Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

26


Skjørt H&M T-skjorte Weekday Solbriller Urban Outfitters

Nå må jeg springe, vi skal inn til sentrum å spise! Ha en fin kveld alle sammen! :)

 • 17

  I dag gikk vi ned på stranda og inn til sentrum i Side. Utrolig koselig og fint her! I morgen skal vi bort til forskjellige ruiner for å ta bilder og forskjellig. Jeg har litt lyst å skrive hvor utrolig flink jeg har vært på å smake forskjellige Tyrkiske matretter and so on. Helt ærlig har det bare gått i pizza og oreo-kjeks til nå. Når sånt skal sies, så må jeg bare nevne at jeg hadde tidenes beste pizza i går! Vi spiste her på hotellet. Jeg har spist en deeel god pizza i mitt liv, men denne topper hele dritten. Nå har vi selvfølgelig reservert på en restaurant og div greier, og pizza ble ikke nevnt når de fortalte om menyen, så dette kan bli interessant. Neida. Skal helt klart spise noe annet enn pizza på denne turen. Hehe. Dette er jo tross alt bare andre dagen her. Har laget meg et par inntrykk om dette stedet til nå, og to av dem er ''muskelbunter og svensker''. Har kanskje ikke så veldig mye å si om Tyrkia generelt, men muskler er alt jeg ser her på hotellet, og det er svensker hvor enn du snur deg.

  Nok tullprat. Nå skal jeg dusje og spise et par oreokjeks til, før jeg stuper i seng. Trodde aldri jeg skulle si det, men mandager KAN være bra de og. Håper alle har hatt en finfin dag!

 • 19 • 21

  Flyet tok 4 timer, så etter 1 time i buss når vi kom til Tyrkia var vi fremme på hotellet kl 1 (norsk tid). Det er så utrooolig deilig her! Helt blå himmel, sola skinner og tempraturen er dødsdeilig. Har tatt på bikinien, og gleder meg egentlig bare til å komme meg ut. Få litt sol på min likbleke kropp! Haha. HA EN FIN DAG! 

 • 25  Nå er det ikke lenge til vi kjører til Sola for å ta fly til Tyrkia. Dere aner ikke hvor deilig det er å slippe å kjøre til Gardemoen. Takk alt og alle for at vi slipper det denne ganga! NÅ ER JEG DRITGIRA! Har fortsatt ikke gått opp for meg da. Er vel sånn noenlunde ferdig å pakke, tror jeg. Atter en gang kommer disse ordene på bloggen: Jeg hater å pakke. Enkelt og greit fordi jeg er så dårlig til det, pakker alltid med bare unødvendige ting. Gleder meg til sol og varme, aaah. Blir ikke mer blogging i dag, men i løpet av den kommende uka skal det bli masse! Nå har jeg jo skrevet det, så da må det jo nesten skje. Kommer blant annet en konkurranse, og innlegg om de nye extensionsene mine. Ellers bare oppdateringer på hvordan det endelig er å få sol på kroppen, og hvor herlig det er å kunne droppe ull og digre jakker. Ha en finfin dag alle sammen! :)

 • 13

  Jeg reiser til Tyrkia i morgen!! Herregud, det har ikke gått opp for meg enda. Har vel egentlig ikke begynt å pakke enda. Har bare slengt alt av sommerklær på gulvet, får plukke ut det jeg vil ha med senere i kveld. De har meldt dødsfint vær der nede, så gleder meg veeldig. Skal bli deilig å bare ligge i sola i en uke. Skal prøve å bli så brun som mulig. Utrolig for mye bedre jeg føler meg med litt brunfarge på kroppen! Tar med dataen, så det blir blogging! Skal prøve å ikke glemme bort bloggen helt, har jo en tendens til det. Går inn for å oppdatere dere masse! Må jo gjøre dere litt sjalu. Haha.  

  Noen andre som skal til varmere størk i nærmeste fremtid?

 • 27


  Tusen takk for suuper respons på forrige innlegg! Blir glad når dere kommer med så bra tilbakemeldinger, og faktiks har noe å si på saken! Hadde aldri trodd at det skulle blåse seg så opp! Selvfølgelig alltid noen som misforstår og vinkler det jeg skriver helt feil, men sånn er det alltid, og sånn kommer det alltid til å være! Bare husk å vertfall lese innlegget ordentlig, før du isåfall skal si imot! Synes det er positivt at folk trener, har aldri sagt noe annet! Det at kroppsfikseringa er bedre nå er jeg uenig i, for det er den absolutt ikke. Den har nok forbedret seg, men ikke nok. Jeg har heller aldri sagt at livsstilen min er sunn, og at alle burde spise drittmat dagen lang. Jeg vet også at maten jeg spiser ikke gjør noe positivt for treninga mi. Tro det eller ei, men kan en del om ting som dette, og har jeg først fått et syn og laget meg en mening om en sak, så står jeg for det uansett hva! :) Følte bare for å få sagt det.

  Har tatt bilder til et prosjekt med Jenny nå, og skal snart til byen en tur. I kveld blir det trening og pizza med jentene! Koselig! Ha en finfin dag :)

 • 120  Jeg er direkte møkkalei av all denne kroppsfikseringa. Det har gått helt av hengslene, og det er absolutt ikke motiverende for min del å se slanke jenter på instagram lengre. Trening handler omtrent ikke lengre om helse og velvære, men om å være tynnest mulig + selvfølgelig å ha en markert mage. For min del så synes jeg ikke det er gøy og se på treningsbilder, med mindre personen virkelig har muskler og viser tydelig fremgang på ''rett måte''. Tre salatblad til dagen er ikke mat. Spiser du en banan i løpet av en skoledag, kan du likså godt si at du ikke har spist i det hele tatt. Det har blitt så tragisk. Hvorfor lengter vi så ekstremt etter å være noe vi kanskje ikke er? Jeg er også opptatt av å se bra ut, men i størst grad av å FØLE meg bra! For jo, det er en forskjell. Jeg trener en del, samtidig som jeg spiser pizza og sjokolade daglig. Vet dere hva? Jeg nyyyter hver eneste sjokolade jeg spiser, og hvert eneste pizzastykke smaker så jævlig godt. Dere som ikke tillater dere dette en gang i blant, synes jeg synd på.Jeg har funnet min balanse. Dere burde finne deres. Nå spiser kanskje jeg i overkant av veldig mye drittmat, og må faktisk skjerpe meg når det kommer til alt jeg putter i meg daglig, MEN jeg kommer aldri til å slutte å spise hva jeg vil. Ja, setter det veldig på spissen nå, og det er egentlig ingen grunn til å føle seg spesielt truffet heller. Folk gjør jo som de vil, men vær så snill å gjør det på rett måte. Det er trist å se folk gå feil vei. • 12

  Rart hvordan man klarer å skyve ting foran seg uten å egentlig tenke over det. Hvordan klokka plutselig viser at det er natt, og du fortsatt ikke har gjort det du skulle. Dagene går altfor fort. Det er allerede mai, russen tar på seg russebuksene sine og eksamner står for tur. Så mye å gjøre, samtidig ingenting. Akkurat nå sitter jeg med tusen tanker i hodet, men klarer ikke å gjøre en dritt med dem. Jeg hater å utsette ting, det er det verste jeg vet. Samtidig som jeg gjør det hele tiden. Det er en ubeskrivelig følelse og bare ikke gidde å gripe tak i ting. Skjerpings.

 • 16
  Blazer ToKa (Just Female) Earcuff ? Solbriller Bik Bok

  Elsker denne blazeren fra merket Just Female! Den er fra ToKa-butikken her i byen. Passformen er såå fin! Liker når blazere på en måte ''henger rett ned'', men samtidig gir form. Den er så enkel, men samtidig pynta! Kommer til å bruke den masse til hverdags og fest. Ganske enkelt fordi den er så lett å enten piffe ned eller opp. 

 • 12
  Blazer ToKa (Just Female) Jumpsuit og solbriller Choies.com Boots H&M

  Blir vel litt mye slike innlegg for tiden, men gjør det og for min egen del. Reiser jo som sagt til Tyrkia på lørdag, og det er mer enn greit å ha et par sommeranntrekk klare allerede! Jeg er helt forelska i klærne på bildet over, de kommer dere nok til å få sett en del fremover. Blazeren er helt utroolig fin på, tenker å vise bedre bilde av den i morgen hvis jeg får ordna det! Tror ikke jeg har lagt ut bilder av den før? Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden og skal snart legge meg. Kommer neppe til å sovne med en gang, men verdt et forsøk.

 • 27


  Tights Gina Tricot Solbriller Choies.com Sko Din Sko Cardigan ToKa (Just Female) Bluse Cubus

  Nå har jeg gått inn for å få bloggen på rett spor igjen! Starter NÅ! Er lei av å sitte å se den rase sammen rett foran trynet på meg. Har savnet å blogge ordentlig! Plutselig stakk tiden fra meg i dag tidlig, så hestehalen sov jeg med i natt. Krysser fingrene for at den er bra nok for bloggen. Har hatt en helt utroolig fin helg. Beste på lenge, faktisk. Har fått spørsmål om hvorfor jeg er så glad for tiden, og jaa; det er en person som er grunnen til det :) Nå tenker jeg å sove i et par timer før jobb og trening står på planen! Ha en fin dag videre :)

 • 27

  Hadde fremføring av prøveeksamen kl 9 i dag tidlig, var veldig greit egentlig, i og med at vi kunne stikke hjem etterpå. Vi kjørte til skolen i dag, noe som førte til et par forsinkelser. Kom heldigvis akkurat på tiden til fremføringa! Helt presist faktisk. Det gikk bra, gidder ikke å skrive karakteren jeg fikk, men er veldig fornøyd! Var absolutt ikke fornøyd med det jeg hadde å vise frem, og hadde egentlig forventa 2, haha. Neida, men gikk veldig bra. Akkurat nå sitter jeg å spiser på en giga-baguette og pakker litt. Stikker til Evje i helga. Gleder meeg!

  Ha en fin dag! :)

 • 19


  Sko Converse Shorts Levis Topp Stylegodis.com Skjorte ?

  Dette var nesten i det kjedeligste laget, men likvel noe jeg lett kommer til å kaste på meg i sommer. Jeg liker egentlig ikke å beklage for at jeg ikke har blogget, fordi jeg faktisk har et liv utenom internett og. Det er bare så utfattelig mye som skjer for tiden. Skolen jeg går på har en tendens til å ikke gi oss en dritt det første halvåret, for så å drukne oss i store prosjekter det andre. Akkurat nå har vi prøveeksamen, og jeg stikker snart ned til Marte for å jobbe med presentasjonen jeg skal ha i morgen tidlig! Ikke fornøyd med det jeg har laget i det hele tatt. Vil egentlig bare slå meg selv med en hammer i hodet. Det å plutselig bli kastet inn i programmer du aldri har jobbet i, er ikke barebare. Siden jeg er ferdig med presentasjonen ganske tidlig, så skal jeg prøve å få laget noen bedre innlegg i morgen. 

  Ha en fin kveld :)

 • 24


  Playsuit HER Solbriller HER

  Elsker den nye playsuiten min fra Choies.com! Den blir absolutt med meg til Tyrkia i neste uke. Et lite minus er at den er helt tight, hadde vært bedre hvis den hadde vært litt større i størrelsen. Jaja, synes den er dødskul uansett! Gleder meg til å bruke den. Kommer også til å bruke den som genser, bare hive på en annen shorts, et skjørt eller en bukse over. 

 • 25


  Topp HER Shorts HER Solbriller Zerouv.com Sko Footway.com

  Et enkelt og litt rocka sommerantrekk! Bloggen har blitt litt nedprioritert i helga, så derfor ble det bare et par enkle innlegg. Nå har vi selvfølgelig fått drittvær på menyen, så spørs hvor gira det gjør meg. Har mistet veldig motivasjonen til å blogge. Det har dere vel kanskje merka og. Lesertallet raaser nedover, og akkurat det sliter vertfall på motivasjonen. Jeg prøver uansett å holde det oppe, og satser på at jeg får lysten tilbake igjen snart. Setter veldig pris på dere som følger meg gjennom mine dårlige og bra dager her! Har det helt utrooolig bra for tiden, det er nok grunnen til at jeg har mistet litt fokus på blogg. Akkurat det skal jeg ikke klage over da, hehe.

  Siden så mange misforstod, så må jeg bare nevne noe her. Skrev jo et ''New in''-innlegg om den blå skinnjakka. I det innlegget skrev jeg dette: ''Til dere som virkelig interesserer dere i hvilken størrelse jeg har alle klærne mine i, så kjøpte jeg den i 38. I følge moteverdenen så er jo dette under kategorien feit. Nesten. Auch.'' Mange trodde tydeligvis at jeg tror/mener/synes at jeg selv er feit, og derfor mener at ''alle som bruker 38 og over er tjukke''. Vel, det stemmer ikke! I min verden går ikke den setninga an å manipuleres om til at jeg skriver at jeg synes jeg er feit en gang, eller at andre som bruker den størrelsen er det. Så ja. Jeg synes ikke jeg er feit, og det er ikke dere andre som bruker 38 heller. Det jeg egentlig gjør er å sette moteverdenen sitt syn i et dårlig lys. 38 er ABSOLUTT IKKE ''feit''! Bruker 38 selv i omtrent alle klær.

  Nå har jeg en prøve å øve til. Hvor herlig høres ikke det ut? Ha en fin kveld :)

 • 27

  Da har jeg altså skaffet meg min første Runwaydreamz-shorts! Denne er fra Nevernaked.com, direktelink til shortsen HER! Tenkte egentlig å vise den til dere når jeg hadde den på, men de snøhvite vinterbeina mine skrek høyt og tydelig nei. Den blir vertfall med meg til Tyrkia om to uker! Kan ikke legge skjul på at jeg lenge har siklet på en shorts fra Runwaydreamz, og endelig kan jeg si at jeg har en. Til dere som lurer, så har jeg den i M, og den sitter perfekt. Nevernaked har nå både 20, 40 og 60% på masse klær, sjekk det ut HER!

 • 27


  Jakke Cubus T-skjorte Sheinside.com Bukse Choies.com Smykke Bik Bok

  Siden jeg ikke har råd til Céline veske, så skaffet jeg meg heller en t-skjorte. Same shit. Mottok den fra Sheinside.com i går!  Linken til t-skjorta funka ikke lengre, så regner med at den er utsolgt! Jeg liker den vertfall utrolig godt, og den er i såå godt stoff. Liker ikke når t-skjorter er stive. Nå har jeg nettopp spist to pizzastykker for mye, så ligger med oppblåst mage og åpen buksesmekk. Skal snart ned på Hvelvet, vi arrangerer Fjellpark-uttak i dag! Blir fuuun. Til hele Flekkefjord sin befolkning- dra dere på konsert når det først skjer noe her i byen! Ellers får jeg besøk i kveld. Hihi. 

  Ha en fin kveld :) 

 • 16

  Dere husker Elias Tchaba? Har postet et par videoer av han tidligere. En talentfull kompis som skal opp og frem! 17 april skal han varme opp for Justin Bieber på en scene utenfor telenor arena, så tenkte vel egentlig bare å tipse om det! Hvis jeg kunne, så hadde jeg gått selv for å se han. Bedre enn Justin Bieber spør du meg. Sjekk ut sangen under, og møt opp 17 april for å høre han live! 

 • 29

  Jakke og kjole Cubus Sko Footway.no Solbriller Bik Bok

 • 9

  Legger egentlig ut bare for å ha noe å legge ut. Ble veldig lite fornøyd med bildene jeg tok denne kvelden. Bandene er Mondo Trasho og Amund Maarud! Sjekk ut flere av konsertbildene mine HER

  Har egentlig utrolig mye jeg må få gjort i dag, så med mindre jeg får tvunget noen til å ta antrekks-bilder, så vet jeg ikke om det blir mer blogging. Må få skvist inn en treningsøkt i tillegg. Vi hadde langdag på skolen i dag. Utrolig irriterende å ha det midt i uka, ville faktisk mye heller hatt det på mandager. Enkelt og greit fordi mandag er jævlig nok fra før av, så litt verre hadde vi aldri lagt merke til. Nei, men tenker at det er bedre å bare bli ferdig med det. Akkurat nå sitter jeg halvveis og blogger mens jeg hører på musikk, og ser halvveis på Modern Family. Dere aner ikke hvor godt den dårlige humoren min slår ut på det programmet, haha! Ha en fin dag :)

 • 14

  Etter skolen gikk vi til Johanne og lagde lakse/kylling-wrap, ble utrolig mett og det smakte dødsgodt! Etterpå ble vi enige om at isen i Flekkefjord rett og slett bare ikke smaker godt nok, så da tok vi en liten kjøretur til Moi. Stoppet og tok noen søte bilder underveis. Kleint og morsomt, haha. Virkelig en bra dag! Nå har de uheldigvis meldt stygt vær dagene fremover, så er glad vi fikk utnyttet sola litt! Legg merke til den lille søte bilen til Malene. Vi så egentlig gigantiske ut i forhold til lille Egget! Haha, love it!

 • 33  Har sikla på denne siden den kom på Cubus her i byen, og måtte kjøpe den da jeg så at lønninga hadde kommet. Det ble denne, et par nødvendigheter og en sjokolade for å feire at jeg endelig har mer enn 0,88 kr på kortet. Til dere som virkelig interesserer dere i hvilken størrelse jeg har alle klærne mine i, så kjøpte jeg den i 38. I følge moteverdenen så er jo dette under kategorien feit. Nesten. Auch. Våkna nettopp etter en lengre powernap. Skal på jobb om ti minutter. Liker egentlig ikke å sove rett før jeg skal noe, fordi jeg har et ''etter-sove-tryne'' som får meg til å se ut som at jeg er skyldig i mord. Hvis jeg orker, så blir det trening etterpå. Orker ja. Det var det. Uansett, gleder meg til å bruke denne jakka i morgen. Ah, se fargen.

 • 34  Ja jeg har begynt å smile mer. Nei det er absolutt ingen grunn til det. Siden jeg går helt svart kledd følte jeg at et smil måtte til, slik at jeg slapp å lese kommentarer som ''jævla emo'' i kommentarfeltet. Neida, joda. Ellers presenterte vi reklamefilmen vår i dag for Agder og Synsam, føler og håper at det gikk dritbra. Vi er alle utrolig fornøyde med hvordan den ble til slutt, og kundene var og superfornøyde! Nå skal jeg en tur til byen med Kaia. Stikke inn i en forlatt gate og prøve å få tatt noen bilder. Mitt lille fravær denne helga skyldes hverdagen min utenfor bloggen. 

  Ha en fin dag :) 

 • 24


  Blazer Monki Topp og solbriller Bik Bok Lue Oslove.no Sko Converse Shorts Levi's

  Tenkte å gå for noe mer avslappet denne ganga, uuuten gulldetjaler haha! Lett sommerantrekk med en oversized blazer, helt enkle solbriller, hjemmelaga levis-shorts, burgunderrøde sko og lue + en gul topp for å kræsje antrekket litt. Liker det! Jo, det går fint an å gå med lue på sommeren så lenge det ikke er 40+ ute, haha! Lua er egentlig ikke såå mørk, men den liker vist å være det på bilder.

  I kveld har jeg blant annet vært å grillet med venner og slappet av her hjemme med fine jenter. Koselig kveld, fin dag. 

 • 38  Mottok denne dødstøffe skinnjakka i posten i dag. Den er fra Choies.com og du finner den HER! Selv om jeg gjerne skulle ha hatt den selv, så bestilte jeg den til Jenny! Hvorfor? Fordi jeg har verdens beste venninne som gidder å hjelpe meg med antrekksbilder når jeg trenger det. Bloggen hadde faktisk ikke vært det den er i dag uten hennes hjelp. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har gitt henne dådyrblikket når jeg har dratt henne ut i et friminutt for å ta bilder, haha. Hun er ikke alltid like happy over det, men gjør det likevel. Tusen takk, Jenny 

 • 19  Det er så rart. Det er ikke ofte jeg setter meg ned å tenker over livet, men gjorde det tidligere i dag, og fant ut at det er jævlig fint for tiden. Ser for meg en helt annen setning etter langdag på skolen i morgen, haha. Jeg er egentlig ganske rar på den måten, for hver gang jeg føler at jeg har det skikkelig bra, så sitter jeg og røsker opp i ting som ikke er bra. Tenker på hvordan ting kunne ha vært bedre osv. Dårlig uvane, og lite hjelpsom på veien mot det perfekte bloggerlivet. For det finnes, ikke sant? Det perfekte liv? Ne, det tror ikke jeg. Det finnes ingenting som er perfekt. Ting kan være perfekte for deg, men ikke være perfekte. Hvis det i det hele tatt ga mening. Hvorfor begynte jeg egentlig på dette innlegget? Åjo, jeg har det fint jeg. 

 • 30
  Solbriller Bik Bok T-skjorte Monki Lue Madlady.se Bukse Urban Blazer ToKa (Just Female)

  Fin slutt på dagen nede på brygga med Jenny! Vi har jobbet med et prosjekt i hele dag, så det var en velfortjent slush. Tanken på at jeg må stille klokka i kveld for å gå på skolen i morgen gjør meg i såå dårlig humør. Det er bare utrolig masse dritt som skjer fremover med masse prosjekter, eksamner og prøver. Har hatt en utroolig fin påske, vil spole tilbake tiden. Har jo vært litt i Kr.sand og et par dager i Arendal. Ellers har jeg bare kost med med fine folk! Skal sove litt nå tenker jeg, vi hadde ikke pizza så er ikke stort annet å finne på. Ha en finfin kveld! :)

 • 19

  Navnet på nettbutikken til det helt uleselige navnet på bildene tre og fire heter Zerouv.com! Samme som med luene så er jeg helt avhengig av å ha et par med solbriller i veska. Solbriller kan og gjøre en del med et antrekk! Love it. Neste paret jeg skal skaffe meg er et par med hvite. 

 • 31  1- HER, 2- HER, 3- HER, 4- HER og HER, 5- HER, 6- HER, 7- HER, 8- HER, 9- HER, 10- HER, 11- HER, 12- HER

  Har du en favoritt?

 • 18


  Får så sykt sommerfølelse av å høre på Korn. Spiser sjokolade og hører på sangen over. Snart stikker vi til Haua, gleder meg. Det er så fint der! Ha en finfin dag, alle :)

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde