Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

40Det har vært utrolig fint vær her i dag, ca 20 grader og sol. Jenny gikk nettopp, vi har bare slappet av og sett på film. Jobb, rydding og Jenny, fin dag!

 • 19
  Fredrikstad 2011

 • 24

 • 20


  Mandal 2010

 • 54


 • 53


  Koz. 

  Midtskill? Ja, nei?

 • 19


  Nettopp vært en tur nede på det gigantiske senteret vi har her i byen. Det har hele nitten butikker der to av dem er matbutikker med ca 30 meters avstand mellom. Det har faktisk hele to etasjer og, fantastisk. Forstod noen av dere den ironiske tonen? Vi handlet litt og kjøpte noen andre småting. Ellers så har jeg kanskje tenkt meg på trening snart, hvis jeg orker. Heh.

  Hva gjør du?

 • 16


  Jeg er faktisk ikke spesielt lav, heh. Rekker hele 170 cm fra bakken. Fin skoledag, utrolig fint vær ute nå! Helt blå himmel og sooool. De har meldt kjempe fint vær til helga, litt synd at jeg skal jobbe både i dag, i morgen og på lørdag da. Jaja, får nyte det den tiden jeg får! Stikker på jobb rett etter skolen. Ha en fin dag!

  Planer for dagen?

 • 29

  Vi vant 0-3 mot Torridal, og vi hadde dritbra spill. Bilturen bort var dødsbra, lo i en time i strekk, minst. Det er kjempe gøy å sitte i bil med meg, lover! Noe som gjorde dagen enda bedre var at jeg fikk 5/6 på både det foredraget jeg hadde i norsk og en prøve i kommunikasjon som jeg ikke hadde øvd til (sorry mamma, men det er sant). Vel, det gikk vertfall bra! Viser bare at jeg ikke sover i timene lengre. Har egentlig bare gått rundt og vært glad i hele dag, tror jeg. 


  Tipper det hadde vært gøy med fire av meg i det humøret jeg var i når dette bildet ble tatt. 

  Hatt en fin dag?

 • 31
  Bildene er tatt i dag morres. Vi har gym i de to siste timene, så det blir ikke noe innlegg til normal tid i dag. Jeg er hjemme fra skolen 03.10 og kjører av gårde til Kristiansand for å spille kamp mot Torridal 03.30.. Tett program! Derfor blir det ikke mye blogging i dag. Det forklarer også hvorfor et av innleggene kommer nå. Ha en fin dag alle!

  Travel dag?

 • 36
  Finner ikke bedre sko.

 • 26


  'If it's not ok, it's not the end'

 • 26


  Så lenge det ikke regner, så liker jeg høsten utrolig godt.

 • 42
  Shorts og grå ring/H&M Den andre ringen/Paris Topp/Saint Tropez Skinnjakke og hals/Cubus
  Litt sen blogging, gikk til byen rett etter skolen for å kjøpe noen greier og har spist og div. ting etter det. Nå stikker jeg om ikke så lenge ut for å springe litt. Ha en fin dag videre!

  Tycks?

 • 33


  Bare ikke nå og antageligvis ikke i dag i det hele tatt. I morgen kanskje? Det er noe rart med bildet over. Tatt på lørdag. Er utrolig trøtt og vil egentlig bare legge meg. Stikker på jobb om noen minutter, hvis jeg ikke er i koma etterpå så kommer jeg sikkert til å trene litt. Om det blir mer blogging i dag vet jeg ikke. Motivasjonen er på bunn i dag og alt går i mot meg. Fikk forresten tilbake mobilen i dag, hadde bare glemt den på pulten. På en fredag.. trenger jeg å si mer? Life.

  Planer for kvelden?

 • 23


  Kom hjem for ca 2 sek siden, nå må jeg springe til fotballtreninga som begynner om under 10 min. Ha en fin dag alle!

 • 0

  Som 379 av dere allerede har fått med dere, så har jeg opprettet en ny facebookside til bloggen. Hvorfor? Fordi noen rapporterte facebookprofilen min, og den har antageligvis blitt rapportert av flere (vet ikke hva den har blitt rapportert som, vet ikke annet enn at den nå er borte). Logisk nok så forsvant siden til bloggen samtidig med facebookprofilen min ganske enkelt fordi den profilen var administrator på den gamle siden. Utrolig irriterende å miste hele profilen + bloggsiden som bare noen dager før hadde fått over tusen likes. Shit happens og vi lever alle videre. Så til dere som lurer på hvor min brukerkonto på face har blitt av; noen med god samvittighet klarte å få den fjernet. Kjipt å miste alt som lå på den osv, men ja.. ikke noe å gjøre med det. Sondre fikk forresten tilbake sin, og det var jo bra!  Lik bloggen på facebook HER!

  Heheheheh: Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 18


  Paris, kjærlighetens by! Måtte bare ta bilde av dette herlige paret når vi var der i sommer.

 • 26

  Åh, dette kommer til å bli en stressende uke. Hele kroppen skriker at jeg er så lite forberedt at det ikke er vits å våkne i morgen. Tror jeg sykemelder meg selv. Hvis jeg ikke tar helt feil, så er tirsdag den eneste dagen denne uken der jeg ikke har noen planer enda. Blir sliten bare av å tenke på denne kommende uken. Ellers var møtet i dag både useriøst, barnslig, lærerikt, nyttig og bra. Koste meg. Hadde egentlig tenkt meg ut på en joggetur, men det fristet plutselig ekstremt lite. Tror heller at jeg skal bruke kvelden på å samle krefter til det som kommer i møte de neste dagene. Søvn, jeg trenger søvn.  Mandag- Skole, fotballtrening, jobb, antageligvis noe styrketrening
  Tirsdag- Skole, (trene?) overlykkelig over at jeg ikke foreløpig ikke har noe annet å skrive på denne dagen
  Onsdag- Skole, kamp i Kristiansand
  Torsdag- Skole, jobb
  Fredag- Skole, jobb
  Lørdag- Jobb
  Søndag- Jobb 

  Har du en rolig eller stressende uke foran deg?
  Hadde forresten vært gøy hvis dere likte Flekkefjord Rockeklubb sin facebookside her!

 • 25


  Stygge svarte streker under øynene, rester fra gårsdagens sminke. Trøtt. Forferdelig. Stappmett. Tv. Sofa. Halvsover. Møte med Rockeklubben om 1 time. Søndag.

 • 22

  Bloggen jeg skal anbefale i dag er en moteblogg skrevet av gutter og kanskje helst for gutter. Velger likevel å anbefale denne bloggen fordi jeg vet at det er en deeeel jenter der ute som liker å se på good looking gutter med bra klesstil! Guttene bak bloggen heter Anders og Simen, 20 år fra Oslo. Tipper jeg ikke er den eneste som liker å bli inspirert, noe man virkelig blir av disse to. Stikk innom bloggen deres HER!  Vært innom denne bloggen før?

 • 24
  Fordi det er søndag og jeg har ingen andre bilder å bruke. Sitter å ser på film akkurat nå, om litt over en time tar vi turen til Moi for å spise der. Der ble filmen ferdig, og skal nå se på 'Vann til elefantene' for andre gang denne helga. Ha en fin dag videre alle sammen!

  Planer for dagen?

 • 24
  Hørte så godt som bare på Amorphis under Polenturen i fjord. Minner. Føler meg som den loneren akkurat nå!

 • 22


  Jenny har endelig blitt 16! I dag tidlig lagte jeg og Louise pannekaker og cupcakes til henne, så det var klart når hun våknet (eller rettere sagt; fikk lov til å komme opp)! Gratulerer så mye med dagen, J9 <3 Er så utrooolig glad i deg! En av mine beste venninner gjennom ti år, skjønner ikke hvordan du har klart å holde ut med meg.. Håper du har hatt og kommer til å få en finfin kveld med oss!


  Et bilde jeg tok av Jenny her om dagen. SE SÅ PEN!

  Nå stikker jeg til opp til henne for å feire dagen, gleder meg! Ha en fin kveld alle sammen!

 • 36


  Jeg vet at det blir mye slike bilder (et svart-hvitt og et i farger ved siden av hverandre), men jeg liker det sååå godt. Heh.

 • 29
  Ææ, dårlige bilder, men de ble syykt gode! Hadde en kjempe fin kveld i går og en enda bedre morgen i dag, forteller mer senere!

  Ny facebookside til bloggen her

 • 24

  New

  Slettet det forje innlegget. Har ikke planer om å slette bloggen (enda)! Har laget ny facebookside til bloggen, som du kan like her, hvis du vil. Sykt morsomt at den på magisk vis forsvinner kort tid etter at det var over tusen stk som likte siden. Vel, jeg er fortsatt drit irritert, men skal på et eller annet vis klare å komme over det. Håper på å snart få tilbake min 'ordentlige' facebookprofil, sykt lei av å vente.

  Trykk her for å komme til den nye facebooksiden! 

 • 17


  Åh, denne uka har gått utrolig sakte! Er utrolig trøtt og sliten, ikke nok med det så finner jeg ikke mobilen min og kan ikke huske hvor jeg har lagt den. Hadde den rett før vi skulle ut til bussen, men stresset så for å rekke den at det kan være jeg glemte den? Hvis jeg ikke har mistet den ute? Prøvde å ringe til den i stad, men da fikk jeg beskjed at 'denne personen ikke kunne nås for øyeblikket'. Noe jeg ikke skjønner, fordi mobilen var påslått sist jeg så på den. Håper så inderlig at noen enten har funnet den, eller at jeg bare har glemt den i klasserommet.. 

  Med andre ord; ikke en så veldig fin start på helga. Stikker til Louise i kveld og skal sove over der, vi har planlagt masse gøy, så satser på at det blir en braaaa kveld! 

  Planer for helga?

 • 26


  Trøtt, sliten, sulten og det verker i hele kroppen. Fikk meg en real smell i hofta på kampen i går, strakk også lysken, må ikke glemme de fine kulene jeg har fått på leggen. Mørkbanka med andre ord. Må egentlig rydde ferdig rommet nå, men hele kroppen skriker etter sofaen. Magen rumler, trodde det var tørketrommelen først. 

  Hva gjør du?
  HERREGUD, PAPPA KOM NETTOPP OPP MED SMASH OG CHIPS TIL MEG!!!!!!! Dagen ble plutselig hundre ganger bedre, love life. 

 • 31
  Frynsegreia er fra Bik bok. Omg, en mage! Aldri sett før. Random bilder jeg tok for driiiit, gikk altså ikke sånn her i dag for å si det sånn.

 • 24

  Med fingeren på skjermen skrullet jeg ned med pila og stoppet en tilfeldig plass. Bloggen jeg 'traff' var vakre Marita-Lynn sin! Denne leser jeg faktisk, men har aldri nevnt den på bloggen før. Merkelig, for den er så bra at den fortjener å bli sett av fler! Glemte den litt bort når jeg fikk skoledataen, fordi jeg pleide å ha den i bokmerkeraden på dataen, noe jeg ikke har fått lagt inn på denne nye. Stikk innom bloggen hennes HER! Du kommer ikke til å angre.  Plukte tilfeldig ut 3 andre blogger og, for gøy. Stikk også innom Lisa, Charlotte Marie og Kelli!

  Leser du noen av disse? Skal jeg forresten fortsette med å linke/anbefale blogger til dere? 

 • 145

  LES INNLEGGET FØR DU KOMMENTERER! Siden jeg ikke har noe å blogge om, og tenkte jeg kunne gjøre morgendagens blogging lettere så skal jeg altså lage et innlegg til en heeeeelt spesiell blogg. Velger nok bloggen helt tilfeldig, med mindre jeg finner en jeg virkelig liker, men tviler på at jeg kommer til å gjøre det på den måten. Det eneste du må gjøre er å skrive 'strømpebukse med syltetøysflekker på' i kommentarfeltet (har min litt kreative side fremme i dag). Så velger jeg en blogg som får et eget innlegg med linking til bloggen til personen. Kult? Jeg vet.


  Gøy med bilder som passer til innlegget, hæ? Vi vant forresten 3-2 mot Lyngdal i kveld, utrolig bra spilt av oss! Vi lå under 2-0 og som dere ser så fikk vi greit snudd det.
   

 • 23 • 37

  Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 • 28

  Lillian  Toril


  Martine


  Anita


   Leser du noen av disse?

 • 34

 • 15


  Fikk mail av en som jobbet med å legge ut artikler på Norway cup sin nettside, der han spurte om han kunne legge ut noen bilder som jeg hadde tatt under oppholdet og skrive en liten tekst til. Som dere ser så sa jeg ja! Dere kan se artikkelen her!

 • 89

  Siden jeg får ca femhundre spørsmål daglig om jeg kan skrive et innlegg om meg og Sondre, så tenkte jeg at det kanskje var på tide. Spørsmålene som ble stilt om oss på spørsmålsrunden vil bli besvart her!

  Jeg møtte Sondre på Kattegat cup i Danmark for litt over 1 år siden. (han spiller forresten ikke fotball lengre) Vi snakket ikke stort på cuppen fordi vi begge hadde funnet en annen å 'styre på med', men tok kontakt i ettertid. Grunnen til at vi begynte å snakke ordentlig sammen var vel fordi jeg likte en link til et album han hadde lagt ut av bandet Korn, en felles interesse var musikken. Vi begynte å snakke sammen mer og mer. Snakket sammen i telefon første gang når jeg og Louise var suuuuperhypre og sminket oss helt svarte i fjeset, gode minner. Etter det har det vel bare kommet av seg selv. Flere meldinger ble sendt, lengre telefonsamtaler og sterkere følelser.  Første gang vi var med hverandre på 'ordentlig' var i Stavanger. Han var på besøk hos slekta si der og jeg reiste inn for å møte han. Husker det var utrooolig flaut, og antageligvis enda flauere for Sondre som hadde med den søte kusina si Tale. Til tross for en pinlig start, ble det bare bedre og bedre. Jeg og Tale mobbet Sondre og hadde det ganske fint. Det å reise fra han den ganga der var helt utrolig vanskelig, jeg likte han kjempe godt, og viste ikke om følelsene ble gjengjeldt, tankene om jeg kom til å treffe han igjen surret i hodet.

  Heldigvis ble det ikke det første og siste møte, han kom til meg ca en måned etterpå. Etter det vet dere vel hva som skjedde? Vi reiste mer og mer til hverandre og ble sammen til slutt. Nå er det snart 4 måneder siden vi offisielt ble sammen (datoen er 25 mai), men det føles som et helt liv! De beste månedene noen gang. Ingen gjør meg så glad som Sondre!  Ja, det er vanskelig med avstand. 6 timer med tog er mye. Jeg hater når jeg må reise fra han, eller han fra meg. Det gjør utrolig vondt. Jeg savner han hver dag. Telefonsamtalene hjelper, de lange søte nattameldingene hjelper, det å vite at han er min hjelper. Men det betyr ikke at det ikke gjør vondt å være i fra han. De to siste gangene vi har vært sammen har det heldigvis ikke vært mer enn 2 ukers mellomrom mellom, og jeg reiser til han i høstferien som heller ikke er mer enn 2 uker til. Ganga før det gikk det over 1 måned, det er alt for mye. Tog så langt er ikke akkurat billig heller, og vi jobber begge to, men vi får det til og det skal gå! Har virkelig troen på oss.  Det er noen som har sagt at vi er heldige som bor fra hverandre, at de selv har kjæresten i samme by (til og med som nabo) og at det da kan bli litt mye. Det skjønner jeg utrolig godt, men jeg vil likevel ikke se på oss som spesielt heldige som bor såpass langt fra hverandre. Greit nok, jeg tror vi har den fordelen at vi ikke blir lei av hverandre, men skulle likevel ønske at jeg hadde han en god del nermere enn det jeg har.   Sondre er bare verdens snilleste person. Vi har det alltid utrolig fint sammen! Som sagt så gjør ingen meg så glad som han, hvis det er noen som greier å få meg i humør hvis jeg har en dårlig dag så er det han! Kunne ikke fått en bedre kjæreste, vil heller ikke ha en annen en han. Det at han bor såpass langt borte tror jeg bare har gjort følelsene mine sterkere, på en måte. Vi har så mange planer, så mye å se frem til - og jeg gleder meg utrolig mye til å oppleve det med den beste personen jeg vet om!  Som alle andre par så har vi så klart hatt våres krangler, men dette innlegg er vel et veldig godt bevis på at det har vært så godt som bagateller og at vi har kommet oss gjennom det. Vi diskuterer som alle andre, vi har forskjellige meninger, vi er uenige, vi blir også gretne etter å ha fått for lite søvn, men vi står sammen likevel. Har troen på at vi sammen, kan komme oss gjennom alt som kommer i veien for oss.   Har fått mange spørsmål om jeg kan vise bilde av Sondre foran. Har faktisk lagt ut et bilde, men kanskje dere ikke har fått med dere det. Fjerde bilde fra toppen i dette innlegget! Grunnen til at dette er det eneste jeg har lagt ut på bloggen, er fordi han egentlig ikke liker å bli tatt bilde av, jeg er egentlig heldig som får han med på bilder. Tror at eneste grunnen til at han gidder, er fordi han får kysse med meg da, he he he.   Jeg elsker deg, Sondre!
  Distance doesn't ruin a relationship, doubts do.


  Dette ble et utrolig langt innlegg, men det måtte det nesten bli hvis jeg skulle inkludere spørsmål i teksta. Dere er gode hvis dere gadd å lese alt, men så var det jo også dere som spurte om et eviglangt innlegg om oss. Håper dere likte det.

 • 27


  Æhæhææh herreguuuud, se de teite fjortisbildene med trutemunn, OMG!! Tull. Har fått meg enda en jobb, på treningssenteret her i byen. Skal vaske der hver mandag, istedefor penger får jeg gratis trening. Mange som har spurt meg hvor jeg jobber, og i tillegg til denne nye jobben så jobber jeg på bakeriet her i byen. Torsdag, fredag og lørdag annenhver uke. Så langt trives jeg veldig godt! Ellers i dag har jeg jobbet med muntlig foredrag, som var kjempe gøy, heh. Håper jeg kan få snakket litt i tlf med Sondre i kveld, savner han allerede.

  Hatt en grei dag?
  Når jeg så at selveste Sophie Elise selv hadde kommentert innlegget jeg skrev om henne (her), så begynte jeg selvfølgelig å lure på hvordan hun hadde fått greie på det. Som den nyskjerrige personen jeg er, gikk jeg inn på de siste innleggene hun har skrevet etter at jeg skrev innlegget om henne, trykket ctrl+F og skrev inn noe så utrolig som 'explode' i søkerfeltet. Så nedover kommentarene og fant utrolig mange kommentarer der folk hadde skrevet søte ting og linket til innlegget. Utrolig glad for at dere likte det jeg skrev!

 • 44

  Vel, spørsmålet ser dere over her. Trenger å se noen nye filmer, kommer ikke på noen jeg ikke har sett.. Ikke skrekk, jeg takler det ikke. Skjønner ikke at folk kan sitte å se på skrekkfilmer, det er grusomt. Ja jeg er 16 år, heheehhe. 

 • 38


  Skjerf fra Cubus
  Jeg er sikker på at noen har tuklet med tempraturmåleren i klasserommet vårt. ALDRI om det er 20 grader i det rommet. Det går bare ikke an. Sitter å fryser hele dagen, har polentøflene liggende på skolen og jeg tar aldri av meg ytterklærne i klasserommet. Blir ikke noe bedre av at lærerene synes at det er så tett luft at de absolutt må åpne vinduene. Luftannlegget i klasserommet virker ikke (eller noe sånt), så vi skal ut i noe brakkelignende etter høstferien til de har fått fikset det. Vedder på at det egentlig er minusgrader der inne. Nå er jo jeg en skikkelig frysepinne, men jeg vet faktisk når det er veldig kaldt en plass og når jeg overdriver. Får vel begynne med stilongs og sånne festlige greier igjen. 

 • 23

 • 63

  Hvis det er en blogger som blir nevnt utrolig mye rundt forbi nå om dagen, så er det Sophie Elise! Meningene om denne jenta med store pupper og blondt hår er utrolig forskjellige. Trist å tenke på hvor mye stygt hun får slengt opp i fjeset daglig. Når hun skriver at hun ikke bryr seg, så tror jeg på henne! For hvis hun hadde brydd seg, så hadde hun vel sluttet å provosere alle drittungene som sitter å bare venter på å få noe nytt piss å skrive. Det er til og med bloggere som skriver innlegg om hvor 'dum og ekkel' hun er, alle feilene med henne og 'hvem er det hun tror hun er'! Barnsligere blir det bare ikke. Noen her som fikk med seg de dagene hun hadde prosjektet 'superbimbo-fjortis-rosablogg'? Var innom en blogg, der en jente hadde skrevet et innlegg om den ene videobloggen Sophie hadde laget under dette 'prosjektet'. Denne jenta skjønte tydeligvis ikke all ironien, at Sophie bare kødda og overdrev, hadde med andre ord sett det hun ville se. Laget så et innlegg om denne videoen og skrev masse dritt. Det var flaut å lese!

  Jeg digger Sophie! Hun er rett og slett rå. Jeg har fulgt bloggen hennes veldig lenge nå, og jeg har ikke noe stygt å si om henne. Tror at de som har noe negativ å si om denne jenta, er personer som bare ser på overflaten. Jeg er klar over at Sophie kan virke litt fjern til tider, men bare legg merke til hva hun skriver og sier i de innleggene/videoene der hun snakker om noe seriøst, for hun får virkelig sagt det og det gir faktisk mening! Elsker når hun setter på plass lesere. Det at hun tør å provosere så mye som hun gjør, at hun til tross for alt det negative; ikke slutter med det hun liker. Når hun i videobloggene sine snakker om stygge kommentarer som hun har fått, så kan man se på henne at hun ikke bryr seg. Noen vil kanskje ikke innse det, men Sophie er etter min mening et litt merkelig, men godt forbilde for utrolig mange! Greit nok at hun legger ut bilder som er litt på grensen, men det oser av selvtillit og selvtillit er det i overkant mange som trenger å få litt av til jul. Når jeg går inn på bloggen hennes, så ser jeg en sterk person, som ikke har tenkt å gi seg så lett, uansett hva folk mener og sier om henne. 


  For å si det sånn så har hun ikke akkurat noen grunn til å skjule kroppen sin, så hvorfor skal hun ikke få lov til å vise den? Se på henne som en inspirasjon til å kunne oppnå det man vil, se på henne som et forbilde på grunn av den utrolige selvtilliten hun har og IKKE gidd å rakk ned på henne fordi hun tør å være seg selv! I motsetning til så ufattelig mange andre. 

  Din mening?

 • 66

  Blogglysten min er så på bunn akkurat nå at jeg liksågodt kan få katten til å skrive et innlegg, og dere vil ikke kunne merke forskjell. Akkurat nå ligger jeg med vomma hengende ut over kanten på joggebuksa og håret til alle kanter mens jeg skriver et blogginnlegg om at jeg ikke har noe å blogge om. Gir mening. Rart random bilde under som jeg egentlig ikke likte, men arkivbilder suger og jeg ser ut som en stein med mose på i skrivende stund.

  Hva vil dere at jeg skal blogge om? Kom med hva som helst, så skal jeg prøve å få det gjort. Alt fra innlegg om meninger dere vil jeg skal skrive mitt syn på til random greier som bilde av tåa mi elns. Jeg takler ikke tær btw.. det er litt ekkelt. Kjør på folkeeens.

 • 22
  Vi fikk dessverre ikke med oss hele showet, men det gjør ikke så mye. Fikk sett det jeg ville se; mamma og Myrull. Moren min er forresten dama med 'Jorun' på ryggen. Hvorfor antrekkene? Vel, noen hadde en plan om å starte opp et 'abba-prosjekt' (etterligning av Abba). Mamma og Elise (den andre dama) var på audition og ble plukket ut til å være med. Så de har siden da spilt rundt forbi, har vel holdt på i 1-2 år eller noe? Vertfall utrolig gøy å se på, var med og koret med noen andre en gang de spilte i byen. For de som spør; ja, moren min er sanger!

  Det var drittvær i går, men heldigvis opphold når vi var i byen. Vet ikke når alt blir sendt på tv og hvor mye og hva som blir sendt fra Flekkefjord, får vel bare vente å se. Ellers så har Sondre reist nå.. har hatt en fantastisk helg med han! Verdens beste kjæreste! Heldigvis så skal jeg til han i høstferien (som er i uke 40). Han reiser til Hellas da, så skal bare i slutten. 

  Siden kanskje over halvparten av alle spørsmålene jeg fikk inn til spørsmålsrunden var om meg og Sondre, så kommer det i eget innlegg. Du kan fortsatt stille spørsmål her!

  Hatt en fin helg?

 • 23

  Bloggen jeg skal anbefale i dag er skrevet av vakre Dina! Bloggen hennes oppdaget jeg for noen dager siden og falt pladask med en gang. Hun er 17 år gammel og går andre året på media og kommunikasjon. Designet er grisefint, og det er ingen tvil om at det skriker 'fantastisk blogg' når man går inn på den. Hun er utrolig vakker, og hun gir et utrolig bra førsteinntrykk (sånn var det vertfall for meg). Hun tar fantastiske bilder som hun redigerer kjempe fint! Anbefaler virkelig at dere alle tar turen innom denne flotte bloggen! Den har vertfall blitt et daglig syn for meg.


  Har du vært innom denne bloggen før?

  Spørsmålsrunde her!

 • 0

  Innlegget om spørsmålsrunden har stått ukommentert i hele dag av en grunn; jeg klarte å sperre det for kommentarer! Meningen var at jeg skulle ta på slik at jeg må godkjenne de. MEN NEIDA! Var så trøtt i dag morres at hodet ikke tenkte klart. Huff. Jaja, håper dere stiller noen spørsmål nå som det faktisk GÅR AN! Hahaha, typisk.

  Siden dette bare er info innlegg så går det ikke an å kommentere. Still spørsmål i innlegget under! 

 • 72

  I kveld er som sagt ønskedrømmen her i byen og skal filme, mamma skal synge blant annet. Vet ikke når det blir sendt på tv, men sikkert ikke så lenge til. Når dere leser dette er jeg på jobb, fikk Sondre til å poste innlegget. Som jeg nevnte i går så blir det ikke mer blogging i dag enn dette innlegget. Ha en fin dag alle sammen!


  Dette bildet har jeg lagt ut før ja, men det er et av utrolig få smilebilder som jeg faktisk har blitt litt fornøyd med!

  Spør om hva som helst, men bruk hodet. Kommentarene kommer ikke til å bli godkjent før i kveld eller i morgen.

 • 28


  Sitter nå med verdens beste kjæreste ved siden av meg. Litt irriterende å få vite at jeg må jobbe ekstra lenge i morgen pga 'Ønskedrømmen' er her i byen og derfor er alle butikkene lengre oppe, men ja, mer penger. Dumt med tanke på at jeg ikke får så mye tid som jeg skulle ønske med Sondre da, men det går vel fint. Nyte den tiden vi får! 

  Som jeg nevnte tidligere i uka, så kommer jeg til å ha en spørsmålsrunde i morgen. Innlegget kommer til å bli postet etter 12 tiden en gang. Kommer som sagt ikke til å blogge mer enn det ene innlegget i morgen. Ha en fin helg alle sammen!

  Planer for helga?

 • 19 • 37
  Alvorlig i dag. Nå skal vi til kinoen for å se film, stikker på jobb rett etter skolen. Ha en fin dag alle sammen! Stig og Joakim er forresten teite fordi de sa at jeg skulle skrive at de var kule. Drittunger. 

  Planer for dagen?

 • 30
 • 19
  Trutemuuuuunnnn! Ah, gode gamle dager. Nå skal jeg gå inn i min egen lille leseverden, har en del sider å lese.. 

  Hva gjør du?

 • 22
  Klarte ikke å holde meg borte fra extensionsene i dag, sorry. Dette var siste ganga da, lover! Stikker som sagt på jobb rett etter skolen. Så går resten av dagen etter det til lesing, masse lesing. Vil hjem og sove. 

  Planer for dagen?

 • 0

  Får utrolig mange spørsmål om hvorfor jeg har noen innlegg der det ikke går an å kommentere. Jeg skjønner veldig godt at dere lurer! Grunnen er ganske enkelt fordi at jeg enten føler at det ikke er noe å kommentere på innlegget, eller så er det fordi jeg skriver om følelser, meninger og ting jeg ikke vil at folk skal skrive noe på. Hvis du egentlig vil kommentere på et innlegg det ikke går an på, så send heller brev til explodeblogg@hotmail.no!


  Bare for å irritere de som klikker over det; Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.
   

 • 0

  Fortiden. Redsel, frykt, skam. Det lille steget ut av huset, kreftene ville ikke bære det. Den ene plassen som var den største frykten av dem alle. Alle stundene hjemme alene, ville ikke gå ut. Blikkene gnurte seg inn i nakken, hviskingen du trodde du hørte. Innbilning? Følelsen av at alle hadde vendt ryggen, alt som var igjen var du og mørket. Folk som trodde de forstod, hadde ikke peiling. Skammen! Følelsen av å bli etterlatt, følelsen av å bli pekt på, følelsen av å være helt alene.  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 32


  Fin shorts? Jeg vet. Kreativ overskrift? JEG VET. Nå stikker jeg som sagt til Kristiansand for å spille kamp. Jeg vil egentlig legge meg ned på sofaen og bare sove.. Har gått rundt som en zombie i hele dag! Tenkte bare jeg skulle oppdatere hvis det ikke ble mer blogging i dag! Så da må dere alle ha en fin dag videre :)

  Planer for resten av dagen? 

 • 33

  Okei så har jeg to spørsmål... Sondre kommer til helga, og siden jeg vil tilbringe mest mulig tid sammen med han så kommer det ikke til å bli så mye blogging. Jeg skal i tillegg jobbe på lørdagen.. De som har lest bloggen min en stund, husker kanskje den spørsmålsrunden jeg hadde når jeg var i Fredrikstad de dagene etter at vi hadde kommet hjem fra Paris? Vel, hvis dere har fått med dere den delen, så har dere nok også fått med dere at jeg aldri svarte på den. Heh, typisk meg.


  Kommer til å angre på at jeg la ut dette bildet. Tatt i morres, sier litt.

  Tenkte vertfall å ha en spørsmålsrunde på lørdag, siden jeg har fått en del nye lesere og fordi det har blitt etterspurt. Har også planer om å starte å anbefale en blogg hver søndag, så kanskje det blir deg?

  Altså; Spørsmålsrunde på lørdag (denne gangen skal jeg svare på den, og jeg skal svare ferdig) og en blogganbefaling hver søndag. SOUNDS OKEY?

 • 27


  Må publisere innlegget nå fordi vi har gym i de to siste timene. I dag skal jeg spille kamp i Kristiansand en plass, hater å måtte kjøre så langt. Kommer hjem litt over 3 og vi kjører halv 5 fra byen. Dessuten har jeg ca 200 sider å lese ferdig i en bok, og et muntlig foredrag å skrive om den til fredag. I morgen skal jeg også på jobb rett etter skolen. Stress. Ha en fin dag videre!

 • 25

 • 0

  explodeblogg@hotmail.no HAR LAGET EPOST TIL BLOGGEN! 
  Facebooksiden til bloggen   Egentlig bare for å informere om at jeg har laget mail til bloggen. Klarer ikke å holde styr på eposten jeg får hvis jeg bruker min 'private'. Så hvis dere har noe dere vil sende, si eller vise, så gjerne bruk denne og! Det går ikke an å kommentere på dette innlegget!
   

 • 24


  'not because they are weak, but because they have been strong for too long'

 • 27
  Jeg får fortsatt ikke åpnet facebooken min. Fant nettopp ut at det samme hadde skjedd med Sondre. Tilfeldig? NEPPE! Kan vær det har noe med at vi begge fikk vite på to tyske falske profiler av oss i går, rapporterte dem osv? Samma det. Håper vi får dem tilbake snart, utrolig irriterende. 

 • 37

  Som noen av dere sikkert har fått med dere allerede, så bruker jeg Nikon D5000 til å ta bilder med. For noen uker siden klarte stativet mitt å falle med kameraet på. Det førte til at objektivet ble ødelagt! Jeg hadde standarobjektivet (18-55mm), eneste grunnen til at jeg nå kan blogge normalt med bilder er fordi jeg fikk låne objektivet til en venninne (samme som det jeg hadde).

  Som dere sikkert har forstått; så trenger jeg et nytt objektiv! Når jeg først skal kjøpe meg et nytt et, så vil jeg ikke ha det samme (ikke fult så bra) standard objektivet jeg nå har hatt i godt over 1 år. Så spørsmålet mitt er vel; har dere noen tips til et bra objektiv som ikke koster flesk? Hadde vært til stooor hjelp!


  Bilde fra google.

  Hvilket objektiv bruker du?

 • 0

  Jeg vet jeg sikkert har skrevet hundre slike innlegg før, men følte for å skrive et en gang til (egentlig mest fordi jeg kjeder meg, heh). En gang må det jo nå frem?

  Som blogger har du et slags ansvar. Ikke skrive ditt og ikke legge ut bilder av datt. Vi har vel alle sett tillfeller av når det har gått litt for langt. Man skal ikke skrive ting som kan såre andre, ikke skrive ting som kan oppfordre til 'negative handlinger', ikke legge ut for utfordrene bilder. Ja, dere skjønner? Selv om vi bloggere bruker noen minutter/timer foran dataskjermen for å 'underholde' dere. Så gjør ikke det oss mindre menneskelige. Tro det eller ei, men vi har faktisk følelser! Vi blir lei oss, vi blir sinte, vi blir glade, vi gjør feil! 

  Selv om vi lever i 2011 og den nye teknologien har gjort det slik at det går an å være så godt som anonym på nett, så betyr ikke det at man kan sitte å slenge piss til folk. Gjennom mine 2 år som blogger, har jeg opplevd en del dritt. Selv om de kommentarene jeg har fått kanskje ikke kan måle seg med kommentarene toppbloggerne får, så sårer de ikke mindre av den grunn. Jeg har lært meg å overse de stygge kommentarene, og heldigvis så har de gradvis sluttet å komme. 

  Er det noe jeg missliker veldig sterkt, så er det når folk ikke skjønner ironi og når det ser ut som at folk missforstår med vilje. Folk som stiller spørsmål om ting som allerede står i innlegget de stilte spm. i. Veldig ofte er det å se om folk er ironiske en lett sak! Det er også utrolig irriterende og unødvendig å pirke på alt. Noen ganger virker det som at folk gjør alt de kan for å finne feil ved en person. 

  Alle har ønsker; 'blogg om det, nei blogg om det, IKKE glem å blogg om det'. Ønsker liksom, noen ganger virker det som at dere krever det! En enkelt person kan ikke klare å 'tilfredstille' så mange personer på en gang.

  Tror nok ikke det er en blogger om bretter ut om hele livet sitt på bloggen, jeg gjør vertfall ikke. Det dere får er bare overflaten. Som jeg skrev i innlegget om mine negative sider. Så er jeg en relativt lukket person. Det hender en gang i blant at jeg skriver et innlegg på bloggen der jeg åpner meg litt, men de får dere nok ikke så mange av. 

  Nå er det forresten noen som har hatt det veldig festlig med å rapportere profilen min på facebook som falsk. Kommer meg altså ikke inn på den, 'Beklager det har oppstått en feil! Vi jobber med å rette opp dette.' Fy faen så irritert jeg er, FOR ET LIV NOEN HAR! Ble også tipset om enda en falsk facebookprofil som brukte bildene mine i går, er det mulig.

  Nei, jeg vil ikke ha kommentarer på dette innlegget.

 • 61

  - Jeg er utrolig utålmodig
  - Tror ikke jeg tåler kullsyre? Raper etter en slurk brus (ikke noe jeg er spesielt stolt over)
  - Blir veldig lett irritert
  - Er ikke redd for å si hva jeg mener (ikke alltid like positivt)
  - Jeg er ganske lat
  - Jeg kan være litt hardhendt
  - Hater å tape og å ha feil i noe
  - Jeg hater salat og 'sunne ting' og elsker sjokolade, chips, godteri and shit
  - Ikke spesielt flink med penger 
  - Hvis du først får meg sint, så er det vanskelig å få meg tilbake til mitt 'snille jeg' igjen
  - Jeg hater å snakke om følelser og er en veldig lukket person 


  Ganske enkelt så er jeg en lat person som blir utrolig lett irritert over ting, og som kan være hardhendt. Ikke gi meg brus, med mindre du vil høre tidenes mannerap. Gjerne gi meg salat, men jeg spiser det ikke. Jeg hater å tape, og taper egentlig sjeldent en diskusjon. Synes jeg noe er feil, eller at en person har oppført seg barnslig/teit/stygt mot meg eller noen jeg kjenner, så er jeg ikke redd for å si ifra og blande meg inn (hvis det er tilfellet) . Er heller ikke spesielt sjenert, så det blir jo en kjempe fin miks. Det er ikke vits å prøve å snakke om føleleser med meg face too face, ender som regel bare opp med at jeg blir irritert og går.

  Kom ikke på mer, etter å ha tenkt på akkurat dette i hele dag. Jeg likte dette innlegget, det var koselig! Har vi noe til felles?

 • 34

 • 29 • 30


  Morsomt å tenke på hvor mange som egentlig tenker slik, selv om de kanskje ikke innser det selv. Ordet morsomt var forresten ironisk for de som kanskje ikke skjønte det.

 • 34
  Skulle egentlig på trening etter skolen, men pga to store gnagsår jeg fikk i går, så kan jeg ikke gå med sko uten å ha helen nede, noe som ikke går med fotballsko, uheldigvis. Utrolig irriterende. I dag må jeg lese masse, skal være ferdig med en bok jeg har kommet ca halveis i og lage et muntlig foredrag om den innen slutten av denne skoleuka. Har også noe i photoshop jeg må lage. Headeren jeg har nå er forresten laget i photoshop, for de som lurte på det. Og ja; jeg har laget den. Ha en fin dag videre alle sammen!

  Planer for dagen? 

 • 0

  Får utrolig mange spørsmål om hvordan jeg gjør slik at man ikke kan kopiere ting fra bloggen min, fikk enda et spørsmål tidligere om jeg kunne lage et innlegg.

  KOPISPERRE 1
  (hentet HERFRA)
  Hindrer folk i og dra bilder til f.eks adresselinjen for å få URL-en eller og dra og kopiere tekst. Med denne koden går det heller ikke an å merke bilder og tekst i Internet Explorer.

  Legg denne koden til body-taggen. Body taggen ser sånn ut: <body>

  ondragstart="return false" onselectstart="return false" 

  Har du gjort det riktig skal den se sånn ut:

  <body ondragstart="return false" onselectstart="return false" >

  Det kan hende de står inni body-taggen, det trenger du ikke å fjerne. 

  KOPISPERRE 2 (hentet HERFRA)

  Lim denne koden under <body> eller <body class=?front?> i malene. Bytt ut Function Disabled! med den meldingen du vil ha.

  <script language=JavaScript>
  <!--
  //Disable right mouse click Script
  //By Maximus (maximus@nsimail.com) w/ mods by DynamicDrive
  //For full source code, visit http://www.dynamicdrive.com
  var message="Function Disabled!";
  ///////////////////////////////////
  function clickIE4(){
  if (event.button==2){
  alert(message);
  return false;
  }
  }
  function clickNS4(e){
  if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
  if (e.which==2||e.which==3){
  alert(message);
  return false;
  }
  }
  }
  if (document.layers){
  document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
  document.onmousedown=clickNS4;
  }
  else if (document.all&&!document.getElementById){
  document.onmousedown=clickIE4;
  }
  document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")
  // -->
  </script>

  ET LITE TIPS TIL SENERE: Søk på google! Hvis du ikke finner det på første forsøk; prøv en gang til! Bruk forskjellige stikkord som inkluderer det du skal finne.  Hvordan tror dere jeg fant disse? GOOGLE. Kodene er forresten hentet fra denne bloggen!

  Også til slutt; hvis du vil bruke disse kodene burde du gå inn på bloggen der jeg hentet dem, kopisperre uknow! Det går forresten ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 50

  Jeg fikk erlig talt sjokk når jeg så at bloggen hadde klatret seg opp på 28 plass på topplista. I det siste har den ligget å vippet mellom 40-45. Med tanke på at det er helg osv, så har jeg ingen forventinger om at jeg kommer til å forbli så langt oppe, men det er gøy fordet! Har fått utrolig mange søte kommentarer på bloggen og brev på facebook. Har så og si brukt søndagen på å snakke med fine lesere og lest gjennom alle de søte kommentarene jeg har fått inn. I dag har lesertallet gått over 3000, har aldri hatt så mange innom før. Fikk spørsmål på facebooksiden for bloggen om hvorfor jeg fikk sjokk. Ganske enkelt fordi det er litt ubeskrivelig. Jeg hadde aldri trodd at jeg i det hele tatt skulle komme på noen toppliste. Nå er ikke 28 plass den beste plasseringa i verden, men JEG er fornøyd og stolt av at lille meg har klart å komme så langt. Dere er best!


   

 • 26


  'Doubts do' Derfor klarer vi oss.

 • 34


  Likte redigeringa på dette bildet, faktisk. Får utrolig mange spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine, og om jeg kan vise på video hvordan jeg gjør det. Som jeg har skrevet over kommentarboksen, så redigerer jeg bildene mine forskjellig for hver gang. Det vil si at jeg måtte ha laget utallige videoer, bare for å vise dere hvordan jeg redigerer bildene. Det hadde ikke bare blitt kjedelig for meg, men for dere også. Et hint; photoscape-redigering-filter-FILMEFFEKT! Prøv deg frem der, lover deg at hvis du bruker de rett, så blir bildene utrolig mye finere. Ja forresten, overskrifta er random, og har ingenting med det jeg skrev her å gjøre. Denne lille teksa her var ikke planlagt.

 • 34 • 43
  Ble egentlig veldig lite fornøyd med disse bildene, men likvel var det noe jeg likte ved dem. 

 • 21 • 24


  Søndag= Hettegenser og joggbukse. Nå stikker ned ned for å spise egg og bacon til frokost! Søndager er litt kos.

 • 21


  Tok en rolig kveld i dag, begynner å bli litt sigen her jeg sitter. Skal bare ta av meg alt griseriet jeg har smørt inn trynet mitt med, før jeg skal snakke i noen minutter (timer?) med Sondre i telefon. Kødder ikke når jeg sier at samtalene med han er dagens høydepunkt, uansett hva! Så god natt alle sammen :)

 • 39

  Det er en del som har klaget litt på at jeg ikke har en header. Jeg synes egentlig at det bare var fint med et bilde i sidemenyen, og ikke noe mer. Lagde raskt en enkel header tidligere i dag, og valgte å bruke den. Er ganske fornøyd med hvordan det ble seende ut! Bruker fortsatt det samme designet, men har flyttet sidemenyen opp ved siden av headeren.

  Noen som vet hvordan jeg kan få vekk det vite området til høyre, ved siden av sidemenyen? Utrolig irriterende. Har prøvd alt som har med utviding av bloggen å gjøre osv. Så hvis noen vet om en annen måte; contact me!  Hva synes du?

 • 19
  Hørte en del på Skambankt før, begynte å bli en stund sist. De er egentlig ganske rå.

 • 0
  Som jeg har sagt tidligere så vil jeg helst at spørsmål ang meg og bloggen min blir stilt på facebooksiden. Letter for meg, og jeg svarer i de fleste tilfeller raskere der, dessuten så får dere jo svar på facebook med en gang jeg har svart! Har fått en del nye lesere for tiden, så tenkte det var på tide å informere om dette enda en gang. 

  Forresten; jeg lagde meg en ny header raskt i stad. Vurderer å bruke den, men vet ikke helt. Ja, nei? Kommenter under bildet på facebooksiden. Det går ikke an å kommentere her!

 • 17
  Kom hjem fra byen med Jenny og Inga for ikke så lenge siden. Da jeg kom hjem oppdaget jeg at jeg hadde glemt nøkkel og ingen var hjemme. Fml. Så jeg måtte gå heeeelt ned til byen igjen for å hente en nøkkel hos mamma som satt på cafe. Stress! Jeg som måtte på do i tillegg. Om det ikke skulle ha vært nok, så er det iskaldt i huset, så har pakket meg inn i alt jeg kunne finne av varme klær. 

  Hva har du gjort i dag?

 • 29 • 36
  Kan vel bare starte å si at jeg ikke angrer en dritt på at jeg klipte meg, er dritfornøyd faktisk. Ellers så kjeder jeg meg noe sykt. Skal til hanne kl 8, tidspunktet var egentlig 7, men neida. Så da sitter jeg her da. Koser meg. Får vel rydde litt på rommet eller noe.. er kanskje på tide igjen, heh. FIkk en liten sjennepreken i stad skjønnerdereee. Kan vel si det sånn at jeg er veldig lite flink til å holde rommet mitt ryddig. For å si det sånn; det er en grunn til at gulvet ikke er med på bildene. Ha en fin kveld videre!

  Planer for kvelden?

 • 27

 • 22


  Snart helg, snart helg, snart helg, snart helg, snart helg. 10 min igjen, snart helg.

 • 31

  Fotballdelen;
  Rundt forbi;
  Oslo city;

  Føler det var på tide å dele noen bilder fra Norway cup med dere. Hadde en helt utrolig uke! Til å være et lag som ikke har spilt kamper eller trent på over et halvt år, så er jeg stolt av det vi presterte! Tok selvfølgelig mange fler bilder, men valgte bare å legge ut noen. Det må gå greit, fordi jeg har ikke tenkt å legge ut fler. Traff forresten Andrea Badendyck i Oslo den ene dagen, Thale ble helt vill og det endte opp med at hun bablet i ett kjør og jeg stod der og 'heh, jaa'. Andrea var utrolig hyggelig, og jeg misunner henne veldig for utseende hennes! Gøygøygøygøy.

  Ellers må jeg bare si at det var veldig koselig at så mange kom bort til meg å sa hei! Jeg ble sikkert helt rød i trynet og så sikkert ut som en idiot der jeg stod, dritflau. Det var vertfall hyggelig, og jeg satte veldig pris på at folk gadd å hilse på:) Så hvis du en gang ser meg på gata; ikke vær redd for å komme bort!

  Var du på Norway cup?

 • 23

  Skoledagen har vært helt topp, vi hadde 'bli kjent' dag i hele dag. Orker ikke å fortelle alt vi gjorde, stress. Når jeg satt meg på bussen hjem, ble jeg dritdeppa og måtte tvinge meg selv til å ikke legge meg i midtgangen og sove. Kom hjem og spiste svidd pizza til middag (flink). Mistet en leser pga musikksmaken min (ler), fikk beskjed om å lage en blogg OM Erle, fordi halvparten av innleggene mine er jo om henne. God ide. Teit dag egentlig. Er egentlig bare trøtt og lei! Bare teorifag i morgen.. på en fredag! Er det mulig..  Nei, jeg sover ikke sånn her i det hele tatt. Stikk motsatt egentlig, og antageligvis utrooolig mye verre enn på bildet under, men som dere sikkert alle vet; så må jeg være perfekt på bloggbildene mine, derfor kunne jeg ikke lage dobbelthake, grisenese og sikle litt i tillegg.   Hvordan har din dag vært?

 • 34


  Syntes at håret mitt så så kjedelig ut, og siden jeg nå har tenkt å slutte med extensions for godt (fordi det sliter såååå syyykt på håret mitt, har begynt å miste en del). Dere ser sikkert ikke forskjell på det engang, men har har klippet av et par cm, og gjort det rett i bunnen. Utrolig dårlig, stygt, grusomt bilde, men jeg har verken en spesielt god dag utseendemessig eller spesielt blogglyst (som antageligvis er grunnen til at dette innlegget kommer så sent). Jeg er vertfall fornøyd, og JEG merker forskjellen, det er faktisk litt sykt. 

  Plutselig får jeg bare et kick og får lyst å klippe håret, som når jeg klipte pannelugg på meg selv i fjord? Wiiihuu. Har litt lyst å klippe håret mitt enda litt kortere, men vi får se! Har forresten og klippet panneluggen litt mer skrå. Bedre bilder kommer i morgen, elns.

  Klipper du ditt eget hår?

 • 37


  Fordi noen av dere faktisk liker at jeg legger ut musikk! Til nye lesere osv; nei, jeg hører ikke på Lady Gaga, Miley Cyrus and so on, selv om det kanskje skulle se sånn ut. Jeg overrasker stadig!

 • 26


  Kunne faktisk aldri ha falt meg inn å bruke penger på blad. Hadde ikke mamma kjøpt dette, så hadde ikke disse bildene eksistert. Greit nok hvis jeg får et blad eller som i dette tilfellet; mamma kjøper, men ikke ellers. Hadde jeg fått spørsmålet; blad eller bok? Så blir svaret uten tvil BOK! Så istedefor å skumlese dette bladet, legger jeg meg heller ned på sofaen og fortsetter mitt eventyr i boka 'Havfruen' av Camilla Lackberg.

  Blad eller bok? 

 • 30
  Gikk for helt svart i dag og håret i dult. Ulikt meg. Hadde gym i de to siste timene, derfor forje innlegg kom på et litt merkelig tidspunkt. Skal nok snart spise litt og slappe av. Reiser til Hægebostad senere for å spille kamp! Ha en fin dag videre!

  Planer for dagen?

 • 25

 • 28


 • 18

  Klarte å sovne på sofaen, igjen. Vil anse meg selv som veldig heldig hvis jeg klarer å sove vertfall 2 timer i natt. Satser på at det går greit da. Det var vertfall sykt godt å duppe av litt, har vært utrolig trøtt i hele dag. Måtte tvinge meg selv til å holde øynene åpne på bussen hjem, hater det. Kjenner jeg er ganske sulten, så stikker ned å mikser noe mat. Ha en fin kveld videre!  Hva gjør du?

 • 26
  'A desire to travel, to understand one's very existence'

 • 28
  I går fikk jeg endelig billetten min i posten! Å herreguuud jeg er i lykkerus. 11 november reiser jeg til Oslo med søteste Sofie, vi får langhelg i Oslo med shopping, også skal vi på In flames og Trivium ++ konsert den 14! Det blir driiiitbra! Klarer ikke å vente. Har et utrolig stramt budsjett nå, sparer opp så mye penger som mulig til Osloturen!

  Konserten kan ikke bli annet en syyyykt bra! Trivium har jeg aldri sett live før, så gleder meg egentlig mest til dem. In flames har jeg sett to ganger før, og Insense som også skal spille så jeg i sommer! GLEDER MEG!!

  Skal du på konsert i nermeste fremtid? 

 • 0


  Selv om jeg har denne teksta i kommentarfeltet, så får jeg likevel masse spørsmål om akkurat det som jeg har svart på OVER KOMMENTARBOKSEN, der dere faktisk skriver spørsmålene? Ikke tro jeg er helt vill og dritsur pga dette, men litt (veldig) irriterende er det faktisk. Det var dagens lille irritasjon, ha en flott dag videre.

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget.

 • 36 • 18
  Lite tekst på innleggene i dag gitt. Ble ganske dårlig ut over skoledagen, og har hatt utrolig vondt i hodet. Det gikk heldigvis over utover dagen, etter en ibux og sofaslit. Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av, lager en fotomontasje i photoshop som jeg aldri blir fornøyd med. Herlig. 

 • 27

 • 18

  Eye
  Selma sitt.

 • 28
  Vi var ute å tok bilder på skolen i dag. Bare for gøy!

 • 29


  Høsten trenger seg på! Har faktisk ikke tenkt å klage i dette innlegget. Jeg liker høst! Elsker alle fargene, det å kunne kle seg litt varmere, men likvel ikke som en eskimo. Herregud, dette sier jeg nå. Kommer sikkert et klageinnlegg i morgen om akkurat høst. Utseendemessig så elsker jeg alle årstidene. Selv om jeg må innrømme (kommer kanskje ikke som et sjokk heller) at sommeren helt klart er min favoritt.

  Fant forresten ut at jeg har så godt som ingen klær som egner seg for kalde dager. Vinter; here I come!

  Liker du høst?

 • 27


  Jeg elsker deg!

 • 35
  Har hatt en fantastisk helg med Sondre. Vi måtte la det gå så langt som over 1 måned siden forje gang vi var sammen, så var utrolig godt å tilbringe helga med han. Var lite gøy å si hade til han igjen i dag, men forhåpentligvis blir det ikke fult så lenge til neste gang. Savner han allerede!

  Hatt en bra helg?

 • 26 • 27
  Vi var i byen med Erle, sånn at de kunne orde til supriseparty for henne. Utrooolig vellykket, ungene er helt ville, og Erle ble kjempe glad. Nå skal vi ned å spise noen pølser, etterfulgt av sangkonkurranse med heliumstemmer, kooonge!

  Hva gjør du?

 • 28


  For en laaaang dag. Fikk ikke blogget på skolen i dag, som dere antageligvis har lagt merke til allerede. Gikk på jobb rett etter skolen og har ikke gjort annet enn å slappe av siden jeg kom hjem. Har vært syk i tre dager nå (feber, forkjølelse, hodepine), men likevel har jeg både gått på skolen, spilt kamp og jobbet. Sjokk! For et år siden lå jeg strak på sofaen så fort jeg kjente et lite stikk av hodepine elns. Nå må jeg rydde rommet, og så kjører vi til Sira for å hente Sondre i 9 tiden. Gleeeedeeer meg!

  Hva har du gjort i dag?

 • 15

  Sea

 • 18
  Det siste bildet er herfra! I dag har det vært moteshow og konsert med Atle Pettersen her i byen. Vi har hatt utrolig bra vær, så det ble veldig vellykket. Har såvidt vært hjemme i dag, gikk som sagt på jobb rett etter skolen, etter jobb var jeg hjemme i en snau time før jeg gikk til byen. Herlig å slappe av litt nå, kjenner jeg er utrolig trøtt og sliten..

  FORRESTEN!! Kan noen her hjelpe meg? Jeg får ikke tatt bilder med kameraet med mindre jeg står skikkelig nerme og har noe å fokusere på. Det er utrolig irriterende, og også grunnen til at jeg ikke tok noen bilder under moteshowet og konserten, rett og slett fordi kameraet ikke ville ta.. som jeg har skrevet tidligere så låner jeg Thales objektiv til jeg får kjøpt meg nytt. Kan det være noe med 'kamerahuset' (eller hva man kaller det) mitt? Jeg har prøvd å ta av og på objektivet, men det går ikke.. vet ikke hva jeg skal gjøre, kan jo ikke ta bilder langt ifra lengre! Hjelp?

 • 25


  Herregud, dette ble det beste bildet, det sier litt.. Vi var cowgirls/boys på klassebildet i dag. Haha, det ble helt grusomt. Hater lag og klassebilder, ser alltid helt j ut på dem. Ellers skal jeg på jobb rett etter skolen, så blir nok ikke blogging før i kveld en gang! Ha en fin dag alle sammen!

  Planer for dagen?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde