Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

46

Nei jeg har ikke farget håret brunt, og nei det er ikke et gammelt bilde (ble tatt i går med Inga sitt kamera, har jo sagt før at jeg alltid har hatt blondt hår og at jeg aldri har farget det), det er heller ikke redigert. Det er rett og slett bare Inga sine brune extensions som vi hadde det litt gøy med. Det så faktisk veldig ekte ut og! Utrolig mange som trodde på det. Nå vet jeg vertfall hvordan jeg ser ut med brunt hår. Det var gøy å være brunette, så lenge det varte!Blondt eller brunt?

 • 0

  ''nå har jeg gitt opp det innlegget om deg og kjæresten. Du gjør jo ikke som leserne dine vil! Dårligt av deg.'' (et eksempel)

  Jeg blir irritert over hvor mye dere forventer! Når jeg ikke svarer på spørsmål om meg og Sondre, og heller ikke har laget et innlegg om oss så betyr vel det at jeg ikke vil? Hvor mye om meg skal dere EGENTLIG vite? Noe må jeg da få lov til å holde privat. Og at folk skal bli sure fordi jeg ikke gjør ALT dere spør om, så klikker det litt for meg. Jeg er ikke en liten nikkedukke.

  Jeg vet at jeg ikke har blogget SUPERBRA i det siste, men kanskje det er fordi jeg ville slappe litt mer av i påsken og slippe å gå rundt å tenke på bloggen hele tiden? Jeg har et liv utenom dette surrestedet der alt bare er perfekt og uten problemer. Ikke missforstå; jeg liker å blogge og jeg liker dere lesere enda bedre. Jeg trenger bare en pause jeg og i blandt. Jeg er en helt normal jente, jeg er ikke perfekt, jeg har problemer i hverdagen akkurat sånn som mange andre, jeg har lekser og prøver å øve til, venner jeg vil tilbringe tid med osv. Selv om jeg velger å legge ut om livet mitt på denne bloggen, så betyr ikke det på noen måte at dere skal være med å styre det! Det klarer jeg helt fint selv, ellers takk. 

  Bare sånn at dere slipper å pine dere selv lengre, så skal jeg skrive litt om han/oss: Han heter Sondre, bor i Larvik. Om vi er sammen? Njee, njaaa, komplisert pga avstanden, men jeg har vertfall ingen planer om å gå etter noen andre enn han for øyeblikket. Nei, det var ikke han jeg var på vikingkamp med, det var Kevin (en kompis). Han var her i begynnelsen av påsken fredag-tirsdag og kommer igjen siste helga i Mai, så skal jeg til han i begynnelsen av Juni en gang! Nei, dere får nok ikke sett bilde av han forfra, rett og slett fordi jeg ikke har noen. Hvorfor? Han liker ikke å bli tatt bilde av. Ja jeg vet, gikk jo bra fra siden? Haha. Vi har kjent hverandre i ca 1 år, jeg traff han på Kattegat cup sommeren 2010. Fornøyde nå?
  Han reiste til Tyskland i går, så får såvidt snakket med han denne uken. Noe som blir uvandt med tanke på at vi snakker sammen i telefon hver kveld. Jeg er så utrolig glad i deg, Sondre!

  DET GÅR IKKE ANN Å KOMMENTERE PÅ DETTE INNLEGGET!

 • 23 • 45


  Bildet er tatt en stund etter at Inga farget det i går, har ikke fått tatt noen ordentlige bilder enda!

 • 30


  Dongerijakke/Vero Moda Tunika/Vet ikke Belte/Gina Tricot

  Hva synes du?

 • 18


  Har nettopp vært i byen en tur med Louise og handlet, hun skulle vist lage middagen i dag, haha. Stikker snart opp til Inga en tur, skulle vist pluttselig spille treningskamp mot Kvinesdal i dag. Skal si jeg følger med! Ha en fin dag alle sammen! Hvis jeg får tid, skal jeg slippe ut litt irritasjon senere. Gled dere.

  Planer for dagen?

 • 25
  Kom nettopp hjem etter en tur i byen med Sofie og Louise, stikker ut igjen nå. Skal på trening senere i kveld. Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 22
  Jaaaaa, har brukt siste dag i påskeferien på å vaske og rydde i huset!! Ekstremt koselig, og absolutt slik jeg ville tilbringe dagen før skolestart. Hehehehehhe! Stikker opp på stadion for å se guttene spille kamp mot Vigør. Ha en fin kveld!

  Hva har du gjort i dag?

 • 24 • 23

  Om 8 min stikker jeg til Stavanger på Viking-Strømsgodset med Kevin. Kommer ikke hjem før i natt så blir ikke mer blogging i dag. Ha en fin dag alle sammen :-)  Planer for dagen?

 • 28
  Verdens søteste- Frøya!

 • 13
  Wooooow, JEG ER JO BARE BEST!!! Ånei. Stikker til Østrem en tur, SNAKKES!

  Planer for kvelden?

 • 31
  Annotations of an autopsy- Portrait of souls
  Ligger egentlig ute å prøver å få noe farge på den farlig hvite kroppen min, men tenkte jeg kunne stikke inn og lage et lite innlegg. Hadde det utrolig koselig med Inga og Louise i går, vi grillet og så på film. Kommer forresten fler bilder fra når vi var hos hestene i går senere. Ha en fin dag!


  Hva gjør du? 

 • 19 • 29

  Kom nettopp hjem fra en tur til Kvanvik med Inga, vi var oppe å stelte med hestene. Viste dere at jeg har vært hestejente? Valgte fotballen forran hestene. Om jeg angrer? Njaa.. Savner hestelivet veldig! Elsker hester, virkelig mitt yndligsdyr.Tok ekstremt mange bilder, men legger bare ut 3 nå. Må i dusjen og stikker snart opp til Inga for å grille med henne og Louise, blir koooos! Hvis jeg får tid så legger jeg ut noen bilder før jeg går.

  Sorry for utrolig dårlig blogging om dagene, ser at lesertallet har synket en del i det siste. Jeg har bare mistet blogglysten litt, i tillegg til at jeg har hatt andre ting å tulle med. Denne påska er helt klart den beste noen gang! Savner forresten Sondre så mye at det er rett før jeg hopper i taket. Heldigvis ikke så altfor lenge til han kommer igjen!

  Hva har du gjort i dag?

 • 16
  Disse lagde Kaia til oss når Sondre var her, jeg gnurte den ene i trynet hans. Da ble han blid! Har bare ligget ute å solt meg og spilt litt fotball i hagen i dag. Nesten 30 grader i sola. Har så sommerfølelse at jeg holder på å eksplodere! I kveld blir det enda en konsert med Honningbarna, gleder meg som en liten unge! Fin overskrift btw, jeg er så kreativ.

  Hva skal du i kveld?

 • 25
  Tidligere i dag var jeg i byen en tur med Malene, vi bare snakket og tok bilder. Utrolig lenge siden jeg har vært med henne nå, må ikke bli lenge til neste gang! Vi var alltid med hverandre før, hva skjedde? Var vertfall godt å være med henne, har savnet deg maløvney!

  Hva har du gjort i dag?

 • 25

 • 21
  Gårsdagen var utrolig bra! Var i byen med Louise og Maria omtrent hele dagen, vi møtte på Tor og stakk hjem til meg for å lage nachos. På kvelden samlet vi hele gjengen på grønnes for å grille, deeeet var koselig! Nå kommer snart Malene, lenge siden jeg har vært med henne nå, så gleder meg veldig!

  Hva gjorde du i går? 

 • 14

  halla alle sammen, Thale Log Skage skriver (http://tthale.blogg.no/)  Martine farter rundt og har rotet syyyyyykt på kjøkkenet. Jeg er med Kaia og Astriid og hadde veldig lyst til å blogge her. Elsker bloggen til Martine, den er best♥ 
  og http://kaiiaz.blogg.no. Som dere vet er verdens beste søster.

  Håper alle har en superduper fin kveld. Forresten, jeg er bruuuuuun, har vært i spania :-D  


   KAia i farta!

   

   

 • 40
  Blazer/Monki Veske/H&M Solbriller/Bulgaria
  Sondre dro i går, savner han sykt! Tok meg en joggetur og stakk opp til Inga og så film med jentene, koselig kveld. Nå stikker jeg snart til byen med Maria og Louise, vi skal vel på cafè eller noe! Blir braaa. Tre fluer klarte forresten å forville seg inn i kjeften min i løpet av den joggeturen i går, ny rekord. Smakte herlig btw.

  Ekstremt uvant å ha rosa lepper. Tror jeg begynner å bli gal!

  Hva synes du?

 • 51 • 22

 • 69


  Sondre er grunnen til null blogging i går! Ikke min feil med andre ord.

 • 36
  Vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke har blogget før nå, har vel hatt tankene andre steder enn blogg. Sitter egentlig bare å venter på at Sondre skal komme. Gleder meg utrolig mye! Har egentlig bare brukt dagen på å rydde. 

  Hva har du gjort i dag?

 • 14


  Erle har laget han.. eller noe. Vi tapte 3-2, spilte ikke så bra, så det var vel egentlig bare fortjent! Ellers så hater jeg knèet mitt akkurat nå, og vil gjerne bytte det mot et annet. Noen som har et kne til salgs? Håper det blir bra igjen snart. Fikk omtrent ikke spilt pga det, og den tiden jeg spilte er virkelig ikke noe å skryte av.. åå, skyt meg! Ellers skal jeg bruke hele morgendagen på å RYDDE (som jeg da elsker av hele mitt hjerte), fordi verdens beste kommer på besøk til meg og skal campe her til tirsdag. Gleder meg sykt! Stikker i dusjen jeg, good natt!

  Hva skjeeeer?

 • 21
  I dag var faktisk jeg og Kaia nede og handlet, vi kommer til å bli gode husmødre! Sitter egentlig bare å stirrer ut vinduet, det regner faktisk.. piss og kanel! Om ikke så altfor lenge stikker jeg til Moi for å spille kamp. Vet ikke hvor mye jeg får spilt, knèet gikk ut av ledd på treninga i går.. det gjorde syyyykt vondt, noe av det ekkleste jeg har vært med på. Har gått med sånn støtte for det i dag. Satser på at jeg ikke merker stort til det på kampen.

  Hva skal du i dag?

 • 26

  Dere kommenterer så utrolig fine kommentarer! Får utrolig mange søte brev på facebook, mail og her på blogg. Dere gjør virkelig dagen min hundre ganger bedre! Jeg vet at jeg er veeeeeldig dårlig til å kommentere tilbake, noe jeg skal prøve å bli bedre på. Kan dere kanskje starte med å sende brev på enten facebook, blogg eller mail om det er noe dere lurer på? Da er det mye lettere for meg å holde styr på spørsmålene. 

  Men som sagt; så er jeg utrolig takknemlig  for alle de fine kommentarene jeg får. Hver eneste en! De overveier virkelig de teite og meningsløse kommentarene som personer uten liv en gang i blandt får en voldsom trang til å kommentere. Har faktisk blokkert over 20 forskjellige ip-adresser! Kommer nok til å angre litt på at jeg skrev akkurat det der, men det får bare være. Ikke jeg som trenger å kommentere dritt til andre for at jeg selv skal føle meg bra. Blir flau på de som kommenterer dritt sine vegne. Noen eier ikke hjerne og må virkelig bare skjerpe seg! 

  Blir litt sånn; 'Å seeee, hun har blogg, la oss kommentere masse dritt fordi hun er lett å angripe fordi nå kan jeg ENDELIG være anonyyym (hehehehehe, u wish), jeg er sååå kul! Og dette får meg virkelig til å føle meg bedre med meg selv, GO ME!' - Stakkars, stakkars folk.. 

  Merker at hver gang jeg skal skrive et takke-innlegg, så ender jeg opp med å klage og irritere meg over drittkommentarer. Vel, til dere fine lesere der ute; TAKK TAKK TAKK! You make my day.

 • 24
  Kom nettopp hjem fra en koselig bytur med folka. Stikker snart opp på stadion får å se Kaia spille kamp! Stikker på trening etterpå. Skal hjem en tur etter kampen så får tid til å lage et innlegg til da.

  Planer for resten av dagen?

 • 30


  Bukse/Blikk box T-skjorte/Only Skinnjakke/Only
  Har hatt nynorsktentamen i dag, så var hjemme tidlig. Følte selve stilen ble bra nok, men om det ble så mye nynorsk er en annen ting.. Har også endelig lært meg å skrive 2011 i overskriften istedefor 2010, flink er jeg! Har jobbet med et K&H prosjekt siden jeg kom hjem i dag, legger kanskje ut bilder av det. Skal snart en tur til byen med jentene, og se på kampen til Kaia og på trening i kveld!

  Hva synes du? 

 • 20
  We came as romans- we are the reasons
  Herregud, overse den gørrstygge nesten svarte halsen på bildene (redigeringa og lyset ble helt på trynet). Flekkete etter selvbruningsspray, æsj. Jaja, treninga i dag var bra! Ser egentlig på paradise nå, men får vel rive meg bort fra tv'en og komme meg i dusjen. 

  Hva gjør du? 

 • 37
  Shorts/Cubus Topp/Monki Skinnjakke/Only
  Nå stikker jeg snart på trening. Ha en fin dag videre!

  Hva synes du?

 • 19


  Etter skolen gikk jeg ned en tur til byen med Louise og Lisa, vi kjøpte et par greier og gikk på kafe etter det. Koooselig! Kommer outfit senere. Må rydde litt nå... hater det, men det må vel gjøres? Trening senere i kveld, tror jeg skal på både 'hobbylaget' (hahaha) og j16 sin trening.

  Hva skal du i dag? 

 • 27
  Har så sykt masse å gjøre denne uka! Prosjekter som må gjøres ferdig, prøver, nynorsktentamen, foredrag! Har noe jeg må få gjort hver dag denne uka. Orker snart ikke mer! Hater å ha masse å tenke på. Skjønner ikke hvorfor alle lærerene skal presse alt inn i de siste ukene. Hva skjedde med å fordele alt ut over hele året? Skal også spille treningskamp med damelaget (borte) mot Moi på torsdag, det kan bli interessant!

  Mye å gjøre denne uka?

 • 22

 • 24

  Kom hjem fra en tur i skogen med Erle for ikke så lenge siden, nå sitter jeg å ser på Rosenborg-Lillestrøm, rosenborg faila sykt på lsk's andre mål.. flaut! Akkurat nå ligger rosenborg under med to mål, haha. Hopper snart i dusjen! Så skal jeg bare slappe av resten av kvelden.
  Hva gjør du?

 • 26
  Disse hadde Erle i påskeegget sitt. Vet dere hva det er? KATTEGODTERI! Og vet dere hva jeg trodde det var? Vanlige sukker.. Godteri for katter anbefales ikke!
  

 • 27


  Nå gikk nettopp Maren, vi mikset sammen noen vafler til frokost. Deeet var godt det! Har utrolig lyst å sykle en tur, så prøver å få tak i Jenny, men neeeida. Hun tar ikke telefonen og hun er ikke på face.. teit.

  Hva gjør du?

 • 26

 • 36


  Shorts/Vero moda Genser/Bik bok Skinnjakke/Only
  I dag har vi vært to ganger i byen, nå har vi nettopp spist og stikker snart opp til Jenny. Vi skal vel bare se en film eller noe! Vi har hatt utrolig fint vær her i dag, HERLIG!

  Tycks?

 • 34

 • 21


    Film med Jenny og Maren nå! Sorry for dårlig blogging i dag.

 • 28
  Mm, kul jeg eeeer! Nå stikker jeg og Maren til byen med folka. 

  Planer for resten av dagen?

 • 26
  Tror dette er Julie sin.. en venninne av Kaia! Kaia hadde vist pluttselig to nesten helt like, denne var hakket finere. De bytter klær hele tiden, så er ikke lett å holde styr på. Julie, hope you don't mind? Nå rydder jeg litt og planlegger kvelden. Snart kommer Maren, gleeeder meg! Veldig lenge siden vi har vært med hverandre nå.

  Hva gjør du?

 • 20
  Honningbarna- Klart blikk
  Sitter å glor på paradise hotel. Har engelsktentamen i morgen, satser på at det går bra.. Så kommer Maren på dagen en gang, hun skal sove over til søndag. Gleeeeder meg! Hun ble jo syk sist gang, så satser på at ingenting ødelegger denne gangen!

  Planer for helga?

 • 19


  Har nettopp vært en liten tur i byen med Sofie, Inga og Jenny. Stikker snart opp på stadion får å se G16 spille mot Våg! Ha en fin dag videre!

  Hva gjør du?

 • 28


  Jakke/Petroleum Bukse/Blikk box Skjerf/Vero Moda
  Enkelt og greit! Har hatt norsktentamen i dag, følte det gikk bra. Skrev om menneskesyn (saktekst)! Håper vertfall på en bra karakter.. Ble ferdig veeeldig fort. Satt å surret, leste gjennom og rettet på stilen i en evighet (føltes vertfall sånn), gikk kl 11. Vet ikke helt hva jeg skal surre med i dag, vil til byen en tur og tror jeg skal se kamp i kveld eller noe. Vi får se hva det blir til! 

  Tycks?

 • 22
  Ribbeina verker som bare det, jeg må forberede meg til norsktentamen i morgen, kan ikke gå på trening pga de to tingene jeg nettopp sa.. ja, koser meg skikkelig! Ang. ribbeina så klarte jeg å falle på et kne i en takling med ribbeina først, hvis det gir mening. Gjør vondt når jeg strekker meg, puster tungt, bøyer meg og litt når jeg går. Lucky me!! Satser på at det går over.

  Hva gjør du?

 • 27 • 17


  Fikk spilt litt fotball med et 'hobby-lag', om jeg får kalle dem det. (noen jenter som har satt sammen et lag) før treninga våres. Vi satt bare i klubbhuset og snakket og diskuterte hele trenginga. Ganske greit å få snakket litt om hvordan vi skal gjøre det osv, men fikk jo ikke spilt fotball. Så tok noen runder rundt banen og noen intervaller frem og tilbake etter 'møtet'.

  Hva har du gjort i dag?

 • 25

 • 32


  Stripete topp/Gina Tricot T-skjorte/Bik bok Tights/Gina Tricot
  Skal jeg begynne å ta outfitbildene sånn? Det har pøsregnet i hele dag, for noe dritt.. og jeg gikk selvfølgelig i skinnjakke. Smart valg Martine, du er skikkelig flink! He he he.. Trening senere i kveld, blir nok kjekt. Satser vertfall på at det er opphold, frister ikke å trene i regn.

  Hva synes du? 

 • 20
  Hvem er det jeg prøver å lure? Jeg hater mandager. Sovnet på leksehjelpen i dag, våknet 5 min før trening, flaks. Michelle var helt i lekse-transe så hun hadde nok ikke komt på å vekke meg uansett, haha! Begynner å bli utrolig varmt å trene inne, lufta er så dårlig. Heldigvis begynner vi nok snart å trene ute på mandager og!

  Hva har du gjort i dag?

 • 27

  Som dere ser så har jeg da skaffet meg nytt design, var så driiiiiiitlei av det gamle. Denne gangen er det et gratisdesign fra Mathilde, jeg bruker det siste hun har lagt ut, men som dere ser så er det ikke likt i det hele tatt.. har endret en del! Vet ikke om jeg er så kjeeempe fornøyd, men skal vertfall ha det sånn litt. 


  Forresten; den krusedullen i sidemenyen.. ikke spør!

  Tycks?

 • 37

 • 25
  Herlig med en joggetur! Fant ut at det ble for varmt å jogge i hettegenser da.. Det ene kneet er også helt hemma, fml

  Planer for dagen?

 • 23
  Stikker å jogger en tur. Ha en fin dag!
  

 • 30


  Kos tur i byen med Jenny, nå sitter vi her og hører på musikk. Venter på at pappa skal bli ferdig med å handle, jeg er enda sulten! Haha. 

  Hva gjør du?

 • 33


  Bukse/Zara Hvit topp/Gina Tricot Belte/Gina Tricot T-skjorte/Bik bok
  Nå har jeg sittet fikset og klar i 1 time og ventet på at Jenny skal bli ferdig med å fikse seg. Hun skulle vist pluttselig spise middag og..... Er det mulig.. Vi skal til byen og surre, og kjøpe noe mat! Jeg er sulten.

  HERREGUD, SKREV 2010 I OVESKRIFTEN IGJEEEEEEEEN! Lærer tydeligvis aldri. Rettet opp nå.

  Tycks?

 • 20
  Stod opp for ikke så lenge siden, ligger bare å slapper av på sofaen nå. Vurderer å stå opp og fikse meg, men tror ikke jeg orker det enda. Sorry for utrolig dårlig blogging i går, men var omtrent ikke hjemme, og hadde besøk av folka på kvelden, så fikk ikke tid! Senere i dag skal jeg til byen med Jenny, hvis jeg noen gang orker å reise meg for å starte dagen. Skal nok gå! Ha en fin dag alle sammen.

  Planer for dagen?

 • 34 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde