Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

18

Haha, vet ikke helt hva jeg hadde tenkt hvis jeg hadde vært tilfeldig forbipasserende under denne koselige påsketuren. Når man først skal på tur så må man jo dra den helt ut, right? Vi grillet kylling, pølser, grønnsaker og egentlig alt annet vi hadde med av mat og ting (hysj). Det beste med turen må nok bli de fantastiske hattene. Vi var vel ute i nesten tre timer! Hatt en ellers slapp dag med rydding og tv-serier. Nå er jeg trøtt og gleder meg bare veldig til å legge meg. I morgen skal vi tydeligvis til Haua for å besøke familie, det blir kooos. Siden vi skal til bestemor og bestefar trenger jeg neppe å spise noe mer i kveld eller før vi drar i morgen. Håper dere alle har hatt en like fin påske som meg! Begynner riktig nok ikke på skolen før på onsdag, men ser egentlig på den som ferdig allerede. 

 • 22

  Ny blogg i bokmerkeraden min. Besøk flotte Wanda sin blogg HER! Alle bildene over er tatt fra bloggen hennes.

 • 36

  Beklager fraværet, men har vært opptatt med å ha ferie. Kom hjem fra Arendal i går kveld, var såå trøtt da jeg kom hjem, haha. Har jobbet i hele dag, og skal være å være med å arrangere Fjellpark-kickoff. Nå skal jeg snart spise pizza med Thea og Hanne. Vi har så utrolig fint vær her for tiden, er til å dø av. Nå skriver jeg bare for å skrive noe. Ha en fin dag videre :)

 • 21  På bilde nr tre er det de tre første som er fra Cubus. Det er et par som mangler, men det skal gå fint. Har alltid en lue i veska, får panikk hvis jeg finner ut at jeg har glemt å legge en oppi. Avhengig ja. Samlinga vokser seg bare større og større, haha. En fargerik lue gjør ganske mye med et antrekk, så det er greit å ha en dag du ikke føler for å gå med noe spesielt. Mine favoritter er den orange, de to grå og de limegrønne! 

 • 29

  Hadde jeg bare hatt penger, hadde alt av den nye kolleksjonen til Fanny Lyckman blitt bestilt hjem. Faen jeg elsker denne dama! Du finner kolleksjonen hennes HER!

 • 27


  Bukse Bik Bok Solbriller Madlady.se Skjorte Cubus T-skjorte Weekday Lue Urban Outfitters Jakke Levis

  Har vært på en suuperkoselig frokost hos Marte med mange fine jenter! Nå skal jeg springe ned til byen en tur, så stikker jeg til Kristiansand! Ha en finfin dag:)

 • 0

  I går trakk jeg da vinnerne av hemmelig gave +  $50 fra Choies.com! Som sagt så skulle det bli 5 heldige vinnere denne ganga også! Gratulerer så mye til de heldige!! :)

  - Julia Nguyen

  - Martine C. Karlson (blogg HER)

  - Stine Amundsen

  - Hedda Lorentzen

  - Helene Høgseth

  Jeg sender mailene deres til Choies, så får dere svar fra dem! (Det går ikke an å kommentere på dette innlegget!)

 • 17


  Paret fra Urban Outfitters kjøpte jeg i Berlin, og jeg har brukt dem utrooolig masse siden da. Helt forelsket! Paret fra Madlady.se fikk jeg faktisk i posten i dag, men er allerede frelst. Tror at det som gjør at jeg liker disse to spesielt godt, er gulldetaljene (hehe), enkelt og greit fordi det får dem til å se dyrere ut enn det de egentlig er. Litt mer spesielt enn bare svart plastikk! Begynner å få en goood samling med solbriller nå, så tenkte egentlig å lage et innlegg med alle. Har fått spørsmål om jeg kan gjøre det samme med luene mine, så det kommer og! Skal bort i påska, så skal forhåndslage noen innlegg til dere som blir postet da!

 • 29


  Bukse og smykke Bik Bok T-skjorte H&M Vest Second Female (ToKa) Solbriller Urban Outfitters

   

  Var en utrolig deilig følelse å vite at jeg slapp å stå opp kl 7 i dag tidlig for å gå på skolen. Denne ferien skal virkelig nytes. Har vært en tur i byen med fine folk i dag, gikk bare i genser med vest over, var utrolig deilig temperatur ute! I kveld er det jobb og trening. Sitter å tenker på hvordan jeg skal komme meg på Rimi for å hente en pakke. Er så kjedelig at noen av pakkene blir sendt til butikker, spesielt når Rimi er utenfor byen, og et gooodt stykke å gå. De som faktisk liker musikksmaken min har spurt om jeg kan legge ut litt musikk, så kommer til å gjøre det innimellom fremover! Sangen over er fra det nye albumet til Adept. Digg.

  Trakk vinnerne av Choies-konkurransen i går, og de publiseres i kveld! Ha en fin dag videre :)

 • 29


  Jakke og bukse Second Female (ToKa) Topp Choies.com Solbriller H&M Lue Madlady.se

  Hadde aldri trodd at jeg kom til å gå med en slik ''Suit'' selv, men denne her liker jeg dødsgodt! Hvis man først får det til å fungere, så blir det bra uansett. Den er fra ToKa her i byen! Neon-lua for å sprike det litt opp, og giga-kløft for å gjøre det litt mer spennende. Vet at noen (mange) kommer til å mene at det er litt spesielt, og det er det, men spesielt er kult! Jeg liker det.

  Ha en fin kveld!

   

 • 27


  Bukse Choies.com Blazer Fretex Topp Cubus

  Kjapp oppdatering bare for å ha blogget egentlig. Malene kommer å henter meg kl 18, så kjører vi til Farsund. HA EN FIN KVELD ALLE! :)

   

 • 20


  Blazer Fretex Lue Cubus T-skjorte Lindex

  Vi har hatt hjemmedag i dag for å jobbe med et prosjekt, passet ypperlig å få ''fri'' en dag før påskeferie! Har vært ute med Jenny i dag og tatt bilder til et prosjekt. Det er egentlig heilt grei tempratur ute, stor sol og helt blå himmel. Det er den iskalde vinden som ødelegger, var ikke akkurat noen varme minutter der ute! Gikk en tur ned på jobb for å gå igjennom det nye kassesystemet, skal jobbe med det for første gang i morgen. Forhåpentligvis går det greit, men kommer til å bli skikkelig stressa når folkemengdene begynner å komme! Etter det gikk jeg på Kaffebørsen med Jenny og Marte, veldig koselig! Har egentlig ganske dårlig tid nå, for skal trene med Hanne om noen min. Stikker en tur til Farsund i morgen til en venninne, satser på at det blir bra! Usikker på om jeg får tid til å blogge, men kan prøve å tid til å forhåndslage et innlegg i kveld. Søndags morgen skal jeg på intervju, gleder og gruer meg en del. Får vertfall bli en litt roligere lørdagskveld på meg!

  Fikk høre at en regel var at varme og kalde farger absolutt ikke skulle blandes, veeeel er ikke regler til for å brytes da? :) I like it!

  Ha en fin dag videre, alle sammen :) 

 • 20

  Antrekket finner dere HER!

 • 23


  Topp Bik Bok Shorts Cubus Blazer Fretex Solbriller Urban Outfitters Sko Choies.com

  Tror jeg har fått en greie for gulldetaljer. Det er såå fint og elegant! Elsker kombinasjonen over med gullet som går igjen i toppen, solbrillene og skoene. Den blå blazeren lager liv i antrekket, og den helt vanlige svarte dongerishortsen gjør at det ikke blir så veldig pyntet- som det hadde blitt hvis jeg hadde valgt en i samme stoff som blazeren feks. Haha, ble en merkelig setning den siste der, men har ikke peiling på hvordan jeg skal få forklart det. Dere skjønner sikkert! Synes det er gøy å sette sammen sommerantrekk som inspo til dere og meg selv! Herregud jeg gleder meg til sommer og sol.

  Jeg er forresten suuuperfornøyd med hvordan designet mitt ser ut nå! Det er laget av flinke Charlotte! Som dere helt sikkert har fått med dere, så liker jeg det best når det er så enkelt som mulig. Ingen header med bilder denne ganga heller. Enkelt og greit fordi jeg liker bedre tekst, og bilder av meg er det nok av på bloggen fra før av, haha. Synes det ser veldig rent og stifult ut, noe jeg liker! For øyeblikket har jeg ikke arkiv, men skal få det sånn at man kan ''bla videre'' helt i bunnen! Bir braaa.

  Sitter og bretter sammen en million klesplagg nå, må bruke dagen på å skrive prosjektrapport og forhåpentligvis får jeg trent i kveld!

  Ha en fin dag :)

 • 40


  Blazer H&M T-skjorte Weekday

  Fant ut at det var lenge siden jeg hadde gått med den gule blazeren min. Gikk masse med den etter at jeg kjøpte den, plutselig hadde alle den, og når det skjer mister jeg omtrent alltid interessen. Elsker fargen! Til dere som alltid lurer: Jeg krøller håret med rettetang! Synes de blir veldig mye finere da, enn når jeg gjør det med krølltang. De krøllene jeg har på bildene over har riktig nok sklidd litt ut, men liker det nesten bedre sånn som det er nå! Vi holder på å redigere et radio-prosjekt, i går satt vi i 4 timer og vi holder på nå og. I tillegg har vi en prosjektrapport å skrive. Mye å gjøre! Som om ikke det var nok så må også reklamefilmen redigeres. Må tilbake til klippinga. Ha en fin kveld! :)

  Husk konkurranse i samarbeid med Choies.com HER!

 • 13

  De store kleskjedene nekter å åpne sine leverandørlister for offentligheten. Dette er av konkurransehensyn, men dette gjør det også veldig vanskelig å etterse at de velformulerte ''etiske rettningslinjene'' som kleskjedene opererer med blir overholdt. Når Varner-gruppen (Dressmann, Cubus, Carlings, Bik Bok) i dag har bestemt seg for å åpne leverandørlistene kan det godt hende at andre enda større aktører følger etter. Hemmelige fabrikklister gjør det vanskelig å avdekke barnearbeid, grov underbetaling og livsfarlig arbeidsmiljø som kan knyttes til kleskjedene. Åpne leverandørlister er et viktig skritt på veien for å bedre arbeidsforholdene til tekstilarbeiderne som syr klærne våre! 

  Med navn og e-post kan du være med å skrive under på kravet om åpne leverandørlister, listen vil bli levert til kleskjedene og forbrukerminster Inga Marte Thorkildsen!

  Signer HER!  Del gjerne videre! Har du signert?

 • 35


  Bukse Choies.com Genser Madlady.se Skinnjakke Carlings Lue Junkyard.no Sko Din Sko

  Haha, herregud for en lang dag. Har den planer om å noen gang bli ferdig? Gikk en tur til byen med Kaia etter skolen, noe som var koseliiig. Det blåser helt utrolig mye her hos oss for tiden, og den er iskald. Mitt hat for vind kan nesten ikke beskrives. Så fort det er vindstille blir det normal tempratur igjen.  Får snart besøk av Jenny og Selma, vi skal skrive en prosjektrapport sammen! Til tross for at jeg brøt mitt lille ''prøve å være sunn i ukedagene''-prosjekt og spiste en pose med ostepop på skolen i dag, så føler jeg at det fungerer rimelig bra. Stolt av meg selv. Hahah! Nei, jeg spiser ikke mindre enn vanlig bare pga jeg prøver å være ''sunn''. Kutter bare ut den daglige chipsen og sjokoladen. En fordel med å være sunn er vel å like salat.. Sliter litt der. Haha, jeg er latterlig. Er snart 18 år og liker ikke salat og div grønnsaker. Dere kan få lov til å slå meg med en fisk i trynet.

  Ha en fin dag videre! :)

 • 12
  T-skjorta med triangelprint finner dere HER, t-skjorta med striper finner dere HER, andre t-skjorter finner dere HER!

  Har virkelig fått sansen for t-skjorter med helt enkelt print for tiden! Gjør et antrekk litt mer spesielt, og hvis du vil tilføye litt ekstra så er et tips å enten kjøre på med et sølv eller gullsmykke! Har tenkt å skaffe meg den med stripene på selv, og gleder meg til å kombinere den! En t-skjorte som disse med et enkelt smykke til passer supert til et stilrent sommerantrekk med en kul shorts + boots. Tipser om dette nå på grunn av at Choies nå har tilbud på noen av disse t-skjortene. Andre favoritter jeg har er denne, denne og denne (disse er det ikke tilbud på)!

  Tilbudet varer en uke!

 • 55

  Jeg får mange spørsmål om hvordan det er å være ''meg'' i en liten by som Flekkefjord. Hvordan jeg tør å være den eneste som går rundt i en jakke som får meg til å ligne på en kylling. Hvilke kommentarer jeg får fra folk i byen. Hvordan jeg klarer å være meg selv, hvordan jeg kan gå rundt upåvirket av alle rundt meg. Jeg gir faen! Det første steget du må ta for å finne din egen stil, og tørre å gå med noe annet enn de andre i gjengen din- er å slutte å bry deg om hva andre mener og tenker. Hvorfor skal andres synspunkter bety noe for deg? Det høres veldig simpelt ut. Det høres vertfall ikke ut som løsningen, men det er faktisk først når du tør å være deg selv, det hjelper. Når du går i butikken- hva tenker du da? Leter du etter de små skattene som du virkelig liker og har lyst på, eller går du for de du vet kommer til å bli ''godkjent''? Jeg er ikke helt ''ute av skapet'' enda. Jeg drar ikke antrekkene mine så ut, som jeg gjerne skulle ha ønsket. MEN jeg vokser! Vokser på det at jeg lærer, og blir sterkere som person. Personlighet har veldig mye å si når det kommer til klær. Mer enn man skulle ha trodd! Jeg kler meg som jeg vil, og til dere som fortsatt ikke aksepterer det- voks opp!

  Det er ganske kjedelig å være blogger her nede i dette hølet. Jeg føler jeg går glipp av så masse, føler jeg lever i en helt annen boble. Jeg tror jeg hadde gjort det mye bedre i en større by. Med folk som deler samme interesse som meg. Jeg får ikke vært med på så mye som jeg gjerne skulle ønsket. Jeg må sitte 7 timer på tog for å komme meg til Oslo, det er ikke noe jeg kan gjøre hver helg. De samme stedene på hvert eneste antrekksbilde- jeg er lei. Jeg tør fortsatt ikke å ta bilder i offentlighet her hjemme. Jeg klarer det bare ikke, fordi da snakker folk. Dette er nok det punktet jeg er svakest på. ''Herregud tar hun bilder av seg selv igjen''! I storbyer er ikke dette et like stort problem, jeg føler meg ikke uthengt hvis jeg tar bilder mitt i gata i Oslo. Kanskje fordi da er jeg plutselig ikke den eneste. Når man bor i en liten by, så er det ikke å legge skjul på at man tenker mer over hva andre synes. Alle kjenner alle, alle snakker med alle. Jeg tenker ikke over hva folk sier om meg og om bloggen lengre. Når jeg blogger føler jeg ikke at jeg blogger til folk her i Flekkefjord, men til alle andre. Hvis dere skjønner? Jeg tenker ikke over på hva mine medborgere her tenker og mener om meg og det jeg legger ut/skriver. 

  ''Dere har jo nesten ingen butikker i Flekkefjord, hvor får du klær fra?'' Jeg drar til Stavanger, Kristiansand eller Oslo. Jeg får litt klær sponset fra div nettbutikker, noe som er suupergreit for meg! Det å plutselig stikke til nærmeste storby er ikke bare bare, fordi det koster jo en del å reise! Det er egentlig veldig kjipt å ikke ha like stor tilgang til butikker som så mange andre. Spesielt når jeg blir sett på som en ''moteblogger''. En moteblogger som aldri får oppdatert garderoben sin? Det eneste positive er at jeg ikke bruker så mye penger på klær da. Bruker dem heller på mat, så blir ikke akkurat rik av det uansett.

  Jeg blir så glad når jeg får positive tilbakemeldinger på det jeg gjør! Selvfølgelig alt, men spesielt fra folk  som synes det er tøft hvordan jeg har klartret meg opp og frem. ''Den lille Flekkefjordsjenta''! Positive tilbakemeldinger fra folk i Flekkefjord er vel de som betyr mest. Fordi i så mange år så har det enten vært negativt (ikke direkte, men dere skjønner nok), eller ingenting i det hele tatt. Det er gøy å vite at folk synes det er bra at jeg skiller meg ut på den måten jeg gjør. At det kanskje er greit å være ''hun med bloggen'', en gang i blant. Merker veldig godt når folk kaller meg ''explode'' på fest for å være spydige. Ikke det at jeg tar meg nær av det på noen måte, men hallo- jeg har et navn! 

  En dag skal jeg bort, og jeg gleder meg. Tusen takk til alle som har vært med på å gjør meg til den personen jeg er- og kommer til å bli!

 • 244

  Beklager for at dette ikke ble postet i går, men tiden bare fløy av sted. Har fått lov til å sette i gang enda en konkurranse i samarbeid med Choies.com! Som dere sikkert har sett så har jeg en del klær derfra, og er utrolig fornøyd med dem alle. Som sist blir det hele 5 vinnere denne ganga og! Det dere kan vinne er en hemmelig gave og coupon code for $50!

  DETTE MÅ GJØRES FOR Å DELTA:
  - Lik Choies på facebook HER!

  -  Signer dere på Choies.com HER, og fyll inn info.

  - Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med mail i kommentaren!  Konkurransen avsluttes neste søndag! LYKKE TIL! :)

 • 14

  Da vi kjørte hjem i natt var bakken helt bar, da jeg gikk ut av huset i dag hadde jeg plutselig snø opp til knærne. Trodde virkelig våren hadde kommet til Sørlandet for godt, men neida. Endelig var all snøen og isen borte, og vi har bare hatt blå himmel og sol i lang tid. Irriterende. Vi kjørte opp for å hente Jenny, og selvfølgelig klarte vi å kjøre oss fast. Guud vi strevde, hahaha. Vi fikk endelig spilt inn reklamefilmen helt ferdig i dag, gleder meg til å få se resultatet. Nå sitter jeg her med en utolmodig Jenny, skal ned å handle nå. Ha en finfin kveld!

 • 19

  B&W


  Bukse ToKa (Second Female) Skinnjakke Carlings Topp Bik Bok Solbriller Zerouv.com Lue Cubus Smykke Only

  Haha, lenge siden jeg har følt meg så dritt som jeg gjorde i dag. Vi hadde gym på skolen i dag, så gikk bare rundt i tights hele dagen. Litt deilig da, må jeg innrømme. En stund siden jeg har kunnet stå opp uten å stresse med klær om morgenen.  Har fortsatt ingen ledning til kameraet, men prøver å likevel holde bloggen oppe å gå. Kommer en konkurranse på lørdag! Stikker til Stavanger hele dagen, og skal i to 18-års dager på kvelden, så da er vel en tidsinnstilt konkurranse greit å ha! I morgen skal vi filme videre til en reklamefilm vi holder på med på skolen, vi filmer for lokalavisen sin nettside. Håper det blir bra! Skal sove i en liten time nå før jeg stikker opp til en venninne og spiser pizzaaaaaa. Åh, livet er litt fint for tiden.

 • 34  Bukse ToKa (Katrin Uri) Blazer ToKa (Just Female) Topp og solbriller Bik Bok

 • 18

  Fikk meg et par nye favoritter i klesskapet i går, og denne buksa er en av dem! Elsker den! Sitter dødsbra på, har godt stoff, vi oppe og stram i bunnen. Merket er Katrin Uri og den er fra butikken ToKa her i byen (i gågata). Anbefaler alle som er herfra og stikke innom og se på klærne de har fått inn der. Vet jo at de fleste begynner å bli lei av Cubus, så nå har byen fått et annet alternativ! Fikk tak på litt annet og som kommer ut etter hvert, fikk bare lyst å vise buksa i eget innlegg fordi jeg falt helt pladask (den finnes også i andre farger). Den kommer i anntrekk-innlegg litt senere, med en lang blazer fra samme butikk!


  Ja jeg har gul mage. Eller så er det bare redigeringa. Hvem vet.

 • 43


  Caps og t-skjorte Cubus Belte og smykke Bik Bok Solbriller Urban Outfitters Sko Converse Shorts Levi's

  Elsker å blande ''glam'' med ''casual'', og gull slår aldri feil når du vil piffe opp et helt enkelt antrekk som det over! Med bare skuldre (tube-bh) og solbrun hud gleder jeg meg vilt til å gå med dette i sommer! Tenkte å begynne med ''Summer outfit''-innlegg frem til sommerferien. Legger ut noen en gang i blant, for å gi dere og meg selv litt inspirasjon til antrekk for sommeren. Derfor endra jeg navn på dette innlegget til ''Summer outfit #1''. Håper dere liker det! 

  Jeg har på en eller annen måte klart å miste kabelen som jeg bruker for å overføre bilder fra kameraet til dataen (minnebrikke-inputen er ødelagt), så derfor blir det litt lite blogging om dagen. Er så stress å legge inn bildene på Kaia sin data, for å så sende dem til meg på mail. Skjønner ikke hvor den dritten kan ha blitt av. Går det an å få kjøpt bare kabelen på en foto-butikk? Skal lete mer da. Vil helst slippe å bruke penger jeg absolutt ikke har..

 • 22


  Bukse HER, t-skjorte HER og solbriller HER

  Har funnet frem linkene nå! Er så utroolig fornøyd med alt. Love it.

 • 33


  Bukse, t-skjorte og solbriller Choies.com Skinnjakke Carlings Sko Footway.no

  Fikk en pakke i posten fra Choies.com i dag og er heelt forelska i det jeg klikka hjem! Den stripete buksa er helt utroolig deilig å gå med, i tillegg til at den er posete på toppen så er den stram i bunnen. Fornøyd!! Har dessverre ikke tid til å lete etter linkene til klærne, i og med at jeg egentlig burde ha vært ute av døra allerede. De er ikke vanskelig å finne (vertfall ikke solbrillene)! Mange har spurt om hvordan det er å bestille fra Choies, og de har et veldig enkelt system! Jeg skriver bare inn koder da, i og med at jeg får sponset, men har snakket med andre som sier at det er null problem å bestille! Leveringstiden er også kjapp! Kommer vel på ca 5 dager (hvis du vil betale frakt, står om dette når du bestiller)! MÅ GÅÅÅ! Ha en finfin kveld alle :)

 • 22


  Bukse New Yorker Kjole og lue Cubus Jakke Choies.com Solbriller Bik Bok

  Var på en koselig bytur med jentene etter skolen! Nå sitter jeg her med Jenny og skal snart ned for å trene. Helt vanlig dag med andre ord! Skulle ønske jeg var mer kreativ på bloggfronten nå, men det kommer seg vel. Er så mange innlegg jeg vil lage, men aldri får meg selv til å gjøre. Slapp ja. Trenger inspirasjon, og jeg er redd jeg ikke kommer til å få det her i Flekkefjord. Hehe.

  Ha en fin kveld! :)

 • 21


  Hele antrekket kan dere finne HER!

 • 23
  Kjole Cubus Jakke H&M Sko Dr.Martens Solbriller Urban Outfitters Smykke Bik Bok

  Hele vinteren sitter jeg å planlegger antrekk jeg vil gå med om sommeren. Dette er ett av tusen! Min helt enkel kjole, røde boots, den gjennomsiktige jakka, gullsmykke og runde solbriller med gullkant. Åh, som jeg gleder meg! Er så utrolig glad for at vi skal til Tyrkia i slutten av April, for jeg klarer snart ikke å vente lengre. Er lei av å være bleik og egentlig ikke føle meg bra. Det er rart hvordan vinteren og mørket påvirker humøret- og ikke minst bloggingen. Det er så utrolig mye bra som skjer i tiden frem til sommeren, og ikke minst når den forhåpentligvis kommer og tar oss alle med storm. Dette må bare bli bra! 

 • 29


  Bukse Bik Bok Sko Eurosko T-skjorte Weekday Hettejakke Vet ikke Lue Urban Outfitters Jakke Levis Solbriller Vet ikke

  Avslappende antrekk i dag. Orket ikke å stresse! Erle (lillesøsteren min) som har tatt bildene i dag og! Hun tvinger meg til å skryte av henne de få gangene hun tar bilder. DU ER KJEMPEFLINK ERLE, I LOVE U! Nå skal vi straks ha grøt til middag, hvis jeg bare kan få meg selv til å gå ned å lage litt. Er ganske slapp på bloggfronten for tiden, det er nok fordi jeg er utrolig sliten, men det skal komme seg. Merker jeg raaser nedover i lesertall for tiden. Isje braaaa! Blir vertfall mer enn bare ett innlegg i dag! Ha en fin dag :)

 • 36


  Topp Madlady.se Solbriller Stylegodis.com Shorts Levis

  Etter en litt for travel og lang helg er jeg tilbake igjen! Jobbet på lørdagen, i tillegg til at jeg fikset Kaia til skoleball og gikk ut på kvelden. Det førte til at jeg sov bort hele søndagen, og dermed ikke fikk blogga. Vi sier at disse veldig sjeldne smilebildene gjør det godt igjen. Nå skal jeg bare slappe av før jeg stikker på jobb og trening i kveld! Ha en fin dag videre :)

 • 55  1- HER, 2- HER, 3- HER, 4- HER, 5- HER, 6- HER, 7- HER, 8- HER, 9- HER, 10- HER, 11- HER, 12- HER

   

  Har du en favoritt?

 • 20
  Lue Madlady.se Sko Erosko Bukse Bik Bok Bluse og solbriller H&M Jakke Levi's 

  Har så godt som ikke vært på skolen i dag. Var der i 2 timer før vi fikk gå, så har vært i byen siden da. Koselig! Nå må jeg springe ned til byen igjen å hente en pakke på posten før det stenger. Ha en fin dag :)

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde