Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

30
Jeg var enkelt og greit dritsyk i går, som er forklaringen på mitt fravær. Er ikke helt frisk enda, men det får bare være. Kom nettopp hjem fra møte med Rockeklubben og skal om en halvtime reise til Mandal for å spille kamp. Får se om jeg klarer å spille litt vertfall! Er mer forkjøla nå enn jeg var i vinter. Kjedelig. Ha en fin dag videre, nå må jeg springee!

 • 17

 • 21


  Toppen er en t-skjorte jeg har gått løs på med saks, shortsen er fra H&M
  Brunfarge, sol, is, grilling, herlige jenter. I går fikk jeg endelig tid til å ligge ned å sole meg litt, endelig! Har klart å få litt brunfarge på min tidligere likbleke kropp. Har hatt en suuper helg og nå skal jeg snart grille i hagen med jentene. Blir koselig! Senere i kveld skal jeg på jobb og derretter trene. Ha en fin dag videre :)

 • 13
  Etter jobb la jeg meg ut på verandaen litt. Nei, jeg gadd ikke ta av sminka for å ligge i sola i en halvtime. Så slipper noen å påpeke at jeg faktisk har på sminke her, for det er jo krise osv. Wææ. Ellers skal vi mest sannsynlig grille med rockeklubben i kveld, det blir nok koselig. Jeg er en av dem som enda ikke får meg selv til å gå med shorts ute. Føler meg rett og slett bare ikke ''vel'' i det nå. Det burde komme seg etter hvert, fordi det er virkelig varmt ute. Vurderer en liten powernap, er utrolig sliten og trøtt. Ha en fin dag videre :)

 • 20

  Vesten er en avklippet dongerijakke fra Zara, solbrillene er fra Cubus

 • 10

  Jeg har så utrolig mye å gjøre for tiden. Er såvidt hjemme! Hadde det ikke vært for at vi har litt lite å gjøre på skolen, og at Jenny gidder å ta bilder av meg. Så hadde det sikkert ikke blitt noe i det hele tatt! Siden jeg ikke spiller fotball her i byen, går det litt tid til kjøring frem og tilbake. Kom hjem fra jobb for en halvtime siden, og stikker på fotballtrening om litt over 1 time. De ukene jeg jobber i tillegg (denne for eksempel) er utrolig stressende. Blir helt utslitt. Nå som det er såå varmt her i tillegg. Rather die.  I går sprang jeg 3000 i 30-40 varmegrader. Sola steikte! Det var HELT GRUSOMT. Var hjemme i litt over 2 timer etter skolen og hadde veldig god tid til å blogge, men orka bare ikke. Spilte kamp på kvelden, vi vant 5-2 over Lyngdal! Lenge siden jeg har vært så utslitt som jeg var da jeg skulle legge meg i går.   Merker at alt stresset går litt utover humøret mitt på skolen, men det går nok forhåpentligvis over. Dere skulle bare ha visst hvor utrolig mye jeg gleder meg til sommerferie. Skal nok jobbe en del, men ferie er ferie. Nå skal jeg ut å slappe av litt i sola før jeg stikker tilbake igjen til Kvinesdal på trening! Ha en fin dag :)

 • 28

  Får sååå mange spørsmål om hår, så lager et innlegg atter en gang. 

  Extensions:
  Mine er fra SOAR.NO! Har brukt dem i et par måneder og er fornøyd! Jeg har clip on 66cm (180g) i fargen #613 lysblond. Heldig som jeg er så passer den perfekt til håret mitt. Soar har rask levering og billige priser! De selger også mye annet kult stash som hår donut, hår diamanter, glowbys, color rub (farge som lett kan vaskes ut), fjær extensions osv.

  Hårfarge: Jeg har aldri farget håret! Har heller ikke bleiket, stript, eller brukt noen som helst form for shampoo eller spray for å få det lyst. NATURLIG BLOND! Siden jeg ikke gjør noe med fargen min, så sier jo det seg selv at håret mitt blir litt mørkere om vinteren og ekstremt lyst om sommeren. Derfor er det vel logisk at jeg noen ganger blir mørk i hodebunnen når jeg redigerer mye på kontrasten, eller at mitt hår noen ganger synes altfor godt med extensions med tanke på at det er mørkere under og klippet rett av.   Lengde: Min naturlige lengde går for øyeblikket til rett over puppene. Ikke så veldig lenge siden jeg bestemte meg for å klippe meg igjen. Noe jeg irritere meg over når det kommer til meg er at jeg enten vil ha det kort eller langt. Som vil si at når håret mitt vokser til en irriterende lengde, så klipper jeg meg og hiver meg på extensions så fort jeg går lei av det korte. Sånn fortsetter det da. 

  Hårprodukter: Jeg kjøper billig drittshampoo på matvarebutikk. Funker i massevis. Pleier aldri å kure håret eller lignende. Har vel egentlig aldri gjort det før heller.

  Retting: Jeg har naturlig HELT RETT hår. Dere skulle bare visst hvor sterkt jeg misunner dere med tjukkt hår med fall. HERREGUUUD! Alt sklir rett ut av håre mitt og holder ikke på noen slags hårspray eller hårpudder. Håre mitt er ganske tynt og mangler alt som heter volum. Bruker bare rettetang på mitt eget hår hvis det er nødvendig (feks hvis jeg har sovet med hestehale og fått bulker), ellers er det extensionsene som får følt varmen. Bruker ofte rettetanga til å prøve å lage litt fall i håret mitt, med tanke på at det ser ganske livløst ut hvis ikke. Krøller det noen ganger, bruker bare rettetang til dette.  Ellers elsker jeg at jeg er naturlig blond og slipper stressing med farging som sliter på håret. Hater at det er tynt og ikke har volum i det hele tatt, at hårstrikken sklir rett ut hvis jeg tar den i etter å ha dusja og fønt håret og at jeg egentlig har dritlyst på brunt hår, men er livredd for å farge det fordi da mister jeg min naturlige. Haha. Hater å skrive slike innlegg, så det blir nok en stund til neste gang. Fornøyd med håret ditt? Også mååå jeg bare nevne at de mest stilte spørsmålene jeg får har jeg svart på OVER KOMMENTARBOKSEN i kommentarfeltet. Skjønner ikke hvordan sååå mange ikke ser det.

 • 23
  Har ikke sjekka selv, men hele facebook er spammet med statuser som sier at det er mellom 30-40 grader i skyggen. Stemmer sikkert, fordi jeg har gått rundt med frykten for å renne bort i hele dag. Jeg som konstant fryser og skriiiker hver gang noen åpner vinduene i klasserommet var personen som først tok intiativ til det i dag. Det sier litt for min del. Var en tur i byen i varmen med to søte jenter etter skolen og kjøpte is. Nå slapper jeg bare av og skal snart ut for å sole meg litt. Skal vaske hele huset og trene senere. Varmt?

 • 18


  Deilig å gå uten extensions igjen! Long time ago. Håret mitt har vokst liiiiitt da. Som dere sikkert har fått med dere så er ikke mandag min favorittdag i uka, kan man mildt si. Jeg må ordne et par greier nå før jeg stikker tilbake til Kvinesdal for å gå på fotballtrening (går på skole der og), så direkte på jobb etter det. Føler jeg har så utrolig mye som må gjøres for tiden, noe jeg sånt sett har og.Har ikke fått prioritert trening i det hele tatt, noe jeg virkelig merker på humøret. Har en del innlegg som faktisk er litt innholdsrike på lager, men får aldri laget dem. Skjerpings Martinius. Ellers har jeg hatt en av de mest aktive helgene på lenge, tipp tooopp! Ha en fin dag videre :)

 • 24 • 50

 • 20
  Koselig bytur med min fine Hanne  Nå skal jeg bare forhåndslage et innlegg til og så stikker jeg ned til henne igjen med Jenny. Skal bare slappe av og se en film. Ha en fin kveld!

 • 20 • 24


  Selvfølgelig er jeg kjempe dårlig til å ta bilder når det faktisk er noe å ta bilde av! Har vært drittvær her i dag, og det ødelegger jo sånt sett det meste. Jeg er ingen spesiell stor fan av denne dagen. Vi har ingen 'tradisjoner' her i heimen, og pleier ikke å gjøre noe spesielt ut av det. 6 år i korps har vel ødelagt 17 mai litt for min del. Ellers har jeg tilbragt den med mine fine venninner, sett mange flotte mennesker i bunad, spist ekkel pølse og en vaffel som får karakter 3/4. Hatt en fin dag?

 • 26
  Vinneren av konkurransen ble Inga Rise! Gratulerer til henne :) Har sendt en mail til vinneren, så håper å få svar på den i nærmeste fremtid. 

 • 39


  Ble igjen på skolen etter at den var slutt. Så ikke helt vitsen i å ta buss hjem for å så kjøre bil tilbake igjen 15 min etterpå. Typisk min flaks så gikk jeg tom før strøm etter 10 min alene i klasserommet. hadde selvfølgelig ikke med lader. Som om det ikke var nok så gikk både mobilen og ipoden tom for strøm rett før vi ankom Flekkerøya der vi skulle spille kamp. Som toppen av kransekaka så spilte jeg dødsdårlig, og har nå skrablet op hele låret og kneet. Vi vant da, og laget spilte en bra kamp! Begynner å venne meg litt mer til å spille på dette laget nå. Kjenner at jeg virkelig savner tidene i FFK da. Mange har spurt om jeg kan lage et innlegg om skole og fotball, så det kommer om ikke så lenge. Skulle egentlig ha blogget myye tidligere og trukket vinneren av konkurransen i dag, men siden dataen som sagt gikk tom for strøm så blir det utsatt til i morgen. Håper dere alle har hatt en finfin dag, til tross for at det er mandag!

 • 29
  Følg oss på instagram: Martineegeland og Kaiaegeland

 • 24

 • 26


  Når man kjeder seg på hotellrommet? Ta bilder i speilet, selvfølgelig.

 • 23


  Har bare vandret rundt i Bergen i dag. For en nyyyydelig by! Mitt neste bosted, absolutt. I går var det jo til og med fint vær, noe vi var litt mindre heldige med i dag. Var opphold den meste tiden vi tilbragte ute da. Vi sover på Grand, sitter bare å slapper av på hotellrommet nå. Satser på at vi snart skal ut å spise, begynner å bli gaanske så sulten! Ha en fin dag videre!

 • 334

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang en konkurranse i sammarbeid med Juvlia. se! Vinneren velger selv hva h*n har lyst på fra siden. Det dere må gjøre for å være med i konkurransen er å like Juvlia.se sin facebookside HER og skrive ditt fulle navn og e-post i en kommentar på dette innlegget! Legger inn et par bilder under her for å vise eksempler på hva dere kan velge.


  Gå inn på Juvlia.se HER for å se på utvalget deres! De har blandt annet smykkehengere, armbånd/smykker som du kan få inngravert navn i, ringer, smykker, armbånd for både dame og herre, earcuffs osv.

  LYKKE TIL! :) Avslutter konkurransen om et par dager.  Til dere som har spurt og slitt med bestilling fra siden: Man betaler med Visa/Mastercard-kort etc, frakten koster 49 svenske kroner, det tar noen dager å få hjem bestillinga. Man trenger ikke å skrive inn personnummeret sitt (Svenske og norske ser ulike ut- detfor står det at det blir feil). 

 • 22  Har en nedbetalingsavtale med mine foreldre, så jeg vasker hele huset hver tirsdag til gjelden er borte. FLINK MARTINE! Har vært utrolig trøtt i dag som har gjort meg litt gretten. Vet ikke om det blir blogging i morgen, spørs om jeg orker og har tid. Skal springe 3000 i gymmen og spille bortekamp i Vennesla (Vindbjart ryktes å være seriens beste lag, det er jo koselig)! Med min ustabile fot er jeg veldig usikker på om den takler begge, men får prøve så godt jeg kan! Nå må jeg ned å spise. Ha en fin kveld!

 • 28 • 21


  Mitt forhold til mandager kan ikke beskrives med ord. Helt klart min mest hektiske dag i uka. Har en fotooppgave jeg må få gjort ferdig og levere før jeg stikker på fotballtrening om en halvtime. Går direkte på jobb etter trening. Så flink som jeg er klarer jeg å forsove meg hver eneste morgen, så jeg stresser som bare det for å rekke bussen. Sov en del på dagen i går, som resulterte i at jeg ikke fikk sove i går kveld og lå oppe alt for lenge. Bra jobba, Martine. Du får det virkelig bra til. Nok babling om ting dere driiiter i. Ha en fin dag videre! :)

 • 62


  Jeg har det bra!

 • 36

  Det er helt tilfeldig at jeg skriver dette nå, kom plutselig bare inn på tanken. Er det noe vi bloggere enten har fått veldig masse av eller kommer til å få masse av, så er det drittkommentarer! Det finnes tydeligvis ingen grenser for hva folk kan finne på å skrive så fort de får muligheten til å være anonyme. Jeg har lært meg å overse og le av det, men tenker ofte på de som sitter igjen med vondt i magen etter at en person har skrevet en stygg kommentar. Eneste grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg lurer på en ting, kommer til å stille dere et spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på. Selv om de som hygger seg med å trykke ned folk mest sannsynlig ikke kommer til å skrive noe her, så er det likevel interessant. Hva vi bloggere mener om det er jo sett på fra en helt annen synsvinkel enn hva dere lesere gjør. Kanskje noen av dere mener det er greit å skrive negative kommentarer? ''Det er ytringsfriet i Norge'' - Tomme ord i denne sammenhengen. Guess what - Det er forskjell på konstruktiv kritikk og drittslenging.  Og med det mener jeg om man burde ha blogg hvis man er en generelt svak person? Er virkelig stygge kommentarer noe man burde forvente og forberede seg på? Er det greit? Hva er lov? Hvor går grensa? And sooooo on. Vi velger jo selv å legge ut om livene våres på en blogg. En åpen dagbok. Er det da uansett greit å vite at jo- jeg kommer til å få dritt? Vil egentlig bare høre (lese...) deres meninger :) 

   

 • 16
  Fikk spørsmål på forrige innlegg om  Ray Ban solbrillene mine var svarte eller brune. Hvis dere mente solbrillene på bildene over, så er de altså fra Cubus. Haha,.. Mine Ray Ban pilotbriller er brune! Morsomt at dere automatisk kobler Daniel til å være kjæresten min, haha. Vi er ikke sammen :) Kjekk fyr, eller hva? Han er forresten kjendis og mulitalent. Sitter å synger og spiller gitar for meg atm. Måtte bare skrive det. Litt søtt? Ja. Hadde min første lørdag (noen gang?) uten godteri i går. JEG ER SÅ STOLT! Virkelig. Vi har vært på en liten joggetur. Skal ned å spise nå, holder på å fallle om av sult. Ha en fin dag :)

 • 47
  Ser på film med raringen på bildene over. Vi ser på filmen 'Min bror bjørnen', hahaha. Søt den. Har bare trent og rydda rommet i dag, føler det er søndag. Ha en fin kveld!

 • 38


  Årets første tur i vannet. Hva gjør jeg vel ikke for at Jenny skal få bilder til fotoprosjektet sitt.

 • 31


  Laaang dag. Altfor lang. Herregud så lang. Fint vær da. Sen blogging fordi jeg kan og ikke har giddet tidligere (:P:PP.P:P:ppPP:p). I kveld stikker jeg enten ut å springer litt eller ned til en venninne. Foreløpig usikkert, men kommer nok frem til en beslutning om ikke så altfor lenge. Håper jeg. Ha en fin kveld!

 • 20
  Hadde jobbedag hjemme i dag, så har fått solt meg litt og vært ''modell'' for Jenny til en fotooppgave hun har. Æææ, klokka ble plutselig litt mye, skal på fotballtrening nuuu! Ha en fin kveld!

 • 27 • 10


  Natt til 1.mai var bra og denne dagen her har vært utrolig herlig. Kjempe fint vær og super stemning på stadion da Viking kom til byen for å spille mot guttene. Det ble nok tap for Flekkefjord, men det var vel sånt sett forventa og. JEG HAR GODTELØFTE FRA I DAG AV OG UT MAI. Min rekord er til nå 3 dager. Jeg skal klare dette, har faktisk veldig troa på meg selv akkurat nå. Haha. Jeg spiser sjokolade og dritt flere ganger til dagen, så dette kommer til å bli en utfordring. Wish me luck! Kaia (lillesøstra mi) har forresten bursdag i dag. CONGRATZZ SISS!! Stor jente nååå.

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde