Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

50Shorts Cubus Topp Cubus Jakke Kappahl Smykke Cubus Veske Friis Company
Når dere leser dette innlegget er jeg forhåpentligvis i Stavanger, har satt min unormale søster på jobben til å poste det . Hvis det pluttselig kommer en unormal setning i dette innlegget, er det bare søstra mi som tror hun er kul ! Åh, jeg gleder meg så sykt til i dag at dere aner ikke ! Egentlig så er det bare 1 innslag på den der topp 20 greia jeg faktisk gleder meg til, og det er; keep of kallesin ! Alt det andre skal jeg prøøøve å holde meg våken gjennom . Haha ! Neida, men ikke helt min musikksmak det der .. Ha en fin dag folkens ?

Hva synes du ?

Husk å besøk den kule søsteren min sin blogg, http://kaiiaz.blogg.no.  Hun er den kuleste jenta du noen gang kan tenke deg. Hun er mye kulere enn meg<33333333333333333333 Digger deg lillesøster! Du er mitt forbilde!!!!


meg og søtnosen <3
 • 65  Jada Kennet, du har nydelige ben !


  Dataen streiket tidligere, derfor kom dette innlegget mye senere enn ventet ! Sorry, igjen . Hadde det kjempe koselig på Moi og i Hovsherad ! Fytti, Maren og meg skal ha skikkelig creds for å ha gått fra Moi til Hovsherad . Det er ca 1 mil ! Og jeg badet, faktisk . Det var herlig ! Spes etter å ha gått i nesten 2 timer i stekende varme . Vi så til sammen 5 filmer, haha . Må gjentas, Maren ♥

  Hva syns du om bildene ?
  Om det blir noe innlegg i morgen vet jeg ikke . Jeg og noen andre jenter skal til Stavanger på VG lista ! Gleder meg sykt, vi skal være i byen hele dagen, kan ikke bli bedre ! Nå må bare været bli bra, så blir alt perfekt . Vi skal gå veldig tidlig, skal ta tog bort ! Tror jeg skal lage et innlegg som søstra mi kan publisere før hun går . Høres det greit du eller ? Haha, nå må jeg følge med på kampen . Spania-Portugal som spiller !
  Skal du på VG lista i Stavanger i morgen ?
  Har forresten blitt ukens blogg her !
 • 57  I love my cat !

  Har du katt ?
  Heey folkens ! Sorry for dårlig oppdatering, men har helt glemt bort bloggen . Når jeg kommer hjem senere, skal jeg legge ut de få bildene jeg har tatt og fortelle dere om div greier . Kommer hjem i 4-5 tiden ! Fant forresten ut at jeg ligger på topplista for mest lest, blant alle ! Niice . Vel, nå må jeg være litt sosial her, vi snakkes ! Haha .
 • 69
  I dag har jeg hatt en laaang morgen, ble vekt av ekko person som ringte og sa hei 20 ganger, før denne personen la på . Koselig ? Ohyes .. Om ikke så lenge skal pappa (?) kjøre meg til Moi, og til de som enda ikke har fått det med seg; jeg skal til Maren !  Gleder meg . Haha, som jeg skrev i forrige innlegg; jeg suger til å pakke . Klarer ikke å bestemme meg når det kommer til klær ! And i hate it . Vet ikke om dette blir det eneste innlegget i dag, eller om det kommer fler . Jeg skal jo som sagt ikke være hjemme ! Vi får se hva tiden bringeeeer . Ha en flott dag i sola !
  Hva er dine planer for dagen ?
 • 68
  I dag har jeg bare slappet av egentlig, jobbet, solt meg, jogget, også en liten tur i byen med jentene ! Det var kooos . I morgen skal jeg til Moi og sove over hos Maren, blir kjekt ! På dagen skal vi til Hovsherad (der jeg bodde før), gleder meg . Hva vi skal gjøre har jeg ikke oversikt over, men siden jeg må ha med badetøy, så tipper jeg at vi skal bade ? Haha, ikke mobb meg nå, meeen .. jeg har ikke badet i år enda ! Føler jeg er den eneste på kloden som ikke har det enda . Vel, etter i morgen kan jeg kanskje si at jeg har ? Vi får se . Nøtteskall delen; jeg suger til å pakke ting . Har ikke peiling på hva jeg skal ha med meg i morgen ! Finner aldri ut av hva jeg skal ha på meg ! Nå sitter jeg å ser på argentina-mexico, spennende . Også er jeg skuffet over england! Done! omg, gigamega bilde under  (love this song)

  Har du badet i år ?
 • 87
  Jepp, da har jeg skaffet meg ny header ! Skal jeg si dere noe ? Av 115 stemmer, så fikk den øverste og den nederste like mange .. Er det mulig ? Så jaa, med den kreative hjernen jeg har, så gjorde jeg sånn 'elle melle' greie, og det ble den øverste . Kommer kanskje til å bytte til den nederste en gang i fremtiden, men skal vertfall ha denne jeg har nå for en stund ! Er fornøyd, kan vertfall leve litt med den .


  Så til spørsmål jeg fikk (som jeg kan huske i hodet);
  'Hvor redigerte du headerene ?' - De er redigert i PhotoScape !
  'Har du på falske øyenvipper på bildene?' - Nei, det har jeg ikke .
  'Hvilken mascara bruker du?' - En fra maybelline, lash stiletto
  'Er du modell?' - Hahaha, good one . Nei !
  'Hvor klypper du deg?' - Jeg klipper meg selv, faktisk .
  'Kan du lage sminkevideo?' - Jeg er mææd lei av dette spørsmålet .. Haha, vi får se !

  Hva synes du om den nye headeren ?
 • 55
  Noen spørsmål jeg får ofte er; 'Bruker du rettetang ?, Hvor ofte retter du håret ?, Retter du håret hver dag ?' ! Vel, sannheten er at jeg ikke retter håret . Jeg trenger det ikke, har helt rett hår (det vil også si at det er helt flatt, hmf) . Egentlig ganske praktisk ! Selv om jeg ofte skulle ønske jeg hadde bølger i håret elns . Spes. etter at det har regnet og håret har tørket, da blir det helt flatt og glatt, kjipt . Skal jeg ha håret opp, funker ikke hårspray noe bra ! Også synes jeg litt synd på folk som er avhengige av rettetang, glad jeg slipper å tenke på å rette håret hver morgen, og når det trengs . Eller jo, jeg bruker rettetang noen ganger på extensionsene når de har klart å bølge ser etter at jeg har gått med hestehale, haha .


  Her har jeg forresten ikke på extensionsene !

  Bruker du rettetang ?
  Senere skal jeg telle opp stemmene til hvilken header som blir den nye ! Tusen takk for alle stemmene ! Da kommer også svar på en del spørsmål som ble stilt osv . Angående selve headerene og div greier rundt dem !
 • 116

  Jeg er så syyykt lei av den jeg har nå, og siden jeg tok bilder i dag, tenkte jeg; WHY NOT ? Haha, den i midten passer vel kanskje best til halloween elns, men det driter vi i .

  Øverste, midten, nederste ?
  Help meee ..
 • 67

  Sko Isaksen Shorts Cubus Genser Vero Moda Belte Har ikke peiling
  Til nå har jeg solt meg litt og vært en tur i byen med Kaia . Nå skal jeg vel bare sole meg litt til, så skal jeg være med Jenny, hva vi finner på er ukjent . Ha en fin dag videre ! Btw; GRATULERER MED DAGEN PAPPA 

  Hva synes du ?
 • 45

 • 43

  VM (chile-spania) - jordbær og sjokolade - sminkeløs og uten extensions = herlig ♥

  Hva gjør du atm ?
 • 44

  Det var kjempe gøy, og gutta vant kampen 4-2, nice !
  I kveld er det VM og daffing på sofaen som står for tur, har fått vondt i kneet etter en joggetur i går . Kjipt !

  Hva synes du om bildene ?
  Har forresten blitt vurdert her ! Tusen takk :D
 • 49
  Jeg må bruke neglelakk på neglene mine, fordi de knekker og blir helt ødelagt hvis ikke . Før bet jeg, er sykt glad for at jeg har klart å slutte med det . Haha, det var vanskelig ! Jeg er ikke personen som liker fargerike negler, selv om det er råstilig på andre . Har holdt meg til fransk manikyr lenge, og tror ikke jeg kommer til å slutte med det, ganske enkelt fordi det er fint ! Jee .. Tok på neglelakk i stad, og tenkte; hvorfor ikke bare lage et innlegg av det ? Ble ikke så fornøyd, pga neglene mine ikke har blitt så lange enda, etter at jeg klippet dem . Vel, her er før og etter bildene;
  ÆÆæåhhahhafwhr, pølsefingre ! Vel, ble ikke sånn kjempe fornøyd, men greit nok, for nå .


  Haha ja, det er bitemerker på korkene . Harde å få opp !

  Hva pleier du å gjøre med neglene dine ? Hvilken farge på neglelakken osv ..
 • 38
  Hei alle Martines lesere! Johanne, Astrid Louise og Kaia er kule :-)
  Vi er de kuleste i hele verden!!!!!!!! <33333 besøk www.kaiiaz.blogg.no og www.swap.blogg.no NÅ!


  Hva syns du om oss?

  Mvh, oss! :-)
 • 39

  Åååh, jeg hadde det så sykt gøy i går ! Først var jeg på pizza inn med familien og spiste, så gikk jeg ut i båt med noen folk . Haha, båten var jo ikke overbelasta da, og det kom selfølgelig ikke vann inn i båten i bølgene, neinei .. Til tross for bløte rumper og ben, var det en kjempe gøy kveld ! Og må bare si det igjen; tuuusen takk for alle gratulasjonene ! Blir så sykt glad ! 

  Sorry for sent innlegg, men har omtrent sovet i hele dag . Også har jeg jogget en tur med Kaia ! Nå er det heldigvis snart mat, takk og lov .. jeg sulter !

  Hva synes du om bildene ?
 • 56  Shorts Bulgaria Topp Cubus Tøyjakke Vero Moda Veske Adax Smykke Cubus
  Sorry for at jeg ser heeelt fjern ut på bildene, haha . I dag har jeg vært en liten tur i byen med Kaia, kjøpte meg en shorts og en topp, kommer bilder senere . Nå ligger jeg ute på verandaen og slikker sol ! Senere skal familien ned på pizza inn og spise, så se på bålet . Må bare få si .. TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONENE ! Blir så utrolig glad at dere aner ikke ! Til dere som har sendt meldinger; har ikke penger på mobilen, så får ikke svart, men tusen takk ! Åh, jeg er i hundre atm, dere er så hyggelige alle sammen :D

  Hva synes du ?
  Btw; tusen takk til dere som har stemt på meg i nivea konkurransen, det er bare å fortsette med det :-)
 • 110

  (I DAG ER FØRSTE GANGEN PÅ 7 ÅR JEG FAKTISK ER HJEMME PÅ BURSDAGEN MIN, VI ER ALLTID PÅ FERIE ! HAHA)
  Sånn så altså frokosten min ut i dag ! Neida, men joda .. Jeg har spist ordentlig mat også ! Faren og den ene søstra mi (hun andre sov, ofc) vekte meg halv 8 ! Første jeg tenkte var 'fææn, skole?!' . Ble lettet da jeg kom på at det er sommerferie, og bursdagen min ! Wuhuu, endelig kvitt fjortiss-alderen, det vil si at jeg blir 15 år i dag ! Fyy facebook ble spammet i går, ikke nok med det så ble jeg spammet dobbelt opp med noen drittunger som hadde lan og 'likte' og kommenterte omtrent alle sine gratulasjoner, huff . Sier bare; gutter.. hevnen er søt ! Har allerede jogget i dag, må jo ha noe å gjøre på når man blir vekt såå tidlig ! Planene for dagen er ikke lagt enda, jeg vil ut i båt ! Det er jo sankthans i daaaaag, wee .
  Forresten, hvis du vil være snill så stem på meg i den der nivea konkurransen ! Bildet mitt kom opp i dag, haha .. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder egentlig . Bildet jeg bruker er dette ! Merk dere disse ord; jeg tror ikke jeg kommer til å vinne, jeg gjør det for kødd, så ser vi hva som skjer . Okei ?
 • 34  Herlig dag ! Har jogget, solt meg, vært på Selura og nå sitter jeg, Jenny og Johanne og ser på film . Koselig !

  Hva synes du om bildene ?
 • 46
  Aaah, så sykt herlig ! Elsker tanken på at jeg ikke trenger å stå opp kl 7 hver bidige dag . Denne sommeren skal bli sååå bra ! Planene; Tur til Kristiansand og Stavanger, topp 20 i stav., fjellparkfestivalen, norway rock, pink konsert i kr.sand, fotballcup i Danmark ! Det er det som er planlagt vertfall . Ellers skal jeg bare kose meg i sola ! Nå sitter jeg her med Louise og Jenny, kooooselig !  Hva er dine planer for sommeren ?
 • 39  Utydelige bilder ? Ja, jeg vet ! Louise hadde gått da vi tok bildene, derfor hun ikke er med på dem . Se så søt Jenny er ! 

  Hva har du gjort i dag ?
  Btw; Hahaha, noen som sier jeg burde sende inn et bilde til den der nivea konkurransen, skal jeg ? For kødd altså .
 • 29
  Jeg er så sykt glad for tiden, kan ikke beskrive det ! Sola skinner, det er kjempe varmt ute, en skoledag igjen før sommerferien, to dager til jeg fyller 15, herlige venner, får sakte men sikkert mer farge på den likhvite kroppen min . Vel, det var det jeg kom på ! I dag har vi ryddet på skolen, bøker og klasserom .. Det var lite stress ! I morgen skal vi ha felles frokost og spise usunn mat etterpå, blir koselig ! Til nå i dag har jeg jogget, solt meg og bare slappet av . Nå må jeg kle meg, så skal jeg snart være med Jenny og Louise .  Nå står denne sangen (skambankt-mantra) på full guffe, håper ikke naboene begynner å klage elns .

  Er du glad for tiden ?
 • 43  I stad var jeg og Kaia borte på fotballbanen som ligger rett ved huset våres ! Den er ikke stor, men den holder . Vi spilte litt fotball på et vis, sentret, skjøt og tok noen bilder . Det var faktisk ganske gøy ! Btw; nei, jeg pleier ikke å spille i så kort shorts til vanelig, men pappa hadde hevet alle fotballshortsene til vask, ofc ..

  Hva synes du om bildene ?
 • 37
  Hadde en kjempe fin dag i går og i natt med Malene, jenta mi ! Sykt lenge siden jeg har vært med henne nå, så det var på tide . Vi lå våkne til vertfall 4 ! Og jeg som skulle stå opp i 8 tiden for å selge aviser, haha . Guess what .. Da jeg kom hjem, ryddet jeg litt, så sovnet jeg på flekken . Har sovet siden da, ca 3-2 timer ! Det er så typisk meg å sove bort hele dagen, må virkelig ikke gjøre det til en vane, hoho . Nå skal jeg ut en tur, bestemor og bestefar har kommet på besøk ! Så skal jeg for harde livet prøve å få tak i Jenny .  Hahahahaha, skjekk ut bildet ! Malene som 'står i mål' og jeg som 'skyter' . Ståle som har laget bildet, måtte le en del når jeg fikk se det, men søtt var det jo ! Ikke minst kreativt, haha ..

  Hva har du fått ut av dagen til nå ?
  Fant pluttselig ut at jeg er med i blogg vs blogg, søstra mi som informerte meg . Hadde blitt glad hvis du hadde stemt på meg; her !
 • 57

  Bukse Vero Moda Topp Cubus Tøyjakke Vero Moda Smykke Vero Moda
  Hahaha, for et forferdelig/grusomt/stygt bilde av meg .. Nå sitter jeg å ser på Ghana-Australia, har vært i byen med noen folk . Så skal jeg ut med Malene senere . Blir kjekt ! 

  Hva synes du ?
 • 29  Startet med en herlig frokost ! Dere har skjønt at jeg liker jordbær eller ? Deretter en deilig joggetur . Planene for dagen er vel egentlig ikke helt planlagt enda . Skal kanskje være med Jenny når hun kommer hjem fra Kr.sand ! Tror jeg tar meg en liten tur til byen elns . Ha en fin dag !

  Hatt en fin morgen ?
 • 42  Som den ekstremt flinke personen jeg er (i dette tilfellet), så har jeg klart å sove bort omtrent hele dagen ! Fikk lyst på noe godt i stad, resultatet ser dere på bildene over . Nam, sier jeg bare ! Skal ut med Jenny og kanskje noen andre folk om en liten stund, blir sikkert koselig . Sorry for sen blogging, men i tillegg til at jeg har sovet, så har nettet vært nede . Utrolig irriterende det der .. Ha en fin kveld ! Det er forresten 5 dager til bursdagen min, haha .

  Hva er dine planer for kvelden ?
 • 42  I går måtte jeg sitte å putte takkekortene oppi konvoluttene ! Driiitgøy ..Da jeg var ferdig, var det en konvolutt for MYE ? Haha, så enten har jeg puttet to kort oppi en konvolutt, eller så er det bare en for mye ! Håper på det siste . Da mamma bestilte takkekortene, tok hun størrelsen 10x13 .. vel, de ble ikke store ! Egentlig ganske positivt, for da ser du ikke meg så godt ! Hoho .
  Bildet jeg brukte på takkekortet . Så helt gal ut på alle bildene, men måtte jo ha et .. Derfor jeg bare valgte 1 bilde ! Det og fordi 'alle andre' har 2 eller flere, hehehehehehe ..

  Hvor mange bilder hadde du på takkekortet ditt ?
  Ble du fornøyd med bildene du hadde ?
 • 40

  Bluse Cubus Tøyjakke Vero Moda Shorts Cubus Smykke Cubus
  Nå har jeg solt meg litt, og skal snart ut å jogge en tur . Har enda vondt i ryggen, men skal prøve 'en liten økt' i skogen . For å se om det går fint eller ikke . Tror jeg stikker bort på en liten fotballbane og skyter litt senere i kveld . Vi får se hva tiden bringer, haha . Ha en fin dag !

  Hva synes du ?
  Har forresten blitt vurdert her ! Takk :D
 • 36

  De 50.000 facebook brukerne tok ikke feil heller; denne isen er himmelsk ! Er egentlig ikke så stor fan av sånne andre .. Hva kalles de egentlig ? Vel, sånne vanelige is, med is i . Huff, dette ble bare surr ! Kan vel heller si at vannis er best ! Nå har jeg nettopp kommet hjem (eller, tok dritlang tid å laste opp bildene, så er vel en stund siden nå) fra klassefest på Grønnes . Det var faktisk ganske gøy ! Vi hadde en konkurranse, der laget jeg var på kom på 2 plass (wuuhuu) ! Så nå sitter jeg plantet foran tv'en og ser på Sør-Afrika - Uruguay ! Mamma sier egentlig at jeg må sitte å putte oppi takkekortet i ca femhundre konvolutter, men jeg orker ikke .. Vurderer å legge ut bilde av takkekortet på bloggen, men det ser virkelig helt mongo ut . Hadde det vært opp til meg, hadde jeg ikke sendt det ut !

  Har du smakt denne isen ?
  Hatt en fin dag ?
 • 34

  I dag har vi vært på tur med hele 9. trinnet ! Vi gikk først opp til Nygård, vi klarte selvfølgelig å ta en lang omvei . Så gikk vi opp til Raulifjellet deretter ned til Raulibukta hvor vi grillet, hadde vannkrig osv . Det var kjekt ! Nå ligger jeg egentlig ute å soler meg, i kveld er det 'klassefest' på Grønnes . 

  Hva synes du om bildene ? 
 • 74

  Vero Moda 160 ,- 
  Love it, den er i et tynt stoff og den er herlig å ha på !


  Cubus 199 ,-
  Kunne ikke motstå ..


  Euro Sko 299 ,-
  Må ha, bare må ha det ! De andre ble ødelagt da jeg gikk med dem da vi var på Hidra, huff .

  Har nettopp hjulpet Erle med pianoleksene, ekstremt gøy . Skal jeg si dere noe ? Jeg har faktisk gått på piano, i 4 år elns . Spiller enda litt av og til, for gøy, men er ikke flink ! Haha . I morgen skal vi på tur med skolen, blir sikkert gøy, tar kanskje med kameraet . På kvelden er det skoleavsluttning med klassen og foreldre . Jeg skulle egentlig på kamp, men ryggen lar meg ikke få lov .. Vil virkelig være med, men det er jo ikke vits så lenge det gjør vondt når jeg springer ! Nå sitter jeg å ser på Brasil-Nord Korea . I dag skulle jeg egentlig ha blitt født, 15 juni, men så ble det den 23 ! Haha, great . Ikke så lenge til da !

  Hva synes du ?
 • 32  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur i byen med Erle (søstra mi) . Skal antageligvis bare slappe av ute i sola resten av  dagen, har fått vondt i ryggen igjen, så må nok droppe jogginga i dag ! I går vant vi forresten 9-0 over Mandal ! Nydelig spilt jenter ! Hadde 1 mål, målgivende og hundre bom .. Jeje, vi vant vertfall ! Ha en fin dag videre !

  Hva skal du i dag ?
 • 56

  Sko Isaksen Tights Cubus Jumpsuit Vero Moda Topp Cubus Smykke Cubus Skinnjakke Blend
  Åjda, bildene ble ganske dårlige . På skolen i dag har vi startet et 'prosjekt' om rusmidler osv ! Vi skal forberede til fremføring . Jeg skal fremføre med Louise, vi skal ha om kokain, amfetamin og 'sprøytenarkomaner' . Vi skal egentlig holde på med å forberede i en uke, men vi ble ferdige i dag ! Nå har vi bare noen småting, og noen få detaljer igjen osv . I kveld skal vi spille hjemmekamp mot Mandal, satser på at det går bra denne gangen også !

  Hva synes du ?
 • 67

  Måtte ha en forandring, ble så lei av den forje headeren osv.. Haha, nå blir jo alle bildene i tidligere innlegg dødssmå, jaja, går sikkert fint det ! Hoho .

  Hva synes du ?
 • 65
  Fordi jeg ble lei av å sitte foran tv'en og se på VM så lagde jeg noen (veldig enkle) fletter på meg selv . Såå jeg har tenkt å vise dem til dere . Som sagt, de er ikke noe spesielle, men hvorfor ikke ? Bare så det er sagt; neeei, jeg sitter ikke naken på bildene ! Nærmere en stroppløs kjole, faktisk .  Vad tycks ?
 • 34
  Min morgen i bilder;

  Stod opp, kvart over 8 .. helsikke banan jeg hater å stå opp tidlig :(


  Har gått med mine kjære aviser (love them) ...


  Spist pølser, ble kvalm !


  Drukket iskaffe, min sanne kjærlighet .


  Angrep søstra mi med tusj ! Hoho . 


  Synderen .


  Nå sitter jeg og leser i Henne, og skal straks se på en kamp; algeria-slovenia !

  Hvordan har din morgen vært ?
 • 38
  Dagen;


  Akkurat nå;


  Hva har du gjort i dag ?
  Hva gjør du nå ?
 • 36

  Sko Isaksen Bukse Pieces Genser Vero Moda Sinnjakke Only
  Nå sitter jeg her med Jenny, vi har bare vimset i byen osv . Skal nok bare slappe av i kveld elns, null stress . Nå skal jeg snart se England-USA, haha Jenny er lite interessert i fotball ..

  Hva synes du ?
 • 49  Sorry for syyykt sent innlegg, men etter turen var jeg dødstrøtt og klarte å sovne på sofaen ! Vi har da altså vært på tur til Hidra, selv om det småregnet litt var det en ganske gøy tur ! Har ledd godt i dag ja .

  Hva synes du om bildene ?
 • 85
  Vi lagde pizzaboller på skolen i dag, de ble kjempe gode ! Fikk også igjen egelsktentamen, hmmmm . Okei, sorry for et totalt uinteressant innlegg, men jeg har null bloggkreativitet at the moment ! Dette blir kanskje det eneste innlegget i dag pga vi skal spille bortekamp mot Fjotland senere . Satser og håper selføølgelig på seier ! Ha en fin dag videre !


  Flaut at jeg faktisk hadde problemer med å få av hetta etterpå + holdt på å falle av altanen !

  Hva skal du i dag ?
 • 64  299 ,- fra Vero Moda

  Like ?
  Btw; gidder ikke legge ut outfit i dag .
 • 32
  Før jeg kjører igang med et superinteressant innlegg, vil jeg at dere alle skal ta en titt på denne superskjønne gutten ! Jeg har stemt på han som lano-unge, gjør det du og !

  Skulle egentlig ha kommet et outfit innlegg nå, men søstra mi har stjelt med seg kameraet sitt til kongeparken, og de kommer aldri tilbake . Så ja, det kommer senere ! Nå sitter jeg her med Jenny, vi skal sikkert snart ut en tur . Så får vi se hva vi finner på . Ha en fin dag videre !  Hva skal du i dag ?
 • 39
  Nå sitter jeg å ser på ekko random greier på tv .. ekstremt gøy ! Til tross for at jeg var så trøtt og sliten i dag; tok jeg en sjanse og gikk ut med Jenny . Vi vimset litt rundt, kjøpte is og så på en 'konsert ' . Var godt å få bevege seg litt vertfall ! Nå skal jeg vertfall bare slappe av . Til overskriften; jeg orket ikke å ta på meg klær i dag (holdt jeg på å si), neida .. tok på en tights og en hettegenser, wee . Skikkelig pent !

  Har du hatt en fin dag ?
 • 35
  Nå ligger jeg på sofaen og halvsover, er så syyykt trøtt . I dag på skolen hadde vi idrettsdag, var kjekt det ! Vet ikke hva jeg skal resten av dagen, antageligvis sove og bare slappe av . Strekken i leggen har gått opp igjen, utrolig irriterende og vondt ! Jeje, får vel bare sitte å strekke ut til bena mine ryker . Har forresten begynt på en ny bok, leste ut nesten hele i går, den er braa ! Fy, jeg liker å lese . Ha en fin dag videre !
  Man kan SE at jeg er trøtt .. ser dopa ut !

  Er du også trøtt/slapp/sliten i dag ?
 • 39  HERLIG DAG !

  Hva synes du om bildene ?
 • 41
  I dag har vi fri pga lærerne skal diskutere streiken elns . Ganske så deilig kan man si ! Har hatt en herlig start på dagen, med en joggetur i skogen og et horn til frokost ute i sola . Nå må jeg finne noen klær å gå med, så skal jeg ut med Jenny og Louise ! I går ble jeg forresten solbrent, men bare på den ene skuldra .. Selfølgelig !  Hva skal du i dag ?
 • 35
  Skulle egentlig ha vært på stadion og spilt kamper i dag tidlig, men måtte jobbe .. Hey dårlig samvittighet ! Nå sitter jeg ute i sola med en slush i den ene hånda og en bok i den andre . Har faktisk fått litt skille i dag, deeeet liker vi !  Hva gjør du akkurat nå ?
  Er forresten ukens blogg her, også har jeg blitt vurdert her !
 • 35
  Hahaha, sykt random overskrift .. Til poenget; vet ikke hvor mye blogging det blir utover pga det er Agder cup og småbyfestivalen denne helga . I dag måtte jeg stå opp kl 7 for å møte på stadion halv 9 . Jeg skulle egentlig bare være vakt, pga jeg er egentlig for gammel til å spille, men så ble jeg spurt av et lag under om å bli med de . Så til nå har jeg spilt 3 kamper og sprunget og vært vakt imellom de . Nå skal jeg opp på stadion å se på folka som spiller !


  Outfit aktig, bildet tatt i fartaaa .. Ha en fin dag videre hvertfall !

  Hva skal du i dag ?
 • 36
  Overskriften er ifra en norsk sang jeg har fått hekta på . Ja, norsk faktisk ! Har egentlig aldri likt norske sanger, men denne er råå . Det er sangen som er under bildet btw . Nå har jeg nettopp ryddet rommet, fy f*** for en jobb . Jeg må slutte å bare kaste ting på gulvet, det ser helt grusomt ut og det er en syk jobb å rydde opp igjen . Nå må jeg finne noen klær å gå med, hmm .. Så skal jeg være med Jenny ! Ha en fin dag videre !  Når det gjelder bildet .. ingen kommentar !

  Hva skal du i dag ?
 • 52

  Bukse Only Topp Cubus Jakke Vila Smykke Cubus
  I dag på skolen hadde vi matlaging, spiste for mye .. Haha, me in a box ! Så har vi sett på film og spilt BINGO (JEEJ), det ble ropt opp hundreogfetmiseks tall før jeg fikk et jeg hadde .. Tipper det var planlagt ! Nå skal jeg snart på trening, gleder meg ! Ha en fin dag videre !

  Hva synes du ?
 • 37
  Vad tycks ?
 • 41
  Hm, merkelig overskrift .. I dag har vi hatt nynorsktentamen, føler faktisk at det gikk sånn halvveis bra . Sånn som en kompis av meg fra Østlandet sa; ''Dere snakker jo halvt nynorsk allerede, så det kommer nok til å gå fint'' ! Psh, det gjør vi vel ikke .. Får bare vente å se når karakteren kommer, håper selvfølgelig på et bra resultat ! Nå skal jeg straks ut å jogge, også skal jeg stå i kiosk med Michelle i kveld . A-laget skal spille kamp !
  Kjøpte nye solbriller i dag, 79 kr (elns) på Cubus !


  Louise sin drikke btw, ai døunt laik appelsinjuice . Sånn her satt jeg og Louise i en time før hun måtte gå for å rekke bussen hjem . Se min fine apple-data (he-he-he) <3 Legger ikke ut bilde av Louise sin fine, hvite, macbook . Vil du vite hvorfor ? JEG ER SJALU ! Min er litt bedårende da, bare se på den . Og NEI; det står ikke Acer under eplet !

  Hva skal du i dag ?
 • 47  Fire ord; JEG HAR SYKT SOMMERFØLELSE !

  Hva synes du om bildene ?
 • 37  Tights Vero Moda (klippet selv) Topp Cubus T-skjorte Cubus Dongerijakke Vero Moda
  Mattetentamen gikk vel .. greit ? Årh, har en dårlig følelse, men vi får bare vente å se ! Har nettopp kommet hjem fra en herlig, men sykt varm joggetur i heia . Nå skal jeg i dusjen, så skal jeg bare sitte ute resten av dagen !

  Hva synes du ?
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde