Kampanje på neglelakker og leppeprodukter fra Mineral Fusion (Martine Rødland Egeland)
add meg facebook twitter instagram

9

Kampanje på neglelakker og leppeprodukter fra Mineral Fusion

Disse er de neglelakkene jeg har brukt mest! Spesielt den hvite. Det er først nå i det siste jeg har fått mer sansen for den røde og blå, se så fine da!! Elsker fargene. Den blå har en slags metallic glans og den røde glitter. Tenker nok de passer ganske bra til fest og diverse! Siden utvalget av neglelakkene til Mineral Fusion er så inni granskauen stort, så har jeg plukker ut et par jeg synes passer bra nå på høsten/vinteren. Er utrolig fornøyd med disse neglelakkene, har også fått supre tilbakemeldinger fra blant annet moren min og mange av venninnene hennes! Den holder veldig bra, og ser dødsfin ut på! Jeg har også begynt å bruke 3 blanke neglelakker til. En som base (base coat), en til å ta rund neglen på nelgbåndet (cuticle treatment), og en etter at jeg har lagt hovedlakken slik at den skal holde bedre (top coat). Kampanjen for neglelakkene finner du HER!

JEG ELSKER DISSE! Til dere som lurer på hva jeg bruker på leppene, så er det ''Exotic'' jeg bruker til vanlig. Den er så fin, er helt frelst! Har brukt "Alluring" en gang før. Husker jeg alltid hadde så lyst på lilla-aktig leppestift etter at jeg så det på fantastiske Angelica Blick, nå har jeg funnet ut at jeg ikke passer det sånn kjempe godt, har uansett planer om å bruke denne litt fremover bare fordi det ser kult ut. Hvis dere har fulgt med på instagramprofilen min i det siste, så har det kommet ut et del bilder med røde lepper. På de bildene bruker jeg "Flashy", den er heeelt fantastisk. Herregud for en fin rødfarge. Leppeproduktene på tilbud finner du HER!

KAMPANJEN VARER TIL 29 NOVEMBER! • 18.11.2013 kl.22:46
  Så fine! :D
  18.11.2013 kl.22:49
  wow så mye fint
  18.11.2013 kl.22:49
  ååå så mye fint :O
  18.11.2013 kl.23:06
  Elsket alle leppestiftene. Gahd.
  19.11.2013 kl.00:46
  Den hvite neglelakken var rå! Jeg har skrevet et innlegg om barnehagerasisme på bloggen min og hadde blitt kjempe glad om du kunne gitt din mening. :)
  19.11.2013 kl.00:52
  stilig =)
  19.11.2013 kl.14:50
  Så fine farger!! :O
  Veronica
  19.11.2013 kl.18:15
  Alluring, herregud så fin! Den ser veldig VELDIG lilla ut på nettsiden, men på deg var fargen helt nydelig. Er det lyset, eller er den knall lilla som den ser ut på nettsiden?
  19.11.2013 kl.23:31
  Du ligner så sykt på Tone Damli, missunner deg til 1000! Elsker stilen din forresten :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde