Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

28

Det er noe av det rareste jeg noen gang har sett, det var rett og slett litt ekkelt . Synes litt synd på fyren da !
Hva synes du ?

Nå sitter jeg og ser på at Manchester United eier Arsenal . Shit jeg ble glad da Nani skårte, ble enda bedre da Rooney smellte inn det andre målet ! Nå er stillinga 0-2 til united . Denne kampen skal de så vinne !
Ser du på kampen ?
 • 32
  Hva synes folk egentlig om dem ? Jeg har lagt merke til at mammabloggere har blitt et stort tema på folk's blogger . Hvorfor ? Noen mener på at det er for mange av dem og at de bruker opp altfor mye plass på topplisten osv . Jeg personelig har ikke noe imot mammabloggere, leser noen få og de er veldig bra . Selv om jeg synes det er helt sykt å være 14 år og alenemor ..Da får man heller passe på hva man holder på med ! Jeg har hvertfall ingen plan om å bli mor nå snart . Hadde vært litt greit hvis det hadde vært en egen toppliste for mammabloggere ? Bare en ide, siden så mange klager . Det er helt feil å si at de ikke burde få blogge (ja, noen som har skrevet det) .

  http://www.hodetmitt.no/wp-content/uploads/2009/10/16ogmammategning.jpg
  Tegning jeg fant på google .
  Hva er din mening om mammabloggerene ?
 • 24
  Jeg holder på å melde meg på en konkuranse på denne bloggen . Det er nettsiden www.pilus.no som sponser ! Du kan vinne et 5-delers clipon-sett ! For å bli med i konkuransen må du lage et innlegg på bloggen din og linke til pilus.no og bloggen hennes . Man må også svare på et spørsmål; hvilket produkt ville du kjøpt fra www.pilus.no hvis du hadde hatt 1500,- tilgjengelig ? Mitt svar; hadde kjøpt hair-extensions, clipon .  Er du med i en konkurranse nå ?
 • 21
  Overskriften var alt jeg hadde å si . Haha, kommer flere innlegg senere, men nå må jeg springe ned å spise . Søstra mi har laget pariserloff, hun burde satse på å bli baker eller noe lignende ! Som noen av dere kanskje vet så selger jeg avisen hver søndag (er noe dritt, men jeg overlever) ! Kunne ikke bevege på hendene mine, det er den værste følelsen jeg noen gang har fått, ekkelt . Nå har jeg endelig fått varmen i meg igjen . Adiós !


  Enig i at det er kaldt ute ?
 • 42
  http://i26.tinypic.com/2ym86du.jpg
  Passer Eva Longoria best kort eller langt hår ?
  Min mening; hun er alltid pen, uansett hva . Så vet ikke helt her . Hun ser litt mer voksen ut med kort hår ! Men liker henne kanskje best med langt ?

  Hva synes du ?
 • 46
  Det har jeg, og den har blitt livet mitt . Fikk ipod nano til jul, og er kjempe fornøyd ! Har alltid ment at jeg ikke trengte ipod pga jeg hadde all musikken min på mobilen, men shit jeg er glad jeg ikke ønsket meg noe annet ! Må ha den med meg over alt . Den kan filme også, noe guttene i klassen har benyttet seg stort av . Har hundre filmer av når de sitter å filmer seg selv, andre, lærere og div. ting . Haha, koselig å se på hvertfall, blir et snålt lite minne ! Problemet er bare å laste ned sanger, heligvis kan jeg bare laste ned på Limewire så flytter de seg automatisk over til iTunes . Må si jeg hat lastet ned fint mange sanger allerede .
  iPod nano (silver)iPod nano (green)iPod nano (blue)iPod nano (pink)iPod nano (orange)iPod nano (purple)
  Har du ipod ?
 • 17
  Jeg var ute å jogget istad, og så bokstavelig talt ut som en snømann da jeg kom hjem igjen . Er så sykt lei av all snøen, vil bare at den skalø forsvinne . Men neida, det skal selvfølgelig snø mer ! Årh, det irriterer meg . I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, noen som er ledige ? Hoho . Vi får se, nå må jeg bare finne noen kler .  Three days grace- last to know <3 hadde den på hjernen i eldre tider .

  Snør det hos deg ? Hva skal du i dag ?
 • 17
  Neeeei, jeg hadde den fine planen om å sove lenge i dag . Jeg får altfor lite søvn for tiden ! Så kommer mamma inn å ødelegger alt, hun bare; 'martiiiineeee, har du sett kamerae mitt?' . Shit jeg ble sur ! Får jo ikke sovet lenge i morgen heller, pga. avisselginga, huff . Vi sier jeg overlever og at det går sånn passe greit, men hallo. Jeg trenger søvnen min!  Espen Lind- baby you're so cool haha, rå sang
  Lekte meg litt på paint for å vise hvordan det så ut, det ble helt likt !

  Liker du også å bli vekt tidlig på en lørdags morgen ?
 • 36
  Jeg er utrolig glad for at jeg aldri har brukket noe . Da jeg var yngre hadde jeg alltid lyst til å brekke beinet eller noe pga. jeg synes det så så gøy ut å gå på krykker . Hva tenkte jeg på ? Har hatt en del venner som har brukket benet osv. de er jo helt hjelpesløse der de humper rundt på de krykkene . + De har blitt veldig lei av det ! Som sagt så har jeg aldri brukket noe, men har forstuet hver eneste del på kroppen . Husker da jeg forstuet foten da jeg trynte ned trappa (morsom, men komplisert historie btw), kunne ikke gå på den hersens foten . Til tross for at det ikke gikk ann å gå på den tvang jeg på meg skoene, shit det var vondt . Tror jeg har skaffet meg en liten forstuelse i håndlettet igjen, det gjør så sykt vondt . Går nok over etter hvert, gjør det alltid !  Five finger death punch- the devil's own <3 sykt rå sang !
  Hemma bilde, men måtte bare ta et .

  Har du brukket noe før ?
 • 17
  Er det en ting jeg tenker 'æsj' om hver gang jeg ser de er det gule svære tisseflekker i snøen . Haha ! Det er så sykt ekkelt . Vet ikke hvorfor det har blitt et tema, men jeg og Thale har snakket litt om det og ble enige om at det var 'disgøsting' ! Det ødelegger jo hele den nydelige hvite snøen . Okeida, hundene må jo få gjøre sitt, men halløøu . Dere er enige i at det ikke ser serlig fint ut med svære gule flekker hver andre meter ?  Hehe (a) ja, det skulle forestille gule tisseflekker .
  Synes du også det er fint å se på ?
 • 23


  Bukse Blikk Box, Genser Only, Tøyjakkegreie Vero Moda, Skjerf  Pieces

  Hva synes du ?
 • 19
  Velkommen i klubben . I dag trodde jeg jeg skulle dø, tenkte at jeg aldri kom til å komme meg til skolen, håret sto til alle kanter ! PLUSS, jeg hadde sovet med dult så håret var helt krøllete . Fin start på dagen ! Er det noe jeg hater, så er det bustete hår når jeg ikke har bustet det med vilje, med store floker som tar år å få ut . Haha, før hadde jeg morgenhår 24/7, flaut . Er heldigvis over den tiden nå . Så helt sykt ut !


  Fjeset måtte sensurers jaaa . Btw; så mye verre ut i virkligheten !
  Får du også morgenhår til tider ?
 • 7
  Nå sitter jeg og spiser verdens beste måltid, det er kjempe godt . Kødder ikke når jeg sier at det er noe av det beste jeg kan spise iløpet av en dag . Mange av vennene mine har sagt sine spesielle meninger om dette måltidet mitt ! Det ser ikke så godt ut, må innrømme det, men shit det smaker godt ! Første reaksjonen til de fleste er; 'æsj' . Hvis de bestemmer seg for å smake, endrer den seg ofte til; 'nam' . Syykt forståelig ! Nå må jeg øve på naturfagsprøve, jeg gruer meg . Føler jeg ikke har øvd godt nok og det er masse å lese på . Kommer til å dø !
  Består av: Tomat, salat,pesto, brødskive,bri (vet ikke om det staves sånn..)

  Hva var ditt førsteinntrykk ?

  Kom foresten på 2 plass på topplisten til denne jenta . tusen takk :D
 • 10
  Sorry ! Skulle egentlig ha kommet et innlegg til å gårkveld, men det har seg sånn at begge laderene til meg og søstra mi sine dataer klikket helt og døde en tragisk død . Så etter skolen i dag var jeg nede på Euronics for å spør hvor mye en ny lader kostet ! Gikk ned rett før trening for å kjøpe en, synes det var litt overdrevet med 789 kr for en lader, men det er vel bare sånn det skal være . Nevnte jeg foressten at jeg brukte mine egne penger ? Sick sick thing . Men nå må jeg hoppe i dusjen, tenkte bare at det ikke skulle gå alltfor lang tid før det kom et innlegg . Treninga i dag var btw digg, synd det var så kjempe glatt på banen . Vi gikk jo omtrent på skøyter !


  Fra i sommer, da jeg var på banen med Lottapus .
  Har du opplevd at en av dine kjære elektriske gjenstander dør en tragisk død ?
 • 13
  Haha, må le av meg selv når jeg tenker på hvor mye jeg strevde får komme meg opp de syke bakkene på veit opp til skolen i dag . Det var kjempe glatt ute ! Det har sluddet en del, så det var speilblankt ute . Da jeg skulle gå opp trappa til huset våres måtte jeg omtrent krype opp, lol . Hmja, glatt hvertfall ! Vi hadde spanskprøve i dag, fikk 5/6, er superfornøyd . Får alltid dårlig på spanskprøver så dette var et stort øyeblikk for meg, haha . Som sagt, skal bli nerd i spansk, og føler jeg klarer meg bra sålangt ! Nå må jeg øve på naturfagsprøve, huff . Heldigvis har læreren våres utsatt samfunnsfag prosjektet til tirsdag i neste uke isedefor torsdag denne uken . Det var bra, for vi slet oss ijel med å bli ferdig . Nå får vi enda lengre tid til å øve på det vi skal si osv . Skriver sykt mye om skole og været for tiden ! Haha, noen som har merket det ?  Avenged sevenfold- dear god <3 Den er såå fiiiiin !

  Glatt ute hos deg og ?
 • 9
  Nå har jeg nettopp øvd kjempe masse på spansk-gloser . Jeg hater spansk, men skal gjøre mitt beste for å få en bedre karakter enn det jeg gjorde ! Jeg må skrive med en hånd, hvorfor ? Jo fordi jeg må holde den hersens laderen i dataen . Den vil ikke lade, jeg sliter meg ijel . Det er dritplagsomt, dataen er snart tom for strømm og .. Begynner å bli trøtt . Har lovt meg selv at jeg skal bli flinkere til å legge meg tidligere, blir så sinnsykt trøtt hvis ikke . Hadde egentlig ingen plan om å blogge da jeg først var inne på dataen nå, men tenkte; hvorfor ikke ? Blir gøy å se på hvor få komentarer jeg kommer til å få på innlegget . Er på Kaia sin data, betyr; ikke mine bilder .  God natt (-:
 • 19
  http://beritran.blogg.no/images/461675-4-1249900801537-n500.jpg
  Eplejuice og appelsinjuice ?
  Min mening; Haha, helt klart eplejuice . Hater appelsinj. det der ekkelt .

  Hva synes du er best ?
 • 11
  Denne gangen på isen og snøen . Jeg er SHITLEI ! Det som er verst er at det er vanskeligere å få jogget på vinteren, vil ikke akkuratt skli å brekke rompebeinet (finnes det et rompebein,btw?) ! Jeg har så inderlig lyst til å reise til utlandet nå at jeg tror jeg sprenger . Er så sinnsykt lei av alt som har med kulde, is og snø å gjøre . Så klart elsker jeg å gå på ski og stå på slalom, da er snø helt greit . At the moment ser det ut som en diger sandkasse ute . Tror de at når de kaster masse grus oppå snøen så blir det u-glatt ? Det ligner sand, og det er glatt . Okei .. jeg lover at dere skal få slippe mer klaging ifra meg på en stund . Haha, som om det kommer til å skje ! Jaja . Dere overlever ?

  På skolen lager vi noen dritteite krakker på 5 cm (kanskje litt større, meen) ! Hva skal vi med en liten stygg krakk ? Går jo ikke ann å sitte på den engang .  Vi har holdt på å pusse på de hersens beinene til krakken i århundre nå . Nå må jeg øve på spansken, også skal jeg på trening litt senere . Inne-trening, kjedelig . Det er så lite plass å spille på ! Btw; nå sitter jeg og snakker med den kjekke Kenneth Krossli Austad .  Atreyu- creature <3 love it !

  Lei av snøen, isen og kulda du og ?
 • 9
  Årh, hodet mitt har startet en eviglang nedtelling som piner vettet ut av meg . Jeg vet at det 'nettopp' har vært juleferie osv, men må si jeg er mektig lei av skole allerede ! Det er grenser på hvor mye lekser,foredrag og prøver de kan gnure opp i trynene våres . Jeg har problemer med å huske på å få gjort alt . Jeg er så utrolig slapp, trøtt og div. ting for tiden ! Skylder på alt jeg må huske å få gjort . Det gjør meg så sinnsykt stresset ! Jeg har alltid vært personen som har prøvd å lure meg unna alt, men nå skal jeg virkelig skjerpe meg . Jeg må jo omtrent lære meg å vri rundt på hele skole-systemet mitt, det gjør det enda vanskeligere . Har som mål og gå opp hvertfall en karakter i nesten alle fagene, og det skal jeg klare ! Hvis ikke skal jeg personelig knuse hodet mitt, jeeej .  Karoline Wendelborg ft. Mads- confession Husker jeg høre masse på den i eldre tider, love it .

  Får dere også masse lekser, prøver, foredrag osv ?
 • 9
  Nå er jeg på leksehjelp med Malene, Thale, Børre, Ramona, Menno og Tor . Tror jeg går snart, skal ut å jogge (antageligvis) når jeg kommer hjem, derfor blogger jeg på skolen . Kommer kanskje et innlegg til senere, kanskje ..
  Jeg elsker frukt . Går det ann å finne noe bedre ?
  Jaja, du tenker sikker godteri nå .. men hvis du ser vekk ifra alt det usunne vi spiser altfor mye av i hverdagen . Jeg hørte en gang at du ikke skal spise banan hvis du er på 'diett' ? Hm,jaja . Jeg prøver ikke å slanke meg, så er ikke akkuratt noe jeg tenker på . Tilbake til frukt, kan man egentlig få nok av det ? Min fav. frukt er .. har ikke peiling ! Eple, appelsin, druer, pære ? Liker all slags frukt jeg .


  Hva er din fav. frukt ?
 • 16
  Helgen går alltid altfor fort etter min mening ! Pluttselig er det søndag's kveld og skole dagen etterpå . Er det noe jeg hater så er det å stå opp på mandager . Jeg må seriøst tvinge meg opp av senga, kroppen er slapp som bare det . Jeg står vaneligvis opp 07.10 eller noe rundt den tiden ! Står opp, går på badet og vasker fjeset osv, ned for å spise, så sminker jeg meg og så går jeg . Ja jeg går til skolen ! Da jeg gikk på barneskolen hadde jeg omtrent 10 meter å gå, men nå har jeg et godt stykke . Haha, ble seriøst dritkry den ene ganga jeg ble kjørt ..  Sevendust- enemy <3 Bra sang !
  Random bilde, poenget var å forestille en bolle . Fikk jeg det til ? Jeg synes jeg gjorde det greit !

  Liker du mandager like godt som meg ?
 • 16

  SOL

  Åh, nå skinner sola ! Blir så utrolig glad når jeg ser ut av vinduet og sola skinner . Lengter så sykt etter sommeren nå, tror jeg dør  sakte, men sikkert ! Jeg tenker sånn at siden denne vinteren ble forferdelig kald, så kommer sommeren til å bli utrolig varm ? I hope so . Sommeren skal da ikke være kald ! Er shit lei av å gå med stilongs og store boblejakker osv for å ikke  fryse . Vil ha sol og varme ! Også har jeg kjempe lyst til å reise til utlandet igjen snart . Vil til enten Italia, Spania eller Kroatia . Har vært i Kroatia og Italia før, men aldri Spania !  Lengter du også etter sommeren ?
 • 14
  Før leste jeg bøker hele tiden, var helt avhengig . Kunne sitte oppe hele natta å lese, klarte ikke å stoppe ! Var liksom i min egen lille verden, der ingenting annet enn det som boka handlet om eksistrerte ! På den lesehest-tiden likte jeg bedre å lese bøker enn å se på film . Nå er det vel omvendt, men har faktisk begynt å lese på en bok nå . Den heter 'Jenteloven', har kommet litt mer enn halvveis og er så godt som avhengig av den . Merker at jeg savner det å lese bøker . Ja, jeg driter i om folk sier at det å lese er teit . For det er det absolutt ikke ! Folk her i byen ville nok sagt ting som det hvertfall . Haha, kan vel ikke si annet enn at bøker er digg !

  I love ________. George on yay!everyday Tumblr

  Liker du å lese ?
 • 27
  Jeg hadde jo en header avstemning, men ville ikke ha noen av de headerene alikevell . Rotet heller sammen en annen en, synes den ble ok ? Bedre enn de andre hvertfall .  Random bilder, brukte ikke akkuratt langt tid på den .
  Et spørsmål bare; Skulle den hatt tekst ?

  Var den ok ?
 • 9
  I dag ble jeg nemmelig vekt . Jeg hater å bli vekt, skal jeg noen gang våkne skal det være fordi min fantastiske drømm (som vaneligvis bare pleier å bestå av et svart bilde) tar slutt av naturlige årsaker . Agree ?

  Jeg våknet (ikke med vilje som dere kanskje har forstått) og hoppte rett i dusjen, etterpå tok jeg på meg ansiktsmaske og spiste . Herlig start på dagen ? Ja, jeg synes hvertfall det ! Til tross for at jeg ble vekt selfølgelig ..  Raised fist- wounds <3 Sykt bra sang, hører på den i ett sett !
  Bildet er et random overredigert bilde som skrek om å få komme med i et innlegg, derfor .

  Liker du å bli vekt like godt som meg ?
 • 13
  Hva synes dere om Rihanna ?
  Min mening; For å si det sånn, hun er dritpen ! Jeg elsket henne før . Hun var fav. artisten min, helt til jeg gikk over til rock/metal . Nå synes jeg musikken hennes er helt ok, noen bra sanger ! Fikk litt hekta på Russian roulette, men har blitt ganske så lei av den nå . Som sagt, hun er kjempe pen . En av verdens peneste ? I mine øyne er hun hvertfall høyt på den listen . Bare se på bildet under, ikke kom her og si at hun ikke er pen !

  http://blog.singersroom.com/celebs/wp-content/uploads/2008/11/new-rihanna-cover-girl.jpg


  Hva synes du om Rihanna ?
 • 8
  På skolen i dag laget vi cookies i engelsk og norsk timen . Hele poenget var at vi skulle lese oppskriften på engelsk og bare snakke engelsk under hele opplegget ! Det gikk bra, og cookiene smakte kjempe godt .

  Desverre ble jeg super mett, i dag også ja . Nå skal jeg snart lage pannekaker, søstra mi maser hull i hodet på meg ! Får vel logge av fra dataen og begynne å lage ..  Thousand Foot Krutch- Fire it up <3 Rå sang !
  Random bilde fra Halloween tiden . Fant det og måtte le, jaja !

  Liker du pannekaker ?
 • 7
  Jeg er helt fullstending 100% klar over det . Er det ok hvis jeg sier at jeg har vært opptatt ? Jaaa, fint .

  Random spørsmål til meg selv; er du mett, Martine ?
  Så mitt fine svar; Jaa, jeg er mett . Har aldri spist så mye på en dag i hele mitt liv (sier vi) . Vi hadde matlaging på skolen i dag, laget pizza og noe appelsin-fløte-greier . Etter skolen var det middag, vi hadde fisk (shit det er godt), så spise litt da også . Må si jeg er litt av en storspiser til tider, har hvertfall ikke et annet 'kallenavn' på meg i dag !

  Har en helt forferdelig fot, den gjør så vondt . Er alltid noe med føttene mine, det er utrolig irriterende ! Det fører til at det er sykt pain å gå med fotballsko, så den siste tiden av treninga (siste 10 min eller noe) så måtte jeg bare ta de av meg . Ville ikke bare sitte der å se på de andre stå å sentre, så jeg jogget fram og tilbake på banen 16 ganger, på sokkene . Telte på den tunge måten også . Haha, mener at fram og tilbake var en gang !

  Forferdelig mye jeg skulle skrive i dag da .. Forstår virkelig hvis ikke alt blir lest, haha .  Spiser du og litt for mye til tider ?
 • 11
  Nå sitter jeg i sofaen og slapper av . Har vært på konf-møte, det var greit nok ! Hadde ikke så kjempe store forventninger heller, så ja . Etter skolen var jeg igjen på leksehjelp med Malene, Børre, Tor og Anders . Kjekt !  Ramona,Kristoffer,Simen,Joakim,Martine og Malene . Da vi var i lensmansbakken forje uke !
  Hvis du vil se en liten video ifra akingen osv, kan du gå inn på Malene sin blogg her .

  Noen her som ser på den 'nye' serien vampire diaries ?
  Jeg gjør ! Synes den er bra, selv om det er litt typpisk at det handler om vampyrer, haha .

  http://iconsoffright.com/news/Vampire%20Diaries%20Cast.jpg

  Shiaat, hvor kom den gule rammen ifra ? De to brødrene er foressten heite, selv om de så litt lost ut på dette bildet .. Jaja !

  Ser du på vampire diaries ?
 • 9
    

  Hva synes dere om høyhelte sko ?
  Min mening; Noen ser helt forferdelige ut, mens andre kan være nokså fine . Bare synd jeg har viet resten av livet mitt til flate sko (som om), jaja . Kunne nok ikke gått på høyhelte sko nå hvertfall ! Ville blitt rart . Synes ikke det er fint å se 14 år gamle jenter valse rundt på høyehelte sko sånn på hverdagen .. men ja, bare min mening !

  Hva er din mening ?
 • 7
  I går fant Kaia en oppskrift på en sjokoladekake i et blad, og bestemte seg for å prøve det ut .
  Vi lagde til meg og, det smakte faktisk godt ! Husker ikke om det faktisk bare tok 5 min eller ikke, men det tok hvertfall ikke lang tid . Oppskriften er superenkel, og du trenger bare å varme den i mikrobølgeovnen .
  Det så veldig grisete ut, og det var det . Vi gjorde det veldig kjapt, og prøve ikke akkuratt å gjøre det så veldig fint .
  Tok noen bilder av det lille prosjektet, legger også ut oppskriften;

  Grisete glass ? Ohyes, men var ikke meningen at det skulle se så bra ut heller . Haha ja, jeg måtte ha med bilder av kjeften min med kake halveis ned i halsen ! Også kan du overse det siste bildet som skriker 'crazy' .

  Oppskriften:


  Tenkt å prøve, eller har du prøvd det før ?
  Liker du sjokoladekake ?
 • 12
  http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00565/cameron_diaz_565582a.jpg

  Hvilken hårfarge passet Cameron Diaz best ?
  Min mening; må bare starte med å si at .. shit jeg digger den dama, hun er rå ! Hun har uten tvil verdens tøffeste smil, haha ! Mm, men hvertfall . Jeg vet ikke helt, synes hun var fin med begge . Har sett henne mest med blondt hår, såp synes vel kanskje blondt ? Vet ikke .

  Din mening ?
 • 12
  Nå har jeg nettopp fått inn hundre klager på at jeg spiller for høy musikk
  + at musikken jeg spiller ikke er noe fin .
  For det første; så blir ikke musikken bra hvis den ikke spilles høyt !
  For det andre; musikken er fin, så hvorfor ikke ?
  For det tredje; jeg veeet at det finnes en tredje ting, men husker den ikke .. Jaja !

  Hvertfall, når jeg rydder må jeg høre på musikk, høyt . Hvis ikke så tar det dobbelt så lang tid !
  Heldigvis er jeg snart ferdig, hodet mitt sprenger snart . Jeg hater å rydde, det er det verste en person kan få meg til å gjøre . Uheldigvis er jeg sinnsykt flink til å rote . Det er helt sykt, blir helt sjokket av meg selv !  atreyu- bleeding mascara
  Shit så rå sang, er litt lei av den nå for pleide å høre på den 24/7, men den er kul da !

  Hører du ofte på høy musikk ?
 • 11
  Er det fint, eller er det rett og slett bare stygt ? Mange forskjellige meninger, hva er din ?
  Jeg har ikke noe imot tatoveringer, men hallo .. Det går ann å begrense antall og størrelse ! Noen tar helt av, og det blir bare sykt å se på . Selv om det finnes mange stilige tatoveringer der ute kunne jeg nok ikke hatt en selv . Hvertfall ikke en som syntes så sykt godt ! Må innrømme at jeg elsker programmet Miami Ink, det er døds rått !

  Noe jeg aldri kunne ha gjort med meg selv, er å skaffet meg en tatov. i fjeset . Det er noe av det sykeste jeg kan finne på å se på, at folk tatoverer fult av greier i fjeset ! Synes de virkelig at det er fint ? Er litt for sent å angre etterpå for å si det mildt, 'fjerner' du den er alt du får et fjes fult av arr . Fint ? Jeg synes ikke .

  http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00689/Offf_689704i.jpg

  Så gøy å se skamslått ut året rundt . Jeej !

  http://www.tatoveringsguiden.com/img/morsomme-tatoveringer/morsomme-tatoveringer1.jpg

  Haha, denne er jo litt morsom da ! Hadde jeg hatt en sånn en, skulle jeg ha vært en gammel mann som ikke hadde noe sex-liv i det hele tatt og ikke hadde en eneste tanke om å skaffe meg dame eller noe ..
  Mannen bak denne tatoveringen synes sikker den var kjempe fin da, men han skal jo leve med den ?

  Må si at jeg har litt lyst på en tatovering, men tror ikke det hadde blitt en figur eller noe . En tekst, navn, kanskje ?

  Planer om å skaffe deg tatovering ?
  Hvilke tatov. synes du er fine, og hvilke blir for voldsomme ?
 • 10
  Frokosten var damn kjedelig, så jeg laget kakao . Angrer ikke et sekund ! Uheldigvis hadde vi såvidt ikke noe krem igjen, eneste som kom ut av den hvite tuppen var rare lyder ..
  Tok noen helt nydelige bilder (ironi på det sterkeste), enjoy:

  Hhahahahah
  Nå skal jeg snart til byen, er noen småting jeg må få kjøpt osv .

  Liker du kakao ?
 • 11
  Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men jeg har vært helt utslitt . Vi var i lensmansbakken med klassen + 3 andre klasser i dag . Det var kjempe gøy ! Jeg var igjen i bakken med Malene, Kristoffer, Simen, Joakim og Ramona . Det var vilt, haha . Malene tok noen bilder som jeg skal prøve å skvise ut av henne, men hun hadde vist glemt kabelen til kameraet hos moren eller noe . Vi får se ! Har foressten en rumpe det ikke går ann å sitte på lengre . Ble noen harde fall i bakken jamn ! Haha, men det er vel sånn det skal være ?

  Kjoler-1.jpg image by nanmel

  Hvilken kjole synes du var finest av disse ?
  Min mening; Vet ikke helt faktisk, tror ikke jeg kunne ha gått i den i gull ..Er ikke så stor fan av paljetter heller, så må bli en av de andre .

  Hvilken synes du var finest ?
  Hatt en fin dag ?
 • 12
  Merkeklær . Ja, hva skal man si ? Kan vel starte med å si at jeg ikke har en eneste DC eller wesc genser .
  Eller, har en DC t-skjorte som jeg kjøpte i Bulgaira, men har nesten ikke brukt den ! Har gått med/prøvd på noen hettegensere og må innrømme at de er fine . Hadde jeg kjøpt en, hadde det ikke vært pga merket . Synes igrunn det er litt snålt å bruke opptil 400 kr på en t-skjorte det står 'wesc' på . Bare min mening, selfølgelig !
  Kan sikkert virke kult for noen . Da merkene begynte å bli populære ville jeg selv ha en hettegenser eller noe, men kjøpte aldri . Det er bare noen merker, har andre ting å bruke pengene mine på .
  Hadde noen gitt meg en, hadde jeg gledelig tatt imot . Spes. hettegensere, i need one ! Hint hint ?
  http://files.agendashow.com/Email-3/wesc.jpg
  Ikke ta deg nær av dette hvis du absolutt digger merker som wesc og DC, haha .

  Har du masse wesc og DC klær ?
 • 11
  Nå er jeg på leksehjelp med Malene og Børre, vi må gjøre ferdig plakaten til engelsk-framføringa !

  I kveld skal jeg på konfirmasjons-møte . Det er det første i kveld ! Jeg må trekke meg fra sonelaget i år også . Pga konf greiene, de har byttet dag til onsdag . Som betyr at det kræsjer med sonetreninga . Det er så sykt irriterende !
  Jaja, ikke noe å gjøre med det .
  Jeg skal konfirmere meg borgerlig btw . Ja, jeg valgte selv og ville ikke kristerlig !  Et av bildene jeg og Malene skal ha på plakaten våres . Nydelig, right ?

  Skal du konfirmere deg borgerlig eller kristerlig ?
  - Hvis du allerede er, b. eller k. ?
 • 5
  Til å blogge .. Alt som surrer rundt i hodet mitt er trening og skole ! Jeg skal gå opp en karakter i omtrent alle fagene, og uansett hvor mye jeg skulle ønske at det skjedde av seg selv . Så kommer det nok aldri til å skje !
  Det fører til at jeg ikke får nok tid til å blogge . Det gjør det ikke noe bedre at jeg ikke har noe å blogge om . Gjør det vell ?

  Jeg skal prøve å komme med hvertfall 1 sånn halveis leselig interessant innlegg om dagen, men kan ikke love noe . Skolen må jo komme først, right ?
  Ja, jeg setter trening ganske høyt på lista over ting jeg må gjøre . Jeg føler meg som en hval hvis jeg ikke får trent !
  Gjør det ikke noe bedre at mamma og pappa har laget seg store planer om at jeg ikke får gå på dataen før leksene er ferdige . Egentlig er det en bra ting, sitter altfor mye på dataen ! Denne bloggen kommer til å gå konkurs, jeej .  Malene og meg i selskapet til Maria i sommer . Love you honey <3

  Har du det travelt for tiden ?
 • 7
  Nå er jeg på skolen, på leksehjelp . Jeg og Malene holder på å finne stuff om Valentines Day, vi skal ha foredrag om det på Torsdag og vi har ikke begynt enda ! Vi måtte lage plakat og . Gøy !  Hva synes du om gladiator sko ?
  Min mening; Synes de er kjempe tøffe, hvis du bruker dem 'rett' ! Har ikke selv, men mamma har et par .

  Hot or not ?
 • 11


  Fra Indiska, husker ikke hvor mye den kostet (mistet prislappen) !  'Kjole' og tights fra Indiska, 129 kr for kjolen og 149 for tightsen  Genser fra Only, 129 kr
  Bukse og strikkejakke fra H&M, Buksa for 149 kr og strikkejakka for 299

  Kjøpte også en svart tights, men gadd ikke legge ut bilde av den .

  Hva synes du om innkjøpet ?
 • 4
  Først gikk jeg til byen med mamma, vi gikk på kaffibørsen får å møte pappa der . Da vi satt der fant vi ut at vi skulle til Kvadrat . Shit, angrer ikke en dritt på at vi bestemte oss for å dra .
  Er kjempe fornøyd med det jeg kjøpte, legger ut bilder av tingene i morgen . Årker ikke nå !  Erle, i Bulgaria . Fy troll jeg savner den plassen !

  Har du hatt en fin dag ?
 • 4
  Ooops, fikk ikke blogget i går . Ingen go unnskyldning, men hadde bare ikke noe å blogge om !
  Dessuten hadde jeg kjempe vondt i hodet, trodde det skulle sprenge . Jeg sovnet på skolen i dag, var kjempe trøtt . Heldigvis var det ikke i en spesiell time, vi hadde studie og jeg hadde ikke noe å gjøre !

  Tilbake til det med hjernedød som førte til null blogging .. Jeg kunne jo ha tatt en VS eller hot or not, men følte ikke for det ! Egentlig så var det herlig å ikke tenke på bloggen, selv om det er rart jeg sier det fordi blogg var på hjernen min i hele går .  Flekkefjord Fotballklubb <3

  Ble foressten vekt i dag og, fy troll jeg ble irritert, men ingenting å gjøre med det nå . Bortsett fra å sutre og være trøtt resten av dagen da . Jeej !

  Har du hatt vondt i hodet i det siste ?
  Blogget dårlig ?
 • 10
  Et av de beste programmene som finnes, fy troll så bra det er . Er helt avhengig !
  Får meg til å få lyst til å trene og spise sunt . Det inspirerer, for å si det enkelt .

  http://www.dietsinreview.com/diet_column/wp-content/uploads/2008/09/biggestloser_logo.jpg
  Det er helt sykt å se på hvordan de blir presset til å trene hardere . Synes det er shitkult !
  Sikkert ikke så veldig happy de som blir faktisk plir presset til sitt ytterste, men det er rått å se på .

  http://2.bp.blogspot.com/_TWVVe3V1FGE/SNl-kxa3ohI/AAAAAAAAAXo/7AR8V8nAjzk/s400/loser_narrowweb__300x382,0.jpg

  To av verdens beste trenere (de sier hvertfall så) . I want them SO much <3 Haha

  Hva syens du om programmet ?
  Pleier du å se på det ?

  Har foressten kommet på topplisten til denne jenta . Takk søta ! :D
 • 15
  kjooole

  Ashley Tisdale eller Nikky Hilton ?
  Min mening; Hm, sier nok Ashley på denne her .

  Hvem synes du passet kjolen best ?
 • 7
  Haha, noen missforstår litt når jeg sier jeg har vært på leksehjelp . Det er ikke sånn at alle de som ikke har hjerne går der for å lære ting, og trenger skikkelig hjelp med leksene ! Forklaring; De som vill kan sitte igjen etter skolen fram til kl 4 og gjøre lekser . Det går noen tiendeklassinger rundt å hjelper hvis du trenger det . Vi får også mat rett etter 2 så vi ikke sulter ! Jeg går der hver Mandag + noen Onsdager . Det er kjempe greit, får alltid gjort masse lekser . Som da betyr at jeg får mindre å gjøre hjemme ! Sitter ikke alltid til kl 4 da, det varierer .

  Malene er verdens søteste !

  Ingen i familien som hadde årk nok til å lage middag i dag, så da ble det pizza-snurrer . De var faktisk kjempe gode, og lette . Er jo bare å slenge dem i ovnen .

  Har dere noe lignende på deres skole ?
 • 4
  Holder på med å melde meg på en konkuranse hos denne jenta !
  Som du kanskje vet, eller har fått med den pga 'overskriften' så er premien en onepiece . Sykt jeg sikler etter en sånn en, men har ikke fått meg selv til å faktisk kjøpe en selv . Hadde vært helt sykt å vunnet en, tror jeg hadde dødd av glede eller noe lignende ! http://soccercub.blogg.no/1262710040_vinn_onepiece.html <- Linken til innlegget !

  http://www.kosedresser.no/onepiece_all.jpg
  Årh, se på dem da .. De ser himmelske ut, nam !

  Har du også lyst på onepiece ?
  Er du med i denne konkurransen ?
 • 16


  Fordi jeg blir så fort lei av headerene mine, derfor ! Skal skaffe meg en bedre en snart, når jeg gidder .

  Hva synes du ?
 • 6
  Får en liten overflod av happiness når jeg gjør lekser, jeg ser teddybjørner, regnbuer og enhjørninger her jeg sitter ! Føler at jeg er i drømmeland, få sitte her å pugge endinger i spansk er herlig ! Love it .

  Hm, eller ikke ? Tror hodet mitt sprenger snart, føler jeg burde begynne å ha ekko nedtelling eller noe . Neida, hadde blitt masse søl å vaske opp for mamma, huff .
  Men seriøst, jeg hater spansk . Forstår ikke en dritt av det ! Det første halvåret fikk jeg 4er og klarte meg greit bra . Pluttselig gikk jeg ned til 2, og sa til meg selv at jeg skulle gjøre det mye bedre i 9ene, gikk det ? Nei, fikk 2 igjen . Nå har jeg som mål å virkelig skjerpe meg . Har jeg foressten nevnt at jeg har slurvet forferdelig med spanskleksene ? Neivell, vel jeg har det . Nå skal jeg begynne å gjøre dem, og synes dette er en fin start på planen !  Bilde fra i går .

  Adiós a todo el mundo . Hoho, google translate er bra å ha (tipper setningen ble helt feil,haha) !

  Hvilket språk har du som valgfag ? Fornøyd med valget du tok ?
 • 7
  Jej, jeg er så glad for at skolen har begynt igjen (eller ikke?) ! Det var rett og slett pain å stå opp kl 7 i dag tidlig, var såvidt jeg kom meg opp av senga . + Jeg gjespet meg gjennom hele dagen . Er foresten glad jeg ikke forsov meg idag, pjuuh . Haha, hadde vært så typpisk ..
  Lekser ja, hva skal man si ? Kjedelig ? Nei, blir for snillt . Var på leksehjelp med Joakim og Tor etter skolen . Jeg fikk gjort noe, men tror ikke de to andre fikk, hvertfall ikke Joakim ! Vims, hoho .
  Har fått sånn halvveis med meg at det er noen som hadde fri i dag og ? ''Hei, jeg heter Martine og er misunnelig''!  Joakim; 'Neeeei, ikje ta bilde av meg' ! Derfor ble det bare av Tor, jeje .

  Kom foresten på top 25 listen til www.boegutta.blogg.no !
  Kom på tredje, er fornøyd jeg ! Takk for anbefalingen btw .
  http://boegutta.blogg.no/1262546876_vinnerene_av_top_25_f.html#comment (linken til innlegget)

  Gøy å ha begynt på skolen igjen ?
 • 6
  Det er jeg, virkelig . Er litt sykt igrunn, jeg fryser konstant ! Har det etter mamma .
  Vet ikke om jeg har så sykt lyst å skrive akkuratt dette, men .. på natta såver jeg i ull, har min deilige morgenkåpe på meg, 2 dyner og 1 ullteppe ! Det er seriøst minusgrader på rommet mitt .
  Foreldrene mine bare; ' Det skal være litt kaldt på rommet når man skal sove, der er ikke bra at det er for varmt' oooosv .
  MEN HALLO, det er ikke bare litt kaldt . Jeg dør jo sakte, men sikkert ! Sick, sick thing ..
  Er du også en frysepinne ?
 • 17
  http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00694/Verdens_lengste_neg_694077i.jpg

  Sikter til denne dama her, er det muuulig å ha negler som måler 0,83 cm hver ?
  Hun har spart siden 1979, det er helt sykt . Jeg var langt ifra født da . + Hun takket nei til et tilbud på 10.000 dollar av et japansk tv-show, hvis hun klippet av neglene !
  Vet at dette med denne snåle damen med interesse for sykelig lange negler er gammelt nytt, men kunne ikke motstå fristelsen av å skrive om det . Hun har mistet neglene nå da, i en bil-ulykke . En Kjedekollisjon der 4 bilder va innblandet ! Må være helt sykt for hun dama nå da, pluttselig miste neglene sine som nesten er 1 m lange .
  Æsj, grøsser av tanken på å ha så lange negler i det hele tatt . Hun må jo ha vært helt hjelpesløs . Ekkelt !
  Må ikke glemme; neglene så helt forferdelige ut . Et spørsmål; synes hun virkelig at det var fint ? Eller hadde hun en eller annen pshyco ide om å bli verdensberømt pga negler ?
  Btw; synes nesten det er verre med han mannen ..

  Kunne du hatt så lange negler ?
  Hva synes du om hele greia ?
 • 6
  Jeg må nesten le her jeg sitter . Strømmen gikk for en god stund siden, men vi kunne fortsatt lade dataene og TVen vår var fortsatt på . Så slukkte TVen seg og så dataene ! Pappa fikk virkelig ikke strømmen på igjen og måtte spørre en kompis om å komme å se på sikringsskapet, men han fikk den heller ikke til .
  Pluttselig er strømmen tilbake igjen, det varte jo selfølgelig ikke lenge . Sånn fortsatte det en stund, av og på .
  Nå har vi heldigvis fått strømmen tilbake, sitter bare å venter på at den skal 'forsvinne' igjen !
  I begynnelsen trodde de ikke at strømmen kom til å komme tilbake før i morgen, det hadde vært stress ..
  Litt koselig også da ! Den har faktisk gått en del i det siste, weird .  Tipper det ser sånn ut i sikringsskapet vårt nå, haha .

  Går strømmen ofte hos deg ?
 • 5
  Mange dårlige bilder . Haha, jeg er ikke med på et eneste ett, det er fordi jeg er den eneste som tar intiativ til å faktisk ta noen bilder ! Hadde ikke blitt noen hvis ikke .

  Hva synes du ?
 • 11
  Et spørsmål; er det sent å skrive det først nå eller ? Haha
  Nå rydder jeg egentlig, men det går overaskende sakte (som vanelig) og jeg forstår fortsatt ikke hvorfor !

  Som de fleste kanskje vet, så er det 2010 nå (skremmende å si) . Shit jeg har store planer for dette året, men den tingen som står først på listen er; NERD ! Jepp du leste riktig, jeg skal bli nerd . Karakterarket jeg fikk i fjord var alltfor dårlige ! + Fullt av andre ting som jeg virkelig skal prøve å få gjort noe med .
  Btw; englebarn og smisker står selfølgelig på listen
  .

  Som jeg har sagt hundreogfemtielve ganger før så feiret vi nyttårsaften på Moi, med 2 andre familier . Vi bytter på hvem vi er hos hvert år . Koselig, men begynner vel kanskje å vokse litt ifra det ? Alle er yngre enn meg unntatt en person og han har vært på ski-greier de 2 siste årene, blir litt spesiellt .
  Ikke missforstå, det er kjempe koselig hvert år ! Men neste år gjør jeg kanskje noe annet ? Vi får se hva tiden bringer . Haha, følte meg voksen der ..  Hahaha, jeg ler av dette bildet . Det er ifra sommeren 2001, første året i Flekkefjord !
  Som du ser så hadde vi 'magetopper' (eller hva folk kaller det), nydelig ikke sant ? Psssh .

  Hadde du en fin dag i går/ i dag ?
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde