Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

14

Sondre sin feil igjen at jeg ikke har fått blogget. Ta det mero, legger på nesten ingen måte skylden på han.. har jo kunne blogget hvis jeg ville, men har faktisk heller prioritert han i litt over en dag. Han bor jo ikke akkurat rett ned gata heller. Han reiser forresten snart, så for de neste 3 timene er jeg baaare hans. Håper dere alle overlevde den bloggfrie dagen i går, og at det ikke er noen sure miner? Håper at dette var en god nok bekreftelse på at jeg ikke er død 'Tonje'.  Ha en fin kveld videre!
KAIA den lille... der har klart å gjør ett eller annet på kameraet sånn at bildene ble tatt i en annen format (??), så jeg får ikke åpnet bildene på dataen. HJELP, NOEN? Kunne ha... ja. Trenger noen minutter for å få roet nervene.

Hva har du gjort i helga?

 • 29
  Verdens beste! Stikker snart opp på stadion for å grille i over 3 timer.. imens skal Sondre leke med Erle, sååå koselig! Sorry for litt sen blogging, men vi sovna, haha.

  Planer for dagen?

 • 26 • 20
  Shorts, singlett, sofa, film, repsils- Kan det bli bedre? Ja, jeg kunne ha vært frisk. Heldigvis går det mye bedre enn i går. Til tross for at jeg har brukt opp en hel dorull til å snyte meg i, så går det fint. Har sett Pirates of the caribbean filmene (1,2,3), har enda ikke sett nr 4, så det er det neste på 'må gjøre' lista jeg lagde nå nettopp. Ellers så må jeg vel rydde litt.. Det er bittelitt rotete, og det kan jo ikke være det når Sondre kommer!!! Kan det vel, mamma?

  Planer for dagen? 

 • 24


  Dette bildet er ikke det nyeste akkurat, har bare aldri lagt det ut før. Glemt det bort, eller noe. Ellers så har Erle vært min egen lille flinke personlige slave i hele dag, herligere jente finner du bare ikke!  Har så godt som ikke reist meg fra sofaen. Har vært utrolig dårlig i hele dag, og har hatt syyykt med feber. Er heldigvis mye bedre nå, og orker faktisk å sitte oppreist! Sondre kommer jo i morgen kveld, gleder meg så utrolig mye. Må være friskt til da!

  Hva gjør du?

 • 19

  Får så utrolig mye søte kommentarer. Utrolig mange som sender lange og utrolig fine brev, det betyr så utrolig mye! Blir sååå glad hver gang. Hvis det er noen her i verden som gjør meg sterkere som person, så er det dere! Jeg veeeet at jeg er dårlig til å svare på kommentarer, jeg svarer alltid på brevene jeg får på facebook. Så hvis dere vil ha svar, så er det bare å sende der. Ang kommentarer så leser jeg alle, men jeg får vanligvis ikke svart med mindre dere spør spørsmål, noen ganger ikke da engang.  Jeg skal prøve å bli bedre, men kan ikke love dere det. Uansett; Tusen, tusen, tusen takk for alle de herlige tingene dere skriver til meg. Dere er best!

  Jeg er forresten syk, så vet ikke om jeg kommer til å blogge mer i dag. Innlegget er jeg glad jeg skrev i går, fordi jeg hadde neppe orket det i dag. Skolebildet så forresten helt... ja, dere skjønner. Flott å være syk den dagen man skal ta closeup bilde av trynet.

 • 27


  2-2, vi spilte best. Ferdig med det. Ellers så dreper halsen meg og jeg sitter for øyeblikket og knasker repsils til den store gullmedalje. Har såvidt stemme, og jeg må spytte hele tiden fordi det er helt forferdelig å svelge. Love it. Vi skal forresten også ta skolebilde i morgen, haaaaater deeeeeet! Dere kan venligst skyte meg nå. Pappa er også utrolig morsom: 'godt d ikje va muntlig eksamen du sko opp i' - Fordi jeg såvidt kunne snakke i dag tidlig. Fine og interessante bilder også.

  Love life?

 • 29
  Endelig ferdig med skriftlig eksamen, valgte oppgave 1 på både bokmålen og nynorsken for dere som lurte på det. Tror jeg begynner å bli syk eller noe.. hostet meg gjennom hele eksamenen i dag. Våknet flere ganger i natt fordi jeg hadde så vondt i halsen, og kunne såvidt snakke i dag tidlig. Går bedre nå, men har litt problemer med å svelge. Vondt å spise! Ellers skal vi spille kamp i kveld mot Hægebostad. Satser på at jeg ikke besvimer eller noe sånt kjempe smart noe. Mamma fikk meg forresten til å luke ugress i stad, det var gøy det.

  Planer for dagen?

 • 22

  Var ei som lurte på hvilken oppgave jeg valgte på norsk eksamen i dag, og det ble nr 1! Til dere som også kom opp i norsk, hva skal dere skrive om på den sakpregede stilen? Jeg sliter som bare det med å finne ut noe.. litt greit å ha fakta på bordet når man skal skrive noe som er fakta. Så hvis noen kunne ha gitt meg noen tips, så hadde det vært SUPERT! Temaet er ''ord'', eller som de skrev det: ORD, Ord, ord! Koselig..

   


  Verdens beste kveldsmat! Pesto, salat, camembert og tomat.

  Dere hadde forresten vært verdens herligste hvis dere hadde klikket dere inn på denne linken og registrert dere der. Da hjelper dere søte Maiken som virkelig trenger ny mobil fordi hennes har blitt ødelagt! Vet at hun hadde satt veeeldig pris på det. Jeg har vertfall registrert meg :)


  Hva gjør du?

 • 12
  Hehehe, gjett hvem som har overspist igjeeeen? Eksamen gikk helt ok, gruer meg bittelitt til nynorsken i morgen.. Stikker på grunnkurs kl 5 og kanskje til stadion for å se juniorlaget spille kamp, vi får se. Gidder ikke hvis det regner! Årh, jeg har ikke blogglyst i dag.......

  Hva skal du i dag?

 • 30 • 32


  Sondre kommer til helga, gleder meg så til å se han igjen!

 • 21


  Jeeeej, forberedelser til eksamen er såååå gøy. Bokmål i morgen og nynorsk på onsdag. Satser på at det går bra! Var på skolen i 4 timer i dag, da jeg kom hjem stakk jeg ned til byen med Hanne og Sofie. Det pøsregner ute nå.. hvis det blir tålig opphold så stikker jeg opp på stadion og ser kamp senere. Tilbake til heftene nå, ha en fin dag!
  
  Planer for dagen? 

 • 22

  Hver gang jeg av avslutter et innlegg med 'Det går ikke an å kommentere på dette innlegget', så får jeg alltid spørsmål om hvorfor jeg ikke vil ha kommentarer på det. Det er ganske enkelt fordi når jeg først får meg selv til å skrive et innlegg om enten meninger, følelser eller rett og slett mitt syn på livet om det så skulle være; så vil jeg ikke at noen skal ha noe å si på det.

  La oss ta et eksempel: Når jeg skrivet et innlegg om følelser (som på det forje innlegget), så skriver jeg ikke det for å få sympati på noen måte.  Selv om når jeg skriver slike innlegg så pleier jeg som oftest å få støttende brev på facebook eller noe, og nei; det betyr ikke at jeg ikke vil ha det, men da skal det være noe 'ekte'. Jeg skriver det fordi det er godt å få det ut, selv om det kanskje ikke betyr noe for dere; så betyr det noe for meg! Og når jeg først åpner meg på en slik måte, så vil jeg som sagt ikke ha sympati, og jeg vil heller ikke ha folk som klager over at jeg 'klager'. Hvis det gir mening?  Gir det mening nå, eller? Det går forresten ann å kommentere på dette innlegget, WOW!

 • 0

  Hva gjør man egentlig når man føler at man ikke kan stole på noen? Når du har blitt så innestengt at du ikke tørr å dele tankene dine med noen; i frykt for at det skal ødelegge deg. Når du hver dag, hver time, hvert minutt og hvert forbanna sekund strever med å ikke eksplodere. Når du har brukt så lang tid på å bygge opp noe du tror er selvtillit, at med bare en liten negativ ubetydelig kommentar kan alt rase sammen. Når du prøver å fremstå som den sterke personen som gir blanke i dritten som flyr rundt hodet på deg, men egentlig så knekker det deg bare mer og mer, dag for dag. Når du er redd for å bli kjent med nye folk (jenter), i frykt for at de skal dømme deg med en gang. Når du føler blikkene gnure seg inn i nakken når du går forbi og svakt tror du kan høre kommentarene som blir sagt. Når frykten for å en dag bli etterlatt alene, vokser og vokser. Hva gjør man da?


  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 23


  Loréal #257
  Sorry for sen blogging, siden det er søndag og jeg egentlig ikke har en dritt å gjøre; så burde vel dette være den store 'bloggdagen'? Heh jaaaa.. tommel opp for verdens trøtteste tryne. Kroppen er våken, men hjernen sover! Noen som kjenner seg igjen? Så nettopp på programmet 'Mitt hemmelige tennåringsliv'- heeerrreeeeguuuuud såååå traaaagiiiiiiskt. Dårlig skuespill, virker som om at alt bare blir lest rett opp fra manus. Ble litt deppa av å se på det, egentlig. Tror jeg tar meg 5 min, snakkes!

  Slapp dag?

 • 27


 • 14
  Martine og Tor: 'Johan, d e dommedag i dag'
  Johan: 'IGJEN??'
  + Masse latter og en hel del forståelse, gutten har jo et poeng. Ellers har jeg hatt en koselig dag i byen med de beste folka. Tor har deppet en del fordi han vil leve lengre (tydelig på siste bilde).. så ble litt stress. Ellers et alt ok i lille Flekkefjord. Lurer virkelig på hvor det jordskjelvet ble av. I kveld er det andre del av fjellpark uttaket, gleder meg! 

  Hva har du gjort i dag?

 • 18
  Facinerende (og utrolig kvalmende)! Kom nettopp hjem fra en tur i byen med Jenny og Louise, stikker snart opp i klubbhuset for å ha spillermøte elns. Satser på at det ikke varer så lenge, skal på uttak til fjellparken i kveld. Gleder meg syyyykt! Har også vært oppe på skolen og fått forberedelsesheftene til eksamen i dag, masse fine ark jeg gleder meg til å lese på. Ha en fin dag videre!

  Hva har du gjort i dag?

 • 25  Love you all

 • 19
  Mens jeg sitter å tenker på hvor lite interessant dere må synes denne blomsten er, så undrer jeg meg også over hvorfor jeg enda ikke har tatt meg sammen og dratt den feite ræva mi opp av sofaen for å finne på noe normalt og ekstremt sosialt. Vel, dette var vel bare ikke helt min dag? Nei det skal være sikkert og vist. Hadde jeg vist at jeg kom til å være så giddalaus, så hadde jeg ikke gått ut av senga en gang, og hvertfall ikke giddet å smøre fjeset inn med masse dritt for å skjule hvordan jeg egentlig ser ut. Koz.

 • 24
  Ligger egentlig bare å slapper av. ER UTROLIG METT, har overspist igjen! Nachos er farlige greier.. vil egentlig til byen en tur, men av en eller annen dødsteit grunn så er det ingen som kan akkurat nå, fml. Ellers i dag har jeg sovet lenge og bare ligget i senga og dradd meg litt lengre, heeerlig. 

  Hva har du gjort i dag så langt?

 • 31

  Lurer på hvor lenge det er siden jeg har hatt en header med bilder av meg selv på? Designet er et gratisdesign fra flinke Mathilde. Vet ikke om jeg kommer til å ha det slik jeg har det nå så veldig lenge, kommer nok til å endre litt etter hvert. Orker vertfall ikke å gjøre noe mer med det nå, hater å holde på med design.  Hva synes du?

 • 18
  Det pøøøøøsregner og om 15 min stikker jeg opp på stadion for å spille kamp med damelaget. Vi skal spille mot Øvrebø, satser på at det går bra. Har et litt klikka kne, men det går nok bra. Har ligget på sofaen i hele dag, deeeet har vært digg det! Nå må jeg stikke å gjøre meg klar, ha en fin dag videre alle!

  Hva har du gjort i dag?

 • 20
  Noen av bildene har jeg stjelt fra Sofie. Tok ikke så mange bilder! Selv om jeg egentlig ikke er så stor fan av 17 mai, så var det en helt grei dag. Spiste alt for mye forresten, bare sånn at dere vet det.

  Siden jeg kom opp i norsk skriftlig, så har jeg fri denne uka. Fikk med andre ord sove til kl 1 i dag, det kan jeg like.

  Hadde du en fin dag i går?

 • 26
  Vest-Agder bunad!

 • 30

  Til dere som spurte om jeg kunne legge den ut på bloggen og. Hun blir 10 år i sommer for dere som lurte på det, ja moren vår er sanger for dere som lurte på det, og nei; jeg kan ikke legge ut sangvideo av når jeg synger, høres helt biiiiiiiip ut. 

  Flink, ikke sant?

 • 28 • 17
  Bestemor og bestefar kom på besøk og hadde med KAKEEEE! Vi ble selvfølgelig skyhøye alle sammen. Etter å ha vasket og ryddet i hele huset var det vel fortjent. Jeg er trøtt, SYKT TRØTT faktisk! Tror jeg setter meg ut i sola og leser litt. Konfirmasjonen i går var forresten kjempe koselig, kjekt å se slekta igjen. Erle sang 'I morgen' for alle sammen, og var KJEMPE FLINK! Nå vet vertfall folk hvem som arvet sangstemmen til mamma. Ligger video av opptredenen på facebook, for de som er venner med meg der. 

  Hatt en fin søndag?

 • 31
  Nå stikker vi til Stavanger for å gå i konfirmasjonen til søskenbarnet vårt Johannes. Blir koselig å se slekta igjen, det er ikke hver dag fordi vi bor ganske spredt! Erle er linselus btw. Har byttet bunad med mamma denne gangen, kjekt med litt variasjon! Ha en kjempe fin dag alle sammen. 

  Hva skal du i dag?

 • 14


  Det jeg tror jeg har klaget MEST over på bloggen gjennom de 2 årene jeg har blogget, er vel hvor trøtt og sliten jeg er hele tiden. Jeg har merket at jeg er veldig voldsom på å klage, men hadde ikke livet vært liiiiittt kjedelig hvis alt bare var driiitbra hele tiden? Heh, kanskje ikke. Jeg lever vertfall av å klage over ting. Jeg er perfeksjonist med en gang jeg begynner med en ting, så blir det alltid litt kjedelig så jeg gidder ikke mer. Ta en matte-skrivebok som et eksempel; HVER gang jeg starter på en ny bok lover jeg meg selv at i denne boka, ja der skal jeg skrive fint. Kan vel si det sånn at jeg blir lei etter omtrent en side. Vel, skal holde kjeft nå. Begynner å bli lei av dette uinteressante innlegget selv. Ha en flott kveld folkens!

  Planer for kvelden? 

 • 31

  KOM OPP I NORSK!!!!!!! LYKKE LYKKE LYKKEEE! 2 av klassene kom opp i matte, er sååå glad for at vår ikke var en av dem. Fikk også min beste karakter på en mattetentamen noen gang. Jeg liker herved fredag 13 ekstremt godt! Vi fikk også forresten gå kl 11 i dag, og jeg har fri så godt som hele neste uke (hvis du ser bort ifra tur på mandagen og 17 mai på tirsdagen). LOVE LIFE!!!

  Ellers har jeg fått meg nytt bakgrunnsbilde på mobilen:

  Jeg var sååå fin og orange her at jeg bare MÅTTE ha det!!!!!!!!

  Hva kom du opp i? Fornøyd?

 • 37
  Bukse/Vila Bluse/Vet ikke Dongerijakke/Lee
  Kom hjem fra en tur i byen med mamma for ikke så lenge siden, deeeet var koselig. Nå sitter jeg bare å slapper av, egentlig. I morgen får vi vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen.. hvis jeg kommer opp i matte, så må jeg bare få sagt; det har vært hyggelig å blogge på denne bloggen, la meg hvile i fred. OG HVIS JEG KOMMER OPP I SPANSK MUNTLIG (!!!!!!!!!!!!!!!!!).... nei vet du hva... skyt meg! Satser på at alt går etter planen, og at jeg endrer opp med å leve til jeg er godt over hundre år gammel. 

  Hva synes du?

 • 13
  Norsk/Dansk/Svensk

 • 34
  Sitter bare å slapper av forran tv'en. Snart middag, er syyyyyykt sulten! I det ene øyeblikket på skolen sitter jeg å har latterkrampe over den interne humoren til meg og Jenny, i det andre sitter jeg og furter over en karakter jeg ikke ble spesielt fornøyd med. Ellers har jeg holdt på å besvime av varme og spilt 'unblock me' i hele dag. JEG ER AVHENGIG! Begynte på skolen i går, er snart på bane 90. Koooozzzzzzz asss! Nå er det vist middag (endelig), stikker på trening i kveld.

  Hatt en grei dag til nå?

 • 21
  'er du død?? siden du ikke blogger lism -.-' En kommentar jeg nettopp fikk. Ville bare informere om at nei; JEG LEEEVEEEER! Takk og lov for det. Herregud så kjipt hvis ikke. Har bare ikke fått tid til bloggen i dag! Hva snakker jeg om? Har hatt drit masse tid, har bare ikke giddet. Er så trøtt for tiden at jeg ikke skjønner hvordan jeg kommer meg opp om morgenen. Kan vel legge til at jeg siden etter påskeferien vertfall har brukt en halvtime bare på å gå ut av senga, hveeer eneste dag. Har ikke noe med at jeg ikke legger meg tidlig nok, dessverre. 

  Trøtt for tiden?

 • 22


  Sykt interessant.

 • 18

  4 på nynorsken, 5 på bokmålen, 6 på 2000m. Er ganske fornøyd. Engelsklæreren min hadde LOVET at vi skulle få igjen tentamenen i dag, men neeeeidaaaaa. DYPT DYPT DYPT SKUFFET! Neida jei tula. Herregud så morsom jeg skulle være i dag da. Det er ikke ofte jeg har sånne dager!


  Nå kommer snart Konstanse, hun gadd ikke sitte nede på ruta som en annen loner før trening. Stikker på trening halv 4, så rett hjem, stresse som f*** og dusje i en dundrenes fart, før jeg stikker opp på skolen for å sitte der i 1 1/2 time og høre om rusmidler, så FÅR VI MAAAAAAAT (yeeessss, eneste grunnen til at jeg gidder å gå) også skal vi vist spille volleyball. Blir koozzzzzz.

  Planer for dagen?

 • 23 • 26


  Måtte inn å ta en pause fra sola, holdt på å dø av varme. Satser på at brunfargen begynner å komme nå, for etter å ha fått utallige klager om at jeg spiller for høy musikk, aldri klarer å finne en god stilling å sitte/ligge i, blir lei av at dataen skrur seg av fordi den bli for varm og at jeg rett og slett svetter ihjel. Så burde den vel komme SNART? Sorry for sen blogging, men har helt glemt den vekk. Om ikke så lenge stikker vi opp til Marie, hun konfirmerte seg i går, så vi har fått æren av å spise opp resteneeeee. YEEESSSSS!

  Hva har du gjort i dag?

 • 18
  Føler meg skikkelig kreativ med overskriftene for tiden, GO ME! Nei, jeg gadd ikke ta på mascara i dag, care. Koselig i byen, det er utrolig godt og varmt ute i dag. Liker å bo på sørlandet til tider. DERFOR stikker jeg nå til grønnes med Erle og Inga. Ha en fortsatt fin dag.

  Fint vær hos deg og?

 • 10


  Stikker til byen med Jenny og Inga. Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 14
  Nå må jei springe åp til inga. Vi skal se fillm og kose os. hanne kom jem fra usa her om dagen å jei har bare set hene på skolen siden hun kom jem, så skal bli koseli å se hene i kveld åkså! jaja, nå mmå jeg virkeli springe her alså, jei skule vært der åppe får 5!!!!! minuter siden. HA EN FIN KVEL ALE SAMEN!!
  

 • 37
  Shorts/Vero Moda Genser, jakke og ring/H&M
  Enkel outfit i dag. Sitter egentlig bare å slapper av forran tv'en. Er så utrolig glad for at det er helg nå, trenger virkelig noen fridager. Film hos Inga i kveld, blir nok braaa. 

  Hva synes du?
  

 • 14
  Sorry for sen blogging i dag, men har ikke hatt nett. Har også vært i byen med mamma og på stadion og sett kamp!  Hadde mattetentamen i dag, godt jeg er så god i matte. Gikk dritbra! Hvis jeg ikke får sekser så saksøker jeg skolen. Guuuuriiimallaaaa jeg elsker matte. Åneiiii. Heldigvis var det den siste tentamenen, nå gjenstår bare eksamen, WEE! Jeg dør hvis jeg kommer opp i spansk muntlig, DØR!! 

  Hva har du gjort i dag?

 • 22


  Nå sitter jeg å ser på at United vinner over Schalke. Har brukt hele dagen min på å vimse og rydde. Jeg vet, blir aldri ferdig med den forbaska ryddinga. Skylder på at jeg tross alt faktisk ble nødt til å rydde ut av hele rommet når jeg skulle omebulere på det. Fikk nettopp vite at Erle har lagt seg til å sove i MIN seng, og hun snorker..

  Hva gjør du?

 • 24  

 • 24

  Hahahaha, dør

 • 42

  Det finnes ikke noe mer irriterende enn når folk skriver ting som; 'Besøke min blogg?', 'Kommentere på bloggen min?' osv. Går inn på tusen forskjellige blogger, skriver en søt kommentar og avslutter med 'Besøke min blogg?'. Trynet mitt ser slik ut hver gang jeg får eller ser en slik kommentar: -.-

  Når jeg får en slik kommentar på bloggen pleier jeg aldri å stikke innom bloggen til personen som skrev den. Har gjort det noen ganger på facebook når folk spør direkte i chatten eller noe, bare for å ikke virke frekk.  JEG HATER DET! Og det er nesten litt respektløst å skrive det i kommentarfeltet. Jaha, innlegget var så uinteressant? I stedefor å kommentere noe som faktisk har med temaet å gjøre, så velger man å reklamere for egen blogg? Enda verre når noen faktisk skriver om et alvorlig tema og noen bare driter i det og bare er ute etter å få flere kommentarer og besøkende. 

  Satser på at de som skriver slike kommentarer faktisk tar dette lille hintet om at det er UTROLIG IRRITERENDE, og sluuuuuutttteeeeeer med det. Over og ut!

 • 20

  Eye • 22
  I hele gårkveld og i dag etter skolen og frem til nå har jeg brukt på å omebulere på rommet. Det ser hundre ganger bedre ut nå enn det det gjorde. Ja, overskrifta er faktisk ironi. For dette er rett og slett drit kjedelig! Satser på at teppet ryker til sommeren, kunne spydd av det. Nå stikker jeg opp til Inga med hundre klesplagg som hun har klart å glemme her, så skal jeg jogge en tur. Treninga i dag ble vist avlyst pga det var så mange som ikke kunne. Ha en fin dag videre!

  Planer for dagen?

 • 24 • 27

  KAIA HAR BURSDAG I DAAAAAG! 14 år gitt, stor jente nå. Gå inn på bloggen hennes her og gratuler henne!

  Var hos Inga i dag tidlig og spiste frokost osv, da jeg kom hjem stod det pannekaker og is på bordet. Ble jo lite mett etterpå. Nå sitter jeg å ser på at pappa skrur sammen det nye skapet mitt. De var vist litt lei av at alle klærne mine alltid lå på gulvet? Fant ut at jeg har dritstygt gulv på rommet. Sikkert derfor jeg alltid bare slenger klærne der, for å dekke det gørrstygget teppet. 
  Litt gamle bilder, men det får gå.

  Hatt en fin morgen?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde