anniken satt nede i resepsjonen i hundre år (føltes det som) for å vente på en bil som skulle kjøre oss til plassen selve utdelinga skulle være. Veldig koselig, vi snakka om alt mulig rart. Savner den jenta! Var dødsspent da vi ankom Latter. Husker absolutt ingenting fra da de ropte opp navnet mitt til jeg kom ut bak scenen. Kanskje like greit, tror jeg dreit meg ut. Haha! Ble så satt ut da de ropte opp navnet mitt, måtte omtrent bli dyttet opp av stolen for å kunne komme meg opp. Det var en utrolig rar, men fin følelse. Var ganske letta over at det var en bag jeg hadde fått da jeg skulle samle sammen alt. Tror de andre slet litt med å få med seg alt, haha! I det kvelden begynte å ta slutt, slo det meg plutselig ''hey hvordan skal jeg komme meg tilbake til hotellet''. Var jo nede på Aker Brygge, og det å gå i kjole med så mye å bære på en vei i Oslo jeg ikke kunne en gang, frista lite. Heldigvis kom Hanna og foreldrene hennes til min store redning! De var så snille og kjørte en omvei med taxien for at jeg skulle komme meg tilbake til hotellet. Jenny må nesten ha blitt redd for meg i det jeg sprang inn på hotellrommet og bare sprang og hoppet rundt forbi. Det var så deilig!! Litt av en mestringsfølelse kan man si. Kan innrømme at akkurat da var jeg veldig stolt av meg selv, haha!

Som dere sikkert husker så vant jeg ''Dagens beste outfit'' i fjor, og i år er jeg semifinalist i ''Årets inspirasjonsblogg''! SÅ UTROLIG GØY! Er så gira nå at jeg holder på å eksplodere. Er veldig usikker på om mulighetene mine til å vinne i år er så veldig store, men optimistik skal jeg likevel være. Det å i det hele tatt få bli semifinalist setter jeg så ekstremt pris på, takktakktakk! Hvis dere føler jeg fortjener å bli ''Årets inspirasjonsblogg'' kan dere stemme på meg HER! Tusen takk for at dere fikk meg til tops i fjor, og tusen takk til dere som velger å stemme på meg i år!


Trykk på bildet for å kunne stemme! • 18.11.2013 kl.18:18
  Du er en utrolig stor inspirasjon, å en person jeg virkelig ser opp til! Har stemt på deg mange ganger :-)
  18.11.2013 kl.18:44
  Vel det er fortjent! Du er utrolig flink! Har selvsagt stemt på deg!
  18.11.2013 kl.19:09
  Du fortjener det!
  18.11.2013 kl.19:17
  Har stemt nå! Lykke til <3
  18.11.2013 kl.19:22
  Du fortjener det virkelig! Jeg har selvfølgelig stemt flere ganger allerede før jeg leste innlegget :D
  18.11.2013 kl.19:43
  Dette fortjener du virkelig! Du er til stor inspirasjon for kjempe mange, også meg! Ha en fin kveld:)
  18.11.2013 kl.19:51
  Selvfølgelig skal jeg stemme! Ingen tvil om at du fortjener dette :D
  18.11.2013 kl.20:17
  vell fortjent! :D
  Renate
  18.11.2013 kl.20:41
  Hva vinner dere?:) eller, hva er oppi goodiebagen?
  Thea
  18.11.2013 kl.21:44
  Du fortjener det beste. Har fulgt med på bloggen din veldig lenge. Jeg har så stor respekt for deg, du er min nummer en inspirasjons kjelde. P-E-R-F-E-K-T
  Emma
  18.11.2013 kl.22:02
  Du fortjener det! Du har verdens fineste klesstil, sånn seriøst
  SOFIE
  18.11.2013 kl.22:11
  Jeg synes helt ærlig at det ikke kommer ann på hvor ofte man blogger, men kvaliteten har mye å si! Derfor vil jeg påstå at kvalitet er bedre enn kvantitet ;-) Du har en utrolig kul stil og du er uten tvil en stor insprirasjon til veldig mange!!

  Synes det er velfortjent!! :-)
  18.11.2013 kl.22:54
  kult :D gratulerer så mye og lykke til videre i konkurransen ^^
  19.11.2013 kl.00:43
  Stemt! Lykke til (:  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde