Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

26Bildene fra den forrige Osloturen kommer kanskje litt sent, men bedre sent enn aldri- eller hva? Tusen takk for en kjempefin tur, jenter! Tror aldri jeg har ledd så mye i løpet av tre dager før.

 • 31


  Bukse H&M T-skjorte Choies.com Skinnjakke Cubus Solbriller og belte Gina Tricot

  Hatt en fin tur til byen med Hanne i dag. Vi slappet av på cafe og fikk gjort en del ærender i samme slengen, samt kjøpt inn litt nødvendige greier til Hove. Herregud jeg gleder meg nå! Må og skal bli veldig bra. Jeg stikker til Arendal allerede fredags kveld, så skal tusle rundt i Arendal på lørdagen og kjøpe siste rest. Ikke bare hater jeg å pakke, men jeg er utrolig dårlig til det. Kommer til å ta med bare masse unødvendige greier som jeg ikke kommer til å få bruk for. Denne ganga skal jeg pakke litt tidligere enn en time før avreise, haha. I natt skal jeg ut i båt med jentene og ta krabber, gleder meg! Håper bare det blir opphold, stress hvis det bøtter ned. Ha en fin dag! :)

 • 27


  Solbriller og belte Gina Tricot Skjørt Bik Bok Body Cubus

  Hatt en fin tur i byen med Thomas. Da vi kom hjem fant vi ut at vi var utelåst. Så vi camper for øyeblikket i hagen. Vi fikk knust et vindu og klatret opp og inn via et tre vi har rett utenfor da. Tror ikke mamma blir så glad for akkurat det, men må man- så må man! Haha. Hører på musikk, spiser bringebær og sparker ball i hagen. Fint! Ha en fin dag videre alle :)

 • 54

  Jeg har bursdag i daaaag, JEG ER 18!! Utrolig godt å våkne opp ved siden av kjæresten i dag tidlig. Så glad for at han kan være her i dag. Jeg får endelig byttet ut min gamle, slitte, har-bare-wifi-på-dass-her-i-huset drittiphone, med en iphone 5! Tuusen takk til alle dere som allerede har gratulert meg på twitter, instagram, facebook og mobil. Setter utrolig stor pris på det! ♥ Nå skal vi snart ut og spise med familien, før jentene kommer en tur i kveld, så stikker vi nok ut i båt senere! Ha en finfin dag alle! :) • 20

  Den store hemmeligheten om hvilken sminke jeg bruker er ute! Merket heter Mineral Fusion, og JEG (av alle personer, jeg vet, sykt) er ansiktet deres! Dette kommer nok aldri i livet til å gå opp for meg. Skal fortelle veldig mye mer om dette. Jeg har brukt sminken deres i et halvt år nå, og jeg har helt ærlig aldri brukt bedre sminke før! Har aldri følt meg så bra når det kommer til sminke før. Jeg hadde aldri sagt ja til å være med på dette med mindre jeg visste at produktene var av ypperste kvalitet! De er heller ikke testet på dyr, noe som jeg har blitt veldig mye mer obs på i det siste, og mener på at flere burde og! Passer alle slags hudtyper og har mange forskjellige farger til alle slags hudtoner. Neglelakkene inneholder heller ikke giftige stoffer. Kunne skrevet veldig mye mer om akkurat dette, men det jeg egentlig er ute etter å informere om nå, er at det er tilbud på ''mine favoritter'' (det jeg bruker fast) på nettsiden deres frem til 4 juli! Kommer flere innlegg fremover om hvordan jeg sminker meg og diverse. Grunnen til at jeg velger å poste dette med tilbud før alt annet, er på grunn av at det ikke er så veldig lenge til 4 juli! DETTE ER RÅTT!     Av sminken er det et presset pudder fountation, en øyenskyggetrio, leppestift, lipgloss, blush og concealer som har blitt mine favoritter! Disse er nå på tilbud på siden i mange forskjellige farger og hudtoner! 


  Pressed powder foundation, farge- Olive 3 (HER)
  Concealer, farge- Neutral Neutre (HER)
  Eye shadow trio, farge- Sultry Sensuel (HER)
  Lip gloss, farge- Dazzle (HER)
  Lip stick, farge- Exotic (HER

  Det eneste jeg ikke hadde for øyeblikket, er blushen, men den bruker jeg i fargen ''Flashy''. Skal bestille opp ny sminke nå snart, i og med at jeg begynner å gå tom for litt av hvert! Hvis jeg skal velge noe ut ifra produktene på bildet over som jeg absolutt anbefaler, så er det pressed powder foundation, concealer og leppestiften! Disse har jeg blitt helt avhengig av. Kan faktisk ikke beskrive hvor glad og stolt jeg er over å få lov til å fonte noe så bra og stort som dette! 

  Direktelink til Mineral Fusin sitt tilbud HER

 • 6  Superkoselig dag! Var først en tur til byen med Malene, før jeg stakk ut på Torsøy med jentene. Senere dro vi ut til Loga for å se på det nye huset til Miriam. Var en overraskende idyllisk og koselig båttur. Har alt i alt hatt en veldig fin dag. Har så mange bra personer i livet mitt. Gleder meg helt ufattelig mye til å reise til Oslo i morgen! Det skal bli utrolig deilig. Hele torsdagen går til lanseringa og diverse greier, men fredagen blir bare shopping og kos! Blir godt med en liten ferie fra Flekkefjord, kan bli litt for mye noen ganger, haha!

 • 27
  Skjørt, skinnjakke og topp Cubus Solbriller Gina Tricot Smykke Bik Bok Sko og klokke Choies.com

  Valgte å bruke et smykke som ''belte'' i dag. Funka bra! Det rakk uheldigvis ikke helt rundt da, så knyttet bare med en tynn tråd bak. Det er steike varmt her i dag, trodde jeg skulle smelte bort da vi satt på Kaffebørsen. Koselig tur til byen med jentene, nå kommer snart Jenny ned en tur, så er det jobb og trening senere i kveld! Skoene på bildene er favorittene for øyeblikket. Fikk dem i vinter, men var ikke helt mulighet for å gå med dem da. Er helt frelst, synes de er råtøffe! Ser dritbra ut til både bukse, shorts og skjørt. Kommer til å bli brukt masse fremover!

  Ha en fin dag videre! :) 

 • 20


  Bukse (utsolgt) Stylegodis.com T-skjorte H&M Skinnjakke Cubus Solbriller Gina Tricot

  Fikk besøk av Thomas i går! Var ikke planlagt, i og med at det kom helt an på om han klarte lappen eller ikke. Var utroolig koselig! Vi har vært utrolig masse med hverandre i det siste, og det blir en del fremover og, så glad for at avstanden ikke er et problem for oss. På onsdag reiser jeg til Oslo og blir der til fredag! Jeg skal på lanseringa til Mineral Fusion, vandre rundt i Oslo sine gater og kjøpe alt jeg ikke får kjøpt i Flekkefjord, og JEG skal til og med på VG lista. Ler litt, men det blir nok moro! Treffer jeg noen av dere der? Drar med meg tre venninner, og er skråsikker på at det blir en dødsbra tur! Jeg gleder meg hvertfall utrolig masse. Har jeg forresten nevnt at jeg blir 18 om en uke? Stemmer, fyller neste søndag (23 juni). Endelig! Nå skal jeg ut å sove litt i sola før jeg stikker å trener hvis jeg orker, haha. Ha en fin kveld! :)

 • 11
  Shorts Levis Topp Gina Tricot Sko DNA Caps Choies.com

  Endelig fikk jeg kjøpt meg en helt enkel svart topp som faktisk ser bra ut på! Jeg har så godt som ingen basisplagg til overdeler. Skoene ser ikke så knasj ut som de egentlig er, irriterende. Har fått tilbake dataen nå! Endelig. Rart hvor naken jeg følte meg uten den. Mine dager uten datamaskin har ført til de merkligste ting. Jeg som aldri rydder rommet eller vasker badet før pappa truer med å gjøre meg arveløs, ryddet rommet, stua og vasket badet kl 12 på kvelden fordi jeg ikke hadde noe å gjøre. Har jo heldigvis hatt Thomas til å holde meg borte fra tankene om at jeg ikke hadde data. Helga som var må være en av de beste på lenge! Det er drittvær her nå, så derfor ble det verken antrekk eller noe spesielt spennende. Tipper dere savner å se tusen bilder av meg i hvert innlegg nå! Skal trene nå, så stikker jeg til Marte for å bare slappe av med jentene. Ha en fin dag videre! :)

 • 9

  Da er tiden inne for å trekke de 5 vinnerne som får en invitasjon til Mineral Fusion sin lansering på Latter 20 juni! Gleder meg veldig til selve lanseringa, og selvfølgelig treffe andre bloggere og de 5 vinnerne (med følge)! Gleder meg også utrolig mye til å fortelle dere om hele greia! :) Etter dette kan jeg blogge om sminken min så mye jeg bare orker, haha.

  De fem vinnerne ble:
  - Sara Elle Ogilvy
  - Stine Ulverud
  - Hao Vu
  - Vilde Aas Johansen
  - Ada Ekrem

  Da sees vi 20 juni på Latter kl 15.00! :) Husk at dere kan ta med en person ekstra som følge! Skal sende ut mail til dere alle, og dere får nok en mail fra Mineral Fusion i tillegg! 

 • 19  Har vært en runde rundt i Arendal. Alene, igjen. Kjempe koselig som vanlig! Haha. Vi har sittet på brygga og spist cheeseburger og kjøpt dasspapir. Fikk hovebillett av Thomas til bursdagen! ER SÅ GLAD NÅ!! Tusen takk! Gleder meg til en uke på festival med verdens besteee. Skulle egentlig hjem i morgen, men på grunn av klassetur så tar jeg tog hjem nå i kveld. Blir nok kos det og, selv om det frister en anelse mer å bare være igjen her. Høhø. Ha en fin dag videre! :)

  Trekker de 5 vinnerne av konkurransen om å vinne invite til lanseringa til Mineral Fusion 20 juni i kveld! Dere kan melde dere på HER!

 • 12  Thomas har bursdag i dag, så har vært i suuperkoselig familieselskap hos han på Evje. Nå er vi tilbake i Arendal, og slapper bare aaav. Begge går med klær fra Junkyard.no på bildene over. Alt fra merket Sweet. Over halve klesskapet til Thomas er bare det merket, haha. Han må på skolen i morgen, så tipper jeg stikker en tur ut i byen og loner litt. Aldri følt meg så alene som jeg gjorde sist jeg var alene i Arendal. Satt alene midt i sentrum og spiste cheesburgere. Det er tomt for dopapir her, så må vel ned til byen i morgen uansett bare for å få gått på do. Herlig. Bare for å ha noe å skrive til det øverste bildet, så kan jeg vel bare si at jeg kanskje har tidenes dårligste balanse. Klarte faen ikke stå oppreist nei.

  Gratulerer med dagen til verdens herligste og fineste gutt  Er så glad i deg, Thomas! 

 • 10


  Caps (HER) Choies.com Bukse Bik Bok

  Har hatt en utrolig fin dag i varmen. Vi ble henta i Arendal og kjørte til Evje. Har bare slappet av og badet i Norge for første gang i år! Var faktisk ikke så ille. Skal dra med de andre på en badetur i morgen og, haha. Såå godt å være hos Thomas igjen! Fikk en giga monster stor pose med ostepopp av han. Siden jeg har dette såkalte ''godteriløftet'' på alle dager utenom lørdag, så må jeg vel proppe i meg hele i morgen. Gleder meg til å gnure trynet mitt i den posen, aah. Jajaja, det lukter vondt, men herregud så godt det smaker. Haha! Nå sitter jeg her med Malin, lillesøsteren til Thomas. Tidenes skjønneste jente. Nåå skal vi straks spise tacooo. Ha en fin kveld :)

 • 16


  Hoodie (HER) Junkyard

  Selvfølgelig ble skjermen på dataen ødelagt i går, så den er for øyeblikket på reperasjon. Får den kanskje tilbake på mandag da, men kjenner jeg IKT-avdeling på skolen min rett, så tar det nok lengre tid enn som så. Kjedelig, akkurat når jeg hadde fått bloggmotivasjonen tilbake. Skulle egentlig ha reist til Thomas i morgen, men vi fant ut at jeg like godt kunne reise bort i dag. Så atm ligger jeg på kanskje tidenes beste sofa i Arendal. Fikk noen lekre neglelakker og et gavekort på skobutikken DNA i posten i dag, så da kjøpte jeg meg rosa sko! Jeg som ikke har et eneste rosa plagg, kjøper rosa sko. Synes de er rå. Får vel rette oppmerksomheten min mot Thomas igjen nå. Gud så stress med kjæreste, aarh. Haha! Ha en fin kveld :)

 • 38


  Lue og bukse Cubus Skinnjakke Minusey.com 

  I dag kom jeg tidlig hjem fra skolen, har vært en tur i byen og ellers bare slappet av siden da. Jeg har helg nå! Utrolig deilig å tenke på. Eller, vi skal på en tur med klassen i morgen. Noe jeg tror og håper på at blir veldig gøy! Så lenge det er mat der så tror jeg ikke at jeg kommer til å kjede meg uansett. Vi skal grille, ha forskjellige aktiviteter og egentlig bare ha en felles avslutning. På fredag stikker jeg til Thomas, gleder meg veldiiiig! Blir godt å se han igjen. Ha en fin dag! :)

 • 22

  BOY


  Caps (HER) Choies.com Singlet Carlings

 • 9
  Comme des fuckdown (HER) Choies.com BOY (HER) Choies.com

  Neglelakkene kan jeg ikke si så mye om enda, kommer om et par uker. Se de fargene daa! Den orange er den jeg bruker atm. Favoritt for øyeblikket!

 • 21
  T-skjorte (HER) Choies.com Shorts Levis Solbriller JFR.se

  Digger den nye t-skjorta mi. Liker at den ser ut som at jeg har sittet hjemme i kroken min og klistert på div merker på en stripete t-skjorte. Den ser funky ut. Fikk og veldig sommerfølelse av den. Nå skal jeg ut å sole meg litt før Jenny kommer og vi må jobbe med fremføringa i norsk vi har i morgen! Ha en finfin dag :)

 • 20


  T-skjorte (HER) og solbriller (HER) JFR.se

  T-skjorta og solbrillene dumpa tilfeldigvis ned i postkassa mi i dag. Elsker begge! Spesielt solbrillene. Så enkle, samtidig så tøffe. Kommer nok til å bli brukt en del! Det er ikke stort å gjøre på skolen for tiden, så vi tok en tidligere buss hjem i dag. Jeg gjorde mitt beste for å prøve å få til et bra antrekk i dag tidlig, men faila hardt. Har aldri følt meg så ukomfortabel før. Jeg droppet extensions i tillegg, noe som absolutt ikke gjorde det noe bedre. Lettelse å komme hjem til noe nytt jeg kunne kaste på meg! Legg merke til den orange neglelakken som jeg har fått skikkelig sansen for i det siste. Fikk masse dødstøffe neglelakker i dag, kommer til å bli byttet en del mellom farger på neglene nå ja. Merkelig for mye detaljer gjør for et antrekk. Uansett hvor små de er.

  Noe jeg har lagt merke til er at veldig mange misliker slike dulter på toppen av hodet? Haha, egentlig latterlig at noen skal henge seg opp i slikt i det hele tatt, men ja. Uansett, så skjønner jeg meg ikke på det. Synes at det kan se utrolig tøft ut i mange tilfeller. Hvertfall hvis man bruker hår-donut! Kan se både elegant og rocka ut osv. Jeg liker det. Må ikke glemme å nevne den utrolig deilige og befriende følelsen av å ha håret helt bort fra trynet. 

  HUSK: Konkurranse om å vinne invitasjon til lanseringen av Mineral Fusion HER!

 • 92

  Jeg samarbeider med en ny serie innen mineralsminke og neglelakk som heter Mineral Fusion. Dere har kanskje hørt om Glo Minerals? Det er det samme selskapet som har agenturet i Norge. I den anledning har jeg fått mulighet til å gi ut 5 invitasjoner til fem forskjellige lesere, hver person får ta med en person ekstra som følge. Det blir goodiebags, tapas og div! Det er fri aldersgrense. Jeg kommer selvfølgelig til å være der! Lanseringen finner sted torsdag 20. juni på Latter i Oslo fra 15:00 til 17:00! Transport og div må fikses selv. Jeg har fått mange spørsmål om hvilken sminke jeg bruker, så her får dere en liten pekepinne. Etter lanseringen kommer det mange sminkeinnlegg til dere! Gleder meg til å kunne fortelle dere alt om dette.

  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å DELTA:
  - Like Mineral Fusion på facebook HER!

  - Følge dem på twitter HER

  - Følge dem på instagram HER

  Kommenter i kommentarfletet om at du har gjort tingene over til slutt + HUSK MAIL! Alt blir sjekket!

  Dette er en kul konkurranse som jeg er veldig glad for å kunne holde! Gleder meg til å treffe vinnerne på Latter den 20. juni! LYKKE TIL! :) De 5 vinnerne trekkes 10 juni!
  Haha beklager bildet. Noe jeg rota sammen i full fart, må haste meg ned på jobb nå! Dette er jo en konkurranse som ikke alle har mulighet til å delta på, i og med at det blir begrenset med tanke på at det finner sted i Oslo, og at eventuell transport dit må dekkes selv. Uansett, så kommer det flere konkurranser i samarbeid med Mineral Fusion etter hvert!:)

 • 11


  Hoodie HER

  Bestilte denne hettegenseren til Thomas. Da jeg fikk den fristet det vel egentlig mer å beholde den selv, den er så goood. Får skaffe meg en selv ved en senere anledning! Har vært på jobb i dag, trengte virkelig pengene.Kjipt da, når først Thomas er her! Nå ligger vi bare på sofaen og slapper av, stikker vel snart ut en tur tenker jeg. Ha en fin dag videre :)

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde