Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

48
Åj, så fine bilder. Kult at man ser litt av Sondre på det øverste. Hev bare på meg drakta og tok noen kjempesøte bilder i speilet fordi jeg ikke viste hvilke bilder jeg skulle bruke. Dette blir det siste innlegget før jeg reiser! Nå stikker jeg snart ned til byen for å møte jentene og slekta, så skal jeg sitte barnevakt til i natt en gang. Så istedefor at jeg poster et innlegg i 7-8 tiden i morgen tidlig så får det heller bli nå. Det blir ikke blogging når jeg er borte, litt dumt, men det får bare være. Sondre reiste i 4 tiden, savner han allerede.

Til dere som har spurt om info; FFK J 15-16 (Flekkefjord fotballklubb), vi skal spille 7er og vi skal sove på Skullerud skole. Kommer ikke på mer...

Skal du på Norway cup?

 • 22


  Koselig at så mange liker kjolen min, haha! Den er fra Zara, og jeg kjøpte den når vi var i Frankrike. JEG ELSKER DEN! Har egentlig aldri vært en spesielt stor fan av kjoler, men denne tar kaka. Helt klart en favoritt! Det eneste som er negativt med den er at jeg ikke kan bruke bh under. Grunner; det ville sett utrolig stygt ut med tanke på den åpne ryggen, og det ville blitt ubehagelig fordi kjolen er ganske stram rundt brystet. MEN siden den er så stram, så gjør heller ikke det at jeg ikke kan bruke bh så veeeldig mye. Blir seende ganske flatt ut da, men det får bare være.

  Liker du å gå med kjoler?

 • 0

  Den vokser og vokser, blir større og større for hver dag. Skal man gjøre noe med den, eller bare la den vokse? Noen ganger føles den som et hull, et stort svart hull. Den trekker deg ned, gjør deg usikker, tilbakeholden, redd. Samtidig gjør den deg nyskjerrig. Man orker ikke mer, tenker at nå skal man gjøre noe med det. Få alt til å forsvinne! Tankefull, forveden og en smule redd manner man seg opp, klar til å stå fjes til fjes med det som laget klumpen i magen. Man tenker at nå skal alt bli bra, endelig. Så slår frykten tilbake som en knyttneve i fjeset og man trekker seg. Kryper forsiktig tilbake til sitt gamle jeg, og venter på at den neste bølgen med mot skal komme.   Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 23


  Skjørt/Cubus Stroppløs BH/Gina Tricot Tøyjakke/Vila Smykke/H&M
  Utrooolig varmt her i dag..... Vi har vært en tur i byen, kjøpt noen småting og ellers bare kost oss. I kveld skal vi på kino, også kommer tanta mi fra Alaska på besøk! Hun og datra skal være her til tirsdag (tror jeg). Det er laksefestivalen her i helga, både mamma og Erle skal synge og alle brødrene til mamma kommer. Litt dumt jeg reiser på Norway cup når det skjer så mye her hjemme...

  Hva synes du?

 • 16


  Heeeeerlig dag! I kveld skal vi sitte barnevakt for søte Sara og Frida! Blir nok koselig.

  Synes ikke dere også at dette lignet SYYYKT mye på meg og Sondre?? Idioti.

  Fint vær hos deg?

 • 17


  Nå er det snart fakkel/rosetog her i byen. Blogger kanskje senere igjen!

  Hatt en fin dag? 

 • 15


  Bluse/Cubus Stroppløs BH/Gina Tricot Smykke/H&M Dongeribukse/Only
  Litt dårlige bilder, men det får bare være. Kjempe fin bukse btw, den så dere mye av. 

  Hva synes du?

 • 19
  I dag har vi vært sammen i to måneder. Når vi sier det til folk, får vi høre ting som: 'Hæææ, trodde det var myye lengre' osv. Det er vel kanskje fordi vi holdt på i en god stund. Var litt vanskelig pga avstanden.  Det er vertfall 2 måneder siden vi gjorde det offisielt. De beste månedene noen gang! Vi fant ut tidligere i dag at ingen av oss hadde en spesieeeeeeelt god dag, så da ble det bilder uten noe tegn for fjes i det hele tatt. Morsomt. Vi skal ut å spise i kveld, blir koselig. 

  Planer for kvelden?

 • 30
  Denne sommerferien har jeg vært utrooooolig slapp. Har trent 2-3 ganger og ikke gjort ant enn å spise drittmat. Når vi var hos Sondre f.eks. så var dagens matprog. den ene dagen slik: Frokost; Pizza, Lunsj; Chips, Middag; Pizza og til kvelds.... dumdumdumdum.... CHIPS! Nå har jeg nettopp trøkt i meg hundre vafler og spist masse is. Forundrer meg ikke om jeg er hundre kilo tyngre når sommerferien er over. Kjempe gøy at det er norway cup snart og at jeg kan se langt etter det som kalles kondis. Blir nok dødsbra.

  Nå skal vi se en film, litt deilig å være hjemme igjen, spesielt når Sondre også er her!

  Har du vært treningsflink i sommer?

 • 21
  Nå sitter vi bare å slapper av, venter på at tanta til Sondre skal komme og kjøre oss ned til togstasjonen. Reiser hjem i dag, heldigvis blir Sondre med! Tiden går utrooooooooolig sakte akkurat nå.. Ellers så må alle ha en kjempe fin dag videre, og jeg håper ingen av dere mistet noen i tragedien i går..

  Hva skal du i dag?

 • 15
  Det siste bildet er tatt herfra, bare fordi jeg var med på det. Fjellparkfestivalen sitt 30 års jubileum var utrooooooolig vellykket! Fantastisk helg! Dette innlegget kommer litt sent, jeg vet. Bedre sent enn aldri sier jeg bare.

  Er forresten utrolig sjokkert over hva som skjer i Norge akkurat nå! Noen folk er bare SYKE!! 

 • 22
  Det er utrolig fint vær her i dag! Må bare få sagt at grunnen til at jeg ikke legger ut bilder av Sondre forfra er at jeg aldri får tatt noen. Han hater å bli tatt bilde av, så jeg er ganske heldig som får ta bilder av han fra siden! Nå stikker vi ut en tur igjen. Ha en fin dag videre!
  
  Fint vær hos deg? 

 • 26


  Utrolig koselig dag! Sondre skal ha en spinningtime i kveld, som jeg ikke får være med på...... %(%)%%€%((/&/! Men det går greit, jeg skal bare slappe av her hjemme imens. Vi skal vel se en film eller noe senere! Ha en fin dag videre alle sammen!

  Hatt en fin dag til nå?

 • 22

 • 37
  Var utrolig godt å se Sondre igjen! Ble ikke noe blogging i går, vi gikk i bursdagen til lillebroren til Sondre litt etter at jeg ankom Larvik! Orket ikke å blogge når vi kom hjem igjen. Erle hadde forresten bursdag i går, gratulerer så mye med dagen på etterskudd jenta miii <3 Nå skal vi slappe av med en film, så stikker vi en tur til Sverige! Ha en fin dag videre alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 11

  Grunnen til null blogging i går er vel like enkel som at jeg forsvant ut av huset kl 11, var hjemme en liten halvtime rundt 5 tiden og har ellers vært på stand i byen og i Fjellparken. Gårsdagen var uuuuuutrolig vellykket! Fint vær, masse folk, syyyyyk stemning! Det var veldig gøy. Satser på at det blir like bra i kveld!

  Må snart springe igjen, skal bare skifte og ordne noe. I morgen reiser jeg som sagt til Sondre, reiser i 8 tiden på morgenen. Blir nok blogging når jeg kommer frem der! Ha en fin lørdag, alle sammen!


  Noe av det styggeste, men la gå..... Meg, Hanne og vokalisten i Oslo ess (som leverte en koooonge konsert i går og på fiskebrygga i dag)!

  Planer for kvelden?

 • 21
  Må springe, skal møte Tor snart! Vi skal ned å se de 2 første bandene sparke igang Fjellparkfestivalen 2011! Som jeg skrev i forje innlegg, så var disse bandene med på den første festivalen de hadde, for 30 år siden! Kreativ overskrift forresten! Ha en fin kveld videre alle sammen!

  Planer for kvelden?

 • 0

  Denne helgen er det Fjellparkfestivalen her i byen! Festivalen er norges eldste rockefestival og har i år 30 års jubileum! Festivalområdet er utrolig fint, med hovedscene og miniscene der småband spiller mellom hovedbandene. I kveld skal 2 band som spilte på den første Fjellparkfestivalen opptre! Ellers skal Oslo ess spille både oppe i parken og ha akustisk konsert nede i byen (er vel Oslo ess jeg gleder meg mest til, har sett de live en gang før), Datarock, Montèe, Luxus Leverpostei og Backstreet Girls er bland rundt 20 band som skal spille i løpet av helgen! 

  Det er altså denne festivalen jeg har jobbet med den siste uka, det forklarer vel også den dårlige blogginga. Når jeg må være i parken kl 10 hver morgen, og er der eller på stand i byen mesteparten av dagen, så vil vel det si at jeg ikke har stort å blogge om når jeg kommer trøtt hjem på dagen. 

  Oppfordrer alle dere som bor i Flekkefjordsområdet om å ta turen innom for å gå på Fjellparkfestivalen! Med fint vær og godt humør på alle så kommer dette til å bli dødsbra! 

  Mer informasjon finner dere på nettsiden, HER!  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 23
  Har vært en lang dag på stand i byen, hagekonsert i en av parkene (utrolig bra! Dere som ikke var der gikk glipp av noe). Har funnet ut at jeg har talent i å steke vafler. Beste vaflene jeg noooen gang har smakt! Også bare sånn at det er sagt, så nei, jeg er ikke brunere på overkroppen enn på underkroppen, lyset var forskjellig skjønner dere. Ja, jeg sa det i forkant, sånn at noen slapp å kommentere og lure på deeet. Ellers har jeg hatt en veldig fin dag, veldig varm vel og merke, men fin! Ha en fin kveld alle! Jeg er trøtt.. så tror jeg tar meg en lur!

  Hatt en fin dag?

 • 0

  I natt gjorde jeg noe jeg aldri trodde at jeg kom til å gjøre.. lagde en side på facebook om bloggen! Åååh, blir flau jeg. Tenkte at siden ingen gjorde det for meg, og sååå mange har spurt om hvorfor det ikke finnes en, og folk har sagt at jeg burde ha en, så fikk jeg vel bare gjøre det selv da. Så nå kan dere altså følge bloggen på facebook og!

  Trykk her for å følge meg på facebook, trykk på linken under headeren for å legge meg til som venn her på blogg, trykk her for å følge meg på bloglovin!


  Åh, nå føler jeg meg skikkelig kul. Jej me.

  Går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 31 • 11  Fredrikstad

 • 21


  Har vært i byen og solgt t-skjorter osv for Fjellparkfestivalen i omtrent hele dag. Om en liten halvtime stikker jeg ned til byen for å møte Tor før vi stikker opp og griller med folka som er med å rigger opp til festivalen som er nå til helga! Blir nok braaaa. Har sittet å prøvd å laste opp bilder i omtrent en time nå, blogg ville vist ikke sammarbeide i dag.. Heldigvis gikk det til slutt, holdt på å rive av alt håret på hodet. 

  Planer for kvelden?

 • 36

  Neste søndag reiser jeg til Sondre igjen. Gleder meg så utrolig mye, klarer ikke å vente! Har vært noen utrolig lange uker med såvidt noe kontakt med han (pga jeg har vært i Paris, og han i Tyrkia). Heldigvis så ringer han senere, vi har snakket utrolig lite i tlf for tiden (dyrt i utlandet, vet dere). Og siden vi har avstandsforhold, så er jeg utrolig avhengig av å se han på cam eller snakke med han i telefonen. Ja, det er litt vanskelig, men vi klarer oss utrolig bra! Har aldri hatt det bedre! Jeg har verdens beste kjæreste, virkelig. Jeg vet at han bare vil det beste for meg, og han legger ikke akkurat skjul på det heller. Jeg er utrolig glad i deg, Sondre! Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten deg, og jeg klarer ikke å vente til neste søndag!
  Gled dere til masse nye kyssebilder!!! Hahaha, til den ene personen som klagde sist jeg var hos han: Du burde kanskje vurdere å ikke gå inn på bloggen min fra neste søndag og utover.. hvis det fortsatt plager deg!
  

 • 22
  Sminkeløs, chilleklær, irriterende søster (heheheh neida! eller jo), tv, data. Stod opp, gikk med avisene, rett opp i Fjellparken og var der til litt over 4. Siden da har jeg bare sittet på sofaen og sovet. Ferie er chill. Nå begynner jeg egentlig å bli litt sulten, så får vel stikke ned å spise noe. Vi skulle ha cæsarsalat og noe kjøtt til middag... jeg vil ha pannekaker!! Etter min mening så er salat mellommåltid. Har aldri vært glad i det, MEN har blitt bedre i det siste! Yey me!

  Gjort i dag?

 • 27

  Legg meg til som venn, trykk på linken under headeren!  Bildene er tatt med et gammelt digitalkamera, jeeeeej kvalitet! Neida, de ble helt ok til å være tatt med som nevnt et gammelt digitalkamera. NORWAY ROCK 2011 VAR DØDSBRA! Er så syyykt glad for at de valgte å slippe oss under 18 inn likevel. Synes egentlig at In flames var bedre sist, men fyyy for et show! Åh, det var rett og slett orgasmisk, haha! Kvelertak var heeeeelt vilt! Fikk takk på vannflaske fra dem, men neidaaaa.. vaktene tok den! Fikk også plekter fra UDO, som jeg aldri hadde hørt før, men som var sykt bra! Autografer fra bandmedlemmene i In flames og Kvelertak. Likte spesielt godt kyssemunnen vokalisten i Kvelertak tegnet på.

  Været var også helt suuuupert, holdt på å dø av varme til visse tidspunkter! Det regnet bittelitt under In flames, som baaare var herlig! Åh, for en fantastisk dag! Norway rock blir bare bedre for hvert år som går. Litt surt at vi ikke kom inn i går, når Volbeat spilte, men det går greeeit. Er bare glad vi kom inn i det hele tatt!

  La merke til at jeg har tunga ute på omtrent alle bildene, shit jeg er kul. 

  Vært på Norway rock før?

 • 14

  Ikke stort å gjøre når regnet bøtter ned. Louise og Jenny kommer om en liten stund, vi skal nok bare slappe av med en film eller noe. Nå må jeg få meg noe mat. Ha en fin kveld alle!

  Været hos deg?

 • 20

  Legg meg til som venn, trykk på linken under headeren!

  

  Hadde noen utrolig fine dager i Fredrikstad, sel om vi ikke var der noe lenge så var det deilig å få de dagene til å bare slappe helt av på. Vi fikk også utrolig bra vær på mandagen, og helt ok vær på tirsdagen! Hadde egentlig fint lite lyst å reise hjem igjen, men endret raskt mening når jeg fant ut at vi under 18 kom inn på Norway Rock i år likevel! Var litt deilig å komme hjem da.

  Fikk ikke sove en dritt i natt! Sov max 2 timer, og måtte være i Fjellparken kl 10 i dag tidlig. Kom hjem i 2 tiden og har bare ligget på sofaen og spist siden da. 4 knekkebrød og rester fra en smashpose er god middag. Nå skal jeg prøve å få sove litt, tror bildene fra Norway Rock kommer senere! Ha en fin dag videre!

  Planer for dagen?

 • 21

  Legg meg til som venn, trykk på linken under headeren!

  Siden vi ble kastet ut av hotellet kl 12 på morgenen, og flyet vårt ikke gikk før halv 9 elns på kvelden, så brukte vi dagen på å vandre rundt i antageligvis den vakreste gata jeg har gått i. Ikke det at vi kjøpte noe da, baaaare merkebutikker der! Fant en stygg, kort, rosa kjole med paljetter på til nesten 20.000 norske kroner, drøyt. Koselig å gå i og masse stilig å se på! Flyturen hjem gikk utrolig fort, heldigvis slapp vi å kjøre helt hjem når vi ankom gardemoen. Kjente på hele meg at bare de nesten 2 timene til Fredrikstad var lenge nok!

  Har hatt noen utrolig dager i Paris, vil tilbake!

 • 26

  Som jeg har skrevet en del ganger nå så reiste vi altså direkte til Fredrikstad når vi annkom Norge! På en øy 10 min fra byen, i en hytte uten nett. Tirsdags morgen våknet jeg til tusen meldinger og ubesvarte anrop om at facebooken min hadde blitt hacket! Jeg ble selvfølgelig dødssur, og dette var da grunnen til at jeg ikke hadde kunnet logge meg inn via iphonen til mamma dagen før.

  Pluttselig midt ut på dagen, får jeg en melding fra Louise om hva som hadde skjedd med facebook OG bloggen min! Jeg ble helt vill og måtte ringe henne for å spørre hva som skjedde (jeg viste jo bare om face). Da fortalte hun at bloggen min hadde blitt slettet. Da klikket det for meg! Vet ikke helt hva som skjedde, men alt jeg tenkte var at nå var over 2 års arbeid borte.

  Facebooken fikk jeg fikset ganske fort. Personen som hadde hacket den hadde godtatt alle de vennene jeg ikke hadde godtatt der! Hvis dere skjønner. Som altså var godt over 100 stk. Har prøvd å slette de han godtok, men det er litt av en jobb. Han hadde også fjernet forholdet mellom meg og Sondre, så vi slo aldri opp og vi har ikke hatt noen pause eller lignende! Han skrev også en status; 'I'm horny'! Det var vel da folk skjønte at jeg ble hacket. Flere folk hadde sendt brev til han og sagt at han måtte logge ut av facebooken min ogsv, og spurte hvorfor han hadde valgt akkurat meg osv! Han hadde svart at han var en 23 år gammel mann fra utlandet en plass, han hadde valgt meg tilfeldig og han gjorde det bare for å vise Norge at hackere bare ble sterkere og sterkere, at de snart kom til å ta over  verden. 

  Så var det bloggen da, det jeg tenkte mest på var alle dere som ikke fikk vite på hva som skjedde med mindre dere er venn med meg på facebook, eller sendte brev der (som utrolig mange gjorde, skjønner jo at dere lurer). Kunne virkelig ikke skjønne at noen hadde hacket seg inn på kontoen min, og så slettet hele dritten! Trodde alt var borte for godt, og kunne ikke skjønne hvordan noen kunne hatt samvittighet til å gjøre det. Sendte mail til blogg, og det ble fikset etter 1 dag! FOR EN LETTELSE! Åh, trodde jeg måtte starte helt på nytt.

  Senere kommer det innlegg om den siste dagen i Paris, dagene i Fredrikstad og Norway Rock som jeg var på i går. Kommer mer info senere! Nå har jeg en MEGA, GEDIGEN, EKSTREMT STOR ryddejobb foran meg. Så hvis jeg skal rekke å poste et innlegg før i morgen, så burde jeg vel kanskje starte nå. Ha en fin dag videre, alle sammen!


  Ja, jeg rekker tunge til personen som hacket meg på face og personen som hacket meg på blogg!! (Så nei, jeg tror ikke det er samme)

  Så jeg hadde ikke noe med det som skjedde med bloggen! Jeg er bare utrolig glad for at jeg slapp å begynne helt på nytt! 

  Alle vennene mine på blogg har forresten blitt slettet, så legg meg til som venn med å trykke på linken under headeren! Må også si tusen takk for alle søte brev som har ramlet inn på face de dagene bloggen var nede! Dere er herlige alle sammen :)

 • 111

  Spør om hva dere vil, men dere burde selv vite hvor grensen går. Tror at dere alle vet hva som egner seg og hva som ikke gjør det. Hvis dere ikke vet det, tenk litt mer på akkurat det, kanskje det går opp for noen til slutt. Haha, nå virket jeg sykt sur! Jeg er ikke det altså, looooover.


  (Anbefaler dere alle å høre denne sangen, TALENT kalles det! Guttene er fra Lyngdal og jeg er stolt over å si at han ene er min lille 'rådne' venn.)

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget, kommentarene vil bli godkjent når jeg får sett dem!

 • 23
  Dette innlegget er forhåndskrevet. Når jeg publiserer dette er jeg sikkert utrolig stresset ,og vimser og styrer antageligvis som en gal. Vi reiser jo som sagt tilbake til Norge i kveld, kommer til å savne Paris noe SYKT! Fantastiske bygninger, fantastiske mennesker (med unntak av noen), fantastiske butikker, fantastiske gater OSV! Paris har og endelig fått meg til å innse hvor glad jeg er i historie, og hvor stor interesse jeg har for det! 

  Som jeg har sagt tidligere så stikker vi direkte til Fredrikstad når vi ankommer Norge, kommer ikke til å blogge når jeg er der. Så når jeg så fint gjorde klar dette innlegget, så gjorde jeg også klart et annet som Sondre skal publisere litt senere. Sånn at ikke bloggen ser så veeeldig tom ut i mine 3 neste bloggfrie dager, så starter jeg en SPØRSMÅLSRUNDE senere i dag. Weee, jeeej, wihuuuu, yesssss, hæliiiii! Hvis dere spør spørsmål i noen andre innlegg enn det som 'gjelder' under spm.runden, så vil de ikke bli besvart (av ulike grunner, som f.eks. oversikt). Jeg skal også faaaktisk svare på alle spørsmålene denne gangen, flink. Ellers må dere ha noen kjempe fine dager uten blogging fra min side, så snakkes vi igjen enten på onsdags kveld eller torsdags morgen!

  Har du vært i Paris?

 • 22 • 26
  Shorts/H&M Bluse/Zara Veske/Laura Di Maggio Solbriller/Ray-Ban
  Nå stikker vi snart bort på senteret en tur, så går vi for å spise. Må få pakket alt i kveld, så jeg slipper DET stresset i morgen. Begynner å tvile på om jeg får plass til alt... Typiiiiisk! Det får gå på et vis, var snakk om å kjøpe en koffert til. Nå må jeg stikke! Ha en fin kveld videre!

  Hva synes du?

 • 15
  Har solt oss litt i dag, skal i dusjen nå før jeg og Kaia stikker bort på senteret. Må pakke i kveld fordi vi reiser jo til Norge igjen i morgen, heldigvis på kvelden så vi får store deler av dagen til å bare vimse rundt.  Som sagt så stikker vi direkte til Fredrikstad og blir der til onsdag (tror jeg). Det blir braaaa! Ha en fin dag videre!

  Planer for dagen?

 • 21
  ?  Har hatt en veldig fin dag! Var fantastisk fint i Versailles, ble helt satt ut. Fant ut at Stine hadde sittet på bordet ved siden av oss (nederste bilde) og antagelig fått med seg alt det pinlige vi sa og gjorde. Haha, der og da oppførte vi oss som noen drittunger, det gjør vi altså ikke til vanlig... heh. Så Stine, hvis du leser dette; vi var ikke oss selv der og da! Haha, nå ble jeg ikke bare liiiiitt flau en gang. Nå sitter jeg å snakker med gutten min, han reiser til Tyrkia i morgen.. ja, han reiser når jeg kommer hjem. Lykkeeee! Ånei. Vi stikker forresten direkte til Fredrikstad når vi kommer til Norge, skal være på hytta til onkelen min i noen få dager. Blir koselig! God natt alle søte :)

  Hatt en bra dag?

 • 39
  Alt fra H&M 
  'Hvorfor tar du alltid bilder av rumpa di?' Haha, for ha så stor interesse for rumpa mi? Rett og slett fordi jeg får spørsmål om hvordan ting ser ut bakfra og. Skjønner ike hva problemet er jeg, noen henger seg altfor mye opp i hva andre gjør. Ellers stikker vi snart til Versailles, gleeeeeeder meeeeeeeeeeeg!

  Tycks?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde