Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

33
Jakke og genser Cubus Kjole og solbriller H&M

La ikke merke til at noen instillinger på kameraet hadde endret seg, så bildene ble veldig rare. Bildene ble kornete og jeg så helt orange ut i tillegg til at håret ser missfarget ut, haha. Ellers så holder jeg på å pakke med meg noen klær. Reiser om ca en time. Skal som sagt til Oslo i konfirmasjon. Skulle ønske vi hadde fått litt tid til å gå litt rundt i byen, men det ser ikke sånn ut. Vet ikke om jeg får blogget noe mer i dag, kommer helt an på om jeg orker når jeg kommer frem, eller om jeg i det hele tatt har noe å blogge om, hehe. Ha en fin dag :)

 • 51

  Ja, nå er jeg altså et dårlig forbilde, fordi jeg poserer på et bilde med en røyk. Bildene er tatt av fine Malene, til fotoprosjektet hennes! Jeg røyker fortsatt ikke. Det er det å trekke inn giftige stoffer daglig som jeg synes bare blir teit og idiotisk. Røyk på bilder som dette, synes jeg er drittøft! La ut dette bildet på facebook, skjønner dere. Der var det en som ikke helt skjønte det. Så følte jeg burde understreke det på bloggen og; jeg røyker ikke. Det er kult på bilder. Dette var til et skoleprosjekt. Så dere som er venn med meg på facebook; gå inn på profilen min, trykk på bildet og le med meg.

  Dusjet lenge og tok av meg all sminke etter skolen, herregud så deilig. Denne dagen har egentlig gått ganske fort! Skal bare bytte klær nå, så stikker jeg til byen med Christoffer! Må bli ferdig her, tror han begynner å bli lei av at jeg sitter her og bruker all tiden min med han på dere. Ha en fin dag videre :)

 • 16

  Gråe dager fører til dårligere blogging. Åh, kommer nok til å bli en laang vinter. Føler bloggen går inn i det der ''legger ut bilder av det samme hver dag''-hjørnet igjen. Skal prøve å få variert litt mer. Kaia sin genser på bildet, vet ikke hvor den er fra. Får stadig kommentarer på om jeg snart kan begynne å skrive hvor klærne mine er fra. Vel, i det siste har jeg hatt outfitinnlegg omtrent hveer dag. Hvis jeg ikke skriver det, så er det enten fordi jeg har lagt ut et innlegg tidligere den dagen og skrevet det der, eller fordi jeg har skrevet det tusen ganger før/de er såpass nøytrale at det ikke er vits. Ikke stygt eller noe (hehe), men spørsmål om hvor klær er fra er kanskje det mest irriterende noen sinne. Mest sannsynlig fordi det blir stilt så ekstremt ofte. Hehehihihoho.

  Nå sitter jeg å ser på at Christoffer lager pizza! Han kom i dag og blir her til fredag. Så tar vi tog sammen østover da (siden vi skal ta tog til Oslo). Ha en fin kveld :)

 • 33  Har regnet så drit mye i dag. Heeerregud. Jeg og Jenny tok spontantur til Lyngdal for å besøke Inga på KVS rett etter skolen. Nå sitter vi i et random klasserom for at jeg skal kunne blogge. Kleint. Tviler på at det blir mer blogging i dag, med mindre jeg gidder å dra frem dataen når jeg kommer hjem. Nå tror jeg de andre begynner å bli litt lei av at jeg bruker så lang tid. Blir hengt opp i alt annet. Facebook og twitter er farlig. Ha en fin dag :)

 • 17

 • 31


  Vest Y&K Bukse Bik Bok Topp Carlings Dongerijakke Lee

  Vesten fra bildet som har tatt heeelt av på instagram og weheartit! Er ganske kvalm og dårlig i dag av en eller annen grunn, så står over fotballtreninga. Drar meg på jobb i kveld uansett da. Går nok greit det. Bruker nå tiden på å rydde litt osv, Christoffer kommer forhåpentligvis på enten onsdag eller torsdag og blir til fredag. Reiser til Oslo for å gå i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt til helga, blir nok koselig! Ha en fin dag videre!

 • 18

  Bra Martine, tenk å ødelegge så søte bilder med å gjøre peace-tegnet. Skamme seg.

 • 10  Var på 17 plass i går. Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste, dere er fine!

 • 16

 • 25


  Kjole Gina Tricot Solbriller og veske H&M Skjorte Sand

 • 26

  Sov til kl 3. Søndag har blitt min sove-helt-ut-fordi-jeg-er-jævlig-utslitt-dag. Nå skal jeg ut med Hanne, vi skal blant annet spise på kinarestaurant. Får vel tvinge henne once again til å ta noen bilder av meg. Ha en fin dag :)

 • 24
  Kjole Gina Tricot Genser Cubus Klokke Danielwellington.com

  Haha, herregud så dårlige bilder. Etter 7 timer på jobb orket jeg ikke noe bedre. Utrolig stressende dag, har stått og sprunget rundt som en gal i hele dag. Bildene er tatt i speil, derfor crappy kvalitet osv. Speilet var i tillegg skittent, yessss. Akkurat som planlagt jo. Nå skal jeg bare slappe av litt, før jeg stikker opp til Jenny. Ha en fin kveld!

 • 13

  Ha en fin kveld!

 • 39 • 23
  Bukse Gina Tricot Genser Cubus Sko og solbriller H&M

 • 35

  Fant igjen en skrivebok jeg drev å skrev ned ting i løpet av ungdomskolen. Mest i 8 klasse, da jeg gikk gjennom masse og strevde veldig med å håndtere ting. Å skrive ting ned på måten jeg har gjort under hjalp meg veldig. Følte meg ikke bare bedre av å få noe ut av systemet, men å lese det som om det var noen andre som hadde skrevet det til meg, som om det var noen andre som forstod - gjorde meg lettere. Teksten under er den første i boka, som vil si at jeg skrev den enten i slutten av 7 eller begynnelsen av 8 klasse. Har mange hanger vurdert å skrive hele historien bak. Har begynt ca en million ganger, men det er såpass sårt og dypt at jeg ikke tør. På en måte føler jeg at jeg må få det ut, men jeg vet at mange kommer til å reagere på det, og jeg har egentlig ikke lyst å bringe det på banen igjen. Men tror og nesten vet at mange kunne ha lært og skjønt bedre, hvis jeg hadde fortalt. Kanskje en gang. Når jeg er klar.

  Det kan virke veldig uskylding der og da. Du tenker ikke lengre enn nesa rekker. Du tenker ikke på konsekvensene. Du tenker ikke i det hele tatt. Du føler deg påkjørt i lang tid etterpå. Følelsen av å føle seg misbrukt, uten at noen har rørt et hårstrå på hodet ditt engang. Gå rundt å kikke seg over skulderen hele tiden. Føle at du sakte, men sikkert blir drett ned i et svart og endeløst hull. Hvert eneste blikk som ikke er varmt og snilt, blir plutselig støtende og ekkelt. Hva tenker h*n om saken, hva tenker h*n om meg? Du slutter å gå ut av huset, fordi du er redd for å møte feil folk. Hva vil de si? Magen verker av tanken. Kvalmen danser en rolig og eviglang dans. Alene svimler du rundt i en tom verden. Hva sier vennene? Frykten gjør deg usosial og innestengt. Frykten for hva de mener, hva de sier om deg når du ikke er til stede. Temaet må jo ha kommet opp. Stillheten deres sier mer enn hva tusen ord ville ha gjort. De pynter på det, sier at alt kommer til å gå over, at du kommer til å klare deg helt fint. Tomme ord. Tomme løfter. De vet ingenting. De kjenner ikke følelsen. De klarer ikke å sette seg selv i den posisjonen du er i. Du unner dem heller ikke den indre smerten, den vonde følelsen som sprer seg gjennom hele kroppen med en gang du setter foten utenfor huset. Ingen vil forstå, med mindre de har gått gjennom det samme selv. Hvis de brydde seg om hva som skjedde. Så lenge det ikke var med vilje. Det går over. Det må det gjøre. Folk vil skjønne etter hvert.

 • 47

  Farger eller svart-hvitt?  I dag blir det nok verken mye eller bra blogging. Tok ett bilde i stad, det er det dere ser over her. Gikk kjedelig kledd på skolen, føler meg skitten, har gått for lenge uten å vaske håret så grøsser av å ta i det. Klapper meg selv på skulderen for å ha klart å sovne halv 12 (!!) i går. Var likevel et dovendyr på skolen. Skal bare slappe av frem til fotballtrening senere i kveld. Sove litt kanskje.

 • 22

  Jeg står helt fast når det kommer til hva jeg skal gjøre etter VGS. Hvor jeg vil studere, hva jeg vil studere, hva jeg vil bli. Jeg har ikke peiling. Heldigvis har jeg ikke hastverk med å finne det ut enda, men tiden går utrolig fort. Husker jeg sa det samme om å starte på VGS. Plutselig fikk vi søkefrist, og jeg hadde virkelig ikke peiling. Jeg var helt instilt på å gå på idrett, før jeg endret mening i siste liten. Jeg er utrolig ubeslutsom, og hvis jeg får muligheten til å ikke ta et valg i det hele tatt; så er jeg personen som lett skyver det unna. Går jo som jeg har sagt en del ganger tidligere på media og kommunikasjon I Kvinesdal. Bare som litt enkel info til dere som lurer; det tar ca en halv time for meg med buss til skolen. Spiller også fotball i Kvinesdal, derfor blir det en del frem og tilbake. Det er en veldig liten skole, vi er ca 200 elever. Vi har en matbutikk som ligger rett på andre siden av en bro, der går alle 200 elevene ned å kjøper mat til å feite seg selv opp hvert friminutt. Ja, jeg er en av dem som sløser bort masse penger på drittmat der. Mange har jo fått for seg generelt at media er en ganske slapp linje- noe det og er. På spørsmålsrunden Hanne hadde, så var det noen som lurte på hva jeg fikk i snitt da jeg gikk ut av 1VGS. Nå trodde dere kanskje at jeg kom til å røpe det, men nei. Kan si såpass at jeg aldri har gjort det så dårlig på skolen før. Jeg tok den lille ekstra friheten vi fikk på media og utnyttet den til det fulle. Jeg mistet helt interessen og motivasjonen. Jeg kan hvis jeg vil, det vet jeg utrolig godt. Jeg er veldig innstilt på at dette året skal jeg komme meg tilbake på rett fokus igjen. Det må jeg.  Fikk spørsmål om jeg trives på skolen, og ja jeg gjør jo det, men fra der jeg står akkurat NÅ så er det nok ikke skolen jeg burde ha søkt på. Ganske enkelt fordi jeg fra før av hadde lett for å skeise ut hvis jeg ikke gadd mer. Hva burde jeg da ha søkt på? Vanlig almenfag. Det hadde nok blitt veldig tungt, men for meg hadde nok det slaget i trynet vært den vekkeren jeg trengte. Ellers er det en sjarmerende skole med godt miljø, og hvis jeg bare klarer å komme på rett spor igjen- så tror jeg nok at det kommer til å bli et fint år. Gjort er gjort. Prøvde å se på det å få byttet til almen andre året, men det gikk ikke. Skal uansett prøve å komme meg inn på påbygg tredje, så får vi se.  Hvorfor jeg valgte media? Jeg interesserer meg jo for foto, skriving osv + jeg trengte en pause fra baaare teori. Om jeg kommer til å bli noen innen det er et helt annet spørsmål. Har alltid hatt en liten jentedrøm om å bli journalist i f.eks et moteblad.  Ellers så var jeg den lille jenta som ville bli politi eller advokat. Jeg var vel mest målbevisst på politi, kanskje fordi jeg liker det å ha respekt- fortjene den, ha kontroll og fordi det rett og slett så jævlig kult ut med blonde politidamer som banka opp alle de slemme mannfolka. Dette og mye mer som jeg var såå sikker på tidligere, har bare gjort meg usikker nå. Jeg har virkelig ikke peiling på hva jeg vil bli. Hvor jeg hadde passet inn. Jeg har mange år på meg, men tiden går som sagt veldig fort, og jeg klarer ikke å gå rundt å ikke vite hva som kommer til å skje.

  VI FÅR SE HVA TIDEN BRINGER! Rotete innlegg. Vi spilte 2-2 etter å ha leda 2-0 omtrent hele kampen, Mandal scorte på overtid og det var vist offside i tillegg. Jaja, det ble vertfall ikke tap. Skrev dette veldig raskt for å ha noe å gjøre mens Kaia ble ferdig på badet. Nå skal jeg ta en laaang dusj og så sove som en stein. God natt, fininger.

 • 32


  Dongerijakke Blend of America Bukse Gina Tricot Genser Cubus Caps Våkna opp med den på Hove

 • 7

  Nå stikker jeg en liten tur til byen med fineste Hanne! Skal spørre henne pent (tvinge) om hun vil ta noen bilder av meg. Ellers skal vi spille kamp i kveld. Må snart komme meg i form igjen, er virkelig helt på bunn.. Har trent så altfor lite de siste månedene. Forrige kamp (som også var sesongens første) vant vi 0-7. Tviler på at det kommer til å gå såå bra denne ganga (seriens beste lag vi skal spille mot), men vi får se daa. Ha en fin dag:)

 • 37

  Som mange av dere nok har fått med dere etter utallige klagesetninger på bloggen, så kommer jeg fra en veldig liten by. Det bor ca 9000 i kommunen og ca 6000 i byen. Dette fører til veldig lite utvalg når det kommer til klær. Vi har vel bare Cubus og Vero Moda som er klesbutikker med rimelige priser til kids på min alder. Jeg bruker veldig lite penger på klær. Kan gå flere måneder mellom når jeg kjøper meg et nytt klesplagg. Fordi jeg må reise til enten Kristiansand eller Stavanger for å finne bra utvalg (mellom 1-2 timer med tog/bil). Jeg svømmer heller ikke i penger, og inntekten min er ikke noe å skryte av for å si det sånn. Midt oppi alt dette så er jeg veldig glad i klær. Jeg liker å skille meg ut. Liker å kle meg i klær andre folk ikke ville kledd seg i. Dette er ekstra gøy i en liten by som Flekkefjord, der 80% enda er trollbundet til ''tights-og-stram-singlett-forbannelsen''. Første gang jeg gikk med det rosa neonskjørtet mitt fra Gina Tricot f.eks, hahaha. Skulle trodd at det jeg egentlig gjorde var å gå naken! Storkoste meg. Selv om jeg omtrent river av meg alt håret i frustrasjon over at jeg selv mener på at jeg har ''ingen'' klær, så får jeg masse fine tilbakemeldinger fra dere om at dere blant annet ser på meg som et stilikon. Den kommentaren får meg til å smile litt ekstra. 

  Siden jeg bruker opp alle pengene mine på mat, så har jeg ikke råd til å kjøpe vesker til 4000 og HELT VANLIGE HVITE TOPPER TIL 500 KR STK! Beklager alle som liker å bruke dobbelt så mye som månedslønna mi på en veske, men den der sløsinga hadde aldri falt meg inn. Gidder heller ikke å bruke 500 kr på en topp, når jeg finner en klis lik til 200 kr. De få gangene jeg er på shoppingrunde i en av storbyene rundt om i landet er jeg stamkunde på kjedene H&M, Bik Bok og Gina Tricot. Holder også på å falle om av lykke så raskt ting kommer på tilbud! Hadde jeg tjent flere tusen i måneden, så hadde nok dette vært et helt annet innlegg. Det er jeg klar over. Mange har fått for seg at man må ha penger opp til ørene for å kune ha en bra klesstil, noe som ikke stemmer. Elsker å se folk skille seg ut, og sitter ofte å drømmer meg bort i alle de fantastiske antrekkene mange bloggere legger ut. Sitter nærmest å sikler bak dataskjermen. 

  Jeg har to store stilikon som jeg virkelig ser opp til. Finner masse inspirasjon fra disse! Det er de svenske jentene Angelica Blick og Fanny Lyckman! Jeg_elsker_dem Da jeg klippet håret kort fikk jeg plutselig høre at jeg ligna på Angelica. Har jo alltid fått høre at Fanny er min bortkomne tvilling. Så det å høre at man ligner på Angelica med kort hår og Fanny med langt er virkelig IKKE et dårlig kompliment!! Så tusen takk for det.


  SNX søstiser xD :pp 

   

 • 18

  Nå tar jeg snart turen til Kristiansand. Må få kjøpt noen nye klær før det blir konsert med Honningbarna på kvelden. WIHU! Vi må ta nattoget hjem, så er ikke hjemme før kl 6 i morgen tidlig, haha. Fantastisk å tenke på at jeg faktisk skal på skolen i morgen! Skal heldigvis til tannlegen kl 1, og da er det ikke vits å ta buss tilbake til skolen igjen, så får tidlig friiiiii. Har forhåndsskrevet et innlegg som jeg skal be Kaia poste i kveld. Det er ikke bare masse bilder av meg i det, LOVER xDxP

  Ha en fin dag! 

 • 32

  Jeg kan ikke beskrive med ord hvor utrooolig lei jeg var av headeren min nå. Har lenge lett etter et bilde jeg kunne tenkt meg å bruke, men føler ingen har passet helt. Redigerte et av bildene fra et tidligere innlegg i dag. Syntes det ble litt kjedelig - satte på tekst. Kan ikke huske sist jeg hadde tekst på headeren min.. Fikk for meg at jeg syntes at det var finere uten. Synes forsåvidt det enda da, har alltid likt enkle headere og et enkelt design. Alt annet blir for klissete. Troooor jeg ble fornøyd med hvordan headeren ble seende ut nå. Har planer om å kanskje ta meg litt tid i et friminutt på skolen i morgen og endre litt på designet. Har fått et par kommentarer om at det begynner å bli veldig lenge siden jeg sist endret noe. Som er sant. Liker bare det jeg har veldig godt. Nettopp fordi det er så enkelt.   Bitch slap eller high five? Haha.

 • 34

  Fine Johanne viste meg et redigeringsprogram på nett i dag som jeg aldri har sett før. Likte det ganske godt, så tenkte jeg skulle dele det med de av dere som ikke har vært borti det før. Det heter PicMonkey og du finner det HER! Er ikke så mye å forklare egentlig, uten om at du kan gjøre maaasse der. Sjekk det ut! På bildet under (samme redigering som de i forrige innlegg) så har jeg brukt effekten ''Dusk''!  Bare for å slenge med noen redigeringssvar i samme slengen; så redigerer jeg vanligvis lys og kontrast i Photoshop (fikk av skolen), legger på forskjellige effekter HER og redigerer skarphet og justerer litt på lyshet i Photoscape (kan lastes ned gratis, google it). Jeg redigerer bildene forskjellig hver gang, etter hvilket lys bildene er tatt i osv. Det finnes ingen fasit. Det er bare å prøve seg frem! Til slutt finner du en redigeringsmåte du liker :) 

  Hvor redigerer du bildene dine? 

 • 52

  Fikk ikke tatt noen bilder på skolen i dag, så tok noen raskt nå nettopp. Nå må jeg spise og vaske badet, før jeg stikker tilbake til Kvinesdal (går på skole der og) for å gå på fotballtrening, så går direkte på jobb etter trening. Var oppe litt for lenge i går, så har gått i søvne hele dagen. Statistikken har begynt å stige igjen. Veldig gøy!  Hadde inne ca 5500 i går, men siden det var søndag så teller jeg ikke med den. Ligger å vipper på rundt 20 plass for tiden. Morsomt. Godt å føle at jeg er ''tilbake''. HA EN FIN DAG!

 • 23 • 25
  Skjørt Gina Tricot Shorts og solbriller H&M

 • 14

  Til tross for at jeg sov dritlenge i dag, så er jeg overraskende trøtt. Ser i tillegg kjempe sliten ut. Blir nok senga igjen så raskt jeg blir ferdig med litt vasking/rydding og lage invitasjon til Kaia sin konfirmasjon. Var i byen en tur og tok noen bilder med Jenny til en fotooppgave vi har. Hanne joina oss på stranda. Koselig. Hadde pizza til frokost, to slush og en sandwish-is til middag. Deilig søndag.

 • 15

  Våkna for ikke så lenge siden. En halv uke på skolebenken og jeg er allerede utslitt. Herregud. Elsker søndager, eneste dagen i uka jeg kan sove så lenge jeg vil. Ha en fin dag alle sammen!

 • 15


  Støvler Hunter & Jimmu Choo Kjole Gina Tricot Jakke Blend of America Veske H&M

  Har vært en liten tur i byen med fineste Hanne. Skal opp til Jenny om ikke så lenge, bare slappe av og se en film. Ha en fin kveld :)

 • 28  Har da altså sett den nye filmen ''Ted'' tre ganger allerede. JEG HAR ET LIV JEG LOVER.

 • 31


  Sko og T-skjorte H&M Jakke Blend of America Bandana Cubus(?)

  Nå kommer bussen om 10 min, skal på jobb rett etter skolen! Ha en fin dag :) Takk for all respons på forrige innlegg forresten!

 • 62

  Misforstå meg rett angående overskriften. Jeg har helt siden jeg startet denne bloggen fått kommentarer regelmessig om at jeg er ganske negativ på bloggen. Dette var nok spesielt i forrige halvår (begynnelsen av 2012 og utover) da jeg enkelt og greit var lei av alt. Sov lite, hadde veldig kort lunte og var ganske gretten, spesielt om morgenen. Mange ble ganske lei av dette og jeg fikk ofte klagende kommentarer. Jeg gadd aldri å bry meg om disse. Har skrevet lignende innlegg flere ganger, men noen kommer nok bare aldri til å forstå. Jeg kommer aldri til å smøre på et klissent smil på et bilde, hvis det jeg egentlig vil gjøre på det er å presse langefingeren så langt inn i linsa som mulig. For det første er det jo min blogg, mitt liv, mine følelser. For det andre, så vil jo de fleste av dere at jeg skal være ærlig? Jeg er lei av en overfladisk overflate. Noen vil kanskje mene jeg er overfladisk. Ber de alltid forklare detaljert hva faen de skulle mene med det. Noen har skrevet kommentarer om at de blir deppa av å lese om mine fuckyoujeghateraltogalledratilmammaoggrin-dager. Vel, hvis dette er tilfelle. Så kan jeg rett og slett ikke hjelpe deg. Ikke les. Jeg er ikke en ''digert smilefjes i hvert innlegg sånn at folk tror jeg er snill og alltid glad''-person. Hadde jeg skrevet '':D'' etter annenhver setning i et innlegg så hadde jeg følt meg falsk. Samme måte som at jeg hadde følt meg falsk hadde jeg lagt ut et smilende bilde på bloggen en dag som egentlig bare kunne blitt beskrevet som; et rent helvete.  Fikk en kommentar om at det at jeg skrev om dårlige dager, gjorde hennes dager bedre. Fordi det på en måte ''lettet trykket''. Noe som jeg ser på som veldig bra. Noen spør meg om jeg noen ganger tenker på hvem som leser det jeg skriver, hvor mange som leser det, og om jeg tenker over hva de tror om meg i etterkant. Svaret på dette er; nei, egentlig ikke. Hadde jeg tenkt over dette, så hadde jeg nok aldri skrevet halvparten av de litt dypere innleggene jeg har skrevet. Da hadde jeg sikkert ikke hatt blogg en gang. For meg er privatlivet og bloggen to forskjellige liv, det er sånn jeg klarer å ikke bryte sammen av å tenke på hva andre kanskje tenker. Jeg er ikke personen som liker å snakke om ting, har egentlig alltid vært veldig innelukket. Bloggen har hjulpet meg masse på det punktet. Jeg får uttrykket meg skriftlig, jeg får nådd ut til folk og jeg blir lettet over å ikke måtte holde alt inni meg. Hvis jeg en gang i blant skulle komme til å sitte ned og tenke over hva jeg skriver noen ganger, hvem som leser det og hva de tenker etterpå. Så er jeg nok mest bekymret over folk som bor rundt Flekkefjord. Ikke så mye her i byen lengre, fordi jeg har lært meg å se over skulderen for folk som ikke takler blogging, tror også folk her i byen ikke bryr seg så veldig lengre. Det er mer stedene rundt her, som jeg bare besøker av og til. 

  Nå fikk dette innlegget en litt annerledes vending, og jeg klarte vel egentlig å endre tema ganske greit. Når jeg først starter, hoper det seg bare opp og jeg får nye tanker (nye irritasjoner rettere sagt).   Ja, jeg smiler mer for tiden. Jeg har jo alltid regelmessig lagt ut smilende bilder? Kanskje jeg bare ikke liker å smile. Noen blir helt i ekstase hver gang jeg trekker litt på smilebåndet. Noe som faktisk er litt søtt av dere da, selv om jeg sitter igjen med inntrykk av at jeg er tidenes emo. Jeg har det dritbra for tiden. Jeg har bloggmotivasjon igjen, en kjæreste som er bra for meg på alle måter, herlig venninnegjeng, følelsen av at skolen kommer til å gå mye bedre i år and soooo on. Nå ble dette litt langt, men følte det var på tide med en liten vekker igjen- både for dere og for meg. Tusen takk, ALLE! Til alle negative, til alle positive; dere gjør meg til en sterkere person på så mange måter.

 • 20


  Blazer og solbriller H&M T-skjorte Cubus Bukse Urban

  Liiiitt sent, men nå har jeg trukket de to vinnerne av extensions fra Californiahair! De to heldige ble Caroline Marie Kvarsnes med 65cm og Ingvild Ness med 50cm (begge har blogg, klikk på navnene for å komme til dem)! Begge vinnerene må sjekke mailen sin så fort som mulig.

 • 17

  Følg henne på instagram; alsg2 Kødda om at hun var den kuleste forresten. Du ligger på en god 83 plass på den lista, Astapasta.

 • 23  Første skoledag i dag. Dette kommer til å bli et langt år.

 • 23

  Kom hjem, leste dette, smilte, fikk lyst å dele kommentaren og i samme slengen takke dere alle.

  ''Martine, ville bare du skulle vite hvilken utrolig inspirasjon og støttespiller (muligens en 'halvkorka' beskrivelse ettersom jeg ikke kjenner deg) du faktisk er. Jeg følger daglig med på bloggen din og leser ivrig og engasjert- som oftest storfornøyd -innleggene dine, om alt og ingenting. Syns bloggen din er så utrolig annerledes og egentlig relativt nyskapende fra de fleste andre bloggene, fordi du ikke fremstiller verden som et sted full av ''regnbuer og lilla blomster'', der lykke er en harry Luis Vuitton veske og alt er fryd og gammmen, men heller ofte legger vekt på at livet ikke er en jævla dans på roser og at ingen kan klandre en for å være sliten, sint, surmulende og drittlei. Haha, kommentaren min er vel egentlig bare høyst upassende ettersom det virker som om du virkelig koser deg og har det bra for tiden. Alle de særegne og utrolig ærlige tankene dine om forsåvidt alt og ingenting er noe jeg virkelig elsker, og tipper du når ut til mange med dem, selv om du ofte slenger med hvor rar du selv syns du er og hvor merkelig vi (som lesere) må tro du er. Du har iallefall hjulpet meg en god del, er vel egentlig det jeg prøver å få frem med denne i overkant kleine kommentaren, men ville bare takke deg sinnsykt for at du er så rå, ærlig og annerledes person! Blar meg ofte nedover i arkivet ditt, finner fram til de lange innleggene dine der du få frem så utrolig mye.. Fikk meg til å innse mye med meg selv, ting som jeg tidligere hadde hatt problemer med å akseptere og gjorde meg klar over mye positivt med meg selv som jeg har hatt problemer med å se før! Vedder en hundrings på at dette er en av de rareste tilbakemeldingene du har fått på et ''outfit/gratulasjonsinnlegg til venninna di''.. Hehe, er noe for meg selv, jaa.

  Men uansett, tusen takk! Du og bloggen din har hjulpet meg, og sikkert flere andre også, med å akseptere meg selv i større grad, være mindre redd for å skille meg ut og ikke være så jævlig redd for ikke å være lik alle andre. Syns du er en stor inspirasjonskilde, og (outfitinnlegg tatt i betrakning) så har du virkelig en helt vanvittig rå klesstil! Huff og huff, kleinere blir det ikke, takk for meg! Ha en strålende tirsdagskveld videre.''

  Er det noe jeg er dårlig på, så er det å takke dere. Svare dere. Får mange koselige, fine, herlige, utrolig flotte tilbakemeldinger daglig. Jeg setter pris på hver eneste en av dem. Jeg leser ALT som kommer inn på mail, i kommentarfeltet, på facebooksiden, instagram, twitter, pose. TUSEN TAKK! Jeg er heldig. Til personen som skrev kommentaren over; jeg liker det litt kleint :)


  - En annen sovende glede.

 • 19
  Sko og solbriller H&M Bukse Dr. Denim Jakke Blend of America

  Kom hjem i 2 tiden i dag, dusjet og fikset meg og stakk rett ned å møtte jentene på Kaffebørsen. Fineste Sofie har bursdag i dag, så vi skal på pizza inn om ca 1 time og feire det litt. GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, VENNEN ♥ Følg min dritpene venninne på instagram; Sofieat

 • 38  Christoffer Trædal. 20 år. Kristiansand. Gitarist i Honningbarna. Lager dritgod pizza. Er zupercute og zuperznill. MIN.

  Sånn, da har jeg svart på noooen av spørsmålene om Tofferloffer.

 • 20

  Fant noen nagler på et fint loppemarked i går. Utrolig irritert over at jeg ikke hadde penger, fordi der var det mye fint. Synes det ble kult! Skal prøve å få tak i flere, men til ingen stor overaskelse så er det utsolgt over alt. Nå skal vi snart på Ikea en tur, så må få kommet meg av dataen. Snakkes

 • 19

  Tror ikke mamma og pappa kommer til å like disse bildene spesielt godt. Vel, det var bare for bildene sin skyld! Jeg røyker ikke! Synes at bildene ble litt kule, så måtte legge de ut. Har heller ikke noe annet å blogge om for øyeblikket. Nå skal vi kle på oss og stikke ut en tur. Var på trippeldate i går, det var virkelig noe for seg selv, men veldig koselig! Haha. Planlegger kino i kveld med samme gjengen. Vi skal se den nye filmen ''Ted''. Har sett den en gang før med Christoffer (lasta ned), men måå bare se den en gang til. Dritmorsom! Anbefaler den virkelig!


  Ha en fin dag :)

 • 32
  Solbriller og veske H&M Genser og Skjørt Cubus

 • 23  Har blitt ukens blogg på Blogit.no, sjekk ut intervjuet HER!

 • 36

  Det hadde vel vært supersøtt hvis jeg nå hadde skrevet her at han la igjen skjorta med vilje og skrev melding om at jeg bare måtte bruke den. Da hadde jeg løyet. Han glemte den, enkelt og greit. Fikk i tillegg streng beskjed om at hvis jeg brukte den, så fikk jeg ikke mat neste gang jeg kom på besøk. Snill kjæreste? Sitter i leiligheten i Kristiansand nå og slapper av. Skal bare skifte, så skal vi ut en tur i det fine været. Tvinge han til å spandere is på meg og sånne koselige ting. Ha en fin dag! :)

 • 20
  Avklippa kjole Gina Tricot Topp Only Shorts, sko og veske H&M

  Jeg må virkelig legge saksa på hylla for en stund. Klipper ALT! Har omtrent ikke et eneste klesplagg jeg ikke klipper i. Har heller ikke vært hos frisøren på mange år. Vi har frisørsaks hjemme, så de blir brukt en del. Kjøpte en kjole, eller rettere sagt en strandkjole kanskje (?) på Gina Tricot da jeg var i Oslo. Klipte av delen foran og er veldig fornøyd med hvordan den ble seende ut! Tror jeg er tilfreds med lengden jeg har på håret nå, så det kommer til å være sånn for en stund!

 • 14


  Hvis dere lurte så nei; jeg kom ikke på en bra overskrift.

 • 22


  Genser Carlings Jakke Vet ikke

 • 43
  Solbriller, blazer og veske H&M Bukse Bik Bok T-skjorte Cubus

 • 12 • 94

  Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker meg selv best med langt eller kort hår. Kort er jo tusen ganger deiligere, fordi da slipper jeg extensionsstyret. Langt er finere i hestehale, og jeg går en del med det (jobb, trening, fotball osv). Har lyst å klippe det enda kortere, men usikker pga jeg synes at jeg ser helt grusom ut med så liten hestehale. Det som også er litt irriterende er at jeg nå føler jeg må bølge håret mitt for at det skal være fint når det er kort. Noe som tar litt ekstra tid. Jeg har naturlig HELT rett hår, som holder på krøller ganske dårlig i tillegg. Dilemma. Jenteting. Teit. Måtte bare. Håret ser forresten lengre ut på bildene jeg har lagt ut til nå, enn det faktisk er. 

  Hva passer jeg best; langt eller kort? 

  Før flere kommenterer at ''du er pen uansett'', så må jeg bare si at jeg faktisk ønsker et enten eller svar her :) Taakk på forhånd hehe 

 • 17

  Utrolig koselig kveld med Bjørn-Erik og Johanne! Vi satt på Kaffebørsen i 4 (!!) timer og snakka, haha! Tiden gikk så utrolig fort. Har prata lenge med Bjørn-Erik om at vi måtte treffes når han var her nede hos slekta, bra å endelig få ordna det. Må møtes igjen! Dere kjenner han helt sikkert igjen fra blant annet Andrea Badendyck sin blogg. Han har blogg selv, besøk den HER!

  Gullgutten Eirik Verås Larsen er faktisk fra Flekkefjord, så i dag har nrk vært her og filma og det har vært masse folk i byen for å feire! Se på det, Flekkefjord er ikke såå taperby. Gratulerer, Eirik!

  Trekker vinneren av konkurransen i morgen :) 

 • 42


  I dag viste Sofie meg en app som heter ''Pose''! Dere vet sikkert om den allerede, er nok bare jeg som er treig som vanlig. Det er litt som instagram, bare at man poster outfit osv. Heter ''martineegeland'' der (samme som på instagram). Hvis du har Pose så skriv hva du heter i kommentarfeltet, så sjekker jeg ut profilen din!


  Du finner det på nett HER!

  Dere finner meg og på:
  Instagram- Martineegeland
  Twitter- Martine_Egeland
  Facebook- explode.blogg.no
  Pose- Martineegeland

 • 40
  Jakke Zara Solbriller H&M Bukse Bik Bok 

  Må kjappe meg, de roper nedenifra om at middagen er klar! Som dere ser så har jeg skaffet meg ''kort'' hår igjen. Det er litt lengre foran enn bak! Klippet med kjøkkensaks under Norway cup, wihu! Dere vet vel ikke hvor langt håret mitt egentlig var uten extensions, men ca rett under puppene-ish. Skal til frisøren for første gang på maange år og klippe det kortere. Gleder meg! 

  Ha en fin dag :)

 • 38
  Tro det eller ei, men jeg er faktisk to år eldre enn henne.  Ja, jeg har lagt merke til at hun er høyere :)

 • 16

  Nå sitter jeg hos Christoffer i Kristiansand. Fikk etter mye krangling og diskutering lov til å låne dataen hans til å blogge på. Har hatt en fin uke på Norway cup. Fikk kjøpt en del ting jeg trengte, veldig fornøyd. I kveld skal vi på bryllupsfest og ellers bare slappe av. Er egentlig veldig sliten og trøtt etter en litt for lang uke på luftmadrass i et illeluktende klasserom. Delte en sånn stor madrass med Kaia, selvfølgelig klarte jeg å glemme soveposen min hjemme. Så da måtte vi ikke bare dele madrass, men sovepose og. Gikk heldigvis greit! Litt irriterende miner i slutten vel og merke.   Synes at Hanne har gjort en riktig god jobb med å blogge for meg mens jeg har vært borte! Hvis hun har lyst, så kan hun godt blogge for meg til jeg kommer hjem på mandags kveld (HÆ HANNE VIL DU?)??? For vet ikke hvor mye jeg kommer til å gidde å prioritere bloggen når jeg er her. Dessuten så skjønner jeg ikke en dritt av denne MacBook dritten.. haha! Derfor ble det bare ett bilde. Orka ikke stresse mer med det. 

  Har forresten klippet håret kort igjen! Ble veeeldig fornøyd. Har jo extensions jeg kan ta på hvis jeg plutselig skulle angre. Hver gang håret mitt når en viss lengde, så synes jeg det er dritstygt og klipper det. Håret mitt er veldig tynt da, så kommer nok til å klippe extensionsene til min lengde og spørre Californiahair fint om å sende nytt langt. Så mange som hadde meldt seg på konkurransen forresten! Så braa! Trekker vinneren i løpet av få dager. 

  Godt å være tilbake! Ha en fin kveld:)

 • 7

  Prøver å få med alt i Del 2. Blir kanskje litt rotete. Men det fikser dere!

   

  FIkk forresten en kommentar i sist innlegg. Selvfølgelig fra en Anonym. Denne personen mente jeg svarte på en nedtalende måte? Håper virkelig ikke det var det inntrykke dere fikk av meg på den første delen. Uansett, beklager!

   

  Får Martine mange venneforespørsler på bloggen og på facebook? Vet ikke akkurat antallet, men hun får vel ett par forespørsler til dagen vil jeg anta :-)

   

  Fremtidsplaner? Bli Obamas etterkommer. U WISH GIRL.

   

  Favoritt band for øyeblikket? Inflames.

   

  Får hun gode karakterer? Ja, hvis hun gidder.

   

  Er hun flink i fotball? Det vil jeg påstå!

   

  Hvor jobber hun? Hun jobber på bakeren i Flekkefjord.

   

  Hvor lenge har Martine spilt fotball? Hvis jeg ikke husker feil så begynte hun vel i 6-7 klasse? Har spilt siden da.

   

  Topplistas beste blogger i følge deg og Martine? Vel i følge Martine må vel det bli Sophie Elise. Og mineTuvaw og Martine sin, seff.

   

  Er Martine jomfru? Det vil jeg ikke påstå hun er.

   

  Har Martine et fint rom? Ja, hvis du først kan se gulvet. Mange som spørr om bildet, men siden jeg er hjemme og hun er på Norway cup kan ikke akkurat jeg bryte meg inn i huset deres for å ta bilde til bloggen. Hadde blitt litt kleint. Dere får spørr henne pent når hun kommer hjem :-)

   

  Er hun allergisk mot noe? Nei, eller jo. Tror vi fant ut at hun har pollenallergi eller noe på Hove, haha! Good times ..

   

  Har hun dyr? Det har hun. Fikk nettopp en liten sjarmør med navn Kåre. Liten kattepusee.

   

  Er hun glad i dyr? Ja, så absolutt. 

   

  Hvordan personlighet har hun? Sta, morsom, dårlig humor og utadvent. Love you.

   

  Hennes bestevenner? Jenny, Inga, Sofie, meg og Louise. HEHE. Hvertfall oss hun er mest med.

   

  Hvordan ble deg og Martine kjent? HAHA, er egentlig en ganske funny historie. Gikk i klasse med henne i fra 1. til 7.ende klasse. For å si det sånn så hadde vi en liten fight i 7.ende, og snakket ikke særlig før i slutten av 9. ende? Men nå er vi sjempe gode vener! Ikke sant, Martine?

   

  Hvordan trener DU? Regner med dette spørsmålet var til meg da? Vel, jeg springer en del, og trener styrke. Hovedsakelig mage og rygg.

   

  Beste sommerminne? Hove, Odderøya og Fjellparken.

   

  Hva liker du best med plassen du bor på nå? Tror ikke hun er så begeistret over Flekkefjord. Beste er vel at alt er ganske sentralt?

   

  Planer etter vidergående? Tror ikke hun har noen særlig planer enda. Hun har veldig lyst å reise rundt, og oppleve verden. 

   

  Tv-serier hun følger med på? Hun er ikke en person som følger med på tv-serier.

   

  Beskriv Martine som person? Morsom, snill og grei jente med masse personlighet og sjarm!

   

  Hvor lenge har hun holdt på med kamera? Tror hun begynte å ta mye bilder etter at hun fikk speilrefleks. Det var vel i begynnelsen av 8? 

   

   

  DET VAR DET FOR DENNE GANG! 
   

  Tusen takk for meg :-)

   

  -Hanne

 • 14

   

  For noen sære ting dere lurer på! Blir helt satt ut, hehe. Neidaa. joda. 

   

   

  Favoritt-mat: Tror ikke hun har noen livrett. Hun har vel heller perioder. Vil påstå at hun har hatt en liten pizza-periode i det siste. Begynner å dabbe litt av nå heldigvis..


  Sykeste og beste minne: Må vel være under Odderøya, når meg og Martine satt backstage med Honningbarna, og Kaizers kom hitt og snakka til oss. Sykeste. 

   

  Hvordan takler Martine stygge kommentarer? Selvfølgelig får ikke Martine mange stygge kommentarer, men hvis hun først får noen så er de så usaklige og unødvendige. Er ganske sikker på at hun ikke tar de til seg. 

   

  Hørt noen rykter om at Martine har fått seg kjæreste, er dette sant? Kan bekrefte at ryktene er sanne. Martine har fått kjekke Christoffer Trædal i fra Honningbarna på kroken. GRATULERER. 

   

  Hvilken linje går martine på? Hun går Media og kommunikasjon i Kvinesdal. Stakkars.

   

  Kan Martine legge ut en video om hvordan hun sminker seg? Nei, hun har lagt ut flere sminke innlegg om akkurat dette. BRUK FANTASIEN JENTER!

   

  Er Martine ofte ute og drikker? Er ikke sånn at hun er ute hver eneste helg og drikker seg drita hvis det er det dere tror. Er ofte hun går ut uten å drikke. Sosialt vet dereee.

   

  Hvorfor er hun alltid så negativ på bloggen? Livet er ikke en dans på roser, hvorfor lure dere til å tro at det er noe annet? 

   

  Hvor gammel er hun? 17 år. 

   

  Tjener hun penger på bloggen? Ja.

   

  Har hun weheart? Nei, men ser det er mange som liker å leke at de er henne.

   

  Blir Martine fort brun om sommeren? JAAA! Hater henne for det. 

   

  Har du eller Martine noen gang irritert dere over måker i Flekkefjord? HAHAHHA! Tror aldri jeg har tenkt over det før?

   

  Er Martine snill, eller er hun frekk? Martine er ei jente med egne meninger og bein i nesa. Hun kan bli litt revet med noen ganger, men hvis du kjenner henne godt nok, så vet du at det ikke er vondt ment. HEhe.


   

  PEACE OUT

  Tar resten på fredag! 

   

   


   

 • 47

  Dere leste riktig. Denne gangen er det JEG som skal svare. Wihu. Da er det bare å spørre i vei om akkurat det dere føler for, også skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Vet en god del om Martine for å si det sånn, ehe. Neida. Martine er bare snill og grei. Finner aldri på noe tull. 

   


  Ett av mine favoritt bilder, ble tatt under Lana Del Rey på Hove.

  -Hanne

  Edit: Kommer ikke til å svare på spørsmålsrunden før på fredag. Frem til da er det bare å spørre! 

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde