Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

40Plutselig gikk det opp for meg at jeg kanskje burde begynne å skaffe meg et par nyttige ting, i stedet for å konstant bare bestille klær jeg i bunn og grunn begynner å få alt for mye av. Da ble det bag og sko fra Nike. Baggen bruker jeg nå til både skole og trening. Er så lei av å drasse på en stygg skolesekk, så da ble denne et bedre alternativ. Bildet lyver litt om fargen på skoene, den er litt sterkere og ikke så lyse-rosa, mer knæsj. Lyser opp hele rommet egentlig. Jeg er så fornøyd! Det er litt morsomt hvor "stolt" man kan bli bare ved å gjøre et godt kjøp. Begge er fra Junkyard.no! 

Bag HER / Sko HER

 • 682

  Jeg lever fortsatt, hvis noen begynte å lure. Har fått en del spørsmål om jeg har tenkt å slutte, men det skal jeg altså ikke! Skal fortsette å blogge, er bare ikke like aktiv lengre. Har en del ting som skjer privat, og da må det prioriteres fremfor mitt andre liv her på bloggen. Som et lite plaster på det store såret jeg har laget ved å ikke blogge den siste uken, så har jeg en konkurranse til dere! Den er i samarbeid med Junkyard.no, og premien er et gavekort på 1500 kr! Konkurransen avsluttes i slutten av uka :)

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:
  - Like facebooksiden til Junkyard HER!

  - Legge igjen en kommentar med mail og ditt favorittprodukt fra Junkyard.no!

  LYKKE TIL! :) 
 • 20

  New  Ååh, er helt forelsket i de nye bootsene mine! Har letet etter et par jeg faktisk kom til å like ekstremt lenge, så det var utrolig deilig å faktisk finne noen. Alt er jo dekket av nagler for tiden, så det var ikke barebare. Disse er bestilt fra Junkyard.no og du finner de HER! Tidligere har jeg nøyet meg med sko fra H&M, haha. Det er først i det siste jeg har begynt å sette mer pris på klær og ting med kvalitet. Skoene er utrolig gode å gå på, og det beste av alt- jeg vet at de kommer til å holde lenge. Hvis noen av dere har lyst til å bestille dem, så må jeg bare informere om at de mest sannsynlig er litt store i størrelsen. Jeg bestilte mine først i 37, men måtte bytte dem til 36! Nå passer de perfekt (bruker vanligvis 37).

  Jeg må stikke og gjøre meg klar, skal på en liten kjøretur og besøke Louise! Jenny har fått lappen, så nå er livet mitt tusen ganger lettere. <Personlig sjåfør3 Haha! Ha en fin kveld:)

 • 18

  Sun


  Hatt, jakke, veske, skjerf og bukse Cubus / Genser ? / Sko Junkyard.no / Solbriller Aldo

  Ligger bare i senga og slapper av. Tenkte jeg måtte utnytte sola litt i dag, så da ble det litt antrekksbilder igjen! Har vært en liten tur på cafe med jentene i dag, ellers gjort fint lite. Tror jeg skal på kino i kveld og se den nye Hunger Games filmen, ææ gleder meg. Skal nok prøve å sove litt nå, fikk ikke sove en dritt i natt. Utrolig irriterende. Spesielt nå på årstiden, når det å stå opp er vanskelig nok i seg selv. Jeg er så utrolig dovendyr, sover en halvtime lengre enn det jeg egentlig ''har tid til'' om morgenen. Så ender opp med marscara alle andre plasser enn øynene og en t-skjorte på vranga, haha! Jaja. Klarer meg nok gjennom denne vinteren og! Ha en fin dag videre :)

 • 23


  Jakke, topp og bukse Cubus / Solbriller Aldo

  Føler meg ikke helt i form, men er sånn halvveis klar for 7 timer med jobb i kveld. Må springe nå for å komme i tide! Ha en fin dag videre!:)

 • 9

  Disse er de neglelakkene jeg har brukt mest! Spesielt den hvite. Det er først nå i det siste jeg har fått mer sansen for den røde og blå, se så fine da!! Elsker fargene. Den blå har en slags metallic glans og den røde glitter. Tenker nok de passer ganske bra til fest og diverse! Siden utvalget av neglelakkene til Mineral Fusion er så inni granskauen stort, så har jeg plukker ut et par jeg synes passer bra nå på høsten/vinteren. Er utrolig fornøyd med disse neglelakkene, har også fått supre tilbakemeldinger fra blant annet moren min og mange av venninnene hennes! Den holder veldig bra, og ser dødsfin ut på! Jeg har også begynt å bruke 3 blanke neglelakker til. En som base (base coat), en til å ta rund neglen på nelgbåndet (cuticle treatment), og en etter at jeg har lagt hovedlakken slik at den skal holde bedre (top coat). Kampanjen for neglelakkene finner du HER!

  JEG ELSKER DISSE! Til dere som lurer på hva jeg bruker på leppene, så er det ''Exotic'' jeg bruker til vanlig. Den er så fin, er helt frelst! Har brukt "Alluring" en gang før. Husker jeg alltid hadde så lyst på lilla-aktig leppestift etter at jeg så det på fantastiske Angelica Blick, nå har jeg funnet ut at jeg ikke passer det sånn kjempe godt, har uansett planer om å bruke denne litt fremover bare fordi det ser kult ut. Hvis dere har fulgt med på instagramprofilen min i det siste, så har det kommet ut et del bilder med røde lepper. På de bildene bruker jeg "Flashy", den er heeelt fantastisk. Herregud for en fin rødfarge. Leppeproduktene på tilbud finner du HER!

  KAMPANJEN VARER TIL 29 NOVEMBER!

 • 14

  Vet ikke helt hva jeg skal skrive. Jeg har blitt semifinalist i Vixen Blog Awards i år og!! Hadde faktisk aldri forventet dette, og spesielt ikke etter min utrolig dårlige blogging de siste månedene. Det viser jo bare hvor utrolig fine lesere jeg faktisk har, og at dere utrolig nok liker bloggen min! Tror dere er lei av å høre at jeg skal bli bedre igjen. Jeg savner bloggen som den var, savner mitt andre ''meg''. Det å bli nominert og klare å bli semifinalist ga meg ett lite kick! Trodde egentlig at dere hadde glemt meg. 

  Så gjennom bildene fra i fjor, fant bildet Jenny tok av meg da jeg hadde kommet tilbake til hotellet. Stod der med en stor bukett med blomster, en gigamonster vinflaske og en dødsfin bag verdt 6000 kr stappfull med goodiebags. Hvordan hadde JEG fortjent alt det? Hele kvelden var utrolig gøy, fikk treffe så utrolig mange flotte folk! Husker jeg og Anniken satt nede i resepsjonen i hundre år (føltes det som) for å vente på en bil som skulle kjøre oss til plassen selve utdelinga skulle være. Veldig koselig, vi snakka om alt mulig rart. Savner den jenta! Var dødsspent da vi ankom Latter. Husker absolutt ingenting fra da de ropte opp navnet mitt til jeg kom ut bak scenen. Kanskje like greit, tror jeg dreit meg ut. Haha! Ble så satt ut da de ropte opp navnet mitt, måtte omtrent bli dyttet opp av stolen for å kunne komme meg opp. Det var en utrolig rar, men fin følelse. Var ganske letta over at det var en bag jeg hadde fått da jeg skulle samle sammen alt. Tror de andre slet litt med å få med seg alt, haha! I det kvelden begynte å ta slutt, slo det meg plutselig ''hey hvordan skal jeg komme meg tilbake til hotellet''. Var jo nede på Aker Brygge, og det å gå i kjole med så mye å bære på en vei i Oslo jeg ikke kunne en gang, frista lite. Heldigvis kom Hanna og foreldrene hennes til min store redning! De var så snille og kjørte en omvei med taxien for at jeg skulle komme meg tilbake til hotellet. Jenny må nesten ha blitt redd for meg i det jeg sprang inn på hotellrommet og bare sprang og hoppet rundt forbi. Det var så deilig!! Litt av en mestringsfølelse kan man si. Kan innrømme at akkurat da var jeg veldig stolt av meg selv, haha!

  Som dere sikkert husker så vant jeg ''Dagens beste outfit'' i fjor, og i år er jeg semifinalist i ''Årets inspirasjonsblogg''! SÅ UTROLIG GØY! Er så gira nå at jeg holder på å eksplodere. Er veldig usikker på om mulighetene mine til å vinne i år er så veldig store, men optimistik skal jeg likevel være. Det å i det hele tatt få bli semifinalist setter jeg så ekstremt pris på, takktakktakk! Hvis dere føler jeg fortjener å bli ''Årets inspirasjonsblogg'' kan dere stemme på meg HER! Tusen takk for at dere fikk meg til tops i fjor, og tusen takk til dere som velger å stemme på meg i år!


  Trykk på bildet for å kunne stemme!

 • 27


  Må nesten bare le av hvor ufattelig dårlig jeg er til å blogge for tiden. Er bare flaut egentlig. Har heldigvis fått et par ting jeg kan blogge om fremover, så skal gjøre mitt beste for å holde dere oppdatert. Må innrømme at det har vært deilig å ikke tenke på bloggen en stund nå, men har savnet det og. Jeg reiser til Thomas i morgen, og denne ganga SKAL jeg få blogga. Drasser jo med meg dataen hver gang uten å bruke den, haha. Vi skal til Kristiansand på lørdag. Gleder meg veldiiiig, skal bli godt å komme seg litt bort! Nå må jeg springe, skal trene med Jenny! :) Ha en fin kveld! Skjorta er fra Carlings, leppestiften fra Mineral Fusion og capsen husker jeg ikke.

 • 34


  Genser Voguec.com / Leppestift Mineralfusion.no

  Vil gratulere disse iphone-bildene for å ha såpass bra kvalitet at de fikk komme på bloggen. Slapper av etter en meget rolig dag på jobb. Klandrer ikke kundene, hadde jeg ikke måttet jobbe så hadde ikke jeg heller beveget meg ut i drittværet. Har nettopp dusjet, og skal nå rydde rommet og se på serier før jeg setter meg på bussen mot Kristiansand. Skal være hos Thomas frem til i morgen kveld! Plutselig kom lønninga fra Kiwi, og da orket jeg ikke å sitte på ræva hele helga. Går glipp av en koselig familiemiddag i Lyngdal da, noe som var litt dumt. Gratulerer med farsdagen på forhånd, daddy! Spis litt for meg og. Ha en fin kveld, alle! :) (Bilde av hele genseren kan dere se på instagramkontoen min, "martineegeland")

 • 11

  Halla folkens

  Lenge siden sist. Ser vår kjære Marty har vært passe slapp med å blogge denne uka, kommer sikkert med de vanlige unnskyldningene sine om hvorfor hun ikke har fått blogget osv, Neida. Hanne her forresten. Tenkte jeg skulle gjøre henne en bjørnetjeneste å hvertfall oppdatere dere litt. Har egentlig ikke så mye å dele. Kan jo kanskje skrive litt om den nydelige bloggeren? 

   

  Ti ting dere kanskje ikke visste:

  • Elsker Ostepop mer enn alt i verden(utenom Thomas, seff). Spiser gjerne en hel pose alene++
  • Snusmumrikken til de grader, kan ikke gå en dag uten verken snus eller sjokolade..
  • "Alt eller ingenting", Martine's livsfilosofi? Neida, men enten så gjør hun noe sinnsykt bra og gjennomført, ellers så gidder hun rett og slett ikke.
  • Metal Chick, hehe
  • Får ofte dilla på barnsligesanger, SÅ glad Kaptein Sabeltan perioden er over for å si det slik. 
  • Har tre jobber, Bakeren, Kiwi og vaskekjerring på trimeriet i byn. (Og bloggen, da)
  • Spiser hverken salat eller grønnsaker, utrolig nok. 
  • Egentlig ganske flink til å synge.
  • Liker ikke hendene sine(De er helt fine, Marty)
  • Bruker lue uansett årstid, da vi skulle til Hove hadde hun pakket ned 4-5 forskjellige luer. MIDT PÅ SOMMEREN!

   

   

  Vel, da håper jeg dere lærte dere noe nytt, haha.. Håper virkelig ikke Martine dreper meg etter dette innlegget, loveu Martini. 

  -Hanne

 • 40


  Vet ikke hvor genseren er fra.

  Dagene har gått i ett kjør siden onsdag. Har jobbet en del, vært på en liten spontantur til Kristiansand og kledd meg ut som søppel på halloween! I går våknet jeg av et kyss fra Thomas. Vi hadde snakka om at han skulle komme på lørdagskvelden, men så ble ikke det noe av likevel. Hadde egentlig ikke trodd at han skulle gidde å kjøre til Flekkefjord tidlig på morgenen for å være her bare i en dag, men joda! Ble superglad og hadde det kjempefint! Nå ligger jeg i senga og ser på serier, lader opp til jobb og trening i kveld. 

 • 47


  Lue H&M / Sko Din Sko / Jakke Weekday / Strømper ? / Kjole Motelrocks.com

 • 212

  Da setter jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Mineral Fusion. I likhet som sist så kan dere velge ut ett produkt selv, som dere får i tillegg til at jeg velger ut tre produkter ekstra som vinneren kommer til å få tilsendt hjem i posten! Avslutter konkurransen om en uke! :)

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA: 

  - Like Mineral Fusion på Facebook HER

  - Følge dem på Instagram HER

  - Følge dem på Twitter HER 

  - Legg til link i kommentarfeltet med det produktet du vil ha (nettside HER)

  Vi vet at det ikke er alle som er på alle disse sosiale mediene. Derfor hadde det vært veldig bra om dere kunne ha skrevet ned i kommentaren deres om hva dere har fått gjort av tingene over! Dette vil ikke ha noe å si på trekningen av vinner. HUSK Å LEGG TIL MAIL! Lykke til :) Har forresten trukket vinneren av instagramkonkurransen jeg hadde, hun er kontaktet!
 • 33


  Jakke Urban / Bukse og t-skjorte Cubus / Sko Din Sko / Belte Bik Bok / Solbriller Aldo

  Må bare anbefale disse buksene fra Cubus. De heter ''Hannah'' og er ganske nye (hvertfall her i Flekkefjord). Helt annerledes enn noen andre bukser fra Cubus, har aldri likt de noe spesielt, men disse er dødsgode! Tror jeg gikk med dem hver dag forrige uke (hysj hysj). Akkurat nå sitter jeg hos Marte med et par jenter og jobber med lekser. Senere blir det jobb og trening før jeg skal hjem, snakke med kjæresten og så sove leenge og vel! Ha en fin dag videre! :)

 • 31


  Bukse, ringer og genser Gina Tricot / Sko Din Sko / Solbriller ?

  Kaller disse buksene for søppelsekkbuksene. Kan ikke akkurat legge skjul på at det er akkurat det de ser ut som. Legg forresten merke til skoene. De har høy hæl! Klarer såvidt å gå på disse jeg, det sier vel egentlig sitt. Hadde helt glemt bort at jeg hadde de. Har veldig mange ideer til antrekk fremover, men det er så utrolig stygt vær. Bare heldig med opphold i dag. Meldt regn de to neste ukene. I kveld blir jeg kastet ut av huset, fordi min kjære mor som har bursdag i dag (GRATULERER MAMSEN), skal ha folk her og feire det! Må bare prøve å få kontakt med noen venner som kanskje har lyst å tilbringe kvelden med meg. Er ganske slitsom av meg så kan forstå hvis de unngår å svare på de tusen meldingene jeg allerede har sendt. Neida, har sånn halvveis lagt planer. Nesten.

  Tusen takk for all den fine responsen på innlegget ''Bare skriv noe''! Dere er fine.

 • 14

  Da har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut en rabattkode til dere. Legg inn koden i kassen og rabatten blir trukket fra totalsummen! Dere får altså 20% på det dere kjøper. Koden er gyldig ut morgendagen, dere kan altså bestille i dag og i hele morgen! 


  Genser fra Junkyard! Har den i M, og dere finner den HER. Den har blitt brukt myee etter at jeg fikk den!

 • 39

  Før var det å skrive en betydningsfull tekst det letteste i verden. Nå klarer jeg såvidt å skrive at det ikke kommer like lett for meg lengre. Det meste jeg skrev var jo som dratt ut rett fra bibelen til alle emokidsa i verden. Neida. Joda. Jeg hadde det vanskelig, og da var det lettere å få ting ned. Vet at mange av dere likte hvordan jeg blogga før. Jeg vil gjerne ha det slik igjen, for slik jeg blogger nå holder absolutt ikke mål. Jeg har jo ikke lagt ut noe her siden fredag! Angående det så har jeg mine grunner, har hatt det veldig travelt og så godt som ikke vært hjemme. Nok unnskyldninger. Det letteste i verden er jo å komme med unnskyldninger, og det kan jeg love dere at jeg er flink til. Ekspert faktisk. Jeg kan love dere at jeg har startet på mange tekst-innlegg. MANGE. Har klart å skrive et par setninger før jeg blir helt tom. Helt blank. Tror jeg assosierer det med noe vondt. Jeg klarer det bare ikke. Høres kanskje helt på jordet ut. Til og med innlegg som ikke har handlet om følelser eller lignende har vært pain in the ass å prøve å skrive. Forventer ikke at noen skal forstå, fordi jeg forstår det såvidt selv. Bare fordi jeg faktisk har det utrolig bra for tiden, så klarer jeg ikke å uttrykke meg på bloggen om noe? Er det det jeg skriver? Ler litt av meg selv her jeg sitter. For nå mestrer jeg det jo faktisk. Jeg skriver et innlegg med masse tekst, jeg klager. Ja jeg er litt rar, det er lov å innrømme det. 

  Jeg vil forbedre ikke bare bloggen, men meg selv. Hva vil dere at jeg skal skrive om? Hva savner dere fra min side? Jeg har veldig mye å komme med, men trenger et spark i ræva for å få det ut. Vil høre at det vil bli satt pris på fra hvertfall en person. Det holder i massevis.
 • 28


  Bukse Bik Bok / Skjorte Carlings / T-skjorte Jallabod / Skinnjakke og veske Cubus / Solbriller Aldo

 • 23
  Jakke Weekday / Sko Din Sko / Bukse Bik Bok / T-skjorte Lapsyche.eu / Solbriller Aldo

  Har fått en del spørsmål om hvor jeg kjøper klærne mine fra Weekday. Butikken ligger rett bak Monki i Karl Johan i Oslo! Er bare der jeg har sett butikken, så hvilke andre steder den ligger eller om den har nettbutikk vet jeg dessverre ikke! :) I dag har vi skrevet stil på skolen, så fikk gå hjem tidligere. Vi har fikset maling og gulv til russebilen og vært en tur på Kaffebørsen! Thomas kommer i kveld, så skal rydde og fikse litt greier før det. Gleder meeg! Tror det blir en bra helg. Skrev jo at jeg ikke fikk sett han før i midten av november, men vi fikk skvist det inn denne helga heldigvis! Gleder meg veldiig. Trekker vinneren av junkyard-konkurransen i morgen (fordi Thomas ville gjøre det, haha)

  Nomineringen av bloggene til Vixen Blog Awards 2013 har forresten startet nå! Det var ekstremt stort for meg å bli nominert- for så å vinne kategorien ''Beste dagens outfit'' i fjor. Det betydde virkelig mye for meg! Tusen takk til alle dere som gjorde akkurat det mulig!! Hvis dere synes jeg fortjener det samme i år og, så har dere sjansen til å nominere HER! Det går an å nominere folk frem til 1 november! Takk på forhånd! :)

  Ha en finfin kveld :) 

 • 11


  I dag starter det en ny kampanje hos Mineral Fusion, denne gangen på verktøy. Dette vil si koster, spisser, sminkefjerner og blotting papers - alt dette finner du HER! Hvis det er noe jeg aldri har brydd meg noe spesielt om, så er det koster. Man bruker dem jo bare til å klisse på litt sminke her og der, det er jo det samme hva kvaliteten er på det? Har insett at dette er feil. Det er faktisk litt utrolig hvor mye bedre sminken blir med koster det er kvalitet på! Flekkete resultat med base og solpudder er ofte grunnet dårlig kost. Jeg hadde samme kost i hvertfall 3 år, og den var fra H&M. Ikke rart jeg så ut som en brun dalmatiner i løpet av mine år på ungdomskolen! Haha. Synes at Mineral Fusion sine koster er superbra, resultatet blir også plettfritt!  Har også blitt veldig avhengig av ''blotting papers''. De er utrolig praktiske å ha etter gym på skolen for eksempel! Det er vel da jeg bruker dem mest. Trykker bare forsiktig papiret rundt forbi i ansiktet, svetten og glansen forsvinner og sminka sitter fortsatt fint på. 

  Kampanjen starter som sagt i dag og varer helt til 1 november! :) Kampanjen finner du HER!

 • 24


  Hvor klærne er fra står i forrige innlegg!

 • 31
  Strikkegenser Gina Tricot / Topp Weekday / Veske Cubus / Solbriller Urban Outfitters

  I dag ble jeg vekket av pappa kl 10, jeg måtte vaske og male gulvet på badet mitt. Som forklarer alt det hvite på høyrebenet mitt. Prøvde så skrubbe det bort, men til ingen spesielt stor suksess. Ser egentlig bare ekkelt ut nå, for ser ikke ut som maling lengre haha. Har vært en tur i byen med Inga, utrolig godt å få vært litt med henne igjen! Lenge siden sist nå. Nå ligger jeg i senga og prøver egentlig bare å få slappet av litt før jeg skal ut i kveld. Skal på ''personalfest'' med den ene jobben min (bakeriet), vi har 20 års jublieum i år! Tror det blir veldig koselig, skal også prøve å få med meg 18 års dagen til to venninner. Håper og tror at det blir en vellykket kveld! Selv kommer jeg nok til å ta det relativt rolig. Ha en finfin kveld alle! :)

 • 24


  Sko Junkyard.no HER / Genser Junkyard.no HER / Lue Junkyard.no HER / Jakke Weekday / Bukse Bik Bok / Solbriller Aldo

  Fikk pakken min fra Junkyard i dag, og herregud så fornøyd jeg er!! Elsker både genseren og skoene. Kommer nok til å bli brukt en deeel fremover jepp. Fikk bare 3-4 timer med søvn i natt, så har egentlig vært i et ganske så irriterende dritt/sutrehumør i dag. Ble bedre etter hvert heldivis, holder såvidt ut med meg selv når jeg blir sånn, så skjønner ikke at vennene mine ikke bare myrder meg på stedet. Dere husker kanskje at jeg klarte å glemme laderen min hos Thomas? Vel, vi fant ut at vi ikke kommer til å se hverandre på over en måned (utrolig kjipt, irriterer meg grønn over det), så da kommer den snart hjem i posten hos meg! Blir bra. Holder ikke ut dette tidspresset med å blogge osv. Strømmen forsvinner på et blunk. Skal snart på hytta til Malene og spise med jentene. Får lade dataen der, så da blir det hvertfall litt mer blogging i helga! Ha en fin kveld, alle! :)

 • 6

  I dag hadde russen bad taste til temadag! Utrolig morsomt og gøy. Slitsomt å gå med så masse random klær på seg da. Dumt at ikke alle gadd å bli med da, er så kjipt når noen virkelig går inn for det og andre ikke i det hele tatt. Sånn kommer det nok alltid til å være da. Uansett så ser lett hvem som er de kuleste på trinnet etter denne dagen, haha. Neida. Satser på at alle blir med neste gang! Ser dere forresten hvilket klesskap Jenny har invadert? Haha, hun kom innom i går kveld for at vi skulle hjelpe hverandre å finne noe å gå med. I dag ble jeg minnet på hvorfor jeg aldri viser kløft. Føler meg aldri så stygg som når jeg går med det, synes det ser helt for j. ut. På bilde nr 6 ser dere forresten hele gjengen jeg har russebil sammen med! Gleder meg så utrolig mye til russetiden med disse fine jentene. Frøken flyvende lilla afro er vår kjære russepresident. Oh yes, vi har selveste presidenten med på bilen vår. Måtte tigge og be og grine oss til det, men gikk til slutt. Haha! Kommer snart et lite russeinnlegg med mer info om oss osv! :) 

 • 4

  Thomas synes jeg var så veldig treig med å svare på spørsmålsrunden jeg hadde for ikke så lenge siden. Så han spurte om han kunne gjøre det for meg, klarte ikke å si nei til det valpetrynet der. Så da ble det litt sånn denne ganga! Han har svart veldig bra på de spørsmålene han klarte! Ble forresten veldig overrasket over at han visste hvor de trekanta øredobbene mine var fra, haha! Greit nok at han var med når jeg kjøpte de under Hove-uka i sommer, men hallåå. Han følger hvertfall med! Jeg har svart på et par spørsmål han ikke svarte på i slutten.


  THOMAS SINE SVAR:  Har du tips til ungdommer som leter etter en liten jobb?
  - Martine har 4 jobber inkludert bloggen, så dette er jo ekspert på, men kan klare å svare på dette jeg også! Hun har fått jobbene sine via kontakter/venner eller enkelt og greit bare stilt opp på arbeidsplassen og spurt. Ta med CVen din til plasser du kunne tenkt deg å jobbe, og bare håp på det beste.

  Hvor henter du inspirasjon ifra? Med tanke på stilen din.
  - Jeg trooor ikke Martine har noen spesiell inspirasjon, hun liker veldig godt å dille og dalle selv med kule ting hun finner på nettet eller butikken. (Martine: Her legger jeg til at mine største inspirasjonskilder er de svenske bloggerne Angelica Blick og Fanny Lyckman!)

  Elsker du mote og nye trender osv?
  - Martine tenker ikke bevisst så mye på trender og mote, ho kjører heller sitt eget løp. (Martine: Jeg er veldig glad i mote, og det er noe som interesserer meg. Kjører ikke bevisst forskjellige trender, kjøper det jeg liker. Uavhengig om det er ''inn'' eller ikke!)

  Hvilken butikk handler du mest i? evt. nettbutikk?
  - Butikker Martine sleper meg oftest inn på er H&M, Bik Bok, Cubus og Gina Tricot. Ho liker også veldig godt Weekday og Monki, sikkert mange flere. På nettet handler hun mye fra choies, junkyard osv.

  Hvordan vil du beskrive stilen din?
  - Et intervju for side2.no: "Hun beskriver sin stil som avslappet, samtidig som hun er opptatt av å ikke kle seg som alle andre."

  Kan du lage et innlegg eller linke til hvilken sminke du bruker. Vet du har gjort det en del ganger før, men jeg finner det ikke i arkivet :-)
  -  Video om hverdagssminken hennes HER!

  Kan du ha sminkevideo?
  - Jeg tror dette er det nærmeste dere kommer sminkevideo. Martine er ikke veldig komfortabel med å bli filma tror jeg, men skal prøve å overtale ho!

  Lurer bare på om du faktisk bruker sminken fra mineralfusion, eller om du bare sier det fordi du er nødt? (I og med at du er fjeset dems og sannsynligvis blir sponsa) Du er iallefall utrolig fint sminket!!
  - Martine bruker etter alt jeg vet, kun Mineral Fusion. Er hvertfall det eneste jeg ser når hun har tar over badet mitt når hun er på besøk.

  Hvor lenge har du og Thomas vært sammen?
  - Vi ble sammen 14. April, så veldig snart et halvt år! 

  Hvor ofte ser dere hverandre? Fordi dere bor vel ikke i samme by såvidt jeg har fått med meg?
  - Vi bor 1,5 time med bil eller 3 timer med buss fra hverandre, så noen ganger blir det litt vanskelig. Men vi ser hverande ca annen hver helg. Ser hverandre mye oftere i feriene, så vi klarer oss fint! :) 

  Hvis jeg skal være helt hundre prosent ærlig så ser forholdet ditt med Thomas tusen ganger bedre ut enn med de du tidligere har vært sammen med. Du gløder, vi ser det og du ser mer lykkelig ut rett og slett. Jeg har en greie for par og setter meg alltid litt for mye inn i dem kanskje. Det er nok bare fordi jeg synes kjærlighet er en så fin ting. Jeg håper dere varer! Det tror jeg faktisk virkelig at dere gjør og.
  - Så fint sagt! At det varer håper og tror vi også! :)  

  Hvor høy er du?
  - 170cm!

   Hvor jobber du?
  - Martine jobber på et bakeri, treningssenter, Kiwi også har hun jo bloggen!

  Spiler du fortsatt fotball?
  - Nei, hun har slutta. Men savner det veldig!

   På dine tidligere spørsmålsrunder har du alltid hatt så forskjellige svar på dette spørsmålet! Så jeg er selvfølgelig nysgjerrig denne gangen også:):) Hvordan har du det for tiden?
  - Etter alt jeg vet har Martine det veldig bra for tiden! Det er i alle fall det ho sier, og det virker sånn på henne :)

  Er du lei av blondt hår siden du har hatt det hele livet?
  - Martine nevner av og til at hun er lei av både fargen og frisyren sin, men tror ikke hun har helt konkrete planer på hva hun vil forandre.

  Om du har silikon?
  - Martine er hundre prosent naturliiiiiig, og det håper og tror jeg ho forsetter å være en goood stund til.

   Du har helt sykt fin kropp!! Gjør du noe for å holde den så fin, trening, sunt kosthold etc.?
  - Ja, det er jeg enig i. Kostholdet hennes er ikke veldig mye å skryte av, ho er litt for glad i sjokolade, chips og pizza. Men ho er flink til å trene når ho først kommer inn i det, så hun får det ikke gratis :)

   Hvordan møttes du og Thomas?
  - Vi møttes på den moderne nye datingmåten, sosiale medier. Vi hadde fulgt hverandre lenge på både twitter og instagram, helt til en dag vi kom frem til at vi skulle snakke sammen. Etter noen uker med chatting hele dagen, fant vi ut at begge to hadde fri dagen etter. "KOM TIL FLEKKIS" skrev ho da, og dere kan jo tippe hva jeg gjorde :)

   Bodde/bor Thomas på Evje før/nå?
  - Jeg bor på Evje nå! Jeg er oppvokst her, man har bodd et år i Grimstad, så et år i Arendal for å gå på vgs. Men nå har jeg returnert hjem til mooor!

  Hva pleier du og kjæresten å gjøre på? Er ikke så kreativ av meg, så er ikke så flink på å finne gøye ting å gjøre.
  - Neeei, hva finner vi på? Lager mat, ser film, kjøreturer, er med venner, ut og spise, kino, sloss. Finner på noe med søsken, som i sommer da vi tok med hver vår lillesøster og var i dyreparken i Kristiansand en hel dag.

  Kan vi få se rommet ditt?
  - Etter hun har pusset opp, tror jeg nesten ikke ho kan vente. Kommer nok bilder i nær fremtid!

   Hvilke er dine favoritt-twitrere?
  - @thomasuleberg er den helt klart favoritten! Heeeeh neida, det er jeg faktisk ikke sikker på hvem er.

   Hva er din favorittsjanger når det kommer til musikk? Og hva er din favoritt artist/gruppe?
  - Det er kanskje vanskelig å se det på henne, men Martine er metalchick. Jeg har fått hun grisehekta på Bring Me The Horizon. Hun liker også godt In Flames, Adept, While She Sleeps osv.

  Hei! Siden jeg hørte at du hadde fått deg en ny jobb, lurte jeg på om du hadde noen tips angående dette. Jeg har selv også akkurat fått ny jobb, og føler nemlig at jeg bare er i veien.
  - Tips angående ny jobb kommer helt ann på hvilken jobb det er. Hvis det er en sånn type jobb som både jeg og Martine har, en butikk der du behandler kunder, er det viktigste å møte på tida og holde humøret oppe. Erfaringer kommer etterhvert, så det er bare å prøve sitt beste og ta til deg alt du kan lære fra de som har jobbet der en stund. 

  Trener du mye?
  - Når Martine kommer inn i treningsrutinene sine er det opptil 4 ganger i uka med trening på treningssenter. Hun har sluntra unna en deeeel i sommer, men tror ho prøver å komme back on track snart!

  Hva er tingen eller personen som alltid lyser opp dagen din?
  - Det er nok sjokoladen om morgenen og kjæresten hennes tenker jeg. tehe

  Hva er ditt største ønske/drøm?
  - Martine har ingen konkret drøm som jeg vet om, jeg tror hun blir fornøyd så lenge ho får flotte, flinke barn og fint hus og deler livet med en flott, snill og best kjæreste(ja meg)

   Hvilke blogger leser du?
  - Martine leser fast Fanny Lyckman, Angelica Blick, Victoria Tornegren, Martine Sorthe,  og er innom de fleste bloggene på topp 20-40 på topplista!

  Hva vil du studere etter videregående? Og hva vil du bli?
  - Hun har ikke snøøøring. 

  Noe du ikke kan leve uten?
  - Sjokolade, chips, pizza og snus........

  Brettspill vs. tvspill/mobilspill?
  - Mobilspill!! Martine får superhekta på forskjellige teite apps. Boom, Jelly Splash etc. (jeg er bedre enn ho i alt)

  Favoritt artister?
  - In Flames og Adept er band ho har likt veldig godt veldig lenge hvertfall. Men for øyeblikket er jeg ikke sikker, Bring Me The Horizon kaaanskje?

   Hvem tar bildene av deg? eller bruker du bare stativ og fjernkontroll når du er nede ved bryggen og andre steder?
  - Det er lillesøstra Erle, og bestevenninna Jenny stort sett. Jeg har også fått lov noen ganger!

  Kan du legge ut link til spotify lista di?
  - Martine bruker min spotify, og har laget denne lista: http://open.spotify.com/user/thumzy0/playlist/2hSSDdKhdAcApDhpYLg4UI. Ellers er spotifyen hennes bare et eneste rot med en spilleliste for hvert band ho liker, haha.

   Har du lyst på barn? hvor mange da?
  - Jeg tror ho har sagt ho har lyst på to. Ikke flere hvertfall! (håper jeg heh)

  Hvor har du lyst til og bosette deg?
  - Hun har sagt ho vil bo i Oslo.

  Går du på skole der Thomas bor?
  - Nei, jeg går på skole i Flekkefjord, og Thomas i Evje.

  Er du russ i år eller neste år?
  - Hun er russ i år! Russesiden til bilen hun er med på finner dere HER!

  Har du noen favorittsanger som er under katogorien pop/hiphop nå til dags, feks noen på topplisten på Spotify?
  - Ho sang litt på One Republic - Counting Stars for noen uker siden, men ho hører veeeldig sjeldent på den sjangeren.

  Har du slanket deg? I såfall, hvordan gjorde du det så bra?
  - Les HER!

  Kjæreste?
  - Jepp, hun har kapra seg verdens feteste gutt! 

  Hvor har du kjøpt de øredobbene du bruker hele tiden? De som er en slags trekant ellernoe. De er dødskule!
  - De har ho kjøpt på Gina Tricot! Hvorfor vet jeg dette

  Hvilken mobil har du?
  - I sommer fikk ho endelig bytta ut den slitte iPhone 3GSen sin med en iPhone 5, så den bruker ho nå.

  Syntes du selv at du ligner på Tone Damli?
  - Jeg mener hun har noen like ansiktstrekk, kanskje øyepartiet? Men ellers er de ikke veldig like, etter min mening.

  Hva er ditt beste tips til folk som har mye på hjertet, men er så sjenert at de heller velger å være stille? Sliter veldig med dette. Kjempekjipt..
  - Finn en person å stole på som du kan åpne deg for, kanskje dele følelser med? Etter mine erfaringer er det beste mot sorg å snakke med folk om det! 

  Hvilke band/artister så du på Hove?
  - Asking Alexandria, Kings of Leon, The Script, Macklemore, Volbeat osv! Hun gleda seg utrolig mye til Enter Shikari, men så fikk hun plutselig akutt spysyken(alkohol) og endte heller i teltet istedet for å se bandet ho gleda seg mest til å se. Hihi. (Det var den beste konserten unnskyld)

  Har du tumblr og hva er den?
  - Martine vet såvidt hva det er, tehe. Men dere kan se på denne: http://wherestheboat.tumblr.com/

  Hvor kjøper du weekday-klærne dine? Nettbutikk?
  - Klærne ho har fra Weekday er kjøpt i Oslo, de har en fet butikk i Karl Johan!

  Hvor lang tid bruker du på å stelle deg på morgenen?
  - Martine bruker alt fra 10 minutter til 2 timer, spørs hvor effektiv ho gidder å være. Jeg synes ho er ganske rask!

  Hvordan er humøret ditt for tiden?
  - Martine er gladgladglad! Stort sett hvertfall.

  Hvilket redigeringsprogram bruker du? På blogg og instagram!
  - Til bildene på bloggen bruker ho Photoshop og Photoscape. På instagram bruker ho VSCO cam.


  MARTINE SINE SVAR:  Hva står øverst på handlelisten din denne høsten?
  - Et gigamonster skjerf som jeg kan tulle meg inn i hver morgen. Har ikke skjerf for øyeblikket. 

  Hvor mange tremeninger har du?
  - Vet folk hvor mange tremenninger de har?? Jeg har hvertfall ikke peiling! 

  Hva synes du om tcmn, sophieelise og andre toppbloggere?
  - Jeg leser Sophie Elise sin blogg fast, og har veldig stor respekt for henne! Kikker også innom Therese sin en gang i blandt.  Leser de fleste bloggene på topplista. Synes egentlig det er litt viktig å følge med på de andre bloggerne!

  Favoritt sang for øyeblikket?
  - Har ingen spesiell for øyeblikket!

  Kan du fortelle litt om Thomas?
  - Thomas er verdens snilleste person, utrolig omtenksom. Er så glad for at jeg kan ligge i senga uten sminke, håret i strikk og dobbelthaka på tørk, og fortsatt få et kyss på kinnet og få høre at  jeg er nydelig (takker søtt og kysser tilbake selv om jeg hører på stemmen at det er bullshit). Neida, joda. Hva skal jeg fortelle? At han er dritkjekk er ingen hemmelighet. Han er fra Evje, spiller håndball, jobber på Joker, han har en gaanske awesome kjæreste, kule venner, svett gamer, elsker skrekkfilmer (noe jeg hater), gnisser tenner når han sover. Haha! Er så glad for at jeg har han i livet mitt.

  Hvilken selvbruning bruker du?
  - Bruker ikke selvbruning! Synes ikke det ser så fint ut. Kommer nok til å bruke det en eller to ganger i vinter, men ingen spesiell. 

  Hvilken strl bruker du i bikbok bukser (27,28,29 osv)?
  - Har ikke peiling. Varierer ikke det fra bukse til bukse? I super flex buksene til Bik Bok bruker jeg S og XS (helst S, sprekker litt på XS), ellers bruker jeg som oftest 27-28. 

  Når begynte du å tørre å gå med din egen stil?
  - Usikker, tror det er 1-2 år siden jeg begynte å gi faen :) 

  Hvordan ser en typisk matdag ut for deg?
  - Sjokoladeboller (3 eller 6 stk, kommer an på tilbud) og en random sjokolade fra statoil til frokost (er nabo med statoil, det er farlig), spiser ca 6 brødskiver (dør av sult hvis jeg ikke har med over 4 skiver til skolemat) + noe fra kantina til lunsj, middag kommer helt an på hva foreldrene mine føler for å lage, men har blitt ekstremt mye pizza de siste månedene. Kvelds spiser jeg bare masse forskjellig. Og nei jeg tuller faktisk ikke heller. Bare å spørre ut venninnene mine og Thomas, haha! Jeg har et helt ufattelig dårlig kosthold. Har vel noe å gjøre med at jeg hater salat og de fleste grønnsaker, men mamma sier alltid at det kommer med årene. Så om et par år er jeg supersunn! Nei, men har faktisk planer om å klare å vende meg til salat. 

  Hva spiser du når du skeier ut? Spiser du godteri, junk osv flere ganger i uken? Og spiser du liksom en hel plate i gangen?
  - Skeier ut en eller flere ganger til dagen, haha. Har et enormt sukkersug, og blir utrolig rastløs og til og med i dårlig humør hvis jeg ikke får i meg noe søtt. Går helt sikker bare på det psykiske da, men jeg har et må ha-behov for sjokolade og diverse. Det det går mest i er pizza, ostepop og sjokolade. Klarer sjeldent å spare på mat, så hvis jeg først kjøper noe, så går det rett ned.

  Er du lei av og blogge eller mer lei enn hva du var får 1 år siden f.eks ?
  - Jeg er ikke direkte lei, har bare ikke samme motivasjon som jeg har hatt tidligere. Ganske dumt egentlig, fordi jeg har mer å komme med nå enn det jeg hadde for ett år siden (føler jeg selv)!  

  Har du noen gang havnet i konflikt med noen av eksene til Thomas?
  - Nei, det har jeg ikke. Ser ikke hvorfor eller hvordan jeg skulle ha kommet i en heller! :) Det handler litt om respekt og at fortid er fortid.  

  Hvordan er det å bo i flekkefjord?
  - Jeg er veldig glad i Flekkefjord, det er en superkoselig by, og om sommeren elsker jeg å bo her! Ellers så føler jeg ikke at jeg får utviklet meg nok her, føler jeg hadde fått det bedre til på sosiale medier hvis jeg hadde bodd i en storby og hatt større tilgjengelighet på ting! Ellers er jeg veldig glad for at jeg har vokst opp i en liten by som Flekkefjord. Det er noe helt annet enn å bo i en storby med vegger av bygninger over alt. Den høyeste bygningen i Flekkefjord er vel kirka, haha. Nå som jeg vokser opp har jeg veldig lyst til å komme meg bort til en større by for å oppleve mer, men kan se for meg at jeg kommer tilbake igjen til Flekkefjord i mine eldre dager. 

  Hvis du kunne endret/reist/gjort HVA du ville akkurat nå, hva ville det vært?
  - Hallo du kan ikke spørre om sånne vanskelige ting. Har ikke noe bra svar her, akkurat nå sitter jeg i aulaen på skolen og fryser. Så nå vil jeg helst ligge på en lang hvit strand på en øde øy med Thomas og bare slappe helt av.

  Har du noen gang vært nervøs for å ha vært gravid før?
  - Alle som har samleie gjevnlig har vel noen gang vært hvis ikke nervøse, så hvertfall urolige for det. Har aldri virkelig trodd at jeg har vært gravid. 

  Hva er din største drøm?
  - Reise MYE! Jeg vil over alt. Jeg vil oppleve så mye som mulig. 

  Hva fikk du i snitt i fjor?
  - Det husker jeg ikke. Nok til å komme inn på påbygg med 30 søkere i kø bak meg som ikke kom inn! 

  Kan du legge ut en video der du viser åssen du setter i extesionet med og uten hestehale? det ser heeelt ekte ut på deg!
  - Ja, har tenkt å lage en slik video! Når det isåfall blir har jeg ikke planlagt enda. 

  Jeg lurer bare på hvor du fikk tak i det armbåndet fra amnesty?
  - Jeg fikk det i en goodiebag på et event jeg var på i Oslo! 

  Hvor får man kjøpt acne i oslo?
  - Jeg har vært innom en Acne butikk en(?) gang i mitt liv, så det har jeg ikke peiling på dessverre! 

  Hvilken blogger synes du har best stil?
  - Den svenske bloggeren Angelica Blick! 

  Hvilket kamera og objektiv bruker du?
  - Nikon D5000, bruker et 55mm objektiv og et helt vanlig objektiv med litt større zoom. (grunnet dårlig forklaring er dårlig hukommelse) 

  Har du mye selvtillit?
  - Jeg har ganske god selvtillit, men mener det er på en ikke overfladisk måte. Jeg har selvtillit, men blir selvfølgelig (som mange andre) usikker. Mener at det er en forskjell her! Man trenger nødvendigvis ikke å sette det så på spissen å si at man har dårlig selvtillit på grunn av at du mener at rumpa di er for stor. Det kaller jeg heller en usikkerhet. Jeg er selvsikker på meg selv, og er heldig som har Thomas som hjelpende hånd hvis jeg har en dårlig dag!

  Er det mye negativt rundt deg med tanke på at du er så fin? Negativ misunnelse e.l?
  -  Isåfall så kunne jeg ikke brydd meg mindre om det. Misunnelse for ditten og datten (trenger ikke nødvendigvis å være utseendet) kommer man til å oppleve uansett så fort man blir en litt mer profilert person. Folk er ikke så flinke til å si ting rett til meg, så da velger jeg å tro at det ikke er så mye negativt rundt meg :)

  Hej Martine :) Jeg lurer på hvad du gør med dine øjenbryn? farver du dem eller tegner du dem op? og kan du vise hvilken farve/make-up du bruger til dette?
  - Øyenbrynene mine uten sminke er omtrent helt klis like som med. Eneste jeg gjør med dem er å fylle inn med øyenbrynsblyant på de områdene som ikke er så fyldige!

 • 477

  AVSLUTTET!

  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Junkyard.no. Denne gangen kan dere velge ut produkter for hele 2000 kr! Synes deeet er en veldig god deal. Kan få veldig mye fint for de pengene! :) Venter selv på en pakke nå som jeg gleder meg til å vise dere! Junkyard har uten tvil blitt en av mine favorittbutikker på nett. For et utvalg! Bestilte et par joggesko denne ganga + noe ekstra, neste gang må det nesten bli et par med nye Dr.Martens. Har ikke helt kommet inn i ''det er iskaldt ute''-modus. 

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:
  - Like facebooksiden til Junkyard.no HER!
  - Legge til link til det du hadde valgt fra Junkyard hvis du hadde vunnet (trenger ikke nødvendigvis å være det du velger hvis du blir den heldige!)
  - Hvis du liker DENNE facebooksiden (russebilen vår) så blir sjansene dine større for å vinne, men det er ikke et krav!  

  LYKKE TIL! :) Trekker vinneren om en uke!
   

   

 • 13


  Ringer Gina Tricot / Armbånd Treasureisland.se / Neglelakk Mineralfusion.no

  Endelig en hvit neglelakk som holder og ser bra ut! De jeg tidligere har prøvd har sett helt forferdelige ut. Godt Mineral Fusion faktisk leverer produkter med kvalitet! Denne hvite neglelakken er jeg helt forelsket i. Slang meg på trenden med disse ringene. Synes egentlig de bare er irriterende å gå med, men det er absolutt ingen tvil om at det ser kult ut!

  FUN FACT! Får ofte spørsmål om hva jeg ikke liker med meg selv, og om jeg har noen av disse såkalte ''feilene''. Vil ikke akkurat si at dette er veldig stort og skremmende og ekkelt og herregud kan ikke leve, men irriterende stygt er det. Når jeg først legger ut bilder av hendene mine, så hvorfor ikke. Hvis dere ser på det øverste bildet, og tar en ekstra kikk på lillefingeren min, så er den skeiv. Haha. Sånn er alle fingrene på høyrehånda mi, og egentlig ganske mye skeivere enn lillefingeren på venstrehånda i tillegg. Leddene er også litt tykke (skjelettet), så ingen ''normal'' ringstørrelse passer på den hånda. Gleder meg til jeg skal gifte meg, woho! Dette er ikke så veldig synelig, og folk legger som oftest ikke merke til det med mindre jeg gnurer hånda inn i trynet på dem eller at jeg nevner det (skjer veldig skjeldent), men litt irriterende er det jo. Har en tendenes til å skjule fingrene på hånda mer, gjør det helt automatisk. Tar aldri frem høyrehånda hvis noen feks skal måle størrelse, eller noe annet som krever en hånd. Haha, høres helt drastisk ut, men jeg synes hvertfall at det ser helt forferdelig ut. De bøyer seg liksom til en side. Haha, nei huff. Kommer nok ikke bilder av den. Noen gang. :) Hahah

 • 9


  Caps H&M / Jakke Weekday / Bukse og veske Cubus / Genser Pappa sitt klesskap / Sko Converse 

 • 8

  Haha jeg er et håpløst tilfelle av en person som er over grensa giddalaus. Hvorfor klarer jeg bare ikke å ta hånd om ting med en gang? Herregud Martine, nå får du skjerpe deg. Tok nesten ingen bilder i Oslo, har utsatt å trekke vinnerne av begge de siste konkurransene, siden jeg ikke gadd å ta noen bilder så gadd jeg heller ikke å blogge. Jaa, så sånn er det. Skulle jo egentlig hjem på fredag, men stakk heller til Thomas en ekstra helg. Var veldig koselig, og glad det fiksa seg så jeg kunne reise rett dit heller! Uansett så har jeg en del tanker om hva jeg kan blogge om fremover, så forhåpentligvis kan jeg klare å få meg selv til å gjøre de tankene om til et par handlinger. Vi satser på det. Man skulle kanskje ikke trodd at jeg har samvittighet, men jeg har det. Noen ganger.

  Veldig mange som har meldt seg på både konkurransen med Mineral Fusion og Junkyard, da blir jeg så glaaad! Har endelig fått meg selv til å trekke vinnerne, og de står skrevet under her! 


  DE HELDIGE:
  Vinneren av Mineral Fusion konkurransen ble Elise, har sendt mail til deg! Produktene hun får er; Pressed powder foundation (HER), Kabuki brush (HER), Color stick (HER), Nail polish (HER).  Vinneren av Junkyard konkurransen ble Nora Charlotte Sønstebø, har sendt deg en mail! GRATULERER SÅ MYE TIL BEGGE!


  Kommer flere konkurranser både med MIneral Fusion og Junkyard fremover, så det vil si flere muligheter for andre til å stikke av med premien! :)

 • 23  Vi kom frem til Oslo i 18 tiden i går. Sjekket inn på hotellet, og spiste pizza med noen Thomas kjenner! Vi måtte stå opp tidlig i dag for å dra på en liten photoshoot jeg skulle på. Var veldig gøy og koselig! Fikk noen bilder med Thomas og, så satser på at det ble bra! Etter dette gikk vi bort til huset der Mineral Fusion har kontor, bare snakket og fikk hentet et par nye produkter. Dagen i dag har egentlig bare vært på farta. I morgen skal vi slappe litt mer av. Planen er å prøve å få shoppet liiitt. Har enda ikke fått lønninga jeg venter på though, begynner å bli irriterende. Nå skal vi se på serier, spise kyllingvinger og chips og ellers bare slappe av. Ha en fin kveld! :)

 • 17


  Luen til venstre HER / Luen til høyre HER

  Ett år etter at disse ble populære skaffer jeg meg altså et par selv. De er fine på + fargene er utrolig bra. Så da klarte jeg ikke å holde meg lengre. Glad jeg bestile de, de tjue andre luene jeg har liggende er ikke bra nok lengre. Neida. Jeg bare tuller. Man merker heldigvis veldig forskjell fra disse og atten av de jeg har som er kjøpt til 50 kr. Du får luene over fra 179,- på Junkyard.no! Kommer nok bilder med dem snart. Gikk på skolen på både tirsdag og onsdag, men burde nok egentlig ha blitt hjemme. Var så ødelagt og dårlig når jeg kom hjem at jeg la meg ned til å sove med en gang, og sov helt til klokka viste midt på svarte natta igjen. Heldgivis mye bedre i dag, så litt blogging ble det. Ikke nok til å skryte av though, men bedre enn ingenting. Håper og tror at jeg får blogget en del når jeg er i Oslo hele neste uke. Vi reiser på søndag og kommer hjem igjen på fredag! Blir deilig å dra bort litt. Uheldigvis er jeg meget blakk for øyeblikket, men satser på at det ordner seg før den tid. Nå skal jeg se videre på The Walking Dead og hjelpe Erle med noen lekser. Ha en fin kveld, alle! :)

 • 25

  Syk

  Gikk rundt i hele går og følte meg skikkelig dårlig. Det var noe mer der enn bare det tunge hodet etter lørdagens festligheter. Har feber og har blitt utrolig forkjølet. Har sovet maks 3 timer i natt. Satser på at jeg kommer meg på skolen i morgen da. Ellers har jeg beveget meg ut av senga to ganger i dag, og har absolutt ingen energi. Utrolig kjipt å måtte ligge inne når sola står høyt på himmelen ute. De graver i bakken utenfor huset, så har ikke fått sovet en dritt. Ellers så koser jeg meg med nesespray og andre fine ting. Ha en fin dag videre alle! :)

 • 379

  AVSLUTTET!
  Da har jeg fått sjansen til å dele ut produkter fra Mineral Fusion! Som jeg har skrevet tidligere så forguder jeg sminken til MF, alt jeg bruker er derfra. De tester IKKE på dyr, og alt er helt naturlig mineralsminke. Premien er ett produkt dere har valgt selv + tre produkter som jeg velger ut til vinneren i tillegg til det personen valgte selv! Jeg avslutter konkurransen neste søndag! 

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:

  - Like facebooksiden til Mineral Fusion HER

  - Følge Mineral Fusion på instagram HER

  - Skrive mailadressen din i kommentarfeltet og legge til en link til produktet du vil ha!

  LYKKE TIL! :) • 45


  Jakke Minusey.com / Hatt og veske Cubus / T-skjorte og bukse Gina Tricot / Solbriller Aldo 

  Antrekket mitt for byturen med Erle. Vi spiste is på brygga i sola. Selv om hun nå har kommet i fjortissperioden, så har hun noen øyeblikk der hun kan legge boksen med burn, mobilen og dataen til siden. Da har vi det veldig koselig. Neidaa, bare tuller med deg perla! Vi hadde en kort, men fin bytur. Var deilig å kunne gå rundt å faktisk kjenne sol på kroppen for en gang skyld. Været har ikke akkurat vært på topp de siste ukene, tror ikke vi får så fint vær fremover heller. Sitter egentlig bare å venter på at det fine høstværet skal komme. Alt er egentlig bra, så lenge det ikke regner. Jeg er en person som kanskje tenker i overkant mye på hvordan været i neste årstid kommer til å bli. Haha! Nei, nå babler jeg bare igjen. Så meningsløst innlegg. I morgen kommer det en konkurranse jeg håper dere kommer til å like. Jeg trekker vinneren av Junkyardkonkurransen på søndag! Ha en fin kveld :) Superkult med mobil og hårstrikker i lomma på bilder bakfra forresten. Gjør antrekket komplett osv.

 • 25


  Jakke Vero Moda / T-skjorte lapsyche.eu HER / Solbriller JFR.se  / Bukse Gina Tricot

  Gikk en liten tur til byen med Erle etter skolen i dag. Kjøpte is og ellers bare slappet av. I morgen skal jeg på jobb og så er det russe kick-off for Flekkefjordsrussen på kvelden! Satser på at det blir bra! Jeg gleder meg hvertfall veldig. Russebilen jeg er på slipper forresten navn og facebookside på søndag! Hoho. Nå spiser jeg pizza med Erle, skal snart opp og rydde litt. Hva synes dere forresten om den nye haderen? Jeg synes det ble tusen ganger bedre! Ha en fin dag alle! :)

 • 7

  Tenkte å fortelle dere litt om dagen i går, siden det ikke ble blogging. Dagen startet (som ingen stor overraskelse) med skole. Satt hele dagen og bare venta på at klokka skulle bli 15 og at vi kunne få startet på vårt lille ''kidnapp bursdagsbarna''-prosjekt. Jentene hadde absolutt ingen anelse om hva som foregikk. Frem til vi skulle iverksette planen vår har vi kontaktet mødre for å forsikre oss om at ingen av dem måtte hjem og spise middag, handlet inn nødvendigheter i fritimer, diskutert frem og tilbake på hva som skulle gjøres osv. Vi sa til bursdagsbarnene at vi skulle en tur på Kaffebørsen etter skolen. Jeg og Malene fikk ansvaret for å bringe kidsa til Lyngdal, der skulle de fire andre allerede sitte klar i det vi kom frem. Jentene skjønte ingenting i det vi svingte motsatt vei og ut på motorveien. Vi skrudde opp musikken og sang ivei, i baksetet sitter de forvirra kidsa, stiller mange spørsmål og prøver å få kontakt med oss. Vi bare overser helt og bytter samtaleemne. Jenny satt og furta nesten hele veien haha. ''Eg e ikje i humør t å bli kødda med i dag''. Humøret endret seg heldigvis da vi kom frem!

  Imens de sitter å funderer på hvor vi skal, kjører vi forbi hver eneste plass de trodde vi skulle til. Vi kjørte til og med forbi Lyngdal bare for å gjøre det litt gøy for oss selv, haha. Malene tar plutselig en brå sving inn på en smal grusvei som går inn i en skog. Dette var selvfølgelig bare for spenningen sin skyld, og det var absolutt verdt det. Ansiktene til bursdagsbarna glemmer jeg nok ikke med det første. Vi begynte å kjøre tilbake igjen og svingte inn mot Lyngdal. Tror ikke de hadde noen spesielle tanker om hva vi skulle. Planen var å ta dem med på Jonas B, det tror jeg de skjønte da vi begynte å mot restauranten. Bare for å tulle litt ekstra går vi rett forbi og mot en statue av en ku som står rett ved siden av. Nå tror jeg jentene var relativt leie, men til tross til det stiller de seg opp ved siden av kua slik at vi kan få tatt bilder av dem. Vi går tilbake og inn på Jonas B. Når bursdagsbarna kommer inn døra sitter resten av jentene klare med hatter og roper ''overraskelse''. Som vi hadde håpet på; jentene hadde ikke skjønt noenting, og ble veldig overrasket! Vi spiste og koste oss masse.

  Så kjørte de andre ''hjem'', mens vår bil tok turen til Flekkefjord og på en skobutikk. Vi sa at hvis ingen av de hadde noe de skulle gjøre, om vi skulle stikke opp til meg en tur. Hos meg satt allerede resten av jentene klare med brownies osv. B-kidsa skjønte ikke det en gang, selv om Thea hadde parkert rett i oppkjørselen min. Det var jo ''leieboeren vår sin bil'', haha. Da de kom inn fikk de enda en overraskelse, i og med at de trodde at alt var over. Vi spiste brownies og satt bare og snakka resten av kvelden. Ekstremt vellykket dag, og veldig glad for at alt gikk etter planen!

  Gjør det samme som jeg gjorde på instagram, skriver litt på dialekt i slutten for å gjøre det litt mer personlig: Håbe dåkke alle tri fekk ein suparfin dag! Alle ansiktsutrykkan dåkkas gjønnom dagen kjeme eg nok ikje t å glømma med det fusta. Alt va absolutt verdt det, og det va virkelig fortjent! T tross for at eg nå e lutfattig på gronn av all spanderinga, så angre eg ikje et sekond på at me gjorde detta. Dåkke e utrulige, og me e alle veldig glad i dåkke. 

  Dette ble en deeel tekst, men følte for et litt mer hverdagslig innlegg igjen, og siden dagen var så bra som den ble så fortjente den nesten et helt innlegg.  • 29


  Har prøvd på denne hatten hver gang jeg har vært innom Cubus siden den kom i butikken. Så i dag kjøpte jeg den. Var litt usikker, men glad jeg gjorde det. Synes den er dritkul, og gleder meg til å lage forskjellige antrekk til den. Først ut blir vel helt enkelt med svart skinnjakke og hvit t-skjorte. Rett og slett fordi jeg liker den stilen så godt! Såå må jeg bare huske å gratulere min kjære Johanne med bursdagen i dag! ENDELIG 18 ÅR! Du er utrolig.

 • 38  Herregud jeg ble glad da jeg åpnet pakken jeg fikk i posten i dag og denne flotte jakka lå oppi! Den sitter som et skudd og ser helt utrolig bra ut. Det grønn/gule på det nederste bildet er forresten bare en neonfarget cardigan som lå på gulvet og ga gjenskinn i jakka.. Haha! Hadde egentlig tenkt å ta bedre bilder i byen av jakka, men klarte selvfølgelig å glemme minnekortet. Så da ble det sånn her! Kommer nok i et antrekk om ikke så altfor lenge uansett. Gleder meg til å bruke denne! Jaa, som dere ser så er den fra Vero Moda. Takk til Bestseller Norge for jakka! Den kommer forresten i butikkene i oktober!

 • 17


  Bukse HER / T-skjorte HER / Sko HER / Lue HER / Jakke HER

  Mottok en ny pakke fra Junkyard.no i går! Da fikk jeg blan annet t-skjorta, buksa og lua på bildene over. Er utrolig fornøyd som vanlig! Kunne sove litt lengre i dag pga fritime, så da ble det litt blogg i samme slengen. Tok diverse produkter som jeg har fått fra Junkyard og satt sammen til et antrekk. Går omtrent med dette antrekket i dag! Har bare byttet ut jakka med en dongerijakke. Loove it. Akkurat nå sitter jeg på skolen og skal straks ha matte. Når jeg kommer hjem starter prosjekt gi-bort-alle-klær-jeg-ikke-bruker! Skal gå gjennom alt og bli kvitt en deeel. Har alt for mye klær som jeg ikke bruker, så da kan jeg heller gi det bort til venninner enn å la det ligge å støve ned. Har tenkt litt på å starte en salgsblogg, men i og med at jeg har fått en del av det sponset; så føler jeg det blir feil å selge klær som jeg har fått gratis! Derfor blir det ikke slik denne ganga! :) Ha en fin dag alle sammen!

 • 9

  Fra og med i dag og frem til 27 september er det 20% rabatt på sminke til hud fra Mineral Fusion! Tilbudet ligger ute på forsiden til nettsiden HER! Anbefaler virkelig sminken til Mineral Fusion. Har aldri vært borti bedre sminke enn dette! Jeg har alltid bare brukt tilfeldig hudsminke og ikke tenkt stort over hvor det kommer fra. Mineral Fusion tester IKKE på dyr og er helt naturlig mineralsminke. Produktene har utrolig bra farge, slik at du ikke trenger å påføre masse for et bra resultat. Sminken glir lett inn i huden og gir et glatt og fint resultat! Utrolig deilig å ikke kjenne at du har sminke på, noe jeg ofte har irritert meg over tidligere. Akkurat ting som dette kommer dere nok til å få lest hundre ganger her på bloggen, men det er fordi jeg virkelig mener det! :) Under her legger jeg ut et par bilder for å vise hvor jeg påfører de forskjellige produktene i ansiktet mitt!

  Concealer ''Neutral'' finner du HER! Dette påfører jeg under øynene og i øyekanten, og i tillegg rundt nesa. Ellers på diverse urenheter hvis de skulle dukke opp!

  Pressed powder foundation ''Olive 3'' finner du HER! Dette påfører jeg i hele ansiktet. 

  Bronzer Duo ''Lustre'' finner du HER! Dette påfører jeg i kinnene, litt i panna og på haka. For at det ikke skal bli så matt, og får å gi litt mer glød i ansiktet!

  Blush "Pale" finner du HER! Dette påfører jeg på ''eplene'' (er det ikke det man kaller det) og oppover kinnbena.   Håper dere likte innlegget! :) Direktelink til kampanjen HER!

 • 686

  AVSLUTTET!

  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Junkyard.no! Disse pleier å være veldig populære, så synes det er supert at jeg får ha dem! :) Denne ganga er premien at du selv kan plukke ut valgfrie produkter for opptil 1000 kr. Venter på en pakke fra dem selv, og gleeder meg til å vise dere hva jeg bestilte denne ganga.


  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:

  - Følge Junkyard på instagram HER (på facebook her, hvis du ikke har instagram)

  - Trykke på ''Liker''-knappen i bunnen av dette innlegget!

  - Skrive en kommentar om at du har gjort følgende + mailadressen din.

  LYKKE TIL! :)

 • 17
  Er på Evje så blir ikke så mye blogging. Dette innlegget var eget planlagt for i går i og med at jeg hadde et annet innlegg klar til i dag, men det passa liksom ikke helt inn når jeg kom på at jeg hadde det kl 17. Uansett, så har jeg en konkurranse klar til dere til senere i dag! Akkurat nå ligger vi bare i senga og slapper av. Skal snart stå opp tenker jeg, dør av sult her jeg ligger. Ha en fin dag alle! :)

 • 25


  Cardigan og skjerf Cubus / Boots Bianco / Kjole ?

  I dag må jeg jobbe som en helt for å få ryddet og vasket ut av hele rommet. Kjører nemlig til Kristiansand i kveld med Malene. Skal besøke Thomaaas! Gleder meg :) Nå skriker mamma om at det er midddag, så må stikke. Ha en fin dag videre :)

 • 28


  Lue Junkyard.no HER / Shorts Levis (bruktbutikk i Berlin) / Jakke Weekday / T-skjorte Gina Tricot

  Plutselig kom sola og det ble stekende varmt ute. Godt å kunne kle av seg litt uten å fryse ihjel. I dag skal jeg prøve å få forberedt en del innlegg (som jeg ikke gjorde i går heh), og rydde ut av hele rommet mitt. Er utroolig trøtt, så kommer sikkert til å ende opp med å sovne på sofaen når jeg er ferdig med dette innlegget. Skal prøve å ikke gjøre det. Ha en fin dag videre :)

 • 12 • 25

  Som dere ser så har jeg altså skaffet meg et nytt design. Enkelt og greit som vanlig! Denne gangen et gratisdesign fra Ina Anjuta, som jeg har endret og fikset litt på selv! Synes egentlig at det ikke ble så altfor verst. Den random reklamen i sidebaren irriterer meg grønn da. Er det på grunn av blogg.no sine koder? Greit nok at vi må ha reklamer, men for fææn da plasser dem en annen plass. Synes også at det kanskje ble litt grått og trist, selv om jeg liker headeren som den er. Liker egentlig den jeg har nå best, men lagde et annet alternativ bare for å få inn en liten fargeklatt. Fonten, plasseringa og det skal jeg ha som det er, så det er ikke vits å kommentere noe på det. Lurer egentlig bare på hvilken av bildene under her jeg burde bruke? Hva deeere mener om saken. • 16
  Jakke Cubus / Bukse Bik Bok / Skjorte og T-skjorte Gina Tricot / Solbriller JFR.se / Boots H&M

  Dere kjenner sikkert til slike perioder når man bare føler seg som en gammel utedass like overfylt som doene på Hovefestivalen? Jeg har en sånn periode nå. Haha. Skal prøve å få laget klar et par innlegg nå, så jeg har noen klare til fremtidige blogginnlegg. Er litt tom for ideer, men tenkte å prøve meg på en video til. Vet jo at mange av dere er nysgjerrige på hvordan jeg lager hestehale med extensions! Kommer og en kampanje fra Mineral Fusion snart, som jeg selvfølgelig skal blogge om! Ellers så får jeg nytt gulv på rommet mitt til helgen, og skal også male veggene igjen! Da kommer det nok endelig et etterlengtet bilde av rommet mitt. Har blogget i 4 år uten i noen gang vise det. Herregud for en dårlig blogger, lever virkelig ikke opp til det. Ha en fin dag videre! :)

 • 7


  Jakke / Weekday


  Det regner ute. Regn fører til superfine antrekk og flotte frisyrer. Som på bildene over. Eller? Hvis det er noe som virkelig ødelegger for motivasjonen så er det dårlig vær. Bildene blir støgge, man gidder ikke gjøre noe spesielt med utseendet. Det ser jo crappy ut bare du setter en fot ut av døra. Gleder meg egentlig bare til det fine høstværet kommer. Tror høst er min favoritt-sesong (bak sommer da, ja, egentlig). Nå babler jeg veldig her, men dagene går så sakte og det skjer så lite interessant for tiden at jeg ikke har noe annet å skrive om. Kan jo nevne at denne helga var første gang Thomas reiste og faktisk husket å ta med alle tingene sine. Han glemmer alltid en eller to ting, forrige gang glemte han alt av toalettsaker + hettegenser. Var suuuperstolt helt til jeg fant ut at han hadde prestert med å ta med seg klokka mi. Som jeg er avhengig av. Som jeg går med hver dag. Men det går fint. No worries :):) Haha! Nå har jeg nettopp spist, og skal se en film for å få tiden til å gå frem til jeg skal trene! Ha en fin dag videre! :)

 • 4

  Da har jeg trukker de to vinnerne av billetter til Eric Saade sin konsert nå til helga, samt trukket vinneren av en personlig almanakk (som jeg beklageligvis klarte å glemme heeelt bort). Vinnerne av konsertbilletter ble Therese og Kristine. Vinneren av personlig almanakk ble Johanne Brun Vekterud! GRATULERER! :) Sjekk mailen deres!

  Jeg skal bestille min egen almanakk igjen snart, men er alltid så sinnsykt usikker på hvilke bilder jeg skal ha, hvordan jeg skal gjøre det. Ender alltid opp med å bruke måååneder på å bestemme meg. Halve tiden på grunn av at jeg ikke gidder, men også fordi jeg er veldig ubesluttsom av meg! Finner nok ut av noe etter hvert, det gjør jeg alltid. Uansett hvor sykt innvikla jeg klarer å tulle til meg at en såpass enkel greie er, så går det alltid til slutt. Finnes jo enkelt og greit større problemer å ta opp enn bilder på en almanakk, men siden det var tilfellet nå- why not. Jeg har hatt vanlig store bilder, jeg har hatt collage, jeg har hatt nothiiing.  Noen som har en annen greie eller ideer til hvordan min kommende almanakk kan se ut?

  Sarey for tidenes kjipeste innlegg, men sovna på sofaen da jeg kom hjem før jeg gikk for å stemme, jobb og derretter trening! Det er ikke vits i lure på hva jeg stemte, slik holder man for seg selv. Nå skal jeg springe inn i dusjen og etter det prate litt med min kjære i telefonen før jeg skal sove vel og lenge. God natt! :)

 • 11

  Heyhey, lenge siden sist! Da har jeg (Hanne) endelig fått tilgang på bloggen av Marty igjen. ENJOY!

   

  Martine's uvaner:

  1. Klør seg utpå nesa, noe hun gjør opp til flere ganger i timen, ser ut som hun leter etter buser. Er dessverre ikke tilfellet,daa.

  2. Overdramatiserer, hun hører kanskje noe, men vrir og vender på det til sitt eget lille eventyr.. Dessverre som oftest på gjengens bekostning.

  3. Kommer ofte med noen skikkelige høylytte og mannlige raper. Æsj

  4. Dabber konstant med ett av beina, spesielt når hun skal bli tatt bilde av..

  5. Er alltid for sen til avtaler, fashionably late, he he..

  6. Liker ikke salat, og er sinnsykt kresen når det kommer til grønnsaker.. Aka lever kun på pizza og ostepop. 

  7. Skriker helt ut av det blå som en stukken gris når hun er glad, skremmer livsskiten ut av folk. 

  8. Hvis du først ødelegger humøret til Martine...Kan ett blikk drepe..

  9. Når hun blir provosert, eller skal fortelle noe/noen som har irritert henne tar hun tunga påtvers under underleppa. Finner ikke en bedre måte å forklare dette på.. 

  10. Blir veldig engasjert under diskusjoner, og løfter alltid knyttneven for å virke kul. 

  11. Ikke spør under noen omstendigheter om du kan få en bit av maten hennes.

  12. Synes hun selv er utroolig morsom. Beklager vennen..

  13. Er det først penger på kontoen av Martine, er de ikke der lenge for å si det slik..

  14. Sinnsykt rotete av seg, er en grunn til at hun aldri legger ut bilder av rommet sitt. Trust me..

  15. Snusmumrikken.

  16. Har hun først dilla på en sang er den på replay non stop i flere mnd..

  17. Kikker i alle vinduer hun går forbi for å sjekke hvordan hun ser ut, søta

  18. Ting skal helst bli gjort på Martine sin måte, noe som er helt umulig med tanke på at hun alltid endrer mening om hvordan ting skal se ut, være osv.

  19. Legger fra seg snus over fuckings alt. Sykt plagsomt når hun er på besøk..

  20. Jævlig sta til tider. 

   

  XOXO Gossip Girl

 • 81

  AVSLUTTET!

  Da har jeg fått muligheten til å dele ut 4 billetter til Eric Saade konserten som er på Sentrum Scene (Oslo) lørdag 14 september (konsertstart 20.00)! Fire billetter, men to vinnere (slik at vinneren kan kunne ta med seg en venn). Grunnen til at jeg gir ut fire billetter er fordi jeg ikke har mulighet til å gå der selv. For å være helt ærlig så måtte jeg google hvem Eric Saade var før det ringte noen bjeller, er veeldig langt fra min musikksmak haha. Desto større grunn til å gi bort billettene til noen som faktisk setter pris på dem! Sikker på at det blir en gøy opplevelse for vinnerne og resten av folkene som skal dit! Vinnerene kan enten velge mellom fri aldersgrense eller plasser til de som er over 18!

  Det du må gjøre for å være med er enkelt og greit bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet om hvorfor akkurat du vil gå, og hva du liker med Eric Saade! For et metalhead som meg, så er dette litt interessant. Gjør du dette + legger til mailadressen din så blir du automatisk med i trekningen av en billett til deg og en venn! Vinnererne trekker jeg på mandag (09.09.13)!

 • 17


  // Cubus


  // Gina Tricot

  Finner du disse over alt! Jeg er selvfølgelig helt frelst. Dette er de tre siste som har joinet vår lille familie. Har hatt de en god stund nå, men av en eller annen grunn har de ikke nådd bort til bloggen enda. Har til sammen med de over her seks stk nå. Det er som dama på Gina Tricot sa da jeg kjøpte den grå på bildet over; ''Skummelt å kjøpe disse, man blir helt avhengig''. Akkurat det stemmer ganske bra. De to nederste er helt like bare i forskjellige farger. Alle mine går i grå og svarte farger (bortsett fra den i neongrønn, heh), men tror jeg snart går til innkjøp av en i burgunderrød. Det hørtes fint ut. Den på det øverste fra Cubus finnes i blant annet mørkeblå, burgunder, svart og grå. DEN ER SÅ GOD! Passer perfekt nå som det ikke er altfor kaldt ute. De to nederste er helt vanlig tynt stoff, såå fine (husker ikke hvilke andre farger de finnes i, besøker ikke GT så ofte hehe). 

 • 11


  T-skjorte Sheinside.com HER / Shorts Weekday / Solbriller Monki / Belte Gina Tricot

  Jeg føler meg som supermann for tiden. Er en så utrolig deilig følelse å ha så flotte mennesker rundt meg, ikke bare utenfor alle sosiale medier, men også akkurat der! Blir så utroolig glad for at folk faktisk bruker tid til å skrive fine ting til meg! Det føles dritbra å ha motivasjonen tilbake. Det føles dritbra å se at lesertallene mine kommer opp til det tallet det lå på før. Det føles dritbra at jeg får besøk av kjæresten igjen i helga. Det føles dritbra at jeg har de venninnene jeg har, at jeg kan sitte å le av meningsløse ting i timesvis til dagen. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg klarte å vise dere hvordan jeg egentlig er gjennom bloggen. Her fremstiller jeg meg ganske seriøs, men jeg kan ærlig si at jeg fortsatt ler av vitser som har ordene ''bæsj og tiss'' i seg. Jeg er ekstremt useriøs av meg, og ler av alt og ingenting. Samtidig er jeg glad jeg har ''to liv'', to forskjellige versjoner av meg selv. Jeg liker å kunne kødde og le i mitt private liv, og fremstille meg selv på en litt mer ordentlig måte her. Selv om det kanskje får folk til å se på meg som sur, kjedelig, overlegen osv. Samme balanse som jeg har med drittmat og trening, har jeg med privatlivet mitt og bloggen. Sånn fungerer det for meg, og slik skal jeg ha det! Tusen takk for alle søte tilbakemeldinger i det siste! Selv om jeg ikke sier det så ofte, så setter jeg meget stor pris på alt! :)

 • 15


  Kjole Choies.com HER / Jakke Cubus / Solbriller Urban Outfitters

  Kom nettopp hjem fra en koselig bytur med jentene. Nå holder jeg på å dø av sult, så orker ikke skrive mer enn at dere alle må ha en suuuperfin dag videre. HADE

 • 18


  Skjørt Nevernaked.com HER / Jakke Weekday / T-skjorte Gina Tricot / Caps Choies.com / Sko Din sko / Klokke Danielwellington.com

  Jeg elsker dette skjørtet! Enkelt og greit. Det er behagelig, det er ''mye, men ikke for mye'', dritfint. Som jeg har skrevet tidligere så verken liker jeg eller er spesielt flink til å pynte meg. Klarer aldri å dra den pene stilen helt ut. Derimot elsker looken med denim, boots, caps og dette skjørtet på bildene over! Takk til flotte Annette og Nevernaked!

 • 24

  Tenkte det var gøyere med en liten video enn bare bilder og tekst. Dette er altså hvordan jeg sminker meg hver dag! La til et par klipp av meg selv på slutten bare for å gjøre det liiitt mer spennende. Ikke npe spesielt, men bare for gøy. Under her kommer jeg til å skrive i hvilken rekkefølge jeg påfører produktene og hvor!

  1. Det første jeg gjør er å ta på concealer, da bruker jeg den lange tynne concealer-kosten. Påfører et tynt lang under øynene og under/rundt nesa! Concealeren jeg bruker finner du HER.

  2. Så bruker jeg pressed powder foundation som en base i hele ansiktet (jeg påfører altså dette over alt i ansiktet). Bruker den lille tjukke kosten til dette! Foundation pudderet jeg bruker finner du HER.

  3. Så påfører jeg bronzer duoen på kinnbenne, litt i panna og nede med haka. Dette bruker jeg den andre lille tjukke kosten til! Bronzer duoen jeg bruker finner du HER.

  4. Som en siste finish på hudsminken bruker jeg setting powder, dette for å få en matt overflate. Har blitt så avhengig av dette, at jeg ikke føler at sminken blir seende bra ut uten! Her bruker jeg den lange og mellomtjukke kosten. Setting powder finner du HER.

  5. Etter hudsminken tegner jeg på øyenbrynene mine. Her bruker jeg en brun eyeliner (funker like bra det). Siden jeg har klart å ødelegge brynene mine helt, så tegner jeg på en del! Tegner bare etter den formen jeg ønsker, enkelt og greit. Finnes vel egentlig ingen lett måte å forklare det på.  Eyelineren finner du HER.

  6. Etter dette starter jeg på øynene. Jeg tenger en vipp på hver kant av øynene for at de skal se større ut! Her bruker jeg dipliner, men siden Mineral Fusion ikke har dette i sortemanget sitt, så er denne det eneste produktet jeg bruker som ikke er derfra. Kjøper bare en billig random en når jeg går tom! Mange lurer på hvordan jeg får til dette. Dette er heller ikke lett å forklare, man må egentlig bare prøve seg frem! 

  7. Jeg byttet nylig til en ny mascara fra Mineral Fusion, jeg syntes ikke den første jeg fikk fra dem var så bra, men denne nye likte jeg veldig godt! Har brukt denne nå i 2 uker og er veldig fornøyd. Denne har ikke kommet ut på nettbutikken enda, men det gjør den nok snart!

  8. Leppestiften jeg bruker er jeg også helt avhengig av. Er det noe jeg ikke kan fordra, så er det min naturlige leppefarge. Det ser så mye bedre ut med en farge på leppene, og denne er utroolig fin! Den jeg har finner du HER.

  Fremover mot jul kommer det en del rabatter osv på sminken fra Mineral Fusion, og jeg skal selvfølgelig oppdatere dere om dette underveis! Får mange spørsmål om jeg faktisk mener at sminken fra Mineral Fusion er bra, eller om jeg bare skriver det fordi jeg fikk fonte dem og fikk betalt for dette. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg aldri prøvd bedre sminke! Jeg er helt frelst, og all sminken min er bare fra Mineral Fusion, og slik har det vært siden de kontaktet meg før jul i fjor! Flere av venninnene mine bruker sminke herfra nå, og er superfornøyde. Har også en venninne som alltid har brukt mineralsminke, og nylig byttet til MF og synes det er det beste hun har prøvd til nå! DET blir jeg glad for å høre.

 • 16


  T-skjorte Sheinside.com HER / Solbriller Monki

  Nå sitter jeg bare og slapper av med Jenny, vi skal ta bilder til et par innlegg og prøve oss på en video. Satser på at det blir vellykket! Har vært så utrolig slapp og trøtt i hele dag, så det at jeg i det hele tatt gidder å blogge i dag er et sjokk for meg. Tidligere på slike dager har jeg heller foretrukket å sove. Godt å ha bloggmotivasjonen tilbake! :) Ha en fin dag!

 • 19

  I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på hele 6 år. Tro meg, jeg har telt årene. Jeg har i veldig lang tid ikke sett nytte i å veie seg, og jeg mener at tallene på vekta bare tuller med hodene til folk. Derfor er ikke dette nødvendig. Selvfølgelig er saken en annen hvis du er undervektig eller overvektig og tallene faktisk har betydning, men med mindre dette ikke er tilfellet- så klarer jeg ikke helt å se poenget. I dag stilte jeg meg på en vekt for første gang på seks år. Jeg har ikke hatt rene snøring på hva jeg har veid i løpet av de årene! Det var egentlig helt tilfeldig. Jeg jobber jo på et treningssenter, og i dag kom sjefen bort til meg og lurte på om jeg ville ta en test for å sjekke helse, fettprosent, muskelmasse osv. Jeg tenkte ikke spesielt over det og svarte selvfølgelig; ja, hvorfor ikke? Angret litt med en gang det gikk opp for meg at jeg faktisk ble nødt til å vite vekta mi. Fordi jeg har faktisk null interesse for det. Når det kommer til resultatet på vekta mi, så kommer det til å gå rett i glemmeboksen. Ikke fordi jeg enten er misfornøyd eller fornøyd, for på det området er jeg helt nullstilt. Ser frem til enda flere år uten å stå på vekta! Testen generelt gikk veldig bra! Hadde egentlig sett for meg et dårlig resultat i og med hvordan kostholdet mitt er (når det kommer til helse og fett inni kroppen). Har heldigvis en bra balanse mellom drittmaten og det at jeg alltid har trent mye. Så nå sitter jeg i sofaen og koser meg med melkesjokolade etter en bra treningsøkt! Noen av dere kommer sikkert til å spørre om vekta mi og generelle resultater på testen, men det kommer jeg til å holde for meg selv. Synes virkelig at slik informasjon ikke har noe med andre personer å gjøre! Spesielt ikke når jeg tenker over hvordan jeg merket at folk ser på ting nå til dags. En viktig ting å ha i bakhodet- kroppen din kommer aldri til å oppnå samme resultat som ditt rollemodell innen kropp hvis du sikter etter lik vekt! Tren og spis etter hvordan du vil at kroppen din skal se ut, og drit i tallene.

  Dette er nok det siste innlegget jeg skriver om trening, vekt osv på en god stund. For finner det ikke behagelig i det hele tatt! Med mindre det virkelig er ønskelig, så er ikke dette et tema jeg ønsker å ta opp. Uansett så blir jeg suuperglad for at så mange forstår det jeg skriver, og faktisk finner det motiverende! Glad jeg har skaffet meg så forståelsesfulle lesere! :) Kos dere med sjokoladen, det gjør jeg!

 • 11  Kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg savner Hove-uka. Verdens beste kjæreste og venner, bra musikk, alkohol, pizza. Take me back!

 • 24  For en liten stund siden mottok jeg disse flotte bootsene fra JFR.se! Falt helt pladask for dem da jeg fant dem på nettsiden, og ble bare positivt overrasket da de kom hjem til meg i posten. Hallo, hvor kule er ikke egentlig disse? Joda, hver sin smak. Spesielle er det jo. Plutselig har fargene på sokkene noe å si. Det er jo gummi, så funker som støvler! Jeg synes uansett at de er dødskule, og gleder meg til å bruke dem fremover (som dere kanskje ser, så er de allerede prøvd ut)! Luen er også forresten fra samme nettside. Legger ikke til direktelinker, men begge produktene er superenkle å finne.

  Tusen takk for bra respons på forrige innlegg! Både her, instagram og twitter. Dere er gode! :)

 • 24

  Har fått en del kommentarer i det siste om at spesielt beina mine har blitt ''sykt tynne omg''. Så får jeg spørsmål om hvorfor jeg ikke tar dette som et kompliment. Hvorfor jeg ikke skriver tusen takk og hundre hjerter for å vise hvor takknemlig jeg er for et så fantastisk kompliment. For en slik kommentar er jo det fineste en person kan gi deg? Er det ikke slik det har blitt? Eller har jeg kanskje misforstått hele greia helt. Jeg tviler egentlig litt. Hver eneste person som har skrevet det har blitt sjokkert over min respons. Det kan jeg forstå, jeg har øyne og øre som funker såpass godt til å forstå hvordan samfunnet har utviklet seg. Det jeg derimot ikke forstår, er hvorfor det skal være et sjokk å ikke ta dette som et kompliment? Har vi kommet til det stedet der det å ikke ønske å bli tynnere er uforståelig?

  Nok om akkurat dette. Er det noe jeg kan sitte i aggresjon å skrive om i timesvis, så er det dagens syn på kropp. Hvor manipulerte alle er. Slapp av, det er greit å ville slanke seg, jeg sier ikke noe annet. Har forståelse for at folk har en vill trang til å ville se ut som dama i undertøysreklamen til Cubus. Har jeg blitt tynnere? Noen mener dette. Det dere ser er bilder. Vet dere egentlig hvor lett det er å se tynnere ut på et bilde? Jeg kan være enig i at jeg har klart å skaffe meg et par med meget slanke bein på et par bilder i det siste. De har blitt slankere, men vil dere vite grunnen til det? Jeg har ikke med vilje slanket meg. Jeg har ikke trent bein på flere måneder, på grunn av en meget slapp sommerferie. Enkelt og greit; jeg har mistet muskler! Jeg har alltid hatt fotball-legger. Mannebein uten hår som folk likte å si i gymtimene på ungdomskolen, haha. Har begynt å trene bein ordentlig igjen nå, og får forhåpentligvis tilbake de beina jeg arva etter min flotte far om ikke så lenge! Jeg blir så provosert av alt kroppspress som jeg selv opplever rundt meg, og leser om daglig at jeg ikke klarer å svare positivt eller med en hyggelig tone til de som kommenterer ''at jeg har blitt tynn''. Så beklager til de jeg ikke har klart å holde meg i nakkeskinnet til! Det er egentlig ikke med vilje :)

   

 • 13

  I dag er jeg helt ødelagt. Denne fridagen skal nytes til det ytterste! 

 • 8

  Hvis jeg ikke tar bildene mine selv, så får jeg folk rundt meg til å ta bilder. Jeg bruker venninner i helgene og på ukedagene hvis vi skal til byen feks. For litt siden spurte jeg om min ynste søster kunne ta bilder av meg. Ble positivt overrasket over hvor bra hun fikk det til! Så nå har vi en avtale, hun får 1 is for hver gang hun tar bilder av meg. Begynner å få en liten gjeld her, i og med at jeg for tiden bare har 50 øre på kortet. Glad jeg fant ut at denne lille skrotten faktisk hadde litt talent innen foto, fordi det er så mye lettere å dra med henne ut av hus enn for eksmpel Jenny (som alltid tok bilder av meg før)! Må også bruke dette innlegget til å takke venninnene mine som har såpass tåmodighet og ork til å faktisk gidde å ta bilder av meg når jeg trenger det! Spesielt Jenny, aner ikke hvor mange ganger hun har gitt meg ''blikket'' når jeg har dratt henne med ut i friminuttene for å ta bilder. Haha! TUSEN TAKK JENTER! Det er dere som holder denne bloggen gående :)  Min nydelige lillesøster og nye fotograf!

 • 15
  Jakke Choies.com HER / Bukse Gina Tricot / T-skjorte Sjappe i Spania / Solbriller Junkyard.no HER

  Liker denne jakka fra Choies.com så utrolig godt! Ikke bare liker jeg at den utvaska-looken, men så har den ikke så mange nagler. Er lei av nagler over alt, så veldig positivt at det ikke var så mange på denne! Godkjent hos meg. Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg stikker ned til Marte en tur! Omtrent alle jentene skal, vi skal grille og ellers bare kose oss! Satser på at det blir en fin kveld :)

 • 23


  Jakke Weekday / T-skjorte Gina Tricot / Solbriller Aldo / Bukse Junkyard.no HER

  Er det noe jeg synes ser helt grusomt ut, så er det sånne slitte grå joggebukser. Som folk faktisk går med i byen og andre offentlige steder. Reagerer selvfølgelig ikke når det er i sammenheng med trening, hallåå. Uansett, kan innrømme at joggebukse er utrolig deilig på en slapp dag. Jeg har uansett ikke tenkt å invistere i en grå ekkel standard joggebukse. Buksa jeg har på meg på bildene over er fra Junkyard sitt nye merke. Den føles akkurat som en tynn vanlig joggebukse. Plusset med denne er at den faktisk SER bra ut. En joggebukse er en joggebukse, sånn er det, men hvorfor ikke gå med en som faktisk kan se litt fin ut? Er helt frelst for denne buksa, og bruker den hver kveld når jeg bare sitter hjemme. 

 • 12

 • 10
  Skjørt Bik Bok / Genser Monki / Jakke Weekday / Skjorte og veske Gina Tricot / Solbriller Aldo / Sko Din sko

  Sov litt etter skolen før jeg gikk ned på Pizza inn med jentene. Var veldig koselig! Jeg bruker forresten omtrent aldri skjorter ''normalt'' lengre, kjøper og bruker dem bare til å knytte rundt livet. En ekstra detalj som egentlig gjør veldig mye, og etter min mening ser bedre ut enn hvis jeg hadde hatt den på meg. Nå sitter vi hos meg og skal se litt på diverse russeting og klær. Herregud jeg gleder meg til russetiden! Alt begynner jo allerede nå, så vi skal prøve å få gjort så mye som mulig ut av det! Flere her som er russ i år, noen jeg kanskje treffer på landstreffet i Kongeparken?:)

 • 17  Fikk bestilt hjem to par Vans for ikke så lenge siden, ett par til meg og ett til Thomas. Sikla egentlig på de Thomas fikk, men lot han få dem så gikk jeg heller for rød. Har skrevet tidligere at Vans er nye Converse? Det ser faktisk ut som at de to sakte, men sikkert bytter om. Personlig har jeg veldig mye mer sansen for Vans for øyeblikket. Synes de ser kulere ut! Spesielt hvis man skal gå for farger. Mine røde sko kommer til å bli brukt masse frem til det blir for kaldt (lol hvem lurer jeg, kommer til å bruke dem selv om jeg har snø opp til knærne). Eneste ulepe er at jeg har en trang til å ikke vise sokker. Som dere ser på bildene så hadde de blitt veldig synlige, må derfor gå barbeint. Noe som fører til at skoene kommer til å stinke død og helvete, haha. 

  Mine Vans finner du HER, Thomas sine finner du HER! Begge fra Junkyard.no :) 

 • 19


  Jakke Junkyard.no HER / Shorts Weekday / T-skjorte og caps Bik Bok / Solbriller Aldo

  Helt klart min nye favorittjakke! Elsker den! Direktelink finner du rett over her. Jeg bestilte den i M, og synes den sitter perfekt. Den er enkelt, lett, og superbehagelig. Synes den ser litt rar ut på bildene som Junkyard har av den, så var egentlig litt skeptisk når jeg skulle bestille. Angrer ikke! Fant forresten ut hvor solbrillene er fra. Tror jeg. Det stod ''Aldo'' inni dem, så da må vel det være navnet på skobutikken jeg kjøpte dem på! I dag fikk jeg min yngste lillesøster til å ta bilder, og må egentlig si at jeg synes hun er råflink. Hun står jo egentlig bare der helt stille og trykker på knappen, men tilfeldige bilder blir ofte de beste. Takk, Erle!! Har hyret henne inn som min personlig fotograf de gangene Jenny ikke kan/orker/gidder (hehe), så får hun en is hvor hver gang. Fin deal. 

 • 86


  Siden jeg fikk iPhone 5 i sommer, så har jeg blitt veldig mye mer aktiv med bilder der. Nå er det ikke bare bilder fra bloggen som blir lagt ut! Så hvis det går et par dager uten oppdatering på bloggen, så er det mest sannsynlig mulig å finne ut hva jeg har drevet på med via instagram! Jeg er vel ikke den eneste som er helt avhengig av dette bildeprogrammet? Haha. Har blitt helt hekta på å oppdatere hele tiden, vokser helt sykt i følgere for tiden, så har fått en trang til å legge ut bilder så fort jeg har noe å legge ut! Rundet nettopp 79k! Synes egentlig det er litt utrolig. Trodde ikke det gikk an uten å legge ut bikinibilder daglig? Lager også dette innlegget for at jeg trenger noe nytt i feeden min! Såå hva heter dere på instagram? :) Jeg gir forresten ikke ut shoutouts, så det er det ikke vits å spørre om.

  Vinneren av junkyard-konkurransen ble Benedicte Holsen! Gratulerer så mye til deg! :) Sender mail til deg og Junkyard nå!

 • 462

  AVSLUTTET!

  Her kommer en konkurranse i samarbeid med Personligalmanakk.no, som kommer utrolig godt med nå som skolen har startet! En almanakk er som en kalender i bokform. Man kan selv designe utseendet (sette inn egne bilder), farger, størrelse, velge startmåned for almanakken og sette inn forskjellige dagsprogram (trening, møter osv). Jeg skal selv bestille ny nå så fort som mulig, og gleder meg faktisk til å begynne å skrive inn forskjellige ting! Som jeg skrev i innlegget mitt før skolestart, så skal jeg begynne å få mer orden på ting. Blant annet skrive ned alt som skjer, slik at jeg får alt under kontroll- dermed ikke kan skylde på at ''neee jeg glemte det, så bare gidder ikke å ordne det heller''. 


  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:

  - Like personligalmanakk på facebook HER!

  - Følge dem på instagram HER (hvis du har instagram)!

  Skriv at du har gjort følgende over og skriv ned mailadressen din i kommentarfeltet- så blir du automatisk med i trekningen av en almanakk! Vinneren trekker jeg på søndag! Legger bare til en liten påminnelse her om at vinneren av Junkyard-konkurransen trekkes på fredag! LYKKE TIL! :)

   

 • 13


  Bukse Bik Bok / Cardigan Gina Tricot / Sko ? / T-skjorte Gina Tricot / Klokke Danielwellington.com / Armbånd Treasureisland.com

  Etter skolen gikk vi rett til byen for å ordne et par greier, og slappet bare av på Kaffebørsen etter det! Skal bare rydde litt på rommet nå, før jeg stikker ned til Marte. Vi fant plutselig ut at vi ville sove der i natt, ha en liten kosekveld. Har fritime første time i morgen, så det passer bra! Endelig får jeg og ha fritimer, vi hadde ikke det på media! Hadde en skikkelig crappy dag i går, men i dag er det helt stikk motsatt. Jeg har vært overlykkelig i hele dag, bare gått rundt som tidenes smiley. Tror nok det hjalp å snakke med Thomas i går, haha! Nå må jeg nesten springe! Ha en fin kveld :)

 • 58

  Siden det har vært ganske etterspurt i det siste, så tenkte jeg å sette i gang en liten spørsmålsrunde. Vet ikke helt hvor lenge jeg kommer til å la den vare, men det blir vel til en kveld jeg ikke har noe å gjøre! Som vanlig er det fritt frem til å spørre om hva som helst, men ikke forvent å få svar på spørsmålet hvis du selv kanskje ser at det er litt drøyt/for personlig! Ellers så skal jeg prøve å svare så utfyllende og godt som mulig (skal heller ikke utsette det til dere får grå hår) :)

  Noen få instagram-bilder fra Osloturen vi var på i helgen. Koste meg masse og hadde en veldig fin tur alt i alt! Veldig deilig å komme litt bort en helg, ooooog var mer enn litt deilig med noen nye plagg i klesskapet. Vi kom frem til Oslo S 22:30 på fredag, det pøsregnet og vi hadde ikke peiling på hvor hotellet lå. Vi tok t-banen til Majorstuen, gikk i hundre år ned Bogstdveien til Thon-hotel skiltet plutselig lyste opp hele gata. Til vår store fortvilelse var skiltet på andre siden av gata, og pga opprevet og avsperret vei var ikke det å bare gå over veien så veldig lett (det pøsregnet fortsatt, hvis dere lurte). Så vi måtte gå et godt stykke oppover igjen, før vi kunne gå over, ned og sjekke inn. På lørdagen var vi helgivis veldig mye mer heldige med været! Vi gikk på et event med Andrea, Donna og Bjørn-Erik, og vandret rundt med dem i byen etterpå. Superkoselig! Hadde en utrolig fin dag med fine folk. Hvis dere lurte, så har jeg aldri følt meg SÅ blogger som da jeg stjal Acne-posen til Benny, og postet et bilde av det på instagram. Stolt øyeblikk altså.

 • 27


  Shorts Weekday / Caps Bik Bok

  - Hvorfor kjøper jeg shorts nå? Sommeren er jo over hallooo. Fordi når man først finner en shorts som er fin og sitter som et skudd. Så kan og vil man ikke vente. Finner aldri noe lignende om 1 år. Dessuten har de meldt fint vær ut hele september. Jeg liker caps og har gått til innkjøp av en del, men går ikke så ofte med det. Denne skal nok få slitt seg litt ut fremover da. Fargen og alt. Deilig.


  <- T-skjorte Carlings / T-skjorte Weekday -> Sko Junkyard.no HER

  - T-skjorter får man aldri nok av. Noe jeg innså her om dagen, var at jeg hadde altfor få t-skjorter med print på. Alle jeg har var enten helt hvite, helt svarte eller ekstremt grå. Et antrekk ser plutselig veldig annerledes ut når man bytter ut den hvite t-skjorta og de svarte conversene - med en t-skjorte med print og vans med en knæsj farge (Vans er forresten kulere enn converse for tiden). Da blir det noe helt annet å kombinere med svart bukse og dongerijakke/skinnjakke.


  Fra øverst til nederst: Husker dessverre ikke første paret / Monki / Junkyard.no HER

  - Jeg får tydeligvis aldri nok av solbriller, i og med at jeg har nesten 40 par. De øverste måtte jeg bare kjøpe, fordi plutselig ble alle mine ''noenlunde normale'' solbriller borte. De to andre var bare kule. Solbriller med farget glass ser man over alt om dagen, og må innrømme at det ser drittøft ut! Når de har farget glass, foretrekker jeg vanligvis å kombinere dem med enten svarte/hvite/grå klær. Noe enkelt, slik at solbrillene kan stikke seg ut og skrike for seg selv (haha)


  Jakke Weekday / Lue Junkyard.no HER / Genser Bik Bok

  - Kjøpte ny dongerijakke, rett og slett fordi denne var fin på både fasong og utseendet. Kan jo ikke legge skjul på at Levis-dongerijakker har, er og kommer til å være veldig populære! Kan ikke akkurat si jeg er så sjokkert da, de er råfine, og det er gøy å kombinere dem. Lua trodde jeg egentlig var burgunder (ut ifra bildet), men fikk et positivt sjokk da jeg åpnet pakken og så at den var veeldig rød. Har fått sansen for rødt i det siste, så det passa meg helt fint. Trengte en genser, og det er egentlig hele greia med den. Prøver egentlig bare å overse at det står ''Army'' på den. Den er behagelig og sitter fint, så jeg er fornøyd.


  Fra venstre: Bik Bok / Bik Bok / Gina Tricot 

  - Kan bare starte med å si at de lyse buksene er det første paret med dongeribukser jeg har vært skikkelig fornøyd med! Pleier aldri å finne noen som sitter ordentlig fint, fordi jeg har ganske korte bein. Ser dermed ut som en dverg hvis bukser er store i bunnen. Noe av grunnen (omtrent hele) er også at jeg aldri har syntes at stramme dongeribukser er behagelige. Denne satt heldigvis som et skudd, og jeg er nesten lykkelig. Trengte også en oppdatering på en helt normal svart bukse. Stretchbuksene til Bik Bok er verdens beste (helt til du går med dem så mye at de blir grå og får tusen hull, for ja- man blir avhengig). Synes disse er tusen ganger bedre enn Dr.Denim, som minner mer om en tights. Til slutt enda en svart bukse, men denne ser litt finere ut. Jeg har den med glidelåser i bunnen, fordi denne er smalere nede (igjen valgte jeg denne for å forhindre å se dobbelt så kort ut).

  Jeg pleier aldri å legge ut innkjøp, har gjort det et par ganger tidligere, men synes egentlig ikke det er mye vits. Nå shopper jo kanskje jeg 1 gang i måneden og da (nesten mindre), så ja. Siden jeg har en dritdårlig dag i dag, både når det kommer til humør og utseende, så tenkte jeg at dette ble en grei erstatning. Gjorde noe jeg aldri har gjort før- nemlig å skrive under litt om de forskjellige tingene. Noe jeg hvertfall syntes at ikke var en så superdårlig ide! Håper hvertfall at dere likte det! :) Fikk ikke med meg alt, men det siste jeg kjøpte følte jeg egentlig ikke var nødvendig å ta med. Måtte forresten sensurere solbrillene litt. Tok av meg buksa for å ta den med i innlegget- og det førte til en Martine i undertøy gjenspeilet i glassene. Haha, ikke så veldig pent!

 • 525

  AVSLUTTET

   

  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Junkyard.no! Vinneren får velge et produkt/eller flere produkter fra nettbutikken fra opp til 1000 kr! Jeg har virkelig fått sansen for den nettbutikken, de har virkelig alt! På bildet under er det avbildet et helt nytt merke de har fått, trykk på bildet for å komme til det! Jeg har blant annet skaffet meg den svarte jakka som er avbildet under! Gleder meg til å få pakke i posten nåå! :)  FOR Å DETLA MÅ DU:

  - Like Junkyard på facebook HER

  - Linke til ditt favorittprodukt på siden, og kopiere inn linken i kommentaren din i kommentarfeltet! (Trenger ikke å være det du ønsker å bestille hvis du vinner)

  Skriv at du er med, at du har likt Junkyard og legg til link! Helst skriv mailen i selve kommentaren, det gjør det lettere for meg! Det var egentlig det! Avslutter konkurransen om 1 uke, altså neste fredag! LYKKE TIL ALLE SAMMEN! :)

 • 25


  Cardigan Second Female Bukse ? T-skjorte Weekday Solbriller JFR.se Veske Gina Tricot

  Kom nettopp inn døra, og har egentlig bare surra rundt i byen siden jeg slutta på skolen! Veldig effektiv dag faktisk. Har fått gjort masse! I morgen tar jeg turen til Oslo med Kaia (søsteren min) bare for å komme oss bort litt, få kjøpt et par greier og ellers bare slappe av. Kanskje jeg treffer noen av dere der? Synes det er såå koselig når dere kommer bort og hilser! :) På grunn av skole kommer vi ganske sent frem til Oslo S. Så det kan bli interessant å finne frem til hotellet vi skal ligge på! Hotellet ligger i Bogstadveien, noen tips til hvordan å komme seg dit lettest mulig kl 23 på kvelden? Gleder meg hvertfall utrolig mye til en liten feriehelg, skal bli deilig! Nå har jeg en del å ordne og pakke før jeg stikker ut igjen om ikke så lenge! Ha en fin kveld! :)

  Som en liten takk for at jeg fortsatt har trofaste lesere igjen, til tross for ufattelig dårlig blogging de siste månedene- så har jeg to konkurranser på lur, og den ene kommer i morgen! Vet nok at mange kommer til å like denne, det er hvertfall en av mine favoritt-nettbutikker! :)

 • 18


  Cardigan Just Female Shorts H&M Topp Cubus Solbriller ? Sko Tyrkia

  Gikk ikke med dette på skolen, i og med at jeg ikke antok at det kom til å bli så utrolig varmt. Gikk hjem for å bytte før vi stakk en liten jentegjeng til byen! Gikk for noe helt laidback, men fortsatt ikke kjedelig. Shortsen er vel egentlig ment som treningsshorts, og den er vel veldig oversized i forhold til hvordan den ''skal sitte'' (har den i L), men liker den sånn! Gjorde det litt mer spesielt med neongrønne sko og solbriller med farget glass! Gikk ikke rundt å viste så mye mage som noen av bildene viser, men det blåste en del så det forklarer det. Var en helt grei første skoledag, veldig avslappet og egentlig bare informasjon. Skaffet meg forresten min fjerde jobb i dag! Denne gangen ble det Kiwi (Jobber i tillegg på bakeri, treningssenter og så har jeg jo bloggen som er en jobb det og)! Jeg liker å jobbe, så tror det blir greit! Det blir ukedag, så da må jeg planlegge blogginnlegg bedre, men det skal nok gå fint håper jeg! Livet er braaa :) Ha en fin dag videre, alle sammen!

 • 27

  I morgen begynner de fleste av oss på skole igjen (Alle utenom Rogaland som er bortskjemte drittunger som får lengre sommerferie. Neida, vi får lenge juleferie så same shit). Vi har de som bekymrer seg for hvem de kommer i klasse med, de som bekymrer seg om hvilke klær de skal gå med, hvordan gjøre et bra første inntrykk osv. Jeg føler jeg begynner i første klasse igjen (1VGS). Jeg har gått på en merkelig leirskole i 2 år (kan gjerne kalle det barnehage og). Jeg har vel egentlig aldri uttalt meg spesielt mye om skolen jeg har gått på de to siste årene. Når det kommer til motivasjonen min og karakterene mine- så var det ikke to så veldig vellykkede år for min del. Hvis jeg ser bort ifra det, så skal du lete lenge etter en så koselig skole, med så bra miljø og snille lærere. Alle er så forskjellige, og fungerer så bra sammen! Mine to beste skoleår, uten tvil. Nesten litt trist å tenke på at jeg ikke skal sette meg på bussen til Kvinesdal i morgen! Jeg har blitt kjent med så utrolig flotte folk, og så mye jeg har ledd på skolen i løpet av den tiden, har jeg nok aldri ledd i mitt liv frem til da! Takker Kvinesdal VGS for to kjempe fine år! Påbygg blir nytt, uvant, rart og spennende, men jeg skal gå på skolen i morgen med et åpent sinn og prøve så godt jeg kan å tenke positivt rundt alt! Til dere som bekymrer dere om valg av klær. Kle dere i noe dere føler dere komfortable i, noe som gir dere selvtillit! Er det noe man trenger når man begynner på en ny skole, med nye folk, så er det selvtillit! Ta på deg favorittantrekket ditt og vis hvem DU er!

  Lykke til folkens 

 • 13

     Har hatt et par utrolig fine dager sammen med Thomas! På søndag var vi i dyreparken og jeg ble 8 år igjen. Vi var så søte og tok med lillesøstrene våres, og vi hadde det utrolig gøy! Beste avslutning på en kjempe fin sommerferie! Har verdens beste kjæreste, har det så utrolig fint for tiden! I dag har vi vært å sett på russebil, og i morgen skal faren til Malene til Birkeland og se på en annen! Ganske sikker på at det blir den fra Birkeland, og da får vi den hjem i morgen kveld! Herreguuud dette blir bra! Vi er alle dødsgira nå, og jeg gleder meg til å blogge om russetiden og avsløre navnet vårt og hele pakka. Ææh, haha!

 • 11  Dere husker vel alle Mineral Fusion? Må bare starte med å si at det fortsatt ikke har gått opp for meg. Er så utrolig stolt over å fonte så utrolig rene og utrolig bra produkter! Venter på ny sminke nå, så med en gang jeg får det i posten kommer det diverse sminkeinnlegg. Vet at det er etterlengtet! For første gang i mitt liv så gleder jeg meg faktisk litt til å skrive om sminke. 

  Så til negelakkene; På bildene over er de fargene som jeg liker best! Mineral Fusion har til sammen 65 forskjellige farger å velge mellom. Jeg elsker at alle fargene er så friske og fine! Selv de mørke ser oppfriskende ut, hvis det gir mening. Neglelakkene har farger som passer til hver enste sesong året rundt, enten om det er sommer eller vinter. Jeg har nesten alle neglelakkene her hjemme, og tror jeg omtrent har prøvd alle! Skulle gjerne ha lagt ut bilder av neglelakkene på, men med mine ''slutt-på-sommeren-oppspiste'' negler så står jeg over denne gang. På en del bilder fra starten av sommerferien så er det en del bilder med neglelakkene på, for de som er interesserte! Så for å skryte litt av MF, så inneholder neglelakkene ingen giftige stoffer. Så bruker du disse kan du bite og skrape av all den neglelakken du måtte ønske, haha.   Denne sommeren er det disse to fargene det har gått mest i! Da jeg fikk neglelakkene falt jeg pladask for den orange til venstre med en gang. Brukte den hele tiden! Elsker fargen. Etter det byttet jeg over til den høyre, som har en litt mørk peach farge? Den er hvertfall utrolig fin, og liker at den ikke er helt rosa. Jeg har egentlig aldri hatt sansen for neglelakker, og har aldri giddet å bruke tid og penger på det. Det har vanligvis gått i fransk manikyr når jeg først hadde spart ut negler til det. Etter at jeg fikk alle disse lempet i fanget, har jeg blitt helt avhengig, og synes at negler med farger på gjør utrolig mye med et antrekk! Det er ikke bare sunt for neglene å ha på beskyttelse, men det ser drittøft ut i samme slengen. Jeg som aldri bryr meg om detaljer, har blitt frelst av negelakk!

  Direktelink til neglelakkene finner du HER! Vedder en tier på at du finner noe du liker :)

 • 13
  Jeg har aldri vært opptatt av tilbehør som smykker og armbånd spesielt! Har aldri hatt noen interesse av det, synes egentlig bare at det er litt i veien, haha. For et par dager siden fikk jeg en pakke fra Treasureisland.se, i den lå det fem utrolig fine armbånd! Det skal egentlig ganske mye til for meg som har så godt som null interesse for arbånd og stuff, til å faktisk ville ha og bruke noen! Det er noe spesielt med disse. De får inspirasjonen sin spesielt fra Carribean. Minner meg om Pirates of the Carribean, noe som bare gjør at jeg liker dem enda bedre siden jeg er storfan av de filmene. De er rett og slett råfine og tøffe samtidig. De har stilig design og forskjellige farger! Da jeg bestilte mine fikk jeg tilsendt et par bilder til inspirasjon, og likte den ene kombinasjonen veldig godt, så ba dem bare om å sende akkurat de armbåndene! Er utrolig fornøyd, det er vel grunnen til at jeg velger å skrive et helt eget innlegg om dem! Dere finner flere bilder av arbåndene i dette innlegget og på instagramkontoen min; martineegeland! 

 • 24


  Shorts Bik Bok (avklippet bukse) T-skjorte H&M Blazer Cubus Sko Converse Klokke Danielwellington.com Armbånd Treasureisland.se Solbriller JFR.se

  Er det noe jeg virkelig har sansen for når det kommer til klær, så er det å mikse forskjellige stiler! Hullete og slitte shorts + converse til fancy armcandy og classy blazer. I dag var jeg på jobb til halv 2, og har vært i byen med fine jenter siden da! Slapp av, har ikke så svarte bein som bildene over lyver om. Sola i Norge har ikke gjort en så god jobb i år! Legg merke til at jeg går med armbånd! Det er meeget sjeldent. Ikke ofte jeg drar på meg noe som helst tilbehør. Elsker disse armbåndene, aah! Kommer flere bilder med dem i et innlegg senere! Ha en fin dag videre! :)

 • 40

  Eller gjør jeg egentlig det? Er jeg bare helt utrolig lat, eller driter jeg i alt og alle når jeg ikke gidder? Min dårligste egenskap er at jeg aldri tar tak i ting med en gang. Utsetter og utsetter til jeg får det rett i fleisen. Ender opp med at jeg sitter der med ting som jeg til slutt dropper å gjøre noe med, fordi det har hopet seg så opp at jeg til slutt ikke gidder å stresse med det. Motivasjon. Hva er det? Hva motiverer meg? For et par måneder siden var det ingenting, ingenting som fikk meg til å ta et ekstra tak. Nå er Thomas min største motivasjon til å gidde. Til å løfte ræva fra sofaen og ta tak i ting, før jeg får alt tilbake som et slag i trynet. Det er en god ting, midt oppi alt dette. Det er jeg glad for. For jeg trenger å ta tak. Etter sommeren begynner jeg tredje året på VGS, jeg kom inn på påbygg. Etter å nesten grått av tanken på at jeg ikke kom til å komme inn i altfor mange måneder. Jeg kommer til å få tidenes spark i ræva. Jeg kommer til å slite. Jeg kommer til å rive av meg alt håret i frustrasjon. Jeg skal ha matte. Jeg kan da ikke matte lengre? Jeg kommer til å få lekser. Hva er egentlig det igjen? Jeg kjenner jeg får hodepine av tanken på å komme tilbake til skolebenken. Må innrømme at jeg er litt redd og. Kanskje mer enn litt. Samtidig er jeg overlykkelig over å få kunne gå påbygg. Dette trenger jeg. Jeg trenger å slite. Jeg har gått inn for å skjerpe meg, nå skal alt gjøres rett. Dette har jeg sagt tusen ganger tidligere, men denne ganga skal jeg ta tak. Siste året på videregående, nå MÅ jeg ta tak. Jeg vet så inderlig godt at jeg kan. Jeg vil og, innerst inne. Hadde egentlig ikke forventet at dette kom til å bli et tungt innlegg å skrive. Det at dette ikke var lett, er jeg egentlig glad for kjenner jeg. Jeg må bevise for meg selv at jeg kan og vil. Jeg har blitt bedre, det vet jeg. Håper bare det er nok til å gi ny motivasjon og en bra start til et skoleår jeg ser altfor mørkt på. Kjenner det var godt å få skrevet ned litt ting igjen, begynner å bli en stund siden sist. Vet at mange av dere setter pris på noe annet enn mine funky poseringer. 

  Jeg gir ikke faen.

 • 15


  Blazer Cubus Bukse og Solbriller Gina Tricot T-skjorte Bershka 

  Fant den perfekte blazeren på Cubus i går! Den sitter som et skudd og snittene er dødsfine. Et enkelt og avslappet, likevel kult antrekk. Brukte røde converse til. Nå begynner jeg få litt dårlig tid her, Miriam skal feire bursdagen sin i dag, så skal bare fikse meg litt så stikker jeg ned der! Håper og tror at det blir en superfin kveld! Ha en fin dag videre alle! :)

 • 20
  Shorts Cheap Monday Topp Bik Bok Belte ? ''Jakke'' H&M Sko Din Sko

  Kom hjem fra noen utrolig fine dager hos Thomas i går kveld! Skulle gjerne ha vært der i hundre år til, men måtte hjem til jobb i dag! Hadde med både kamera og data for å kunne blogge litt, men kom aldri så langt. Nå har jeg faktisk bestemt meg for å få orden på bloggen igjen da. Har tusen ubesvarte mail jeg må svare på, dør av dårlig samvittighet for den lille såkalte ferien jeg har tatt fra alt som har med bloggen å gjøre. Skulle tatt bilde av ansiktet til Thomas da han fikk se at jeg hadde kjøpt denne neongrønnegule greia. Pappa fikk og litt bakoversveis. Jeg liker den dødsgodt da! Etter å ha siklet etter den i en stund, kunne jeg ikke gå forbi da det hang en igjen på H&M i Kristiansand! I dag var jeg en tur i byen med Thea etter jobb, vi har bare snakket og slappet av egentlig. Skal trekke vinneren av extensions nå, forresten! Ha en fin dag videre! :)

  UPDATE: Vinneren av extensions fra Californiahair ble MARTHE KRISTIANSEN!  Har sendt mail til deg! Gratulerer :)

 • 28  Jeg har vel aldri klart å kjøre den sukkersøte stilen helt ut. Så vet egentlig ikke helt hva som fikk meg til å kjøpe denne blomsterkransen på Hove. Fant et lite håp til denne kransen som lå på rommet og støvet ned da jeg fant In Flames t-skjorta mi og derretter klippet et par gamle, stramme, svarte bukser om til shorts. Nå kan til og med jeg ha blomster i håret! Kommer nok et bedre bilde av hele meg på instagram i løpet av kvelden (følg meg: martineegeland)! Skal snart ned til byen, bryggefest der i kveld, og mamma skal blant annet synge! Ha en fin kveld :)

 • 18


  Kjole Motelrocks.com HER Sko Dr.Martens Solbriller H&M

  Ah, liker denne kjolen så godt. Den er litt kort da, så for å ikke vise rumpa mi til halve verden så har jeg shorts under. De har den i fire(?) forskjellige farger, og jeg sikler som en gal på den gule! Snubla meg ut av senga i dag morres, småløp som en flodhest ned til jobb. Kom frem og var dødsvarm og trøtt. Kødder nesten ikke når jeg sier at det er 50 grader nede i bakeriet, for det kan ikke være langt ifra. Herregud for en badstue når alle ovnene står på. Springer rundt med en halvspist skolekjeks i kjeften mens jeg stabler brød og smører horn. Nå virker det nesten som at jeg skal fortelle veldig detaljert om hele min interessante dag på jobb, og det kunne jeg sikkert funnet på å gjøre og. Skriver uten å følge med på hva som kommer ned. Skal gi meg mens leken enda er god. Ha en fin dag videre! :)

 • 11


  Skjørt og veske Gina Tricot Sko Converse Solbriller H&M Topp Cubus

  Gikk til byen med Jenny, Malene og Thea etter jobb, og har egentlig bare vimset rundt der til nå. Skal snart ned å trene med Jenny, og ellers bare slappe av resten av dagen. Ha en fin  kveld!:)

 • 18

  En ''guttegenser'' (det finnes ikke noe som ''bare'' er for gutter og ''bare'' for jenter) i en altfor stor størrelse som ser dritkul ut som ''kjole'' med fargerike converse til. Blir en del enkle antrekk på meg i sommer, og dette er vel en av dem som har blitt brukt mest til nå. Genseren er fra Junkyard.no, og direktelink finner du HER! Jeg har den i størrelse XXL. Som selvfølgelig er den størrelsen jeg bruker til vanlig. Som jeg har sagt tidligere så hater jeg over alt på jord å bli tatt bilder av når andre folk ser på. Siden vi var på en strand, og det er hundre grader ute, så var vi utrolig nok ikke de eneste der. Som vil si at vi stakk bak et hjørne for å ta bilder. Det var ikke så fint der, så vi bestemte oss for å stå på kanten. Det vi ikke tenkte på at med å stille oss der, var at plutselig hele stranda fikk se vår lille photoshoot. Jeg ville grine, men vi gjennomførte. Jeg er stolt. Conversene er falske og kjøpt i Tyrkia. Planen var å dele dem med Erle (lillesøsteren min), men hun fant ut at hun ville skrive på dem. Så nå går jeg rundt med navnet på alle kjærestene og alle vennene hun noen gang har hatt skrevet ned på høyrefoten. + et hjerte. Er det ikke bare herlig.

 • 9  Koselig på Grønnes med jentene og lillesøsteren min etter en slitsom dag på jobb. Skal jobbe hver dag denne uka. Planen var egentlig å stikke til Thomas på fredag, for så å gå på Måkeskrik i Kristiansand på lørdagen for å se Kvelertak, men siden jeg må jobbe på lørdag så blir det liiitt surr. Veldig kjipt, hadde gledet meg til å gå på konsert med dem igjen! Blir uansett godt å se gutten min igjen, trenger en pause fra jobb og alt. Er så heldig å bare ha 0800-1330 jobbvakter denne uka, så da blir det bilder og blogging! For NÅ har jeg faktisk dårlig samvittighet. ''Martine bloggeren'' du liksom. Nettopp spist pizza, skal bare rydde og slappe av før jeg skal jogge en tur med Jenny senere! Ha en fin kveld :)

 • 186

  AVSLUTTET!

  Siden jeg er så opptatt for tiden, så tenkte jeg at det hadde vært greit å sette igang en konkurranse! Denne gangen i samarbeid med Californiahair.no! Har hatt konkurranser i samarbeid med dem før, og det har gått helt plettfritt! Har brukt extensions fra dem i ca et halvt år nå, og er suuuperfornøyd. Beste jeg har prøvd til nå, og jeg har vært innom en del! Kommer snart et nytt innlegg om extensions, i og med at jeg har gjort det litt annerledes med fargene denne gangen. Har to pakker i to forskjellige farger, og fargene ser helt naturlige ut! Forteller mer senere. Hvor fint er det vel ikke med langt hår om sommeren? Passa greit med en slik konkurranse nå synes jeg :) Det du kan vinne er ett sett med extensions i valgfri farge!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:

  - Like Californiahair på instagram HER! (De heter ''californiahair'' der)

  - Like Californiahair på facebook HER!

  Enkelt og greit! Alt blir sjekket, så det smarteste vil være å gjøre begge! LYKKE TIL! :) Konkkuransen blir avsluttet om en uke!

 • 9

  Er så vidt hjemme om dagen på grunn av alle forberedelsene til Fjellparkfestivalen! Det blir så fint og bra i år. Er så gøy å se hvor hardt alle jobber og hvor bra resultatet blir! Å se alle folkene som står foran scenen og ser på bandene er virkelig verdens deiligste følelse. Dette har ''vi'' vært med på å gjøre mulig! Fjellparkfestivalen blir i år arrangert for 32 gang, og er norges lengstlevende rockefestival. I år får vi blant annet besøk av Turboneger, Oslo Ess, Casa Murilo, Kråkesølv ++ Man finner ikke en koseligere festival enn denne! Alle som har mulighet til å dra seg til Flekkefjord enten kommende fredag eller lørdag (gjerne begge), burde gjøre det! Jeg har ansvar for catering, og det er virkelig en moro jobb! Ah, gleder meg så masse nå.

 • 29
  Skinnjakke og skjørt Cubus Veske Gina Tricot Belte Bik Bok Sko ''Converse'' Sports-bh H&M

  Okei, skal innrømme at jeg har en smule dårlig samvittighet for å ikke ha blogget en dritt i det siste.. Skal bli bedre fremover! Har bare blitt så mye med jobben osv, er så kjørt etter en arbeidsdag at ingenting frister. Akkurat nå har jeg besøk av Thomas. Skulle egentlig ikke ha sett han før i neste uke, men sånn ble det heldigvis ikke! Tror at vi snart skal ut å gå en tur. Godt å ha han her igjen. Ha en fin kveld videre alle! Skal bli flinkere til å oppdatere videre nå :)

 • 19


  Jakke Only Shorts Levis Solbriller H&M Sko Bik Bok

  Nå må jeg virkelig komme meg tilbake til blogginga. Jobber hver dag denne uka, og det tar virkelig all energien min å stå så mange timer på jobb. Tusen takk til dere som fortsatt gidder å stikke innom bloggen min, til tross for ufattelig dårlig med oppdatering de siste ukene (det siste halvåret). Hvis jeg får dratt meg opp av sofaen så stikker jeg straks ut på en joggetur i skogen. Trenger litt luft og ordentlig bevegelse. Skal lete etter noen å være med senere, kanskje jeg finner en venn hvis jeg er heldig. Ha en fin kveld! :)

 • 27

  Thomas flytter tilbake til Evje nå straks, så dette blir den siste dagen i leiligheten. Arendal er en såå fin by, skal nok tilbake hit et par ganger til selv om han ikke skal bo her lengre. Er utrolig forkjølet og helt død etter Hove, men overlever vel det og. Har hatt en helt utrolig fin uke! Har den beste kjæresten og vennene i verden. Møtt så utrolig mange fine folk. Takk! Innlegg fra min Hove-uke kommer snart. I dag har vi bare slappet av, vært nede i byen og spist pizza og is. Nå skal vi pakke og rydde litt før vi stikker til Evje! Blir naturlig hårlengde på meg en liten stund fremover, føler meg virkelig ikke komfortabel med kort hår i det hele tatt. Så kan bli interessant. Extensionsene ble totalt ødelagt på Hove, noe som sånt sett var ganske forutsett da. De overlevde i fjor, så tok en sjanse i år og, haha. Ha en fin dag videre!:)

 • 18  Nå sitter vi i leiligheten til Thomas og bare slapper av litt. Har fått dusja og spist osv. Det regner veldig mye her nå, så deilig å kunne sitte inne litt. Tenkte bare å oppdatere litt fra de første dagene her. Legger bare ut noen få bilder nå, så kommer det maaasse når festivalen er over. Har hatt det utrolig gøy til nå! Møtt veldig mange fine folk, er så koselig når folk kommer bort for å hilse på! Hvis dere som tar bilde legger de ut, så husk å tagge meg! Vil gjerne se dem :)

 • 26  Bildene fra den forrige Osloturen kommer kanskje litt sent, men bedre sent enn aldri- eller hva? Tusen takk for en kjempefin tur, jenter! Tror aldri jeg har ledd så mye i løpet av tre dager før.

 • 31


  Bukse H&M T-skjorte Choies.com Skinnjakke Cubus Solbriller og belte Gina Tricot

  Hatt en fin tur til byen med Hanne i dag. Vi slappet av på cafe og fikk gjort en del ærender i samme slengen, samt kjøpt inn litt nødvendige greier til Hove. Herregud jeg gleder meg nå! Må og skal bli veldig bra. Jeg stikker til Arendal allerede fredags kveld, så skal tusle rundt i Arendal på lørdagen og kjøpe siste rest. Ikke bare hater jeg å pakke, men jeg er utrolig dårlig til det. Kommer til å ta med bare masse unødvendige greier som jeg ikke kommer til å få bruk for. Denne ganga skal jeg pakke litt tidligere enn en time før avreise, haha. I natt skal jeg ut i båt med jentene og ta krabber, gleder meg! Håper bare det blir opphold, stress hvis det bøtter ned. Ha en fin dag! :)

 • 27


  Solbriller og belte Gina Tricot Skjørt Bik Bok Body Cubus

  Hatt en fin tur i byen med Thomas. Da vi kom hjem fant vi ut at vi var utelåst. Så vi camper for øyeblikket i hagen. Vi fikk knust et vindu og klatret opp og inn via et tre vi har rett utenfor da. Tror ikke mamma blir så glad for akkurat det, men må man- så må man! Haha. Hører på musikk, spiser bringebær og sparker ball i hagen. Fint! Ha en fin dag videre alle :)

 • 54

  Jeg har bursdag i daaaag, JEG ER 18!! Utrolig godt å våkne opp ved siden av kjæresten i dag tidlig. Så glad for at han kan være her i dag. Jeg får endelig byttet ut min gamle, slitte, har-bare-wifi-på-dass-her-i-huset drittiphone, med en iphone 5! Tuusen takk til alle dere som allerede har gratulert meg på twitter, instagram, facebook og mobil. Setter utrolig stor pris på det! ♥ Nå skal vi snart ut og spise med familien, før jentene kommer en tur i kveld, så stikker vi nok ut i båt senere! Ha en finfin dag alle! :) • 20

  Den store hemmeligheten om hvilken sminke jeg bruker er ute! Merket heter Mineral Fusion, og JEG (av alle personer, jeg vet, sykt) er ansiktet deres! Dette kommer nok aldri i livet til å gå opp for meg. Skal fortelle veldig mye mer om dette. Jeg har brukt sminken deres i et halvt år nå, og jeg har helt ærlig aldri brukt bedre sminke før! Har aldri følt meg så bra når det kommer til sminke før. Jeg hadde aldri sagt ja til å være med på dette med mindre jeg visste at produktene var av ypperste kvalitet! De er heller ikke testet på dyr, noe som jeg har blitt veldig mye mer obs på i det siste, og mener på at flere burde og! Passer alle slags hudtyper og har mange forskjellige farger til alle slags hudtoner. Neglelakkene inneholder heller ikke giftige stoffer. Kunne skrevet veldig mye mer om akkurat dette, men det jeg egentlig er ute etter å informere om nå, er at det er tilbud på ''mine favoritter'' (det jeg bruker fast) på nettsiden deres frem til 4 juli! Kommer flere innlegg fremover om hvordan jeg sminker meg og diverse. Grunnen til at jeg velger å poste dette med tilbud før alt annet, er på grunn av at det ikke er så veldig lenge til 4 juli! DETTE ER RÅTT!     Av sminken er det et presset pudder fountation, en øyenskyggetrio, leppestift, lipgloss, blush og concealer som har blitt mine favoritter! Disse er nå på tilbud på siden i mange forskjellige farger og hudtoner! 


  Pressed powder foundation, farge- Olive 3 (HER)
  Concealer, farge- Neutral Neutre (HER)
  Eye shadow trio, farge- Sultry Sensuel (HER)
  Lip gloss, farge- Dazzle (HER)
  Lip stick, farge- Exotic (HER

  Det eneste jeg ikke hadde for øyeblikket, er blushen, men den bruker jeg i fargen ''Flashy''. Skal bestille opp ny sminke nå snart, i og med at jeg begynner å gå tom for litt av hvert! Hvis jeg skal velge noe ut ifra produktene på bildet over som jeg absolutt anbefaler, så er det pressed powder foundation, concealer og leppestiften! Disse har jeg blitt helt avhengig av. Kan faktisk ikke beskrive hvor glad og stolt jeg er over å få lov til å fonte noe så bra og stort som dette! 

  Direktelink til Mineral Fusin sitt tilbud HER

 • 6  Superkoselig dag! Var først en tur til byen med Malene, før jeg stakk ut på Torsøy med jentene. Senere dro vi ut til Loga for å se på det nye huset til Miriam. Var en overraskende idyllisk og koselig båttur. Har alt i alt hatt en veldig fin dag. Har så mange bra personer i livet mitt. Gleder meg helt ufattelig mye til å reise til Oslo i morgen! Det skal bli utrolig deilig. Hele torsdagen går til lanseringa og diverse greier, men fredagen blir bare shopping og kos! Blir godt med en liten ferie fra Flekkefjord, kan bli litt for mye noen ganger, haha!

 • 27
  Skjørt, skinnjakke og topp Cubus Solbriller Gina Tricot Smykke Bik Bok Sko og klokke Choies.com

  Valgte å bruke et smykke som ''belte'' i dag. Funka bra! Det rakk uheldigvis ikke helt rundt da, så knyttet bare med en tynn tråd bak. Det er steike varmt her i dag, trodde jeg skulle smelte bort da vi satt på Kaffebørsen. Koselig tur til byen med jentene, nå kommer snart Jenny ned en tur, så er det jobb og trening senere i kveld! Skoene på bildene er favorittene for øyeblikket. Fikk dem i vinter, men var ikke helt mulighet for å gå med dem da. Er helt frelst, synes de er råtøffe! Ser dritbra ut til både bukse, shorts og skjørt. Kommer til å bli brukt masse fremover!

  Ha en fin dag videre! :) 

 • 20


  Bukse (utsolgt) Stylegodis.com T-skjorte H&M Skinnjakke Cubus Solbriller Gina Tricot

  Fikk besøk av Thomas i går! Var ikke planlagt, i og med at det kom helt an på om han klarte lappen eller ikke. Var utroolig koselig! Vi har vært utrolig masse med hverandre i det siste, og det blir en del fremover og, så glad for at avstanden ikke er et problem for oss. På onsdag reiser jeg til Oslo og blir der til fredag! Jeg skal på lanseringa til Mineral Fusion, vandre rundt i Oslo sine gater og kjøpe alt jeg ikke får kjøpt i Flekkefjord, og JEG skal til og med på VG lista. Ler litt, men det blir nok moro! Treffer jeg noen av dere der? Drar med meg tre venninner, og er skråsikker på at det blir en dødsbra tur! Jeg gleder meg hvertfall utrolig masse. Har jeg forresten nevnt at jeg blir 18 om en uke? Stemmer, fyller neste søndag (23 juni). Endelig! Nå skal jeg ut å sove litt i sola før jeg stikker å trener hvis jeg orker, haha. Ha en fin kveld! :)

 • 11
  Shorts Levis Topp Gina Tricot Sko DNA Caps Choies.com

  Endelig fikk jeg kjøpt meg en helt enkel svart topp som faktisk ser bra ut på! Jeg har så godt som ingen basisplagg til overdeler. Skoene ser ikke så knasj ut som de egentlig er, irriterende. Har fått tilbake dataen nå! Endelig. Rart hvor naken jeg følte meg uten den. Mine dager uten datamaskin har ført til de merkligste ting. Jeg som aldri rydder rommet eller vasker badet før pappa truer med å gjøre meg arveløs, ryddet rommet, stua og vasket badet kl 12 på kvelden fordi jeg ikke hadde noe å gjøre. Har jo heldigvis hatt Thomas til å holde meg borte fra tankene om at jeg ikke hadde data. Helga som var må være en av de beste på lenge! Det er drittvær her nå, så derfor ble det verken antrekk eller noe spesielt spennende. Tipper dere savner å se tusen bilder av meg i hvert innlegg nå! Skal trene nå, så stikker jeg til Marte for å bare slappe av med jentene. Ha en fin dag videre! :)

 • 9

  Da er tiden inne for å trekke de 5 vinnerne som får en invitasjon til Mineral Fusion sin lansering på Latter 20 juni! Gleder meg veldig til selve lanseringa, og selvfølgelig treffe andre bloggere og de 5 vinnerne (med følge)! Gleder meg også utrolig mye til å fortelle dere om hele greia! :) Etter dette kan jeg blogge om sminken min så mye jeg bare orker, haha.

  De fem vinnerne ble:
  - Sara Elle Ogilvy
  - Stine Ulverud
  - Hao Vu
  - Vilde Aas Johansen
  - Ada Ekrem

  Da sees vi 20 juni på Latter kl 15.00! :) Husk at dere kan ta med en person ekstra som følge! Skal sende ut mail til dere alle, og dere får nok en mail fra Mineral Fusion i tillegg! 

 • 19  Har vært en runde rundt i Arendal. Alene, igjen. Kjempe koselig som vanlig! Haha. Vi har sittet på brygga og spist cheeseburger og kjøpt dasspapir. Fikk hovebillett av Thomas til bursdagen! ER SÅ GLAD NÅ!! Tusen takk! Gleder meg til en uke på festival med verdens besteee. Skulle egentlig hjem i morgen, men på grunn av klassetur så tar jeg tog hjem nå i kveld. Blir nok kos det og, selv om det frister en anelse mer å bare være igjen her. Høhø. Ha en fin dag videre! :)

  Trekker de 5 vinnerne av konkurransen om å vinne invite til lanseringa til Mineral Fusion 20 juni i kveld! Dere kan melde dere på HER!

 • 12  Thomas har bursdag i dag, så har vært i suuperkoselig familieselskap hos han på Evje. Nå er vi tilbake i Arendal, og slapper bare aaav. Begge går med klær fra Junkyard.no på bildene over. Alt fra merket Sweet. Over halve klesskapet til Thomas er bare det merket, haha. Han må på skolen i morgen, så tipper jeg stikker en tur ut i byen og loner litt. Aldri følt meg så alene som jeg gjorde sist jeg var alene i Arendal. Satt alene midt i sentrum og spiste cheesburgere. Det er tomt for dopapir her, så må vel ned til byen i morgen uansett bare for å få gått på do. Herlig. Bare for å ha noe å skrive til det øverste bildet, så kan jeg vel bare si at jeg kanskje har tidenes dårligste balanse. Klarte faen ikke stå oppreist nei.

  Gratulerer med dagen til verdens herligste og fineste gutt  Er så glad i deg, Thomas! 

 • 10


  Caps (HER) Choies.com Bukse Bik Bok

  Har hatt en utrolig fin dag i varmen. Vi ble henta i Arendal og kjørte til Evje. Har bare slappet av og badet i Norge for første gang i år! Var faktisk ikke så ille. Skal dra med de andre på en badetur i morgen og, haha. Såå godt å være hos Thomas igjen! Fikk en giga monster stor pose med ostepopp av han. Siden jeg har dette såkalte ''godteriløftet'' på alle dager utenom lørdag, så må jeg vel proppe i meg hele i morgen. Gleder meg til å gnure trynet mitt i den posen, aah. Jajaja, det lukter vondt, men herregud så godt det smaker. Haha! Nå sitter jeg her med Malin, lillesøsteren til Thomas. Tidenes skjønneste jente. Nåå skal vi straks spise tacooo. Ha en fin kveld :)

 • 16


  Hoodie (HER) Junkyard

  Selvfølgelig ble skjermen på dataen ødelagt i går, så den er for øyeblikket på reperasjon. Får den kanskje tilbake på mandag da, men kjenner jeg IKT-avdeling på skolen min rett, så tar det nok lengre tid enn som så. Kjedelig, akkurat når jeg hadde fått bloggmotivasjonen tilbake. Skulle egentlig ha reist til Thomas i morgen, men vi fant ut at jeg like godt kunne reise bort i dag. Så atm ligger jeg på kanskje tidenes beste sofa i Arendal. Fikk noen lekre neglelakker og et gavekort på skobutikken DNA i posten i dag, så da kjøpte jeg meg rosa sko! Jeg som ikke har et eneste rosa plagg, kjøper rosa sko. Synes de er rå. Får vel rette oppmerksomheten min mot Thomas igjen nå. Gud så stress med kjæreste, aarh. Haha! Ha en fin kveld :)

 • 38


  Lue og bukse Cubus Skinnjakke Minusey.com 

  I dag kom jeg tidlig hjem fra skolen, har vært en tur i byen og ellers bare slappet av siden da. Jeg har helg nå! Utrolig deilig å tenke på. Eller, vi skal på en tur med klassen i morgen. Noe jeg tror og håper på at blir veldig gøy! Så lenge det er mat der så tror jeg ikke at jeg kommer til å kjede meg uansett. Vi skal grille, ha forskjellige aktiviteter og egentlig bare ha en felles avslutning. På fredag stikker jeg til Thomas, gleder meg veldiiiig! Blir godt å se han igjen. Ha en fin dag! :)

 • 22

  BOY


  Caps (HER) Choies.com Singlet Carlings

 • 9
  Comme des fuckdown (HER) Choies.com BOY (HER) Choies.com

  Neglelakkene kan jeg ikke si så mye om enda, kommer om et par uker. Se de fargene daa! Den orange er den jeg bruker atm. Favoritt for øyeblikket!

 • 21
  T-skjorte (HER) Choies.com Shorts Levis Solbriller JFR.se

  Digger den nye t-skjorta mi. Liker at den ser ut som at jeg har sittet hjemme i kroken min og klistert på div merker på en stripete t-skjorte. Den ser funky ut. Fikk og veldig sommerfølelse av den. Nå skal jeg ut å sole meg litt før Jenny kommer og vi må jobbe med fremføringa i norsk vi har i morgen! Ha en finfin dag :)

 • 20


  T-skjorte (HER) og solbriller (HER) JFR.se

  T-skjorta og solbrillene dumpa tilfeldigvis ned i postkassa mi i dag. Elsker begge! Spesielt solbrillene. Så enkle, samtidig så tøffe. Kommer nok til å bli brukt en del! Det er ikke stort å gjøre på skolen for tiden, så vi tok en tidligere buss hjem i dag. Jeg gjorde mitt beste for å prøve å få til et bra antrekk i dag tidlig, men faila hardt. Har aldri følt meg så ukomfortabel før. Jeg droppet extensions i tillegg, noe som absolutt ikke gjorde det noe bedre. Lettelse å komme hjem til noe nytt jeg kunne kaste på meg! Legg merke til den orange neglelakken som jeg har fått skikkelig sansen for i det siste. Fikk masse dødstøffe neglelakker i dag, kommer til å bli byttet en del mellom farger på neglene nå ja. Merkelig for mye detaljer gjør for et antrekk. Uansett hvor små de er.

  Noe jeg har lagt merke til er at veldig mange misliker slike dulter på toppen av hodet? Haha, egentlig latterlig at noen skal henge seg opp i slikt i det hele tatt, men ja. Uansett, så skjønner jeg meg ikke på det. Synes at det kan se utrolig tøft ut i mange tilfeller. Hvertfall hvis man bruker hår-donut! Kan se både elegant og rocka ut osv. Jeg liker det. Må ikke glemme å nevne den utrolig deilige og befriende følelsen av å ha håret helt bort fra trynet. 

  HUSK: Konkurranse om å vinne invitasjon til lanseringen av Mineral Fusion HER!

 • 92

  Jeg samarbeider med en ny serie innen mineralsminke og neglelakk som heter Mineral Fusion. Dere har kanskje hørt om Glo Minerals? Det er det samme selskapet som har agenturet i Norge. I den anledning har jeg fått mulighet til å gi ut 5 invitasjoner til fem forskjellige lesere, hver person får ta med en person ekstra som følge. Det blir goodiebags, tapas og div! Det er fri aldersgrense. Jeg kommer selvfølgelig til å være der! Lanseringen finner sted torsdag 20. juni på Latter i Oslo fra 15:00 til 17:00! Transport og div må fikses selv. Jeg har fått mange spørsmål om hvilken sminke jeg bruker, så her får dere en liten pekepinne. Etter lanseringen kommer det mange sminkeinnlegg til dere! Gleder meg til å kunne fortelle dere alt om dette.

  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å DELTA:
  - Like Mineral Fusion på facebook HER!

  - Følge dem på twitter HER

  - Følge dem på instagram HER

  Kommenter i kommentarfletet om at du har gjort tingene over til slutt + HUSK MAIL! Alt blir sjekket!

  Dette er en kul konkurranse som jeg er veldig glad for å kunne holde! Gleder meg til å treffe vinnerne på Latter den 20. juni! LYKKE TIL! :) De 5 vinnerne trekkes 10 juni!
  Haha beklager bildet. Noe jeg rota sammen i full fart, må haste meg ned på jobb nå! Dette er jo en konkurranse som ikke alle har mulighet til å delta på, i og med at det blir begrenset med tanke på at det finner sted i Oslo, og at eventuell transport dit må dekkes selv. Uansett, så kommer det flere konkurranser i samarbeid med Mineral Fusion etter hvert!:)

 • 11


  Hoodie HER

  Bestilte denne hettegenseren til Thomas. Da jeg fikk den fristet det vel egentlig mer å beholde den selv, den er så goood. Får skaffe meg en selv ved en senere anledning! Har vært på jobb i dag, trengte virkelig pengene.Kjipt da, når først Thomas er her! Nå ligger vi bare på sofaen og slapper av, stikker vel snart ut en tur tenker jeg. Ha en fin dag videre :)

 • 3

  Da har jeg og Thomas trukket vinneren av konkurransen! Den heldige vinneren ble Ellen Reppen. Gratulerer! :) Sender deg en mail!

  Kommer to konkurranser til i løpet av nærmeste fremtid, så det kommer flere sjanser! Takk til Junkyard for at jeg fikk holde en konkurranse!
 • 30
  Blazer ToKa Solbriller Bik Bok Bukse Sheinside.com Sko ?

  Prøvde å lete frem linken til buksa, men kunne bare ikke finne den. Oppdaterer med link hvis jeg plutselig snubler over den! Grunnen til at jeg ikke har blogget de tre siste dagene har vært på grunn av mye som skjer på skolen. Klarte bare ikke å presse inn bloggen midt i eksamensforberedelsen. I dag må jeg sitte hele kvelden å forberede en fremførelse i PTF til i morgen. Heldigvis har jeg presentasjonen tidlig, så får fri resten av dagen. Thomas kommer i morgen, herregud jeg gleder meg til å bare slappe av med han i helga. Skal nytes til tusen. Er så lei av alt som har med skole å gjøre. Er egentlig i relativt dårlig humør for tiden. Glad jeg har en person i livet mitt som vet akkurat hva han skal gjøre for å få meg i bedre humør. Tror jeg skal prøve å få tatt et par bilder til nå, så blir det kanskje en oppdatering til i kveld :) Ha en fin dag!

 • 28

  Utrolig bra dag i finværet! Først lå vi bare i hagen min og slappet av, før vi dro ut på en liten båttur. Nederste collagen er fra ett av tusen fall jeg og Inga hadde i det Hanne plutselig følte for å bremse midt i fotoshooten vår. Takk for at dere muntret meg opp på en ellers ganske mørk dag, jenter! Fagsamtale, presentasjon og eksamen tar knekken på meg. 

 • 47


  Hatt Cubus Kjole Only

  Liker den nye hatten min, jeg. Kommer nok til å bruke den til noe røffere enn denne sommerkjolen da, for dette er ikke heelt meg. Dere som stadig spør om bilder med utringing; vær så god! Kult synes jeg det var uansett! Sommerfølelse til tusen. Planen for i dag er å lese til fagsamtalen i morgen, men frister lite når jeg er hundre prosent sikker på at den går i dass uansett. Får vel dra på meg bikinien, sette meg ut i sola og lese litt der. Har mistet hele brunfargen jeg fikk da jeg var i Tyrkia. Kjipt. Er lite fan av solarium. Det er en ting jeg bare ikke gidder å bruke penger på. Penger jeg ikke har, haha. 

  Ha en fin dag! :) 

 • 21


  Caps ? T-skjorte Sheinside.com Bukse og solbriller Bik Bok

  Bildene er fra i går. Vi satt ute i solsteiken, hørte på musikk og bare snakket om alt mellom himmel og jord. Senere på kvelden gikk vi ned på Fiskebrygga. Hver fredag i løpet av sommeren er det konsert og masse folk som samles i byen. Dette opplegget tror jeg må være noe av det beste som har skjedd byen! Utrolig kjipt at visse folk prøver å ødelegge det på grunn av nattesøvn. Heh. Har vært på jobb i hele dag, og er mildt sagt helt utkjørt. Kvelden i dag skal gå til lekser, må lage en presentasjon til prosjektet jeg har hatt i PTF. Hele neste uke er stappfull av bare dritt. Gruer meg.

  Ha en fin kveld! :) Beklager så veldig, sykt, utrolig mye for ølen på bildene. Håper ingen av dere blir påvirket til å drikke alkohol nå, eller til å bli gravide som 12åringer, begynne på dop osv xPxD Dårlig forbilde. Shame on me. 

 • 407

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Junkyard.no! De har utrooolig mye tøft der, elsker den nettbutikken! Konkurransen avsluttes neste fredag, altså om 1 uke! Positivt med denne konkurransen er jo at den er for både jenter og gutter!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Gå inn på Junkyard.no HER og finne ditt/dine favoritter opptil 1000 kr!
  - Like facebooksiden til Junkyard HER!
  - Legg til linken til produktet i kommentarfeltet og skriv mailadressen din! 

  LYKKE TIL! :)  • 25


  Kjole H&M Sko Tyrkia Solbriller Bik Bok Skinnjakke Minusey.com

  Det er såå fint vær her i dag! Etter skolen stakk jeg til byen med Jenny, Malene og Marte. Var veldig koselig! Vi tok en tidligere buss hjem fordi vi bare satt der og ikke gjorde noe (som vanlig, hehe). Litt bitter tanke at jeg sitter inne nå, men tror jeg stikker ut en tur igjen etterpå. Har mange planlagte innlegg til dere fremover (det vil si enten ett eller to). Kommer en konkurranse til dere i løpet av kvelden, og kommer også en i morgen! Ha en fin dag :)

 • 18  Mottok denne flotte kjolen fra Sheinside.com! Direktelink til den HER! Uheldigvis er den ganske kort, men funker superbra til både bukse og skjørt. Elsker printet, er vel det som gjør at jeg liker den så godt.

  Har hatt en ganske slapp dag, bare slappet av og spist litt for mye. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser på film med Erle, og når jeg nevner akkurat det så burde vel hun vært i seng nå. Slapp av mamma, sender henne opp nå! Haha. Har vært så utrolig trøtt i dag. Har null energi! Skal bli deilig med helg. Hele neste uke er proppfull av fagsamtale, eksamen og foredrag. Gruer meg mer enn litt, men skal nok gå fint. Etter neste uke blir det bare bra! Håper jeg. Legger meg nok selv snart, før jeg sovner i sofaen med dataen på fanget! Ha en fin kveld videre :)

 • 23

  Siden jeg får så mange spørsmål om hår og extensions, så tenkte jeg at det var like greit å lage et innlegg igjen! Jeg bruker extensions fra Californiahair.no! Jeg har 50 cm i fargen #613 Lys blond og 2 pakker for å dekke mitt korte avklippede hår! Har brukt denne fargen siden jul, og liker den godt. På vinteren passer den ikke hårfargen min så veldig bra, på grunn av at håret mitt blir mørkere på vinteren, og man da ser forskjellen godt i forskjellige lys. Akkurat nå sklir den veldig bra inn med min naturlige hårfarge! Tidligere har jeg også hatt farge #613 Honey, den var jeg veeldig fornøyd med, og innlegg om den fargen finner dere HER! Akkurat nå holder jeg på å mikse mine egne farger til et sett med extensions, og gleder meg veldig til å få resultatet! Kanskje fargen kommer på Californiahair hvis den blir bra? Grunnen til at jeg vil mikse med litt varmere toner, er for at det skal se mer naturlig ut! Får jo begrenset med sol på undersiden av håret, som da altså etterlater den delen veldig mye mørkere enn den jeg har på toppen. Jeg er ufattelig dårlig til å ta vare på extensions, så jeg er glad for at kvaliteten er så god at håret ser fint ut uansett hva det går gjennom på mitt hode. Haha! Prisen på håret er veldig bra!

  Som nevnt over her så bruker jeg to pakker. Jeg har egentlig ganske tynt hår, så hadde vel egentlig bare hatt bruk for en, men på grunn av at håret mitt er klippet rett av i bunnen så trenger jeg to for å dekke! Håret mitt har jo vokst liiiitt siden jeg klippet det til over skuldrene, så gleder meg til det blir bittelitt lengre, slik at jeg kan klippe det og slipper å bruke så mange clips! Mange har spurt hvordan jeg setter på håret, og siden jeg har to pakker, så forteller jeg bare ut ifra det. Har dessverre ikke bilder denne gangen, men det kan jeg nok fikse hvis ønskelig? To clips= en remse med to ''låser''(haha, herregud), tre clips= remse med tre ''låser''. Bare for å ha forklart hvordan jeg ser på det, før jeg forteller, haha.

  Jeg begynner ALLTID på bunnen! Bruker en kam med spiss ende for å løfte på håret underveis. Lager etasjer, hvis dere skjønner! 1,2,3 osv er rekkefølgen jeg setter på i!

  Bakhodet, midten:
  1- To remser med ''to clips''
  2- To remser med ''tre clips''
  3- To remser med ''fire clips
  4-  To remser med ''tre clips''

  Sidene:
  5- En remse med ''to clips'' på venstre side (så nærme toppen som mulig, men likevel ikke så høyt oppe at den synes)
  6- En remse med ''to clips'' på høyre side
  7- Fire små med ''en clip'', setter bare to på hver side der det er plass 


  Før og etter! Skulle vel egentlig ønske at jeg slapp å bruke extensions, men veldig glad for at de jeg bruker ser såpass naturlige ut. Synes selv at håret mitt ser finere ut uten (sier kanskje seg selv), men jeg føler meg bedre og synes at jeg passer bedre langt hår! Derfor bruker jeg det.

  Jeg er utrooolig fornøyd med Californiahair sine extensions! De holder utrolig bra og ser veldig naturlige ut. Anbefaler virkelig dette håret hvis du leter etter nytt! Har brukt hår fra flere leverandører (blant annet Luxushair), men Californiahair er definitivt de jeg er mest fornøyd med! Føler meg utrolig heldig som får samarbeide med så seriøse og flinke folk! Har du spørsmål om farge, lengde eller gram, så er det bare å sende mail til dem! Alltid hyggelige tilbakemeldinger. 

  Besøk nettsiden HER og facebooksiden HER

 • 27


  Bandana Cubus Genser Carlings Sko Tyrkia Klokke Danielwellington.com

  Har hatt en helt utrolig fin helg hos kjæresten, fikk kjøpt billett til Landstreffet i Kongeparken i dag ooog jeg er generelt bare glad. Akkurat nå ligger jeg på sofaen og ser på Ugly Betty, spiser vaniljekesam med bær. Jeg har forresten ''godteriløfte'' nå! Har holdt meg i 2 uker, som er det lengste noen gang. Forrige gang jeg prøvde meg sprakk jeg etter 2 dager, det var et veldig vellykket forsøk. Egentlig ingen hensikt bak det, gjør det bare for dritt, for å se om jeg faktisk klarer det. Så vi er 4 venninner som til og med har skrevet en kontrakt for å gjøre det mer spennende, varer frem til slutten av juni. Var veldig rask til å forsikre meg om at lørdager var et unntak! Hadde aldri vært med på dette tullet hvis ikke. Ønsk meg lykke til, jeg kommer til å slite og felle et par tårer eller to!

 • 17

  Akkurat nå sitter jeg i senga og blogger. Stikker snart en liten tur ut i Arendal. Thomas er på skolen, så jeg kommer mest sannsynlig til å ha det supergøy i byen alene. Går meg sikkert vill osv, det blir koos! Vet ikke hvor singletten på bildene er fra, det er Thomas siiin. Tror jeg stjeler den i dag. Nå gidder jeg hvertfall ikke å ligge her lengre. Ha en superfin dag alle sammen! :)

 • 20

  Reiste tilbake til Arendal i går, og blir her til tirsdag! Utrolig fint vær og dødsvarmt her i dag, så vi gikk en tur på en lekeplass rett rundt hjørnet. Nå spiser vi is og slapper av! Tenkte jeg skulle oppdatere selv om jeg er her. Har jo hatt en tendens til å bare legge bort bloggen tidligere. Ha en fin dag videre :)

 • 12


  Da jeg våknet i dag tidlig fristet det svært lite å dra på bunaden for å stikke ned til byen. Etter et par med litt for korte minutters tenking i senga, klarte jeg utrolig nok å stå opp. Hardeste jeg har gjort på lenge. Etter barnetoget hadde vi frokost hos Marte. Noe som var suuperkoselig! Vandret bare rundt i byen etter det. Uheldigvis sliter jeg med ryggen, og av en eller annen grunn så klarer jeg absolutt ikke å gå med bunad over lengre tid. Så fikk bare gått med den i et par timer. Jeg elsker bunad! Man er ikke fin på 17.mai med mindre man går med bunad, haha. Slapp av, setter det på spissen. Dere er fine alle sammen! Til dere som lurer så er min fra Vest-Agder. Har spist litt for mye pizza, kost meg med de beste og ellers egentlig hatt en fin 17.mai.  Synes egentlig at det er en dritkjedelig dag. Første året på en stund jeg faktisk kan si at jeg har hatt det gøy!

 • 15


  Sko ? Bukse og solbriller Bik Bok Skjorte Sand T-skjorte Choies.com

  Tusen takk til Malene som lot meg låne kameraet hennes  Rett etter skolen stakk jeg til byen for å ordne nytt pass til Jenny. Endte opp med å sitte på politistasjonen i 1 time. Haha, er det mulig. Kom nettopp hjem. Må kjappe meg veldig nå. I kveld skal vi feire at fineste Thea har blitt 18 år. Hater å gå med kjole, og det var visst påbudt. Er det noe jeg er dårlig til, så er det å pynte meg. Ender nok opp med skjørt eller noe. Må gåå! Tviler på at det blir flere innlegg i dag, men får se. Ha en fin kveld :)

 • 24

  Jeg har en tendens til å være ekstremt rolig i de øyeblikkene jeg egentlig burde enten klikke vinkel eller grine. Kameraet mitt har fått noe som jeg har funnet ut av at mest sannsynlig er vannskader (lekte litt detektiv i stad). Eksponeringa på bildene jeg tar blir helt feil. Dessuten så har mitt 55mm objektiv mest sannsynlig lagt seg i grava for godt. Dette er egentlig veldig trist, i og med at det andre objektivet jeg har suger. Hadde håpt på at det bare var det ene objektivet som var problemet, men neida. Midt oppi min eventyrverden av at alt er så sinnsykt bra for tiden, så skjer dette. Burde vel egentlig sørge nå, og skrive ''rip kjære kamera'' på både blogg, facebook og twitter. Det på en annen side er ikke helt meg. Velger å vente på at sørgen skal komme til meg, hvis den  noen gang kommer da. Jeg er iskald. Siden jeg er så sinnsykt selvdigger og må ta minst 245 bilder av meg selv daglig, så kommer nok dette til å bli et stort problem. Hvor er dere penger, når jeg trenger dere så sårt.   Bukse Cubus Veske, t-skjorte og blazer H&M

  Bildet er fra søndag. Da kameraet mitt fortsatt var i tipp, topp stand. Det er den jævla vannflaska sin skyld. Det er DEN jeg er forbanna på. Lett om den ikke får sett dagens lys igjen. Tror at mitt lille forstyrrende emosjonelle brudd her (for ja, jeg har et sammenbrudd), har litt å gjøre med at jeg nettopp har slitt meg ihjel med en teit oppgave i samf.fag som gikk rett i dass. Uten en pause, må jeg nå starte rett på å lese side 1 av 52 til en fagsamtale i norsk i morgen. Wish me luck. Noen som vil sponse meg med nytt kamera? Helst Canon. Takker og bukker.

 • 14
  Blazer Fretex Bukse og smykke Bik Bok Solbriller Madlady.se T-skjorte Choies.com Sko Tyrkia Klokke Danielwellington.com

  Har vært veldig slapp på antrekk i det siste, så tenkte å prøve å bli bedre igjen. Motivasjonen er virkelig ikke på topp, men det skal jeg nok få ordne. I dag tidlig var jeg virkelig helt i koma. Trodde at det var Thomas som ringte da alarmen gikk. Bablet om masse kødd i telefonen helt til jeg innså at jeg snakket til meg selv. Veldig bra, Martine. Den fortjener en klapp på skuldra! Akkurat nå vil jeg egentlig bare legge meg ned til å sove, men har en stor oppgave jeg må skrive før jobb og trening i kveld. Orker ikke, gidder ikke, men til en forandring så skal jeg gjør det nå. I stedet for å vente til de siste 2 minuttene før levering. Blir stressa av tanken. Som dere ser så gjorde jeg et par endringer i designet i går, ble fornøyd! Forandringer hjelper veldig mye på motivasjonen min. Ha en fin dag videre, alle! :)

 • 17


  Blazeren er fra Choies.com, og den finner du HER! Bedre bilder med den på kommer enten i morgen eller i løpet av de neste dagene. Liker den utrolig godt! Elsker de orange og røde sterke fargene, det gjør den tøffere i forhold til hvordan den hadde sett ut med standard rosa, blå osv (lyse farger). Blomster trenger ikke bare å være sukersøtt og noe 5 åringer springer rundt med på sommerkjolene sine. Denne kan gjøres både penslig og røff. Gleder meg til å bruke den masse i sommer! 

 • 26


  T-skjorte Choies.com Bukse Bik Bok

  Aah, har fått to fine skatter og kjøpt en selv i dag. Gleder meg til å vise! T-skjorta/toppen over er en av dem. Jeg fant ikke toppen igjen på linken min, så jeg antar at den er utsolgt! Gå uansett inn å se på Choies.com, den finnes nok enda i andre farger (brun og svart). Av en eller annen grunn var jeg bare ikke en smule trøtt i natt. Det endte opp med at jeg ikke sovna før klokka nærmet seg 0700. Trist egentlig. Irriterende, for jeg er ikke trøtt nå, men om et par timer så kommer jeg til å gå i søvne. Har vært en liten tur i byen med Inga, Hanne og Sofie. Superkoselig! Det pøsregner her nå, og skal tydeligvis regne hele uka. Blant annet på 17 mai. Jeg elsker å gå med bunad, og synes egentlig det er fint lite som er finere enn akkurat det, men å gå med bunad i regn. Arh. Nå skal jeg prøve å få meg selv til å lage klar ett innlegg til for i dag, ellers skal jeg se på Ugly Betty. Haha. Ha en fin dag videre :) 

 • 14


  Genser Madlady.se Skjørt Cubus Solbriller Urban Outfitters

  Fikk mange spørsmål om hvor denne blå genseren var fra. Den fikk jeg fra Madlady. se, og du finner genseren HER! Elsker fargen. Kommer nok til å bli brukt masse i sommer. I dag tidlig våknet jeg av at Thomas ringte. Jeg tulla litt i går med at han måtte komme til Flekkefjord i dag, hadde aldri trodd at han faktisk kom til å komme. Han fortalte at jeg måtte gå ned å åpne opp døra, og der stod han! Ble selvfølgelig superglad, og har hatt en utrolig fin dag! ♥ Mulig jeg stikker til Kvanvik en tur om et par strakser, hvis ikke blir det bare sofaen i kveldHa en fin kveld, alle sammen! :)

 • 24

  Etter skolen kjørte vi til hytta til Malene! Grillet, snakket og koste oss i sola. Herregud vi lo da vi tok de første bildene, ''LOVE'' hahaha så kleint. Endelig er varmen og sola tilbake her i byen. Har hatt en helt utroolig fin dag! Har så flotte venninner. Det er på dager som disse jeg elsker å bo i en by som Flekkefjord. Se så fint det er her da! Byen ligger rett bak/foran oss på de første bildene, til info. Åååh, det var godt med litt sommerfølelse her i Norge! Nå må jeg springe på trening, for så å snakke 1, 2 eller 3 timer i telefon (neidajoda), så skal jeg sove tungt og lenge!

  Ha en fin kveld videre! 

 • 18  Herligste klassen.

 • 29


  Bukse Choies.com Sko Nestenekteconverseheheehe Jakke Levis T-skjorte Cubus

  Haha, lenge siden jeg har vært og sett så trøtt ut. Helt skutt. Ferdig med å pakke, sitter egentlig bare og venter på at bussen til flyplassen skal komme. Er hjemme i Flekkefjord ca 18.00. Egentlig litt deilig å komme på et tidspunkt som det, og ikke midt på natta. Heldigivs tar ikke flyturen mer enn 4 timer, uheldigvis har jeg en vrien rygg som slår seg vrang etter 1. Skal nok gå. Har hatt en helt utrooolig fin uke her i Tyrkia! Det å komme hjem til regn og drittvær er ikke akkurat en deilig følelse. Kommer til å savne denne plassen. Når jeg begynte på dette innlegget var klokka 09.00 her. Kom plutselig på at vi ligger en time foran. Sikkert mange som er oppe frivillig og sitter på dataen kl 0800 på en lørdag.

 • 24  Siden jeg er jente har jeg automatisk fått pupper, med pupper følger det et par ulemper. En ekkel bh er en av dem. Greiene på bildene over er fra Cubus, og jeg elsker dem (husker ikke pris, men de er ikke så dyre heller). Føler ikke at jeg har på bh når jeg bruker dem. De har et lite tynt innlegg, med det er det. Så hvis du er avhengig av superpush-up og pupper opp under haka, så er neppe disse noe for deg. Egentlig bare et lite tips til dere andre og som er leie av bher som gnager og sklir, og ikke føler et behov for at hele verden skal drukne i kløfta di. Jeg har aldri vært veldig begeistret for pupper generelt, og hvis jeg hadde fått mulighet til å fjerne dem så tror jeg at jeg hadde gjort det? Hahah, okei det er kanskje ikke så ille. Jeg er uansett  glad for å ha funnet noe som holder på plass, men samtidig ikke irriterer! Bare for å legge til noe ekstra, så er de jo også utrolig greie å ha nå på sommeren. Blondene gjør de fine å ha under tank-topper! Hvis noen skulle lure, så får jeg absolutt ingenting for å skrive dette innlegget. Bare tipser! :)

 • 14

  Har hatt et par fantastiske dager her i sola. Litt rart at vi reiser allerede på lørdag. Slapp av, det er bare merker etter håndklet på lårene mine. På en måte så har jeg egentlig bare lyst å dra hjem til venner og kjæreste, på en annen så vil jeg bare bli. Vi har hatt helt utrolig fint vær her, uvanlig fint faktisk! Vi har jo snakket med utrolig mange tyrkere, og alle er litt overrasket over hvor utrolig bra været har vært akkurat denne uka! Så vi har vært ganske heldige. Det gjør det litt ekstra bra å vite at det har vært stygt vær hjemme! I morgen er siste dagen ved bassenget. Blir godt og vondt. Kommer til å savne varmen! Er ikke ofte vi reiser på feire utenom sommerferien, så det å komme hjem til noe som egentlig ikke kan kalles varme, er bare trist for øyeblikket. Blir godt å se verdens beste folk igjen, uansett. 

 • 29

  Min vakre lillesøster, Erle! Det å si at jeg bruker så veldig lang tid på å finne klær å gå med her i varmen, ville vært å overdrive kraftig. Her nede er det enkle ofte det beste! Har fått hekta på hvitt, så da stjal jeg Erle sine superkuuule hvite sko. Rosa bh. Herregud tyrkerne kommer til å klikke. Neida. Må springe nå, vi skal inn til byen å spise. Tror de andre begynner å bli lei av å vente nå! Ha en fin kveld :)

 • 13

  Tusen takk til fine Annette og Nevernaked.com for shortsen (direktelink til den HER)! Skjønner nå hvorfor alle er så opphengt og gira etter Runwaydreamz-shortsene. Sitter dødsbra og ser dødsbra ut! Ble svarthvitt denne gangen. Innser nå at man kanskje ikke ser hovedgreia med innlegget, nemlig shortsen, så veeeldig bra. Kommer flere muligheter til å gjøre det bedre på, haha!

 • 22  Skulle gjerne ha skrevet noe, men må kle på meg, spise frokost og springe ned for å massasje! Aaah, skal bli så deilig! Gleder meg.

 • 26


  Skjørt H&M T-skjorte Weekday Solbriller Urban Outfitters

  Nå må jeg springe, vi skal inn til sentrum å spise! Ha en fin kveld alle sammen! :)

 • 17

  I dag gikk vi ned på stranda og inn til sentrum i Side. Utrolig koselig og fint her! I morgen skal vi bort til forskjellige ruiner for å ta bilder og forskjellig. Jeg har litt lyst å skrive hvor utrolig flink jeg har vært på å smake forskjellige Tyrkiske matretter and so on. Helt ærlig har det bare gått i pizza og oreo-kjeks til nå. Når sånt skal sies, så må jeg bare nevne at jeg hadde tidenes beste pizza i går! Vi spiste her på hotellet. Jeg har spist en deeel god pizza i mitt liv, men denne topper hele dritten. Nå har vi selvfølgelig reservert på en restaurant og div greier, og pizza ble ikke nevnt når de fortalte om menyen, så dette kan bli interessant. Neida. Skal helt klart spise noe annet enn pizza på denne turen. Hehe. Dette er jo tross alt bare andre dagen her. Har laget meg et par inntrykk om dette stedet til nå, og to av dem er ''muskelbunter og svensker''. Har kanskje ikke så veldig mye å si om Tyrkia generelt, men muskler er alt jeg ser her på hotellet, og det er svensker hvor enn du snur deg.

  Nok tullprat. Nå skal jeg dusje og spise et par oreokjeks til, før jeg stuper i seng. Trodde aldri jeg skulle si det, men mandager KAN være bra de og. Håper alle har hatt en finfin dag!

 • 19 • 21

  Flyet tok 4 timer, så etter 1 time i buss når vi kom til Tyrkia var vi fremme på hotellet kl 1 (norsk tid). Det er så utrooolig deilig her! Helt blå himmel, sola skinner og tempraturen er dødsdeilig. Har tatt på bikinien, og gleder meg egentlig bare til å komme meg ut. Få litt sol på min likbleke kropp! Haha. HA EN FIN DAG! 

 • 25  Nå er det ikke lenge til vi kjører til Sola for å ta fly til Tyrkia. Dere aner ikke hvor deilig det er å slippe å kjøre til Gardemoen. Takk alt og alle for at vi slipper det denne ganga! NÅ ER JEG DRITGIRA! Har fortsatt ikke gått opp for meg da. Er vel sånn noenlunde ferdig å pakke, tror jeg. Atter en gang kommer disse ordene på bloggen: Jeg hater å pakke. Enkelt og greit fordi jeg er så dårlig til det, pakker alltid med bare unødvendige ting. Gleder meg til sol og varme, aaah. Blir ikke mer blogging i dag, men i løpet av den kommende uka skal det bli masse! Nå har jeg jo skrevet det, så da må det jo nesten skje. Kommer blant annet en konkurranse, og innlegg om de nye extensionsene mine. Ellers bare oppdateringer på hvordan det endelig er å få sol på kroppen, og hvor herlig det er å kunne droppe ull og digre jakker. Ha en finfin dag alle sammen! :)

 • 13

  Jeg reiser til Tyrkia i morgen!! Herregud, det har ikke gått opp for meg enda. Har vel egentlig ikke begynt å pakke enda. Har bare slengt alt av sommerklær på gulvet, får plukke ut det jeg vil ha med senere i kveld. De har meldt dødsfint vær der nede, så gleder meg veeldig. Skal bli deilig å bare ligge i sola i en uke. Skal prøve å bli så brun som mulig. Utrolig for mye bedre jeg føler meg med litt brunfarge på kroppen! Tar med dataen, så det blir blogging! Skal prøve å ikke glemme bort bloggen helt, har jo en tendens til det. Går inn for å oppdatere dere masse! Må jo gjøre dere litt sjalu. Haha.  

  Noen andre som skal til varmere størk i nærmeste fremtid?

 • 27


  Tusen takk for suuper respons på forrige innlegg! Blir glad når dere kommer med så bra tilbakemeldinger, og faktiks har noe å si på saken! Hadde aldri trodd at det skulle blåse seg så opp! Selvfølgelig alltid noen som misforstår og vinkler det jeg skriver helt feil, men sånn er det alltid, og sånn kommer det alltid til å være! Bare husk å vertfall lese innlegget ordentlig, før du isåfall skal si imot! Synes det er positivt at folk trener, har aldri sagt noe annet! Det at kroppsfikseringa er bedre nå er jeg uenig i, for det er den absolutt ikke. Den har nok forbedret seg, men ikke nok. Jeg har heller aldri sagt at livsstilen min er sunn, og at alle burde spise drittmat dagen lang. Jeg vet også at maten jeg spiser ikke gjør noe positivt for treninga mi. Tro det eller ei, men kan en del om ting som dette, og har jeg først fått et syn og laget meg en mening om en sak, så står jeg for det uansett hva! :) Følte bare for å få sagt det.

  Har tatt bilder til et prosjekt med Jenny nå, og skal snart til byen en tur. I kveld blir det trening og pizza med jentene! Koselig! Ha en finfin dag :)

 • 120  Jeg er direkte møkkalei av all denne kroppsfikseringa. Det har gått helt av hengslene, og det er absolutt ikke motiverende for min del å se slanke jenter på instagram lengre. Trening handler omtrent ikke lengre om helse og velvære, men om å være tynnest mulig + selvfølgelig å ha en markert mage. For min del så synes jeg ikke det er gøy og se på treningsbilder, med mindre personen virkelig har muskler og viser tydelig fremgang på ''rett måte''. Tre salatblad til dagen er ikke mat. Spiser du en banan i løpet av en skoledag, kan du likså godt si at du ikke har spist i det hele tatt. Det har blitt så tragisk. Hvorfor lengter vi så ekstremt etter å være noe vi kanskje ikke er? Jeg er også opptatt av å se bra ut, men i størst grad av å FØLE meg bra! For jo, det er en forskjell. Jeg trener en del, samtidig som jeg spiser pizza og sjokolade daglig. Vet dere hva? Jeg nyyyter hver eneste sjokolade jeg spiser, og hvert eneste pizzastykke smaker så jævlig godt. Dere som ikke tillater dere dette en gang i blant, synes jeg synd på.Jeg har funnet min balanse. Dere burde finne deres. Nå spiser kanskje jeg i overkant av veldig mye drittmat, og må faktisk skjerpe meg når det kommer til alt jeg putter i meg daglig, MEN jeg kommer aldri til å slutte å spise hva jeg vil. Ja, setter det veldig på spissen nå, og det er egentlig ingen grunn til å føle seg spesielt truffet heller. Folk gjør jo som de vil, men vær så snill å gjør det på rett måte. Det er trist å se folk gå feil vei. • 12

  Rart hvordan man klarer å skyve ting foran seg uten å egentlig tenke over det. Hvordan klokka plutselig viser at det er natt, og du fortsatt ikke har gjort det du skulle. Dagene går altfor fort. Det er allerede mai, russen tar på seg russebuksene sine og eksamner står for tur. Så mye å gjøre, samtidig ingenting. Akkurat nå sitter jeg med tusen tanker i hodet, men klarer ikke å gjøre en dritt med dem. Jeg hater å utsette ting, det er det verste jeg vet. Samtidig som jeg gjør det hele tiden. Det er en ubeskrivelig følelse og bare ikke gidde å gripe tak i ting. Skjerpings.

 • 16
  Blazer ToKa (Just Female) Earcuff ? Solbriller Bik Bok

  Elsker denne blazeren fra merket Just Female! Den er fra ToKa-butikken her i byen. Passformen er såå fin! Liker når blazere på en måte ''henger rett ned'', men samtidig gir form. Den er så enkel, men samtidig pynta! Kommer til å bruke den masse til hverdags og fest. Ganske enkelt fordi den er så lett å enten piffe ned eller opp. 

 • 12
  Blazer ToKa (Just Female) Jumpsuit og solbriller Choies.com Boots H&M

  Blir vel litt mye slike innlegg for tiden, men gjør det og for min egen del. Reiser jo som sagt til Tyrkia på lørdag, og det er mer enn greit å ha et par sommeranntrekk klare allerede! Jeg er helt forelska i klærne på bildet over, de kommer dere nok til å få sett en del fremover. Blazeren er helt utroolig fin på, tenker å vise bedre bilde av den i morgen hvis jeg får ordna det! Tror ikke jeg har lagt ut bilder av den før? Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden og skal snart legge meg. Kommer neppe til å sovne med en gang, men verdt et forsøk.

 • 27


  Tights Gina Tricot Solbriller Choies.com Sko Din Sko Cardigan ToKa (Just Female) Bluse Cubus

  Nå har jeg gått inn for å få bloggen på rett spor igjen! Starter NÅ! Er lei av å sitte å se den rase sammen rett foran trynet på meg. Har savnet å blogge ordentlig! Plutselig stakk tiden fra meg i dag tidlig, så hestehalen sov jeg med i natt. Krysser fingrene for at den er bra nok for bloggen. Har hatt en helt utroolig fin helg. Beste på lenge, faktisk. Har fått spørsmål om hvorfor jeg er så glad for tiden, og jaa; det er en person som er grunnen til det :) Nå tenker jeg å sove i et par timer før jobb og trening står på planen! Ha en fin dag videre :)

 • 27

  Hadde fremføring av prøveeksamen kl 9 i dag tidlig, var veldig greit egentlig, i og med at vi kunne stikke hjem etterpå. Vi kjørte til skolen i dag, noe som førte til et par forsinkelser. Kom heldigvis akkurat på tiden til fremføringa! Helt presist faktisk. Det gikk bra, gidder ikke å skrive karakteren jeg fikk, men er veldig fornøyd! Var absolutt ikke fornøyd med det jeg hadde å vise frem, og hadde egentlig forventa 2, haha. Neida, men gikk veldig bra. Akkurat nå sitter jeg å spiser på en giga-baguette og pakker litt. Stikker til Evje i helga. Gleder meeg!

  Ha en fin dag! :)

 • 19


  Sko Converse Shorts Levis Topp Stylegodis.com Skjorte ?

  Dette var nesten i det kjedeligste laget, men likvel noe jeg lett kommer til å kaste på meg i sommer. Jeg liker egentlig ikke å beklage for at jeg ikke har blogget, fordi jeg faktisk har et liv utenom internett og. Det er bare så utfattelig mye som skjer for tiden. Skolen jeg går på har en tendens til å ikke gi oss en dritt det første halvåret, for så å drukne oss i store prosjekter det andre. Akkurat nå har vi prøveeksamen, og jeg stikker snart ned til Marte for å jobbe med presentasjonen jeg skal ha i morgen tidlig! Ikke fornøyd med det jeg har laget i det hele tatt. Vil egentlig bare slå meg selv med en hammer i hodet. Det å plutselig bli kastet inn i programmer du aldri har jobbet i, er ikke barebare. Siden jeg er ferdig med presentasjonen ganske tidlig, så skal jeg prøve å få laget noen bedre innlegg i morgen. 

  Ha en fin kveld :)

 • 24


  Playsuit HER Solbriller HER

  Elsker den nye playsuiten min fra Choies.com! Den blir absolutt med meg til Tyrkia i neste uke. Et lite minus er at den er helt tight, hadde vært bedre hvis den hadde vært litt større i størrelsen. Jaja, synes den er dødskul uansett! Gleder meg til å bruke den. Kommer også til å bruke den som genser, bare hive på en annen shorts, et skjørt eller en bukse over. 

 • 25


  Topp HER Shorts HER Solbriller Zerouv.com Sko Footway.com

  Et enkelt og litt rocka sommerantrekk! Bloggen har blitt litt nedprioritert i helga, så derfor ble det bare et par enkle innlegg. Nå har vi selvfølgelig fått drittvær på menyen, så spørs hvor gira det gjør meg. Har mistet veldig motivasjonen til å blogge. Det har dere vel kanskje merka og. Lesertallet raaser nedover, og akkurat det sliter vertfall på motivasjonen. Jeg prøver uansett å holde det oppe, og satser på at jeg får lysten tilbake igjen snart. Setter veldig pris på dere som følger meg gjennom mine dårlige og bra dager her! Har det helt utrooolig bra for tiden, det er nok grunnen til at jeg har mistet litt fokus på blogg. Akkurat det skal jeg ikke klage over da, hehe.

  Siden så mange misforstod, så må jeg bare nevne noe her. Skrev jo et ''New in''-innlegg om den blå skinnjakka. I det innlegget skrev jeg dette: ''Til dere som virkelig interesserer dere i hvilken størrelse jeg har alle klærne mine i, så kjøpte jeg den i 38. I følge moteverdenen så er jo dette under kategorien feit. Nesten. Auch.'' Mange trodde tydeligvis at jeg tror/mener/synes at jeg selv er feit, og derfor mener at ''alle som bruker 38 og over er tjukke''. Vel, det stemmer ikke! I min verden går ikke den setninga an å manipuleres om til at jeg skriver at jeg synes jeg er feit en gang, eller at andre som bruker den størrelsen er det. Så ja. Jeg synes ikke jeg er feit, og det er ikke dere andre som bruker 38 heller. Det jeg egentlig gjør er å sette moteverdenen sitt syn i et dårlig lys. 38 er ABSOLUTT IKKE ''feit''! Bruker 38 selv i omtrent alle klær.

  Nå har jeg en prøve å øve til. Hvor herlig høres ikke det ut? Ha en fin kveld :)

 • 27

  Da har jeg altså skaffet meg min første Runwaydreamz-shorts! Denne er fra Nevernaked.com, direktelink til shortsen HER! Tenkte egentlig å vise den til dere når jeg hadde den på, men de snøhvite vinterbeina mine skrek høyt og tydelig nei. Den blir vertfall med meg til Tyrkia om to uker! Kan ikke legge skjul på at jeg lenge har siklet på en shorts fra Runwaydreamz, og endelig kan jeg si at jeg har en. Til dere som lurer, så har jeg den i M, og den sitter perfekt. Nevernaked har nå både 20, 40 og 60% på masse klær, sjekk det ut HER!

 • 27


  Jakke Cubus T-skjorte Sheinside.com Bukse Choies.com Smykke Bik Bok

  Siden jeg ikke har råd til Céline veske, så skaffet jeg meg heller en t-skjorte. Same shit. Mottok den fra Sheinside.com i går!  Linken til t-skjorta funka ikke lengre, så regner med at den er utsolgt! Jeg liker den vertfall utrolig godt, og den er i såå godt stoff. Liker ikke når t-skjorter er stive. Nå har jeg nettopp spist to pizzastykker for mye, så ligger med oppblåst mage og åpen buksesmekk. Skal snart ned på Hvelvet, vi arrangerer Fjellpark-uttak i dag! Blir fuuun. Til hele Flekkefjord sin befolkning- dra dere på konsert når det først skjer noe her i byen! Ellers får jeg besøk i kveld. Hihi. 

  Ha en fin kveld :) 

 • 16

  Dere husker Elias Tchaba? Har postet et par videoer av han tidligere. En talentfull kompis som skal opp og frem! 17 april skal han varme opp for Justin Bieber på en scene utenfor telenor arena, så tenkte vel egentlig bare å tipse om det! Hvis jeg kunne, så hadde jeg gått selv for å se han. Bedre enn Justin Bieber spør du meg. Sjekk ut sangen under, og møt opp 17 april for å høre han live! 

 • 29

  Jakke og kjole Cubus Sko Footway.no Solbriller Bik Bok

 • 9

  Legger egentlig ut bare for å ha noe å legge ut. Ble veldig lite fornøyd med bildene jeg tok denne kvelden. Bandene er Mondo Trasho og Amund Maarud! Sjekk ut flere av konsertbildene mine HER

  Har egentlig utrolig mye jeg må få gjort i dag, så med mindre jeg får tvunget noen til å ta antrekks-bilder, så vet jeg ikke om det blir mer blogging. Må få skvist inn en treningsøkt i tillegg. Vi hadde langdag på skolen i dag. Utrolig irriterende å ha det midt i uka, ville faktisk mye heller hatt det på mandager. Enkelt og greit fordi mandag er jævlig nok fra før av, så litt verre hadde vi aldri lagt merke til. Nei, men tenker at det er bedre å bare bli ferdig med det. Akkurat nå sitter jeg halvveis og blogger mens jeg hører på musikk, og ser halvveis på Modern Family. Dere aner ikke hvor godt den dårlige humoren min slår ut på det programmet, haha! Ha en fin dag :)

 • 14

  Etter skolen gikk vi til Johanne og lagde lakse/kylling-wrap, ble utrolig mett og det smakte dødsgodt! Etterpå ble vi enige om at isen i Flekkefjord rett og slett bare ikke smaker godt nok, så da tok vi en liten kjøretur til Moi. Stoppet og tok noen søte bilder underveis. Kleint og morsomt, haha. Virkelig en bra dag! Nå har de uheldigvis meldt stygt vær dagene fremover, så er glad vi fikk utnyttet sola litt! Legg merke til den lille søte bilen til Malene. Vi så egentlig gigantiske ut i forhold til lille Egget! Haha, love it!

 • 33  Har sikla på denne siden den kom på Cubus her i byen, og måtte kjøpe den da jeg så at lønninga hadde kommet. Det ble denne, et par nødvendigheter og en sjokolade for å feire at jeg endelig har mer enn 0,88 kr på kortet. Til dere som virkelig interesserer dere i hvilken størrelse jeg har alle klærne mine i, så kjøpte jeg den i 38. I følge moteverdenen så er jo dette under kategorien feit. Nesten. Auch. Våkna nettopp etter en lengre powernap. Skal på jobb om ti minutter. Liker egentlig ikke å sove rett før jeg skal noe, fordi jeg har et ''etter-sove-tryne'' som får meg til å se ut som at jeg er skyldig i mord. Hvis jeg orker, så blir det trening etterpå. Orker ja. Det var det. Uansett, gleder meg til å bruke denne jakka i morgen. Ah, se fargen.

 • 34  Ja jeg har begynt å smile mer. Nei det er absolutt ingen grunn til det. Siden jeg går helt svart kledd følte jeg at et smil måtte til, slik at jeg slapp å lese kommentarer som ''jævla emo'' i kommentarfeltet. Neida, joda. Ellers presenterte vi reklamefilmen vår i dag for Agder og Synsam, føler og håper at det gikk dritbra. Vi er alle utrolig fornøyde med hvordan den ble til slutt, og kundene var og superfornøyde! Nå skal jeg en tur til byen med Kaia. Stikke inn i en forlatt gate og prøve å få tatt noen bilder. Mitt lille fravær denne helga skyldes hverdagen min utenfor bloggen. 

  Ha en fin dag :) 

 • 24


  Blazer Monki Topp og solbriller Bik Bok Lue Oslove.no Sko Converse Shorts Levi's

  Tenkte å gå for noe mer avslappet denne ganga, uuuten gulldetjaler haha! Lett sommerantrekk med en oversized blazer, helt enkle solbriller, hjemmelaga levis-shorts, burgunderrøde sko og lue + en gul topp for å kræsje antrekket litt. Liker det! Jo, det går fint an å gå med lue på sommeren så lenge det ikke er 40+ ute, haha! Lua er egentlig ikke såå mørk, men den liker vist å være det på bilder.

  I kveld har jeg blant annet vært å grillet med venner og slappet av her hjemme med fine jenter. Koselig kveld, fin dag. 

 • 38  Mottok denne dødstøffe skinnjakka i posten i dag. Den er fra Choies.com og du finner den HER! Selv om jeg gjerne skulle ha hatt den selv, så bestilte jeg den til Jenny! Hvorfor? Fordi jeg har verdens beste venninne som gidder å hjelpe meg med antrekksbilder når jeg trenger det. Bloggen hadde faktisk ikke vært det den er i dag uten hennes hjelp. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har gitt henne dådyrblikket når jeg har dratt henne ut i et friminutt for å ta bilder, haha. Hun er ikke alltid like happy over det, men gjør det likevel. Tusen takk, Jenny 

 • 19  Det er så rart. Det er ikke ofte jeg setter meg ned å tenker over livet, men gjorde det tidligere i dag, og fant ut at det er jævlig fint for tiden. Ser for meg en helt annen setning etter langdag på skolen i morgen, haha. Jeg er egentlig ganske rar på den måten, for hver gang jeg føler at jeg har det skikkelig bra, så sitter jeg og røsker opp i ting som ikke er bra. Tenker på hvordan ting kunne ha vært bedre osv. Dårlig uvane, og lite hjelpsom på veien mot det perfekte bloggerlivet. For det finnes, ikke sant? Det perfekte liv? Ne, det tror ikke jeg. Det finnes ingenting som er perfekt. Ting kan være perfekte for deg, men ikke være perfekte. Hvis det i det hele tatt ga mening. Hvorfor begynte jeg egentlig på dette innlegget? Åjo, jeg har det fint jeg. 

 • 30
  Solbriller Bik Bok T-skjorte Monki Lue Madlady.se Bukse Urban Blazer ToKa (Just Female)

  Fin slutt på dagen nede på brygga med Jenny! Vi har jobbet med et prosjekt i hele dag, så det var en velfortjent slush. Tanken på at jeg må stille klokka i kveld for å gå på skolen i morgen gjør meg i såå dårlig humør. Det er bare utrolig masse dritt som skjer fremover med masse prosjekter, eksamner og prøver. Har hatt en utroolig fin påske, vil spole tilbake tiden. Har jo vært litt i Kr.sand og et par dager i Arendal. Ellers har jeg bare kost med med fine folk! Skal sove litt nå tenker jeg, vi hadde ikke pizza så er ikke stort annet å finne på. Ha en finfin kveld! :)

 • 19

  Navnet på nettbutikken til det helt uleselige navnet på bildene tre og fire heter Zerouv.com! Samme som med luene så er jeg helt avhengig av å ha et par med solbriller i veska. Solbriller kan og gjøre en del med et antrekk! Love it. Neste paret jeg skal skaffe meg er et par med hvite. 

 • 31  1- HER, 2- HER, 3- HER, 4- HER og HER, 5- HER, 6- HER, 7- HER, 8- HER, 9- HER, 10- HER, 11- HER, 12- HER

  Har du en favoritt?

 • 18


  Får så sykt sommerfølelse av å høre på Korn. Spiser sjokolade og hører på sangen over. Snart stikker vi til Haua, gleder meg. Det er så fint der! Ha en finfin dag, alle :)

 • 18

  Haha, vet ikke helt hva jeg hadde tenkt hvis jeg hadde vært tilfeldig forbipasserende under denne koselige påsketuren. Når man først skal på tur så må man jo dra den helt ut, right? Vi grillet kylling, pølser, grønnsaker og egentlig alt annet vi hadde med av mat og ting (hysj). Det beste med turen må nok bli de fantastiske hattene. Vi var vel ute i nesten tre timer! Hatt en ellers slapp dag med rydding og tv-serier. Nå er jeg trøtt og gleder meg bare veldig til å legge meg. I morgen skal vi tydeligvis til Haua for å besøke familie, det blir kooos. Siden vi skal til bestemor og bestefar trenger jeg neppe å spise noe mer i kveld eller før vi drar i morgen. Håper dere alle har hatt en like fin påske som meg! Begynner riktig nok ikke på skolen før på onsdag, men ser egentlig på den som ferdig allerede. 

 • 22

  Ny blogg i bokmerkeraden min. Besøk flotte Wanda sin blogg HER! Alle bildene over er tatt fra bloggen hennes.

 • 36

  Beklager fraværet, men har vært opptatt med å ha ferie. Kom hjem fra Arendal i går kveld, var såå trøtt da jeg kom hjem, haha. Har jobbet i hele dag, og skal være å være med å arrangere Fjellpark-kickoff. Nå skal jeg snart spise pizza med Thea og Hanne. Vi har så utrolig fint vær her for tiden, er til å dø av. Nå skriver jeg bare for å skrive noe. Ha en fin dag videre :)

 • 21  På bilde nr tre er det de tre første som er fra Cubus. Det er et par som mangler, men det skal gå fint. Har alltid en lue i veska, får panikk hvis jeg finner ut at jeg har glemt å legge en oppi. Avhengig ja. Samlinga vokser seg bare større og større, haha. En fargerik lue gjør ganske mye med et antrekk, så det er greit å ha en dag du ikke føler for å gå med noe spesielt. Mine favoritter er den orange, de to grå og de limegrønne! 

 • 29

  Hadde jeg bare hatt penger, hadde alt av den nye kolleksjonen til Fanny Lyckman blitt bestilt hjem. Faen jeg elsker denne dama! Du finner kolleksjonen hennes HER!

 • 27


  Bukse Bik Bok Solbriller Madlady.se Skjorte Cubus T-skjorte Weekday Lue Urban Outfitters Jakke Levis

  Har vært på en suuperkoselig frokost hos Marte med mange fine jenter! Nå skal jeg springe ned til byen en tur, så stikker jeg til Kristiansand! Ha en finfin dag:)

 • 0

  I går trakk jeg da vinnerne av hemmelig gave +  $50 fra Choies.com! Som sagt så skulle det bli 5 heldige vinnere denne ganga også! Gratulerer så mye til de heldige!! :)

  - Julia Nguyen

  - Martine C. Karlson (blogg HER)

  - Stine Amundsen

  - Hedda Lorentzen

  - Helene Høgseth

  Jeg sender mailene deres til Choies, så får dere svar fra dem! (Det går ikke an å kommentere på dette innlegget!)

 • 17


  Paret fra Urban Outfitters kjøpte jeg i Berlin, og jeg har brukt dem utrooolig masse siden da. Helt forelsket! Paret fra Madlady.se fikk jeg faktisk i posten i dag, men er allerede frelst. Tror at det som gjør at jeg liker disse to spesielt godt, er gulldetaljene (hehe), enkelt og greit fordi det får dem til å se dyrere ut enn det de egentlig er. Litt mer spesielt enn bare svart plastikk! Begynner å få en goood samling med solbriller nå, så tenkte egentlig å lage et innlegg med alle. Har fått spørsmål om jeg kan gjøre det samme med luene mine, så det kommer og! Skal bort i påska, så skal forhåndslage noen innlegg til dere som blir postet da!

 • 29


  Bukse og smykke Bik Bok T-skjorte H&M Vest Second Female (ToKa) Solbriller Urban Outfitters

   

  Var en utrolig deilig følelse å vite at jeg slapp å stå opp kl 7 i dag tidlig for å gå på skolen. Denne ferien skal virkelig nytes. Har vært en tur i byen med fine folk i dag, gikk bare i genser med vest over, var utrolig deilig temperatur ute! I kveld er det jobb og trening. Sitter å tenker på hvordan jeg skal komme meg på Rimi for å hente en pakke. Er så kjedelig at noen av pakkene blir sendt til butikker, spesielt når Rimi er utenfor byen, og et gooodt stykke å gå. De som faktisk liker musikksmaken min har spurt om jeg kan legge ut litt musikk, så kommer til å gjøre det innimellom fremover! Sangen over er fra det nye albumet til Adept. Digg.

  Trakk vinnerne av Choies-konkurransen i går, og de publiseres i kveld! Ha en fin dag videre :)

 • 29


  Jakke og bukse Second Female (ToKa) Topp Choies.com Solbriller H&M Lue Madlady.se

  Hadde aldri trodd at jeg kom til å gå med en slik ''Suit'' selv, men denne her liker jeg dødsgodt! Hvis man først får det til å fungere, så blir det bra uansett. Den er fra ToKa her i byen! Neon-lua for å sprike det litt opp, og giga-kløft for å gjøre det litt mer spennende. Vet at noen (mange) kommer til å mene at det er litt spesielt, og det er det, men spesielt er kult! Jeg liker det.

  Ha en fin kveld!

   

 • 27


  Bukse Choies.com Blazer Fretex Topp Cubus

  Kjapp oppdatering bare for å ha blogget egentlig. Malene kommer å henter meg kl 18, så kjører vi til Farsund. HA EN FIN KVELD ALLE! :)

   

 • 20


  Blazer Fretex Lue Cubus T-skjorte Lindex

  Vi har hatt hjemmedag i dag for å jobbe med et prosjekt, passet ypperlig å få ''fri'' en dag før påskeferie! Har vært ute med Jenny i dag og tatt bilder til et prosjekt. Det er egentlig heilt grei tempratur ute, stor sol og helt blå himmel. Det er den iskalde vinden som ødelegger, var ikke akkurat noen varme minutter der ute! Gikk en tur ned på jobb for å gå igjennom det nye kassesystemet, skal jobbe med det for første gang i morgen. Forhåpentligvis går det greit, men kommer til å bli skikkelig stressa når folkemengdene begynner å komme! Etter det gikk jeg på Kaffebørsen med Jenny og Marte, veldig koselig! Har egentlig ganske dårlig tid nå, for skal trene med Hanne om noen min. Stikker en tur til Farsund i morgen til en venninne, satser på at det blir bra! Usikker på om jeg får tid til å blogge, men kan prøve å tid til å forhåndslage et innlegg i kveld. Søndags morgen skal jeg på intervju, gleder og gruer meg en del. Får vertfall bli en litt roligere lørdagskveld på meg!

  Fikk høre at en regel var at varme og kalde farger absolutt ikke skulle blandes, veeeel er ikke regler til for å brytes da? :) I like it!

  Ha en fin dag videre, alle sammen :) 

 • 20

  Antrekket finner dere HER!

 • 23


  Topp Bik Bok Shorts Cubus Blazer Fretex Solbriller Urban Outfitters Sko Choies.com

  Tror jeg har fått en greie for gulldetaljer. Det er såå fint og elegant! Elsker kombinasjonen over med gullet som går igjen i toppen, solbrillene og skoene. Den blå blazeren lager liv i antrekket, og den helt vanlige svarte dongerishortsen gjør at det ikke blir så veldig pyntet- som det hadde blitt hvis jeg hadde valgt en i samme stoff som blazeren feks. Haha, ble en merkelig setning den siste der, men har ikke peiling på hvordan jeg skal få forklart det. Dere skjønner sikkert! Synes det er gøy å sette sammen sommerantrekk som inspo til dere og meg selv! Herregud jeg gleder meg til sommer og sol.

  Jeg er forresten suuuperfornøyd med hvordan designet mitt ser ut nå! Det er laget av flinke Charlotte! Som dere helt sikkert har fått med dere, så liker jeg det best når det er så enkelt som mulig. Ingen header med bilder denne ganga heller. Enkelt og greit fordi jeg liker bedre tekst, og bilder av meg er det nok av på bloggen fra før av, haha. Synes det ser veldig rent og stifult ut, noe jeg liker! For øyeblikket har jeg ikke arkiv, men skal få det sånn at man kan ''bla videre'' helt i bunnen! Bir braaa.

  Sitter og bretter sammen en million klesplagg nå, må bruke dagen på å skrive prosjektrapport og forhåpentligvis får jeg trent i kveld!

  Ha en fin dag :)

 • 40


  Blazer H&M T-skjorte Weekday

  Fant ut at det var lenge siden jeg hadde gått med den gule blazeren min. Gikk masse med den etter at jeg kjøpte den, plutselig hadde alle den, og når det skjer mister jeg omtrent alltid interessen. Elsker fargen! Til dere som alltid lurer: Jeg krøller håret med rettetang! Synes de blir veldig mye finere da, enn når jeg gjør det med krølltang. De krøllene jeg har på bildene over har riktig nok sklidd litt ut, men liker det nesten bedre sånn som det er nå! Vi holder på å redigere et radio-prosjekt, i går satt vi i 4 timer og vi holder på nå og. I tillegg har vi en prosjektrapport å skrive. Mye å gjøre! Som om ikke det var nok så må også reklamefilmen redigeres. Må tilbake til klippinga. Ha en fin kveld! :)

  Husk konkurranse i samarbeid med Choies.com HER!

 • 13

  De store kleskjedene nekter å åpne sine leverandørlister for offentligheten. Dette er av konkurransehensyn, men dette gjør det også veldig vanskelig å etterse at de velformulerte ''etiske rettningslinjene'' som kleskjedene opererer med blir overholdt. Når Varner-gruppen (Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok) i dag har bestemt seg for å åpne leverandørlistene kan det godt hende at andre enda større aktører følger etter. Hemmelige fabrikklister gjør det vanskelig å avdekke barnearbeid, grov underbetaling og livsfarlig arbeidsmiljø som kan knyttes til kleskjedene. Åpne leverandørlister er et viktig skritt på veien for å bedre arbeidsforholdene til tekstilarbeiderne som syr klærne våre! 

  Med navn og e-post kan du være med å skrive under på kravet om åpne leverandørlister, listen vil bli levert til kleskjedene og forbrukerminster Inga Marte Thorkildsen!

  Signer HER!  Del gjerne videre! Har du signert?

 • 35


  Bukse Choies.com Genser Madlady.se Skinnjakke Carlings Lue Junkyard.no Sko Din Sko

  Haha, herregud for en lang dag. Har den planer om å noen gang bli ferdig? Gikk en tur til byen med Kaia etter skolen, noe som var koseliiig. Det blåser helt utrolig mye her hos oss for tiden, og den er iskald. Mitt hat for vind kan nesten ikke beskrives. Så fort det er vindstille blir det normal tempratur igjen.  Får snart besøk av Jenny og Selma, vi skal skrive en prosjektrapport sammen! Til tross for at jeg brøt mitt lille ''prøve å være sunn i ukedagene''-prosjekt og spiste en pose med ostepop på skolen i dag, så føler jeg at det fungerer rimelig bra. Stolt av meg selv. Hahah! Nei, jeg spiser ikke mindre enn vanlig bare pga jeg prøver å være ''sunn''. Kutter bare ut den daglige chipsen og sjokoladen. En fordel med å være sunn er vel å like salat.. Sliter litt der. Haha, jeg er latterlig. Er snart 18 år og liker ikke salat og div grønnsaker. Dere kan få lov til å slå meg med en fisk i trynet.

  Ha en fin dag videre! :)

 • 12
  T-skjorta med triangelprint finner dere HER, t-skjorta med striper finner dere HER, andre t-skjorter finner dere HER!

  Har virkelig fått sansen for t-skjorter med helt enkelt print for tiden! Gjør et antrekk litt mer spesielt, og hvis du vil tilføye litt ekstra så er et tips å enten kjøre på med et sølv eller gullsmykke! Har tenkt å skaffe meg den med stripene på selv, og gleder meg til å kombinere den! En t-skjorte som disse med et enkelt smykke til passer supert til et stilrent sommerantrekk med en kul shorts + boots. Tipser om dette nå på grunn av at Choies nå har tilbud på noen av disse t-skjortene. Andre favoritter jeg har er denne, denne og denne (disse er det ikke tilbud på)!

  Tilbudet varer en uke!

 • 55

  Jeg får mange spørsmål om hvordan det er å være ''meg'' i en liten by som Flekkefjord. Hvordan jeg tør å være den eneste som går rundt i en jakke som får meg til å ligne på en kylling. Hvilke kommentarer jeg får fra folk i byen. Hvordan jeg klarer å være meg selv, hvordan jeg kan gå rundt upåvirket av alle rundt meg. Jeg gir faen! Det første steget du må ta for å finne din egen stil, og tørre å gå med noe annet enn de andre i gjengen din- er å slutte å bry deg om hva andre mener og tenker. Hvorfor skal andres synspunkter bety noe for deg? Det høres veldig simpelt ut. Det høres vertfall ikke ut som løsningen, men det er faktisk først når du tør å være deg selv, det hjelper. Når du går i butikken- hva tenker du da? Leter du etter de små skattene som du virkelig liker og har lyst på, eller går du for de du vet kommer til å bli ''godkjent''? Jeg er ikke helt ''ute av skapet'' enda. Jeg drar ikke antrekkene mine så ut, som jeg gjerne skulle ha ønsket. MEN jeg vokser! Vokser på det at jeg lærer, og blir sterkere som person. Personlighet har veldig mye å si når det kommer til klær. Mer enn man skulle ha trodd! Jeg kler meg som jeg vil, og til dere som fortsatt ikke aksepterer det- voks opp!

  Det er ganske kjedelig å være blogger her nede i dette hølet. Jeg føler jeg går glipp av så masse, føler jeg lever i en helt annen boble. Jeg tror jeg hadde gjort det mye bedre i en større by. Med folk som deler samme interesse som meg. Jeg får ikke vært med på så mye som jeg gjerne skulle ønsket. Jeg må sitte 7 timer på tog for å komme meg til Oslo, det er ikke noe jeg kan gjøre hver helg. De samme stedene på hvert eneste antrekksbilde- jeg er lei. Jeg tør fortsatt ikke å ta bilder i offentlighet her hjemme. Jeg klarer det bare ikke, fordi da snakker folk. Dette er nok det punktet jeg er svakest på. ''Herregud tar hun bilder av seg selv igjen''! I storbyer er ikke dette et like stort problem, jeg føler meg ikke uthengt hvis jeg tar bilder mitt i gata i Oslo. Kanskje fordi da er jeg plutselig ikke den eneste. Når man bor i en liten by, så er det ikke å legge skjul på at man tenker mer over hva andre synes. Alle kjenner alle, alle snakker med alle. Jeg tenker ikke over hva folk sier om meg og om bloggen lengre. Når jeg blogger føler jeg ikke at jeg blogger til folk her i Flekkefjord, men til alle andre. Hvis dere skjønner? Jeg tenker ikke over på hva mine medborgere her tenker og mener om meg og det jeg legger ut/skriver. 

  ''Dere har jo nesten ingen butikker i Flekkefjord, hvor får du klær fra?'' Jeg drar til Stavanger, Kristiansand eller Oslo. Jeg får litt klær sponset fra div nettbutikker, noe som er suupergreit for meg! Det å plutselig stikke til nærmeste storby er ikke bare bare, fordi det koster jo en del å reise! Det er egentlig veldig kjipt å ikke ha like stor tilgang til butikker som så mange andre. Spesielt når jeg blir sett på som en ''moteblogger''. En moteblogger som aldri får oppdatert garderoben sin? Det eneste positive er at jeg ikke bruker så mye penger på klær da. Bruker dem heller på mat, så blir ikke akkurat rik av det uansett.

  Jeg blir så glad når jeg får positive tilbakemeldinger på det jeg gjør! Selvfølgelig alt, men spesielt fra folk  som synes det er tøft hvordan jeg har klartret meg opp og frem. ''Den lille Flekkefjordsjenta''! Positive tilbakemeldinger fra folk i Flekkefjord er vel de som betyr mest. Fordi i så mange år så har det enten vært negativt (ikke direkte, men dere skjønner nok), eller ingenting i det hele tatt. Det er gøy å vite at folk synes det er bra at jeg skiller meg ut på den måten jeg gjør. At det kanskje er greit å være ''hun med bloggen'', en gang i blant. Merker veldig godt når folk kaller meg ''explode'' på fest for å være spydige. Ikke det at jeg tar meg nær av det på noen måte, men hallo- jeg har et navn! 

  En dag skal jeg bort, og jeg gleder meg. Tusen takk til alle som har vært med på å gjør meg til den personen jeg er- og kommer til å bli!

 • 244

  Beklager for at dette ikke ble postet i går, men tiden bare fløy av sted. Har fått lov til å sette i gang enda en konkurranse i samarbeid med Choies.com! Som dere sikkert har sett så har jeg en del klær derfra, og er utrolig fornøyd med dem alle. Som sist blir det hele 5 vinnere denne ganga og! Det dere kan vinne er en hemmelig gave og coupon code for $50!

  DETTE MÅ GJØRES FOR Å DELTA:
  - Lik Choies på facebook HER!

  -  Signer dere på Choies.com HER, og fyll inn info.

  - Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med mail i kommentaren!  Konkurransen avsluttes neste søndag! LYKKE TIL! :)

 • 14

  Da vi kjørte hjem i natt var bakken helt bar, da jeg gikk ut av huset i dag hadde jeg plutselig snø opp til knærne. Trodde virkelig våren hadde kommet til Sørlandet for godt, men neida. Endelig var all snøen og isen borte, og vi har bare hatt blå himmel og sol i lang tid. Irriterende. Vi kjørte opp for å hente Jenny, og selvfølgelig klarte vi å kjøre oss fast. Guud vi strevde, hahaha. Vi fikk endelig spilt inn reklamefilmen helt ferdig i dag, gleder meg til å få se resultatet. Nå sitter jeg her med en utolmodig Jenny, skal ned å handle nå. Ha en finfin kveld!

 • 19

  B&W


  Bukse ToKa (Second Female) Skinnjakke Carlings Topp Bik Bok Solbriller Zerouv.com Lue Cubus Smykke Only

  Haha, lenge siden jeg har følt meg så dritt som jeg gjorde i dag. Vi hadde gym på skolen i dag, så gikk bare rundt i tights hele dagen. Litt deilig da, må jeg innrømme. En stund siden jeg har kunnet stå opp uten å stresse med klær om morgenen.  Har fortsatt ingen ledning til kameraet, men prøver å likevel holde bloggen oppe å gå. Kommer en konkurranse på lørdag! Stikker til Stavanger hele dagen, og skal i to 18-års dager på kvelden, så da er vel en tidsinnstilt konkurranse greit å ha! I morgen skal vi filme videre til en reklamefilm vi holder på med på skolen, vi filmer for lokalavisen sin nettside. Håper det blir bra! Skal sove i en liten time nå før jeg stikker opp til en venninne og spiser pizzaaaaaa. Åh, livet er litt fint for tiden.

 • 34  Bukse ToKa (Katrin Uri) Blazer ToKa (Just Female) Topp og solbriller Bik Bok

 • 18

  Fikk meg et par nye favoritter i klesskapet i går, og denne buksa er en av dem! Elsker den! Sitter dødsbra på, har godt stoff, vi oppe og stram i bunnen. Merket er Katrin Uri og den er fra butikken ToKa her i byen (i gågata). Anbefaler alle som er herfra og stikke innom og se på klærne de har fått inn der. Vet jo at de fleste begynner å bli lei av Cubus, så nå har byen fått et annet alternativ! Fikk tak på litt annet og som kommer ut etter hvert, fikk bare lyst å vise buksa i eget innlegg fordi jeg falt helt pladask (den finnes også i andre farger). Den kommer i anntrekk-innlegg litt senere, med en lang blazer fra samme butikk!


  Ja jeg har gul mage. Eller så er det bare redigeringa. Hvem vet.

 • 43


  Caps og t-skjorte Cubus Belte og smykke Bik Bok Solbriller Urban Outfitters Sko Converse Shorts Levi's

  Elsker å blande ''glam'' med ''casual'', og gull slår aldri feil når du vil piffe opp et helt enkelt antrekk som det over! Med bare skuldre (tube-bh) og solbrun hud gleder jeg meg vilt til å gå med dette i sommer! Tenkte å begynne med ''Summer outfit''-innlegg frem til sommerferien. Legger ut noen en gang i blant, for å gi dere og meg selv litt inspirasjon til antrekk for sommeren. Derfor endra jeg navn på dette innlegget til ''Summer outfit #1''. Håper dere liker det! 

  Jeg har på en eller annen måte klart å miste kabelen som jeg bruker for å overføre bilder fra kameraet til dataen (minnebrikke-inputen er ødelagt), så derfor blir det litt lite blogging om dagen. Er så stress å legge inn bildene på Kaia sin data, for å så sende dem til meg på mail. Skjønner ikke hvor den dritten kan ha blitt av. Går det an å få kjøpt bare kabelen på en foto-butikk? Skal lete mer da. Vil helst slippe å bruke penger jeg absolutt ikke har..

 • 22


  Bukse HER, t-skjorte HER og solbriller HER

  Har funnet frem linkene nå! Er så utroolig fornøyd med alt. Love it.

 • 33


  Bukse, t-skjorte og solbriller Choies.com Skinnjakke Carlings Sko Footway.no

  Fikk en pakke i posten fra Choies.com i dag og er heelt forelska i det jeg klikka hjem! Den stripete buksa er helt utroolig deilig å gå med, i tillegg til at den er posete på toppen så er den stram i bunnen. Fornøyd!! Har dessverre ikke tid til å lete etter linkene til klærne, i og med at jeg egentlig burde ha vært ute av døra allerede. De er ikke vanskelig å finne (vertfall ikke solbrillene)! Mange har spurt om hvordan det er å bestille fra Choies, og de har et veldig enkelt system! Jeg skriver bare inn koder da, i og med at jeg får sponset, men har snakket med andre som sier at det er null problem å bestille! Leveringstiden er også kjapp! Kommer vel på ca 5 dager (hvis du vil betale frakt, står om dette når du bestiller)! MÅ GÅÅÅ! Ha en finfin kveld alle :)

 • 22


  Bukse New Yorker Kjole og lue Cubus Jakke Choies.com Solbriller Bik Bok

  Var på en koselig bytur med jentene etter skolen! Nå sitter jeg her med Jenny og skal snart ned for å trene. Helt vanlig dag med andre ord! Skulle ønske jeg var mer kreativ på bloggfronten nå, men det kommer seg vel. Er så mange innlegg jeg vil lage, men aldri får meg selv til å gjøre. Slapp ja. Trenger inspirasjon, og jeg er redd jeg ikke kommer til å få det her i Flekkefjord. Hehe.

  Ha en fin kveld! :)

 • 21


  Hele antrekket kan dere finne HER!

 • 23
  Kjole Cubus Jakke H&M Sko Dr.Martens Solbriller Urban Outfitters Smykke Bik Bok

  Hele vinteren sitter jeg å planlegger antrekk jeg vil gå med om sommeren. Dette er ett av tusen! Min helt enkel kjole, røde boots, den gjennomsiktige jakka, gullsmykke og runde solbriller med gullkant. Åh, som jeg gleder meg! Er så utrolig glad for at vi skal til Tyrkia i slutten av April, for jeg klarer snart ikke å vente lengre. Er lei av å være bleik og egentlig ikke føle meg bra. Det er rart hvordan vinteren og mørket påvirker humøret- og ikke minst bloggingen. Det er så utrolig mye bra som skjer i tiden frem til sommeren, og ikke minst når den forhåpentligvis kommer og tar oss alle med storm. Dette må bare bli bra! 

 • 29


  Bukse Bik Bok Sko Eurosko T-skjorte Weekday Hettejakke Vet ikke Lue Urban Outfitters Jakke Levis Solbriller Vet ikke

  Avslappende antrekk i dag. Orket ikke å stresse! Erle (lillesøsteren min) som har tatt bildene i dag og! Hun tvinger meg til å skryte av henne de få gangene hun tar bilder. DU ER KJEMPEFLINK ERLE, I LOVE U! Nå skal vi straks ha grøt til middag, hvis jeg bare kan få meg selv til å gå ned å lage litt. Er ganske slapp på bloggfronten for tiden, det er nok fordi jeg er utrolig sliten, men det skal komme seg. Merker jeg raaser nedover i lesertall for tiden. Isje braaaa! Blir vertfall mer enn bare ett innlegg i dag! Ha en fin dag :)

 • 36


  Topp Madlady.se Solbriller Stylegodis.com Shorts Levis

  Etter en litt for travel og lang helg er jeg tilbake igjen! Jobbet på lørdagen, i tillegg til at jeg fikset Kaia til skoleball og gikk ut på kvelden. Det førte til at jeg sov bort hele søndagen, og dermed ikke fikk blogga. Vi sier at disse veldig sjeldne smilebildene gjør det godt igjen. Nå skal jeg bare slappe av før jeg stikker på jobb og trening i kveld! Ha en fin dag videre :)

 • 55  1- HER, 2- HER, 3- HER, 4- HER, 5- HER, 6- HER, 7- HER, 8- HER, 9- HER, 10- HER, 11- HER, 12- HER

   

  Har du en favoritt?

 • 20
  Lue Madlady.se Sko Erosko Bukse Bik Bok Bluse og solbriller H&M Jakke Levi's 

  Har så godt som ikke vært på skolen i dag. Var der i 2 timer før vi fikk gå, så har vært i byen siden da. Koselig! Nå må jeg springe ned til byen igjen å hente en pakke på posten før det stenger. Ha en fin dag :)

 • 15


  Fra Eurosko. Glad jeg bestemte meg for å kjøpe dem! Skal gå med dem i morgen, så da blir det bedre bilder i farger og det hele.

 • 24

  Moo


  Lue og solbriller Urban Outfitters Jakke Levi's Bluse Cubus Bukse Bik bok Bag Moo

  Mange som har lurt på hva jeg fikk med meg hjem etter at jeg vant Vixen, og denne bagen kan du vel si at var ''hovedtingen''! Denne er nå kanskje det dyreste jeg eier, og har eid. Haha, det sier litt! Såvidt jeg fikk med meg så har den en verdi på 6000 kr. Noe jeg aldri selv ville ha brukt på en bag, men selvfølgelig er utrolig glad for at jeg nå har! Kommer til å bli brukt masse! Elsker den.

  I dag er det faktisk min yngste lillesøster som har tatt bilder. Flink, ikke sant? Hun gjør selvfølgelig ikke dette frivillig da, må alltid bestikke henne med is eller lignende for at hun skal si ja. Nå tror jeg at jeg skal prøve å bestikke henne med på en liten tur til byen. Skal ned å se på noen sko jeg har siklet på en lang stund, men vært usikker på om jeg skal kjøpe. Forhåpentligvis blir de med meg hjem i dag!  

  Noen av dere husker nok venninnen min Malene, som har vært på bloggen mange ganger? Vel, hun er med i en konkurranse på facebook om å vinne en photoshoot hos en fotograf. Hun har utrolig lyst å vinne denne, og jeg vil gjerne hjelpe henne med å gjøre nettopp det! Hadde satt veldig pris på hvis dere hadde villet trykke HER og så stemt på Malene Wilhelmsen (enelam.blogg.no)! Takk på forhånd :)

 • 27

  Et innlegg om hvilke hårprodukter jeg bruker har vært etterlengtet i lang stund. Jeg har ikke hatt ork til å skrive noe om det før nå, fordi jeg egentlig aldri har brukt noe annet enn helt tilfeldig shampoo og balsam. Rett rundt jul mottok jeg en pakke med hårprodukter fra TRESemme. Jeg er utrolig fornøyd med disse! I tillegg til at det er salong-kvalitet, men ikke salong-pris så passer det perfekt for en fattiglus som meg. Jeg har egentlig en balsam og, men den gikk selvfølgelig tom for noen dager siden og da havna den automatisk i søpla uten noen ettertanke på at jeg kanskje burde ha spart på flaska. Balsam-flaska er helt lik shampooen, bare i hvit! Hvis dere skulle lure på hvorfor jeg aldri har brukt noe mer enn bare standard-hårprodukter, så er det fordi jeg har ganske sundt hår, så har ikke følt at det har vært nødvendig med noe mer. 

  Som jeg skrev over her så har jeg aldri vært spesielt nøje på hva jeg har i håret mitt, det har alltid vært helt tilfeldig hva jeg har puttet i håret av shampoo og balsam. Fra nå av skal det ikke bare stå ''Shampoo og balsam'' på handlelista til pappa, men TRESemme bak! TRESemme ville gå ut med produkter med ordentlig kvalitet, men som var prisvennlige for oss som bruker opp alle pengene på skolemat. Siden jeg ikke har kjøpt disse i butikk selv, så har jeg ikke helt greie på akkurat hvor de seller, men har vertfall sett shampoo og balsam på Spar! 

  Hårskum har jeg aldri tenkt på å bruke før jeg mottok denne! For en person som meg, som har så glatt hår at jeg ikke kan ha hestehale i håret etter jeg har dusja (den sklir bare ut), så funker denne perfekt! Putter den i håret når det fortsatt er litt vått, og tar det i fra bunnen og ut til hårtuppene. Denne er også med å beskytter håret mot varme! Fant ikke denne på Spar-butikken her i byen, men den finnes vel andre steder.

  Shame on me, men jeg har heller aldri brukt varmebeskyttende før jeg mottok denne. JEG ELSKER DEN! Extensionsene mine har aldri vært lykkeligere (haha), de har heller aldri sett bedre ut. Holder mye bedre! Håret blir så utrolig glatt og fint når jeg bruker denne før jeg retter extensionsene. Produktet lukter helt herlig og funker bare utrolig bra. Fant heller ikke denne på Spar-butikken her i byen, men så bor jo jeg i Flekkefjord da. Hehe.

  Denne hårsprayene er den eneste som klarer å holde mitt ukontrollerbare hår på plass! Har prøvd alle slags hårsprayer, alt fra billige på Coop til dyre salong-sprayer, men ingen av dem funker så bra som denne! Har som sagt helt stritt og glatt hår, og så godt som ingen produkter holder i håret mitt. Heldigvis for meg fant jeg denne, og det skal mye til for at jeg skal bytte til en annen! Den må brukes med måte, for håret blir riktig nok ganske stivt hvis mengden blir for stror. Denne fås kjøpt på Cubus! Det finnes også en annen i rosa, men foretrekker helt klart denne. Har den rosa i små versjoner da, til å ha liggende i veska. 

  Håper dere likte innlegget! Får forresten helt utrolig, ufattelig, sykt mange spørsmål om sminke. JA, jeg skal lage både produktinnlegg om sminken min OG vise hvordan jeg sminker meg. Dette kan jeg dessverre ikke gjøre enda, i og med at det er hemmelighemmelig. Gleder meg bare mer og mer til jeg kan begynne å skrive om det! Blir nok en liten stund til, men forhåpentligvis går tiden fort. Tenkte det var like greit å nevne det i dette innlegget :)

 • 26
  Bukse, topp og jakke Bik Bok Solbriller og lue Urban Outfitters

 • 29


  Solbriller HER

  Jeg skrev jo i innlegget i går at jeg skulle sove et par timer. Det endte opp med at jeg sovna og ikke våkna før vekkerklokka ringte i dag morres! Egentlig ganske greit med 12 timer søvn natta før første skoledag etter ferie. Trodde at Jenny skulle til Kristiansand i dag. Lot derfor kameraet ligge hjemme, håret opp i en sjafsete hestehale og hev bare på meg det første jeg fant på gulvet. Viste seg at det var neste mandag hun skulle bort, hehe. Litt deilig å slippe å posere i skolegården for en dag.

  Jeg savner litt å skrive lengre innlegg, og har tenkt litt på å begynne med deg igjen. Selvfølgelig i små mengder sånn som tidligere. Sitter inne med en del ting og tang som jeg gjerne skulle fått ut skjønner dere! Nå er jeg ikke like emo som jeg var tidligere da. Jeg tror forresten ikke at jeg har takket for all tilbakemelding for det innlegget jeg skrev for noen uker siden (undertøysbildet-innlegget)? Grunnen til det er fordi jeg ikke har tenkt noe mer på innlegget etter at jeg posta det. Har ikke turt. Er uansett utrolig takknemlig for alt det fine dere har skrevet til meg!! Dere aner ikke hvilken utrolig lettelse det var å skrive om det, og det hjalp meg utrolig mye. Jeg klarte endelig å snakke om det til venninnene mine og. Jeg har så mange fine folk rundt meg! Tusen takk.

  Noe dere vil lese om?

 • 21


  Endelig en tur i bakken igjen! I og med at de fleste steder er stappfulle og det stedet vi egentlig skulle var stengt, så stakk vi til Krågeland. Veldig lite, og blir ganske kjedelig etter hvert, men deilig å stå på ski igjen var det uansett. Etter å ha fått litt for lite søvn i natt er jeg helt utkjørt nå, så skal sove et par timer. Kanskje ikke det smarteste jeg kan finne på nå på kvelden, men tviler på at jeg hadde klart å holde meg våken uansett. Hvis dere skulle lure så er ikke bildene tatt med speilrefleks nei. 

 • 29


  Endelig har jeg også skaffet meg en etterlengtet Levis shorts. Har prøvd på så utrolig mange forskjellige shortser, men ingen har sett bra ut på. I Berlin gikk vi på en bruktbutikk kalt ''Garage'', og der fant jeg mange Levis bukser. Var veldig vanskelig å finne noe fint, og jeg visste jo egentlig ikke om det kom til å se bra ut. For når de var lange så de helt grusome ut. I tillegg så er selve klippinga skummel, det er jo ingen vei tilbake hvis det blir skeivt eller hvis man klipper for kort. Et lite tips til dere som klipper, tenk nøje gjennom før dere gjør det. Klipp heller små remser og prøv på shortsen innimellom, i stedet for å klippe av i et ''passende område'' for så å finne ut at, nei det ble for kort. Eller ups det ble skeivt, også er den for kort til at man kan rette på det. Er veldig fornøyd med hvordan min ble seende ut! Jeg har størrelse 30 i waist, og har mest sannsynlig en mannemodell siden det er knapper på den og ikke glidelås. Selvfølgelig 501, den modellen ser best ut. Siden jeg er likblek får dere ikke bedre bilder med den på før jeg stikker til Tyrkia i slutten av April. Gleder meg så til sol og varme.

 • 25


  Kjole og veske Cubus Jakke Choies.com Solbriller Urban Outfitters Sko Dr.Martens Smykke ?

 • 28


  Jakke H&M Genser Cubus Smykke, bukse og solbriller Bik Bok Sko Dr.Martens

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg har veldig sansen for svart. Atter et nesten helt svart antrekk! Elsker den nye gjennomsiktige jakka, tror den kan bli veldig kul til mye forskjellig. Har vært på en koselig tur til byen med Inga og Jenny. Nå ligger jeg bare på sofaen og slapper av, må på jobb på Trimeriet i kveld. Kjedelig på en fredag, men må man- så må man. Får se om jeg gidder å trene etterpå, eller om jentene har en kjempe kul plan for hva jeg ellers kan gjøre. Ha en fin dag videre :)

 • 10


  Søteste Malene ble 18 år på onsdag, derfor planlagte vi et lite suprise-party med bare et par stykker hjemme hos Johanne i går. Var kjempe koselig! Gratulerer så mye med dagen (igjen, og på etterskudd), Malene 

 • 29  Kjøpte denne på en bruktbutikk i Oslo som jeg ikke husker navnet på. Love it!

 • 10

  Takk for en kjempe fin dag, jenter 

 • 30


  Bukse Bik Bok Solbriller og genser Urban Outfitters Jakke og veske Cubus

  Nå sitter vi på Oslo S og venter på toget som går om ca 20 min! De siste timene har vi bare vandret rundt i Oslo og sittet på Fridays i nesten 2 timer. Gleder meg veldig til å komme hjem nå! Drasser på såå mye bagasje, så skal bli deilig å få hevet alt i fra meg når jeg kommer hjem. Ha en fin kveld!

 • 24  Nå sitter vi bare å slapper av på hotellrommet! Skal snart prøve å komme oss på rett trikk for å gå på et møte, haha. Dere aner ikke hvor lost jeg føler meg hver gang jeg skal ta trikk eller buss her i Oslo! T-banen går heldigvis fint. Vi tar natt-toget hjem i kveld. Etter møtet skal vi bare vandre rundt i Oslo, og møte fineste Louise som også er her. Blir koselig, har ikke sett henne på lenge! 

  Ha en fin dag alle sammen! :) 

 • 31
  Bukse Bik Bok T-skjorte Weekday Jakke Choies.com Lue og solbriller Urban Outfitters

  Nå må jeg springe! Vi skal ut å spise. BYEEEEEEE

 • 36

  Dere aner ikke hvor sjokkert og utrolig glad jeg ble da de ropte opp navnet mitt på scenen! Jeg var så nervøs at jeg ikke husker en dritt av hva som skjedde, aner ikke hva jeg sa da jeg sto på scenen heller. Mest sannsynlig noe helt på trynet, haha! Hadde virkelig ikke trodd at jeg kom til å vinne! AAAH, JEG BLE (og er enda, forsåvidt) SÅ GLAD!! Har egentlig fortsatt ikke gått opp for meg. TUSEN TAKK til alle som har stemt på meg  Det betyr så utrolig mye.   Hadde en kjempe fin kveld i går! Fikk snakka med så utrolig mange flotte folk! Vil egentlig bare at alt skal gjenta seg igjen. Har litt lyst å begynne å ramse opp alle de fine folkene jeg traff i går og hvor hyggelige de var, men det hadde blitt litt mye. Kan nevne at Stian Blipp visste hvem jeg var når jeg skulle hilse på han, og at han tydeligvis fulgte meg på instagram. Etter denne gledelige nyheten overfalte jeg han. Stakkars grisedeilige gutt. Uansett, hadde som sagt en kjempe fin kveld med utrolig fine folk! Takk til alle som gjorde kvelden så bra :)

 • 25

  Fikk redigert videoen fra Berlin på toget, så poster den bare nå! Skal fikse meg og møte de andre om ikke så lenge. Gleder meg veldig til i kveld! Satser på at det blir bra. Får vel egentlig bare begynne å fikse meg nå, for sjansen for at jeg noen gang kommer til å bli fornøyd er lik null. Haha! Ha en fin dag :)

 • 17


  Bukse Bik Bok Skinnjakke Carlings Skjerf og veske Cubus Lue Lindex T-skjorte Weekday Dongerivest Blend of America (Klippet og satt på nagler selv)

  Har ikke gjort stort i dag bortsett fra å sove og se på SOA. Reiser jo som sagt til Oslo i morgen, og som jeg har sagt mer enn en gang så hater jeg å pakke. Har enda ikke begynt og toget i morgen går halv 8. Må snart legge meg hvis jeg skal klare å komme meg opp av senga. Er hjemme igjen torsdags morgen, så skal ta natt-toget hjem på onsdagen! Gleder meg veldig mye til Vixen nå kjenner jeg. Spesielt til å treffe alle folkene! Hva jeg skal i Oslo på tirsdag og onsdag er hemmelig inntil videre. Blir veldig bra! Føler meg så heldig som får være med på alt dette, og det er baare på grunn av dere! Tusen takk!

  Jeg har tidligere fått mange spørsmål om jeg kan gjøre sånn at det går an å ''følge'' min private profil på facebook. Noen har lagt merke til og kommentert det allerede, men nå er det altså mulig! Heter ''Martine Rødland Egeland'' på Facebook. Godtar ikke venneforespørsel fra folk jeg ikke har peiling på hvem er! 

 • 44


  Lue, skjerf og veske Cubus Cardigan ? Tights og sko H&M 

  Jeg gadd å trene!! Er så overrasket over at jeg trente på en lørdag at jeg feirte med sjokolade. Nå må jeg springe i dusjen før jeg stikker ned til Hanne, vi skal spise kyllingvinger og bare slappe av! Gleder meg, er så utrolig sulten. Ja, jeg gikk med dette i Berlin og (kriiiiseee), men min tankegang går sånn at så lenge jeg ikke har postet antrekksinnlegg av det før, så går det an å gå med det- og blogge om det, flere dager. Dessuten var det mange som lurte på hvor de forskjellige plaggene var fra. Vær så god. Kos dere i kveld!

 • 27

  Det var så ufattelig deilig å komme hjem igjen etter altfor mange timer i buss! Hadde egentlig planlagt å blogge i går, men fant ut at jeg ikke orket. Må vel egentlig skjerpe meg litt på det området. Til slutt ender jeg vel opp med å slutte, fordi jeg er så lat. Hehe. Har kjøpt inn en del godteri som jeg så klart ikke kommer til å klare å holde meg unna. Planen er å trene i dag, men siden det er lørdag kommer det nok ikke til å skje. Skal til byen for å møte Hanne og Inga om ca en time, blir koselig! Stikker som sagt til Oslo på mandag, og med mindre jeg er opptatt hele dagene der så blir det nok blogging. Jeg har funnet sånn halvveis (kanskje) ut hva jeg skal gå med på Vixen Blog Awards. Det enkle er ofte det beste, og håper virkelig det stemmer i dette tilfellet.  Skal prøve å pimpe det liitt, men som dere kanskje har skjønt så er jeg verken fan av å gå i verken kjole eller høye hæler (klarer faktisk ikke å gå på høyhælte sko, så det kan bli interessant). Vurderte faktisk helt frem til i går og bare gå med boots, men tenkte ''Martine, skjerp deg''. Nå må jeg gjøre meg klar til bytur! Ha en fin dag :)

 • 31  Holdt på å drite i buksa da vi gikk inn på Urban Outfitters og det kommer bort en tysk gutt og sier ''Heeey, I know who you are!!'', så begynte han å fitle med mobilen og fant frem instagramprofilen min. ''This is you, right?'', og tror dere ikke det var det og. Dødskult, litt creepy, men fun! Haha, hva er sjansen for deeet.. Har var fotograf, så fikk et visittkort med en hjemmeside som jeg skal sjekke ut etterpå. Dagens lille hendelse! Ellers har vi fått handlet litt mer, jeg har selvfølgelig omtrent ikke funnet noen ting. Litt kjedelig, men får nok handlet litt når jeg skal til Oslo i neste uke! I morgen skal vi hjem igjen. Blir nok ikke så veldig festlig i buss hele dagen, men satser på at jeg får sovet like mye på hjemturen som på veien bort. Blir ikke blogging i morgen da, men nå kjenner jeg egentlig at jeg gleder meg veldig til å begynne å fokusere litt på blogg igjen. Håper dere har hatt en finfin dag!

 • 21

  Har hatt en helt grei dag i dag. Vi har bare gått litt rundt forbi og kjøpt litt ting. Vi så en veldig spesiell film som ingen av oss skjønte poenget med. Eller vertfall de som hadde klart å holde seg våken gjennom hele og kunne si noe til den. Glemte egentlig litt bort å ta bilder i dag, og ble ikke fornøyd med noen av de som ble tatt heller. Skal bli bedre i morgen! Uheldigvis skal vi hjem igjen på torsdag. At vi gidder å KJØRE (ja, vi må faktisk kjøre med buss og ta ferje) til Tyskland på mandagen og hjem igjen på torsdagen er ganske utrolig egentlig. Jeg sov heldigvis ca hele turen fra Kristiansand til Tyskland, skjønner ikke hvordan jeg klarte det. Nettet er ikke verdens beste her, så har sittet en goood stund for å få lastet opp bilder! Vi har ikke nett på hotellrommet, så sitter å loader masse episoder av SOA mens jeg er i resepsjonen. Slutter av her nå, kan heller prøve å oppdatere tidligere og heller to ganger i morgen! Håper dere alle har hatt en fin dag :) Gleder meg til å komme ordentlig i gang med blogginga når jeg kommer hjem igjen, har vært veldig sløv i det siste. 

 • 36

  Klarer egentlig ikke helt å fatte at jeg reiser til Berlin i natt. Jeg har ikke begynt å pakke og såvidt tenkt på hva jeg skal ha med meg. Tror jeg skriver det hver gang jeg skal noe, men jeg er virkelig dårlig til å pakke! Helt sykt dårlig faktisk. Ender alltid opp med å såvidt bruke noen av de klærne jeg har pakket med. Jeg glemmer ALLTID tannbørse! Uansett hva! Selv om det er det første jeg pakker, så klarer jeg alltid på et eller annet vis å somle den ut av baggen igjen. Dette skulle egentlig bli tidenes mest effektive dag, men den har overraskende nok blitt det stikk motsatte. Hehe. En slapp søndag med andre ord!  I dag er siste sjanse til å stemme på meg som ''Beste dagens outfit'' i Vixen!! Tusentusen takk til alle som har vært med på å stemme meg frem til å bli finalist! Betyr virkelig mye. Dere kan gi deres stemme til meg HER!

 • 22
  Hadde likt å visst hvor mange timer jeg har sittet her gjennom livet mitt, spesielt hvor mange penger jeg har brukt.

 • 22
  Skinnjakke Carlings Blazer Monki Bukse og solbriller Bik Bok Belte Gina Tricot Veske Cubus

  Sjansen for at det kommer en kommentar  her der det står ''åj, det så kaldt ut'' er ekstremt stor. Jeg hadde ikke gått sånn her kledd hvis jeg hadde frøset ræva av meg :) Sola har stekt i hele dag, og jeg har nesten vært litt for varm. Dessuten så går jeg alltid med ull på hvis jeg går med ''tynne'' jakker, noe som hjelper veldig mye. Jeg har også på skjerf og hansker, men tar det av før bilder. Hvis jeg fyrser, så kler jeg på meg :) Tenkte bare å fortelle dette enda en gang, så slipper dere å bekymre dere om at jeg er kald! Hehe. Ellers har jeg fått gjort en del ting jeg måtte ordne og vært en tur i byen med Inga. Skal bare slappe av litt nå før Hanne kommer opp en tur! Planene for kvelden er enda litt usikre, men tror bare vi skal slappe av og være usunne. FUCK TRAINING AND HEALTH, EAT MORE CHOCOLATE

  Ha en fin dag videre :)

 • 30


  Lue Oslove.no Jakke Cubus Bukse Bik Bok T-skjorte Junkyard.com 

  Nå har jeg begynt å tenke veldig på hva jeg skal pakke med meg av klær til Berlin, og ikke minst hva jeg skal pakke med meg til Oslo. Hva skal jeg gå med på Vixen? Haha. Jeg har 2 kjoler og eier ikke et eneste par med høyhælte sko. Dette blir bra, Martine! Jeg er veldig dårlig til å pynte meg. Nå skal jeg bruke litt tid på å svare på mail. Det er jeg så ufattelig sløv til.. dårlig egenskap! Ha en fin kveld :)

 • 13  Vi skal lage reklamefilmer, så  i dag har vi vært på møte med de forskjellige bedriftene vi skal lage for. Kunne med andre ord sove lenge og gå hjem tidlig! Passa meg veldig bra kjenner jeg. Vi har bare gått rundt i byen og sittet på standard cafeen. Utrolig fint vær i dag, og var ganske varmt og! Spesielt å sitte i solsteiken på cafe. Tror ikke jeg har nevnt det før, men jeg reiser til Berlin neste uke! Vi skulle egentlig på klassetur til Praha, men det ble selvfølgelig ikke noe av. Da fikk vi heller beskjeden ''Hei, vi reiser til Berlin om 2 uker''. Saldoen min har stått veldig fint på 0 kr og 41 øre hele denne uka, så håper at lønningene mine kommer fort som faen. Vi reiser på mandag og kommer hjem på fredag! Jeg skal prøve å forhåndsskrive noen innlegg, og høre om jeg kan få blogget der borte. Uka etter det har vi vinterferie, og jeg stikker til Oslo på blant annet Vixen blog awards. Gleder meg!! 

  Etter 10 februar går det ikke an å stemme på finalistene til Vixen lengre, deeet er ikke lenge til. Så dere kan fortsatt stemme på meg HER! Tusen takk til alle som har stemt til nå :)

 • 27


  Sko Vet ikke Bukse Bik Bok Skjorte Sand Jakke Urban Outfitters Vest Y&K 

  Har ikke blogget på et par dager fordi jeg har vært syk. Var egentlig ikke så veldig gira på å vise trynet mitt i dag, men tenkte shittpåååå. Var hjemme fra skolen i dag og, men ble veldig mye bedre i løpet av dagen, så var en liten tur i byen med Jenny. Trengte virkelig å få litt luft. Er det noe jeg ikke klarer så er det å ligge/sitte stille over lengre tid. En ting er jo at jeg har litt problemer med ryggen, så hvis jeg ligger/sitter for lenge i samme stilling så blir det baare helvete, en annen ting er at jeg såvidt klarer å gå på kino fordi jeg blir så rastløs av å sitte stille så lenge. Haha! Skal nok være tilbake på bloggfronten igjen nå. Kunne nok ha fått presset inn et par innlegg, men har virkelig ikke orket. Nå skal jeg se Sons of anarchy med Jenny. Ha en fin kveld!

 • 55
  Bukse Bik Bok Jakke Levi's Skjorte Monki

 • 21

  De siste dagene har jeg sovet altfor lite, nesten ikke vært hjemme og ellers hatt det veldig fint. Var i Kristiansand en tur på fredag, sov et par timer da jeg kom hjem, så stakk jeg ut. Var på jobb i går, sov et par timer da jeg kom hjem og gikk ut etter det. Våknet ikke før 15.00 i dag, kan ikke beskrive hvor deilig det var å endelig få sove lenge. Er egentlig bare helt kjørt nå, og ligger å vurderer om jeg gidder å blogge mer enn dette innlegget i dag. Hvis ja, så må jeg jo nesten reise meg fra senga. Noe som er stress. Skal tenke på det, haha. Ha en finfin kveld :)

  FORRESTEN: Vet om ei jente som hadde blitt utrolig glad hvis dere hadde viet 2 sek av livet deres for å trykke HER og stemme på henne! Alt du trenger å gjøre er å trykke på stem-knappen, så er din stemme gitt. Burde vel egentlig ha spurt om dette tidligere, siden det bare er 5 timer igjen av stemminga, men har ikke hatt mulighet før nå. Takk på forhånd, dere er gode!
 • 54


  Caps Choies.com, du finner den HER Topp Bik bok

 • 36

  Kaia bestilte disse og fikk de på døra i dag. Det er mer enn bare litt greit at alle 4 jentene i familien har samme skostørrelse! Husker ikke navnet fra nettsiden de er bestilt fra, dessverre. Var noe rart.

 • 51  Hvis du vil se flere bilder og få info om hvor klærne er fra:
  1- HER, 2- HER, 3- HER, 4- HER, 5- HER, 6- HER, 7- HER, 8- HER, 9- HER, 10- HER, 11- HER, 12- HER, 13- HER, 14- HER, 15- HER

  Favoritt?

 • 35
  Lue Lindex Genser Choies.com Jakke Blend of America (tatt på nagler selv) Bukse og solbriller Bik Bok

  Akkurat nå sitter jeg på Kaffebørsen med Kaia! Skal snart hjem. Rydde litt og trene i kveld! Glemte plutselig alt jeg hadde tenkt å skrive her, så avslutter bare. Haha! 

  Ha en fin dag :)

 • 29


  Skjørt Only Topp Bik Bok Jakke Urban Outfitters Lue Cubus

  Dette har vært en helt utrolig bra dag. Kommer ikke over det, haha. Starta med at jeg mista både dataen, kameraet og mobilen i bakken samtidig, men ALT OVERLEVDE UTEN EN SKRAMME (så vidt jeg vet). Fant ut at jeg hadde kommet til finalen i Vixen, spiste pizza til lunsj, gikk over 37 000 followers på instagram, drakk meg kvalm på kakao og fikk pakke i posten fra Choies.com (viser senere)! Våkna nettopp fra en 2 timers powernap, og skal nå gjøre meg klar for dagens treningsøkt!  Ha en fin dag :)

 • 26  TUSEN TAKK til alle som har vært med på å stemme meg frem til først å bli nominert, til nå og faktisk bli en av 5 finalister i kategorien ''Beste dagens outfit''! Dette hadde jeg virkelig aldri trodd, men nå er jeg innstilt på å vinne i min kategori! Så hvis dere vil at jeg skal gå helt til tops så kan dere gå inn HER og trykke på teksta ''Gi din stemme'' ved siden av bildet av meg! Dette gir meg utrolig mye motivasjon til å fortsette med blogginga, så setter veldig pris på at dere har stemt meg frem så langt :) Takk igjen, dere er best!

  Stem på meg HER!

 • 15

  NB! CHOIES SKULLE TA SEG AV ALT! DERFOR FÅR DERE INGEN MAIL AV MEG, MEN DIREKTE AV CHOIES!
  Da har jeg trukket de 5 personene som vinner hver sin sweatshirt fra Choies.com! Kommer til å sende hver av dere en mail etter at jeg har postet dette innlegget, den mailen trenger jeg svar på så fort som mulig!  Har bare fått svar fra den ene vinneren som ble trukket i konkurransen om leggings fra Romwe, så må nesten snart trekke en ny vinner.

  De heldige vinnerne:
  Helga Strandå Kristiansen 
  Marie Fredly
  Christine Bjørnestad
  Hilde Jørgensen
  Martine C. Karlson  

  De med uthevet skrift er bare de som har blogg! Veldig fine blogger forresten, verdt en titt :) • 55


  Bukse Gina Tricot Skjorte H&M Smykke Husker ikke

  For ett år siden kunne jeg aldri ha funnet på å gå med disse to plaggene med hverandre, nå synes jeg det er en dritkul kombinasjon! Hvis du ikke har noe med striper i skapet ditt nå, så må du nesten bare springe å kjøpe noe. Neste på ''må ha'' lista mi er stripete bukser, og jeg gleder meg til å skaffe meg et par. Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på Sons of anarchy. Har heldigvis ingen planer i dag, så skal bare sove, trene og rydde litt. Ha en fin dag :)

 • 58

  For noen uker siden leste jeg et innlegg som fine Hedda hadde skrevet (innlegget kan dere finne her). Dette åpnet øynene mine. Jeg hadde jo en periode tidligere for noen år siden der jeg skrev en del innlegg som var rettet til en spesiell situasjon som aldri har blitt nevnt på bloggen før. For noen måneder siden la jeg ut en liten tekst jeg skrev rundt denne tiden, i slutten av det innlegget skrev jeg at jeg kanskje var klar for å fortelle alt bak det hele. Nå føler jeg egentlig at det er på tide, for min egen del. Jeg er egentlig ganske redd for å bringe dette opp i lyset igjen, men jeg vet at jeg er en tusen ganger sterkere person den dag i dag, enn det jeg var på den tiden. Så dette er og en liten takk til alle som var med på å gjøre meg til den sterke personen jeg er i dag!

  At et såpass uskyldig bilde som det aldri var noen mening med, skulle ødelegge så mye for meg på den tiden, hadde jeg aldri trodd. Jeg hadde vel nettopp blitt 14 år og mange kjenner seg vel igjen når jeg skriver at jeg var en veldig usikker person på denne tiden. I denne alderen er det vel heller ingen hemmelighet at jenter er (som Hedda og skrev)- direkte onde mot hverandre. Jeg tok et veldig lite drøyt bilde av meg selv i undertøy i speilet. Bildet lå på mobilen en gang jeg var ute med to jenter som på den tiden gikk under kategorien ''venninner''. Bilder som dette blir vel ikke sett på som spesielt farlig den dag i dag, folk legger jo ut bilder av seg selv i undertøy daglig. Men på den tiden var det ikke bare bare at hele byen plutselig fikk se noe som egentlig bare var ment for mine egne øyne. Før jeg visste ordet av det hadde hele byen bildet på mobilen sin. I en såpass liten by som Flekkefjord, ble ting som dette veldig store i forhold. På denne tiden visste jeg ikke hvordan det hadde kommet ut, og ante ikke hvem som kunne ha gjort det. Nå vet jeg veldig godt hvem som gjorde det, men jeg ser ingen hensikt i å ta det opp med dem nå. Selv om fristelsen har vært veldig stor mange ganger. Jo fordi de fikk meg til å føle meg så liten å patetisk som over hodet mulig.

  Dette gikk veldig inn på meg på den tiden, og jeg fikk det utrolig vanskelig med meg selv. Selv om jeg aldri fikk noen direkte kommentarer om bildet (hvordan jeg så ut), så har jeg aldri følt meg så stygg og ekkel som på den tiden. Jeg gikk ikke ut av huset med mindre jeg følte jeg måtte, fordi jeg hele tiden følte at folk så på meg med ''avsky''. Hver gang jeg gikk forbi folk på gata, knakk jeg sammen innvendig, fordi jeg funderte på hva de tenkte når de så meg. Bare tanken på at folk hadde det bildet på mobilen sin, og at det var et samtaleemne, gjorde meg kvalm. Det tok en stund før jeg kom over det, og enda litt lengre tid før Flekkefjord kom over det. Jeg vil egentlig ikke legge meg flat som en svekling i dette innlegget, fordi det er noe jeg langt ifra er! Selv om dette var helt jævlig for en 14 åring å gå igjennom da, så er det en utrolig ''mestringsfølelse'' for en 17 åring å sitte igjen med nå. Nemlig fordi jeg har lært så mye om andre folk, og mest av alt- jeg har lært så utrolig mye om meg selv! Jeg hadde ikke vært den sterke personen som klarer å heve seg over så godt som alt som treffer en i fleisen i dag, hvis det ikke hadde vært for smellen jeg gikk på da. Hadde det vært opp til meg, så skulle jeg selvfølgelig ha sletta hele greia fra alles hjerner og med glede gjort alt om igjen- og aldri tatt det bildet. Som sagt så var det i bunn og grunn et veldig uskyldig bilde, så det er rart å tenke på i ettertid. Hvor jævlig det fikk meg til å føle meg, hvor mye det ødela og hvor utrolig lite korttenkt ikke bare jeg var på den tiden, men også de fleste rundt meg.

  Skriver dette innlegget mest for min egen del, fordi jeg trenger å få det ut. Kanskje det hjelper noen andre, kanskje folk ser på dette som en filleting, men det viktigste her er at det hjelper meg. Jeg er ikke ute etter noen form for sympati eller lignende, fordi det har jeg fått nok av av folk rundt som trodde de forsto, mine fine venner som har prøvd å hjelpe. Takk! Uansett; ikke ta bilder av dere selv verken naken eller i undertøy på den måten. Det virker kanskje uskyldig da, men i de fleste tilfeller så går man på en smell. Til dere som har opplevd lignende; det er bare å heve seg over det og komme seg videre. Hvis ikke går du på smell nr to.
 • 35


  Den fete t-skjorta fra Junkyard.no finner du HER! Har begynt å få sansen for hvite t-skjorter med svart print. Kul t-skjorte, kult merke.

  Hadde en altfor lang og slitsom dag på jobb i går til at jeg orket å gjøre noe som helst da jeg kom hjem. Stakk opp til Thea på kvelden, spiste frukt og godteri, sovna på sofaen, så på film, spiste pizza og ellers bare hadde det koselig. Skulle egentlig ha stått på slalom i dag, men vi gadd ikke pga dårlig vær. Endte opp med at jeg har brukt store deler av dagen på å sove. Er så ufattelig sliten og trøtt. Ulempen med å sove mye og bare ligge stille er jo at du ikke akkurat får mer energi av det. Ond sirkel. 

  Ha en fin kveld :)

  Har trukket de to vinnerne av leggings fra Romwe! Det ble Helene Hogseth og Susanne Sivertsen :) Trenger svar på mail så fort som mulig. 

 • 46
  Jakke Bik Bok Bukse Junkyard.no HER Lue og genser Cubus

  Har lovet lillesøstra mi å bake noe med henne i kveld, så skal snart ned å kjøpe inn det vi trenger. Søta har gledet seg i mange dager, haha! Vi er ikke så glade i å bake her i hus, og gjør det kanskje en gang i året rundt juletidene. Fordi mamma føler hun må, og fordi Erle maser så. Skal snart på møte med rockeklubben. Senere i kveld får jeg besøk av mine fine jenter, vi skal lage pizza og ellers bare slappe av. Lover dere at vi lager verdens beste hjemmelagde pizza! Får vann i munnen av å tenke på pizza. Gleder meeeg. Trekker også vinneren av Romwe-konkurransen i kveld, dere kan fortsatt melde dere på HER!

  Ha en fin dag :) 

 • 704

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Choies.com! Denne gangen blir det hele 5 vinnere! Hver av vinnerne får hver sin sweatshirt, for å sjekke ut hvordan de ser ut kan du trykke HER! Disse er ganske nye, men allerede utrolig populære! Selv liker jeg de dødsgodt og venter på den i midten på bildet under, bare i grå med svart skrift.  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Like Choies på facebook HER!

  - Trykke ''liker'' på facebookknappen i bunnen av dette innlegget.

  - For ekstra sjanse til å vinne må du registrere deg på Choies.com, det kan du gjøre HER

  Skriv som kommentar hva du har gjort av punktene over, og HUSK MAIL!!

  Konkurransen avsluttes 29 januar! LYKKE TIL! :)

 • 37

  Første videoen jeg har redigert alene, haha. Herregud jeg har aldri følt meg så amatør før i mitt liv. Var ikke såå vanskelig da, men videoer er noe jeg skal bli flinkere på! Øvelse gjør mester, vet dere. Synes vertfall at det er gøy med variasjon, uansett hvor bra det er. Glemte selvfølgelig å endre størrelse på selve videoen igjen, og ble brå slutt på sangen. Hehe, jaja. Shit happens. Håper dere liker den! Bilder fra antrekker, og info om hvor klærne er fra finner dere i innlegget under.

 • 50
  Bukse og smykke Bik Bok Sko Din Sko Jakke Choies.com Genser Herreavdelinga på Cubus Lue Cubus Solbriller H&M Hansker Vet ikke

  I dag var i på utdanningsmesse (?) på VGS her i byen, og pga buss osv tilbake til Kvinesdal ikke lot seg gjøre uten at vi måtte sitte på skolen i 3 min for å så gå hjem igjen, så fikk vi gå kl 11. Veldig greit, kan man si! Filmet litt når vi tok bilder i dag, så skal se om det kan bli en video ut av det. Har en del jeg gleder meg til å vise dere, venter blant annet på en pakke fra Jukyard.no! Årh, var egentlig masse jeg skulle skrive på dette innlegget, men fikk helt hjerneteppe nå. Skal ut å jogge med Hanne og Inga nå, så har ikke tid til å vente til det kommer tilbake heller. Ha en fin kveld :)

 • 22

  Hva savner du i livet ditt for å kunne erklære deg lykkelig? Vet ikke. Tror lykke kommer og går, og bare er kortvarig. Glede derimot. Trenger vel litt mer betenkningstid denne.

  Hvorfor virker du alltid så frekk og sur når du skal svare leserne dine hvis de lurer på noe, eller gir det litt kritikk? Får du det inntrykket fordi jeg ikke bruker hjerter og smilefjes? Fordi svarene mine er aldri ment ''sure'' på vanlige spørsmål. Kritikk elsker jeg å bare skrive tull og dritt tilbake til, spesielt når jeg aldri får noe spes bra (konstruktiv) kritikk, men bare tåpelige ting. Jeg gidder heller ikke å sprudle av glede når folk sier at jeg må slutte med alle de ''mongolide'' uttrykkene mine på bilder, fordi det kommer ikke til å skje :) Du trodde jo jeg kom til å svare frekt på denne og. Kan vel bare si at jeg mener ikke at dette var et frekt svar. Så kan du vurdere videre ut ifra det. 

  Skal du på festivaler i sommer? Det blir nok mest sannsynlig Hove på meg, og selvfølgelig Flekkefjords kjære gode gamle Fjellparkfestival! Disse to er de eneste som er planlagt, resten tar jeg som det kommer :)


  Hove 2012!

  Blir du ikke lei av deg selv med tanke på at så mye bilder på bloggen og insta er av bare deg hver dag? Haha, LEI MEG? Min blogg, min instagramprofil. Jeg legger jo ut det jeg selv vil. Du nevnte i kommentaren (tok det ikke med pga det ikke var spørsmål) at jeg har mange bilder av bare meg i forhold til mange andre bloggere. Hvor kjedelig hadde det ikke vært hvis alle bloggere var like? Alle blogger har jo forskjellige ''temaer'' og, og hva de velger å fremstille på bloggen. Sorry hvis du er lei av trynet mitt, men jeg kommer nok ikke til å slutte å legge ut bilder av det. Heller det enn en snusboks sier nå jeeeg :)

  Har du noen gang prøvd å lage honningbarn? Hahahahha! This crap made my day.

  Er det noen som inspirerer deg livsmessig, noen du ser opp til? Usikker, men ser veldig opp til Angelica Blick! En helt fantastisk kvinne.

  Er du politisk engasjert? Vil nå ikke si at jeg er så veldig engasjert nei, men holder meg på venstresiden!

  Turn on på gutter? Vet ikke, men kan si veldig klart at gutter som spiller dumme virkelig er turn OFF!

  Favoritt-øl? Drikker mest Tuborg, så må vel bli det.

  Snuser du? En snus på fest en gang i blant ja, men aldri ellers. Ekkelt.

  Hvor høy er du? Jeg er 1.70!

  Er det høyt å være 1.75 når man er jente? Jeg skulle ønske jeg var fem cm høyere! Så nei, jeg menner ikke det.

  Hva har du planer om å gjøre etter VGS? Jeg har virkelig ikke peiling, og det skremmer meg litt.

  Hvordan opplevde du Hove-festivalen? Det var helt utrooolig gøy, virkelig en opplevelse man må gjennom! Sove i gjørme, se ut som et helvete, gå på dritbra konserter, treffe mange nye folk - hadde en veldig bra uke!

  Sov du på campen under hele Hove-uka? Ja, da får man virkelig kjenne på festival-livet! 

  Hvor er du fra? Jeg bor i Flekkefjord, liten by på sørlandet. 

  In flames eller Lamb of god? Herregud du kan ikke spørre om noe sånt... Tror jeg må si In flames da, etter tre konserter og lengst forhold til dem ligger de nærmest hjertet. Hihi.


  In flames, Norway Rock 2011 og Lamb of god, Hove 2012

  Favorittblogger? Angelica Blick!

  Kan vi få høre hvordan du snakker? Eg lige virkelig ikje tanken på å sidda å snakka foran et kamera, haha. Dialekta mi eine seg ikje t sånt. Kanskje ei gång, men he ingen plana om å gjør nge sånt i nærmaste framtid.

  Har du vært i Farsund? Jaa, det er ikke så veldig langt herfra. Har spilt fotballkamp der et par ganger, og vært der noen få ganger utenom!

  Hva får deg til å smile? Jeg smiler og ler HELE tiden. Bortsett fra på bloggen. Det er veldig mye som får meg til å trekke på smilebåndet. 

  Hvilket kamera bruker du? Nikon D5000

  Hvor kjøper du klærne dine? På billigkjeder som Bik Bok, Gina Tricot, H&M, Cubus and so on.

  Har du jobb? Jobber på et treningssenter og på et bakeri, også har jeg bloggen da.

  Hvilken musikk hører du på? Jeg er metalhead.

  Trener du ofte? Omtrent hver dag.

  Hvordan er dialekten din? Heeelt fucka. Ska du ha ei jårpla?

  Hva liker du best med deg selv? Øynene mine, og at jeg er hyggelig. Nesten litt for hyggelig noen ganger. Jeg takker for ALT. 

  Hvor lenge har du blogget? Siden sommeren 2009

  Kjøpte du den slitte dongeribuksa fra Bik Bok nylig? Hvor mye kostet den? Ja, kjøpte den nettopp! Betalte enten 600 eller 700 for den, litt usikker!  • 32
  Jakke Choies.com Tights Gina Tricot Sko Din sko Lue Madlady.se T-skjorte Weekday

  Må springe, skal trene med Hanne! Ha en fin kveld :)

 • 34

  Favoritt klesbutikk? Usikker, men tror det må bli Gina Tricot!

  Hvor får du inspirasjon fra? Over alt! Blogger, tilfeldige bilder på nett, gata (når jeg er utenbys da, hehe).

  Hvilken bilde brukte du på forsidebildet ditt? Hvis du mener det jeg har i sidemenyen, så har jeg brukt Nikkor 50mm.

  Hvilken photoshop har du? Adobe Photoshop CS5.1 

  Har du hatt langt hår før? Har hatt naturlig langt hår ja, hadde til godt ned på ryggen en periode! Lenge siden.

  Hvem tar outfitbildene av deg?


  Verdens snilleste og beste, Jenny!

  Favorittrett? Dette kommer vel ikke som et sjokk på så mange.. PIZZA!

  Hvordan behandler du håret ditt? Jævlig dårlig.

  Har du søsken? Har to søstre. Kaia på 15 og Erle på 11 år!  Har du dyr? Har en katt. Han heter Kåre.

  Hva er ditt favoritt sminkemerke? Et som ikke har kommet til Norge enda, som er hemmeliiiiiig. Hehehehe.

  Hvor gammel er du og når har du bursdag? Jeg er født 23 juni 1995, blir altså 18 om noen måneder!

  Hvordan var det å møte Andrea og Benny i Oslo? Kjempe hyggelig!! Benny har jeg jo vært med før, men det var første gangen jeg var med Andrea. Utrolig koselige begge to! Skal absolutt trenge meg på og tvinge dem til å være med meg igjen :)

  Liker du å skille deg ut? Jeg ELSKER det.

  Har du 50mm 1.8 eller 1.4? Jeg har ikke peiling. Hvor ser man det?? 1.8 tror jeg.

  Har du hatt sex med en enhjørning? Seff! Både fremme og bak! HEHEH TOK DERE DEN ELLER?? Moro-hjørnet i dag.

  Hvor lang tid bruker du på å sminke deg? Varierer jo helt etter om jeg har dårlig tid eller ikke, vanligvis 10 min.

  Hvor jobber du? Jobber på et bakeri og et treningssenter. Fantastisk fin kombo! 

  Kan du legge ut bilde av deg fra da du var liten?


  Har du sørlandsdialekt? Jaa, jeg har vel det.

  Hvilken linje på VGS går du på? Jeg går media.

  Når kom du på topplista? Husker ikke når jeg kom på topplista hvis du tenker på HELE, men hvis du tenker topp 40, så har jeg vel vært der i 1 år eller noe? 

  Besøker du ofte foreldrene dine? Njaa noen ganger når jeg får mareritt sniker jeg meg inn på rommet deres og søker tilflukt. Bor nok enda hjemme jeg, hehe.

  Hadde du en blogg før explode? Nei.

  Hvorfor ''explode''? Noe helt tilfeldig to venninner kom på, fordi vi hadde jævlig dårlig fantasi.

  Er det slutt mellom deg og Christoffer? Så utroolig mange spørsmål om han/oss, haha. Skjønner dere jo da! Ja, vi har gjort det slutt. Vi ble enige om at det var bedre sånn, og at vi fungerer bedre som venner- noe vi gjør og! Mista vel egentlig bare kjæreste-følelsene for hverandre når han var borte så mye. Vi snakker sammen enda (i skrivende stund og, faktisk), og jeg er glad vi kan være såpass gode venner som vi er! Derfor jeg ikke har tatt det noe tungt, fordi det lille ekstra enkelt og greit bare forsvant, men at alt annet fortsatt er som det alltid har vært :) Håper dette svaret var bra nok!
   
  Tok ikke med så mange, vet hvor kjedelig det er å lese gjennom når det blir for langt! 

 • 23

  Våknet opp ved siden av Malene i dag. Vi har bare slappet av, spist middag på Pizza inn. I går var vi i dobbel 18-års fest, noe som var veldig koselig. Lenge siden jeg har vært ute med så mange fra mitt eget kull! Hyggelig når det først skjer! Er egentlig bare veldigveldig trøtt og sliten nå, men skal ut å jogge med Kaia om ikke så lenge! Har virkelig savnet å springe ute (klarer ikke å jogge på mølla, hater det), så det skal bli deilig! Skal bli tilsendt noen bilder fra gårsdagen i løpet av kvelden, så får nok laget innlegg med dem i dag. Skal også prøve å få svart på noen spørsmål, noe jeg ikke har fått gjort enda.. Ha en fin kveld, alle sammen :) • 593

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang en giveaway i samarbeid med Romwe.com! Det blir trukket to heldige vinnere som vinner hver sin tights. De har utrolig masse kult! Legger ut bilder av fire av mine favoritter under her. Dere kan sjekke ut de forskjellige tightsene til Romwe HER!
  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED: 
  - Like DENNE og DENNE facebooksiden (begge tilhører Romwe)!
  - Skrive mailadressen din i kommentarfeltet! 
  - Ekstra pluss hvis du registrerer deg på Romwe sin nettside, bare gå inn på siden HER!

  Skriv i kommentarfeltet hvis du har gjort alt som trengs for å vinne, husk mailadresse slik at jeg kan få kontaktet vinnerene :)

  LYKKE TIL! Konkurransen avsluttes neste fredag, altså om en uke!

 • 30
  Jakke Cubus Bukse Bik Bok Genser Vet ikke Sko Din sko Smykke Husker ikke

  Valgte bare noe enkelt under den nye jakka, så gikk for helt svart. Turtleneck'en gjør liksom en del bare den. Gikk en liten tur til byen med Jenny etter skolen, vi satt bare på cafe og snakket. Kjenner at jeg har ekstremt lyst til å sove litt nå, men vet at hvis jeg sovner så ender jeg opp med å sove bort store deler av dagen/kvelden. Skal ikke noe spesielt i dag. Prøve å få samlet jentene hos en av oss! Alltid like koselig :) Tenker jeg skal begynne med innkjøp, men kommer til å ta bildene noenlunde som på de i innlegget under. Fordi klærne får dere jo se i antrekk i løpet av kort tid uansett! Hadde jeg tenkt på akkurat det, så hadde jeg aldri stilt spørsmålet. En del smarte lesere der ute! 

  Ha en fin dag videre :) 

 • 32  Får ofte spørsmål om jeg kan legge ut innkjøpene mine, og nå lurer jeg på å kanskje starte med det! Jeg kjøper ikke klær så ofte, og hvis noen skulle lure på hvorfor; så er det fordi Cubus så godt som er den eneste klesbutikken vi har. Jeg må reise bort for å handle. Har alltid tenkt at siden jeg ikke kjøper klær så ofte, så er det ikke vits, men kanskje det bare er greit? Så blir det ikke så veldig ofte osv. Jakka over kjøpte jeg på Cubus i dag! Har siklet på den altfor lenge, men aldri hatt ork til å bruke penger på den. Fant den på tilbud i dag, så klarte ikke å holde meg unna. Fra Cubus (som dere ser), og kjøpte den i str 38, hvis noen skulle lure.

  Trenger bare å vite om dette er noe dere fortsatt er gira på? Og om jeg isåfall skal ta bildene sånn ca som på de over, eller om jeg skal ha klærne på meg? Jeg har null, nada meninger akkurat her, så denne ganga er det opp til dere! Kunne jo sikkert ha ''byttet på'' hvordan jeg tok bildene, men liker å holde meg til en måte.

 • 66


  Lue Madlady.se Jakke Choies.com Solbriller Bik Bok

  Det seriøse trynet mitt funka ikke i dag, så måtte kjøre på med et smil. Det synes jeg egentlig nesten må til og. Noen ganger. Liker faktisk virkelig ikke å smile på bilder! Nå må jeg rydde litt før fine Malene kommer! Vi skal vel en tur til byen og ellers bare slappe av. Fikk ikke tatt bilder på skolen i dag, men heldigvis var det bittelitt lys igjen ute da jeg kom hjem. Vandrer rundt i treningstights i hele dag, orka ikke å dra på meg vanlige klær etter gym. Ha en fin dag :)

 • 10  Ble tilsendt denne, og jeg er med på et par klipp. Så tenkte å dele den med dere! Som sagt så var det en utrolig koselig kveld :) Dere kan se bilder fra kvelden HER!

 • 27


  Må bare elske disse solbrillene!! Fra Choies.com, direktelink HER! Vesten er fra Bik Bok og t-skjorta er fra Weekday.

 • 20
  http://www.choies.com/product/the-metal-clasp-and-hollow-round-toe-shoes1

  Ååh, som jeg gleder meg til å bruke disse til våren og sommeren! Kan ikke akkurat se bort ifra at jeg kommer til å ta de i bruk før varmen kommer heller da. Elsker splitten på sidene! De er utrolig gode å gå i, har trasket rundt i dem siden jeg prøvde dem på. Har siklet på disse en god stund, og endelig er de mine! De er fra Choies.com og du finner direktelink til skoene HER!

 • 27
  Fuskepels Bik Bok Genser Zara Bukse Urban Solbriller Bik Bok Hårpynt Madlady.se

  I dag har vi langdag på skolen, så sitter her enda med andre ord. Jeg får en del spørsmål om jeg tør å gå med klærne jeg legger ut på bloggen på skolen. Svarer på det er ganske enkelt; JA! I ukedagene er alle antrekksbildene tatt på skolen, sånn som de over :) Spesielt nå på vinteren så får jeg ikke tid til å ta dem hjemme før det blir mørkt. Så da sier det vertfall seg selv at jeg absolutt ikke har noe problem med å gå med det jeg vil på skolen! Forsov meg litt i dag, så kasta egentlig bare på meg noe. Denne dagen har gått så altfor, altfor sakte! Holder på å skrive en oppgave nå, må bli ferdig med den før skoleslutt, så må avslutte her. I dag er det bare trening som står på planen foreløpig! Ha en fin dag :)

 • 24

  Image and video hosting by TinyPic

 • 133


  Hadde jo egentlig planer om å ha en spørsmålsrunde da jeg var i Oslo, som dere kanskje merka så ble ikke det noe av. Setter derfor bare i gang en nå! Siden det har blitt en del nye klikk her på bloggen, er det nok en del spørsmål ute å går. Skriver bare ned spørsmål og svar underveis, og poster første innlegg med svar på lørdag! Som vanlig er det bare å spørre om hva som helst, men dere- som meg, har vel også grenser på hva som blir for personlig osv :) Må springe nå, så ble bare et kjapt innlegg uten bilder denne ganga!

  Spørsmål blir ikke tatt med i svar-innleggene med mindre det blir skrevet ned i dette innlegget!

 • 59
  Skjørt Only Skjorte H&M Lue Cubus Skinnjakke Carlings Vest Lindex Solbriller Bik Bok

  En altfor lang og kjedelig skoledag, gikk en tur til byen med jentene etterpå. Nå ligger jeg bare å slapper av, vurderer å sove litt, men gidder ikke sove bort hele dagen heller. Hverdagslige problemer, hæ. Har fått helt hekta på en serie som heter Sons of Anarchy, så sitter dagen lang og ser på det. Er så gøøy! Elsker serier, men er veldig kresen. Husker den ganga jeg skrev på twitter at One Tree Hill var tidenes kjedeligste serie, da fikk jeg masse hat-meldinger. Haha, priceless! Nok unødvendig babling. Ha en fin dag :)

 • 25 • 23  Takk for en fin helg Andrea og Benny ♥ Må gjentas!

 • 44
  Jakke Choies.com Sjerf Monki Bukse og solbriller Bik Bok T-skjorte Weekday Sko Din sko

  Har blitt helt forelska i denne buksa, så kan vel bare forberede dere nå på at den kommer til å bli brukt en del. Slapp dag på skolen! Skal rydde rommet når jeg kommer hjem, og ellers kommer dagen til å gå til jobb og trening! Alle mandagene mine er helt like. Alltid.

  Hadde hele 16 494 unike folk inne på bloggen min i går (vet at det ikke er det tallet som står på blogg.no, men det er fordi de ikke teller med utenlandske lesere, noe som forresten er teit)! Må si tuusen takk til fineste Andrea som linket meg ♥ Vet jo at sjansen for at det holder seg såå høyt er ganske liten, men satser på selvfølgelig på at det ikke synker helt tilbake til ''normalen''! Hei hallå til nye lesere, håper dere vil fortsette å følge meg, så skal jeg sørge for bedre blogging fremover :)


  Ha en fin dag!  

 • 38
  Bukse Bik Bok T-skjorte Weekday

  Nå sitter jeg her med jentene og slapper bare av. Utrolig lang togtur hjem, men det gikk greit! Har hatt en utrolig fin langhelg med Benny og Andrea! Må virkelig gjentas! Savner Oslo allerede. Flekkefjord slo meg som en knyttneve i trynet da vi kjørte inn i byen. Glad jeg ble en dag lengre, hadde jo ikke akkurat noe å gjøre her hjemme, og det er jo ikke så altfor ofte jeg er i Oslo! Tusen takk til fine Andrea som har linket meg på bloggen hennes  Benny holder på å redigere en video fra helga, så den kommer vel ut om ikke så lenge. Nysgjerrig på hvordan den blir :)

  Ha en fin kveld videre! 

 • 43


  Lue og fuskepelsvest Lindex Skinnjakke Carlings Skjørt Stylegodis.com Sko H&M T-skjorte Weekday Veske Cubus

  I dag har vi bare gått rundt i Oslo, har fått shoppet litt til og ellers har vi bare slappet av. Elsker skjørtet jeg gikk med i dag! Det er fra Stylegodis.com og har en shorts under i stedet for underskjørt! Utrolig praktisk! Kanskje ikke akkurat helt rett å gå med på en så kald dag som det var i dag, men frøs ikke ordentlig før vi skulle hjem. Vi har ikke snø eller minusgrader hjemme, så hadde ikke pakket med meg noen varme klær. Tenker ikke så langt jeg, haha. Gikk fint da! Nå sitter vi hos Andrea og vi skal vel ut senere. Ha en fin kveld! 

 • 18

  Omtrent alle bildene er fra Bjørn-Erik sin blogg, det siste er fra Maren sin!  Det siste bildet er tatt fra søte Maren sin blogg, resten er tatt fra Bjørn-Erik sin og to instagrambilder! Var en veldig hyggelig kveld, fikk møte og hilse på mange koselige folk! :) Prøvde selvfølgelig å ta noen bilder med mitt kamera, men det ble ikke supervellykket, så da ble det heller litt stjeling av noen få bilder fra Benny, hehe! Nå gleder jeg meg egentlig bare til selve Awarden!

  De trekker de 5 siste finalistene i hver kategori i morgen, så dette er den siste dagen med stemming. Noe jeg ikke visste før et par dager siden, er at man kunne stemme hver dag(?). Uansett, hadde satt veldig pris på akkurat din stemme. Kan ikke beskrive hvor moro det hadde vært å gått videre! Dere kan stemme på meg i kategorien ''Beste dagens outfit'' HER! Tusen takk til dere som allerede har stemt, blir så glaad!

  Sto opp for ikke så lenge siden, står nå og fikser meg. Vi skal til byen en tur og møte Andrea om ikke så lenge, blir koseliig! SKulle jo egentlig ha reist i dag, men ble på en eller annen måte overtalt til å bli til i morgen. Er jo ikke så ofte jeg er i Oslo, så hvorfor ikke utnytte det :) Ha en fin dag!

 • 40
  Bukse og jakke Bik Bok Sko H&M Lue og veske Cubus Smykke Only

  Har bare gått rundt i Oslo i dag! Skulle egentlig ha dratt hjem i morgen tidlig, men blir her til søndag heller! Nå sitter vi hos Andrea og skal bare slappe av :) Ha en fin kveld! • 32

  I dag har vi hatt utrolig fint vær her, men uheldigvis kunne vi ikke se sola pga et tjukt lag med tåke som har ligget å irritert oss alle i et par dager nå. Hvis noen skulle lure på hvordan jeg helt magiskt vet at vi egentlig kunne hatt helt blå himmel og strålende sol, så er det fordi tåka ikke ligger så høyt, så på alle høyder er det fantastisk. I dag skal jeg trene og finne noen antrekk å pakke med meg til Oslo i morgen! Er fremme i 13-14 tiden på dagen, vi skal vel ikke gjøre så mye før Meet and greet med semifinalistene til Vixen på kvelden! Kommer hjem igjen lørdags kveld. Tar med dataen for å ha noe å gjøre på toget. Fikk beskjed om at Bjørn-Erik sitt nett hadde konka, så vet ikke hvor mye blogging det blir der borte. Kjenner jeg meg selv rett, så hadde jeg vel ikke blogga uansett! Haha. Lurte på om jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde i kveld eller noe? Slik at det blir noe aktivitet her mens jeg er borte. Så kan jeg svare når jeg sitter på toget på vei hjem. Åh, genial plan. Det gjør vi.

  Mitt lille bloggfravær skyldes egentlig enkelt og greit bare dårlig vær og lite motivasjon. Har egentlig gått kledd som en dass og bare hatt håret i strikk de siste dagene. Dette som skulle bli et dritbra bloggår! Må slutte å si sånn, for alltid når jeg sier noe som det, så ender det alltid opp med å ikke skje. 

  Ha en fin dag :)

 • 59


  Jakke og bukse Bik Bok Genser Romwe 

  Har hatt en fin dag! Bare slappet av og vært på både Kinarestaurant og Pizza inn med jentene. Hadde egentlig planer om å faktisk blogge bra i dag, men ne. Har ikke orket. Utrolig mye som skjer for tiden, både godt og vondt. Så er litt sliten egentlig. Stikker til Oslo i slutten av uka, så ser egentlig bare frem til det nå! Nå sitter vi og ser på film, og nå klikker de vel snart fordi jeg har brukt så lang tid på dette innlegget. Jeg bruket alltid lengst tid på de korteste innleggene. Gir mening. 

  Ha en fin dag :)

 • 53


  Jakke Levi's Genser og bukse Gina Tricot Sko DNA Smykke Bik Bok Solbriller H&M

  Akkurat nå sitter jeg, Malene og Jenny hos Johanne. Vi skal arbeide med en mediaanalyse. Klarte selfølgelig å sovne på sofaen, så kom litt sent. Blir ikke mer blogging i dag, med mindre jeg plutselig av en eller annen grunn får en veldig unik trang til å lage et innlegg. Ha en fin kveld :)

 • 35
  Jakke og bukse Bik Bok Lue Cubus Skjorte Sand

  Så bra med så mange fine tilbakemeldinger på videoen! Den kunne nok ha blitt veldig mye bedre, og ser masse som kunne ha vært annerledes nå, MEN man må jo starte en plass. Skal prøve å få lage noen slike en gang i blant. Tenkte å kanskje prøve på vertfall en, kanskje to i måneden? Synes det er gøy med forandring og noe annerledes selv, og siden jeg haater å snakke foran kameraet, så synes jeg at dette er en bra løsning på videobloggproblemet! :)

  I dag har jeg vært i byen med jentene, veldig koselig som alltid!  Ser virkelig ikke frem til å begynne på skolen igjen. Sovna ikke før halv 5 i natt, så kan vel si at døgnrytmen min er ganske på trynet for tiden. Hadde egentlig lovet å være med å trene i kveld, men dropper det. Det er tross alt siste dagen med fri før skole, haha. Tar det heller i morgen! Når det ikke er skole tar jeg ferie fra aalt.

  Ha en fin kveld :) 

 • 66  FØRSTE GANGA MI! No hate, hehe. Lagde den bare raskt uten noe spesielt. Er dette noe jeg burde fortsette med? Vet at videoblogger er veldig etterspurt her, men dette her er vel bedre enn ingenting? Har tatt bilder og, så hvor klærne er fra kommer i innlegget med bilder. Jeg synes faktisk at bare dette er dritflaut, så det sier vel seg selv at videoblogger der jeg snakker ikke er så veldig aktuelt for meg enda! Tusen takk for hjelpa Jenny