Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

49
Sko/Kjøpt av Marie Bukse/Vero Moda Dongerijakke/Zara Topp/Bik bok
Hadde gym i de to siste timene, derfor jeg ikke fikk blogget før nå. Nå skal jeg spise og slappe av litt, før vi tar turen til Kristiansandområdet for å spille kamp mot Øvrebø. Noen på laget deres var eldre enn moren min, altså mellom 20-30 år eldre enn meg. Haha, det var koselig.. Nå må jeg virkelig få meg noe å spise, dør av sult. Ha en fin dag alle sammen!

Hva synes du?

 • 32


  Jenta som får frem det beste i meg, godt og vondt.

 • 21

  YSL


  Kaia sin, denne blir litt for rosa for meg.

 • 0

  Noen andre som har lest dette innlegget som Andrea Badendyck skrev i går kveld? Det fikk meg til å tenke over hvor mange ganger jeg har lest innlegg der folk har lagt ut kommentarer som de har fått, der kommentarskriverne har klaget over null blogging, dårlig blogging, for mange like bilder, det samme hver dag osv. Dette er ikke retter negativt mot bloggerne, for da hadde jeg jo også 'angrepet' meg selv, men nemlig de personene som skriver slike kommentarer.

  Jeg har fått slike kommentarer mange ganger, fikk en i dag. Der fikk jeg et spørsmål(?), personen hadde valgt å ikke skrive spørsmålstegn bak, derfor uklart, haha. Fikk altså et spm. om jeg ikke kunne blogge om noe litt mer spennende. Vel, den personen som klarer å gjøre hver eneste innlegg SPENNENDE for hver og en av leserene sine hver dag.. finnes ikke! Jeg har også et liv utenom bloggen, det er rart at ikke flere respekterer det. Jeg har ting jeg må gjøre, nå har jeg til og med fått jobb (sjokk, jeg vet). Kan vel bare si med en gang at det antageligvis ikke blir så mye blogging til helgen. Har nemlig tenkt å tilbringe den med min fantastiske kjæreste OG jobbe litt samtidig. Da får dere heller klage så mye som mulig pga det, men som Andrea skrev; så hjelper det ikke! 

  Det er ikke alltid jeg har like god tid til å blogge, å få det til å virke interessant samtidig får jeg bare enda mindre tid til. F.eks. så har jeg startet med å poste et innlegg (vanligvis bare med noen bilder i) før jeg slutter på skolen, slik at dere får det ekstra innlegget om dagen. Hadde jeg ikke gjort det, ville det nok bare blitt 1 kanskje 2. Noen ganger blir det bare bilder, noen ganger med lengre tekst. Leve opp med de forventningene visse folk har, er faktisk utrolig vanskelig!

  Dere som forventer så mye av oss bloggere, tror dere det er lett? Hvordan har dere tenkt ut i de tydeligvis ikke så store hjernene deres at vi skal klare å tilfredsstille alle leserene? Noen liker faktisk bare bildeinnlegg, noen liker lange innlegg der jeg kommer med meninger (slik som dette, versegod folkens), noen forventer video hver dag (hehehehe, kommer ikke til å skje), mens andre vil ha de samme innleggene om og om igjen (sminke, hår blablabla). Kan noen fortelle meg hvordan jeg skal klare å presse inn alt dette i en travel hverdag 7 ganger i uka? Det går simpelten ikke, og det er det bare å innse nå med en gang. 

  Forventningene er FOR store! Har faktisk planer om å skrive et innlegg om drittkommentarer og, fordi det ble faktisk ukult i 2003. Og ellers er det ikke vits å ta til seg noe av det jeg nettopp skrev, med mindre du er en av dem som skriver kommentarene. Ha en strålende dag videre, alle sammen!

  Forresten; siden jeg er så godt igang kan jeg liksågodt bare takke for alle de utrooolig søte kommentarene jeg får! Til dere som tror at jeg ikke leser kommentarene, så tar dere feil. Får ikke så mange kommentarer akkurat. Blir utrolig glad for de hyggelige tingene dere skriver, betyr utrolig mye :)

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 31

 • 27


  Jeg ønsker meg kondis til jul! Bildet over er det ingen tvil om at er tatt før jeg stakk ut på joggetur, se det gliset!! Jeg viste virkelig ikke hva jeg bega meg selv ut på. Ble sliten etter noen få meter, men ga meg ikke. Ble en helt ok joggetur, og noen bakkeløp. Tungt som f. Har bestemt meg for å begynne med mine gamle treningsmetoder igjen, slutte å spise så mye sjokolade (smash), godteri og chips. Selv legger jeg sykt merke til hvor mye kroppen min har forandret seg de siste månedene. SJOKOLADEN SKAL TA SLUTT! Yeah right. Jeg var treningsnarkoman før, hvaaa skjedde?

  Er forresten utroooolig stolt supporter til Manchester United, som spilte en fantastisk kamp mot Arsenal i går! 8-2!!!

  Er treningsmotivasjonen oppe hos deg?

 • 14


  Denne dagen har gått utrooolig fort, bussen kommer om ca 15 min. Stikker direkte til byen etter skolen for å ordne noe ang. jobb, blir nok ikke så lenge. Bildene tok jeg før skolen i dag tidlig, trøtt. Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 19


  Føler meg som tidenes dårligste blogger i dag. Har ikke blogget lite, og har heller ikke latt vær å blogge, men likevel. Jaja, jeg kommer ikke til å beklage for det. Noen slike dager som dette må jeg jo ha. Bilder, bare bilder, gamle bilder. Ellers har det vært en ganske slapp dag, noe jeg trengte. I morgen er det atter en gang skole, og jeg må som hver eneste skoledag fremover stå opp halv syv. Tror jeg legger meg tidlig i dag, er ikke helt i humør heller. 

  Hvordan har din søndag vært?

 • 31

 • 22


  The eiffel tower     Starbucks and muffin     Love

 • 26
  Fikk endelig kjøpt meg Havfruen, har gått utrolig lang tid uten en bok å lese i nå.. gleeeeder meg til å begynne, Camilla Lackberg sine bøker er best! Har lest alle opp til Havfruen, den neste blir vel Fyrvokteren! Utrolig bra bøker.

  Ellers så spiser jeg boller, som jeg atter en gang bare måååå skryte av; jeg er helt sjokkert over at de ble så gode. Hver eneste bidige ting vi har laget har blitt mislykket. Alle bollene jeg noen gang har laget har blitt steinharde etter 1 time, og jeg har kunnet bruke dem som mordvåpen. Okei, lover at jeg aldri skal snakke om boller på bloggen igjen, heh.

  Hva gjør du? 

 • 17
  Har fått spørsmål om hvor ringene på øverste bilde er fra, den svarte er fra H&M og den i sølv fra en butikk jeg ikke husker navnet på i Frankrike. Tro det eller ei, men jeg våknet nettopp! Skikkelig smart, aaaldri om jeg får sove i kveld.. det var bare sååå godt å duppe av litt. Nå tenker jeg at det ligger en pose med ostepopp og venter på meg nede. Ha en fin kveld!

  Hva gjør du? 

 • 15


  Over at bollene vi lagde ble SÅ gode!!

 • 29
  Bildene er faktisk ulike, lover. Frister ikke å gå ut i dag, været er ikke heeeelt på topp. Får se om jeg tar meg en liten tur til byen eller noe. Ellers skal jeg nok bare slappe av! Bollene vi lagde i går ble VELLYKKET!! Blir alltid mislykket, så dette var virkelig noe nytt og spennende. Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 12


  Regn, regn og mer regn. Var på møte med fjellparkstyret i stad, og selvfølgelig så pøsregnet det når vi skulle gå hjem. Så ut som en druknet katt når jeg kom hjem. Flott altså. Nå har jeg besøk av Jenny og Louise, og vi skal straks bake boller. Denne ganga skal det blir vellykket, det må det!

  Hvordan er været hos deg?

 • 16 • 19


  HELG OM 20 min!!

 • 28 • 17
  HAR IKKE SOVET SÅ GODT PÅ LENGE! På grunn av en helt forferdelig døgnrytme, så har jeg ikke bare sovet lite, men også utrolig dårlig de siste ukene. Det er ikke ofte jeg sover på dagen, med mindre jeg desperat trenger søvn. I dag klarte jeg ikke å holde meg, og sluknet av i senga i 2 fantastiske timer! Sov kjempe godt, har vanskeligheter med å forstå det. Haha, dette var sikkert utrolig interessant for dere, men guuuud så deilig det var!! Det negative er jo at jeg antageligvis ikke kommer til å få sovne i kveld, som vil si at jeg kommer til å være ekstremt trøtt i morgen, og da er ikke ting så positive lengre, MEN det var virkelig verdt det!

  Bildene er tatt 3 min etter at jeg våknet, disse to fantastiske timene måtte jeg jo bare blogge om.

  Pleier du å sove på dagen?

 • 26


  Flott overskrift altså, også på dialekt i tillegg. Kreativt! 3 måneder med verdens beste kjæreste i dag! Akkurat nå sitter jeg å spiser. Fant ut at vi skulle ha tomatsuppe til middag så jeg laget meg heller noen ostesmørbrød. Vet ikke hva jeg skal gjøre resten av dagen, men jeg skal hvertfall slappe av en stund nå. Er ekstremt trøtt..

  Hva gjør du?

 • 19


  Kjempe bra kvalitet det ble på bildene gitt.

 • 29

 • 24
  Forsov meg i over en halvtime i dag og siden jeg må ta buss, så kan dere tenke dere at jeg fikk panikk.. gikk greit da. Det eneste jeg vil nå er å ligge på sofaen og sove, slappe av, ikke røre på meg. Får jeg lov til det? Neida. Jeg skal nå brette sammen et tårn av klær, rydde og vaske rommet, stua mi og badet. I tillegg er det drittvær. For en fantastisk dag.

  Trøtt?

 • 0

  Still spørsmålene HER!! Vil ganske enkelt at dere skal stille spørsmål på facebooksiden hvis det er noe dere lurer på fordi det blir myyyye lettere for meg på den måten. Hater å måtte svare i kommentarfeltet, synes bare at alt med det er stress, og OFTE så glemmer jeg det bort. Greit nok hvis dere ikke har facebook, men tenker nok at flertallet av de som stiller spørsmål daglig har det. Lettere for de som ikke har blogg og, så får de beskjed når jeg svarer. Hvis det blir 'dumt' å skrive spørsmålene så 'alle kan se dem' (tenker siden det er med fult navn osv), så kan dere også sende brev privat til facebooken min. Det er også et alternativ, men helst bruk facebooksiden til bloggen.

  Har forresten skrevet svar på de mest stilte spørsmålene OVER den boksen der man kommenterer. Litt deprimerende at det likevel kommer inn spørsmål om akkurat det jeg har svart på der. 
  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 53


  Jeg har faktisk smilehull, bare på den ene siden vel og merke. Har du?

 • 17


  Bildene er fra før sommeren, når jeg var i dyreparken i Kristiansand med klassen! Nå sitter vel egentlig så og si hele klassen på facebook og venter på at bussen skal komme. Stikker til byen med Louise og Jenny etter skolen. Ha en fin dag videre!

  Planer for dagen?

 • 23

  TULLA! Boller og yoghurt selvfølgelig. Brus i hverdagene er ikke lov, tror dere jeg er usunn eller?? Og jeg spiste faktisk bare en bolle.  Har forresten fått låne objektivet til vakre Thale, så jeg slipper å bruke det stygge digitalkameraet!!! Ååååh, en ellers kjempe fin dag som brått ble ødelagt er reddet (det er forsåvidt blogginga og). Tuuuusen takk! Nå skal jeg snart ha kveldens samtale med Sondre, før jeg legger meg. Jeg savner han så utrolig mye for tiden.. 11 dager til vi sees igjen!

  Hva gjør du?

 • 22
  Fra tidlig i sommer. Etter båttur til Øyna!

 • 15

  Flott, supert, heeeelt fantastisk. Kameraet mitt er ødelaget, hele objektivdritten er knust. Ååååh, fml!! Vi skal vist ned å få fikset det i morgen, så får vi se hva som skjer. I mellomtiden blir det nok arkivbilder og kanskje noen med vårt flotte digitalkamera! Følte jeg var tilbake til 13-14 års alderen når jeg pleide å stå forran speilet med trutemunnen klar, når jeg tok bilder med det i stad.. ååååh, memories. Ellers stikker jeg til byen med Jenny om ikke så lenge, ha en fin dag videre!
  Flotte bilder altså. Måtte bli i svart-hvitt, fargekvaliteten på bildene var ikke kjeeeempe bra kan man si..

  Planer for dagen?

 • 22

 • 40


  SE SÅ FLOTT! Fra da jeg var i dyreparken i Kristiansand med klassen før sommeren.

 • 25
  Taking pictures of flowers is one of the most interesting things you can do.

 • 0

  Bare for å gjøre det helt klart; det er ikke alt jeg vil dele med dere her på bloggen! Jeg er en helt vanlig jente med et helt vanlig liv, det er den siden jeg velger å vise dere. Får stadig spørsmål som er litt på kanten, som angår den siden av livet mitt som jeg ikke vil vise for alle dere. Noen gidder bare ikke å respektere det, og noen spør om det samme spørsmålet om og om igjen.

  Skal vi ta noen eksempler? De kanskje mest stilte spørsmålene her på bloggen handler om sex.  'Har du og Sondre hatt sex?', 'Er du jomfru?', 'Når hadde du sex for første gang?', 'Hvor mange har du hatt samleie med?', 'Hvor mange ganger har du hatt sex?'. Selvfølgelig kommer alle disse spørsmålene fra 'anonyme' folk (sjokk). Erlig talt, synes dere dette er normalt å spørre om? Hadde dere spurt en fremmed person om dette spørsmålet face too face, eller skrevet det som en kommentar med riktig navn bak? Tviler egentlig litt på det. Dere har dessverre ingenting med om jeg har hatt samleie eller ikke. Skjønner ikke hvorfor det i det hele tatt er interessant for dere.

  Drikking. Jeg har aldri skrevet noe på bloggen om drikking, likevel er det en eller annen person (som dessverre glemte sitt eget navn, og måtte derfor skrive en annen sitt på kommentaren) som påstår at jeg drikker og at jeg har skrevet på bloggen at jeg ikke gjør det, derfor er jeg en big fat liar. Okei, hør nå her.. hvaaaa haaar deeet ååååå siiii? Hvem bryr seg? Nå sier ikke jeg at jeg drikker, for uansett om jeg gjorde det, så hadde jeg ikke skrevet det her.

  Privatliv er en fin ting, og jeg ville virkelig satt pris på om dere lot meg ha ett, og sluttet med å grave såå dypt i det :) Noen ting vil man faktisk holde for seg selv!

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 25


  Verdens beste lypsyl (kjøpt på Apoteket), leppestift fra Loreal- farge 257 (kjøpt på ToKa), leppestift fra Sephora- farge 18 eller 19 (kjøpt på Sephora i Frankrike)


  1- Lypsyl
  2- Leppestiften fra Loreal
  3- Leppestiften fra Sephora
  Resultatet ser dere hver dag på bilder av meg, så trangen for å legge ut enda et bilde som viste akkurat det var ikke sånn kjempe stor.

  Hva bruker du på leppene?

 • 23
  Har fått beskjed om at det er en eller annen person som kommenterer bloggadressen min anonymt rundt til andre bloggere. Utrolig dumt hvis folk tror det er meg, for sånt som det hater jeg selv, og kunne aldri ha gjort det. Om personen(e) gjør dette for å være ekle eller om de mener det godt får vel bare forbli et mysterium, men om de leser dette, så vil jeg gjerne at kommenteringa tar slutt. 

  Litt info; Jeg kommenterer aldri på blogger uten å være innlogget på blogg.no! Dette er vel kanskje litt vanskelig å se nå for tiden, pga de fleste ikke har bilder og farger på kommentarene, men ja.. Jeg reklamerer aldri for egen blogg eller lignende. Hater når folk gjør sånt, så da gjør jeg det vertfall ikke selv. Har ikke fått noen beskjed om dette, men hvis noen skulle ha fått en stygg kommentar på bloggen sin. Så kan jeg garantere at den ikke er fra meg, sånt holder jeg meg også unna. 

 • 18
  For å si det mildt så var det helt jævlig å gå med avisene i dag. Det bøtter ned ute, og jeg så ut som en druknet katt når jeg kom hjem igjen. Hoppet rett i dusjen og så rett i min fantastiske onepiece. Spiste en god frokost, og sitter i skrivende stund og stapper i meg noen jordbær. I dag skal jeg heldigvis ingenting, og skal bare bruke dagen på å slappe av og rydde rommet. Ha en fin dag alle sammen!

  Hva gjør du?

 • 22
  Åh, jeg kommer til å savne dagene sammen med denne flotte jentegjengen her! Halvparten av oss har flyttet til Lyngdal. Ikke så langt, men langt nok til at man legger merke til tomrommet. Verdens beste jenter! Er utrolig glad i dere alle sammen ♥ Bildene er tatt før sommerferien en gang, når vi skulle ta 10klassebilde!

 • 40 • 23

  Sankthans, også kjent som dagen da jeg ble 16;
  Frankrike;  Fredrikstad;
  Norway Rock;
  Fjellparkfestivalen;
  Gutten min;
  Solings;
  Stranda;
  Norway cup;
  Oslo;
  Venner;
  Hatt en fin sommer?

 • 32 • 24

  Hvis det er noe jeg har fått utrolig mange spørsmål om i løpet av mine 2 år som blogger, så er det HÅRET! 'Bruker du extensions?', 'Hvor er extensionsene dine fra?', 'Hvor ofte kjøper du clipsene dine?', 'Hvor lange er clipsene?', 'Striper eller farger du håret?', 'Er krøllene naturlige?', 'Retter du håret?' OSV.....

  Tenkte at jeg en gang for alle skulle lage et slikt innlegg og svare så godt som mulig på det dere har lurt på.

  Ja, jeg bruker extensions. De kjøper jeg på luxushair.com, har aldri prøvd løshår fra noe annet sted før. Grunnen til at jeg bestemte meg for å kjøpe hår fra dette nettstedet er fordi det er billig og det har fått masse positive tilbakemeldinger. Jeg har vel brukt extensions fra luxushair i 2 år nå? Har kjøpt 4 ganger. Sist jeg kjøpte var etter jul en gang, da bestilte jeg for første gang hele 65 cm langt hår. Det så egentlig bare sykt ut når jeg tok på bare det, og dessuten så var 'klemmene' sykt store og vanskelig å få festet i mitt tynne hår. Heldigvis hadde jeg ikke kastet mitt gamle på 50 cm (som var ganske slitt), jeg festet 65 cm håret i det på 50 cm, så egentlig bruker jeg to sett med extensions.


  Håret ble bare finere og finere når det begynte å bli litt slitt (synes at det ser litt unaturlig ut når det er helt nytt). Nå har jeg hatt dette settet i over et halvt år og det har slitt seg opp fra 65 til ca 50 cm. Er egentlig ganske fornøyd med denne lengden, så tenker ikke stort over det. Bortsett fra av at det begynner å se ganske forferdelig ut. Spesielt når jeg har vært ute en stund og det begynner å skille seg fra mitt hår. Derfor går jeg omtrent aldri ut uten en liten børste i veska. 

  Mitt eget hår er ca like langt som de extensionsene som jeg har nå, men jeg bruker dem likevel. Fordi mitt er så utrooolig tynt, og jeg får mer kontroll på håret når jeg har på clipsene.  
  Bildene er redigert, fordi lyset var så utrolig dårlig. På bildene har jeg nydusjet hår og har ikke gjort noe med det, bortsett fra å føne det. Som dere ser så har jeg heeeeelt stritt og flatt hår... som vil si at krøllene jeg har hatt i det siste ikke er naturlige i det hele tatt. 

  Utrolig mange lurer på om hårfargen min er naturlig. Og ja, det er den! Har aldri farget det, stript det, bleiket det eller brukt noen som helst kur eller shampoolignende greier som vistnok fins nå, for å få det lysere. Eneste jeg noen gang har brukt av farger i håret er når vi skulle farge håret til en kompis svart og vi tok tuppen av håret mitt i samme slengen (helt i bunnen liksom). Gikk et par dager før vi gikk til frisøren og klippet bort det svarte. Haha.

  Noen av dere vil sikkert skrive noe lignene som; 'Jaa, hvis du aldri har farget håret, hvorfor er det mørkt under?'. Hvis du tenker deg om en gang til, så forstår du sikkert at det bare er sånn det er. Det er ikke mange med helt naturlig blondt hår, som ikke er mørkere under! Ganske enkelt fordi håret der ikke får sol. Ganske irriterende igrunn, men har ingen planer om å gjøre noe med det.

  Skrev jo på bloggen for ikke så lenge siden at jeg skulle slutte med extensions, det varte ikke lengre enn i et par dager.. Klarte ikke det tynnet håret mitt spesielt lenge.

  Håper dere fikk svar på spørsmålene deres nå! Vet det ble mye å lese gjennom, men jeg vet og at hvis du er en av de som hadde spørsmål om håret mitt, så var du også en av dem som gadd å lese gjennom alt :)

 • 24
  Jenny og Louise står utenfor å venter på meg, vi skal på kino. Ha en fin kveld!

  Hva gjør du?

 • 15


  I dag skulle vi vist ha salat til middag, så jeg tok meg heller en hamburger. Spiste litt frukt etterpå, og nå sitter jeg og gumler smash! Jeg er i himmelen. På bussen i dag morres lukta det plutselig ekstremt vondt. Så vondt at jeg måtte brekke meg. Nei, det var nok ikke noen på bussen, fordi de på den andre bussen hadde også merket det (ikke det at det var så vanskelig, gaaash). Har vært en utrolig bra dag, har ledd utrolig mye. Vi fikk også dataen i dag, I liiiike it! Det er den jeg blogger fra nå. Vil si at jeg nå har alle Adobe programmene, som såå vil si at når jeg lærer noe av de, kanskje jeg kan lage noen ordentlige headere. Ha en fin dag videre!

  Ja jeg blogger mye om mat for tiden....... men det er sååå godt, gud jeg elsker mat!!

  Hatt en fin dag så langt?

 • 23  

 • 25


  Varmet meg to habbiser og tok fint og varsomt på ketchup på de. 


  Stablet de fint oppå hverandre slik at jeg kunne ta bilde, slik at dere kunne få se så fine de ble. Nei, jeg propper dem ikke fulle av salat and shit. Jeg liker ikke salat, det er ikke mat, det er sånn man mater kaninene med.


  Siden jeg følte dere trengte å se meg spise, så tok jeg dette fine bildet. Her er jeg vel midt i tygg nr 3 eller 4. MMMM, SCHMAKER GOOOODT!


  Jeg er glaaaaaad i habbis!!!og habbis er glad i meg.  Etter den første habbisen, kjente jeg at den la seg RETT på flesket. Da følte jeg at jeg måtte rocke habbisen bort igjen. Funka dårlig, og jeg ga opp etter 4 sekund med rocking. Begynte heller på den andre habbisen.


  Da satt jeg meg ned for å lese litt i Det nye, skumleste bladet på noen sekunder og fant ut at det var fra de årene da bestemor var barn. Fml. Får inspirasjon fra oldtiden.


  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg ble deppa og gikk heller for å se på tv, i håp om å finne noe fra NÅTIDEN der. Satt meg ned og spiste ferdig habbisen. Nå er den ferdig, og jeg kjeder meg. + jeg vil ha smash!

  Hva gjør duuuu daaaa?

 • 15
  Har ikke helt blogglyst i dag, men skal smelle inn noen utrolig uinteressante innlegg dere kan kose dere med. Ha en fin dag alle sammen!

 • 57

  Jeg kan helt ærlig si at jeg har verdens beste kjæreste. Er utrolig heldig som har han! Sier litt om han når han gidder å være sammen med en jente som bor ca 6 timer unna med tog. Det gjør vondt å tenke på at jeg ikke får sett han hver dag, slik så utrolig mange andre får. Hater når han må reise fra meg, eller når jeg må reise fra han. Den gleden som bobler inni meg når det bare er få dager til jeg får se han igjen. Jeg er misunnelig på de som har kjæresten sin i samme by, eller i området rundt. 6 timer med tog er langt, men vi har bestemt oss for å klare det, og det skal vi og. Stoler fult og helt på han, forholdet hadde aldri fungert hvis ikke. Jeg vet at han er her for meg uansett hva, det er jeg utrolig takknemlig for. Sondre er alt for meg, ingen gjør meg gladere enn han. Et så godt forhold med en person har jeg aldri hatt før. Alt går så lett, så naturlig. Gleder meg til å ligge i armene hans igjen og bare snakke. Jeg elsker deg, gutten min!

 • 18
  Nå må jeg gåååååååååååååååå! Ha en fin kveld alle sammen :)

  Hva gjør du?

 • 12
  Første skoledag gikk greeeeeeit. Fikk is, gruppa jeg var på vant en kviss og fikk derfor en twistpose! Koooselig altså. Var helt i koma på bussturen hjemover, var såvidt jeg klarte å holde øynene åpne. Tror det kommer til å ta litt tid å venne seg til å våkne tidlig igjen.. Hardt! Og jeg-trenger-søvn!! Vi skal forresten spille hjemmekamp mot Fløy i kveld. Var ikke med på bortekampen, men vi tapte vist. De skal vist være veldig gode.. meeeen vi tar dem, hehehe!

  Planer for dagen?

 • 27

  

  Jeg er sulten og vil ha pizza, det vil ikke Jenny. Fml.

  Hatt en fin kveld? 

 • 25
  Nå stikker jeg snart opp på stadion for å se juniorlaget spille kamp mot Søgne! Jeg vet at det ser ut som ettervekst på det siste bildet der, men må nok skuffe dere med å si at det bare er lyset. Har fortsatt aldri farget håret. Måtte bare skrive det før noen rakk å kommentere. Ha en fin kveld alle sammen!

  Hva gjør du?

 • 41

  Tror ikke jeg har fortalt dere hvilken linje jeg kom inn på? MEDIA! Førstevalget. Jeg har jo fortalt at jeg skulle ta Idrett på første, men endret mening i siste liten.. hadde aldri kommet inn med det snittet jeg hadde til jul uansett, og de hadde rekordsøk der i år (de søker med julekarakterene). Litt dumt, for det var noe jeg virkelig ville. Tror media kan bli veldig bra da. Etter det jeg har hørt så er det ekstreeemt slapt, og jeg var for en periode redd for at det kom til å bli FOR slapt for meg. Nå tenker jeg heller at det blir jo sånn man gjør det til. Hvis jeg ikke vil ha det slapt, så får jeg jo bare jobbe hardere.

  Håper jeg kommer til å klare meg på media. Vi er en gjeng som skal gå der fra Flekkefjord, og håper jeg kommer i klasse med vertfall et par av dem. Skolen ligger 20-25 min fra Flekkefjord med buss, helt greit. Satser på at vi får masse gøy å jobbe med. Ser bare mer og mer frem til å starte på en ny skole, ny start. Eneste jeg stusser litt over er at jeg senest i går fikk vite at vi på første skoledag blir ropt opp en og en og må stå på en scene foran hele skolen. Det blir nok festlig, deeeet gleder jeg meg til.

  Vi begynner forresten på skolen I MORGEN!  Føler meg ikke klar, selv om jeg på en måte gleder meg og er veldig spent.  Hvis du er blant de som begynner på vgs nå, hvilken linje kom du inn på?

 • 34
  Topp/Only Shorts/H&M Solbriller/Vans Veske/Laura Di Maggio Sko/Din sko?
  Har nettopp vært en liten tur i byen for å kjøpe bokbind osv. I skrivende stund prøver jeg desperat å få tag i Jenny, men hun tar ikke telefonen. Det er noe av det verste som finnes, når folk ikke tar telefonen.. guuuud jeg kan bli irritert over det. Vurderer å begynne å gjøre slik som Jenny gjorde når vi var mindre; ringte og la på etter 2 ring. Slik at JEG måtte ringe opp igjen og bruke penger. Evil mind.

  Hva synes du?

 • 29
  Koselig kveld med Jenny og guttene! Nå sitter jeg bare og slapper av, håper jeg snart kan få snakket litt i telefon med Sondre. Savner han utrolig mye..

  Hatt en fin kveld?

 • 42


  Lesertallet bare stiger og stiger. Skjønner ikke hvorfor såå mange stikker innom nå for dagen! Selvfølgelig baaaare positivt, er gøy å se statistikken stige dag for dag. I går hadde jeg rett under 1700 innom bloggen og ligger for øyeblikket som nr 42 på topplista. Sjokkert, bakoversveis, GLAD! Takk for at dere gidder å lese :) 

 • 22


  Kjempe koselig hos Sofie i går! Masse god mat.

 • 27

 • 28
  Etter å ha sittet på rumpa i hele dag og spist chips til frokost, fikset jeg meg, hev på den blå kjolen og krøllet noen mislykkede krøller og stikker nå snart opp til Sofie i selskap. Gleder meg, blir nok bra! Ha en fin kveld alle sammen!

  GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN SOFIE ♥ Håper du får en kjempe fin kveld! I love yooou.

  Planer for kvelden?

 • 30

  Ble så lei av det andre designet, headeren var kjempe fin (det var søte Tuva som lagde den), men trengte noe nytt. Derfor fant jeg et gratisdesign på Pia sin blogg og endret litt på det! Er egentlig fornøyd, men tror nok jeg kommer til å endre litt på det underveis. Enkelt og greit, sånn jeg liker det!  Godkjent?

 • 27

  Koselig dag på Moi. Da vi forlot Flekkefjord var det null skyer og veldig varmt. Startet dagen med jogging og bakkeløp og fikk da litt over en halvtime på å dusje og fikse meg før vi skulle gå. Da vi kom til Moi var det stooore skyer på himmelen og ikke spesielt varmt. Et stort minus for meg som ikke bare er verdens største frysepinne, men i tillegg gikk med shorts. Da jeg senere på dagen hadde kommet hjem fra en bra dag på Moi, gikk jeg (med tydelig mer klær på kroppen, vel og merke) opp på stadion for å se Flekkefjords A-lag spille 0-0 mot Søgne. Nå sitter jeg i sofaen, skrubbsulten (til tross for pølser, milkshake, chips, sukkerspinn og annet dritt jeg har puttet i meg i løpet av dagen) og chiller i min uberkule onepiece som jeg fikk av den herlige familien til min kjære. Nå skal jeg chille videre og proppe i meg noe mat. Ha en fin kveld videre alle sammen!

  Stjal forresten Maren sine solbriller i dag, har absolutt ingen planer om å gi de tilbake. Bad girl i dag.


  Hatt en fin dag?

 • 20
  Nå må jeg kjappe meg, vi skal til Moi! Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 36


  Ja, det siste bildet er speilvendt. Fordi jeg hadde lyst vel. Nå er jeg dritlei av å vente på at Louise og Jenny skal bli ferdige å fikse seg. Fikk nettopp vite at Louise sitter i bilen på vei til byen i skrivende stund, så det var jo en god nyhet. Rett etter at jeg fikk denne gode nyheten, fikk jeg vite at Jenny (som hadde utsatt dusjinga noe veldig for å sitte på dataen og ha videosamtale med godeste meg) ikke kommer før klokken blir nermere 9. Vel, etter å ha sittet klar i omtrent 2 timer så går jeg nå ned for å ta på meg skoene mine og venter på at Louise skal storme inn døra.

  Ha en fin kveld alle sammen!

 • 22


  Toget til Sondre går 17.50.. irriterer meg at han ikke kan være lengre pga jobb, og at jeg ikke kan bli med fordi jeg har 0 kr og 22 øre på kortet. Fml! Vi har vært en tur i byen og ellers bare slappet av i hagen. Håper det snart er middag eller noe, for jeg sulter. Kos dere i finværet! Hvis dere nå er så heldige.

  Hva gjør du?

 • 25


  Shorts/Vero Moda T-skjorte/Bik bok Øredobb/H&M?
  Enkelt å greit. Nå stikker jeg til byen med min kjære som reiser i kveld.. gruer meg til han må dra! Derfor må vi komme oss ut og nyyyte dagen mens den enda er 'ung'. Haha. Ha en fin dag!

  Hva synes du?

 • 32

  Jeg merker at jeg er veeldig dårlig på å takke dere! Alle de søte kommentarene jeg får hver dag gjør virkelig hverdagen min hundre ganger bedre. Noen av dere sender utrolig herlige lange brev til meg, blir like sjokkert og overlykkelig hver gang! Setter så utrolig stor pris på hver eneste lille positive kommentar. Før svarte jeg tilbake på alle kommentarene jeg fikk på bloggen. Har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke gjør det enda, men har ikke tid! Dumt, fordi kommentarene fra dere blir bare søtere og søtere. I de siste dagene har lesertallet mitt steget, er utrolig glad for at folk gidder å lese bloggen min. Så vil bare si TUSEN takk for at dere holder meg og bloggen gående, dere er utrolige :)

 • 32


  Kjempe fin dag med verdens beste! Nå har jeg sykt lyst på smash, så det burde kanskje gjøres noe med før jeg blir helt vill.. er så avhengig at det skulle ikke ha vært lov! Katten på bildet kom forresten bort og dumpet ned ved siden av oss helt random. Trodde vel vi var familie eller noe.

  Hatt en fin dag?

 • 29
  Sko/Zara Bukse/Vero Moda Veske/H&M T-skjorte/Cubus Solbriller/Vans
  Hatt en herlig dag i byen med min kjære, nå sitter vi bare å slapper av og ser gjennom bilder. Ha en fin dag videre alle sammen!

  Hva synes du?

 • 23


  Hatt en herlig dag hos mine søte besteforeldre på Haua! Vi gikk fra busstasjonen hjem til dem og spiste middag og is. Erle spiste hundre dumle og trodde nok etter hvert at hun var karate kid eller noe.. litt irriterende, men vi har vel så og si blitt vandt med det nå.. haha, det var koselig da! Nå sitter vi å ser på landslagskampen og setter på en film når den er ferdig. Ha en fin kveld videre!

  Hatt en fin dag?

 • 29
  Bare i det ene øyret, syns det blir for mye med begge. Nå sitter vi bare å slapper av, i dag tar vi turen til Haua! Besøke besteforeldrene mine osv. Blir koselig! Jeg vurderer nå og spise min tredje frokost.. blir aldri mett. Merkelig at jeg ikke er diger, spiser hele tiden, er konstant sulten og det jeg spiser er ikke alltid like sunt.. he he he heheh!

  Planer for dagen?

 • 30
  Nam

 • 25
  Topp/Saint Tropez Skinnjakke/Only Shorts/H&M Ring/H&M Armbånd/.... designgreier Veske/Laura Di Maggio
  Ååå, så deilig å ikke gå med extensions. Jeg er i himmelen, nesten! Sykt uvandt da.. håret er så tynt osv. Har bestemt meg for å klare det. Det sliter så på håret med de clipsa.

  Utrolig herlig å ha Sondre her igjen. Viste ikke helt hva jeg skulle si eller gjøre når han vandret inn på rommet mitt kl 6 i dag tidlig. I dag har vi vandret rundt i byen og skal snart ned å kjøpe smågodt!

  Hva synes du?

 • 13


  Denne kampen vant vi 3-1! Sondre som har tatt bildene.

 • 23
  Nei.. de er faktisk ikke helt like.. hvis du bøyer hodet litt til høyre og lukker det ene øyet, blir forskjellen STOR! Jeg lover, ti kniver i hjertet... Dere får en million kroner HVER hvis jeg lyver altså!!!! Okei, skal slutte. Kom nettopp hjem fra treningskamp mot Kvinesdal. Stillinga ble 3-3. Hadde vondt i hele kroppen under hele kampen, jeg er en vandrene skade. Skal begynne å ta det litt mero (haha, har sittet på rumpa i hele sommer, HYSJ)! 

  Ellers er jeg overlykkelig over at Sondre sitter på toget på vei til Flekkefjord i skrivende stund. Skal bli sååå godt å se han igjen! Vet at det ikke er mer enn en uke siden jeg så han sist, men det er faktisk ganske lenge.. til dere som har kjæresten deres i samme by; dere vet ikke hvor heldige dere er!

  Hva gjør du? 

 • 16

 • 24

 • 12
  3 lange innlegg, i 3 innlegg jeg har klart å formulere tanker om til ord, 3 ganger har dataen klikket og ødelagt. Vet ikke om jeg orker å skrive mine følelser om tragedien en gang til. Så mange ganger har jeg startet, men ikke klart å fortsette. Det har gått 3 ganger, typisk at noe skulle ødelegge. Har fått spørsmål om jeg kan skrive et slikt innlegg, men jeg vet virkelig ikke om jeg orker å forsøke å fullføre en fjerde gang. Og jeg tror de fleste av dere skjønner meg. Synet av blomsterhavet i Oslo var utrolig sterkt, man ble stående med vidåpne øyne og bare kikke. Så mange triste fjes samle seg rundt og bare se. Så mange følelser! Ingen sa noe, noen gråt, andre kikket bare ut i lufta med tomme blikk. Et uforglemmelig syn!

 • 14


  Har fått UTROLIG mange spørsmål om hvor Sondre fikk tak i disse. Moren har helt like, hun fikk dem ordnet i Sverige og Sondre fikk ordnet disse i Tyrkia. Som dere ser så er de ikke så kompliserte, så hvis du går til en gullsmed eller hva det måtte være med et bilde av hvordan du vil ha smykket, så tror jeg ikke det er den største utfordningen å få laget dem. Så til dere som ville skaffe dere et lignende, så er det vel bare å stikke innom en butikk du tror kan få fikset det :)

 • 40


  Shorts/H&M Topp/Cubus Grå ring/H&M Den andre ringen og smykket/Vet ikke
  Enkelt og greeeeit! Har forresten heller ikke i extensions i dag, tror jeg skal ta en pause med det for tiden.. er så lei av det at jeg snart blir gal. Håret mitt er jo ikke såååå kort lengre?? Stikker snart en tur til byen med Sofie og Jenny!

  Har forresten hatt en utrolig bra uke i Oslo! Kom hjem i 4 tiden i går, orket ikke blogge.. Fikk besøk av noen av jentene på kvelden, godt å se dem igjen! Har jo såvidt vært hjemme i sommer, så har sett lite til dem. Dumt nå som 3 av dem flytter til Lyngdal etter sommerferien..

  Hva synes du?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde