Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

27
Dårlig blogging fra min side i dag, sorry for deeet . Bilder er vel bedre enn ingenting ? Joda, vi sier det går greit .  Tror jeg legger meg nå, er utrolig trøtt og sliten ! God natt alle sammen .

 • 26 • 30

  Har trent inne i en liten gymsal i 4 timer i dag, er helt kjørt . Vedder en hundrings på at jeg er stiv i morgen ! Utrolig godt å få trent ordentlig igjen, må få treninga inn i 'systemet' etter en gaanske slapp jul . Sorry for sen blogging, men har ikke vært hjemme i hele dag, så håper det er forståelig nok .. haha !

  Hva har du gjort i dag ?

 • 22

  Nå sitter jeg å ser på Max Manus, har sett den en gang før . Synes at den er ganske bra ! Nå skal jeg liksom sitte å skrive om min utrolig fantastiske dag som har inneholdt sofaen og dataen . What a liiiife !  Hva gjør du ?

 • 36 • 45

  NEW

  Som dere forhåpentligvis ser så har jeg endret design igjen . Denne gangen bruker jeg gratisdesignet til en av mine absolutt favoritt bloggere; Mathilde ! Jeg er veeeeldig fornøyd, eller rettere sagt så elsker jeg det ! Likte mitt tidligere og (gratisdesignet fra nydelige Caroline Maria), men alle hadde det til slutt ..

  Uansett, så er jeg vertfall fornøyd med hvordan det ser ut akkurat nå . Kan vær jeg endrer litt på det etter hvert, vi får se ! Siden jeg har endret noen småting på det, så kan det være at det ser litt rart ut når du klikker deg inn på diverse greier .. jeg er helt på trynet når det kommer til design, egentlig .


  Fordi det er et av bildene jeg bruker i sidemenyen .

  Hva synes du ?

 • 31
  Ikke spør hva de runde greiene på bildene over er, for jeg har ikke peiling . Eneste jeg vet er at det er noe av det beste som fins ! Herreguuuud så gode de er, haha . Nå sitter jeg under et teppe og baaaare slapper av . Tror store deler av denne dagen kommer til å være akkurat sånn . Love it !

  Til dere som spurte om jeg og Kaia er tvillinger; nei, vi er ikke det . Jeg er faktisk 2 år eldre !

  Planer for dagen ?

 • 47
  Føler alle bildene jeg legger ut i dag er veldig like, haha . Sikkert fordi alle er tatt i dag til samme tid og hele pakka ! Nå sitter jeg bare å slapper av, venter på at Jenny skal komme . Har ikke gjort så mye i dag, bortsett fra å gå en liten tur med Sofie, var godt å komme seg litt ut . Ha en fin kveld alle sammen !

  Planer for kvelden ?

 • 23

 • 38


  Kaia's blogg her !

 • 25

  Fun


  Vi hadde det bare litt gøy på pizza inn i går, og vi lo ikke så mye at tårene trilte .. Fikk ikke lov til å legge ut bildene vi faktisk lo av, noe som egentlig er ganske forståelig ! Nå stikker jeg ut med Sofie, Jenny og Inga . Ha en fin kveld !

  Hva gjør du ?

 • 29
  Herregud så godt det skal bli med helg nå ! Tidens ting skjedde på skolen i dag, hahaha . Læreren vår tok ut tven, også hadde noen allerede lagt i en dvd, dere kan vel bare gjette hva som var på den dvd'en .. pooooornooo ! Hahaha, det er det sykeste . Skulle sett ansiktsuttrykket på læreren vår da ! 

  Ellers i dag så skal jeg vel være med folka, nå skal jeg spise . Dør av sult !!

  Planer for dagen ?

 • 83

  Som dere sikkert har fått med dere så tok jeg piercing i navlen i går . Hadde vel egentlig ikke tenkt å legge ut bilde eller skrive et innlegg om det, men siden noen av dere spurte om jeg kunne, så tenkte jeg å være snill å faktisk gjøre det . 

  Jeg gjorde det i Lyngdal . Hadde forventet at det skulle gjøre veldig vondt og at jeg kom til å hovne opp og hele pakka (etter det jeg hadde hørt av andre) . Ble sjokket når det var helt motsatt ! Jeg kjente ingenting, bortsett fra da han stakk nåla, som bare tok 1 sekund . Hadde hørt at det var verst når han skulle ta i selve piercingen, men det kjente jeg ikke i det hele tatt ! Det var over på bare noen sek !

  Jeg kjenner ikke piercingen nå, og har ingen problemer med å bøye meg eller strekke armene . Dette er vist veldig forskjellig fra person til person (ikke overaskende, folk reagerer alle forskjellig), i motsetning til meg som ikke kjenner den så har Louise hatt vondt i den i dag . Spesielt når hun sitter og når hun ler ! Leste også på Andrea sin blogg at det gjorde vondt når hun skulle sette seg etter at hun hadde tatt ? 

  Jeg er veldig forsiktig med å ikke tukle meg piercingen osv, renser den også godt . Er det noe jeg ikke vil ha så er det betennelse, infeksjon og annet dritt ! Jeg er forresten heller ikke rød eller noe rundt navlen . Heldigvis ! Jeg betalte forresten 350 kr for det !

  Har du piercing i navlen ?

 • 22

  Nå sitter jeg bare i sofaen og slapper av, har ikke planer om å gjøre noe stort i dag (heldigvis) . Skal spise nå, så lage 'piercing-innlegget' til dere .  Ha en fin dag videre !  Hva gjør du ?

 • 18

 • 29
  Kom nettopp hjem fra Lyngdal . Lager innlegg om hele greia i morgen, hvis dere godtar det ? Da får dere bilde og . Grunnen til at jeg bare lager innlegget i morgen er at jeg har spist så utroooolig mye drittmat i dag at jeg ser gravid ut, haha . Jeg er veeeldig fornøyd vertfall ! Ikke vits å spørre spørsmål nå, alt kommer i morgen .

  Nå sitter jeg med salt sild i kjeften . Ja, jeg har valgt å gå den sunne veien i dag !

  Hva gjør du ?

 • 22

  Nå stikker jeg snart til lyngdal med Louise og Inga, jeg og Louise skal ta piercing i navlen . Hadde vel egentlig planlagt å gjøre det for femhundre år siden, men så fikk alle det, og da gadd jeg ikke . Det er faren til Louise som skal kjøre, og hun tar ikke telefonen (!!) .. Typisk henne, haha ! Ha en fin dag, alle sammen !  Hva skal du i dag ?

 • 35  Akkurat nå er det denne sangen som står i hodet på meg, elsker den ! Til dere som alltid spør om hva sangene jeg legger ut heter, i omtrent alle tilfellene der jeg legger ut en sang i et innlegg, er tittelen på sangen overskrifta ! Hvis du høyreklikker på 'play-knappen' og så trykker på 'watch on youtube', så kommer jo hele greia automatisk opp vet du . Ha en fin kveld videre !

  Hva gjør du ?

 • 26

 • 29
  Gikk hjem fra skolen i dag, holdt på å knekke sammen . Hadde så utroolig vondt i magen ! Har tatt ibux, men det blir ikke noe bedre . Jaja, overlever nok . Kjenner ikke så mye når jeg ligger, så det går greit !

  Hadde vel egentlig planlagt å jogge i dag, men tror jeg må stå over den turen ja .

  Planer for dagen ?

 • 21
 • 23
 • 26

  Nå skal vi snart ha middag .. siden pappa har reist til Bergen igjen; så blir det pølse i brød til middag (wee) !! Neida, skal ikke klage, har ikke tid til stort mer, skal på treninga til juniorlaget halv 4 ! Ja, veldig tidlig egentlig . Nå er det pøøølsetiiid . Ikke gidd å prøv å missforstå engang, haha ! Ha en fin dag !
  Bildene er ikke fra i dag nei, har gått med hestehale i hele dag, og har rett og slett ikke sett ut . Hadde gym skolen, så gadd ikke noe annet uansett .

  Hva skal du i dag ?

 • 51

  Finn Erik har gått, og nå ligger jeg egentlig bare her og stirrer på dataskjermen . Det har vært en utrolig bra helg ! Sykt mange som er utrooolig nysgjerrige på hva forholdet mellom oss er . Kan vel starte med å si at han er eksen min, vi har altså vært sammen før . Han bor gaaanske så lagt borte, derfor gikk det ikke ! Hva som skjer nå, har jeg like lite peiling på som dere . Har vertfall hatt en veldig bra helg, som måå gjentas snart ! Sorry for dårlig blogging forresten, men dere forstår ?


  Rart jeg har hatt en bra helg ? Har tilbrakt den med den kjekkasen der !

  Hvordan har din helg vært ?

 • 53

  Erle spurte oss så fint om vi ville se på narnia med henne, også gidder hun ikke å følge med på filmen selv . Sitter å ser på at hun banker Finn Erik nå, han blir så eid ! Vel, hun klikker vel hvis jeg ikke logger av dataen nå, jeg må vist 'følge med på filmen' .. det kom fra rette kjeft ja ! Ha en fin dag videre !
  Hahah, se så søte da !

  Hva gjør du ?

 • 45


  Sorry for utrooolig dårlig blogging i dag og dårlige bilder i dette innlegget, uheldigvis blir det ikke noe bedre . Får ikke blogget mer enn dette innlegget i dag . Har vært i byen helt siden skolen og nå stikker jeg straks til Louise på jentekveld . Har på følelsen av at dette kommer til å bli en braaa helg, Finn erik kommer i morgen og skal sove over til søndag ! Dere må alle kose dere masse i kveld, det skal jeg ! God helg :)

  Hva skal du i kveld ?

 • 28

 • 34


  Bluse- Gina tricot
  I dag er det vaske og rydde dag her i huset, kjempe gøy . Elsker å rydde, derfor er aldri rommet mitt rotete .. Jeg er skikkelig ryddig av meg egentlig .. he he, jaa ! Dere skjønner alle ironi, eller ?

  Nå holder jeg på å dø av sult, så håper at det snart er mat . Denne uka har gått utrooolig sakte, følte det var helg på tirsdag ! Etter de 6 timene jeg må sitte på skolebenken i morgen, skal jeg hoppe av glede . Som om det kommer til å skje . Ha en fin dag alle sammen !

  Planer for dagen ?

 • 20


  Som jeg skrev i forrige innlegg, så var jeg i byen med Jenny og Inga en tur . Vi gikk hjem til meg og Inga var skikkelig gira på å ta bilder, så fant hun ut at hun ikke ville likevel . Derfor er ikke pene, fantastiske, flotte, nydelige, utrolige Inga med på bildene over .. 

  Vi har vært bad girls og gått for å være usunne i dag .. shame on us ! Hahah

  Hva har du gjort i dag ?

 • 31


  Bluse- Cubus
  Nå stikker jeg til byen med Inga og Jenny, ha en fin dag videre !

  Dagens; Line (en lærer på skolen) kalte Menno (en kompis) for 'emo', ikke fordi hun synes at han er så emo, men rett og slett fordi hun sa feil . 

  Jeg og Kaia sto og snakket om søte navn som Lucas, Ulrik osv .. så skyter Erle inn med; 'eg lige navne Per' !

  Hva gjør du ?

 • 28
  Jaja, tror de er veldig klar over hvor pent de spiser . Kaia hadde egentlig enda mer tomatsaus i fjeset, men tørket det bort da jeg kom med kameraet opp i fjeset hennes ! Haha, Kaia ender opp med mat i hele fjeset og Erle har verdens beste ansiktsuttrykk .. de gjør middagen komplett .

  Har du søstre ?

 • 18

 • 44
  Jeg er svak for appelsin .. er du ?

 • 35  Genser- Bik bok
  Nå sitter jeg å ser på Veronica Mars, skal snart trene litt . Skulle vel egentlig ha blogget tidligere, men gikk en tur til byen med Louise . Jeg har vært utrolig overtrøtt i hele dag, haha ! Litt irriterende, men egentlig er det bare deilig . Prøven i dag gikk vel bra, håper jeg . Er veldig flink til å irritere meg over spørsmålene vi får på samf.fagsprøvene .. De er så rare ! Også har vi matteprøve i morgen, gleeeeder meg ..

  Har dere masse prøver for tiden ?

 • 34

  Som dere ser så har jeg endret litt på designet igjen . Vet ikke om jeg kommer til å ha det sånn her eller ikke .. vi får se ! Vet heller ikke om jeg ble så veldig fornøyd . Jaja, skal vertfall ha det sånn her nå !  Din mening ?

 • 30
  Genser- Gina tricot
  Jeg får alltid kommentarer om hvor klærne mine er fra, også er det noen som har spurt om jeg kan begynne å skrive hvor de er kjøpt under bildene . Så da får jeg vel begynne med det da, skal prøøøve å huske på det !

  Har nettopp spist middag (overraskende tidlig), skal bare la den synke før jeg trener litt . Så skal jeg legge hele sjela mi i en samf.fag prøve jeg ikke viste at vi skulle ha en gang . I et tema jeg ikke kan en dritt om . Planen var egentlig å gå på treninga til juniorlaget i dag, men dropper det for prøven . 

  Hva gjør du ?

 • 35 • 21

  Selv om jeg egentlig bare vil krype under dyna og forsvinne inn i dette såkalte 'drømmelandet', drømme om søte rosa ponnier som bare er mine, en diger regnbue som er på himmelen døgnet rundt, jeg som bor i godteriland, prinsessekjoler, kroner og krøllete, langt, blondt hår .. så skal jeg heller ta meg sammen, trosse det forferdelige været som herjer ute, for å gå hele veien opp til skolen for å se film hos Sofie . Ja, hun bor rett med skolen, that bastard ..

  Skal jeg fortelle dere noe ? Jeg mobbet alltid Sofie før fordi hun hadde så lang vei til skolen (jeg bor rett ved siden av barneskolen, skjønner dere) . Det som ikke var så gjennomtenkt var at når vi sluttet på barneskolen, så var det jo hun som fikk kort skolevei ! Ja, jeg sutrer enda over det ..
  Et innlegg med en hundre mils lang unødvendig tekst, og bilder fra dagens frokost . Kan det bli bedre ?

  Trøtt i dag ?

 • 21

 • 41

  Siden jeg er verdens beste blogger, så reiser jeg til Stavanger med kamera, men glemmer helt å ta bilder . Hehehehe, flink ! Jeg glemte å skrive i forrige innlegg at jeg skulle møte Finn Erik i Stavanger, følte at jeg måtte skrive det nå .. han ble jo helt vill ! Han vandret rundt med oss i 2 timer, og jeg vet at han storkoste seg i butikker som bik bok, H&M, vero moda osv.
  Heheja, fantastiske bilder . Skulle ha tatt bilde av Finn Erik, han tar seg godt ut på bilder .. haha, kan innrømme at jeg har savnet han, en del . Jeg ble også forresten mobbet fordi jeg spiste pizza med kniv og gaffel .. det er vel ikke unormalt det ? 

  Hatt en fin dag ?

 • 40
  Da stikker jeg til Stavanger med Louise, Hanne og Sofie, det blir braaaa . Sofie ditcher oss og skal sitte på foreldrene inn, så vi andre må ta tog uten henne . Nå tenker dere vel; 'kan ikke dere også bare sitte på foreldrene hennes?', men hvis dere hadde tenkt dere om to ganger før dere tenkte den tanken, så er det klart at 6 stk i en fem mans bil ikke går . Hahah, føler meg så logisk i dag !

  Siste toget hjem går kl 4 (tidlig med andre ord), så jeg kommer ikke hjem så sent . Ha en kjempe fin dag alle sammen ! 

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 20

  Haha, det er snøstorm ute ! Frister sykt å gå ut nå ja . Tenk så koselig dere, ut i snøstormen med eskimojakka mi, kjenne vinden, snøen og regnet piske (pine) meg . Planen var egentlig at jeg, Maria og Jenny skulle en tur til byen, men vil ikke akkurat risikere å bli flydd av gårde med vinden eller snødd ned av snøen ? .. Snakket nettopp med Jenny på telefon, vi skulle vist til byen . Yes, ønsk oss lykke til !


  Herregud så søte og tannløse vi var, HVA SKJEDDE ?? Tullaaaa .. vi er fortsatt tannløse

  Hvordan er været hos deg ?

 • 27
  Føler at naturfagsprøven gikk bra, blir skuffet hvis jeg får dårlig på den . Fikk også med meg en rød lapp hjem i dag .. jeg har vært litt bad girl rett og slett ! Eller så kan det jo være at det var en positiv rød lapp ? That's a secret I'll never tell ! Nå stikker jeg snart ned på 'ruda' med Hanne og Sofie, vi skal kjøpe togbilletter til i morgen, da reiser vi nemlig til Stavanger en tur ! Gleder meg .

  Hva gjør du ?

 • 30

  Hvis dere ikke bruker bloglovin, så må jeg virkelig råde dere til å gjøre det. Kjempe grei måte å holde oversikt på blogger, følge med på nye innlegg osv. Jeg er vertfall veldig fornøyd med bloglovin, og det er til stor hjelp! Akkurat nå har jeg 125 følgere der, utrolig koselig at folk vil følge bloggen min. Setter veldig pris på det!


  Haha, noen som har lagt merke til knappen 'like on bloglovin' som står i venstre side på dato, kommentar osv feltet ? Vel, den funker ikke .. Fikk aldri til det der ! Får vel prøve igjen, en gang . For å følge meg klikk her !

  Følger du meg på bloglovin ?

 • 24
  Jaaa, flink jeg er .. istedenfor å begynne på leksene, så går jeg heller ut å måker ! Yeah, sounds like fun right ? Så nå må jeg få ræva i gir hvis jeg har tenkt å bli ferdig med stilen og øve på naturfagsprøven . Fml ..

  Hva gjør du ?

 • 31
  Nå sitter de å spiser spaghetti nede, som vil si at jeg allerede har spist ! Pizzarester fra i går .. Nå skal jeg trene litt, skrive en stil (heldigvis har jeg begynt, og har omtrent alt jeg 'trenger') og øve til naturfagsprøven vi visstnok har i morgen . For en gøy dag dette kommer til å bli ! Ha en fin dag, alle sammen !

  Hva skal du i dag ?

 • 19

 • 42
  ... Dette er SYKT flaut, og jeg bare vet at jeg kommer til å angre meg grønn på at jeg viste dere disse, men hva gjør jeg vel ikke får leserne mine ? Fikk nemlig spørsmål om jeg kunne legge ut bilde av tegningen jeg satt å tegnet i stad . De to nederste er gamle ! Til den nyeste; ble ikke fornøyd . Dårlig 'skyggelegging', hele ble bare .. rar ! Var ikke så kjempe nøye, så ble litt slurvete .. Hahha, unnskyldninger in my heart !

  Liker du å tegne ?

 • 30

  Bildene er tatt en gang tidlig i høst . Jeg og Kaia var ute i naboen sin hage (som bare har sommerhus der) og tok noen bilder ! Eneste grunnen til at jeg egentlig laget dette innlegget, er at jeg for tiden har en tendens til å spise altfor mange epler om dagen og fordi at den hagen gror stooore epler. Eploman ..

  Liker du epler ? (haha)
  Er forresten med i bloggVSblogg her, hadde satt pris på din stemme !

 • 29

  Gikk hjem fra skolen i dag . Kastet faktisk opp, heldigvis rakk jeg ned til dassen før hele magen vrengte seg som en ekkel klut . Spydde heldigvis bare en gang etter at jeg kom hjem, nå har jeg bare vondt i magen . Æsj, jeg hater hater hater hater hater hater å spy . Det er det verste som fins !

  Så jeg skal vel bare ligge på sofaen i hele dag, akkurat nå ligger jeg faktisk å tegner ! Ja, haha .. hvem skulle vel trodd det . Elsker faktisk å tegne, og gjorde det masse før . Sluttet plutselig av en eller annen grunn . Jaja, tenkte vertfall at jeg skulle fikse meg noen flotte kruseduller nå som jeg ikke har noe annet å gjøre .

  Planer for dagen ?

 • 19

 • 30

 • 19

  Viste dere at når vi må ha ved til å fyre med, så er det jeg som må ut å hente ? De andre i familien min er jo så svake og jeg er regne strongman . He he he ! Nå må jeg skrive ekko på noen plakater av Kaia, så lage middag . Snakker vi husmor her eller ? Ha en fin dag videre !

  Planer for dagen ?

 • 28  (sorry for dårlig blogging i dag, men er ikke i humør og ser ikke ut)

 • 29

 • 22

  Å FÅ TRENT IGJEN ! Herregud jeg har lengtet etter følelsen av å være så ræva sliten at det gjør vondt ! Var virkelig herlig . Gleder meg til snøen, isen og slapsen blir borte, så jeg kan få begynt å jogge igjen ! Viste at jeg hadde dårlig kondis nå, men ikke at den var såå dårlig (haha) . Dere skulle bare ha vist hvor mye jeg slet for å finne bilder til dette innlegget . Haha, kunne vel ha lagt ut et av meg selv atm, men siden jeg er sminke og extensionsfri og nettopp har trent; så skal jeg spare dere for det synet ! 

  Hva gjør du atm ?

 • 26


  Er forresten med i bloggVSblogg her, hadde vært hyggelig med en stemme :)

 • 47
  Jeg er sulten, må egentlig slutte å spise så mye . Det er ikke bra for meg å spise unødvendige mengder med mat .

  Hva gjør du ?

 • 29


  Overse overskriften, please . En liten hemmelighet ? Jeg elsker philadelphia på knekkebrød .. eller rettere sagt forguder det ! Jeg føler meg sykt deprimert i dag, hahah .. Sikkert pga været ! Det regner, så nå er det bare slaps ute, jeeejjj !

  Smakt philadelphia før ?

 • 35
  Hahahah, vi er litt søte noen ganger ! Vi har sett film, og nå sitter vi her og ... BLOGGEEEEEEER !

  Hva gjør du ?

 • 35


  Som om det var noen stor overraskelse, så endte vi opp på kaffebørsen . Der satt vi da i 2 timer, to venninner av mamma kom etter hvert . Faktisk utrolig koselig, haha ! Nå sitter jeg vel egentlig bare her og slapper av, skal møte Jenny på vårt fantastiske 'senter' om litt over en halvtime .

  Så må jeg bare få sagt noe; Noen som husker det innlegget jeg la ut med 3 bilder av Erle i ? Ja, fint . Jeg er 15 og Erle er 9 år ! Jeg har blondt hår og Erle har brunt .. Til tross for dette så er det noen som skriver; 'Så fin du var på bildene her!! :)' ? ... Så kan vel informere dere i forkant om at blondina på bildet over her ikke er meg, det er min 41 år gamle mor ! Vel, jeg sier ikke mer :)

  Hva har du gjort i dag så langt ?

 • 21

  Nå må jeg kjappe meg litt, skal en liten tur til byen med min kjære mooor, så skal jeg være med Jenny senere . Vi går om 5 min og jeg har ikke kledd meg en gang ! Jeg haater å måtte finne klær .. Ha en fin dag !

 • 33
  Nå stikker jeg ut med Jenny og Louise, vi skal ned på pizza inn og etter det hjem til meg å se film . Ha en fin kveld !

  Hva gjør du ?

 • 29
  Helt blå himmel ute ! Deeeettteeee liker vi . Skoledagen idag gikk utroooolig sakte ! Ble skuffet når jeg så på klokka i begynnelsen av andre time og trodde det var siste, men så var klokka bare rundt halv 10 .. Jeg og Louise nærmest sprang hjem når vi fikk gå, haha !

  I kveld skal jeg være med Jenny og Louise, vet ikke helt hva vi skal gjøre, men vi finner nok på noe !

  Planer for dagen ?

 • 35

 • 20
  I stad satt jeg her og ante fred og ingen fare (ikke det at det skjedde noe heller), plutselig ser jeg meg rundt og alle ligger å sover ! Hele familien hadde brettet seg ut på alle sofaene nede i stua, og lå der og sov . Følte meg ekstremt ensom og forlatt, som også er veldig forståelsefullt  .

  Bestemte meg derfor for å lage kakao, og det at vi fyrte i peisen da var bare toppen av kransekaka . Så til tross for at hele familien 'forlot' meg, så fikk jeg det ganske koselig .

  Hva har du gjort så langt i dag ?

 • 38
  Noen som husker at jeg klagde over at det var så sykt glatt ute ? Vel, i går regnet det hele dagen så da ble det slaps over alt, store dammer på veiene osv . Så plutselig snør det ? Kikker jeg ut av vinduet snør det, går jeg ut står jeg med snø langt opp til bena .  Jeg som hadde et lite håp om at alt som heter slaps og snø skulle gå bort nå ! Ja, jeg vet . Ser ut som at jeg elsker snø på bildene, men vil ikke akkurat bli framstilt som verdens mest negative person når det kommer til snø heller da . Kan nøye meg med at det er syyykt fint ute nå !

  Snør det hos deg ?

 • 58

  For ikke så lenge siden, begynte jeg plutselig å få masse brev fra personer fra Kroatia . Jepp, Kroatia faktisk ! De skrev alle veldig dårlig engelsk, så google translate var til veldig stor hjelp . De spurte meg om jeg var ekte, om jeg var personen på bildene . Jeg ble sjokket over at folk fra et annet land så langt borte kunne stille meg slike spørsmål ! Jeg svarte selvfølgelig ja på spørsmålene, at det var meg .

  De begynte å fortelle meg om en Kroatisk jente som hadde tatt bildene mine i lang tid . Hun hadde over 500 bilder på facebook profilen sin, av både meg og vennene mine ! Hun kalte seg for 'Jenna Bieber' . Legg spesielt merke til etternavnet ! Tenker at de fleste av dere kjenner til artisten Justin Bieber ?

  Denne såkalte 'Jenna' hadde ikke bare tatt omtrent alle bildene jeg noen gang har lagt ut, hun hadde også lagt ut bilder av en blondine (som aldri viste fjeset på bildene da) og JB som kysset . Antageligvis bilder som har blitt redigert, men hva vet vel jeg .

  Hvis dere har skjønt tegninga så langt, så har dere vel også skjønt at denne jenta ikke bare oppga seg for å være meg, men også dama til Justin Bieber !

  De folkene fra Kroatia som jeg snakket med var helt ville og trodde JEG var sammen med Justin Bieber ?! Altså, de trodde faktisk at jeg, en vanlig jente fra Norge var sammen med en av verdens mest kjente artister . Jeg ble helt satt ut, og begynte å rapportere profilen og be andre gjøre det samme .

  Profilen ble til slutt slettet, og jeg ble (tro det eller ei) UTROLIG lettet ! Dette er antageligvis det sykeste jeg noen gang har opplevd .

 • 26


  For en fin overskrift ! Jeeaaa, jeg er syk i dag .. Alt jeg har gjort er å sove og ligge på sofaen som en død fisk . Som dere kanskje ser så har jeg endret litt til på designet mitt i dag, har blant annet fått meny under headeren ! Tror jeg er fornøyd med hvordan det ser ut nå . Eneste som irriterer meg er den hvite delen som stikker ut på høyre side av bloggen . Får ikke ordnet det heller ! Noen som kan hjelpe ?

  Hva har du gjort i dag ?

 • 42

  Haha, etter å ha blogget i over 1 år, så har jeg fortsatt ikke skrevet et innlegg om meg selv . Og siden jeg nå har laget meg meny og en del nye lesere, tenkte jeg at det ble nødvendig . Så slipper jeg så mange spørsmål (forhåpentligvis) !

  Jeg heter Martine, er født 23.06.95 ! Bor for tiden i Flekkefjord som ligger i Vest-agder (sørlandet), flyttet hit når jeg begynte på skolen . Før det bodde jeg i Hovsherad, som ligger i Rogaland .   På fritiden er jeg mye med venner, prøver å prioritere skolen, tar bilder av alt og alle .  Blogger om hverdagen min, også legger jeg ut bildene jeg tar ! Alle bildene jeg legger ut på bloggen har jeg tatt selv, hvis ikke så skriver jeg hvor det kommer fra under bildet !  Jeg er som oftest glad, og er ikke typen som viser følelser . Kan vel egentlig innrømme at jeg har en syk latter, haha ! Jeg er ikke redd for å si hva jeg mener, og elsker å diskutere (så lenge det er sakli) .  Jeg har opplevd veldig mye dritt, som har gjort at jeg ikke kunne brydd meg mindre om folk som snakker dritt om meg ! Ting som gjorde meg svak da, gjør meg sterkere nå ! Jeg er meg selv, og det kan ingen endre på !

  Jeg har også verdens beste venner . Jeg vet, jeg vet ! Hver eneste person i hele verden kommer vel med den setninga med en gang det er snakk om venner . For meg, så har jeg verdens beste venner, og jeg kunne ikke spurt om en bedre gjeng å tilbringe fritiden min med !  Jeg trener veldig mye . Jogging, styrketrening og fotball ! Jeg har spilt fotball i snart 4 år og elsker det . Spiller på småjenter 16, med herlige jenter . Er med på sonelaget, dette er 3 året jeg er med ! Fotball er en stor del av livet mitt og selv om jeg ikke tror det kommer til å bli en del av fremtiden min, så er det noe som blir prioritert nå !   Fremtidsplanene mine er ikke lagt enda . Har alltid hatt lyst å gå på idrett, og trodde frem til før jul at det var det jeg kom til å velge . Nå er jeg usikker, og tror jeg kommer til å velge media ! Hvis jeg velger idrett, må jeg flytte . Noe jeg alltid har hatt lyst til, men det har endret seg nå . Nå vurderer jeg media og så har jeg veldig veldig veldig lyst til å studere i utlandet . Så får vi se !

  Åj, det ble litt mye . Jeg som egentlig hadde skrivesperre i begynnelsen, og ikke hadde noe å skrive !

 • 42

  Som dere ser, så har jeg fått nytt design og header . Er ikke helt fornøyd enda, så jeg kommer nok til å endre litt på det etter hvert . Som f.eks så må jeg ordne det at det stikker ut en hvit del på høyre side, ved siden av sidemenyen . Orker ikke å ordne mer på det nå, så får prøve å få det til i morgen . Det er noe surr med størrelsen på innleggene og .. årh, hater html koder og styr ! JA, dette er designet Caroline Maria har laget som 'ferdigdesign' . Jeg har endret på det og siden jeg bare tok stilsettet så kom ikke bildet av henne i sidemenyen med . Siden jeg ikke er ferdig med det enda, så har jeg ikke fått skrevet at det er hun som har laget designet . Det kommer jeg selvfølgelig til å skrive i sidemenyen ! Glemte å skrive dette i går, beklager for deeet .

  Tycks ?

 • 21


  Var såvidt jeg klarte å stå opp i dag tidlig, var utrolig trøtt ! Holdt på å sovne flere ganger på skolen, men klarte faktisk å holde meg våken . Helt til dataen min klikka i 6 tiden og jeg endte opp med å sove i 2 timer ! Ekstremt flott, for i tillegg til min fantastiske døgnrytme så kommer jeg ikke til å få sove i kveld . Great !

  Er du typen som lett klarer å våkne om morgenen ?

 • 34
  Det har regnet i hele dag, og det er slaps og HELT isete ute . Hvis dere hørte på radioen i dag tidlig, så sa de at det var ekstremt glatt på Sørlandet .. vel, kan informere dere om at DE IKKE KØDDA ! Bilene hadde ekstremt problemer på vei til skolen . Jeg satt på en venninne opp, hadde vel knekt alle ben i kroppen hvis ikke ! En bil holdt på å skli på oss osv . Og en lastebil sklei ut i veikanten, så hele dritten ble vridd rundt på en eller annen måte, sjåføren håpte visstnok ut eller noe . I HATE IT !

  Hvordan er været der du bor ? 
  Forresten, stem på Margrethe og Helene her ! De er med i 'Norges vakreste fotballstjerne' og hvis det er noen som fortjener å vinne der, så er det dem :)

 • 27

  Jeg vil ikke på skolen i morgen ! Jeg er trøtt og sliten og døgnrytmen min er helt på tryne . Er ikke klar for å stå opp kl 7 hver eneste morgen, lekser og prøver . Presset ! Sitte på en stol i et klasserom med klam luft i 6 timer hver dag . Akkurat nå er tanken 'skole i morgen' en tanke jeg kunne gjort alt for at ikke skulle ha eksistert . Jeg orker ikke, orker ikke maset, stresset, presset .. alt ! En uke til med ferie, please ?

 • 19
  Var egentlig ikke i byen med disse søte jentene, men siden de ville bli tatt bilde av, så kunne jeg jo ikke si nei .. Herlige Janne og søte Johanne (stikk innom bloggen til Johanne forresten, hun er syykt flink og tar fantastiske bilder. Linking via navnet) . Dette innlegget er egentlig bare for å oppdatere dere, om 15 min stikker jeg ned på pizza inn for å spise med folka som solgte billetter på 'Heim te jul' . Vi får pizza inn tur som 'belønning' ! Tror jeg skal være med jentene etterpå, men det er ikke helt klart enda .

  Planer for kvelden ?

 • 24
  I stad snødde det .. DET SNØDDE ! Jeg som trodde alt skulle smelte vekk nå . Det jeg missliker mest med snøen er når det begynner å regne og snø blir til slaps, hate it .. Får vel bare prøøøve å se positivt på det og glede meg så mye til sommeren som jeg bare klarer . Det er ikke noe jeg vil ha mer enn sommer og sol nå !

  Hadde forresten over 1000 inne på bloggen i går . Gøøøøøøøøøøøøy !

  Jeg skal til byen med jentene kl 3, og for første gang på hundre år, så har jeg IKKE dårlig tid (haha, Håvard) !

  Er det enda snø der du bor ?

 • 21
  Nå sitter jeg og Jenny å spiser kakao og kjeks, mens vi ser på film . Sorry for dårlige bilder, men lyset var så dårlig .. Hater det ! Nå må jeg tilbake til filmen . Ha en fin kveld !

  Hva gjør du i kveld ?

 • 44


  For et liv ! Kjenner jeg begynner å bli mektig lei over å se på film, haha .. Sitter her i ull, uten sminke og extensions, og med øynene klistret til tv'en . Må nesten le litt av meg selv ! Til bildene over har jeg ikke så mye å si .. Kjedet meg litt, og så har håret mitt blitt omtrent like langt som extensionsene .. det er litt gøy, haha ! Nå kommer sikkert noen til å reagere å spørre; 'hvorfor bruker du extensions hvis de er like lange som håret ditt?' ! Fordi de gjør håret tykkere, jeg har utroolig tynt hår .

  Hva gjør du ?
  Stemme på meg her ? Søte Sofie har forresten lagt ut et nytt bilde, det kan du se her ! Synes det er utrolig søtt gjort ! Takk til dere som 'liker' bildene :)

 • 28

 • 27
  Nå ligger jeg på sofaen og slapper av med en film . Har merket at jeg ser faktisk ganske mye på film ! Gjør det vanligvis aldri alene da . Vi har jo ikke annet å gjøre her i byen ! Vel, koselig er det .

  Ser du mye på film ?

 • 29
  Jepp, bildene er omtrent helt klis like . Nå sitter jeg å ser på dagens 6 film (?) og er nesten 100% sikker på at myten om firkantede øyner er sann .. eller noe sånt ! Vel, nå får jeg dra den store ræva mi ut av sofaen . Stikker ut med folkene . Så flott at jeg er usminket og ser helt forferdelig daaa ! Yes ..

  Stemme på meg her ? :)

  Hva gjør du ?

 • 34


  Yes, thumbs up for nydelig håndskrift !! Hadde en fin kveld i går . Elsker nyttårsaften ! Mamma og pappa har bestemt seg for å vaske og rydde hele huset i dag, jeeejj . Jeg tok av hele julepynten på juletreet i stad, det var egentlig ganske stress . Minn meg på aldri skal si ja til det der igjen ! Ha en fin dag videre !

  Stemme på meg her ? :)

  Hadde du det fint i går ?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde