Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

3

Da har jeg og Thomas trukket vinneren av konkurransen! Den heldige vinneren ble Ellen Reppen. Gratulerer! :) Sender deg en mail!

Kommer to konkurranser til i løpet av nærmeste fremtid, så det kommer flere sjanser! Takk til Junkyard for at jeg fikk holde en konkurranse!
 • 30
  Blazer ToKa Solbriller Bik Bok Bukse Sheinside.com Sko ?

  Prøvde å lete frem linken til buksa, men kunne bare ikke finne den. Oppdaterer med link hvis jeg plutselig snubler over den! Grunnen til at jeg ikke har blogget de tre siste dagene har vært på grunn av mye som skjer på skolen. Klarte bare ikke å presse inn bloggen midt i eksamensforberedelsen. I dag må jeg sitte hele kvelden å forberede en fremførelse i PTF til i morgen. Heldigvis har jeg presentasjonen tidlig, så får fri resten av dagen. Thomas kommer i morgen, herregud jeg gleder meg til å bare slappe av med han i helga. Skal nytes til tusen. Er så lei av alt som har med skole å gjøre. Er egentlig i relativt dårlig humør for tiden. Glad jeg har en person i livet mitt som vet akkurat hva han skal gjøre for å få meg i bedre humør. Tror jeg skal prøve å få tatt et par bilder til nå, så blir det kanskje en oppdatering til i kveld :) Ha en fin dag!

 • 28

  Utrolig bra dag i finværet! Først lå vi bare i hagen min og slappet av, før vi dro ut på en liten båttur. Nederste collagen er fra ett av tusen fall jeg og Inga hadde i det Hanne plutselig følte for å bremse midt i fotoshooten vår. Takk for at dere muntret meg opp på en ellers ganske mørk dag, jenter! Fagsamtale, presentasjon og eksamen tar knekken på meg. 

 • 47


  Hatt Cubus Kjole Only

  Liker den nye hatten min, jeg. Kommer nok til å bruke den til noe røffere enn denne sommerkjolen da, for dette er ikke heelt meg. Dere som stadig spør om bilder med utringing; vær så god! Kult synes jeg det var uansett! Sommerfølelse til tusen. Planen for i dag er å lese til fagsamtalen i morgen, men frister lite når jeg er hundre prosent sikker på at den går i dass uansett. Får vel dra på meg bikinien, sette meg ut i sola og lese litt der. Har mistet hele brunfargen jeg fikk da jeg var i Tyrkia. Kjipt. Er lite fan av solarium. Det er en ting jeg bare ikke gidder å bruke penger på. Penger jeg ikke har, haha. 

  Ha en fin dag! :) 

 • 21


  Caps ? T-skjorte Sheinside.com Bukse og solbriller Bik Bok

  Bildene er fra i går. Vi satt ute i solsteiken, hørte på musikk og bare snakket om alt mellom himmel og jord. Senere på kvelden gikk vi ned på Fiskebrygga. Hver fredag i løpet av sommeren er det konsert og masse folk som samles i byen. Dette opplegget tror jeg må være noe av det beste som har skjedd byen! Utrolig kjipt at visse folk prøver å ødelegge det på grunn av nattesøvn. Heh. Har vært på jobb i hele dag, og er mildt sagt helt utkjørt. Kvelden i dag skal gå til lekser, må lage en presentasjon til prosjektet jeg har hatt i PTF. Hele neste uke er stappfull av bare dritt. Gruer meg.

  Ha en fin kveld! :) Beklager så veldig, sykt, utrolig mye for ølen på bildene. Håper ingen av dere blir påvirket til å drikke alkohol nå, eller til å bli gravide som 12åringer, begynne på dop osv xPxD Dårlig forbilde. Shame on me. 

 • 407

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Junkyard.no! De har utrooolig mye tøft der, elsker den nettbutikken! Konkurransen avsluttes neste fredag, altså om 1 uke! Positivt med denne konkurransen er jo at den er for både jenter og gutter!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:
  - Gå inn på Junkyard.no HER og finne ditt/dine favoritter opptil 1000 kr!
  - Like facebooksiden til Junkyard HER!
  - Legg til linken til produktet i kommentarfeltet og skriv mailadressen din! 

  LYKKE TIL! :)  • 25


  Kjole H&M Sko Tyrkia Solbriller Bik Bok Skinnjakke Minusey.com

  Det er såå fint vær her i dag! Etter skolen stakk jeg til byen med Jenny, Malene og Marte. Var veldig koselig! Vi tok en tidligere buss hjem fordi vi bare satt der og ikke gjorde noe (som vanlig, hehe). Litt bitter tanke at jeg sitter inne nå, men tror jeg stikker ut en tur igjen etterpå. Har mange planlagte innlegg til dere fremover (det vil si enten ett eller to). Kommer en konkurranse til dere i løpet av kvelden, og kommer også en i morgen! Ha en fin dag :)

 • 18  Mottok denne flotte kjolen fra Sheinside.com! Direktelink til den HER! Uheldigvis er den ganske kort, men funker superbra til både bukse og skjørt. Elsker printet, er vel det som gjør at jeg liker den så godt.

  Har hatt en ganske slapp dag, bare slappet av og spist litt for mye. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser på film med Erle, og når jeg nevner akkurat det så burde vel hun vært i seng nå. Slapp av mamma, sender henne opp nå! Haha. Har vært så utrolig trøtt i dag. Har null energi! Skal bli deilig med helg. Hele neste uke er proppfull av fagsamtale, eksamen og foredrag. Gruer meg mer enn litt, men skal nok gå fint. Etter neste uke blir det bare bra! Håper jeg. Legger meg nok selv snart, før jeg sovner i sofaen med dataen på fanget! Ha en fin kveld videre :)

 • 23

  Siden jeg får så mange spørsmål om hår og extensions, så tenkte jeg at det var like greit å lage et innlegg igjen! Jeg bruker extensions fra Californiahair.no! Jeg har 50 cm i fargen #613 Lys blond og 2 pakker for å dekke mitt korte avklippede hår! Har brukt denne fargen siden jul, og liker den godt. På vinteren passer den ikke hårfargen min så veldig bra, på grunn av at håret mitt blir mørkere på vinteren, og man da ser forskjellen godt i forskjellige lys. Akkurat nå sklir den veldig bra inn med min naturlige hårfarge! Tidligere har jeg også hatt farge #613 Honey, den var jeg veeldig fornøyd med, og innlegg om den fargen finner dere HER! Akkurat nå holder jeg på å mikse mine egne farger til et sett med extensions, og gleder meg veldig til å få resultatet! Kanskje fargen kommer på Californiahair hvis den blir bra? Grunnen til at jeg vil mikse med litt varmere toner, er for at det skal se mer naturlig ut! Får jo begrenset med sol på undersiden av håret, som da altså etterlater den delen veldig mye mørkere enn den jeg har på toppen. Jeg er ufattelig dårlig til å ta vare på extensions, så jeg er glad for at kvaliteten er så god at håret ser fint ut uansett hva det går gjennom på mitt hode. Haha! Prisen på håret er veldig bra!

  Som nevnt over her så bruker jeg to pakker. Jeg har egentlig ganske tynt hår, så hadde vel egentlig bare hatt bruk for en, men på grunn av at håret mitt er klippet rett av i bunnen så trenger jeg to for å dekke! Håret mitt har jo vokst liiiitt siden jeg klippet det til over skuldrene, så gleder meg til det blir bittelitt lengre, slik at jeg kan klippe det og slipper å bruke så mange clips! Mange har spurt hvordan jeg setter på håret, og siden jeg har to pakker, så forteller jeg bare ut ifra det. Har dessverre ikke bilder denne gangen, men det kan jeg nok fikse hvis ønskelig? To clips= en remse med to ''låser''(haha, herregud), tre clips= remse med tre ''låser''. Bare for å ha forklart hvordan jeg ser på det, før jeg forteller, haha.

  Jeg begynner ALLTID på bunnen! Bruker en kam med spiss ende for å løfte på håret underveis. Lager etasjer, hvis dere skjønner! 1,2,3 osv er rekkefølgen jeg setter på i!

  Bakhodet, midten:
  1- To remser med ''to clips''
  2- To remser med ''tre clips''
  3- To remser med ''fire clips
  4-  To remser med ''tre clips''

  Sidene:
  5- En remse med ''to clips'' på venstre side (så nærme toppen som mulig, men likevel ikke så høyt oppe at den synes)
  6- En remse med ''to clips'' på høyre side
  7- Fire små med ''en clip'', setter bare to på hver side der det er plass 


  Før og etter! Skulle vel egentlig ønske at jeg slapp å bruke extensions, men veldig glad for at de jeg bruker ser såpass naturlige ut. Synes selv at håret mitt ser finere ut uten (sier kanskje seg selv), men jeg føler meg bedre og synes at jeg passer bedre langt hår! Derfor bruker jeg det.

  Jeg er utrooolig fornøyd med Californiahair sine extensions! De holder utrolig bra og ser veldig naturlige ut. Anbefaler virkelig dette håret hvis du leter etter nytt! Har brukt hår fra flere leverandører (blant annet Luxushair), men Californiahair er definitivt de jeg er mest fornøyd med! Føler meg utrolig heldig som får samarbeide med så seriøse og flinke folk! Har du spørsmål om farge, lengde eller gram, så er det bare å sende mail til dem! Alltid hyggelige tilbakemeldinger. 

  Besøk nettsiden HER og facebooksiden HER

 • 27


  Bandana Cubus Genser Carlings Sko Tyrkia Klokke Danielwellington.com

  Har hatt en helt utrolig fin helg hos kjæresten, fikk kjøpt billett til Landstreffet i Kongeparken i dag ooog jeg er generelt bare glad. Akkurat nå ligger jeg på sofaen og ser på Ugly Betty, spiser vaniljekesam med bær. Jeg har forresten ''godteriløfte'' nå! Har holdt meg i 2 uker, som er det lengste noen gang. Forrige gang jeg prøvde meg sprakk jeg etter 2 dager, det var et veldig vellykket forsøk. Egentlig ingen hensikt bak det, gjør det bare for dritt, for å se om jeg faktisk klarer det. Så vi er 4 venninner som til og med har skrevet en kontrakt for å gjøre det mer spennende, varer frem til slutten av juni. Var veldig rask til å forsikre meg om at lørdager var et unntak! Hadde aldri vært med på dette tullet hvis ikke. Ønsk meg lykke til, jeg kommer til å slite og felle et par tårer eller to!

 • 17

  Akkurat nå sitter jeg i senga og blogger. Stikker snart en liten tur ut i Arendal. Thomas er på skolen, så jeg kommer mest sannsynlig til å ha det supergøy i byen alene. Går meg sikkert vill osv, det blir koos! Vet ikke hvor singletten på bildene er fra, det er Thomas siiin. Tror jeg stjeler den i dag. Nå gidder jeg hvertfall ikke å ligge her lengre. Ha en superfin dag alle sammen! :)

 • 20

  Reiste tilbake til Arendal i går, og blir her til tirsdag! Utrolig fint vær og dødsvarmt her i dag, så vi gikk en tur på en lekeplass rett rundt hjørnet. Nå spiser vi is og slapper av! Tenkte jeg skulle oppdatere selv om jeg er her. Har jo hatt en tendens til å bare legge bort bloggen tidligere. Ha en fin dag videre :)

 • 12


  Da jeg våknet i dag tidlig fristet det svært lite å dra på bunaden for å stikke ned til byen. Etter et par med litt for korte minutters tenking i senga, klarte jeg utrolig nok å stå opp. Hardeste jeg har gjort på lenge. Etter barnetoget hadde vi frokost hos Marte. Noe som var suuperkoselig! Vandret bare rundt i byen etter det. Uheldigvis sliter jeg med ryggen, og av en eller annen grunn så klarer jeg absolutt ikke å gå med bunad over lengre tid. Så fikk bare gått med den i et par timer. Jeg elsker bunad! Man er ikke fin på 17.mai med mindre man går med bunad, haha. Slapp av, setter det på spissen. Dere er fine alle sammen! Til dere som lurer så er min fra Vest-Agder. Har spist litt for mye pizza, kost meg med de beste og ellers egentlig hatt en fin 17.mai.  Synes egentlig at det er en dritkjedelig dag. Første året på en stund jeg faktisk kan si at jeg har hatt det gøy!

 • 15


  Sko ? Bukse og solbriller Bik Bok Skjorte Sand T-skjorte Choies.com

  Tusen takk til Malene som lot meg låne kameraet hennes  Rett etter skolen stakk jeg til byen for å ordne nytt pass til Jenny. Endte opp med å sitte på politistasjonen i 1 time. Haha, er det mulig. Kom nettopp hjem. Må kjappe meg veldig nå. I kveld skal vi feire at fineste Thea har blitt 18 år. Hater å gå med kjole, og det var visst påbudt. Er det noe jeg er dårlig til, så er det å pynte meg. Ender nok opp med skjørt eller noe. Må gåå! Tviler på at det blir flere innlegg i dag, men får se. Ha en fin kveld :)

 • 24

  Jeg har en tendens til å være ekstremt rolig i de øyeblikkene jeg egentlig burde enten klikke vinkel eller grine. Kameraet mitt har fått noe som jeg har funnet ut av at mest sannsynlig er vannskader (lekte litt detektiv i stad). Eksponeringa på bildene jeg tar blir helt feil. Dessuten så har mitt 55mm objektiv mest sannsynlig lagt seg i grava for godt. Dette er egentlig veldig trist, i og med at det andre objektivet jeg har suger. Hadde håpt på at det bare var det ene objektivet som var problemet, men neida. Midt oppi min eventyrverden av at alt er så sinnsykt bra for tiden, så skjer dette. Burde vel egentlig sørge nå, og skrive ''rip kjære kamera'' på både blogg, facebook og twitter. Det på en annen side er ikke helt meg. Velger å vente på at sørgen skal komme til meg, hvis den  noen gang kommer da. Jeg er iskald. Siden jeg er så sinnsykt selvdigger og må ta minst 245 bilder av meg selv daglig, så kommer nok dette til å bli et stort problem. Hvor er dere penger, når jeg trenger dere så sårt.   Bukse Cubus Veske, t-skjorte og blazer H&M

  Bildet er fra søndag. Da kameraet mitt fortsatt var i tipp, topp stand. Det er den jævla vannflaska sin skyld. Det er DEN jeg er forbanna på. Lett om den ikke får sett dagens lys igjen. Tror at mitt lille forstyrrende emosjonelle brudd her (for ja, jeg har et sammenbrudd), har litt å gjøre med at jeg nettopp har slitt meg ihjel med en teit oppgave i samf.fag som gikk rett i dass. Uten en pause, må jeg nå starte rett på å lese side 1 av 52 til en fagsamtale i norsk i morgen. Wish me luck. Noen som vil sponse meg med nytt kamera? Helst Canon. Takker og bukker.

 • 14
  Blazer Fretex Bukse og smykke Bik Bok Solbriller Madlady.se T-skjorte Choies.com Sko Tyrkia Klokke Danielwellington.com

  Har vært veldig slapp på antrekk i det siste, så tenkte å prøve å bli bedre igjen. Motivasjonen er virkelig ikke på topp, men det skal jeg nok få ordne. I dag tidlig var jeg virkelig helt i koma. Trodde at det var Thomas som ringte da alarmen gikk. Bablet om masse kødd i telefonen helt til jeg innså at jeg snakket til meg selv. Veldig bra, Martine. Den fortjener en klapp på skuldra! Akkurat nå vil jeg egentlig bare legge meg ned til å sove, men har en stor oppgave jeg må skrive før jobb og trening i kveld. Orker ikke, gidder ikke, men til en forandring så skal jeg gjør det nå. I stedet for å vente til de siste 2 minuttene før levering. Blir stressa av tanken. Som dere ser så gjorde jeg et par endringer i designet i går, ble fornøyd! Forandringer hjelper veldig mye på motivasjonen min. Ha en fin dag videre, alle! :)

 • 17


  Blazeren er fra Choies.com, og den finner du HER! Bedre bilder med den på kommer enten i morgen eller i løpet av de neste dagene. Liker den utrolig godt! Elsker de orange og røde sterke fargene, det gjør den tøffere i forhold til hvordan den hadde sett ut med standard rosa, blå osv (lyse farger). Blomster trenger ikke bare å være sukersøtt og noe 5 åringer springer rundt med på sommerkjolene sine. Denne kan gjøres både penslig og røff. Gleder meg til å bruke den masse i sommer! 

 • 26


  T-skjorte Choies.com Bukse Bik Bok

  Aah, har fått to fine skatter og kjøpt en selv i dag. Gleder meg til å vise! T-skjorta/toppen over er en av dem. Jeg fant ikke toppen igjen på linken min, så jeg antar at den er utsolgt! Gå uansett inn å se på Choies.com, den finnes nok enda i andre farger (brun og svart). Av en eller annen grunn var jeg bare ikke en smule trøtt i natt. Det endte opp med at jeg ikke sovna før klokka nærmet seg 0700. Trist egentlig. Irriterende, for jeg er ikke trøtt nå, men om et par timer så kommer jeg til å gå i søvne. Har vært en liten tur i byen med Inga, Hanne og Sofie. Superkoselig! Det pøsregner her nå, og skal tydeligvis regne hele uka. Blant annet på 17 mai. Jeg elsker å gå med bunad, og synes egentlig det er fint lite som er finere enn akkurat det, men å gå med bunad i regn. Arh. Nå skal jeg prøve å få meg selv til å lage klar ett innlegg til for i dag, ellers skal jeg se på Ugly Betty. Haha. Ha en fin dag videre :) 

 • 14


  Genser Madlady.se Skjørt Cubus Solbriller Urban Outfitters

  Fikk mange spørsmål om hvor denne blå genseren var fra. Den fikk jeg fra Madlady. se, og du finner genseren HER! Elsker fargen. Kommer nok til å bli brukt masse i sommer. I dag tidlig våknet jeg av at Thomas ringte. Jeg tulla litt i går med at han måtte komme til Flekkefjord i dag, hadde aldri trodd at han faktisk kom til å komme. Han fortalte at jeg måtte gå ned å åpne opp døra, og der stod han! Ble selvfølgelig superglad, og har hatt en utrolig fin dag! ♥ Mulig jeg stikker til Kvanvik en tur om et par strakser, hvis ikke blir det bare sofaen i kveldHa en fin kveld, alle sammen! :)

 • 24

  Etter skolen kjørte vi til hytta til Malene! Grillet, snakket og koste oss i sola. Herregud vi lo da vi tok de første bildene, ''LOVE'' hahaha så kleint. Endelig er varmen og sola tilbake her i byen. Har hatt en helt utroolig fin dag! Har så flotte venninner. Det er på dager som disse jeg elsker å bo i en by som Flekkefjord. Se så fint det er her da! Byen ligger rett bak/foran oss på de første bildene, til info. Åååh, det var godt med litt sommerfølelse her i Norge! Nå må jeg springe på trening, for så å snakke 1, 2 eller 3 timer i telefon (neidajoda), så skal jeg sove tungt og lenge!

  Ha en fin kveld videre! 

 • 18  Herligste klassen.

 • 29


  Bukse Choies.com Sko Nestenekteconverseheheehe Jakke Levis T-skjorte Cubus

  Haha, lenge siden jeg har vært og sett så trøtt ut. Helt skutt. Ferdig med å pakke, sitter egentlig bare og venter på at bussen til flyplassen skal komme. Er hjemme i Flekkefjord ca 18.00. Egentlig litt deilig å komme på et tidspunkt som det, og ikke midt på natta. Heldigivs tar ikke flyturen mer enn 4 timer, uheldigvis har jeg en vrien rygg som slår seg vrang etter 1. Skal nok gå. Har hatt en helt utrooolig fin uke her i Tyrkia! Det å komme hjem til regn og drittvær er ikke akkurat en deilig følelse. Kommer til å savne denne plassen. Når jeg begynte på dette innlegget var klokka 09.00 her. Kom plutselig på at vi ligger en time foran. Sikkert mange som er oppe frivillig og sitter på dataen kl 0800 på en lørdag.

 • 24  Siden jeg er jente har jeg automatisk fått pupper, med pupper følger det et par ulemper. En ekkel bh er en av dem. Greiene på bildene over er fra Cubus, og jeg elsker dem (husker ikke pris, men de er ikke så dyre heller). Føler ikke at jeg har på bh når jeg bruker dem. De har et lite tynt innlegg, med det er det. Så hvis du er avhengig av superpush-up og pupper opp under haka, så er neppe disse noe for deg. Egentlig bare et lite tips til dere andre og som er leie av bher som gnager og sklir, og ikke føler et behov for at hele verden skal drukne i kløfta di. Jeg har aldri vært veldig begeistret for pupper generelt, og hvis jeg hadde fått mulighet til å fjerne dem så tror jeg at jeg hadde gjort det? Hahah, okei det er kanskje ikke så ille. Jeg er uansett  glad for å ha funnet noe som holder på plass, men samtidig ikke irriterer! Bare for å legge til noe ekstra, så er de jo også utrolig greie å ha nå på sommeren. Blondene gjør de fine å ha under tank-topper! Hvis noen skulle lure, så får jeg absolutt ingenting for å skrive dette innlegget. Bare tipser! :)

 • 14

  Har hatt et par fantastiske dager her i sola. Litt rart at vi reiser allerede på lørdag. Slapp av, det er bare merker etter håndklet på lårene mine. På en måte så har jeg egentlig bare lyst å dra hjem til venner og kjæreste, på en annen så vil jeg bare bli. Vi har hatt helt utrolig fint vær her, uvanlig fint faktisk! Vi har jo snakket med utrolig mange tyrkere, og alle er litt overrasket over hvor utrolig bra været har vært akkurat denne uka! Så vi har vært ganske heldige. Det gjør det litt ekstra bra å vite at det har vært stygt vær hjemme! I morgen er siste dagen ved bassenget. Blir godt og vondt. Kommer til å savne varmen! Er ikke ofte vi reiser på feire utenom sommerferien, så det å komme hjem til noe som egentlig ikke kan kalles varme, er bare trist for øyeblikket. Blir godt å se verdens beste folk igjen, uansett. 

 • 29

  Min vakre lillesøster, Erle! Det å si at jeg bruker så veldig lang tid på å finne klær å gå med her i varmen, ville vært å overdrive kraftig. Her nede er det enkle ofte det beste! Har fått hekta på hvitt, så da stjal jeg Erle sine superkuuule hvite sko. Rosa bh. Herregud tyrkerne kommer til å klikke. Neida. Må springe nå, vi skal inn til byen å spise. Tror de andre begynner å bli lei av å vente nå! Ha en fin kveld :)

 • 13

  Tusen takk til fine Annette og Nevernaked.com for shortsen (direktelink til den HER)! Skjønner nå hvorfor alle er så opphengt og gira etter Runwaydreamz-shortsene. Sitter dødsbra og ser dødsbra ut! Ble svarthvitt denne gangen. Innser nå at man kanskje ikke ser hovedgreia med innlegget, nemlig shortsen, så veeeldig bra. Kommer flere muligheter til å gjøre det bedre på, haha!

 • 22  Skulle gjerne ha skrevet noe, men må kle på meg, spise frokost og springe ned for å massasje! Aaah, skal bli så deilig! Gleder meg.

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde