Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

54


Caps Choies.com, du finner den HER Topp Bik bok

 • 36

  Kaia bestilte disse og fikk de på døra i dag. Det er mer enn bare litt greit at alle 4 jentene i familien har samme skostørrelse! Husker ikke navnet fra nettsiden de er bestilt fra, dessverre. Var noe rart.

 • 51  Hvis du vil se flere bilder og få info om hvor klærne er fra:
  1- HER, 2- HER, 3- HER, 4- HER, 5- HER, 6- HER, 7- HER, 8- HER, 9- HER, 10- HER, 11- HER, 12- HER, 13- HER, 14- HER, 15- HER

  Favoritt?

 • 35
  Lue Lindex Genser Choies.com Jakke Blend of America (tatt på nagler selv) Bukse og solbriller Bik Bok

  Akkurat nå sitter jeg på Kaffebørsen med Kaia! Skal snart hjem. Rydde litt og trene i kveld! Glemte plutselig alt jeg hadde tenkt å skrive her, så avslutter bare. Haha! 

  Ha en fin dag :)

 • 29


  Skjørt Only Topp Bik Bok Jakke Urban Outfitters Lue Cubus

  Dette har vært en helt utrolig bra dag. Kommer ikke over det, haha. Starta med at jeg mista både dataen, kameraet og mobilen i bakken samtidig, men ALT OVERLEVDE UTEN EN SKRAMME (så vidt jeg vet). Fant ut at jeg hadde kommet til finalen i Vixen, spiste pizza til lunsj, gikk over 37 000 followers på instagram, drakk meg kvalm på kakao og fikk pakke i posten fra Choies.com (viser senere)! Våkna nettopp fra en 2 timers powernap, og skal nå gjøre meg klar for dagens treningsøkt!  Ha en fin dag :)

 • 26  TUSEN TAKK til alle som har vært med på å stemme meg frem til først å bli nominert, til nå og faktisk bli en av 5 finalister i kategorien ''Beste dagens outfit''! Dette hadde jeg virkelig aldri trodd, men nå er jeg innstilt på å vinne i min kategori! Så hvis dere vil at jeg skal gå helt til tops så kan dere gå inn HER og trykke på teksta ''Gi din stemme'' ved siden av bildet av meg! Dette gir meg utrolig mye motivasjon til å fortsette med blogginga, så setter veldig pris på at dere har stemt meg frem så langt :) Takk igjen, dere er best!

  Stem på meg HER!

 • 15

  NB! CHOIES SKULLE TA SEG AV ALT! DERFOR FÅR DERE INGEN MAIL AV MEG, MEN DIREKTE AV CHOIES!
  Da har jeg trukket de 5 personene som vinner hver sin sweatshirt fra Choies.com! Kommer til å sende hver av dere en mail etter at jeg har postet dette innlegget, den mailen trenger jeg svar på så fort som mulig!  Har bare fått svar fra den ene vinneren som ble trukket i konkurransen om leggings fra Romwe, så må nesten snart trekke en ny vinner.

  De heldige vinnerne:
  Helga Strandå Kristiansen 
  Marie Fredly
  Christine Bjørnestad
  Hilde Jørgensen
  Martine C. Karlson  

  De med uthevet skrift er bare de som har blogg! Veldig fine blogger forresten, verdt en titt :) • 55


  Bukse Gina Tricot Skjorte H&M Smykke Husker ikke

  For ett år siden kunne jeg aldri ha funnet på å gå med disse to plaggene med hverandre, nå synes jeg det er en dritkul kombinasjon! Hvis du ikke har noe med striper i skapet ditt nå, så må du nesten bare springe å kjøpe noe. Neste på ''må ha'' lista mi er stripete bukser, og jeg gleder meg til å skaffe meg et par. Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på Sons of anarchy. Har heldigvis ingen planer i dag, så skal bare sove, trene og rydde litt. Ha en fin dag :)

 • 58

  For noen uker siden leste jeg et innlegg som fine Hedda hadde skrevet (innlegget kan dere finne her). Dette åpnet øynene mine. Jeg hadde jo en periode tidligere for noen år siden der jeg skrev en del innlegg som var rettet til en spesiell situasjon som aldri har blitt nevnt på bloggen før. For noen måneder siden la jeg ut en liten tekst jeg skrev rundt denne tiden, i slutten av det innlegget skrev jeg at jeg kanskje var klar for å fortelle alt bak det hele. Nå føler jeg egentlig at det er på tide, for min egen del. Jeg er egentlig ganske redd for å bringe dette opp i lyset igjen, men jeg vet at jeg er en tusen ganger sterkere person den dag i dag, enn det jeg var på den tiden. Så dette er og en liten takk til alle som var med på å gjøre meg til den sterke personen jeg er i dag!

  At et såpass uskyldig bilde som det aldri var noen mening med, skulle ødelegge så mye for meg på den tiden, hadde jeg aldri trodd. Jeg hadde vel nettopp blitt 14 år og mange kjenner seg vel igjen når jeg skriver at jeg var en veldig usikker person på denne tiden. I denne alderen er det vel heller ingen hemmelighet at jenter er (som Hedda og skrev)- direkte onde mot hverandre. Jeg tok et veldig lite drøyt bilde av meg selv i undertøy i speilet. Bildet lå på mobilen en gang jeg var ute med to jenter som på den tiden gikk under kategorien ''venninner''. Bilder som dette blir vel ikke sett på som spesielt farlig den dag i dag, folk legger jo ut bilder av seg selv i undertøy daglig. Men på den tiden var det ikke bare bare at hele byen plutselig fikk se noe som egentlig bare var ment for mine egne øyne. Før jeg visste ordet av det hadde hele byen bildet på mobilen sin. I en såpass liten by som Flekkefjord, ble ting som dette veldig store i forhold. På denne tiden visste jeg ikke hvordan det hadde kommet ut, og ante ikke hvem som kunne ha gjort det. Nå vet jeg veldig godt hvem som gjorde det, men jeg ser ingen hensikt i å ta det opp med dem nå. Selv om fristelsen har vært veldig stor mange ganger. Jo fordi de fikk meg til å føle meg så liten å patetisk som over hodet mulig.

  Dette gikk veldig inn på meg på den tiden, og jeg fikk det utrolig vanskelig med meg selv. Selv om jeg aldri fikk noen direkte kommentarer om bildet (hvordan jeg så ut), så har jeg aldri følt meg så stygg og ekkel som på den tiden. Jeg gikk ikke ut av huset med mindre jeg følte jeg måtte, fordi jeg hele tiden følte at folk så på meg med ''avsky''. Hver gang jeg gikk forbi folk på gata, knakk jeg sammen innvendig, fordi jeg funderte på hva de tenkte når de så meg. Bare tanken på at folk hadde det bildet på mobilen sin, og at det var et samtaleemne, gjorde meg kvalm. Det tok en stund før jeg kom over det, og enda litt lengre tid før Flekkefjord kom over det. Jeg vil egentlig ikke legge meg flat som en svekling i dette innlegget, fordi det er noe jeg langt ifra er! Selv om dette var helt jævlig for en 14 åring å gå igjennom da, så er det en utrolig ''mestringsfølelse'' for en 17 åring å sitte igjen med nå. Nemlig fordi jeg har lært så mye om andre folk, og mest av alt- jeg har lært så utrolig mye om meg selv! Jeg hadde ikke vært den sterke personen som klarer å heve seg over så godt som alt som treffer en i fleisen i dag, hvis det ikke hadde vært for smellen jeg gikk på da. Hadde det vært opp til meg, så skulle jeg selvfølgelig ha sletta hele greia fra alles hjerner og med glede gjort alt om igjen- og aldri tatt det bildet. Som sagt så var det i bunn og grunn et veldig uskyldig bilde, så det er rart å tenke på i ettertid. Hvor jævlig det fikk meg til å føle meg, hvor mye det ødela og hvor utrolig lite korttenkt ikke bare jeg var på den tiden, men også de fleste rundt meg.

  Skriver dette innlegget mest for min egen del, fordi jeg trenger å få det ut. Kanskje det hjelper noen andre, kanskje folk ser på dette som en filleting, men det viktigste her er at det hjelper meg. Jeg er ikke ute etter noen form for sympati eller lignende, fordi det har jeg fått nok av av folk rundt som trodde de forsto, mine fine venner som har prøvd å hjelpe. Takk! Uansett; ikke ta bilder av dere selv verken naken eller i undertøy på den måten. Det virker kanskje uskyldig da, men i de fleste tilfeller så går man på en smell. Til dere som har opplevd lignende; det er bare å heve seg over det og komme seg videre. Hvis ikke går du på smell nr to.
 • 35


  Den fete t-skjorta fra Junkyard.no finner du HER! Har begynt å få sansen for hvite t-skjorter med svart print. Kul t-skjorte, kult merke.

  Hadde en altfor lang og slitsom dag på jobb i går til at jeg orket å gjøre noe som helst da jeg kom hjem. Stakk opp til Thea på kvelden, spiste frukt og godteri, sovna på sofaen, så på film, spiste pizza og ellers bare hadde det koselig. Skulle egentlig ha stått på slalom i dag, men vi gadd ikke pga dårlig vær. Endte opp med at jeg har brukt store deler av dagen på å sove. Er så ufattelig sliten og trøtt. Ulempen med å sove mye og bare ligge stille er jo at du ikke akkurat får mer energi av det. Ond sirkel. 

  Ha en fin kveld :)

  Har trukket de to vinnerne av leggings fra Romwe! Det ble Helene Hogseth og Susanne Sivertsen :) Trenger svar på mail så fort som mulig. 

 • 46
  Jakke Bik Bok Bukse Junkyard.no HER Lue og genser Cubus

  Har lovet lillesøstra mi å bake noe med henne i kveld, så skal snart ned å kjøpe inn det vi trenger. Søta har gledet seg i mange dager, haha! Vi er ikke så glade i å bake her i hus, og gjør det kanskje en gang i året rundt juletidene. Fordi mamma føler hun må, og fordi Erle maser så. Skal snart på møte med rockeklubben. Senere i kveld får jeg besøk av mine fine jenter, vi skal lage pizza og ellers bare slappe av. Lover dere at vi lager verdens beste hjemmelagde pizza! Får vann i munnen av å tenke på pizza. Gleder meeeg. Trekker også vinneren av Romwe-konkurransen i kveld, dere kan fortsatt melde dere på HER!

  Ha en fin dag :) 

 • 704

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Choies.com! Denne gangen blir det hele 5 vinnere! Hver av vinnerne får hver sin sweatshirt, for å sjekke ut hvordan de ser ut kan du trykke HER! Disse er ganske nye, men allerede utrolig populære! Selv liker jeg de dødsgodt og venter på den i midten på bildet under, bare i grå med svart skrift.  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Like Choies på facebook HER!

  - Trykke ''liker'' på facebookknappen i bunnen av dette innlegget.

  - For ekstra sjanse til å vinne må du registrere deg på Choies.com, det kan du gjøre HER

  Skriv som kommentar hva du har gjort av punktene over, og HUSK MAIL!!

  Konkurransen avsluttes 29 januar! LYKKE TIL! :)

 • 37

  Første videoen jeg har redigert alene, haha. Herregud jeg har aldri følt meg så amatør før i mitt liv. Var ikke såå vanskelig da, men videoer er noe jeg skal bli flinkere på! Øvelse gjør mester, vet dere. Synes vertfall at det er gøy med variasjon, uansett hvor bra det er. Glemte selvfølgelig å endre størrelse på selve videoen igjen, og ble brå slutt på sangen. Hehe, jaja. Shit happens. Håper dere liker den! Bilder fra antrekker, og info om hvor klærne er fra finner dere i innlegget under.

 • 50
  Bukse og smykke Bik Bok Sko Din Sko Jakke Choies.com Genser Herreavdelinga på Cubus Lue Cubus Solbriller H&M Hansker Vet ikke

  I dag var i på utdanningsmesse (?) på VGS her i byen, og pga buss osv tilbake til Kvinesdal ikke lot seg gjøre uten at vi måtte sitte på skolen i 3 min for å så gå hjem igjen, så fikk vi gå kl 11. Veldig greit, kan man si! Filmet litt når vi tok bilder i dag, så skal se om det kan bli en video ut av det. Har en del jeg gleder meg til å vise dere, venter blant annet på en pakke fra Jukyard.no! Årh, var egentlig masse jeg skulle skrive på dette innlegget, men fikk helt hjerneteppe nå. Skal ut å jogge med Hanne og Inga nå, så har ikke tid til å vente til det kommer tilbake heller. Ha en fin kveld :)

 • 22

  Hva savner du i livet ditt for å kunne erklære deg lykkelig? Vet ikke. Tror lykke kommer og går, og bare er kortvarig. Glede derimot. Trenger vel litt mer betenkningstid denne.

  Hvorfor virker du alltid så frekk og sur når du skal svare leserne dine hvis de lurer på noe, eller gir det litt kritikk? Får du det inntrykket fordi jeg ikke bruker hjerter og smilefjes? Fordi svarene mine er aldri ment ''sure'' på vanlige spørsmål. Kritikk elsker jeg å bare skrive tull og dritt tilbake til, spesielt når jeg aldri får noe spes bra (konstruktiv) kritikk, men bare tåpelige ting. Jeg gidder heller ikke å sprudle av glede når folk sier at jeg må slutte med alle de ''mongolide'' uttrykkene mine på bilder, fordi det kommer ikke til å skje :) Du trodde jo jeg kom til å svare frekt på denne og. Kan vel bare si at jeg mener ikke at dette var et frekt svar. Så kan du vurdere videre ut ifra det. 

  Skal du på festivaler i sommer? Det blir nok mest sannsynlig Hove på meg, og selvfølgelig Flekkefjords kjære gode gamle Fjellparkfestival! Disse to er de eneste som er planlagt, resten tar jeg som det kommer :)


  Hove 2012!

  Blir du ikke lei av deg selv med tanke på at så mye bilder på bloggen og insta er av bare deg hver dag? Haha, LEI MEG? Min blogg, min instagramprofil. Jeg legger jo ut det jeg selv vil. Du nevnte i kommentaren (tok det ikke med pga det ikke var spørsmål) at jeg har mange bilder av bare meg i forhold til mange andre bloggere. Hvor kjedelig hadde det ikke vært hvis alle bloggere var like? Alle blogger har jo forskjellige ''temaer'' og, og hva de velger å fremstille på bloggen. Sorry hvis du er lei av trynet mitt, men jeg kommer nok ikke til å slutte å legge ut bilder av det. Heller det enn en snusboks sier nå jeeeg :)

  Har du noen gang prøvd å lage honningbarn? Hahahahha! This crap made my day.

  Er det noen som inspirerer deg livsmessig, noen du ser opp til? Usikker, men ser veldig opp til Angelica Blick! En helt fantastisk kvinne.

  Er du politisk engasjert? Vil nå ikke si at jeg er så veldig engasjert nei, men holder meg på venstresiden!

  Turn on på gutter? Vet ikke, men kan si veldig klart at gutter som spiller dumme virkelig er turn OFF!

  Favoritt-øl? Drikker mest Tuborg, så må vel bli det.

  Snuser du? En snus på fest en gang i blant ja, men aldri ellers. Ekkelt.

  Hvor høy er du? Jeg er 1.70!

  Er det høyt å være 1.75 når man er jente? Jeg skulle ønske jeg var fem cm høyere! Så nei, jeg menner ikke det.

  Hva har du planer om å gjøre etter VGS? Jeg har virkelig ikke peiling, og det skremmer meg litt.

  Hvordan opplevde du Hove-festivalen? Det var helt utrooolig gøy, virkelig en opplevelse man må gjennom! Sove i gjørme, se ut som et helvete, gå på dritbra konserter, treffe mange nye folk - hadde en veldig bra uke!

  Sov du på campen under hele Hove-uka? Ja, da får man virkelig kjenne på festival-livet! 

  Hvor er du fra? Jeg bor i Flekkefjord, liten by på sørlandet. 

  In flames eller Lamb of god? Herregud du kan ikke spørre om noe sånt... Tror jeg må si In flames da, etter tre konserter og lengst forhold til dem ligger de nærmest hjertet. Hihi.


  In flames, Norway Rock 2011 og Lamb of god, Hove 2012

  Favorittblogger? Angelica Blick!

  Kan vi få høre hvordan du snakker? Eg lige virkelig ikje tanken på å sidda å snakka foran et kamera, haha. Dialekta mi eine seg ikje t sånt. Kanskje ei gång, men he ingen plana om å gjør nge sånt i nærmaste framtid.

  Har du vært i Farsund? Jaa, det er ikke så veldig langt herfra. Har spilt fotballkamp der et par ganger, og vært der noen få ganger utenom!

  Hva får deg til å smile? Jeg smiler og ler HELE tiden. Bortsett fra på bloggen. Det er veldig mye som får meg til å trekke på smilebåndet. 

  Hvilket kamera bruker du? Nikon D5000

  Hvor kjøper du klærne dine? På billigkjeder som Bik Bok, Gina Tricot, H&M, Cubus and so on.

  Har du jobb? Jobber på et treningssenter og på et bakeri, også har jeg bloggen da.

  Hvilken musikk hører du på? Jeg er metalhead.

  Trener du ofte? Omtrent hver dag.

  Hvordan er dialekten din? Heeelt fucka. Ska du ha ei jårpla?

  Hva liker du best med deg selv? Øynene mine, og at jeg er hyggelig. Nesten litt for hyggelig noen ganger. Jeg takker for ALT. 

  Hvor lenge har du blogget? Siden sommeren 2009

  Kjøpte du den slitte dongeribuksa fra Bik Bok nylig? Hvor mye kostet den? Ja, kjøpte den nettopp! Betalte enten 600 eller 700 for den, litt usikker!  • 32
  Jakke Choies.com Tights Gina Tricot Sko Din sko Lue Madlady.se T-skjorte Weekday

  Må springe, skal trene med Hanne! Ha en fin kveld :)

 • 34

  Favoritt klesbutikk? Usikker, men tror det må bli Gina Tricot!

  Hvor får du inspirasjon fra? Over alt! Blogger, tilfeldige bilder på nett, gata (når jeg er utenbys da, hehe).

  Hvilken bilde brukte du på forsidebildet ditt? Hvis du mener det jeg har i sidemenyen, så har jeg brukt Nikkor 50mm.

  Hvilken photoshop har du? Adobe Photoshop CS5.1 

  Har du hatt langt hår før? Har hatt naturlig langt hår ja, hadde til godt ned på ryggen en periode! Lenge siden.

  Hvem tar outfitbildene av deg?


  Verdens snilleste og beste, Jenny!

  Favorittrett? Dette kommer vel ikke som et sjokk på så mange.. PIZZA!

  Hvordan behandler du håret ditt? Jævlig dårlig.

  Har du søsken? Har to søstre. Kaia på 15 og Erle på 11 år!  Har du dyr? Har en katt. Han heter Kåre.

  Hva er ditt favoritt sminkemerke? Et som ikke har kommet til Norge enda, som er hemmeliiiiiig. Hehehehe.

  Hvor gammel er du og når har du bursdag? Jeg er født 23 juni 1995, blir altså 18 om noen måneder!

  Hvordan var det å møte Andrea og Benny i Oslo? Kjempe hyggelig!! Benny har jeg jo vært med før, men det var første gangen jeg var med Andrea. Utrolig koselige begge to! Skal absolutt trenge meg på og tvinge dem til å være med meg igjen :)

  Liker du å skille deg ut? Jeg ELSKER det.

  Har du 50mm 1.8 eller 1.4? Jeg har ikke peiling. Hvor ser man det?? 1.8 tror jeg.

  Har du hatt sex med en enhjørning? Seff! Både fremme og bak! HEHEH TOK DERE DEN ELLER?? Moro-hjørnet i dag.

  Hvor lang tid bruker du på å sminke deg? Varierer jo helt etter om jeg har dårlig tid eller ikke, vanligvis 10 min.

  Hvor jobber du? Jobber på et bakeri og et treningssenter. Fantastisk fin kombo! 

  Kan du legge ut bilde av deg fra da du var liten?


  Har du sørlandsdialekt? Jaa, jeg har vel det.

  Hvilken linje på VGS går du på? Jeg går media.

  Når kom du på topplista? Husker ikke når jeg kom på topplista hvis du tenker på HELE, men hvis du tenker topp 40, så har jeg vel vært der i 1 år eller noe? 

  Besøker du ofte foreldrene dine? Njaa noen ganger når jeg får mareritt sniker jeg meg inn på rommet deres og søker tilflukt. Bor nok enda hjemme jeg, hehe.

  Hadde du en blogg før explode? Nei.

  Hvorfor ''explode''? Noe helt tilfeldig to venninner kom på, fordi vi hadde jævlig dårlig fantasi.

  Er det slutt mellom deg og Christoffer? Så utroolig mange spørsmål om han/oss, haha. Skjønner dere jo da! Ja, vi har gjort det slutt. Vi ble enige om at det var bedre sånn, og at vi fungerer bedre som venner- noe vi gjør og! Mista vel egentlig bare kjæreste-følelsene for hverandre når han var borte så mye. Vi snakker sammen enda (i skrivende stund og, faktisk), og jeg er glad vi kan være såpass gode venner som vi er! Derfor jeg ikke har tatt det noe tungt, fordi det lille ekstra enkelt og greit bare forsvant, men at alt annet fortsatt er som det alltid har vært :) Håper dette svaret var bra nok!
   
  Tok ikke med så mange, vet hvor kjedelig det er å lese gjennom når det blir for langt! 

 • 23

  Våknet opp ved siden av Malene i dag. Vi har bare slappet av, spist middag på Pizza inn. I går var vi i dobbel 18-års fest, noe som var veldig koselig. Lenge siden jeg har vært ute med så mange fra mitt eget kull! Hyggelig når det først skjer! Er egentlig bare veldigveldig trøtt og sliten nå, men skal ut å jogge med Kaia om ikke så lenge! Har virkelig savnet å springe ute (klarer ikke å jogge på mølla, hater det), så det skal bli deilig! Skal bli tilsendt noen bilder fra gårsdagen i løpet av kvelden, så får nok laget innlegg med dem i dag. Skal også prøve å få svart på noen spørsmål, noe jeg ikke har fått gjort enda.. Ha en fin kveld, alle sammen :) • 593

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang en giveaway i samarbeid med Romwe.com! Det blir trukket to heldige vinnere som vinner hver sin tights. De har utrolig masse kult! Legger ut bilder av fire av mine favoritter under her. Dere kan sjekke ut de forskjellige tightsene til Romwe HER!
  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED: 
  - Like DENNE og DENNE facebooksiden (begge tilhører Romwe)!
  - Skrive mailadressen din i kommentarfeltet! 
  - Ekstra pluss hvis du registrerer deg på Romwe sin nettside, bare gå inn på siden HER!

  Skriv i kommentarfeltet hvis du har gjort alt som trengs for å vinne, husk mailadresse slik at jeg kan få kontaktet vinnerene :)

  LYKKE TIL! Konkurransen avsluttes neste fredag, altså om en uke!

 • 30
  Jakke Cubus Bukse Bik Bok Genser Vet ikke Sko Din sko Smykke Husker ikke

  Valgte bare noe enkelt under den nye jakka, så gikk for helt svart. Turtleneck'en gjør liksom en del bare den. Gikk en liten tur til byen med Jenny etter skolen, vi satt bare på cafe og snakket. Kjenner at jeg har ekstremt lyst til å sove litt nå, men vet at hvis jeg sovner så ender jeg opp med å sove bort store deler av dagen/kvelden. Skal ikke noe spesielt i dag. Prøve å få samlet jentene hos en av oss! Alltid like koselig :) Tenker jeg skal begynne med innkjøp, men kommer til å ta bildene noenlunde som på de i innlegget under. Fordi klærne får dere jo se i antrekk i løpet av kort tid uansett! Hadde jeg tenkt på akkurat det, så hadde jeg aldri stilt spørsmålet. En del smarte lesere der ute! 

  Ha en fin dag videre :) 

 • 32  Får ofte spørsmål om jeg kan legge ut innkjøpene mine, og nå lurer jeg på å kanskje starte med det! Jeg kjøper ikke klær så ofte, og hvis noen skulle lure på hvorfor; så er det fordi Cubus så godt som er den eneste klesbutikken vi har. Jeg må reise bort for å handle. Har alltid tenkt at siden jeg ikke kjøper klær så ofte, så er det ikke vits, men kanskje det bare er greit? Så blir det ikke så veldig ofte osv. Jakka over kjøpte jeg på Cubus i dag! Har siklet på den altfor lenge, men aldri hatt ork til å bruke penger på den. Fant den på tilbud i dag, så klarte ikke å holde meg unna. Fra Cubus (som dere ser), og kjøpte den i str 38, hvis noen skulle lure.

  Trenger bare å vite om dette er noe dere fortsatt er gira på? Og om jeg isåfall skal ta bildene sånn ca som på de over, eller om jeg skal ha klærne på meg? Jeg har null, nada meninger akkurat her, så denne ganga er det opp til dere! Kunne jo sikkert ha ''byttet på'' hvordan jeg tok bildene, men liker å holde meg til en måte.

 • 66


  Lue Madlady.se Jakke Choies.com Solbriller Bik Bok

  Det seriøse trynet mitt funka ikke i dag, så måtte kjøre på med et smil. Det synes jeg egentlig nesten må til og. Noen ganger. Liker faktisk virkelig ikke å smile på bilder! Nå må jeg rydde litt før fine Malene kommer! Vi skal vel en tur til byen og ellers bare slappe av. Fikk ikke tatt bilder på skolen i dag, men heldigvis var det bittelitt lys igjen ute da jeg kom hjem. Vandrer rundt i treningstights i hele dag, orka ikke å dra på meg vanlige klær etter gym. Ha en fin dag :)

 • 10  Ble tilsendt denne, og jeg er med på et par klipp. Så tenkte å dele den med dere! Som sagt så var det en utrolig koselig kveld :) Dere kan se bilder fra kvelden HER!

 • 27


  Må bare elske disse solbrillene!! Fra Choies.com, direktelink HER! Vesten er fra Bik Bok og t-skjorta er fra Weekday.

 • 20
  http://www.choies.com/product/the-metal-clasp-and-hollow-round-toe-shoes1

  Ååh, som jeg gleder meg til å bruke disse til våren og sommeren! Kan ikke akkurat se bort ifra at jeg kommer til å ta de i bruk før varmen kommer heller da. Elsker splitten på sidene! De er utrolig gode å gå i, har trasket rundt i dem siden jeg prøvde dem på. Har siklet på disse en god stund, og endelig er de mine! De er fra Choies.com og du finner direktelink til skoene HER!

 • 27
  Fuskepels Bik Bok Genser Zara Bukse Urban Solbriller Bik Bok Hårpynt Madlady.se

  I dag har vi langdag på skolen, så sitter her enda med andre ord. Jeg får en del spørsmål om jeg tør å gå med klærne jeg legger ut på bloggen på skolen. Svarer på det er ganske enkelt; JA! I ukedagene er alle antrekksbildene tatt på skolen, sånn som de over :) Spesielt nå på vinteren så får jeg ikke tid til å ta dem hjemme før det blir mørkt. Så da sier det vertfall seg selv at jeg absolutt ikke har noe problem med å gå med det jeg vil på skolen! Forsov meg litt i dag, så kasta egentlig bare på meg noe. Denne dagen har gått så altfor, altfor sakte! Holder på å skrive en oppgave nå, må bli ferdig med den før skoleslutt, så må avslutte her. I dag er det bare trening som står på planen foreløpig! Ha en fin dag :)

 • 24

  Image and video hosting by TinyPic

 • 133


  Hadde jo egentlig planer om å ha en spørsmålsrunde da jeg var i Oslo, som dere kanskje merka så ble ikke det noe av. Setter derfor bare i gang en nå! Siden det har blitt en del nye klikk her på bloggen, er det nok en del spørsmål ute å går. Skriver bare ned spørsmål og svar underveis, og poster første innlegg med svar på lørdag! Som vanlig er det bare å spørre om hva som helst, men dere- som meg, har vel også grenser på hva som blir for personlig osv :) Må springe nå, så ble bare et kjapt innlegg uten bilder denne ganga!

  Spørsmål blir ikke tatt med i svar-innleggene med mindre det blir skrevet ned i dette innlegget!

 • 59
  Skjørt Only Skjorte H&M Lue Cubus Skinnjakke Carlings Vest Lindex Solbriller Bik Bok

  En altfor lang og kjedelig skoledag, gikk en tur til byen med jentene etterpå. Nå ligger jeg bare å slapper av, vurderer å sove litt, men gidder ikke sove bort hele dagen heller. Hverdagslige problemer, hæ. Har fått helt hekta på en serie som heter Sons of Anarchy, så sitter dagen lang og ser på det. Er så gøøy! Elsker serier, men er veldig kresen. Husker den ganga jeg skrev på twitter at One Tree Hill var tidenes kjedeligste serie, da fikk jeg masse hat-meldinger. Haha, priceless! Nok unødvendig babling. Ha en fin dag :)

 • 25 • 23  Takk for en fin helg Andrea og Benny ♥ Må gjentas!

 • 44
  Jakke Choies.com Sjerf Monki Bukse og solbriller Bik Bok T-skjorte Weekday Sko Din sko

  Har blitt helt forelska i denne buksa, så kan vel bare forberede dere nå på at den kommer til å bli brukt en del. Slapp dag på skolen! Skal rydde rommet når jeg kommer hjem, og ellers kommer dagen til å gå til jobb og trening! Alle mandagene mine er helt like. Alltid.

  Hadde hele 16 494 unike folk inne på bloggen min i går (vet at det ikke er det tallet som står på blogg.no, men det er fordi de ikke teller med utenlandske lesere, noe som forresten er teit)! Må si tuusen takk til fineste Andrea som linket meg ♥ Vet jo at sjansen for at det holder seg såå høyt er ganske liten, men satser på selvfølgelig på at det ikke synker helt tilbake til ''normalen''! Hei hallå til nye lesere, håper dere vil fortsette å følge meg, så skal jeg sørge for bedre blogging fremover :)


  Ha en fin dag!  

 • 30

  En dag skal jeg bort. En dag skal jeg starte på nytt. En dag skal jeg ta kontroll. En dag skal jeg bli sterk. En dag skal jeg forandre meg. En dag skal jeg slutte å skyve ting foran meg. En dag skal jeg gripe sjanser. En dag skal jeg vise folk hva jeg er laget av. En dag skal jeg motbevise drittsekkene som ødela. En dag skal jeg finne meg selv. En dag skal jeg leve livet. En dag skal jeg finne den rette. En dag skal jeg finne en å stole på. En dag skal jeg finne en jeg kan åpne meg til. En dag er du, du og du ute av livet mitt. En dag skal jeg ikke bli misforstått. En dag skal du få se hvem jeg egentlig er. En dag skal jeg vise deg hvor feil du tok. En dag skal jeg oppleve verden. En dag skal jeg stå på egne ben. En dag..

  Fant denne teksta da jeg gikk gjennom innleggene mine for 2012. Dette skrev jeg 12.02.12. Mye av dette står jeg for enda, kanskje alt egentlig. Bare at noe av det har ikke samme betydning i dag, som det hadde den gang. Jeg vet at jeg var ganske langt nede i denne perioden, enkelt og greit fordi jeg slet med div ting og ikke klarte å finne meg selv. Var altfor avhengig av enkeltpersoner, og derfor raste alt sammen når de kanskje ikke var der for meg lengre. Jeg har aldri vært en person som lar meg knekke uten kamp, og Som jeg skrev i ''2012'' innlegget, så har jeg vokst utrolig mye på dette året, og jeg kan si meg stolt over meg selv når det kommer til mange ting! Jeg angrer ikke på mye av deg jeg har gjort, eller valgene jeg har tatt, fordi de har gitt meg så utrolig mye i ettertid. Kanskje den mest oppbrukte setninga når det kommer til sånn her, men; man lærer faktisk av feilene sine. Så lenge du står for dem, og ikke er redd for å forstå dem, så gir de deg utrolig mye.

  Jeg har fortsatt utrolig mye å lære og mange forskjellige erfaringer i livet jeg må gjennom, men hvis det er noe jeg har fått med meg i livet til nå; så er det at jeg alltid kommer meg gjennom det. Alltid.

 • 38
  Bukse Bik Bok T-skjorte Weekday

  Nå sitter jeg her med jentene og slapper bare av. Utrolig lang togtur hjem, men det gikk greit! Har hatt en utrolig fin langhelg med Benny og Andrea! Må virkelig gjentas! Savner Oslo allerede. Flekkefjord slo meg som en knyttneve i trynet da vi kjørte inn i byen. Glad jeg ble en dag lengre, hadde jo ikke akkurat noe å gjøre her hjemme, og det er jo ikke så altfor ofte jeg er i Oslo! Tusen takk til fine Andrea som har linket meg på bloggen hennes  Benny holder på å redigere en video fra helga, så den kommer vel ut om ikke så lenge. Nysgjerrig på hvordan den blir :)

  Ha en fin kveld videre! 

 • 43


  Lue og fuskepelsvest Lindex Skinnjakke Carlings Skjørt Stylegodis.com Sko H&M T-skjorte Weekday Veske Cubus

  I dag har vi bare gått rundt i Oslo, har fått shoppet litt til og ellers har vi bare slappet av. Elsker skjørtet jeg gikk med i dag! Det er fra Stylegodis.com og har en shorts under i stedet for underskjørt! Utrolig praktisk! Kanskje ikke akkurat helt rett å gå med på en så kald dag som det var i dag, men frøs ikke ordentlig før vi skulle hjem. Vi har ikke snø eller minusgrader hjemme, så hadde ikke pakket med meg noen varme klær. Tenker ikke så langt jeg, haha. Gikk fint da! Nå sitter vi hos Andrea og vi skal vel ut senere. Ha en fin kveld! 

 • 18

  Omtrent alle bildene er fra Bjørn-Erik sin blogg, det siste er fra Maren sin!  Det siste bildet er tatt fra søte Maren sin blogg, resten er tatt fra Bjørn-Erik sin og to instagrambilder! Var en veldig hyggelig kveld, fikk møte og hilse på mange koselige folk! :) Prøvde selvfølgelig å ta noen bilder med mitt kamera, men det ble ikke supervellykket, så da ble det heller litt stjeling av noen få bilder fra Benny, hehe! Nå gleder jeg meg egentlig bare til selve Awarden!

  De trekker de 5 siste finalistene i hver kategori i morgen, så dette er den siste dagen med stemming. Noe jeg ikke visste før et par dager siden, er at man kunne stemme hver dag(?). Uansett, hadde satt veldig pris på akkurat din stemme. Kan ikke beskrive hvor moro det hadde vært å gått videre! Dere kan stemme på meg i kategorien ''Beste dagens outfit'' HER! Tusen takk til dere som allerede har stemt, blir så glaad!

  Sto opp for ikke så lenge siden, står nå og fikser meg. Vi skal til byen en tur og møte Andrea om ikke så lenge, blir koseliig! SKulle jo egentlig ha reist i dag, men ble på en eller annen måte overtalt til å bli til i morgen. Er jo ikke så ofte jeg er i Oslo, så hvorfor ikke utnytte det :) Ha en fin dag!

 • 40
  Bukse og jakke Bik Bok Sko H&M Lue og veske Cubus Smykke Only

  Har bare gått rundt i Oslo i dag! Skulle egentlig ha dratt hjem i morgen tidlig, men blir her til søndag heller! Nå sitter vi hos Andrea og skal bare slappe av :) Ha en fin kveld! • 32

  I dag har vi hatt utrolig fint vær her, men uheldigvis kunne vi ikke se sola pga et tjukt lag med tåke som har ligget å irritert oss alle i et par dager nå. Hvis noen skulle lure på hvordan jeg helt magiskt vet at vi egentlig kunne hatt helt blå himmel og strålende sol, så er det fordi tåka ikke ligger så høyt, så på alle høyder er det fantastisk. I dag skal jeg trene og finne noen antrekk å pakke med meg til Oslo i morgen! Er fremme i 13-14 tiden på dagen, vi skal vel ikke gjøre så mye før Meet and greet med semifinalistene til Vixen på kvelden! Kommer hjem igjen lørdags kveld. Tar med dataen for å ha noe å gjøre på toget. Fikk beskjed om at Bjørn-Erik sitt nett hadde konka, så vet ikke hvor mye blogging det blir der borte. Kjenner jeg meg selv rett, så hadde jeg vel ikke blogga uansett! Haha. Lurte på om jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde i kveld eller noe? Slik at det blir noe aktivitet her mens jeg er borte. Så kan jeg svare når jeg sitter på toget på vei hjem. Åh, genial plan. Det gjør vi.

  Mitt lille bloggfravær skyldes egentlig enkelt og greit bare dårlig vær og lite motivasjon. Har egentlig gått kledd som en dass og bare hatt håret i strikk de siste dagene. Dette som skulle bli et dritbra bloggår! Må slutte å si sånn, for alltid når jeg sier noe som det, så ender det alltid opp med å ikke skje. 

  Ha en fin dag :)

 • 59


  Jakke og bukse Bik Bok Genser Romwe 

  Har hatt en fin dag! Bare slappet av og vært på både Kinarestaurant og Pizza inn med jentene. Hadde egentlig planer om å faktisk blogge bra i dag, men ne. Har ikke orket. Utrolig mye som skjer for tiden, både godt og vondt. Så er litt sliten egentlig. Stikker til Oslo i slutten av uka, så ser egentlig bare frem til det nå! Nå sitter vi og ser på film, og nå klikker de vel snart fordi jeg har brukt så lang tid på dette innlegget. Jeg bruket alltid lengst tid på de korteste innleggene. Gir mening. 

  Ha en fin dag :)

 • 53


  Jakke Levi's Genser og bukse Gina Tricot Sko DNA Smykke Bik Bok Solbriller H&M

  Akkurat nå sitter jeg, Malene og Jenny hos Johanne. Vi skal arbeide med en mediaanalyse. Klarte selfølgelig å sovne på sofaen, så kom litt sent. Blir ikke mer blogging i dag, med mindre jeg plutselig av en eller annen grunn får en veldig unik trang til å lage et innlegg. Ha en fin kveld :)

 • 21  Takk til alle som gjorde dette til en fin kveld!

 • 33


  Jakke Choies.com Kjole Cubus Smykke Bik Bok Bukse Dr.Denim Sko TagOslo


  Jakke, sko og smykke Bik Bok Kjole Cubus

  Innlegg som dette har vært etterspurt, så tenkte å gi det et forsøk. Valgte å bruke smykket på begge antrekkene, enkelt og greit fordi den lille greia gjør så utrolig mye. Har tenkt å prøve ut en del nye ting nå, og finne ting jeg kan begynne å gjøre. Så hvis dette er noe dere vil se mer av, eller har noen andre forslag, så kom gjerne med dem :)

 • 35
  Jakke og bukse Bik Bok Lue Cubus Skjorte Sand

  Så bra med så mange fine tilbakemeldinger på videoen! Den kunne nok ha blitt veldig mye bedre, og ser masse som kunne ha vært annerledes nå, MEN man må jo starte en plass. Skal prøve å få lage noen slike en gang i blant. Tenkte å kanskje prøve på vertfall en, kanskje to i måneden? Synes det er gøy med forandring og noe annerledes selv, og siden jeg haater å snakke foran kameraet, så synes jeg at dette er en bra løsning på videobloggproblemet! :)

  I dag har jeg vært i byen med jentene, veldig koselig som alltid!  Ser virkelig ikke frem til å begynne på skolen igjen. Sovna ikke før halv 5 i natt, så kan vel si at døgnrytmen min er ganske på trynet for tiden. Hadde egentlig lovet å være med å trene i kveld, men dropper det. Det er tross alt siste dagen med fri før skole, haha. Tar det heller i morgen! Når det ikke er skole tar jeg ferie fra aalt.

  Ha en fin kveld :) 

 • 66  FØRSTE GANGA MI! No hate, hehe. Lagde den bare raskt uten noe spesielt. Er dette noe jeg burde fortsette med? Vet at videoblogger er veldig etterspurt her, men dette her er vel bedre enn ingenting? Har tatt bilder og, så hvor klærne er fra kommer i innlegget med bilder. Jeg synes faktisk at bare dette er dritflaut, så det sier vel seg selv at videoblogger der jeg snakker ikke er så veldig aktuelt for meg enda! Tusen takk for hjelpa Jenny 

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde