Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

32


Jeg har det fint, veldig fint. Er bare forvirra og skuffa. Er lei meg for hvordan ting har blitt og hvordan alt endte, men vet at det bare går fremover nå. Nå skal jeg tilbringe kvelden med en gjeng herlige venner. 

 • 36


  Føler jeg har gitt dere inntrykk av at jeg er tidenes kjedeligste person? En som alltid holder kjeft og sitter helt stille og stirrer i veggen osv. Gidder ikke gå mer inn på det, men jeg er stikk motsatt. Fine bilder? Min personlige favoritt er nr 3.

 • 26
  Vi ender alltid opp på samme plass når vi er i byen. Veldig koselig cafe da, med verdens beste kakao! Det er ikke stort annet å gjøre uansett, så hvorfor ikke. Hadde en koselig bytur med de fine jentene mine. Sitter bare å hører på musikk nå, jentene kommer ned en tur senere. 

  Hatt en fin dag til nå?

 • 34


  Stikker til byen med Inga og Jenny nå! Utrolig fint vær ute. Er så deilig å kunne gå i skinnjakke igjen! I går var det hele 15 grader her, det er ikke dårlig for å være i slutten av februar. Må springe nå hvis jeg skal komme på tia. Ha en fin dag!

 • 37

 • 20 • 36


  14 grader ute i dag, det er et godt tegn. Er så glad for tiden! Våknet opp ved siden av to fine jenter, samlet sammen alle seks til felles pannekakefrokost. Har hatt en veldig fin dag! Nå slapper jeg av med Hanne, vi har nettopp spist pizza og sitter bare å hører på musikk og snakker.

  Hatt en fin dag? 

 • 18
  Klar for en koselig kveld med de fem beste jentene i heeeele verden. Jeg av alle personer har da også skaffet meg instagram, skjønner ikke en dritt, men det kommer seg vel. Kaller meg noe så kreativt som 'MartineEgeland'!

 • 53
  Fikk rett og slett ikke tid til å blogge i går. Jobbet, pakket og så fikk jeg besøk. Skal forresten bo i et hus og passe en katt frem til torsdag. Blir deilig å bare slappe av et par dager. Denne ferien skal nytes! Nå må jeg springe, må kle og fikse meg ferdig på ikke mer enn 5 min. Skal til byen for å møte Sofie og Inga! Ha en fin dag!

 • 74
  Genser fra Cubus, Earcuff fra Glitter

  Har vært på jobb fra kl 8 i dag morres, gikk en tur i byen med Inga og Sofie etterpå, så kom hjem for en time siden eller noe. Er egentlig utrolig sliten, men skal bite sammen tennene og dra meg opp til en kompis! Ha en fin kveld!

 • 44

  Se her; jeg har venner! Les det søte innlegget herlige Johanne skrev om meg i går (jenta som ikke viser ansiktet på bildene), dere finner det HER!

 • 57

  Jeg misliker det ordet. Får vondt i magen når folk setter ordet perfekt på folk. Hva er perfekt? Kan noen svare på det? Det finnes ingen fasit, derfor burde ingen ha rett til å bruke det. En person som sier det kan mener det positivt, men selv bli satt tilbake av det. Jeg blir ikke sur hvis noen kommer å sier at 'du har det perfekte liv og utseende'. Tenker bare 'Åh, du skulle bare ha vist'. Kaller du noen andre perfekte, så vil vel det si at du selv mener at du ikke er 'bra nok'? Blir deppa av tanken. Sånn som jeg ser det, så er det et ord som gleder få og ødelegger mange.  

  Hadde planlagt å skrive mer på dette innlegget, men plutselig havnet tankene mine på helt andre steder og mistet helt motivasjonen. Vel, håper dere forstår hva jeg ville frem til vertfall. Så kan jeg sikkert fullføre en annen gang. Det er vel bedre med et kort enn langt uansett.

 • 28
  Gjorde dagen min så utrolig mye bedre!

 • 39
  Våkna for ikke så veldig lenge siden. Er veldig mye bedre nå, men hodet og halsen er det ingen forbedringer med. Endelig fikk jeg sove litt lenge. Det er utrolig fint vær ute i dag, synd jeg må ligge inne. Jeg er forresten utrolig sulten akkurat nå, har omtrent bare helt i meg vann de siste dagene. Var nede i stad og sjekka hva vi hadde. Fant et par knekkebrød.. Lykkerus, ånei. Ligger bare i senga og hører på P3, snakker med mine stygge venninner som sender meg bilder av jordbær dyppet i sjokolade, og snakker om smash og lignende. Hat på dere :)

  Ha en finfin dag!

 • 56

  Grunnen til at jeg ikke brukte det 'hysj-bildet' var fordi størrelsen av en eller annen grunn ble helt rar. Begynte å bli litt lei av bildet jeg har hatt en good stund nå, så tenkte at det var på tide å bytte. Spørsmålet er bare om jeg skal ha den jeg har nå, eller versjonen på bildet under? Eneste forskjellen er blå øyner på det under, hvis noen skulle lure.

  Hva synes du?  Har bare ligget på sofaen og spyttet i et glass i dag. Klarer ikke å svelge, utrolig irriterende og vondt. Har også en konstant hodepine som aldri går bort. Feberen har heldigvis roet seg, trodde jeg skulle besvime i går. Tror jeg skal prøve å sove litt nå, må slappe av litt. Er helt anspent i hele kroppen selv om jeg ligger helt avslappet. Weeeird. Nok om det! Tusen takk for alle de søte kommentarene i det siste, dere er virkelig herlige alle sammen! Setter veldig stor pris på det. Lover at blogginga skal bli bedre snart. Føler den er ganske slapp om dagen.

 • 43


  Earcuff fra Glitter

 • 22

  Pleier vanlgivis aldri å bli syk, men nå har jeg da kanskje fått influensa. Lå jo hjemme og spydde forrige uke.. Heelt grusomt, er overbevist om at hodet kommer til å eksplodere hvert sekund nå. Skulle egentlig ha vært i byen med Jenny og Louise, den planen gikk i dass for å si det sånn. Tenkte bare å informere dere, vet ikke hvordan blogginga blir nå. Kommer jo helt an på. Har ikke noen bilder å legge ut, så dere får klare dere uten. Ha en fin kveld!

   

 • 66

 • 76

  Burde kanskje ha tenkt på at de fleste spørsmålene kom til å bli om Sondre. Lite gjennomtenkt, fordi jeg har ganske enkelt fiiint lite lyst å svare på noen av dem. Skjønner at dere er nysgjerrige, så dere skal få svar. Hvor utfyllende de kommer til å bli er en helt annen sak, og det er også min sak :) Noen svar kommer jeg nok til å utfylle mer i senere innlegg. Utrolig mange som har spurt om sminkevideo osv.. hehehehehe. Jeg kan nok få til en 'står og snakker-video', men sminkevideo tviler jeg litt på. Kleint. Mange like spørsmål og, så har bare svart på dem en gang.


  Hvorfor ble det slutt?
  Han fant ut at han klarte seg fint uten meg.

  Kan du lage sminkevideo?
  Tvileeeeer.

  Hvordan går det med deg akkurat NÅ?
  Det går bra! Life goes on.

  Om du kunne fått tilbake en person i livet ditt, hvem ville det vært?
  Forventer dere at jeg skal skrive Sondre her? Vanskelig spørsmål, men det blir nok min kjærekjære morfar.

  Hvordan overlever du hverdagen? Har nettopp fått mitt hjerte knust... Har du noen tips?
  Gå ut, gjør noe hele tiden, tenk at du fortjener bedre, bare omgå folk som gjør dagen din bedre! U can do it.

  Hvordan får du så fin hud?
  Gjør ikke en dritt med den...

  Hvilken sminke bruker du?
  Skrev et innlegg om dette i Desember (dere finner det HER), har ikke byttet siden da!

  Hvordan sminker du deg?
  Normalt, håper jeg.

  Kan vi få høre dialekten din?
  Jaa, eg kan vel få t ein video der eg sidde å snakke om meiningsløuse ting som ingen bryr seg om. Må bare skaffa meg mod nok t å drida meg ud såpass :))))))

  Kan du svare på video?
  Neee

  Er det ikke rart å møte folk på f.eks skolen etter at du har skrevet et veldig personlig blogginnlegg, hvor du skriver at du ikke har det bra osv? Sier de noe spesielt om det til deg?
  Nei, egentlig ikke. Folk forstår, og sier ikke noe. En klem gjør så mye mer!

  Kan du linke noen?
  Jeg linker jo MASSE...

  Kan jeg få møte deg på Hove?
  SEFFERN!  Hva fikk du i snitt til jul?
  Har ikke peiling

  Hva er ditt største ønske?
  Den trenger litt mer betenkningstid..

  Har du kontakt med Sondre? Hvis ikke, hvorfor ikke? Hvis du har, hvordan er det? 
  Nei, det har jeg ikke. Han skjønner ikke hvorfor vi ikke kan være venner, og jeg synes ikke det er rart en plass at jeg ikke vil det. Når det ikke var mitt valg, så hadde jeg aldri klart å se på han gå videre som ingenting. Glemme alt så fort. Kanskje en gang i fremtiden, men ikke nå.

  Hva inspirerer deg?
  Blogger og weheartit.

  Hvordan er ditt forhold til andre mennesker?
  Suuupert. I motsetning til det jeg viser på bloggen så er jeg en ganske livlig person som sjeldent holder munn. Sosial er jeg og, til tider.

  Hvordan tar du bildene av deg selv? Er du avhengig av dagslys eller bruker du blits?
  Stativ og selvutløserfjernkontroll. Er avhengig av dagslys ja, bruker sjeldent blits!

  Hvordan klarer du å få extensionsene til å se så naturlige ut?
  Fargen er helt lik som den på extensionsene. Det er trikset.

  Hvordan sminker du øynene dine?
  Ikke så veldig unormalt, tenker jeg.

  Hvordan er det å bo på et så lite sted som Flekkefjord? Er det mange der som er bitchy? Har du gått ut og opplevd at andre jenter snakker om deg og gir deg blikk? Isåfall, hvordan takler du det?
  Kjedeeeeliiiiiig. Merka det altfor godt før. Heldigvis tror jeg de fleste har vokst opp nå, ellers så er det bare jeg som har lært meg å leve med det. Takle det er bare noe man må.

  Topp 5 sanger atm?
  Atreyu- Stop! Before it's too late and we've destroyed it all
  Adept- No guts, no glory
  Adept- First round, first minute
  Chelsea Grin- All hail the fallen king
  As I lay dying- Paralyzed

  Kan du vise hvordan du har redigert bildet på dette innlegget?
  Husker ikke hvordan..

  Hvor mye penger bruker du på klær i måneden?
  Kjøper svært lite klær. Bor i Flekkefjord, sier alt.

  Når du har outfit, kan du skrive hvor klærne er fra?
  Jada.

  Det ser ut som om at Sondre allerede har funnet en annen? Han kom vist veldig for over det. Var på andre jenter med eeeeen gang. Hva synes du om det?
  Fuck det.. Fint for han at han fant noen som var bedre.

  Hvem er dine favorittblogger?
  Vet egentlig ikke. Topp 3 er nok Sophie Elise, imfancy og Nora alba!

  Angrer du på at du klippet håret ditt kort?
  Nei, men er glad jeg har extensions. Slik at jeg kan variere!

  Har du vinterferie nå, isåfall hva er planene dine fremover?
  Har ikke før i neste uke. Da skal jeg passe på en katt og enten dra en tur til Oslo eller Stavanger,hehe.

  Hvor shopper du? Favoritt butikk?
  Bik bok, H&M, Gina Tricot.. standard butikkene.

  Hva gjør du en dag du har dårlig hårdag?
  Gråter masse og nekter å gå ut av huset. 

  Har du god selvtillitt? 
  Den har blitt bedre.  Hvor høy er du?
  170 cm

  Trener du ofte? Hva trener du? Har du noen gode tips?
  Har vært utrolig dårlig til å trene i det siste pga senebetennelse i foten. Vet ikke heeelt. Fotball og på treningssenter (kondisjon, styrke)

  Hva slags kamera bruker du?
  Nikon D5000

  Hvorfor er du så sykt negativ på bloggen?
  Livet er ingen dans på roser, så hvorfor late som om det er det?

  Kan du vise hvordan du får slike nude lepper? Varer de lenge?
  Har en fantastisk leppestift fra Sephora! Varer til jeg tar det bort, spiser osv.

  Hadde eksen din grunner til å gi opp? Og var du virkelig forberedt på det som skjedde?
  Jeg synes ikke det. Nei, hadde en haug med falske forhåpninger og fikk tidenes spark i magen.

  Er du ikke sammen med Sondre mer?
  Nope.

  Hvorfor vil du ikke legge ut videoer av deg selv?
  Syktsyktsykt kleint. Spesielt med denne stygge dialekta.

  Hvordan fikser du øyenbrynene dine?
  Tegner på en del.

  Hvem gjorde det slutt, deg eller Sondre?
  Komplisert. Jeg skjønte at han ikke ville mer. Hadde jeg ikke gjort det hadde jeg brukt over 1000 kr på å reise til Larvik for å reise tilbake helt knus dagen etterpå. 

  Har du noen klestips til oss?
  Kle dere akkurat slik som dere vil!! Det finnes ingen grenser.

  Hvor er toppen på bildet fra?
  Cubus. Veeeldig gammel

  Har du lyst på smash akkurat nå?
  Dumt spørsmål........ selvfølgelig har jeg det!

  Kan du blogge om selvtillitt?
  Det kan jeg!

  Sårer det deg ikke at Sondre kom så fort over deg? Som på twitter der han skriver; ''Klar for å utnytte kvelden med et stykk fin jente''?
  Veldig.

  Får du noen til å ta bildene av deg?
  Ikke ofte. Bruker vanligvis stativ!

   

 • 89  Hvis dere har noen spørsmål dere føler dere måå ha svar på, så kan dere stille dem i dette innlegget, så svarer jeg i morgen. Looover.

 • 17


  Ble helt sjokkert da jeg fikk beskjed av mamma at vi skulle bake boller. Det gjør vi aldri. Vet det er en eller annen spesiell dag i dag, med tradisjon når det kommer til boller og krem osv, men ikke en gang på denne dagen pleier vi å lage. Måtte trykke i meg statoilboller i fjord. Har jeg ikke blogget sykt bra i helga? Jo. Nå er jeg suuupermett av å ha spist for mange boller med for mye krem på, så tar meg en lur. Ha en fin dag! Hvis noen skulle lure, så er rumpa og hånda på bildene over min mor.
   

 • 0

  ORKER IKKE BLOGGE! HA EN FINFINFIN KVELD! Går ikke an å kommentere på dette innlegget. Vet dere elsker når jeg har kommentarsperre ;*

 • 31


  Dere må høre og se musikkvideoen til sangen over. Lokalband, dødsbraaaaaa!

 • 33


  LAMB OF GOD TIL HOVE!! Åh, det var deilig det. Ble litt vill da det ene storslippet ble Snoop Dogg. Mange misforstod. Selvfølgelig vet jeg at jeg bare kan droppe å gå på konserten hvis jeg ikke vil, er jo ikke heeeelt ute heller. Poenget er at HAN tok plassen til noe annet stort og titusen ganger bedre. Det meste annet hadde faktisk vært bedre. Sorry, men mister doggyboy her får null stemmer fra min side. Aldri likt. Nok om det! Gleder meg som tidens drittunge til Hove, måå bare bli bra.

  Ellers så sovna jeg kl 12 i natt, noe som er det tidligste på lenge. Bravo! Har til tross for min 'tidlig i seng opplevelse' i går vært helt zombie på skolen i dag. I kveld skal jeg trene og prøve å springe litt på mølla. Har jo som tidligere sagt fått senebetennelse igjen, det er vondt og irriterende. Har ikke kjent spesielt til det de siste dagene, så tar sjansen. 

  Planer for kvelden?

  TREKKER VINNEREN AV KONKURRANSEN I MORGEN! Dere kan fortsatt melde dere på HER

 • 25
  Egentlig så har denne dagen vært en dritt dag. Ingenting har gått min vei og har gått i søvne halve dagen. Det snudde seg raskt da jeg og Jenny ankom Louise sitt hus og fant dette bordet! Vi hadde hvitløksbrød, wok, frukt og bær som vi dyppa i varm sjokolade. Dagen kunne vel egentlig ikke ha endt bedre! Selvfølgelig klarte jeg å avslutte kvelden med å sovne på sofaen, classy. 

  Tusen takk for en kjeempe fin kveld, jenter! Dere skulle bare vist hvor crappy denne dagen ellers har vært for min del. U guys are the best  Besøk den finefinefine bloggen til Louise HER, den_er_fantastisk!

 • 17


  Gikk på møte med rockeklubben rett etter skolen (FRK er nå mulig å følge på twitter HER), ligger bare å slapper av nå. Merker magen ikke helt har kommet seg etter helgas sykdom. Jobb og trening i kveld, blir godt å få beveget seg litt igjen. Ikke glem å melde dere på konkurransen i innlegget under!

  Ha en fin kveld!

 • 268

  AVSLUTTET!
  Har fått sjansen til å sette i gang enda en konkurranse for dere i sammarbeid med personligalmanakk.com/no! Denne gangen er det en notatbok dere kan vinne. Likt som sist så er det helt opp til dere hvordan dere vil at notatboken skal se ut. Begynte å lage en selv i stad, bare for å vise kort hvordan det kan bli seende ut. Gleder meg til å få min! Almanakken jeg fikk har jo et design som er lite passende nå. 


  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Skriv e-mail adressen deres i kommentarfeltet (Denne MÅ bli skrevet ned i kommentarfeltet)
  - Like facebooksiden til personligalmanakk HER! (Dette blir sjekket)
  - Like facebooksiden til bloggen min HER! (Dette blir også sjekket)
  Gjerne skriv at dere har likt begge sidene elns.

  Trekker vinneren om 3-4 dager. Da sender jeg en mail til vinneren om at jeg trenger fult navn for å sjekke om personen har likt begge facebooksidene. Derretter får vinneren et gavekort på mail fra personlialmanakk. Enkelt og greit! LYKKE TIL!
  DEG*********************************************************

 • 102

  1.


  2.
  Skrifta skal være i den fargen, og den skal ikke bort. Den er dritkul og skriker badass. Dermed basta. (med mindre jeg ombestemmer meg da, hehe)

 • 33

  En dag skal jeg bort. En dag skal jeg starte på nytt. En dag skal jeg ta kontroll. En dag skal jeg bli sterk. En dag skal jeg forandre meg. En dag skal jeg slutte å skyve ting foran meg. En dag skal jeg gripe sjanser. En dag skal jeg vise folk hva jeg er laget av. En dag skal jeg motbevise drittsekkene som ødela. En dag skal jeg finne meg selv. En dag skal jeg leve livet. En dag skal jeg finne den rette. En dag skal jeg finne en å stole på. En dag skal jeg finne en jeg kan åpne meg til. En dag er du, du og du ute av livet mitt. En dag skal jeg ikke bli misforstått. En dag skal du få se hvem jeg egentlig er. En dag skal jeg vise deg hvor feil du tok. En dag skal jeg oppleve verden. En dag skal jeg stå på egne ben. En dag..

 • 27 • 23
  Gratulerer med morsdagen, verdens flotteste og beste  Bilder fra en gang jeg fikset henne. Fant ikke igjen bildene på dataen, så måtte ta dem fra facebook. Som forklarer den dårlige kvaliteten. Prøvde å stappe i meg et stykke av sjokoladekaka søstra mi lagde. Funka dårlig. Til tross for at jeg ikke får spist en dritt, så er formen mye bedre. Været er helt utrooolig fint ute nå, vil ta litt bilder.. Hvis jeg orker. Ha en fin dag alle sammen!

 • 42

  Jeg er aldri syk, og når jeg først blir det; så er det på en lørdag. Har spydd et par ganger og hatt veldig høy feber. Har heldigvis roet seg nå. Skulle egentlig ha vært på jobb. Utrolig irriterende å miste en jobbdag.. hate it. Bildet under er fra i går. Hadde besøk av 3 søte jenter, helt til jeg måtte spurte ut på badet. Koselig og morsom kveld så lenge det varte! Håper dere alle får en finfin lørdag!  Kjeder meg helt ufattelig mye. Noen som har et eller flere filmforslag? Jeg hater skrekk.

 • 35

  VIDEOEN HAR BLITT GJORT PRIVAT!..............
  Hahaha, anbefaler dere å se denne! Paralellklassen som har laget den. Den har også blitt meldt på Amandusfestivalen som vi skal på i slutten av mars. Flere som skal dit?

 • 24


  Nora Alba. Har ikke ord.

 • 23
  Herregudsåsyktfjortis.

 • 13

  Anna - annaseveryday.blogg.no


  Elizabeth- lizintheuk.blogg.no


  Malin - whh.blogg.no


  Hanna - hannaglosvik.blogg.no


  Maria - mensi.blogg.no


  Nå synes jeg at jeg har vært snill nok på en stund. 

 • 23

  Norske bartender, servitriser og inkastere søkes til Rhodos beste nattklubb Pacha/Toxic. De trenger folk fra 13 juni til 20 august. De tilbyr blant annet: Gode lønnsavtaler, gratis boende, rabatterte priser på div. restauranter. Mer info finner du HER! En av de kjente fjesene som jobbet der i 2011 (også personen som sendte brev til meg om dette) er Paradise Hotel vinneren Carl Eliassen! Siste søknadsfrist er 28. februar 2012. Besøk nettsiden deres HER!

 • 43
 • 83

 • 20

  Marita-Lynn - belovely.creativo.nu


  Hannah - hannahborge.blogg.no


  Malin - melissen.blogg.no

  Anniken - annikenl.blogg.no

  Emma - emmci.blogg.no


  Flere runder? Dere kan melde dere på her.

 • 25
  Min søte søster og meg. Jobb og trening i kveld, så bruker timene før det på å slappe av. Må bare få sagt noe en gang for alle; det at dere skriver dritt om Sondre på bloggen min, får meg ikke til å føle meg bedre. De har blitt slettet. Jeg vil heller ikke høre at 'det må være ekstra ille siden han er på alle jenter når det er slutt'. Jeg vil bare komme over det. Ser ingen hensikt i å sitte spekulere på hva han holder på med nå, det gjør alt bare verre. Jeg vet det går rykter i byen om hva som har skjedd osv. Det at jeg fikk en kommentar om at jeg var utro og at det var derfor det ble slutt.. Fuck deg. Så vidt jeg vet var ingen av oss utro, det er vertfall ikke grunnen. Det er heller ikke vits å spørre meg om hva som er grunnen, fordi jeg er ikke sikker selv. Jeg jobber utrolig mye med å komme over det, så please ikke minn meg på dette hver eneste dag. 

  Jeg er ikke sur, bare sliten av å hver dag måtte gå gjennom de samme spørsmålene og de mange konklusjonene folk har om hva som skjedde. Det er tydeligvis ikke bare jeg som må komme over det. 

  Ellers har jeg hatt en helt grei dag og håper foten lar meg få springe litt i kveld. Ha en fin dag videre :)

 • 13
  Til dere som var bekymret for at grønnfargen ikke skulle gå ut av håret, så kunne det egentlig ikke ha sklidd ut lettere. Håret mitt holder ikke på en damn shit, så var aldri begymret for at det skulle sitte igjen heller. Kanskje det sitter bedre hos folk som har farget/bleiket håret? I don't knooow. Tenkte bare å si ifra :)

 • 28

  Istedenfor å stresse med printscreen tok jeg heller bare enkeltbilder av personer jeg håper er eieren av bloggen. Hope you don't mind. Fine blogger! Trakk tilfeldig. Valgte å bare ta fem stk, for kommer til å trekke fem nye i morgen. Så er fortsatt mulig å melde seg på HER!

  Ingrid -  ingridbjorndal.blogg.no


  Mira - mirajakobsen.femelle.no


  Amanda - amandasorum.blogg.no


  Emilie - emfo.blogg.no


  Elisabeth - silverstone.blogg.no


  Leser du/har du vært innom noen av disse?

 • 352
  Stikker til Haua for å besøke mine kjæære besteforeldre og kanskje andre familiemedlemmer. Hele slekta til pappa bor der, så sjansen for å treffe noen er ganske stor. Siden jeg helt har glemt bort 'anbefaling av en blogg hver søndag' så tenkte jeg at hvis dere skriver bloggadressen deres i kommentarfeltet, så linker jeg et par blogger når jeg kommer hjem igjen. Herregud jeg overgår 'snill-grensa' mi altfor mye noen ganger.

  Ha en fin dag!

 • 0

  Dette spørsmålet er vel det som har blitt stilt flest ganger den siste uken. Erlig talt så vet jeg ikke hva jeg skal svare lengre. De første dagene var det så enkelt som 'helt jævelig'. Jeg prøver så godt jeg kan å ha tankene andre steder, og det funker greit; så lenge jeg ikke er alene. Til folka som treffer meg daglig; prøv å ikke bring opp temaet fjes til fjes. Har vel innsett at jeg bare må komme over det, er ikke vits å sitte å håpe. Har ingen planer om å gjøre ting verre for meg selv akkurat. Tungt å vite at jeg har det så vanskelig, og det virker som om visse andre tar veldig lett på det og egentlig ikke bryr seg. Blir dumt å skrive dette på bloggen, så skal ikke gå spesielt mer inn på det. Føler at hver gang jeg har noe godt i livet, noe å smile for, så blir det ødelagt. Ellers vil jeg bare takke alle som har stilt opp for meg! Det har vært vanskelig å svare på mailene deres, men jeg har gjort så godt jeg kan. Er veldig takknemlig for respons fra folk her i byen og, folk jeg ikke trodde kunne brydd seg mindre om meg har vist at de bryr seg. Jeg vet at jeg kommer over det. Herregud, jeg er bare 16 år. Oppfører meg som om alt kommer til å ende nå. Det er bare hardt å se det på den måten etter å ha fått litt av en knyttneve i trynet. Det eneste jeg virkelig får kjenne på kroppen er søvnproblemene, noe jeg håper går over raskt. Merker godt hvor mye det ødelegger. Føler jeg sitter å skriker etter oppmerksomhet. Jeg ville vel vanligvis ha skrevet noe som at jeg føler at enkelte av dere mener på at jeg skriker etter oppmerksomhet. Ikke denne ganga. 

  Det går ikke bra med meg, men fint. Har et god gjeng med herlige mennesker rundt meg som får meg på andre tanker. Hadde en koselig kveld med Jenny i går, har ikke ledd så mye på lenge. Takk vennen :)  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 65
  Bedre bilde her! Nei, det er ikke redigert, men det er heller ikke permanent. Konditorfarge funker til masse skjønner dere. Går ut når jeg vasker det og det er litt klissete, MEN det er kult. Så i dag og i morgen har jeg altså grønt hår, jeg som plutselig skal jobbe og. Folk tør vel ikke komme innom, en styggere versjon av Shrek står bak disken. Nå kommer snart Jenny ned en tur, vi skal bare slappe av og se film.

  Planer for kvelden?

 • 64
  (Vet ikke hvor jakka er fra, bluse fra Bik bok og bukse fra Vero moda) Tror jeg stikker ned å trener litt styrke. Siden jeg alltid på et eller annet vis klarer å skade meg selv, så har noe skjedd med foten. Vet ikke hvordan, men håper det går over snart. Dvs ikke noe springing på meg i dag! Ellers har jeg vært i litt dårlig humør i dag. En dårlig egenskap jeg har er å bli veldig lett irritert. Det gikk over da min ti år gamle søster ba meg komme over det og leve livet. Iloveyou.

  Ha en fin kveld!

 • 32


  Jeg skal på Hove i sommer. Skal du?

 • 7


  Liten fail-del fra samme video som dette klippet. Jeg er jenta i grønn jakke, u know.. hun som står å tramper i bakken,heh. Det var heller ikke planlagt at Xander skulle slenge Johanne i bakken eller at vi skulle sparke snø på henne, så beklager for det vennen. I går var jeg bare trøtt og sliten etter liiite søvn, var også og spiste pizza med Jenny og Louise på kvelden, derfor ble det ikke blogging. Kom nettopp hjem fra jobb og skal snart ta en viktigviktig telefon som jeg grugleder meg til, blir spennende. Ha en fin dag!

  Planer for dagen? 

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde