Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

26

 • 28

  Hatt en fin dag?

 • 36
  Shorts og smykke/H&M Jumpsuit/Monki Solbriller/Ray-Ban
  Som dere ser så bruker jeg jumpsuiten fra Monki som topp, funker fett. Dette skulle egentlig ikke være noe outfit, men det ble det da jeg skrev på hvor klærne var fra (fordi jeg får spørsmål om det hvis ikke), overskriften slet jeg også med, så da ble det sånn. Wow, dette var skikkelig interessant. Tror jeg avslutter før jeg begynner å snakke om den døde flua jeg fant i stad. Ha en fin dag videre, nå skal vi ut å spise!

  Tycks?

 • 28


  Har hatt en veldig fin dag! Var redd det skulle bli stygt vær, men skyene lettet og vi fikk sol, herlig. Måtte be 3 forskjellige personer på to kårte strekninger når vi nok subway (som det ikke heter her i France, men som høres mye bedre ut, så derfor bruker vi det ordet) om å gi f*** i å ta meg på 'ræva'. Holdt på å klikke for meg, ekle griser! Skjelte ut han ene spesielt, alle som stod rundt han så bare stygt på han, en annen mann ba han holde seg unna meg! Noen menn vet virkelig ikke hvor grensen går, grøsser av tanken. 

  Ellers har jeg som sagt hatt en veldig fin dag. I morgen skal vi nok bare slappe av ved bassenget, jeg og Kaia stikker nok bort på senteret som ligger bare noen få meter fra hotellet vi bor på en tur.

  Hvordan har din dag vært?

 • 32


  Det nederste bildet er som dere ser det nyeste. Får utrolig mange spørsmål om jeg og Kaia er tvillinger! Har ikke noe imot at folk tror det, egentlig bare litt gøy. Ja vi er like høye osv, men jeg er faktisk TO HELE ÅR eldre! Nå trenger dere faktisk ikke å kommentere at Kaia kanskje ser eldre ut enn meg, eller at det er sykt at jeg er to år eldre osv (det går under kategorien 'Unødvendig', som jeg så fint skrev litt om i går).

  I dag skal vi se på eifeltårnet, notre dame og noe annet jeg ikke husker. Blir nok bra! Akkurat nå er det faktisk overskyet ute, men satser på at det letter etter hvert! Ha en fin dag alle sammen :)

  Har du også en tvilling? Hoho

 • 28


  Hatt en kjempe grei dag ved bassenget og resturant på kvelden. Må forresten bare nevne noe, JA jeg bruker sminke når jeg er her! Er det virkelig noe å henge seg opp i? Jeg har gått sminkeløst i hele dag, bortsett fra når vi skulle ut å spise! Bruker ikke mye heller; litt pudder, mascara og jeg fikser øyenbrynene slik jeg alltid gjør. Blir litt oppgitt av noen av dere.. alt er ikke nødvendig å skrive, selv om kanskje DU synes det! F.eks. noen som ikke syntes at de gule nye dødskule støvlene mine var så kule som jeg synes, men det er ekstremt unødvendig å skrive at din mening ikke er den samme som min. Hvis du ikke har noe fint å si, ikke si det! - Er det ikke det man sier? Nå legger jeg meg, god natt folkens!

  Hatt en fin dag?

 • 22


  Sko og kjole fra Zara! Nå stikker vi ut for å spise, alle holder på å falle om av sult! I dag har vi bare badet og solt oss, var herlig med en dag vi bare kunne slappe av på. Nå må jeg springe, ha en fin kveld alle!

  Gjort i dag?

 • 22
  
  TRODDE JEG SKULLE DØ AV VARME! Det var virkelig helt vilt. Nesten 40 i skyggen, og når man går rundt i en diger fornøyelsespark med maaange tusen andre mennesker rundt deg, så blir det ganske så hektisk! Ellers en ganske bra dag. Vi møtte igjen den første au pairen vi hadde, utrolig koselig å se henne igjen! 8-9 år siden nå? Hadde vertfall en bra dag, var så trøtt og sliten at når vi skulle legge oss på gresset i skyggen litt, så sovnet jeg. Med åpen munn og hele pakka, utrolig sjarmerende jeg er!!

  Hva har du gjort i dag?

 • 27
  Ha en fin dag alle sammen!

 • 23
  Sorry for sen blogging, men kom hjem ganske sent og siden nettverket her er helt på tryne, så tok det over en halvtime å laste opp alle bildene. Har hatt en utrolig fin og eeeekstremt varm dag i Paris! Vi tok båt for å få sett 'alt på en gang' (funket dårlig btw), og det var som å sitte i en badstue, yndligsdelen min var når båten var under broene (skygge!!). I morgen skal vi i Euro Disney, blir nok braaa det!

  Hatt en fin dag?

 • 17


  I dag har vi gått i en utrolig fin gate med baaare merkebutikker, som dere ser i forje innlegg så endte vi opp med gule Hunter & Jimmy Choo støvler, dødstøffe! Vi har også gått rundt i et av Europas største kjøpesentere. Var bittelitt sliten og trøtt etter noen timer der kan man si. Det er utrolig fint her, tempraturen er herlig og byggene utrolig fine. Blir helt sjokkert over hvor ryddig det er her, ikke en eneste tyggis på gata en gang. Turte ikke å kaste tyggisen min ned i et kumlokk..... haha!

  Hatt en fin dag?

 • 30


  

 • 17
  Nå skal vi straks ut en tur, har nettopp spist frokost. Innleggene som kom i går, ble postet av Sondre. Jeg forhåndslaget de bare. Reiste i hele går (over 12 timer til sammen), så hadde ikke blitt blogging hvis ikke! Herreguuuud så fint det er her, alt er så stort og ryddig. Hotellet ligger ikke i Paris, men litt utenfor (rett ved Euro Disney). Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 11

  CUUUUTE! Haha, jeg sang vist med jeg og. 

 • 23


  Utrolig koselig dag! Igjen; tuuuusen takk for alle gratulasjonene, fikk ca 800 på facebook og jeg har tatt meg tid til å svare på alle (med mindre jeg har klart å overse en)! Litt stolt over hvor flink jeg har vært må jeg jo være. Når dere leser dette innlegget sitter jeg antageligvis i bilen på vei til Gardemoen, så stikker jeg til PARIS! Åååh, gleder meg!

  Hadde du en fin dag i går?

 • 24

  


  


  Nå sitter vi og kutter opp frukt, vi skal spise fruksalat før vi stikker ut i båt! Bildene er fra i går da vi var på Kvanvik!

  TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONENE!! :D Dere er så herlige!

 • 100

  Hvis jeg nå hadde skrevet at jeg følte meg mye eldre og at ny livserfaring allerede hadde plassert seg godt tilrette i hodet mitt, så hadde jeg løyet. Det er litt rart med det der, hvert år gleder jeg meg til å endelig si at jeg er tallet høyere enn dagen før. Dagen kommer; og jeg hopper et hakk videre opp på aldringsstokken, og så føler jeg meg liten igjen? ''Endelig 16!!'' nærmest skrek jeg til Sondre i telefonen i natt, nå føler jeg meg som en liten drittunge. Rart med det der.

  Ellers så mååå denne dagen bli bra, hvis ikke blir jeg ganske så sur. Må pakke ferdig (siden jeg reiser til Paris i morgen), tror jeg skal en tur til byen med Jenny og Louise, får besøk av jentene i kveld, også skal vi forhåpentligvis ut i båt! Satser vertfall på at dagen blir vellykket, jeg er vertfall i KJEMPE humør! Fikk også verdens beste presang av Sondre:

  Tipper dere husker at jeg la ut bilde av bildene han hadde rammet inn og hengt på veggen? Ja, jeg sa jo at jeg skulle gjøre det samme selv, nå slipper jeg det. Han hadde nemlig gjort det for meg:


  Favorittbildet hans kom som et 'ekstrabilde', søtttttttt!


  TOGBILLETT til han 17 Juli :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D oooooverlykkelig!!


  VERDENS søteste brev!


  Og til slutt, men ikke minst (kanskje det beste), SMAAAAASSSSHHHH <3 OH LOVE! 

  (som ble spist opp på ca 5 min)

  Ble utroooooolig glad, passet helt perfekt! Har jeg nevnt at jeg har verdens beste kjæreste? Har forresten brukt ganske lang til på å svare på rundt 400 gratulasjoner på facebook til nå, noen tenker vel kanskje ''hvorfor gidder du?'', men det er vel egentlig ganske enkelt fordi jeg følte at jeg måtte. En felles takk er ikke det samme!
   
  GRATULERER MED DAGEN TIL MEG SELV! Aw, søt jeg er :) 

 • 18
  Nå gikk nettopp bestemor og bestefar, har vondt i kneet så dropper treninga i dag.. litt dårlig samvittighet pga det, men det får bare være. Stikker opp til Jenny en tur nå, blir nok koselig! Fikk pakke i posten tidligere, men fikk ikke lov til å åpne den før etter kl 12 i natt.. holder på å dø av nysgjerrighet, så kanskje smart å gå ut av huset før jeg sprekker og ikke klarer å vente lengre. 

  Planer for kvelden?

 • 15
  Har holdt på å vaske i 2 timer nå, er ikke lei i det hele tatt. Nå har jeg egentlig bare rommet igjen, som egentlig bare ser helt j***** ut akkurat nå. Holder på å pakke til Paris, så har så godt som dratt ut alle klærne fra skapet og skuffene. Bestemor og bestefar kommer vist innom en tur om ikke så lenge, tipper det har en sammenheng med at jeg har bursdag i morgen, men man kan jo aldri vite. Nå må jeg tilbake til mine kjære klær som jeg for øyeblikket bare vil kaste på bålet for å slippe å brette dem sammen for å så legge dem FINT inn i skapet igjen. Hvem er det jeg prøver å lure? Kommer nok bare til å presse dem inn i skapet og dytte dem ned i skuffene, tar max 2 min! Ha en fin dag videre!

  Hva gjør du?

 • 33
  Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, skal ha videosamtale med Sondre på skype snart. Kom hjem for ikke så lenge siden, var ute med en del folk, men ble kald så gikk bare hjem. I morgen skal vi vaske og rydde i hele huset, herregud jeg gleder meg. Weee, det blir bra det. I går var forresten en ganske stressende dag, jogget en tur, var på fotballtrening og derretter vitnemålsutdeling. Kommer virkelig til å savne alle folka, blir litt trist å begynne på ny skole. But that's life, og en liten del av meg er glad jeg skal hakket videre i livet.

  Hva gjør du?

 • 23

  I det siste har jeg overaskende nok fått en del kommentarer om at det virker som at jeg lever det perfekte liv. Dette har fått meg til å tenke litt! Føler det blir feil å si at noen i det hele tatt har 'det perfekte liv'. Det kan gjerne virke sånn, men det er utrolig mye som skjuler seg under overflaten! Jeg forteller dere langt ifra alt på bloggen, det er utrolig mye dere ikke vet om privatlivet mitt. Jeg har hatt det vanskelig i mange år og det å se på livet som perfekt har aldri vært en tanke en gang! Finnes det egentlig noen som har det perfekte utseende, finnes det noen med den perfekte hverdagen? Jeg tviler. Føler at den eneste som faktisk kan sette ordet 'perfekt' på noe som anngår deg, er deg selv! 

  Ellers så har jeg det utroooolig bra for tiden! Har verdens beste kjæreste og venner, smiler hele tiden, et karakterark jeg likte godt, det er sommerferie, bursdag på torsdag, reiser til Paris på fredag. Det kan ikke bli bedre!

 • 15
  Kopimaskinen på skolen kom godt til bruk under forberedelsene til muntlig eksamen.

 • 28


  Kjempe koselig konfirmasjon! Som sagt så overnattet vi på Grand, som antageligvis er det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. Frokosten var... himmelsk! På veien hjem stakk vi innom Sondre, herlig å se han igjen. Var deilig å få den lille tiden med han med tanke på at vi ikke får sett hverandre før litt ut i Juli (pga reiser osv)! Da vi hadde kjørt i 15 min fra huset hans sto vi pluttselig i kø. Vi stod der i omtrent 1 time før vi fikk beskjed via radio at det hadde skjedd en ulykke. Hadde vi vist dette tidligere hadde vi snudd lenge før! Det var flere mil med kø i alle retninger! Vi måtte kjøre en omvei, siden vi allerede var ganske forsinket stoppet vi likså godt i Arendal og spiste pizza før vi kjørte videre. Kan ikke beskrive hvor utrolig godt det var å komme hjem og legge seg i en stor og myk seng! 

  Hatt en fin helg? 

 • 31


  Æææ, håret mitt så egentlig bare ekkelt ut på disse bildene. Lyset var helt hemma, så det ser ganske mørkt ut i tillegg. Extensionsene mine er fra Luxushair.com! Jeg har egentlig 65 cm, men de har blitt gaanske slitt (et halvt år siden jeg bestilte sist), så de er ikke fult så lange lengre, nå er de vel ca 50? Har bestilt clips fra luxushair 3 ganger og er ganske fornøyd med dem. Ikke nok med at det er bra hår, de er også billige! Jeg har fargen Lysblond

  Bruker du extensions?

 • 10
  Nå har vi nettopp vært en liten tur i byen, og skal nå fikse oss før vi stikker i konfirmasjon. Tok med dataen likevel, så blir blogging. Vi sover på Grand Hotel, guuuuri så fint det er her! Elsker Oslo, synd vi ikke fikk så mye tid i byen i dag. I morgen tror jeg vi skal innom operahuset! Nå må jeg kjappe meg, ikke lenge til vi skal dra og jeg har ikke fikset meg enda. Ha en fin dag videre!

  Planer for kvelden?

 • 15
  Koselig dag! Som sagt var vi i byen og hørte på Tønes, tror jeg gikk etter 3 sanger. Ikke det at han er dårlig eller noe, bare ikke helt min musikksmak eller type humor. Haha! Ellers veldig kjekt. Nå må jeg pakke litt, reiser jo til Oslo i morgen tidlig! Skal gjøre klar noen innlegg som Sondre kan poste når jeg er borte.

  Hatt en fin dag?

 • 24


  Shorts og topp/H&M
  Elsker denne toppen og shortsen! Angrer virkelig ikke på dette kjøpet nei. Nå stikker jeg straks ned i parken for å høre Erle og noen andre synge, derretter stikker jeg på Kaffebørsen for å se Tønes, kan bli interessant. Har vært i byen i hele dag, derfor så sen blogging! Ha en fin dag videre alle sammen.

  Tycks?

 • 19 • 41

  Hvis ikke jeg har verdens beste kjæreste så vet ikke jeg! Fikk ikke lov til å lese innlegget før jeg kom hjem i 6 tiden i dag. Trøtt som jeg var slo jeg på dataen og klikket meg derretter inn på bloggen. Et smil bredte seg raskt opp over hele fjeset mitt og ble der en goood stund før jeg tok opp mobilen og ringte Sondre! Du er alt, gutten min. Har det så bra med deg, du skulle bare vist! Er utrolig glad i deg <3 Klarer ikke å vente til vi treffes igjen!

  En så utrolig slitsom og lang togtur har jeg nok aldri vært med på før. Kan ikke ha sovet mer enn 2 timer (togturen tar over 6 timer) gjennom hele turen. Hundrevis av folk som sikkert var på klassetur eller noe skrek, lo og sprang frem og tilbake gjennom vågna jeg satt i gjennom hele togturen! Det var jo ikke irriterende i det hele tatt. Jeg fikk også sitteplass ved siden av en utlending. Det startet med et 'Hei' og 'Your body is nice', etterfulgt av at han gikk og kjøpte en snickers til meg, da jeg omtrent lå over armlenet på stolen jeg satt i og hadde deler av kroppen i midtgangen på toget fordi han lå med overkroppen halvveis i setet mitt, og jeg kjente hånda hans på låret mitt spratt jeg opp av setet, tok med tingene mine og fant en plass lengre bak i toget. ÆSJ ÆSJ ÆSJ! Er det mulig. Det finnes grenser!
  Jeg har fått en del spørsmål mens jeg var i Larvik, som den slappfisken jeg er så orker jeg ikke å se gjennom alle innleggene og lete etter de kommentarene.. så hvis dere har noen spørsmål, så still de i dette innlegget, så svarer jeg som kommentar på bloggen din (i kommentarfeltet mitt hvis du er anonym). 

 • 44

   

    Ah, nå har Martine reist fra meg, så jeg får slenge inn et innlegg.
  Du er helt fantastisk, Martine. Jeg klarer ikke sette ord på hvor herlig det er å være med deg, og hvor herlig du er som person. Du er bestandig så søt, og gjør meg glad, uansett hvordan humør jeg er i fra før. Det er kjæresten sin det! Du mangler absolutt ingen ting. Du har uten tvil utseende og personligheten av det aller beste. Ingen er som deg! Denne lang-helga sammen med deg, har vært noe av det beste jeg noen gang har vært med på. Og jeg gleder meg massse til neste gang! Selvom avstanden er litt lang, så funker dette super bra! Noe jeg setter utrolig stor pris på! jeg er så utrolig glad for at du er min, og håper at du vil være det i laaaang tid framover.
  Jeg er utrolig gla i deg, Martine ;*

  Love from Sondre <3

 • 27
  Haha, sorry (?) for masse kyssebilder osv. Reiser hjem med natttoget i kveld, har virkellig ikke lyst til å dra! Nå ligger jeg å blogger mens Sondre masserer meg, han er faktisk syyykt flink. Nå må jeg pakke litt, også skal vi om ikke så lenge spise pizza. Sondre skal forresten skrive et innlegg på bloggen når jeg har dratt! Så vi snakkes ikke før jeg er tilbake i Flekkefjord. Ha en fin dag videre!

  Hva gjør du?

 • 19
  Herlig dag med verdens beste! Reiser hjem i morgen.. har så sykt lite lyst at at det gjør vondt. Får ikke sett hverandre igjen før andre helga i Juli. Reiser som sagt hjem i morgen, så reiser jeg til Oslo på lørdag, har bursdag på torsdag i neste uke (eeeendelig 16), også reiser jeg til Frankrike dagen etter det! Gleder meg sykt! Nå skal vi bare slappe av med en film.

  Hatt en fin dag?

 • 9


  Sitter bare å slapper av i senga til Sondre nå, han løper rundt i hele huset og er helt vill. Finner vist ikke Ipoden eller noe sånt. Stikker snart bort på Spenst for å hente penger før vi stikker og spiser. Ha en fin dag videre alle!

  Planer for kvelden?

 • 18 • 22
  Nå er det grillings med familien!
  

 • 23
  Nå stikker vi på stranda en tur, har nettopp ligget å dradd oss i hengekøya! Ha en fin dag alle sammen :)

 • 17

  Jeg har ikke hatt tid til å si det, men jeg er faktisk i Larvik. Pga muntlig eksamen osv så har jeg fått utrolig lite tid til å blogge. Gårsdagen f.eks brukte jeg på eksamen, pakking, få karakter og sitte på tog resten av dagen. Vet ikke hvor lenge jeg blir her, men blir vel til en eller annen dag i neste uke. Har fri hele uka!
  Første jeg så da jeg kom inn på rommet til Sondre! Aaaw, beste. Nå sitter jeg og halvveis blogger, ser på film og ser på at Sondre sover. Haha! Følte bare jeg måtte oppdatere dere litt. Ha en fin dag videre!

  Hva gjør du?

 • 16

 • 20
   • 24

  Nå er jeg drit lei av folk som utgir seg for å være meg på nettet. Det har skjedd så utrolig mange ganger nå at det snart klikker for meg. Ble nettopp tipset om to blogger som la ut akkurat de samme bildene som meg, de finner du her og her! Har aldri anmeldt før, men nå vurderer jeg sterkt å gjøre det hver gang det skjer. Har alltid bare sagt at jeg kommer til å anmelde hvis de ikke sletter profilen eller bloggen med en gang, og da har det som regel skjedd med en gang. Uheldigvis så har jeg ikke peiling på hvordan jeg kan få anmeldt en blogg? Noen som kan hjelpe?

  Jeg er sikkert sykt blond nå, men skylder på de snart 10 timene jeg har sittet på skolen med trynet ned i matteark. Derfor blogginga i dag og i morgen kommer til å være dritdårlig. Grunnen til null blogging i går var fordi vi var i Dyreparken, bilder kommer snart. Tok utrolig mange.

  Hjelp?

 • 14

  JEG KOM OPP I MATTE MUNTLIG!!!!!! Skyt meg, please. Neida, går greit. Trodde jeg hata matte før, tok vist feil. Er sykt lei nå, men vi skal klare det! Nå kom nettopp stefaren til Louise opp med pizza og brus, så nå har vi en liten pause her. Tor har Skambankt på full guffe, så liv er det vertfall. Ha en fin dag videre!   Hva gjør du?

 • 21
  Herregud jeg kommer til å savne denne klassen, VERDENS beste! Har gjort mine 3 år på FUS utrolig bra. Vi finner alltid på noe kødd. Kunne virkelig ikke ha kommet i en bedre klasse!

  Forresten; jeg mente det faktisk da jeg sa at jeg ikke kom til å legge ut enmansbildet.
  

 • 19
  ?
  For en ultra-mega-ekstremt herlig dag det var i går. Hadde det utrolig kjekt på båttur med Sofie, Hanne og Inga! I dag er det opphold, men overskyet.. Kjipt, men heldigvis har de meldt fint vær i morgen. Da skal klassen våres til Dyreparken i Kristiansand, gleder meg utrolig mye! Vi skal stoppe i Søgne på vei hjem og grille på hytta til læreren vår. Satser på at det blir en bra dag. Vi fikk klassebildene i dag, legger dem nok ut senere. Utenom enmansbildet, det skal aldri se dagslys igjen. Minner meg selv på hele tiden at jeg faktisk hadde 40 i feber den dagen.. æsj.

  Nå stikker jeg på trening snart, blir braaaaa. Ha en fin dag videre!

  Planer for dagen? 

 • 15


  Har vært på familietreff i dag. For en vaaaaaaaaaaaarm dag. Stikker til byen med Inga nå, ha en fin dag videre!

  Hva har du gjort i dag?

 • 24


  Bilder sier mer enn tusen ord? VARM og herlig dag med is og bading. Det er sommeeeeeer folkens.

  Hatt en fin dag?

 • 29


  Shorts/Vero Moda Topp/Bik bok Skjorte/Topshop Veske/Laura Di Maggio

  Hva synes du?

 • 17


  Fin dag i byen med Sofie og Hanne. Herreguuuuud så varmt det er her i dag, endelig har sommeren kommet igjen! Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, stikker snart opp på stadion. Så kommer Mareeeeeen, gleder meg til å se henne igjen. En stund siden sist!

  Hatt en fin dag?

 • 16


  Var fult forberedt til å dra ut på en joggetur i dag og, men hvis jeg ikke tar helt feil så tror jeg at jeg kommer til å få strekk i høyre lår. Så valgte å droppe den løpeturen. Tror bare jeg skal bruke dagen på å slappe av, skal opp på stadion for å se g15 og 16 spille kamp i dag, så kommer Maren i kveld og skal ligge over til søndag! Gleder meeeg!

  Planer for dagen?

 • 18

 • 19
  Startet egentlig morgenen med at jeg hadde glemt og skru av vekkerklokka.. så den ringte så fint kl 7, jeg fikk selvfølgelig panikk og trodde at det var skole. Til min store lettelse kunne jeg gå å legge meg igjen. 6 timer senere våknet jeg og bestemte meg for å springe en tur, de random bildene over tok jeg for drid før jeg stakk ut. Ja jeg er utrolig glad i å ta bilder av rumpa mi, ble busta av en leser ang. det for ikke så lenge siden.

  Ellers har jeg egentlig ikke blitt frisk enda, og det er et under at jeg lever fordi alle pustekanalene er helt tette. Ellers har jeg egentlig sykemeldt meg i dag, skal bruke dagen på å bli frisk. Nå sitter jeg å bretter klær, weeee.

  Hva skal du i dag?

 • 28


  Jeg må begynne å kle meg bedre.. er utroolig forkjølet! Av en eller annen grunn blir jeg aldri frisk heller?? Hehehehe.. Neida, skal skjerpe meg! Skal bruke morgendagen på å bli frisk. Vi vant forresten 5-1 mot Otra, herlig med seier! Nå sitter jeg å ser på paradise, kos det.

  Hva gjør du?

 • 26
  For å unnskylde 'null-blogging-dagen' i går, så gir jeg dere et lite sammendrag om den, som forklaring på hvorfor: skole, hjem kl 11, spydde, sov i 3 timer, laget powerpointpres. med Louise, grunnkurs i nesten 3 timer, filmet en video til sex og samlivsprosjektet, sov. Hadde enkelt og greit ikke tid. Vet at blogginga suger fra min side for tiden, og kan ikke love at den kommer til å bli bedre (uuuuutrooooolig mye som skjer for tiden), men skal prøve. 

  Vi fikk karakterkortet i dag, jeg er fornøyd! Nei, jeg kommer ikke til å legge ut karakterene. Ellers håper jeg det snart er mat fordi jeg sulter. Stikker på grunnkurs kl 5 og rett på stadion for å spille kamp mot Otra etterpå! Ha en fin dag alle sammen! Igjen; sorry for dårlig blogging.

  Travelt for tiden?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde