Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

8

Hvis jeg ikke tar bildene mine selv, så får jeg folk rundt meg til å ta bilder. Jeg bruker venninner i helgene og på ukedagene hvis vi skal til byen feks. For litt siden spurte jeg om min ynste søster kunne ta bilder av meg. Ble positivt overrasket over hvor bra hun fikk det til! Så nå har vi en avtale, hun får 1 is for hver gang hun tar bilder av meg. Begynner å få en liten gjeld her, i og med at jeg for tiden bare har 50 øre på kortet. Glad jeg fant ut at denne lille skrotten faktisk hadde litt talent innen foto, fordi det er så mye lettere å dra med henne ut av hus enn for eksmpel Jenny (som alltid tok bilder av meg før)! Må også bruke dette innlegget til å takke venninnene mine som har såpass tåmodighet og ork til å faktisk gidde å ta bilder av meg når jeg trenger det! Spesielt Jenny, aner ikke hvor mange ganger hun har gitt meg ''blikket'' når jeg har dratt henne med ut i friminuttene for å ta bilder. Haha! TUSEN TAKK JENTER! Det er dere som holder denne bloggen gående :)Min nydelige lillesøster og nye fotograf!

 • 15
  Jakke Choies.com HER / Bukse Gina Tricot / T-skjorte Sjappe i Spania / Solbriller Junkyard.no HER

  Liker denne jakka fra Choies.com så utrolig godt! Ikke bare liker jeg at den utvaska-looken, men så har den ikke så mange nagler. Er lei av nagler over alt, så veldig positivt at det ikke var så mange på denne! Godkjent hos meg. Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg stikker ned til Marte en tur! Omtrent alle jentene skal, vi skal grille og ellers bare kose oss! Satser på at det blir en fin kveld :)

 • 23


  Jakke Weekday / T-skjorte Gina Tricot / Solbriller Aldo / Bukse Junkyard.no HER

  Er det noe jeg synes ser helt grusomt ut, så er det sånne slitte grå joggebukser. Som folk faktisk går med i byen og andre offentlige steder. Reagerer selvfølgelig ikke når det er i sammenheng med trening, hallåå. Uansett, kan innrømme at joggebukse er utrolig deilig på en slapp dag. Jeg har uansett ikke tenkt å invistere i en grå ekkel standard joggebukse. Buksa jeg har på meg på bildene over er fra Junkyard sitt nye merke. Den føles akkurat som en tynn vanlig joggebukse. Plusset med denne er at den faktisk SER bra ut. En joggebukse er en joggebukse, sånn er det, men hvorfor ikke gå med en som faktisk kan se litt fin ut? Er helt frelst for denne buksa, og bruker den hver kveld når jeg bare sitter hjemme. 

 • 12

 • 10
  Skjørt Bik Bok / Genser Monki / Jakke Weekday / Skjorte og veske Gina Tricot / Solbriller Aldo / Sko Din sko

  Sov litt etter skolen før jeg gikk ned på Pizza inn med jentene. Var veldig koselig! Jeg bruker forresten omtrent aldri skjorter ''normalt'' lengre, kjøper og bruker dem bare til å knytte rundt livet. En ekstra detalj som egentlig gjør veldig mye, og etter min mening ser bedre ut enn hvis jeg hadde hatt den på meg. Nå sitter vi hos meg og skal se litt på diverse russeting og klær. Herregud jeg gleder meg til russetiden! Alt begynner jo allerede nå, så vi skal prøve å få gjort så mye som mulig ut av det! Flere her som er russ i år, noen jeg kanskje treffer på landstreffet i Kongeparken?:)

 • 17  Fikk bestilt hjem to par Vans for ikke så lenge siden, ett par til meg og ett til Thomas. Sikla egentlig på de Thomas fikk, men lot han få dem så gikk jeg heller for rød. Har skrevet tidligere at Vans er nye Converse? Det ser faktisk ut som at de to sakte, men sikkert bytter om. Personlig har jeg veldig mye mer sansen for Vans for øyeblikket. Synes de ser kulere ut! Spesielt hvis man skal gå for farger. Mine røde sko kommer til å bli brukt masse frem til det blir for kaldt (lol hvem lurer jeg, kommer til å bruke dem selv om jeg har snø opp til knærne). Eneste ulepe er at jeg har en trang til å ikke vise sokker. Som dere ser på bildene så hadde de blitt veldig synlige, må derfor gå barbeint. Noe som fører til at skoene kommer til å stinke død og helvete, haha. 

  Mine Vans finner du HER, Thomas sine finner du HER! Begge fra Junkyard.no :) 

 • 19


  Jakke Junkyard.no HER / Shorts Weekday / T-skjorte og caps Bik Bok / Solbriller Aldo

  Helt klart min nye favorittjakke! Elsker den! Direktelink finner du rett over her. Jeg bestilte den i M, og synes den sitter perfekt. Den er enkelt, lett, og superbehagelig. Synes den ser litt rar ut på bildene som Junkyard har av den, så var egentlig litt skeptisk når jeg skulle bestille. Angrer ikke! Fant forresten ut hvor solbrillene er fra. Tror jeg. Det stod ''Aldo'' inni dem, så da må vel det være navnet på skobutikken jeg kjøpte dem på! I dag fikk jeg min yngste lillesøster til å ta bilder, og må egentlig si at jeg synes hun er råflink. Hun står jo egentlig bare der helt stille og trykker på knappen, men tilfeldige bilder blir ofte de beste. Takk, Erle!! Har hyret henne inn som min personlig fotograf de gangene Jenny ikke kan/orker/gidder (hehe), så får hun en is hvor hver gang. Fin deal. 

 • 86


  Siden jeg fikk iPhone 5 i sommer, så har jeg blitt veldig mye mer aktiv med bilder der. Nå er det ikke bare bilder fra bloggen som blir lagt ut! Så hvis det går et par dager uten oppdatering på bloggen, så er det mest sannsynlig mulig å finne ut hva jeg har drevet på med via instagram! Jeg er vel ikke den eneste som er helt avhengig av dette bildeprogrammet? Haha. Har blitt helt hekta på å oppdatere hele tiden, vokser helt sykt i følgere for tiden, så har fått en trang til å legge ut bilder så fort jeg har noe å legge ut! Rundet nettopp 79k! Synes egentlig det er litt utrolig. Trodde ikke det gikk an uten å legge ut bikinibilder daglig? Lager også dette innlegget for at jeg trenger noe nytt i feeden min! Såå hva heter dere på instagram? :) Jeg gir forresten ikke ut shoutouts, så det er det ikke vits å spørre om.

  Vinneren av junkyard-konkurransen ble Benedicte Holsen! Gratulerer så mye til deg! :) Sender mail til deg og Junkyard nå!

 • 462

  AVSLUTTET!

  Her kommer en konkurranse i samarbeid med Personligalmanakk.no, som kommer utrolig godt med nå som skolen har startet! En almanakk er som en kalender i bokform. Man kan selv designe utseendet (sette inn egne bilder), farger, størrelse, velge startmåned for almanakken og sette inn forskjellige dagsprogram (trening, møter osv). Jeg skal selv bestille ny nå så fort som mulig, og gleder meg faktisk til å begynne å skrive inn forskjellige ting! Som jeg skrev i innlegget mitt før skolestart, så skal jeg begynne å få mer orden på ting. Blant annet skrive ned alt som skjer, slik at jeg får alt under kontroll- dermed ikke kan skylde på at ''neee jeg glemte det, så bare gidder ikke å ordne det heller''. 


  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:

  - Like personligalmanakk på facebook HER!

  - Følge dem på instagram HER (hvis du har instagram)!

  Skriv at du har gjort følgende over og skriv ned mailadressen din i kommentarfeltet- så blir du automatisk med i trekningen av en almanakk! Vinneren trekker jeg på søndag! Legger bare til en liten påminnelse her om at vinneren av Junkyard-konkurransen trekkes på fredag! LYKKE TIL! :)

   

 • 13


  Bukse Bik Bok / Cardigan Gina Tricot / Sko ? / T-skjorte Gina Tricot / Klokke Danielwellington.com / Armbånd Treasureisland.com

  Etter skolen gikk vi rett til byen for å ordne et par greier, og slappet bare av på Kaffebørsen etter det! Skal bare rydde litt på rommet nå, før jeg stikker ned til Marte. Vi fant plutselig ut at vi ville sove der i natt, ha en liten kosekveld. Har fritime første time i morgen, så det passer bra! Endelig får jeg og ha fritimer, vi hadde ikke det på media! Hadde en skikkelig crappy dag i går, men i dag er det helt stikk motsatt. Jeg har vært overlykkelig i hele dag, bare gått rundt som tidenes smiley. Tror nok det hjalp å snakke med Thomas i går, haha! Nå må jeg nesten springe! Ha en fin kveld :)

 • 58

  Siden det har vært ganske etterspurt i det siste, så tenkte jeg å sette i gang en liten spørsmålsrunde. Vet ikke helt hvor lenge jeg kommer til å la den vare, men det blir vel til en kveld jeg ikke har noe å gjøre! Som vanlig er det fritt frem til å spørre om hva som helst, men ikke forvent å få svar på spørsmålet hvis du selv kanskje ser at det er litt drøyt/for personlig! Ellers så skal jeg prøve å svare så utfyllende og godt som mulig (skal heller ikke utsette det til dere får grå hår) :)

  Noen få instagram-bilder fra Osloturen vi var på i helgen. Koste meg masse og hadde en veldig fin tur alt i alt! Veldig deilig å komme litt bort en helg, ooooog var mer enn litt deilig med noen nye plagg i klesskapet. Vi kom frem til Oslo S 22:30 på fredag, det pøsregnet og vi hadde ikke peiling på hvor hotellet lå. Vi tok t-banen til Majorstuen, gikk i hundre år ned Bogstdveien til Thon-hotel skiltet plutselig lyste opp hele gata. Til vår store fortvilelse var skiltet på andre siden av gata, og pga opprevet og avsperret vei var ikke det å bare gå over veien så veldig lett (det pøsregnet fortsatt, hvis dere lurte). Så vi måtte gå et godt stykke oppover igjen, før vi kunne gå over, ned og sjekke inn. På lørdagen var vi helgivis veldig mye mer heldige med været! Vi gikk på et event med Andrea, Donna og Bjørn-Erik, og vandret rundt med dem i byen etterpå. Superkoselig! Hadde en utrolig fin dag med fine folk. Hvis dere lurte, så har jeg aldri følt meg SÅ blogger som da jeg stjal Acne-posen til Benny, og postet et bilde av det på instagram. Stolt øyeblikk altså.

 • 27


  Shorts Weekday / Caps Bik Bok

  - Hvorfor kjøper jeg shorts nå? Sommeren er jo over hallooo. Fordi når man først finner en shorts som er fin og sitter som et skudd. Så kan og vil man ikke vente. Finner aldri noe lignende om 1 år. Dessuten har de meldt fint vær ut hele september. Jeg liker caps og har gått til innkjøp av en del, men går ikke så ofte med det. Denne skal nok få slitt seg litt ut fremover da. Fargen og alt. Deilig.


  <- T-skjorte Carlings / T-skjorte Weekday -> Sko Junkyard.no HER

  - T-skjorter får man aldri nok av. Noe jeg innså her om dagen, var at jeg hadde altfor få t-skjorter med print på. Alle jeg har var enten helt hvite, helt svarte eller ekstremt grå. Et antrekk ser plutselig veldig annerledes ut når man bytter ut den hvite t-skjorta og de svarte conversene - med en t-skjorte med print og vans med en knæsj farge (Vans er forresten kulere enn converse for tiden). Da blir det noe helt annet å kombinere med svart bukse og dongerijakke/skinnjakke.


  Fra øverst til nederst: Husker dessverre ikke første paret / Monki / Junkyard.no HER

  - Jeg får tydeligvis aldri nok av solbriller, i og med at jeg har nesten 40 par. De øverste måtte jeg bare kjøpe, fordi plutselig ble alle mine ''noenlunde normale'' solbriller borte. De to andre var bare kule. Solbriller med farget glass ser man over alt om dagen, og må innrømme at det ser drittøft ut! Når de har farget glass, foretrekker jeg vanligvis å kombinere dem med enten svarte/hvite/grå klær. Noe enkelt, slik at solbrillene kan stikke seg ut og skrike for seg selv (haha)


  Jakke Weekday / Lue Junkyard.no HER / Genser Bik Bok

  - Kjøpte ny dongerijakke, rett og slett fordi denne var fin på både fasong og utseendet. Kan jo ikke legge skjul på at Levis-dongerijakker har, er og kommer til å være veldig populære! Kan ikke akkurat si jeg er så sjokkert da, de er råfine, og det er gøy å kombinere dem. Lua trodde jeg egentlig var burgunder (ut ifra bildet), men fikk et positivt sjokk da jeg åpnet pakken og så at den var veeldig rød. Har fått sansen for rødt i det siste, så det passa meg helt fint. Trengte en genser, og det er egentlig hele greia med den. Prøver egentlig bare å overse at det står ''Army'' på den. Den er behagelig og sitter fint, så jeg er fornøyd.


  Fra venstre: Bik Bok / Bik Bok / Gina Tricot 

  - Kan bare starte med å si at de lyse buksene er det første paret med dongeribukser jeg har vært skikkelig fornøyd med! Pleier aldri å finne noen som sitter ordentlig fint, fordi jeg har ganske korte bein. Ser dermed ut som en dverg hvis bukser er store i bunnen. Noe av grunnen (omtrent hele) er også at jeg aldri har syntes at stramme dongeribukser er behagelige. Denne satt heldigvis som et skudd, og jeg er nesten lykkelig. Trengte også en oppdatering på en helt normal svart bukse. Stretchbuksene til Bik Bok er verdens beste (helt til du går med dem så mye at de blir grå og får tusen hull, for ja- man blir avhengig). Synes disse er tusen ganger bedre enn Dr.Denim, som minner mer om en tights. Til slutt enda en svart bukse, men denne ser litt finere ut. Jeg har den med glidelåser i bunnen, fordi denne er smalere nede (igjen valgte jeg denne for å forhindre å se dobbelt så kort ut).

  Jeg pleier aldri å legge ut innkjøp, har gjort det et par ganger tidligere, men synes egentlig ikke det er mye vits. Nå shopper jo kanskje jeg 1 gang i måneden og da (nesten mindre), så ja. Siden jeg har en dritdårlig dag i dag, både når det kommer til humør og utseende, så tenkte jeg at dette ble en grei erstatning. Gjorde noe jeg aldri har gjort før- nemlig å skrive under litt om de forskjellige tingene. Noe jeg hvertfall syntes at ikke var en så superdårlig ide! Håper hvertfall at dere likte det! :) Fikk ikke med meg alt, men det siste jeg kjøpte følte jeg egentlig ikke var nødvendig å ta med. Måtte forresten sensurere solbrillene litt. Tok av meg buksa for å ta den med i innlegget- og det førte til en Martine i undertøy gjenspeilet i glassene. Haha, ikke så veldig pent!

 • 525

  AVSLUTTET

   

  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Junkyard.no! Vinneren får velge et produkt/eller flere produkter fra nettbutikken fra opp til 1000 kr! Jeg har virkelig fått sansen for den nettbutikken, de har virkelig alt! På bildet under er det avbildet et helt nytt merke de har fått, trykk på bildet for å komme til det! Jeg har blant annet skaffet meg den svarte jakka som er avbildet under! Gleder meg til å få pakke i posten nåå! :)  FOR Å DETLA MÅ DU:

  - Like Junkyard på facebook HER

  - Linke til ditt favorittprodukt på siden, og kopiere inn linken i kommentaren din i kommentarfeltet! (Trenger ikke å være det du ønsker å bestille hvis du vinner)

  Skriv at du er med, at du har likt Junkyard og legg til link! Helst skriv mailen i selve kommentaren, det gjør det lettere for meg! Det var egentlig det! Avslutter konkurransen om 1 uke, altså neste fredag! LYKKE TIL ALLE SAMMEN! :)

 • 25


  Cardigan Second Female Bukse ? T-skjorte Weekday Solbriller JFR.se Veske Gina Tricot

  Kom nettopp inn døra, og har egentlig bare surra rundt i byen siden jeg slutta på skolen! Veldig effektiv dag faktisk. Har fått gjort masse! I morgen tar jeg turen til Oslo med Kaia (søsteren min) bare for å komme oss bort litt, få kjøpt et par greier og ellers bare slappe av. Kanskje jeg treffer noen av dere der? Synes det er såå koselig når dere kommer bort og hilser! :) På grunn av skole kommer vi ganske sent frem til Oslo S. Så det kan bli interessant å finne frem til hotellet vi skal ligge på! Hotellet ligger i Bogstadveien, noen tips til hvordan å komme seg dit lettest mulig kl 23 på kvelden? Gleder meg hvertfall utrolig mye til en liten feriehelg, skal bli deilig! Nå har jeg en del å ordne og pakke før jeg stikker ut igjen om ikke så lenge! Ha en fin kveld! :)

  Som en liten takk for at jeg fortsatt har trofaste lesere igjen, til tross for ufattelig dårlig blogging de siste månedene- så har jeg to konkurranser på lur, og den ene kommer i morgen! Vet nok at mange kommer til å like denne, det er hvertfall en av mine favoritt-nettbutikker! :)

 • 18


  Cardigan Just Female Shorts H&M Topp Cubus Solbriller ? Sko Tyrkia

  Gikk ikke med dette på skolen, i og med at jeg ikke antok at det kom til å bli så utrolig varmt. Gikk hjem for å bytte før vi stakk en liten jentegjeng til byen! Gikk for noe helt laidback, men fortsatt ikke kjedelig. Shortsen er vel egentlig ment som treningsshorts, og den er vel veldig oversized i forhold til hvordan den ''skal sitte'' (har den i L), men liker den sånn! Gjorde det litt mer spesielt med neongrønne sko og solbriller med farget glass! Gikk ikke rundt å viste så mye mage som noen av bildene viser, men det blåste en del så det forklarer det. Var en helt grei første skoledag, veldig avslappet og egentlig bare informasjon. Skaffet meg forresten min fjerde jobb i dag! Denne gangen ble det Kiwi (Jobber i tillegg på bakeri, treningssenter og så har jeg jo bloggen som er en jobb det og)! Jeg liker å jobbe, så tror det blir greit! Det blir ukedag, så da må jeg planlegge blogginnlegg bedre, men det skal nok gå fint håper jeg! Livet er braaa :) Ha en fin dag videre, alle sammen!

 • 27

  I morgen begynner de fleste av oss på skole igjen (Alle utenom Rogaland som er bortskjemte drittunger som får lengre sommerferie. Neida, vi får lenge juleferie så same shit). Vi har de som bekymrer seg for hvem de kommer i klasse med, de som bekymrer seg om hvilke klær de skal gå med, hvordan gjøre et bra første inntrykk osv. Jeg føler jeg begynner i første klasse igjen (1VGS). Jeg har gått på en merkelig leirskole i 2 år (kan gjerne kalle det barnehage og). Jeg har vel egentlig aldri uttalt meg spesielt mye om skolen jeg har gått på de to siste årene. Når det kommer til motivasjonen min og karakterene mine- så var det ikke to så veldig vellykkede år for min del. Hvis jeg ser bort ifra det, så skal du lete lenge etter en så koselig skole, med så bra miljø og snille lærere. Alle er så forskjellige, og fungerer så bra sammen! Mine to beste skoleår, uten tvil. Nesten litt trist å tenke på at jeg ikke skal sette meg på bussen til Kvinesdal i morgen! Jeg har blitt kjent med så utrolig flotte folk, og så mye jeg har ledd på skolen i løpet av den tiden, har jeg nok aldri ledd i mitt liv frem til da! Takker Kvinesdal VGS for to kjempe fine år! Påbygg blir nytt, uvant, rart og spennende, men jeg skal gå på skolen i morgen med et åpent sinn og prøve så godt jeg kan å tenke positivt rundt alt! Til dere som bekymrer dere om valg av klær. Kle dere i noe dere føler dere komfortable i, noe som gir dere selvtillit! Er det noe man trenger når man begynner på en ny skole, med nye folk, så er det selvtillit! Ta på deg favorittantrekket ditt og vis hvem DU er!

  Lykke til folkens 

 • 13

     Har hatt et par utrolig fine dager sammen med Thomas! På søndag var vi i dyreparken og jeg ble 8 år igjen. Vi var så søte og tok med lillesøstrene våres, og vi hadde det utrolig gøy! Beste avslutning på en kjempe fin sommerferie! Har verdens beste kjæreste, har det så utrolig fint for tiden! I dag har vi vært å sett på russebil, og i morgen skal faren til Malene til Birkeland og se på en annen! Ganske sikker på at det blir den fra Birkeland, og da får vi den hjem i morgen kveld! Herreguuud dette blir bra! Vi er alle dødsgira nå, og jeg gleder meg til å blogge om russetiden og avsløre navnet vårt og hele pakka. Ææh, haha!

 • 11  Dere husker vel alle Mineral Fusion? Må bare starte med å si at det fortsatt ikke har gått opp for meg. Er så utrolig stolt over å fonte så utrolig rene og utrolig bra produkter! Venter på ny sminke nå, så med en gang jeg får det i posten kommer det diverse sminkeinnlegg. Vet at det er etterlengtet! For første gang i mitt liv så gleder jeg meg faktisk litt til å skrive om sminke. 

  Så til negelakkene; På bildene over er de fargene som jeg liker best! Mineral Fusion har til sammen 65 forskjellige farger å velge mellom. Jeg elsker at alle fargene er så friske og fine! Selv de mørke ser oppfriskende ut, hvis det gir mening. Neglelakkene har farger som passer til hver enste sesong året rundt, enten om det er sommer eller vinter. Jeg har nesten alle neglelakkene her hjemme, og tror jeg omtrent har prøvd alle! Skulle gjerne ha lagt ut bilder av neglelakkene på, men med mine ''slutt-på-sommeren-oppspiste'' negler så står jeg over denne gang. På en del bilder fra starten av sommerferien så er det en del bilder med neglelakkene på, for de som er interesserte! Så for å skryte litt av MF, så inneholder neglelakkene ingen giftige stoffer. Så bruker du disse kan du bite og skrape av all den neglelakken du måtte ønske, haha.   Denne sommeren er det disse to fargene det har gått mest i! Da jeg fikk neglelakkene falt jeg pladask for den orange til venstre med en gang. Brukte den hele tiden! Elsker fargen. Etter det byttet jeg over til den høyre, som har en litt mørk peach farge? Den er hvertfall utrolig fin, og liker at den ikke er helt rosa. Jeg har egentlig aldri hatt sansen for neglelakker, og har aldri giddet å bruke tid og penger på det. Det har vanligvis gått i fransk manikyr når jeg først hadde spart ut negler til det. Etter at jeg fikk alle disse lempet i fanget, har jeg blitt helt avhengig, og synes at negler med farger på gjør utrolig mye med et antrekk! Det er ikke bare sunt for neglene å ha på beskyttelse, men det ser drittøft ut i samme slengen. Jeg som aldri bryr meg om detaljer, har blitt frelst av negelakk!

  Direktelink til neglelakkene finner du HER! Vedder en tier på at du finner noe du liker :)

 • 13
  Jeg har aldri vært opptatt av tilbehør som smykker og armbånd spesielt! Har aldri hatt noen interesse av det, synes egentlig bare at det er litt i veien, haha. For et par dager siden fikk jeg en pakke fra Treasureisland.se, i den lå det fem utrolig fine armbånd! Det skal egentlig ganske mye til for meg som har så godt som null interesse for arbånd og stuff, til å faktisk ville ha og bruke noen! Det er noe spesielt med disse. De får inspirasjonen sin spesielt fra Carribean. Minner meg om Pirates of the Carribean, noe som bare gjør at jeg liker dem enda bedre siden jeg er storfan av de filmene. De er rett og slett råfine og tøffe samtidig. De har stilig design og forskjellige farger! Da jeg bestilte mine fikk jeg tilsendt et par bilder til inspirasjon, og likte den ene kombinasjonen veldig godt, så ba dem bare om å sende akkurat de armbåndene! Er utrolig fornøyd, det er vel grunnen til at jeg velger å skrive et helt eget innlegg om dem! Dere finner flere bilder av arbåndene i dette innlegget og på instagramkontoen min; martineegeland! 

 • 24


  Shorts Bik Bok (avklippet bukse) T-skjorte H&M Blazer Cubus Sko Converse Klokke Danielwellington.com Armbånd Treasureisland.se Solbriller JFR.se

  Er det noe jeg virkelig har sansen for når det kommer til klær, så er det å mikse forskjellige stiler! Hullete og slitte shorts + converse til fancy armcandy og classy blazer. I dag var jeg på jobb til halv 2, og har vært i byen med fine jenter siden da! Slapp av, har ikke så svarte bein som bildene over lyver om. Sola i Norge har ikke gjort en så god jobb i år! Legg merke til at jeg går med armbånd! Det er meeget sjeldent. Ikke ofte jeg drar på meg noe som helst tilbehør. Elsker disse armbåndene, aah! Kommer flere bilder med dem i et innlegg senere! Ha en fin dag videre! :)

 • 40

  Eller gjør jeg egentlig det? Er jeg bare helt utrolig lat, eller driter jeg i alt og alle når jeg ikke gidder? Min dårligste egenskap er at jeg aldri tar tak i ting med en gang. Utsetter og utsetter til jeg får det rett i fleisen. Ender opp med at jeg sitter der med ting som jeg til slutt dropper å gjøre noe med, fordi det har hopet seg så opp at jeg til slutt ikke gidder å stresse med det. Motivasjon. Hva er det? Hva motiverer meg? For et par måneder siden var det ingenting, ingenting som fikk meg til å ta et ekstra tak. Nå er Thomas min største motivasjon til å gidde. Til å løfte ræva fra sofaen og ta tak i ting, før jeg får alt tilbake som et slag i trynet. Det er en god ting, midt oppi alt dette. Det er jeg glad for. For jeg trenger å ta tak. Etter sommeren begynner jeg tredje året på VGS, jeg kom inn på påbygg. Etter å nesten grått av tanken på at jeg ikke kom til å komme inn i altfor mange måneder. Jeg kommer til å få tidenes spark i ræva. Jeg kommer til å slite. Jeg kommer til å rive av meg alt håret i frustrasjon. Jeg skal ha matte. Jeg kan da ikke matte lengre? Jeg kommer til å få lekser. Hva er egentlig det igjen? Jeg kjenner jeg får hodepine av tanken på å komme tilbake til skolebenken. Må innrømme at jeg er litt redd og. Kanskje mer enn litt. Samtidig er jeg overlykkelig over å få kunne gå påbygg. Dette trenger jeg. Jeg trenger å slite. Jeg har gått inn for å skjerpe meg, nå skal alt gjøres rett. Dette har jeg sagt tusen ganger tidligere, men denne ganga skal jeg ta tak. Siste året på videregående, nå MÅ jeg ta tak. Jeg vet så inderlig godt at jeg kan. Jeg vil og, innerst inne. Hadde egentlig ikke forventet at dette kom til å bli et tungt innlegg å skrive. Det at dette ikke var lett, er jeg egentlig glad for kjenner jeg. Jeg må bevise for meg selv at jeg kan og vil. Jeg har blitt bedre, det vet jeg. Håper bare det er nok til å gi ny motivasjon og en bra start til et skoleår jeg ser altfor mørkt på. Kjenner det var godt å få skrevet ned litt ting igjen, begynner å bli en stund siden sist. Vet at mange av dere setter pris på noe annet enn mine funky poseringer. 

  Jeg gir ikke faen.

 • 15


  Blazer Cubus Bukse og Solbriller Gina Tricot T-skjorte Bershka 

  Fant den perfekte blazeren på Cubus i går! Den sitter som et skudd og snittene er dødsfine. Et enkelt og avslappet, likevel kult antrekk. Brukte røde converse til. Nå begynner jeg få litt dårlig tid her, Miriam skal feire bursdagen sin i dag, så skal bare fikse meg litt så stikker jeg ned der! Håper og tror at det blir en superfin kveld! Ha en fin dag videre alle! :)

 • 20
  Shorts Cheap Monday Topp Bik Bok Belte ? ''Jakke'' H&M Sko Din Sko

  Kom hjem fra noen utrolig fine dager hos Thomas i går kveld! Skulle gjerne ha vært der i hundre år til, men måtte hjem til jobb i dag! Hadde med både kamera og data for å kunne blogge litt, men kom aldri så langt. Nå har jeg faktisk bestemt meg for å få orden på bloggen igjen da. Har tusen ubesvarte mail jeg må svare på, dør av dårlig samvittighet for den lille såkalte ferien jeg har tatt fra alt som har med bloggen å gjøre. Skulle tatt bilde av ansiktet til Thomas da han fikk se at jeg hadde kjøpt denne neongrønnegule greia. Pappa fikk og litt bakoversveis. Jeg liker den dødsgodt da! Etter å ha siklet etter den i en stund, kunne jeg ikke gå forbi da det hang en igjen på H&M i Kristiansand! I dag var jeg en tur i byen med Thea etter jobb, vi har bare snakket og slappet av egentlig. Skal trekke vinneren av extensions nå, forresten! Ha en fin dag videre! :)

  UPDATE: Vinneren av extensions fra Californiahair ble MARTHE KRISTIANSEN!  Har sendt mail til deg! Gratulerer :)

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde