Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

25
Kom hjem for ikke så lenge siden. Har hatt en fin tur til Lillehammer med koselig klasse, men alltid deilig å komme hjem. Tør ikke se på statistikken for de siste dagene, for den tipper jeg har sunket en deeel. Haha! Er vertfall tilbake nå. Utrolig kjedelig at usb-inputen skulle streike igjen. Blogginga tar dobbelt så lang tid nå som jeg må overføre bildene til en annen data og sende dem til meg selv på mail. Alt for bloggen. Fikk en fin pakke i posten i dag og skal ned på postkontoret i morgen og hente en annen. Blir nok blogging om begge på søndag. 

Heldig som jeg er så sover jeg veldig lett på tog, så har så godt som sovet meg gjennom hele dagen. Togturen mellom Lillehammer og Sira (nærmeste togstasjonen fra Flekkefjord) tar ca 9 timer. Er med andre ord ganske opplagt akkurat nå, så stikker ned å trener om ikke så lenge!

Hatt en fin dag?

 • 26
  Det er meningen at bildene skal være utydelige. Det er utroolig fint vær her i Lillehammer i dag, så vi stikker ut en tur for å spise! Nettet her er utrolig dårlig, kom ikke inn en eneste gang i går, derfor har jeg ikke fått oppdatert. Nå begynner folkene her å bli litt hissige, så må springe. Ha en fin dag!

  Grunnen til at buksesmekka ikke er helt igjen er fordi jeg er så feit at den ikke går lengre opp. Til deg som poengterte at den ikke var helt igjen.

 • 12

  Har med data, men har ikke tatt noen bilder med kameraet og nettet her suuuger. Så gikk for mobilblogging! Haater å kjøre tog, det har jeg kjørt nok i livet allerede. Togturen i dag ble vel på ca 9 timer. Kjente at det stakk litt å kjøre tog i denne retninga igjen. Nå ligger vi i sengene og bare slapper av, laaang dag!

  Hvordan har din dag vært?

 • 33

  Ny sko til høyre!! Måtte gå til innkjøp av nye. Hadde egentlig lyst på helt lave røde i tillegg, men økonomien strekker ikke til. Noen som vil kjøpe et par til meg? På forhånd takk. 

  Noen som kan svare meg på hvordan været er i Lillehammer?? Om det fortsatt er istid der eller om det går mot varmere tider? Hater å pakke, gjør det ikke noe bedre at vi går rundt i genser her i Flekkefjord og fikk beskjed om at det mest sannsynlig var ganske kaldt i Lillehammer. Reiser i morgen og hjem igjen på fredag. Tar med data, så blir blogging. Må pakke ferdig nå før jobb og trening. Ha en fin kveld!

  Til dere som har lurt på skostørrelsen min opp gjennom årene; jeg bruker vanligvis 37, men har 36 i converse...... 

 • 22 • 30


  Har vært i byen med Jenny og Louise en tur, nå stikker vi opp til Jenny, skal spise pizza og bare slappe av! 

 • 15

  Vinneren av en klokke fra danielwellington.com ble Maria Kristoffersen! Gratulerer :) Har sendt deg en mail.  Min søte Maren og meg! Bilde fra i går. Nå sitter vi bare å slapper av, har nettopp spist osv. Har en foto-oppg. jeg må gjøre ferdig til i kveld, så vi skal ut og ta noen bilder om ikke så lenge. Fotballtreninga i morgen ble flyttet, som vil si at jeg ikke får tid til å gå på den fordi jeg jobber på kvelden. Passa egentlig ganske greit, for har en del ting jeg må ordne med tanke på at klassen reiser på filmfestival til Lillehammer på tirsdag. Noen andre som skal dit? Må pakke osv, kan heller ikke gå rundt på converse som såvidt henger sammen, så må nok til byen en tur. 

  Ha en fin dag!

 • 29
  Avklippet dongerijakke Zara Bukse og genser Bik bok Solbriller Vans

  Tror jeg dropper å skrive hvor fint været er her i dag. Holdt på å dø av varme i stad, say no more. Har overnattingsbesøk av Maren i helga. Veeeet at jeg skulle ha kåret vinneren av konkurransen i går, men ble plutselig ute hele dagen og kvelden, så fikk ikke blogget i det hele tatt. Gjør det i morgen da, hvis det er ok. Ut i sola igjen nuu, SNAKKES!

 • 32


  Avklippet dongerijakke fra Zara

 • 15
  Ja, sånn her står jeg hver dag og tar sekshundreogfire bilder av meg selv slik at jeg kan fylle denne bloggen med crap. Vanligvis pleier det vel å være trutemunn, men tenkte å begynne med noe nytt. Har lagt merke til at det er 'inn' og gape på bilder, se skiiiiikkelig overlykkelig ut liksom. Seee så lykkelig jeg ser ut på bildene over. Fantastisk...

  Neida, joda, kanskje. Har et norskforedrag jeg må skrive ferdig til i morgen, vi skal vist også spille treningskamp mot gutter16 i dag. Kan jo bli interessant. Akkurat nå sitter jeg på skolen, ca en halvtime til bussen går. Sitter å drikker litt vann og gleder meg til middag osv. Tror jeg avslutter nå før jeg begynner å beskrive hvordan det lukter her. Som minner meg på at jeg bare må nevne at hver del av Kvinesdal har sin egen drittlukt. Det er litt sykt, men sant. 

  Husk å meld dere på konkurransen om å vinne en klokke fra danielwellington.com HER! Avslutter den nok i morgen!

 • 72

  En stil jeg skrev i norsken for ikke så lenge siden. Jeg har ingen erfaring og har sånt sett lite peiling, men tenkte jeg kunne legge den ut likevel. Har ikke fått tilbakemelding fra læreren min på den, så er veldig spent. Selv ble jeg ikke så veldig fornøyd, men samma det. Aktuelt tema er det uansett. Har faktisk valgt å la kommentarfeltet stå åpent i tillegg.

  Det går ikke en dag uten at vi ser slanke, høye og solbrune modeller enten på fjernsyn eller i ukeblader. Jenter med perfekt hud, lange øyenvipper, ikke en eneste valke eller celluitt på kroppen. Disse 'perfekte' jentene, er omtrent de eneste som blir vist frem i media. Det er sjeldent vi ser en litt lubben jente stå og posere i den nye kleskolleksjonen til Cubus. Med mindre vi faktisk lever et helt liv uten og noen gang få sett det. Får man virkelig så ren hud som jenta på reklamen av det renseproduktet? Mest sannsynlig så er huden redigert til å manipulere hodet ditt til å tro det. Det kan godt være at produktet er bra og funker som bare det, men porselenshuden må du nok se litt lengre etter. Hvorfor er det slik?

  Produsentene har et produkt, et produkt som skal bli vellykket på markedet. Nydelig jenter og kjekke gutter er nøkkelen til et blikkfang som blir sendt videre til produktet som skal selges. Et par slim jeans som sitter perfekt på den tynne jenta på tv-skjermen, hvem får ikke lyst på den buksa? Den sitter jo perfekt over rumpa og er akkurat ikke for lang eller for kort på lengden. Du går i butikken, prøver den på. Blir du skuffet?

  Media skaper et bilde av hvordan jenter 'skal' se ut. Mange tror også at de må se sånn ut for å bli godkjent i samfunnet. At med mindre du ikke har syltynn kropp og plettfri hud så er du ikke 'god nok'. Hvorfor skal det rundt oss få definere hva som er 'den rette kroppen'? Det burde ikke det, men dessverre har det nok blitt sånn. Media har veldig stor påvirkningskraft, kanskje spesielt på unge jenter som er i en fase i livet der de prøver å finne seg selv. Hva er bra nok?

  Markedet for plastike operasjoner blir større og større. Folk tar silikon i puppene, botox i ansiktet, fettsuging, restylane i leppene og listen fortsetter. Alt dette for å se bedre ut, for å virke yngre, fordi det de hadde fra før ikke var godt nok. Unge kvinner bruker mange tusen for å forberede utseende sitt. Hvorfor? Fordi den ene modellen i playboybladet hadde D-cup og du sitter hjemme i sofakroken med B?

  Mange tusen jenter sliter med spiseforstyrrelser. De fleste jenter som bygger opp en spiseforstyrrelser var kanskje aldri spesielt store. De har bare fått et bilde i hodet om at de ikke var tynne nok. De bestemmer seg kanskje for å gå ned 5 kg, som raskt blir til 20. Kiloene raser av, men det er ikke godt nok. Det de ser i speilet blir et helt annet bilde enn det vi fra utsiden ser. De mister kontroll og føler seg ikke bra nok. Hvert gram har noe å si, hver kalori må telles og regnes ut. Alt dette på grunn av at media fremstiller syltynne armer og ben, en flat mage og stram rumpe som 'den kroppen'. Spiseforstyrrelser er enten synlige eller så legger vi ikke merke til det. Venninna di som sitter rett ved siden av deg akkurat nå, kan slite med det. Alt starter med et bilde, et bilde og en tanke. En tanke om at slik vil jeg se ut. Slik må jeg se ut?

  Det er ikke å legge skjul på at vi blir påvirket av det media velger å vise frem av gutter og jenter her i verden. Vi drømmer alle om den perfekte kroppen. Vi vil alle ha perfekt hud. Alle blir påvirket på en eller annen måte. Alle tenker eller har tenkt at de ikke er bra nok. 'Hadde jeg bare sett slik ut'. Media er stort og farlig. Det handler om å godta at ikke alle er like. Det handler om å vise verden at man ikke trenger å ha størrelse 34 i klær for å være fornøyd med seg selv. Det handler om å ikke la seg påvirke. Det handler om å kjempe tilbake.

 • 42

  Jeg er personen som aldri har tenkt spesielt over livet, men heller døden. Vi blir født og vi dør. Hva som skjer i mellomtiden er helt opp til en selv. Jeg er ikke kristen, jeg tror ikke på et liv etter døden. Sånn, brutalt var den faktasetninga også ute for dere til å lese. Vi dør, vi blir borte. De fleste føler vel en trygghet med å tenke at de kommer til himmelen. Vi blir borte, bare borte. Jeg frykter ikke det som kommer etterpå. Kan sitte å si nå at jeg ikke er redd for å dø. Selv om jeg mest sannsynlig driter på meg hvis jeg havner i en situasjon der det er mulig. Det er umulig for meg å sitte å tenke på at jeg kommer til 'mitt andre liv' eller til dette såkalte 'paradiset'.   Skjønner veldig godt at tanken om at livet etter døden er bra og fint, men det virker bare for usannsynlig. Skjønner at det er en mer beroligende tanke enn at man bare forsvinner. Slutt, finito, the end. Fortsatt det eneste jeg kan se for meg at skjer. Tipper jeg kommer til å tenke 'faen, hvorfor skrev jeg det og ikke det, kunne ha utrykket meg på en helt annen og mye bedre måte' etter at jeg har postet dette innlegget. Jeg blir missforstått hele tiden. Den ene gangen i året jeg finner en person som forstår hva jeg mener, er jeg i lykkerus.  'Man lever bare en gang' - Skal du ha disse ordene i munnen din burde du mene det. Greit nok at noen bruker det som unnskyldning for å gjøre ting som er litt på kanten, men noen ganger må man vel se litt dypere på det og.

  Fint innlegg? Joda. Måtte litt mer negativitet med for at jeg skulle være fornøyd med dagen. Etter at det ble postet 6 statuser på rad på facebook om at 'knallhard styrketrening' herved var over, og jeg sitter i sofaen og spiser sjokolade, tenkte jeg at jeg drar meg ned på treningssenteret. Må få ut noe energi! Så på bilder fra sommeren i stad. Angrer.

  Ha en fin kveld :)

 • 20


  Skjerf Bianco Vest Avklippet dongerijakke Genser Cubus

  Det at vi får fri fordi en gjeng med 9. klassinger skal på hospitering på skolen vår og det ikke er plass til oss, sier egentlig veldig mye om skolen jeg går på. Supert for oss da, etter en altfor hektisk dag i går trengte jeg en fridag! Har vært en tur i byen med min fine Jenny (HERREGUD MARTINE HAR VENNER). Fortsatt et par av dere som faktisk tror jeg sitter inne hele dagen og aldri er med venner (noen legger det frem som at jeg ikke har noen i det hele tatt). Bloggen min har blitt en bildeblogg med fult av bilder av meg selv som jeg leker deilig på, hehe. Selv om jeg ikke skriver hver minste detalj om hva som skjer i hverdagen min, så betyr ikke det at jeg ikke har venner. Noen gangerskriver jeg ikke at jeg er med dem en gang. Fordi de ofte ikke vil være med på bilder og fordi jeg ofte dropper tekst i innlegg.

  Siste gangen jeg gidder å skrive om at jeg faktisk ikke er verdens største loner. Tro hva dere vil, men jeg har faktisk venner. Sykt, ikke sant?

  Kan vel bare legge frem hvordan min mandag kommer til å se ut fremover; Skole i Kvinesdal, hjem i 1 time, fotballtrening i Kvinesdal, hjem i 1 time, jobb. Kvinesdal ligger ca 20 min fra Flekkefjord. Gidder ikke å sitte der borte i 2 1/2 time hver mandag heller, så blir til at jeg går hjem i 1 time. Derfor blir nok ikke mandagsblogginga så bra, med mindre jeg får forhåndsskrevet et eller to innlegg jeg kan poste.

  Travle dager?

 • 335

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang en konkurranse i sammarbeid med danielwellington.com! Mottok 2 klokker fra nettsiden i forrige uke. En svart og en blå/hvit/rød stripete. Velger å beholde den svarte selv, så den dere kan vinne er en Classic Canterbury til en verdi av 1195 kr. Utrolig fine klokker. Elsker at de ser litt gammeldags ut, men samtidig moderne. Passer for både mann og kvinne, så hvis du vinner kan den være enten til deg selv, gave til kjæreste eller lignende.  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Gå inn på siden deres HER og trykke på 'LIKE' knappen nede i venstre hjørne!
  - Like facebooksiden til Fjellparkfestivalen HER!
  - Skrive at du har gjort begge deler + mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du blir vinneren!

  Kommer til å bli sjekket at dere har likt begge sidene. Ellers kan dere sjekke ut resten av klokkekolleksjonen HER hvis dere vil det! Trekker vinneren i løpet av uka!

  (Ja, dere må trykke liker på Fjellparkfestivalen sin facebookside. Det er en festival som arrangeres her i Flekkefjord, og siden jeg er med i styret, tenkte jeg at det kunne være greit å dytte den litt frem i lyset. Faktisk norges eldste rockefestival!  Anbefaler dere å sjekke den ut og ta dere en tur på den i sommer! Blir braa)

  LYKKE TIL :) 

 • 28
  Vet fortsatt ikke hvor noen av solbrillene mine er kjøpt.......

 • 17

  Er hos en venninne nå, vi skal snart ut. Blir et innlegg uten bilder. Har jobbet i hele dag, så fikk ikke tid til å verken ta bilder eller å stresse med å få overført dem til dataen. Med mindre jeg finner ut at jeg har blitt datageni i løpet av helga, så får jeg nok ikke ordnet det før mandag.

  Ha en finfin kveld :)

 • 27


  Har sittet i over en time og styrt med å få overført bildene inn på dataen. Usb kabelen funke ikke og minnebrikkeinputen funker ikke. Derfor måtte jeg legge inn bildene på søstra mi sin data og sende de på mail til meg selv for så å lagre dem på min. Herregud. Ikke nok med det, men når jeg endelig var ferdig så klikker blogg.no! Jeg er en smule forbanna, en smule letta over å endelig være ferdig og en smule klar for å legge alt som har med blogg å gjøre til side for resten av kvelden. Stikker til Jenny, som snart har ventet på meg i 2 fuckings timer. Kommer om 2 sek bby.

  Hat, hat og litt mer hat. Tanken på at jeg har brukt såå mye tid på et innlegg, ødelegger meg. Ha en fin kveld alle sammen!

 • 22 • 37


  Hverdagene går i skole, jobb og trening. Er lite inspirert for tiden og føler meg som en påkjørt pungrotte. Ligger våken for lenge om kveldene, som resulterer i en møkkasur og zobievandrende Martine dagen etterpå. Likevel kommer jeg meg jo på ett vis gjennom dagen. Våkna nettopp opp til en diger haug meg klær som jeg må brette sammen. Skulle sett det gliser jeg har klistra på trynet mitt nå!! Jepp, jammen daså. Vet hvor mye dere elsker å lese om at jeg klager, så derfor ble det en teskjed med dårlighumørmartine i dag og. Vær så god :)

  Hvordan går dagene dine?

 • 28


  Urørt band fra Stavanger som kommer til å bli store. Bare å merke seg navnet. Sangene over er de jeg liker best til nåå.

  Ellers kom jeg hjem fra en tur i skog og mark med en venninne for ikke så lenge siden. Hadde også gym i de siste timene i dag, så outfit og hår kunne ha blitt sammenlignet med en utedass. Derfor ingen blogging. Hadde ingen bilder å legge ut og har skjønt at enkelte av dere begynner å bli litt lei av trynet mitt i hvert innlegg. Det er nå jeg skal love dere at blogginga skal bli utroolig mye bedre og kjempe variert, men kan allerede nå si at det ikke kommer til å skje. En gang kjedelig; alltid kjedelig. Har lært meg å leve med det. Ellers har jeg hatt en superduper dag.

  Hatt en fin dag? :) - Legg merke til smilefjeset

 • 40


  Skal til Kvinesdal på møte og fotballtrening om en halvtime, så må gjøre meg klar til det! Stikker kanskje opp på stadion her i byen etterpå og ser en kamp. Vi får se. Ha en fin dag videre alle!

 • 22

 • 31

  Velger å lage innlegg om denne, men gidder ikke å lage som solbrillene mine.. hallo? Pilotbrillene er Ray ban og er kjøpt i en eller annen butikk i Bergen, de svarte er Vans og de har jeg ikke peiling på hvor er fra. 


  Skinnjakka mi er fra Carlings. Kjøpte den i Oslo en gang i oktober i fjord! Elsker den, enkelt og greit. Betalte 600 kr, var så heldig å stikke innom en av dagene der alle jakker var på halv pris! Den finnes nok enda i butikkene, har sett at de har fått samme modell uten armer. Såååå interessant var dette.

  Skal se litt Prison Break nå før jeg stikker på jobb og trening. Ha en fin kveld!

 • 14


  Klokker fra danielwellington.com! Gå inn å ta dere en titt, har en del kule klokker! Liker at den ser litt gammeldags ut, med en moderne vri! En av klokkene på bildene over har dere mulighet til å vinne i en konkurranse jeg snart setter i gang på bloggen!

  Ved å skrive inn koden kwb7592 når dere handler der, får dere 15% rabatt! 

  //Sponset

 • 31 • 0

  Hvis dere bruker rabattkoden "explodeblogg" når dere handler fra Juvlia.se får dere 20% rabatt! Varer bare frem til torsdag, så fort dere hvis dere vil ha noe til en litt billigere pris!

  Så også at de hadde navnesmykker. Noen lignende de jeg hadde med eksen min. Får så utrolig mange spørsmål om dem, så dere kan gå inn selv og sjekke ut HER!


  Armbåndet jeg har derfra. Elsker det!!

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 41
  Lekte meg litt med kondittorfarge once again. Til dere som var redde for at det ikke skulle gå ut sist gang; det skled rett ut i første vask. Avklippet skinnjakke fra Cubus. Har enda et lite eksperiment jeg skal gjøre med den, kan bli spennende. Beklager for bare bilder av meg for tiden, men det ble enten dette eller bilder av gårsdagens pizzarester. Akkurat nå har jeg så utroolig lyst på sjokolade at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Setter på noe Prison Break. Ha en fin dag videre!

  Må bare nevne noe her; jeg veeeeeet at det ligger mange bilder av meg på weheartit, jeg veeeeeet at det ligger mange bilder av meg og eksen der. Nei, jeg har ikke brukerkonto der, så jeg har ikke lagt ut noen av dem selv. Dere trenger ikke sende masse linker av bilder, jeg vet de ligger der. 

 • 45


  T-skjorte Cubus Dongerijakke Lee Vest Y&K Solbriller Vans Earcuff Glitter

  Tok på solbriller bare for bildene sin skyld, så helt fucka ut i trynet i dag. Det regner. Jo, jeg har venner. Ja, jeg er sosial. Ja, jeg vet det blir mange bilder av meg for tiden. Jeg har mange ikkebildeglade venninner. Nei, det er ikke ofte jeg gidder å ta bilder av alt og alle rundt meg. Kom nettopp hjem fra byen med en venninne. Takk for at du gadd å ta bilder av meg, Louise. I kveld skal jeg leve livet. Nei, det er ikke ofte jeg er med venner i hverdagene. De går til jobb, skole og trening. Helgene derimot. Nå må jeg gå. Ha en fin dag :):):):):):):)

  Legg merke til at jeg har vært flink å skrevet hvor klærne er fra. VÆR SÅ GOD.

 • 33

  Har bare redigert på svarte lepper. Hvordan selve bildet er redigert ellers var bare litt forskjellig testing. Føler meg så sykt kreativ i dag skjønner dere.... Sitter for øyeblikket med rompa godt plantet i sofaen, smash i kjeften og Honningbarna dundrende i høytalerene. Perfekt fredagskveld.

 • 37
  Stikker på møte med Rockeklubben om ca 1 time, så skal jeg vel bare slappe av med et par venninner i kveld. 

 • 23
  Siden det eneste som et forskjellen på disse to bildene er øynene. Så legger jeg til dette fjortisbildet XDXD:


  Bildene tatt med iphonen på skolen i dag. Sykt fine og sykt bra kvalitet. Var på fotballtrening for første gang på hvem vet hvor lenge i dag. Merka nå hvor mye jeg har savna det! Håper på at jeg ikke kjenner noe mer til senebetennelsen, drittlei av å ikke kunne springe. Ellers har jeg hatt en fiiiin dag. Spist litt for mye som vanlig, som resulterte til et par timer på sofaen med Prison Break på dataskjermen. Likte forresten håret mitt på det siste bildet.

  Hatt en fin dag?

 • 19
  Dette finner du HER for 129 kr!
  Dette finner du HER for 99 kr!

  Mottok dette fine smykke og nydelige armbåndet i posten i dag. De er fra Juvlia.se! Kan ikke si annet enn at jeg er utrooolig fornøyd, disse kommer til å bli brukt masse! Tusen takk! De har veldig masse annet fint og, deriblandt noen veldig kule smykkehengere. Så på Imfancy.blogg.se at hun hadde den samme. Den finner dere HER!

  Verdt å ta en tur innom!

  //Sponset

 • 22

  Skole, Prison Break, kino (Kompani Orheim, anbefales). Hadde egentlig planlagt å faktisk blogge litt interessant i dag. Dere ser hvordan det gikk! Har hatt en helt grei dag. Nå trenger jeg søvn. God natt!

 • 29

  Takk for utrolig lange og støttende brev på både mail og facebook. Takk for alle de utrolige komplimentene dere gir meg hver eneste dag. Takk for at dere gidder å stikke innom denne til tider utrolig deprimerende bloggen. Takk for at dere har troen på meg. Takk for at dere gjør meg sterk. Takk for at dere bryr dere selv om jeg dere egentlig ikke kjenner meg. Takk for at dere har forståelse. Takk for at dere ikke forstår.  Laget av søte Madeleine! Tusen takk :)

  Jeg vet at jeg er utrolig dårlig på å svare raskt på mailene dere sender, men jeg svarer alltid uansett. Så dere skal få et tilbake! Noen av brevene er bare litt vanskelige å svare på, så har en tendens til å drøye det litt.
   

 • 52

 • 22

  Bby
  Besøk søte Johanne sin blogg HER! Hun tar fantastiske bilder.

 • 24 • 46

  Er helt blank. Orker ikke tenke eller bruke krefter på å prøve å få et innlegg til å virke interessant. Har ingen nye bilder å legge ut. Er lei av å legge ut bilder av meg selv. Jeg har forandret meg. Til det bedre? Usikker. Jeg vil ikke ha sympati. Hater at folk synes synd på meg. Jeg er sterk/svak. Jeg er meg. Jeg klarer det. Vil ikke skrive dette innlegget. Vil ha bloggfri dag. Føler ikke at jeg må, men kanskje jeg vil litt likevel. Fucked up much. I morgen er alt fint. Smil og vær glad. Det er ikke på grunn av han. Langt ifra. Slutt. Vil ikke. Fortid. Minner. Savn. Jeg har det fint. Har brukt hele dagen på dette innlegget. Akkurat nå elsker jeg bildet under her. Ser helt tom ut. Passer perfekt. Dere er best. Takk.

 • 40


  Solbriller Vans Dongerijakke Lee Topp H&M Hettejakke Vet ikke 

  Flink blogger som skriver hvor klærne er fra? Har hatt en fin bytur med mine fine jenter. Første lørdagen på lenge jeg ikke har jobbet eller lignende, guuud så deilig. Ble veldig sulten nå, SNAKKES. Eller burde jeg skrive 'blogges'? Nei, høres så lame ut.

  Må bare legge til at en gutt som ikke kunne ha vært mer enn 3-4 år åpnet gardinen til prøverommet jeg brukte i dag. Snakk om å bli tatt med buksa nede. 

 • 20


  This is one of them. Stod opp kl 7 for å gå på jobb og sovna med en gang når jeg kom hjem kl 5. En utrooolig lang dag. Merker jeg er ganske gretten etter å ha sovet lite, så tror jeg holder litt avstand fra dataen i kveld. Gidder ikke gå noen plass, tror jeg har godt av litt avstand fra alt og alle akkurat nå. Stikker ned å spiser en bolle eller to. 

  Ha en fin kveld :)

 • 0

  Instagram: Martineegeland


  Facebook: explode.blogg.no


  Twitter: Martine_Egeland


  Bloglovin: Martine Rødland Egeland


  Får en del spørsmål om dette, så laget bare et eget innlegg. Sperrer bare kommentarfeltet, gidder ikke å presse ut kommentarer av dere. Vet at hvis dere skriver "Kult innlegg ;)" her, så er det løyn. Ikke så dum jeg XDXD Nei herregud jeg bruker ikke 'xD' til vanlig.... Okeida.

  Follow meeeeee 

 • 53 • 22


  Fine Johanne! Trykk på navnet hennes for å komme til bloggen. Det har vært utrolig fint vær her i dag og, har hatt en fin dag. Kanskje litt kjedelig at jeg nesten bare legger ut bilder for tiden, men det er vel sånt sett bedre enn ingenting. Vinterferie u know. Har ikke orker å sette meg ned for å skrive noe spesielt. Skal jobbe fra kl 8 til 4-5 i morgen så blogginga da blir nok suuper. Sitter å gleder meg til pappa kommer hjem med middag nå, suuulten.

  Ha en fin kveld alle sammen!

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde