Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

27
FOR EN DAG ! Og det var nesten posetivt ment . Jeg klarte å forsåve meg en halv time i dag, men gikk fint . Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men har ikke giddet ! Har ligget forran tven i hele dag og sett på Cougar Town, faktisk et dritbra programm . Haha, jeg har fått kink i nakken ! Går det virkelig ann ? Synes at det var nok med ryggen . For å si det sånn, så har det vært en sykt slapp dag, men det overlever jeg . Excuse me, men nå må jeg tilbake til my love!
Hva har du gjort i dag ?
Ser du på cougar town ?
 • 23
  Liker du banan ?
 • 27


  For dere som gjettet på at det var midskill som var det som var annerledes på meg i dag, så var det riktig . Haha, fant nettopp ut (ved å se på bildene) at midskillen ikke var helt på midten en gang . Jaja, det er hvertfall ordnet på nåå ! Likte ikke helt bildene, men måtte ha noen så .. Haha, vet ikke helt hva jeg skal si om meg sånn her . Var sykt uvandt ! Selv om jeg hadde midtskill før, men da var det litt annerledes pga pannelugg osv, jeje .

  Hva synes du ?
 • 26
  Planene for dagen i dag; skal til byen med min kjære søster . Er noe jeg må få kjøpt osv ! I kveld skal jeg vel egentlig bare slappe av, så får vi se hva tiden bringer, haha . Nå vedder jeg på at Kaia snart flyr i taket pga jeg drøyer tiden så, så får vel kle meg og bli ferdig så vi får gått .. hohiheha


  Haha, stygge bilder
  Du kan ikke se det så sykt godt på disse bildene, men jeg har gjort noe annerledes i dag -
  kan du se hva ?

  Hva er dine planer for dagen ?
 • 18
  Jeg kjeder meg ! Har vondt i hodet, og ryggen gjør dritvondt . Hvis jeg sitter i en stilling for en stund og så skal reise meg tar det hundre år før jeg kommer meg på bena ! Haha . Tilbake til det at jeg føler meg som en gammel dame ! I kveld har vi hatt besøk av søskenbarnet av mamma ifra Oslo, hun må vær verdens kuleste dame ! Kjempe pratsom og hyggelig ! Hun vet virkelig hvordan man skal drive en samtale, jeg satt i 3 timer og bare hørte på det de snakket om .


  Meg og søskenbarnet mitt Stine . Gidder ikke å ta bilder for tiden, så blir noen gamle random greier ..

  Hatt en fin kveld ?
 • 21
  Åhh, nå er jeg overlykkelig ! Eller .. egentlig ikke, for m&p har startet vaskeprosjekt av hele huset, huff . Uansett, endelig har vi ferie ! Det skal bli såå herlig å ikke stå opp kl 7 på mandag, skal nyte det så sykt . Har ingen bestemte planer for ferien enda, noe jeg er glad for igrunn, men blir vel litt slalom osv . Og til dere som hadde det så sinnsykt gøy med å nevne at dere hadde ferie denne uken i hver eneste setning, har jeg bare en ting å si; hevnen er søt . Mohahahaha . Ja, det var faktisk så morsomt (elleeer?)


  Random bilde av meg og søskenbarnet mitt, fra familietreffet på Sola S. i oktober

  Har du også ferie nå, eller er du en av de som må tilbake på skolen på mandag ?
 • 31
  Tidligere i dag sa mamma at hun hadde bestilt klær til meg og søstra mi ! Uheldigvis fikk jeg ikke sagt alt jeg ville ha, årh . Irriterte meg sykt, men okei . Vi bestilte ifra H&M, ifra bladet bare . Egentlig utrolig praktisk, har faktisk helt glemt hva jeg bestilte, vi får se hva det var når det kommer . Legger sikkkkkkkkkert ut bilder !

  Bestiller du også klær ifra blader til tider ?
 • 20
  Treninga jeg blir nøtt til å droppe, jeg har dritdårlig samvittighet for det .. Ryggen gjør vondt bare jeg går . Kjenner det verker for hvert skritt jeg tar . Shit jeg hater det ! Føler meg som en nitti år gammel dame der jeg går å  holder meg på ryggen, haha . Du skulle bare vist hvor lang tid jeg har brukt på dette innlegget, og nå skriver jeg på den tredje linja, sier litt . Haha ! Jeg har så sinnsykt lite å blogge om for tiden, hjernen har helt tatt ferie . Godt å vite at det tar snart jeg og !
  Bruker du også lang tid på innlegg til tider ?
  (begynte å skrive på dette kl 3, faktisk ..)
 • 24
  Ikke bry deg om random overskrift, skulle egentlig bare teste noe, men tenkte det likså godt kunne bli et innlegg av det. hahahahahaaahahahahahh, nei .. var ikke morsomt

  Pene? - det synes jeg.
  Nå sitter jeg på leksehjelp med Malene, Thale, Christiane, Tor, Børre, Lasan og Anders .
  Nå må jeg virkelig øve på historieprøven vi har i morgen, den skal gå bra ! Vi hadde jo engelsstil i dag, føler den gikk bra, men vi får se . Nå skal jeg bare tvinge Malene til å få lest hennes, wish me good luck ! I kveld er det konf møte, vil virkelig ikke gå, men må vell .. årh

  Hva gjør du at the moment ?
  Hva skal du i dag ?
 • 21
  Favoritt fag på skolen ja . Jeje, hva skal man si ? Jeg er ikke spesielt fan av skolen, men jeg vil ikke ende opp med å bo hjemme hos mamma og pappa med fult av katter, sitte inne hele dagen å spise gårsdagens pudding fordi moren min har blitt syk og ikke kan gå å kjøpe . Det der skal ikke bli meg ! Jeg har mine tider, noen fag går det bra i og andre ikke . Spansken f.eks. er veldig opp og ned, men føler jeg er på rett kjør nå . Naturfag har alltid vært mitt fav. fag, har alltid likt det . Spesielt i 8ende, likte læreren vi hadde da . Han fikk meg til å få lyst til å jobbe ! Fikk ikke dårligere enn 5- på en eneste prøve da vi hadde han . Fikk 2 i naturfag til jul, tilfelle at vi fikk ny lærer etter sommeren ? Jeg har vel også litt av skylden, men hallo .. Det var lite kjekt å få karakterarket med en 2 i naturfag ! Så ja, hahaha ..

  Tilbake til favorittfagene mine . Litt vanskelig igrunn, men okei; Engelsk, gym, m&h, k&h, samf.fag og matte .
  Samf.fag og matte er ikke så kjempe favoritter igrunn, men de er mer enn ok . Har blitt mye bedre i matte, og timene er kjempe greie . Såklart, hater matte når jeg ikke forstår det ! Samf.fag: ofte er det bare å lese .  Haha, måtte bare legge ut dette bildet . Min kjære søster som er fotograf ! Har ikke peiling på hva jeg gjør .

  Hva er ditt fav.fag ?

  Leste nettopp 2 innlegg her jeg virkelig annbefaler dere å lese ! Utrolig sterkt, må si jeg nesten begynte å gråte .
  Les dette og dette !

 • 18
  Nå sitter jeg her å skriver på foredraget vi skal ha i norsk . Jeg er så ufattelig trøtt og stiv ! Skal på trening kvart på 6, men tror kanskje jeg på droppe den pga at jeg må bli ferdig med foredraget, en rapport +jeg må øve på historieprøven . Åh, hodet mitt sprenger snart . Jeg takler ikke å ha masse ting å gjøre ! Vi skal skrive engelskstil i morgen, det har jeg ikke så store bekymringer for, engelsk er et av yndlingsfagene mine . Bare jeg ikke får skrivesperre ooosv, haha . Vi får se hvordan det går . Nå må jeg skrive videre for å bli ferdig .. med testamentet mitt ! God humor ? Nei ..


  Et gammelt bilde av Karoline og meg . Tror dette var tiden da jeg begynte å smile på bilder, haha !
  Egentlig er bildet helt forsykelig stygt, men litt søtt at the same time . + måtte ha et, så hvorfor ikke ..

  Btw; Sorry for dårlig blogging, men som dere kanskje har merket etter sekshundreogfem klageinnlegg så har jeg mye å gjøre osv . Skal prøve å få blogget mer og bedre frammover, men kan ikke love noe .

  Har du også mye å gjøre for tiden ?
 • 24
  Hei/hallo/eey/hola/yo .. Ble nettopp ferdig med 2 ostesmørbrød, angrer på at jeg lagde to, ble veldig mett . Denne uken blir utrolig stress ! Vi skal ha prøve i historie, fordrag i norsk (som jeg begynte på i dag, så smart som jeg er) og engelsk stil . Har på følelsen av at det er noe jeg har glemt, men kan virkelig ikke komme på hva .. Typpisk meg ! Nå må jeg vel begynne å øve på den herses historie-prøven, hvis ikke kommer det aldri til å skje . Enda en ting som er typpisk meg ! Blir utrolig deilig med ferie neste uke, klarer såvidt å vente ! Adiòs amigos.
  Har du masse prøver osv denne uken ?
  - eller er du så heldig og har ferie allerede ?
 • 21
  Jeg viser det kanskje ikke til folk (eller gjør jeg det?), men hvis vi gjør det dårlig på en kamp eller i dette tilfellet på en cup, så blir jeg virkelig drit forbanna . Spesiellt når jeg gjør det dårlig selv ! Nå sitter jeg i sofaen og det gjør vondt bare jeg beveger på meg . Fikk en albue i ryggen, shit det gjorde vondt . Det hjalp litt da Kim Rikard, Ida og Marie masserte og gikk på ryggen min, men etter 15 min var piningen tilbake . Nå klarer jeg ikke en dritt, får vel bare sitte her til jeg rottner . Foten har også blitt ubrukelig igjen, noen som vil bytte ? Vi vant 2 av 4 kamper .. Etter min mening, så er det litt flaut .. men ja ! Jeg er alltid så negativ, skal endre på det . Fra nå av, så er jeg Frk. posetiv ! Hahaha


  Kattegat cup 09, beste
  Alt i alt har jeg hatt en kjempe fin helg ! 'I hette Tuva og i e fra Molde' - hahhahahhaaha

  Har du hatt en fin helg ?
 • 20
  Har vært ute i hele dag, så har ikke fått blogget . Får ikke blogget i morgen heller, så haha . Har hatt en kjempe fin dag, skal vi bare hoppe til detaljene ? Først og fremst må jeg bare få fremm at jeg har klart å tryne 3 ganger i dag, skriver mer om hvordan jeg fikk det til i morgen ! Har vært i byen med Thale i hele dag . Vi fikk panikk når vi pluttselig fant ut at kl hadde blitt halv 6, da skulle vi nemmelig møte i kinoen for å synge i kor . Vi var bare med på en sang da ! Har hatt en veldig fin dag, håper morgendagen blir like bra . Vi skal jo på cup i Kristiansand, og selfølgelig vinne hele dritten . Vi klarte å tape på straffe i fjord, så vi havnet bare på 2 plass . Hevn sier jeg bare, hevn .. Haha !


  Thale klarte å glemme kameraet sitt hjemme, så ble et bilde ifra selskapet hennes .

  Har du hatt en fin dag ?
 • 33  Vi har ikke ferie enda . Vi har ikke i uka som kommer, men uka etter det ! Haha, dritbra forklart ?
  På en måte så irriterer det meg litt, men vi kan jo skryte når det er dere som må på skolen mens vi sitter å later oss.

  Har du ferie nå, eller når jeg har ?
 • 33


  Tok bare et random bilde jeg tok istad da jeg venta på at pizzaen skulle bli ferdig .. Vel, likte ikke bildet så godt, men det er vel bedre enn ingenting ? Skal prøve å få laget en bedre en, men har mangel på brukbare bilder .

  Hva synes du ?
 • 24
  Da jeg kom hjem fant jeg en lapp der det stod at vi (jeg og søskene mine) bare skulle gå ned på statoil å kjøpe en pizza . Pga mamma ikke kom hjem før senere ! Pizza er jo godt det, men shit det blir kvalmt i lengden, haha . Enkel og grei middag, for å si det sånn . Det er så godt å vite at jeg ikke trenger å stå opp kl 7 i morgen for å gå på skolen . Denne helgen skal Thale sove hos meg, også skal vi på cup i Kristansand på søndag . Gleder meg !  Liker du pizza ?
  Hva skal du i helga ?

  Er forresten med i en kokurranse på denne bloggen, der kan du vinne hair extensions :D
 • 20
  Enda mer bollesnakk; jeg glemte helt å skrive enda en tragisk bollegreie som skjedde i dag ! Jeg stod å kastet bolle på Kenneth og Mathias, tenkte at de sikkert ikke kom til å kaste tilbake pga jeg var bollerik og de ikke (vil si at jeg hadde sånn ca hundre boller i henda mens de ikke hadde i det hele tatt, get it?) ! Så smart som Kenneth er så plukker han opp en bollebit som lå på bakken og kaster den på meg ! Det var jo ikke sånn 'leken' skulle være .. Det verste var at bollen traff meg i øyet ! Bollen bare snegler seg imot meg i slow motion også KLÆSJ i øyet mitt . Hahaha, kunne ikke gjøre annet enn å le av hele greia . Kjenner forresten enda bollene ligge å elte seg i magen, og det er ca 6 timer siden jeg spiste den siste . Huff, jeg hater herved boller . Mye bollesnakk eller ?  Nå begynner jeg å bli dritlei av å skrive på den j**** rle rapporten .. Av en eller annen grunn blir jeg aldri ferdig med den ! Åh, tanken på at jeg må rydde rommet og vaske badet etterpå dreper meg, virkelig !

  Elsker du rle like mye som meg ?

  Noen som har merket at headeren min har forsvunnet ? Skal fikse det, men orker ikke nå .
  Tror jeg lager en ny en, enkel random greie ..
 • 22
  INNI MAGEN ! Æsj, for en ekkel følelse . På skolen i dag så bakte vi boller i M&H, eller 'fastelavensboller' som mange syntes at det var så festelig å kalle .  Jeg ble helt ufattelig kvalm ! Opplevde å ha bollemage på det verste . Nå kommer jeg til å skrive noe som jeg antageligvis aldri kommer til å klare å holde; JEG SKAL ADLRI SPISE BOLLER IGJEN ! + Jeg er pissed off her jeg sitter . Denne uken så skulle vi vist skrive en rapport om Buddhismen, noe jeg ikke hadde fått med meg ! Så nå må jeg droppe treninga pga jeg må bli ferdig med den trålls Buddhismegreia OG rydde rommet (som foressten har blitt helt sykt rodete på ett eller annet vis) . Hmm, er vel bare å begynne ? ..


  Måtte bare legge ut et bilde av et av mine største kunstverk ! Fin, right ?


  Liker du boller ?
 • 24
  Vet du hva ? Tror hjernen min har dratt på ferie til ekko forlatt sted uti villmarka . For den vil virkelig ikke sammarbeide med meg nå ! Jeg satt i en time på leksehjelpen og bare stirrde ut i lufta, heldigvis fikk jeg gjort masse i slutten . + Jeg har ikke peilig om hva jeg skal blogge om . Dette blir nok det kjipeste innlegget du noen gang har vært borti ! Nå må jeg nesten kjappe meg litt her jeg sitter, skal på konf møte kl 6 og jeg må gåååååå opp i snøværet . uflaks ! Jaja .. that's life ?  Mangler du også hjerne til tider ?
 • 33

  Min mening; okei .. hvis jeg måtte velge en plass å ha piercing i fjeset utenom tunga, så hadde jeg helt klart valgt leppa . Tror jeg ! Jeg har bare hull i ørene, har 5 stk, men bruker bare 2 av dem . Hadde alltid lyst på hull i navlen før, men så fikk absolutt alle det, så da gadd jeg ikke . Denne såkalte 'jukse-piercingen' jeg har på på bildene, er noe jeg tok da vi skulle lage smykker, øredobber osv på museumet i dag !

  Har du piercing ?
  Synes du det er fint ?
 • 22
  Jeg hadde bare en og en halv orgentlig skoletime i dag ! Skjønner du hvorfor jeg syntes det var herlig eller ? Grunnen er at i 2 og 3 time så ordner klassen våres med frukta, vi bytter på å gjøre det og i dag var det meg og 2 andre sin tur ! Haha, vi drøyde litt, kanskje .. Vis kulle egentlig opp i klasserommet igjen litt i 3 time, men vi tenkte at det ikke var vits osv . Så hadde jeg en halv spansktime så gikk vi ned på museumet og fikk et lite foredrag om 'Tatjana', en maler som bodde på en liten øy rett ved Flekkefjord . Han var et levende maleri ! Går såvidt ann å forklare levemåten hans .. Enkelt å greit, så har jeg hatt en helt grei dag . Var litt deilig å ikke bare ligge i senga hele dagen ! Skal på trening senere, nice


  < Kristine 3, Martine og < Malene 3 - verdens beste !

  Har du hatt en fin dag på skolen ?
 • 32
  Man skulle kanskje nesten ikke trodd det, men jeg elsker å gå med lue ! Før kunne jeg ikke fordra det, spesiellt å  gå med de som er stramme . Synes jeg har så sinnsykt stort hodet skjønner du (synes det enda da) ! Må si de er utrolig praktiske hvis man har 'bad hair day' som folk kaller det . Hvorfor jeg blogger om luer ? Haha, hjernen min er død . Jeg føler meg som en inntørket sviske på et fly til Cuba ! Må bar få sagt; jeg kan ikke gå med stramme luer, de måå være 'posete' eller hva sviske folk kaller det. Interessant innlegg?Joda, det synes jo jeg og.
  HAHAHA, herregud for noen forferdelige og ikke minst gamle bilder, men hadde ingen nye .

  Liker du å gå med lue ?
 • 30
  Gikk ut på; spise helt sykt usunnt (ikke stolt av meg selv at the moment btw) og sove . Sove delen var herlig, merket ikke noe til min ukontrollerbare mage da nei . Det var en time tidligere jeg trodde jeg skulle dø, kødder ikke . Jeg lå på ryggen og så opp i taket, tror aldri jeg har kjedet meg så mye på hele mine 14 år før ! Trangen til å bare gå på skolen har antageligvis aldri vært større !  Så sovnet jeg heldigvis, i 3 timer eller noe . Tilbake til det med å spise usunnt .. Er det fordi jeg kjeder meg at jeg bare må spise på noe ? Skjønner ikke hvorfor jeg gjør det heller, blir bare kvalm . Hoho !


  Hahahaha, hvem liker vel ikke små usminkede bilder ?
  Husker ikke hvorfor min kjære mobil ble med på bildene ! Åjo, kaaanskje fordi den er så deilig ?
  Ja, det var det .

  Spiser du også usunnt når du er syk ?
 • 37
  Jeg sov i omtrent 2 timer i stad, og det var herlig skal jeg si deg ! Jeg er enda dårlig, verre enn tidligere faktisk . Kan bare ligge på ryggen også btw, det er dritplagsomt .  Jeg har ikke spist en dritt idag, blir kvalm bare jeg tenker på mat . Hvis jeg reiser meg, skjelver jeg som en 98 år gammel dame ! Vel, nok klaging . Vet egentlig ikke hva meningen med dette innlegget egentlig skulle være .. Dårlig update i dag eller ? Vel, jeg har mine grunner .  HAHA, fant nettopp ut at jeg har mascara smørt ut over hele trynet . Fuck sminke når man er syk og skal sove !


  Hva skjedde med nakken'a ?
  Som sikker alle har fått med seg, så er det morsdag i dag (+ valentines day og fastelavensgreie) . Haha, her i huset har vi ikke gjort en dritt .. Jeg har ligget hjemme å dødd mens Pappa, Kaia og Erle har vært å stått på slalom ! Mamma har såvidt vært hjemme, hun sov kjempe lenge, også gikk hun kl 3 . Nå holder hun konsert, 'Rwanda konserten' kalles det vist . Jeg var å så på i fjord, det var kjempe gøy, sykt mange flinke folk ! Mamma er og opptrer med klassen sin og synger en sang selv . Vel, mamma fikk hvertfall iPhone til morsdagen !

  Hva fikk moren din i dag ?
 • 23
  Jeg har greid å få 'omgangssyken', hvis det var det pappa kalte det . Skulle egentlig ha vært å stått på slalom nå, men neeidaaa ! Magen min vrenger seg som en klut ! Verdens verste følelse .  Det sykeste er egentlig at det er minusgrader på rommet mitt, kødder ikke ! .. vet ikke om det bare er noe jeg har fått for meg fordi det er helt sick kaldt her inne, eller om det faktisk er minusgrader ? For å bevise hvor kaldt det er her, så skal jeg være så sykt snill og skrive ned alt jeg har på meg av klær nå (ikke lite heller):
  -Joggebukse
  -Genser
  -Hals (sånn skjerf greie)
  -Strikkejakke
  -2 dyner
  -Ullteppe
  -Verdens beste morgenkåpe

  Legger ut bilder ifra i går senere, må først få tak i bildene . Jeg hadde ikke med kamera ! Vet du hvorfor ? Fordi 3 av 5 hadde med seg speilrefleks . Dritpinelig hvis jeg skulle kommet der med mitt pinglette digitalkamera! Neida, love you kameraet mitt <3 Haha .. Klarer meg fint med det jeg har, foreløpig .


  Noen som skjønner hvorfor jeg tok et gammelt bilde framfor et nytt et av meg der jeg ligger å holder meg på magen ?
  I know i do ..

  Hva er dine planer for dagen ?
 • 20
  Er det noe jeg virkelig hater, så er det å finne klær å gå med ! Spesiellt når det er selskap eller noe lignende, hvor man må pynte seg litt osv . Hver bidige gang jeg skal kle meg, føler jeg at jeg ikke har noen klær . Har du den minste anelse om hvor sur jeg blir da ? Hodet sprenger, og jeg tenker ting som; jeg måå kjøpe nye klær snart, ingen av klærne mine passer sammen,  får vel bare gå rundt naken ! Ååååh . Det er så frustrerede ! Selskapet til Thale begynner kl 7 .. huff, det er jo ikke lenge til engang ! Får lukke ned dataen nå og gå å finne noe å gå med .. Adiòs !


  Når man er frustrert og har sånn passe dårlig tid, så blir det et dårlig cam bilde, enjoy .

  Sliter du også med å finne klær å gå med ? (sånn til vanelig)
 • 20
  VET DU HVA ? Jeg som skulle våkne av meg selv idag, min eneste sjangs i uka til å sove lenge er på lørdager .. MEN selfølgelig så blir jeg vekt av Astrid og Kaia som snakker evig høyt ! Jeg er personen som ikke får sove igjen hvis jeg blir vekt . Jeg stod opp, dusjet og tok på meg ansiktsmaske . Nå har jeg nettopp spist ! I dag skal jeg antageligvis til byen med Malene, etter at hun har vært i lensmansbakken med familien, vi får se . I kveld blir det nok selskapet til Thale ! Nå må jeg slite meg ihjel for å finne noen klær å gå med . Er det noe jeg virkelig bruker lang tid på, så er det å finne klær .. Det er vanskeliiiiiig ! Får vel bare starte, hvis ikke blir det sånn siste liten kledning . Huff, jeg er rar !
  Hva er dine planer for dagen ?

  Jeg fant forresten den andre bloggen jeg ble vurdert på ! Er utrolig fornøyd her også, tuusen takk Vilde .
  Lyst til å se hva hun skrev ? Trykk her !
 • 35


  Jeg liker ikke cola . Likte det før, men nå synes jeg bare at det smaker dritt ! Enkelt og greit . Kan drikke det da, men det er ikke noe jeg går i butikken og kjøper hvis jeg skal kjøpe ekko brus . For å si det sånn .
  Bildet; haahhaha, det var så fullstening utdriting og forferdelig at det ble morsomt !

  Liker du cola ?

  Jeg har forresten blitt vurdert på denne bloggen ! Er fornøyd . Vil du se hva hun skrev ? Trykk her !
  Ble vurdert på en annen blogg for ikke så lenge siden, men fant ikke ijenn komentaren ..
 • 32
  PÅSKEEGG, du vet .. De i lilla kartong ! Det første var kjempe godt, sinnsykt så herlig . Nå er jeg rett og slett bare kvalm, spiste ikke alle fire da ! Etter skolen idag gikk jeg ned til spor2 (også kjent som Amfi) med Thale, Malene, Christiane, Mathilde og Ramona . Gikk hjem kl 4 omtrent ! Har ikke fått blogget før nå pga klikka data . Den slår seg av hver gang den blir for varm, at det går ann ! Det er dritplagsomt, jeg blir sur hver bidige gang ! Hemma datadrittpiss ..  Jeg hadde forresten krøller i håret idag, gadd ikke glatte håret etter i går, så da ble det bare sånn .
  Hadde vel egentlig litt mer fall idag da, gikk ut utover dagen .
  Må bare si; tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på meg med krøller !

  Liker du disse påskeegg-greiene ?
 • 43


  KRØLLER (!) og lebestift . Ikke ta dette seriøst, var bare for gøy !
 • 24

  Hahahahah, ingenting er som å se på bilder fra steinalderen !
 • 24
  Årh, nå ble jeg irritert . Jeg som ikke trodde det kunne komme mer snø, men vet du hva ? Det har begynt å snø igjen . Snøflaggene (hvis det er det man kaller dem?) er på størrelse med doruller ! Overdriver ikke i det hele tatt . Vil dere vite hva toppen av kransekaka var ? Vi har ikke mat i huset ! Eller, vi har mat, men ikke noe godt . Må vel sende pappa ned for å handle ! For mat må man jo ja . Skal på trening senere og .


  Hahha, hemmis bilde
  Nydelige Thale har forresten bursdag i dag ! Gratulerer med dagen, jenta mi <3

  Snør det hos deg ?
 • 30
  diskutere ! Faktisk . Er ikke sånn at jeg prøver å komme opp i en diskusjon hver gang jeg snakker med en person, men gøy er det virkelig . Jeg blir så utrolig engasjert, kan man si ? Må bare få sagt at det er voksne jeg liker å diskutere med, folk på rundt min alder er kjedelig, som oftest . Hvis jeg skal nevne noen personer jeg virkelig liker å diskutere med, så må det bli lærerene mine . Haha, love it . Serlig når jeg har et bra poeng osv . Kan såvidt bli bedre ! Men sånn som i en time, så skal man vel vaneligvis rekke opp handa ? Kan vel si det sånn at det er jeg ikke så veldig flink til . Liker ikke å ha en samtale mellom lærer og elever hvis jeg/vi må rekke opp handa for hver ting som skal bli sagt .
  But, that's life ? Nåå skal jeg bare slappe av og se The vampire diaries .
  Liker du å diskutere ?
 • 23
  Her om dagen da vi skulle gå hjem ifra skolen . Fant noen gutter en hundebose med en god og fersk hundebæsj oppi ! Selfølgelig så skulle de kødde litt med den, og kastet den framover (over alle folkene) . Den traff nesten Kenneth, herregud jeg lo . Den streifet liksom hodet, på en måte ! Så da jeg gikk hjem fra leksehjelp idag (gikk alene pga sviktende Thale ikke skulle på lekseh. idag), gikk jeg forbi denne hundeposen da . Haha, kunne ikke annet enn å le ! Okeei, usakelig dritt alt dette her, men jeg følte for å få det ut . Jeg er så utrolig trøtt akkuratt nå, kunne sovnet på flekken ! Fikk foressten 6 på prøve i spansk igjen . Meg + spansk = love ! Nå skal jeg slappe av og spise noe . Det er ikke konf. møte idag, herlig !


  Hvorfor dette bildet ? Det har jo ingenting med innlegget å gjøre i det hele tatt .
  Grunnen er bare at det er så sykt genialt . Haha, legg merke til hvor gutten som ligger på bakken stirrer henne !
  Skulle ønske jeg kunne ramse opp navnene til alle på bildet, men desverre så har jeg ikke peiling .
  Meg og Thale som traff noen deilige kjekkaser på agder cup i fjord, shit vi savner dem .

  Hatt en grei dag så langt ?
 • 19
  Du skulle bare vist hvor ufattelig vondt jeg har i rævva nå (ja, rævva! for meg hørtes det sykt ut å skrive 'rumpa') ! Grunnen ? Har ikke peiling, men etter å ha sittet stille på en benk i en time rett etter trening, så ble det altså sånn ! Vi hadde et av disse såkalte 'krisemøtene' våres . Jeg skrev jo at jeg ble mektig irritert etter det forje, så det var bare bra det gikk bedre denne gangen . Jeg elsker å diskutere og hater å måtte rekke opp handa, og faktisk vente på at det blir min tur ! Nå må jeg hoppe i dusjen, hvile rævva og se på CSI . Haha, måå, faktisk .
  Et tv-prog. du skal se i kveld ? Isåfall, hvilket ?
 • 26  si en ting; du ikke hadde klart deg uten ?
 • 18
  Dette blir antageligvis det eneste innlegget i dag (kanskje) . Foreldrene mine har stramme tøyler når det jeller data i ukedagene, lekser forran alt ! Nå har jeg nettopp spist, er mett . Noen her som synes jeg spiser mye eller ? Haha, det gjør jeg sikkert,but who caaaares . Må gjøre noen lekser nå (mens jeg halvveis ser på tv, ops), så er det trening også et til av disse 'krisemøtene' våres igjen . Ble dritirritert på det forje møtet, så vi får se hvordan det går i dag .  Adema- the way you like it <3 gammel 'flamme', haha
  Så blubby ut på bildet, fy troltealpakkahue

  Hva er dine planer for resten av dagen ?
 • 35  Jeg sier 'dritbra' absolutt hele tiden . Det begynner å gå meg på nervene ! For ikke så lenge siden var det 'jeses' (jeg vet det ikke staves sånn, men det var sånn jeg sa det), glad jeg har kommet over det ordet hvertfall !

  Har du et ord du har fått dilla på ?
 • 20
  http://frkana.files.wordpress.com/2009/02/frustrerte-fruer.jpg
  http://sites.acjc.edu.sg/wpress/wp-content/uploads/2009/05/11.jpg
  Frustrerte fruer og Grey's anatomy ?
  Min mening; vet ikke helt .. Frustrerte fruer kanskje ? Pleier å se på CSI når det går, så må se på reprisen for å få sett det, men begge programmene er bra .

  Hvilket liker du best ?
 • 26
  Ååååh, nå sitter jeg bare her og slapper av . Vi sluttet på skolen i dag kl 11 ! Shit så herlig . Må bare spørre; er det noen her som har merket hvor utrolig ofte jeg skriver shit ? Jeg snakte litt med Malene om det idag, haha . Fritids ! Hvertfall, tilbake til det med at vi sluttet kl 11 . Grunnen var at lærerene skulle i begravelse .. En dame vi hadde i K&H i 8ende sin unge døde ! Den var ikke født enda da, den døde inni magen . Så hun måtte føde en død unge, klarer du å forestille deg hvor forferdelig det måtte være ? Synes utrolig synd på henne . Det skulle blitt en jente ! Selfølgelig så klarer jeg å glemme alle bøkene på skolen, så jeg får ikke gjort noen lekser . Får vel bare gjøre ferdig den rle rapporten da ! Hvis jeg orker, og hjernen min tillater det, så stikker jeg ut å jogger om ikke så lenge ! Vi får se .


  Ikke det at jeg er en så spesielt stor Twilight fan, men syntes at dette bildet var så søtt .

  Hva skal du i dag ?
 • 20
  ..bildene på weheartit.com ! Er helt forelsket i mange av bildene deres . Det er helt sick hvor utrolig fine mange er . Har brukt bildene til weheartit i en god stund nå . De er kjempe fine å ha hvis jeg ikke har fått tatt bilder selv osv ! De bildene jeg legger ut under her nå, tok jeg bare helt tilfeldig, men se så fine !

  14/365 - Fix You on Flickr - Photo Sharing!FFFFOUND!
  Model LoveModel Love
  Les archives dune couple amoureuxFFFFOUND! | sachet: {trois. do you have a dollar?} on we heart it / visual bookmark 832016


  Hva synes du om bildene på weheartit ?
 • 20

  Rise against- blood to bleed
  Denne sangen er helt klart den jeg har hørt mest på de siste dagene . Hva synes du om den ?

  Har du en sang du har hørt mye på i det siste ? Isåfall; hvilken ?
 • 24
  Jeg hater å måtte si det, men jeg er verdensmester i å rote ! Jeg har klærne mine i skuffer, ikke skap . Vet du hva ? Skuffer suger, helt ærlig . Man må jo dra ut absolutt alt som ligger oppi dem for å få ut et enkelt plagg (etter mine erfaringer hvertfall) ! Det fører til at klærne mine ligger strødd utover golvet . Ikke for å skryte, men det er ikke lite klær heller ! Skjønner godt at pappa sier jeg må rydde, men halloooo .. DET TAR JO ÅR ! Og det orker jeg rett og slett ikke . Hver gang jeg må rydde, bare presser jeg klærne nedi skuffene og lukker dem igjen . Føler meg såå flink etterpå ! Vel, de ligger hvertfall ikke på gulvet . Nå er jeg bare trøtt, sliten og slapp . Jeg hater å stå opp kl 8 hver søndag ! Avisene kan dø .


  Gammelt bilde, men har 'brukt opp' de andre . Synes igrunn jeg ser litt blubby ut på dette bildet ? Shit på .

  Har du skuffer eller skap til å ha klærene dine i ?
  Liker du å rydde like godt som meg ?
 • 34
  Jaja, sånn går det når du har snille besteforeldre . Skrev jo i forje innlegg at vi skulle t Haua, der stakk vi innomm bestemor og bestefar . Selfølgelig har de masse mat der ! Vi fikk boller, kaker, is, vaffler osv . Sånnt blir man fort mett av skal jeg si deg, men du har vel kanskje opplevd det samme før ? Nå skal jeg bare slappe av, årker ikke gå en meter ! Føler at magen har vokst en meter fra dens normale størrelse . Haha, ble en litt rar setning det der . Nå sovner jeg snart, så dette innlegget er ved endens time . Adiòs !  Blir du også proppet full av mat når du er hos slekta ?
 • 19
  I går kveld sa jeg høyt og tydelig at jeg ikke måtte bli vekt i dag . Pga lørdag er den eneste dagen jeg virkelig har sjangsen til å sove lenge . Selfølgelig kommer Kaia inn rett før hun skal gå, og skriker til meg om at det er noe hun ikke finner osv . Tragisk ! Jeg som en gang for alle skulle sove lenge, jeg trenger søvnen miiiin .

  I dag skal jeg først innom byen å kjøpe en mascara og noe dill, så skal vi til Haua (also known as; Hauge i dalane, Sokndal) . Halvparten av slekta mi bor der, så det blir sikkert koselig ! Siden jeg ikke skal være hjemme idag, så vet jeg ikke hvor mange innlegg som kommer, det får vi se på med tiden .


  Erle (søstra mi) og Siver (søskenbarnet mitt), tror bildet er tatt i sommer .
  Den lille kjekkasen her treffer jeg garantert i dag, gleder meg .
  Som sagt; GOD MORGEN !

  Hva er dine planer for dagen ?
 • 29
  Nam ♥
  Dette sitter jeg å spiser på nå, min kjææære pappa har vært så snill å kjøpt litt .
  Uheldigvis var ikke utvalget så stort, men du vet .. fedre ! Har egentlig ikke noe fav. godteri, såå jeg vet ikke ..

  Hva er ditt fav. godteri ?
 • 25
  At the moment - joggebukse, hettegenser, hestehale, nesten usminket og et sliten tryne jeg ikke har noen planer om å vise . Åååh, drømmer jeg eller ? Er så herlig å vite at jeg ikke trenger å dra meg opp av senga kl 07.15 i morgen tidlig ! Nesten så jeg sovner her jeg sitter, er så utrolig trøtt . Er så mye som skjer for tiden ! Den rle rapporten om hinduismen fant jeg nettopp ut at jeg ikke var ferdig med alikevell, jooda, fint det . Bladømbladah ? Det har seg sånn at jeg hadde et øyeblikk med forvirrelsestenkningavrareord istad, da kom jeg på bladømbladah . Mitt nye yndlingsord ! Bare for å informere, så jaaaaa . Jeg har skrevet det på nettby, facebook, msn og nå blogg . Deeet liker  vi !  Herlig med helg ?
  Hva synes du om mitt fantastiske/vakkre/uimotståelige/pene/søte nye ord ?
 • 23


  Noen som har merket at jeg legger ut veldig mange slike bilder ?
  Vet ikke hva som har kommet over meg, haha . Må ikke glemme den fine youtube boksen under hvert bilde!
 • 27
  Synes dere at de som er der at the moment, fortjener det ? Hm .. Synes det er noen veldig bra blogger der, men må si at jeg begynner å bli mekti lei av de fleste . Btw; så synes jeg ikke Voe blogger så bra for tiden, men så har jo hun et liv og . Hvor mye skal man egentlig forvente ? Greit nok, hun er nr 1 på topplista osvosv, men hun er jo som alle oss andre . Selv om jeg tenker litt sånn at hun blogger dårlig for tiden og at det er tragisk at hun ikke blogger mer . Så skal man ikke forvente for mye . Det med Voe hadde vel egentlig ikke noe med toppliste-temaet å gjøre sånn sett ? Haha .
  Hva synes du om topplista ?
 • 20
  Hm .. Jeg har merket at jeg får ut mye av min aggresjon med å skrive det ned på bloggen ! Veldig mye hat mot snø, som noen kanskje har merket, men ja . Har nå hvertfall funnet en posetiv ting med å ha blogg; får ut all aggresjon ! Bare synd det går ut over dere, vedder på at folk begynner å bli lei på all klagingen min, haha . Som jeg skrev i et av innleggene jeg la ut igår, så skulle vi ha spanskgloseprøve idag, med ca 10 ord, også skulle vi skrive hvor mye klokka var (på spansk) ! Fikk 6, tror virkelig at jeg begynner å bli venn med spansk igjen . Skal ikke få 2 som standpunktkarakter i år nei ! Trening i dag, men vet ikke når den begynner ..
  Bruker du også bloggen til å få ut aggresjon ?
 • 20  Ville du ha; ofret deg selv hvis det førte til at bestevennen din ble reddet ?
 • 22
  Yes i do . Det går så sykt utover humøret mitt at det er vilt ! Får hundre spørsmål til dagen om jeg er sur osv . Svaret er nei ! Jeg er ikke sur, er bare så sykt trøtt og sliten for tiden . Det er kjipt fordi det fører til at jeg orker mindre ! Det er så mye å huske på, ting jeg må få gjort, men så får jeg ikke gjort det uansett . Jeg må rett og slett bare slappe av, å ikke tenke på alting hele tiden . Også jeg huske å legge meg tidligere, er altfor trøtt om morgenen ! Kommer meg såvidt opp av senga, og det har jeg ikke tid til . Ikke troll om jeg skal gå ned i karakter i orden og oppførsel i år og . Åjda, minner meg på at jeg må øve på gloseprøven vi skal ha i spansk i morgen . Konf møte kl 6, huff !  Rise Against-Give it all <3 Beste

  Er du også bittelitt stresset for tiden ?
 • 27
  http://img2.timeinc.net/people/i/2009/stylewatch/best_hair/090406/fergie400.jpg
  .. passer Fergie best ?
  Min mening; helt klart blondt . Dette var egentlig to veldig dårlige bilder, men ok ! Har alltid likt henne best med blondt, og kommer nok ikke til å endre den meningen . Er også mest vant med å se henne med blondt, så !

  Hvilken frisyre synes du ?

  Jeg har foressten blitt vurdert på denne bloggen . Er utrolig fornøyd, tusen takk (:
  Trykk her, hvis du har lyst til å se hva Hanne skrev .
 • 21
  SNØ ! Haha, jeg så ut på den lille altanen våres istad, og den er full av snø . Skulle likt å sett det 'snø over' ! Det har snødd i hele dag, det er utrolig irriterende ! Jeg strevde meg opp til skolen idag, det var full storm, snødde og blåste helt vilt . Jeg vet jeg har skrevet hundreogfemtielleve innlegg om hvor mye jeg hater snø, og at jeg er så lei av den, men halloo .. Et sted må jeg jo få ut agresjonen, right ? Bare synd det går ut over dere . SHIT, nå må jeg begynne å kle meg, må finne fram fotballtingene . Vi skulle møtes halv 6 og jeg må gå opp, årh !  Har det kommet mye snø der du bor ?
 • 32
  Det har aldri jeg, tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller . Sier sikkert noe annet den dagen håret mitt begynner å bli grått, men vi satser på at det er en god stund til ! Blir nesten litt flau hver gang jeg går til frisøren og de alltid spør om jeg har farget håret, og sier at det var så fint osv . Må innrømme at jeg har hatt litt lyst på brunt hår før, men tror jeg aldri kommer til å gjøre det . Vi får se hva tiden bringer, men har ikke noen planer om å farge det i nermeste framtid !  Raised fist- my last day <3 beste
  Random bilde, håret så ikke naturlig ut, haha .

  I dag blir det en stressfull dag . Må øve på spansken nå ! Vi skal ta lagbilde kl 6, rett etterpå er det trening i knappt en time før jeg og noen andre skal hitt på skolen og ha 'krisemøte' med klassen, alle elevene, lærerene og foreldrene skal være der . Vi er vist ikke en lydig klasse osvosv . Vi får se hvordan det går ! Skal prøve å skvise inn et innlegg til senere .

  Har du farget håret før ?
 • 39  Hvis du skulle velge; ville du ha gått 2 timer lengre på skolen uten lekser, eller sånn som vi har det nå ?
 • 36

  Kjøpt på Vero Moda for 259 kr, elsker den ! Dårlige bilder i know, men den personelige fotografen min er på fotballtrening så hadde ingen til å ta bildene . Ble lite også, men dere ser vell ? Vi sier det går bra .

  Hva synes du ?
 • 26

  Random bilde ifra google . Denne var ikke noe fin da, var bare et eksempel !
  Hva synes dere om fuskepels ?
  Min mening; jeg er ikke noe stor fan . Syens ikke det er så fint, får enkelte til å se breie ut osv . Liker bedre de vestene ! Selv om jeg ikke tror jeg kunne hatt en selv, føler ikke det er helt meg .

  Hot or not ?

  Nå er jeg på leksehjelp med Tor, Eivind og Børre . Skal bare gjøre spansken så stikker jeg hjem, tror jeg ! Kommer et innlegg til senere .
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde