Martine Rødland Egeland - hits
add meg facebook twitter instagram

30

En dag skal jeg bort. En dag skal jeg starte på nytt. En dag skal jeg ta kontroll. En dag skal jeg bli sterk. En dag skal jeg forandre meg. En dag skal jeg slutte å skyve ting foran meg. En dag skal jeg gripe sjanser. En dag skal jeg vise folk hva jeg er laget av. En dag skal jeg motbevise drittsekkene som ødela. En dag skal jeg finne meg selv. En dag skal jeg leve livet. En dag skal jeg finne den rette. En dag skal jeg finne en å stole på. En dag skal jeg finne en jeg kan åpne meg til. En dag er du, du og du ute av livet mitt. En dag skal jeg ikke bli misforstått. En dag skal du få se hvem jeg egentlig er. En dag skal jeg vise deg hvor feil du tok. En dag skal jeg oppleve verden. En dag skal jeg stå på egne ben. En dag..

Fant denne teksta da jeg gikk gjennom innleggene mine for 2012. Dette skrev jeg 12.02.12. Mye av dette står jeg for enda, kanskje alt egentlig. Bare at noe av det har ikke samme betydning i dag, som det hadde den gang. Jeg vet at jeg var ganske langt nede i denne perioden, enkelt og greit fordi jeg slet med div ting og ikke klarte å finne meg selv. Var altfor avhengig av enkeltpersoner, og derfor raste alt sammen når de kanskje ikke var der for meg lengre. Jeg har aldri vært en person som lar meg knekke uten kamp, og Som jeg skrev i ''2012'' innlegget, så har jeg vokst utrolig mye på dette året, og jeg kan si meg stolt over meg selv når det kommer til mange ting! Jeg angrer ikke på mye av deg jeg har gjort, eller valgene jeg har tatt, fordi de har gitt meg så utrolig mye i ettertid. Kanskje den mest oppbrukte setninga når det kommer til sånn her, men; man lærer faktisk av feilene sine. Så lenge du står for dem, og ikke er redd for å forstå dem, så gir de deg utrolig mye.

Jeg har fortsatt utrolig mye å lære og mange forskjellige erfaringer i livet jeg må gjennom, men hvis det er noe jeg har fått med meg i livet til nå; så er det at jeg alltid kommer meg gjennom det. Alltid.

 • 21  Takk til alle som gjorde dette til en fin kveld!

 • 33


  Jakke Choies.com Kjole Cubus Smykke Bik Bok Bukse Dr.Denim Sko TagOslo


  Jakke, sko og smykke Bik Bok Kjole Cubus

  Innlegg som dette har vært etterspurt, så tenkte å gi det et forsøk. Valgte å bruke smykket på begge antrekkene, enkelt og greit fordi den lille greia gjør så utrolig mye. Har tenkt å prøve ut en del nye ting nå, og finne ting jeg kan begynne å gjøre. Så hvis dette er noe dere vil se mer av, eller har noen andre forslag, så kom gjerne med dem :)

 • 33

  Håper dere alle får en suuperfin kveld! Nå skal vi ned til Hanne og spise kalkun og oreokake til dessert. Hadde det ikke vært for Hanne så hadde jeg måttet nøye meg med frossenpizza i dag! Satser på at det blir en bra kveld, til tross for det dårlige været. Skal huske å ta noen bilder i kveld, er det noe jeg er dårlig til, så er det å ta bilder når det faktisk skjer noe. GODT NYTTÅR


 • 23
  Jeg stresset alt for mye med å lage et ordentlig innlegg om mitt 2012. Så da tok jeg heller å plukket ut bilder fra hele året og laget en giiiga collage ut av dem! Synes egentlig at året har vært ganske bra. Ut ifra det jeg har lest og selvfølgelig husker selv, så var det første halvåret ikke noe å skryte av, det så man veldig godt på bloggen og. Liker best blogginga mi når sommeren begynte og frem til nå. Jeg har vokst utroolig mye i løpet av dette året, og lært masse om meg selv! Jeg er ikke samme person som jeg var for 1 år siden, noe jeg nesten er litt stolt over å si. Jeg er glad jeg har de erfaringene i livet som jeg har, og at så mange skulle komme i løpet av 2012 var jeg ikke forberedt på, men det har gitt meg veldig mye tilbake. Noe jeg er glad for. Jeg har virkelig troen på det nye året! Har gått inn for at jeg skal jobbe mer med bloggen, og prøve å forbedre den veldig. Kanskje til og med begynne med videoblogger(!!). Haha! Jeg gleder meg alltid til å starte på nytt, og hva gir deg vel en bedre sjanse til å gjøre det enn ett nytt år? Denne ganga gleder jeg meg!

  Lykke til i 2013 alle sammen! 

 • 18  Mange av dere tror tydeligvis at jeg kan synge. Det har seg altså slik at ikke alle har fått denne unike gaven til å treffe de rette tonene og få folk så fascinerte at de faktisk vil høre på deg. Jeg elsker å synge, bare ikke alene foran folk, og ikke på bloggen. Kanskje en gang, i fremtiden. Har jeg noen gang fortalt dere at jeg begynner å le når jeg blir nervøs? Ikke bare litt, men kan få skikkelig latterkrampe. Har fått noen spørsmål om jeg spiller noen instrumenter. Jeg har spilt piano i 4-5 år, og angrer veldig på at jeg sluttet. Kan så godt som ingenting nå. Jeg spilte cornet i korps i 6 år, og stortrivdes alle dagene i året utenom 17 mai egentlig. Ellers har vi alltid hatt gitar her hjemme, så spilte en del før. Vi har piano og trompet og, så egentlig ingenting som hindrer meg i å begynne å spille igjen. Musikk har alltid vært en stor del av hverdagen min, og med mindre jeg brått blir døv, så kommer det til å være det frem til den dag jeg ikke eksisterer lengre. 

 • 20

  Til rosa tupper har jeg brukt Color Rub fra Soar.no. Dere finner dem HER! Er en stund siden jeg tok i fargen, så den har falmet litt siden da. Funker ganske bra og er lett å bruke! Alt du trenger en en vannflaske til å spraye på vann i håret, så gnikker du bare Color Rub i det våte området (jeg liker best å gjøre det med fingrene). Det er også lettere å gjøre det på extensions som du legger på et håndkle eller lignene, enn å gjøre det direkte på håret. Tar kortere tid. Lufttørk håret etterpå. Fargen sitter bedre i hvis du bruker rette/krølltang på det etterpå. Jeg slet litt med å få det til å se bra ut første gang, men andre gang gikk det mye bedre.

 • 55  Image and video hosting by TinyPic

  Elsker kjolen min fra Stylegodis.com! Den passer meg heelt perfekt, så var veldig heldig med den. Jeg har den i størrelse S! Glemte selvfølgelig å ta bilder av kjolen bakfra, men direktelink til kjolen og flere fine bilder av den finner dere HER! Er utrolig fornøyd, og gleder meg til å bruke den i morgen! 

 • 15

  Våknet for ikke så lenge siden, må nesten dra meg opp av senga snart. Tenkte å ta bilder av nyttårskjolen min i dag, siden jeg mest sannsynlig får dårlig tid til det i morgen. Skal sminke hele tre av venninnene mine i morgen, og blir vel hår på hun ene og. Burde nesten ta penger for dette her snart! Neida (joda). Gleder meg faktisk veldig til det nye året. Tror det kommer til å bli veldig bra! Er en del ting som skjer, og jeg tror det blir dritbra. Har forresten tenkt tanken om å lage et innlegg med et par bilder fra hele 2012, måned for måned. Har gått gjennom arkivet mitt litt nå, og må si jeg har forandret meg en del. Til det bedre. Tidlig i 2012 var jeg jo egentlig rett og slett bare super emo, men var mye flinkerer til å skrive lange tekster. Med betydning. Kanskje starte litt smått med det igjen? 

  Ha en fin dag :)

 • 14

  Den store hemmeligheten avsløres ENDELIG! Hahah. Det hele skjer i PHOTOSCAPE! Dere kan laste det ned via google, bare søk. Det funker forresten ikke på Mac, har jeg hørt. Alt dere trenger å gjøre er å trykke på ''Filter'' for så å trykke på ''Støv'' der dere kan justere på hvor kornete dere vil ha bildet. Hvis dere ser på verktøylinja, så er det på ''Koble bilder'' jeg setter sammen bilder. Jeg lager gif i ''Animert gif''. Bare litt ekstra info som mange av dere har lurt på. Vær så gooood!

 • 19

  En liten titt på hvordan jeg har klærne mine nå. Har egentlig aldri hatt så veldig lyst på denne ordninga, på grunn av at 8 av 10 du snakker med på gata har et klesstativ som dette. Uansett, så synes jeg at det ser dritkult ut! Den vanligste måten å bruke disse er vel å ha ett stativ, med ''de fineste klærne på''. Jeg valgte tre stk, og hang opp det meste av klær. Føler jeg er i en klesbutikk når jeg skal velge noe å ha på meg, haha. Som jeg skrev i forrige innlegg, så har jeg troa på at dette er en bra ordning for et rotehue som meg. Så har jeg oversikt over nesten alt jeg har, så slepper jeg å dra ut alle klærne i klesskapet for å finne ett plagg. Fornøyd! Får veldig mange spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine ''kornete'' sånn som på bildene over, tenkte å lage et innlegg om det i kveld.

  Ha en fin kveld :)

 • 18


  Våknet, tok en lang dusj, gikk til byen med Hanne, ryddet grundig gjennom hele rommet. Kastet tre søppelsekker med søppel fra rommet, og etter at Jennny og Hanne hadde plukket ut tre bæreposer med klær til seg selv, sto det igjen en stor til å gi bort. Endelig ferdig! Mye stress, men verdt det. Vi har herpet et skap og jeg har fått klesstativ på rommet. Noe jeg virkelig trengte! Jeg er personen som drar ut alt i skapet for å finne ett plagg, så det å ha oversikt over alt kommer til å gjøre det mye lettere. Håper jeg. Kommer nok til å finne en fin måte å rote det til, men skal skjerpe meg i tillegg. Så blir blir bra. Nå kan jeg kanskje endelig legge ut bilde av rommet mitt? Får så utrolig mange spørsmål om det at dere aner ikke. Har fortsatt VERDENS styggeste teppe på rommet da, men forhåpentligvis blir det og gjort noe med i løpet av neste år. 

  Har rett og slett hatt mer enn litt å holde på med i dag, så det er grunnen til dagens fravær. Blogginga har ikke vært suuperbra i det siste, men den skal bli bedre. Hehe. Nå skal vi ut en tur! Ha en finfin kveld :)

 • 46


  Jakke Choies.com Skjorte Sand Solbriller H&M Bukse Bik Bok 

  Elsker den nye jakka mi fra Choies.com!! Var akkurat det jeg trengte og jeg kunne faktisk ikke ha blitt mer fornøyd :) Har den i M, og den sitter perfekt! Direktelink til jakken HER
  http://www.choies.com/product/locomotive-zipper-wool-black-coat-with-leather-splicing

  Har vært på møte i Fjellparken og litt rundt i byen etter det. Nå sitter jeg og bare snakker med Jenny, skal snart fikse henne. Vi skal tydeligvis ut i dag! Må stikke hvis vi skal rekke å komme oss noen vei. Ha en fin kveld :)

  //Sponset

 • 24  Besøk og middag om litt, så stikker jeg ned i Hvelvet. Rockeklubben arrangerer konsert der i kveld. 21.00 åpner vi dørene, KOM! Prøvde å ta noen ok bilder i dag, men de ble virkelig bare dårlige. Så da lar jeg heller bare vær, iphonebilder og speilbilde gjør alltid susen. Ha en fin dag videre :)

 • 27
  Jeg får ofte spørsmål om hva jeg liker best med meg selv. Hvis jeg må plukke ut en ting på meg selv, som jeg liker best - så må det bli øynene! Noen tror vel at jeg bare safer med å si øynene, og at jeg egentlig vil si noe drøyere, feks rumpe, men ikke gjør det fordi ingen kan jo innrømme at de liker noe ''såå drøyt'' med seg selv? Haha, skal ikke gjøre om dette innlegget til noe negativt der jeg buler ut om alle meningene mine om dagens samfunn. Nei, jeg er rett og slett bare utrolig fornøyd med øynene mine! Jeg trenger ikke å bruke falske øyenvipper (har faktisk aldri prøvd det en gang), noe som jeg er veldig glad for. Ser så stress ut! Får ofte spørsmål om jeg bruker løsvipper, så her fikk dere svar på det! Jeg vet at øynene mine ofte ser blå ut på bilder, men de er egentlig grå-grønne. Haha. Så den blåfargen dere ser er vel egentlig grå, men med redigeringa på bildet gjør det dem vel blå. Jeg mener at øynene sier masse om en person, og at det å lese en persons følelser gjennom øynene er utrolig. Det første jeg legger merke til ved en person er øynene, og de er de første som ''fanger'' meg. Så alt i alt; øynene er det jeg liker best med meg selv, og egentlig på andre og!

 • 15

  Vinneren av extensions fra Californiahair.no ble MALIN (Trykk på navnet for å komme til bloggen hennes)! Gratulerer :)


  Genser H&M

  Her har jeg på to pakker extensions fra Californiahair.no i fargen #613, 50 cm lange. Jeg må ha to pakker for å dekke mitt rett avklippede korte hår. Utrolig dårlig lys på bildene, alt ser jo helt gult ut. Uansett, så skal jeg få tatt bedre bilder med håret i løpet av få dager! Utrolig deilig å ha langt og mykt hår igjen! Jeg synes helt klart at jeg passer langt hår best, føler meg veldig mye mer komfortabel med det!

 • 11


  Sko DNA Bukse Zara Jakke Gina Tricot Lue Lindex

  Hadde en utrolig fin kveld i går! Plutselig forsvant tiden, og fikk verken postet antrekk eller vinneren av extensions. Tenker å bruke samme kjole på nyttår, så da får dere heller se den da! Extensionsvinner kommer i løpet av dagen, så det er bare å melde seg på til da! Omtrent alle pakkene jeg fikk i går var håndplukket (med andre ord; ingen av dem kom som et sjokk på meg), men jeg liker det egentlig bedre sånn, enn at jeg får noe jeg aldri kommer til å gå med.  Jeg gleder meg alltid mest til maten uansett. Den smakte som vanlig helt nydelig, flinke bestemor! 

  Legg forresten merke til de nye extensionsene mine på bildene over! Er veldig fornøyd, igjen. Denne ganga har jeg farge #613, og de er selvfølgelig fra Californiahair.no! De hadde ikke inne 613 Honey, som jeg egentlig liker best, men heldigvis passer 613 like bra! I dag skal jeg nok ikke gjøre så veldig mye, ligge på sofaen og spise mest sannsynlig. Hvis jeg orker stikker jeg nok å trener i kveld, men vi får se. Frister ikke så veldig, for å si det sånn.

  Ha en fin dag :)

 • 20

  Bare et kjapt innlegg for å ønske dere alle en utrolig fin jul! Våkna opp til null julestrømpe og har heller ikke hatt kalender i år. Så var litt sørgelig. Helt til jeg fikk masse sjokolade, nye extensions og verdens fineste julekjole i posten! Alt ble brått veldig mye bedre :) Vi skal feire jul hos bestemor og bestefar på Haua (Hauge i Dalane). Tror jeg skal få tid til å ta bilder av kveldens antrekk og legge det ut før vi drar :)

   

 • 12
  Tights Monki T-skjorte Carlings Lue Cubus

  Mellom 08.00 i går morges og 03.30 i natt var jeg hjemme en time. På den ene timen sov jeg. Har vært på jobb, solgt billetter på to julekonserter og så gikk jeg ut! I dag har jeg vært heelt utslått og brukt store deler av dagen på å sove og ligge på sofaen. Kan ikke helt tro at det faktisk er jul allerede i morgen! Nå er jo ikke jeg helt juleperson, og julefølelse kan jeg ikke huske sist jeg fikk. Kunne godt ha ligget på en strand ned i varmere strøk nå, for å si det sånn. Det begynte selvfølgelig å snø igjen i dag da. Alt hadde nesten forsvunnet, så våkner jeg opp til snøstorm. Vi fikk snø 1 desember, så forsvinner den nesten helt, så kommer den igjen lille julafta. Hvem planla dette? Neida. Morsomt. Koselig. Snø på julafta må det være. Skal slutte av her, mer uniteressant kunne det nesten ikke bli.

  Trekker vinneren av extensions i morgen, PÅ SELVESTE JULAFTA! Tenkte det passa greit :)

  Håper alle har hatt en finfin dag, og at alle får en super dag i morgen :) Har planlagt litt flere oppdateringer da, så det eneste som gjenstår er bare å gjennomføre dem. 

 • 22  Tusen takk til alle som velger å stemme på meg fremfor de andre semifinalistene i kategorien ''Beste dagens outfit''! Setter utroolig stor pris på det! Litt må jeg jo reklamere, men skal love å ikke gjøre mer enn at jeg lager dette egne innlegget. Dere aner virkelig ikke hvor gira jeg ble da jeg fikk mail om at jeg var en av ti semifinalister! Igjen: Tusen takk til alle som nominerte meg :)

  Hvis dere vil stemme på meg, så trykker dere på teksta ''Gi din stemme''. Det kan dere gjøre HER! For å se de andre kategoriene og de andre semifinalistene, kan dere klikke HER!

 • 29  Lue Lindex Tights Gina Tricot Skinnjakke Carlings Vest Vet ikke

  Kjøpte denne etterlengtede lua og denne elskabare tightsen i Kristiansand i går. Hadde en utrolig koselig, men stressende hastetur rundt i Kr.sands gater! Er helt komplett håpløst forelska i både lua og tightsen. Fikk en del blikk både på skolen og her i byen, men det er sånn jeg liker det. Sånn det skal være! Ulemper med tightsen er at den drysser en del og at trående mellom beina henger fast i paljettene der, haha. Småting bare, selv om det er litt irriterende. Elsker den uansett. Har fått en del nye kule klær for tiden, også er det jo jul om et par dager, da blir det mer. Gleder meg til å vise dere fremover! 

  Har ikke helt lagt planer for kvelden enda. Hanne vil ha meg med å trene, men må si at det frister mer å sitte i sofaen og gnafse på chips resten av kvelden. Får se hvor jeg ender opp! Har såvidt trent de to siste ukene, så burde vel kanskje få ræva i gir og komme meg ned på treningssenteret, men ja. Lenge leve chips.

  Ha en finfin kveld :)

  TIL ALLE SOM TROR AT JEG FRYSER IHJEL: Ull er en fantastisk ting. Dere burde prøve det. Jeg bruker hansker og skjerf, men tar det av på bilder hvis det har seg sånn at jeg ikke hadde gått med det hvis det ikke hadde vært kaldt. Jeg bor også på sørlandet, og gradestokken hos oss ligger på rundt 0 for tiden. Vi har nesten ikke snø igjen. Så det er nok ikke like kaldt hos oss som i resten av landet :) 

 • 485

  AVSLUTTET
  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Californiahair.no! Det du kan vinne er en pakke extensions med valgfri lengde og farge! Har skrevet et innlegg om Californiahair sine extensions HER, hvis noen vil lese! Avslutter konkurransen om et par dager. 


  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  -  Like californiahair sin facebookside HER
  - Skrive mailadressen din i kommentarfeltet   LYKKE TIL :)

  Stikker til Kristiansand nå, så blir ikke mer blogging i dag! 

 • 21

  Tuusen takk til dere som har nominert meg til Vixen Blog Awards! Var så heldig å bli en av ti semifinalister i kategorien ''Beste dagens outfit''! Setter veldig pris på det, og det gir meg veldig mye motivasjon :) HER kan dere se alle kategoriene, og HER kan dere se de andre semifinalistene i ''Beste dagens outfit''! 

  I dag hadde vi ''kosedag'' på skolen. Ett opplegg for jentene, og ett for guttene. Vi lagde marsipanfigurer (haha) og var i kinosalen og så film. Guttene lagde kake og pizza, haha. Ellers hadde vi langdag, noe som alltid er like festlig. Var på Kaffebørsen i et par timer med fine Trine. Veldig koselig! I morgen stikker jeg en tur til Kristiansand med Jenny og Johanne etter skolen, men jeg poster en konkurranse før vi kjører, så blir det vertfall noe aktivitet her! Sov godt alle.

 • 27
  Genser Romwe.com Skinnjakke Carlings Vest Vet ikke Bukse Vero Moda Sko H&M Smykke Bik Bok

 • 22


  Elsker den nye genseren min fra Romwe.com! Prøvde å finne den inne på siden nå, slik at jeg kunne linke til den, men fant den ikke i forbifarta (klikk HER for å se andre gensere). Romwe har utrolig mye kult! Sitter å drømmer meg bort i alle de fine plaggene! Genseren ble litt rar i fargen på bildene over på grunn av redigeringa, men skal bruke den i morgen, så da kommer det nok bedre bilder!

  //Sponset 

 • 32  Smykke Bik Bok Jakke Levi's Kjole Cubus (ja, det er en kjole)

  Fikk plutselig dårlig tid i dag morres, selv om jeg ikke forsov meg eller noe. Så kasta bare på meg dongerijakka. Likte egentlig kombinasjonen av noe ''enkelt'' og noe litt mer pyntet. Tror ikke jeg fikk tatt noen bra bilder til det innlegget jeg snakka om i går, men vi får se, skal gå gjennom dem nå. Tar det bare en annen dag hvis ikke! Sovna et par min for lenge og et par ganger for ofte på skolen i dag. Slet skikkelig med å holde meg våken. Satt også ved siden av en fremmed jente på vei hjem i dag, jeg måtte sitte ytterst. Med andre ord; ingen plass å legge hodet for å sove. Så trøtt som jeg var, så lå jeg å duppa av hele tiden. Våkna liksom akkurat rett før jeg lå med hele meg over henne. Stakkars jente, bli overfalt på bussen. Skal på trening i kveld blant annet. Frister svært lite, men det skal gjennomføres! 

  Ha en fin kveld :)

 • 25  En liten sneak peak på hva jeg kommer til å gå med i morgen. Hvis jeg får tid, så kommer det et et litt spesielt innlegg som har blitt etterspurt. Har aldri gjort dette før, men kan jo bli spennende å prøve. Nei, det er ikke så spesielt, men gøy med noe nytt er det vel alltid. Har egentlig ikke satt av noe tid til blogg i dag, så begge innleggene kom veldig på sparket. Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden, og skal i dusjen nå, før jeg legger meg. Kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg til å sove. God natt :)

  Hadde forresten rekord i statistikken i går, hele 8711 unike folk var innom! Vet jo at dette er fordi det var både søndag (alle sitter på dataen på søndager) og på grunn av intervjuet, men gøy likevel!! Tusen takk til alle som stikker innom bloggen min, og en ekstra takk til de som legger igjen en kommentar. Dere aner ikke hvor glad jeg blir :)

 • 27

  Andrearungholm sin instagramprofil HER!


  Annaflydal sin instagram HER!


  Ingvildfredvang sin instagramprofil HER!


  Junestendsrud sin instagramprofil HER!


  Linemarcussen sin instagramprofil HER!


  Ninafaktisk sin instagramprofil HER!


  Odahenriette sin instagramprofil HER!


  Renatesandbergs sin instagramprofil HER!


  Rundes sin instagramprofil HER!


  Viktoriaopsahl sin instagramprofil HER!


  Her er en ny runde med instagramprofiler! Skal jeg legge ut fler? Isåfall så kan dere skrive dere på en gang til HER, for større sjanse til å bli trukket ut! Trekker fortsatt helt tilfeldig ut ifra dem som har skrevet seg ned. :)

  Som dere ser så har jeg da byttet header igjen. Likte den faktisk tusen ganger bedre enn den forrige. Ja, det er meningen at skrifta skal dekke halve trynet! Likte det sånn. Inspirasjon med skriva stort over hele bildet fra Benny sin blogg HER! Hva synes dere?

 • 27
  Hatt en veldig fin dag, våknet opp i senga til Hanne med sminka smurt ut over hele trynet. Ble en bra kveld i går! Begynte å bli en stund siden sist jeg var ute, så var gøy. I dag har jeg bare slappet av og vært i byen med jentene. Så forresten at intervjuet med side2.no hadde kommet ut, dere kan lese det HER! Veldig gøy! :)

  Hvis jeg skal ha noen som helst sjanse til å komme meg opp av senga i morgen tidlig, så burde jeg virkelig legge meg snart. Helt utrolig hvor trøtt jeg er om morgenen. Forsover meg alltid hvis jeg legger meg etter 12, haha. God natt :)

 • 27
  Nå stikker jeg en tur til byen med jentene! Ha en fin dag :)

 • 14

  Bare en kjapp oppdatering for å si hei og hade. Hvis dere vil ha noe å underholde dere med om meg, så har fine Malene skrevet et innlegg om ''hennes syn på meg'', fortalt litt om hvordan jeg er i virkeligheten osv. Veldig gøy å lese! Love you Malene, du er så herlig. Hun har også lagt ut noen veldig flotte bilder av meg fra styggetia mi. Tro det eller ei, men de hun har lagt ut var de ''fineste'' av de hun fant. Hehe. Jeg virkelig hater så godt som alle bildene av meg fra alderen 13 til 16. Yesyes. Les innlegget HER! Random bilde jeg tok i farta under, og en finfin sang. Jeg blir faktisk aldri i så godt humør når jeg er ute, enn når jeg får velge sang. Lykkerus. Vet ikke hvor glade alle andre blir da, men det får være deres sak. • 23

  Rolling Stones t-skjorte fra Madlady.se, direktelink HER!

  //Sponset

 • 18

  Out
  Sko DNA T-skjorte Madlady.se Bukse Gina Tricot

 • 72

  Amandafoot sin instagramprofil HER!


  Annemathildes instagramprofil HER!


  Claraingqvist sin instagramprofil HER!


  Eivindholtet sin instagramprofil HER!


  Evelineelise sin instagramprofil HER!


  Leastu sin instagramprofil HER!


  Lydiawho sin instagramprofil HER!


  Madelenlisella sin instagramprofil HER!


  Rebeccaengh sin insagramprofil HER!


  Victoriaoulie sin instagramprofil HER!


  Haha, måtte gi opp det å gå gjennom alle. Håper det er forståelig nok! Derfor tok jeg bare å trakk ti helt tilfeldige. Hvis dere vil at jeg skal trekke og legge ut fler, så skriv ja elns i dette innlegget!

 • 102

  I løpet mitt liv som blogger har jeg fått ramset opp en laaaang rekke med folk som dere synes at jeg ligner på. Noen mer like enn andre, andre helt uforståelige. Får hørt daglig at jeg ligner på diverse folk! Jeg som prøver å være unik og spesiell osv... well, fuck that? Heh. Neida. Tenkte vertfall at dere kunne skrive ned en eller flere personer i dette innlegget som dere mener at jeg minner om/ligner på! Legg gjerne med link til et spesielt bilde eller noe. Vet at dere har et par folk på lager, så det burde egentlig bli nevnt en del forskjellige personer her. Haha!


  Bildet er ikke tatt i dag. Skroll nedover så finner dere info om klærne i eget innlegg.

  Er i veldig dårlig form, har sovet lite de siste dagene og humøret er greit på bunn. Gjorde det vel ikke noe bedre at jeg gikk på Hobbiten i natt. Var ikke hjemme før kl 3! Hatt både foredrag og stil i dag, begge gikk vel helt greit! Angrer ikke da. Hallo, litt yolo må man jo være. Bra film! Nå skal jeg ligge på sofaen, sove og spise. Ha en finfin kveld!

 • 39
  Jakke Urban Outfitters BH Madlady.se Skjorte Cubus Solbriller H&M

  Hadde vært snilt hadde dere tatt dere to sekunder til å stemme på det tøffeste pepperkakehuset til Alina HER! Det er veldig jevnt mellom første og andreplass, så vet at hun hadde satt pris på hver eneste stemme! Takk på forhånd!

  Tror jeg begynner å bli syk. Har ikke tid til å ligge strak på sofaen nå, så det må ristes av så fort som mulig. I morgen har jeg både foredrag i samf.fag også skal jeg skrive stil i norsk! Gruer meg til foredraget, har dårlig hukommelse når det kommer til ting jeg vil/burde/må huske! Ellers blir nok ikke stilen noe stress, liker å skrive stil. Burde egentlig sove litt nå, men tror nok ikke jeg får mulighet til det. Får heller legge meg litt tidligere. Må alltid le litt av meg selv når jeg tar på meg spikebh'en min. Fordi jeg går jo aldri med kløft en gang (hater kløft, æsj, huff, iio), og plutselig skal halve puppen henge ut. I tillegg er denne litt for liten til meg, men så lenge det dekker, så går det vel greit. Haha!

  Ha en fin kveld :) 

 • 35

 • 40  Image and video hosting by TinyPic
  Buksa er fra Gina Tricot, vet ikke hvor t-skjorta og snapbacken er fra.

 • 40

  De dagene jeg bare vil legge meg under dyna og bli der for alltid- er de dagene jeg ler, smiler, hopper og spretter rundt som en annen idiot. Jeg er ganske rar ja. Er i overkant dårlig humør, og vil egentlig bare at denne uka skal bestå av meg og senga mi. Sammen. Bare oss to. Ingen andre. Det er selvfølgelig for mye å be om, så denne uka blir like proppa som alle andre uker i livet mitt. Tenkte egentlig å prøve å sove litt, men ser for meg at det ikke er noen god ide. Skal på jobb og trening senere, blir bare slapp hvis jeg sover i et par timer nå. Ha en strålende dag videre.

 • 6

  Hadde egentlig planlagt en ganske bra bloggdag i dag, men som dere kanskje har forstått så ble ikke den planen helt vellykka. Stakk heller på trening, sovna på sofaen og har egentlig ligget strak siden da. Har slitt litt med ryggen igjen i det siste, og kjente det ganske godt etter treninga i dag, så var deilig å bare ligge stille og slappe av i noen timer. I morgen er jeg tilbake igjen. Har ingen bilder å bruke, så dette blir et nakent og veldig spennende innlegg. Må bare nevne at jeg starta på dette innlegget kl 21. Nå er klokka litt over 23, og jeg skjønner ikke hvor tiden ble av. Legger meg nok snart, slik at jeg kan få en lettere start på uka i morgen! God natt :) Når det kommer til instagraminnlegget.. wow, lol, herregud. At jeg ikke så for meg at det var en drit dårlig ide, haha. Skal gå gjennom så mange som mulig, og prøve å få plukket ut noen, men når det innlegget kommer kan jeg ikke si nå. Haha. 

 • 898

  Siden jeg tydeligvis blir sittende hjeme med trynet ned i dataskjermen i kveld, så kommer jeg nok til å kjede meg ihjel. Er heldig hvis jeg overlever. Så hvis dere skriver hva dere heter på instagram i dette innlegget, så skal jeg stikke innom. 5 av de jeg liker best blir linket i eget innlegg.

  Uheldigvis er jeg selv stuck med en halvdød iPhone 3GS, så de fleste bildene jeg legger ut på instagram er fra facebook eller bloggen. I det siste har jeg tatt litt fler med mobilen da, stjeler også Kaia sin iPhone en gang i blant. Hvis dere ikke følger meg allerede, så kan dere følge meg HER!


 • 57  Løsnegler fra Gina Tricot

 • 43


  Jakke Nelly.com Genser Gina Tricot Smykke Bik Bok

 • 19

   

  Ti ting om Martine AKA Explode  •   Martine spiser utrolig mye dritt i løpet av en dag. Kan garantere dere at dette ikke bare er noe hun sier. Skjønner seriøst ikke hvordan hun holder seg så fin og slank. Bitch

   

  •   Hun raper HØYLYTT hele tiden. Med bordet, mitt i timen, på kino, restauranter and U name it.

   

  •   Hun blir veldig fort litt over engasjert i samtaler og diskusjoner. Dette kan føre til noen litt småfrekke kommentarer. Men hun mener det som oftest ikke så slemt som det noen ganger kan høres ut til. (Håper jeg)      

   

  •  Hun tar stygge bilder av seg selv heeeele tiden med andre sine telefoner, spesielt med de som har kamera foran på mobilen..

   

  •  Hvis hun blir fornærma eller irritert truer hun med knyttneven. Ser utrolig dumt ut, gollæ.

   

  • Martine synger hele tiden. Hun er faktisk utrolig flink til å synge når hun først synger vanlig. *skryteskryte*

   

  •  HUN ER ALLTID FATTIG!

   

  • En av de mest utadvendte personene jeg kjenner, og rotete. Er en grunn til at hun ikke legger ut bilder av rommet hennes.. 

   

  • Martine blir så å si aldri flau over NOEN ting. Tror så vidt det har hendt.

   

  • Hun liker å innbille seg at hun er sunn når hun går i nøttedisken og handler sjokoladenøtter. Da tror nemlig de i kassa at hun er sunn og kjøper seg nøtter, da hun egentlig hamstrer innpå med sjokolade. Hun fant ut etter en stund at dette ble en ganske så dyr hobby i lengden.

   *Også en siste ting for bare dere kjære blogglesere, HUN ELSKER PIZZA OVER ALT! Hun kunne lett ha spist to bigone pizza alene, med extra cheese of course..   

   

  Utrolig nok er vakre Martine akkurat som alle andre jenter. Spiser sjokolade, blir fort litt overgira, raper og tar like mange stygge bilder av seg selv som fine.

  Var det noe dere ikke visste fra før av? 

   

  - Hanne 


 • 14  Besøk fine Malene sin blogg HER! Såvidt jeg har forstått så skal hun snart skrive et innlegg om hvordan jeg er i virkeligheten, kan jo bli interessant, spesielt når jeg vet hvor rare oppfatninger folk har av meg. Haha! Gleder meg :)

  Dette innlegget er forhåndsskrevet, akkurat nå er jeg enten på vei til eller på Kvadrat. Er med familien for å hande julegaver. Koos!  Hanne skal lage et innlegg til dere som hun poster i løpet av dagen/kvelden! Vet ikke heelt hva hun har planlagt, så kan bli interessant! Ha en fin dag :)

 • 20
  Kom nettopp hjem fra trening. Holder på å nappe brynene til Kaia. He he. Dusjen. Senga. God natt!

 • 14

  Tenkte bare å informere dere om at jeg har to koder til dere som gir dere 10% på en personlig almanakk HER og 20% på et egendesignet deksel HER! Glad jeg fikk disse kodene nå, passer jo veldig fint rett før jul. Positivt er det jo også at begge produktene kan gjøres så personlige :) Del gjerne kodene videre!

  Begge prosentene varer frem til jul!


  Koden som gir deg 10% på Personligalmanakk.com: (D-WPGH-BIER med store bokstaver og bindestreker)  Koden som gir dere 20% på et egendesignet deksel på Caseapp.com: (explode med små bokstaver) • 22  Jakke Levi's Tights Madlady.se Sko Footway.no Lue og skjerf Cubus Solbriller H&M

  Nå som det er så kaldt ute, frister det egentlig mest bare å slenge på seg en diger varm dress og sope rundt i den dagen lang. Tror det hadde blitt bra bilder til bloggen.  Ble dårlige bilder i dag, men tenkte at det var bedre enn enda et innlegg av meg som står og galner meg foran en hvit vegg. Av en eller annen grunn så tenker jeg mer ferie når det er vinter enn når det er sommer. Til tross for at vi ikke pleier å reise bort om vinteren. Har sikkert noe med at det alltid er så mørkt, man blir trøttere og mer doven og at jeg sliter ekstremt med å komme meg opp om morgenen. Legger ut noen fine rabattkoder til dere i et innlegg senere i dag, greie å ha nå før jul! Ha en fin dag :)

 • 35


  Elsker den nye genseren min fra Madlady.se! Endelig er den miiin. Direktelink til genseren HER! Madlady har fått inn veldig mange nye kule klær, så det er verdt å ta en titt! Må bare nevne at de har fått inn boots med nagler på, gjett om jeg sikler her jeg sitter. De finner dere HER

  Christoffer reiste i dag, derfor litt sen blogging. Dette blir nok det eneste innlegget i dag, fordi jeg snart stikker på jobb og skal trene etterpå. Alt jeg har lyst til nå er egentlig bare å grave meg langt ner under dyna og sove helt til vekkerklokka ringer i morgen tidlig. Er så trøtt. Blir nok bedre når jeg må trosse vær og vind for å komme meg ned til treningssenteret. Heh. Ha en fin kveld :)

  //Sponset

 • 10

  Vinnerne av egendesignede deksler fra Caseapp.com ble Annecken og Anhthu Tran (Trykk på navnet for å komme til bloggen)! Gratulerer :) Har sendt dere begge en mail. Svar på den, så sender jeg dere kodene dere trenger for å bestille dekselene! 

  (Bildet under er helt tilfeldig)


  Christoffer er på besøk, prøver derfor å holde meg unna dataen. Vanskelig, men jeg synes at jeg klarer meg bra. Ha en finfin kveld :)

 • 27

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

 • 35
  Hatt en finfin dag med Inga! Første dagen med snø har gått ganske bra. Tror jeg kommer til å overleve vinteren tross alt! Tror egentlig jeg hadde glemt hvor fint det er om vinteren. Vertfall hvor fine bilder kan bli. Nytt bakgrunnsbilde på mobilen er det nederste over her. Dagen startet med at Inga skulle komme ned til meg i 10 tiden for at jeg skulle fikse henne og ta bilder til dette skoleprosjektet. Selvfølgelig våkner jeg av at hun ringer og forteller at hun kommer nå. Bildene ble bra. Ikke så rart, se på jenta da! Etterpå gikk vi til byen, slappet av og drakk kaffe på samme plass som alltid. Heldige dere som slapp å se bilder fra den samme cafeen i dag og. Haha. Nå stikker jeg ned til Hanne og skal være der resten av kveld. Ha en fin kveld :)

  Følg Inga på instagram: ingaradic! Jeg heter ''martineegeland'' der, hvis noen skulle lure.

  Jeg trekker forresten de to vinnerne av egendesignet iPhonedeksel i morgen :) 

 • 21

  Red

  Genseren er fra Gina Tricot, og den er stjålet fra Inga.

 • 21  Bilder fra i går. Akkurat nå holder jeg på å fikse Inga, skal ta noen bilder av henne til et prosjekt jeg har på skolen. Satser på at det blir bra! Etterpå stikker vi til byen. Første desember i dag, og første dag med snø her i år. Funny. Liker ikke snø, men skal gi det en sjanse. Fint å se på.

  Ha en fin dag :) 

 • 11

  For meg er bloggen og privatlivet mitt som to forskjellige liv. På bloggen er jeg for det meste ganske alvorlig og seriøs, smiler ikke så mye på bilder og skriver om følelser og personlige opplevelser når jeg føler for det. I ''virkeligheten'' er jeg en klovn som hele tiden smiler, tuller og ler av alt og ingenting, tar stadig stygge bilder av meg selv med venninnene mine sine iPhoner, snakker aldri om følelser eller ting som har skjedd. Dette er slik jeg vil ha det. Jeg trenger denne balansen, og jeg missliker når folk prøver å blande disse to ''livene''. Jeg liker ikke å smile på bilder, men jeg gjør det hele tiden ellers. Hva er greia? Nei si det. Jeg vil gjerne vise dere hvem ''jeg'' er, men da ødelegger jeg balansen som holder meg gående. Jeg ødelegger også det bilde av den bloggen jeg vil ha. Derfor gjør jeg det ikke. Mange har skjønt at man ikke kan dømme eller lage et helhetsbilde av en person, ut ifra en blogg. Uheldigvis henger flertallet etter. Sånn kommer det jo alltid til å være. Kanskje. Samme person, samme tanker, samme følelser, men to sider. • 10


  Vi ble tvunget til å prøve å ta julekortbilder. Søtt.

 • 25


  Cardigan og bukse Bik Bok Jakke Levi's Solbriller H&M Sko

  Fant denne kule leoprad print greia i klesskapet til Kaia. Prislappen hang fortsatt på, og det er hundre år siden hun kjøpte den. Har egentlig aldri tenkt over at hun har hatt den. Hadde nok aldri brukt den slik som mange andre kanskje hadde, over en vanlig (stram) svart eller hvit genser, men likte den utrolig godt over dongerijakka mi! Gjorde et ellers dødskjedelig antrekk litt spesielt. Ikke så mye som skal til. Nå kommer snart Jenny, må redigere julekortbildet før det, så må bli ferdig her nuu.

 • 17  Hvis dere tror at dere ser noenlunde de samme bildene fra hver gang jeg har vært i byen, så stemmer det ganske bra. Vi har en cafe her, og den går vi på hver gang vi går til byen. Haha. Vi hadde hjemmedag i dag, så fikk sovet lenge og vært på en koselig bytur med Jenny! Har gjort ferdig en fotooppgave vi har jobbet med. Tror det ble bra. Skal bare slappe av med Jenny i kveld. Blir nok kooos!

  Ha en fin kveld :)

 • 25

  Ha en fin dag 

 • 8  Jeg liker disse to bildene så sinnsykt godt! Tok dem på en konsert vi arrangerte for ett år siden ca. Liker dem egentlig bare på alle mulige måter, haha. Av alle konsertbildene jeg har tatt i mitt liv, så er disse oppe i teten på de jeg liker best. Snakker ikke kvalitet og at de er spesielt godt tatt, men energien og alt personen på bildene fremmer. Rått. Rett og slett.

  Kom nettopp hjem fra trening, skal i dusjen nå. Så snakke i telefon med min kjære. Har ''jobbehjemmedag'' (fri) i morgen, så kan heldigvis sove ut. God natt :) 

 • 18  Jeg er så avhengig av luer. Har alltid en eller annen lue i veska, bare sånn i tilfelle jeg skulle føle meg ''naken''. Haha! De på bildene over er favorittene mine nå for tiden. Har en del andre, men det er enten gamle stygge, eller luer i samme farge. Har en tendenes til å legge de fra meg rundt forbi, så har ikke tellinga på hvor mange svarte og grå luer jeg har kjøpt i løpet av livet mitt. Før takla jeg faktisk ikke å gå med luer, fordi jeg rett og slett syntes jeg så jævlig ut med dem på. En av grunnene til det er fordi jeg har ganske ''flatt bakhode'', hvis dere skjønner. Derfor legger jeg alltid inn et lite tøystykke bak i lua. I det siste har jeg brukt en bandana. Bare bretter den sammen og legger den bak inni lua! Blir bedre med en gang, og jeg klarer faktisk ikke å gå med lue uten noe i bak. Ingen av luene over har naturlig brett på, men jeg liker ikke når luene henger i en stor pose bak på hodet, og liker dem tusen ganger bedre med brett på, så lager bare selv. 

  De øverste er fra Cubus, og som jeg skrev i forrige innlegg så er den orange fra barneavdelinga for gutter. De nederste er fra Oslove.no! Litt vanskelig å se, men den helt til venstre er lilla! Noen klarer kanskje å tippe at det er den orange som er min absolutt nr en for tiden. Forelska. Må skaffe meg en limegrønn en snart. Mamma, jeg ønsker meg en limegrønn lue til jul please. Takk på forhånd :)

 • 21

  Jakke Levi's Lue Cubus Bukse Gina Tricot Solbriller H&M T-skjorte Merch

  Jeg elsker denne lua! Har fått spørsmål om jeg har skrevet feil når jeg skriver at den er fra Cubus, fordi den ikke er å finne der. Saken er den at jeg kjøpte den på gutteavdelinga for barn! Woho, haha. T-skjorta får dere nok ikke kjøpt på H&M sammen med de andre The Beatles, Ramones and so on t-skjortene. Kom dere på konsert og kjøp en i merchen der. Dagen i dag har vært helt grei egentlig! Gikk overraskende fort. Vil egentlig til byen en tur nå, bare for å komme meg ut en liten stund. Blir deppa av å sitte inne, haha. Humøret er ikke på topp ifra før av så. Selvfølgelig holder min kjære iPhone 3GS på å sakte, men sikkert si farvel til meg. Ender sikkert opp med en gammel Nokia i ett år. Skal trene i kveld. MÅ ut før det.

  Ha en fin dag :)

 • 7
  Gratulerer med dagen, vennen   Håper du har hatt en fin dag, og at du satt pris på muffinsen jeg kjøpte til deg. Den ble kjøpt med kjærlighet. Følg henne på instagram ''ingaradic''. Hun er babe!

  Hadde langdag i dag, og gikk direkte til Lyngdal for å besøke Inga etter skolen. Vi var og spiste pizza, spiste kake og ledd en god del. Finfin dag! Blir ikke noe Kristiansand til helga, så må lage nye planer. Ha ha. Tror jeg skal til Kvadrat på fredag da, med familieeeen. Koselig ja. Skulle egentlig ha skrevet mer her, men dataen går tom for strøm. God natt :)

 • 378

  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Caseapp.no! Denne gangen er det TO vinnere! Det dere kan vinne er da altså et egendesignet iPhone(4/4S og 5) deksel fra denne nettsiden! Super jule/bursdagpresang til enten familie eller venner! Superkoselig å ha et deksel med et personlig bilde på, feks av deg og en venn. Trykk HER for å teste ut, og lage iPhonedekseler!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Like Caseapp sin facebookside HER
  - Trykke på facebook-liker-knappen i bunnen av dette innlegget!
  - Skrive mailen din i kommentarfeltet, samt at du er med elns! 

  Lagde tre forskjellige eksempler veldig raskt:
  De to øverste er av meg (fordi jeg elsker meg selv mer enn noe annet). Det nederste tok jeg på en konsert vi (Flekkefjord Rockeklubb) arrangerte!

  Avslutter konkurransen til helga, usikker på dag enda. Kommer tilbake til det når det nærmer seg!

  Lykke til :)

  AVSLUTTET 

 • 23

  Gjett om jeg vil ha sol og sommer igjen. Det bare regner her på sørlandet. For noe dritt.

 • 30
  Lue Cubus Vest Y&K Skinnjakke og topp Carlings Solbriller og sko H&M Bukse Bik Bok

  Kom hjem til null nett i huset, heldigvis kom det nettopp tilbake igjen. Nå skal jeg skrive litt på en stil, se halvveis på Prison Break, kanskje sove 5 min på sofaen og spise. Skal på jobb og trene etterpå litt senere i kveld! Gikk hjem litt tidligere fra skolen, satt på cafe med en venninne og redigerte bilder til en oppgave. Etter det var jeg på et veldig interessant og hyggelig møte! Har veldig mye å gjøre denne uka, men skal prøve å få skvist inn noen innlegg her og der. Stikker til Kristiansand på torsdags kveld og blir borte til søndag, hvis jeg føler for det så blir det nok litt blogging da og! Kommer en ny deksel-konkurranse med to vinnere snart, forresten! 

  Ha en fin kveld :) 

 • 39
  Jeg er helt enig med alle (?) andre, men liker ikke når det blir brukt opp. Jeg liker ikke å smile på bilder bare for å smile. Jeg gidder ikke smile på et bilde for å glede andre, når det ikke gleder meg selv.Klarte ikke å stå rett opp og ned og smile inn i kameraet, derfor ble det noen ''se på meg jeg er glad og helt gal i hodet''-bilder. Det er vel noe? Tenkte å gi dere denne lille tilfredsstillelsen sent på en søndags kveld, og minne dere på at jeg faktisk kan smile. At selv om jeg ikke smiler på hver eneste bilde, så gjør det meg ikke til en sur og kald person. Vær så snill og lær dere tenk at jeg ikke er samme person på bloggen, som i virkeligheten. I det minste at jeg ikke går rundt å bærer på det samme ansiktsuttrykket. Avslutter dette innlegget med denne: :)

 • 28

  Da legger jeg ut en bildeserie av en makeup/party look i samarbeid med Coverbrands.no! Dette innlegget kunne nok blitt bedre med tanke på bildene, men nå ble det sånn her. Dum som jeg er så glemte jeg selvølgelig å ta ''etter-bilder'', men kommer nok til å bruke denne looken en del, så da kan dere heller se da. Ellers får dere jo et greit bilde av sluttresultatet på bildene underveis. Så satser på at det går greit! :) Viser ikke brynene i dette innlegget, men dem sminket jeg etter at jeg hadde sminket huden. Innlegg om hvordan jeg sminker brynene finner dere HER!

  Usminket:


  Glo minerals, Concealer under eye- Har aldri brukt concealer før. Ikke spør meg hvorfor, det er jo supereffektivt! Denne dekker bra, glir rett inn i huden og ser naturlig ut! Føler meg mer våken nå uten de mørke ringene under øynene, haha! Det kommer med to forskjellige toner, jeg bruker den lyseste, fordi at den skal gli medre inn og fordi jeg liker det litt lyst i øyepartiet! Den tilfører fukt og næring, derfor egner den seg ikke til å dekke kviser og andre urenhuder. Derfor viktig å merke seg ''under eye''- delen!

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! De har nå 20% på dette produktet!
  Glo minerals, pressed base-
  Jeg ELSKER dette! Har ikke vært så fornøyd med hudsminken min før, som etter at jeg begynte å bruke dette! Det er vel et av disse såkalte foundation-pudderene! Dekker utrolig bra og fargen jeg valgte er superfin. Valgte en litt mørkere tone enn den som ville ha passet best til min hudtone, slik at jeg kunne legge solpudderet på hylla. Veldig fornøyd med dette! Jeg har fargen ''Honey medium''.

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! De har nå 20% på dette produktet!


  Studiomakeup, line styler pen-
  Til dere som daglig spør hvordan jeg sminker øynene, så har dere svaret her atter en gang! En tykk eyelinerstrek i ytterkanten av øyelokket er hemmeligheten til større øyne. Det kan også få vippene dine til å se lengre og tykkere ut! Jeg gjør dette hver dag! Til å få dette til å se best ut, så er det best å bruke bløt eyeliner, med en litt hard og tykk ''kost'' (trust me, jeg har prøvd det meste). Denne fra Studiomakeup gjør jobben veldig bra! Liker denne bedre enn den jeg brukte før jeg fikk denne. Lett trykk på denne pennen gir tynn strek, hardt trykk gir tykkere! Perfekt!

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! De har nå 30% på dette produktet!


  Studiomakeup, Volume&Lift mascara -
  Er det noe jeg er skeptisk til når det kommer til sminke, så er det mascara. Mascaraen er også det jeg irriterer meg mest over når jeg sminker meg. Likte denne veldig godt! Til tross for at jeg nesten aldri blir fornøyd med mascaraer som ikke har hard kost! Denne ga veldig fine vipper. Har fått med meg at det er en del som børster på mascaraen med to børst og klager over en dårlig mascara. Skal de bli mørke, fyldige og lange må du forme dem og fylle dem mer enn to ganger, hehe. En annen ting å ha i bakhodet er å huske på at du ikke får mer mascara på kosten din med å ta den ut og inn av boksen flere ganger, da tørker du den bare ut. Litt avsporing her, men greit å vite for de som ikke tenker over slik! Ellers en veldig bra mascara!

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! De har nå 30% på produktet


  TheBalm, the balm girls lipstick-
  Jeg elsker rødfargen!! Selv synes jeg at røde lepper er superhot, og absolutt noe flere burde våge å gå med! Jeg påfører alltid leppestiften på kanten rundt leppene først, fordi det da er lettere å få det fint. Noe jeg synes er et stort pluss med leppestifter, er når den er enkel å fjerne. Dette er desto større pluss når leppestiften er rød, fordi ofte er den vanskelig å fjerne. Denne går lett av med klut eller papir og dekker du det til med litt pudder eller foundation etterpå, så ser du ikke at du har hatt røde lepper, noe som er en bra ting i mitt hode. Den har masse fuktighet og er derfor lettere å påføre og få fin! Denne kommer i mange forskjellige farger, men jeg har fargen MIA MOORE!

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER! Dette produktet er det ingen rabatt på, dessverre.


  Håper dere likte innlegget og fikk litt inspirasjon/tips til en mulig makeup look :)

  //sponset

 • 15

  Skjorte fra Carlings

  Mottok disse luene i posten i går. De er fra Oslove.no! Fikk dem i tre forskjellige farger (beige, lilla og burgunder)! Kan vel ikke legge skjul på at jeg er ganske avhengig og fast (nesten daglig) bruker av luer, så disse passa midt i blinken for min del. Direktelink til luene HER! De koster bare 189,- per stykk og andeler av salget går til Røde Kors! De har også en del klokker i kule farger, som dere finner på siden.

  //Sponset

 • 9

  Fra Madlady.se! Direktelink HER!

  //Sponset

 • 10
  Kom nettopp hjem fra jobb. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å sovne på sofaen om ca en halvtime! Har vært en lang dag, er helt utslitt. Akkurat nå sitter jeg og ser på et eller annet animasjonsprog. med Erle (lillesøsteren min). Herregud så grusomt dårlig, haha. I kveld skal jeg opp til Jenny, tror det står taco på menyen!

  Ha en fin dag :)

 • 33
  Skal bare slappe av med jentene nå. Ha en finfin kveld!

 • 21


  Jenny 

 • 11

  Vinneren av et egendesignet iPhone deksel (til 4/4S og 5) fra Caseapp.com ble TAMARAH HOVLAND (hun har ikke blogg)! Gratulerer :) Har sendt deg en mail!


  IPhonedekselet jeg fikk sponset til en venninne fra Caseapp.com! 

  Gikk opp til Johanne rett etter skolen i går, derfor ble det ikke blogging. Hadde langdag i tillegg! Grunnen til at jeg var der hele kvelden er fordi vi var på FN-rollespill i Kristiansand i dag! Vi var landet Portugal helt frem til i går, da ble vi plutselig Marokko. Haha, vi har forberedt oss i nesten en måned, også får vi vite dagen før at vi må bytte land grunnet at de hadde gjort en feil. Gikk helt greit da! Jeg måtte holde åpningstalen for landet vårt, kan mildt sagt si at jeg holdt på å spy der oppe. Har vært dårlig i magen og kvalm ellers i dag, og det ble vel ikke noe bedre av å måtte stå der. Jeg er egentlig ikke en person som blir spesielt nervøs over ting, og er ikke redd for å snakke foran en forsamling, men tror bare det var hele settinga som gjorde meg skjelven i dag. Måtte opp på talerstolen et par ganger under debatten. Som den tarden jeg er så glemte jeg selvfølgelig å starte med ''Ærede president, ærede delegater'' hele to ganger! Dette er veeldig strengt, så fikk høre det klart første ganga. Den andre ganga sa ingen noen ting, men kom på det selv på vei ned, så jeg snudde, gikk opp og gjentok meg selv. Haha. Utrolig bra opplevelse da! Anbefaler alle som får mulighet til å være med på FN-rollespill å delta! Man lærer utrolig masse og det er veldig spennende! :) Alt i alt har jeg hatt en super dag!

  Til tross for at jeg har vært oppe siden kvart over fem i dag tidlig, og at hele dagen har gått i ett kjør, så stikker jeg på trening om ikke så veldig lenge! Jeg får veldig vondt i ryggen av å sitte stille over lang tid, så har sletet litt med det i dag (på grunn av strekk), så det skal bli deilig å få trent litt! 

  Ha en fin kveld :)

 • 33
  Bukse Bik Bok Vest ? Topp Bik Bok Solbriller H&M Jakke ?

  Lang og slitsom dag, har gått i koma hele dagen. Skal bare slappe av å se på Prison Break til jeg stikker på trening om ca 1 time! Skjer med håret mitt på bildene. Æsj. Er vel redigeringa. Eller nei, det er nok bare sånn det ser ut alltid xD Nettet har vært ustabilt i dag, derfor har jeg ikke fått blogga før nå. Får se om jeg får laget et til senere eller ikke. Ha en fin kveld :)

 • 367

  Da setter jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Caseapp.com! Flott julepresang eller rett og slett bare noe fint du vil unne deg selv. Det du kan vinne er et gavekort på ett iPhonedeksel (4/4S og 5) fra siden! Under har jeg brukt et bilde jeg har tatt selv, og satt det inn på dekselet.. Som jeg skrev i innlegget om Caseapp i går, så kunne jeg ikke få et til meg selv, men tror mitt hadde blitt seende som det under hvis jeg hadde hatt iPhone 4/4S eller 5 :) Trykk HER for å prøve deg ut selv, med forskjellige bilder osv! Klikk også HER for å komme til innlegget jeg skrev i går!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Like caseapp sin facebookside HER!
  - Like bloggen min sin facebookside HER!
  - Skrive kommentar i kommentarfeltet at du har gjort det og skrive ned mailen din!  Jeg avslutter konkurransen på torsdag! Lykke til :)

  AVSLUTTET! 

 • 21
  Sko og tights H&M Skjorte (under), lue og genser Cubus Skinnjakke Carlings

  I dag ble virkelig ingen av bildene eller noe bra. Drittvær og dårlig lys. I dag er vel bare en generelt dårlig dag, haha. Vondt i hodet, trøtt og sliten osv. Dårlig start på uka. Jeg som var såå positiv i går! Haha. Jobb og trening i kveld. Blir tidlig i seng på meg! Ha en fin dag :) Kommer forresten en konkurranse til dere senere i dag!

 • 16

  Har egentlig hatt en ganske fin søndag! Har fått blogget en del, noe jeg er letta og glad over. Er veldig fornøyd med øyenbrynsinnlegget jeg endelig tok meg tid til å lage! Ellers har Inga vært på besøk, vi tok med oss lillesøsteren min for å se den nye Twilight-filmen. Til å være den siste, så er jeg litt skuffa. Selv om jeg ikke er spesielt fan av den sagaen, så har jeg sett alle filmene. Ellers en bra film! Nå må jeg ned å stappe i meg en ibux, spise litt, og stille vekkerklokka senere enn vanlig. Ganske enkelt fordi jeg allerede har funnet klær å gå med i morgen OG slipper å styre med håret på grunn av jeg skal gå med lue. Deilig. Har på følelsen av at denne uka kommer til å bli bra. Får håpe det stemmer.

  God natt :)

  Har lagt til en rabattkode til dere på produktene i innlegget om øyenbrynene mine! Den er på 20%, alt du må gjøre er å skrive inn "utbua" når du bestiller! Glemte å skrive dette når jeg lagde innlegget, beklager for det! 

 • 17
 • 31

  Får tuusen spørsmål om hvordan jeg fikser brynene mine, så da tenkte jeg å vise det. For en stund siden mottok jeg øyenbrynsprodukter fra Coverbrands.no! Er veldig glad jeg fikk mulighet til å prøve ut disse, fordi tidligere har jeg vært tilhenger av å bare bruke vanlig penn fra feks H&M. Bildene er i litt forskjellig lys, på grunn av ustabilt vær, haha. Jeg nappet og farget brynene ordentlig i går, så de ser egentlig helt greie ut uten noen ting på. Jeg ser veldig forskjell da. Det er forskjell på tykkelsen, det ene mangler en hel del (haha), og de mangler begge fylde! Brukte ganske mye tid på dette innlegget, så håper dere blir fornøyde med at jeg endelig tok meg tid til dette. Må bare nevne at brynene ser i overkant mørke ut på bildene her på grunn av at jeg nettopp farget de!

  Her er brynene naturlig:
  Denne var jeg både optimistisk og skeptisk til. Den skal påføres hver kveld før du legger deg, og virkes over natten! Den er en behandling som skal forbedre tynne, overnappede og undernærte bryn! Den skal få brynene til å vokse seg fyldigere og tykkere! Nå er det jo egentlig vanskelig for meg å si om denne funker og eksakt hvilken effekt jeg har fått av den, men som en jente som så vidt hadde bryn i en lang periode, er jeg veldig optimistisk og påfører denne hver kveld. Skader ikke å prøve :)
  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!
  Starter med henne highlighter/concealeren, påfører den under brynene og gnikker ut over. Anbefaler alle og ta i bruk denne type concealer! Den dekker bedre enn alle andre flytende! Jeg var fast kjøper av en av samme konsept, men å sluttet de å selle det merke her i byen. Ble litt bitter da, ja. Denne funker drit bra og dekker supert! Highlighter har jeg egentlig aldri brukt, men synes at det funker bra. Gir på en måte brynene dine et løft!
  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!

  Av alle de tusen forskjellige øyenbrynspennene jeg har prøvd, så er dette den jeg liker best til nå. Den er ikke så ''sterk'', så du bestemmer hardhet og hvor sterk farge du vil ha helt selv! Utrolig lett å påføre. Liker og at man slipper å spisse denne, man skrur bare ut pennen! Børsen i andre ende bruker jeg bare til å børste på plass hårene før jeg begynner å fylle ut og tegne på! Børsen kan også brukes til å jevne ut det du har tegnet på med pennen, hvis du ikke får det helt ut.
  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!


  Denne har jeg blitt super avhengig av! Føler brynene mine stikker ut til alle kanter hvis jeg ikke former hårene med denne! Kosten ser ut som en mascarakost, bare med en gele som du børster brynene med, slik at de holder seg ''nede'' og fine.
  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!  Det ferdige resultatet:  Hvis dere skriver inn koden "utbua" når dere bestiller produktene i dette innlegget, så får dere 20%! Glemte helt å legge til dette når jeg først posta innlegget, så beklager for deeeet.

  Alle produktene er fra Converbrands.no!

  //Sponset

 • 19  Jakke Levi's Genser Cubus

 • 15

  Fikk sponset et egendesignet iPhonedeksel fra Caseapp.no! Siden jeg ikke har iPhone 4/4S eller 5, så kunne jeg ikke få et til meg. Derfor ga jeg koden min til en venninne i klassen, slik at hun kunne bestille et til seg selv. Jeg er dritsjalu, haha. Bare se på bildene under hvor utrolig fint det ble! Skal nok skaffe meg et selv og snart, må bare spare opp penger til en 4S.. Hehe. På Caseapp kan du legge til bilde, tekst og bakgrunnsfarge hvis bildet ditt ikke dekker hele dekselet! Passer jo som en fin julepresang til en venn for eksempel. Hva er vel koseligere enn et iPhonedeksel med bilde av deg selv og en venninne på? :) Det ble nevnt en mulig konkurranse med et deksel som premie, men vi får se. Kommer tilbake til det hvis det blir noe av!

  Du kan lage ditt eget deksel HER! Utrolig lett er det og!

 • 15

  Drittvær. Var en tur i byen med Inga! Hele kloden skal ut i kveld, uten om meg, haha. Skal sitte hjemme og spise chips og se Prison Break. Kanskje blogge litt, hvis jeg gidder. Nå ropte nettopp pappa om at pizzaen min var ferdig! Spiser alt for mye pizza. Hvs noen skulle lure på hva favorittmaten min er, så står det i forrgie setning. Love you Pizza, du kommer alltid til å ha den største plassen i hjerte mitt. Du er der alltid for meg, uansett. Best er du.

 • 13

 • 10
  Heerreguud, et innlegg UTEN bilder av meg. Jeg har jo blitt helt gal! xDxP Riktig nok er fingrene mine med, men de tels ikke. Dagen min har bestått av Prison Break, te, pizza og en del soving på sofaen. Tror ikke de neste timene før jeg finner ut at jeg vil legge meg, kommer til å bli noe annerledes. Fant ut at jeg ville se alt av Prison Break en gang til, hvorfor jeg gidder det i stedet for å heller bare begynne på en ny serie vet jeg ikke. Heh. Begynner å bli en good stund siden jeg så den første ganga da, så hadde det vært sånn at jeg kunne alt i hodet, hadde jeg nok ikke brukt tiden min på dette nå. 

  Ha en fin kveld :)

 • 18
  Jakke Urban Outfitters Studded Bra Madlady.se

  Random. Er trøtt og sliten og vil bare legge meg. Tenkte bare å si ifra om at jeg er trøtt og sliten og at jeg vil legge meg. Fordi jeg vet jo hvor interessant det er for dere å lese! Er trøtt og sliten, forresten. Sulten er jeg og, også må jeg dusje. Fordi jeg har trent. Hjemmedag i morgen, men må være i byen kl 09 for å jogge foran et kamera. God natt!

 • 19

  85
  Jakke Levi's Skjørt og skjerf Cubus Solbriller H&M Genser Gina Tricot

  Hjem fra skolen nåååå! Ha en fin dag :)

 • 11

  Vinneren av en egendesignet almanakk ble KAJA GRAY! Trykk på navnet for å komme til den fine bloggen hennes! Sender deg en mail. Gratulerer til Kaja :)  Ellers kom jeg hjem for ikke så lenge siden, droppet trening i dag. Gadd rett og slett bare ikke. Begynner å bli ganske sulten, så får stikke ned å spise. Var egentlig i ganske godt humør for noen minutter siden, så så jeg på værmeldinga fra fredag og ut over i neste uke. REGN, regn og litt mer regn. Været går veldig ut over bloggina for meg, men skal prøve så godt jeg kan. Blir tydeligvis bra vær i morgen da. Blir nok tidlig i seng på meg i kveld, ble så gira av at jeg sovna før 12 i går at hadde jeg kunnet hadde jeg lagt meg kl 20. Haha. Ha en fortsatt fin kveld :)

 • 21
  Bukse Bik Bok Genser Gina Tricot Jakke Urban Outfitters

  Stikker på møte med Rockeklubben nå, kommer ikke hjem med det første. Drittvær i dag og langdag på skolen, kjedelig. Trekker vinneren av konkurransen når jeg kommer hjem! Dere kan fortsatt melde dere på HER! Ha en super kveld :)

 • 28


  Dongerijakke Levi's T-skjorte ? Bukse Gina Tricot Snapback ?

 • 30


  Herregud så mange stygge kommentarer på innlegget med kuringen, hahaha. Noen som la merke til at jeg verken på instagram eller på bloggen noen plass faktisk skrev at jeg hadde tatt den?? Folk freaker så ut. Var til og med noen som skulle slutte å lese bloggen, var ikke noe forbilde heller lengre. Haha, patetisk rett og slett. Selvfølgelig var det bare kødd, hadde nok gitt dere en forvarsel eller noe i forkanten hvis jeg hadde tenkt å ta. Ringen så ikke spesielt ekte ut heller, men gøy å prøve! Elsker septum, og synes virkelig at det ser dritfett ut! Synes jeg kledde det og, faktisk :) Har litt lyst å ta, men tviler på at det kommer til å skje med det første! Noen mener at man må ha stilen til å kunne ha det, men jeg mener faktisk at det nesten blir enda kulere hvis du ikke er den typiske typen til det! Uansett, dritfett, og sikler på alle som har det! Uansett hva dere andre skulle mene:) 

  Måtte bare nevne det, selv om dere sikkert skjønte det etter forrige innlegg, der jeg plutselig ikke hadde noen ring i nesa! Koselig tur til byen med Kaia. Skal bare slappe av nå, frem til jeg skal på jobb og trening. Frister egentlig sykt lite, på grunn av at jeg er så trøtt, men vet at jeg ikke angrer etterpå. Ha en fin kveld :)

 • 33
  Dongerjakke Levis T-skjorte og solbriller H&M Belte ? Skjørt Gina Tricot 

  Stikker en liten tur til byen med Kaia rett etter skolen. Skal ikke noe spesielt i dag bortsett fra å jobbe og trene i kveld! Jeg som skulle legge meg tidlig i går sovna ikke før klokka var halv 3, det endte opp med at jeg forsov meg en halvtime. Etter at jeg fikk katastrofalt lite søvn forrige uke, skulle denne starte dritbra. Hehe. Tror jeg har lagt ut omtrent samme outfit før, men det får bare være. Elsker dette! Har fått mange spørsmål om at ''har dere ikke fått snø enda?!?!?!'', men nei vi har ikke det! I dag har vi til og med soooool! Perfekt høstvær. Det har nesten bare regnet de siste dagene da, og skal tydeligvis regne en del denne uka og, så vil faktisk heller ha snø nå.

  Ha en fin dag :)

 • 18

  Har utrolig mange mye ''bedre'' bilder jeg kunne ha brukt i dette innlegget, men det er disse litt skurrete ''in the moment'' bildene som virkelig betyr noe. På det første bildet poserer vi så fint med trommisen i Trivium, Nick! Jeg har vært på utrolig mange bra konserter, og flere skal det bli! Blir nok ingen flere konserter på meg i år, men neste år må og skal det ta helt av! Klør i beina etter å komme meg på en snart! Hvis det er noe som virkelig gjør meg rusa på livet og helt ufattelig lykkelig- så er det å være på en dritbra konsert, men dritbra folk!

 • 59  Kan allerede se for meg kommentarene som kommer til å komme på dette innlegget (haha), men septum er dritfett synes nå jeg! Eller kuring som mange foretrekker å kalle det. Iphonebilder, derfor crappy kvalitet.

 • 414

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Personligalmanakk.com! Det dere kan vinne er en egendesignet almanakk! Til dere som ikke vet hva en almanakk er så er det som en kalender i bokform, som du kan bruke til å holde rede på skolearbeid, bursdager, avtaler, gjøremål and soo on! Du designer selv hvordan sidene i boka di skal se ut, samt farger og forside/bakside. Jeg har selv både almanakk og notatbok derfra og de blir flittig brukt! Almanakken fant jeg ikke akkurat nå, men legger ut bilde av notatboka mi. Der skriver jeg ned ideer til innlegg på bloggen, og begynnelser og tanker til innlegg. Det nermer seg jo jul, så dette kan være en veldig fin og personlig julepresang til enten familie eller venner! Vet vertfall at en av mine nermste får en almanakk til jul.

  Min notatbok fra Personligalmanakk.com:  Jeg valgte å lage en collage med bilder fra sommeren til forsidebilde og et bilde av meg og søstra mi i Oslo til baksiden!

  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN:
  - Like Personligalmanakk på facebook HER!
  - Skrive i kommentarfeltet at du er med + emailadressen din, slik at jeg kan få kontaktet deg hvis du vinner!

  Avslutter konkurransen på onsdag! Lykke til :)

  Sjekk og test ut siden til Personligalmanakk HER

 • 21  Praktisk at Kaia har iPhone 4S, så blir bildene litt ok, uten at jeg trenger å dra frem kamera. Har bare slappet av i kveld, noe jeg virkelig trengte. Så det var deilig! Skal på jobb i morgen fra 08.00 til 15.00, skal klare å få poste et innlegg før jeg stikker ut! Satser på at det blir en bra helg! Legger meg nok snart, er så sliten og trøtt. Hadde egentlig planer om å trene i kveld, men droppa det. Følte jeg fortjente en kveld uten å gjøre en dritt, haha. Ha en fin helg alle sammen :) GOD NATT! Kaia som miksa frappen under forresten, ble litt for søt, men dritgod ellers! • 22
  Skjorte fra Cubus

  Lang dag. Lang uke. Utrolig trøtt. Utslitt. Ikke motivert. Lover bedre blogging neste uke. He he.

 • 30


  Sko og solbriller H&M Skjorte Sand Vest Y&K Bukse Bik Bok

 • 19  Jakke fra Blend of America, naglene har jeg satt på selv (husker ikke hva butikken het). Vet heller ikke hvor man kan få kjøpt jakka.

  Akkurat nå skriver jeg i halvsøvne. Har vært en utrolig lang dag, fikk heller ikke sove stort i natt. Ved å se på bildene over, kan jeg se hvor trøtt jeg bare ikke er, men ser ut. Pleier ikke å kjenne en så vanlig uke så hardt på kroppen, men nå er jeg faktisk bare helt utslitt. Skal på jobb etter skolen i morgen og på fredag, skal også jobbe på lørdag. Gleder meg bare til at denne uka blir ferdig, så skal det nok bli bedre blogging etter det. Ett innlegg til dagen med noen simple bilder av meg tatt innendørs er ikke noe jeg liker speseilt godt, for å si det sånn. Har gått simpelt kledd hele uka, så har ikke hatt noe å vise frem uansett. Skal trene i kveld da, til tross for at jeg egentlig bare vil gjemme meg under dyna og bli der til vekkerklokka ringer i morgen tidlig. Vet at det er bra for meg, blir bare verre hvis jeg blir sittende inne. 

  Ha en fin kveld :)

 • 30 • 38

  Sun  Solbriller og skjorte Cubus Vest ICHI

  Hadde helt glemt bort at jeg hadde denne vesten frem til Erle plutselig skulle låne den på Halloween, haha. Tror aldri jeg har brukt den før en gang?  Veldig fin da, kommer nok til å bli brukt mer fremover! Skoledagen i dag gikk overraskende fort. Nå sitter jeg i sofaen og holder på å falle om av sult. Heldigvis snart middag! I dag har jeg ledd til jeg begynte å grine to ganger. Lo så mye at jeg fikk vondt i ansiktet, herregud. Haha, herlig. I kveld står jobb og trening på planen. Årh må få i meg noe mat snart.

  Elsker krøllene på bildene over forresten! Mange som spør hvordan jeg krøller håret mitt, vanskelig å forklare med ord, men jeg bruker vertfall bare rettetang! Synes faktisk ikke at det blir like fint med krølltang.. Kommer jo selvfølgelig ann på krøllene, men foretrekker virkelig rettetang til både krøller og bølger!

  Ha en fin dag :) 

 • 7

  Vinneren av et valgfritt accessory fra Stylegodis.com ble Marianne! Jenta har ikke blogg og skrev heller ikke etternavn (publiserer ikke mailadressen), så alle som heter Marianne og var med i konkurransen må sjekke mailen sin, haha! Gratulerer :) Kan skrive at jenta i følge mailen er født i 1996, haha.

  Tenkte bare å si kort at jeg har skaffet ''Liker-knapp'' i bunnen av innleggene. Har blitt fortalt at dette er en bra ting, men har aldri prøvd det selv før nå. Så får vi se om denne liker knappen blir en bra ting eller ikke. Haha. 

  Har hatt en bra søndag, nå gleder jeg meg bare til å legge meg! Er så utrolig trøtt, virkelig ikke gira på skole i morgen. Tanken gjør meg utslitt. Har forresten fått veldig hekta på te, drikker te gjennom hele skoledagene. Haha. Nå babler jeg. Veldig fint innlegg, Martine. God natt :)

 • 23

  Skal ut å møte Jenny. Hun venter faktisk på meg akkurat nå, så må springe! Blir koselig! Deilig å ikke bare sitte inne på en søndag. Ha en fin dag videre :)

 • 76

  Har lenge hatt lyst å bare fortelle om hele greia. La alle få vite hvordan det egentlig var, hvordan jeg så på det. Brette alt ut, svart på hvitt. Jeg tør ikke. Redd for at selv om det kan bety at folk forstår og at jeg føler meg bedre, så skal nye folk i livet mitt se ned på meg. Jeg vil ikke bringe det opp i lyset igjen, selv om jeg vet at jeg trenger det. Jeg trenger å få det ut. Jeg trenger å skrive om det. Jeg trenger å vise folk at alt var feil. Jeg vil ikke snakke om det, jeg vil skrive om det. Få det ut av livet mitt, og håpe på at det aldri trenger å bli et tema eller problem igjen. Jeg vil at alle skal forstå, selv om jeg sliter med å forstå det selv. En dag skal jeg være sterk nok til å trykke på ''publiser''. Innlegget er laget allerede, starta på det for ett år siden. Stadig i forandring, fordi jeg aldri får formulert meg på rett måte. Vi får se. Kanskje en dag. Kanskje ordene ikke trenger å komme fra meg, for at folk skal forstå. Kanskje folk har skjønt det, kanskje folk ser det jeg ikke ser. Tusen spørsmål, ett klikk, føler meg naken.

 • 22


 • 25
  Lue Cubus Jakke Fretex Veske Cubus Sko H&M Bukse Bik Bok T-skjorte Random sjappe i Polen

 • 30

  Image and video hosting by TinyPic

 • 29

  Siden vi ikke var på skolen i går på grunn av OD-dagen, så har jeg virkelig ikke følelse av at det er helg nå. Klarer derfor ikke helt å slappe av. Skal bare slappe av med jentene hos Hanne i kveld. Har fri i morgen så kan heldigvis sove lenge. Trenger virkelig pengene da, så egentlig ikke positivt, haha. Dette har vært en lang dag, selv om jeg ikke har gjort noe spesielt så kommer jeg til å sovne på flekken hvis jeg lukker øynene i mer enn 2 sekunder nå. Ha en finfin kveld, og goood helg! Nyt den :)

 • 13


  Mottok disse fantastiske skoene fra Footway.no for to dager siden, er helt forelska allerede! Har dem i 37 og de passer perfekt! Klikk HER så kommer du direkte inn på skoene jeg har (er klar over at det ikke ser ut som samme sko på bildene)! Er utrolig fornøyd med fargevalget jeg tok, elsker at fargen er litt metallisk lilla! Blir bra når jeg får gått dem inn ordentlig! Disse kommer til å bli brukt mye!

  //Sponset

 • 30
  Sko Footway.no Tights Madlady.se Vest Gina Tricot Cardigan og genser Klesskapet til pappa

  Siden det er OD-dag i dag har jeg brukt dagen på å vaske og rydde i hele huset, i tillegg til at jeg har laget middag. Da jeg var ferdig gikk jeg til byen med Jenny en tur, vi traff Hanne og satt på cafe en god stund! Nå skal jeg bare bli ferdig her og forhåndsskrive et innlegg til senere så stikker jeg opp til fine Malene (trykk på navnet for å komme til bloggen)! Blir koselig!

  Ha en fin kveld :) 

 • 17  Fikk dette settet fra Coverbrands.no! Jeg bruker vanligvis ikke noe annet enn vanlig fransk manikyr, så det var gøy med forandring! De har dette settet i flere farger, valgte hvitt fordi det så litt stiligere ut, litt mer glamorøst! Er vedig fornøyd, og likte det vedig godt! Du burde vente ca 15-20 min før du gjør noe spesielt etter at du har tatt det på, sånn at det får tørket ordentlig! Kommer absolutt til å gjøre dette flere ganger, morsomt å gjøre noe lite så speseilt og fint! Kulene ''skinner'' også litt i lyset, noe som er fint! Det var ikke vanskelig å ta på i det hele tatt, var litt redd for dette i forkant haha. Jeg er en person som er litt mer glad i å ha det simpet, så syntes ikke at dette ble verken for mye eller for lite. Fornøyd!

  Direktelink til produktet finner du HER! Sjekk ut de andre fine fargene, liker også veldig godt den svarte!

  //Sponset

 • 27

  Innlegg med bedre bilder kommer i morgen! Gladgladglad.

 • 28

  Endelig nytt design! Hadde det andre alt for lenge, og begynte virkelig å bli lei. Dessuten var det bare masse rot i det forrige designet fordi jeg er så flink å tuller det til. Det er flinke PIA (trykk på navnet for å komme til bloggen) som har laget det denne ganga og, mitt forrige design var et gratisdesign laget av henne. Anbefaler dere å stikke innom bloggen hennes! Er veldig fornøyd med hvordan bloggen ble seende ut, så kommer nok til å ha det sånn her for en stund! Bildene kommer nok til å bli byttet ut regelmessig som vanlig! 

  Hva synes dere?

 • 208

  Da setter jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Stylegodis.com! Det dere kan vinne er ETT valgfritt accessory fra siden deres (plukket ut noen eksempler fra siden, som dere ser på bildene under). Jeg avslutter konkurransen på søndags kveld (mest sannsynlig), så det er bare å melde seg på til da!

  FOR Å BLI MED I KONKURRANSEN MÅ DU:
  - Like Stylegodis.com sin facebookside HER!
  - Legge igjen en kommentar i kommentarfeltet om at du er gjort det, og skrive mailadressen din ned der!

  LYKKE TIL :)  Jeg personlig elsker beltene og smykket på det ant nederste bildet, masse annet fint er å finne på siden. SJEKK DEN UT HER! De har ellers utrolig mange kule klær og sko, så det er verdt en titt!

 • 28 • 32
  Jakke Urban Outfitters Lue Cubus Bukse Bik Bok Sko H&M

 • 16

  Har hatt en utrolig fin helg! Lite tid til blogging etter som jeg såvidt har vært hjemme. Var på jobb i hele går og dro ut kort tid etter at jeg kom hjem! Er helt kjørt i dag. Har vært på Pizza Inn og spist med familien, noe som var veldig koselig. Legger meg nok snart, er så ufattelig sliten og trøtt! Bildene under er fra fredag, vi var hos Hanne og slappet av. Blir stressa og sliten bare av å tenke på å stå opp i morgen tidlig for å gå på skolen. Ser lite frem til en hel lang ny uke på skolebenken. Ha en fin kveld videre :) • 49  Madlady.se feirer 1 års dag i dag, så i den anledning så har de 30% på hele butikken! Tilbudet er bare i dag, så denne informasjonen burde vel ha kommet tidligere i dag, men har ikke hatt anledning til å lage det før nå. Sorry!  Uansett, klokka er ikke ni en gang, så dere har fortsatt noen timer til å skaffe dere for eksempel den dritkule Studded Bra til en billig penge! Tighsten på bildene over er fra Madlady.se, og jeg elsker den! Utrolig kul!

  Klikk HER for å komme inn til den kule nettbutikken!

 • 40


  Kåpe Bershka Skjerf Monki Topp Cubus Bukse Bik Bok Solbriller H&M

  Våkna nettopp, sovna rett etter at jeg kom hjem fra skolen i tre tiden. Har vært utrolig trøtt i hele dag, og uansett hvor i koma jeg var så sovna jeg ikke på bussen, og når jeg ikke sovner på bussen så ender jeg vanligvis opp på sofaen. Utrolig deilig, men dagen flyr jo unna! Leser over alt på twitter at folk føler seg såå stygge etter en powernap (som mange kaller det), jeg synes at jeg ser bedre ut etter å ha sovet et par timer, haha. Planer for kvelden er enda litt uklart, akkurat nå tror jeg bare at jeg skal fokusere på å våkne ordentlig!

  Ha en fin kveld :)

  Madlady.se har forresten ett års dag nå på søndag (28 oktober), i den annledningen så kommer de til å ha 30% på hele nettbutikken den dagen! Passer perfekt for dere som sikler etter for eksempel Studded Bra (de har fått den inn i gull også nå)!

 • 25
  Jakke fra Urban Outfitters. Kaia kjøpte den når hun var i Polen.

 • 24  Best du  

 • 21
  Kaia er tilbake fra klassetur til Polen, weeee! Kjappe bilder, kjapt innlegg. Skal til byen med jentene nå! Ha en fin dag :)

 • 12  Fineste Hanne har bursdag i dag! GRATULERER MED DAGEN ♥ Håper du har hatt en suuuperfin dag! Følg henne på instagram, hun heter ''hannehuseb'' der! Fantastiske bilder, utrolig pen jente. Legg gjerne igjen en gratulasjon og!

 • 23  Kompisen min, Elias Tchaba? Har lagt ut noen tidligere sanger av han før. Gutten skal prøve seg i Idol og greier, og trenger litt oppmerksomhet! Flink? Ja. Til dere Bieber-fans der ute, så har han covra sangen Boyfriend HER! Ønsk han lykke til på Idol da folkens! Coveren ovenfor er forresten 2 år gammel. Dere finner nyere på youtube!

 • 21


  Se på den vakre tingen på bildet. Se så fin. Gleder meg såååå til å få disse skoene hjem til meg! Tenker å få meg en litt crazy farge etter hvert, men starter med noe enkelt. Så da ble det lilla! Legger selvfølgelig ut bilder når jeg får dem. Ah, gleder meg. Trenger sårt nye sko. Visste dere at jeg kan telle på EN hånd hvor mange sko jeg har? Ikke det nei? Vel, det er helt sant. Eier heller ikke et eneste par med høyhelte sko, hahaha. Uansett. Elsker Dr. Martens, og endelig får jeg et nytt fint par! Blir så bra atte.

  Skoene er fra Footway.no! Bare klikk på ''Dr Martens'' der du kan søke etter forskjellige merker, så kommer alle fargene og modellene de har opp! Litt av et syn skal jeg si dere. Verdt en titt! Er forelska i de blå, gule og hvite i lakk, samt de mørke grønne! Trykk HER for å komme til skohimmelen! Haha.

 • 21  Christoffer er her nå, derfor velger jeg å dytte bloggen litt til side mens han er her. Han stikker fra meg hele November og Desember så må utnytte tida jeg får med han nåå. Ellers blir det nok blogging uansett, siden jeg tar de fleste bildene mine på skolen. Åh. har ikke noe å skrive. Denne ganga skal jeg faktisk slutte å skrive før jeg bare babler i vei om masse uinteressant, haha!

  Ha en fin kveld :)

 • 27
  For litt siden mottok jeg denne selvbruningskremen fra Coverbrands.no! Er veldig fornøyd med den! Mye bedre enn noen av de andre jeg har prøvd. Man får farge med en gang, noe som er veldig bra, dette gjør det og lettere å se hvor du egentlig påfører kremen. Så du slipper stygge skjolder og skiller osv! Den gjør deg også mer brun, i stedet for den orange fargen mange andre gir. Jeg er ikke villig til å betale mye penger for å ligge å grille meg selv i solarium, men jeg føler meg heller ikke konfortabel når all brunfargen fra sommeren forsvinner. Selvbruning blir da redningen, og denne fra Coverbrands gjør en god jobb! Det står på siden at den lukter vanilje, noe den også gjør i begynnelsen. Etter hvert kan den få hint til den ekle selvbruningslukta, men er langt ifra like gale som på andre og forsvinner igjen etter en stund. Veldig viktig å vaske hendene godt etterpå, fargen setter seg raskt og godt! Beklager for dååårlige bilder, men ble ikke noe bedre enn dette. 

  Skaffet et rabattkode til dere på selvbruningen! Den varer til 28.10! 

  DIREKTELINK TIL PRODUKTET HER!
  //Sponset, mine ærlige meninger om produktet

 • 19

  Da har jeg trukket vinneren av ''stay away from my boobs''-bh'en! Det ble fine INGEBORG som ble den heldige vinneren denne ganga. Klikk HER for å komme inn til den fine bloggen hennes! Har sendt mail til vinneren! Utroooolig mange som meldte seg på, tror aldri jeg har hatt så mange påmeldte til en konkurranse før. Veldig bra! Dette kan bety at det muligens kan komme fler. Hvem vet. Ikke jeg.  Til dere andre som ikke hadde hellet med seg denne ganga; Bedre lykke neste gang, og tusen takk for påmeldelsen!

  Er dette en konkurranse dere kunne tenkt dere fler av?
  (Lover eller sier ingenting på det)

 • 55


  Bare absolutt elsker de nye extensionsene mine fra Californiahair.no! Prøver ut en ny farge, som er en blanding av #613 lysblond, som er fargen jeg alltid har hatt bare dette er med litt dypere blonde striper. Fargen på disse passer håret mitt mye bedre nå som det går mot vinteren og håret mitt får naturlig mørkere striper! Synes egentlig alt i alt at denne fargen er mye finere! Ser mer naturlig ut til mitt naturlige hår. På bildene over har jeg to pakker! Personlig synes jeg at dette blir litt for mye (fordi jeg liker det enkelt), men måtte ha så masse på for å skjule linjen til mitt eget rett avklippede hår. Jeg har clip on 50 cm!

  Har brukt extensions i snart 4 år. Fra en del forskjellige leverandører, blant annet Luxushair. Mine helt personlige og ærlige meninger et at Californiahair har de beste extensionsene jeg har prøvd. Passer utrolig bra til håret mitt. Kvaliteten er veldig bra, de floker seg ikke og holder seg fine lenge! Jeg er veldig dårlig til å ta vare på extensions, så er veldig glad for at dette holder seg så bra som det gjør.

  Omskrevet informasjon fra siden til Californiahair:
  Californiahair har utrolig mange fine og spennende farger, håret er 100% ekte. De benytter seg av Indisk hår, fordi det er kjent for sin sterke struktur og silkemyke utseende. De garanterer derfor et vakkert og glansfullt hår med lang levetid. Hvis du er interressert i hvor håret kommer fra, så kan du klikke deg inn HER og lese! De er opptatte av at handelen skjer på en etisk og forsvarlig måte!

  Besøk Californiahair sin nettside HER! De har også en facebookside som er veldig bra for å holde seg oppdatert på, den finner dere HER!

  //Håret er sponset, men mine egne og ærlige meninger om det.

 • 20 • 24  Fine jentene mine  Planleggingsdag på skolen i dag, så vi hadde alle fri. Superkoselig dag i byen! Høst er så fint. Sitter bare hjemme og slapper av nå! De andre kommer opp her senere, skal bare slappe av med film og masse ting vi kan proppe i oss av usunn mat! Veldig klar for å hoppe i sitte-inne-hele-kvelden-klær nå.


  Hatt en fin dag? :)

 • 20
  Skjorte, veske og skjerf Cubus Vest Y&K 

 • 37

  Travel dag i dag, stikker snart til Kvinesdal for å rigge ned etter et skuespill. Drittvær har det også vært, så fikk ikke tatt ordentlige bilder! I morgen har vi fri, så da blir det forhåpentligvis bedre blogging igjen. Hater egentlig å måtte ta bilder inne med blits, men det får gå når jeg ikke får anledning til noe annet. Ha en fin kveld :) Har byttet header igjen, og jeg personlig likte dette bedre! Likte ikke du det, så vil jeg ikke høre det heller. Tenker å skrive et innlegg om hvor lite jeg bryr meg om deres meninger om hvor syk og hemma jeg ser ut på noen bilder. Jeg kommer fortsatt ikke til å smile på hver eneste bilde på grunn av at ''det ser bedre ut'' :) Så var deeet sagt.

 • 27
  Min nydelige lillesøster Erle ♥ Vi kaller henne Perla, hvis dere skulle lure på overskriften (Erle-Perle, u see?) haha.

 • 39


  Skjorte fra Cubus.

 • 20 • 29
 • 17


  Skjerf og skjorte Monki Sko Roots Bukse Bik Bok Regnfrakk Ilse Jacobsen

  Drittvær for tiden. Gjør ikke akkurat bloggmotivasjonen noe bedre. Nå holder jeg på å rydde i stua. Må bruke dagen på å rydde rommet og badet og. Ser helt grusomt ut! Skal trene i kveld. Skremmende lite som skjer om dagen. Har tatt en pause fra fotballen. Det tok jo all tiden min på di dagene vi hadde trening og kamp, så skjønner godt at jeg merker at det er borte. Gjorde det fordi det ble litt mye reising frem og tilbake, var alltid avhengig av at noen kunne kjøre meg. Er jo heller ikke det samme å spille i Kvinesdal som det var å spille her hjemme. Savner det veldig, og det var rett og slett ikke like gøy lengre. Kjenner jeg savner fotballen litt allerede da, så får se igjen til våren om jeg begynner igjen. Nok prat, nå må jeg rydde ferdig. Ha en fin dag :)

 • 20
  Det er som sagt ikke mitt eget hår jeg har farget, bare extensionsene. Er veldig glad i forandringer, men tør ikke farge mitt eget hår, så da kom jeg på at å bare gjøre noe annerledes med extensionsene var en god ide! Liker det jeg. 

  Så bra at så mange allerede har meldt seg på konkurransen, bare å fortsette! Avslutter den som sagt i slutten av uka. Øvelseskjørte til Haua og hilste på bestemor og bestefar i går, og vips så forsvant så godt som hele dagen. Da jeg kom hjem spurte plutselig pappa om jeg ville være med på kino og se Taken 2, slo selvfølgelig til! Jeg er veldig glad i eneren, så hadde ganske store forventninger. Synes at den var en bra etterfølger etter den første. Absolutt en bra film! Stikk og se den folkens! Nå skal jeg bare skifte før jeg stikker på jobb. Skal trene etterpå!

  Ha en fin kveld :)

 • 861

  Jeg skrev på facebooksiden til bloggen min at dette innlegget skulle ha kommet på lørdag, men det ble utsatt til i dag pga travel helg. For ca en uke siden mottok jeg en Studded Bra fra Madlady.se, denne hadde jeg uheldigvis bestilt i feil størrelse. Så den var for liten til meg! I stedet for å sende den tilbake, fikk jeg lov til å heller gi den ut i en konkurranse til dere. 


  Haha, ville virkelig få frem hvilken størrelse den faktisk er i, og at dette er den eneste jeg har. Som vil si at hvis du har større front enn dette, så kan det bli problematisk å delta i konkurransen! Avslutter konkurransen i slutten av uka, så det er bare å melde seg på til da. Hadde selvfølgelig vært bedre om hvem som helst kunne ha deltatt, men nå ble det altså sånn! Kanskje jeg får til noe bedre etter hvert :)

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN:
  1. Gå inn på Mad Lady sin facebook side HER og klikke på liker-knappen!
  2. Gå inn på Madlady.se og finne et plagg du hadde villet kombinere Studded Bra med!
  3. Legge med linken til plagget du ville ha kombinert bhen med + emailadressen din i kommentarfeltet!

  Dere skal altså like facebooksiden deres, derretter gå inn på siden deres og finne et plagg du hadde likt å kombinere sammen med bh-en! Enkelt og greit!


  LYKKE TIL :)

  AVSLUTTET! 

 • 16  Lang dag på jobb. Klar for å gå ut med bra folk!

 • 19

  Utrolig koselig kveld hos fine Malene i går! Fine jenter, latter, veldigmangefinebilderhehe, god mat. Gratulerer så mye med dagen, vennen  Håper du får en utrolig flott dag! Besøk bloggen til Malene HER og legg igjen en gratulasjon til henne, vet at hun hadde satt veldig pris på det! Malene er den personen jeg kjenner som er mest ''bursdagsjente''. Dere skulle sett ansiktet hennes da klokka vippa over 00.00 i går, haha!

  Bare til info: Jeg la ut et bilde på twitter av at hårfargeinnpakning og skrev at noe om at endelig skulle det bli forandring. Mange reagerte selvfølgelig på dette, og tenkte å avsløre at JA jeg farget hår i går, men jeg farget IKKE mitt eget hår! Jeg farget tuppene på de gamle extensionsene! Jeg kommer aldri til å tørre å farge mitt eget, vertfall ikke i nærmeste fremtid. Sier litt når jeg ikke tør å gjør det lysere eller noe. Nei, jeg har fortsatt aldri gjort noe med håret mitt! Skjønner ikke hvorfor mange har så vanskelig for å tro  på dette, haha. Ser litt funky ut på bildene over da, for håret mitt er jo naturlig mørkere under, og med blits blir det enda mørkere. Så ser ut som at jeg har møkt hår på toppen, så en lys del, før det fortsetter med mørkt på bunnen igjen! Haha, jaja. Jeg er veldig glad i forandringer, og har veldig lyst til å gjøre noe med håret mitt (men som sagt så tør jeg ikke). Så da tenkte jeg at jeg heller bare gjør noe annerledes med extensionsene. Da ble det dette! Må si det virkelig føltes godt med noe annet. Langt hår ble det og, YESS!

 • 35

 • 22


  Skjørt Cubus Skjerf H&M Genser ? Jakke  Blend of America

 • 45

  Er det noe jeg er veldig flink til, så er det så skyve ting under teppet. Nei, nå mener jeg ikke bokstavelig talt under et teppe. Rett og slett skyver ting til siden, sniker meg forbi problemer, legger dem i glemmeboksen. Jeg går på en smell hver gang - og det vet jeg så utrolig godt, men jeg gjør ikke noe med det. Hvorfor? Det spør jeg meg selv også noen ganger. Jeg gidder ikke? Smellen kommer jo en eller annen gang, og av og til med et realt brak og, men det varer jo bare en liten stund. En liten stund med anger og konsekvenser. Så er det over, og jeg fortsetter med å skyve ting bort. Langt bort. Jeg er ikke en person som går rundt å gjør mye galt, tingene jeg skyver bort av ting som skjer her hjemme er ikke store ting, men det at jeg stadig overser disse tingene - gjør dem gigantiske til slutt. Kom igjen Martine, det er bare å rydde om klærne du har slengt på bakken etter at du har funnet klær om morgenen. Min unnskyldninger er alltid at jeg ''ikke fikk tid til å legge dem på plass''. Småting, ja. Bagatell. Dere skulle likt å sett rommet mitt nå. Hvor jævlig det ser ut. Har planer om å rydde da. Snart. Om ikke så lenge. Når jeg orker.   Dette hadde ikke vært noen big deal, hvis det ikke hadde blitt sånn at det gikk ut over skolen.  Jeg har aldri hatt så veldig gode arbeidsvaner, men har alltid fått gjort det jeg skulle og fått bra karakterer. Dette stoppet brått da jeg begynte på vidergående. Vi fikk utroolig slakke tøyler, altfor mye tid bak skjermen på facebook og andre sosiale medier. Det gikk fint i begynnelsen, men ble bare verre og verre for min del. Jeg begynte å ikke gidde. Jeg gjorde en del av det som skulle gjøres og leveres, men da ofte for sent. Jeg er også veldig flink til å utsette ting til siste minutt. Vi har jo sååå lang tid, det er ikke vits å starte enda, vel? Så sitter jeg der den siste uka og har ikke starta en gang. Jeg liker miljøet vi har på skolen jeg går på og folkene jeg går i klasse med, men dette er egentlig det eneste positive jeg klarer å presse frem akkurat nå. Jeg klarer ikke å konsentrerer meg, har mistet helt motivasjonen til å i det hele tatt gidde. Jeg vet jeg kan, jeg vet utrolig godt at hvis jeg kan- så klarer jeg det dritbra, men nei. Jeg orker ikke prøve en gang, jeg gidder ikke. Jeg tenker ikke over konsekvensene. Selv mener jeg jo egentlig ikke at det er et problem, fordi jeg har det jo fint NÅ. Egentlig så må jeg bare ta meg sammen. Jeg kan jo ikke bare slutte å prøve en gang. Jeg vil flytte til Kristiansand til neste år. Jeg vil gå på en ny skole. Jeg vil få en ny start. Det er det jeg tror at jeg trenger. Jeg trenger et spark bak, et spark inn i realiteten. En ordentlig tid til å virkelig stå på egne ben, prøve å bli ''voksen''. Fordi hvis jeg ikke bor hjemme, hvis jeg får en ny start på en ny skole- så MÅ jeg gjøre mitt beste, da blir jeg tvunget til å pushe meg selv til å gjøre mitt ytterste. Fordi at da vet jeg at jeg blir stående med en vaskekost i hendene hvis ikke jeg tar meg sammen. I tillegg så er det noe jeg har veldig lyst til. Jeg passer ikke inn i Flekkefjord. Det bor mange helt fantastiske folk her, men Flekkefjord er ikke en by for meg. Jeg vil bort! Jeg blir deprimert av at alle dager her er like, både hjemme og på skolen. Jeg trenger en ny start, og det skal jeg få og!   Nei, det går ikke dritdårlig med meg på skolen. Jeg har noen veldig dårlig vaner, det har jeg. Noen som kan gå veldig skeis hvis de strekker seg lengre. Jeg er bare glad dette ikke har gått ut over hva jeg gjør i fritiden og når jeg jobber. Jeg elsker å jobbe, da føler jeg meg selvstendig. Jeg har tjent og omtrent bare brukt egne penger siden jeg var 13. Jeg solgte VG på dørene i over 3 år, noe som var en veldig givende jobb. Jeg gikk med avisen selv om jeg hadde snø opp til knærne og så ut som en snømann der jeg gikk. Nå vasker jeg på treningssenter, i tillegg til at jeg står bak kassa på byens bakeri! Måtte faktisk bare legge til en del der jeg faktisk klarer å ta meg sammen, fordi dette ble veldig følsomt (for meg) og negativt. Når sånt sies så må jeg legge til at når jeg først kommer i gang, så er jeg flink! Muntlig og har masse bra å kommentere i timene (som oftest, heh). Jeg skryter av meg selv litt her nå. Det er jeg veldig klar over, og det er ved den fulleste bevissthet. Når noe er bra oppi noe som er ganske negativt, så føles det å skryte litt av seg selv dritbra! Jeg skal klare dette, det har jeg bestemt meg for. Det kommer nok til å ta tid å komme inn i den gode vanen igjen, men det kan ikke bli verre nå!

  Biter tennene sammen og straker opp ryggen. Ønsk meg lykke til! 

 • 21


  Fikk plutselig dårlig tid i dag morres, det førte til at jeg bare hev på meg en av pappas skjorter og sprang ut døra. Dårlig hårdag har jeg og, så da ble det lue. Fint eller hva? Er såå utrolig sliten akkurat nå, at jeg tror jeg skal legge meg på sofaen og sove i et par timer. Skal ikke noe annet enn å trene i dag, såvidt jeg vet! Hææliiii. Ser ut til at jeg skal beholde headeren jeg har nå! Var sånn en person eller noe som ville at jeg skulle bytte tilbake til den jeg hadde, haha. Jeg har heller ikke blåveis på outfitinnlegget i går, det er bare skyggen fra solbrillene og redigeringa som har gjort det sånn.

  Ha en fin dag :)

 • 107

  Som dere sikkert har lagt merke til så byttet jeg header i dag. Siden jeg fikk et par kommentarer om at jeg burde bruke dette bildet som header, så tenkte jeg å prøve. Selv vet jeg ikke helt hva jeg synes, bildet er ganske beskjært fra før av, så størrelsen ble ganske rar, i tillegg til at det ser ganske kornete ut. Vet ikke om jeg vil bytte tilbake, eller om det faktisk ser kult ut slik det er? Så denne ganga vil jeg at dere skal bestemme om jeg burde bytte tilbake eller ha den nye. Ikke noe ''liker begge'', fordi det er ikke interessant i denne sammenhengen, selv om det selvfølgelig bare er en positiv ting :) Ellers ganske dårlig blogging i dag, men noen sånne dager må man vel også ha!

  Personlig liker jeg begge, synes egentlig kanskje den gamle er finest med tanke på redigering og kvalitet, men er litt lei av den. Så vil på en måte ha noe nytt og!

 • 28


  Vest Gina Tricot Skjorte Sand T-skjorte, solbriller, øredobber og sko H&M Bukse Bik Bok

 • 42
 • 15

  I høstferien mottok jeg en pakke fra Coverbrands.no! Oppi den lå det blant annet de to leppestiftene på bildene over. Er allerede forelsket i begge! Hadde vel egentlig planer om å legge ut bilde av meg med dem på, men det var så dårlig lys at det ikke lot seg gjøre, gjør det bare senere! Synes uansett at fargene syntes ganske greit på bildene. Min favoritt av de to er ''Vibrant Wine'', den er litt rød-lilla i fargen og utrolig fin! Liker veldig godt ''Royal Red'' og, rødfargen er suuperfin! Kan trygt si at disse to kommer til å bli brukt en del! De er veldig lette å påføre, samtidig som at de er lette å ta av. Noe som er et veldig stort pluss for meg, hater når jeg må skrubbe i hundre år for at leppestiften skal gå bort, så ender du opp med å bli rød og hoven rundt hele munnen, huff. Så veldig glad for at disse går så lett av! Har ikke hatt problemer med at de smitter av på tennene heller, de holder bra og ser veldig fine ut på.

  Studio makeup er en helt ny ekslusiv makup serie med fokus på høy kvalitet, high fashion farger og et rent/sofistikert design. Det forhandles kun hos Coverbrands i Europa (i tillegg til Galeries Lafayette, Paris)!


  Klikk HER for direktelink til Rich hydration leppestiftene! Har også fått en rabattkode, den er ''ubquc og gir 25% på Rich Hydration leppestiftene i alle nyansene! • 17
  Skjørt og solbriller H&M Skinnjakke Carlings Sko Roots Genser Cubus Smykke Dobb.no

  Stikker til byen med jentene rett etter skolen, blir koselig. Må utnytte de dagene det faktisk er fint vær! Mamma er dirigent for et nytt ungdomskor her i byen, så tenkte å bli med der i kveld for å sjekke det ut. De synger bare moderne og kule sanger, så blir nok bra! Mest sannsynlig skal koret reise på tur til New York i påsken. Så hvis noen i Flekkefjordsområdet har lyst å være med (både gutter og jenter), så er det i i Ungdomshallen i kveld kl 19.30! Komkom. 


  Elsker det nye smykket mitt fra Dobb.no! Sjekk ut siden, de har masse fint til en billig penge. Direktelink til smykket HER!

 • 27

  Akkurat nå ser den slik ut! Den har gått gjennom en del forandringer. Først så den SLIK ut (hadde ikke gjort noe med den), så så den SLIK ut (lekte meg med en gammel t-skjorte), før jeg gjorde DETTE med den (kjøpte flate nagler og fjernet fillene på ryggen). Linkene blir åpnet i ny fane, til info. I høstferien var vi inne på en sjappe i Oslo som jeg ikke husker navnet på, fant noen kule nagler til en billig penge, og festa dem på armen. Sååå fant jeg ut at nei, dette her ble ikke bra. Ble rett og slett for mye med de flate naglene på samme side osv. Flyttet dem først ned på bunnen på motsatt side, men likte heller ikke det. SÅ JEG FLYTTA DEM BAK, og nå er jeg fornøyd. Litt hvertfall. Skal kjøpe fler neste gang jeg får mulighet, men inntil da liker jeg den jajajajajaja.

  Jakka er fra Blend of America, jeg vet ikke hvor den er kjøpt eller hvordan man kan få tak i den. Den er forresten et par år gammel. Beklager!

 • 28  Mottok helt utroooolig fine extensions i posten fra Californihair.no rett før høstferien! De er en blanding av fargen jeg alltid har brukt (lysblond 613) og en litt mørkere striper. Tror at fargen jeg har på disse er 613 Honey! Passe perfekt nå som håret mitt blir mørkere om vinteren. Skal ta bedre bilder og skrive et ordentlig innlegg om dem i løpet av uka, klarte bare ikke å holde meg unna å prøve dem på nå og da ble det seff bilde på instagram som førte at jeg likså godt kunne blogge og. Tror ikke jeg kommer til å begynne med extensions igjen riktig enda, men er gøy å se hvor fort ansiktet mitt forandrer seg med en gang håret blir langt. Selv synes jeg at jeg ser eldre ut med langt, vet at de fleste av dere synes det motsatte! Skjønner det ikke jeg, heh. Ansiktet blir også veldig mye smalere, noe jeg liker. Har så dilemma med dette at dere aner ikke, men kommer som sagt ikke til å starte med extensions fast. Kanskje av og til? Kort hår er jo mye deiligere å gå rundt med da. Nei. Nå må jeg slutte.

  Besøk nettsiden til Californiahair HER!  Er du blond er det virkelig å anbefale å teste ut denne nye fargen, 613 Honey! Den ser veldig naturlig og fin ut! Kommer som sagt med bedre innlegg og bilder i løpet av uka :)

  Dere finner bildet til venstre i farger på instagram! Heter ''martineegeland'' der!  

 • 30


  Skjerf Monki Tights H&M Skjorte og genser Cubus Sko Roots Jakke Blend of America

 • 12
  Klærne kommer i outfitinnlegg i morgen. Så hvis dere lurer på hvor det er fra, så får dere følge med da!

  Dette innlegget er tidsinnstilt. Når jeg skriver dette så er klokka snart 7 og jeg holder på å pakke ned de siste tingene mine. Skal bort til foreldrene til Christoffer og være der til toget mitt går (siden Toffer og gutta boys er i studio eller noe). Koselig! Skal spise og bare slappe av. Må nesten komme meg bort snart, skulle egentlig ha gått allerede, men måtte vente på en fyr som skulle komme å hente noe i leiligheten.

  Ha en fin søndag videre!

 • 26
  Solbriller, skjørt og t-skjorte H&M Sko Roots Jakke Blend of America Skjerf Cubus

  Dongerijakka er den samme som alltid, har bare kjøpt og festa på nye nagler (fikk spørsmål om den i forrige innlegg). Har endra litt på den etter at disse bildene ble tatt, kommer innlegg om jakka i morgen, mest sannsynlig. Har flytta de flate naglene osv fordi det ble for mye. Litt usikker på hvor jeg skal ha dem. Får se hvordan det blir! Fornøyd med de nye hvertfall. 

 • 11

  Hadde en veldig fin dag i Oslo i går! Vi var sykt heldige med været, utrolig fint. Kjedelig å tenke på at jeg må tilbake på skolebenken i morgen. Vil ikke hjem og vertfall ikke på skolen. Har hatt en fin uke! Siden Christoffer skal være borte myyyyee frem til Januar, så er jeg glad jeg valgte å tilbringe hele ferien med han. Tror nok jeg må bruke store deler av turen hjem på å sove, er helt kaputt! Ble vekket kl 9 av katten til søstra. Burde egentlig ha brukt ferien på å sove liiitt mer, men det har ikke blitt noe lengre enn vanlig. Satser på at det går greit. Får bare drikke masse kaffe fremover. Nå skriver jeg baare masse piss. Nå er klokka 9:34 hos meg, så dette er et forhånsskrevet innlegg, wihu. Tenkte det var greit å bare lage dette og outfit fra i går med en gang, så er jeg sikker på at de vertfall blir postet! 

  Hatt en fin ferie? TIl dere som nettopp begynte på deres; HELDIGE! Nyt det.

 • 22

  Haha herregud så dårlig jeg er på overskrifter for tiden. Sløste bort all tiden min i går til å ligge på sofaen, så fikk ikk tid til å blogge. Nå skal vi bare spise frokost før vi stikker inn til byen. Skal bare vandre i Oslos gater, Christoffer skal klippe seg blant annet. Blir nok en bra dag!

 • 28

  Dusjet og fikset meg med en gang jeg våkna, la meg igjen etterpå. Bra Martine. Fikk ikke lov til å få popcorn til frokost. Fikk heller kyllingvinger og pomfritt. Thanks, hun! Finfin start på dagen. Skal bare slappe av og finne ut hva jeg skal ta med meg av klær osv til Oslo, før vi reiser litt senere i dag! Blir en bra avslutning på høstferien! Blir nok hardt å begynne på skolen igjen neste uke, kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Såvidt jeg har fått med meg så skal dataen bli med til Oslo, så det blir mest sannsynlig blogging der! Skal prøve å få poste et innlegg til før vi reiser i dag.

  Ha en fin dag :)

 • 37
  Skjørt og skjerf Gina Tricot Topp Monki Skinnjakke Carlings Solbriller H&M Sko Roots

 • 15  Mens Christoffer var på øvelse med bandet gikk jeg rundt i Kristiansand med Malene. Utrolig koselig! Passa veldig greit at hun hadde litt tid til overs akkurat nå de hadde øvelse. Så slapp jeg å sitte alene i leiligheten og... ta bilder av meg selv osv. Nå skal vi snart ha hjemmelaget kebab til middag, se på Star Wars tror jeg. Haha. Outfit kommer senere!

  Besøk fine Malene sin blogg HER

  Ha en fin dag videre!

 • 21  Liker egentlig høsten, når jeg tenker meg om.

 • 16

  Finfin dag med de beste ❤ Godt å få en dag med dem selv om jeg ikke er hjemme denne ferien. Var koselig!

 • 17


  Sko Roots Bukse Bik Bok T-skjorte Carlings Jakke Blend of America Skjerf Monki

  Vi ble plutselig borte hele dagen i går, så fikk ikke blogget mer enn det ene innlegget som egentlig bare var helt tilfeldig. Heldig med den da. Tok så vidt noen bilder heller, bare de få over her fordi jeg måååtttee jo hjem å blogge hehehe. Nei. Var en koselig dag da! Hjemmelaget kebab, film, sov en time på sofaen til foreldrene, spiste litt for mye godteri. Har ikke snakket med jentene siden før jeg reiste, men såvidt jeg vet så skal de på en liten tur til Kristiansand i dag, så da skal jeg vel ut å møte dem. Blir braaa. Nå skal vi og forresten en tur til Oslo til helga! Finfin ferie.

 • 19

  Ha en finfin dag

 • 23
  Sko og solbriller H&M Bukse og bluse Bik bok Blazer og lue Fretex 

 • 14

  Har fått kjøpt nye enkle høstsko og et par småting jeg trengte. Hopper rett i slappisklærne nå, vi skal spise kyllingvinger og bare slappe av. Fin dag i Kristiansand i dag, sola har til og med vært fremme en tur. Outfitinnlegg kommer senere. Ha en finfin dag :)

 • 15  Ha en bra søndag, fininger!

 • 18

  Et VELDIG etterspurt innlegg. Fikk endelig meg selv til å gjøre dette. Hater sånn her.


  Bronzing powder fra Loreal, farge 3 - Blusher fra H&M, farge 18 - Pudder fra Clinique, vet ikke farge - Foundation fra MaxFactor, farge 60


  Carmex, får du kjøpt på dagligvarebutikkerNude leppestift fra Catrice, farge 010 - Rosa leppestift fra Loreal, farge 257


  Mascara fra Loreal - Dipliner fra Isadora

  Kjøper mesteparten av sminken min på Cubus, siden det er en av få plasser å få kjøpt sminke her i byen. Pudderet fra Clinique kjøper pappa til meg når han er ute og flyr, så kjøper det bare der. Du kan bestille det fra nettet da. Nude leppestiften så litt rar ut på bildet over, men den er veldig fin og det er altså denne jeg bruker til å få nude lepper. Bruker den rosa først, så tar jeg på den nude før jeg rammer inn leppene med den rosa igjen. Leppestiften fra Catrice ble kjøpt i Kroatia, så tviler egentlig på at man får kjøpt den i butikker her i Norge, dere kan jo søke etter den på nettet da. Den forrige jeg brukte fra Sephora ble kjøpt i Frankrike, så vidt jeg vet så selger de ikke den heller i Norge. 

  Håper dette innlegget gjorde dere gladeeeeeeeeee, hehe

 • 12  Besøk fine Malene sin blogg HER

 • 17 • 18
  Sko H&M Bukse og bluse Bik Bok Genser Cubus Vest Gina Tricot

  Fikk ikke fiksa dataen på skolen i dag. Han som gjorde det sist har slutta, og han som sitter der nå hadde bare en måte å gjøre det på, og det fikk han ikke gjort før etter høstferien. Heldigvis skal jeg tilbringe hele ferien i Kristiansand, så kan blogge fra Christoffer sin mac. Uansett veldig irriterende. Skal spise nå, rydde, vaske noen klær og pakke. Hater å pakke. Spesielt når jeg skal være borte hele uka, hvaa skaal jeeg ta meed. Tenker alltid at jeg trenger mye, men ender alltid opp med å ikke bruke halvparten en gang. Huff. Skal være med Malene i kveld (trykk på navnet for å komme til bloggen), veldig lenge siden sist, så det blir nok koselig :) Ha en fin dag videre!

 • 15

  New  Kjøpte denne på Cubus i dag. Er litt forelsket tror jeg. Vet ikke hvor godt jeg synes at den passer til meg da, eller hva jeg burde bruke den sammen med. Noen tips? Bildet i farger på instagramprofilen min (martineegeland). Har lyst til å bruke den i morgen, så får tenke så det knaker frem til jeg skal ringe Christoffer. Er litt sliten i dag kjenner jeg, så skal bli godt å legge seg. Ble litt sulten i tillegg, så stikker ned og propper i meg noen bakervarer jeg tok med hjem fra jobb i dag! God natt, fine folk!

 • 14
  Topp Monki Skjørt Gina Tricot Belte Bik Bok Solbriller H&M

  Selvfølgelig så funker ikke usb-inputen min lengre (igjen), det gjør heller ikke minnebrikke-unputen. Så jeg sliter litt akkurat nå, heh. Må stikke innom å få fikset det på skolen i morgen da. Har skjedd før, så det skal nok gå greit. Måtte først legge inn bildene på Erle sin data, for så å legge de inn på facebook og lagre de derfra til dataen min. Forklarer den dårlige kvaliteten. Akkurat nå sitter jeg og spiser boller med Jenny. Vi skal bare slappe av tenker jeeeg. Ha en fin kveld :)

 • 29
  Vest Gina Tricot Solbriller H&M Bukse Dr. Denim Strikkegenser Homemade

  Fikk ikke tid til å blogge mer i går likevel. Gikk på jobb rett etter skolen i dag, samme skal jeg i morgen. Tror jeg skal overtale Kaia til å bli med en liten tur til byen nå. Trenger virkelig nye høstsko nå! Har funnet noen superfine på en skobutikk her i byen som jeg virkelig håper kan bli mine om ikke så altfor lenge. Sikler. Tok med litt for mye mat hjem fra jobb i dag, så får vel bruke resten av dagen på å prøve å spise opp alt. Å jobbe på et bakeri kan bare ikke være bra for meg, haha. Ha en fin dag :)

  Sjekk ut DETTE talentet på youtube forresten! Gutten fortjener mer oppmerksomhet! 

 • 12  Ble nettopp ferdig med en nynorsk stil. Vet ikke helt om jeg ble fornøyd eller ikke, veldig usikker på om norsklæreren kommer til å skjønne den eller ikke, haha. Tror samfunnsfagprøven gikk bra! Skrev vertfall utrolig mye. Pleier ikke å gjøre det når vi må skrive for hånd, fordi jeg holder pennen så merkelig at jeg bare får vondt av å skrive masse. Ble en times pining det. Fikk nettopp telefon om at pannekaker venter meg når jeg kommer hjem! Ikke dårlig. Skal nok få postet et til innlegg før vi kjører til Mandal for å spille siste seriekamp for i år. Tror ikke det kommer til å gå så veldig bra, men vi får se. Klarte uavgjort mot dem sist, så! Random bilder over fra tidligere i dag. Meg og Rudi på første og Jenny og meg på andre. Bra kvalitet osv.

  Nå kommer snart bussene så må begynne å pakke sammen. Ha en fin dag :)

 • 22

 • 19

  Kan faktisk ikke beskrive med ord hvor trøtt jeg har vært i dag. Skoledagen har gått i en og samme sneglefart gjennom alle 5 timene. Ble veldig gira når vi hadde boller og kake i andre time da, men den timen er vel den eneste der jeg ikke har halvsovet meg gjennom. Lurer på hvorfor, heh. Spiste middag rett etter skolen og sovna som en stein på sofaen rett etter det. Våkna nettopp. Nå må jeg dra meg opp av sofaen og lese litt på en samfunnsfagprøve vi har i morgen. Tror den kommer til å gå gaanske bra. Var et av mine favorittfag før. Bildene øverst er fra i dag tidlig og de under er tatt nettopp. Jeg er enda trøtt jeg. Gaad må legge meg tidlig i dag.

  Ha en fin kveld :)

 • 51


  Hvis dere lurer på hvor klærne er på så er det bare å skrolle litt nedover på bloggen, så finner dere outfit fra den dagen.

  Overskrifta kom fra at gutta fra Honningbarna satt og spionerte når vi tok bilder utenfor konserthuset. Fikk det spørsmålet på melding. Der og da ville jeg egentlig bare synke ned i jorda og aldri se overflaten igjen.

  Stakk hjem en tur før jobb, for å skifte og slappe av i et par minutter. Tenkte bare jeg kunne poste et innlegg nå. Har planer om et litt mer utfyllende et senere i kveld, hvis jeg orker og ikke glemmer alt jeg har planlagt å skrive. Siden jeg egentlig bare var supergira på å sove og slappe av i hele dag, så er jeg ganske kjørt etter treninga i dag. Sitter i senga nå og fristelsen til å bare legge seg ned og sove er grusomt stor. Blir nok ikke trening etter jobb i dag nei. Hjem rett etterpå, ringe til kjæresten og sove vel og lenge. 

  Må bare legge til at; JAAAAAAA, siden jeg har håret bak ørene på bilder i to innlegg så er det nå automatisk min nye frisyre som jeg skal bruke hver dag for evig og alltid. Seriøst. Begynner å stusse fælt over noen av dere... Gaaad folkens, jeg gidder virkelig ikke å gå med samme frisyre hver dag. Jeg liker hår bak ørene, fikk fremhevet ansiktet mer. Noe jeg ikke får gjort ellers siden jeg ikke liker å gå med hestehale med så kort hår. Skal nå gå med det masse fremover da, bare fordi noen av dere syntes det ikke passa meg. Gled dere :):):):):) 

  Siden jeg etter det jeg nettopp skrev her kanskje virker som tidenes bitch for noen av dere, så kan jeg avslutte med å takke for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått i det siste! Gir meg virkelig motivasjon til å fortsette! Har også holdt meg ganske stabilt på 17 plass på topplista, noe jeg ikke klager over. Er veldig takknemlig for at dere gidder å lese bloggen min, uansett om det er for å sitte å le av de teite positurene mine eller fordi dere faktisk liker det dere ser! Tusen takk, dere gjør hverdagen min bedre :)

  ÆÆÆ NÅ MÅ JEG PÅ JOBB! HADEE! Ble lengre enn først ventet dette her. 

 • 9

  GRATULERER MED DAGEN JENNY OG MARTE  ♥ Håper dere begge får en suuuuper dag videre og at bursdagsklemmene mine var de beste noen gang.


  Jenny og meg i første klasse. Første jenta på min alder jeg ble kjent med da vi flytta til Flekkefjord. Holdt sammen siden da. Du er den beste! Hadde ikke klart å komme meg gjennom skoledagene uten deg. Verdens teiteste humor. Du och jag! Loveyoou.

  Nå stikker jeg på trening og så jobb etterpå! Kjenner jeg har veldig lite lyst, men har vært veldig mye borte fra trening pga ryggen i det siste, så må gå nå som jeg ikke kjenner noe i den. Snakkes senere :)

 • 32
  Øredobber H&M Vest Gina Tricot Bukse Bik Bok Genser og skjerf Cubus

  Stramt skjema i dag, men har heldigvis noen bilder og innlegg på lur som jeg har lagd litt på forhånd. Så for posta noen i løpet av dagen. Jeg hater mandager. Den mest travle dagen i uka. Gleder meg så altfor mye til høstferien nå. Skal bli så deilig å få en pause, selv om det bare er en uke. Kommer nok til å hjelpe en del på humøret og motivasjonen. Har begynt å legge meg tidligere på kveldene nå da, noe som virkelig har vist seg å være veldig bra. Nå kommer bussene snart. Ha en fin dag :)

 • 44 • 28


  Sko og veske H&M Bukse og genser Bik bok Solbriller og skjerf Cubus

  Fikk dessverre ikke lønninga på rett tid. Irriterte meg en del for dette i begynnelsen, men var vel bare greit. Hadde sikkert endt opp med å svi bort alle pengene, og det hadde vært litt dumt med tanke på at jeg skal ha penger til å reise til Christoffer å tilbringe en uke med han i høstferien. Kan heller ta meg en runde når jeg er i Kristiansand. Hadde noen penger fra en annen lønning som faktisk kom på tiden da, så fikk kjøpt meg noe småtterier. Veldig koselig helg! Kom hjem for et par timer siden, har bare planer om å slappe av resten av kvelden. Begynner å bli litt sulten, så burde vel snart dra meg ned for å lage litt mat! Så forresten at Kaia hadde lagt til noe i slutten av Vinneren av konkurransen innlegget, og at hun blant annet hadde skrevet at jeg hadde stukket av med halvparten av klærne hennes, så nå burde jeg finne noe selv elns. Jeg lo. Så evig godt. Må bare nevne at jeg tok med 2 t-skjorter, som sier så utrolig mye om hvor lite klær hun selv gidder å kjøpe, og hvor mye hun låner av meg. Takk for meg.

  Ha en fin kveld :) 

 • 30

  Takk for en finfin helg, Hanne 

 • 7

  Vinneren av extensions + extensionsbørste fra Californiahair.no ble Marthe! Hun har blogg, trykk på navnet hennes for å komme til den. Gratulerer :) Sender deg en mail når jeg kommer hjem igjen på søndag! Siden jeg tydeligvis må lage egne innlegg om vinneren for at folk skal få med seg at jeg har trukket en, så blir jo dette ganske kort osv. Hadde ingen bilder å bruke, så legger ut bildet under atter en gang.  For å gjøre dette innlegge litt mer artig. Jeg (Kaia) har vært på jobb i hele dag, nettopp dusjet og skal nå finne på masse badass stuff med mine venner. Prata nettopp med explode (bloggeren selv) i telefonen, hun hadde kjøpt masse kult som hun kleda seg til å vise meg. Hun stakk jo av med halvparten av min klær til Stavanger, så var på tide hun kjøpte noe selv. Men i nuet ligger jeg på explode (bloggeren selv) sitt rom, pleier faktisk å sove her når martinius ikke er hjemme. Savner henne såpass mye, ja.. HA EN TRIVELIG KVELD! btw. @Kaiaegeland på instagram. 


 • 18

  Ikke helt min greie. Orker ikke.

  Nå stikker vi straks. Skal bare forhåndsskrive et innlegg som Kaia skal poste i morgen, med vinneren av konkurransen! Ha en fin helg :)

 • 32
  Sko H&M Solbriller, genser og skjerf Cubus Bukse Bik bok Jakke Blend of America

  Elsker sol på kalde høstdager. Nå kommer bussene om noen få minutter, burde begynne å pakke. Skal ikke noe spesielt i dag, vi reiser ikke før i kveld så har hele dagen til å kjede meg på. Heh. 

  Ha en finfin dag.

 • 28
  Jakke Blend of America Lue og solbriller Cubus Skjerf H&M

  Fikk plutselig av en eller annen ekstremt merkelig grunn et rydde-kick. Ryddet rommet, byttet sengetøy, rydda stua og vaska badet ''mitt''. Støvsugde til og med. Er så stolt, haha. Skal jo til Stavanger til helga, så sitter å planlegger hva jeg skal ha med av klær. Går alltid rundt og planlegger antrekk i hodet. Siden det i mitt hodet er så godt som minusgrader ute, så kommer jeg nok til å gå rundt å ligne på en eskimo. Blir greit. Gleder meg til å komme meg bort en helg. Klør i fingrene etter å få tak i noen nye klær nå! Sliter litt hvis ikke lønninga mi kommer inn til rett tid da.. wooh. Krysser fingrene for at den kommer i morgen. Griner hvis ikke. Nesten ikke kødd.

 • 14  Kan ikke si annet enn at jeg nok hadde endt opp med å sidde hjemme foran tven og spist godteri dagen lang hvis Kaffebørsen ikke hadde fantes. Ender automatisk opp der når vi går til byen. Nå har jo ikke vi så mye å velge mellom her i lille Flekkefjord da, heehhe. Kom nettopp hjem fra en liten luftetur med Hanne. Glemte helt bort å ta bilder på skolen i dag, derfor litt sen blogging. Hvis jeg ikke tar bilder på skolen, så ser jeg på hele dagen for bloggen sin skyld som ødelagt, men tror jeg fikk redda det fint i land i dag. Kødda. Neidajoda. Nå skal jeg rydde rommet og brette sammen noen klær, begynner å bli rotete igjen. Ha en fin kveld :)

 • 21  Jeg legger meg. 21:46 på en onsdag. God natt fine folk.

 • 9  Merker at jeg kunne ha droppa å vise talentet mitt i å skrive i paint. Siden så mange fortsatt ikke forstår hvordan jeg vil at dere skal melde dere på. Jeg sjekker kommentarfeltet på innlegget når jeg trekker vinneren, som vil si at hvis du ikke har skrevet mailen din i kommentaren, så blir du ikke trukket. Ganske enkelt fordi når jeg lar en konkurranse gå over flere dager, så gidder jeg ikke å sitte å bla bak i kommentarene. Skriver og prøver å forklare dette i hvert konkurranse-innlegg, men fortsatt utrolig mange som ikke vil vinne :) Håper jeg fikk forklart det greit nå da.

 • 34

  89


  Solbriller H&M Genser Bjørn Borg Bukse Bik bok

  Tenkte automatisk at kampen startet litt sent i dag, siden det er hjemmekamp. Viste seg at vi må kjøre til Kvinesdal fra byen kvart over fire. Noe som ble litt problematisk med tanke på at jeg har langdag på onsdager og ikke er i mitt eget hus før ca 16.10. Hadde ikke forhåndspakket eller noe. Hadde jeg visst dette så hadde jeg jo bare blitt igjen i Kvinesdal på skolen, haha. Bra, Martine. Siden jeg svømmer i flaks for tiden, så ble norsklæreren syk. Siden vi da satt der helt uten lærer, så tok vi en tidligere buss hjem. Passa så altfor bra. Kjøpte med ferdiggrøt på butikken på vei hjem, nettopp spist den og stikker snart opp for å skifte og slappe av før jeg kjører til kamp.

  Har egentlig sagt til meg selv at jeg skal lage minst to innlegg til dagen. Merker på at travle dager som feks denne, så blir det litt stress. Så sitter nå og tenker gjennom hva jeg kunne ha laget innlegg om for å poste når jeg kommer hjem igjen. Njanjoooo. 

  Ha en fin dag :) 

 • 19

  Har vært en tur i byen med jentene. Var koselig! Fikk kjøpt et par ting jeg trengte. Skal bare slappe av litt før jeg stikker ned på varetelling. Blir nok en lang kveld. Tror jeg begynner å bli syk. Krysser alle fingre for at det bare er forkjølelse og at det går over raskt. Har altfor mange planer og mye ting som skjer de neste dagene og ukene til at jeg kan ligge inne og kikke i taket. Tenker at jeg trekker vinneren av extensionskonkurransen på lørdag, siden jeg mest sannsynlig ikke tar med meg dataen til Stavanger, og kan få Kaia til å poste innlegget. Hadde egentlig tenkt å skrive at jeg trekker i morgen, men dette passer bedre for meg. Sounds good? Det trenger dere egentlig ikke å svare på. For har bestemt meg for å kjøre det sånn uansett, heh. Nå Skriver jeg egentlig bare for å skrive. Gikk tom for penger på mobilen i dag. Etter å ha spinket og spart på de siste kronene i et par uker nå. Har sånn teit 200 kr i måneden abonnement. Nok tullprat. Ha en fin kveld :)

 • 12
  Jakke Only Bukse Zara Skjorte Lindex Solbriller Cubus

  Hater å gå i vanlig dongeribukse. Føltes så ukonfertabelt at jeg bytta klær med en gang jeg kom hjem. Skal til byen og handle inn noen ting jeg trenger og gå på cafe med jentene om ikke så lenge. Blir nok kos! I kveld har jeg sagt ja til å være med på varetellinga på Cubus. Sikkert ikke det gøyeste jeg har sagt ja til å være med på, men bra å hjelpe til uansett. Får jo litt for det så. Fine JOHANNE har bursdag i dag. Gratulerer så mye med dagen vennen ♥ Malene hadde bakt oreokake til henne og tok med på skolen, hvis dere vil se et overlykkelig virkelig-klar-for-kake-mongo-yey-bilde av meg, så besøk bloggen til Johanne HER, og legg igjen en liten gratulasjon til henne. • 13


  Følg oss på instagram: martineegeland og toffertraedal

  Mat. Dusj. Musikk-på, verden-av. God natt  

 • 11

  For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Hvitetenner.net! Pakken inneholdt da altså 5 forskjellige tannblekingsprodukter for å få hvitere tenner. Jeg har aldri prøvd noen som helst form for tannbleking før, hvis man ser bort ifra egen tannbørste og tannkrem, så ser egentlig frem til å muligens få litt hvitere smil. Nå har det seg sånn at hvis jeg skulle ha testet ut alt selv, så ville nok dette tatt litt tid. Så for at det skal ta kortest tid, så har jeg tenkt å be noen venninner (og min mor) om å teste ut fire av produktene, så tester jeg ut det femte selv. Blir spennende å se på resultatene, skal prøve å få tatt noen helt ok før og etter bilder. Søkte litt rundt på nettet og dette skal visst være bra greier. For å sjekke ut nettsiden selv kan du klikke HER! Hvis noen er interessert, så har jeg fått rabattkode til dere. Hvis dere bruker den i utsjekk i kassen, så får dere 20% rabatt. Koden er: explode20

  Noen som har prøvd tannbleking før her?

  //Sponset

 • 23


  Skjerf og lue ? Jakke Zara

  Jeg er skikkelig frysepinne. Ser ikke så mange på gata med både skjerf og lue enda, haha. Det er nesten kaldere i klasserommet vårt enn ute. Utrolig irriterende. De lovte oss bedre klasserom etter at vi tilbrakte over et halvt år ute i brakker mens de liksom skulle skifte ut ventilasjonsanlegget og pusse opp litt. De drøya bygginga utrolig mye, så nå når vi har fått klasserom inne på skolen igjen. Sitter vi fortsatt og fryser og puster i dårlig luft. I tillegg borrer de i både gulv og vegger, så det bråker dagen lang. Satser på at det blir bedre snart. For sånn som dette burde det ikke være.

  Christoffer tro for litt over en halvtime siden. Hatt en kjempe bra helg med han! Utrolig glad for han klarte å skaffe verdens kuleste konfirmasjonspresang til Kaia! Beste gutten.  Heldigvis ser jeg han igjen til helga, når de skal spille i Stavanger! Nå har jeg nettopp spist middag, sitter og ser på tv og spiser druer. Skal bare slappe av før jobb i kveld! 

  Ha en fin dag :) 

 • 7 • 9
  Lue Cubus Skjerf ? Veske H&M Jakke Blend of America

  Vi gikk en tur til byen i stad bare for å lufte oss, spiste is osv. Har brukt dagen på å rydde etter konfirmasjonen og bare slappet av ellers. Iphonebilder over, derfor crappy kvalitet. Nå skal vi ned å spise pizza. Kan ikke beskrive med ord hvor sulten jeg er akkurat nå! Ha en fin kveld videre :)

 • 18

  Mottok denne utrolig fine kjolen i dag fra Jovonnalondon.com! Gleder meg til å vise den til dere når jeg har den på, da er den enda finere! Den har galaxy print, åpen rygg, slør og krage. Forelska! Trykk HERfor å komme til nettsiden og se alle de andre fantastiske plaggene de selger der! Kan ikke se bort ifra at jeg kommer til å svi litt penger der etter hvert.

  //Sponset

 • 12

  Visste at Christoffer kom til å bli nyttig en eller annen gang. Hun fikk signert vinyl og møte med Oslo Ess av han i konfirmasjonspresang! Gjett om hun var gira! 

 • 582

  AVSLUTTET!
  Setter i gang en ny konkurranse i samarbeid med Californiahair.no! Jeg bruker (brukte) extensions fra dem selv, og de har det beste håret jeg har prøvd i løpet av mine 3-4 år med flittig extensionsbruk. 

  Tenkte det var greit å ha den i dag, siden det er Kaia sin konfirmasjon, og en konkurranse er fin måte å holde bloggen i aktivitet siden jeg ikke får blogget. Denne ganga blir det en vinner! Konkurransen pågår nok i et par dager. Så bare å melde seg på til jeg skriver at den er avsluttet! Dere MÅ skrive mail adressen I KOMMENTARFELTET for å være med i konkurransen. Det hjelper ikke å skrive den i det egne feltet for epost.    Det dere kan vinne er ett sett med extensions i valgri lengde og farge + en extensionsbørste!
   
  For å være med må du:
  -  Like facebooksiden til Californiahair HER!
  - Like facebooksiden til bloggen min HER!
  - Skrive ''Jeg er med'' (eller noe) og mail adresse som jeg kan kontakte deg på I KOMMENTARFELTET!

  Annen informasjon tar jeg med vinneren på mail. Konkurransen avsluttes om er par dager.

  Lykke til :) 

 • 14

  Hva vil du bli/jobbe som når du blir eldre?
  - Dette har jeg virkelig ikke peiling på...

  Hvordan er det å gå på media og kommunikasjon? Er det lett/vanskelig? Hvordan er skoledagene?
  - Mange undervurderer media veldig, og sier at det er såå slapt osv. Ja, det er ganske slapt, vi får veldig lite lekser og sitter masse bak dataskjermen. Dette gjør det ikke noe lettere å få gode karakterer, lærerne mine er for eksempel veldig kresne (spesielt i mediafagene). Vi blir vurdert i andre fag på samme grunnlag som andre. Ellers en bra og lærerik linje, vil jeg tørre å påstå.

  Hva fikk du på eksamen? Skriftlig og muntlig.
  - Kom opp i matte muntlig og fikk 4. Matte er ikke et sterkt fag hos meg, så jeg ble veldig glad for å ligge på noe jeg ser på som en ''safe'' karakter. Kom opp i Norsk skriftlig, som vil si at jeg da hadde både nynorsk og bokmål stil. Fikk 5 på bokmål og 4 på nynorsk (best i klassen, hehe).

  Er du kristen? Konfirmerte du deg i kirka?
  - Nei, jeg er ikke kristen. Konfirmerte meg humanistisk og angrer ikke et sekund! Veldig lærerikt og absolutt det rette valget for meg.  

  Hvordan ligger dere ann på tabellen (fotball)?
  - Sist jeg hørte så lå vi på 2 plass, men siden vi tapte de 2 siste kampene, så vil jeg gjette på at vi har sunket ned på 3.  Vi har en del viktige spillere som har flyttet bort osv, veldig mangel på folk de siste ukene, men håper det kommer seg snart.

  Hvor spiller du på banen?
  - Har ikke hatt noen fast plass siden jeg bytta lag, egentlig, men liker meg best som ving. Så enten høyre eller venstre midt. Foretrekker venstre, selv om jeg bruker høyrefoten.

  Bruker du å skåre mål?
  - Har mine dager.

  Hvor lenge har du spilt fotball? Vinner dere mye?
  - Siden 6-7 klasse, ca. Vinner en del!

  Favoritt fotballag utenfor Norge?
  - Jeg holder nok med Manchester United!


  Jeg er nr 10 i rødt der. Fra Norway cup 2011!

  Har du falske vipper?
  - Nei, har naturlig ganske lange vipper. Har faktisk aldri prøvd løsvipper en gang!

  Er du en person som er veldig dømmenes? Liksom, dømmer du på utseende?
  - Utseendet er jo det første man ser, og man lager seg vel alltid en inntrykk og en mening om personen, men vil ikke si at jeg er en spesielt dømmende person nei. Fikk lyst å skrive et eget innlegg om dette. Får se. 

  Er du populær på den skolen du går på?
  - Herregud det hadde jo vært dødskleint....... Vi er bare 200 elever, alle vet hvem alle er.

  Hører du bare på metal, eller kan det være du av og til hører på pop?
  - Hører for det meste bare på hard rock/metal, men hender noen ganger (ganske ofte i det siste faktisk) at jeg hører på mer rolig musikk, men da er det aldri pop.G

  Hvilken dialekt snakker du?
  - Haha, kossen ska eg forklara d.. Omtrent alle eg kjenne frå østlandet (som snakke bokmål), meine på at me høres danske ud her nere. Uenig, selvfølgelig. Eg snakke ikje så breit som mange andre her heldigvis. Ngen snakke heilt grusomt. Flekkefjord ligge jo midt mellom Stavanger og Kristiansand, så dåkke kan jo tenka dåkke den jævlige blandinga..

  Kan du forklare i detalj hvordan du og Christoffer møttes?
  - Møttes så klart på konsertene deres. Jeg stalka han litt, så tok han kontakt. Han kom å besøkte meg, og simsallabiimm.

  Hvilken krølltang bruker du?
  - Bruker ikke krølltank, foretrekker rettetang til å krølle med. Synes at krøllene blir mye finere og at ikke ser så sinnsykt stramme ut, men mer ''tilfeldig''.  Hvor bor du?
  - Den lille sørlandsbyen Flekkefjord!

  Kjener du en awesome jente som hetter Louise, hehe ike meg jeg er ike Louise
  - HVEM ER DU OG HVORFOR SKRIVER DU PÅ BLOGGEN MIN

  Hva skal til for at du svarer på snapchat?
  - Iphone 4S. Takk på forhånd.

  Hvilken farge er leppestiften fra Sephora i?
  - 18 eller 19, husker ikke helt. Har den enda ja!

  Hva slags musikk liker du?


  Jeg elsker dette bildet! Tok det i Stavager på Keep of Kalessin.

  Hva mener du med at du vokser øyenbryna dine?
  - At jeg vokser de?.....

  Hva synes du om Linni Meister, Paris Hilton og sånne type jenter?
  - Kule de.

  Hva synes du om mindreårige som drikker (15-17 år)?
  - Så lenge jeg slipper å drasse rundt på en fjortisfull 15 åring, så bryr jeg meg ikke. Hehebarekødda. Hvis man kan oppføre seg og drikke med måte, så er det samme for meg hvor gamle de enn måtte være. Gidder ikke bekymre meg om hva andre velger å gjøre. Tenker litt lol når jeg ser 15 åringer da. Sånn kommer det nok alltid til å være for de fleste.

  Hva slags type kjæreste ser du på deg selv som?
  - Den rare.

  Kan du se for deg en fremtid med Christoffer (en person som er mye ute å reiser på spillerjobber)?
  - Kan ikke si at jeg har tenkt så veldig langt frem i tid, men har jo sett kalenderen frem til jul og litt etter vertfall. Blir nok litt ensomt for meg i noen måneder, men det skal jeg nok klare! 

  Hvordan legge ut bilder fra pcen til instagram?
  - Lagrer dem bare fra bloggen på mobilen og legger ut!

  Tenkte bare å informere om at siden det er Kaia sin konfirmasjon i morgen, så blir det nok ikke spesielt mye blogging. Derfor setter jeg i gang en konkurranse som kan holde litt aktivitet på bloggen selv om jeg ikke er her for å oppdatere. Ha en fin kveld:)

 • 26  Hvis dere går inn HER og registrerer dere med navn og alder, så kan dere få gratisbillett til Honningbarnakonsert i det nye konserthuset i Stavanger neste helg. Jeg skal der! Er vel hovedgrunnen til at jeg i det hele tatt skal til Stavanger neste helg, haha. Tenkte å si ifra, siden jeg vet at mange synes det er veldig greit å få ting gratis!

  Nå har vi nettopp spist middag. Jeg sitter og blogger og Christoffer spiller gitar. Nå må jeg tydeligvis skrive på bordkortene til konfirmasjonen i morgen. Ha en fin dag :)

 • 17

  Hva var det beste og hva var det verste på Hove?
  - Beste var all stemninga og så klart konsertene! Verste var vel natta fra torsdag til fredag, fordi det var så ekstremt stygt vær. Endte opp med å sove i naboen vår sitt telt den natta, noe jeg er glad jeg gjorde. De jeg delte telt med våkna med hodene i vannpytter, haha.

   

  Føler man seg trygg på Hove?
  - Det tenker jeg kommer helt an på personen selv. Vi var en utrolig stor gjeng (nesten alle er på bildet over) som reiste inn og hang sammen store deler av uka, så jeg følte meg vertfall trygg!

  Telt eller liten hytte?
  - Jeg har ikke prøvd hytte, men hadde nok foretrekket telt uansett. Det er liksom en del av festivallivet!

  Hvordan var klesstilen din når du var 14?
  - Velger å ikke nå nermere inn på dette.

  Når skal du kåre vinneren av hair extensisons?
  - Dette gjorde jeg for en gooood stund siden. Kommer mest sannsynlig ny konkurranse snart.

  Kan du lage video?
  - ..................................................

  Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?
  - Snart 8 år:):):)

  Hvor ofte fester du?
  - Ikke så ofte.

  Hva sier foreldrene dine til festing?
  - Med måte.

  Hva er en god dag for deg?
  - SOVE LENGE.

  Hvilke redigeringsprogram bruker du?
  - Photoshop, Photoscape, pixlr.com/express, picmonkey.com

  Bruker du fortsatt Viva la Diva eyelineren når du sminker deg? Eventuelt; hvordan får du den til å holde?
  - Gjør ikke noe. Unngår å gnikke meg i øynene? Heh.

  Favorittplagg på gutter?
  - Bukser. Den må være perfecto.

  Har du sko-mani?
  - Sko-what? Dilla på sko? Kan telle på en hånd hvor mange sko jeg har...

  Heels eller converse?
  - Converse

  Hor mye koster skinnjakken fra Cubus? (fra spørsmålsrunde-innlegget)
  - Har ikke peiling. 5-600 kr kanskje?

  Bruker du Photoshop når du redigerer bildene dine?
  - Bruker photoshop til å redigere på lys, dybde og kontrast. Andre effekter og stuff legger jeg til i nettredigeringsprogram.

  Den grønne kjolen som du sier er fra H&M. Hvorfor finner jeg den ikke? Er den kjøpt på nett?
  - Klær henger ikke i butikken for alltid, kjære deg. Fikk kjolen av en venninne som aldri brukte den, hun kjøpte den vel før sommeren såvidt jeg husker.

  Kjenner du Tom Egeland?
  - Nope.

  Hvordan har du det?
  - Veldig bra :) Sitter å smugtitter på en finfin kjæreste akkurat nå.

  Hørt om Bring me the horizon? Synes du de er bra?
  - DOOOON'T GOOOOOOOOOOOOOO. Det var et ja. 

  Hvilke band liker du best?
  - Klarer ikke plukke ut. Denne trenger betenkningstid.

  Anbefaler du extensionsene dine?
  - Ja, virkelig! California Hair sitt løshår er veldig bra.

  Har du tumblr?
  - Haha nei. Vet såvidt hva det er en gang. Et nettsted man legger ut andre sine (og egne) bilder??

  Hvor mye veier du?
  - Virkelig?

  Hvor mye trener du?
  - Ca 5 ganger i uka.

  Hva spiser du?
  - Hva faen jeg vil.

  Har stilen din alltid vært så kul og gjennomført?
  - Virkelig ikke.........

  Hvordan er humoren din?  Samler du på noe?
  - Tanker.

  Jeg vet du har skrevet et innlegg om avstandsforhold før, men kunne du har gjort det igjen? Trenger tips og du er flink til sånn.
  - Det kan jeg nok få til!

  Den nermeste ''storbyen'' du bor fra?
  - Flekkefjord ligger så godt som midt mellom Stavanger og Kristiansand.

  Kunne du ha begynt med bilderedigeringstips?
  - Har hatt litt sånn før, men fant raskt ut at jeg ikke likte at jeg så samme redingeringsmåte over alt.

  Liker du sideskill eller midtskill best på deg selv?
  - Har ikke peiling. Veldig usikker. Hva liker dere best?

  Synes du at du ligner på Fanny Lyckman?
  -  Vil ikke akkurat si at jeg ser noen likhet nå som jeg har kort hår, men kunne se at vi minte litt om hverandre før.

  Hvor bor kjæresten din? Sees dere ofte?
  - Han bor i Kristiansand. Så egentlig er det jo ikke noe problem med avstand, men siden han reiser en del så blir det ikke så ofte som jeg kanskje skulle ønske, men det går fint!

  Hvor gammel er Erle?
  - Hun er 11 år.

  Hvor gammel er mammaen din?
  - Hun blir 43 nå i oktober!

  Hvem er den kuleste Johanne'en du kjenner?


  JOHANNEEEE!!!! Gammelt bilde huffavmei.

  Hva synes du om Johanne Haneberg?
  - Hun som tar snikbilder av meg i timen og sender det til hele snapchatlista si? Ingen kommentar......

  Hvor mange ganger har du vært i Stavanger? Kan du snakker stavangersk?
  - Maaange ganger. Vi drar alltid til enten Stavanger eller Kristiansand for å shoppe. Skal til Stavanger neste helg på shopping, feks. Høres vel ikke bra ut når jeg prøver å snakke den dialekta, men har vel ingen probelmer med å få meg selv til å høres ut som en rogalending.

  Har du noen gang hørt at du ser eldre ut enn 95-modell?
  - Altfor mange ganger. Begynner å tro at jeg ser ut som en gammel dame. Helt seriøst. 

 • 20


  Bukse og belte Bik bok Topp ? Jakke Blend of America

  Nå kommer snart bussene, så må nok begynne å pakke. Fikk krampe i ryggen i dag når vi skulle springe 3000, det_var_helt_!)(!&¤)"(&%=!/!=(#¤. Enkelt og greit. Trodde jeg egentlig var så godt som ferdig med denne dritten, men har kjent det veldig godt i ryggen de siste ukene, og i da smalt det da. Får vel bare å holde meg unna brå bevegelser og prøve å tøye godt de neste dagene. For dere som ikke har fulgt bloggen min så lenge, så fikk jeg strekk i ryggen for snart 2 år siden. Har slitt en del med det siden da og får ''tilbakefall'' en gang i blant. Helt ufattelig vondt, men går heldigvis over i løpet av kort tid.

  I dag kommer Christoffer. Kaia skal ha konfirmasjon til helga, så blir nok litt forberedelser til det vertfall i morgen. Skulle egentlig på fotballtrening i dag, men står over. Tror de fleste skjønner hvorfor hvis dere leser alt, heheee. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem. Skal hoppe rett joggebukse og hettegenser! Ha en fin dag fine folk :)

 • 34
  Skjorte Monki Bukse BIk Bok Skinnjakke Carlings Solbriller og sko H&M

  Går som sakt på kamp rett etter skolen! Fikk ikke tid til å forhåndsskrive noe innlegg, så får se hvordan det blir. Ha en fin dag!

 • 11

  Sniktitt på på overdelen jeg kommer til å gå med i morgen. Kom nettopp hjem fra trening (haha, ja jeg endret mening ang å trene etter jobb). Reiser til Flekkerøya for å spille kamp rett etter skolen i morgen, så holder på å pakke baggen nå. Skal prøve å få forhåndsskrevet et innlegg som jeg ber enten Hanne eller Kaia og poste for meg i løpet av dagen. Kommer vertfall et innlegg i halv 4 tiden elns. Så får vi se! Må i dusjen nå og gjøre klar litt ting til i morgen. Er så slitsomt å dra rett fra skolen til kamp. I hate it. Uansett ikke noe å gjøre med det nå! God natt :)

 • 23
  T-skjorte, solbriller og sko H&M Bukse Bik Bok Blazer Lindex

  Har vært på elevrådssamling i dag, så har ikke vært på skolen. Derfor blogginga ble så sen, fikk ikke tatt bilder før jeg var en tur i byen med Hanne og Jenny i sta. Skal på jobb om ca en halvtime. Tror ikke jeg gidder å trene etterpå, så kommer fler svar på smp.runden i kveld tenker jeg! Ha en fin kveld :)

 • 27

  Hvilken sang hørte du på sist?
  - In flames- Gyroscope

  Hvordan vil du beskrive deg selv?
  - En jente som gjør som hun vil, ganske utadvent og gal. Lite sjenert og supersnill og morsom. Hehe.

  Kan du legge ut kyssebilde av deg og kjæresten?
  - Tror ikke jeg har noen? Isåfall har vel han et supekleint et på hans mobil. Antageligvis et jeg tvinger han med på.


  Har dette søte bildet her da. En overlykkelig og retarda Martine og en sovende Christoffer. Flottings.


  Kan du legge ut sang video?
  - Hvaaaa har fått dere til å tro at jeg kan syngeeeee

  Kan vi få høre dialekta di?
  - Jadda, kan vel snart få fingaren ud å laga ein av dessa herrane videobloggana. Fy fadaren så kleint. Kå gjør eg vel ikje får dåkke.

  Hva vil du bli når du blir voksen?
  - Hm, rørlegger kanskje. 

  Hvor mange lesere har du hver dag? Kan du vise statistikken?
  - Hvor mange unike lesere jeg har til dagen kan dere jo se på forsiden på blogg.no, på topplista! Tallene som står der er lesertallene de forskjellige bloggene har hver dag. Mine ligger på rundt 5000 til dagen!

  Hvor mange kommentarer har du til nå? 
  - Akkurat nå har jeg presis 63725 kommentarer på bloggen.

  Ville du har farget håret grønt en gang?
  - Joaa


  Fra den tiden jeg likte å eksprimentere med kondittorfarge! Jeg får den veldig lett ut av håret fordi hårfargen min er helt naturlig. Hvis du har feks bleket det så har jeg hørt at det skal være litt vanskeligere å få ut!

  Hva liker du best med deg selv?
  - At jeg kan le av meg selv.

  Favorittfag?
  - Alltid vært, og kommer nok alltid til å være Norsk!

  Hvordan ser du deg selv om 10 år?
  - Forhåpentligvis har jeg opplevd masse, reist masse og gjort masse jævelskap før den tid. Så da er jeg vel klar for å ta livet med ro!

  Hvor skulle du helst ønske at du bodde i Norge?
  - Bergen kanskje.

  Hva har vært din favorittreise?
  - Må bli Paris! Helt fantastisk. Gleder meg så til å reise tilbake der.  Topp 5 favorittserier og topp 5 favorittfilmer?
  - Ser egentlig ikke så mye på serier, eller tv generelt. Har sett veldig mange bra filmer, men klarer aldri å huske navnene.. haha.

  Kan du vise bildet av rommet ditt?
  - Det er stygt.

  Har du piercing eller tatovering? Kunne du tenkt deg det?
  - Har hull i ørene og navlen. Har veldig lyst på ''kuring'' eller hull i nesa. Ellers så SKAL jeg ha tatovering, det er det ingen tvil om.

  Kan du gå innom bloggen min og si hva du synes om den (benedikteserine.blogg.no)?
  - Søt jente. Fine bilder. Ryddig design :)

  Hva slags sminke pleier du å bruke?
  - For øyeblikket er jeg tom for det meste av sminke, men skal lage et innlegg om dette så fort jeg får penger til å kjøpe inn nytt.

  Favoritt-outfit?
  - Hakke peeeeeiling...

  Har du noen fobier?
  - TÆR! Jeg hater tær.

  Hvorfor er du så pen?
  - Hva forventer dere egentlig av svar her? :)

  Har du to søstre? Er Erle den minste?
  - Det er korrekt!

  Tjener du penger på bloggen? Hvor mye?
  - Tjener litt penger på bloggen ja. Laaangt ifra så mye som mange andre, men nok. Hvor mye varierer hva måned til måned.

  Tror du på spøkelser og ånder?
  - Liker å si nei, men kan være paranoid når jeg er hjemme alene om kveldene.

  Liker du barn? Vil du ha det selv?
  - Elsker unger. 

  Hvordan reagerer du når du finner ut at folk er sjalue på deg?
  - Tror ikke jeg har funnet det ut direkte? Tror ikke jeg hadde reagert så veldig på det..

  Hva sover du i?
  - Nesten naken :O:O:O 

  Favorittbilde du har tatt selv?
  - Vet ikke. Liker bildet under utrolig godt da. Tok det på togstasjonen i Kristiansand i fjor. Synes det er så koselig når eldre holder hender! Smiler av dette bildet.  Har du noen tips til personer med dårlig selvtillit?
  - Tenk at du er bedre enn som så. Hev deg over det. Gjør deg selv sterk. Vanskelig og det tar tid, men det er og løsningen.

  Hvordan fortelle den du liker at du faktisk liker han?
  - Hopp i det. Ikke gjør det til en vanskeligere sak enn det det er!

  Hva gjør du med håret ditt om morgenen?
  - Greier gjennom det og tupperer under.

  Farger du håret?
  - Atter en gang: hårfargen min er 100% naturlig!

  Kan du vise et bilde av når du ikke har gjort noe med håret?
  - Oh gad... det er helt pinstritt og henger RETT NED! Æsj. Jada, kan vel det en gang..

  Trener du mye?
  - Veldig mye før, har blitt mindre i det siste pga skader og fordi jeg har blitt lat.

  Hvor jobber du?
  - Bloggen (hehe), treningssenter og bakeri!

  Er du skoleflink?
  - Hvis jeg vil!

  Hva slags skole/linje går du på?
  - Lister VGS avdeling Kvinesdal, Media og Kommunikasjon

  Hvilken telefon har du? Hvilket deksel bruker du?
  - IPhone 3GS, bruker ikke deksel.

  Har du Macbook?
  - Nope.

  Hvilken dialekt har du?
  - Er jo fra Hovsherad, så snakker ikke helt som de her i Flekkefjord, men nokså likt. Kan sikkert lage video.....

  Hvilke blogger leser du?
  - Lager eget innlegg om dette.

  Liker du håndball?
  - Ja. Har egentlig alltid hatt lyst til å begynne på det, men neee.

  Har du drevet med noen andre idretter enn fotball?
  - Bortsett fra det vi gjorde på idrettsskolen (som var alt), så nei!

  Hvordan har du det?
  - Takk som spør! Jeg har det utrolig bra :)

  Hvilket kamera bruker du?
  - Nikon D5000

  Hva gjør du med håret hvis du har dårlig hårdag?
  - Bruker lue.

  Hvor ofte trener du i uka, både fotball og egentrening?
  - Har trappa seg ned til 4 nå!

  Drømmer du fort etter andre sitt utseende?
  - JA HELE TIDEN! Herregud. Alltid. Alltid. Alltid.

  Er du glad i å bli kjent med nye folk?
  - Ja!

 • 16

  Hvor får du inspirasjon til å ta så fine bilder fra?
  - Jeg personlig skjønner ikke hvorfor folk spør om dette. Inspirasjon  har ingen grenser og kan komme fra hvor som helst! Så da blir svaret mitt atter en gang; fra over alt :)

  Hva synes du om bloggen min (qtwr.blogg.no)? 
  - Søt blogg av en søt jente! Fine og klare bilder!

  Hvor gammel var du da du startet å blogge?
  - Var vel 13-14 år. Med andre ord; MIDT i fjortistiden! HE HE HE!

  Hva er det beste med å blogge, og hva er værst?
  - Det beste er helt klart å få så masse bra tilbakemeldinger og bli kjent med så mange flotte personer. Det værste er vel å bli misforstått, vil jeg si. Fordi det er så lett å bli det.

  Favoritt klesbutikk?
  - Gina Tricot, tror jeg!

  Bestevenn?
  - Jeg er i en venninnegjeng på 6, så vil egentlig ikke peke ut noen spesiell. Siden jeg ser på alle 5 som like mye verdt for meg, men den jeg kanskje tilbringer mest tid med og har hatt et mest stabilt forhold til helt siden jeg flyttet til Flekkefjord er fine Jenny!


  Jenny og meg i sommer.

  Favorittmat?
  - Har ikke peiling. Alle slags mulige ferdigpizzaer kanskje.

  Hvilken frisør går du til?
  - Var faktisk hos frisøren for første gang på utroolig mange år på lørdag. Da klippet jeg meg hos flinke Rita, som har salong oppe på Uenes her i Flekkefjord!

  Hvor mange søsken har du?
  - Jeg har 2 søstre! Kaia som er 15 og Erle som er 11 år gammel.  Favorittartist?
  - Hører vel egentlig ikke så mye på enkeltartister, men liker faktisk Lana Del Rey ganske godt.

  Kan du lage videoblogg?
  - Haha, hvor mange ganger har jeg vel ikke fått dette spørsmålet nå.... Har faktisk planer om det, men får aldri meg selv til å gjøre det!

  Har du kjæreste?
  - Nei æsj. Guttelus eksisterer faktisk og jeg har ingen planer om å få dem.

  Holder du på med noen?
  - ...........Guttelus..........

  Er du jomfru?
  - GUTTELUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Når/hvordan møtte du Christoffer og hvordan ble dere sammen?
  - Han stalka meg i en goood tid. Sendte meg ekle meldinger der det sto ting som ''Ser på deg, bby'' og ''Jeg er rett her sukkerklumpen''. Hver gang jeg var på konsert med Honningbarna så skrek han ut ting til meg i mikrofonen og lignende, han sprang også etter meg rundt i lokalet og prøvde å klistre klistermerker på meg osv. Egentlig ganske ekkelt, men jeg ble jo sjarmert da!! Han spurte meg rett ut om jeg ville være kattepusen hans, og da kunne jeg rett og slett ikke motstå.   Trives du i klassen din?
  - Veldig! Har kommet i en kjempe fin klasse. Alle er veldig forskjellige og det merkes veldig godt siden vi bare er 14 stk, men til tross for så veldig ulike personligheter så fungerer vi kjempe bra sammen. Går ikke en eneste dag uten latter :)

  Hva synes du om Voe? Er hun stygg?
  - Jeg elsker Emilie. For meg vil hun alltid være den store bloggdronninga! Synes hun har fått mye ufortjent dritt. Hun er så til de grader langt ifra stygg!

  Hva synes du om tatoveringer? Har du lyst til å ta selv?
  - JEG ELSKER TATOVERINGER, SKAL ABSOLUTT HA SELV! Dekorete armer og kropper er faen så digg.

  Hvor gammel er tanta di (eieren av den grønne jakka du la ut bilde av på insta)?
  - Jeg har egentlig aldri spurt hehe, men ut ifra mine beregninger så er hun vel i tidlig 40 årene.

  Hvordan startet du bloggingen din? Begynte du med bilder av deg selv hvor du poserer slik du gjør nå, eller?
  - HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, NOOOOOOOOOO! Bildet under sier alt. Det at dette bildet faktisk ble tweetet av en jente er ganske kleint, men herregud jeg lo!


  Hvis jeg ikke husker feil så er nok dette det andre innlegget jeg publiserte på bloggen. H-E-R-R-E-G-U-D

  Hvor høy er du?
  - Nå begynner det å bli en stund siden jeg målte meg, men omtrent 170 cm høy!

  Hva er det vanskeligste med å blogge?
  - Å finne på noe å blogge om!

  Er det kleint når folk du kjenner leser bloggen din?
  - Tenker ikke spesielt over det; så egentlig ikke. Kan jo være de synes det da, men.. heheh.

  Hva liker du best å ta bilder av?
  - Meg selv ;*;*
  Hva tenker du når du kjøper klær?
  - Hva jeg har av klær allerede som jeg kan bruke til det, om jeg har noe som passer osv. Ser ofte for meg et ferdig antrekk i hodet!

  Hvordan møtte du typen din?
  - Jeg er megastor Honningbarna-fan, så vi møttes første gang på en av konsertene deres!

  Er du fornøyd med utseende ditt?
  - Har jo mine ups and downs jeg og, men alt i alt kan jeg ikke klage :)

  Hvilken photoshop er det du bruker?
  - Adobe Photoshop CS5.1

  Hva er det du husker best fra du er liten?
  - Haha, veet ikkee... Husker egentlig ganske mye (tror jeg selv da). Kanskje det at jeg klippet håret til Kaia rett før 17 mai (hun ble suuperfin). Vi har den rosa saksa der enda! Ohh, memories.

  Hvilket språk har du hatt på skolen?
  - Hadde spansk i 3 år! Det eneste jeg kan si utenom å presentere meg selv er ''silla'', som betyr noe så utrolig som ''stol''. Sååå glad for at vi ikke har fremmedspråk på meida.

  Favorittsang akkurat nå?
  - As I lay dying- Seperation

  Hva ser du frem til?
  - STAVANGER!!!!! Er såå jævlig gira på nye klær nå. Skal reise bort med Hanne og sove der en helg, vi skal shoppe og gå på konsert med Honningbarna! Blir braa. Ikke minst høstferien, som jeg skal tilbringe med min kjære. Gleder meg som en liten drittunge.


  Meg og Hanne i sommer.

 • 32
  Sko H&M Bukse Gina Tricot Skinnjakke Sisters Point Lue Cubus Avklippet t-skjorte Mest sannsynlig bod på festival

  Haha, såå trøtt jeg ser ut i dag. Forsov meg en halvtime (igjen), så gikk litt fort i svingene i dag tidlig. Skal jo svare på spørsmålene i dag, men kan faktisk være jeg ikke får tid. Skal hjem og spise før jeg stikker på fotballtrening og så går jeg jo direkte på jobb rett etterpå, så får se. De kommer vel mest sannsynlig senere i kveld. Hvis ikke så svarer jeg i morgen. Har tidligere hatt en tendens til å drøye å svare ekstremt lenge, men denne ganga skal jeg svare så fort som mulig. Lover. Hehe.

  Ha en fin dag :)

 • 16  Til dere som har spurt utallige ganger om jeg kan legge ut bilder av meg selv helt uten sminke. Vær så god! Her har jeg vasket meg i trynet med litt godt gammeldags vann rett fra en norsk spring og smørt ansiktet inn med en fantastisk ansiktskrem fra cubus. Ja, jeg måtte nesten ta på svarthvitt effekt. Ganske enkelt fordi fargene på bildet var for ekle til å komme på bloggen. Hvis dere føler en trang for å måtte se det et av disse bildene i farger, så finner dere det på instagramprofilen min (martineegeland). Jeg vet forresten at det ene brynet mitt bare er halvt, hadde en liten ulykke med voksinga. Hehe. Farger, vokser og napper brynene mine i den formen jeg vil ha! Til dere som spør om dette.. daglig.. ja.

  Siden jeg valgte å bruke kvelden min til å trene med Hanne, så svarer jeg på spørsmålene i morgen. Dere spør veldig mye om det samme, så det burde ikke ta lang tid å svare på dem. Haha. Ellers ligger jeg i senga og venter på at Christoffer skal få kommet seg hjem slik at vi kan snakke litt i telefon. Drittungen har vært i Nederland og spilt, så har ikke fått snakka på noen dager.

  God natt fininger!

 • 15

 • 102

  Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde. Ganske greit egentlig bare fordi jeg skal bruke dagen på å rydde, vaske og trene. Så bare still spørsmål i dette innlegget, så svarer jeg enten i kveld eller i morgen. Dere ser selv hva dere velger å spør om. Svarer på det meste, men som vanlig så finnes det grenser. Dere skjønner nok selv om det dere spør om kommer til å bli besvart eller ikke :)


  Skinnjakke Cubus Topp Bik Bok Kjole Munthe plus Simonsen

 • 22  Bildene over er redigert HER. Som dere ser så har jeg endret litt i designet og byttet header. Jeg liker det. Har det sånn her litt fremover, så har jeg tenkt å prøve å få noen til å være supersnille og lage et design til meg. Nå skal jeg bare skifte litt klær før jeg stikker ned til Hanne. Vi skal bare slappe av med en film såvidt jeg vet. Ha en fin kveld :)

  Våknet forresten opp til verdens fineste mail i dag morres. Ville grine. Kleint, men sant. Tusen takk til jenta som sendte, skal prøve å få svart i morgen! Dere gjør meg så glad. 

 • 9  Sjarmerende bilde av meg det siste der. Alle venninne mine har forlatt meg i dag, så jeg dro med meg Erle en tur til byen. Mamma kom etter hvert. Ellers har jeg jo som nevnt tidligere vært hos frisøren i dag. For første gang på tusen år. Ble fornøyd, virkelig et annet resultat enn det jeg presterer selv med saksa hjemme. Forandringen ser ikke stor ut, og det skulle den heller ikke bli. Gikk der for å få en ordentlig form på håret og klippe det rett. Klippet det også litt kortere bak enn det jeg hadde. Veldig fornøyd, Rita er kjempe flink og hyggelig!

 • 0

  Vet at Kine ville satt veldig pris på hvis dere tok dere et par sekunder til å klikke HER og deretter trykke på ''Liker'' knappen! Tusen takk, fininger :)  Bruker bare denne kvelden til å slappe av. Akkurat nå sitter jeg og ser på film med Erle (lillesøsteren min). Skal til frisøren i morgen for første gang på hundre år, kan ikke huske sist jeg klippet meg der. Har gjort det selv de siste årene. Går der i morgen for å klippe det litt kortere og få det til å se skikkelig ut. Synes at jeg har klart det ganske greit selv (med hjelp fra Kaia), men skal gi frisøren en sjanse. Så får vi se! Haha. Ha en fin kveld :) Husk å stem på Kine. Jeg har gjort det!

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget. 

 • 34


  Jakke Blend of America Lue Cubus Genser og Bukse Bik Bok Sko H&M

  Bussen kommer om noen minutter, så skal jeg på jooooobb.

 • 14  Iphonebilde jeg tok rett før jeg gikk ned til bussen i dag. Nå begynte nettopp første time! Har bare mediefag i dag, litt deilig.  Ha en fin dag :)

 • 0


  Alle mailene som blir sendt til min gamle får jeg overført til den nye, men da kan dere like greit bare sende til denne. Har byttet mail i sidemenyen til den nye, men tenkte bare å si ifra uansett. Sperrer bare dette innlegget for kommentarer. Ser lite vits i at dere skal trenge frem setninger som; ''så utrolig kreativt å kalle seg egelandmartine, det hadde aldri jeg kommet på!!''. Heh.

 • 21

  Har fått spørsmål om hva jeg selv synes at jeg passer best av langt og kort hår, og når jeg ser gjennom ''gamle'' bilder, så har jeg ekstremt lyst til å feste på extensionsene igjen. Synes selv at jeg passer langt det bedre egentlig. Følte meg ''slankere'' i ansiktet og kan ikke beskrive for mye jeg savner hestehalen. Ja, jeg kan jo bare sette på extensionsene igjen, men det blir ikke det samme. Fordi håret mitt er klippet rett av, så kommer jeg til å irritere meg med håret som blir liggende under i en good stund. Siden jeg ikke farger håret mitt, så er det naturlig mørkere under, som da gjør at det håret synes ganske godt når det ikke får blandet seg inn med løshåret. Denne synligheten blir jo forsterket når det er klippet rett av. 

  Til tross for at langt hår er best i hestehale og nesten ser best ut på bilder, så har jeg flere ''gode dager'' med kort hår, enn det jeg hadde med langt. Kan bestemme mer med det korte håret, noe som er veldig deilig. Slipper også å bekymre meg for at clipsene skal syntes hele tiden. Vind var (og forsåvidt er enda) min største fiende, haha. In real life, så synes jeg kler kort best. Sier jo egentlig seg selv at ansiktsformen min virket rundere så fort jeg fikk kort hår.

  Hater egentlig å skrive et innlegg som dette. Blir så rotete, og dere misforstår sikkert alt jeg har skrevet her. Sminke og hår er heller ikke noe jeg liker spesielt godt å blogge om (noe dere kanskje har merket).   Ellers så har jeg noen extensions fra California Hair å anbefale til dere. Skal lage innlegget så fort som mulig! Jeg har brukt extensions i over 3 år fra forskjellige leverandører, og dette er det beste jeg har prøvd hittil. Brukte extensions fra Luxushair i 2 år, hvis noen skulle få en trang til å anbefale disse som best på markedet. I extensionsene jeg har fått av CH, så har jeg farge 613 (lys blond) som jeg alltid har brukt. Den passer perfekt til håret mitt. Selv om jeg nå har tatt en pause fra løshår, så tror jeg at jeg skal teste ut en ny blandet farge de har fått inn. Den ser kjempe fin ut! Vet ikke hvordan det kommer til å se ut på mitt hår, siden det er ganske ensfarget (hvis man ser bort fra mørkere partier under), men alltid gøy å prøve nye ting :)

 • 13

  Nå kommer snart bussen, så må springe. Stikker på jobb rett etter skolen! Ha en fin dag :)

 • 26


  Kjole H&M Jakke Blend of America Snapback Vet ikke T-skjorte Bik Bok

  Vi har langdag på skolen i dag. Så de andre gikk nettopp ned til bussene. Jeg derimot må sitte her i 1 time til. Skal spille bortekamp i Vennesla i dag, og hvis jeg hadde gått hjem etter skolen, så måtte jeg ha kjørt tilbake til Kvinesdal med en gang. Sier vel seg selv at jeg heller tilbringer en time ekstra på denne fantastiske skolen da. Eller? Jo, det vil jeg si. Jadda, jeg koser meg og greier.  Føler jeg sitter igjen. Gjør at jeg føler meg til de grader badass. Ellers så har jeg gått tom for mat, i tillegg til at jeg har 12 utrolige kroner på kortet. Så da må jeg altså sulte frem til jeg kommer hjem i kveld. Som sikkert blir i 10 tiden, og med tanke på hvor mye mat jeg spiser, så kommer jeg nok til å kjenne disse sultetimene ganske så godt. Får springe og skifte klær osv. Ha en fin dag :)

 • 43

  Noen bilder jeg tok av søstra mi og to av venninne hennes i dag. De er til en fotooppgave vi har på skolen! Vet ikke om jeg skal bruke akkurat disse bildene, så redigerte dem bare kjapt. Skal gå mer nøye gjennom alle i kveld! TUSEN TAKK FOR AT DERE GADD JENTER! Faen så fine alle tre.

 • 24  Bukse Zara Sko og avklippet jakke H&M Bluse Bik Bok 

  Kan faktisk ikke huske sist jeg gikk med vanlige dongeribukser. Fikk litt fobi for det en stund, fordi jeg følte jeg ikke paste de. De ble alltid for trange over leggene (fotballbein yess) osv. Nå har jeg nettopp spist middag og skal bare slappe av litt før jeg stikker ut å tar bilder til en skoleoppgave vi har. Spent på hvordan resultatet blir! Ha en fin dag :)

 • 9

  Standard kommentar hver gang det blir snakk om vekt. Hvattha fåkk? Det er ikke bare ''dere med fine kropper'' som skriver slike innlegg, men det er ofte de med slankere kropper og litt mer selvtillitt som TØR å skrive innlegg som det. Siden jeg er så og si helt greit fornøyd med kroppen min, så ser jeg automatisk lettere på det realistiske bildet. Jeg føler meg ikke krenket og blir ikke lei meg når noen uttaler seg om hva de synes er finest når det kommer til kropp. Er man missfornøyd med sin egen kropp, og skriver et innlegg om vekt, så blir det ofte vridd om til klaging og ''jeg skulle ønske-setninger''. Med dette sikter jeg ikke spesielt til det innlegget jeg skrev nettopp, men til slike innlegg generelt. Skrev et lignende tidligere i sommer, bare at det handla mer om mitt syn på min kropp. Noe det siste innlegget ikke gjorde. Hvis dere da faktisk mener at det ''alltid er de med fine kropper som skriver slike innlegg'', så er det jo ikke de som faktisk skriver innleggene dere burde kritisere, MEN heller de som ikke gjør det, men kanskje ''burde''? Så tenk litt før dere sier noe som det. Fordi noen må jo tydeligvis gjøre det? Istedefor å klage, lær av det og før det videre. Vær med på å inspirere andre til å gjøre det samme, uansett kroppsform. Beklager hvis du ikke tar det seriøst med mindre det er noen overvektige(??) eller undervektige (??) som skriver et sånt innlegg, men da er det ikke mitt problem. Bare du som må åpne øynene kanskje. Ikke vondt ment. Gjør det jo for å hjelpe :) Heldigvis etter masse fine tilbakemeldinger i går, så virker det som at jeg klarte det ganske bra. Blir glad for at dere setter pris på de litt mer innholdsrike innleggene mine, og at dere liker måten jeg formulerer meg på. Tusen takk for kjempe bra tilbakemeldinger, blir så glad!

   

  Dårlig bloggdag. Random bilde over. Fra hagen til onkelen min! Tok skolebilde på skolen, ble til ingen stor overraskelse helt grusomt stygt. Har aldri fått et fint portrettbilde, ALDRI. Haha. Gikk hjem og spiste, rett på fotballtrening og så rett på jobb etterpå! Har brukt alt for lang tid på dette innlegget. Ble bare aldri ferdig. Tenkte jeg skulle legge meg nå, og få noen minutter i telefon med min kjære. God natt :)

 • 18

 • 45

   ''Bare et par kilo til'' ''Jeg veier alt for mye i forhold til høyden min'' ''Former er finest'' ''Sommerkroppen, hvor er du?'' ''Godt å bli kvitt valkene'' ''Skal bare gå ned et par kilo'' ''Bare noen få kilo til''

  Jeg har ikke stått på en vekt på flere år. Noe jeg faktisk er stolt over. Har dette som et mål. Føler ingen trang overhode til å stille meg på den plata, for å så få øye på et tall jeg liksom enten skal være ''stolt'' eller ''skuffet'' over. At vekt og syn på kropp er et veldig omtalt tema er ikke å legge skjul på. At unge jenter (og gutter) stadig søker etter den ''perfekte'' kroppen er ingen dyp og mørk hemmelighet. Hva er den perfekte kroppen? Hvem kan si at den kroppen, jo DEN kroppen der; det er den perfekte. Skumle, sterke og mektige ord. Ikke bruk dem feil. Ikke bruk dem i det hele tatt? Det er feil å si at en kjempe slank kropp er det fineste, men det er også feil å si at en fyldig kropp med former er det fineste. Uansett hvor ''rett'' du prøver å få det til å høres ut, så kommer noen til å bli såret. Alltid. Ja, dette har dere nok lest hundre milliarder ganger før, men skriver det en gang til bare for å gni det litt ekstra inn; Alle er forskjellige. Dette har jeg lest så mange ganger at jeg ikke tenker over det lengre, men når jeg fant ut at jeg ville skrive litt om dette så veldig omtalte temaet, så måtte jeg bare gnure det inn. Alle kan lære å lese ordene, men hvor mange av oss forstår dem egentlig? Forstår dem nok til å kunne lære av dem? Man føler seg sikkert veldig bra når man skriver over alt på nettet at man synes at fyldige former er det fineste i verden. Fordi det er jo det som er ''inn''? Skriver du det får du støtte og creds. Noen som ser hvor feil det blir? 

  Jeg trener etter hvordan jeg selv vil at kroppen min skal se ut. Ikke etter et idiotisk tall som kanskje ikke hjelper meg på rett måte en gang. Muskler veier mer enn fett. For meg er dette den rette måten. Jeg tror at hvis jeg nå hadde begynt å se på tall, og la tallene bestemme; så hadde alt kommer ut av kontroll. Ganske enkelt fordi ingen har fasiten på hva man ''burde'' veie, derfor gidder jeg ikke sløse bort tid på å prøve å finne det ''rette tallet''. Hva fikk meg til å slutte å veie meg? Jeg var lei. Drittlei. Hadde en samtale med en jente, hun fortalte hvor mye hun veide og hvor høy hun var, etterfulgt av masse klager om at hun veide altfor mye i forhold til høyden sin, at hun var feit og ikke likte vekta si i det hele tatt (legg merke til at hun sa vekta si, istedefor kroppen). Denne jenta veide akkurat det samme som jeg gjorde på den tiden, og var en cm lavere enn det jeg var. Ble så klart først litt satt ut og egentlig lei meg fordi dette måtte vel bety at jeg var ''feit''? Var forbanna, og denne samtalen utløste da altså mitt lille prosjekt med å holde meg unna vekta. Så lenge jeg faktisk ikke har et problem med kroppen min, eller er body-builder, så ser jeg ingen grunn til å henge meg opp i tall. Så får vi se hvordan det går!

 • 19  Som noen av dere har fått med dere, så var jeg i konfirmasjon i Oslo i helga. Veldig koselig å se slekta igjen! Konfirmasjonen ble holdt på Ekebergrestauranten. God mat. Hyggelige folk. Takk for en fin helg :) Hadde egentlig med data, og planer om å blogge når jeg var der, men det ble bare lagt til siden. Deilig med en liten pause. Synes at jeg har vært flink blogger i det siste. Hehe.

 • 33
  Jakke og genser Cubus Kjole og solbriller H&M

  La ikke merke til at noen instillinger på kameraet hadde endret seg, så bildene ble veldig rare. Bildene ble kornete og jeg så helt orange ut i tillegg til at håret ser missfarget ut, haha. Ellers så holder jeg på å pakke med meg noen klær. Reiser om ca en time. Skal som sagt til Oslo i konfirmasjon. Skulle ønske vi hadde fått litt tid til å gå litt rundt i byen, men det ser ikke sånn ut. Vet ikke om jeg får blogget noe mer i dag, kommer helt an på om jeg orker når jeg kommer frem, eller om jeg i det hele tatt har noe å blogge om, hehe. Ha en fin dag :)

 • 51

  Ja, nå er jeg altså et dårlig forbilde, fordi jeg poserer på et bilde med en røyk. Bildene er tatt av fine Malene, til fotoprosjektet hennes! Jeg røyker fortsatt ikke. Det er det å trekke inn giftige stoffer daglig som jeg synes bare blir teit og idiotisk. Røyk på bilder som dette, synes jeg er drittøft! La ut dette bildet på facebook, skjønner dere. Der var det en som ikke helt skjønte det. Så følte jeg burde understreke det på bloggen og; jeg røyker ikke. Det er kult på bilder. Dette var til et skoleprosjekt. Så dere som er venn med meg på facebook; gå inn på profilen min, trykk på bildet og le med meg.

  Dusjet lenge og tok av meg all sminke etter skolen, herregud så deilig. Denne dagen har egentlig gått ganske fort! Skal bare bytte klær nå, så stikker jeg til byen med Christoffer! Må bli ferdig her, tror han begynner å bli lei av at jeg sitter her og bruker all tiden min med han på dere. Ha en fin dag videre :)

 • 16

  Gråe dager fører til dårligere blogging. Åh, kommer nok til å bli en laang vinter. Føler bloggen går inn i det der ''legger ut bilder av det samme hver dag''-hjørnet igjen. Skal prøve å få variert litt mer. Kaia sin genser på bildet, vet ikke hvor den er fra. Får stadig kommentarer på om jeg snart kan begynne å skrive hvor klærne mine er fra. Vel, i det siste har jeg hatt outfitinnlegg omtrent hveer dag. Hvis jeg ikke skriver det, så er det enten fordi jeg har lagt ut et innlegg tidligere den dagen og skrevet det der, eller fordi jeg har skrevet det tusen ganger før/de er såpass nøytrale at det ikke er vits. Ikke stygt eller noe (hehe), men spørsmål om hvor klær er fra er kanskje det mest irriterende noen sinne. Mest sannsynlig fordi det blir stilt så ekstremt ofte. Hehehihihoho.

  Nå sitter jeg å ser på at Christoffer lager pizza! Han kom i dag og blir her til fredag. Så tar vi tog sammen østover da (siden vi skal ta tog til Oslo). Ha en fin kveld :)

 • 33  Har regnet så drit mye i dag. Heeerregud. Jeg og Jenny tok spontantur til Lyngdal for å besøke Inga på KVS rett etter skolen. Nå sitter vi i et random klasserom for at jeg skal kunne blogge. Kleint. Tviler på at det blir mer blogging i dag, med mindre jeg gidder å dra frem dataen når jeg kommer hjem. Nå tror jeg de andre begynner å bli litt lei av at jeg bruker så lang tid. Blir hengt opp i alt annet. Facebook og twitter er farlig. Ha en fin dag :)

 • 17

 • 31


  Vest Y&K Bukse Bik Bok Topp Carlings Dongerijakke Lee

  Vesten fra bildet som har tatt heeelt av på instagram og weheartit! Er ganske kvalm og dårlig i dag av en eller annen grunn, så står over fotballtreninga. Drar meg på jobb i kveld uansett da. Går nok greit det. Bruker nå tiden på å rydde litt osv, Christoffer kommer forhåpentligvis på enten onsdag eller torsdag og blir til fredag. Reiser til Oslo for å gå i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt til helga, blir nok koselig! Ha en fin dag videre!

 • 18

  Bra Martine, tenk å ødelegge så søte bilder med å gjøre peace-tegnet. Skamme seg.

 • 10  Var på 17 plass i går. Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste, dere er fine!

 • 16

 • 25


  Kjole Gina Tricot Solbriller og veske H&M Skjorte Sand

 • 26

  Sov til kl 3. Søndag har blitt min sove-helt-ut-fordi-jeg-er-jævlig-utslitt-dag. Nå skal jeg ut med Hanne, vi skal blant annet spise på kinarestaurant. Får vel tvinge henne once again til å ta noen bilder av meg. Ha en fin dag :)

 • 24
  Kjole Gina Tricot Genser Cubus Klokke Danielwellington.com

  Haha, herregud så dårlige bilder. Etter 7 timer på jobb orket jeg ikke noe bedre. Utrolig stressende dag, har stått og sprunget rundt som en gal i hele dag. Bildene er tatt i speil, derfor crappy kvalitet osv. Speilet var i tillegg skittent, yessss. Akkurat som planlagt jo. Nå skal jeg bare slappe av litt, før jeg stikker opp til Jenny. Ha en fin kveld!

 • 13

  Ha en fin kveld!

 • 39 • 23
  Bukse Gina Tricot Genser Cubus Sko og solbriller H&M

 • 35

  Fant igjen en skrivebok jeg drev å skrev ned ting i løpet av ungdomskolen. Mest i 8 klasse, da jeg gikk gjennom masse og strevde veldig med å håndtere ting. Å skrive ting ned på måten jeg har gjort under hjalp meg veldig. Følte meg ikke bare bedre av å få noe ut av systemet, men å lese det som om det var noen andre som hadde skrevet det til meg, som om det var noen andre som forstod - gjorde meg lettere. Teksten under er den første i boka, som vil si at jeg skrev den enten i slutten av 7 eller begynnelsen av 8 klasse. Har mange hanger vurdert å skrive hele historien bak. Har begynt ca en million ganger, men det er såpass sårt og dypt at jeg ikke tør. På en måte føler jeg at jeg må få det ut, men jeg vet at mange kommer til å reagere på det, og jeg har egentlig ikke lyst å bringe det på banen igjen. Men tror og nesten vet at mange kunne ha lært og skjønt bedre, hvis jeg hadde fortalt. Kanskje en gang. Når jeg er klar.

  Det kan virke veldig uskylding der og da. Du tenker ikke lengre enn nesa rekker. Du tenker ikke på konsekvensene. Du tenker ikke i det hele tatt. Du føler deg påkjørt i lang tid etterpå. Følelsen av å føle seg misbrukt, uten at noen har rørt et hårstrå på hodet ditt engang. Gå rundt å kikke seg over skulderen hele tiden. Føle at du sakte, men sikkert blir drett ned i et svart og endeløst hull. Hvert eneste blikk som ikke er varmt og snilt, blir plutselig støtende og ekkelt. Hva tenker h*n om saken, hva tenker h*n om meg? Du slutter å gå ut av huset, fordi du er redd for å møte feil folk. Hva vil de si? Magen verker av tanken. Kvalmen danser en rolig og eviglang dans. Alene svimler du rundt i en tom verden. Hva sier vennene? Frykten gjør deg usosial og innestengt. Frykten for hva de mener, hva de sier om deg når du ikke er til stede. Temaet må jo ha kommet opp. Stillheten deres sier mer enn hva tusen ord ville ha gjort. De pynter på det, sier at alt kommer til å gå over, at du kommer til å klare deg helt fint. Tomme ord. Tomme løfter. De vet ingenting. De kjenner ikke følelsen. De klarer ikke å sette seg selv i den posisjonen du er i. Du unner dem heller ikke den indre smerten, den vonde følelsen som sprer seg gjennom hele kroppen med en gang du setter foten utenfor huset. Ingen vil forstå, med mindre de har gått gjennom det samme selv. Hvis de brydde seg om hva som skjedde. Så lenge det ikke var med vilje. Det går over. Det må det gjøre. Folk vil skjønne etter hvert.

 • 47

  Farger eller svart-hvitt?  I dag blir det nok verken mye eller bra blogging. Tok ett bilde i stad, det er det dere ser over her. Gikk kjedelig kledd på skolen, føler meg skitten, har gått for lenge uten å vaske håret så grøsser av å ta i det. Klapper meg selv på skulderen for å ha klart å sovne halv 12 (!!) i går. Var likevel et dovendyr på skolen. Skal bare slappe av frem til fotballtrening senere i kveld. Sove litt kanskje.

 • 22

  Jeg står helt fast når det kommer til hva jeg skal gjøre etter VGS. Hvor jeg vil studere, hva jeg vil studere, hva jeg vil bli. Jeg har ikke peiling. Heldigvis har jeg ikke hastverk med å finne det ut enda, men tiden går utrolig fort. Husker jeg sa det samme om å starte på VGS. Plutselig fikk vi søkefrist, og jeg hadde virkelig ikke peiling. Jeg var helt instilt på å gå på idrett, før jeg endret mening i siste liten. Jeg er utrolig ubeslutsom, og hvis jeg får muligheten til å ikke ta et valg i det hele tatt; så er jeg personen som lett skyver det unna. Går jo som jeg har sagt en del ganger tidligere på media og kommunikasjon I Kvinesdal. Bare som litt enkel info til dere som lurer; det tar ca en halv time for meg med buss til skolen. Spiller også fotball i Kvinesdal, derfor blir det en del frem og tilbake. Det er en veldig liten skole, vi er ca 200 elever. Vi har en matbutikk som ligger rett på andre siden av en bro, der går alle 200 elevene ned å kjøper mat til å feite seg selv opp hvert friminutt. Ja, jeg er en av dem som sløser bort masse penger på drittmat der. Mange har jo fått for seg generelt at media er en ganske slapp linje- noe det og er. På spørsmålsrunden Hanne hadde, så var det noen som lurte på hva jeg fikk i snitt da jeg gikk ut av 1VGS. Nå trodde dere kanskje at jeg kom til å røpe det, men nei. Kan si såpass at jeg aldri har gjort det så dårlig på skolen før. Jeg tok den lille ekstra friheten vi fikk på media og utnyttet den til det fulle. Jeg mistet helt interessen og motivasjonen. Jeg kan hvis jeg vil, det vet jeg utrolig godt. Jeg er veldig innstilt på at dette året skal jeg komme meg tilbake på rett fokus igjen. Det må jeg.  Fikk spørsmål om jeg trives på skolen, og ja jeg gjør jo det, men fra der jeg står akkurat NÅ så er det nok ikke skolen jeg burde ha søkt på. Ganske enkelt fordi jeg fra før av hadde lett for å skeise ut hvis jeg ikke gadd mer. Hva burde jeg da ha søkt på? Vanlig almenfag. Det hadde nok blitt veldig tungt, men for meg hadde nok det slaget i trynet vært den vekkeren jeg trengte. Ellers er det en sjarmerende skole med godt miljø, og hvis jeg bare klarer å komme på rett spor igjen- så tror jeg nok at det kommer til å bli et fint år. Gjort er gjort. Prøvde å se på det å få byttet til almen andre året, men det gikk ikke. Skal uansett prøve å komme meg inn på påbygg tredje, så får vi se.  Hvorfor jeg valgte media? Jeg interesserer meg jo for foto, skriving osv + jeg trengte en pause fra baaare teori. Om jeg kommer til å bli noen innen det er et helt annet spørsmål. Har alltid hatt en liten jentedrøm om å bli journalist i f.eks et moteblad.  Ellers så var jeg den lille jenta som ville bli politi eller advokat. Jeg var vel mest målbevisst på politi, kanskje fordi jeg liker det å ha respekt- fortjene den, ha kontroll og fordi det rett og slett så jævlig kult ut med blonde politidamer som banka opp alle de slemme mannfolka. Dette og mye mer som jeg var såå sikker på tidligere, har bare gjort meg usikker nå. Jeg har virkelig ikke peiling på hva jeg vil bli. Hvor jeg hadde passet inn. Jeg har mange år på meg, men tiden går som sagt veldig fort, og jeg klarer ikke å gå rundt å ikke vite hva som kommer til å skje.

  VI FÅR SE HVA TIDEN BRINGER! Rotete innlegg. Vi spilte 2-2 etter å ha leda 2-0 omtrent hele kampen, Mandal scorte på overtid og det var vist offside i tillegg. Jaja, det ble vertfall ikke tap. Skrev dette veldig raskt for å ha noe å gjøre mens Kaia ble ferdig på badet. Nå skal jeg ta en laaang dusj og så sove som en stein. God natt, fininger.

 • 32


  Dongerijakke Blend of America Bukse Gina Tricot Genser Cubus Caps Våkna opp med den på Hove

 • 7

  Nå stikker jeg en liten tur til byen med fineste Hanne! Skal spørre henne pent (tvinge) om hun vil ta noen bilder av meg. Ellers skal vi spille kamp i kveld. Må snart komme meg i form igjen, er virkelig helt på bunn.. Har trent så altfor lite de siste månedene. Forrige kamp (som også var sesongens første) vant vi 0-7. Tviler på at det kommer til å gå såå bra denne ganga (seriens beste lag vi skal spille mot), men vi får se daa. Ha en fin dag:)

 • 37

  Som mange av dere nok har fått med dere etter utallige klagesetninger på bloggen, så kommer jeg fra en veldig liten by. Det bor ca 9000 i kommunen og ca 6000 i byen. Dette fører til veldig lite utvalg når det kommer til klær. Vi har vel bare Cubus og Vero Moda som er klesbutikker med rimelige priser til kids på min alder. Jeg bruker veldig lite penger på klær. Kan gå flere måneder mellom når jeg kjøper meg et nytt klesplagg. Fordi jeg må reise til enten Kristiansand eller Stavanger for å finne bra utvalg (mellom 1-2 timer med tog/bil). Jeg svømmer heller ikke i penger, og inntekten min er ikke noe å skryte av for å si det sånn. Midt oppi alt dette så er jeg veldig glad i klær. Jeg liker å skille meg ut. Liker å kle meg i klær andre folk ikke ville kledd seg i. Dette er ekstra gøy i en liten by som Flekkefjord, der 80% enda er trollbundet til ''tights-og-stram-singlett-forbannelsen''. Første gang jeg gikk med det rosa neonskjørtet mitt fra Gina Tricot f.eks, hahaha. Skulle trodd at det jeg egentlig gjorde var å gå naken! Storkoste meg. Selv om jeg omtrent river av meg alt håret i frustrasjon over at jeg selv mener på at jeg har ''ingen'' klær, så får jeg masse fine tilbakemeldinger fra dere om at dere blant annet ser på meg som et stilikon. Den kommentaren får meg til å smile litt ekstra. 

  Siden jeg bruker opp alle pengene mine på mat, så har jeg ikke råd til å kjøpe vesker til 4000 og HELT VANLIGE HVITE TOPPER TIL 500 KR STK! Beklager alle som liker å bruke dobbelt så mye som månedslønna mi på en veske, men den der sløsinga hadde aldri falt meg inn. Gidder heller ikke å bruke 500 kr på en topp, når jeg finner en klis lik til 200 kr. De få gangene jeg er på shoppingrunde i en av storbyene rundt om i landet er jeg stamkunde på kjedene H&M, Bik Bok og Gina Tricot. Holder også på å falle om av lykke så raskt ting kommer på tilbud! Hadde jeg tjent flere tusen i måneden, så hadde nok dette vært et helt annet innlegg. Det er jeg klar over. Mange har fått for seg at man må ha penger opp til ørene for å kune ha en bra klesstil, noe som ikke stemmer. Elsker å se folk skille seg ut, og sitter ofte å drømmer meg bort i alle de fantastiske antrekkene mange bloggere legger ut. Sitter nærmest å sikler bak dataskjermen. 

  Jeg har to store stilikon som jeg virkelig ser opp til. Finner masse inspirasjon fra disse! Det er de svenske jentene Angelica Blick og Fanny Lyckman! Jeg_elsker_dem Da jeg klippet håret kort fikk jeg plutselig høre at jeg ligna på Angelica. Har jo alltid fått høre at Fanny er min bortkomne tvilling. Så det å høre at man ligner på Angelica med kort hår og Fanny med langt er virkelig IKKE et dårlig kompliment!! Så tusen takk for det.


  SNX søstiser xD :pp 

   

 • 18

  Nå tar jeg snart turen til Kristiansand. Må få kjøpt noen nye klær før det blir konsert med Honningbarna på kvelden. WIHU! Vi må ta nattoget hjem, så er ikke hjemme før kl 6 i morgen tidlig, haha. Fantastisk å tenke på at jeg faktisk skal på skolen i morgen! Skal heldigvis til tannlegen kl 1, og da er det ikke vits å ta buss tilbake til skolen igjen, så får tidlig friiiiii. Har forhåndsskrevet et innlegg som jeg skal be Kaia poste i kveld. Det er ikke bare masse bilder av meg i det, LOVER xDxP

  Ha en fin dag! 

 • 32

  Jeg kan ikke beskrive med ord hvor utrooolig lei jeg var av headeren min nå. Har lenge lett etter et bilde jeg kunne tenkt meg å bruke, men føler ingen har passet helt. Redigerte et av bildene fra et tidligere innlegg i dag. Syntes det ble litt kjedelig - satte på tekst. Kan ikke huske sist jeg hadde tekst på headeren min.. Fikk for meg at jeg syntes at det var finere uten. Synes forsåvidt det enda da, har alltid likt enkle headere og et enkelt design. Alt annet blir for klissete. Troooor jeg ble fornøyd med hvordan headeren ble seende ut nå. Har planer om å kanskje ta meg litt tid i et friminutt på skolen i morgen og endre litt på designet. Har fått et par kommentarer om at det begynner å bli veldig lenge siden jeg sist endret noe. Som er sant. Liker bare det jeg har veldig godt. Nettopp fordi det er så enkelt.   Bitch slap eller high five? Haha.

 • 34

  Fine Johanne viste meg et redigeringsprogram på nett i dag som jeg aldri har sett før. Likte det ganske godt, så tenkte jeg skulle dele det med de av dere som ikke har vært borti det før. Det heter PicMonkey og du finner det HER! Er ikke så mye å forklare egentlig, uten om at du kan gjøre maaasse der. Sjekk det ut! På bildet under (samme redigering som de i forrige innlegg) så har jeg brukt effekten ''Dusk''!  Bare for å slenge med noen redigeringssvar i samme slengen; så redigerer jeg vanligvis lys og kontrast i Photoshop (fikk av skolen), legger på forskjellige effekter HER og redigerer skarphet og justerer litt på lyshet i Photoscape (kan lastes ned gratis, google it). Jeg redigerer bildene forskjellig hver gang, etter hvilket lys bildene er tatt i osv. Det finnes ingen fasit. Det er bare å prøve seg frem! Til slutt finner du en redigeringsmåte du liker :) 

  Hvor redigerer du bildene dine? 

 • 52

  Fikk ikke tatt noen bilder på skolen i dag, så tok noen raskt nå nettopp. Nå må jeg spise og vaske badet, før jeg stikker tilbake til Kvinesdal (går på skole der og) for å gå på fotballtrening, så går direkte på jobb etter trening. Var oppe litt for lenge i går, så har gått i søvne hele dagen. Statistikken har begynt å stige igjen. Veldig gøy!  Hadde inne ca 5500 i går, men siden det var søndag så teller jeg ikke med den. Ligger å vipper på rundt 20 plass for tiden. Morsomt. Godt å føle at jeg er ''tilbake''. HA EN FIN DAG!

 • 23 • 25
  Skjørt Gina Tricot Shorts og solbriller H&M

 • 14

  Til tross for at jeg sov dritlenge i dag, så er jeg overraskende trøtt. Ser i tillegg kjempe sliten ut. Blir nok senga igjen så raskt jeg blir ferdig med litt vasking/rydding og lage invitasjon til Kaia sin konfirmasjon. Var i byen en tur og tok noen bilder med Jenny til en fotooppgave vi har. Hanne joina oss på stranda. Koselig. Hadde pizza til frokost, to slush og en sandwish-is til middag. Deilig søndag.

 • 15

  Våkna for ikke så lenge siden. En halv uke på skolebenken og jeg er allerede utslitt. Herregud. Elsker søndager, eneste dagen i uka jeg kan sove så lenge jeg vil. Ha en fin dag alle sammen!

 • 15


  Støvler Hunter & Jimmu Choo Kjole Gina Tricot Jakke Blend of America Veske H&M

  Har vært en liten tur i byen med fineste Hanne. Skal opp til Jenny om ikke så lenge, bare slappe av og se en film. Ha en fin kveld :)

 • 28  Har da altså sett den nye filmen ''Ted'' tre ganger allerede. JEG HAR ET LIV JEG LOVER.

 • 31


  Sko og T-skjorte H&M Jakke Blend of America Bandana Cubus(?)

  Nå kommer bussen om 10 min, skal på jobb rett etter skolen! Ha en fin dag :) Takk for all respons på forrige innlegg forresten!

 • 62

  Misforstå meg rett angående overskriften. Jeg har helt siden jeg startet denne bloggen fått kommentarer regelmessig om at jeg er ganske negativ på bloggen. Dette var nok spesielt i forrige halvår (begynnelsen av 2012 og utover) da jeg enkelt og greit var lei av alt. Sov lite, hadde veldig kort lunte og var ganske gretten, spesielt om morgenen. Mange ble ganske lei av dette og jeg fikk ofte klagende kommentarer. Jeg gadd aldri å bry meg om disse. Har skrevet lignende innlegg flere ganger, men noen kommer nok bare aldri til å forstå. Jeg kommer aldri til å smøre på et klissent smil på et bilde, hvis det jeg egentlig vil gjøre på det er å presse langefingeren så langt inn i linsa som mulig. For det første er det jo min blogg, mitt liv, mine følelser. For det andre, så vil jo de fleste av dere at jeg skal være ærlig? Jeg er lei av en overfladisk overflate. Noen vil kanskje mene jeg er overfladisk. Ber de alltid forklare detaljert hva faen de skulle mene med det. Noen har skrevet kommentarer om at de blir deppa av å lese om mine fuckyoujeghateraltogalledratilmammaoggrin-dager. Vel, hvis dette er tilfelle. Så kan jeg rett og slett ikke hjelpe deg. Ikke les. Jeg er ikke en ''digert smilefjes i hvert innlegg sånn at folk tror jeg er snill og alltid glad''-person. Hadde jeg skrevet '':D'' etter annenhver setning i et innlegg så hadde jeg følt meg falsk. Samme måte som at jeg hadde følt meg falsk hadde jeg lagt ut et smilende bilde på bloggen en dag som egentlig bare kunne blitt beskrevet som; et rent helvete.  Fikk en kommentar om at det at jeg skrev om dårlige dager, gjorde hennes dager bedre. Fordi det på en måte ''lettet trykket''. Noe som jeg ser på som veldig bra. Noen spør meg om jeg noen ganger tenker på hvem som leser det jeg skriver, hvor mange som leser det, og om jeg tenker over hva de tror om meg i etterkant. Svaret på dette er; nei, egentlig ikke. Hadde jeg tenkt over dette, så hadde jeg nok aldri skrevet halvparten av de litt dypere innleggene jeg har skrevet. Da hadde jeg sikkert ikke hatt blogg en gang. For meg er privatlivet og bloggen to forskjellige liv, det er sånn jeg klarer å ikke bryte sammen av å tenke på hva andre kanskje tenker. Jeg er ikke personen som liker å snakke om ting, har egentlig alltid vært veldig innelukket. Bloggen har hjulpet meg masse på det punktet. Jeg får uttrykket meg skriftlig, jeg får nådd ut til folk og jeg blir lettet over å ikke måtte holde alt inni meg. Hvis jeg en gang i blant skulle komme til å sitte ned og tenke over hva jeg skriver noen ganger, hvem som leser det og hva de tenker etterpå. Så er jeg nok mest bekymret over folk som bor rundt Flekkefjord. Ikke så mye her i byen lengre, fordi jeg har lært meg å se over skulderen for folk som ikke takler blogging, tror også folk her i byen ikke bryr seg så veldig lengre. Det er mer stedene rundt her, som jeg bare besøker av og til. 

  Nå fikk dette innlegget en litt annerledes vending, og jeg klarte vel egentlig å endre tema ganske greit. Når jeg først starter, hoper det seg bare opp og jeg får nye tanker (nye irritasjoner rettere sagt).   Ja, jeg smiler mer for tiden. Jeg har jo alltid regelmessig lagt ut smilende bilder? Kanskje jeg bare ikke liker å smile. Noen blir helt i ekstase hver gang jeg trekker litt på smilebåndet. Noe som faktisk er litt søtt av dere da, selv om jeg sitter igjen med inntrykk av at jeg er tidenes emo. Jeg har det dritbra for tiden. Jeg har bloggmotivasjon igjen, en kjæreste som er bra for meg på alle måter, herlig venninnegjeng, følelsen av at skolen kommer til å gå mye bedre i år and soooo on. Nå ble dette litt langt, men følte det var på tide med en liten vekker igjen- både for dere og for meg. Tusen takk, ALLE! Til alle negative, til alle positive; dere gjør meg til en sterkere person på så mange måter.

 • 20


  Blazer og solbriller H&M T-skjorte Cubus Bukse Urban

  Liiiitt sent, men nå har jeg trukket de to vinnerne av extensions fra Californiahair! De to heldige ble Caroline Marie Kvarsnes med 65cm og Ingvild Ness med 50cm (begge har blogg, klikk på navnene for å komme til dem)! Begge vinnerene må sjekke mailen sin så fort som mulig.

 • 17

  Følg henne på instagram; alsg2 Kødda om at hun var den kuleste forresten. Du ligger på en god 83 plass på den lista, Astapasta.

 • 23  Første skoledag i dag. Dette kommer til å bli et langt år.

 • 23

  Kom hjem, leste dette, smilte, fikk lyst å dele kommentaren og i samme slengen takke dere alle.

  ''Martine, ville bare du skulle vite hvilken utrolig inspirasjon og støttespiller (muligens en 'halvkorka' beskrivelse ettersom jeg ikke kjenner deg) du faktisk er. Jeg følger daglig med på bloggen din og leser ivrig og engasjert- som oftest storfornøyd -innleggene dine, om alt og ingenting. Syns bloggen din er så utrolig annerledes og egentlig relativt nyskapende fra de fleste andre bloggene, fordi du ikke fremstiller verden som et sted full av ''regnbuer og lilla blomster'', der lykke er en harry Luis Vuitton veske og alt er fryd og gammmen, men heller ofte legger vekt på at livet ikke er en jævla dans på roser og at ingen kan klandre en for å være sliten, sint, surmulende og drittlei. Haha, kommentaren min er vel egentlig bare høyst upassende ettersom det virker som om du virkelig koser deg og har det bra for tiden. Alle de særegne og utrolig ærlige tankene dine om forsåvidt alt og ingenting er noe jeg virkelig elsker, og tipper du når ut til mange med dem, selv om du ofte slenger med hvor rar du selv syns du er og hvor merkelig vi (som lesere) må tro du er. Du har iallefall hjulpet meg en god del, er vel egentlig det jeg prøver å få frem med denne i overkant kleine kommentaren, men ville bare takke deg sinnsykt for at du er så rå, ærlig og annerledes person! Blar meg ofte nedover i arkivet ditt, finner fram til de lange innleggene dine der du få frem så utrolig mye.. Fikk meg til å innse mye med meg selv, ting som jeg tidligere hadde hatt problemer med å akseptere og gjorde meg klar over mye positivt med meg selv som jeg har hatt problemer med å se før! Vedder en hundrings på at dette er en av de rareste tilbakemeldingene du har fått på et ''outfit/gratulasjonsinnlegg til venninna di''.. Hehe, er noe for meg selv, jaa.

  Men uansett, tusen takk! Du og bloggen din har hjulpet meg, og sikkert flere andre også, med å akseptere meg selv i større grad, være mindre redd for å skille meg ut og ikke være så jævlig redd for ikke å være lik alle andre. Syns du er en stor inspirasjonskilde, og (outfitinnlegg tatt i betrakning) så har du virkelig en helt vanvittig rå klesstil! Huff og huff, kleinere blir det ikke, takk for meg! Ha en strålende tirsdagskveld videre.''

  Er det noe jeg er dårlig på, så er det å takke dere. Svare dere. Får mange koselige, fine, herlige, utrolig flotte tilbakemeldinger daglig. Jeg setter pris på hver eneste en av dem. Jeg leser ALT som kommer inn på mail, i kommentarfeltet, på facebooksiden, instagram, twitter, pose. TUSEN TAKK! Jeg er heldig. Til personen som skrev kommentaren over; jeg liker det litt kleint :)


  - En annen sovende glede.

 • 19
  Sko og solbriller H&M Bukse Dr. Denim Jakke Blend of America

  Kom hjem i 2 tiden i dag, dusjet og fikset meg og stakk rett ned å møtte jentene på Kaffebørsen. Fineste Sofie har bursdag i dag, så vi skal på pizza inn om ca 1 time og feire det litt. GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, VENNEN ♥ Følg min dritpene venninne på instagram; Sofieat

 • 38  Christoffer Trædal. 20 år. Kristiansand. Gitarist i Honningbarna. Lager dritgod pizza. Er zupercute og zuperznill. MIN.

  Sånn, da har jeg svart på noooen av spørsmålene om Tofferloffer.

 • 20

  Fant noen nagler på et fint loppemarked i går. Utrolig irritert over at jeg ikke hadde penger, fordi der var det mye fint. Synes det ble kult! Skal prøve å få tak i flere, men til ingen stor overaskelse så er det utsolgt over alt. Nå skal vi snart på Ikea en tur, så må få kommet meg av dataen. Snakkes

 • 19

  Tror ikke mamma og pappa kommer til å like disse bildene spesielt godt. Vel, det var bare for bildene sin skyld! Jeg røyker ikke! Synes at bildene ble litt kule, så måtte legge de ut. Har heller ikke noe annet å blogge om for øyeblikket. Nå skal vi kle på oss og stikke ut en tur. Var på trippeldate i går, det var virkelig noe for seg selv, men veldig koselig! Haha. Planlegger kino i kveld med samme gjengen. Vi skal se den nye filmen ''Ted''. Har sett den en gang før med Christoffer (lasta ned), men måå bare se den en gang til. Dritmorsom! Anbefaler den virkelig!


  Ha en fin dag :)

 • 32
  Solbriller og veske H&M Genser og Skjørt Cubus

 • 23  Har blitt ukens blogg på Blogit.no, sjekk ut intervjuet HER!

 • 36

  Det hadde vel vært supersøtt hvis jeg nå hadde skrevet her at han la igjen skjorta med vilje og skrev melding om at jeg bare måtte bruke den. Da hadde jeg løyet. Han glemte den, enkelt og greit. Fikk i tillegg streng beskjed om at hvis jeg brukte den, så fikk jeg ikke mat neste gang jeg kom på besøk. Snill kjæreste? Sitter i leiligheten i Kristiansand nå og slapper av. Skal bare skifte, så skal vi ut en tur i det fine været. Tvinge han til å spandere is på meg og sånne koselige ting. Ha en fin dag! :)

 • 20
  Avklippa kjole Gina Tricot Topp Only Shorts, sko og veske H&M

  Jeg må virkelig legge saksa på hylla for en stund. Klipper ALT! Har omtrent ikke et eneste klesplagg jeg ikke klipper i. Har heller ikke vært hos frisøren på mange år. Vi har frisørsaks hjemme, så de blir brukt en del. Kjøpte en kjole, eller rettere sagt en strandkjole kanskje (?) på Gina Tricot da jeg var i Oslo. Klipte av delen foran og er veldig fornøyd med hvordan den ble seende ut! Tror jeg er tilfreds med lengden jeg har på håret nå, så det kommer til å være sånn for en stund!

 • 14


  Hvis dere lurte så nei; jeg kom ikke på en bra overskrift.

 • 22


  Genser Carlings Jakke Vet ikke

 • 43
  Solbriller, blazer og veske H&M Bukse Bik Bok T-skjorte Cubus

 • 12 • 94

  Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker meg selv best med langt eller kort hår. Kort er jo tusen ganger deiligere, fordi da slipper jeg extensionsstyret. Langt er finere i hestehale, og jeg går en del med det (jobb, trening, fotball osv). Har lyst å klippe det enda kortere, men usikker pga jeg synes at jeg ser helt grusom ut med så liten hestehale. Det som også er litt irriterende er at jeg nå føler jeg må bølge håret mitt for at det skal være fint når det er kort. Noe som tar litt ekstra tid. Jeg har naturlig HELT rett hår, som holder på krøller ganske dårlig i tillegg. Dilemma. Jenteting. Teit. Måtte bare. Håret ser forresten lengre ut på bildene jeg har lagt ut til nå, enn det faktisk er. 

  Hva passer jeg best; langt eller kort? 

  Før flere kommenterer at ''du er pen uansett'', så må jeg bare si at jeg faktisk ønsker et enten eller svar her :) Taakk på forhånd hehe 

 • 17

  Utrolig koselig kveld med Bjørn-Erik og Johanne! Vi satt på Kaffebørsen i 4 (!!) timer og snakka, haha! Tiden gikk så utrolig fort. Har prata lenge med Bjørn-Erik om at vi måtte treffes når han var her nede hos slekta, bra å endelig få ordna det. Må møtes igjen! Dere kjenner han helt sikkert igjen fra blant annet Andrea Badendyck sin blogg. Han har blogg selv, besøk den HER!

  Gullgutten Eirik Verås Larsen er faktisk fra Flekkefjord, så i dag har nrk vært her og filma og det har vært masse folk i byen for å feire! Se på det, Flekkefjord er ikke såå taperby. Gratulerer, Eirik!

  Trekker vinneren av konkurransen i morgen :) 

 • 42


  I dag viste Sofie meg en app som heter ''Pose''! Dere vet sikkert om den allerede, er nok bare jeg som er treig som vanlig. Det er litt som instagram, bare at man poster outfit osv. Heter ''martineegeland'' der (samme som på instagram). Hvis du har Pose så skriv hva du heter i kommentarfeltet, så sjekker jeg ut profilen din!


  Du finner det på nett HER!

  Dere finner meg og på:
  Instagram- Martineegeland
  Twitter- Martine_Egeland
  Facebook- explode.blogg.no
  Pose- Martineegeland

 • 40
  Jakke Zara Solbriller H&M Bukse Bik Bok 

  Må kjappe meg, de roper nedenifra om at middagen er klar! Som dere ser så har jeg skaffet meg ''kort'' hår igjen. Det er litt lengre foran enn bak! Klippet med kjøkkensaks under Norway cup, wihu! Dere vet vel ikke hvor langt håret mitt egentlig var uten extensions, men ca rett under puppene-ish. Skal til frisøren for første gang på maange år og klippe det kortere. Gleder meg! 

  Ha en fin dag :)

 • 38
  Tro det eller ei, men jeg er faktisk to år eldre enn henne.  Ja, jeg har lagt merke til at hun er høyere :)

 • 16

  Nå sitter jeg hos Christoffer i Kristiansand. Fikk etter mye krangling og diskutering lov til å låne dataen hans til å blogge på. Har hatt en fin uke på Norway cup. Fikk kjøpt en del ting jeg trengte, veldig fornøyd. I kveld skal vi på bryllupsfest og ellers bare slappe av. Er egentlig veldig sliten og trøtt etter en litt for lang uke på luftmadrass i et illeluktende klasserom. Delte en sånn stor madrass med Kaia, selvfølgelig klarte jeg å glemme soveposen min hjemme. Så da måtte vi ikke bare dele madrass, men sovepose og. Gikk heldigvis greit! Litt irriterende miner i slutten vel og merke.   Synes at Hanne har gjort en riktig god jobb med å blogge for meg mens jeg har vært borte! Hvis hun har lyst, så kan hun godt blogge for meg til jeg kommer hjem på mandags kveld (HÆ HANNE VIL DU?)??? For vet ikke hvor mye jeg kommer til å gidde å prioritere bloggen når jeg er her. Dessuten så skjønner jeg ikke en dritt av denne MacBook dritten.. haha! Derfor ble det bare ett bilde. Orka ikke stresse mer med det. 

  Har forresten klippet håret kort igjen! Ble veeeldig fornøyd. Har jo extensions jeg kan ta på hvis jeg plutselig skulle angre. Hver gang håret mitt når en viss lengde, så synes jeg det er dritstygt og klipper det. Håret mitt er veldig tynt da, så kommer nok til å klippe extensionsene til min lengde og spørre Californiahair fint om å sende nytt langt. Så mange som hadde meldt seg på konkurransen forresten! Så braa! Trekker vinneren i løpet av få dager. 

  Godt å være tilbake! Ha en fin kveld:)

 • 7

  Prøver å få med alt i Del 2. Blir kanskje litt rotete. Men det fikser dere!

   

  FIkk forresten en kommentar i sist innlegg. Selvfølgelig fra en Anonym. Denne personen mente jeg svarte på en nedtalende måte? Håper virkelig ikke det var det inntrykke dere fikk av meg på den første delen. Uansett, beklager!

   

  Får Martine mange venneforespørsler på bloggen og på facebook? Vet ikke akkurat antallet, men hun får vel ett par forespørsler til dagen vil jeg anta :-)

   

  Fremtidsplaner? Bli Obamas etterkommer. U WISH GIRL.

   

  Favoritt band for øyeblikket? Inflames.

   

  Får hun gode karakterer? Ja, hvis hun gidder.

   

  Er hun flink i fotball? Det vil jeg påstå!

   

  Hvor jobber hun? Hun jobber på bakeren i Flekkefjord.

   

  Hvor lenge har Martine spilt fotball? Hvis jeg ikke husker feil så begynte hun vel i 6-7 klasse? Har spilt siden da.

   

  Topplistas beste blogger i følge deg og Martine? Vel i følge Martine må vel det bli Sophie Elise. Og mineTuvaw og Martine sin, seff.

   

  Er Martine jomfru? Det vil jeg ikke påstå hun er.

   

  Har Martine et fint rom? Ja, hvis du først kan se gulvet. Mange som spørr om bildet, men siden jeg er hjemme og hun er på Norway cup kan ikke akkurat jeg bryte meg inn i huset deres for å ta bilde til bloggen. Hadde blitt litt kleint. Dere får spørr henne pent når hun kommer hjem :-)

   

  Er hun allergisk mot noe? Nei, eller jo. Tror vi fant ut at hun har pollenallergi eller noe på Hove, haha! Good times ..

   

  Har hun dyr? Det har hun. Fikk nettopp en liten sjarmør med navn Kåre. Liten kattepusee.

   

  Er hun glad i dyr? Ja, så absolutt. 

   

  Hvordan personlighet har hun? Sta, morsom, dårlig humor og utadvent. Love you.

   

  Hennes bestevenner? Jenny, Inga, Sofie, meg og Louise. HEHE. Hvertfall oss hun er mest med.

   

  Hvordan ble deg og Martine kjent? HAHA, er egentlig en ganske funny historie. Gikk i klasse med henne i fra 1. til 7.ende klasse. For å si det sånn så hadde vi en liten fight i 7.ende, og snakket ikke særlig før i slutten av 9. ende? Men nå er vi sjempe gode vener! Ikke sant, Martine?

   

  Hvordan trener DU? Regner med dette spørsmålet var til meg da? Vel, jeg springer en del, og trener styrke. Hovedsakelig mage og rygg.

   

  Beste sommerminne? Hove, Odderøya og Fjellparken.

   

  Hva liker du best med plassen du bor på nå? Tror ikke hun er så begeistret over Flekkefjord. Beste er vel at alt er ganske sentralt?

   

  Planer etter vidergående? Tror ikke hun har noen særlig planer enda. Hun har veldig lyst å reise rundt, og oppleve verden. 

   

  Tv-serier hun følger med på? Hun er ikke en person som følger med på tv-serier.

   

  Beskriv Martine som person? Morsom, snill og grei jente med masse personlighet og sjarm!

   

  Hvor lenge har hun holdt på med kamera? Tror hun begynte å ta mye bilder etter at hun fikk speilrefleks. Det var vel i begynnelsen av 8? 

   

   

  DET VAR DET FOR DENNE GANG! 
   

  Tusen takk for meg :-)

   

  -Hanne

 • 14

   

  For noen sære ting dere lurer på! Blir helt satt ut, hehe. Neidaa. joda. 

   

   

  Favoritt-mat: Tror ikke hun har noen livrett. Hun har vel heller perioder. Vil påstå at hun har hatt en liten pizza-periode i det siste. Begynner å dabbe litt av nå heldigvis..


  Sykeste og beste minne: Må vel være under Odderøya, når meg og Martine satt backstage med Honningbarna, og Kaizers kom hitt og snakka til oss. Sykeste. 

   

  Hvordan takler Martine stygge kommentarer? Selvfølgelig får ikke Martine mange stygge kommentarer, men hvis hun først får noen så er de så usaklige og unødvendige. Er ganske sikker på at hun ikke tar de til seg. 

   

  Hørt noen rykter om at Martine har fått seg kjæreste, er dette sant? Kan bekrefte at ryktene er sanne. Martine har fått kjekke Christoffer Trædal i fra Honningbarna på kroken. GRATULERER. 

   

  Hvilken linje går martine på? Hun går Media og kommunikasjon i Kvinesdal. Stakkars.

   

  Kan Martine legge ut en video om hvordan hun sminker seg? Nei, hun har lagt ut flere sminke innlegg om akkurat dette. BRUK FANTASIEN JENTER!

   

  Er Martine ofte ute og drikker? Er ikke sånn at hun er ute hver eneste helg og drikker seg drita hvis det er det dere tror. Er ofte hun går ut uten å drikke. Sosialt vet dereee.

   

  Hvorfor er hun alltid så negativ på bloggen? Livet er ikke en dans på roser, hvorfor lure dere til å tro at det er noe annet? 

   

  Hvor gammel er hun? 17 år. 

   

  Tjener hun penger på bloggen? Ja.

   

  Har hun weheart? Nei, men ser det er mange som liker å leke at de er henne.

   

  Blir Martine fort brun om sommeren? JAAA! Hater henne for det. 

   

  Har du eller Martine noen gang irritert dere over måker i Flekkefjord? HAHAHHA! Tror aldri jeg har tenkt over det før?

   

  Er Martine snill, eller er hun frekk? Martine er ei jente med egne meninger og bein i nesa. Hun kan bli litt revet med noen ganger, men hvis du kjenner henne godt nok, så vet du at det ikke er vondt ment. HEhe.


   

  PEACE OUT

  Tar resten på fredag! 

   

   


   

 • 47

  Dere leste riktig. Denne gangen er det JEG som skal svare. Wihu. Da er det bare å spørre i vei om akkurat det dere føler for, også skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Vet en god del om Martine for å si det sånn, ehe. Neida. Martine er bare snill og grei. Finner aldri på noe tull. 

   


  Ett av mine favoritt bilder, ble tatt under Lana Del Rey på Hove.

  -Hanne

  Edit: Kommer ikke til å svare på spørsmålsrunden før på fredag. Frem til da er det bare å spørre! 

 • 22   

  Og en ikke fullt så bra dag ..

  Stikker og tar meg en joggetur. Hadet.

  -Hanne

 • 6


  Hei igjen. Så at det en deel som allerede har meldt seg på konkurransen, det er jo bra! Blir nok Martine som kårer vinneren da hun kommer hjem en gang. Har hørt noen rykter om at hun skal hoppe av bussen i Kr.sand by på vei hjem fra Norway cup på lørdag. Vet egentlig ikke helt hvor lenge jeg skal underholde dere, men det finner jeg nok snart ut av.

  Ellers har jeg ikke gjort så mye fornuftig i dag. Liten bytur med Jenny og søstra, kjapp tur innom salongen og vasket, og spiste nettopp ei pølse i lumpe hvis det interesserer  dere XPPp. Hehe, neida. Hadde egentlig tenkt å ta meg en aldri så liten joggetur men så ble det full storm ute når jeg endelig kom meg hjem fra jobb. Tar heller en liten tur senere eller noe sånt. Det var det jeg hadde å komme med. Slenger med et dårlige iPhone bilde siden jeg glemte minnebrikka da jeg liksom skulle være så flink å ta ordentlige bilder. Kyss, klapp og klem.
 • 16

   Som dere sikkert har fått med dere så har Martine reist på Norway Cup. (Hvis dere ikke visste det, så vet dere det i hvertfall nå.) Dermed har jeg fått æren av å passe på bluggen mens hun er vekke. LYKKERUUS xPP. Neida, jodaa. 

  Må innrømme at det er litt skummelt å ta over en blogg med såpass mange lesere for en uke. Prestasjonsangst til tusen. Såå, ikke hat meg hvis bloggen hennes suger mens hun er vekke. Skal prøve så godt jeg kan, lover! Skal også prøve og blogge litt mer seriøst. Sist gang jeg ¨gjesteblogget¨ fikk jeg litt kjeft fordi at jeg var litt vel useriøs. Sarry. 

  Ellers så har jeg postet det fantastiske konkurranse innlegget for Martine, så nå er det bare å hive seg på! Det var egentlig det jeg hadde å med dele. Har vært på jobb i hele dag såee, ja. Hvis dere har noen spørsmål så er det bare å stille dem her så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Blir en spørsmålsrunde om Martine utover uka som JEG svarer på. 

  kooz og kleemz Hanne


  Instagram: hannehuseb
 • 494

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Californiahair.no! Hadde egentlig planer om å komme med et eget innlegg om extensionsene før konkurransen kom, men har ikke hatt tid! Kan si litt kort at jeg er verdens dårligste til å ta vare på extensions, så jeg trenger noe som holder bra. Noe dette håret gjør! Favoritt til nå! Har blant annet prøvd hår fra luxushair tidligere. Jeg bruker fargen #613 Lys blond! De er veldig flinke til å hjelpe deg med å finne rett farge til håret ditt! Har 2 pakker med 50 cm, men har ikke bruk for alle clipsene. Hvis du vil ha tykt hår anbefaler jeg å kjøpe 2, selv om det nok går greit med en!

  Tekst fra forsiden til Californiahair: Et komplett sett som gir deg lengre og fyldigere hår på 5 minutter! Vårt løshår er 100% ekte menneskehår av høyeste kvalitet. Vi benytter oss av indisk hår, da det er kjent for sin sterke struktur og silkemyke utseende. Vi garanterer derfor et vakkert og glansfullt hår med lang levetid. Vi bruker de fremste leverandørene på markedet, for å sikre deg høy kvalitet til lavest mulig pris! Les mer om hvor håret kommer fra HER!


  Bilde fra forsiden til Californiahair sin nettside

  Denne ganga blir det 2 vinnere! En vinner et sett på 50 cm og en annen et på 65 cm! For å være med i konkurransen må du:
  - Like siden til Californiahair på facebook HER! (dette blir sjekket)
  - Skrive hvilken lengde du vil ha (annen info tar jeg på mail med vinneren) og e-mail adressen din i kommentarfeltet

   Lykke til :) Vinnerne trekkes i løpet av uka!

 • 21

  Gikk på jobb kl 8 og var ikke hjemme før kl 17. Sovna på sofaen 15 min etter at jeg kom hjem og våkna igjen for noen minutter siden. Evig lang og slitsom dag på jobb, sov heller ikke noe i natt. Nå må jeg prøve å få lastet ned noe musikk på mobilen. Skal ta tog i 7 tiden i morgen tidlig til Oslo. Siden ingen kan hente meg på Oslo S når jeg ankommer der, så må jeg finne en buss, ta buss til Ekebergsletta og spille kamp kort tid etter at jeg har kommet meg bort der. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg så kjempe mye. Nå må jeg også pakke ferdig, vaske noen greier, dusje og forhåndsskrive noen innlegg som Hanne kan poste! Siden jeg ikke har fått tatt noen bilder i forveien, så blir det nok litt mer Hanne enn meg den neste uka. Ta det med ro, hun er dritpen og har fet klesstil. Kommer som sagt en konkurranse og spørsmålsrunde i løpet av uka.


  Vet ikke hvor jakka er fra

  Vil dere at jeg skal svare på spørsmålsrunden, eller skal jeg Hanne gjøre det?

 • 65
  Fra Monki

  Info dere egentlig driter i: Kom nettopp hjem, har vært på jobb i 5 timer. Skal ut å jogge en tur nå! Stikker en tur til byen senere og skal sitte barnevakt i kveld. 

  Ha en fin dag:)

 • 19
  Vet ikke hvor dongerijakka er fra.

  I dag var jeg på jobb i ca 9 timer. Kjenner det virkelig på kroppen nå! Etter en uke med festivalforberedelser og lite søvn, rett på en uke med lange arbeidsdager og like lite søvn. Har også stresset en del med å få byttet vakt på lørdag, noe jeg ikke fikk til. Så må reise til Oslo på søndag med tog, istedefor på lørdag med bussen med de andre. Litt kjipt, men må man, så må man. Har ikke fått trent ordentlig på år og dag, så kondis har jeg vertfall ikke. Den uka på Norway cup kommer til å bli interessant! Tenkte jeg skulle ut å springe litt. Trenger en luftetur. Ha en fin kveld :) Vet forresten ikke hvordan jeg skal gjøre det med blogging når jeg er på NC. Skal forhåndskrive noen innlegg og be Hanne poste dem tenker jeg. Kommer blant annet en fin konkurranse, og tenkte å ha en spørsmålsrunde eller noe lignende. Har en onkel som bor på Ekeberg da, så kan være jeg kan ta med data og stikke innom dem et par ganger og oppdatere? Ellers har jeg jo mobilen.. Jaja, vi ser.

 • 24

  Vår nyyyydelige nye lille pusekatt, Kåre! Jo, det er faktisk det perfekte kattenavnet. Se så kjekk han er. Verdens fineste og snilleste og tøffeste og kuleste. Han digger Honningbarna og kattemat. 

  HERREGUD TROR FAKTISK AT VI NETTOPP FANT UT AT KÅRE ER EN JENTE!!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 • 26  Fikk ikke tatt bilde av alle bandene, men er ganske fornøyd med de jeg tok. 

  Bandene som spilte på festivalen i år: Kaizers Orchestra, El doom & the born electric, Honningbarna, Jonas Alaska, Royal Republic (S), The Real Mckenzies (CAN), Cables, Moron Police, Abode, Bloodcargo/Rift, Casa Murilo/Bård Watn, Eltervaag, Jagged Vision, Manishta, Nekromantheon, Porterville, You and me Alfred

  Anbefaler dere alle å se videoen under, er fra når Kaizers spilte Hjerteknuser! Så fantastisk! Fin fin film. Takk til personen som filmte og la den ut! Virkelig bra!


  2012 ble rekordår for antall folk i parken! De mange timene med forberedelser og hardt arbeid gjorde sitt, og alle som har vært med å bidratt kan si seg fornøyde med årets resultater! Jeg har ikke akkurat vært så veldig aktiv på bloggfronten i det siste, det er fordi jeg har vært oppe på festivalområdet fra kl 10 om morgenen til sent på kveld. Har vært mer på Rema 1000 den siste uken enn det jeg har vært hele livet, haha. Jobba bak i cateringa (backstage) under hele festivalen, var helt greit. Så vi måtte handle inn all drikke og mat som sto på rideren til alle bandene. Kaizers hadde mest, for å si det sånn, heheh. 

  Kunne vel ha skrevet kjempe mye om festivalen, men kommer ikke på mer siden Hanne står og henger over meg. Vi skal ut og jogge, har allerede drøya det en god stund. Skal jobbe hver dag hele denne uka, også reiser jeg jo til Oslo for å være med på Norway cup neste uke. Går mer inn på dette senere. Jeg er vertfall tilbake igjen! Litt lite motivert og lite inspirert, men det kommer seg nok! 

 • 20  Et av bandene som spilte i Hvelvet i går! Nå må jeg skifte og springe ned på Kameleonen, tre band skal spille i kveld. Blir braaa!

  Planer for kvelden?

 • 182

  Trenger noen nye blogger å lese, har en del jeg klikker innom daglig allerede, men alltid spennende med noe nytt! Gjerne en blogg med mye bilder, antrekk osv. Bare skriv ned en eller flere blogger du virkelig liker og mener er inspirerende! Kommer til å lage innlegg om dem, hvis jeg finner noen blogger jeg liker. Så kjør på!

  Er bare hjemme en tur for å sende noen bilder fra gårsdagens konsert til lokalavisen her, kunne liksågodt bare blogge i samme slengen. Kommer nok til å legge ut noen av dem her! I kveld er det konsert igjen, så blir en ganske opptatt dag dette og! Til tross for kjempe fint vær i går, så bøtter det ned i dag. Heldigvis har de meldt fint vær både i morgen og på lørdag. Håper værmeldingene holder det de lover (lite sannsynlig, men krysser fingrene). Nå må jeg springe. Ha en fin dag :)

 • 24


  Har vært så utrolig trøtt i dag! Har vekkerklokka på 9 og er drittrøtt, våkner av meg selv kl 9 og er lys våken. Hva er greia? Teit. Går rundt hele tiden og prøver å finne smutthull i tett program og potensielle soveplasser. I fjor under forberedelsesuka til Fjellparken sovna jeg på en benk i 2 timer, mens alle andre gikk rundt meg og jobba. Skulle bare hvile i 5 min! Var litt kleint.Får ikke slappet spesielt av heller, stikker ned på Hvelvet om ikke så kjempe lenge. Nå må jeg brette noen klær og så skal jeg spise middag (ferdigpizza, igjen). Vet ikke hvor noen av klærne på bildene over er fra, så det er ikke vits å spørre! Ha en fin kveld :)