Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

15


Fra Eurosko. Glad jeg bestemte meg for å kjøpe dem! Skal gå med dem i morgen, så da blir det bedre bilder i farger og det hele.

 • 24

  Moo


  Lue og solbriller Urban Outfitters Jakke Levi's Bluse Cubus Bukse Bik bok Bag Moo

  Mange som har lurt på hva jeg fikk med meg hjem etter at jeg vant Vixen, og denne bagen kan du vel si at var ''hovedtingen''! Denne er nå kanskje det dyreste jeg eier, og har eid. Haha, det sier litt! Såvidt jeg fikk med meg så har den en verdi på 6000 kr. Noe jeg aldri selv ville ha brukt på en bag, men selvfølgelig er utrolig glad for at jeg nå har! Kommer til å bli brukt masse! Elsker den.

  I dag er det faktisk min yngste lillesøster som har tatt bilder. Flink, ikke sant? Hun gjør selvfølgelig ikke dette frivillig da, må alltid bestikke henne med is eller lignende for at hun skal si ja. Nå tror jeg at jeg skal prøve å bestikke henne med på en liten tur til byen. Skal ned å se på noen sko jeg har siklet på en lang stund, men vært usikker på om jeg skal kjøpe. Forhåpentligvis blir de med meg hjem i dag!  

  Noen av dere husker nok venninnen min Malene, som har vært på bloggen mange ganger? Vel, hun er med i en konkurranse på facebook om å vinne en photoshoot hos en fotograf. Hun har utrolig lyst å vinne denne, og jeg vil gjerne hjelpe henne med å gjøre nettopp det! Hadde satt veldig pris på hvis dere hadde villet trykke HER og så stemt på Malene Wilhelmsen (enelam.blogg.no)! Takk på forhånd :)

 • 27

  Et innlegg om hvilke hårprodukter jeg bruker har vært etterlengtet i lang stund. Jeg har ikke hatt ork til å skrive noe om det før nå, fordi jeg egentlig aldri har brukt noe annet enn helt tilfeldig shampoo og balsam. Rett rundt jul mottok jeg en pakke med hårprodukter fra TRESemme. Jeg er utrolig fornøyd med disse! I tillegg til at det er salong-kvalitet, men ikke salong-pris så passer det perfekt for en fattiglus som meg. Jeg har egentlig en balsam og, men den gikk selvfølgelig tom for noen dager siden og da havna den automatisk i søpla uten noen ettertanke på at jeg kanskje burde ha spart på flaska. Balsam-flaska er helt lik shampooen, bare i hvit! Hvis dere skulle lure på hvorfor jeg aldri har brukt noe mer enn bare standard-hårprodukter, så er det fordi jeg har ganske sundt hår, så har ikke følt at det har vært nødvendig med noe mer. 

  Som jeg skrev over her så har jeg aldri vært spesielt nøje på hva jeg har i håret mitt, det har alltid vært helt tilfeldig hva jeg har puttet i håret av shampoo og balsam. Fra nå av skal det ikke bare stå ''Shampoo og balsam'' på handlelista til pappa, men TRESemme bak! TRESemme ville gå ut med produkter med ordentlig kvalitet, men som var prisvennlige for oss som bruker opp alle pengene på skolemat. Siden jeg ikke har kjøpt disse i butikk selv, så har jeg ikke helt greie på akkurat hvor de seller, men har vertfall sett shampoo og balsam på Spar! 

  Hårskum har jeg aldri tenkt på å bruke før jeg mottok denne! For en person som meg, som har så glatt hår at jeg ikke kan ha hestehale i håret etter jeg har dusja (den sklir bare ut), så funker denne perfekt! Putter den i håret når det fortsatt er litt vått, og tar det i fra bunnen og ut til hårtuppene. Denne er også med å beskytter håret mot varme! Fant ikke denne på Spar-butikken her i byen, men den finnes vel andre steder.

  Shame on me, men jeg har heller aldri brukt varmebeskyttende før jeg mottok denne. JEG ELSKER DEN! Extensionsene mine har aldri vært lykkeligere (haha), de har heller aldri sett bedre ut. Holder mye bedre! Håret blir så utrolig glatt og fint når jeg bruker denne før jeg retter extensionsene. Produktet lukter helt herlig og funker bare utrolig bra. Fant heller ikke denne på Spar-butikken her i byen, men så bor jo jeg i Flekkefjord da. Hehe.

  Denne hårsprayene er den eneste som klarer å holde mitt ukontrollerbare hår på plass! Har prøvd alle slags hårsprayer, alt fra billige på Coop til dyre salong-sprayer, men ingen av dem funker så bra som denne! Har som sagt helt stritt og glatt hår, og så godt som ingen produkter holder i håret mitt. Heldigvis for meg fant jeg denne, og det skal mye til for at jeg skal bytte til en annen! Den må brukes med måte, for håret blir riktig nok ganske stivt hvis mengden blir for stror. Denne fås kjøpt på Cubus! Det finnes også en annen i rosa, men foretrekker helt klart denne. Har den rosa i små versjoner da, til å ha liggende i veska. 

  Håper dere likte innlegget! Får forresten helt utrolig, ufattelig, sykt mange spørsmål om sminke. JA, jeg skal lage både produktinnlegg om sminken min OG vise hvordan jeg sminker meg. Dette kan jeg dessverre ikke gjøre enda, i og med at det er hemmelighemmelig. Gleder meg bare mer og mer til jeg kan begynne å skrive om det! Blir nok en liten stund til, men forhåpentligvis går tiden fort. Tenkte det var like greit å nevne det i dette innlegget :)

 • 26
  Bukse, topp og jakke Bik Bok Solbriller og lue Urban Outfitters

 • 29


  Solbriller HER

  Jeg skrev jo i innlegget i går at jeg skulle sove et par timer. Det endte opp med at jeg sovna og ikke våkna før vekkerklokka ringte i dag morres! Egentlig ganske greit med 12 timer søvn natta før første skoledag etter ferie. Trodde at Jenny skulle til Kristiansand i dag. Lot derfor kameraet ligge hjemme, håret opp i en sjafsete hestehale og hev bare på meg det første jeg fant på gulvet. Viste seg at det var neste mandag hun skulle bort, hehe. Litt deilig å slippe å posere i skolegården for en dag.

  Jeg savner litt å skrive lengre innlegg, og har tenkt litt på å begynne med deg igjen. Selvfølgelig i små mengder sånn som tidligere. Sitter inne med en del ting og tang som jeg gjerne skulle fått ut skjønner dere! Nå er jeg ikke like emo som jeg var tidligere da. Jeg tror forresten ikke at jeg har takket for all tilbakemelding for det innlegget jeg skrev for noen uker siden (undertøysbildet-innlegget)? Grunnen til det er fordi jeg ikke har tenkt noe mer på innlegget etter at jeg posta det. Har ikke turt. Er uansett utrolig takknemlig for alt det fine dere har skrevet til meg!! Dere aner ikke hvilken utrolig lettelse det var å skrive om det, og det hjalp meg utrolig mye. Jeg klarte endelig å snakke om det til venninnene mine og. Jeg har så mange fine folk rundt meg! Tusen takk.

  Noe dere vil lese om?

 • 21


  Endelig en tur i bakken igjen! I og med at de fleste steder er stappfulle og det stedet vi egentlig skulle var stengt, så stakk vi til Krågeland. Veldig lite, og blir ganske kjedelig etter hvert, men deilig å stå på ski igjen var det uansett. Etter å ha fått litt for lite søvn i natt er jeg helt utkjørt nå, så skal sove et par timer. Kanskje ikke det smarteste jeg kan finne på nå på kvelden, men tviler på at jeg hadde klart å holde meg våken uansett. Hvis dere skulle lure så er ikke bildene tatt med speilrefleks nei. 

 • 29


  Endelig har jeg også skaffet meg en etterlengtet Levis shorts. Har prøvd på så utrolig mange forskjellige shortser, men ingen har sett bra ut på. I Berlin gikk vi på en bruktbutikk kalt ''Garage'', og der fant jeg mange Levis bukser. Var veldig vanskelig å finne noe fint, og jeg visste jo egentlig ikke om det kom til å se bra ut. For når de var lange så de helt grusome ut. I tillegg så er selve klippinga skummel, det er jo ingen vei tilbake hvis det blir skeivt eller hvis man klipper for kort. Et lite tips til dere som klipper, tenk nøje gjennom før dere gjør det. Klipp heller små remser og prøv på shortsen innimellom, i stedet for å klippe av i et ''passende område'' for så å finne ut at, nei det ble for kort. Eller ups det ble skeivt, også er den for kort til at man kan rette på det. Er veldig fornøyd med hvordan min ble seende ut! Jeg har størrelse 30 i waist, og har mest sannsynlig en mannemodell siden det er knapper på den og ikke glidelås. Selvfølgelig 501, den modellen ser best ut. Siden jeg er likblek får dere ikke bedre bilder med den på før jeg stikker til Tyrkia i slutten av April. Gleder meg så til sol og varme.

 • 25


  Kjole og veske Cubus Jakke Choies.com Solbriller Urban Outfitters Sko Dr.Martens Smykke ?

 • 28


  Jakke H&M Genser Cubus Smykke, bukse og solbriller Bik Bok Sko Dr.Martens

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg har veldig sansen for svart. Atter et nesten helt svart antrekk! Elsker den nye gjennomsiktige jakka, tror den kan bli veldig kul til mye forskjellig. Har vært på en koselig tur til byen med Inga og Jenny. Nå ligger jeg bare på sofaen og slapper av, må på jobb på Trimeriet i kveld. Kjedelig på en fredag, men må man- så må man. Får se om jeg gidder å trene etterpå, eller om jentene har en kjempe kul plan for hva jeg ellers kan gjøre. Ha en fin dag videre :)

 • 10


  Søteste Malene ble 18 år på onsdag, derfor planlagte vi et lite suprise-party med bare et par stykker hjemme hos Johanne i går. Var kjempe koselig! Gratulerer så mye med dagen (igjen, og på etterskudd), Malene 

 • 29  Kjøpte denne på en bruktbutikk i Oslo som jeg ikke husker navnet på. Love it!

 • 10

  Takk for en kjempe fin dag, jenter 

 • 30


  Bukse Bik Bok Solbriller og genser Urban Outfitters Jakke og veske Cubus

  Nå sitter vi på Oslo S og venter på toget som går om ca 20 min! De siste timene har vi bare vandret rundt i Oslo og sittet på Fridays i nesten 2 timer. Gleder meg veldig til å komme hjem nå! Drasser på såå mye bagasje, så skal bli deilig å få hevet alt i fra meg når jeg kommer hjem. Ha en fin kveld!

 • 24  Nå sitter vi bare å slapper av på hotellrommet! Skal snart prøve å komme oss på rett trikk for å gå på et møte, haha. Dere aner ikke hvor lost jeg føler meg hver gang jeg skal ta trikk eller buss her i Oslo! T-banen går heldigvis fint. Vi tar natt-toget hjem i kveld. Etter møtet skal vi bare vandre rundt i Oslo, og møte fineste Louise som også er her. Blir koselig, har ikke sett henne på lenge! 

  Ha en fin dag alle sammen! :) 

 • 31
  Bukse Bik Bok T-skjorte Weekday Jakke Choies.com Lue og solbriller Urban Outfitters

  Nå må jeg springe! Vi skal ut å spise. BYEEEEEEE

 • 36

  Dere aner ikke hvor sjokkert og utrolig glad jeg ble da de ropte opp navnet mitt på scenen! Jeg var så nervøs at jeg ikke husker en dritt av hva som skjedde, aner ikke hva jeg sa da jeg sto på scenen heller. Mest sannsynlig noe helt på trynet, haha! Hadde virkelig ikke trodd at jeg kom til å vinne! AAAH, JEG BLE (og er enda, forsåvidt) SÅ GLAD!! Har egentlig fortsatt ikke gått opp for meg. TUSEN TAKK til alle som har stemt på meg  Det betyr så utrolig mye.   Hadde en kjempe fin kveld i går! Fikk snakka med så utrolig mange flotte folk! Vil egentlig bare at alt skal gjenta seg igjen. Har litt lyst å begynne å ramse opp alle de fine folkene jeg traff i går og hvor hyggelige de var, men det hadde blitt litt mye. Kan nevne at Stian Blipp visste hvem jeg var når jeg skulle hilse på han, og at han tydeligvis fulgte meg på instagram. Etter denne gledelige nyheten overfalte jeg han. Stakkars grisedeilige gutt. Uansett, hadde som sagt en kjempe fin kveld med utrolig fine folk! Takk til alle som gjorde kvelden så bra :)

 • 25

  Fikk redigert videoen fra Berlin på toget, så poster den bare nå! Skal fikse meg og møte de andre om ikke så lenge. Gleder meg veldig til i kveld! Satser på at det blir bra. Får vel egentlig bare begynne å fikse meg nå, for sjansen for at jeg noen gang kommer til å bli fornøyd er lik null. Haha! Ha en fin dag :)

 • 17


  Bukse Bik Bok Skinnjakke Carlings Skjerf og veske Cubus Lue Lindex T-skjorte Weekday Dongerivest Blend of America (Klippet og satt på nagler selv)

  Har ikke gjort stort i dag bortsett fra å sove og se på SOA. Reiser jo som sagt til Oslo i morgen, og som jeg har sagt mer enn en gang så hater jeg å pakke. Har enda ikke begynt og toget i morgen går halv 8. Må snart legge meg hvis jeg skal klare å komme meg opp av senga. Er hjemme igjen torsdags morgen, så skal ta natt-toget hjem på onsdagen! Gleder meg veldig mye til Vixen nå kjenner jeg. Spesielt til å treffe alle folkene! Hva jeg skal i Oslo på tirsdag og onsdag er hemmelig inntil videre. Blir veldig bra! Føler meg så heldig som får være med på alt dette, og det er baare på grunn av dere! Tusen takk!

  Jeg har tidligere fått mange spørsmål om jeg kan gjøre sånn at det går an å ''følge'' min private profil på facebook. Noen har lagt merke til og kommentert det allerede, men nå er det altså mulig! Heter ''Martine Rødland Egeland'' på Facebook. Godtar ikke venneforespørsel fra folk jeg ikke har peiling på hvem er! 

 • 44


  Lue, skjerf og veske Cubus Cardigan ? Tights og sko H&M 

  Jeg gadd å trene!! Er så overrasket over at jeg trente på en lørdag at jeg feirte med sjokolade. Nå må jeg springe i dusjen før jeg stikker ned til Hanne, vi skal spise kyllingvinger og bare slappe av! Gleder meg, er så utrolig sulten. Ja, jeg gikk med dette i Berlin og (kriiiiseee), men min tankegang går sånn at så lenge jeg ikke har postet antrekksinnlegg av det før, så går det an å gå med det- og blogge om det, flere dager. Dessuten var det mange som lurte på hvor de forskjellige plaggene var fra. Vær så god. Kos dere i kveld!

 • 27

  Det var så ufattelig deilig å komme hjem igjen etter altfor mange timer i buss! Hadde egentlig planlagt å blogge i går, men fant ut at jeg ikke orket. Må vel egentlig skjerpe meg litt på det området. Til slutt ender jeg vel opp med å slutte, fordi jeg er så lat. Hehe. Har kjøpt inn en del godteri som jeg så klart ikke kommer til å klare å holde meg unna. Planen er å trene i dag, men siden det er lørdag kommer det nok ikke til å skje. Skal til byen for å møte Hanne og Inga om ca en time, blir koselig! Stikker som sagt til Oslo på mandag, og med mindre jeg er opptatt hele dagene der så blir det nok blogging. Jeg har funnet sånn halvveis (kanskje) ut hva jeg skal gå med på Vixen Blog Awards. Det enkle er ofte det beste, og håper virkelig det stemmer i dette tilfellet.  Skal prøve å pimpe det liitt, men som dere kanskje har skjønt så er jeg verken fan av å gå i verken kjole eller høye hæler (klarer faktisk ikke å gå på høyhælte sko, så det kan bli interessant). Vurderte faktisk helt frem til i går og bare gå med boots, men tenkte ''Martine, skjerp deg''. Nå må jeg gjøre meg klar til bytur! Ha en fin dag :)

 • 31  Holdt på å drite i buksa da vi gikk inn på Urban Outfitters og det kommer bort en tysk gutt og sier ''Heeey, I know who you are!!'', så begynte han å fitle med mobilen og fant frem instagramprofilen min. ''This is you, right?'', og tror dere ikke det var det og. Dødskult, litt creepy, men fun! Haha, hva er sjansen for deeet.. Har var fotograf, så fikk et visittkort med en hjemmeside som jeg skal sjekke ut etterpå. Dagens lille hendelse! Ellers har vi fått handlet litt mer, jeg har selvfølgelig omtrent ikke funnet noen ting. Litt kjedelig, men får nok handlet litt når jeg skal til Oslo i neste uke! I morgen skal vi hjem igjen. Blir nok ikke så veldig festlig i buss hele dagen, men satser på at jeg får sovet like mye på hjemturen som på veien bort. Blir ikke blogging i morgen da, men nå kjenner jeg egentlig at jeg gleder meg veldig til å begynne å fokusere litt på blogg igjen. Håper dere har hatt en finfin dag!

 • 21

  Har hatt en helt grei dag i dag. Vi har bare gått litt rundt forbi og kjøpt litt ting. Vi så en veldig spesiell film som ingen av oss skjønte poenget med. Eller vertfall de som hadde klart å holde seg våken gjennom hele og kunne si noe til den. Glemte egentlig litt bort å ta bilder i dag, og ble ikke fornøyd med noen av de som ble tatt heller. Skal bli bedre i morgen! Uheldigvis skal vi hjem igjen på torsdag. At vi gidder å KJØRE (ja, vi må faktisk kjøre med buss og ta ferje) til Tyskland på mandagen og hjem igjen på torsdagen er ganske utrolig egentlig. Jeg sov heldigvis ca hele turen fra Kristiansand til Tyskland, skjønner ikke hvordan jeg klarte det. Nettet er ikke verdens beste her, så har sittet en goood stund for å få lastet opp bilder! Vi har ikke nett på hotellrommet, så sitter å loader masse episoder av SOA mens jeg er i resepsjonen. Slutter av her nå, kan heller prøve å oppdatere tidligere og heller to ganger i morgen! Håper dere alle har hatt en fin dag :) Gleder meg til å komme ordentlig i gang med blogginga når jeg kommer hjem igjen, har vært veldig sløv i det siste. 

 • 36

  Klarer egentlig ikke helt å fatte at jeg reiser til Berlin i natt. Jeg har ikke begynt å pakke og såvidt tenkt på hva jeg skal ha med meg. Tror jeg skriver det hver gang jeg skal noe, men jeg er virkelig dårlig til å pakke! Helt sykt dårlig faktisk. Ender alltid opp med å såvidt bruke noen av de klærne jeg har pakket med. Jeg glemmer ALLTID tannbørse! Uansett hva! Selv om det er det første jeg pakker, så klarer jeg alltid på et eller annet vis å somle den ut av baggen igjen. Dette skulle egentlig bli tidenes mest effektive dag, men den har overraskende nok blitt det stikk motsatte. Hehe. En slapp søndag med andre ord!  I dag er siste sjanse til å stemme på meg som ''Beste dagens outfit'' i Vixen!! Tusentusen takk til alle som har vært med på å stemme meg frem til å bli finalist! Betyr virkelig mye. Dere kan gi deres stemme til meg HER!

 • 22
  Hadde likt å visst hvor mange timer jeg har sittet her gjennom livet mitt, spesielt hvor mange penger jeg har brukt.

 • 22
  Skinnjakke Carlings Blazer Monki Bukse og solbriller Bik Bok Belte Gina Tricot Veske Cubus

  Sjansen for at det kommer en kommentar  her der det står ''åj, det så kaldt ut'' er ekstremt stor. Jeg hadde ikke gått sånn her kledd hvis jeg hadde frøset ræva av meg :) Sola har stekt i hele dag, og jeg har nesten vært litt for varm. Dessuten så går jeg alltid med ull på hvis jeg går med ''tynne'' jakker, noe som hjelper veldig mye. Jeg har også på skjerf og hansker, men tar det av før bilder. Hvis jeg fyrser, så kler jeg på meg :) Tenkte bare å fortelle dette enda en gang, så slipper dere å bekymre dere om at jeg er kald! Hehe. Ellers har jeg fått gjort en del ting jeg måtte ordne og vært en tur i byen med Inga. Skal bare slappe av litt nå før Hanne kommer opp en tur! Planene for kvelden er enda litt usikre, men tror bare vi skal slappe av og være usunne. FUCK TRAINING AND HEALTH, EAT MORE CHOCOLATE

  Ha en fin dag videre :)

 • 30


  Lue Oslove.no Jakke Cubus Bukse Bik Bok T-skjorte Junkyard.com 

  Nå har jeg begynt å tenke veldig på hva jeg skal pakke med meg av klær til Berlin, og ikke minst hva jeg skal pakke med meg til Oslo. Hva skal jeg gå med på Vixen? Haha. Jeg har 2 kjoler og eier ikke et eneste par med høyhælte sko. Dette blir bra, Martine! Jeg er veldig dårlig til å pynte meg. Nå skal jeg bruke litt tid på å svare på mail. Det er jeg så ufattelig sløv til.. dårlig egenskap! Ha en fin kveld :)

 • 13  Vi skal lage reklamefilmer, så  i dag har vi vært på møte med de forskjellige bedriftene vi skal lage for. Kunne med andre ord sove lenge og gå hjem tidlig! Passa meg veldig bra kjenner jeg. Vi har bare gått rundt i byen og sittet på standard cafeen. Utrolig fint vær i dag, og var ganske varmt og! Spesielt å sitte i solsteiken på cafe. Tror ikke jeg har nevnt det før, men jeg reiser til Berlin neste uke! Vi skulle egentlig på klassetur til Praha, men det ble selvfølgelig ikke noe av. Da fikk vi heller beskjeden ''Hei, vi reiser til Berlin om 2 uker''. Saldoen min har stått veldig fint på 0 kr og 41 øre hele denne uka, så håper at lønningene mine kommer fort som faen. Vi reiser på mandag og kommer hjem på fredag! Jeg skal prøve å forhåndsskrive noen innlegg, og høre om jeg kan få blogget der borte. Uka etter det har vi vinterferie, og jeg stikker til Oslo på blant annet Vixen blog awards. Gleder meg!! 

  Etter 10 februar går det ikke an å stemme på finalistene til Vixen lengre, deeet er ikke lenge til. Så dere kan fortsatt stemme på meg HER! Tusen takk til alle som har stemt til nå :)

 • 27


  Sko Vet ikke Bukse Bik Bok Skjorte Sand Jakke Urban Outfitters Vest Y&K 

  Har ikke blogget på et par dager fordi jeg har vært syk. Var egentlig ikke så veldig gira på å vise trynet mitt i dag, men tenkte shittpåååå. Var hjemme fra skolen i dag og, men ble veldig mye bedre i løpet av dagen, så var en liten tur i byen med Jenny. Trengte virkelig å få litt luft. Er det noe jeg ikke klarer så er det å ligge/sitte stille over lengre tid. En ting er jo at jeg har litt problemer med ryggen, så hvis jeg ligger/sitter for lenge i samme stilling så blir det baare helvete, en annen ting er at jeg såvidt klarer å gå på kino fordi jeg blir så rastløs av å sitte stille så lenge. Haha! Skal nok være tilbake på bloggfronten igjen nå. Kunne nok ha fått presset inn et par innlegg, men har virkelig ikke orket. Nå skal jeg se Sons of anarchy med Jenny. Ha en fin kveld!

 • 55
  Bukse Bik Bok Jakke Levi's Skjorte Monki

 • 21

  De siste dagene har jeg sovet altfor lite, nesten ikke vært hjemme og ellers hatt det veldig fint. Var i Kristiansand en tur på fredag, sov et par timer da jeg kom hjem, så stakk jeg ut. Var på jobb i går, sov et par timer da jeg kom hjem og gikk ut etter det. Våknet ikke før 15.00 i dag, kan ikke beskrive hvor deilig det var å endelig få sove lenge. Er egentlig bare helt kjørt nå, og ligger å vurderer om jeg gidder å blogge mer enn dette innlegget i dag. Hvis ja, så må jeg jo nesten reise meg fra senga. Noe som er stress. Skal tenke på det, haha. Ha en finfin kveld :)

  FORRESTEN: Vet om ei jente som hadde blitt utrolig glad hvis dere hadde viet 2 sek av livet deres for å trykke HER og stemme på henne! Alt du trenger å gjøre er å trykke på stem-knappen, så er din stemme gitt. Burde vel egentlig ha spurt om dette tidligere, siden det bare er 5 timer igjen av stemminga, men har ikke hatt mulighet før nå. Takk på forhånd, dere er gode!
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde