Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

22 

Og en ikke fullt så bra dag ..

Stikker og tar meg en joggetur. Hadet.

-Hanne

 • 6


  Hei igjen. Så at det en deel som allerede har meldt seg på konkurransen, det er jo bra! Blir nok Martine som kårer vinneren da hun kommer hjem en gang. Har hørt noen rykter om at hun skal hoppe av bussen i Kr.sand by på vei hjem fra Norway cup på lørdag. Vet egentlig ikke helt hvor lenge jeg skal underholde dere, men det finner jeg nok snart ut av.

  Ellers har jeg ikke gjort så mye fornuftig i dag. Liten bytur med Jenny og søstra, kjapp tur innom salongen og vasket, og spiste nettopp ei pølse i lumpe hvis det interesserer  dere XPPp. Hehe, neida. Hadde egentlig tenkt å ta meg en aldri så liten joggetur men så ble det full storm ute når jeg endelig kom meg hjem fra jobb. Tar heller en liten tur senere eller noe sånt. Det var det jeg hadde å komme med. Slenger med et dårlige iPhone bilde siden jeg glemte minnebrikka da jeg liksom skulle være så flink å ta ordentlige bilder. Kyss, klapp og klem.
 • 16

   Som dere sikkert har fått med dere så har Martine reist på Norway Cup. (Hvis dere ikke visste det, så vet dere det i hvertfall nå.) Dermed har jeg fått æren av å passe på bluggen mens hun er vekke. LYKKERUUS xPP. Neida, jodaa. 

  Må innrømme at det er litt skummelt å ta over en blogg med såpass mange lesere for en uke. Prestasjonsangst til tusen. Såå, ikke hat meg hvis bloggen hennes suger mens hun er vekke. Skal prøve så godt jeg kan, lover! Skal også prøve og blogge litt mer seriøst. Sist gang jeg ¨gjesteblogget¨ fikk jeg litt kjeft fordi at jeg var litt vel useriøs. Sarry. 

  Ellers så har jeg postet det fantastiske konkurranse innlegget for Martine, så nå er det bare å hive seg på! Det var egentlig det jeg hadde å med dele. Har vært på jobb i hele dag såee, ja. Hvis dere har noen spørsmål så er det bare å stille dem her så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Blir en spørsmålsrunde om Martine utover uka som JEG svarer på. 

  kooz og kleemz Hanne


  Instagram: hannehuseb
 • 494

  AVSLUTTET!
  Da setter jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Californiahair.no! Hadde egentlig planer om å komme med et eget innlegg om extensionsene før konkurransen kom, men har ikke hatt tid! Kan si litt kort at jeg er verdens dårligste til å ta vare på extensions, så jeg trenger noe som holder bra. Noe dette håret gjør! Favoritt til nå! Har blant annet prøvd hår fra luxushair tidligere. Jeg bruker fargen #613 Lys blond! De er veldig flinke til å hjelpe deg med å finne rett farge til håret ditt! Har 2 pakker med 50 cm, men har ikke bruk for alle clipsene. Hvis du vil ha tykt hår anbefaler jeg å kjøpe 2, selv om det nok går greit med en!

  Tekst fra forsiden til Californiahair: Et komplett sett som gir deg lengre og fyldigere hår på 5 minutter! Vårt løshår er 100% ekte menneskehår av høyeste kvalitet. Vi benytter oss av indisk hår, da det er kjent for sin sterke struktur og silkemyke utseende. Vi garanterer derfor et vakkert og glansfullt hår med lang levetid. Vi bruker de fremste leverandørene på markedet, for å sikre deg høy kvalitet til lavest mulig pris! Les mer om hvor håret kommer fra HER!


  Bilde fra forsiden til Californiahair sin nettside

  Denne ganga blir det 2 vinnere! En vinner et sett på 50 cm og en annen et på 65 cm! For å være med i konkurransen må du:
  - Like siden til Californiahair på facebook HER! (dette blir sjekket)
  - Skrive hvilken lengde du vil ha (annen info tar jeg på mail med vinneren) og e-mail adressen din i kommentarfeltet

   Lykke til :) Vinnerne trekkes i løpet av uka!

 • 21

  Gikk på jobb kl 8 og var ikke hjemme før kl 17. Sovna på sofaen 15 min etter at jeg kom hjem og våkna igjen for noen minutter siden. Evig lang og slitsom dag på jobb, sov heller ikke noe i natt. Nå må jeg prøve å få lastet ned noe musikk på mobilen. Skal ta tog i 7 tiden i morgen tidlig til Oslo. Siden ingen kan hente meg på Oslo S når jeg ankommer der, så må jeg finne en buss, ta buss til Ekebergsletta og spille kamp kort tid etter at jeg har kommet meg bort der. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg så kjempe mye. Nå må jeg også pakke ferdig, vaske noen greier, dusje og forhåndsskrive noen innlegg som Hanne kan poste! Siden jeg ikke har fått tatt noen bilder i forveien, så blir det nok litt mer Hanne enn meg den neste uka. Ta det med ro, hun er dritpen og har fet klesstil. Kommer som sagt en konkurranse og spørsmålsrunde i løpet av uka.


  Vet ikke hvor jakka er fra

  Vil dere at jeg skal svare på spørsmålsrunden, eller skal jeg Hanne gjøre det?

 • 65
  Fra Monki

  Info dere egentlig driter i: Kom nettopp hjem, har vært på jobb i 5 timer. Skal ut å jogge en tur nå! Stikker en tur til byen senere og skal sitte barnevakt i kveld. 

  Ha en fin dag:)

 • 19
  Vet ikke hvor dongerijakka er fra.

  I dag var jeg på jobb i ca 9 timer. Kjenner det virkelig på kroppen nå! Etter en uke med festivalforberedelser og lite søvn, rett på en uke med lange arbeidsdager og like lite søvn. Har også stresset en del med å få byttet vakt på lørdag, noe jeg ikke fikk til. Så må reise til Oslo på søndag med tog, istedefor på lørdag med bussen med de andre. Litt kjipt, men må man, så må man. Har ikke fått trent ordentlig på år og dag, så kondis har jeg vertfall ikke. Den uka på Norway cup kommer til å bli interessant! Tenkte jeg skulle ut å springe litt. Trenger en luftetur. Ha en fin kveld :) Vet forresten ikke hvordan jeg skal gjøre det med blogging når jeg er på NC. Skal forhåndskrive noen innlegg og be Hanne poste dem tenker jeg. Kommer blant annet en fin konkurranse, og tenkte å ha en spørsmålsrunde eller noe lignende. Har en onkel som bor på Ekeberg da, så kan være jeg kan ta med data og stikke innom dem et par ganger og oppdatere? Ellers har jeg jo mobilen.. Jaja, vi ser.

 • 24

  Vår nyyyydelige nye lille pusekatt, Kåre! Jo, det er faktisk det perfekte kattenavnet. Se så kjekk han er. Verdens fineste og snilleste og tøffeste og kuleste. Han digger Honningbarna og kattemat. 

  HERREGUD TROR FAKTISK AT VI NETTOPP FANT UT AT KÅRE ER EN JENTE!!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 • 26  Fikk ikke tatt bilde av alle bandene, men er ganske fornøyd med de jeg tok. 

  Bandene som spilte på festivalen i år: Kaizers Orchestra, El doom & the born electric, Honningbarna, Jonas Alaska, Royal Republic (S), The Real Mckenzies (CAN), Cables, Moron Police, Abode, Bloodcargo/Rift, Casa Murilo/Bård Watn, Eltervaag, Jagged Vision, Manishta, Nekromantheon, Porterville, You and me Alfred

  Anbefaler dere alle å se videoen under, er fra når Kaizers spilte Hjerteknuser! Så fantastisk! Fin fin film. Takk til personen som filmte og la den ut! Virkelig bra!


  2012 ble rekordår for antall folk i parken! De mange timene med forberedelser og hardt arbeid gjorde sitt, og alle som har vært med å bidratt kan si seg fornøyde med årets resultater! Jeg har ikke akkurat vært så veldig aktiv på bloggfronten i det siste, det er fordi jeg har vært oppe på festivalområdet fra kl 10 om morgenen til sent på kveld. Har vært mer på Rema 1000 den siste uken enn det jeg har vært hele livet, haha. Jobba bak i cateringa (backstage) under hele festivalen, var helt greit. Så vi måtte handle inn all drikke og mat som sto på rideren til alle bandene. Kaizers hadde mest, for å si det sånn, heheh. 

  Kunne vel ha skrevet kjempe mye om festivalen, men kommer ikke på mer siden Hanne står og henger over meg. Vi skal ut og jogge, har allerede drøya det en god stund. Skal jobbe hver dag hele denne uka, også reiser jeg jo til Oslo for å være med på Norway cup neste uke. Går mer inn på dette senere. Jeg er vertfall tilbake igjen! Litt lite motivert og lite inspirert, men det kommer seg nok! 

 • 20  Et av bandene som spilte i Hvelvet i går! Nå må jeg skifte og springe ned på Kameleonen, tre band skal spille i kveld. Blir braaa!

  Planer for kvelden?

 • 182

  Trenger noen nye blogger å lese, har en del jeg klikker innom daglig allerede, men alltid spennende med noe nytt! Gjerne en blogg med mye bilder, antrekk osv. Bare skriv ned en eller flere blogger du virkelig liker og mener er inspirerende! Kommer til å lage innlegg om dem, hvis jeg finner noen blogger jeg liker. Så kjør på!

  Er bare hjemme en tur for å sende noen bilder fra gårsdagens konsert til lokalavisen her, kunne liksågodt bare blogge i samme slengen. Kommer nok til å legge ut noen av dem her! I kveld er det konsert igjen, så blir en ganske opptatt dag dette og! Til tross for kjempe fint vær i går, så bøtter det ned i dag. Heldigvis har de meldt fint vær både i morgen og på lørdag. Håper værmeldingene holder det de lover (lite sannsynlig, men krysser fingrene). Nå må jeg springe. Ha en fin dag :)

 • 24


  Har vært så utrolig trøtt i dag! Har vekkerklokka på 9 og er drittrøtt, våkner av meg selv kl 9 og er lys våken. Hva er greia? Teit. Går rundt hele tiden og prøver å finne smutthull i tett program og potensielle soveplasser. I fjor under forberedelsesuka til Fjellparken sovna jeg på en benk i 2 timer, mens alle andre gikk rundt meg og jobba. Skulle bare hvile i 5 min! Var litt kleint.Får ikke slappet spesielt av heller, stikker ned på Hvelvet om ikke så kjempe lenge. Nå må jeg brette noen klær og så skal jeg spise middag (ferdigpizza, igjen). Vet ikke hvor noen av klærne på bildene over er fra, så det er ikke vits å spørre! Ha en fin kveld :)

 • 11  Er egentlig bare hjemme for å skifte fordi det var så utrooolig varmt ute, men har klart å drøye det liiiitt lenge nå. Må vaske noen klær og rydde litt og, resten av familien kommer hjem i kveld etter å ha latt meg være alene siden fredag! I kveld arrangerer Rockeklubben konsert på Hvelvet, så der skal jeg tilbringe kvelden min! Blir braaa. Ha en fin dag!

  Planer for dagen?

 • 20

  Drar opp i Fjellparken kl 10 hver morgen denne uka, og er der vanligvis til 5-6 tiden. Etter det er jeg både sliten, trøtt og lite lyst å stille meg bak kameraet eller sette meg ned med dataen. Går også bare med hestehale og helt normale klær. Noe som gjør det hele enda mindre interessant. Var nettopp nede og handlet middag. Det ble ferdigpizza, igjen. Nå får jeg snart besøk av en kompis, vi skal spise og så gå ned for å treffe resten av folka som jobber på festivalen! Blir kooos.

  Elsker årets design! Dette var egentlig en t-skjorte. Siden vi ikke har topper, må man lage dem selv! Helt greit egentlig, så får man bestemme selv hvordan man vil ha den. Jeg klipper i ALLE klærne mine uansett. Har snart ikke et eneste klesplagg jeg ikke har klippet i. Til og med buksene klipper jeg i.. Jeg ser så utrooolig lav ut hvis buksene er lange i bunnen, så da klipper og syr jeg dem kortere! Har kanskje 2 t-skjorter igjen, har klippet om alle de andre. Har klippet i mange hettejakker, bluser, skjorter osv og. Deilig å kunne forandre på plagg du kanskje har gått lei av! Praktisk og enkelt.

  Noen planer for kvelden?

 • 18

  En kompis med kjempe talent! Fortjener virkelig mer oppmerksomhet. Søk opp navnet hans på youtube og sjekk ut de andre videoene hans og!

  Eks: Justin Bieber cover HER, Maroon 5 cover HER.

 • 24


  Dongerijakke Vet ikke Solbriller H&M
  Til helga er det Fjellparkfestivalen her i byen, siden jeg er med å jobber der så har jeg vært oppe i parken i hele dag og jobbet! Blir utrolig bra, gleder meg masse! Skal skrive et eget innlegg om festivalen i løpet av uka! Nå skal jeg ut og jogge en tur med Hanne! Ha en fin kveld :)

 • 36


  Kristiansand var gøy. Følte meg dritspesiell når jeg ikke bare sto på gjesteliste, MEN fikk backstagepass. Skryter om dette til alle venner og bekjente. Måtte plutselig på jobb på fredag. Etter å ha sovet 2 timer den natta (kom sent hjem fra Kristiansand), ble jeg vekket drittidlig fordi ''alle var syke'' og de manglet en person på jobb. Trøtt som jeg var hoppet jeg ut av senga, stappa mascaran INN i øynet, tok på genseren feil vei og gikk ned på jobb. Sovna da jeg kom hjem, fikk besøk og glemte helt bort alt som heter blogg. I går fikk jeg besøk av en Q-kjendis (hahahhaa kødda, B). Vi gjorde ikke mye. Fanget frittgående snegler i hagen osv. I dag har jeg drukket en latte og spist kinamat. Nå skal jeg se på film med mine fine jenter. Vi skal spise godteri og pizza. Tok egentlig noen andre bilder av meg selv i dag, men skal spare dere for det synet. Kommer ikke til å gå inn på dette innlegget. Noen gang. Øynet mitt på bildet freaker meg helt ut. Wæ.

  HA EN FINFINFIN KVELD:)

 • 38
  Virkelig ikke min dag i dag, haha.. Måtte bare ta noen bilder kjapt, skal til byen med Jenny om noen få strakser! Litt senere kjører jeg til Kristiansand med fineste Hanne, vi skal på Odderøya! Noen andre som skal dit? Nå må jeg springe og fikse meg litt. Vi får ikke kjørt bort tidligere pga Hanne er på jobb til kl 4, går nok greeeit. Tenkte jeg skulle være kul og vise fingeren på et bilde, men siden jeg har blitt snill så sensurerte jeg. Flink. Ha en fin dag :)

 • 43

  Verdens beste, Erle  Jenta som virkelig får frem det beste i meg.

 • 96 • 24

  Er altfor dårlig på å takke.. Dere er virkelig flotte! Tusen takk for så mye positiv tilbakemelding i det siste! Har fått en del mail som jeg ikke har fått svart på, men hvis dere som har sendt leser dette; skal svare så fort som mulig :) 

 • 36

  Kom meg ikke ut av senga før klokka ble rundt 4 i dag. Spiste middag og gikk ut for å øvelseskjøre etter det. Jeg er så SINNSYKT god til å kjøre bil!! Blir helt sjokkert over meg selv. Hahaha! Kødda bare altså. Neida, gjorde ikke det. Jeg er faktisk litt god da. Gikk på Pizza Inn med jentene rett etter at vi hadde kommet hjem fra kjøreturen. Tok noen bilder, men de ble så dårlige at jeg ikke vil legge de ut, haha. Nå sitter vi og ser på film. Hvis ikke de andre trekker seg, så skal vi på sykkeltur etterp! Mitt på natta. Kan bli interessant! Nå må jeg følge med litt på filmen her før de andre begynner å klage. Ha en fin kveldI  Min fantastisk fine lillesøster, Erle! Det er ikke rart hun alltid får det som hun vil.. Englebarnet. Bildet tok jeg i fjor sommer, tror jeg!

 • 64


  Blazer Zara Topp Gina Tricot Skjørt Cubus Sko Vet ikke
  Inga og søstra hennes gikk for ikke så lenge siden. Skal snart på jobb og trene styrke etterpå. Hadde en bra springeøkt i dag morres, så skal bli deilig å trene litt armer og mage i kveld! Det er forresten mye gøyere for meg å blogge hvis dere kommenterer mer! Det går litt opp og ned, noen ganger er dere kjempe flinke og andre ganger virker det ikke som om at dere har sett innlegget en gang. Blir bare mer motivert og gladere hvis jeg får respons på det jeg legger ut. Uavhengig om det er et outfitinnlegg eller en lang tekst :)

 • 14
  Det var egentlig helt greit vær ute i dag, så vi tok en tur til byen. Plutselig begynner det selvfølgelig å pøøøse ned og det har omtrent ikke vært stopp siden det startet! Irriterende. Mamma og pappa er i Kristiansand, så vi måtte lage middag selv. Det ble blomkålsuppe som minnet mer om babygrøt eller noe. Smakte like godt da, he he.

  Tuusen takk for god respons på forrige innlegg. Dere er herlige :)

 • 113

  Har lenge planlagt å skrive et slikt innlegg, men hver gang jeg har prøvd så har alt blitt helt feil. Denne ganga er jeg ikke helt fornøyd, men måtte bare få det ut for min egen del. Sikkert et dårlig innlegg i deres øyne, men det får så være. Før dere leser, så må jeg bare understreke at bilder lyver. Har sagt det før, og sier det igjen. En litt annen vinkel og man ser plutselig superskinny ut, wihu. I mine øyne ser jeg helt annerledes ut på bilder enn i virkeligheten! Det som fikk meg til å ville skrive dette innlegget nå var fordi jeg fikk denne kommentaren: '' Du spiser myeeeee! Sjokkert over at du ikke er feit..... '' på bloggen i dag! 

  Er det noe jeg er kjent for å gjøre for venneflokken og for folk ellers, så er det å spise. Jeg er en av dem som ikke blir mett med mindre jeg spiser så mye at jeg blir kvalm. Er vanligvis sulten 15 min etter at jeg har spist et måltid. Før pleide vi å tulle masse med dette, og folk kunne ikke fatte at jeg spiser så mye som jeg gjør. Vi har matbutikk rett ved skolen jeg går på, som fører til at jeg bruker opp til 100 kr til dagen på mat der. Og jeg som pleide å lure på hvor alle pengene mine ble av? Dette begynner jeg faktisk å se på som et problem. Spesielt når jeg har lange, travle dager som fører til at jeg ikke får trent i tillegg. Som noen av dere kanskje har fått med dere, så liker jeg ikke salat og er heller ikke den som spiser grønnsaker med mindre jeg må. Så de fleste mellom-måltidene mine blir oftest sjokolade eller chips. Det går ikke en eneste dag uten at jeg propper i meg i overkant mye drittmat. Med tanke på at jeg proppet i meg over 20 cheesburgere på McDonalds i løpet av Hove-uka, så er jeg glad jeg bor i en såpass liten by at vi ikke har det her! 

  Jeg er del av en venninnegjeng der alle er altfor flinke til å spise sunt og holde seg unna alt slags dritt. Så alltid like komiskt ut hver gang vi kom opp fra butikken i matfri og jeg gikk der med sjokoladeboller, sjokolade og brus og venninne mine med salat. I tillegg til at de er sunne, så er de også eierene av helt utrolig fine kropper alle sammen! Ikke misforstå - jeg har former og er fornøyd med det, men har jo selvfølgelig dager der jeg føler meg feit og ekkel og bare vil ha på joggebukse og hettegenser for å skjule mest mulig. Som alle andre jenter så har også jeg og min venninnegjeng komplekser og ting vi gjerne skulle ha endret på når det kommer til kropp. Kan erlig si at jeg fikk direkte vondt inni meg og fikk nesten lyst å begynne å grine forrige gang jeg stod ved siden av venninna mi og hun klagde på lårene sine - som er halvparten så store som mine.  Jeg vil egentlig ikke blande mine dårlige spisevaner med mitt syn på egen kropp, men hvordan kan jeg unngå det? Jeg ser jo at den blir påvirket på en negativ måte. Selv om jeg tenker mer på helsa mi, enn om jeg får litt ekstra fett på kroppen. Hadde det vært salat jeg proppa i meg hver gang jeg ble sulten, så hadde det jo vært greit, men når det bare går i sjokolade eller chips - så blir det raskt noe annet. For å gi dere et bilde på hvordan en matdag i mitt liv kan se ut, så kan jeg skrive ned alt jeg spiste en dag i forrige uke (''husker'' alt, fordi jeg skrev det ned til en venninne. Som sagt fordi vi pleier å tulle med det). Startet dagen med å spise 4 skiver, etterfulgt av en halv vannmelon. Gikk til byen en tur og kjøpte 3 sandwichis og smash, da jeg kom hjem spiste jeg 3 pannekaker og en pose chips, litt etter det proppa jeg i meg 4 skiver. En eller annen gang i mellom disse ''mellom-måltidene'' hadde jeg pizza til middag. I mitt og mange andres hoder så er ikke dette lite, selv om noen av dere kanskje klarer å få hjernene deres til å tro at det er det. Som sagt bare et eksempel fordi det var den eneste dagen jeg faktisk hadde greie på hva jeg hadde spist. 

  Disse dårlige vanene og dårlige treningsperiodene startet på høst-tid i fjor. Noen som husker den perioden jeg blogget mye om trening? Savner pågangsmotet mitt og viljen jeg hadde til å spise sunt og ha en sunn og veltrent kropp. Jeg ELSKER muskler! Jeg har alltid hatt muskuløse bein og har egentlig vært veldig fornøyd med å ha disse såkalte ''fotballbeinene''. En periode i 9 klasse begynte et par gutter i klassen å tulle med at jeg hadde mannebein. Da begynte jeg å mislike dem, og sluttet å trene lår og legger så mye som før. Helt til jeg innså at jeg likte musklene mine sånn som de var. Jeg har alltid trent masse! Ser jo hvor mye kroppen min har endret seg det siste året, og jeg liker det ikke kjempe godt. Jeg liker å trene, fordi da får jeg tid til meg selv. Det er bare da jeg klarer å tenke klart, og i det hele tatt gidder å tenke ordentlig over ting. En pause fra livet, egentlig! 

  Hvis noen av dere nå tror jeg ser på meg selv om feit, så er det altså feil. Jeg er stolt av å ha former og muskler! Jeg skulle bare ønske at jeg ikke hadde latt disse dårlige matvanene gå så langt at det ødelegger for innsatsviljen min, og magemusklene som brått ikke er synlige lengre. Jeg prøver å ikke proppe i meg så mye mat som jeg gjør, og jeg prøver å spise sunnere. For foreldrene mine minner jeg vel litt om en 5 år gammel drittunge som ikke vil spise grønnsakene sine. Skal prøve å teste ut litt mer fremover, selv om jeg mener at salat og grønnsaker ødelegger maten, og er skapt for at kaniner og ikke mennesker. Selv om jeg startet denne søndagen med å proppe i meg sjokolade og kjeksen Dots, så har jeg ikke spist så mye dritt som jeg pleier. Noe som er bra, mener jeg da selv!

  Hadde vært veldig typisk meg å sperre dette innlegget for kommentarer, men skal la det stå åpent. 

  Hvis noen har noen tips til hvordan jeg kan endre på dette, så vil jeg gjerne lese! 

 • 17
  Sandwich isen er helt klart en ny favoritt! Kan ikke telle på fingrene hvor mange jeg har hatt de siste dagene, haha. Siden jeg er på avvenning fra smash, blir vel denne isen nestemann ut.. Uheldigvis er den liten og forsvinner altfor fort. Derfor kjøper jeg ofte 2-3 om gangen. Har lov - siden det er sommer! Har bare sovet leenge og slappet av i sola til nå. Skal trene og spille litt fotball med Kaia senere i dag! Til dere som lurer; ja, jeg skal på Norway Cup! Ikke med mitt eget lag, men med Kaia sitt. De spurte om jeg ville være med, og jeg sa ja! Ha en fin dag :)

 • 35


  Våkna opp med denne capsen den ene morgenen på Hove. Noen som savner den? Haha. Caps er ikke helt min greie, men denne var jo litt kul da. Har ikke fått gjort så veldig mye denne lørdagen. Hadde egentlig planer om å gå til byen en tur, mne det ble det ikke noe av. Blir nok en rolig kveld med jentene. Kan ikke beskrive hvor utrolig mye jeg fikk lyst på sjokolade nå, heldigvis tror jeg vi har smash nede! Ha en fin dag alle sammen :)

 • 18
 • 30


  Fin bytur med Inga. I kveld skal vi sitte barnevakt, blir kooos! 

 • 17

  Sun


  Solbriller og skjorte Cubus Shorts Hjemmelaget
  På fine sommerdager er faktisk Flekkefjord er ganske fin by, det må jeg innrømme. Proppfull av turister. Flertallet er tyskere og rogalendinger. Ligge på brygga til Hanne og sole oss eller grille, ta båten rett ned elva og kjøpe is. Gå på café. Når været ikke tillater dette har jeg egentlig ingen kommentar om hvordan det er å bo i en såpass liten by som Flekkefjord. Enda. Orker ikke.

  Våkna nettopp, og skal nå fikse meg for å gå til byen med Inga som snart kommer ned her! Enten så drømte jeg at jobben ringte å spurte om jeg kunne jobbe i dag, eller så skjedde det. Hvis de gjorde det så fant de noen andre siden de ikke ringte opp igjen. Håper jeg. Det er litt overskyet ute i dag, men veeldig varmt. Satser på at dagen blir braa! Ha en fin dag :) 

 • 26 • 23
  Bluse Cubus Topp og skjørt Gina Tricot Solbriller og Sko H&M
  Hatt en kjempe fin bytur med jentene i dag. Skjørtet og toppen sine farger er egentlig mye mer knæsj enn på bildene, så fikk en del blikk. Det er jo ikke så normalt å skille seg ut her i Flekkefjord, hehe. Fikk nytt extensions i posten i dag fra California Hair , utroolig fornøyd med det! Kommer innlegg etter at jeg har brukt det en stund. Nå må jeg kjappe meg, skal på Istid 4 med jentene. Hahah! Koseliig.

  Ha en fin dag videre :)

 • 21
  Elsker det nye armbåndet mitt fra Blingme.no, har hatt lyst på et slikt lenge! Utrolig kult. Du finner armbåndet HER! For mange andre fine armbånd og div. smykker besøk Blingme.no HER!
  //Sponset

  Har brukt hele dagen på å vaske og rydde i hele huset. Det har regna i hele dag, men nå ser det faktisk ut som at sola titter frem! Passer bra at jeg valgte å vaske i dag da. Sitter egentlig i treningstøy på vei ut døra for å jogge en tur, men det skulle visst bli vanskeligere enn jeg hadde trodd. Først døde ipoden min, som har vært min trofaste venn i 4 år nå. Hvil i fred, kjære. Så tenkte jeg at jeg til tross for at den er proppfull av bare dårlig musikk, så skulle jeg låne mamma sin, selvfølgelig var den tom for strøm. Den har nå ladet i snart 1 time, jeg har blitt helt oppslukt i Viking-Brann kampen, og kom plutselig på at jeg kanskje burde blogge litt og. Nå frister det ikke så veeldig å jogge lengre, så vurderer å bare droppe det. Bra Martine! Må få gang på treninga igjen snart. Skjerpings Egeland. 

  Ha en fin kveld!

 • 20

  Det har ikke gått tog fra Flekkefjord på mange år. Så nei; jeg er ikke i fare når jeg tar bilder på togskinnene her. Koselig at dere bryr dere da! Ganske greit egentlig, fordi jeg liker å ta bilder der nede. Skal prøve å variere blogginga litt fremover, selv om jeg liker bloggen min slik den er. Eneste negative er at jeg ikke gidder å blogge hvis jeg ikke føler jeg har noen ok bilder å poste. Suger litt. Har noen innlegg på lager som jeg er litt usikker på om jeg skal skrive eller ikke. Har også en del ideer til bilder som jeg håper jeg snart kan få ordnet. Kjedelig at været er så dårlig for tiden! Nå skal jeg bare slappe av med mine fine jenter. Ha en bra kveld! 

  LOUISE! Vi blir lei oss når du ikke klarer å komme deg til byen. Vi forventer å se deg her i morgen, vennen! Miss u. Trykk på navnet hennes, gå inn på bloggen og legg igjen en søt kommentar. 

 • 18 • 16

  Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av hos Jenny. Er helt utkjørt etter Hove, så sover heeele tiden og leeenge. Veldig deilig, men går jo glipp av hele dagen. Nesten godt at det ikke er såå fint vær ute, hvis jeg har planer om å tilbringe så store deler av dagen inne. Vi har bare vært en tur i byen og slappet av her. Fikk henne endelig med på bilder igjen, uheldigvis ble hun bare fornøyd med ett. Seff det jeg hadde duckface på. Har planer om å kutte ned på trutisen. Nei, jeg er jo ikke spes seriøs, men hallååå. Duckface er jo litt kult da. Litt. Jeg kler det. Bombastabooaamm.

     Æææ, har helt glemt tiden. Skal ned på jobb en tur nuuu! Frista noe helt ekstremt lite, så dropper trening etterpå. Ha en fin kveld alle sammen :)

 • 30
  Stjålet fra Hanne sin instagramprofil (hannehuseb)


  Stjålet fra Hanne sin instagramprofil (hannehuseb) 


  Stjålet fra Hanne sin instagramprofil (hannehuseb) 


  Stjålet fra Hanne sin instagramprofil (hannehuseb) 


  Stjålet fra Inga sin instagramprofil (ingaradic)


  Stjålet fra Sofie sin instagramprofil (sofieat)  Noen Iphonebilder og noen tatt med digitalkamera. De jeg ikke har tatt selv har jeg skrevet under hvor er fra! Så flink som jeg er så er jeg en av dem som alltid glemmer å ta bilder når det faktisk skjer noe, så ble mange dårlige. Hadde vertfall en helt utrolig bra uke! Vi dro hjem på fredagen, så fikk ikke med oss Skrillex. Gjorde meg egentlig ingenting. Fikk med meg alt jeg ville se, så jeg er fornøyd! Teltet vårt ble herpa som faen og regnet natt til fredag gjorde det jo ikke akkurat bedre, hele campen vår så heelt forferdelig ut, haha! Angra litt på at vi dro hjem en dag før, jeg hadde ingen problemer med bløtt tøy eller noe, eneste jeg mangla var et telt, noe som ikke hadde blitt så vanskelig å fikse. På en annen side var jeg heeelt kjørt, utrolig trøtt og så helt jævlig ut. Så var veldig godt å komme seg hjem, ta en eviglang dusj og sove leeenge og godt i en myk seng!

  Utrooolig koselig at så mange kom bort å hilste på, ble faktisk litt sjokkert over hvor mange det faktisk var som kjente meg igjen! Til tross for at jeg gikk med hette (bad hairweek) og solbriller (bad faceweek) omtrent hele uka, haha. Veldig koselig at noen ville ta bilde og! Dere er så hyggelige alle sammen, blir så glaaad :) Fikk også endelig truffet både Sophie Elise, Anna, Caroline Maria, Halvor osv. GJETT OM JEG BLE STARSTRUCK A!!! Fikk til min litt større skuffelse ikke tilbragt så mye tid sammen med Sophie som jeg ville, var i full hast bort på festivalområdet for å se DevilDriver da hun ropte på meg fra sidelinja  på fotballbanen! Fikk snakka litt mer med Anna og Caroline Maria, kjempe hyggelige jenter begge to! Ville ta de med hjem alle sammen. Krysser fingrene for at jeg får truffet dem igjen ved en annen anledning! Slutter av her før mitt lille fjortisutbrudd tar heeeelt av...

  Alt i alt en suuuper opplevelse! Har levd på cheesburgere på McDonalds hele uka. De der er faaarlig billige for fattige meg! Fikk hilst på og ble kjent med mange koselige folk. Uheldigvis gikk jeg tom for penger på mobilen ganske raskt, så var en del planlagte møter som det ikke ble noe av dessverre. Får ta det igjen senere! Skal absolutt tilbake neste år! Da blir jeg jo til og med 18 år dagen før! Wihhuuuuuuuu.

  Var du på Hove i år? DID U HAVE FUUUUN?
   

 • 22


  Sko H&M Bukse Gina Tricot Skinnjakke Carlings
  Har vært en tur på cafe med fine jenter og en tur på Pizza Inn etterpå. Siterer Jenny når vi var på vei bort til pizzarestauranten: ''Håper de har pizza da!!'' Ellers har jeg bare slappet av. Holder på med å lage innlegget om Hove nå, ikke så mange bilder da, men drit i. Skal prøve å få stjelt noen fra venner! Ha en fin kveld :)

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde