Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

45Nå sitter jeg her med Jenny, vi har spist oss feite på chips, så nå sitter vi her og klør oss på den gigantiske magen som pluttselig ploppet opp . Deilig ! I dag har vi bare vimset i byen og som sagt; spist oss feite . Nå skal vi klø oss litt mer, så vi snakkes i morgen elns . Haha, jeg er ekkel i dag ..

Hva gjør du akkuratt nå ?
Har forresten blitt anbefalt her, tusen takk søta :D
 • 37  Bukse Blikk Box Genser H&M Smykke GinaTricot Skinnjakke Blend
  Haha, er det se crazy ut på bilder dagen i dag elns ? Nå skal jeg snart være med Jenny, vi skal nok til byen og vimse . Btw, den vurderinga kommer snaaaaart, jeg har bare glemt den bort .!

  Hva synes du ?
 • 33

  Nam, jeg følte meg skikkelig flink da jeg lagte disse på skolen i dag . Ikke minst fikk de et ganske ok utseende, de smakte kjempegodt . Haha, nok skryting ! Treninga i dag har vist blitt avlyst pga guttene skal spille kamp (igjen) . Tror jeg tar meg en joggetur senere, har vært sykt usunn denne uka, fyfy .

  Liker du skoleboller ?
 • 31
  SPEILREFLEKS ! Haha, ekstremt bra hint med det stygge bildet eller ? Var jo noen som klarte å gjette det da, jeg trekker ut en av de som hadde rett svar og vurderer personen i morgen . Dere som gjettet at jeg hadde fått ny t-skjorte hadde også rett, men det var ikke det som var 'hovedsvaret' . T-skjorten kjøpte jeg på cubus tidligere i dag, husker ikke hvor mye den kostet, orker ikke lete etter prislappen .
  Og til dere som har brukt utrolig masse tid på å spørre etter et bilde av meg uten sminke; versegod !

  Har du speilrefleks ?
 • 33

  Den som klarer å gjette hva det er jeg har kjøpt, får en vurdering ! Bildet over er et hint, du må bruke hodet pga hintet er litt komplisert .. Sorry for at jeg ser komplett dust ut på bildet, men det ble tatt på et kvart mikrosekund, jeah .

  Hva tror du det er jeg har kjøpt ?
 • 47


  Ananas må jeg bare si at er noe av det beste som finnes, no kidding ! Sjokoladen vant jeg på Ingvild sin blogg, i en konkuranse hun hadde . Jeg spiser ikke tingene sammen da, men hver for seg, nam .

  Liker du sjokolade og ananas ?
 • 33
  I dag hadde vi muntlig prøve-eksamen, som noen av dere kanskje vet så kom jeg opp i samf.fag og skulle snakke om menneskerettigheter . Jeg skrev til sammen 12 sider igår ! Leste ikke opp ifra alle 12 da .. Skrev først en kladd, så skulle jeg egentlig skrive alt inn på datan så det skulle bli lettere å lese, men selfølgelig så klikket dataen femtielve ganger i løpet av 3 min, så det ble det ikke noe av . Det førte til at jeg skrev alt på nytt, bare med tydeligere håndskrift osv . I slutten trodde jeg virkelig at amputering av hånda var det som måtte til, den var helt hemma . Vel okei.. nok om det . I kveld er det trening, inne (forhåpentligvis den siste innetreninga) !
  Ha en fin dag videre !
  Hva skal du i dag ?
 • 53  Bukse Blikk Box Genser Only Anorakk Bergans
  Utrolig kjedelig outfit, men hadde ikke noe annet å blogge om . På skolen i dag har vi ikke gjort annet enn å forberede til muntlig prøve-eksamen i morgen . Jeg kom opp i samfunnsfag, og skal ha foredrag om menneskerettigheter . Egentlig et ganske greit tema, håper det går bra . Må droppe jogginga i dag pga jeg må øveee .. Sorry for et utrolig stygt bilde det siste der, men jaaaa .. Noen sånne må vi vel også ha ?

  Hva synes du ?
 • 38


  Hva synes du om bildene ?
 • 34

  Hahahahaha, jeg måtte le da jeg fikk dette av en gammel lærer i går ! Tegningene og den fantastiske skrifta er ifra 1-2 klasse . Jeg var grådig flink, right ? På det siste bildet har jeg da skrevet om min gode venninne Lotta, jeg kjente jo ingen da jeg kom til byen, så da ble det en herlig tekst om henne . OnsBag ? Tror det skulle stå onsdag .. jaja, det var et bra forsøk, haha ! Nå får vi snart besøk av mange folk, vi skal spise restene ifra igår !
  Ha en fin dag videreeee !


  Flink ?
  Btw; Lotta, jeg savner deg utroooolig mye, vi må snart treffes igjen jenta mi !
 • 26
  Sorry for at jeg ikke har blogget tidligere, men som noen av dere kanskje har fått med seg, så har jeg hatt konfirmasjonen min i dag . Det var uuutroolig hyggelig å se alle søskenbarna mine, onkelene og tantene igjen ! Dumt det var noen som ikke kunne komme . Skal lage et bedre innlegg i morgen, nå må jeg ned til folka igjen ! Vi sitter noen nede og snakker om div. greier . Legger ut bilder når jeg får dem, det er søskenbarnet mitt som har tatt dem . Vi tok dødsfå med våres kamera ! Har hvertfall hatt en kjempe fin dag, tusen takk for alle gavene !


  Et av omtrent 3 og et halvt bilde som ble tatt med kameraet våres .
  På bildet er meg, moren min og onklene mine på mamma's side .

  Hadde du en fin konfirmasjon da du konfirmerte deg ?
  Hvis du ikke har konfirmert deg enda; gleder du deg til du skal ?
 • 57  Bukse H&M Genser Only Skinnjakke Blend Skjerf Vero Moda
  Denne dagen har vært sykt stress, og den blir ikke noe bedre . Nå må jeg hive på meg fotballklærne, så springe ned til byen for å hente et dusin tulipaner som vi skal selge for skolen, rett etterpå skal jeg opp på stadion for å spille kamp mot Hægebostad . Vi skal vinne ! Dagen før konfirmasjonen har jeg hundre ting jeg må gjøre, men ingenting har med konfirmasjonen å gjøre ? Haha . Nå må jeg springe, snakkes !

  Hva synes du om outfiten ?
  Har du hatt en stressende dag ?
 • 40
  Har nettopp spist pizza, ble utrooolig mett .. som vanelig ! Tidligere i dag satt jeg og tok bilder med kamera av bilder ifra da jeg var mindre, haha . Jeg var en syyyyykt unge, med syyyyke ansiktsvrengninger ! Grunnen til at jeg tok disse bildene var pga vi skal vist vise noen på konfdagen . Dere skal få se noen .. hvis jeg ikke kraftig endrer mening i siste liten, haha ! Ellers idag har jeg spist meg stappmett på klippekrans og jogget en tur .
  'Noen' ? haha, 2 snåle av femtiseksmillioner ..
  Liker spesielt godt det jeg har joghurt i hele tryne, nam

  Hva har du gjort i dag ?

  Har forresten vunnet konkuransen til Ingvild, besøk bloggen hennes. Takk, søta ♥
 • 61  Bukse Bik Bok Topp Cubus Genser Gina Tricot Skinnjakke Blend

  Hva synes du ?
 • 63
  I dag har vi vært på klassetur i Kristiansand . Vi var på Arkivet ! En plass der de torturerte folk under krigen . Selv om det var masse creepy de snakte om, og vi fikk se en del ekle bilder, var det ganske interessant . Må bare si jeg er utrolig glad jeg lever nå, og ikke for ca 60-70 år siden ! Tok omtrent bare bilder fra bussturen . Louise tok også noen bilder, skal få dem i morgen en gang . Kameraet mitt gikk selfølgelig tom for strøm (vi har forresten fått fikset det, takk gm) ! Hahaha, jeg klarte å søle iskaffe på meg selv på veien hjem ..  Hva synes du om bildene ?
  Har du hatt en grei dag sålangt ?
 • 48
  Haha, må nesten le av været . Det ene sekundet er det kjempefint vær og sola skinner, så snør det pluttselig i 1 min, så hagler det . Hvor kommer det ifra ? Må erlig si det er utrolig irriterende, hva skal man egentlig ta på seg av klær ? Haha ! Jeg var virkelig ikke klar for skole i dag, følte meg som en strandet hvalross der jeg satt å prøvde å følge med . Tror kanskje jeg stikker ut å jogger en tur nå straks, vet ikke om jeg gidder, haha .


  Hva skal du i dag ?
 • 82  Bukse/tights Gina Tricot Topp begge fra Gina Tricot Smykke Gina Tricot
  Hahaha, alt fra GT ! Forståelsesfullt at jeg ville gå med de nye klærne eller ? Bildene er tatt med mobilen pga moren min (eller søstra mi) har klart å sperre minnekortet på kameraet (?!) .. Går ikke ann å slette, ta bilder eller gå inn på meny, tragiske greier ! Vel, de har bare med å få fikset det .

  Hva synes du ?
 • 79
  Da har jeg nettopp kommet inn døra . Vi kom faktisk hjem ganske tidlig, vi hadde ikke så mye vi skulle ha så det er nok grunnen . Jeg kjøpte meg noen nye klær, ikke så masse pga vi reiste egentlig inn for å kjøpe småting vi skulle ha til konfirmasjonen ! Alle klærne jeg kjøpte ble kjøpt på GinaTricot faktisk, haha . Jeg har hvertfall hatt en ganske så fin dag, var godt å komme seg litt vekk, hoho !


  99,00 ,-                                                                              129,00 ,-             


  249,00 ,-                                                                         199,00 ,-


  119,00 ,-

  Hva synes du ?

  Har forresten blitt anbefalt på denne bloggen, trykk her for å se hva hun skrev .Takk søta !
 • 41
  I stad  så fikk jeg pluttselig vite at vi skal til Stavanger i morgen, noen som hadde tenkt å fortelle meg det eller ? Tydeligvis ikke . Jeg som hadde lagt planer for i morgen osv, jaja .. Vi skal handle til konfirmasjonen min som er neste helg ! Haha, vi sendte ut invitasjonene denne uken, jeg vet vi har vært litt trege ! Jeje, bedre sent enn aldri ! Er det ikke det man sier ? Vel, da blir det hvertfall ikke noe blogging før på kvelden i morgen en gang, hvis jeg rekker . Dere får ha en fin lørdag !
  Hva er dine planer for morgendagen ?
 • 31  Bukse H&M Topp Begge fra Cubus Tøyjakke Vero Moda Solbriller Bulgaria
  Har ikke noe annet å blogge om akkuratt nå, derfor ! Haha, noen som har merket at solbrillene mine har blitt standar på outfitene ? Det er jo soool ute og siden det er favoritt solbrillene mine, bruker jeg dem veldig ofte ! Nå skal jeg ut å jogge en tur, så skal jeg nok bare slappe av resten av dagen . Kos dere !

  Hva synes du ?
 • 32
  Jeg elsker ananas ! Før kunne jeg ikke fordra det, hvertfall ikke på pizza (liker det ikke på pizza nå heller da) . Sitter å spiser det rett fra boksen, herlig . Hadde vel egentlig stått i dusjen nå hvis ikke det hadde vært så inni granskauen varmt på badet ! Fy troll, det er til å dø der inne . Treninga var faktisk ganske gøy, til tross for at vi bare var 9 stk !

  Liker du ananas ?
 • 38  Tights H&M Skjorte Vero Moda Topp Cubus Skinnjakke Only Solbriller Bulgaria
  I dag på matlaginga lagte vi brød .. BRØD ! Og vi fikk ikke spise det der engang, haha . Senere skal jeg på trening, blir nok kjekt . Ha en fin dag videre !

  Hva synes du ?
 • 34
  Da jeg kom på skolen og fant ut at jeg hadde glemt mobilen ! Hahaha, jeg må bare innrømme det; jeg er avhengig av mobilen, virkelig ! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den (dramatisk) . Jeg følte meg helt naken der jeg vandret rundt å fikk panikkanfall når jeg ikke hadde noe å trykke på . Hehahohi, jeg overeagerer selfølgelig ikke .. Nå må jeg stikke, må ut å jogge hvis jeg skal rekke det før konfmøtet som er kl 6 . Var foressten på konferansetime idag, heh .. det gikk vel fint . Er ganske fornøyd, er hvertfall glad det ikke var altfor gale . Ha en fin dag videre !
  Er du avhengig av mobilen ?
 • 63  Bukse H&M Genser Only Hettejakke Cubus Solbriller Bulgaria
  Veldig enkelt, I know, men gadd ikke stresse med klær i dag . Var vel egentlig ikke planen å ha outfit i dag, siden den ikke var noe spesiell eller noe, men hadde ikke noe annet å blogge om ! I dag skal jeg på trening.

  Hva synes du ?
 • 42
  JEG ELSKER SOL OG FINT VÆR ! Kom nettopp hjem fra nok en herlig joggetur i 'skævven', det er utrolig varmt ute . Sykt mange som er ute å går tur når det er så fint vær, skjønner dem godt ! Okei, sorry for at jeg skriver så sinnsykt mye om været, men jeg er bare utrolig overlykkelig over at været er sånn som det er . Håper virkelig det holder seg ! Ellers har det vært en helt ok dag . Bare skole, 'leksehjelp' med folkene og en joggetur !

  Har du hatt en grei dag ?
 • 31
  Jeg har egentlig fått gjort ganske masse i dag (når man tenker på at det er søndag) ! Jeg har selt aviser, gått en tur til Høgåsen med Jenny (you know; the cute one) . Var vel hjemme i 2 tiden, så har jeg vasket og ryddet siden da . Nå holder jeg egentlig på med rommet .. kommer til å ta sin tid ! Btw; jeg er dritsulten, må ha mat !

  Hva har du gjort i dag sålangt ?
  Hva synes du om bildene ?
 • 60
  Startet dagen med å jogge en tur ! Da jeg hadde kommet meg opp på Høgåsen møtte jeg Joakim, Tor, Børre og Nikolai . Spreke folk, jaman ! Ellers har jeg bare vært med Jenny, Louise og noen andre . Har hatt en fin dag !

  Hvordan har din dag vært ?
  Hva synes du om bildene ?
 • 33  Bukse Blikk Box Topp Begge fra Cubus Solbriller Bulgaria
  Skal ha på meg jakke også, men glemte å ta bilde med den ..

  Hva synes du ?
 • 35
  Ååh, det er nydelig vær ute ! Sola skinner, det er ikke en eneste sky på himmelen for øyeblikket, tempraturen er herlig . Så sinnsykt deilig å kunne gå ut uten store boblejakker, hansker, lue osv ! Håper virkelig været holder seg, for jeg orker virkelig ikke regn eller noe sånt akkuratt nå . Så lenge været er bra, har jeg et stort smil klistret på trynet ! Nå må jeg hoppe i dusjen, har nettopp vært på en herlig joggetur ! Kaia har selfølgelig stukket av med kameraet (igjen) .. Gleder meg så syyykt til jeg får mitt eget kamera . Det skal hvertfall ikke hun få låne får å si det sånn ! Hehahihohøhæ, frk evil

  Har våren kommet hos deg ?
 • 31
  Jeg har hatt spotify .. en god stund ! Nå kan jeg omtrent ikke huske hvordan jeg skaffet meg musikk før, haha . Med min kunnskap til data, så fikset jeg meg spotify heeelt selv .. Eller ikke, fikk bittelitt hjelp ifra Ruben, thank yoooou ! På den ene spillelista mi har jeg over 1000 sanger, der har jeg samlet alt jeg kan komme på da . Ikke alle som liker samme musikk som meg, men hvis du er interessert er linken til lista mi denne ! What's yours ?

  http://turimus.files.wordpress.com/2009/10/spotify_logo-copy1.jpg

  Har du spotify ?
 • 31
  I forje innlegg skrev jeg at jeg kom til å streve med å komme meg opp i dag tidlig . Skal jeg si dere noe ? JEG STREVDE ! Alt jeg tenkte når jeg skulle reise meg var; 'Noooooo' ! Vel, nok drama . Skoledagen i dag var .. helt forferdelig . Leksehjelpen var utrolig morsom, herregud jeg lo ! Etterpå skal jeg på konfmøte, et av de siste (lovely) . Kjenner jeg savner ferie allerede, og vi har bare gått på skolen en dag .  Hadde du en fin ferie ?
 • 25
  Hva kommer til å bli strevsomt ? Jo nemmelig; å komme meg opp kl 7 i morgen . Er det noe jeg hater så er det å stå opp tidlig med vilje ! Ikke nok med at jeg må vekke meg selv drittidlig, må opp på skolen og ! For øyeblikket så kan jeg ikke tenke meg noe mer kjedelig . For å si det sånn; jeg kommer til å streve ! Haha, men så hørte jeg at det var noen som begynte i dag ? Søskenbarnene mine skulle f.eks. på skolen i dag .
  Begynte du på skolen i dag, eller begynner du i morgen ?
 • 27
  Ble ganske mange bilder, og det finnes faktisk flere . Haha ! Det var en utrooolig gøy tur, like kjekt hver gang . Vi kjørte til sammen 106 mil fram og tilbake, ble litt kjedelig, men det var ikke i nærheten så kjedelig som å kjøre til Italia, huff . Hvertfall, jeg gleder meg til neste gang vi skal opp dit igjen .

  Hva synes du om bildene ?
 • 45
  Okei, overskrifta var på en måte tull, men på en annen ikke . I morgen reiser jeg til Ustaose, skal til hytta til tanta og onkelen min ! Gleder meg sykt, skal bli herlig å komme seg litt bort . Vi fikk ikke reist tidligere pga mamma har en sangjobb i kveld . Siden jeg ikke skal være hjemme, så blir det ikke blogging før på Tirsdag (kanskje mandag) ! Det tipper jeg går fint . Jeg skal ta maange bilder, så bloggen kommer til å bli proppet . Haha, typpisk at jeg helt glemmer å ta noen ! Siden dette blir det siste innlegget på noen få dager, må jeg bare ønske dere alle en fortsatt fin ferie, så snakkes vi snaaart !
  Hva skal du resten av ferien ?
 • 27
  Jeg haaater å bli vekt om morgenen, kl 11 i dag vekte pappa og Erle meg og sa at jeg skulle selge avisene i dag, vi hadde bare glemt det osv . Jeg fikk jo panikk ! Selføøøølgelig så kødda de bare .. Så jeg har vel egentlig vært drittrøtt i hele dag + litt irritert . Som toppen av kransekaka, så fikk vi nettopp nettet tilbake, derfor jeg ikke har fått blogget før nå . I kveld skal jeg til Moi på besøk til Maren . I morgen reiser jeg til Ustaose, kommer et innlegg om det litt senere . Ha en fortsatt fin dag !
  Noe du irriterer deg over i dag ?
  Hva skal du i kveld ?
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde