Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

46
Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere, så har vi mattetentamen i morgen .. Jeg gruer meg syyykt ! Matte er for meg som en død, gal, gammel ekskone som  hjemsøker hjernen min . Av alle de tentamenene vi har hatt i matte, så har jeg fått 3 hver bidige gang .. Hate it ! Dagen min har gått ut på å sitte ute i sola, regnet og lest på oppgaver . Også har jeg vært på trening, herlig ! Jaja, håper det går bra i morgen vertfall ..Ønske meg lykke til ?
 • 40  Bukse Vero Moda Smykke Vero Moda Topp Cubus Tøyjakke Vero Moda
  Skal sitte å lese matte i hele dag ! Det er herlig vær ute, kjempe varmt, så jeg tror jeg kommer til å plante den feite ræva mi på en stol på verandaen . Vi har mattetentamen i morgen, og jeg kan ikke en dritt ! Tror kanskje jeg må droppe treninga i dag, men siden den er såpass sent;  tror jeg jeg går !

  Hva synes du ?
 • 30
  Har fått mange spørsmål om jeg kan vise hvilke produkter jeg bruker for huden min, så her kommer det; Bruker ikke noe spesielt egentlig, men skal vise dere i bilder med litt tekst !


  Bruker denne sminkefjerneren ! Håper og tror dere vet hvordan man bruker den ..


  Hvem vasker vel ikke fjeset ?


  Denne greia bruker jeg langt ifra hver dag . Bare hvis jeg må/trenger !


  Bruker den bare som ansiktsmaske en gang i blant, omtrent aldri .


  Fuktighetskrem; can't live without it !

  Gjør/bruker du noe av det samme ?
 • 45

  Jøss .. I dag merket jeg at håret mitt faktisk har vokst litt ! Selv om forskjellen kanskje ikke virker så stor, så er den det, haha . Håret blir mye tykkere med extensions, jeg har egentlig utrolig tynt hår . Det ble ganske mørkt på toppen av hodet, I dont know whyy . Laget dette innlegget ganske enkelt pga jeg har fått utrolig mange spørsmål om jeg kunne vise forskjellen ! Kommer et innlegg om renseproduktene jeg bruker senere (kanskje i dag) .

  Bruker du extensions ?
 • 49
  Da jeg skulle ut for å selge avisene i dag så regnet det, herlig <33333333333 ånei .. Vel, det var ikke så mye da, og med mamma's supre regnkåpe gikk det fint ! Må si jeg liker den jakka godt, den er stilig ! Har ingen planer for resten av dagen, skal antageligvis bare slappe av . Må bare si litt om MGP som var i går; Tyrkia hadde helt klart den beste sangen (etter min mening) . Som sagt så trodde jeg ikke at Didrik kom til å vinne, too bad ! Hva jeg synes om hun som vant derimot .. hun hadde en ganske spesiell stemme, litt kul, men ellers ikke spesielt imponerende . Var ganske kjedelig å høre gjennom sangene, ikke min musikksmak . Ha en fin dag videre hamstere (ikke spør) !
  Hva synes du om hun som vant MGP ?
  Hva er dine planer for dagen ?
  Har forresten blitt anbefalt her ! Tusen takk :-D
 • 43  Nå sitter vi her og ser på MGP, håper selfølgelig at Didrik vinner, men tviler på det . Så liker jeg ikke sangen heller, haha ! I dag har jeg vært i byen med Jenny en tur, så gikk vi hjem og tok mange bilder, la bare ut noen da . Jaja, nå må jeg følge med på programmet . Ha en fin kveld videre !

  Hva synes du om bildene ?
  Hva gjør du i kveld ?
 • 41  Tights Bik Bok Skjørt Cubus Smykke Vero Moda Jakke Vila Topp GinaTricot
  Haha, ja jeg bruker skjørtet som topp . Noe imot det eller ? Neida, men joda .. Nå skal jeg bare slappe av til jeg skal ut med Jenny, hun skulle bare spise osv . Søsteren min har reist til kr.sand og faren min har reist til Oslo for å gå på AC/DC konsert, fyy jeg misunner han .
  VI VANT FORRESTEN 0-9 I GÅR . LETT !

  Hva synes du ?
  Har også kommet med på denne topplista ! thank you :D
 • 43
  Har trinnene 1-4 hatt idrettsdag . Flinke små folk ! Vi fikk gå kl 12, så jeg og Jenny har bare vimset rundt på det giga moster senteret vi har her i byen, heeelt seriøst, det er dritstort .. Skal vel presse i meg noe mat senere, for så å presse det ut igjen . Jeg er såå morsom i dag ! Så er det bortekamp mot Hægebostad i kveld, vi vant 14-0 over dem på hjemmekampen, så satser på at det går bra . Haha ! Ha en fin dag videre !
  Hva skal du i dag ?
 • 40
  SPISE FOR MYE ? Haha, hadde du forventet deg noe annet ? Det er så typisk meg å spise altfor mye, vi hadde lasagne til middag . Synes egentlig ikke det er så kjempe godt, men spiste for det om .. I dag hadde de natursti, jeg skulle krysse av de som kom i mål, samle inn arkene og blyantene deres . Jeg satt der i vertfall 2 timer, trodde jeg skulle fryse i hjel ! Det var greit nok når sola var framme . Så var vi på Grønnes og spilte ballspill osv . Senere er det trening !
  Random bilder jeg tok igår pga jeg kjedet meg . Har ikke på extensions her btw !

  Hva har du gjort/skal du i dag ?
 • 43
  Overskirfta .. er ikke kødd ! Nå sitter jeg rett og slett bare og slapper av, tror jeg lager meg noe havregrøt elns . Haha, legg merke til mrs strange under her . Tok bildet for kødd, så merket jeg at jeg ser ganske så utspekulert ut .. Så vi sier det er det jeg er nå; utspekulert ! Hm, ja .
  Ha en fin kveld videre !
  Hva gjør du ?
 • 36
  I dag var vi på tur rundt Raulifjellet . Det gikk utrolig sakte, haha ! Folk datt, mistet skoen, fikk gnagsår, måtte på do (lovely) osv . Ellers var det en ganske fin tur, har jogget samme ruta før . Nå sitter jeg å spiser noen havrekjeks med ost på, bare for å spise noe, var litt småsulten . Har fått med meg Jenny til å være med på en joggetur i dag, blir kjekt !

  Hva skal du i dag ?
  Btw; som noen av dere kanskje har merket, så får jeg ganske mange anonyme kommentarer . Ikke det at jeg har noe imot det, men jeg irriterer meg grønn over at jeg ikke vet hvem som skriver dem . Har hvertfall 3 faste som kommenterer som jeg vet hvem er, resten har jeg ikke peiling på . Poenget; det hadde vært fint om dere som kommenterer anonymt begynner å skrive navnene deres ? Haha, great ..
 • 43
  Random innlegg, med random mening . Men noen sånne må man vel også ha ? Vet ikke hvorfor, men jeg lurer på hva dere trener i, av klær liksom ? Selv takler jeg ikke å trene i vie joggebukser elns . På bena har jeg enten shorts eller en av disse 'joggetightsene' . På vinteren bruker jeg hettegenser, mens på sommeren bare en t-skjorte . Jeg på forresten ha på meg en topp under, vet ikke hvorfor . Føler alt 'sitter bedre' når jeg har noe stramt på ! Hahaha .
  Dette brukte jeg i dag !

  Hva trener du i ?
 • 53
  Åååh, her om dagen hørte jeg den ene sangen fra filmen Anastasia . Gjitt om jeg ble oppspilt da ! Husker jeg elsket den filmen, leide den på bibloteket hundre ganger . Selv om det er utrolig lenge siden jeg har sett den nå, kan jeg enda huske masse fra den . Før jeg hørte sangen igjen, kunne jeg fortsatt nynne på melodien . Kan vel si at denne filmen har satt sine spor ? Haha, en fin film må det jo ha vært .

  Skal virkelig springe ned på bibloteket snart å se om de har den . Husker den 'kasetten' jeg pleide å låne ble ødelagt . Vel, håper de har skaffet seg en ny en etter alle disse årene .  Har du en barndomsfilm som du enda husker en del fra ? Som har 'satt sine spor' i deg !
 • 41
  Nå sitter jeg bare og slapper av med musikk (hører på en nydelig sang fra en herlig film, kommer innlegg senere) . Har vært ute på en joggetur med søtra mi, det var overskyet (faktisk), men utrolig varmt . Sykt mange folk ute og trener/går tur i dag, tror aldri jeg har møtt så mange oppi heia der før, haha ! Vi fikk også besøk av onkelen og søskenbarnet mitt tidligere i dag, Erle hadde glemt klokka si hos dem . Vet ikke hva jeg skal resten av dagen, skulle egentlig på vikingkamp med Lisa, men så skulle hun til Bergen, så tror ikke det blir noe ! Skal vel bare bruke dagen til å slappe av, skal på tur med fjerdeklassinger hele uka .  Også til tidenes mest misslykkede bilde;


  Hey, hva skjer'a ?

  Hva skal du/har du gjort i dag ?
 • 37
  Nå har jeg nettopp kommet inn døra, har vært ute å jogget . Den joggeturen trengte jeg virkelig ! Måtte vekke meg selv litt, har vært drittrøtt i hele dag . I natt endte jeg og Kaia opp med å sove på sofaen pga to små berter hadde breiet seg så sykt ut i sengene . Ellers i dag har vi bare slappet av, vært med noen av søskenbarna våres og tatt noen bilder med sjøen. Nå må jeg hoppe i dusjen, så skal jeg slappe ekstremt av!  Hva har du gjort i dag ?
 • 40
 • 41  Dette her var bare noen bilder ! Det ble hvertfall tatt over 300, haha . Nå er jeg på Haua hos bestemor og bestefar, snart skal vi hente datra til søskenbarnet mitt, så skal vi grille . Vi vant forresten 7-1 over Mandal i går, herlig spilt jenter ! Er missfornøyd med hvordan jeg spilte, hadde 1 mål .

  Hva synes du om bildene ?
 • 42
  Haha, random overskrift . Husker jeg alltid skrev sånn før ! Sorry for at jeg bare hadde 1 innlegg i går, men jeg fikk ikke tid til flere . Noe noen av dere kanskje skjønte etter å ha lest min 57 meter lange tekst om hvor stressende jeg har det for tiden ! Nå må jeg finne frem fotballutstyret og pakke ned nye klær til i morgen osv, også må jeg vente på bestefar, han skal hente Erle ! Så reiser vi til Mandal for å spille kamp i kveld, håper den går bra .
  Btw; i dag var vi på tur, bildene kommer i morgen elns .

  Har du det travelt for tiden ?
  Har forresten blitt anbefalt her ! Tuusen takk Cecilie :-D
 • 61

  Sko Isaksen ' Buksetights Gina Tricot ' Genser Vero Moda ' Dongerijakke Vero Moda
  Dagene frem til Mandag kan du vel si blir ganske så hektiske ! Nå må jeg pakke noen klær + fotballutstyr fordi jeg og Kaia skal sove over hos noen venner av oss til Lørdag . Jeg må huske å gå ned å kjøpe grillmat og div til klassetur i morgen . Må ikke glemme at vi har trening i dag og kamp i morgen ! Jeg må huske når bussen går på Lørdag, vi skal til Haua til besteforeldrene våres . Jeg må huske å legge toalettsakene til en yngste søstra mi over i den andre baggen . Aaah, hodet mitt sprenger snart . Jeg bare vet at jeg kommer til å glemme noe ! Åj, det ble mye uinteressant stoff . Jaja, sånn blir jeg når jeg er stressa; GAL ! Haha ..

  Hva synes du om outfiten ?
 • 61  Sånn har mesteparten av dagen min sett ut ! Har ligget ute i sola på den lille verandaen min (også kalt hullet) . Har fått  farge i fjeset ! Noe som jeg baare ser på som positivt, so thumbs up !
  Haha, benene min er ikke så hvite (håper jeg) .. Er bare redigeringen som har gjort dem sånn .

  Hva har du gjort i dag ?
 • 33
  Herregud det er syyykt varmt ute, og nesten vindstille . Kom nettopp hjem fra en herlig, men varm joggetur med søtra mi . Nå skal jeg hoppe i dusjen, så skal jeg bare ligge ute i sola resten av dagen tror jeg . Norsktentamen gikk vell bra, kunne gått bedre . Skrev 6 sider, kunne skrevet mer, men da hadde den blitt altfor lang . Ble en ganske brå slutt !  Kjøpte en ny topp i dag, på Cubus for 99 kr !
  Kjøpte også en hvit vanelig genser og et perlesmykke .


  Er det varmt hos deg ?
  Har forresten kommet med på denne topplista !
 • 44
  Idag hadde vi tentamen i engelsk, jeg trodde jeg skulle sovne der jeg satt . Ikke nok med det, tror det er den kjedeligste stilen jeg noen gang har skrevet ! Huff, har en dårlig følelse . Jeg følte hvertfall at det gikk dårlig, men det har kanskje noe med at jeg ikke skrev noe om selvmord, folk som blir drept osv ! Gjør alltid det, og tidligere har jeg alltid fått bra resultat . Sikkert litt weird, men det er sånt jeg liker å skrive om, får alltid noe ut av det ! Dessuten var oppgavene i dag håpløse . Ellers i dag har jeg ryddet ut av skuffene mine og skal kaste/gi bort en søppelsekk med klær, har jogget en tur også . Det er norsktentamen i morgen, håper den går bedre !  Har du hatt engelsktentamen enda ? Isåfall; føler du den gikk bra ?
  Hva har du gjort i dag ?
 • 42  Hadde en fin dag, selv om det egentlig ikke var stort å finne på ! Synes egentlig ikke at 17. mai er en så spesielt gøy dag, men koselig er den . Jeg jobbet ifra 11.30 til 13.30, jeg og Thomas var 'ledere/vakter' for hoppe i sekk konkuransegreie . Det der ble mye surr, vet ikke helt hva man kan kalle det . Russetoget var ikke så veldig imponerende; kort og det var veldig få russer i år. Ellers hadde jeg en fin dag, med de herligste folka ♥ Btw; i love boys in suits ! Tror jeg sa det hundre ganger i løpet av dagen, haha ..

  Hva synes du om bildene ?
 • 42
  Føler jeg må si sorry for at det ikke har kommet et innlegg før nå, men jeg er kanskje ikke den eneste som blogger sent i dag ? Dagen har vært ganske fin den, har hvertfall hatt en kjekk dag ! Jeg skulle hjem å skifte klær, så klarte jeg å sovne på sofaen . Sov i nesten 2 timer, som førte til at jeg misset borgertoget . Typpisk meg ! Bilder kommer i morgen . Vi har også engelsktentamen i morgen, satser på at det går greit ! Kommer sikkert til å sovne ..


  Hemma bilde, ser helt dust ut ! Tok det på 2 mikrosekunder før vi gikk i dag tidlig ..

  Har du hatt en fin dag ?
 • 43

  Bildene er ifra igår, btw . Jeg har klippet håret enda litt mer etter dette, faktisk !
  Hva synes du om bildene ?
 • 43


  Hva gjør du akkuratt nå ?
 • 31
  Akkuratt nå håper jeg virkelig at jeg sover og er laaangt inni mitt lille søte ponnyland, med regnbuer og rosa trær ! For når jeg ser ut av vinduet, så regner det ? Det kan f*** meg ikke regne dagen før 17 mai, huff . Egentlig så skulle jeg ha solgt avisene nå, men de kom ikke ? Med tanke på regnet, er jeg egentlig ganske glad for det . Senere må dere hjelpe meg med å bestemme 17 mai antrekk ! Skal gå med bunad, men ikke hele dagen . Skal vel ikke gjøre noe spesielt i dag, men skal kanskje på noe i Ueneshallen i kveld, hmm . Vi får se ! Ha en fin dag videre !


  .. Ja, jeg har klipt bittelitt mer ! Så nå har jeg vanlig pannelugg, hoho . Ignorer det høyre øyet mitt btw . Ser ut som at det nettopp har blitt spiddet av en ku-hale .

  Hvordan er været hos deg ?
  Har forresten blitt vurdert her ! Ble kjempe fornøyd, thank you Pia :-D
 • 52

  Hadde en kjempe fin dag igår, bare synd vi tapte kampen på kvelden ! Dagen i dag har vært like bra, skal ut igjen kl 7 med en del folk . Tror jeg tar med kameraet, vi får se . Sorry for at jeg ser komplett dopa ut på alle bildene !

  Hva synes du om bildene ?
 • 45


  Kan vel si jeg kjedet meg litt, og savnet å ha lugg ?  Så litt hemma ut på bildet over, men jaja . Jeg ble hvertfall fornøyd, herlig med litt forandring . For dere som ikke viste det; jeg har omtrent hele livet mitt hatt enten skrålugg eller bare helt vanelig lugg ! Bare ikke det siste året . Kommer bedre bilde senere . I dag skal jeg en tur til byen med Jenny og Maria, blir sikkert kjekt ! Også kommer det et innlegg med bilder ifra i går . Ha en fin dag !

  Jeahh, hva synes du da ?

  Hva skal du i dag ?
  Forresten, går det ikke ann å legge meg til som venn lengre ? Hmm
 • 41
  JEG HAR FÅTT STREKK !! Årh, er så sykt irritert akkuratt nå . Spilte ca 15 min av kampen, klarte ikke mer ! Som om ikke det skulle være nok, så tapte vi 3-0 . Vi hadde mange sjangser vi kunne skåret på . Helt forferdelig å se mer enn halve kampen ifra sidelinja .. Eneste jeg skal jobbe med fremmover, er å få vekk den forbanna strekken !  Noen gang hatt strekk ?
 • 58  Bukse Fornarina Topp Begge fra Gina Tricot Tøyjakke Fishbone Smykke Fikk til jul
  Åjda, det siste bildet der ble lite utydelig .. Jaja, shit happens ! Senere i dag skal jeg være med Jenny, vi skal en tur til byen og kikke ! Så er det kamp mot Kvinesdal i kveld, den måå gå bra !

  Hva synes du ?
 • 51
  Fikk denne kommentaren tidligere i dag;
  'kan du lage ett innlegg på bloggen om åssen sminke du bruker, og ett innlegg om hvilken extensions du bruker? :)'

  Haha, dette innlegget kommer kanskje til å minne dere litt om det jeg skrev om treningsrutinene mine, men la gå ! Ja, jeg kan lage et innlegg om hvilken sminke jeg bruker og hvilken extensions, men skriver om begge i 1 innlegg . Ok ? Okei, da får vi vel bare begynne . Håper dere blir fornøyde nå !


  Tar først på litt pudder fra Loreal .


  Så bruker jeg denne dekkstiften på de plassene den trengs (hvis den trengs i det hele tatt), tar også litt av denne på leppene sånn btw . Ja, kanskje litt rart, men det er det jeg gjør !


  Bruker denne rushen fra Maybelline i kinnene, eller på disse såkalte 'eplene' (?) . Bruker ikke spesielt mye, pga den kan bli litt for rosa .


  Så tar jeg litt av dette pudderet og bare 'smører' det ut forsiktig ut i fjeset . Enkelt og greit for at den dekker bra, og at den jevner ut bedre ! Den er fra Clinique .


  Bruker denne eyelineren på øyelokkene, for å 'markere elns . Gjør hvertfall øynene mine større ! Vet ikke hvor den er ifra, søstra mi klarte å miste lokket under vaskemaskinen .


  Verdens beste mascara ! Hvertfall for mine øyenvipper . Dette er 3 gangen jeg kjøper den og er kjempe fornøyd !


  Og til slutt min kjære lypsyl som jeg bærer med meg over alt ! Klarer meg ikke uten . Kommer antageligivs til å bli byttet ut med 2 lypsyler jeg kjøpte igår, som faktisk smaker sprite og fanta, de gjør leppene kjempe myke !


  Extensionsene mine som jeg kjøpte på på luxushair.com ! Tror jeg har 50 cm . Husker ikke hva fargen heter, men tok den lyseste de hadde der og da . Var egentlig ganske heldig med fargen, for den passet ganske bra ! Kjøpte dem da de hadde nyttårssalg, for 599 ,- elns ! Kan vel kalle meg en fornøyd kunde ?

  Har du noe av de samme sminkeproduktene som meg ?
 • 45
  I går var jeg jo med Louise, vi gikk en liten tur i byen før vi gikk opp til Jenny . Jeg kjøpte det du ser på det første bildet ! Hadde en kjempefin dag . Vi spiste oss gode og runde, mens vi så på Avatar . Dritbra film ! Må bare si at det er utrooolig kjekt å gå gjennom skogen kl 1 om natten ! Sist vi gikk der kom det en mann, hahaha . Scary !  Hadde du en fin dag i går ?
 • 78

  Måtte bare lage en ny en . Holdt på å bli gal av den gamle ..
  Nå sitter jeg her med Louise, vi har vært i byen og kjøpt div greier, så nå skal vi opp til Jenny .

  Hva synes du om den nye headeren ?
 • 37  Jenny har nettopp vært i London, så kom hun hjem med denne t-skjorta til meg . Thank you <3
  I dag på skolen sprang vi 1600 meteren .. Jeg fikk 5 ! Okei, det kunne gått verre, men alikevell er jeg missfornøyd . Ikke for i virke selvgod (elns), men jeg er ganske sikker på at jeg kunne ha klart 6 . Det som ødela mest var at jeg er så forkjølet, er helt tett tvers igjennom . Skrev jo på et av innleggene igår at jeg fikk en smell i kneet på sist kamp, kjente det heldigvis ikke så godt i dag, bare litt de siste 400 meterne . Jaja, skal ikke klage !

  Idag kommer antageligvis Louise til byen, så skal hun kanskje sove hos meg ! Hun måtte bare få tak i moren osv

  Hva skal du i dag ?
 • 39
  Jada, nå sitter jeg å spiser ananas, naaam . Joggeturen var herlig som alltid, men kjenner det godt i kneet (fikk en smell i det på kampen på fredag) . Har hatt en ganske fin dag, skal bare slappe av og se på tv resten av kvelden !
  Hva gjør du akkuratt nå ?
 • 45  Tights Bik Bok Genser Only Blacer Cubus Solbriller Bulgaria
  Sorry for dårlige bilder, men det ble kjapt pga jeg skal ut å jogge nå . Egentlig har jeg ingen grunn til å skynte meg, skal jo ikke møte noen, men sånn er jeg; rar ! Vet ikke hvordan bloggingen min i ukedagene kommer til å bli, litt styr hjemme for tiden . Så må få fikset det ! Vet ikke om det blir mer blogging idag, satser på at det blir, men vi får se !

  Hva synes du ?
 • 43
  Nei, det var ingenting som var morsomt og det var heller ikke noe å se på . Ahaahaaa, jeg er såååå morsom i dag ! Siden jeg kom hjem fra skolen, har jeg ikke gjort en dritt .. nesten ! Var litt deilig, det må jeg innrømme . Nå skal jeg straks på trening, blir bra ! Kommer nok ikke flere innlegg i dag, sooeh adiòs people !
  (ja, det siste der var blanding av både norsk, spansk og engelsk, for de som lurte på deeeet ..)  Haha, mongo bilde . Det er ifra kampen på fredag (som vi merkelig nok tapte, ikke ironi engang) !

  Har du hatt en fin dag ?
 • 68

  Sko Isaksen Tights H&M Bluse/Topp Cubus Dongerijakke Vero Moda
  Vi har ingen lekser denne uken, sykt herlig . Noe som er enda herligere er at vi har fri på torsdag og fredag ! I kveld er det trening, kl 8 faktisk . Bare posetivt at den er sen, for min del !

  Hva synes du ?
 • 52  Nå sitter jeg ute uten sminke, håret oppi en klatt på toppen av hodet, en is i hånda, og øynene på all røyken som kommer opp bak ett av fjellene her . Det er skogbrann ! Lurer fælt på om vi får se noe ild snart . Hører masse sirener osv . Det var vist en liten brann på Gyland og, ikke så langt herifra !

  Hva gjør du akkuratt nå ?
 • 50

  Igår fant Kaia frem min hundre år gamle dongerijakke, jeg hadde helt glemt den vekk . Tror jeg skal begynne å bruke den igjen ? I liiiike it . Har nettopp kommet hjem fra en herlig joggetur i sola, senere i dag skal vi vist grille

  Hva synes du om dongerijakker ?
 • 49


  Louise sov hos meg ifra igår til idag, jeg hadde det kjempe fint . Desverre måtte hun gå ganske tidlig i dag pga hun skulle i konfirmasjon, men vi fikk hvertfall gått en liten tur til byen og spist frokost på bakeren . Noen vil kanskje stille spørsmål til bildet med den herpa mobilen ? Jo, vi hadde det litt gøy .. også var den ganske så ødelagt ifra før av !

  Hva synes du om bildene ?
  Har forresten blitt dagens blogg her !
 • 41

  Vero Moda 200 ,-                                                             Cubus 129 ,-


  Cubus 149 ,-                                                                    Cubus 129 ,-


  Cubus 99 ,-


  Isaksen 599 ,-

  Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men jeg har vært ute i hele dag ! Ifra kl 10.30 til nå faktisk .  Kommer et innlegg til senere . Nå skal vi snart spise middag ! (tre av toppene over ble kjøpt i går btw, men det vel ikke så mye å si)

  Hva synes du ?
 • 57
  Må bare si jeg er utrooolig skuffet over at vi ikke klarte å få mer enn 3 mål i dag ! Om ikke det var nok, så tapte vi 4-3 . Det eneste som var en smule posetivt fra min side var at jeg hadde 2 mål . Jeg er rettere sagt dritsur akkuratt nå, men siden Louise skal sove over, holder jeg det laangt inni meg . Skjønner virkelig ikke hvordan vi klarte å tape, vi kunne lett ha tatt de .. Det var bare utrolig dårlig spilt av oss ! Alle bildene er tatt av Louise, btw .


  Jeg er nr 10, forresten .

  Hva synes du om bildene ?
 • 44

  Hahaha, herregud så forferdelige visse bilder her var ! Jaja, det overlever vi . Jeg har ikke feber lengre, fine greier ! Er enda utrooolig forkjølet, men skal være med på kampen i dag . Bare så det er sagt; vi skal KNUSE dem ! Hvis vi taper tar jeg seriøst og graver hodet mitt ned i jorda og blir der i en måned . Så hvis jeg ikke blogger på noen uker, så er det grunnen, ok ? Nå stikker nok jeg og Louise en tur ut, Inga måtte på jobb . Vi snakkes senere !
  Ønsk oss lykke til på kampen btw ?

  Liker du cookies ?
 • 47
  Som sagt har jeg vært ganske dårlig i dag . Det tok kaka da Ramona pluttselig fant ut at han skulle hoppe på meg fra siden på gresset i det ene friminuttet . Da fikk jeg jo ikke skallebank nei .. Da vi hadde kommet oss halvveis inn, la jeg meg bare ned i trappa (må ha sett helt sykt ut, hadde håret fult av gress og div.), så kommer Kenneth og Eirik og begynner å bære meg inn ! What ? Kunne jeg ikke få 3 min i den kjære trappa som jeg elsker så høyt ? Vel, slapp hvertfall å gå ! Ellers i dag har jeg bare ligget i sofaen, knasket på halspastiller, sett på film og sovet . Droppte treninga i dag, ville ikke, men det måtte skje . Da jeg våknet, sto Erle og viftet med en is i trynet mitt, verdens søteste søster <3  Hva har du gjort i dag ?
 • 45
  I natt sovnet jeg ikke før halv 4 pga hodeverk, vondt i halsen og fullstending tetthet i nesa . Utrolig irriterende ! Har nok aldri vært så slapp på skolen før som jeg var i dag, så nok ut som en vandrene zombie ! Ikke et særlig pent syn . Kan vel si jeg har vært småsyk i dag . Kan vær jeg dropper treninga i dag, vil jo ikke bli sykere, men tror jeg går uansett . Nå skal jeg ned å stjele noe pizza, adiòs ! Ha en fin dag videre !  Look, jeg har smilehull .. bare på den ene siden da, vellogmerke !

  Er du forkjølet/syk/småsyk for tiden ?
 • 42

  Awww, se så herlig !

  Har du dyr i hus ? (haha)
  Har forresten blitt anbefalt her, thank you !
 • 36
  At jeg fikk kjøpt meg nye treningsklær, haha ! De jeg har begynner å bli temmelig slitt, fikk også nye joggesko . Har begynt å gå hål i de andre, I wonder why . Prøvde de ut istad, de var faktisk veldig gode, men også ekstremt uvandt . Gleder meg til jeg har fått brukt dem litt, så de blir mykere osv ! De var ganske stive i dag, men det er vel bare forståelig . Nå må jeg hoppe i dusjen, så skal jeg bare slappe av videre ! Også måå jeg huske å få sendt over rle rapporten til læreren min, jeg glemmer det hele tiden ! Btw; været har vært herlig her i dag, på skolen var det omtrent vindstille og sola skinnte som bare det, herlig ! Ha en fin dag videre .  Igår klarte jeg forresten å spise opp en hel ananas, nå tenker du sikkert; ' okei ? det var jo ikke så mye?', men saken er den at jeg ble utrooolig sår i munnen, hahaha . Det svidde, faktisk !  Hva har du gjort i dag ?
 • 64
  Fikk denne kommentaren tidligere idag;
  'kan du lage et innlegg (i dag) om hvor ofte du trener og hva du trener på de forskjellige dagene? etter det jeg har lest, så trener du hver dag, du er veldig flink :) skulle ønske jeg var like motivert! kan du også skrive om kostholdet ditt? hva du spiser osv. du har en veldig fin kropp! tror du er en av dem som får andre til å få lyst til å trene mer, det er bra!
  fint outfit :)'


  Ja, det kan jeg . Selv om jeg føler det ikke er så mye å skrive om ?
  Jeg går på fotballtrening 2 ganger i uka + kamp . Treningene er på mandag og torsdag, vi har kampdag på fredager ! Det vil si at jeg jogger på tirsdager, onsdager, lørdager og søndager (fredager også, hvis vi ikke har kamp) . Hvorfor trener jeg så ofte ? Jeg liker det . Er ikke vanskeligere enn det ! Jeg elsker å ta på meg joggeskoene og springe en tur i heia ! Jeg tar også 50 sit-ups, 20 armhevninger (ikke 'jentemåten'), 20 'løft' (løfter meg selv opp med bena, hvis dere skjønte det) og så tar jeg 'planken' i 1 min . Dette gjør jeg hver kveld ! Det har bare blitt en vane å gjøre det . Jeg vet det ikke er stort, men det holder for meg ! Jeg spiser en skål med fitness til frokost, prøver å spise masse frukt og drikke masse vann i løpet av dagen . Ellers spiser jeg jo egentlig ekstremt mye, haha .. Jeg spiser ikke godter i ukedagene (eller, jeg prøver) ! Ellers; takk for at du synes jeg har fin kropp da, haha ! Selv om jeg ser en del jeg godt kunne ha endret på den . Må bare få sagt; jeg trener ikke så mye for å få den fine kroppen, for det vet jeg at jeg ikke kommer til å få . Jeg trener som sagt fordi det er gøy, og at jeg liker det ! En av grunnene er vel også kondisen, som jeg liker at blir bedre pga fotballen .
  Til dere som gadd å lese alt dette; takk for at dere tok dere tid !
  Trener du ? Isåfall; hvor ofte ?
 • 41  Tights BikBok Topp (hvit) Cubus Topp (grå) GinaTricot Tøyjakke Vet ikke Skinnjakke Only
  Neeeida, jeg har ikke blitt tegnet i ansiktet idag, hvis du ser etter har jeg tilogmed en gul malingsflekk i trynet, kjempe gøy . Nå skal jeg ut å jogge, så vi snakkes senere .

  Hva synes du ?
 • 56

  Også sååå alvorlig/sur/trøtt/sliten og forferdelig . Må egentlig le litt av dette bildet, jeg ser jo dritsur ut ! Jaja, that's life . Er egentlig ikke fan av nærbilder, ser ut som en gorilla . Så bildet var ganske så tilfeldig ! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, sitter å tøyer ut sånn halvveis . Anbefaler dere å høre på sangen under btw !

  Også må jeg bare bruke dette innlegge på å få ut litt aggresjon; fy * i * jeg er så sinnsykt lei av denne 'Yes man' sangen av Bjørn Johan Muri ! Ikke minst er den dritstygg, den blir spilt hvert andre minutt på radioen . Bare for å få sagt det; så vil jeg spy på Miley Cyrus og Justin Bieber ! Enkelt og greit for at de ikke kan synge, og at sangene suger . Og til alle dere som elsker Miley og Justin; ikke ta dette personelig, plis !

  Hva gjør du akkuratt nå ?
 • 57
  Når søstra mi tar tingene mine uten å spørre først ! F.eks. i går hadde hun tatt en tøyjakke, en bluse og et armbånd . Ikke det at det er så veeldig big deal, men det er utrolig irriterende . Hvertfall når hun klarer å skitne ut klærne, og jeg har planer om å bruke de dagen etterpå elns . Som sagt, det er ikke så stort, men har du en søster som liker å stjele tingene dine, så vet du nok hvordan jeg har det . I kveld begynner de nye treningstidene, ENDELIG ! Blir så godt å ikke trene inne lengre + vi får trene på kveldstid, noe som gjør alt mye enklere med tanke på lekser osv . Nå sitter jeg og skriver ferdig en rapport om Martin Luther, ekstremt sykelig gøy ..


  Jeg og søstra mi . Vi krangler faktisk ikke hele tiden !

  Har du en søster som stjeler tingene dine ?
 • 46

  Sko Har ikke peiling Bukse Blikk Box Topp GinaTricot T-skjorte Cubus Skinnjakke Blend Tøyjakke Vet ikke

  Hva synes du ?
 • 44
  Snakker jo selfølgelig om mine kjære pilotbriller . Jeg bruker dem altfor ofte ! De har blitt mine stander solbriller når det er sol, ganske enkelt fordi alle de andre er ødelagt . Jeg kjøpte dem i Bulgaria i fjord, for å si det sånn, så angrer jeg ikke akkuratt på det ! Hahaha, et innlegg om solbriller, jaja .. Noen sånne må man vel og ha ?

  Har du pilotbriller ?
 • 45  Jenny som er fotograf (det var vist viktig ellerno) .
 • 44
  Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, har jobbet (kjempe gøy) og jogget en tur . Utrolig mange folk som er ute å går i heia i dag, ikke det at jeg er så veldig overrasket, været er herlig, litt mer herlig og deilig (kreatvit sagt?oheys) ! Har ikke noen planer for resten av dagen, skal bare slappe av . Ha en fin dag videre !
  Har forresten hørt rykter om at jeg er på visse topplister ? Takk folkens, det er bare pga dere !
  Hva skal du i dag ?
 • 63  Tights H&M Bluse Har ikke peiling, fant den i mamma's skap Smykke GinaTricot Solbriller Bulgaria
  Åååh, i dag er været helt nydelig, det er varmt og sola skinner . Love it ! Kunne godt hatt sånn vær (og bedre) til ut i desember en gang, hadde ikke hatt noe imot det nei .

  Hva synes du ?
 • 28
  Hva er deilig ? Jo nemmelig; morgenkåpa mi er ! Den er lubben, rosa, dekker hele meg (skal veldig mye til),  og jeg fikk den av mine kjære besteforeldre for 1-2 år siden . Vet ikke helt hva jeg skal styre med i dag, skal kanskje (hvis jeg finner ut at jeg gidder) prøve å få tatt noen headerbilder, jeg og sikker sykt mange andre har blitt veldig lei av den jeg har nå . Startet dagen med en joggetur, også har jeg ryddet rommet . Føler meg flink !
  Wææætthh, jeg ser jo gigantisk ut i den greia ! Speilbilder er fortsatt inn, dere viste det  ? Haha, dritkult ..

  I dag har forresten Kaia, Dennis og Kristoffer bursdag, så gratulerer så mye med dagen til dem !
  KLIKK HER, OG SI GRATULERER MED DAGEN TIL SØSTRA MI

  Hva er dine planer for dagen ?
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde