Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

42
Som dere kanskje har merket (?) så liker jeg blåbær muffinsen best . Er så sinnsykt lei av sjokolade + sjokolademuffinsen smaker egentlig ikke noe godt . Nå sitter jeg og Jenny og ser på Switch, som går på tv norge . Når det kommer til de 2 siste bildene, så sier jeg bare; hva er vel ikke dagen uten et par stygge 'hei jeg angriper muffinsen min' bilder ? Hoho .

Hvilken muffins liker du best ?
 • 38
  Jeg tror jeg glemte å si det (?), men i går var jeg på 'gjenforening' med klassen ifra barneskolen . Vi var på pizza inn og etter det vimset vi bare rundt ! Huset mitt ble invandert, for pluttselig kom folk på at vi skulle gå hjem til meg, huff ! Alt i alt var det en grei kveld . Tok ikke så mange bra bilder, men det går vel greit ?
  Denne dingsen henger på skolen, vi lagde den i 2 klasse . Dritfin, right ?

  Hva synes du om bildene ?
 • 42
  Bukse Bik bok Smykker Cubus og Har ikke peiling T-skjorte Cubus Topp Cubus

  Hva synes du ?
 • 52
  Jeg kaller det hettejakke, men har hørt masse annet . Hahaha, usakelig ? Ja, jeg vet . Det er bare det at jeg har blitt helt forelsket i hettejakka mi, den er så utroolig deilig ! Har store planer om å flytte inn i den . Har forresten blitt vurdert her, og kommet med på denne topplista !

  Hva kaller du disse herlighetene ?
 • 41
  Jeg som trodde at nå var våren her ! I dag er den her sånn halvveis, kan man si .. Det er opphold i 15 min, så begynner det å regne, så er det opphold igjen osv . Sånn har det holdt på helt siden i dag mårres ! Utroooolig kjipt . Jeg var nettopp en liten tur i byen . Det var kjempefint vær da vi gikk ned, da vi skulle hjem igjen måtte vi springe . Det pøøøs regnet ! Huff, tragiske greier . Synes at været kan holde seg til å være fint ! Et helt ekstremt pent bilde under her jammmn ..
  Hvordan er været hos deg ?
 • 75


  Må bare si; tusen takk for alle de søte kommentarene jeg får av dere ! Jeg blir så uuuutrolig glad for hver eneste en, setter veldig pris på det . Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg sluttet å blogge for århundre siden .
 • 35
  Ja, jeg er personen som går med sko til de omtrent detter fra hverandre . Jeg gikk på begge disse skoene da de så ut sånn som de gjør på bildene, var litt plagsomt, men det gikk fint . Som du kanskje ser så har jeg vært så desperat at jeg faktisk har prøvd å stifte de hvite skoene ! Det funket for noen minutter, haha .

  Går du også med skoene dine til de ser omtrent sånn ut ?

  Jeg har forresten blitt vurdert her ! Er veldig fornøyd med det hun skrev . Besøk bloggen til Mari-Elena, hun har en veldig bra  blogg med et nyydelig design .
 • 65
  Lyst å være snill ? Stemm på meg i blogg VS blogg her !
 • 51  Blomstrete topp Cubus Hvit topp Cubus Skinnjakke Vero Moda Buksetights Vero Moda

  Hva synes du ?     
 • 33
  MED PÅSKEFERIE ! Liker tanken  på at jeg ikke skal på skolen på mandag, skal virkelig nyte de få dagene vi får fri . Har ikke så store planer for ferien, men skal til Ustaose for noen dager i slutten . Vi skal til onkelen og tanta mi sin nyyyydelige hytte ! Gleder meg . Håper bare ikke at mamma og pappa kommer på en så sinnsykt smart ting som at vi pluttselig ikke skal reise alikevell, pga dårlig vær eller noe . I dag hadde vi påskefrokost på skolen, det var faktisk veldig koselig ! Etter skolen jogget jeg en tur . Har ingen planer for kvelden, tror bare jeg skal slappe av . Ønsker dere alle en kjempe fin påske !
  Hva skal du i påska ?
 • 28
  Jeg snakker om rullekaka vi lagde på skolen i dag . Den var god, men holy shitt så søt den var, ble jo mett med en gang . Skulle egentlig ha vært nede å spist middag nå, men vi skulle ha noe spaghetti lignende greier . Så jeg stod lett over den retten ja ! Skal på trening litt senere . Ha en fin dag videre !  Hva er dine planer for resten av dagen ?
 • 33
  Fin overskrift ? Det regner ute, og jeg hater det . Er det en ting jeg hater mer enn snø, så er det regn ! Jeg ble faktisk hentet på skolen i dag, det blir jeg aldri . Måtte bare sende melding å spør siden jeg gikk med tøysko og skinnjakke . Perfekte klær å gå med i regnet ja ! Hadde egentlig tenkt å ta meg en joggetur da jeg kom hjem ifra leksehjelpen, men siden jeg bare hadde 2 timer før jeg skulle på konfmøte og det regnet ute, droppet jeg det ..
  Hvordan er været hos deg ?
 • 42  Smykker Cubus og har ikke peiling T-skjorte Cubus Skinnjakke Blend Bukse Bik Bok

  Hva synes du ?
 • 32
  Som jeg skrev i forje innlegg, så var jeg på viking-brann ! Lyst til å gjette en gang hvem som vant ? Viking ! Må være den beste kampen jeg har vært på, det var så syykt god stemning . Hele 3 mål i første omgang ! Kampen endte 4-0 . Sykt fine ansiktsutrykk på brann supporterene når målene bare rant inn, haha . Den posetiviteten de hadde i begynnelsen av kampen forsvant etter hvert ja . Vi vandret rundt i byen i evigheter for å finne en plass å spise . Jeg følte meg som en turist ! Haha, virkelig . Jeg tok bilder av alt ! Uheldigvis hadde jeg ikke med kamera, så alle bildene ble tatt med mobilen . Jeje, går sikkert greit det ? Hvertfall; det var syyykt herlig

  Så du kampen ?
 • 25
  Nå kom jeg nettopp ut av dusjen . Har jo gått med avisene .. tortur ! De presser på meg 40 aviser (!), huff . Det høres kanskje ikke så mye ut, but trust me, det er det ! I dag skal jeg til Stavanger for å se Viking-Brann . Hvem vinner ? Psh, viking selfølgelig ! Jeg er sååå trøtt akkuratt nå . Hvis jeg legger meg ned, så vedder jeg på at jeg sover innen 1 min . Kommer nok ikke fler innlegg i dag . Dere får ha en fin dag alle sammen !
  Hva er dine planer for dagen ?
 • 35

  Haha, for noen bilder ..

  Hva synes du ?
 • 25
  Uu, fin overskrift . I kveld skal jeg opp til Marie og Karoline, blir koselig . Vi skulle spise taco, se på film osv . Gleder meg ! Jeg har merket at jeg er litt 'furten' for tiden . Har gått rundt å tenkt på hvorfor, og jeg har funnet det ut (!), det er pga været . De siste dagene har det vært helt grått ute . Heldigvis har det ikke regnet så mye at jeg har lagt spesielt merke til det ! Nå skal jeeeg .. nei si det, tror jeg skal kaste de 5 tyggisene jeg la på bordet mens jeg holdt på med dette innlegget ? Ja, jeg er en tygger . hahaha  Hva er dine planer for kvelden ?
 • 35
  Nå er jeg mett, har spist for mye pizza - huff . Nå må jeg ta på meg noe annet enn joggebukse, vet bare ikke hva .. I kveld skal jeg på UKM, Thale og Malene skal opptre med egenskrevet sang, gleder meg til å høre dem opptre . Haha, det var vist bare under 10 innslag i år ! Jeg har vært med på UKM en gang selv, haha . 2-3 år siden eller noe ! Jeg sang en sang med Malene . Da var det rett under 30 innslag, kan huske vi ventet i evigheter ! Nå må jeg stikke å lete etter noen brukbare klær .. Kommer til å ta sånn omtrent femhundreogsekstitre år, så burde vel starte snart .


  Haha, 'pent' !

  Har du vært/ skal du på UKM i år ?
 • 23
  Haha, dritteit overskrift . Jeg er litt overtrøtt i dag ! Nå sitter jeg, Kaia og Astrid og ser på paradise hotel . Eller .. egentlig ikke, pga de eviglange reklamene som til sammen sannsyneligvis er lengre enn selve programmet (tragisk og irriterende) ! Tilbake til 'home alone' greia, vi skal være hjemme alene til i morgen ettermiddag/kveld eller noe . Blir nok koooselig ! Vi har spist poppkorn og litt sånn . Nå er det back to paradise, adiòs !
  Liker du å være hjemme alene ?
 • 27
  Liker du iskaffe ?
 • 23
  Lyngdal ! Har vært der på utplassering . Jeg besøkte KVS, idrettslinje . Det så veldig bra ut, og det vi fikk innblikk i var dødsbra . Så har på følelsen av at jeg kommer til å søke på den skolen når den tid kommer . Andreas, en av lærerene har jeg møtt 2 ganger før, han er kjempe hyggelig . Noe av det de snakket mest om, var hvor godt miljø de hadde på skolen osv . Noen elever bekreftet det senere ! Min opplevelse der var hvertfall veldig bra, og det at jeg kan få holde på med trening osv mens jeg går på skole som et slags fag er sykt rått .
  Hvilken skole var/skal du på utplassering ?
 • 25
 • 27
  Er det noe jeg hater så er det prøver !  Hver eneste gang vi skal ha en, sier jeg til meg selv uken før at jeg skal øve som bare faen, men skjer det ? Neidaa, det ender med at jeg sitter kvelden før å leser meg til døde .. Dårlig vane ? Hm, jeg synes nå hvertfall det . Denne uken skal vi ha prøve i matte og naturfag . Matte sier vi går greit, men naturfag har jeg fortsatt ikke klart å bli venn med igjen ! Får sikkert 2-3 (noe sånt) på begge prøvene, liker ? Ikke egentlig nei . Tror jeg skal jogge nå, adiòs!  Har dere noen prøver denne uken ? Hvis ja; i hvilket fag ?
 • 27
  .. egentlig litt gøy, men utrolig slitsomt ! Vi trodde vi skulle gå i skogen, men neida . Vi endte opp med å gå på veien ! Den første turen gikk vi 6 km, til sammen gikk vi omtrent 2 mil ! Alt vi fikk av mat var 70-80 gram med ris, ikke alt var kokt . Da vi skulle sove trodde jeg at jeg skulle dø, det var pisskaldt ! Vi var inne i et hus der vi var innom noe som het 'kontorene', den 'familien' jeg var i var bare innomm 4 rom, vi måtte vente utrolig lenge ! Det var dritkjedelig, også fikk vi ikke lov til å sitte, så vi måtte stå ! Heldigvis fikk vi noen perioder vi fikk sitte osv . Da vi hadde kommet over grensen skrev vi under på enda flere skjemaer . Vi fikk ikke gå til de andre 'familiene', vi måtte være med våres . Vi fikk heller ikke snakke ! Jeg har blitt utrolig lei av ord og setninger som; hysj, go back to your family, be quiet osv . Selv om jeg ble utrolig lei av å gå, så var det ganske kjekt . Ble jo kjent med nye folk ! Alt jeg skal gjøre nå er å sove og spise !


  Haha, så pent .. Fant ikke noen andre bilder, så det ble dette ! Meg og Malene på skolen en gang . Har ikke peiling på hva jeg holder på med .

  Har du hatt en fin helg ?
  Skal du være/har du vært med på noe lignende ?
 • 29
  Som jeg har skrevet tidligere så skal jeg på 'flykt' med konfen . Tror det kan bli spennende, har hørt ganske mange blandene meninger om denne såkalte flykten . De fleste kjenner vel dette rollespillet som 'camp refugee', lederene våres har aldri kalt flykten våres for det, men det går ut på det samme . Vi skal alltså leve som flyktninger, etter det jeg har hørt så får vi ikke mat, vi blir delt opp i grupper med folk vi ikke kjenner, også skal vi antageligvis gå masse osv . Vi får se hvordan det går . Kommer hjem på søndag, så kommer ikke et innlegg før da . Nå må jeg stikke hvis jeg skal rekke bussen . Ønsker dere alle en fin helg !  Ønske meg god tur/lykke til ?
  Hva er dine planer for helgen ?

  Hvis dere har lyst å være ekstra snille, så kan dere stemme på meg i blogg VS blogg herHadde blitt glad !
 • 38
  Som dere kanskje ser så har jeg nå fått ny header, det var ganske jevnt mellom stemmene, men det ble nr 2 ! Nå må jeg rydde litt osv, så skal jeg være med Malene og noen andre i kveld . Kommer kanskje et innlegg senere, får jo ikke blogget før på søndag pga 'flykt'-greiene jeg skal på med konfen ..

  Hva synes du ?
 • 50
  Ja, overskriften i dag er skrevet på dialekt (wee) .  I dag sluttet vi kl 11 på skolen pga lærerene skulle i begravelse ! Tror kanskje jeg stikker opp til stadion om ikke så lenge for å se på en kamp, men vet ikke . Jeg har laget tre nye headere ! Hvorfor ? Den jeg har nå er uberstygg . Jeg synes hvertfall at de jeg lagde her om dagen var litt bedre ! De er ganske like, derfor klarer jeg ikke å velge . Can you help me ? Jeg vet at de siste headerene mine har vært sykt like, men jeg har så dårlig fantasi for tiden .. picasa 3, yeah !


  Første, nederste eller den i midten ? Please help me .

  btw; i dag i matlaginga klarte jeg å velte ut hele suppa vi lagde på gulvet ! Vel, egentlig var det Børre sin feil .. Haha, det lå kjøttsuppe over heeele gulvet !
 • 35  Er helt klart når jeg er ferig med leksene !
  For det første er det bare helt ufattelig greit å tenke på at jeg ikke har mer lekser å stresse med, for det andre får jeg mer tid til andre ting, for det tredje er det bare en utrolig fin tanke . Elsker å bli 'fort' ferdig med leksene, litt av en befriende følelse ja . Hahehohi ! Nå skal jeg snart på konfmøte, dritkjedelig, men okei . Til helgen skal vi leve som flyktninger, kan bli spesielt . Skal skrive mer om det senere, møtet i dag er et informasjonsmøte om hva som kommer til å skje til helga ..

  Blir du fort ferdig med leksene ?
 • 18  NEEEEEI, JEG HAR BEGYNT Å SI LOL ! Liker ikke ..
  Ingenting å blogge om, dessuten har jeg lekser, jeg må spise og så skal jeg på trening . Vet ikke om det kommer flere innlegg eller hva som kommer til å skje utover dagen, men jeg har hvertfall mye å gjøre ! Blablablablaa

  Har du også mye å gjøre i dag ?
 • 23
  For dere som ikke har skjønt det allerede, så har jeg nødt til å rydde .. Det er da ikke så rotete ? Haha, og når jeg hadde tatt bildene så hadde jeg presset oppi halvparten av klærne allerede  ! Jeg elsker å ha det ryddig, men på rommet er jeg ikke like flink til å holde det . For å si det sånn ! En uvane jeg har er å bare slenge klærne på gulvet.

  Er du også flink til å rote ?
 • 26
  JEG ER DRITTRØTT ! Haha, vart du skremt no ? Jeg er helt skutt i kroppen . Ikke nok med at jeg var fiskebolle etter at vi sto på slalom i går, jeg måtte stå opp kl halv 9 idag for å selge avisene .. Huff ! Selfølgelig så skal vg-folka være slemme med meg å gi meg 40 aviser jeg må selge . Som om det ikke skulle være nok, så er ingen hjemme ! Klarte meg da . Nå tror jeg det snart er mat, og godt er det . Jeg suuuulter ! Alt i alt har det vært en slapp drittdag, jeeej..
  Hva har du gjort i dag ?
 • 36
  Hemmeligheter kan være utrolig vanskelige å holde på, selv om det kommer ann på hva den er osv . Det handler vel egentlig bare om at du må stole på at personen du forteller hemmeligheten din til ikke forteller den videre ! Selv om det er vanskelig, så må man alikevell prøve ! Tenke at personen som fortalte deg det du nettopp hørte, stoler på at du ikke forteller det videre . Jeg er ikke alltid like flink, og av egne erfaringer så vet jeg at en setning kan ødelegge mye ! Noen ganger når noen forteller meg noe hemmelig, kan jeg gå i timesvis å irritere meg grønn over at jeg ikke kan fortelle det til noen, uansett hvor viktig og uviktig saken er .


  Shhh
  Btw, jeg er utrolig frustrert over at 'ned-pilen' på datan halvveis er ødelagt.. :(

  Er du flink til å holde på hemmeligheter ?
 • 25
  Nå har jeg nettopp dusjet, i dag var vi på Krågeland og stod på slalom ! Det var første gangen min i år, sykt så gøy . Må ha hatt hundre runder ! Vi var der ifra kl 12 (omtrent) til kl 4 . Nå er jeg helt kjørt, og skal antageligvis bare slappe av resten av kvelden . Nå må jeg springe ned å si hei til onkelen min som nettopp kom inn døra våres ! Haha, jeg holdt på å tryne i stad, skulle bare reise for troltealpakkahue :(

  Står du på slalom ?
 • 40
  Pluttselig forsvant headeren min, eller bildet jeg hadde . Og siden jeg mildt sagt var dritlei av det så tenkte jeg at jeg bare skulle bytte ut hele dritten ! Tok bare noen random bilder . Jeg får ha den for nå, så får vi se . Btw, genseren jeg har på; love it . Fikk den av min kjære bestemor . Den er såå søt, haha !


  Hva synes du ?
 • 29
  .. skjerf ! Kaia (søsteren min) kjøpte for ikke så lenge siden et skjerf på cubus . Jeg har sett på det mange ganger, men aldri turt å kjøpe det pga lengden og størrelsen . Det går seriøst (nesten) ann å drukne i det skjerfet ! Haha, det er såå svært, takler det bare ikke i lengden . Kan gå med det her hjemme, for kos, men hvis jeg går med det ute ender det bare opp med at jeg tar det av meg . Klarer aldri å finne ut en bra måte å 'knytte' det på heller, haha ! Ellers er det et ganske så koselig skjerf må jeg si !  Hva synes du om gigant-skjerf ?
 • 32
  Et spørsmål jeg får veldig ofte er hvilken mascara jeg bruker ! Folk sier jeg har så lange øyenvipper, selv synes jeg ikke de er så lange, men da ser jeg det vel bare ikke selv (eller noe) . Må bare starte med å si at øyenvippene mine ikke endrer seg stort etter hvilken mascara jeg bruker, men man merker jo alltids forskjell . Jeg bruker en fra 'Lumene', jeg hadde aldri hørt om merket før jeg fant den mascaraen . Egentlig var det helt tilfeldig at det ble den, den var på tilbud og jeg hadde akkuratt råd til den . Nå har jeg begynt å kjøpe den og er fornøyd, gidder ikke å prøve ut nye nå . Holder meg til den nå hvertfall så får vi se hva fremtiden bringer (?), haha !

  Har du prøvd denne før ?
  Hvilken mascara bruker du ?
 • 33
  Haha, fin overskrift ? I går var jeg med Malene, litt utover dagen endte vi opp med noen andre også . Vi hadde planer om å dra dem med på kino (verdens beste liksom), den het 'Det regner kjøttboller' ! Haha, eller noe sånnt . Nå fikk jeg pluttselig hjerneteppe her . Hvertfall, bæsj og potet kommer ifra at Kenneth hadde glemt hva filmen het, og bare måtte si noe som 'lignet', hahaha . Så nå har jeg blitt bæsj og Malene potet, koselig . Malene sov hos meg i natt, vi lå oppe til omtrent 5 ! Haha, vi snakket i telefon med Mathias i 4 timer . Deeet var morsomt, så sovnet jeg midt i en samtale, flaut . Hadde en kjempe fin dag i går og natt ! I dag tror jeg jeg stikker ut med noen folk, vi får se .


  Malene- verdens beste <3 Btw; gå inn på enelam.blogg.no og protoster imot at Malene skal slutte å blogge !

  Hadde du en fin dag i går ?
  Hva er dine planer for dagen ?
 • 35
  At sola skinner ! Kan rett og slett ikke bli bedre . Nå må bare all snøen og isen forsvinne så blir jeg fornøyd ! Pakken ifra H&M har også kommet, så det gjør meg enda gladere !  I dag skal jeg til byen med Malene, så skal vi møte noen andre litt senere . Blir nok kjekt ! Nå må jeg springe hvis jeg skal rekke å møte henne ! Hahihehaho .  Hva skal du gjøre i dag ?
  Hvordan er været hos deg ?
 • 22
  Åh, mitt evige problem; hva skal jeg ha på meg ? Jeg hater, seriøst HATER å finne klær til meg selv ! Om en halv time kjører vi til Haua (Hauge i Dalane, Sokndal) for å spise middag hos bestefar og bestemor, blir sikkert koselig det . Hvis jeg skal rekke å finne klær og fikse meg før pappa kommer å henter oss, burde jeg vel begynne nå ? Huff, typpisk meg å bli personen som sinker hele 'avreisen' . haha


  Igår da jeg tok så mange nydelige bilder av meg selv pga kjedsomhet (æsj, se det tryne) !
  Haha, thale har jo ikke rotete bad nei .

  Hva er dine planer for dagen ?
 • 17
  Hahahhaa, Thale er verdens smarteste ! Hun har glemt tastlåskoden på iPhonen, også kom det sånn 'vent i 60 min' før hun kunne prøve på nytt . Jeg må le, usmarte unge ! Hun har furtet i 3 timer pga det . Så nå sitter vi å trøstespiser på kips, smågodt osv ! I dag har vi bare vandret i byen . Thale kjøpte ny rettetang, så hun har sittet å prøvd den ut i mange timer, imens tog jeg hundretusen 'dritpene' bilder av meg selv, uu nice liksom . Hahaha ..

  Trøstespiser du også noen ganger ?
  Hva har du gjort i dag ?
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde