Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

30
Startet dagen med en joggetur i skogen. Min første joggis i skogen på hundre år. Godt å være tilbake! Ellers har jeg bare slappet av i sola. Det er dritvarmt her i dag, trodde jeg skulle smelte vekk. Håper det holder seg! Vi har hatt et par dager med drittvær nå i det siste. Nå stikker jeg på Grease i Mandal med mamma og min yngste søster. Gleder meg fæælt! Ha en fin dag videre!

 • 15
  Slik stod jeg å poserte for 5 min siden mens Jenny fikset seg. Hun begynner å bli litt hissig, så har sånn ca 20 sek på å bli ferdig med dette innlegget før hun klikker vinkel. Har vært på jobb i hele dag og stakk opp her så godt som rett etterpå. Skal prøve å få Jenny med på noen bilder etterpå, leeenge siden hun har vist sitt søte ansikt på bloggen nå. Nå skal vi en tur til byen. Ha en fin kveld!

 • 30
  Plutselig stod sola på himmelen igjen etter et par dager med drittvær. Gjør meg ingen verdens ting, kan man trygt si. Har det veldig bra for tiden, virker som at ting begynner å gå min vei igjen! Kommer om ikke så lenge til å skje en ganske stor endring på bloggen her, gleder meg til å vise dere! Stikker om en liten halvtime ned til en venninne og blir der resten av kvelden. Skal bare slappe av hos henne med resten av jentene. Blir koselig! Ha en fin kveld :)

 • 22
  Jobb rett etter skolen og kamp rett etter jobb. Kunne likså godt ha vært hjemme isteden for å gå på kamp da. Foten er ikke bra igjen i det hele tatt. Ble så irritert! Må nok få sjekket den. Har vært en utrolig lang dag, var såvidt jeg gadd å dra meg opp fra sofaen for å ta disse rare bildene til dere. Nå skal jeg ta en lang dusj, så venter senga. Kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg til å sove! God natt alle!

 • 28

  Om vi hadde en utrolig fin oppvekst i Hovsherad? Ingen tvil. 

 • 23

  Var utrolig mange som lurte på hvordan jeg fikk til fargegreiene i forrige innlegg, så tenkte jeg bare skulle vise det på et innlegg. VELDIG enkelt. 

  Bruker DENNE nettsiden for å få på de forskjellige fargene. Trykk på ''Browse'' for å laste opp bildet ditt.


  For å finne farge effektene, må du klikke deg inn på lyspæra (markert blå på bildet).


  Da kommer denne linja opp. Det som er markert med rød boks er der du finner de forskjellige farge-effektene. De jeg valgte i går var helt tilfeldig, tok de jeg likte best.


  For å finne denne effekten klikka jeg inn på den første boksen med rød markering (på bildet over). Effekten på bildet under heter ''Amount''.


  Lastet opp samme bilde flere ganger og byttet effekter for hver gang. Til slutt hadde jeg 6 bilder med forskjellige farger.

  Bruker Photoscape til å sette sammen bildene til en Gif.


  Går på ''Animert gif'' og drar inn bildene.


  Lagrer og laster den opp på tinypic.com

  VÆR SÅ GOOOD :) Var ikke mer komplisert enn som så.

 • 63

  Image and video hosting by TinyPic

 • 21

  TT


  Ny favoritt! Lugger ikke og den gjør håret overraskende glatt. Var ganske merkelig å holde den i begynnelsen, men man vender seg raskt til det. Fikk min fra Soar.no (samme nettside som extensionsene mine er fra) og du kan finne den HER! På siden skriver de dette om børsten: Hårbørsten ble kåret til beste nye hårprodukt i Storbritannia i 2010. Hårbørsten kalles Tangle Teezer og vil enkelt og smertefritt gre ut flokene. Mens vanlige børster kan skade håret vil TT med sine mange fleksible tenner... Les mer HER! Anbefaler virkelig for dere som er hårskjære osv!

  Har du prøvd denne?
  //Sponset

 • 42
  Må bare starte dette innlegget med å være superklein; elsker håret mitt på det øverste bildet. Krøllet det i går og gikk med dult i dag. No secret. Har fortsatt en fot som ikke er spesielt brukende. Har kastet krykkene da, har ikke tålmodighet til å humpe rundt og bruke mye lengre tid på ting enn normalt. Droppet fotballtreninga, men skal på jobb i kveld og mest sannsynlig trene styrke etterpå. Håper jeg kan få tatt meg noen km på mølla i tillegg, får se om foten holder. Ellers har jeg så godt som gått i søvne i hele dag, vært litt overtrøtt og for å ikke glemme i overkant plagsom. Ellers sitter jeg å frusterer meg over den utrolig irriterende The sims musikken som stadig surrer i stua og fikk plutselig et utrolig sukkerkick. Heldig for meg så kom pappa hjem fra jobb i Finland på lørdag og kjøpte sjokolade på flyplassen. Ha en fin kveld alle!

 • 29
  Sover.

 • 36

  Skrev denne stilen på skolen i dag. Har ikke annet å blogge om, og siden så mange av dere liker lange tekster så why not.

  Det er ikke ofte vi sammenligner ordet kommunikasjon med noe vi gjør, hvordan vi ser ut, eller hvilke ansiktsuttrykk vi lager. Vanligvis ville de første tankene rundt dette ordet blitt rettet mot en samtale mellom to eller flere personer. Vi kommuniserer hele tiden, selv uten at vi legger merke til det selv. Bare med et øyekast på en person, lager du deg et førsteinntrykk av hvordan denne personen er. Ut i fra klesstil, hårfrisyre, sminke, væremåte og hele pakka. Personligheten skinner ut gjennom måten du velger å fremstille deg selv på. Med et litt skeptisk ansiktsuttrykk får personen du står og snakker med et inntrykk av at det han/hun sier er tåpelig, uforståelig eller teit. Vi kommuniserer med hele kroppen, enten vi vil eller ikke.

  Kropp og klær har veldig mye å si på hvordan folk oppfatter deg som person. Om du trener regelmessig, går rett forbi kebabsjappa, renser huden og tar vare på kroppen. Eller om du sitter med rompa godt planta i sofaen etter jobb, tar deg en velfortjent sjokolade etter en lang dag, stikker innom Statoil og kjøper en hamburger til middag fordi det er den letteste utveien. Er du overvektig glir inntrykket automatisk over på siste oppfatning. Går du helt svart kledd og har en stor lidenskap for nagler og lenker som henger over alt på hele deg, kullsvart hår som dekker 90% av ansiktet og bruker eyeliner selv om du er gutt; blir du mest sannsynlig beskrevet med ordet ''emo''. Du blir kanskje til og med sett på som en badass som skulker skolen og som ikke er redd for å bli tatt for røyking i friminuttene selv om det er ulovlig. Disse oppfatningene trenger ikke være rett i det hele tatt, men dagens samfunn har blitt sånn at det er slike oppfatninger vi får.

  Hun har store pupper, langt blondt hår og hun prioriterer å sminke seg fremfor å spise en god frokost om morgningen. Trenger jeg å si mer? ''Bimbo'', ''Dum'', ''Selvopptatt''. Hvordan har det blitt sånn at fordi jenta bruker sminke, har blondt hår og til og med et par med noen skikkelige ballonger planta på brystet; så er hun ''dum''? Atter en gang samfunnet som har slått ned på at slik er det. Sier langt ifra at alle tenker slik, men fra flertallet sin side så blir både den blonde og den svartkledde sett på som beskrivelsene forklarer. Er alle klar over at de sender ut signaler ut ifra hvilke klær de bruker daglig? Uavhengig om det er et miniskjørt som viser halve rumpa eller en slaskete joggebukse med forrige helgs sjokoladeflekker på.

  Ansiktsuttrykk er omtrent like farlig som det å bruke ord. Kommer du til en setting der mobbing foregår, kan et blikk såre like mye som kommentaren en av de andre slang rett før. Sitter du og himler med øynene når en av dine medelever står foran klassen og har foredrag, viser det verken respekt eller interesse. Det å se om en person faktisk bryr seg om det du sier til han/hun er en enkel sak. Spørsmålet er om folk faktisk legger merke til selv hvor uinteresserte ansiktsuttrykk de faktisk kan lage. Om himlinga med øynene kommer bevisst eller automatisk. Trenger vel ikke gå spesielt mye inn på hvor faglig interessert du virker hvis du sovner i en time på skolen.

  La en gang ut et bilde av meg selv med en falsk piercing i underleppa. Skrev spørsmålet ''Ja eller nei''? under bildet og ventet spent på respons. Selv hadde jeg veldig lyst på piercing der og tenkte ikke over signalene det kunne sende ut, før en jente skrev dette: ''Jeg tok også piercing der, etter at jeg gjorde det fikk jeg stadig skeptiske blikk fra voksne. Som om jeg kunne lese tankene deres oversatte jeg noen av blikkene til ordet ''fysj''. Ber deg tenke deg godt om før du tar hull der, for folk lager seg et inntrykk om at du er litt på kanten.''. Dette er to år siden og jeg har ikke tatt piercing i underleppa til tross for at de fleste svarte ''Ja''. Har fortsatt veldig lyst, men ser at jenta har et poeng. I likhet med tatoveringer får piercinger et ''badass-stempel''.  Du forblir ikke ''den lille søte'' etter å ha tatovert en djevel på overarmen og ''Death metal'' på ryggen.

  Vi slutter aldri å kommunisere, så kanskje vi heller bare skal begynne å tenke over hvordan vi fremstiller oss selv. Med mindre det er bevisst, selvfølgelig. Noen vil jo bli fremstilt som personen som driter i alt og alle, eller personen som bare tenker på utseende. Noen velger å spille på dette. Bloggere for eksempel. De vet akkurat hvilke knapper de skal trykke på for å få kommentarfeltet til å eksplodere med fordommer og meninger. Litt ekstra kløft, utfordrende og lettkledde bilder får folk til å fly i taket av frustrasjon. Jenta med extensions, ekstra lag med sminke og store pupper går ut av skolen med toppkarakterer. Hvem skulle trodd det? Noen ser faktisk på akkurat det som helt umulig, men hvem er personen til å si at det er det? Hvem er vi til å definere hvordan ting skal foregå? Hvem er vi til å dømme? Hvem er vi til å stemple at en person ''bare er sånn''? Det går ikke, likevel gjør flertallet det daglig. Den stygge sannheten. Det skal ikke så mye mer til enn et åpent sinn.

 • 56


  Til dere som kanskje trodde at jeg hadde glemt hvordan man smilte på bilder. Går til og med ikke i svart i dag. Herregud, hva skjer med verden. Har planer om å kose meg med et par herlige jenter i kveld, og fikk nettopp beskjed om at jeg skal jobbe i morgen. Noe som egentlig bare er veldig greit, så har jeg et par kroner til jeg skal til Bergen i begynnelsen av Mai. Tipper det regner når jeg er der. Går rykter om at det er veldig typisk Bergen. Gleder meg! Det var ikke ironisk. Nå skal jeg kose meg med en sjokolade jeg kjøpte i stad, oooh et lite stykke med lykke! Ha en fin dag!

 • 41

  Siden hvordan jeg sminker meg er det mest spurte spørsmålet jeg noen gang har fått på bloggen, så har jeg lovet atter en gang å legge ut et innlegg om det. Denne ganga hva jeg gjør med øynene. Det er ikke store greia, men gjør øynene mine større og finere, synes jeg. Legger enkelt og greit bare en 'ramme' rundt øynene med vanlig eyeliner. Tar ikke på hele linjene til hverdags. Det er ikke så lett som det ser ut til, og det tok en stund før jeg kom inn i det. Nå er det null stress. Få det likt på begge øynene er også ikke så lett. Vet ikke hvordan jeg skal få forklart hvordan jeg gjør det, dere må egentlig bare se på bildet under.  Bruker dette til å tenge på! Øyenskyggen er bare for å duse under øyet. I kanten. 


  Så tar jeg på mascara. Bruker ikke sånn vippetang og har faktisk aldri prøvd løsvipper en gang. Kanskje teste det en gang i fremtiden.


  Har brukt denne mascaraen i ca 1 år! Anbefaler den virkelig.


  VÆR SÅ GOOOOD :)

 • 53

  Hvordan går det med deg, Martine? Joo, jeg har det dødsbra for tiden! Har fått et mye bedre forhold til et ansiktsuttrykk jeg aldri legger ut bilder av, nemlig smiling. Jeg har det bra, veldig bra. Likevel føler jeg meg dritt. Jeg hater at jeg skriver dette, jeg hater at dere kommenter at alt jeg legger ut på bloggen er 'negativt', jeg hater at dere har fått inntrykk av at alt jeg gjør er å stå foran kameraet og beundre meg selv. Please ikke. Dere må være snille og si at dere tenker lengre enn som så. En blogg trenger ikke inneholde tusen bilder av familie, venner og for ikke å glemme mat for å være en blogg. Akkurat nå kan jeg si meg svær misfornøyd med det jeg ser i speilet hver dag. Har egentlig bare lyst å sove bort hele dagen, ligge inne med hodet ned i puta. Er så utrolig irritert på meg selv fordi jeg i det hele tatt gidder å prøve å skrive dette innlegget. Blir ikke forstått uansett. 'Tror du at du selv er pen eller? Herregud selvdigger'. Bilder lyver. Trodde de fleste hadde fått med seg det til nå. Helst vil jeg ikke legge ut bilder av meg selv i det hele tatt. Likevel gjør jeg det. Hvorfor? Hadde jeg bare kunnet komme opp med et svar som virket det miste logisk. Jeg tenker på mye på ting som egentlig ikke har noe å si. Snakker ikke med noen om noe. Jeg er helt over you know who, så de som kobler mine dårlige dager til han; slutt. Føler meg egentlig bare ekkel. Utseendemessig er alt feil for øyeblikket. Har sikkert noe å gjøre med at jeg ikke har trent på en stund. Nå går jeg jo på krykker i tillegg. Føler meg alltid dårlig hvis jeg ikke har fått sprunget ut noe energi. Hater å klage over mitt eget utseende.

  Tipper dere husker stilen om 'Det perfekte utseende' som jeg la ut litt for ikke så lenge siden. Fikk en kommentar der som jeg har planer om å bare bruke som utgangspunkt. Om dere velger å tro at jeg legger den til fordi det var 'den eneste negative på innlegget', så får det så vel være.

  ''Arg det er så tåpelig!!! Det er ALLTID dere pene jenter som skriver slike innlegg. Dere med sånn omtrent perfekt hud, kropp, ansikt og klær. Dere aner faktisk ikke hvordan det er å ikke være pen og attraktiv. Dere klager alt for mye. Celuitter, kviser, rynker og fett aner dere ikke hva er en gang. Snart er sommeren her, og jeg gruer meg sinnsykt mye takket være dere.''

  Hvis det er slik folk tenker, så er det faktisk ikke håp. 'Dere med sånn omtrent perfekt hud, kropp, ansikt og klær. Celuitter, kviser, rynker og fett aner dere ikke hva er en gang'. Tro meg, jeg vet veldig godt hvordan det er. Hvis en person ser bra ut, så betyr ikke det at h*n nødvendigvis har det spesielt bra med seg selv. Selv ser jeg to forskjellige personer på bildene av meg og meg i speilet. Enten så er det bare jeg som innbiller meg om at det er sånn, eller så er det faktisk sånn. Hadde hele dette innlegget planlagt i hodet før jeg begynte å skrive, ble ikke som planlagt. Har ikke lyst å poste det på grunn av at alt kommer til å bli tolket feil, det er dårlig skrevet med dårlig sammenheng. Egentlig bare den messed up delen av hjernen min som har klart å uttale seg her. Rotete. Tror bare jeg ender alt her, poster innlegget og stikker ned og tar meg en velfortjent sjokolade.

 • 15

  Selvutløserkontrollen ville ikke funke, så da ble bildet under resultatet. Har planer om å sende det til folk hvis jeg vil at de skal holde kjeft. Har også planer om å legge det ut på bloggen hver gang noen kommenterer noe usaklig som ingen gidder å bruke tiden sin på å lese. Med andre ord så kommer dere til å få sett dette bildet masse i fremtiden. Neida, joda.  Tuller jo selvfølgelig. Ber aldri noen holde kjeft, HALLO XD Peace and looooove folkens. Bildet under er min lille nattahilsen til dere og bildet over bruker jeg snart til å slå av meg selv, før jeg driter meg ut enda mer her.

 • 17


  Siden blogg.no har vært nede store deler av dagen, har jeg brukt den på å sove. Effektivt og utrolig deilig. Har derfor ikke noe å blogge om akkurat nå, så legger ut denne utrolig søte seigmenn-historien vi lagde på skolen en dag. Fin? Vet. Sitter nå med trynet langt ned i dataskjermen med en venninne og skal lage en powerpoint straks. Ha en fin kveld!

 • 31


  Redigeringa fikk håret til å se mørkt og ekkelt ut. Ville egentlig ha bildene i svart-hvitt, men føler jeg aldri legger ut i farger. Nå må jeg vaske å rydde her. Ha en fin kveld!

 • 27

 • 16

  tonejulsrud.blogg.no


  whatihaave.blogg.no


  lisella.blogg.no


  carolinecf.blogg.no


  krisssy.blogg.no


  Fikk spørsmål om jeg kunne anbefale noen blogger igjen. Så da ble det en liten søndagsanbefaling av et par av bloggene jeg kikker innom til dagen! Kjempe fine alle sammen. Verdt å ta en titt!

 • 29
  Solbriller H&M Genser Gammel, vet ikke

  Svensk jente som utgir seg for å være meg på DENNE bloggen! Hun har også laget en instagram-bruker, men blokkerer alle som skriver at hun er falsk osv, HEHE TAPER. Dumme, tankeløse folk.

 • 32


  For ca en uke siden mottok jeg denne fine Smykkehengeren i posten. Den er fra Juvlia.se! Utrolig praktisk og man holder lett styr på øredobber og smykker. På den nederste stanga kan man henge smykker, armbånd osv. Så lang har jeg bare hengt opp et par øredobber. Er utrolig fornøyd! Den finnes også i hvit, og du finner de HER!

  Anbefaler dere alle å sjekke ut Juvlia.se, utrolig mye fint der! 

 • 32
  Som dere sikkert har lagt merke til, så har jeg valgt å bytte header. Jeg var ganske lei av den jeg hadde! Noen vil kanskje mene på at den jeg har nå er ganske 'kjedelig' og 'altfor fargeløs', men hvis dere tenker dere om; er ikke kjedlig og fargeløs litt meg? Haha. Jeg er vertfall fornøyd, enn så lenge. Så får vi heller se om det dukker opp en bedre løsning senere. Tipper de fleste har forstått at jeg ikke er en person som liker veldig dillete design. Enkelt og greit! Elsker det jeg har, selv om så godt som halve bloggverdenen nå har det samme. Er det noe jeg ikke orker; så er det å sette meg ned med html koder atter en gang.

  Vi vant kampen i går, men jeg endte opp med en ødelagt vrist. Går for tiden på krykker, men det er nok ikke så alvorlig (håper jeg), så satser på at det hele går over av seg selv. Nå stikker jeg på kino med mine fine venninner. Ha en fin kveld!

 • 29 • 10


  Fikk tatt buss hjem fra skolen halv 12 for å gjøre et fotoprosjekt. Enkel og grei oppgave som ikke tok så altfor lang tid. Skulle på jobb rett etter skolen, så stakk bare direkte bor der når vi var ferdige,jobbet 2 timer ekstra. Nå må jeg springe rundt i hele huset for å vinne fotballklærne mine og stikke ned å treffe de andre. Vi skal spille treningskamp. Har byttet fotball-lag så spiller nå i mørkeblå drakter og ikke røde. Utrolig uvandt, men det kommer seg nok etter hvert. Bildet over fant jeg i et gammelt album. Hadde ikke noen andre bilder akkurat nå, så det fikk bli en søt svane. Ha en fin dag videre!

 • 52
  Etter en ganske deilig påskeferie dro jeg meg opp av senga kl 7 i dag morres. Gjorde et tappert forsøk i å prøve å få mitt trøtte og slitne ansikt til å se ok nok ut til at jeg turte å vise meg i offentlighet. Det funka greit til jeg kom på skolen og så speilbildet mitt i et vindu. Auch. Har vært overdrevent glad i dag. Veldig ulikt meg å sprudle på den måten. Syk? Eneste alternativet som virker logisk. Ellers fant jeg ut at en random side hadde oversatt stilen min (denne) til estisk og lagt den ut. Morsomt, men hadde likt et spørsmål om tillatelse først. Du finner hele greia HER! Ble også drapstruet etter at jeg skrev på twitter at One tree hill var dårlig. Haha, herlig dag! I morgen stikker jeg på jobb rett etter skolen og treningskamp rett etter det. Skal få presset inn et innlegg til tross for dårlig tid :)

  Hatt en fin påske?

 • 61


  Selv om bloggina de to siste ukene har vært helt rævva. Så er jeg fortsatt ikke personen til å beklage for mitt forferdelige fravær. Har rett og slett hatt veldig mye å gjøre. Har såvidt vært hjemme, også har jeg sovet en del. Våknet nettopp fra en 2 timers powernap. Det at det tar ca 1-2 timer å blogge et innlegg for meg pga problemer med å legge inn bilder gjør det ikke akkurat lettere. Utrooolig lang dag på jobb, det var folk hele tiden og vi var en mindre mann på vakt. Stappfull butikk og to dritstressa berter bak disken. Hvor mange boller vil du ha. Blogginga blir nok bedre snart, LOVER XDXD Neida. Dere skjønner.

  HA EN FORTSATT FIN PÅSKE! Nå skal jeg sitte barnevakt for to søte jenter. Ha en fin kveld :)

 • 47 • 37
  Koselig bytur med fine Malene ♥ Har savna deg, vennen.

 • 30

  Tok en spontantur til Mandal. Fant ut at jeg likså godt bare kunne sove der en natt. Med lørdagens sminke, deilig ånde, fint hår og følelsen av å være skikkelig ren følte jeg meg heeeelt fantastisk i går. Tanken på at jeg har blogget så bra i det siste gjør meg lykkelig og jeg elsker at statistikken min har sunket. Med et smil på et ellers så satt ut tryne har jeg hatt en fin helg. Har fått sånn halvveis med meg at det har vært en del surr med blogg.no i helga, så sparte meg for en masse irritasjon med å holde meg unna alt som har med blogg å gjøre. 
  Solbriller og topp H&M Shorts Gina Tricot

  Dagen i dag har gått til rydding og vasking i huset. Er med andre ord veldig rastløs etter å få kommet meg ut en tur. Skal på jobb om et par minutter og trene etterpå. Ha en fin kveld videre!

   

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde