Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

33

Inspirasjonen min er på bånn i dag, derfor er overskrifta sååå kreativ og bildene fra i går . Har nettopp dusjet etter en joggetur, herregud så deilig det var å springe litt igjen . Har hatet å sitte på ræva i over en uke ! Nå må jeg stikke, skal ned på kinaen for å møte jentene ! Ha en fin dag videre !

Hva er dine planer for resten av dagen ?

 • 33

  Hahaha, random overskrift . I dag har jeg vært med Inga, vi gikk på kinaen og spiste is . Jenny, du er den fødte servitør ! Vi satt der i vertfall en time etter at vi var ferdige å spise, vi gikk bort på Amfi (seriøst, større kjøpesenter tror jeg ikke dere har sett før.. også håper jeg at dere skjønner ironi) . Siden ingen av oss har disse dritkule onepiecene/kosedressene/heltdressene (?), fant  vi ut at da måtte vi jo selvfølgelig PRØVE PÅ en hver . Og siden det er oss det er snakk om, ble fargen selvfølgelig rosa . Har hatt en gøy dag, for å si det mildt !


  OMG, RETT PÅ ØNSKELISTA MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller ikke, men de er søte da .

  Hva har du gjort i dag ?
  Btw; sorry for sent innlegg, men nå fikk dere vertfall forklaring på hvorfor jeg ikke har blogget før nå !

 • 53

  Farger eller svart-hvitt ?

 • 26


  Nå sitter jeg og spiser appelsin mens jeg leser ut de siste sidene i boka på bildet over . Har vært helt lost i den boka de siste dagene, lest og lest . Gleder meg til jeg er ferdig med den, da er det rett på nr 2 !

  Hva gjør du ?

 • 30
  At jeg skulle finne ut at det vokste så store epler i hagen til naboene, hadde jeg ikke trodd . Standard epler i norge er jo på størrelse med plommer . Jeg og Kaia tok noen bilder i stad, kommer kanskje ny header, vi får se !

  Liker du eple ?

 • 27


  Herregud så pinefullt det var å stå å SE på jente spille kamp, det at det var 87 minusgrader gjorde det ikke noe bedre ! De tapte, men spilte en bra kamp . Skulle likt å spille selv, men det får bare være ! Har endelig fått varme i kroppen igjen, herlig . Legger meg nok snart, så jeg slipper å slepe meg selv ut av senga i morgen !

  Hva gjør du akkurat nå ?

 • 31
  Bildene er tatt for ikke så lenge siden, da jeg hadde overnattingsbesøk av jentene . It tasted yummi !

  Nam ?

 • 30

  Skoledagen var helt ok, gikk overraskende fort må jeg si . Var på sånn studieting på skolen, derfor dette innlegget kommer så sent . I kveld er det hjemmekamp mot Kvinesdal ! Jeg skal ikke spille pga ryggen, liker det ikke .. men skal se om en liten pause hjelper ! Skal opp å se på kampen uansett, og dere skal vinne jenter !   Hva skal du i kveld ?

 • 39


  Erle har mast hull i hodet på oss andre i huset i femti år om hun kan få lage brownies, så i dag fikk hun altså ønsket sitt i oppfyllelse . Tror egentlig hun helst var ute etter å spise browniesen etterpå, for det var vel for det meste Kaia som laget den . 

  Er du mest opptatt av å lage eller spise brownies ? (hahaha, teiteste spm. noen gang)

 • 42
  I dag har jeg gått tur rundt Raulifjellet (kan ikke jogge pga ryggen), ellers bare slappet av . Helgen går så utrolig fort, det er allerede skole i morgen .. og vi gleder oss vel alle til at det endelig skal bli mandag igjen ? Enda 5 dager på skolebenken, prøver, lekser, lærere som maser osv . Jaja, det er alltid like koselig ! Dere må ha en kjempe fin uke alle sammen ♥

  Liker du høsten ?

 • 23

 • 23
  Bilder fra i går, hadde en kjempe fin dag !

 • 31


 • 27

  Nå sitter jeg og venter på Sofie, vi skal en tur til byen . Vi skal møte Louise og kanskje Jenny litt senere ! I kveld skal vi på moteshow, blir bra . Ha en fin dag videre !


  Selv om jeg ser dritsur ut på dette bildet, så er jeg ikke det :)

  Hva er dine planer for kvelden ?

 • 28

 • 27

  NÅ kan jeg fortelle dere hvorfor jeg gledet meg så sykt til i dag ! Jenny har nemlig bursdag . Og da tenkte jeg, Louise og Inga at vi skulle være litt søte . Så i går bakte jeg brownies, louise muffins og inga boller til henne ! Vi sa ingenting og gjorde ingenting før matfri, da gikk vi inn i klasserommet med maten . Skulle sett ansiktsuttrykket hennes da, haha ! Tror hun ble liiiiiiiitt glad, satser vertfall på det . GRATULERER MED DAGEN, JENNY  Føler meg som en vandrende murstein atm ! Senere i dag er det bortekamp mot Radar, vi må kjøre til Kristiansand . Det vil si at det antageligvis ikke blir mer blogging i dag, kanskje et innlegg før vi drar, får se .

  Gratulerer med dagen til Marte og Ida og ♥

  Hva skal du i dag ?

 • 38


  Akkurat i det hjørne, med den boka, og de øreklokkene på øyrene har jeg sittet i hele kveld ! Vi har nemlig naturfagsprøve i morgen, og da må det pugges . Nesten 50 sider å lese på .. misunnelige, anyone ? Da er det noe som har gått galt en plass ! For dette er drit kjedelig, men må det gjøres, så må det gjøres . Begynner å bli ganske så trøtt, så tar nok senga tidligere enn vanlig i dag tenker jeg (yeah right, som om det kommer til å skje) !

  Gleder meg forresten så sykt til i morgen at jeg tror jeg sprenger, meeen tror dere at jeg kommer til å fortelle dere hvorfor ? Hahaha, dream people . Sier det i morgen !

  Hva har du gjort i kveld ?

 • 34

 • 23

  Noen spiser kveldsmat, andre ikke . Noen er opptatt av å spise mye, enten det er salat dvs sunn mat eller en pose chips mao usunn mat . Noen spiser ikke kveldsmat (eller mat i det hele tatt), fordi de selv synes de er så sinnsykt feite, at de kan vertfall IKKE spise kveldsmat nei . Nå skal jeg ikke blande meg opp i andre sine spisevaner osv, men JEG spiser kveldsmat . Og i kveld spiste jeg dette;


  Finner ikke noe bedre å ha på skiva ! Forresten; synes egentlig at kveldsmat er et ganske rart ord .. haha, men det er sikkert bare meg . Sorry for et merkelig innlegg, men jeg kjeder meg litt atm !

  Spiser du kveldsmat ?

 • 27
  Noen ganger når mamma ikke er hjemme må jeg hjelpe Erle med pianoleksa, det er da jeg kjenner hvor mye jeg savner å gå på piano ! Mamma kan spille og Erle har spilt i noen få år, jeg gikk i ca 4 . Spilte litt for meg selv etter at jeg slutta, og spiller fortsatt litt innimellom, men det er helst hvis jeg er hjemme alene . Er det noe jeg er svak for, så er det pianospilling, I love it ! Det er egentlig en hemmelighet da, så hyyyyysssjjj .

  Spiller du piano ?

 • 25
 • 25
  Gikk med bølger i dag på skolen, det er ikke akkurat noe man ser så ofte . Med tanke på at håret mitt er helt flatt og rett .. Selvfølgelig så holdt ikke bølgene hele dagen da, årh ! Jaja, får vel bare leve med at håret mitt ikke takler å være bølgete/krøllete en eneste j**** dag . Nå har jeg nettopp spist og skal snart begynne å gjøre meg klar til trening !

  Har du bølgete, krøller, rett (eller noe annet) hår ?

 • 26


  Dette sitter jeg å styrer med akkurat nå, synes både at jeg er heldig og uheldig . Må sitte å lese på omtrent 40 sider til en samfunnsfagprøve vi har i morgen, utrolig koselig . Nå skulle jeg egentlig ha vært på trening, men kan ikke pga dårlig rygg .. Årh, har dårlig samvittighet nå ja ! Nå må jeg lese videre, ha en fin kveld ! Johanne kom forresten meg en super plan tidligere, og hun brukte dette fantastiske ordet; 'PRØVESAMLING' ! Jeg måtte tenke meg om 2 ganger før jeg skjønte hva hun mente med det, hahaha . 

  Johanne er også ekstremt flink til å rime ! Ja du leste riktig.. riming ! Hun skriver sånne oppfinnsomme ting som; snakkis pakkis og hade på bade din svane på tane i en fane . Johanne, du er kul du ♥ (besøk bloggen hennes; swap.blogg.no)

  Hva gjør du atm ?

 • 20

  Som sagt så spilte vi kamp i går, og da overlot jeg kameraet mitt til noen drittunger som satt å så på . Da kampen var over og jeg skulle se på bildene, så jeg at de hadde tatt over 400 bilder .. Første tanke var; 'jeses, jøss' ! Så fant jeg ut at 100 av bildene var av ræva til Bendik, 100 klis like av Kjell Henning, 100 av når Anders hopper rundt på krykker ! Haha, herregud jeg lo . De hadde tatt 20 bilder fra kampen .. jaja, jeg hadde vertfall noe å le av i går kveld !
  Hva gjorde du i går kveld ?

 • 34

  Vi vant 4-2 over Gimletroll, herlig spilt jenter ! Skårte 3 mål, så er ganske så fornøyd ! Eneste jeg har å klage på i dag er at det har begynt å verke i ryggen igjen, hater det . Det er rett og slett pining ! Hvis det ikke blir bedre, så får jeg vel sjekke det . Da jeg kom hjem, stod det pizza på bordet, har ikke jeg verdens beste foreldre så vet ikke jeg . Ellers har jeg hatt en kjempe fin dag, det håper jeg dere også har !

  Hatt en fin dag ?

 • 22
  Nå sitter vi her og slapper av . Jeg måtte jo stå opp halv 9 får å jobbe, grisene sov enda da jeg kom hjem i 11 tiden ! De våknet etter hvert og vi spiste frokost . Hadde en koselig kveld i går !  I dag skal vi spille hjemmekamp mot Gimletroll, vi har måttet utsette kampen 2 ganger før, og de hadde egentlig trukket seg (vi hadde fått poengene), men de ville vist spille kampen likevel . Gjør ikke meg noe, kan man si ! Ha en fin dag !

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 32
  Har bare en ting å si; DET VAR GODT ! Vi hadde pizza, brownies og jordbær og blåbær med sjokolade på . Nå skal vi snart sette på en film og poppe noe popcorn . Jeg er hjemme alene i dag, så jentene skal sove over ! Blir koooselig . Ha en fin kveld videre !

  Liker du brownies ?

 • 31


  Nå kom nettopp Inga og, vi skal en tur til byen for å kjøpe ting til i kveld . Jeg er hjemme alene, så jentene kommer på besøk  ! Vi skal bake osv . Gleder meg !

  Hva skal du i kveld ?

 • 34


  Flekkefjord gutter 15 og 16 spilte mot hverandre ! 16 åringene vant 7-1, hoho ! Har hatt en kjempefin dag med herlige folk . Nå sitter jeg, Kaia, Marie og Karoline her og ser på film . Vi har spist pizza, og nå spiser vi oss rett og slett bare feite på chips og godteri, haha ! Nå må jeg følge meg på filmen igjen, ha en fin kveld videre !

  Hva gjør du atm ?

 • 30

  Vi tapte i går, sykt flaut .. Skulle ikke vært lov ! Jaja, de spilte bedre enn oss denne gangen, fortjent seier .. Til overskriften; jeg fikk en skulder i trynet og et kne i kjeven rett etterpå, det var deilig det . Reiste meg og klarte såvidt å stå, ser bare en utydelig Kristine står foran meg og sier masse jeg ikke husker . Var drit svimmel og følte at jeg måtte spy ! Valgte å ikke gå av banen, selv om det dundret som et h******* i hodet, gjør det enda ! Glad jeg ikke gikk av, skårte noen minutter etterpå, bare synd det ikke hjalp noe (med tanke på at vi tapte altfor mye-1) .. I går gjorde det vondt bare jeg tok i ansiktet, da kan du tenke deg den deilige følelsen av å ta av seg sminken, gnikke skikkelig godt og hard i trynet, wuhu . Kjenner det bare i nesa nå, føler at hele fjeset har blitt omebulert !


  Siden jeg føler meg helt skeiv i trynet så legger jeg ikke ut noen bilder av meg atm . Dere får heller noen sykt fine spisebilder av Erle (!!), yeees tenker dere nå ! Huff, synes nesten synd på maten (neida, die die food) . Haha, søta mi !

  I dag skal jeg opp å se guttene spille kamp mot hverandre (g15-g16), blir gøy ! Så får vi besøk av Karoline og Marie, vi skal bare kose oss med masse usunn mat osv, hoho !

  Hva skal du i kveld ?

 • 38
  Sko; Isaksen Bukse; Vero Moda Genser; Lindex Jakke; H&M
  Oyhoeey, lenge siden jeg har lagt ut outfit ja ! Sist gang var i juni elns, haha . Nå har jeg nettopp spist, og skal snart begynne å kle meg, vi skal spille kamp . Borte mot Kvinesdal, blir spennende ! Ha en fin dag videre !

  Hva synes du ?

 • 32


  Åjaa .. Kristoffer spiste det !


  Vi skulle gjøre sånn som alle gjorde en periode, blåse opp munnen (haha), men gikk ikke så bra .


  Dette ble det fineste bildet !
  Stygg finger, Doffiy !
  Jenny fant tegningen sin og ble helt vill !


  Hahahaha Jenny, FLINKING !

  Hva gjorde du i går kveld ?

 • 26


  Når pappa er borte på jobb, blir middagene enkle her i huset . I dag hadde vi ristet loff med majones, tomat, salat og bacon ! Ekstremt godt og lettvint å lage .


  Nå ser himmelen sånn ut ..


  og jeg sånn ! Like sur og gretten som vanlig, haha .. Treninga i dag var helt grei den, følte ut som at begge beina mine hadde blitt erstattet med mursteiner, ellers helt ok ! Nå kommer snart Jenny, vi skal ut å gå en tur !

  Hva hadde du til middag i dag ?

 • 28
  I think so ..

 • 24
  Not really ! Bildene er tatt hos Jenny, fordi hun har så gooood utsikt, hihihihihihi .


  Jenny fikk et slags kick, og bestemte seg plutselig for å være snill (?!?!?!) . Så hun ga meg og Louise Oboy !


  Snakker vi pen eller ?


  Smalt speil ? Ja, MEN VI LIKER DET SÅNN !


  Treninga ble avlyst pga det var så få som kunne komme, så jeg stakk heller opp til Jenny en tur . Louise var der også, men siden hun er så pen, så tok vi ingen bilder av henne .. Vil ikke at folk skal dø av misunnelse heller ! 

  Hva har du gjort i kveld ?

 • 36

  Bare overse overskrifta, skulle egentlig stå 'kiwi', men siden jeg er helt på bærtur i dag, så ble det .. noe annet ! Nå sitter jeg og spiser kiwi . Har vært på studieting etter skolen (vi sitter å gjør lekser) ! Vi sprang 2000m i dag på skolen, og selvfølgelig .. DEN dagen vi skal springe 2000 så har ikke jeg med meg joggesko (!!), så jeg må springe på slitte tøysko med hull på sidene osv . Skal si det var behagelig ! Fikk 5, er missfornøyd (fordi jeg vet jeg kan bedre), så skal springe en gang til . I kveld er det trening, skal vel bare slappe av til da !

  Hva skal du i dag ?
 • 34  Jeg elsker bøker ! Før var jeg skikkelig lesehest og kunne ligge oppe til langt på natt for å lese . Så tok det en brå stopp og boka ble byttet ut med telefon, lesinga med snakking ! Nå har jeg begynt å lese en del igjen . Elsker å lese krim . Liker ikke å lese om lykkelige slutter, ting som bare går en vei, typiske jentebøker osv . Det som fanger oppmerksomheten min er; mord, selvmord, mobbing . Ja, litt 'dark stuff' ! Skriver f.eks. aldri om lykkelige slutter på tentamene heller, det får jeg bare ikke til . Haha, henger alt dette sammen med musikksmaken min eller ? 

  Akkurat nå holder jeg på med boka dere ser på bildene over, har kommet cirka halvveis . Den er bra !

  Leser du mye ?
  Har du lest denne boka ?
 • 35
  Image and video hosting by TinyPic
  Du skal få slippe !
 • 37

  Empty look, empty head ? ..
 • 36  Herlig dag i Kristiansand, kvelden hos Joakim var prikken over I'en ! Her snakker vi 'good times' !

  Hva gjorde du i går kveld ?
 • 34
  Bukse/tights/ting fra Bik Bok 199 ,- (?)
  Genser fra H&M 199 ,-
  Jakke fra H&M 299 ,-

  Som sagt så kjøpte jeg ikke mye, MEN jeg er utrolig fornøyd med de få tingene jeg fikk med meg hjem igjen . Ja, jeg og Inga kjøpte like jakker ! Vi gikk inn på H&M, så begynner begge å gå fort/småløpe bort til der jakka hang, haha . Love it !

  Hva synes du ?
  I dag skal jeg være med Jenny og kanskje Joakim og Tor, så tror jeg at det blir pizza inn i kveld med folka, KOS ! Bildene fra i går kveld (da vi var hos Joakim) kommer senere i dag, forhåpentligvis .
 • 46  Hehhehehehe ..
  OMG, JEG ER JO BARE DØDSPEN !!!!!!! Ler hvis dere ikke skjønner ironi .


  I fartaaaa, haha !
  Hahah, ler ! Også Inga i bakgrunnen der .


  Love you!


  Herlig dag i Kristiansand ! Kjøpte bare 3 ting, en jakke, bukse og genser . Vil dere at jeg skal lage innlegg om det jeg kjøpte ? Selv om det ikke var alverdens .  Vi har bare vimset rundt, spist og kikket i forskjellige butikker ! På det 4 bildet, så ser dere at jeg har manipulert (?) bort meg og Inga . Jenny tok bilde bare for å få med de damene i de fargerike klærne bak der . Vet jo at det er sånn de går når de pynter seg osv, men var litt morsomt når de kom vandrende sånn midt i gata . Så søte ! Kom en fyr å gapte 'æ elsker dæ' opp i trynet på meg, skulle likt å sett ansiktsutrykket mitt da ja, haha . Nå skal jeg opp til Joakim en tur med en hel gjeng, vi skal se film osv ! Ha en fin kveld !

  Hva har du gjort i dag ?
 • 19
  Til i morgen ! Skal nemlig til Kristiansand med Jenny og Inga . Har ikke stort med penger, så så mye 'shopping' blir det nok ikke, vi skal ikke være der så lenge uansett . Reiser ifra Flekkefjord i 10 tiden og reiser fra Kr.sand igjen i 4 tiden . Helt greit ! Jenny skal en liten tur til tannlegen innimellom . Tror vi skal opp til Joakim på kvelden !


  I dag har vi vært på stadion med mange andre og sett guttene tape mot Mandal, kjipt . Etter det gikk jeg en liten tur med Jenny, så gikk vi hjem til meg . Jenny skulle låne noen klær til i morgen !

  Hva har du gjort i dag ?
 • 22


  Hva gjør du atm ?
 • 25  Hvorfor ? Fordi jeg elsker denne sangen ! Hørte utrolig mye på den før, har begynt igjen nå . Klarer virkelig ikke å bli lei av den ! Avenged sevenfold er virkelig et av verdens beste band, etter min mening ! Mange som vil ha dem på Norway Rock til neste år, hvis de kommer så dør jeg .. nesten, haha ! Det hadde vært rått !

  Har du en sang du liker veldig godt ?
 • 25  Herlig kveld med herlige folk ! Folk tok helt av når Huseklepp skårte, hoppet oppå hverandre (haha) . Utrolig bra at de vant vertfall ! Portugal spilte rett og slett dårlig . Var god stemning i rommet kan man si !

  Akkurat nå er jeg drittrøtt og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg .. har lyst å gå ut å jogge, men kroppen orker ikke en dritt . Tror jeg tar meg en tur senere ! Bare overse meg på bildene over forresten, hadde en dåårlig dag .

  Så du Norge-Portugal ?
 • 33
  Har nettopp kommet hjem fra en slapp men kjekk trening, hadde det vertfall gøy !
  Nå venter jeg på at pappa skal bli ferdig med å fikse dusjen, så jeg kan få dusjet . Må øve på en norsk prøve vi skal ha i morgen, ikke en spesielt vanskelig en . Kan det meste ifra før av, vi skal ha om romantikken, Henrik Wergeland og Camilla Collett .. Det er vertfall hovedtemaene ! Tror også jeg stikker opp i klubbhuset senere å ser landslagskampen med noen folk . Ha en fin dag/kveld videre !


  Hva skal du i kveld ?
 • 35
  .. SOVE !  MEN det kan jeg ikke, uansett hvor trøtt jeg måtte være, skal nemlig på trening . Skal bli deilig å få sprunget litt nå ja, kanskje våkne litt ? Hadde vært flottttttttttt ..


  Nå må jeg springe, VI SNAKKKKKKKKEEEEESSSSSS !!!! Hahaha, overtrøtt og sa du ?

  Er du trøtt i dag ?
 • 22

  Vi skulle egentlig ha spilt kamp i kveld, hjemme mot Gimletroll, men fikk melding for noen min siden at den har blitt flyttet igjen pga at de ikke kunne stille lag . Litt dumt igrunn, hadde egentlig gledet meg til å spille kamp i kveld ! Istedenfor skal vi bare ha vanlig trening, blir bra det og . Nå må jeg finne noe mat før jeg sulter ! Ha en fin dag !

  Hva skal du i kveld ?
 • 75
  Som dere ser så har jeg nå byttet ut headeren, men trenger litt hjelp her .. Dere ser antageligvis også at bakgrunnen nå er hvit, sånn vil jeg ikke ha den (blir litt kjedelig) ! Har to alternative farger som det står mellom ..
  Beige eller rosa ?
  Har også vurdert å ha headeren i svart hvitt ..... Hahahha, klarer virkelig ikke å bestemme meg . 


  Headeren ser sånn ut i svart-hvitt .. Can you help me ?
 • 30  God middag med den beste kaka til dessert . Nå sitter jeg å glor på Titanic, etter min mening er den en av de beste filmene som noen gang har blitt laget ! Blir aldri lei av den, har sett den minst hundre ganger . Det kommer forresten ny header i kveld, har blitt så lei av den jeg har nå . Om det blir endringer i designet vet jeg ikke, spørs hva jeg orker/gidder .

  Hva hadde du til middag i dag ?
  Liker du Titanic ?
 • 27  Nå sitter jeg bare å slapper av, tror jeg skal prøve å få dratt med mamma og Kaia ned på pizza inn eller noe .. Er ganske kjørt etter å ha jogget 10 runder rundt søylandskjerne, var herlig med en dusj etterpå . Skal bare slappe av i dag, ikke det at det er så mye annet å finne på på en søndag .. Ha en fin dag videre !

  Har du noen planer i dag ?
 • 29

  NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM ! 

  Liker du sjokoladekake ?
 • 45
  Før;


  Foundation og pudder;


  Dipliner og mascara; 


  Dekkstift og lipgloss;
  Etter;

  Et av de antageligvis mest stilte spørsmålene jeg har fått på bloggen gjennom det året jeg har blogget er hvilken sminke jeg bruker, og hvordan jeg sminker meg . Siden jeg ikke har spesielt lyst å lage video, så tok jeg heller bilder av hele 'prosessen' . Sorry for at dette innlegget kommer så sent, men har glemt det litt bort ! Dårlig tid, mye å gjøre . Har heller ikke giddet å ta av meg sminken for å så sminke meg en gang bare pga dette . Laget egentlig et innlegg for ikke så lenge siden med noen bilder (gjorde det før skolen, så det ble ganske slurvete), men det ble så dårlige bilder at jeg droppet å publisere det ! Glad jeg gjorde det, selv om dette innlegget sikkert kunne ha blitt bedre, var det hundre ganger bedre enn det andre . Haha, må egentlig le litt av meg selv ..

  Foundation: Kjøpt- Kosmetikkbutikk i Danmark, Merke- Clearface (?)
  Pudder: Kjøpt- Cubus, Merke- Loreal
  Dipliner: Kjøpt- Cubus, Merke- Isadora
  Mascara: Kjøpt- Tror ikke du får kjøpt denne i 'vanlige butikker .. vi kjøper dem på flyplasser eller via nettet, Merke- Dior
  Dekkstift: Kjøpt- ToKa, Merke- Husker ikke
  Lipgloss: Kjøpt- Cubus, Merke- Loreal

  Hva synes du ? Bruker du noe av det samme ?
 • 38
  Tycks ?
 • 25  Har blitt en anelse forkjølet, og hadde sykt vondt i halsen i dag tidlig . Så derfor fant jeg fremt et skjerf, liker egentlig ikke å gå med det, men dreit i det i dag, kan man si . I kveld skal vi spille hjemmekamp mot Radar, de ligger på første plass, så lurer på hvordan dette kommer til å gå . Satser selvfølgelig på at det går bra, men vi får se ! Ha en fin dag videre !

  Har du begynt å gå med skjerf ?
 • 25  Bildene er fra i går, var på stadion og så søstra mi og resten av laget hun spiller på vinne 5-1 over Radar ! 

  Hva synes du om bildene ?
 • 27  Hihi, sjekk den kreativiteten gitt .. Nå skal jeg snart ut å jogge med Jenny, så skal jeg opp på stadion senere !
 • 21

  Herregud så stort det siste bildet ble, HAHA ! Vi var oppe på stadion også med masse folk, de bildene kommer i morgen elns . Hvis jeg skulle ha redigert de og laget et innlegg hadde det bare tatt hundre år . Så gidder ikke å stresse med det nå . Har hatt en kjempe koselig dag med herlige folk !

  Hvordan har din dag vært ?
 • 26  Orket ikke tanken på å sitte å gnaske på brød på skolen i dag, derfor kuttet jeg heller opp masse frukt . Mye bedre ! Nå må jeg springe, skal på børsen med Jenny ! Ha en fin dag videre !

  Hva hadde du med som mat på skolen i dag ?
 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde