Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

19

Det er noe med meg og epleklistermerker ..

Liker du eple på brødskiva ?
 • 27

  Et spørsmål jeg har fått en del er hvor dette smykket er fra osv . Det er arvet, fra mormor ! Det vil altså si at jeg ikke har peiling på hvor det er kjøpt . Elsker dette smykket, det er noe spesielt med det som jeg ikke kan få forklart på en logisk måte . Som du ser, så er det ikke så veldig spesielt, men det er sånn jeg liker det . Inni har jeg skrevet en lapp (skulle kanskje ha ønsket at skrifta hadde sett bedre ut, men jaja) der det står; 'That's a secret I'll never tell', og lagt i et smykke som betyr utrolig mye for meg (har det med meg omtrent over alt), fikk det av verdens herligste gutt . Som dessverre bor altfor langt borte ! Vel, det var min lille historie om smykket . Til dere som har kommet med fine kommentarer til det; tusen takk !

  Hva synes du om smykket ?
 • 27  Denne dagen har ikke vært en av de beste . Trøtt, irritert, lei .. jee, you name it ! I dag hadde vi fisk til middag, åherregud jeg elsker fisk . Du kan omtrent ikke presse i meg noe bedre ! Nå er det snart trening, gleder meg . Satser på å få ut litt aggresjon .. Ha en fin dag videre alle sammen !

  Liker du fisk ?
 • 20
  Sitter her og snakker med ultrateite folk på msn, med en skål med kiwi i hånda ! Sitter å tøyer sånn halvveis ut etter treninga, det var utrolig deilig å få sprunget litt igjen (har hatt treningsfri denne helga) . Skal bare slappe av resten av kvelden, og kose meg videre med teite folk og kiwi ♥ Haha, herregud for et idiotisk innlegg ..  Har du trent i dag ?
 • 36

  Eller ikke, bare når jeg ikke vet hva den skal være !
 • 36
  Har fått noen spørsmål om den nye genseren min . Kjøpte den her om dagen, på Vero Moda ! Love it, den er så god å gå med ! Går ikke med den uten tights eller bukse da, men det er så sykt varmt ute i dag så tok av meg tightsen da jeg kom hjem fra skooolen . Haha, fin informasjon ?

  Nå har jeg nettopp spist og skal gjøre noen lekser, trening i kveld ! Ha en fin dag videre !

  Hva skal du i dag ?
 • 34

  Sometimes when I look upon the sky, I wish I just could fly away ..
 • 42
  Tycks ?
 • 26

  Haha, vi sitter i samme rom, og har videosamtale med hverandre . Fritids sadu ? Nå må jeg stikke, vi skal ut å møte Børre og Erik ! Ha en fin dag videre !

  Hva har du gjort i dag hittil ?
 • 27


 • 26
  HATER JEG ! Denne dagen har egentlig vært helt ok .. helt til mamma sa at vi måtte rydde og vaske huset . Bruker alltid dritlang tid på rommet .. Som dere ser på det øverste bildet så er jeg ikke særlig flink til å holde rommet ryddig (bildet viser bare halve rotet btw) ! Nå må jeg se å bli ferdig her .. er drittrøtt i dag, sovnet på sofaen etter skolen .
  Jeg er og ser trøtt ut, håret er helt på tryne (så ekstremt mørkt ut..sikkert lyset) .. Æsj !

  Er du flink til å holde rommet ditt ryddig ?
 • 20
  Sent innlegg, kom egentlig hjem i halv 8 tiden, men endte opp med å stå inne på statoil med Thale i nesten 2 timer (haha) . Vi vant 3-1 over Kvinesdal ! Endelig sier jeg bare . Har ventet lenge på den seieren ! De er et ganske godt lag, så var godt å få vunnet over dem igjen . Nå må jeg legge meg snart, er ekstremt trøtt !

  Hva har du gjort i kveld ?
 • 26  Noen morgener får pappa et slags kick, og begynner plutselig å lage pannekaker . Verdens beste sadu ? Typisk at vi nesten bare har det de dagene vi skal spille kamp, haha . Har dere noen gang smakt kanel på pannekaker btw ? Det er dritgodt, anbefales virkelig . Fikk tipset fra Kaia, som fikk det fra en venninne av henne !


  Nå må jeg begynne å gjøre meg klar til kamp, vi skal spille borte mot Kvinesdal .

  Noen gang smakt pannekaker med kanel på ?
 • 21  Sterk ja .. Snakker sevlfølgelig om hunden til Inga ! Vi gikk en liten tur med han etter filmen vi så . Eller .. han gikk tur med oss ! Jenny vennen, slet du litt ? Hahaha . Smarte meg husker ikke hva filmen heter, men så så vi ikke hele heller . Etter turen gikk vi hjem til Inga igjen å spiste rullekake (?), kan ikke si annet enn; nam !

  Har du hund ?
 • 34

  Pappa er på jobb i Stavanger og mamma kommer ikke hjem før om en halvtime . Og siden alle hadde en mage som skrek etter mat . Varmet vi noen pølser, og hadde pøsefest ! Wuhuuu !  Angående panna med eple-klistermerkene, så har jeg altså sett sånn ut i hele dag . Orket virkelig ikke en dritt i dag morres, det førte til at jeg tok på meg en hettegenser og en joggebukse, sminke meg gjorde jeg heller ikke . Med andre ord; i dag var jeg dritpen!!!!!! Håper dere skjønner ironi her, hvis ikke; stakkars dere . Senere i dag skal jeg være med Jenny og Inga, tror jeg !

  Liker du pøøøølser ?
 • 35
  Da lillesøsteren min kom hjem fra skolen i dag, fant hun frem oppskrifts boka de holder på å lage på skolen, og begynte å lage vafler til meg, fordi jeg er syk . Jeg merket jo ingenting, siden jeg lå isolert på rommet mitt ! Har hørt rykter om at Kaia og mamma fikk seg litt av et sjokk da de kom hjem å så det rotet Erle hadde stelt i stand på kjøkkenet . Det var vist røre over alt, og kjøkkenredskapene lå strødd . Har ikke jeg verdens søteste lillesøster, så vet ikke jeg ♥  Søtt gjort, right ?
 • 35  Har pøsregnet i omtrent hele dag, har bare sittet inne å hørt på at det har plasket ned . Kjedet meg litt ekstra i stad og siden jeg følte meg bedre, tok jeg turen ut for å ta noen bilder !

  Har det regnet der du bor i dag ?
 • 54
  Jeg er syk i dag (kvalm og svimmel), så derfor har jeg tatt meg tid til å lage nytt design . Ble egentlig ganske fornøyd (selv om jeg ser litt bolle ut på headeren), så skal ha det sånn her for en stund ! Godt med litt forandring . Var så sykt lei av den forje headeren, designet ble også ganske kjedelig . Gurimalla jeg hater å holde på med designet på bloggen, derfor jeg ikke gjør det såå ofte .  Hva synes du ?
  Vet ikke hvor mye blogging det blir i dag, er ganske svimmel og kvalm, men tror det kommer et innlegg til i kveld .
 • 25
  Nå sitter jeg her i hettegenser og joggebukse, stikker snart ned å lager meg noe mat . Treninga i dag var herlig, det regnet . Ikke for mye, ikke for lite ! Må innrømme at jeg egentlig liker regn, men ikke alltid (kan man si) . Herlig når jeg trener og på søndagskvelder sånn at du bare kan sitte inne å kose deg, men ellers kan det bare stikke til biiip . Nå kjenner jeg at magen rumler her, så må få mikset sammen noe mat .


  Hahaha, ikke mobb !! 


  Såå glad for at jeg ikke trente i hettegenser, så hadde jeg noe tørt å ta på meg etter treninga !

  Liker du å trene i regn ?
 • 32  Lisa og Anders !


  Lisa og random ! Herregud for et bilde ...
  Kjøpte ny viking-hettegenser !


  Finere pose finner du bare ikke .
  Meg atm ! Sitter å tar på bokbind på resten av bøkene .. Ekstremt gøy ! Vi hadde taco for over en time siden, er enda mett . Vi jogget til Nygård og Høgåsen i gymmen i dag, det var egentlig litt herlig . Skal på trening senere, gleder meg ! Har vært opphold og fin vær i hele dag, selfølgelig begynner det å regne .. Håper det holder opp under treninga, orker ikke regn ! Vi var egentlig ganske heldige med været i går på kampen, de hadde egentlig meldt regn i hele går, men det var opphold under hele kampen . Den endte 2-2 .. Utrolig typisk ! Viking spelte helt klart best uansett !

  Hva gjør du atm ?
  SORRY FOR DÅRLIGE BILDER, MEN GLEMTE Å TA MED KAMERAET PÅ KAMPEN ..
 • 20
  Nå drar jeg snart til Stavanger med Lisa for å se at viking knuser start ! Har virkelig troen på at de kommer til å klare det, så gleder meg veldig til kampen . Den blir braaaaaaaa! Ha en fin dag videre !


  Når det gjelder bildet over her; ikke mobb ! Klokken var ikke 9 engang ..

  Hva er dine planer for dagen ?
 • 27

  FLAUT !!!!!! Ikke mobb . Så helt mongo ut, og snakket både bokmål og dialekt (fail) .

  Fornøyd ?
  Nå må jeg springe . Skal opp til Tor en tur !

 • 61

  Nå er jeg dritlei av den headeren jeg har, så derfor skal jeg bytte . Først må jeg bare få sagt; tusen takk for alle de positive tilbakemeldingene jeg har fått på headeren jeg har nå ! Blir nok en av disse (er litt usikker på den siste der forresten) .. Haha, har litt lyst å bruke dette bildet og;  Såå, hjelp meg å velge ?
  Nå sitter jeg å tenker ut et antrekk for dagen i hodet . Pappa og mamma skal på konsert i Stavanger i kveld, og skal sove over der til i morgen . Kaia og Erle (søstrene mine) er heller ikke hjemme i dag/natt . Så det vil si at jeg skal være hjemme alene ! Jenny kommer og skal sove over, gleder meg ! Hva vi finner på tar vi som det kommer, vi skal vertfall ha det gøøøøy . Btw; hvis ikke alt klikker, så kommer svarene på spørsmålsrunden i kveld .
 • 31

  Det har regnet siden klokken 2 (elns) i dag .. Kaia som har tatt bildet !


  Dagens middag . Det enkle er ofte det beste !


  Det pøsregnet da vi skulle gå hjem fra skolen i dag . Heldigvis hadde Louise paraply med, UUUheldigvis så skilles vi et stykke fra huset mitt pga hun må ned til 'ruda' (buss-stasjonen) . Får å si det mildt; jeg ble dassblaut . Ekstremt koselig, og en herlig følelse må jeg si ! Over til kampen i går; følte jeg stod i dusjen under hele oppvarminga og begynnelsen av kampen, det bøttet ned ! Regnet under hele kampen, men ikke så mye som i begynnelsen . Greit å sitte i over 1 time i buss etterpå ! Vi tapte, 2-0 . Vi spilte like bra som dem og kunne ha tatt de, de scoret i slutten av kampen . Ene spilleren på laget våres fikk rødt kort når det var 20 min igjen av kampen også .. jaja, vi tar dem neste gang !

  Hva skal du spise/spiste du til middag i dag ?
  Hvordan er været hos deg ?
 • 27

  Til Kristiansand for å spille kamp mot Gimletroll ! Vi har både vunnet og tapt mye mot dem før, så gleder og gruer meg en del . Har litt vondt i kneet, men det får vi bare overse for i dag . Selv om jeg liker å kjøre langt for å spille kamp, blir vi alle så utrolig trøtte av å sitte i buss i over en time . Vi får bare gjøre så godt vi kan !

  Ønske oss lykke til ?
 • 24

  Jenny og Joakim !


  Simæææææææn 


  Jenny og Inga, herlige !


  Jenny og Børre !


  Inne på kinoen (som suger) .


  Random person vi fant på gata ..


  Etter kinoen .


  Tor'aaaa !


  Mathilde !


  Inga, Johanne, Jenny og Janne, se så søte !
  <Jannepanne3
  Joakim og random !
  Random, Janne, Jenny, Inga og Johanne !


  Aw, Eiiiiviiiind !
  Har hatt en herlig kveld med maaange folk ! Vi gikk på kino og så knight and day, jeg synes den var bra ! Ellers i dag har jeg vært på skolen og jogget . Har aldri følt meg så betong i benene før, måtte presse meg selv sykt ! I morgen skal vi spille bortekamp mot Gimletroll, vi må kjøre til Kristiansand . 

  Har du hatt en fin kveld ?
  FORRESTEN; Sorry, sorry, sorry for at jeg lover ting og ikke klarer å holde det ! Innlegg der jeg viser hvordan jeg sminker meg osv KOMMER, bildene tok jeg i dag morres . Tok dem bare kjapt, hadde ikke alverdens med tid heller .. og videobloggen med svarene fra spørsmålsrunden KOMMER den og ! Husk at jeg har et liv utenfor bloggen også . Prøver å oppdatere så mye som mulig, i tillegg til at jeg holder på med videoen og sminke-innlegget . Måtte bare si ifra om at jeg ikke har glemt det ! Bare å smøre dere med litt tålmodighet .
 • 30


  Hvilket humør er du i i dag ?
 • 24
  HERLIG trening ! Var så sykt godt å få spilt fotball igjen, selv om jeg følte meg som den ultra klossmaoren, så var det like kjekt å spille . Da jeg kom hjem tok jeg meg en kjapp dusj, hoppet rett i united t-skjorte og tøyskjorts, og lagde verdens beste kveldsmat . Nå sitter jeg her med bokbind, masse bøker og masse annet tull foran meg . Venter på at Johanne skal komme ned, vi skal nemlig sette bind på bøkene sammen ! Hun har vist ultra skils, så gruer meg til å vise hvor ekstremt dårlig jeg er til dette her ..


  Noen som kaaanskje har lagt merke til at jeg har funnet meg en ny plass å ta selvutløserbilder ? Haha ! Ignorer fjeset mitt her btw


  Åhh, NAM !!


  Årets bokbind ! Hoho, dette kan bli interessant .

  Kveldsmaten min, nam ja ?
  Planer for kvelden ?
 • 25
  Som noen av dere kanskje har fått med dere, så begynte vi på skolen i dag . I går tenkte jeg at det kom til å bli litt godt å komme igang igjen . Tror dere jeg tenker det nå eller ? Jeg satt å gjespet hele første time . Orker virkelig ikke tanken på å stå opp kl 7 hver bidige skoledag .. Kommer til å være helt kjørt ! Bare så det er sagt; jeg har bestemt meg ! Dette skoleåret skal gå bra . Jeg skal ha orden, gjøre alle leksene, prøve å ikke få noen anmerkninger (øhm,ja), orden og oppførselkarakteren skal være god, øve godt til prøvene, følge med i timene, ikke snakke og 'bli distrahert' . Ja, wish me good luck ? Nå må jeg stikke, skal på trening .


  Kaia tok bilde av meg da jeg satt og lurte på hvilke klær jeg skulle gå med .


  Så tok jeg et bilde av henne, jenta som hadde gått i mitt klesskap for å finne klær til i dag . Og som også begynte i 8ende klasse i år, samme skole igjen ja .. KOSELIG !


  YEY, JEG FANT KLÆR ! 

  Hvilken klasse begynner du i i år ?
  Ønsk meg lykke til dette skoleåret ?
 • 32
  LAGER VIDEOBLOOOOOGG !! Haha, det er så syyykt pinlig å sitte der og svare på masse rart . Jenny filmer, så jeg tenker bare at jeg sitter å snakker til henne . Herregud det blir en lang video .. Kommer nok til å kutte den opp en del ! Veldig mange like spørsmål, men ellers går det greeeit . Rart å se på videoen etterpå vi har filmet, se på seg selv sitte å snakke .. Haha ! Satser på at jeg får lagt ut første del i dag, men vi får se hva jeg får tid til . Jeg, Jenny og Inga har nemlig planer om å bake ! Dagen min så langt i bilder;


  Dette var såååå pent ! Likte spesielt det nydelige ansiktet til Johanne <3


  Johanne skulle være 'morsom' å dunke til litagoen til Jenny når hun drakk .. Du ser hvordan DET gikk !
  Mens de prøvde å få vaske bort sjokolademelka ifra jakka Jenny lånte av meg, hadde jeg det dritgøy med å ta speilbilder .


  <Johanne3


  Mocca !! Trenger jeg å si mer ?


  På kaffebørsen traff vi søte Astrid ..


  og nydelige Thale (tthale.blogg.no) !


  <Jenny3

  Hatt en fin dag så langt ?
  Vi begynner forresten på skolen i morgen, en del som spør om det .. Gruer og gleder meg ! Nå tenker jeg at det skal bli litt godt å komme i gang igjen, men ALDRI om jeg kommer til å tenke det etter en time på skolen, hoho . Jeg skal jobbe så hardt som jeg bare kan dette skoleåret, skal prøve å gå opp en karakter i alle fag . Jeg skal/vil/må klare det ! 
  Når begynner dere på skolen igjen ?
 • 28
  Ja, jeg liker å vri litt på 'god morgen', blir såå kjedelig i lengden sjønner'du . Nå har jeg nesten nettopp stått opp, ligger bare å vrir meg i senga . Er egentlig sykt trøtt, fikk en telefon kl 4 (?!) i natt av Thomas og noen andre, han sa hvem han var med, men tror du jeg husker hvem ? Neeeida . Vurderer å stå opp og fikse meg osv, men da kommer jeg til å kjede meg helt til kl 12 . Skal nemlig møte Jenny da, vi skal en tur til byen, OG vi skal FAKTISK svare på spørsmålsrunden (!!!!!). Siden mange av dere har fått skikkelig dårlig tålmodighet . Om den kommer ut i dag, tror jeg, men vet ikke . Alt kommer ikke med en gang, det ville blitt veldig kjedelig og sett på, med tanke på at jeg fikk en del spørsmål . Ha en fin dag !


  AAAAAALDRI OM JEG VISER TRYNET MITT !!!!!!!!!!


  Tuuuullaaaa .. Var egentlig bare for å vise dere at jeg faktisk fikk litt farge da vi var i Mandal, noe jeg er syykt glad for !


  Ser sånn ca sånn her ut atm, prøver å lage meg et antrekk i hodet . Sliter alltid med å finne klær å gå med !

  Hva er dine planer for dagen ?
 • 30
  Har hatt 4 herlige dager i Mandal med Maren ! Som sagt så bodde vi hos farmoren og farfaren hennes, kjempe koselige begge to . Vi har vandret i byen, kjøpt hundre is, badet, hadde bitch-fight med veps, så har jeg sett på at Maren tok sekshundreogfemtitre bilder av gutter som hoppet i vannet med ski på benaaaa, vi traff noen kjekke gutter fra Sandnes og Ålgård (viste seg at jeg hadde truffet han ene før) . Ellers har vi hatt femti sykkelturer til rema 1000, jeg har kjøpt sekshundre smash (jeg har blitt avhengig .....), jeg har drukket COLA (!!! Liker det egentlig ikke), jeg har klart å sykle på mine splitter nye solbriller, jeg har eid Maren i både monopol og UNO . Haha, kommer ikke på stort mer atm, bilder osv kommer når jeg har fått de Maren tok ifra henne . Har hatt det kjempe fint 

   Har du hatt en fin helg ?
  Nå har jeg nettopp spist opp en hel skål med kiwi, og stikker straks ut på en joggetur . Gleder meg !
 • 48
  God morgen ! Som noen av dere kanskje fikk med dere på det forrige innlegget, så reiser jeg til Mandal med Maren i dag . Vi skal sove hos mormoren og morfaren (bestemor, bestefar, ett eller annet) . Det er skalldyrfestival der i helgen ! Gleder meg veldig ! Om det blir blogging mens jeg er borte tviler jeg egentlig på, men man vet jo aldri . Dere må alle ha en fin helg mens jeg er borte !
  Skal du på skalldyrfestivalen ?
  Også har jeg et spørsmål til dere som dere kan svare på mens jeg er borte;
  Er det noe dere vil se mer eller mindre av på bloggen ? Noe jeg mangler, eller noe dere ikke vil ha osv ..
 • 25

  Johanne: 'Me klatre opp i tree'


  Jenny og Johanne, herlige !


  Søøta !
  Åhh, NAM !!


  Standard meg på Kaffebørsen .. Kaffe mocca in my <3 !


  Fjellgeiter
  Haha, jeg må le.. Kjedet meg litt mens Jenny prøvde sko !
  I'm in heaven !


  Vi ble alle enige om at dette er det peneste bildet som noen gang har blitt tatt av meg !


  Meg og min kjære !
  Johanne fikk ikke lov av meg å skjære opp frukt med stor kniv, vi skjønner alle hvorfor !


  Har hatt en herlig dag med to nydelige jenter ! Vi har som sagt vært i byen og tatt bilder, vært i parken med våres elskede trær (<3), spist deilig fruktsalat . Måtte jo gjøre den litt usunn, med vaniljesaus og vaniljekesam ! Åh gud, det var dødsgodt . 

  Har du hatt en fin dag ?
  JEG REISER FORRESTEN TIL MANDAL I MORGEN, LAGER ET INNLEGG OM DET I MORGEN TIDLIG !
 • 25
  Nå sitter jeg her med Jenny og Johanne, vi har vært i byen og tatt bilder, hengt i parken, fordi vi er dendrofile ! Hvor kult er ikke det ? Nå skal vi ned å kutte opp frukt, og lage fruktsalat . Ha en fin dag videre !  Er du også dendrofil ?
  (Til dere som ikke vet hva dendrofili er, så er det å være tiltrukket av trær)
 • 74

  Haha, jeg kjedet meg litt i stad ! Endte opp med at jeg tok noen bilder bare for kødd . Tror det blir ny header ut av et eller flere av disse bildene, hvis ikke så har Johanne sagt at hun kunne lage en til meg med noen andre bilder . Etter å ha vasket og ryddet hele huset i dag + ommebulert rommet litt, er jeg ganske så trøtt nå her jeg sitter . Snakker med Jenny på skype og skal nå ned å hente noe banan og kiwi, nam ! Ha en fin kveld videre !

  Kunne jeg brukt et (eller flere) av disse bildene i en ny header ?
  Hva har du gjort i dag ?
 • 25

  Konstanse og Janne !


  Som vanlig tar Flekkefjord'folka over hele trappegangen .


  Tredje året mitt, og det er første gangen jeg har måttet gå i tog .. Har alltid kræsjet med kampene tidligere !
  Runar !


  Vi måtte jo bare ta 'tatovering' t Djurs !


  Bakke IF tok førsteplassen ! (vi spilte ikke mot dem altså)


  Haha, jeg ler .


  Hva skjer med fjeset ?


  Dirty Janne, dirty !


  Hey you !


  Frokost må man haaa !


  Ingebjørg og Thale !


  Yeah right.. DETTE MÅTTE UTFORSKES !


  Ørjan og Mathias !


  Vel, det var dette vi fant i rommet med skiltet 'kun adgang for voksne' .. POOORNOOO !


  Nam !
  Helene i aksjon !
  My tattooooooo !


  Astrid og Marte !


  Ida takes control !


  FAKTA !


  Martine og Thale !
  Ett ord; FINT !
  Trenerene våres !


  Michelle, søta !


  Hahaha !!
  Janneeee !


  Haha ! Konstanse var litt tørstere enn Thale ..

  Martemor !
  Søta !


  Hahaha Helene, sykeste sovestillinga !


  Jeg og Thale grodde bart iløpet av cupen, og vet du hva ? VI KLEDDE DET !


  Hånda mi, og min nye bestevenn .


  Thale, nydelig !


  Piraten, grr !


  Marie, herligeste !


  Jeg og Thale ble kjent med noen Svensker, de var ulovelig BØG !
  Thomas, kompisen miiiin !


  Denne hørte og så vi altfor mange ganger .


  Gutta boys !


  VI KOM PÅ 4 PLASS I A-SLUTTSPILLET, VI HADDE MED 12 SPILLERE (spilte 11'er) OG SPILTE I U18 ! JEG ER STOLT AV DERE JENTER ! Selv om det var tredje året mitt der, hadde jeg det kjempe gøy . Trodde virkelig ikke at vi skulle komme så langt som vi kom, men vi viste at vi faktisk er et ganske bra lag ! Cupen i år har vertfall gitt meg et positivt syn på den kommende sesongen . Hadde egentlig tenkt i hodet flere ting jeg skulle skrive om, men selvfølgelig er det for lengst borte .. Jaja, kommer jeg på noe så skriver jeg det ned .

  Hva synes du om bildene ?
  BTW; OMTRENT ALLE BILDENE ER TATT IFRA KONSTANSE, NOEN FÅ FRA THALE OGSÅ ! (jeg har sikkert tatt 2 av bildene elns, haha)
 • 30

  Har hatt en kjempekoselig dag med herlige folk ! Har vært på cafe, tatt nesten 200 bilder, sett på at Kim og Oskar sløste bort penger på å kjøpe ketchup og makrell i tomat for gøy !  Nå sitter jeg her og hører på musikk og venter på at Jenny skal komme, hva vi finner på vet jeg ikke !

  Hva synes du om bildene ?

  Skulle forresten skrive at min bestevenn Christian og jeg skal på metallica konsert sammen neste gang de er i norge 
 • 22
  Thumbs up for random overskrift ! Gud jeg ble sint på meg selv da jeg klarte å våkne halv ti, ja du leste rett ! Nå har jeg nettopp dusjet og fikset meg etter en herlig joggetur,  og skal nå ned en tur i byen for å møte Johanne og Kristine . Gleder meg ! Dere må alle ha en fin dag !


  Hey pena !


  Hahaha,fail !! Krypende på et pingpongbord faktisk ..


  S k e i v !

  Himmelen var litt fin i går kveld ! Bilder fra i går da jeg var med Jenny .

  Hva skal du i dag ?
 • 22
  Litt informasjon her bare; JA, jeg skal svare på spørsmålsrunden, men siden jeg faktisk har planer om å svare på videoblogg, så tar det faktisk litt lengre tid . Må jo først ha tid til å filme hele greia, også fikk jeg en deeeel spørsmål . Så ta det mero folkens, trenger ikke å fyre dere opp så veeeldig . DE KOMMER ! Dessuten så tror jeg ikke akkurat at det er verdens undergang om svarene kommer bittelitt sent . Jeg er ganske opptatt for tiden, men ja; de kommer vertfall ! Bildene fra kattegat cup kommer forresten i morgen !


  Jenny og meg for litt over en time siden . Haha, for et bilde !

  Vil dere ha svarene på video ? Da må dere ha litt tålmodighet ..
 • 30

  Aw, se den nakne guttungen som ligger på brygga der !


  Ismocca !


  Heeeey handsome, også kalt 'daddy' .


  Moren min som stadig klager på rynker når hun ser bildene jeg tar av henne..Hun har jo ingen ? Er det mulig, glad ikke jeg er 40 !
  Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en liten tur i byen med mamma og pappa . Ellers i dag har jeg trent, og om forhåpentligvis ikke så altfor lenge skal jeg være med Jenny ! Det er ekstremt varmt ute i dag, men skal ikke klage . Det er vertfall bedre en regn og annet dritt .

  Hvordan er været der du er ?
 • 22

  Nå sitter jeg og koser meg med bringebær og kiwi, LOOOVE !


  I verdens beste stol !


  Klarer ikke å si nei til disse øyenene ..


  Det ender med at Erle springer vekk med munnen full av bringebær !


  Nå stikker jeg ut på en joggetur, har ikke jogget siden før Kristiansand . Sant nok så sprang jeg jo en del på Kattegat, men det er ikke det samme (haha) . Tar det litt rolig, har ikke sprunget siden cupen pga jeg klarte å 'skade' ryggen i en takling . Den er bedre nå, men gjør fortsatt vondt når jeg springer og gjør raske bevegelser ! Har gått med en støttebandasje siden cupen, men tror ikke jeg gidder å gå med den lengre . Selv om jeg helt klart merker forskjell når jeg går med den og ikke . Ha en fin dag videre !

  Hva skal du i dag ?
 • 38

  .. Hvor begynner man ?


  Når ingen av oss har satt opp et telt før, må bruksanvisningen til !


  Som dere ser så var vi nesten ferdig på dette bildet her ..


  Den åttitredje gangen ble det endelig riktig !
  Hahahahha Jenny, FLINKING !!


  Brukbart ?


  Gud, spiste vi den der ? Så ekkel ut ..
  Drittmat må til !


  Morgentryner, dere vil ikkkkkkke se mitt .


  Elektrisk hår <33333333333 You know we love it !


  Haha, legg merke til skyggen til insektet som går en tur på lommelykta !
  Vil ikke nevne hvor mange ganger vi tok opp og ned teltet og måtte krype inni det for å feste ditt og datt ! Det gikk til slutt da . Vi hadde vel egentlig tenkt å slå opp teltet på et av jordene, men siden de ikke hadde blitt slått, så gikk ikke det . Endte opp med at vi campet i hagen til faren av Louise ! Nærme do, ovn (til å steke pizzaen i) og div greier . Må si det ble mer vellykket enn jeg hadde trodd . MÅ gjentas !

  Ligget i telt før ?
 • 27

  Hahaha, Astrid 


  Galskap !


  Hahaha, måtte bare .. Du er kul, Astrid !


  Nydelige skapninger !
  Søte !


  Etter at Thale hadde gått amokk med blå øyenskygge !


  Bare pga bilen .. SE SÅ KUL !
  Love you !


  Pene folk !


  Hey you !


  Herlige !


  Fin bakgrunn .


  Aw !


  ... Aldri sett før


  Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en liten tur i byen med de folka du ser på bildene, var koselig ! Må egentlig få ræva i gir nå, må pakke til 'camping' med Louise og Jenny . Haha, spennende . Gleder meg ! Får bare håpe at det ikke begynner å regne, så tror jeg alt kommer til å gå så fint som bare det ! Nå må jeg pakke, så vi snakkes i morgen . Ha en fin kveld alle sammen !

  Hva skal du i kveld ?
 • 39
  Nei, jeg stod ikke nettopp opp . Faktisk så ble jeg vekt av Louise i 10 tiden, av en melding hun sendte ! Stod noe om når jeg og Jenny kom opp til henne i dag .. husker ikke . Planene for dagen er ikke helt lagt, alt jeg vet er at i 8-9 tiden i kveld så skal jeg og Jenny opp til Louise for å sove i telt hos henne ! Haha, guuud jeg gleder meg . Kan bli interessant, tror faktisk at det skal regne i natt, hahahaha . Jaja, vi får se hva som skjer ! Tror vertfall at det kommer til å bli veeldig vellykket,hihi . Ha en fin dag !
  Haha, angående disse bildene; Kaia tok de raskt etter at jeg hadde tatt outfitbilder av henne . Jeg skal ikke gå sånn her kledd i dag altså, bare gadd ikke finne noe mer 'kledlig' .

  Når stod du opp i dag ?
 • 45

  Kremt'kremt Malene, hvem er sunnest ?


  Malene vekte meg med en melding kl 12, og spurte om vi skulle møtes halv 1, jeg fikk selfølgelig panikk .. Så rakk ikke å spise frokost, noe jeg er glad for; dette smakte kjempe godt !


  Standard på kaffibørsen ! <caffe mocca3


  NYDELIG !


  <3  Fant en sko, sååå stolt ..


  Jenta mi !


  Åå, ble glad da det ringte på døra og Malene stod utenfor ! Sykt lenge siden jeg har vært med henne nå . Vi hadde planlagt å være masse med hverandre i sommerferien, men har liksom aldri blitt noe av . Var vertfall godt å se henne igjen, har savnet deg jenta mii ! Hva jeg finner på resten av kvelden er ikke sikkert, tror jeg prøver å få kontakt med Jenny for å sjekke når hun slutter på jobb, så får vi se . Ha en fin dag videre !

  Hva har du gjort i dag ?
 • 32

  Fine kinarestauranten som ligger ved brygga !


  Servitørene diskuterer seriøse greier ..


  Meg og Jenny, som jobber på kina'en !


  Forrett !


  Dessert !
  Åjda, ikke særlig vellykket
  Hey loooooner


  Det er jo en stund siden, kan man si


  Da vi ventet på at Louise skulle bli hentet .


  I dag har jeg altså vært på Kinarestaurant med Louise, vi må jo besøke Jenny på de lange og mange dagene hun jobber der . Når vi ventet på maten var vi ute på brygga og tok noen loner bilder ! Nå sitter jeg og drikker iskaffe, lenge siden sist . Synes nesten ikke at det er godt lengre, før hadde jeg det omtrent hver dag .. jaja !

  Hatt en fin dag ?
 • 50  Playsuit Monki Belte GinaTricot Denimjakke Sand
  Planene for dagen er ikke lagt enda, tror jeg stikker en tur til byen, fikk sykt lyst på is .. Haha ! Vi får se hva det blir til . Ha en fin dag !

  Hva synes du ?
 • 22
  I dag har jeg vært med Jenny, vi syklet opp til en badeplass . Vi kjøpte iste, boller og epler på veien opp ! Vi var der i ca 2 timer, før jeg måtte hjem igjen, fordi vi fikk besøk av noen fra Sandnes . Vi grillet og spiste is, spilte fotball osv ! Nå sitter jeg her og redigerer bilder og følger halvveis med på en film vi ser på .


  Råne syklene 


  Jenta MI !

  Nam 

  Hahaha, latterkrampe i vannet ! Ble så sykt misslykket !

  Tiril og meg !


  Tiril, Kaia, Filip, meg og Bjørn !


  Kule folk !


  NYDELIG  Hva har du gjort i dag ?
  Forresten; jeg skal godta alle spørsmålene jeg fikk på spørsmålsrunden snart, når jeg gidder ! Fikk over hundre, så det kan ta sin tid med svaring osv, troooor de kommer på video ..
 • 29
  Vi kom hjem i 4-5 tiden mandags morgen, kunne vel egentlig ha blogget i går, men dagen gikk til en del soving og Jenny . Fyy jeg har savnet den jenta ! Lager et eget innlegg der jeg skriver om Kattegat osv, det kommer senere en gang . I dag tror jeg at jeg skal bade med Jenny, så får vi besøk i kveld ! Ha en fin dag !  Hva skal du i dag ?
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde