Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

28Jeg har vel aldri klart å kjøre den sukkersøte stilen helt ut. Så vet egentlig ikke helt hva som fikk meg til å kjøpe denne blomsterkransen på Hove. Fant et lite håp til denne kransen som lå på rommet og støvet ned da jeg fant In Flames t-skjorta mi og derretter klippet et par gamle, stramme, svarte bukser om til shorts. Nå kan til og med jeg ha blomster i håret! Kommer nok et bedre bilde av hele meg på instagram i løpet av kvelden (følg meg: martineegeland)! Skal snart ned til byen, bryggefest der i kveld, og mamma skal blant annet synge! Ha en fin kveld :)

 • 18


  Kjole Motelrocks.com HER Sko Dr.Martens Solbriller H&M

  Ah, liker denne kjolen så godt. Den er litt kort da, så for å ikke vise rumpa mi til halve verden så har jeg shorts under. De har den i fire(?) forskjellige farger, og jeg sikler som en gal på den gule! Snubla meg ut av senga i dag morres, småløp som en flodhest ned til jobb. Kom frem og var dødsvarm og trøtt. Kødder nesten ikke når jeg sier at det er 50 grader nede i bakeriet, for det kan ikke være langt ifra. Herregud for en badstue når alle ovnene står på. Springer rundt med en halvspist skolekjeks i kjeften mens jeg stabler brød og smører horn. Nå virker det nesten som at jeg skal fortelle veldig detaljert om hele min interessante dag på jobb, og det kunne jeg sikkert funnet på å gjøre og. Skriver uten å følge med på hva som kommer ned. Skal gi meg mens leken enda er god. Ha en fin dag videre! :)

 • 11


  Skjørt og veske Gina Tricot Sko Converse Solbriller H&M Topp Cubus

  Gikk til byen med Jenny, Malene og Thea etter jobb, og har egentlig bare vimset rundt der til nå. Skal snart ned å trene med Jenny, og ellers bare slappe av resten av dagen. Ha en fin  kveld!:)

 • 18

  En ''guttegenser'' (det finnes ikke noe som ''bare'' er for gutter og ''bare'' for jenter) i en altfor stor størrelse som ser dritkul ut som ''kjole'' med fargerike converse til. Blir en del enkle antrekk på meg i sommer, og dette er vel en av dem som har blitt brukt mest til nå. Genseren er fra Junkyard.no, og direktelink finner du HER! Jeg har den i størrelse XXL. Som selvfølgelig er den størrelsen jeg bruker til vanlig. Som jeg har sagt tidligere så hater jeg over alt på jord å bli tatt bilder av når andre folk ser på. Siden vi var på en strand, og det er hundre grader ute, så var vi utrolig nok ikke de eneste der. Som vil si at vi stakk bak et hjørne for å ta bilder. Det var ikke så fint der, så vi bestemte oss for å stå på kanten. Det vi ikke tenkte på at med å stille oss der, var at plutselig hele stranda fikk se vår lille photoshoot. Jeg ville grine, men vi gjennomførte. Jeg er stolt. Conversene er falske og kjøpt i Tyrkia. Planen var å dele dem med Erle (lillesøsteren min), men hun fant ut at hun ville skrive på dem. Så nå går jeg rundt med navnet på alle kjærestene og alle vennene hun noen gang har hatt skrevet ned på høyrefoten. + et hjerte. Er det ikke bare herlig.

 • 9  Koselig på Grønnes med jentene og lillesøsteren min etter en slitsom dag på jobb. Skal jobbe hver dag denne uka. Planen var egentlig å stikke til Thomas på fredag, for så å gå på Måkeskrik i Kristiansand på lørdagen for å se Kvelertak, men siden jeg må jobbe på lørdag så blir det liiitt surr. Veldig kjipt, hadde gledet meg til å gå på konsert med dem igjen! Blir uansett godt å se gutten min igjen, trenger en pause fra jobb og alt. Er så heldig å bare ha 0800-1330 jobbvakter denne uka, så da blir det bilder og blogging! For NÅ har jeg faktisk dårlig samvittighet. ''Martine bloggeren'' du liksom. Nettopp spist pizza, skal bare rydde og slappe av før jeg skal jogge en tur med Jenny senere! Ha en fin kveld :)

 • 186

  AVSLUTTET!

  Siden jeg er så opptatt for tiden, så tenkte jeg at det hadde vært greit å sette igang en konkurranse! Denne gangen i samarbeid med Californiahair.no! Har hatt konkurranser i samarbeid med dem før, og det har gått helt plettfritt! Har brukt extensions fra dem i ca et halvt år nå, og er suuuperfornøyd. Beste jeg har prøvd til nå, og jeg har vært innom en del! Kommer snart et nytt innlegg om extensions, i og med at jeg har gjort det litt annerledes med fargene denne gangen. Har to pakker i to forskjellige farger, og fargene ser helt naturlige ut! Forteller mer senere. Hvor fint er det vel ikke med langt hår om sommeren? Passa greit med en slik konkurranse nå synes jeg :) Det du kan vinne er ett sett med extensions i valgfri farge!

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VÆRE MED:

  - Like Californiahair på instagram HER! (De heter ''californiahair'' der)

  - Like Californiahair på facebook HER!

  Enkelt og greit! Alt blir sjekket, så det smarteste vil være å gjøre begge! LYKKE TIL! :) Konkkuransen blir avsluttet om en uke!

 • 9

  Er så vidt hjemme om dagen på grunn av alle forberedelsene til Fjellparkfestivalen! Det blir så fint og bra i år. Er så gøy å se hvor hardt alle jobber og hvor bra resultatet blir! Å se alle folkene som står foran scenen og ser på bandene er virkelig verdens deiligste følelse. Dette har ''vi'' vært med på å gjøre mulig! Fjellparkfestivalen blir i år arrangert for 32 gang, og er norges lengstlevende rockefestival. I år får vi blant annet besøk av Turboneger, Oslo Ess, Casa Murilo, Kråkesølv ++ Man finner ikke en koseligere festival enn denne! Alle som har mulighet til å dra seg til Flekkefjord enten kommende fredag eller lørdag (gjerne begge), burde gjøre det! Jeg har ansvar for catering, og det er virkelig en moro jobb! Ah, gleder meg så masse nå.

 • 29
  Skinnjakke og skjørt Cubus Veske Gina Tricot Belte Bik Bok Sko ''Converse'' Sports-bh H&M

  Okei, skal innrømme at jeg har en smule dårlig samvittighet for å ikke ha blogget en dritt i det siste.. Skal bli bedre fremover! Har bare blitt så mye med jobben osv, er så kjørt etter en arbeidsdag at ingenting frister. Akkurat nå har jeg besøk av Thomas. Skulle egentlig ikke ha sett han før i neste uke, men sånn ble det heldigvis ikke! Tror at vi snart skal ut å gå en tur. Godt å ha han her igjen. Ha en fin kveld videre alle! Skal bli flinkere til å oppdatere videre nå :)

 • 19


  Jakke Only Shorts Levis Solbriller H&M Sko Bik Bok

  Nå må jeg virkelig komme meg tilbake til blogginga. Jobber hver dag denne uka, og det tar virkelig all energien min å stå så mange timer på jobb. Tusen takk til dere som fortsatt gidder å stikke innom bloggen min, til tross for ufattelig dårlig med oppdatering de siste ukene (det siste halvåret). Hvis jeg får dratt meg opp av sofaen så stikker jeg straks ut på en joggetur i skogen. Trenger litt luft og ordentlig bevegelse. Skal lete etter noen å være med senere, kanskje jeg finner en venn hvis jeg er heldig. Ha en fin kveld! :)

 • 27

  Thomas flytter tilbake til Evje nå straks, så dette blir den siste dagen i leiligheten. Arendal er en såå fin by, skal nok tilbake hit et par ganger til selv om han ikke skal bo her lengre. Er utrolig forkjølet og helt død etter Hove, men overlever vel det og. Har hatt en helt utrolig fin uke! Har den beste kjæresten og vennene i verden. Møtt så utrolig mange fine folk. Takk! Innlegg fra min Hove-uke kommer snart. I dag har vi bare slappet av, vært nede i byen og spist pizza og is. Nå skal vi pakke og rydde litt før vi stikker til Evje! Blir naturlig hårlengde på meg en liten stund fremover, føler meg virkelig ikke komfortabel med kort hår i det hele tatt. Så kan bli interessant. Extensionsene ble totalt ødelagt på Hove, noe som sånt sett var ganske forutsett da. De overlevde i fjor, så tok en sjanse i år og, haha. Ha en fin dag videre!:)

 • 18  Nå sitter vi i leiligheten til Thomas og bare slapper av litt. Har fått dusja og spist osv. Det regner veldig mye her nå, så deilig å kunne sitte inne litt. Tenkte bare å oppdatere litt fra de første dagene her. Legger bare ut noen få bilder nå, så kommer det maaasse når festivalen er over. Har hatt det utrolig gøy til nå! Møtt veldig mange fine folk, er så koselig når folk kommer bort for å hilse på! Hvis dere som tar bilde legger de ut, så husk å tagge meg! Vil gjerne se dem :)

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde