Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

27

 • 31
  Har jeg vært i byen. Først med mamma, Kaia og Erle. Så med Jenny og Inga. Nå sitter vi å kjikker i veggen, lurer på hva vi skal gjøre. Vel, med Jenny's intelligense og Inga's.. vel, hun er med på alt, så kommer vi nok på noe. 

  Hva gjør du?

 • 40
  Lagde litt annerledes krøller i dag, vet ikke helt om jeg syntes at det ble såå veldig fint. Man kan ikke se de så godt på bildene. Nå stikker jeg til byen med mamma, skal være med jentene senere!

  Hva skal du i dag?

 • 24


  (Bildene er tatt i går, forresten, hadde ikke orket det nå) Okei, nå ser jeg herved på meg selv som verdens største surrehode! Jeg har gledet meg såå til ferie og på det siste innlegget i går så skrev jeg jo også hvor deilig det var med ferie osv.. dagen min i dag startet altså med panikkanfall over at 'eg he forsåve meg', snubla ut av senga og skulle akkurat til å rive opp døra før; 'aaah, eg he feeerie'! Koselig. Ble heldigvis ikke vekt i dag, innlegget i går funka. Nå dør jeg av sult. Ha en fin morgen!

  Blir du ofte vekt om morgenen av plagsomme søsken?

 • 29
  Fri i morgen, fri hele uka! Åh, jeg elsker ferie. I morgen skal jeg sove lenge, og hvis jeg tilfeldigvis skulle bli vekt av Erle eller et annet familiemedlemm før kl er 11-12, så kommer det antageligvis til å klikke for meg. Neida.. eller jo, det kommer til å klikke for meg. De har meldt fint vær i morgen og jeg tror jeg skal finne på noe med jentene ut på dagen/kvelden. Satser på at det blir en bra dag!

  Har du ferie nå?

 • 22

 • 29
  Merker tydelig at 'chill' ikke er mitt ord. Slapper egentlig bare av med musikk nå, har nettopp spist. Åj, nå ringer mobilen! Orker ikke reise meg og ta den, så hvis personen som ringte ser dette; jeg ringer kanskje opp igjen når jeg har fått samlet krefter nok til å dra meg opp av sofaen. Over og ut!

  Hva gjør du?

 • 34 • 29
  Vil jeg bare sove, har fått altfor lite søvn for tiden, men istedefor å sove så må jeg rydde og vaske.. fml

 • 19
  Nå er jeg bare drittrøtt, begynner gradvis å bli mektig irritert og.. Kaia bruker hundre år i dusjen! Alt jeg vil nå er å ta en laaang dusj, hoppe rett i slapseklær og drukne meg selv i kjips og ann drittmat. Vel, dette er bare ønsketenkning da.. skal ned til Hanne om ikke så lenge, det blir koooos!

  Det gikk sånn halvveis bra i dag, husker ikke hva vi kom på.. jeg som ikke skulle glemme det! Vi røyk ut på straffe, hater det. Vel, det var vertfall gøy! Selv om ventetiden kunne bli i det lengste laget, tror det lengste vi satt og ventet mellom en kamp var 3 timer. Godt vi har så god humor i sånne stunder! 

  Hva har du gjort i dag?

 • 42
  I morgen blir det nok ikke så mye blogging! Drar tidlig til Lyngdal for å spille på en turnering der med damelaget. Tror ikke vi kommer hjem så sent! Er i utrolig dårlig form for tiden og jeg surrer bare på banen, beina mine vil ikke avlyde. Deeet suger på en måte litt.. Satser på at jeg har en god dag i morgen! Ha en fin helg alle sammen :)

  Planer for morgendagen?

 • 21

 • 57


  Tights/Bik bok Strømper/Vet ikke Genser/Vet ikke Topp/Vet ikke Skjerf/Pieces
  Haha, smart å legge ut outfitbilder når jeg ikke har peiling på hvor halvparten av klærne er fra. 

  Hva synes du?

 • 39

  Åh denne dagen har jeg ventet lenge på! Endelig har vi vinterferie. Hva skal jeg gjøre i ferien? Jo jeg skal nyyyte det faktum at jeg slipper å dra meg opp av senga kl 7 hver morgen.  Har ingen store planer egentlig.. turnering i Lyngdal i morgen med damelaget, sikkert ta noen turer i bakken for å stå på slalom, være med verdens beste jenter og slapserock. Tror det blir en bra uke!

  Har du også ferie nå?

 • 28  Elsker denne sangen! Ingen tvil om at den står på repeat hos meg nei.

 • 26
  Nå er jeg flau, nå er jeg dritflau! Er nesten flauere nå enn når jeg stod å tog bilder av ræva mi. Jeg som synes at det er flaut å se på tcmn sine bilder når hun tar dem slik.. også er jeg ikke noe bedre selv (engangstilfelle, lover dere)? Jaja, hva gjør jeg vel ikke for leserene mine? Eller, gikk med denne buksa på skolen i dag og fikk et spørsmål tidligere i dag om jeg kunne ta bilder av den slik som dette og legge de ut på bloggen.. Fikk også spørsmål om det i forje innlegg, flott at jeg allerede hadde planer om å gjøre det da.. 

  Buksa er moren min sin, grunnen til at jeg bruker den er fordi hun er i Oslo atm. Satser på at hun ikke dreper meg når hun antageligvis ser dette innlegget! Den blå stripa går helt ned til bunnen av buksa på utsiden og innsiden av benene. Jepp, da sier vi at den saken var klar. Den knappen som holder buksa igjen er utrolig plagsom btw.

  Hva gjør du?

 • 30


  .. bestemte jeg og Inga oss for å gå ut å ta bilder!! Mens vi ventet på at browniesen skulle bli kald. Vi tok ca 100 bilder, og ble sånn halvveis fornøyd med de over, hehehee. Nå må vi smake på browniesen, pga Inga skal snart på jobb.. teit! (Inga som bestemte overskrift...det forklarer litt)

  Hva har du gjort i kveld?

 • 40
  Stikker til byen med Inga. Ha en fin dag videre!

 • 26


  Nå sitter jeg å skumleser og ser på bildene i disse bladene, har bare ikke gjort det femhundre ganger før, neinei. Du vet de dagene når du vet at du må stå opp å dra ræva di til skolen, men du bare vil ligge i senga og late deg? En sånn dag har jeg hatt hver dag i en halv evighet. Skal jeg fortelle dere noe sykt? Jeg ble kjørt til skolen i dag, ja du leste rett; KJØRT! Overlykkelig, det er tredje gangen i hele mitt liv. 

  Hva gjør du ?

 • 37
  Nå sitter jeg bare å slapper av, kom hjem fra trening for ikke så lenge siden. Som sagt så tok vi lagbilde før treninga.. jeg blir aldri fornøyd, og det er ikke kødd eller noe lignende heller, ALDRI førnøyd! Det skal et under til for at jeg skal like lagbildene. Skal spise litt nå før jeg hopper i dusjen! Hvis jeg klarer å holde meg borte fra dataen; så blir det tidlig i seng i kveld! Gleder meg til å legge meg, kunne ikke ha blitt trøttere enn det jeg er nå. 

  Hva gjør du ?

 • 27
  Tyskland/Polen 2010

 • 26


  Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, har nettopp spist. Det er iskaldt her, ISKALDT! Prøven gikk bra, det gjorde vel foredraget og (håper jeg). I kveld skal jeg opp i klubbhuset og ta lagbilde med begge lagene, ble litt overrasket over at vi skulle ta lagbilde i klubbhuset, men okei. Så er det trening med damelaget etterpå! Jeg tror jeg fryser ihjel, stikker å henter en strikkejakke. Ha en fin dag!

  Hva skal du i dag ?

 • 56 • 32

  Håper dere er fornøyde nå, gjorde det bare enkelt og greit. Ikke det at det egentlig kunne ha blitt gjort på noen annen måte heller .. haha! Redigert i PHOTOSCAPE! Hadde ikke gjort noe med et lite takk.

 • 33

  Nå sitter jeg å leser til foredraget jeg skal ha i morgen, koser meg skikkelig med andre ord . Hvis jeg får lastet opp videoen, så kommer det en snart om hvordan jeg redigerer bildene mine så lyse ! Får jeg kan erlig talt si at jeg får vertfall 5 kommentarer om det til dagen . Og med tanke på hvor lenge jeg har drøyet å vise dere det, så har det blitt en del like spørsmål . Som jeg begynner å bli mektig lei av, så krysser vel egentlig bare fingrene for at jeg får lastet opp den videoen . Sånn at dere endelig kan bli fornøyd, haha!
  Hva gjør du ?

 • 30
  Det er når du får vite via facebook hvilket vær det er ute; du innser at du har et problem .

 • 31
  Fordi jeg fikk syyyykt lyst på muffins nå !

 • 42

  Begynte å bli lei av det forje . Denne gangen er det også et ferdigdesign laget av flinke Mathilde ! Jeg er vertfall fornøyd med det nå . Litt irriterende hvor fort jeg blir lei av designene mine egentlig .. Kan vær jeg endrer litt på det etter hvert, har gjort noen småting allerede .  Hva synes du ?

 • 32

  Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden, har nettopp spist litt og om noen få strakser skal jeg i dusjen. Det var utrolig godt å få trent, men var litt kjørt i bena etter gymtimene i dag! Skoledagen i dag gikk overraskende fort og jeg slapp å ha foredrag (!!), så skal ha det på onsdag. Måtte ha en stil som resten av klassen hadde når jeg var i Kvinesdal da, føler den gikk sånn passe greit. Nå må jeg kjappe meg, skal snart på konferansetime! Det blir digg det. Gleder meg virkelig.. Heheheehe


  Bilde fra lørdag, det var faktisk en grunn til at jeg ikke la det ut, men det ble enten dette eller ingenting. Bildet gjenspeiler egentlig humøret mitt dritbra. Hør sangen btw, den er driiitbra. Herregud jeg elsker Kvelertak!

  Hva har du gjort i dag ?

 • 24
  Fint og støvete.

 • 32

  Mandag er den dagen der alt skjer! Først skal jeg på skolen (gleder meg som en liten unge, som vanlig), så på studiehjelp (det gjør jeg lekser, får aldri gjort dem hjemme), så går jeg direkte til trening (kommer sikkert til å dø, fordi kondisen min virkelig IKKE er noe å skryte av for tiden). Så fort jeg kommer hjem, må jeg dusje og da får jeg kaaanskje presset inn et innlegg før det bærer rett opp på skolen igjen for å sitte å høre på at lærerene mine snakker om hvor utrolig slem og uskikkelig jeg er . Konferansetimer har alltid vært like gøy !


  Ja, kjempe fint bilde.. Nå skal jeg legge meg og glede meg enda mer til i morgen!

  Hvordan ser kommende mandag ut for deg ?

 • 44
  Verdens beste jakke noen gang, sier det bare ! Nå begynner jeg å bli utrolig søvning, og jeg må streve med å holde de rare greiene vi kaller øyenlokker oppe . Hodet mitt tappes sakte, men sikkert for menneskelig inteligens, og jeg føler meg som en dass . Sitter å skriver på det forbanna foredraget, som det virker som at jeg aldri blir ferdig med . Tanken på at jeg etter at jeg har skrevet det ferdig, må lære meg det utenatt .. vel, skal la den tanken ligge for nå, hvis ikke kommer det vel til å klikke for meg ..

  Koser du deg like mye som meg, eller ?

 • 22


  Ble nettopp ferdig med 'Ulykkesfuglen', bok nr 4 i Camilla Lackberg's bokserie . Jeg elsker de bøkene ! De er ganske 'kjedelige' i begynnelsen, med andre ord; det skjer ikke speiselt mye ! Det er bare det at all informasjon og stoff du får vite på i begynnelsen, må du vite for å skjønne boka . Det er vel det jeg liker så godt med dem . Man må bruke hjernen, tenke, litt som et puslespill, man må legge sammen to og to .

  Nå skal jeg kose meg med å skrive et foredrag om akkurat denne boka, som tydeligvis skal framføres i morgen . Det som er litt morsomt er at alle de jeg har snakket med fra klassen ikke er ferdig med boka si en gang . Så med litt hell og lykke så satser vi på at lærerene våre har en god dag i morgen og utsetter foredragene en uke til . Det hadde vært deilig det ! Så får jeg bittelitt lengre tid til å forberede meg på .

  Hva gjør du ?

 • 37


  Innholdet i mamma's smykkeskrin kan bare beskrives med et ord; vakkert !

 • 27

  Kos

 • 38 • 45


  Blazer/Monki Shorts/ Vet ikke, klippet selv Topp/Cubus Tights/Vero Moda Skjerf/H&M
  Finner for f*en ikke fjernkontrollen til kameraet, den lille dingsen er ikke lett å holde styr på ! Vedder på at det er Kaia som har rotet den bort .. Sånt er så typisk henne ! Så derfor har jeg strevet meg halt i hjel med å ta outfitbilder, skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten fjernkontrollen . Hele greia tok jo femhundre år lengre uten .

  Tycks ?

 • 24
  Vanligvis ville jeg vel ha skrevet at jeg nettopp har kommet hjem fra byen, selv om sannheten er at jeg har sittet i hundre år for å prøve å få nettet til å funke . Jeg kunne ha "()€&"€(")&#!=€/)"=)&€!?!?=€//# !! Var en koselig bytur, vi gikk innom Sofie, Inga og Hanne som var på jobb, holdt de litt med selskap før vi gikk på kafe .

  Tror vi skal se film hos meg (?!!) senere i kveld .. Årh, da må jeg rydde . Også må jeg lese ferdig en bok jeg skal ha foredrag om på mandag, gleder meg sykt . Blir så vanvittig bra ! Dere skulle sett det fine smilet mitt når læreren min sa at grensen for hvor lenge det skulle vare var 20 min .. og jeg kommer til å klare å snakke i 2 eller 3 . Nå skal jeg være snill og ta outfitbilder til dere . 

  Hva gjør du ?

 • 26
  Som sagt så har jeg sovet over hos Hanne i natt, kjempe koselig . Hun måtte på jobb kl 11, så da vi stod opp hadde hun ordnet frokost til oss . Du er herlig Hanne, tusen takk ! Nå stikker jeg til byen en tur med Jenny og Louise . Ha en fin dag !

  Hatt en fin morgen ?

 • 23
  Bare noen random bilder jeg tok i et innlegg i tilfelle jeg skulle føle for å blogge . Dette gjør vi akkurat nå; Inga og Jenny ligger på gulvet og tar dobbelthakebilder av seg selv (de blir skikkelig fine, selvfølgelig), Hanne sitter å stirrer intenst på dataskjermen mens jeg skriver dette vilt interessante innlegget og Louise stirrer inn i ovnen i et desperat forsøk på å få klippekransen vi har laget til å bli ferdig fortere . SNAKKES !

  Hva gjør du ?

 • 26
  Jeg ble heldigvis ikke syk i går, vet ikke helt hva der var .. glad det gikk over ! Nå må jeg fikse meg, så stikker jeg til Hanne . Vi skal ha 'jentekveld' og siden vi er jenter .. ehhehe, så skal vi bake og se på film . JEAH ! Sist vi lagde kanelboller endte de opp med å smøre ut smøret, kanelet og sukkeret med hendene .. ja, kjempe digg å se på ! 

  Nå må jeg fikse meg og finne noen klær å gå med + pakke med ekstra ting, skal nemlig sove over hos Hanne . Jeg gleder meg, skal bli en bra kveld ! Gleder meg veldig til å bake btw ... er skikkelig hol !

  Planer for kvelden ?

 • 27

 • 24

  Jeg ble plutselig ekstremt kvalm og ligger nå å føler at jeg må spy . Jeg håper virkelig det bare er pga all drittmaten jeg har spist i dag, fordi jeg kan IKKE bli syk nå . Denne helga skulle jo bli sååå bra ! Vel, jeg får vel bare se lyst på det og håpe på det beste .

  Ligger å hører gjennom masse bra musikk atm, kommer til å lage et innlegg om musikksmaken min i morgen . Siden jeg har fått et par spørsmål om jeg kan gjøre det ! Ja, jeg vet at jeg har digg musikksmak .
  Hva gjør du ?
  Forresten; takk til dere som kom med tips osv på forje innlegg !

 • 90

  Om en uke, EN UKE, må jeg søke på en skole jeg vil tilbringe mitt neste år på . Til alles store overaskelse (??) så har jeg ingen ide om hva jeg vil gå på ! Jeg er helt blank, null, nada . Helt siden jeg begynte å tenke på hva jeg skulle søke meg inn på, så har idrett (KVS i Lyngdal) stått på førsteplassen . Jeg hadde alle planene klare, og jeg var hundre prosent sikker på at det var idrett jeg ville og skulle velge !

  Nå har omtrent alt endret seg, har fortsatt utrolig lyst å gå idrett, ganske enkelt fordi det er en stor del av hverdagen min . Problemer er bare at mamma ikke vil at jeg skal flytte, det blir nemlig mest sansynelig at jeg bor på internat hvis jeg skulle ha valgt idrett . Vet egentlig ikke om jeg vil flytte nå uansett .. Noe av det jeg har mest lyst til av alt, er jo å komme så langt bort fra denne byen som jeg kan komme . Det er komplisert, og vanskelig å forklare .

  Nå står det vel mellom media, allmenn og idrett . Selv om jeg nok bare kan stryke idrett fra lista .. Siden jeg er sykt skolelei og er dritlei av alt som heter lekser, så vurderer jeg media . Ikke bare får jeg slappet av (mye?) mer, men jeg får også holde på med noe jeg liker . Allmenn har blitt vurdert, men bare som et 'hvis det er nødstilfelle'-ish ..

  ÅRH, JEG HAR IKKE PEILING ! Nesten ikke vits å skrive et innlegg om det en gang, fordi jeg har så mange forskjellige meninger rundt hver linje osv, og jeg kommer aldri til å bli ferdig . Dessuten så klarer jeg ikke å få forklart meg ordentlig heller .. fml !  Hvis du er 95- hva skal du søke på ?
  Eldre- Hva søkte du på ?

  Og hvis noen går på en av disse linjene (idrett, media eller allmenn), så hadde jeg satt pris på litt råd, veiledning, tips .. et eller annet !

 • 21

  Har jeg vært i Kvinesdal og besøkt medialinja der . Måtte dra bort alene, i går trodde jeg at jeg skulle dø av nervøsitet, men det gikk da bra ? Kjenner noen retards der ifra før av, så de klarte sånn halvveis å holde meg med selskap . Folk var vertfall utrolig hyggelige, og inntrykket jeg fikk av skolen var vertfall bra . Litt slapt kanskje, men til en som er såpass lei av skole, så er vel det bare en positiv ting ? 

  Hva har du gjort i dag så langt ?

 • 52


  Tipper de fleste av dere fikk med dere tiden da disse turbanene ble populære . Maaaange forskjellig meninger om dem, selv synes jeg det er drittøfft ! Greia jeg har på hodet her er bare et skjerf da, men synes ikke det ble så altfor gale . Kan ikke se bort ifra å se meg sånn en dag . Litt uvandt da !

  Tycks ?

 • 20
  Nå vurderer jeg skikkelig å teipe en vekkerklokke i panna ! Er så lei av å sovne på skolen (hate this one) og når jeg kommer hjem .  Går rundt som en vandrene zombie uten mål og mening . Jeg får jo egentlig nok søvn ? Så hvorfor jeg absolutt skal gå rundt å være så ekstremt trøtt hele tiden .. nei det er egentlig bare irriterende !

  Heheh, ja bildene passet dritbra til dette innlegget, men sovnet rett etter at jeg hadde postet det forje (da det enda var lyst), og jeg ooorker virkelig ikke å ta noen nå, og legge ut to dårlige med ræva lys når jeg fra før av er i baaad mood . Hva skal jeg liksom gjøre nå ? Kl er halv 7 på en onsdag ....

  Hva gjør du ?

 • 38
  Ja, bilde 6 avslører da altså min graviditet . Gratuler meg folkens !! Nå har vi nettopp spist grøt, vi måtte lage middagen i dag selv .. wihuu ! Tror ikke jeg skal noe spesielt i dag, frister ikke å gå ut pga været .. hoho !

  Hva gjør du ?

 • 38
  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, det var herlig å trene ute igjen, selv om jeg følte jeg skulle blåse bort når som helst . Det snør og blåser helt vilt ute, jeg som trodde at vi skulle få en tidlig vår i år .. hehehe vel, vi ser hvordan den teorien gikk ! Nå sitter jeg å spiser appelsin, den var ikke god .. det var den ikke i går heller, appelsinene svikter .. Tar meg et eple heller !

  Hva gjør du ?

 • 37

 • 29
  Naaaaaaaamm ! Nå er det pizzatiiid, pappa har reist til Haugesund igjen, så da blir det den enkle løsningen . I kveld er det trening UTE, haha .. banen er antageligvis full av snø ! Kan bli spennende .

  Hva skal du i dag ?

 • 33
  Haha, jeg har mine emo-øyeblikk ! Nå skal jeg lese enda litt mer til naturfagsprøven, selv om jeg føler at jeg husker litt av det nå, så har jeg sikkert glemt alt til i morgen . Heldigvis er prøven på data, så da har jeg kanskje en sjanse uansett ?  Vi har om organisk kjemi .. kjempe gøy og ingen tvil om at det er utrolig interessant, heheehe .

  Hva gjør du ?

 • 36


  Tviler på at jeg ikke er den eneste som har fått med seg at det er valentine's day i dag ? Heh, det suger på en måte å være singel på en dag som dette . Alle er liksom litt ekstra forelsket og hele pakka .. valentines' day er aldri en dag jeg på noen måter har sett frem til, har heller aldri gitt den noen oppmerksomhet, men så klart; har kost meg med å lese et par søte innlegg på forskjellige blogger i dag . Man trenger vel ikke en dag for å vise at man er glad i en person ? Selv om .. ja, det er jo litt søtt da !

  Skal ikke si mer om dette, noen kommer sikkert til å klikke hvis jeg skriver noe 'upassende' rundt det . Jeg har vertfall ingen spesielle planer for i dag, naturfagsboka får være min valentine !

  Har du gjort eller skal du gjøre noe spesielt i dag ?

 • 43
  Genser/Cubus (Kaia som har revnet den) Shorts/Vet ikke Tights/Bik bok
  Ja, jeg har faktisk på meg shorts, det er ikke bukse . Den er bare litt lengre enn vanlig shortslende, og jeg glemte å ta bilde av den . Har forresten også på meg en grå tights ! Thumbs up for bra outfitbilder .. Det er full storm ute, følte faktisk eskimovibbene dirre inni meg når jeg gikk til og hjem fra skolen, så antageligvis ut som en og . Det snør og blåser helt syyykt ute ! Treninga i dag ble avlyst, så hadde egentlig tenkt å ta en joggetur istedenfor, men ikke faen om jeg går ut i det været . I morgen begynner treningene med j16 igjen, og vi skal endelig ha utetrening, har savnet det alt for mye . Hater å spille inne ! Ha en fin dag videre .

  Hva synes du ?

 • 36

 • 35
  Hahah, jeg føler meg som verdens største slappfisk . Har ligget på sofaen, hørt på musikk, hatt meningsløse samtaler med hundre forskjellige folk og proppet i meg brownies i hele dag ! Kanskje jeg skulle tatt den joggeturen likevel ? Jaja, kan ikke endre på det nå uansett . Tilbake til browniesen !

  Har du hatt en like innholdsrik dag som meg ?

 • 22

 • 21 • 34


  Hun skompet borti meg sånn at jeg fikk litt røre i fjeset, og siden jeg trodde hun gjorde det med vilje, så måtte jeg jo ta hevn !! Heldigvis tok hun det med et smil, overaskende nok :)

 • 26
  Synes det var litt søtt av oss, tihi .

 • 26
  Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, hadde egentlig tenkt meg ut på en joggtur, men etter at jeg fant ut hvor utrolig pisskaldt og surt det er ute, så droppet jeg den ideen . Det blåser sykt mye, jeg hater vind . 

  I dag skal jeg nok baaaare slappe av, må lese ferdig en bok og begynne på en bokrapport og . Jaja, det kunne ha vært værre ! Jeg liker jo faktisk å lese .

  Hva gjør du ?

 • 40


  I dag har jeg vært i byen med Inga, selv om jeg var litt irritert over å ha måttet vente i nesten 3 timer før hun var klar, så var det en koselig tur . Senere i dag gikk jeg ned en tur med Jenny, før vi tok turen til pizza inn med noen andre folk ! Har hatt en fin dag med andre ord .

  Hva har du gjort i dag ?
  Takk til dere som har skrevet søte brev til meg på facebook osv, det betyr mye !

 • 0

  Okei, nå er jeg DRITLEI av folk som bare ikke klarer å akseptere folk for sånn de er . Ikke bare mot meg, men mot andre . JEG, lille meg fra enda mindre Flekkefjord har faktisk klart å få noen lesere på denne 'bloggen med bare bilder av meg selv', og jeg får faktisk brev osv ifra jenter som lurer på hva de skal/burde gjøre når folk skriver dritt til dem på enten et bilde eller på bloggen deres . Jenter som vurderer å slutte å blogge bare fordi folk synker så dypt at de rakker ned på disse såkalte 'feilene' på personen !

  Jeg har vært gjennom sykt mye dritt opp gjennom årene, fått masse drittkommentarer slengt opp i trynet om hvor stygg, selvopptatt, bimbo, ekkel, falsk jeg er og hvor mye sminke jeg griser inn trynet med hver dag . Folk har satt ut ekstremt mange rykter om meg . Det var til og med en jente som kom bort til meg og truet med å slå meg ned osv fordi hun tydeligvis hadde hørt at jeg hadde snakket dritt om henne (noe jeg ikke hadde gjort) . Og gjennom hele 8 klasse og en del av 9ene var jeg så langt nede på selvtillitgradestokken som jeg kunne komme ! Det var til og med en periode der jeg såvidt ville gå ut, og det å i det hele tatt tenke på å gå ned på 'senteret' vårt streifet meg aldri (det var jo der alle de 'kule' hang).

  Jeg gikk rundt å trodde at alle hatet meg, folk jeg ikke kjente engang .Følte blikkene til folk gnure seg inn i ryggen på meg når jeg gikk forbi . Jeg sluttet å stole på folk, og har fremdeles problemer med det . 

  Alt dette har gjort at selvtillitten min er ganske dårlig, jeg har fått en ekstremt kort lunte, har problemer med å godta meg selv sånn som jeg er, har femhundreogseks feil med meg selv som jeg kunne ha gjort alt for å ordne på, jeg viser aldri følelser til folk, snakker aldri med foreldrene mine om noe . Jeg har blitt veldig isolert ! 

  I tillegg til alt dette negative, så har også all dritten gjort meg sterkere . Jeg kan nå heve meg over drittkommentarene jeg en gang i blant får . Jeg bryr meg ikke lengre ! Selvfølgelig, det er noen kommentarer som 'treffer' bedre enn andre, og noen tenker jeg jo mer over og sårer mer, men alikevell så blir det bare tenkt på i noen minutter, så er det ute av verdenen min . 

  Slenger du dritt til meg, så kan du egentlig forvente deg en saftig en tilbake . Ja, jeg vet at jeg synker ned på personen som slengte dritt sitt nivå, men herregud for en god følelse .  

  Det værste jeg mener på at du kan gjøre er å vise at du blir lei deg . Du er jo en sterk person, right ? Hvorfor la en person uten liv og ordentlige meninger trykke deg ned her i livet ?

  Bare husk på at uansett hvordan du ser ut, hvilke venner du har eller hvordan du BLOGGER . Så er det ditt valg, og ingen har rett til å prøve på noen som helst måte å endre på det ! Hev deg over det .

  Og hvis dere vil vite grunnen til at jeg legger ut så driiiiiitmange bilder av meg selv så er det fordi jeg blir så utrolig, ekstremt, vanvittig glad for hver eneste minste positive kommentar jeg får . Uten dere som skriver fine ting til meg, så vet jeg virkelig ikke hvor jeg hadde vært her i livet .

  Dette innlegget er egentlig rettet til en utrolig søt og kjempe koselig kommentar som noen skrev tidligere i dag om hvor falsk jeg var, hvor mye sminke jeg brukte, overredigerte bildene mine og bare la ut bilder av meg selv hele tiden . Ja, jeg skrev et innlegg om det, fornøyd ? Egentlig bare fordi at der veltet glasset med frustrasjonen min . 

  Kommer ikke til å godkjenne noen kommentarer på dette innlegget . Vil verken ha sympati eller mer dritt pga dette ! Har nettopp åpnet meg helt opp, snakket om ting jeg har stengt inne i over lang tid nå, og kunne virkelig trengt noen minutter til å roe meg på nå . Vel, der fikk dere en side av meg jeg aldri har vist før !
  JEG ER SÅNN SOM JEG ER, KAN DERE FAEN IKKE BARE LÆRE DERE Å AKSEPTERE DET ?

  (det var noen som reagerte på at de ikke kunne kommentere, så hvis dere absolutt vil skrive noe, uansett om det skal være negativt eller positivt mot det jeg skrev så send brev på face eller her på blogg heller..)

 • 46


  Genser/H&M Shorts/GinaTricot Tights/Bik bok Sko/Din sko (?)
  Nå stikker jeg en tur til byen med Inga . Ha en fin dag alle sammen !

  Tycks ?

 • 25  Nå får dere snart outfitbilder, så stikker jeg til byen .

 • 36 • 25
  Det er blå himmel ute, sola skinner, snøen er omtrent borte igjen og det er HELG ! Kunne faktisk ikke ha blitt bedre . I kveld skal jeg være med Jenny og Inga, vet ikke helt hva planen for hva vi skal gjøre er, men jeg har vertfall syktekstremtheltvilt lyst til å bake brownies .. GOD HELG alle sammen ! 

  Hva skal du i dag ?

 • 26
  Jeg savner sommeren så mye at det gjør vondt . Er ikke en dag i vinter der jeg ikke har tenkt på hvor mye jeg har lyst på sommer ! Denne sommeren skal bli bra, eneste jeg kan tenke meg at blir negativt med den er at jeg antageligvis ikke får gått på noen festivaler, men det får bare være . JEG SKAL TIL FRANKRIKE, blir 16, norway cup, være med de fantastiske jentene mine, bli brun igjen, spise is til jeg ruller av gårde og være ute hele dagen . Jeg gleder meg . Denne sommeren ska nytes !

 • 30
  Fant ut at jeg så ut som en død person i dag . Også er jeg liiiiiittt (veldig, ekstremt) sur over at det kom snø i går og regn i natt, som vil si at vi gikk i maaasse slaps til skolen i dag . Oh, gotta love it, right ? Merker at jeg klager veldig mye for tiden . Det er egentlig ikke meningen, men det er så mye å klage på . Da må det vel bare uuut ?

  Jeg er forresten trøtt og sulten .

  Har dere snø/slaps ?

 • 35

  Personen kaller seg punktum eller rettere sagt; ''.'' og skrev denne fine kommentaren; 'Kanskje du burde gjøre noe annet enn å bare legge ut helt like redigerte bilder av deg selv og skrive om noe mer interessant :) blir provosert jeg :L'

  Hvorfor blir du provosert ? Hvis det er noen som skal bli provosert her så er det jo meg ? For sist jeg skjekket så var jeg 'eieren' av denne bloggen, og da burde vel jeg kanskje få lov til å blogge om det jeg vil . Ingen har tvunget deg til å gå inn på bloggen min å 'se på alle bildene av meg' ! Det er noe du selv velger, å hvis du skal bli så syyykt provosert av at tydeligvis har like innlegg på bloggen hver dag, så hvorfor gidde å besøke den ? Viser egentlig bare hvor utrolig korttenkt du er . Hele greia er bare utrolig logisk hvis du tenker litt lengre enn det du allerede har gjort . Er lov å bruke hjernen vet du :) Har fått en lignende kommentar før, derfor jeg velger å bare skrive et innlegg om det .  Jepp, da satser vi på at den irritasjonen er ute av systemet . Har nettopp spist meg stappmett og sitter egentlig bare her og hører på sutringa til Erle . Vi hadde svømming på skolen i dag, har jeg noen gang sagt at jeg hater svømming ? Så har med andre ord sett ut som en dass i hele dag . Dropper jogginga i dag, orker rett og slett ikke . Tror jeg skal gjøre onsdagen til min offisielle daffedag ? Ja, god ide . Ha en fin dag alle sammen !  Planer for dagen ?

 • 42


  Jajajaja, jeg tror jeg er kuuul . Derfor har jeg skrevet FCK på hånda .. jeg er så bad at jeg blir redd ! Hadde vel egentlig planer om å ta meg en joggetur nå, men mamma tvinger meg til å skrelle poteter .. poteter dere ! Eller sånn noen her sier; 'jårpla' . Okei, jeg begynner å bli utrolig kjedelig . Eller har jeg kanskje alltid vært det ? Så mange spørsmål, så få svar ! Er det ikke det man sier ?

  Ha en fin dag alle sammen, så skal jeg kose meg med 'jårplan' mine !

  Hva gjør du ?

 • 41

  Det var vist utdanningsmesse det het, og ikke yrkesmesse .. tror jeg  ? Herregud, går vel an å kalle det begge deler .. Helt utrolig krise hvis det var feil .. skyyyt meeeg . Det var helt ok, vi gikk rundt der og jekk fikk med meg femhundreogtre brosjyrer hjem . Så nå skal jeg fordype meg i dem ! Marcus Ek var der, vil egentlig ikke vite hvordan jeg så ut når jeg så det var han . Samtalen gikk 'Vurderer du media?' han rakte meg en sånn brosjyre, og alt jeg fikk presset frem var 'Ja', så tok jeg en brosjyre og gikk . Jajaja, jeg er modig, vet det . Nå tenker dere vel 'omg, lol', men ikke rart jeg stivner helt når jeg står å ser inn i øynene på norges kjekkeste gutteblogger . Ohgod jeg digger han ! 

  Jaja, nok tull . Tilbake til seriøs fakta !! Har nettopp spist, og er nå stappmett . Foten har klikka så null trening på meg i dag . Mamma har egentlig tatt dataen min i 3 dager nå pga jeg er så dårlig til å holde rommet, badet og stua mi ryddig .. FML !! Ha en suuuper dag alle sammen, så skal jeg forsette min .. drittdag .
  ÅH HERREGUD SÅ SUR !!! Også omtrent helt like .. er deet muuulig 

  Planer for dagen ?

 • 21


  I morgen skal jeg på yrkesmesse i Kristiansand med klassen, så direkte opp på skolen for å gå på sånn studieting (for å få gjort lekser), så på trening . Så grunnen til antageligvis dårlig blogging i morgen får dere nå ! Med tanke på at dette blir mitt syvende innlegg i dag, så håper jeg dere godtar deeeet .. Bildet over her kunne forresten ikke ha blitt mer random, fyyy så stygt .

  Stressende dag i morgen for deg og ?

 • 32
  NAAAM !

 • 36

  Klokken er allerede seks .. jeg har prøvd å få Kaia til å stikke ned på statoil å leie en film vi kan sitte å stirre på, men neeeida . Tror jeg skal klare å få overbevis henne om at det å se film på en søndag er så sosialt som det kan få blitt . Hun vil jo selvfølgelig heller se på disney chanel da .. Jaja, vi kooooser oss !

  Hva gjør du ?

 • 38

 • 30

 • 25
  Nå hopper jeg i dusjen, så skal jeg rydde rommet .. Det ser virkelig ikke ut, skjønner ikke at jeg kan ha det sånn . At jeg overlever ! Man kan ikke se gulvet en gang, bokstavelig talt . Årh, årker ikke tanken på å begynne . Vel, nå vet dere vertfall hva jeg kommer til å tilbringe dagen min med, he he he !

  Skal du noe spesielt i dag ?

 • 27
  Tar meg en joggings jeg .

  Hva gjør du ?

 • 27


  I dag har jeg vært med JOHANNEEEEE ! Stikk innom bloggen hennes her, dere kommer ikke til å angre . Jaja, dere ser at bildene er seriøse og ? Legg spesielt godt merke til den fine dataen johanne lot meg låne .. hehe ! Ved siden av hennes blir den jo bare ultra baaaaabe .

  Hva har du gjort i dag ?

 • 51
  Shorts/Vero Moda Genser/H&M Jakke/H&M Skjerf/Cubus
  Nå må jeg springe, skal til byen ! Ha en fin dag alle sammen :)

  Tycks ?

 • 32
  Jeg ble vekt av at mobilen ringte når kl var 6 .. kl 6 på en lørdag, haha ! Jaja, jeg stod opp, tok meg en dusj og la meg igjen . Fin start på morgenen egentlig ! Nå har jeg nettopp spist og begynner smått å tenke på hva jeg skal gjøre i dag .. Har ingen planer enda, så vi får se ! Ha en fin dag !

  Hva skal du i dag ?

 • 28


  Nå sier ikke jeg at kakao ikke er godt da .. som også vil si at innholdet i flaska ikke er 'orginaldrikken', haha .


 • 41
  Syyykt deilig med helg, gleder meg til å ligge å sove leeeenge i morgen ! Er så lei av alt som har med skole å gjøre . Har slitt utrolig med å komme meg opp av senga denne uka . Vekkerklokka har blitt utsatt noen minutter for mye kan man si ! I kveld skal jeg til Hanne med jentene, vi skal bake bolleeeeeer . Blir bra ! Ha en fin helg !

  Planer for helga ?

 • 25


  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig joggetur og venter egentlig bare på at Erle skal bli ferdig i dusjen . Som nok aaaaaldri kommer til å skje ! Irriterer meg grønn når andre bruker lang tid i dusjen, men forstår ikke hva folk klager over når jeg gjør det selv .. rart det der ! Tidligere i dag var jeg i byen meg Jenny og Inga .

  Hva gjør du ?

 • 35

  For noen dager siden bestilte vi tur til FRANKRIKE ! Vi skal til en plass like utenfor Paris, rett ved disneyland . Jeg gleder meg som en liten unge, og blir helt vill bare jeg tenker på det (haha) ! Har alltid hatt lyst å reise til Frankrike, og vi var vurdert det mange ganger . Nå er det klart, og reisen er bestilt ! Prikken over i'en er jo at vi skal være rett ved Paris, og kan da dra dit når vi vil .  Vi reiser dagen etter bursdagen min, 24 juni .. haha, yes, jeg får faktisk vært hjemme på bursdagen min ! I fjord var det første gangen på 7 år jeg faktisk ikke var i utlandet på den .

  Vi skal forresten kjøre ned (noe som er null stress for oss, har kjørt til Italia og .. hehehehe), og på veien ned skal vi sove over i Nederland i vertfall en natt . Fordi vi kjenner noen der osv ! På veien hjem skal vi sove over i Danmark .


  Fordi mamma var i Frankrike to ganger i fjord ! UTEN MEG ..

  Har du vært i Frankrike før ?

 • 36


  Bukse/Vero moda Genser/Gina Tricot Skjerf/H&M Jakke/H&M
  Fordi jeg skal bli flink på å legge ut antrekkene mine . Har nettopp spist og sitter vel egentlig bare å trykker på dataen, tror jeg snart stikker til byen en tur .. men gidder ikke gå alene, så må nok ta spørrerunden, haha !

  Hva skal du i dag ?

 • 28
  Random bilder jeg tok raskt i stad bare for at dette innlegget ikke skulle bli så tomt  . Hadde ingen andre bilder
  å bruke, selv om jeg akkurat nå kom på at jeg har noen på lager .. Jaja, dere for nøye dere med emobilder tatt i dårlig lys som jeg egentlig ikke er fornøyd med, he he he .. Årh, jeg er trøtt og sulten .. stikker ned å spiser !

  Hva gjør du ?

 • 27 • 30


  Bilder fra google
  Er det en film jeg skal nevne som har skjært seg inn i hjernen min og blitt der helt siden jeg så den første gang, så er det filmen Anastasia ! Fikk Erle til å gå innom bibloteket å låne filmen, så nå sitter vi her og ser på den . Denne gangen har de den faktisk på dvd, og kvaliteten er myye bedre enn sist jeg så den . Husker jeg leide denne filmen hundre ganger, og ble helt knust en gang de sa at den hadde blitt ødelagt . Haha ! Så hvis jeg skal nevne en film som jeg husker spesielt fra da jeg var liten, så blir det helt klart denne ! Har faktisk laget et innlegg om denne filmen før, fordi jeg hørte igjen sangen 'Once upon a december' .

  Har du en film du er litt ekstra knyttet til ?

 • 42
  Bukse/Vero Moda Topp/Cubus Cardigan/Kappahl
  Nå sitter jeg bare å slapper av, det pøøøsregner ute så den planlagte joggeturen tror jeg virkelig at jeg står over . Orker ikke å gå ut i dette været ! Jeg har fått veeeldig mange spørsmål om jeg kan starte med outfit igjen .. vel, jeg skal prøøøve ! La ut ekstremt ofte før, men sluttet med det av en eller annen grunn .

  Planer for dagen ?

 • 32

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig joggetur ! Skal tøye ut litt nå, så hopper jeg i dusjen . Legg merke til det neeesten ikke merkbare hjertet i kakaoen, haha .. litt søtt var det jo !  Hva gjør du ?

 • 33
  Ja, det er meningen at håret og smykket skal være i fokus på det øverste bildet . Nå er jeg egentlig bare kvalm, vi hadde makaroni til middag .. og jeg spiste det, til tross for at jeg egentlig ikke liker det ! Skoledagen i dag gikk overraskende fort når jeg tenker meg om . Tror ikke jeg skal noe spesielt i dag, bare trene litt tror jeg !

  Hva skal du i dag ?

 • 31

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde