Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

30
Honningbarna- Fri Palestina
Akkurat nå står denne sangen på repeat her i huset. Sitter egentlig å holder øynene oppe med fingrene, ble pluttselig så ekstremt trøtt.. Trenger noe mat, får vel dra den tunge kroppen opp av sofaen, slepe den helt ned til kjøkkenet, lage meg noen skiver med makrell i tomat (ja, jeg liker det) og så slepe den heeeelt opp igjen.. For en aktiv dag dette har vært. Stolt over meg selv.

Hva gjør du? 

 • 30
  Endelig ny mobil, dette har jeg ventet på i et halvt år nå. Den heter Huawei U8800, kjøpte den via nettet, pga den ikke er komt helt inn på markedet i Norge enda. Er veldig fornøyd, og har ikke funnet noe negativt med den enda! Betalte litt over 1000 kr for den.

  Hvilken mobil har du? 

 • 21

  - og jeg gleder meg sykt! Ikke det at jeg har noen store planer eller noe, men herregud så herlig det skal bli med helg igjen. Er så sykt skolelei akkurat nå at jeg kunne ha eksplodert. Ble forresten overlykkelig over 4/5 på en NYNORSK saktekst her om dagen. Jeg er helt på tryne når det kommer til nynorsk, så er gaaanske fornøyd. Har også overspist igjen, så sitter her med en diger kompe i magen og lurer på når den har tenkt å fordøye seg ordentlig. Kos!

  Noen andre som gleder seg til helg? Kanskje tidenes mest idiotiske spørsmål, men la gå.

 • 20
  Kom hjem fra skolen i dag, ante fred og ingen fare, åpnet døra, får DEN drittlukta slengt mitt i fleisen. Kaia hadde glemt å slippe ut katten IGJEN, og den idioten hadde gjort fra seg (pent snakk jam) inne igjen. Åh, kjente irritasjonen boble da ja. Ellers i dag har jeg fitlet med den nye mobilen, er herved forelsket. Nå sitter jeg og hører på at Inga og Jenny synger til en Rihanna sang. Koooooos!

  Hva gjør du?

 • 23
  Det var DRITBRA! Selv om ikke oppmøtet var så stort, så var stemninga fantastisk og det er noe av det beste jeg noen gang har vært med på! Har blåmerker på begge kneene og ryggen, endte opp på gulvet en gang og den ene gangen jeg ble dyttet frem (halvveis opp på scenen) så plantet liksågodt vokalisten i Honningbarna beina på hver sin side av hodet mitt (han stod over meg, hvis dere skjønner) og tok meg i hånda osv. For en stemning! Kunne gjort mye for å få gårsdagen i reprise.

  Hadde du en bra dag i går?

 • 20

  Skal på konsert med honningbarna og Oslo ess! Satser på at det blir bra. Vi tar buss bort og spiser litt før det hele starter kl 7. Får ikke gått på trening, men det får bare være.


  Honningbarna- Borgerskapets utakknemlige sønner

  Honningbarna- Til ungdommen

  Planer for dagen?

 • 26


  Skinnjakke/Only Bukse/Blikk box Genser/Lindex 
  Enkelt og greeeeit antrekk i dag.. Nå har jeg nettopp vært nede på posten og hentet den nye mobilen min!! ENDELIG, etter nesten et halvt år med 'lånemobil' fordi forsikringsselskapet er så syyykt treige! Endelig er jeg kvitt den stygge gamle dritt sony ericsson mobilen.. skal aldri ta på den tingen igjen. Starter i morgen btw.. har ikke tid til å fitle med den nye nå, skal til Lyngdal om litt over en halvvtime. 

  Tycks?

 • 22 • 23

  Gikk hjem fra leksehjelp, spiste og sovnet på sofaen.. Jeg som skulle ta meg en joggetur, haha. Frister fint lite nå, er sykt trøtt og orker ikke bevege på meg en gang. For en slapp mandag dette skulle bli da! Skal tvinge meg opp av sofaen for å trene litt styrke, så hopper jeg i dusjen. Denne dagen har gått syyykt fort fant jeg ut, klokka er jo allerede 8! Ha en fin kveld videre.

  Lost eden- equation 999 (virkelig et av mine favoritt band)

  Hva har du gjort i kveld?

 • 24

  Har en tendens til å spise opp maten min i første time på skolen.. dårlig vane! Spesielt på mandager når jeg skal på trening halv 4, da gidder jeg ikke å gå hjem i mellomtiden. Treninga i dag ble vist avlyst pga det var så mange som ikke kunne. Sitter på leksehjelp med Michelle litt til, før jeg stikker hjem for å SPISE! Jeg spiser hele tiden og er konstant sulten.. det er ikke kødd! Enda en dårlig vane.
  Fikk ekstremt lyst på pizza.. rett før sikkel renner ut av kjeften på meg!

  Sulten?

 • 25

 • 42


  Enkel og søt kjole fra Blikk box! Hadde vært utrolig gøy å gå med en lang og mer ordentlig ballkjole, men neida.. jeg er fornøyd da! Kjolen rekker ned til rett over knærne.

 • 25
  Har fått utroooolig mange spørsmål om jeg kan legge ut bilder av hva jeg gikk med på ballet, så legger ut skoene i dette innlegget, så får dere kjolen i et annet (kommer snart). Jeg har ikke peiling på hvor skoene er kjøpt!

 • 27
  Åh, for noen vakre bilder! Sitter egentlig bare å furter over at det snør og regner ute. Jeg var hundre prosent sikker på at vi var over den tiden og at våren endelig var her for godt.. drit og dra........ jeg som har ledd over folk som har klagd over snø der de bor... vi har hatt utrolig fint vær her og snøen var helt borte, så kommer den dritten der i dag! Det positive med hele shiten er jo at det antageligvis er borte igjen i morgen, som vanlig..

 • 22


  Alkoholfri, selvfølgelig! (for det stod liksom ikke over alt på hele flaska...)

 • 25
  Joakim syntes det var så sinnsykt gøy å stikke av med mobilen min, så endte opp med at jeg gikk hjem med mobilen, MEN uten batteriet og dekselet.. pass deg Joakim, kunne ha /"I/%=(")€=UY!/€(()%% akkurat nå! Sitter bare å slapper av med musikk. Som noen av dere kanskje leste på et tidligere innlegg så skulle egentlig Maren ha kommet i dag, men hun ble syk... årh, hadde gledet meg såå til å se henne igjen! Nå kommer snart Jenny innom en tur, hun hadde vist funnet batteriet og dekselet osv.

  Hva gjør du?

 • 21  Nå sitter jeg her med Thomas og Kim, vi stikker snart opp i klubbhuset for å varme opp til landskampen!

 • 25

 • 25
  BALLET I GÅR VAR DRITBRA! Har ikke hatt det så gøy på lenge. Vi ankom med stil, i en gammel amerikaner! Bilder kommer senere, må bare få lagt dem inn på dataen osv. Nå slapper jeg bare av med musikk, er egentlig gaaaaaanske trøtt..

  Hadde du en fin kveld i går?

 • 28
  ..fikser jeg og Louise oss til ballet. JEG GLEDER MEG!

  Hva gjør du?

 • 19


  Herregud for en overskrift.. jeg er utrolig ekkel noen ganger. For dere som bare ikke skjønner ironi og når jeg kødder så; eplejuice er godt! Bare jeg som synes at Erle var utrolig søt på siste bilde? Tror hun ble litt frustrert over at jeg ikke skjønte en dritt av hva hun snakket om..

  Nå må jeg rydde rommet... ble ikke så mye rydding i går som planlagt, he he he. Senere kommer Louise, vi skal fikse oss til ballet sammen. DET BLIR SÅ SYKT BRA! Gleder meg som en liten unge.

  Hva skal du i dag?

 • 29 • 25
  Kom hjem fra en liten tur i byen med jentene for ikke så lenge siden. Utrolig mye stress for tiden.. I dag har jeg måttet stikke ner i banken for å skaffe meg nytt kort fordi jeg har klart å miste mitt (he he he), må lese en engelsk bok og skrive et foredrag om den (skal være ferdig til mandag), må rydde rommet (kommer til å ta hundre år), må øve til foredrag og talen jeg og Inga skal holde på ballet i morgen, som sagt; ball i morgen, skal også være programmleder på ballet så må finne ut hva jeg og Kristian skal si osv, på lørdag kommer Maren jenta mi (endeeeliiiig) og skal sove over til Søndag.

  Mye å gjøre med andre ord, men det skal gå. Gleder meg forresten utrolig mye til ballet i morgen, det må bare bli bra! Skal ta maaasse bilder. Skjønner forresten utrolig godt hvis dere ikke gidder å lese gjennom alt dette, haha..

  Mye å gjøre for tiden?

 • 22

 • 20
  Årh, for en halvtime siden holdt jeg på å dø av sult. Nå angrer jeg på at jeg spiste så mye.. Om ikke så lenge kommer Jenny og Inga, jeg og Inga skal holde 'herrenes tale' på ballet, så vi må øve litt osv. Inntil da skal jeg legge sammen en gigantisk, ekstrem, vanvittig stor haug med klær.. årh! Trening i kveld, blir kooooos.

  Hva gjør du?

 • 21

 • 37 • 25


  Jeg elsker mango!! Gikk ned ti byen etter skolen bare for å kjøpe disse to herlighetene.  Så nå sitter jeg å galfler i meg mango mens Erle ler av meg fordi jeg ikke gadd å gå ned for å hente noe å kutte dem opp med, så har mango i hele trynet.. 

  Liker du mango?

 • 29 • 24

  Sorry for dårlig blogging, men det må bli litt sånn på mandager.. Kom ikke hjem før i 6 tiden, og har enda en powerpointpresentasjon å lage. Var utrolig slapp på treninga i dag, beina føltes som betong. Vil bare sove... åååh, skyt meg! Er så lei av alt som har med skole og lekser å gjøre nå... Fremføringa i engelsk i dag gikk forresten heller ikke så bra. Fantastiske greier!


  Parkway drive- Home is for the heartless

  Stress dag i dag?

 • 21

 • 31


  Og helt hundre prosent seriøse. LIKSOM!!

 • 42

 • 23
  Hehehhee, morsom i dag eller? Trengte noen boller til å friske opp min kjedelige 'sitte forran dataen og lage presentasjon i powerpoint (som jeg aldri har gjort før, faktisk) dag'. Ellers er alt som normalt; Erle sviver rundt og nevner hvert andre sekund at hun skårte hele 5 mål på håndballturneringa i helga (flinka miiiiii),  Sondre (også kjent som verdens beste) mobber meg, mamma og pappa ser film og Kaia.. ja, hvem vet vel hva hun gjør?

  Hva gjør du?

 • 30

  (1,2,3'ene under bildene er i hvilken rekkefølge jeg påfører sminken)

  1. Foundation 2. Lyst pudder 3. Brunt pudder


  1. Leppestift 2. Dekkstift 3. Lypsyl


  1. Dipliner 2. Eyeliner 3. Mascara

  Herregud som dere har mast om å få se sminken min, jeg må slutte å utsette ting så mye. Vel, her er den! Jeg får også tusen spørsmål til dagen om jeg kan lage sminkevideo.... den må jeg nok tenke litt mer over.

 • 29
  Synd jeg har to powerpoint presentasjoner å lage! Åååh, for en fantastisk dag dette kommer til å bli.. Jeg hååååper alle var smarte nok til å forstå at jeg ikke var seriøs på forje innlegg? Flott, dere kommer til å nå langt hele gjengen. 

  Skal du gjøre noe spes. i dag?

 • 45


  Nå ligger jeg liksom bare på sofaen og chiller liksom.. Syyykt digg liksom, å bare liksom ikke gjøre en dritt. Det går noe skikkelig random på tv, en eller annen dude står å snakker på tv skjermen, tror han liksom er en litt viktig person.. ordfører i USA eller noe.. Obama eller noe sånt? Hvordan kan jeg vite det liksom.. Åh herregud, tror heller jeg ser litt på paradise hotel på nettet. For der lærer jeg jo faktisk noe!!!! Spiste forresten nettopp en sjokolade og sånn ca to chips, HERREGUD, nå blir jeg jo F E I T!! Omg, blir helt deppa jeg nå... hade<3<3

 • 27


  Bukse/Vero Moda T-skjorte/Bik bok Bukseseler/H&M Blondetopp/Bik bok
  Var egentlig ikke meningen at dette skulle bli en slags outfit, men siden jeg alltid får spørsmål om hvor tingene jeg har på meg er fra, så skrev jeg det bare opp i samme slengen..

 • 27


  Koooos dag i Kristiansand. Ble dratt med på mcdonals, jeg som hater maten de har der. Jaja, overlevde vertfall!

  Hva har du gjort i dag?

 • 24

  Vi tapte, litt ufortjent må jeg si. Masse jeg kunne ha ramset opp, men det hadde både blitt kjedelig for dere og 'dårlig taper'-ish av meg. Jaja, vi tar dem neste gang! Var heldigvis bare treningskamp.

  I morgen tar jeg turen til Kristiansand, ALENE! Eller, skal sitte på pappa inn, men skal vandre rundt alene. Herregud, skyt meg. Skal prøve å finne en kjole jeg kan bruke på ballet som er neste fredag (!!).. Hvis jeg ikke finner en vet jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Gå naken er jo et alternativ, men tror kanskje at det vil trekke litt for mye oppmerksomhet enn planlagt. Oh, life is hard! 


  Jepp, jeg har mange nye og fine bilder og bruke. Dette har dere f.eks aldri sett før og jeg synes at jeg passer bart og monobryn. Må jo ikke glemme den fantastiske grisenesa og den flotte tatoveringa i panna.

  Hvis noen tilfeldigvis skulle se meg i Kristiansand i morgen, så må dere bare vite at; jeg biter ikke! Og med tanke på at jeg kommer til å se ut som tidenes loner der jeg går, så har jeg ikke imot litt selskap. 

  Planer for morgendagen?

 • 26
  Fantastisk stank i huset etter at katten dreit i ganga. Flink pus! Har nettopp sett på at Kaia har stått på alle fire og tørket opp den gode og saftige bæsjen katten vår la fra seg i ganga. Hun som glemte å ta han ut i dag morges, så det skulle bare mangle at det var hun som skulle tørke opp etter han. 

  I dag skal jeg spille treningskamp med damelaget mot Kvinesdal. Vi har hatt litt problemer med keeper og folk som ikke kunne osv, men tror at det meste er ordnet nå? Går nok greeeit. 

  Hva skal du i dag?

 • 31

 • 37
  Amon amarth- Without fear. Så Amon amarth live i fjor, det var råååååttt!

 • 26
  Anorakk/Vet ikke Veske/H&M
  Bilder fra i går, men siden noen av dere spurte hvor veska og anorakken var fra så la jeg dem bare ut nååå. Jeg går altså ikke sånn her i daaag. Årh så interessant... jeg har nok en veldig dårlig dag i dag, fordi jeg har vært tvers gjennom gretten i hele dag. Startet med to timer med nynorsk stil! Og siden jeg eeeier i nynorsk så gikk det dritbra, hehehee. Nevnte jeg at jeg har vært gretten i dag? Legger til ordet trøtt og! Ekstremt tung i kroppen. Vedder fem ører på at det var slepemerker bak meg når jeg gikk til og hjem fra skolen i dag.

  Har du en bra dag i dag?

 • 24

  Nå stikker jeg opp på stadion for å som sagt se på kampen til g16 for så å trene selv. Hadde en fiiin tur i byen med jentene tidligere! Kos dere resten av dagen.


  Åååh, jeg elsker elsker elsker denne sangen. Hører på den hele tiden.. ja; heeeeele tiden!

  Hva gjør du?

 • 31 • 19
  Sola skinner, så jeg stikker ned en tur på kaffebørsen med jentene nå. Blir nok ikke så altfor lenge! I kveld skal jeg først se kampen til g16, så på trening. Ha en fin dag alle!

  Planer for dagen?

 • 18

  Hva er ditt fav. band?
  - VANSKELIG SPØRSMÅL! Klarer virkelig ikke å velge et..

  Hva er det viktigste for deg?
  - Denne trenger nok litt lengre betenkningstid..

  Kunne du laget et nytt innlegg der du viste sminken din?
  - Jepp! Høres i morgen greit ut?

  Hva er dine dårlige uvaner?
  - Uvaner ja... lage merkelige stønnelyder når jeg spiller fotball? Lol

  Hvor ofte trener du fotball og jogger?
  - Fotball 3 ganger i uken (snart 4, forhåpentligvis) også begynner vi snart med kamper, prøver å få jogget på de dagene jeg ikke spiller fotball.

  Favorittby i norge eller utlandet?
  - Jeg elsker å reise og besøke nye steder, så vet egentlig ikke om jeg klarer å velge en.. kanskje Venezia i Italia!

  Hvis du kunne dratt hvor du ville i verden, hvor ville du dratt?
  - Afrika et sted

  Hva prioriterer du først i hverdagen?
  - Prøver å sette de tingene jeg bryr meg om mest ganske likt, tingene som er viktigst! Som; skole, venner, trening, familie.

  Noen bra bøker å anbefale?
  - Camilla Lackberg sine bøker!!!! De er nok for de litt spesielt interesserte da.

  Hvordan ordner du håret ditt?
  - Hårpudder, hårspray, kam, børste..

  Hvordan er du som person?
  - Vet ikke hvordan jeg kan få svart på det spørsmålet best mulig.. det smarteste hadde vel vært å spørre en av venninne mine eller noe! Håper da ikke at jeg er så altfor gale..

  Er ditt og Kaias forhold bra?
  - Ja, det er det!

  Hvordan er vennegjengen deres sammen?
  - Rar, spesiell, intern, men vi er jo en smule glad i hverandre for det om.

  Hva ser du etter i en gutt?
  - Omtenksom, en som kan være seg selv, stå for det han sier, ikke feig..

  Hva skal du i sommer?
  - Frankrike, kanskje en liten tur til Oslo, blir sikkert noen turer til Stavanger og Kristiansand, Norway cup og kanskje Dana cup.

  Er du utadvent og tørr og ta intiativ til å snakke med ukjente folk du ikke kjenner fra før?
  - Det vil jeg nok si at jeg er, ja.

  Er selvtillitten din alltid på topp?
  - Altfor sjeldent.

  Hvordan er selvtillitten din til hverdags?
  - Opp og ned fra dag til dag.

  Hvorfor begynte du å blogge?
  - Ble egentlig nesten tvunget...

  Hvorfor tror du bloggen din er populær?
  - Nei det skulle jeg og likt og vist, ikke det at den er så veeldig populær enda. Er takknemlig for hver eneste person som gidder å lese bloggen min!

  Hvilket kamera bruker du?
  - Nikon D5000

  Har du stript håret?
  - Aldri

  Hvor er den jakken du har på deg på bildet fra?

  - Den er fra H&M

  Hvilken dialekt har du?
  - Har bodd i Hovsherad (som ligger sør i Rogaland), så snakker ikke helt som andre flekkefjærdinger.

  Smiler du ofte?
  - Haha, kommer vel an på om jeg har en dårlig dag eller ikke!

  Er du hatet av andre?
  - Sikkert. Folk kommer ikke akkurat bort til meg og sier at de hater meg.

  Hvor gamle er de andre i familien din?
  - Snakker vi foreldre og? Moren min blir 42, faren min blir 44, Kaia blir 14 og Erle blir 10!

  Er du sammen med noen nå?
  - Nei

  Synes du selv at du har en fin stil?
  - Jeg har min egen stil, og hvis jeg ikke hadde likt den; så hadde jeg jo ikke gått sånn?

  Er du flink til å synge?
  - That's a secret I'll never tell... neida, men joda. Jeg vet ikke!

  Kan du anbefale sminke?
  - Det kan jeg sikkert!

  Er du selv fornøyd med bloggen din?
  - Hm....

  Leste du voe sin blogg?
  - Ja, det gjorde jeg!

  Synes du at det er dumt at voe slutta?
  - Ja, men jeg skjønner henne godt.

  Hvor mange lesere har du?
  - Hm.. rundt 1100 til dagen

  Hvor mange pakker med extensions har du?
  - Har en pakke med 50 cm og en med 65 cm som jeg bruker, skriver mer om dette i et innlegg som kommer om ikke så lenge.

  Er du masse med søsteren din?
  - Vi bor i samme hus.. så ja!

  Hva liker du best med deg selv (utseendemessig)?
  - Øynene

  Ble lei nå... del 4 kommer i morgen!

 • 27
  Stikker og gjør meg klar til trening nå. Kom nettopp på at jeg har glemt å svare på del 3 på spørsmålsrunden, skulle vel egentlig ha gjort det i går? Så skal gjøre det når jeg kommer hjem igjen!

  Hva gjør du?

 • 32
  Har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut bilder av hele denne anorakken. Vet ikke hvor den er kjøpt for den har faktisk vært mormoren min sin.. haha! Så jeg tviler på at den finnes i butikkene nå, kanskje på et loppemarked? Grunnen til at den ser litt retarda ut fremme, er fordi jeg fort skulle gjøre den litt kortere ved å sy noen sting fremme, bak og på sidene, også har stinget forran sprettet opp. Haha, bra forklart gitt.. 

  Tycks?

 • 24
  Koste meg litt på paint.. haha! Nå skal jeg bare slappe av, trening i kveld.

  Hva skal du i dag?

 • 0

  Dette spørsmålet ble faktisk stilt et par ganger i spørsmålsrunden jeg hadde på lørdag, har også fått spørsmålet helt tilfeldig i kommentarfeltet. Noe som på et vis egentlig er litt sjokkerende. Er virkerlig hvor mye jeg veier så viktig? Hvorfor er det i det hele tatt et tema for andre enn meg selv?

  Kan vel starte med å si at jeg ikke har veid meg på... hvem vet hvor mange år? Har ingen planer om å gjøre det nå heller. Jeg anntar at jeg veier mye, og hvis jeg stiller meg på vekta nå; så kommer jeg antageligvis bare til å tenke at 'shit eg veie for mye'. Jeg ser ikke på meg selv som spesielt slank, men jeg trener ofte og hvis jeg hadde hatt lyst å gå ned i vekt så hadde jeg spist myyye sunnere. Har blitt utrolig mye drittmat for tiden, kanskje litt for mye?

  Synes egentlig at det er altfor mye fokus på vekt for tiden. Alle skal liksom være så sykt tynne og alt det der.. det at store deler av motebransjen bruker fyrstikker til modeller på catwalken gjør vel ikke det hele noe bedre. Er det virkelig sånn vi alle skal se ut? Er det det som er bildet på perfeksjon? Former er fint!

  Jeg driter i hvor mye jeg veier, og dere skal også drite i hvor mye jeg veier :) 
  Aboslutt ikke et diskuterbart tema, i det hele tatt. 

  GÅR IKKE AN Å KOMMENTERE PÅ DETTE INNLEGGET!

 • 34


  Nå slapper jeg bare av, har utrolig vondt i magen og hodet. Kom nettopp hjem fra trening, slapper bare av litt før jeg hopper i dusjen. Sorry for sen blogging, men gadd ikke å ta med dataen på skolen i dag! Skal svare på enda en del fra spørsmålrunden etterpå, streeeeeesssss. Skjønner hvorfor jeg aldri har fullført å svare de to andre gangene jeg har hatt spørsmålsrunde.. 

  Gjort i dag?

 • 21

  Hvor mange dager i uka trener du?
  - Nå for tiden; 4, men det er for det meste bare pga jeg ikke har lyst å jogge når det er så dårlig vær.

  Yndlingsblogg?
  - Tror ikke jeg klarer å velge èn!

  Hvor får du inspirasjon fra?
  - Ingrid, Julia, Lene, weheartit, folk på gata, over alt egentlig.

  Er det fint å bo i Flekkefjord?
  - Byen er fin, skulle ønske jeg kunne si det samme om miljøet. Er egentlig bare lei av hele byen, kunne hatt sommerhus her, men alt jeg vil nå er egentlig bare å flytte!

  Kan du videoblogge snart?
  - Vi får se!

  Hva er favorittmaten din?
  - Wok!

  Kan du lage sminkevideo?
  - Vi får se...

  Når begynte du å blogge?
  - 22 juli 2009

  Hvor lenge skal du ha denne bloggen?
  - Så lenge jeg gidder!

  Hvorfor blogger du?
  - Liker å få respons på bildene mine og det jeg skriver. De fine kommentarene fra dere gjør også dagen min hundre ganger bedre!

  Hvorfor valgte du å kalle bloggen din explode?
  - Haha, det var Inga og Jenny som bestemte.. Helt random!

  Hvor kjøper du mest klær?
  - Gina tricot, bik bok, cubus, only, H&M, mango

  Hva heter fotballlaget du spiller på?
  - FFK damelaget og j16

  Beskriv deg selv meg 3 ord?
  - Merkelig, dårlighumor, unormal

  Hva var snittet ditt til jul?
  - Husker ikke, vil ikke vite det heller.

  Hva synes du om rødhårede folk/gingere?
  - Er det noe å synes egentlig? De er vel akkurat sånn som alle andre!

  Hvordan er livet i Flekkefjord?
  - Kjedelig

  Hvordan greier du å ha såå ren hud?
  - Gjør ikke noe med den, bortsett fra å forsikre meg om at all sminken går vekk om kvelden, sånn at huden kan få 'puste' litt vertfall.

  Hvilken sminke bruker du?
  - Skal legge det ut i et eget innlegg

  Hvilke land/by har du lyst å reise til?
  - Åååh, jeg elsker å reise, så har egentlig lyst å utforske hele verden!

  Hvor mye penger bruker du i måneden?
  - Kommer an på hvor mye jeg har, og om jeg i det hele tatt finner noe å kjøpe her i byen.

  Har du noen skjønnhetstips?
  - Haha, neeeii..

  Har du en bra oppskrift på milkshake eller smoothie som du digger?
  - Not really, google it!

  Hvorfor blogger du enda?
  - Alle de positive kommentarene og responsen jeg får!

  Hvordan får du så hvite tenner?
  - Puss puss så får du en nuss

  Stusser du håret ditt ofte?
  - Gjorde det oftere før, lenge siden nå..

  Bruker du clips?
  - Jepp

  Hva skal du bli når du blir stor?
  - Hadde jeg likt å vist..

  Hva er din favorittbrus?
  - Drikker aaldri brus, med mindre jeg får det servert.. men det blir vel sprite!

  Hvor er extensionsene dine fra?
  - Luxushair.com

  Hvilen shampoo bruker du?
  - En fra tresemmè!

  Foundation?
  - En fra max-factor

  Bruker du kamerastativ når du tar bilder med venner?
  - Når jeg er hjemme ja.

  Trives du i Flekkefjord?
  - Erlig? Nei.

  Hvor får du penger til så mye klær fra?
  - Selger vg hver søndag. mellom 300-400 kr på litt over en time på søndags morgen er ikke så gale!

  Hvordan fikser du øyenbrynene?
  - Tegner på med øyenbrynsblyant for å gjøre dem fyldigere osv, de ser egnetlig rett og slett helt fucka ut hvis ikke..

  Vet du hvordan man lager hull i dongribukser, sånn som du og søstra di har?
  - Sandpapir, saks, risp.

  Hva gjør du for å få så lange vipper?
  - Bortsett fra å ta på mascara? Ingenting

  Hvilken mascara bruker du?
  - En fra lumene

  Hvilken kroppsdel liker du best ved deg selv?
  - Akkurat nå.. ingen

  Er du sterk, siden du jogger så mye?
  - Siden du skrev 'siden du jogger så mye', så tenker jeg at du siktet til sterkhet i bena? Har gaanske muskuløse ben egentlig, og liker det ikke. Synes at jeg har en anelse for mye muskler! Skulle ønske de var litt 'smalere'. Så kan vel si at jeg er en anelse sterkere i bena enn armene vertfall. Ikke vri dette om til at jeg skryter på noe vis nå da, folkens.

  Hva er yndlingsfargen(e) din(e)?
  - Hm.. sandfarger, svart, hvitt, bruntonede, beige osv.

  Er blogging noe du satser på, noe du kommer til å holde på med lenge?
  - Blogger for gøy! Er langt ifra noe seriøst for meg, enda.

  Hvorfor er du så pen?
  - Noen som vet hva man svarer til sånne spørsmål, eller?

  Hva liker du best med deg selv?
  - Øyene mine, tror jeg

  Hvem er bestevennene dine?


  Hvilken mobil har du?
  - En gammel sony ericsson som jeg haaaaater!! Lånemobil.. har hatt den i snart et halvt år

  Hvilket tvprog. liker du best å se på?
  - CSI seriene, ghost whisperer, criminal minds, paradise hotel

  Er du hekta på et data/mobil spill?
  - Nope, spiller ikke spill

  Brus eller vann?
  - Vann

  Del 3 kommer i morgen!

 • 27

  Kan du lage sminke og sangvideo?
  - Hehehehehehee.. kanskje sminke, men tviler på sang! 

  Hvilken tannkrem bruker du?
  - Haha, colgate elns. 

  Hvilke blogger leser du?
  - Bloggene jeg har i bokmerkeraden på dataen; Anette, Mathilde, Andrea, Ingrid, Caroline Maria, Daria, Emilie, Ingeborg, Johanne, Håvard! Leser mange andre også, men stress å skrive opp alle.

  Beste minne?
  - Har så mange bra minner at jeg ikke hadde klart å velge et!

  Hvordan er egntlig vennegjengen din? Skjønner ikke helt det der.. pluttselig er du med vennene til Kaia, så med 8, 9 og 10 klassinger! Skjønner ikke hvor gammel du er heller, for du sa på en videoblogg i fjord at du var 15?
  - Har en fast 'gjeng' som jeg er med på skolen og ofte på fritiden. Jeg pleier ikke å være med venninnene til Kaia! Jeg er 15, blir 16 23 juni!

  Kan du svare på videoblogg?
  - Ikke denne gangen!

  Kan du legge ut outfit oftere?
  - Skal prøve.

  Hvor høy er du nå?
  - 1.70 

  Er du populær?
  - Ser ikke på meg selv som noe mer spesiell enn noen andre.

  Hvilken linje har du søkt på på vgs?
  - Tok media på første.

  Kan du legge ut bilde av deg og søstrene dine?


  Fineste sommerbilde(ne) du har tatt?
  Kan du nevne med navn de guttene og jentene du kjenner som bor i Stavanger?
  - Kjenner omtrent ingen som bor i selve byen, det er mer rundt. Nevner ikke navn! 

  Kjenner du Jonathan Høiland?
  - Kjenner han ikke, men har snakt med han noen ganger for en god stund siden nå. 

  Hvis folk du ikke kjenner legger deg til som venn på face, godtar du de da (og hvordan ser du hvem som er blogglesere)?
  - Før godtok jeg u hytt og pine, gjør ikke det nå lengre. Godtar vanligvis hvis jeg har mange felles venner med personen osv. Ser at det er blogglesere for de fleste pleier å sende brev i forkant! 

  Kan du legge ut bilder der du spiller fotball?
  - Har ingen nå, tror jeg.. skal få tatt noen denne sesongen! 

  Heier du på viking?
  - Viking FK in my <3 

  Når har du bursdag?
  - 23 juni

  Vært i kongeparken før?
  - Maaange ganger

  Favoritt klesbutikk(er)?
  - Hm.. Bik bok, Mango, Gina tricot og H&M

  Favorittsang utenom de 'rockesangene'?
  - Haha, har ikke peiling..

  Fineste klesplagg?
  - Vet ikke helt. 

  Hvor mye veier du?
  - Kommer snart et innlegg om akkurat dette 

  Bruker du ofte høye hæler?
  - Bruker wedges ganske ofte, men aldri på skolen. 

  Nær døden opplevelse?
  - Haha, før  pleide jeg alltid å si 'åh, d va litt av ein nær døden opplevelse' .. skjønner ikke helt om du mener at jeg skal svare skikkelig seriøst eller ikke? Isåfall; da vi holdt på å vippe over med fotballbussen (kjørte opp på sånn betonggjærde) og den gangen jeg syklet og ble påkjørt av en bil.

  Kysset med noen du ikke er sammen med?
  - Ja, omtrent bare folk jeg ikke har vært sammen med.... 

  Er du overlegen ovenfor folk du ikke kjenner?
  - Håper ikke det? Er vertfall ikke noe jeg prøver eller vil være!

  Hva synes du om Voe?
  - Emilie virker som en kjempe hyggelig og søt jente, og de inntrykkene jeg fikk av henne gjennom bloggen var bare positive! Synes at grunnen til at hun sluttet rett og slett bare er trist.

  Hva synes du om at Voe skal begynne å blogge igjen 15 mars?
  - Good for her! Kanskje hun kan få skikk på alle utaknemmelige drittslengere der ute.

  Hvilke blad leser du?
  - Leser ikke i blader, egentlig.

  Hva må til for at du skal ville lese en blogg?
  - Enkelt og klart design, tydelige og bra bilder, ikke mye ' :)) :DD <33 xD' i teksta

  Møtt på lesere noen gang?
  - Ja, kjempe koselig! :)

  Værste mareritt?
  - Orker jeg ikke å tenke på en gang

  Vært i utlandet?
  - Mange ganger!

  Søteste gjenstanden du har på rommet ditt?
  - Har ingen søte gjenstander på rommet

  Flytte til Stavanger eller Sandnes?
  - Kanskje en gang i fremtiden, har utrolig lyst! 

  Beste julegave?
  - Får jeg bare velge èn? 

  Hvis du var gutt for en dag, hva ville du gjort?
  - Tisset stående, på en helt random plass... nei, jeg fant faktisk ikke på noe bedre!

  Hvis du var et glass, hvem skulle ha drukket fra deg da?
  - Hard one 

  Hvor mange kommentarer har du på bloggen akkurat nå?
  - 32416 

  Hvor mange søsken har du?
  - Har to søstre 

  Har du noen dyr?
  - Har en katt 

  Del 2 kommer snart!

 • 0

  Har fått en del spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om selvtilliten min, og siden jeg fikk noen spørsmål om det på spørsmålsrunden, så tenkte jeg at jeg bare gjør det nå. 

  'Hvordan kan du ha dårlig selvtillit når du tar 50 bilder av deg selv hver dag?'

  50 bilder av meg selv hver dag? Var ikke det i meste laget? Dessuten så skulle jeg likt å vist hvordan du kom frem til det tallet. Det noen av dere tydeligvis ikke skjønner er at en person kan ha dårlig selvtillit og likevel ta bilder av seg selv og legge dem ut? Man trenger ikke nødvendigvis være skikkelig anonym og få panikk bare noen skrur på et kamera. Alt handler jo om hvordan personen har det på innsiden!

  Etter år med oppturer og nedturer har jeg skjønt at jeg ikke har verdens beste selvtillit, men jeg springer ikke rundt å skriker det ut og viser det til alle med å bare legge ut bilder av blomster på bloggen for det om?

  Jeg har veldig mye med meg selv jeg ikke er fornøyd med, og jeg kan stå foran speilet og nesten begynne å gråte fordi jeg er missfornøyd med ting og tang. Dritten jeg har fått slengt opp i trynet har vel heller ikke akkurat forbedret selvtillitten som ellers egentlig ikke er på topp. Det skal veldig mye til for at jeg skal gå ut av huset og være fornøyd med hvordan jeg ser ut. Har alltid noe å pirke på, småting jeg kan klage over.

  Samtidig så har jeg lært meg å ikke klage. Greit nok; noen kommentarer i vennegjengen som 'årh, eg føle meg så feid i dag' kommer noen ganger, men ikke noe mer enn det. Hvis jeg hadde skrevet et eviglangt innlegg her på bloggen om alle tingene jeg er missfornøyd med på på meg selv en dag, så  vet jeg at noen ville sagt at 'neei, det er vertfall ikke sant osv'. Jeg blir egentlig bare lei meg når jeg først sier noe jeg synes er 'galt' med kroppen min, og noen kommer å sier at 'nei det er ikke sant' når jeg vet med meg selv at det er det, og at det vertfall er min mening! Selv om jeg antageligvis ikke hadde villet at personen som sa det skulle ha sagt noe annet.

  Jeg som alle andre har oppturer og nedturer, noen verre enn andre og noen bedre. Jeg prøver å ikke klage, prøver å bare holde alt inni meg. Det er i ekstremt  få tilfeller jeg gidder å sette meg ned for å snakke om følelser osv. I tilfeller som dette er jeg glad jeg har blogg, kanskje folk ser meg som en litt annen person etter at jeg skriver sånne innlegg som dette? Sikter også til dette innlegget. For tror egentlig ikke at det er en eneste person som virkelig kjenner meg. Legger meg flat og innrømmer at det for det meste nok er min egen feil.

  DET GÅR IKKE AN Å KOMMENTERE PÅ DETTE INNLEGGET!

 • 22
  Åh som jeg elsker søndager! Åååneii? Er bare dårlig, trøtt og sliten nå så kommer antageligvis bare til å ligge på sofaen eller i senga i hele dag, gjør meg ikke en dritt heller, når jeg tenker meg om. Herregud jeg fikk sykt lyst på yoghurten på bildene over, men orker ikke å gå ned å hente en. Noen som melder seg frivillig? Skal sove litt nå og svare på spørsmålene deres senere, noen kommer i eget innlegg. Maaange like spørsmål!

  Planer for dagen?

 • 78


  Kommer ikke til å bli vist noen kommentarer på dette innlegget! Godkjenner dem når jeg kommer hjem :)

 • 25


  Jeg koser meg litt da; med masse driiiiiiiiiiitbra musikk! Ble bare hjemme i kveld, skal bort i morgen, så da tenkte jeg å ha en-dags-spørsmålsrunde, haha! Siden jeg alltid har vært ekstremt dårlig på å svare på spørsmålsrundene, så skal jeg nå svare på alle spørsmålene på søndag! Starter den etter kl 12, så da er det bare å spørre ivei.  

  Hva gjør du i kveld?

 • 24
  Tia har gått syyykt fort, det har egentlig hele denne uka gjort! Tror jeg sovna på sofaen tidligere? Kom nettopp ut av dusjen. Har ikke fått snakket med jentene om i kveld enda, så er ganske blank om hva vi skal gjøre. Tror jeg må ta noen telefoner! Årh, jeg har ekstremt skallebank akkurat nå.

  Hva gjør du?

 • 23
  (=Thank god it's friday)
  Skal bli herlig med helg nå, denne uken har egentlig gått ganske fort! Slapper bare av nå, skal være med jentene i kveld! Blir nok braaaa. Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 25
  Klarer aldri å si nei til det blikket der!

 • 22
  Yees, jeg våknet nettopp. Sovna bare pluttselig! Ikke så rart, har vært steintrøtt i hele dag. Glad det ikke er trening eller noe i kveld, for tror ikke jeg orker å reise meg engang. 

  Hva gjør du?

 • 35
  Først så snør det, så regner det, så hagler det, så gjør det alt samtidig og imens alle disse forskjellige bøyene skifter seg hele tiden så blåser det i tillegg! Hadde trening i snøstorm i går, det var utrolig gøy.. Spesielt når du sparker i fra deg ballen og når den entrer foten til personen du sentret til og det ligger en stor snøball forran beina istedefor, haha. Bildene over er etter treninga i går, etter at jeg hadde prøvd å tørke vekk all den utgnurte sminka. Måtte bare ta bilde, syntes at jeg var så pen. 

  Ikke si at det er fint vær hos deg?

 • 26
  Har nettopp bakt boller med Inga og Louise. Jenny var også her, men ikke til stor hjelp. Nå dreper hun meg vel, fordi det å skrive at hun ikke var med var vist verdens undergang. Tilgi meg babe! Se så fine de ble da, litt, kjempe, ekstremt, veldig mye finere enn denne klippekransen eller? De smakte forresten dritgodt.

 • 21

  Random bilder under, hadde ikke noe annet. Kommer nok ikke til å blogge mer i dag, så dere får nøye dere med dette vilt interresante innlegget, også håper jeg at jeg ikke blir hatet nå (?)! Skal vertfall bake boller med Inga og Louise etter skolen, og kryser alt som går ann å krysse på kroppen for at de ikke blir så misslykket som denne klippekransen! Hvis kroppen orker og været tillater så skal jeg på trening i kveld. Det er nemlig drittvær ute i dag, gleder meg kjempe mye til å gå hjem i ein tynn annorakk og hvite (vel, nå er de vel mer grå) converse! Ha en ssuuuupppeeerrr dag alle sammen, jeg skal prøve på det samme!
  Hva skal du i dag?

 • 21


  Lei av Nord-Amerika nå, satser på at vertfall litt av det jeg har lest på har satt seg. Tror jeg legger meg nå, er utrolig trøtt. Vi hadde forresten egentrening i dag, noe som var gaaanske så gøy egentlig! Det regner ute nå.. skyt meg.

  GOD NATT!

 • 37
  Nå er jeg dritlei av å sitte å lese om Nord-Amerika, det går rett inn og rett ut igjen.. Vi har så utrolig mange prøver og foredrag for tiden, jeg blir gal! Nå må jeg gjøre meg klar til trening, når jeg kommer hjem er det vel bare å sette seg ned å lese enda mer til prøven, men skal prøve å skvise inn et innlegg. 

  Mye prøver for tiden?

 • 24
  Det har vært overskyet i hele dag, men nå skinner sola. Litt plagsomt med sol når du sitter på dataen og ser på tv da, men skal ikke klage! Har ventet på sola helt siden den forsvant en gang før jul. Heldigvis hadde vi fint vær hele vinterferien vår. Kunne ikke blitt bedre!  Har nettopp spist og må nå øve til en geografiprøve vi har i morgen.. trening i kveld. Ha en fin dag!

  Siden jeg er så flink på overskrifter for tiden, så ble det noe så kreativ som hilsningen på den ene dubben av pocahontas! Døde første, andre, tredje.. fjerde (?) gangen jeg så den.

  Hva skal du i dag?

 • 23

  Nå sitter jeg å ser på Top Model, venter egentlig bare på at Paradise Hotel skal begynne! Herregud for et tragiskt program det er, men det er vel sånn vi liker det? Tross alt så er det vertfall underholdene. Er jo en grunn til at alle blir helt ville rett før det skal begynne. Selv synes jeg at den danske versjonen er hakke bedre!
  Skikkelig fine bilder, jeg vet! Kommer til å angre på det siste der, men når du først er på skolen til kl 2, så på leksehjelp til kl blir omtrent halv 4, så går på trening til kl 5, kommer hjem, dusjer og spiser, så er ikke det å gå rundt å ta bilder av alt og alle det første du tenker på. Rettere sagt det eneste du ikke tenker på.. Sofaen, tv'en og dataen derrimot! Har bare lagt ut 'gamle' (lol, noen dager) bilder i dag, dritbra blogger på mandager..

  Skal du se paradise hotel?

 • 26

 • 21

  Nå sitter Michelle og leser tysk for meg mens jeg sitter å irriterer meg over at 2 av kulepennene mine (de eneste jeg har vel og merke) ikke vil funke. Michelle lesen für mich Deutsch, verstehe ich nicht eine Scheiße,aber es läuft gut, es ist schön! Ja, nå kan jeg altså tysk, thumbs up for meg (nei, jeg har ikke brukt google translate! Skjønner ikke at det i det hele tatt kunne være et alternativ..) Vi stikker på trening om tre kvarter, kommer et innlegg igjen i ca 6 tiden. Ha en fin dag!
  Random bilder fra lørdag, hadde ikke noe annet!

  Hva gjør du?

 • 37

  Hver gang jeg legger ut en sang på et innlegg, for jeg alltid en kommentar om at; 'oj, hadde ikke forventet DET når jeg trykte på play', 'musikksmaken din passer deg ikke', 'litt rart at du hører på sånn musikk' ooooosv.

  På en måte så skjønner jeg folk som blir overrasket, hadde jeg møtt meg selv på gata hadde jeg nok tenkt at sjangeren innen musikk var mer; Lady Gaga, Katy Perry, kanskje til og med Justin Bieber! På en annen måte så tenker jeg; gjør det noe? Jeg har forstått at mitt yttre og musikken jeg hører på kanskje ikke passer dritbra sammen, men jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre! Så da sier vi at vi er over hele 'sjokk hver gang Martine legger ut en sang i et innlegg'-fasen? Flotte greier folkeeeens.


  Spotifylista mi! Har også profil på last.fm; her!  Hvilken musikk hører du på?

 • 26

  Jeg har ikke bakt bollene på forje innlegg................ det har statoilfolka gjort! Ganske laglig å bo meter fra statoil når moren din hater å bake og sist du prøvde å bake noe ble det seende slik ut;


  Denne fine klippekransen smakte eksos og hadde en grusomt ekkel smørsmak! NAM!!

  Har du bakt i dag?

 • 34
  Hvis ikke jeg EIER til å lage boller, så vet ikke jeg....

 • 19
  Jeg holder på å fryse ihjel, Astrid sitter å furter og Kaia springer rundt med to store solpudderrundinger i kinnene. Perfekt morgen, eller hva?  Det var bra i går, men det var bedre i Kvinesdal. Likte best det første bandet, de andre var helt greie! Jeeeeg vil lage bolleeeerrrr....

  Hva gjør du?

 • 20  Nå må jeg springe, Inga og Sofie venteeeer. HA EN FIN KVELD ALLE SAMMEN!

 • 25


  Som sagt så var jeg i byen meg Inga, Astrid og Sofie. Det var herlig å sitte ute på cafe og kjenne sola steke! Har så sommerfølelse for tiden at det er rett før jeg går ut i bare shorts og singlett. Tror ikke det er sånn kjempe smart, så bra jeg klarer å styre meg selv nok til å la vær. I kveld skal jeg på slapserock her i byen med folka! Metalfesten i Kvinesdal i går var forresten dritbra!!

  Planer for kvelden?

 • 37


  Sko/Vet ikke Bukse/Only Genser/Monki Jakke/H&M Veske/Vet ikke
  Nå må jeg rydde rommet osv.. årh, hater det! Har nettopp vært i byen med Inga, Astrid og Sofie. Stikker kanskje ned igjen senere. Denne gangen skrev jeg faktisk 2011 i overskriften (har skrevet 2010 alle de andre gangene i år...)

  Hva synes du?

 • 28
  Nei, dette var ikke frokosten min. Jeg spiste 3 skiver før jeg tok frem chipsen! Så da vet dere det. Nå skal jeg fikse meg, så stikker jeg en tur til byen, tror jeg.

  Synes ikke dere også at outifttet til denne jenta her, ligner veldig, sykt, ekstremt mye på noe jeg gikk med for ikke så lenge siden? Bildet var også forferdelig likt, og håret også. Tror jeg har funnet min kropp og klesstil-tvilling :)

  Planer for dagen?

 • 31
  Åh herregud, dør av kreativitet for øyeblikket. Det forklarer den utrolig fasinerende og spennende overskriften! Nå kommer snart Tor og resten av folka for å henter meg, så fyrer det av gårde til Kvinesdal. Ha en fin kveld!

  Hva gjør du?

 • 22
  Nei, jeg går ikke sånn her i dag. De er fra en dag tidligere i uka, jeg kjedet meg litt! Nå har jeg nettopp spist og skal nå fikse meg, så stikker jeg til Kvinesdal på metalfest, satser på at det blir bra!

  Hva skal du i kveld?

 • 27 • 25
  Ååå, kjenner jeg savner sommeren sykt mye nå! Har egentlig ikke tid til å sitte her og skrive et innlegg. Må finne noen klær å gå med for så å springe ned til Hanne og Sofie på 'senteret'. Film hos Hanne etterpå! Ha en fin kveld alle sammen!

  Hva gjør du?

 • 26


  Har hatt en kjempe fin dag i byen med Sofie, Hanne og Inga! Nå stikker jeg på kino med Erle, hahaha.

  Hatt en fin dag?

 • 23 • 33


  Shorts/Gina tricot Genser/H&M Skjerf/Cubus Skinnjakke/Only
  Nå stikker jeg en tur til byen med Inga. Jeg holder på å dø av sult, så det blir nok frokost i byen! Ha en fin dag!

  Tycks?

 • 31


  Haha, jeg gikk hjemmenfra og skulle opp til Jenny. Jeg gikk og gikk, endelig kom jeg til døra, ringte på 1 gang, så 2 ganger, 3? Ringte henne først 1 gang, så 2 ganger, fler? Til slutt tenkte jeg; 'oh, da'a, eg veit jo korr nøkkelen ligge, så eg kan jo bare gå inn'. Så jeg gikk inn, satte meg i sofaen og skrudde på tven. Så her sitter jeg altså nå, i moren til Jenny sin leilighet, alene. Jenny ringte for noen minutter siden da, så hun vet at jeg er her. Hun er i byen for å handle noe og hadde mobilen på lydløs. Hahaha, typisk meg!

  Hva gjør du?

 • 35


  Har hatt en fin dag til nå i byen med Inga og Hanne. Vi var på cafe og så i parken og tok noen bilder! Haha, kakaoen på det første bildet er det vel ikke første gangen dere ser? Nå ble jeg pluttselig veldig sulten, så får vel stikke ner å ta meg noe mat. Senere stikker jeg oppp til Jenny!

  Hva har du gjort i dag?

 • 39

  Denne gangen er det ikke et gratisdesign, og jeg er faktisk veeldig fornøyd med det. Så antageligvis kommer jeg nok til å ha det en stund. Strevde som en gal me det i går, haaaater alt som har med html koder å gjøre.. også klarte Inga å slette omtrent alt.. så jeg måtte lage det på nytt igjen, he he he. loveyouInga!!   Hva synes du?

 • 41 • 29

 • 37
  Sko/Din sko Bukse/Vero moda Bluse/Cubus Skinnjakke/Only
  Jeg er dritforbanna! For det første så finner jeg ikke fjernkontrollen til kameraet, har faen meg leita over alt! For det andre så finner jeg heller ikke den greia som holder kameraet på plass på stativet, den er booortevekk. Så sorry for dårlige outfitbilder i dag med rotete bakgrunn osv.. blir så irritert! Tipper det er Kaia som har de..

  Hva synes du?

 • 26
  Disse bildene begynner å bli ganske gamle, men jeg liker dem så godt! 
  Har ikke fått gjort så mye enda, dagen er jo enda ung? Tror jeg stikker en liten tur ned til byen snart (antageligvis alene, faen jeg er loner). Rolig, rolig.. jeg skal bare kjøpe noe å drikke. Skal nok være med jentene senere.

  Fikk en kommentar her om dagen der det stod; 'Om du ikke pleier å være med noen andre enn Jenny, Louise, Inga og Hanne ?'
  Siden jeg er så snill så svarte jeg; 'du glemte Sofie, retard'. For å svare litt mer utdypende; jo, jeg er med andre enn bare de, men når jeg omtrent ikke klarer å finne herligere jenter å tilbringe dagene mine med, så er det vel klart at jeg er med dem? 

  Planer for dagen?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde