Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

52
Sov vertfall ikke mer enn 1 time i natt. Hater det. Sov dårlig natta før det og. Får ikke tatt det spesielt igjen heller, for det er bare på skolen jeg virkelig kjenner hvor trøtt og sliten jeg er. Har brukt utrooolig lang tid på dette innlegget, og jeg har såvidt skrevet noe. Nå må jeg ned å lage meg noe mat før jeg faller om av sult.

Ellers så postet jeg dette på twitter i dag: 'Når læreren din googler 'ekko kake' på storskjerm, og det kommer opp bilder av deg.. piiinlig'. Jeg kan love dere at det var flaut. Dagens nest beste hendelse.


Hatt en fin dag?

 • 28


  Trommeslageren i Honningbarna døde i en bilulykke natt til tirsdag. Kondolerer masse til Honningbarna, familie og bekjente. 20 år.. så altfor, altfor tidlig!

 • 50
  Kommer ikke til å skrive sutreinnlegg med mindre jeg virkelig føler for å få ut noe. Blogginga skal jeg prøve å få så normal som mulig. Til dere som ikke tror jeg leser kommentarene deres; jeg har lest alle kommentarene jeg har fått på de to siste innleggene et par ganger nå. Tusen takk! Har så vidt sovet noe i natt og så heelt forbanna dust ut i dag tidlig. Kunne sikkert ha fått øynene mine til å sett nogenlunde normale ut hvis jeg hadde orket å sminke dem, men nei. Ser faktisk litt frem til å jobbe og trene i kveld, få hodet på andre tanker. Ha en fin dag videre!

 • 86

  ..

  Har så vondt i hodet nå at jeg er redd jeg besvimer hvis jeg ikke får roet meg snart. Sitter å tenker på hva faen jeg egentlig vil frem til med å skrive dette innlegget, men må det ut, så må det ut. Jeg vil ikke gå i detaljer når det gjelder noe som helst, men skjønner så klart at folk er nysgjerrige osv. Selv om jeg tror de fleste av dere allerede har skjønt hva som har skjedd. Erlig talt så var jeg på nippen til å skrive et 'jeg slutter å blogge' innlegg i stad. Føler jeg har bygget opp bloggen rundt en annen person. Det var usikkert og dumt av meg, og jeg føler meg helt dust her jeg sitter. Jeg vil ikke høre at ting kommer til å bli bra igjen, samtidig som at det er det eneste jeg vil høre. Føler meg som et utvaska klut. Sidder her i min egen lille damm og har vært på mitt livs lengste svømmetur. Har ikke følt meg så svak på lenge. Snakker sikkert i koder igjen, og er ganske sikker på at jeg ikke har fått med meg halvparten av det jeg skriver selv. Det eneste jeg har spist i dag er en skål med is, sykt orginalt. Beklager for min så veldig lite kreative side i dag. Er helt tom og vet erlig talt ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Rart at jeg skulle ende opp med å skrive et innlegg.   Kommer ikke til å slette noen innlegg. Jeg kan ikke fjerne minnene, derfor vil jeg heller ikke fortrenge dem. Selv om jeg neppe kommer til å rote rundt i arkivet mitt på en stund. Jeg har jo ment alt jeg har skrevet, jeg har ikke forfalsket smilet jeg har hatt de siste 8 månedene. Gjennom disse 8 månedene så har jeg fått utrolig mange brev fra dere. Dere skriver at vi har vært et forbilde, en inspirasjon og et slags 'håp'. Selv om det ikke funka for oss, så betyr ikke det at det er umulig for andre. Ikke slutt å prøv å få et avstandsforhold til å fungere. Det er verdt det, uansett hva. Hvis det ikke går som planlagt, kan du vertfall trøste deg selv med at du var tøff nok til å prøve! For det er det uheldigvis ikke så mange som er. Lev livet, right? Jeg skal ikke stoppe å leve mitt, selv om det fikk litt av en bråbrems nå.

  Av alle de innleggene jeg har skrevet de siste 8 månedene, så kunne jeg ha skrevet dem alle om igjen. Synd jeg ikke får sjansen. 

 • 80

  Kommer ikke til å blogge mer i dag. Kanskje ikke i morgen heller. Veitafaen. Orker ikke. Vil ikke snakke om det. Nei det går så altfor langt ifra bra.

 • 70


  Trengte en forandring igjen! Klippet det jo kort i September eller noe, men det har vokst en god del siden da. Er faktisk ganske fornøyd, men glad jeg har extensions jeg kan bruke hvis jeg angrer! Nå vil jeg IKKE høre at jeg passer bedre langt enn kort. Selv om dere kanskje ikke mener det vondt når dere sier lignende ting, så er det ikke sånt man vil høre når man først har gjort en forandring. JEG likte det :)

 • 16

  Tullaa. En utroolig lang dag på jobb, tok ikke lange tiden på sofaen etter at jeg kom hjem før jeg sovna. Hvis jeg klarer å dra meg opp av sofaen nå, så hopper jeg i dusjen og blir der i hundre år. Hvis jeg orker blir det mer blogging senere og kanskje et eller to bilder av enten meg eller en råtten banan . Ikke sikkert det blir mulig å se forskjell, så hvem bryr seg. Neida, jeg er bare utrolig trøtt og sliten i dag. Ha en finfin kveld alle :)

  Silje: Vi har vært sammen i 8 måneder :) Skal til han neste helg, gleder meg til å se gutten min igjen! Blir bra, trenger det nå.

 • 56

  Hvis dere har planer om å kommentere, så les hele innlegget først.
  Bruker kommentaren under som et eksempel. Hvis noen skulle tro at dette innlegget er spesielt rettet til akkurat denne kommentaren, så er det altså feil. Dette gjelder alle lignende kommentarer som har blitt skrevet på denne bloggen gjennom årene den har eksistert. 

  'Gidder faktisk ikke å svare, når du ikke engang vil si hvordan du redigerer bildene dine. Har spurt om det noen ganger.'

  Heeerreguuuud. Bare for å starte en plass så kan jeg si at jeg skjønner utrolig godt hvorfor Sophie Elise ikke gidder å skrive hvor hun har kjøpt klærne sine. Det mest irriterende spørsmålet som finnes er nok når noen spør om hvordan jeg har redigert det og det bildet og hvor jeg redigerer dem (som også står rett over kommentarfeltet). At enkelte faktisk blir sure fordi jeg ikke skriver hvor klærne mine er fra, hvordan jeg sminker meg til punkt og prikke og hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg skjønner at dere får inspirasjon av ditt og datt og at hvis man først ser noe fint så har man vel ofte lyst på det samme selv, men noen ganger blir det litt voldsomt. Selv synes jeg det er flaut å spørre folk om hvor de har kjøpt tingene sine. Jeg liker å finne på mine egne greier, ikke ha ting likt som alle andre. Brukte feks et gratisdesign en gang, bytta etter et par timer fordi alle hadde det. Kleint. 

  Føler også at aaaalle har det designet jeg har. Har hatt dette designet i utroolig lang tid, orker ikke å bytte fordi det er sykt stress fordi jeg er ganske så dårlig på design.  Har endret en del på det, slik at det ikke skal bli altfor likt alle andres. Til dere som spør hvordan jeg har fått inn header i designet, så er det bare å gå på feks Caroline Maria sine gratisdesign, kopiere 'header'- linjene og lime det inn i designet ditt. Noen gjør ting så utrolig komplisert. Jeg personlig hadde aldri hatt lyst på et design som var prikk likt en annen sitt. 

  Lag deres egen stil, finn egne redigeringsmetoder, vær dere selv. Det er heeelt greit å bli inspirert, det blir jo jeg også. Jeg sier ikke at dere ikke får lov til å hente inspirasjon ifra meg heller, men det er forskjell mellom å hente inspirasjon og å kopiere helt. Hvis noen ikke skulle gidde å lese over kommentarfeltet så redigerer jeg bildene mine i Photoscape (kan lastes ned gratis, søk på google), Photoshop (har fått via skolen) og noen ganger bruker effekter fra redigeringssia pixlr.com! Sånt sett så er det eneste jeg gjør med bildene mine å redigere på kontrast/lysstyrke og jeg bruker nesten ALLTID 'film-effektene' som du finner på Photoscape. Dette har jeg også sagt til dere et par ganger.

  Ikke missforstå og bli sure nå. Hvis dere ser på dette innlegg på samme måte som meg, så prøver jeg faktisk bare å hjelpe :) 

  Kommer til å ha haderen jeg har nå, fordi jeg har røde lepper på den og røde lepper er kult. 

 • 38  Bruke denne som header eller bytte tilbake til den jeg hadde?

 • 20
  Så godtroene som jeg er, så trodde jeg at våren snart var her igjen. Var som å få en knyttneve i trynet i går kveld når det begynte å snø. Føler meg sviktet av våren. Det eneste som er positivt med snø er at det ser fint ut (til bilene gjør alt svart og stygt) og at man kan stå på slalom. Søtt springebilde av Hanne og Sofie, fine jentene mine. 

 • 53 • 20

  Elsker startbildet, sykt digg. Som jeg har skrevet tidligere, så har vi 'hjemmedag' på torsdager nå pga et prosjekt vi holder på med. Vi skulle filme en del av filmen vi lager på jobben min. Trodde vi skulle dø. Det er forresten ikke jeg som ler, min latter er mye styggere enn det. Lover. Jeg er personen som gisper etter luft, hvis dere skulle lure.

  Nå har jeg en politisk tale jeg må skrive ferdig og øve på til i morgen. Jeg har om innvandring, og jeg er for! Hvis noen har noen tips eller innspil å komme med, så tar jeg det i mot med åpne armer! Jeg trenger det.

 • 35


  Var på VGS her i byen i dag. Utdanningsmesse eller noe, vi fikk gå halv 12 så gikk til byen med et par søte jenter. Skal på møte med rockeklubben om en liten time, mest sannsynlig går jeg direkte på Pizza inn og så kino med Louise og Jenny etterpå. Har vært en fin dag, satser på at den blir enda bedre! Vi skal se 'My week with Marilyn'. Utseendemessig føler jeg meg helt dass for tiden. Har droppet øyesminke de siste dagene, orker ikke. Følte jeg måtte føle meg ok i dag, siden det skjedde så mye. Funka dårlig, ble verre. Haha, jeg tulllaaaaa. Nesten.

  Tenkte jeg faktisk skulle skrive et meningsfult innlegg i kveld, men vi får se hva jeg får tid til. Mange som kommenterer at de savner de laaange innleggene mine. Det dere må forstå, er at det faktisk ikke er så lett å skrive lange innlegg med mening hver dag. Hvis dere vil lese noe jeg har skrevet, så har en jente lagt ut en av tekstene mine HER! Kort, men meningsfull.

  Har vært sammen med Sondre i 8 måneder i dag! Gladgladglad :)

  Ha en fin dag videre!

 • 43

  Du er verdens beste   Dumt vi ikke kan være sammen i dag, men det får bare være. Ikke noe å gjøre med det uansett! Håper du får en kjeeempefin dag, det fortjener du! Selv om vi har hatt det litt vanskelig i det siste, så vet jeg at alt kommer til å bli bra igjen. Vi har vært sammen i 8 måneder i morgen, og mer skal det bli. Jeg elsker deg, vennen!  Til dere som har lurt på hvor gammel han er, så ble han altså 17 år i dag. Så vi er like gamle, ja! Til dere som har spurt når jeg har bursdag, så blir jeg 17 den 23 juni. Skal på fotballtrening rett etter skolen. Hvis jeg orker stikker jeg ned å trener litt styrke etterpå. Ha en fin dag videre! Gratuler Sondre med dagen da:)

 • 18  Nå stikker jeg snart ned til Marte for å lage brownies med hun og Johanne. Går direkte på jobb og trening etter det. Syykt respons på innlegget om Fanny som jeg postet i går forresten! Haha. Kan fortsatt egentlig ikke skjønne det, men kan være enig i at bilde nr 2 av de jeg la ut faktisk er litt likt. Takk for søte ord! Over hundre kommentarer med tidenes fineste komplement er ikke værst. Nå må jeg gå ned før de dreper meg for å bruke lang tid. Ha en fin dag videre! Sondre har forresten bursdag i morgen og vi har vært sammen i 8 måneder på onsdag, dumt vi ikke kan tilbringe de dagene sammen.

 • 204


  Moteikon og forbilde, uten tvil. Bildene, klærne, sminken, poseringene, ansiktet, kroppen. Hele Fanny er fantastisk! Skjønner virkelig ikke hvordan så mange kan mene at jeg ligner på henne. Elsker det komplimentet. Hvem vil vel ikke ha likhetstrekk med den dama der? Lovelovelove. Alle bildene er fra bloggen hennes her!

 • 51 • 0

  Å gråte er for tapere. Det er vanskelig å stå opp mot setninga du har bygget en person rundt. Å føle seg enda svakere enn det man allerede er. Bli sint på seg selv, fordi alt man egentlig gjør er jo å skrike etter oppmerksomhet. Eller? Å gå rundt å holde ting inni seg har jeg hørt at ikke er spesielt lurt. Hater at folk synes synd på meg. Hater å snakke med folk om følelser. Hater å snakke om problemer. Jeg skriver ikke på denne bloggen for at dere skal synes synd på meg, på grunn av at emoen Martine har en dårlig dag. 

  Ikke klag over at jeg klager, sutrer og er en grinete bitch. Det er bedre at jeg er erlig enn at jeg lager en falsk fasade med regnbuer, ponnier og lilla blomster. Det blir ikke bare falsk for dere, men det gjør ikke dagen mine noe bedre heller. Det er ikke slutt mellom meg og Sondre, nei. Vi har det litt vanskelig for tiden, men vi kommer oss gjennom det. Jeg er livredd og har ikke peiling på hvor jeg skal gjøre av meg. Martine som er så sterk kommer seg gjennom alt, eller hva? Han reiste igjen i dag tidlig. Jeg mener på at det var en feiltakelse, får bare håpe det er jeg som har feil.

  Jeg har ikke farget håret nei. Jeg er enkelt og greit bare sykt flink til å sette på extensions! For at det så ekte ut, er det ingen tvil om. Lurte nesten meg selv. Takk for mange søte kommentarer uansett! Jeg kommer nok ikke til å farge håret med det første, det tør jeg ikke. Vil ikke ødelegge min naturlige hårfarge enda. Må bare legge til at hvis jeg faktisk hadde farget håret brunt, så hadde jeg blitt møkka irritert og kanskje til og med lei meg av enkelte sine kommentarer. Hvem vil vel høre at man ikke passer sin nye hårfarge? Hvem vil høre at det var en feiltagelse å farge det? Drittunger. Selv om det kanskje ikke er ment negativt, så tolker folk ting veldig forskjellig. Tenk før dere skriver. Tenk før dere dømmer. I det hele tatt; bruk hodet! Det gjelder vel sånt sett det meste som blir skrevet av anonyme barnsligheter i kommentarfeltet.


  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget. 

 • 120


  Da har jeg altså farget håret for første gang i heeeele mitt liv. BRUNT (ser litt rart ut pga lyset)!!!!! Herregud jeg var livredd når Inga tok i fargen. Selv synes jeg faktisk at det ikke ble så forferdelig som jeg hadde trodd,haha.

  BARE TULL! Tusen takk for positive kommentarer, skal se tilbake på de den dagen jeg finner ut at jeg vil ha brunt hår :)

 • 19
  Bildene ble vel ikke de mest vellykkede i verden, men Erle likte de, så det får gå. Stikker opp til Jenny en tur før vi kjører til Sira for å hente Sondre i 9 tiden. Ha en fin kveld alle sammen :)

 • 23

  Gidder ikke å blogge ordentlig i dag. Sov lenge, pannekaker til frokost, jobb, rydde og fikse i stua mi og på rommet mitt, har en tale jeg må skrive ferdig til i morgen, føler meg skitten så har en trang for å komme meg i dusjen så fort som mulig, er helt kjørt. Jeg vil soooveee! Ja jeg klager, slutt å klag over at jeg klager. Heh. Ha en fin kveld!

  Hvordan har din dag vært?

 • 21

  Tom  Vet ikke om jeg skal grue eller glede meg. Litt av begge deler, kanskje? Dagene går så utrolig sakte. Sitter bare å venter på at det skal bli kveld, slik at jeg kan legge meg. Denne dagen har vært uendelig, vurderer å legge meg nå. Orker ikke å sitte oppe å tenke på alt og ingenting. Håper jeg ikke har ødelagt alt. Ellers så er badet ferdig. Endelig ser det bra ut, endelig noe nytt der inne, takk og lov. Jeg vil bort, starte på nytt. Jeg trenger forandring. Heldigvis er det jobbe-hjemme-dag i morgen, så kan sove litt lengre og ta livet heelt med ro før jobb og fotballtrening senere på dagen.   God natt :)

 • 7  'Kom inn i min kropp, kryp inn i mitt hode. Jeg kler meg naken, jeg går rundt i ring. Kom inn i mitt sinn, kom inn i mitt tempel. Jeg krysser fingre og faller til ro.'

 • 27
  (Vesten er en avklippet dongerijakke og hettegenseren er 2 år gammel og fra bik bok) Sitter bare å slapper av, tror jeg skal til byen med Jenny om ikke så lenge. Må le av gårsdagens siste innlegg, jeg er så rar til tider. Vel, ingen kan si noe på at jeg er noe for meg selv. Liker det. Ha en fin dag videre!

 • 33

  Jeg depper litt et øyeblikk, skriver et par emolinjer på bloggen. Jeg får meg selv til å virke som verdens største sutrepave, og dere får inntrykk av at jeg er sur og grinete hele tiden? Hope not. Jeg fokuserer ikke veldig mye på negativitet, men jeg tror jeg finner en slags interesse for det. Det er spennende, og et område som alltid er i forandring. Så klart på samme bane som å være lykkelig, men på en annen måte. Snakker sikkert i gåter, og jeg er vel den eneste som skjønner hva jeg egentlig skriver om. Egentlig er jeg en ganske glad person, spør sidekameraten min fru Jenny. Hun elsker å sitte ved siden av meg, lover. Jeg kommer ikke til å skjule at jeg er i dårlig humør, har en forferdelig dag, er sykt deppa osv her på bloggen. Hadde jeg gjort det, hadde det vært sykt få innlegg igjen... Neida, men ja. Man legger vanligvis ikke skjul på at man er lykkelig, glad og sprudlende en dag, så hvorfor gjøre det når man har en dårlig dag?

  Vit at jeg ikke skriver slike innlegg for å få sympati. Det er jeg ikke ute etter. Ja, det er koselig. Ja, det er støttende. Ja, jeg liker det og synes det er litt flaut, men det er ikke det jeg er ute etter. Jeg er så utrolig random for tiden at det er flaut.


  Slapper av etter jobb og en liten treningsøkt. Vi skal pusse opp badet, så etter skolen og frem til jobb var det stort sett rydding og vasking av det som stod på planen. Gleder meg til det blir ferdig! Tror jeg legger meg snart, hadde så store poser under øynene i dag morres at jeg kunne ha blitt sammenlignet med en 90 åring. Tuller. Skjønner ikke hva det er med meg i dag, om det er positivt vet jeg heller ikke. Får sove på det! God natt :)

 • 26

  Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Tusen tanker surrer rundt i hodet. Vil bare legge meg i senga og sove bort hele dagen. Jeg ler, jeg smiler. Overflaten er lett. Jeg er lei av å gå rundt å late som om alt er perfekt når det ikke er det. Herregud, jeg er så dum. Fikk ordet 'narsissist' slengt opp i trynet her om dagen, tipper det egentlig passer meg fint for folk som ikke kjenner meg. Eller rettere sagt folk som tror de kjenner meg. Hvis det der er et ord som beskriver meg som person, så har jeg gjort en forbanna dårlig jobb med måten jeg fremstiller meg selv på. Beklager for det. Morsomt hvordan folk ser det de vil se. Alt annet betyr ikke noe, så lenge de selv er tilfredstilt med det de selv ser. Er det ok? Å være menneske er dritt. Samtidig som det er en fin ting. Hvem liker ikke å leve livet en gang i blandt? Dere tenker sikkert at jeg er verdens rareste person akkurat nå, men det er nok ikke den verste tanken som har blitt tenkt om meg, så jeg tipper jeg overlever. Til helga kommer Sondre, da blir alt bra igjen. Eller?   

 • 19


  (Bildene fikk litt merkelig lys) En gang i desember fikk jeg tilsendt en pakke med hair extensions fra Soar.no! Har brukt de nesten hver dag siden da (jeg veeet at jeg skrev at jeg ikke kom til å bruke de hele tiden). Er veldig fornøyd med dem! Har klippet dem litt. Jeg har to sett 50 cm clip on i fargen #613 Lysblond. Denne fargen passer veldig bra til håret mitt. Føler jeg er heldig som har funnet en farge som passer helt perfekt, med tanke på at min egen hårfarge er naturlig. For dere som tror at dere ser ettervekst, så ser dere feil. Jeg kan ikke styre hårfargen min, så ja; jeg blir selvfølgelig mørkere i hodebunnen og under håret om vinteren. Helt normalt.

  Soar er et norsk selskap som selger hair extensions online. I samvirke med deres sammerbeidspartnere, kan de tilby markedets laveste priser, høy kvalitet, rask levering og god service. De tilbyr asiatisk hair extensions som kommer av Kina av beste kvalitet - 100 % Remy menneskehår. Remy betyr at hvert hårstrå ligger samme vei og at skjellaget er intakt. På denne måten får du et flokefritt hår og produktet fremstår ikke flisete. Dette håret kan både krølles og rettes ut igjen. Våre spenner har lignende farge som selve håret og er dermed helt usynlige. 

  SJEKK UT NETTSIDEN DERES HER!

  Bruker du extensions?
  Vet ikke hvor vesten er fra. Fikk den til jul!

 • 28

 • 88


  Siden mamma har satt meg på ekstrem-vaske-oppdrag. Så er jeg litt opptatt i dag. Har planer om å lage et innlegg om extensionsene mine i dag, så får se hva jeg får gjort. Hvis jeg ikke får gjort det i dag, så kommer det i morgen.

  I mellomtiden vil jeg vite hva deres meninger om 'Plumbo-skandalen' i går er. Jeg har min mening, men denne gangen vil jeg høre deres før jeg skriver min. Føler at enkelte har en tendens til å 'bare være enige', og da er hele poenget med å stille et aktuelt spørsmål borte. Hva er DIN mening? Hele greia finner du over alt på nett, hvis du er usikker på hva som egentlig skjedde, eller ikke har fått det med deg enda (tvilsomt). 

 • 48

  (Vesten er en avklippet dongerijakke og toppen er fra Monki) Haha, timene på jobb har aldri gått så sakte som i dag. Jobber på bakeri, for dere som lurer. Stikker snart ned til Hanne med resten av folka. Hørte rykter om at vi skulle lage noe mat, holder på å falle sammen av sult så det passa ganske fint egentlig. Også håper jeg hun har smash. 

  Planer for kvelden? 

 • 16

  Fikk almanakken min i posten her om dagen, er suuperfornøyd! Er på jobb akkurat nå, så blogger fra mobilen. Ha en fin dag :)


  Kommer nok bedre bilde senere.

 • 21  Film med Inga og Sofie nå. Ha en fin kveld!

 • 0

  Kan du ikke blogge oftere? Hvorfor videoblogger du aldri? Du skriver aldri meningsfulle og lange innlegg lengre. Du har bare innlegg med overskrift og et par bilder. Blogginga di er ikke så bra lengre. Skriv flere lange innlegg. Hvorfor legger du aldri ut bilder av venner? 

  Dette er vel noen av standard spørsmål og kommentarene som blir skrevet. Skal prøve å ikke virke dritsur og frekk i dette innlegget. Har faktisk hatt en utrolig bra dag, så jeg er langt ifrå sur. Må bare få sagt hvor irriterende og frustrerende enkelte ting er. 

  Som noen av dere sikkert har merket, så har ikke blogglysten min vært på topp i det siste. Det blir ikke noe bedre av at enkelte klager over det. Har jeg ikke lyst å blogge 5 meningsfulle innlegg til dagen, så gjør jeg ikke det. Det er ikke lett å blogge, slik som 90% av folk som ikke holder på med det tror. Det er ikke bare å skrive et innlegg og poste det og tro at alle dine 3000 lesere kommer til å forgude det. Det er en grunn til at jeg ikke poster bilder av meg selv uten sminke hver dag, det er en grunn til at jeg tegner på brynene mine og ikke vil vise dere før og etter bilder, det er en grunn til at jeg ikke kan skrive et suuuperlangt innlegg som gir mening hver dag. Før var lange innlegg lett, fordi jeg hadde tusen ting å klage over. Tusen tanker og følelser som jeg ikke hadde fått ut. Tusen meninger om alt og alle.   DET ER IKKE LETT! Jeg har ikke tid til alt. Jeg har 2 jobber, venner jeg skal tilbringe tid med, en kjæreste jeg går rundt å tenker på og savner hele tiden, skole og en blogg med 3000 lesere som jeg må oppdatere minst 2 ganger daglig. Nå som jeg faktisk ligger litt høyt på topplista så er det ikke bare å ta et bilde i speilet med mobilkamera og forvente at leserene skal like det. Et liv utenfor bloggen har jeg og.

  Til tross for dette så liker jeg å blogge. Jeg hadde ikke klart meg uten bloggen, rett og slett. Den tiden jeg hadde det vanskligest, så var dere med på å hjelpe meg gjennom det. Etter et av de første innleggene der jeg virkelig skrev om følelsene mine, fikk jeg utrolig mange fine brev. Det er utrolig hvor mye støttende ord betyr, uansett om du kjenner personen eller ikke. Hver eneste positive kommentar fra dere betyr noe. Komplimenter og skryt får man aldri nok av, uansett. 

  Sitter å vurderer om jeg skal sperre dette innlegget for kommentarer. Jeg vet hvordan kommentarfeltet kommer til å se ut. 'Du blir ikke tvunget til å blogge', 'Ta en pause da', 'Du trenger ikke å blogge hvis du ikke vil' osv. Det er heller ikke så lett. Hadde vært noe annet hadde jeg hatt 2 unike lesere innom denne bloggen hver dag. Såååå det går ikke an å kommentere på dette innlegget. Dette er ment som en oppvekker og et slags info-innlegg. Ikke for at dere skal minne meg på at jeg faktisk kan ta en pause hvis jeg vil, for det gjør jeg hvis jeg virkelig føler for det.

  Ellers så blir jeg utrolig glad for hver minste lille kommentar dere skriver her på bloggen med det rare i. Det betyr mye! Dere blir nok ikke kvitt meg med det første :)

 • 22  Fine hunden til Johanne!

 • 40 • 15
  Nå stikker vi snart til byen en tur etter å ha jobbet med et skoleprosjekt i noen timer. Flinke jenter! Ha en fin dag!

 • 54

  Den 'gamle'..


  Eller 'den nye?Egentlig har jeg vel bestemt meg for at jeg er dritlei av 'den gamle', men hvis den nye blir et problem. Så kan jeg jo alltids endre på den gamle. Årh, jeg vet ikke. Er ganske ødelagt og lei i dag. Vanskelige dager. Har heldigvis 'jobbehjemmedag' i morgen, så jeg får sove litt lengre. God natt!

   

 • 18


  Siden Louise aldri vil være med på bilder, så ble det et av meg. Om noen få minutter stikker vi til byen for å møte Jenny. Vesten på bildet fikk jeg til jul, elsker den! Ha en fin dag!

 • 39 • 23


  Vi holder på å lage en zombiefilm på skolen. Jeg sminka guttene på det nederste bildet! Håper og tror at det blir bra. Gøy var det vertfall, selv om vi fikk ganske lite tid til alt. Har utrolig vondt i ryggen i dag, så droppet fotballtreninga.. Nå sitter jeg å svarer på mail og bretter sammen klær. Funfunfun.

  Har sendt mail til vinneren av fargelinser fra lensstore.no og extensions fra soar.no! Trenger svar på mailen før i morgen. SÅ SJEKK MAILEN DERES HVIS DERE VAR MED I EN AV KONKURRANSENE!

 • 29
  (Selv om håret mitt ser svart/grått ut, så er det nok bare lyset og redigeringa) Jeg er vanligvis utrolig stiv av meg, og jeg har aldri klart å være rak i bena og ta i bakken med hendene. Kan med hånda på panna si at jeg aldri har vært så stiv som jeg er nå. Kjenner det i HELE kroppen. Heldigvis ikke permanent, men det blir nok ikke trening etter jobb på meg i dag nei. Har vanskeligheter for å fatte at jeg faktisk ikke kan gjøre en dritt uten å kjenne en eller annen muskel strekke seg som f. Nok klaging. Er ok igjen om 2 dager.

  Drømte at jeg forsov meg og at jeg fikk lov til å sove videre. Fikk sjokkanfall da pappa ropte høyt hvor mye klokka var og spurte om jeg ikke snart skulle stå opp. Hvis dere som så meg uten sminke på skolen i dag tror at jeg har sminket meg for å jobbe, så er det feil. Bildene over er fra før treninga på lørdag, med mindre hukommelsen spiller meg et puss.

  Ellers så er jeg utrolig stiv (fått med dere det nå, kanskje?), trøtt og i sånn halvveis dårlig humør i dag (som vanlig, jeg er jo sykt sur hele tiden). Ellers går det greit. Same old, same old. Savner kjæresten, lei av skole, lei av Flekkefjord. Heihei negativ. Tulla, livet er fint :) Langt innlegg, ikke planlagt.

 • 19

  For å slippe å måtte gå gjennom over 300 blogger, så trakk jeg ut 10 tilfeldige. Tok printscreen av bloggene denne ganga, for jeg vet at interessen blir større hvis dere får se design osv. Likte noen av disse bloggene ganske godt! De står i tilfeldig rekkefølge.

  andreamoller.blogspot.com


  ddorthea.blogg.no


  helenenestea.blogg.no


  bilbaat.blogg.no


  vkris.blogg.no


  cupacake.blogg.no


  christelmarii.blogg.no


  sigridtheres.blogg.no


  dearmaria.blogg.no


  adeleg.blogg.no

 • 318

  Siden jeg skal til Kristiansand i dag for å spille fotball (Agdermesterskapet), så blir det ikke blogging i dag. Tenkte at dere kunne skrive bloggen deres i kommentarfeltet, så trekker jeg ut 10 stk som blir linket i morgen. Sounds good? Det burde det, fordi jeg har ingen bedre forslag. Ha en fin dag alle sammen!


  Et bilde jeg tok før jobb i går. 

  Skriv bloggen din i kommentarfeltet :)

 • 20

  Flinke Espen! Dette er forresten en av yndlingssangene mine, love it.

 • 29

  Jobb rett etter skolen og møte med rockeklubben rett etter det igjen. Ha en fin dag!

 • 28
  Gikk på jobb rett etter skolen og skal på fotballtrening om 1 time. I det siste har treningene krasjet med jobb osv så har ikke gått på hundre år, gleder meg! Ha en fin dag videre!

 • 49

  Får utrolig mange spørsmål om hvordan det er å være i et avstandsforhold. Hvordan det er å ikke se kjæresten sin når man har lyst. Om jeg blir sjalu hvis han er med andre jenter. Om jeg er redd for at han skal være utro. Om det er lett å stole på han, når du egentlig ikke vet om han lyver for deg eller ikke. Hvordan følelsen av å virkelig trenge han, men vite at han ikke kan være der for meg er. Hvordan vi får det til.

  Før jeg starter vil jeg bare si at jeg synes brevene jeg får av dere er utrolig koselige. Jeg prøver så godt jeg kan å svare utfyllende og gi dere et bra svar på det dere skriver.  Det er ikke lett å svare når folk skriver til deg om problemer eller egne erfaringer med avstandsforhold, MEN jeg prøver :)  Kan vel starte med å si at; nei, det er langt ifra lett. Vertfall ikke for min del. Tror Sondre tar det lettere fordi han på en måte har godtatt det og at det ikke er noe i gjøre med nå uansett. Jeg hadde noen måneder der det var utrolig vanskelig for meg. Jeg var helt ødelagt. Det har vært mye lettere i det siste, noe jeg er veldig glad for. De dyre telefonsamtalene om kveldene hjelper masse. Det er ikke lett å ville holde rundt kjæresten sin på en dårlig dag, når man vet at man ikke kan. Jeg var nok mer sjalu i begynnelsen. Tror nok at de fleste blir litt sjalu når det kommer til kjæresten, men det er ikke noe jeg kjenner til lengre. For at et avstandsforhold skal fungere så er tillit kanskje det viktigste. Jeg stoler på Sondre, jeg må stole på han for at det skal gå. Det hadde ødelagt meg hvis jeg hadde gått rundt å lurt på om han var utro mot meg hele tiden. 

  Vet at det nok er noen som har større avstand mellom seg enn oss. Forrige gang jeg skulle til Sondre brukte jeg nesten 9 timer, det synes jeg er mer enn nok. Det blir jo i tillegg også veldig dyrt å reise. Det er ikke lett, men vi er innstilt på at det skal gå. Så får vi se :) Ikke så lenge til det er 1 år, da skal de som trodde at forholdet ikke kom til å gå, få høre det.

  Avstandsforhold fungerer. Man må bare tørre å prøve!

 • 29


  Lite oppdatering for tiden. Har vært mye vekke og har mye å gjøre. Har gått rundt i joggebukse, vært sminkeløs og sett fæl ut i hele dag. Hadde egentlig startet et sunnhetsprosjekt helt til Johanne og Thale kom på døra med en diger smash som inngangsbillett. Dømt til å gå galt. Tipper alle har fått med seg at vi ikke har så fint vær her på Sørlandet? Derfor en litt for slapp dag inne. Kan ikke love stort bedre blogging resten av denne uka. Trening, jobb og cup i Kristiansand står på planen. Ha en fin kveld!

 • 34


  Jobbet fra 8 til halv 2, gikk hjem og slappet av i 1 time, gikk til byen for å møte Jenny og Inga, gikk hjem og slappet av i 1 time, gikk på jobb igjen og trente etter det. Grunnen til dagens fravær. Heldigvis har vi fri i morgen og, da skal jeg bare slappe av. Jeg fortjener det. Hatt en fin dag?


 • 26


  På cruise med min kjære!

 • 22
  Ikke fornøyd med bildene i det hele tatt, men heller disse enn bilder av meg akkurat nå. Dere går ikke glipp av noe for å si det sånn. Unngår speil og vinduer som kan gi meg et passe tydelig bilde av hvordan jeg ser ut. Har bare slappet av i dag, var deilig å sove leenge. Mitt år som sunnhetsdronning skulle egentlig starte i dag, men har blitt flyttet til i morgen. Det lå smash i kjøleskapet, så en utsettelse var eneste løsning. Nå skal jeg tilbringe enda litt mer tid med tven og sofaen. Ha en fin kveld videre!

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde