Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

126
Dette blir det siste innlegget før vi drar, vi reiser kl 5 i natt . Dette blir det tredje året mitt på Kattegat cup, selv om jeg skulle ønske at vi kunne få dratt på Norway cup i år, så gleder jeg meg likevel til denne cupen . Litt greit når man vet hvor alt ligger osv, så det er vertfall et pluss . Tror faktisk at jeg er ferdig med å pakke, haha . Som jeg skrev i et innlegg tidligere, så er jeg dritdårlig til å pakke . Denne ganga har jeg faktisk forhåndspakket tannbørsten, skal IKKE glemme den ! Fikk høre at vi skulle spille mot 19 åringer (!?), wtf, jaja.. Vi får se hva som skjer ! Ellers; SÅ MÅ DERE HA DET KJEMPE FINT MENS JEG ER BORTE !


Mens jeg er borte, så skal jeg altså ha en spørsmålsrunde . Min første, faktisk ! Så satser jeg jo selvfølgelig på at jeg får inn noen spørsmål, haha ! Skal svare på alt jeg synes er passende, men hallo .. det finnes grenser ! 

Ønske oss lykke til ?
Noe du lurer på ?

DET KOMMER IKKE TIL Å BLI VIST NOEN KOMMENTARER PÅ DETTE INNLEGGET, JEG GODKJENNER DEM NÅR JEG KOMMER HJEM IGJEN !
 • 47

  Belte fra GinaTricot, 129 ,- (?)


  Haha, den er mer mørke rosa-lilla i virkeligheten, fikk den av mamma .


  Skjerf fra H&M, 29,90 ,-


  Solbriller fra H&M, 59,90 ,-


  Topp fra Monki, 40 ,- (salg)                                                                                     Playsuit fra Monki, 80 ,- (salg)


  Topp fra BikBok, husker ikke pris                                                                          T-skjorte fra H&M, husker ikke pris

  Hva synes du ?
 • 46

  t

  Hey turist !


  Den gikk rundt og rundt, gitt en gang hvem som ble svimmel ..
   

  So cute !


  Jeg glemmer ALLTID tannbørste, det er ikke kødd engang .. så Kaia og Lena kjøpte denne søte greia til meg !


  Me and Elias !


  Stooooooooooore !

  Helt tilfeldig .


  Haha, lol


  Ehehe, den var ikke akkurat lett å bruke  Så traff  vi Johanne og Marie, herlige jenter !

  Uuu, skils !

  Kaia's fine håndskrift . Det skulle liksom være ifra meg og Elias, haha ! Hun hadde skrevet mobilnummerene våres på baksiden .


  Jeg så svær ut  So random !


  D

  Ett ord; K U L !
  Elias ♥

  Hadde det UTROLIG koselig ! På lørdagen vandret vi rundt i byen og kjøpte div greier, så var jeg med Elias på kvelden, kjekt ! PINK VAR DØDSBRA ! Herregud jeg digger den dama, vet at det ikke helt er min musikksmak, men er det en dame jeg alltid har digget, så er det henne ! Alt i fra digre hamsterballer, til flyving i lufta, til sitting på krakk og spille rolige sanger . Den dama er rå ! Samme dag som konserten var vi også på bystranda og solte oss . Så var det i dag da, vi reiste hjem ganske tidlig egentlig, var vel hjemme i 4 tiden .  Skulle egentlig være med Elias i dag og, men så måtte han på trening osv, så da ble det ikke noe av .

  Sorry for sent innlegg (med tanke på at vi kom hjem ganske tidlig), men har jogget en tur og ryddet ut og inn i ny bag . Innkjøp kommer i morgen, da starter også spørsmålsrunden .

  Hva synes du om bildene ?
 • 42  Skulle forestille 'sur munn', men så mer ut som en rotte som har dødd på tryne mitt ..

  Å PAKKE ! JEG HATER Å PAKKE ! Har skrevet det før .. jeg suger til å pakke, finner ALDRI ut hva jeg skal ha med meg . Vi reiser til Kr.sand i morgen tidlig i 10-11 tiden, og jeg har ikke pakket og vet heller ikke hva jeg skal ha på meg .. WÆÆ ! Jeg klikker snart, virkelig .. Uansett, så gleder jeg meg syyykt til de neste dagene, tror jeg sprenger ! Hvis dette blir det siste innlegget før vi reiser, må jeg bare få sagt; HA EN KJEMPE FIN HELG ALLE SAMMEN !

  Hva er ditt forhold til pakking ? (lol)
 • 47

  Atm ligger jeg ute å soler meg og hører på musikk, tror at jeg snart tar meg en joggetur . Åh, burde egentlig pakke, men oooorker ikke . Jeg suger til å pakke, virkelig ! Vi reiser til Kr.sand tiiidlig i morgen, får se om det blir noe morgen innlegg eller ikke . Ha en fin dag videre !


  Denne sangen står på full guffe akkurat nå !

  Liker du moreller ?
 • 48  Meg atm !

  Jeg har sykt blandende følelser for tiden, jeg gleder meg til ting, er spent på hva som kommer til å skje ..  Bloggingen den neste uken kommer dessverre til å være sykt dårlig . Jeg burde vel egentlig ha tankene styrt mot pakking, men kan vel egentlig bare innse at det ikke kommer til å skje med det første .. Lørdags morgen reiser vi til Kristiansand, skal på Pink konsert på søndag (gleder meg sykt), så kommer vi hjem på mandagen ekko tid . På onsdag tidlig på morgenen reiser jeg til Danmark med fotballen, vi skal på Kattegat cup, mer informasjon om det kommer senere .

  Siden jeg får utroooolig mange spørsmål om jeg kan ha spørsmålsrunde osv, så tenkte jeg at jeg kunne ha en mens jeg er i Danmark ? Bare sånn at det på en måte 'skjer noe' på bloggen mens jeg er borte, men selvfølgelig .. gidder ikke å ha spørsmålsrunde hvis ingen stiller spørsmål, det sier vel seg selv .

  Såå; skal jeg ha spørsmålsrunde mens jeg er i Danmark ?
  Tror forresten at det kommer nytt design i morgen !
 • 67
  Haha, jaaa . I dag har jeg altså hatt bloggen i 1 år ! Utrolig så fort tida har gått . Jeg ble nesten tvunget til å lage bloggen, av Jenny og Inga ! Angrer IKKE på at jeg gjorde det . Selv om det har vært litt slitsomt til tider, så liker jeg å blogge ! Har byttet header ca tusen ganger, hatt mange useriøse innlegg, sett hvordan statistikken har forandret seg på kort tid, fått mange utrolig søte kommentarer ! Har også fått mange spørsmål om hvor mange kommentarer jeg har på bloggen og hvor mange innlegg jeg har skrevet, så for at de som lurer skal få svar, så skriver jeg det bare nå; akkurat nå har jeg 14252 kommentarer også har jeg skrevet 582 innlegg ! Sikkert utrolig lite i forhold til mange andre, men synes det er greit sånn jeg . Har vertfall ikke tenkt å slutte med blogging med det første !

  Første headeren jeg hadde;  Headeren jeg har nå;

  Selv om du ikke ser det så godt på headerene, så må jeg bare si; jeg har forandret med UTROLIG mye det siste året !

  GRATULERER MED DAGEN BLOGGEN ♥ (hahaha)
  Også må jeg bare få sagt igjen; TUSEN TAKK for alle de søte kommentarene jeg får av dere alle, setter utrolig pris på det ! Hadde ikke blogget hvis det ikke hadde vært for dere ! :-)
 • 44

  Shorts Vero Moda Tubetopp H&M Sko Roots Tøyjakke Vero Moda
  Åjda, så kanskje bittegranne sur ut på det ene bildet der . whuuhuu ! I dag har jeg ikke gjort stort, har vært en tur i byen med Kaia ! Nå er det snart middag, så tar jeg nok en joggetur etter det . Ha en fin dag/kveld !

  Hva synes du ?
 • 28


  Hva synes du om bildet/smykket ?
 • 21
  I dag har vi som sagt vasket heeeele huset, det var dritgøy ! Så har jeg vært på en joggetur med Kaia . Sitat fra henne; 'kan me ikje gå litt?' Jeah right, er man på joggetur så er man på joggetur . Det var herlig å bli litt kjørt ! Holt forresten også på å bli spist opp av en hund, jeses . Da vi kom hjem dusjet vi og så kuttet vi opp gulrøtter og agurk og lagde dipp - NAM ! Kos på høøyt nivå . Nå sitter jeg og hååper på at bildene vil laste seg opp mens jeg halvveis ser på privat praktis .
  Å herregud, SKJEKK DEN KVALITETEN !! Morgenkåper=standard 
  N A M !

  Hva gjør du akkurat nå ?
 • 26
  Today; våknet for ikke så lenge siden, har spist, og nå skal snart jeg og Kaia vaske heeele huset . Wish us good luck ! Årh, jeg er drittrøtt, så det å stå på kne foran en dass frister svært lite ! Må vi så må vi .. grunnen til at vi skal vaske det selv, er for å nedbetale laderene vi klarte å ødelegge, fin 'straff' ? Grei nok, men dette har vi altså nødt å gjøre 3 ganger før sommerferien er over . Er sykt glad for at det er stygt vær ute i dag !

  Yesterday; slappet jeg som sagt bare av og var på trening . Sykt herlig å få spilt fotball igjen, men det var altfor tydelig at det var lenge siden sist, haha ! Etter trening var det rett inn i dusjen så opp til Jenny, vi så film osv . Tok ikke mange bilder pga Jenny ikke likte det faktum at ingen av oss hadde på sminke . Wuhuuu !

  Hva gjorde du i går ?
 • 29

  Måtte skrulle over munnen ja . Sånn ser jeg ut nå, og jeg skal på fotballtrening om en halvtime, hoho ! I dag har jeg bare slappet skikkelig av foran tven . Så skal bli godt å få trent litt, i drittvær ! Det har høljet ned i heeele dag . Jaja, nå må jeg springe hvis jeg skal rekke treninga . Ha en fin dag videre !

  Hva er dine planer for resten av dagen ?
 • 27

  Elsker å bare gå med noe avslappende for en gangs skyld, så dette var virkelig digg å gå med i dag . Ja, jeg måtte ta bilder med en søt rød slikkepinne ! Nå sitter jeg her og drikker yt, mens øynene er rettet mot Kaia som sitter å spiser hamburger og alt jeg hører er masse latter fra TVen .

  Hva gjør du akkurat nå ?
 • 31
  Åh, trodde jeg skulle dø av lykke da jeg så at det faktisk kom til å bli fint vær i dag ! Vi har hatt drittvær den siste uken, for noe piss . Har jobbet, så jogget jeg en tur i skogen, har faktisk fått solt meg litt (føler jeg har mistet alt som heter brunfarge), også har bestemor og bestefar vært her med kake (søstra mi hadde jo bursdag i går) . Nå ser jeg på tour de france og skal snart spise pølser . Ha en fin dag videre !


  Åjda ..
  Se så flink jeg er til å overføre kaka til tallerkenen !

  Hva har du gjort i dag ?
 • 33

  Kutting på gang ..


  Mens jeg og Inga kuttet opp frukt, 'lekte' Jenny og Erle ..


  Resultatet !
  Nå ser vi på denne filmen !


  Bursdagbarnet og meg !

  Inga: 'eg tege oppi is te alle'
  Martine: 'okeei, eg ska ha masse jordbær, kiwi åg banan'
  Inga: 'åhh, då må eg plokka ..'
  1 min senere ..
  Inga: 'haha, me he jo bare jordbær, kiwi åg banan, eg e så dom'

  Hva gjør i du kveld ?
  GRATULERER MED DAGEN ERLE, JENTA MII <3
 • 34
  Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, har vært å jogget . Planene for dagen er ikke helt lagt enda ! Må fortsatt bruke mamma sin jobbdata .. den er helt ok, egentlig, men har ikke et eneste program eller lignende . Så det er litt kjipt ! Derfor har dere antageligvis sett bildene jeg legger ut før .

  Til overskriften; Jeg pleier vanligvis å svare på alle kommentarene jeg får . Selv om det er utrooolig plagsomt til tider, når jeg får mange . Pleier vanligvis ikke å svare med 'takk' eller svar som passer til det personen skrev på bloggen min, men heller skrive noe som passer til innlegget du har skrevet ! Hvis jeg ikke føler jeg har noe spesielt å si til innlegget ditt, skriver jeg takk osv . Har ofte tenkt på om folk ser på det som frekt eller noe, hvis jeg ikke svarer ting som 'tuuusen takk' o.l ! Grunnen til at jeg ikke gjør det, er at jeg selv liker best å få kommentarer som er rettet til innlegget mitt, og ikke til det jeg skrev på innlegget ditt . Og siden jeg ikke er den største fanen av å få slike kommentarer, skriver jeg det heller ikke ofte til andre . De eneste gangene jeg skriver kommentarer på andre sine blogger er hvis de har skrevet en på min .. hender en sjelden gang at jeg skriver ellers . Har ikke tid til mer !

  Jeg vet at jeg har vært utrolig dårlig til å kommentere tilbake til folk i det siste, men siden jeg ikke har min egen data, så hadde det tatt 100 ganger så lang tid + jeg har vært ganske opptatt . Kommer 'sterkere tilbake' når jeg får ny lader !

  Også bare for å få sagt det; tuuuusen takk for alle de søte kommentarene jeg får av dere, setter så utrolig pris på det ! Blir kjempe glad for hver eneste en . Dere gjør virkelig dagen min myyye bedre !


  Hey random ! Jeg sa det kom til å komme gamle bilder ..

  Svarer du på kommentarene du får på bloggen ?
 • 32
  Ventet nesten bare på at det skulle skje .. nå har mamma sin PC streiket ! Plutselig begynte den å ryke, og lukte svidd . Haha ! Så sinnsykt typpiskt at det nesten blir morsomt . Heldigvis kommer snart laderene, de kommer kanskje i morgen, hvis ikke så kommer de på mandag .. så hvordan bloggingen min kommer til å bli de neste dagene kommer helt an på .. Tror ikke det kommer flere innlegg i dag, skulle egentlig ha lagt ut outfit, men tror jeg dropper det siden alt jeg har nå er mamma og pappa sine jobbdataer, og de er jo dritgode .. Nå må jeg stikke, skal ut med Jenny ! Ha en fin dag !  Hva skal du i dag ?
 • 50  Tights BikBok Bluse Idontknow Vest Quent
  I dag har jeg vært en tur i byen med Kaia, så en tur med Inga og Jenny . Nå sitter vi her og ser på film ! Burde vel lukke ned dataen før de klikker heeeelt . Ha en fin kveld !

  Hva synes du ?
 • 26  Nå sitter jeg og leser i disse bladene mens jeg spiser skive med sjokade, faktisk . Det er ikke ofte det, men når vi først har det, så griper man vel sjansen . Haha, uansett hvor usunt det måtte være . Før likte jeg ikke nugatti og sjokade, skulle ønske det fortsatt var sånn ! Jaja, godt er det da . 

  Liker du sjokade eller nugatti ?
 • 29
  Min dag har vært .. meningsløs, eller noe lignende . Har solt meg, ligget på sofaen og sett på TV, 'spilt fotball' i 3 min med Erle og Sivert, sovet .


  Så gøy at jeg gikk for å se grusom ut i dag !
  Det begynte greit ..


  Så ble Erle dritsur og trampet/løp/gikk fort vekk .. grunnen er ukjent !


  Sivert ble .. veldig urolig for det sinte søskenbarnet sitt !

  Det var alt .. Vi gikk hjem og alt ble bra igjen ! Heeey innholdsrike spennende dag ..

  Hvordan har din dag vært ?
 • 36
  Æsj, håper virkelig ikke det er det jeg har fått . Gidder ikke gå noe spesielt ut i dag, pga jeg er gaanske så dårlig ! Så derfor har jeg planta den feite ræva mi på altanen for å prøve å få noe sol på kroppen .


  Som om jeg kommer til å orke alt det !


  kiwi, vannmelon, jordbær ♥
  Dere har sikkert merket det, men jeg elsker denne shortsen !


  Klarte ikke å bestemme meg for hvilken farge på sugerøret ..

  Hva gjør du i dag ?
 • 40  Det har vært en herlig dag !

  Hva synes du om bildene ?
 • 25
  Nå har jeg nettopp kommet hjem ifra en herlig joggetur rundt høgås- og raulifjellet med pappa ! Siden han sa at jeg ikke skulle skrive hvor utrolig mye sprekere jeg er enn han, så er det akkurat det jeg gjør . Hooho ! Så fikk jeg nettopp vite at vi snart skal ut til Hidra en tur, tar med kameraet . I kveld kommer søskenbarnet vårt på overnattingsbesøk, han er virkelig verdens skjønneste ! Ha en fin dag !  Hva skal du i dag ?
 • 26
  Dette blir et ganske kjappt innlegg pga jeg må gjøre meg klar til filmkveld hos Louise med folka ! Skal ta med kameraet, så håper de er i bildehumør, haha .. i wish ! Siden jeg er på mamma's gamle pc, så har jeg jo ikke noen av mine nyere bilder, men har derrimot hundre tusen gamle stygge skrekkelige bilder .. Skal legge ut noen, haha !


  HAHAHHAHAHHA !! Disse bildene er ALTFOR gamle ..

  Hva skal du i kveld ?
 • 37  Shorts Vero Moda Topp Cubus + en dongerijakke fra Vero Moda
  Nå skal jeg en liten tur ned på Kaffebørsen med mamma . Blir nok kos ! Ha en fin dag videre !

  Hva synes du ?
 • 31

  JAAAAA, SPANIA KLARTE DET ! Herregud for en nervepinende kamp, trodde jeg skulle dø ! Fy troll så herlig å se Iniesta putte den ballen i mål ! Åh, for en deilig følelse . Blogger ifra mamma's gamle PC som suger helt vilt .. Klikker over hvor treg den er, har heller ikke noe redigeringsprogram på den . Hvis jeg prøver å laste et ned, blir den vel helt overbelastet og streiker .. Huff ! Jaja, den er bedre enn ingenting . Ha en fin kveld videre folkens !
  SE DEN FINE TATTOOOOOEEEEN MIN !!


  SPANIAAAAAAAAAAAA <33333333333333333333333333
  I tillegg til at laderen har konka, så har jeg ikke mer penger igjen på mobilen heller, haha ..

  Så du kampen ?
  Fornøyd med resultatet ?

 • 34  Sorry for sent innlegg, men har vasket og ryddet i hele dag ! Nå har jeg nettopp spist meg feit på taco . Fant forresten nettopp ut at nå har Kaia sin lader også klikket, så får ikke ladet dataen ..Skal prøve å finne ut av noe ! Har bare noen få prosent igjen så må bli ferdig nåå . Gleder meg også sykt til å se at Spania knuser Nederland i kveld !

  Hva har du gjort i dag ?
 • 29

  Haha, godt at fokuset ble rettet mot pizzaen ?


  På denne TVen så vi ..


  Denne filmen ! Herregud for en søt, rørende og herlig film . Anbefales !


  Jenny ble mrs. evil og låste meg og Erle ute ..


  Hahaha !


  Merkelige bilder må jeg si . Jenny var pen uansett !

  Hva har du gjort i kveld ?
 • 56

  Shorts Cubus Genser BikBok
  Haha, veldig enkelt outfit i dag ! Endelig er sola her igjen, sinnsykt herlig ! Håper den har kommet for å bli, vi har hatt nydelig vær her nede på sørlandet i hele sommer til nå, bortsett fra de siste dagene . Nå sitter jeg her med Jenny, i kveld skal vi spise oss feite og se på film <333333 Heehehehe ! Kjøpte noen nye greier i dag, bilder kommer enten i dag eller i morgen . Ha en fin dag videre !

  Hva synes du ?
  Hvordan har været vært der du er i dag ?
 • 36
  Tror aldri jeg har følt meg slappere enn det jeg er i dag, har bare ligget inne å sovet og sett på film ! Min dag i bilder;

  Gikk ned til byen og kjøpe verdens beste mettende drikke . Love it !


  Da hadde jeg på meg dette + en svart tøyjakke !


  Fine, rene og pene sko etter Norway Rock ..


  Måtte ta på ny neglelakk, gikk av på festivalen .


  Så var Erle så søt og ga meg en kjeks, selvfølgelig hadde hun allerede tatt en bit av den .. 

  Hva har du gjort i dag ?
  Kaia har forresten stukket av med laderen, og siden min er ødelagt, får jeg ikke ladet dataen . Strømmen går snart ut .. Kjipe greier !
 • 42
  Som sagt; måtte ta bildene med mobilen, derfor ekstremt dårlig kvalitet !

  Du kan egentlig bare starte med å overse meg på alle bildene jeg er med på, så helt gal ut ! Uansett; det var sinnsykt gøy !! Bandene var helt råe og stemninga super ! Stemmen var helt katastrofe når jeg kom hjem, haha . I går var jeg der i 12 timer ! Utroolig kjekt ! Haha, er så morsomt å se på alle de crazy folkene der !  Digger hvordan de skiller seg ut med dritlangt hår, masse svart sminke og ville klær ! Alt i alt var det to supre dager !

  Hva synes du om bildene ? (til tross for dårlig kvalitet osv)
 • 39
  Til tross for gaaanske dårlig vær, var gårsdagen kjempe gøy ! Utrolig stemning hele tiden, masse veldig dyr drittmat, bra musikk, herlige folk ! Kan det bli bedre ? Våknet opp i dag og hadde nesten ikke stemme, haha . Har blitt bedre nå, heldigvis ! Vet ikke når jeg skal bort i dag, forhåpentligvis så fort som mulig . I dag har de meldt fiiint vær ! Tok noen bilder i går, bare med mobilkamera da, pga det ikke er lov med vanlig kamera, legger dem ut i morgen elns ! Sorry for dårlig blogging osv, men dere forstår ? Ha en fin dag !  Hva skal du i dag ?
 • 55
  Til i dag og i morgen ! Det er nemlig Norway Rock Festival i Kvinesdal nå . I år er det to dager vi under 18 kan få gå pga det er 5 års jubileum . Var der i i forfjor på torsdagen, da spilte band som Dumdum boys, Stage Dolls og 2 andre jeg ikke husker navnet på . Den dagen var 3 av 4 band norske ! Var der i fjord på torsdagen og, da spilte Arch Enemy, Sonata Arctica og In flames, også et til random band jeg ikke husker navnet på . Sinnsyyyykt gøy ! Det som er ganske/veldig/ekstremt trist er at mange av de beste bandene spiller på de dagene vi under 18 ikke får gå . Jeje, that's life ! I dag skal Twisted Sister, Megadeth, Saxon, Airbourn, Jorn og Rammsund (rammstein) spille . BLIR BRA !  Skal du på rocken i år ? Vært der før ?
 • 91

  I love you <3
  Hoho, noen som har lyst å prøve seg på en header til meg utifra disse bildene ? Er egentlig ganske fornøyd med den jeg har nå, men greit å ha en jeg kan bytte til når jeg går lei ! (:

  Hva synes du om bildene ?
 • 46  Bukse VeroModa Topp Cubus T-skjorte BikBok Dongerijakke VeroModa
  Nå sitter jeg her med Jenny, vi har vært i byen en tur og nå sitter vi bare her og ser i gjennom bilder ifra i går . Bildene kommer senere btw !

  Hva synes du ?
 • 64
  Hm, spørsmål som overskrift faktisk .. Nå sitter jeg å redigerer over hundre bilder som jeg og Jenny tok i dag . Noen ble faktisk ganske bra ! Hvis jeg skal legge dem ut, tror jeg ikke det blir i dag uansett, må redigere dem ferdige osv, så tar det hundre år å laste dem opp . Har hatt en herlig dag med jenta mi ! Vi så film, spiste pizzaboller, drakk brus, tok bilder . Haha, detaljert jamn .. Legger ut et bilde av oss, som var litt søtt, haha !


  <3
  Var egentlig en solseng, men fant ikke ut hvordan den funket .  Skal jeg legge ut bildene ?
  Var forresten mange av dere som hadde spørsmål ang. den nye mobilen min ! Jeg betalte 2000 ,- med det abonnementet jeg har, også kjøpte jeg den på Horjen faktisk ! Av alle plasser .. den var utsolgt over alt ! Elsker den mobilen allerede, anbefaler den virkelig ! Pleier aldri å lese bruksanvisningen, men denne gangen skal jeg ! Haha . Bare for å få med meg alt på en måte !
 • 75

  Den gamle, som jeg virkelig bare ville kaste i søpla ! Vil ikke lade, og sender meldinger til feil personer osv . Den har hatt sine dager, kan man si .. Hvil i fred, I hate you !


  Min nydelige nye mobil, som jeg kjøpte for mine egne penger for litt over en time siden . Vi to skal bli gode venner !


  Look, bestevenner allerede ! Er det en ting jeg ikke klarer meg uten, så er det mobil . Den blir med meg hvor som helst, når som helst ! I dag har jeg jogget og fått en ny bestevenn, som dere kan se på bildet over ! Nå må jeg springe, skal opp til min ex-bestevenn, som kommer på en goood andreplass . Eller noe ! Haha, jeg jeg rar når det kommer til mobiler .. Ha en fin dag videre !

  Hvilken mobil har du ?
 • 64
  I går var jeg som sagt på Twilight ! Til dere som ikke har sett den enda; SE DEN ! Utrolig herlig film, som jeg absolutt skal se igjen . I dag var jeg på kino igjen, denne gangen på Sex and the city 2 ! Hm, jeg personlig er litt skuffet . Den var litt snål, men til tider morsom, ellers en helt grei film . I dag har jeg jobbet, jogget og solt meg, bare slappet av (nesten) med andre ord ! Tror jeg at jeg legger meg tidlig i dag, er sykt trøtt ! Klarte å forsove meg i dag ! Mobilen min vil ikke lade, og den har klikket helt . Så i morgen (antageligvis) kjøper jeg ny ! Hvilken får dere vite i morgen . Ha en fin kveld videre !
  Ooh, ikke ofte man ser meg på byen uten sminke og extensions .. Btw, byttet ut den stygge tøyjakka med en skinnjakke, følte for å gå for den litt 'harry' stilen i dag . Haha ! Ser helt gal ut på det øverste bildet ..

  Hva har du gjort i dag ?
 • 63
  Jeg får utrolig mange spørsmål om hvilket kamera jeg bruker osv . Så var det ei som spurte om jeg kunne lage et innlegg om det, og siden det var planen; så hvorfor ikke ? Kommer et om redigeringsprogramm også .


  Kameraet mitt heter Nikon D5000, bruker bare standard linsa som følger med . Anbefaler virkelig dette kameraet , det tar veldig bra bilder, og det kan filme i HD ! Haha, merkelig at jeg ikke har hatt noen videoblogger enda ? Noen random bilder som jeg har tatt med kameraet;
  Det var noen som lurte på pris osv; Jeg betalte faktisk bare 5400 kr, ink minnebrikke og sånn bag til å ha kameraet i ! Oooog jeg kjøpte det for mine egne penger, ble rik etter konfen . 

  Hvilket kamera har du ?
 • 48
  .. å se den nye twilight filmen ! Dette blir et veldig kjapt innlegg, skal møte Jenny og resten sånn ca NÅ ! Gidder ikke å prøve å skrive hva filmen heter en gang, antageligvis skrivefeil, dessuten så vet dere nok hva den heter uansett .
  Et slags outfit, gadd ikke sminke meg . MEN NÅ MÅ JEG GÅÅ, ÆÆ ! JENNY BLIR HELT VILL !!

  Har du sett den nye twilight filmen ?
 • 41
  Vi har ikke hatt nett i hele dag, utrooolig irriterende . Ikke nok med det, så har TVen oppe streika ! Har bare sovet og sett på film i hele dag, været har ikke vært på topp heller .. Skal kaaaanskje på kino i kveld, hvis det blir noe av ! You know; den nye twilightfilmen . Nå sitter jeg å ser på Argentina-Tyskland ! Holder med Argentina jeg, fordi Tyskland slo ut England . Haha ! Ha en fin dag videre folkens !
  Hva har du gjort i dag ?
 • 60

  Før vi hoppet ut i dette ekstreme oppdraget, skrev jeg på face at det aldri kom til å gå bra . Guess what ? Det gikk glimrende ! Spes. med min gode kjøttdeig . Nå sitter vi med rævene våres plantet godt nedi sofaen og øyenene (halvveis) på tven, som viser uruguay-ghana ! Ha en fin kveld videre !

  Liker du taco ?
 • 48
  Syng overskrifta med den der 'gikk en tur på stien' melodien ! haha, barnslig ..  Var i byen med Louise og Jenny, som vanlig er ikke Louise med på noen bilder.. Jeg tror hun tror at hun blir skutt hvis hun stiller seg foran kameraet elns! Må bare få bekreftet at; LOUISE, DU KOMMER IKKE TIL Å BLI SKUTT!! Promise. Veldig detaljert; vi møttes på Amfi, kjøpte drikke, satt oss i en park, møtte Tor og Joakim, gikk på kiwi og kjøpte mer drikke, gikk på bakeren der jeg kjøpte den mongolide S'en du ser på et bilde over, satt oss på brygga, tok bilde av den hemma gulrota til Louise, gikk hjem. Var ikke planlagt å ta såå mange bilder, haha, men jeje. Har også jogget en tur med Kaia i dag, det var varmt!! Vi har hatt over 30 grader her i dag, også har det vært overskyet. Nesten glad det stort ikke har vært sol, da hadde vi nok ligget flate begge to.

  Hva har du gjort i dag ?
 • 93
  BikBok;   2 for 100 ,-


  2 for 1 (det vil si at jeg kjøpte en til, i orange) 99 ,-

  GinaTricot;

  129 ,-


  199 ,-

  Only;

  139 ,-

  H&M;

  50 ,- (kjøpte en hvit og, det er en tubetopp btw)

  Carlings;  3 for 100 ,- (den t-skjorta du ser på det siste bildet, kjøpte jeg i hvit og! Begge t-skjortene er tatt bilde av bakfra btw)

  Haha, dårlige bilder, klærne ser jo helt på tryne ut . De er myee finere på ! I dag har jeg sovet, vært en tur i byen med søstra mi og solt meg . Jeg er utrolig slapp i dag, haha !

  Hva synes du om innkjøpene ?
 • 59  Hele dagen var bare utrolig gøy og herlig ! Vi vimset rundt på kvadrat halve dagen, jeg kjøpte en del ! Kommer et innkjøp innlegg senere . Selve konserten var bra ! Overrasket over hvor mange folk som egentlig var der egentlig, på nettet hadde det stått 20.000 (?!) fikk jeg høre .. Hm, det var ekstremt mange, men SÅ mange ? Jaja, de som var best var selvfølgelig keep of kalessin ! Det var rått .

  Hva synes du om bildene ?
  Var du på VG lista i stavanger ?
  Har forresten blitt informert om en falsk facebookprofil, nemmelig denne ! Hehehehehe, morsomt ? Nei .
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde