Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

15Ha en bra søndag, fininger!

 • 18

  Et VELDIG etterspurt innlegg. Fikk endelig meg selv til å gjøre dette. Hater sånn her.


  Bronzing powder fra Loreal, farge 3 - Blusher fra H&M, farge 18 - Pudder fra Clinique, vet ikke farge - Foundation fra MaxFactor, farge 60


  Carmex, får du kjøpt på dagligvarebutikkerNude leppestift fra Catrice, farge 010 - Rosa leppestift fra Loreal, farge 257


  Mascara fra Loreal - Dipliner fra Isadora

  Kjøper mesteparten av sminken min på Cubus, siden det er en av få plasser å få kjøpt sminke her i byen. Pudderet fra Clinique kjøper pappa til meg når han er ute og flyr, så kjøper det bare der. Du kan bestille det fra nettet da. Nude leppestiften så litt rar ut på bildet over, men den er veldig fin og det er altså denne jeg bruker til å få nude lepper. Bruker den rosa først, så tar jeg på den nude før jeg rammer inn leppene med den rosa igjen. Leppestiften fra Catrice ble kjøpt i Kroatia, så tviler egentlig på at man får kjøpt den i butikker her i Norge, dere kan jo søke etter den på nettet da. Den forrige jeg brukte fra Sephora ble kjøpt i Frankrike, så vidt jeg vet så selger de ikke den heller i Norge. 

  Håper dette innlegget gjorde dere gladeeeeeeeeee, hehe

 • 12  Besøk fine Malene sin blogg HER

 • 17 • 18
  Sko H&M Bukse og bluse Bik Bok Genser Cubus Vest Gina Tricot

  Fikk ikke fiksa dataen på skolen i dag. Han som gjorde det sist har slutta, og han som sitter der nå hadde bare en måte å gjøre det på, og det fikk han ikke gjort før etter høstferien. Heldigvis skal jeg tilbringe hele ferien i Kristiansand, så kan blogge fra Christoffer sin mac. Uansett veldig irriterende. Skal spise nå, rydde, vaske noen klær og pakke. Hater å pakke. Spesielt når jeg skal være borte hele uka, hvaa skaal jeeg ta meed. Tenker alltid at jeg trenger mye, men ender alltid opp med å ikke bruke halvparten en gang. Huff. Skal være med Malene i kveld (trykk på navnet for å komme til bloggen), veldig lenge siden sist, så det blir nok koselig :) Ha en fin dag videre!

 • 15

  New  Kjøpte denne på Cubus i dag. Er litt forelsket tror jeg. Vet ikke hvor godt jeg synes at den passer til meg da, eller hva jeg burde bruke den sammen med. Noen tips? Bildet i farger på instagramprofilen min (martineegeland). Har lyst til å bruke den i morgen, så får tenke så det knaker frem til jeg skal ringe Christoffer. Er litt sliten i dag kjenner jeg, så skal bli godt å legge seg. Ble litt sulten i tillegg, så stikker ned og propper i meg noen bakervarer jeg tok med hjem fra jobb i dag! God natt, fine folk!

 • 14
  Topp Monki Skjørt Gina Tricot Belte Bik Bok Solbriller H&M

  Selvfølgelig så funker ikke usb-inputen min lengre (igjen), det gjør heller ikke minnebrikke-unputen. Så jeg sliter litt akkurat nå, heh. Må stikke innom å få fikset det på skolen i morgen da. Har skjedd før, så det skal nok gå greit. Måtte først legge inn bildene på Erle sin data, for så å legge de inn på facebook og lagre de derfra til dataen min. Forklarer den dårlige kvaliteten. Akkurat nå sitter jeg og spiser boller med Jenny. Vi skal bare slappe av tenker jeeeg. Ha en fin kveld :)

 • 29
  Vest Gina Tricot Solbriller H&M Bukse Dr. Denim Strikkegenser Homemade

  Fikk ikke tid til å blogge mer i går likevel. Gikk på jobb rett etter skolen i dag, samme skal jeg i morgen. Tror jeg skal overtale Kaia til å bli med en liten tur til byen nå. Trenger virkelig nye høstsko nå! Har funnet noen superfine på en skobutikk her i byen som jeg virkelig håper kan bli mine om ikke så altfor lenge. Sikler. Tok med litt for mye mat hjem fra jobb i dag, så får vel bruke resten av dagen på å prøve å spise opp alt. Å jobbe på et bakeri kan bare ikke være bra for meg, haha. Ha en fin dag :)

  Sjekk ut DETTE talentet på youtube forresten! Gutten fortjener mer oppmerksomhet! 

 • 12  Ble nettopp ferdig med en nynorsk stil. Vet ikke helt om jeg ble fornøyd eller ikke, veldig usikker på om norsklæreren kommer til å skjønne den eller ikke, haha. Tror samfunnsfagprøven gikk bra! Skrev vertfall utrolig mye. Pleier ikke å gjøre det når vi må skrive for hånd, fordi jeg holder pennen så merkelig at jeg bare får vondt av å skrive masse. Ble en times pining det. Fikk nettopp telefon om at pannekaker venter meg når jeg kommer hjem! Ikke dårlig. Skal nok få postet et til innlegg før vi kjører til Mandal for å spille siste seriekamp for i år. Tror ikke det kommer til å gå så veldig bra, men vi får se. Klarte uavgjort mot dem sist, så! Random bilder over fra tidligere i dag. Meg og Rudi på første og Jenny og meg på andre. Bra kvalitet osv.

  Nå kommer snart bussene så må begynne å pakke sammen. Ha en fin dag :)

 • 22

 • 19

  Kan faktisk ikke beskrive med ord hvor trøtt jeg har vært i dag. Skoledagen har gått i en og samme sneglefart gjennom alle 5 timene. Ble veldig gira når vi hadde boller og kake i andre time da, men den timen er vel den eneste der jeg ikke har halvsovet meg gjennom. Lurer på hvorfor, heh. Spiste middag rett etter skolen og sovna som en stein på sofaen rett etter det. Våkna nettopp. Nå må jeg dra meg opp av sofaen og lese litt på en samfunnsfagprøve vi har i morgen. Tror den kommer til å gå gaanske bra. Var et av mine favorittfag før. Bildene øverst er fra i dag tidlig og de under er tatt nettopp. Jeg er enda trøtt jeg. Gaad må legge meg tidlig i dag.

  Ha en fin kveld :)

 • 51


  Hvis dere lurer på hvor klærne er på så er det bare å skrolle litt nedover på bloggen, så finner dere outfit fra den dagen.

  Overskrifta kom fra at gutta fra Honningbarna satt og spionerte når vi tok bilder utenfor konserthuset. Fikk det spørsmålet på melding. Der og da ville jeg egentlig bare synke ned i jorda og aldri se overflaten igjen.

  Stakk hjem en tur før jobb, for å skifte og slappe av i et par minutter. Tenkte bare jeg kunne poste et innlegg nå. Har planer om et litt mer utfyllende et senere i kveld, hvis jeg orker og ikke glemmer alt jeg har planlagt å skrive. Siden jeg egentlig bare var supergira på å sove og slappe av i hele dag, så er jeg ganske kjørt etter treninga i dag. Sitter i senga nå og fristelsen til å bare legge seg ned og sove er grusomt stor. Blir nok ikke trening etter jobb i dag nei. Hjem rett etterpå, ringe til kjæresten og sove vel og lenge. 

  Må bare legge til at; JAAAAAAA, siden jeg har håret bak ørene på bilder i to innlegg så er det nå automatisk min nye frisyre som jeg skal bruke hver dag for evig og alltid. Seriøst. Begynner å stusse fælt over noen av dere... Gaaad folkens, jeg gidder virkelig ikke å gå med samme frisyre hver dag. Jeg liker hår bak ørene, fikk fremhevet ansiktet mer. Noe jeg ikke får gjort ellers siden jeg ikke liker å gå med hestehale med så kort hår. Skal nå gå med det masse fremover da, bare fordi noen av dere syntes det ikke passa meg. Gled dere :):):):):) 

  Siden jeg etter det jeg nettopp skrev her kanskje virker som tidenes bitch for noen av dere, så kan jeg avslutte med å takke for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått i det siste! Gir meg virkelig motivasjon til å fortsette! Har også holdt meg ganske stabilt på 17 plass på topplista, noe jeg ikke klager over. Er veldig takknemlig for at dere gidder å lese bloggen min, uansett om det er for å sitte å le av de teite positurene mine eller fordi dere faktisk liker det dere ser! Tusen takk, dere gjør hverdagen min bedre :)

  ÆÆÆ NÅ MÅ JEG PÅ JOBB! HADEE! Ble lengre enn først ventet dette her. 

 • 9

  GRATULERER MED DAGEN JENNY OG MARTE  ♥ Håper dere begge får en suuuuper dag videre og at bursdagsklemmene mine var de beste noen gang.


  Jenny og meg i første klasse. Første jenta på min alder jeg ble kjent med da vi flytta til Flekkefjord. Holdt sammen siden da. Du er den beste! Hadde ikke klart å komme meg gjennom skoledagene uten deg. Verdens teiteste humor. Du och jag! Loveyoou.

  Nå stikker jeg på trening og så jobb etterpå! Kjenner jeg har veldig lite lyst, men har vært veldig mye borte fra trening pga ryggen i det siste, så må gå nå som jeg ikke kjenner noe i den. Snakkes senere :)

 • 32
  Øredobber H&M Vest Gina Tricot Bukse Bik Bok Genser og skjerf Cubus

  Stramt skjema i dag, men har heldigvis noen bilder og innlegg på lur som jeg har lagd litt på forhånd. Så for posta noen i løpet av dagen. Jeg hater mandager. Den mest travle dagen i uka. Gleder meg så altfor mye til høstferien nå. Skal bli så deilig å få en pause, selv om det bare er en uke. Kommer nok til å hjelpe en del på humøret og motivasjonen. Har begynt å legge meg tidligere på kveldene nå da, noe som virkelig har vist seg å være veldig bra. Nå kommer bussene snart. Ha en fin dag :)

 • 44 • 28


  Sko og veske H&M Bukse og genser Bik bok Solbriller og skjerf Cubus

  Fikk dessverre ikke lønninga på rett tid. Irriterte meg en del for dette i begynnelsen, men var vel bare greit. Hadde sikkert endt opp med å svi bort alle pengene, og det hadde vært litt dumt med tanke på at jeg skal ha penger til å reise til Christoffer å tilbringe en uke med han i høstferien. Kan heller ta meg en runde når jeg er i Kristiansand. Hadde noen penger fra en annen lønning som faktisk kom på tiden da, så fikk kjøpt meg noe småtterier. Veldig koselig helg! Kom hjem for et par timer siden, har bare planer om å slappe av resten av kvelden. Begynner å bli litt sulten, så burde vel snart dra meg ned for å lage litt mat! Så forresten at Kaia hadde lagt til noe i slutten av Vinneren av konkurransen innlegget, og at hun blant annet hadde skrevet at jeg hadde stukket av med halvparten av klærne hennes, så nå burde jeg finne noe selv elns. Jeg lo. Så evig godt. Må bare nevne at jeg tok med 2 t-skjorter, som sier så utrolig mye om hvor lite klær hun selv gidder å kjøpe, og hvor mye hun låner av meg. Takk for meg.

  Ha en fin kveld :) 

 • 30

  Takk for en finfin helg, Hanne 

 • 7

  Vinneren av extensions + extensionsbørste fra Californiahair.no ble Marthe! Hun har blogg, trykk på navnet hennes for å komme til den. Gratulerer :) Sender deg en mail når jeg kommer hjem igjen på søndag! Siden jeg tydeligvis må lage egne innlegg om vinneren for at folk skal få med seg at jeg har trukket en, så blir jo dette ganske kort osv. Hadde ingen bilder å bruke, så legger ut bildet under atter en gang.  For å gjøre dette innlegge litt mer artig. Jeg (Kaia) har vært på jobb i hele dag, nettopp dusjet og skal nå finne på masse badass stuff med mine venner. Prata nettopp med explode (bloggeren selv) i telefonen, hun hadde kjøpt masse kult som hun kleda seg til å vise meg. Hun stakk jo av med halvparten av min klær til Stavanger, så var på tide hun kjøpte noe selv. Men i nuet ligger jeg på explode (bloggeren selv) sitt rom, pleier faktisk å sove her når martinius ikke er hjemme. Savner henne såpass mye, ja.. HA EN TRIVELIG KVELD! btw. @Kaiaegeland på instagram. 


 • 18

  Ikke helt min greie. Orker ikke.

  Nå stikker vi straks. Skal bare forhåndsskrive et innlegg som Kaia skal poste i morgen, med vinneren av konkurransen! Ha en fin helg :)

 • 32
  Sko H&M Solbriller, genser og skjerf Cubus Bukse Bik bok Jakke Blend of America

  Elsker sol på kalde høstdager. Nå kommer bussene om noen få minutter, burde begynne å pakke. Skal ikke noe spesielt i dag, vi reiser ikke før i kveld så har hele dagen til å kjede meg på. Heh. 

  Ha en finfin dag.

 • 28
  Jakke Blend of America Lue og solbriller Cubus Skjerf H&M

  Fikk plutselig av en eller annen ekstremt merkelig grunn et rydde-kick. Ryddet rommet, byttet sengetøy, rydda stua og vaska badet ''mitt''. Støvsugde til og med. Er så stolt, haha. Skal jo til Stavanger til helga, så sitter å planlegger hva jeg skal ha med av klær. Går alltid rundt og planlegger antrekk i hodet. Siden det i mitt hodet er så godt som minusgrader ute, så kommer jeg nok til å gå rundt å ligne på en eskimo. Blir greit. Gleder meg til å komme meg bort en helg. Klør i fingrene etter å få tak i noen nye klær nå! Sliter litt hvis ikke lønninga mi kommer inn til rett tid da.. wooh. Krysser fingrene for at den kommer i morgen. Griner hvis ikke. Nesten ikke kødd.

 • 14  Kan ikke si annet enn at jeg nok hadde endt opp med å sidde hjemme foran tven og spist godteri dagen lang hvis Kaffebørsen ikke hadde fantes. Ender automatisk opp der når vi går til byen. Nå har jo ikke vi så mye å velge mellom her i lille Flekkefjord da, heehhe. Kom nettopp hjem fra en liten luftetur med Hanne. Glemte helt bort å ta bilder på skolen i dag, derfor litt sen blogging. Hvis jeg ikke tar bilder på skolen, så ser jeg på hele dagen for bloggen sin skyld som ødelagt, men tror jeg fikk redda det fint i land i dag. Kødda. Neidajoda. Nå skal jeg rydde rommet og brette sammen noen klær, begynner å bli rotete igjen. Ha en fin kveld :)

 • 21  Jeg legger meg. 21:46 på en onsdag. God natt fine folk.

 • 9  Merker at jeg kunne ha droppa å vise talentet mitt i å skrive i paint. Siden så mange fortsatt ikke forstår hvordan jeg vil at dere skal melde dere på. Jeg sjekker kommentarfeltet på innlegget når jeg trekker vinneren, som vil si at hvis du ikke har skrevet mailen din i kommentaren, så blir du ikke trukket. Ganske enkelt fordi når jeg lar en konkurranse gå over flere dager, så gidder jeg ikke å sitte å bla bak i kommentarene. Skriver og prøver å forklare dette i hvert konkurranse-innlegg, men fortsatt utrolig mange som ikke vil vinne :) Håper jeg fikk forklart det greit nå da.

 • 34

  89


  Solbriller H&M Genser Bjørn Borg Bukse Bik bok

  Tenkte automatisk at kampen startet litt sent i dag, siden det er hjemmekamp. Viste seg at vi må kjøre til Kvinesdal fra byen kvart over fire. Noe som ble litt problematisk med tanke på at jeg har langdag på onsdager og ikke er i mitt eget hus før ca 16.10. Hadde ikke forhåndspakket eller noe. Hadde jeg visst dette så hadde jeg jo bare blitt igjen i Kvinesdal på skolen, haha. Bra, Martine. Siden jeg svømmer i flaks for tiden, så ble norsklæreren syk. Siden vi da satt der helt uten lærer, så tok vi en tidligere buss hjem. Passa så altfor bra. Kjøpte med ferdiggrøt på butikken på vei hjem, nettopp spist den og stikker snart opp for å skifte og slappe av før jeg kjører til kamp.

  Har egentlig sagt til meg selv at jeg skal lage minst to innlegg til dagen. Merker på at travle dager som feks denne, så blir det litt stress. Så sitter nå og tenker gjennom hva jeg kunne ha laget innlegg om for å poste når jeg kommer hjem igjen. Njanjoooo. 

  Ha en fin dag :) 

 • 19

  Har vært en tur i byen med jentene. Var koselig! Fikk kjøpt et par ting jeg trengte. Skal bare slappe av litt før jeg stikker ned på varetelling. Blir nok en lang kveld. Tror jeg begynner å bli syk. Krysser alle fingre for at det bare er forkjølelse og at det går over raskt. Har altfor mange planer og mye ting som skjer de neste dagene og ukene til at jeg kan ligge inne og kikke i taket. Tenker at jeg trekker vinneren av extensionskonkurransen på lørdag, siden jeg mest sannsynlig ikke tar med meg dataen til Stavanger, og kan få Kaia til å poste innlegget. Hadde egentlig tenkt å skrive at jeg trekker i morgen, men dette passer bedre for meg. Sounds good? Det trenger dere egentlig ikke å svare på. For har bestemt meg for å kjøre det sånn uansett, heh. Nå Skriver jeg egentlig bare for å skrive. Gikk tom for penger på mobilen i dag. Etter å ha spinket og spart på de siste kronene i et par uker nå. Har sånn teit 200 kr i måneden abonnement. Nok tullprat. Ha en fin kveld :)

 • 12
  Jakke Only Bukse Zara Skjorte Lindex Solbriller Cubus

  Hater å gå i vanlig dongeribukse. Føltes så ukonfertabelt at jeg bytta klær med en gang jeg kom hjem. Skal til byen og handle inn noen ting jeg trenger og gå på cafe med jentene om ikke så lenge. Blir nok kos! I kveld har jeg sagt ja til å være med på varetellinga på Cubus. Sikkert ikke det gøyeste jeg har sagt ja til å være med på, men bra å hjelpe til uansett. Får jo litt for det så. Fine JOHANNE har bursdag i dag. Gratulerer så mye med dagen vennen ♥ Malene hadde bakt oreokake til henne og tok med på skolen, hvis dere vil se et overlykkelig virkelig-klar-for-kake-mongo-yey-bilde av meg, så besøk bloggen til Johanne HER, og legg igjen en liten gratulasjon til henne. • 13


  Følg oss på instagram: martineegeland og toffertraedal

  Mat. Dusj. Musikk-på, verden-av. God natt  

 • 11

  For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Hvitetenner.net! Pakken inneholdt da altså 5 forskjellige tannblekingsprodukter for å få hvitere tenner. Jeg har aldri prøvd noen som helst form for tannbleking før, hvis man ser bort ifra egen tannbørste og tannkrem, så ser egentlig frem til å muligens få litt hvitere smil. Nå har det seg sånn at hvis jeg skulle ha testet ut alt selv, så ville nok dette tatt litt tid. Så for at det skal ta kortest tid, så har jeg tenkt å be noen venninner (og min mor) om å teste ut fire av produktene, så tester jeg ut det femte selv. Blir spennende å se på resultatene, skal prøve å få tatt noen helt ok før og etter bilder. Søkte litt rundt på nettet og dette skal visst være bra greier. For å sjekke ut nettsiden selv kan du klikke HER! Hvis noen er interessert, så har jeg fått rabattkode til dere. Hvis dere bruker den i utsjekk i kassen, så får dere 20% rabatt. Koden er: explode20

  Noen som har prøvd tannbleking før her?

  //Sponset

 • 23


  Skjerf og lue ? Jakke Zara

  Jeg er skikkelig frysepinne. Ser ikke så mange på gata med både skjerf og lue enda, haha. Det er nesten kaldere i klasserommet vårt enn ute. Utrolig irriterende. De lovte oss bedre klasserom etter at vi tilbrakte over et halvt år ute i brakker mens de liksom skulle skifte ut ventilasjonsanlegget og pusse opp litt. De drøya bygginga utrolig mye, så nå når vi har fått klasserom inne på skolen igjen. Sitter vi fortsatt og fryser og puster i dårlig luft. I tillegg borrer de i både gulv og vegger, så det bråker dagen lang. Satser på at det blir bedre snart. For sånn som dette burde det ikke være.

  Christoffer tro for litt over en halvtime siden. Hatt en kjempe bra helg med han! Utrolig glad for han klarte å skaffe verdens kuleste konfirmasjonspresang til Kaia! Beste gutten.  Heldigvis ser jeg han igjen til helga, når de skal spille i Stavanger! Nå har jeg nettopp spist middag, sitter og ser på tv og spiser druer. Skal bare slappe av før jobb i kveld! 

  Ha en fin dag :) 

 • 7 • 9
  Lue Cubus Skjerf ? Veske H&M Jakke Blend of America

  Vi gikk en tur til byen i stad bare for å lufte oss, spiste is osv. Har brukt dagen på å rydde etter konfirmasjonen og bare slappet av ellers. Iphonebilder over, derfor crappy kvalitet. Nå skal vi ned å spise pizza. Kan ikke beskrive med ord hvor sulten jeg er akkurat nå! Ha en fin kveld videre :)

 • 18

  Mottok denne utrolig fine kjolen i dag fra Jovonnalondon.com! Gleder meg til å vise den til dere når jeg har den på, da er den enda finere! Den har galaxy print, åpen rygg, slør og krage. Forelska! Trykk HERfor å komme til nettsiden og se alle de andre fantastiske plaggene de selger der! Kan ikke se bort ifra at jeg kommer til å svi litt penger der etter hvert.

  //Sponset

 • 12

  Visste at Christoffer kom til å bli nyttig en eller annen gang. Hun fikk signert vinyl og møte med Oslo Ess av han i konfirmasjonspresang! Gjett om hun var gira! 

 • 582

  AVSLUTTET!
  Setter i gang en ny konkurranse i samarbeid med Californiahair.no! Jeg bruker (brukte) extensions fra dem selv, og de har det beste håret jeg har prøvd i løpet av mine 3-4 år med flittig extensionsbruk. 

  Tenkte det var greit å ha den i dag, siden det er Kaia sin konfirmasjon, og en konkurranse er fin måte å holde bloggen i aktivitet siden jeg ikke får blogget. Denne ganga blir det en vinner! Konkurransen pågår nok i et par dager. Så bare å melde seg på til jeg skriver at den er avsluttet! Dere MÅ skrive mail adressen I KOMMENTARFELTET for å være med i konkurransen. Det hjelper ikke å skrive den i det egne feltet for epost.    Det dere kan vinne er ett sett med extensions i valgri lengde og farge + en extensionsbørste!
   
  For å være med må du:
  -  Like facebooksiden til Californiahair HER!
  - Like facebooksiden til bloggen min HER!
  - Skrive ''Jeg er med'' (eller noe) og mail adresse som jeg kan kontakte deg på I KOMMENTARFELTET!

  Annen informasjon tar jeg med vinneren på mail. Konkurransen avsluttes om er par dager.

  Lykke til :) 

 • 14

  Hva vil du bli/jobbe som når du blir eldre?
  - Dette har jeg virkelig ikke peiling på...

  Hvordan er det å gå på media og kommunikasjon? Er det lett/vanskelig? Hvordan er skoledagene?
  - Mange undervurderer media veldig, og sier at det er såå slapt osv. Ja, det er ganske slapt, vi får veldig lite lekser og sitter masse bak dataskjermen. Dette gjør det ikke noe lettere å få gode karakterer, lærerne mine er for eksempel veldig kresne (spesielt i mediafagene). Vi blir vurdert i andre fag på samme grunnlag som andre. Ellers en bra og lærerik linje, vil jeg tørre å påstå.

  Hva fikk du på eksamen? Skriftlig og muntlig.
  - Kom opp i matte muntlig og fikk 4. Matte er ikke et sterkt fag hos meg, så jeg ble veldig glad for å ligge på noe jeg ser på som en ''safe'' karakter. Kom opp i Norsk skriftlig, som vil si at jeg da hadde både nynorsk og bokmål stil. Fikk 5 på bokmål og 4 på nynorsk (best i klassen, hehe).

  Er du kristen? Konfirmerte du deg i kirka?
  - Nei, jeg er ikke kristen. Konfirmerte meg humanistisk og angrer ikke et sekund! Veldig lærerikt og absolutt det rette valget for meg.  

  Hvordan ligger dere ann på tabellen (fotball)?
  - Sist jeg hørte så lå vi på 2 plass, men siden vi tapte de 2 siste kampene, så vil jeg gjette på at vi har sunket ned på 3.  Vi har en del viktige spillere som har flyttet bort osv, veldig mangel på folk de siste ukene, men håper det kommer seg snart.

  Hvor spiller du på banen?
  - Har ikke hatt noen fast plass siden jeg bytta lag, egentlig, men liker meg best som ving. Så enten høyre eller venstre midt. Foretrekker venstre, selv om jeg bruker høyrefoten.

  Bruker du å skåre mål?
  - Har mine dager.

  Hvor lenge har du spilt fotball? Vinner dere mye?
  - Siden 6-7 klasse, ca. Vinner en del!

  Favoritt fotballag utenfor Norge?
  - Jeg holder nok med Manchester United!


  Jeg er nr 10 i rødt der. Fra Norway cup 2011!

  Har du falske vipper?
  - Nei, har naturlig ganske lange vipper. Har faktisk aldri prøvd løsvipper en gang!

  Er du en person som er veldig dømmenes? Liksom, dømmer du på utseende?
  - Utseendet er jo det første man ser, og man lager seg vel alltid en inntrykk og en mening om personen, men vil ikke si at jeg er en spesielt dømmende person nei. Fikk lyst å skrive et eget innlegg om dette. Får se. 

  Er du populær på den skolen du går på?
  - Herregud det hadde jo vært dødskleint....... Vi er bare 200 elever, alle vet hvem alle er.

  Hører du bare på metal, eller kan det være du av og til hører på pop?
  - Hører for det meste bare på hard rock/metal, men hender noen ganger (ganske ofte i det siste faktisk) at jeg hører på mer rolig musikk, men da er det aldri pop.G

  Hvilken dialekt snakker du?
  - Haha, kossen ska eg forklara d.. Omtrent alle eg kjenne frå østlandet (som snakke bokmål), meine på at me høres danske ud her nere. Uenig, selvfølgelig. Eg snakke ikje så breit som mange andre her heldigvis. Ngen snakke heilt grusomt. Flekkefjord ligge jo midt mellom Stavanger og Kristiansand, så dåkke kan jo tenka dåkke den jævlige blandinga..

  Kan du forklare i detalj hvordan du og Christoffer møttes?
  - Møttes så klart på konsertene deres. Jeg stalka han litt, så tok han kontakt. Han kom å besøkte meg, og simsallabiimm.

  Hvilken krølltang bruker du?
  - Bruker ikke krølltank, foretrekker rettetang til å krølle med. Synes at krøllene blir mye finere og at ikke ser så sinnsykt stramme ut, men mer ''tilfeldig''.  Hvor bor du?
  - Den lille sørlandsbyen Flekkefjord!

  Kjener du en awesome jente som hetter Louise, hehe ike meg jeg er ike Louise
  - HVEM ER DU OG HVORFOR SKRIVER DU PÅ BLOGGEN MIN

  Hva skal til for at du svarer på snapchat?
  - Iphone 4S. Takk på forhånd.

  Hvilken farge er leppestiften fra Sephora i?
  - 18 eller 19, husker ikke helt. Har den enda ja!

  Hva slags musikk liker du?


  Jeg elsker dette bildet! Tok det i Stavager på Keep of Kalessin.

  Hva mener du med at du vokser øyenbryna dine?
  - At jeg vokser de?.....

  Hva synes du om Linni Meister, Paris Hilton og sånne type jenter?
  - Kule de.

  Hva synes du om mindreårige som drikker (15-17 år)?
  - Så lenge jeg slipper å drasse rundt på en fjortisfull 15 åring, så bryr jeg meg ikke. Hehebarekødda. Hvis man kan oppføre seg og drikke med måte, så er det samme for meg hvor gamle de enn måtte være. Gidder ikke bekymre meg om hva andre velger å gjøre. Tenker litt lol når jeg ser 15 åringer da. Sånn kommer det nok alltid til å være for de fleste.

  Hva slags type kjæreste ser du på deg selv som?
  - Den rare.

  Kan du se for deg en fremtid med Christoffer (en person som er mye ute å reiser på spillerjobber)?
  - Kan ikke si at jeg har tenkt så veldig langt frem i tid, men har jo sett kalenderen frem til jul og litt etter vertfall. Blir nok litt ensomt for meg i noen måneder, men det skal jeg nok klare! 

  Hvordan legge ut bilder fra pcen til instagram?
  - Lagrer dem bare fra bloggen på mobilen og legger ut!

  Tenkte bare å informere om at siden det er Kaia sin konfirmasjon i morgen, så blir det nok ikke spesielt mye blogging. Derfor setter jeg i gang en konkurranse som kan holde litt aktivitet på bloggen selv om jeg ikke er her for å oppdatere. Ha en fin kveld:)

 • 26  Hvis dere går inn HER og registrerer dere med navn og alder, så kan dere få gratisbillett til Honningbarnakonsert i det nye konserthuset i Stavanger neste helg. Jeg skal der! Er vel hovedgrunnen til at jeg i det hele tatt skal til Stavanger neste helg, haha. Tenkte å si ifra, siden jeg vet at mange synes det er veldig greit å få ting gratis!

  Nå har vi nettopp spist middag. Jeg sitter og blogger og Christoffer spiller gitar. Nå må jeg tydeligvis skrive på bordkortene til konfirmasjonen i morgen. Ha en fin dag :)

 • 17

  Hva var det beste og hva var det verste på Hove?
  - Beste var all stemninga og så klart konsertene! Verste var vel natta fra torsdag til fredag, fordi det var så ekstremt stygt vær. Endte opp med å sove i naboen vår sitt telt den natta, noe jeg er glad jeg gjorde. De jeg delte telt med våkna med hodene i vannpytter, haha.

   

  Føler man seg trygg på Hove?
  - Det tenker jeg kommer helt an på personen selv. Vi var en utrolig stor gjeng (nesten alle er på bildet over) som reiste inn og hang sammen store deler av uka, så jeg følte meg vertfall trygg!

  Telt eller liten hytte?
  - Jeg har ikke prøvd hytte, men hadde nok foretrekket telt uansett. Det er liksom en del av festivallivet!

  Hvordan var klesstilen din når du var 14?
  - Velger å ikke nå nermere inn på dette.

  Når skal du kåre vinneren av hair extensisons?
  - Dette gjorde jeg for en gooood stund siden. Kommer mest sannsynlig ny konkurranse snart.

  Kan du lage video?
  - ..................................................

  Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?
  - Snart 8 år:):):)

  Hvor ofte fester du?
  - Ikke så ofte.

  Hva sier foreldrene dine til festing?
  - Med måte.

  Hva er en god dag for deg?
  - SOVE LENGE.

  Hvilke redigeringsprogram bruker du?
  - Photoshop, Photoscape, pixlr.com/express, picmonkey.com

  Bruker du fortsatt Viva la Diva eyelineren når du sminker deg? Eventuelt; hvordan får du den til å holde?
  - Gjør ikke noe. Unngår å gnikke meg i øynene? Heh.

  Favorittplagg på gutter?
  - Bukser. Den må være perfecto.

  Har du sko-mani?
  - Sko-what? Dilla på sko? Kan telle på en hånd hvor mange sko jeg har...

  Heels eller converse?
  - Converse

  Hor mye koster skinnjakken fra Cubus? (fra spørsmålsrunde-innlegget)
  - Har ikke peiling. 5-600 kr kanskje?

  Bruker du Photoshop når du redigerer bildene dine?
  - Bruker photoshop til å redigere på lys, dybde og kontrast. Andre effekter og stuff legger jeg til i nettredigeringsprogram.

  Den grønne kjolen som du sier er fra H&M. Hvorfor finner jeg den ikke? Er den kjøpt på nett?
  - Klær henger ikke i butikken for alltid, kjære deg. Fikk kjolen av en venninne som aldri brukte den, hun kjøpte den vel før sommeren såvidt jeg husker.

  Kjenner du Tom Egeland?
  - Nope.

  Hvordan har du det?
  - Veldig bra :) Sitter å smugtitter på en finfin kjæreste akkurat nå.

  Hørt om Bring me the horizon? Synes du de er bra?
  - DOOOON'T GOOOOOOOOOOOOOO. Det var et ja. 

  Hvilke band liker du best?
  - Klarer ikke plukke ut. Denne trenger betenkningstid.

  Anbefaler du extensionsene dine?
  - Ja, virkelig! California Hair sitt løshår er veldig bra.

  Har du tumblr?
  - Haha nei. Vet såvidt hva det er en gang. Et nettsted man legger ut andre sine (og egne) bilder??

  Hvor mye veier du?
  - Virkelig?

  Hvor mye trener du?
  - Ca 5 ganger i uka.

  Hva spiser du?
  - Hva faen jeg vil.

  Har stilen din alltid vært så kul og gjennomført?
  - Virkelig ikke.........

  Hvordan er humoren din?  Samler du på noe?
  - Tanker.

  Jeg vet du har skrevet et innlegg om avstandsforhold før, men kunne du har gjort det igjen? Trenger tips og du er flink til sånn.
  - Det kan jeg nok få til!

  Den nermeste ''storbyen'' du bor fra?
  - Flekkefjord ligger så godt som midt mellom Stavanger og Kristiansand.

  Kunne du ha begynt med bilderedigeringstips?
  - Har hatt litt sånn før, men fant raskt ut at jeg ikke likte at jeg så samme redingeringsmåte over alt.

  Liker du sideskill eller midtskill best på deg selv?
  - Har ikke peiling. Veldig usikker. Hva liker dere best?

  Synes du at du ligner på Fanny Lyckman?
  -  Vil ikke akkurat si at jeg ser noen likhet nå som jeg har kort hår, men kunne se at vi minte litt om hverandre før.

  Hvor bor kjæresten din? Sees dere ofte?
  - Han bor i Kristiansand. Så egentlig er det jo ikke noe problem med avstand, men siden han reiser en del så blir det ikke så ofte som jeg kanskje skulle ønske, men det går fint!

  Hvor gammel er Erle?
  - Hun er 11 år.

  Hvor gammel er mammaen din?
  - Hun blir 43 nå i oktober!

  Hvem er den kuleste Johanne'en du kjenner?


  JOHANNEEEE!!!! Gammelt bilde huffavmei.

  Hva synes du om Johanne Haneberg?
  - Hun som tar snikbilder av meg i timen og sender det til hele snapchatlista si? Ingen kommentar......

  Hvor mange ganger har du vært i Stavanger? Kan du snakker stavangersk?
  - Maaange ganger. Vi drar alltid til enten Stavanger eller Kristiansand for å shoppe. Skal til Stavanger neste helg på shopping, feks. Høres vel ikke bra ut når jeg prøver å snakke den dialekta, men har vel ingen probelmer med å få meg selv til å høres ut som en rogalending.

  Har du noen gang hørt at du ser eldre ut enn 95-modell?
  - Altfor mange ganger. Begynner å tro at jeg ser ut som en gammel dame. Helt seriøst. 

 • 20


  Bukse og belte Bik bok Topp ? Jakke Blend of America

  Nå kommer snart bussene, så må nok begynne å pakke. Fikk krampe i ryggen i dag når vi skulle springe 3000, det_var_helt_!)(!&€)"(&%=!/!=(#€. Enkelt og greit. Trodde jeg egentlig var så godt som ferdig med denne dritten, men har kjent det veldig godt i ryggen de siste ukene, og i da smalt det da. Får vel bare å holde meg unna brå bevegelser og prøve å tøye godt de neste dagene. For dere som ikke har fulgt bloggen min så lenge, så fikk jeg strekk i ryggen for snart 2 år siden. Har slitt en del med det siden da og får ''tilbakefall'' en gang i blant. Helt ufattelig vondt, men går heldigvis over i løpet av kort tid.

  I dag kommer Christoffer. Kaia skal ha konfirmasjon til helga, så blir nok litt forberedelser til det vertfall i morgen. Skulle egentlig på fotballtrening i dag, men står over. Tror de fleste skjønner hvorfor hvis dere leser alt, heheee. Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem. Skal hoppe rett joggebukse og hettegenser! Ha en fin dag fine folk :)

 • 34
  Skjorte Monki Bukse BIk Bok Skinnjakke Carlings Solbriller og sko H&M

  Går som sakt på kamp rett etter skolen! Fikk ikke tid til å forhåndsskrive noe innlegg, så får se hvordan det blir. Ha en fin dag!

 • 11

  Sniktitt på på overdelen jeg kommer til å gå med i morgen. Kom nettopp hjem fra trening (haha, ja jeg endret mening ang å trene etter jobb). Reiser til Flekkerøya for å spille kamp rett etter skolen i morgen, så holder på å pakke baggen nå. Skal prøve å få forhåndsskrevet et innlegg som jeg ber enten Hanne eller Kaia og poste for meg i løpet av dagen. Kommer vertfall et innlegg i halv 4 tiden elns. Så får vi se! Må i dusjen nå og gjøre klar litt ting til i morgen. Er så slitsomt å dra rett fra skolen til kamp. I hate it. Uansett ikke noe å gjøre med det nå! God natt :)

 • 23
  T-skjorte, solbriller og sko H&M Bukse Bik Bok Blazer Lindex

  Har vært på elevrådssamling i dag, så har ikke vært på skolen. Derfor blogginga ble så sen, fikk ikke tatt bilder før jeg var en tur i byen med Hanne og Jenny i sta. Skal på jobb om ca en halvtime. Tror ikke jeg gidder å trene etterpå, så kommer fler svar på smp.runden i kveld tenker jeg! Ha en fin kveld :)

 • 27

  Hvilken sang hørte du på sist?
  - In flames- Gyroscope

  Hvordan vil du beskrive deg selv?
  - En jente som gjør som hun vil, ganske utadvent og gal. Lite sjenert og supersnill og morsom. Hehe.

  Kan du legge ut kyssebilde av deg og kjæresten?
  - Tror ikke jeg har noen? Isåfall har vel han et supekleint et på hans mobil. Antageligvis et jeg tvinger han med på.


  Har dette søte bildet her da. En overlykkelig og retarda Martine og en sovende Christoffer. Flottings.


  Kan du legge ut sang video?
  - Hvaaaa har fått dere til å tro at jeg kan syngeeeee

  Kan vi få høre dialekta di?
  - Jadda, kan vel snart få fingaren ud å laga ein av dessa herrane videobloggana. Fy fadaren så kleint. Kå gjør eg vel ikje får dåkke.

  Hva vil du bli når du blir voksen?
  - Hm, rørlegger kanskje. 

  Hvor mange lesere har du hver dag? Kan du vise statistikken?
  - Hvor mange unike lesere jeg har til dagen kan dere jo se på forsiden på blogg.no, på topplista! Tallene som står der er lesertallene de forskjellige bloggene har hver dag. Mine ligger på rundt 5000 til dagen!

  Hvor mange kommentarer har du til nå? 
  - Akkurat nå har jeg presis 63725 kommentarer på bloggen.

  Ville du har farget håret grønt en gang?
  - Joaa


  Fra den tiden jeg likte å eksprimentere med kondittorfarge! Jeg får den veldig lett ut av håret fordi hårfargen min er helt naturlig. Hvis du har feks bleket det så har jeg hørt at det skal være litt vanskeligere å få ut!

  Hva liker du best med deg selv?
  - At jeg kan le av meg selv.

  Favorittfag?
  - Alltid vært, og kommer nok alltid til å være Norsk!

  Hvordan ser du deg selv om 10 år?
  - Forhåpentligvis har jeg opplevd masse, reist masse og gjort masse jævelskap før den tid. Så da er jeg vel klar for å ta livet med ro!

  Hvor skulle du helst ønske at du bodde i Norge?
  - Bergen kanskje.

  Hva har vært din favorittreise?
  - Må bli Paris! Helt fantastisk. Gleder meg så til å reise tilbake der.  Topp 5 favorittserier og topp 5 favorittfilmer?
  - Ser egentlig ikke så mye på serier, eller tv generelt. Har sett veldig mange bra filmer, men klarer aldri å huske navnene.. haha.

  Kan du vise bildet av rommet ditt?
  - Det er stygt.

  Har du piercing eller tatovering? Kunne du tenkt deg det?
  - Har hull i ørene og navlen. Har veldig lyst på ''kuring'' eller hull i nesa. Ellers så SKAL jeg ha tatovering, det er det ingen tvil om.

  Kan du gå innom bloggen min og si hva du synes om den (benedikteserine.blogg.no)?
  - Søt jente. Fine bilder. Ryddig design :)

  Hva slags sminke pleier du å bruke?
  - For øyeblikket er jeg tom for det meste av sminke, men skal lage et innlegg om dette så fort jeg får penger til å kjøpe inn nytt.

  Favoritt-outfit?
  - Hakke peeeeeiling...

  Har du noen fobier?
  - TÆR! Jeg hater tær.

  Hvorfor er du så pen?
  - Hva forventer dere egentlig av svar her? :)

  Har du to søstre? Er Erle den minste?
  - Det er korrekt!

  Tjener du penger på bloggen? Hvor mye?
  - Tjener litt penger på bloggen ja. Laaangt ifra så mye som mange andre, men nok. Hvor mye varierer hva måned til måned.

  Tror du på spøkelser og ånder?
  - Liker å si nei, men kan være paranoid når jeg er hjemme alene om kveldene.

  Liker du barn? Vil du ha det selv?
  - Elsker unger. 

  Hvordan reagerer du når du finner ut at folk er sjalue på deg?
  - Tror ikke jeg har funnet det ut direkte? Tror ikke jeg hadde reagert så veldig på det..

  Hva sover du i?
  - Nesten naken :O:O:O 

  Favorittbilde du har tatt selv?
  - Vet ikke. Liker bildet under utrolig godt da. Tok det på togstasjonen i Kristiansand i fjor. Synes det er så koselig når eldre holder hender! Smiler av dette bildet.  Har du noen tips til personer med dårlig selvtillit?
  - Tenk at du er bedre enn som så. Hev deg over det. Gjør deg selv sterk. Vanskelig og det tar tid, men det er og løsningen.

  Hvordan fortelle den du liker at du faktisk liker han?
  - Hopp i det. Ikke gjør det til en vanskeligere sak enn det det er!

  Hva gjør du med håret ditt om morgenen?
  - Greier gjennom det og tupperer under.

  Farger du håret?
  - Atter en gang: hårfargen min er 100% naturlig!

  Kan du vise et bilde av når du ikke har gjort noe med håret?
  - Oh gad... det er helt pinstritt og henger RETT NED! Æsj. Jada, kan vel det en gang..

  Trener du mye?
  - Veldig mye før, har blitt mindre i det siste pga skader og fordi jeg har blitt lat.

  Hvor jobber du?
  - Bloggen (hehe), treningssenter og bakeri!

  Er du skoleflink?
  - Hvis jeg vil!

  Hva slags skole/linje går du på?
  - Lister VGS avdeling Kvinesdal, Media og Kommunikasjon

  Hvilken telefon har du? Hvilket deksel bruker du?
  - IPhone 3GS, bruker ikke deksel.

  Har du Macbook?
  - Nope.

  Hvilken dialekt har du?
  - Er jo fra Hovsherad, så snakker ikke helt som de her i Flekkefjord, men nokså likt. Kan sikkert lage video.....

  Hvilke blogger leser du?
  - Lager eget innlegg om dette.

  Liker du håndball?
  - Ja. Har egentlig alltid hatt lyst til å begynne på det, men neee.

  Har du drevet med noen andre idretter enn fotball?
  - Bortsett fra det vi gjorde på idrettsskolen (som var alt), så nei!

  Hvordan har du det?
  - Takk som spør! Jeg har det utrolig bra :)

  Hvilket kamera bruker du?
  - Nikon D5000

  Hva gjør du med håret hvis du har dårlig hårdag?
  - Bruker lue.

  Hvor ofte trener du i uka, både fotball og egentrening?
  - Har trappa seg ned til 4 nå!

  Drømmer du fort etter andre sitt utseende?
  - JA HELE TIDEN! Herregud. Alltid. Alltid. Alltid.

  Er du glad i å bli kjent med nye folk?
  - Ja!

 • 16

  Hvor får du inspirasjon til å ta så fine bilder fra?
  - Jeg personlig skjønner ikke hvorfor folk spør om dette. Inspirasjon  har ingen grenser og kan komme fra hvor som helst! Så da blir svaret mitt atter en gang; fra over alt :)

  Hva synes du om bloggen min (qtwr.blogg.no)? 
  - Søt blogg av en søt jente! Fine og klare bilder!

  Hvor gammel var du da du startet å blogge?
  - Var vel 13-14 år. Med andre ord; MIDT i fjortistiden! HE HE HE!

  Hva er det beste med å blogge, og hva er værst?
  - Det beste er helt klart å få så masse bra tilbakemeldinger og bli kjent med så mange flotte personer. Det værste er vel å bli misforstått, vil jeg si. Fordi det er så lett å bli det.

  Favoritt klesbutikk?
  - Gina Tricot, tror jeg!

  Bestevenn?
  - Jeg er i en venninnegjeng på 6, så vil egentlig ikke peke ut noen spesiell. Siden jeg ser på alle 5 som like mye verdt for meg, men den jeg kanskje tilbringer mest tid med og har hatt et mest stabilt forhold til helt siden jeg flyttet til Flekkefjord er fine Jenny!


  Jenny og meg i sommer.

  Favorittmat?
  - Har ikke peiling. Alle slags mulige ferdigpizzaer kanskje.

  Hvilken frisør går du til?
  - Var faktisk hos frisøren for første gang på utroolig mange år på lørdag. Da klippet jeg meg hos flinke Rita, som har salong oppe på Uenes her i Flekkefjord!

  Hvor mange søsken har du?
  - Jeg har 2 søstre! Kaia som er 15 og Erle som er 11 år gammel.  Favorittartist?
  - Hører vel egentlig ikke så mye på enkeltartister, men liker faktisk Lana Del Rey ganske godt.

  Kan du lage videoblogg?
  - Haha, hvor mange ganger har jeg vel ikke fått dette spørsmålet nå.... Har faktisk planer om det, men får aldri meg selv til å gjøre det!

  Har du kjæreste?
  - Nei æsj. Guttelus eksisterer faktisk og jeg har ingen planer om å få dem.

  Holder du på med noen?
  - ...........Guttelus..........

  Er du jomfru?
  - GUTTELUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Når/hvordan møtte du Christoffer og hvordan ble dere sammen?
  - Han stalka meg i en goood tid. Sendte meg ekle meldinger der det sto ting som ''Ser på deg, bby'' og ''Jeg er rett her sukkerklumpen''. Hver gang jeg var på konsert med Honningbarna så skrek han ut ting til meg i mikrofonen og lignende, han sprang også etter meg rundt i lokalet og prøvde å klistre klistermerker på meg osv. Egentlig ganske ekkelt, men jeg ble jo sjarmert da!! Han spurte meg rett ut om jeg ville være kattepusen hans, og da kunne jeg rett og slett ikke motstå.   Trives du i klassen din?
  - Veldig! Har kommet i en kjempe fin klasse. Alle er veldig forskjellige og det merkes veldig godt siden vi bare er 14 stk, men til tross for så veldig ulike personligheter så fungerer vi kjempe bra sammen. Går ikke en eneste dag uten latter :)

  Hva synes du om Voe? Er hun stygg?
  - Jeg elsker Emilie. For meg vil hun alltid være den store bloggdronninga! Synes hun har fått mye ufortjent dritt. Hun er så til de grader langt ifra stygg!

  Hva synes du om tatoveringer? Har du lyst til å ta selv?
  - JEG ELSKER TATOVERINGER, SKAL ABSOLUTT HA SELV! Dekorete armer og kropper er faen så digg.

  Hvor gammel er tanta di (eieren av den grønne jakka du la ut bilde av på insta)?
  - Jeg har egentlig aldri spurt hehe, men ut ifra mine beregninger så er hun vel i tidlig 40 årene.

  Hvordan startet du bloggingen din? Begynte du med bilder av deg selv hvor du poserer slik du gjør nå, eller?
  - HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, NOOOOOOOOOO! Bildet under sier alt. Det at dette bildet faktisk ble tweetet av en jente er ganske kleint, men herregud jeg lo!


  Hvis jeg ikke husker feil så er nok dette det andre innlegget jeg publiserte på bloggen. H-E-R-R-E-G-U-D

  Hvor høy er du?
  - Nå begynner det å bli en stund siden jeg målte meg, men omtrent 170 cm høy!

  Hva er det vanskeligste med å blogge?
  - Å finne på noe å blogge om!

  Er det kleint når folk du kjenner leser bloggen din?
  - Tenker ikke spesielt over det; så egentlig ikke. Kan jo være de synes det da, men.. heheh.

  Hva liker du best å ta bilder av?
  - Meg selv ;*;*
  Hva tenker du når du kjøper klær?
  - Hva jeg har av klær allerede som jeg kan bruke til det, om jeg har noe som passer osv. Ser ofte for meg et ferdig antrekk i hodet!

  Hvordan møtte du typen din?
  - Jeg er megastor Honningbarna-fan, så vi møttes første gang på en av konsertene deres!

  Er du fornøyd med utseende ditt?
  - Har jo mine ups and downs jeg og, men alt i alt kan jeg ikke klage :)

  Hvilken photoshop er det du bruker?
  - Adobe Photoshop CS5.1

  Hva er det du husker best fra du er liten?
  - Haha, veet ikkee... Husker egentlig ganske mye (tror jeg selv da). Kanskje det at jeg klippet håret til Kaia rett før 17 mai (hun ble suuperfin). Vi har den rosa saksa der enda! Ohh, memories.

  Hvilket språk har du hatt på skolen?
  - Hadde spansk i 3 år! Det eneste jeg kan si utenom å presentere meg selv er ''silla'', som betyr noe så utrolig som ''stol''. Sååå glad for at vi ikke har fremmedspråk på meida.

  Favorittsang akkurat nå?
  - As I lay dying- Seperation

  Hva ser du frem til?
  - STAVANGER!!!!! Er såå jævlig gira på nye klær nå. Skal reise bort med Hanne og sove der en helg, vi skal shoppe og gå på konsert med Honningbarna! Blir braa. Ikke minst høstferien, som jeg skal tilbringe med min kjære. Gleder meg som en liten drittunge.


  Meg og Hanne i sommer.

 • 32
  Sko H&M Bukse Gina Tricot Skinnjakke Sisters Point Lue Cubus Avklippet t-skjorte Mest sannsynlig bod på festival

  Haha, såå trøtt jeg ser ut i dag. Forsov meg en halvtime (igjen), så gikk litt fort i svingene i dag tidlig. Skal jo svare på spørsmålene i dag, men kan faktisk være jeg ikke får tid. Skal hjem og spise før jeg stikker på fotballtrening og så går jeg jo direkte på jobb rett etterpå, så får se. De kommer vel mest sannsynlig senere i kveld. Hvis ikke så svarer jeg i morgen. Har tidligere hatt en tendens til å drøye å svare ekstremt lenge, men denne ganga skal jeg svare så fort som mulig. Lover. Hehe.

  Ha en fin dag :)

 • 16  Til dere som har spurt utallige ganger om jeg kan legge ut bilder av meg selv helt uten sminke. Vær så god! Her har jeg vasket meg i trynet med litt godt gammeldags vann rett fra en norsk spring og smørt ansiktet inn med en fantastisk ansiktskrem fra cubus. Ja, jeg måtte nesten ta på svarthvitt effekt. Ganske enkelt fordi fargene på bildet var for ekle til å komme på bloggen. Hvis dere føler en trang for å måtte se det et av disse bildene i farger, så finner dere det på instagramprofilen min (martineegeland). Jeg vet forresten at det ene brynet mitt bare er halvt, hadde en liten ulykke med voksinga. Hehe. Farger, vokser og napper brynene mine i den formen jeg vil ha! Til dere som spør om dette.. daglig.. ja.

  Siden jeg valgte å bruke kvelden min til å trene med Hanne, så svarer jeg på spørsmålene i morgen. Dere spør veldig mye om det samme, så det burde ikke ta lang tid å svare på dem. Haha. Ellers ligger jeg i senga og venter på at Christoffer skal få kommet seg hjem slik at vi kan snakke litt i telefon. Drittungen har vært i Nederland og spilt, så har ikke fått snakka på noen dager.

  God natt fininger!

 • 15

 • 102

  Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde. Ganske greit egentlig bare fordi jeg skal bruke dagen på å rydde, vaske og trene. Så bare still spørsmål i dette innlegget, så svarer jeg enten i kveld eller i morgen. Dere ser selv hva dere velger å spør om. Svarer på det meste, men som vanlig så finnes det grenser. Dere skjønner nok selv om det dere spør om kommer til å bli besvart eller ikke :)


  Skinnjakke Cubus Topp Bik Bok Kjole Munthe plus Simonsen

 • 22  Bildene over er redigert HER. Som dere ser så har jeg endret litt i designet og byttet header. Jeg liker det. Har det sånn her litt fremover, så har jeg tenkt å prøve å få noen til å være supersnille og lage et design til meg. Nå skal jeg bare skifte litt klær før jeg stikker ned til Hanne. Vi skal bare slappe av med en film såvidt jeg vet. Ha en fin kveld :)

  Våknet forresten opp til verdens fineste mail i dag morres. Ville grine. Kleint, men sant. Tusen takk til jenta som sendte, skal prøve å få svart i morgen! Dere gjør meg så glad. 

 • 9  Sjarmerende bilde av meg det siste der. Alle venninne mine har forlatt meg i dag, så jeg dro med meg Erle en tur til byen. Mamma kom etter hvert. Ellers har jeg jo som nevnt tidligere vært hos frisøren i dag. For første gang på tusen år. Ble fornøyd, virkelig et annet resultat enn det jeg presterer selv med saksa hjemme. Forandringen ser ikke stor ut, og det skulle den heller ikke bli. Gikk der for å få en ordentlig form på håret og klippe det rett. Klippet det også litt kortere bak enn det jeg hadde. Veldig fornøyd, Rita er kjempe flink og hyggelig!

 • 0

  Vet at Kine ville satt veldig pris på hvis dere tok dere et par sekunder til å klikke HER og deretter trykke på ''Liker'' knappen! Tusen takk, fininger :)  Bruker bare denne kvelden til å slappe av. Akkurat nå sitter jeg og ser på film med Erle (lillesøsteren min). Skal til frisøren i morgen for første gang på hundre år, kan ikke huske sist jeg klippet meg der. Har gjort det selv de siste årene. Går der i morgen for å klippe det litt kortere og få det til å se skikkelig ut. Synes at jeg har klart det ganske greit selv (med hjelp fra Kaia), men skal gi frisøren en sjanse. Så får vi se! Haha. Ha en fin kveld :) Husk å stem på Kine. Jeg har gjort det!

  Det går ikke an å kommentere på dette innlegget. 

 • 34


  Jakke Blend of America Lue Cubus Genser og Bukse Bik Bok Sko H&M

  Bussen kommer om noen minutter, så skal jeg på jooooobb.

 • 14  Iphonebilde jeg tok rett før jeg gikk ned til bussen i dag. Nå begynte nettopp første time! Har bare mediefag i dag, litt deilig.  Ha en fin dag :)

 • 0


  Alle mailene som blir sendt til min gamle får jeg overført til den nye, men da kan dere like greit bare sende til denne. Har byttet mail i sidemenyen til den nye, men tenkte bare å si ifra uansett. Sperrer bare dette innlegget for kommentarer. Ser lite vits i at dere skal trenge frem setninger som; ''så utrolig kreativt å kalle seg egelandmartine, det hadde aldri jeg kommet på!!''. Heh.

 • 21

  Har fått spørsmål om hva jeg selv synes at jeg passer best av langt og kort hår, og når jeg ser gjennom ''gamle'' bilder, så har jeg ekstremt lyst til å feste på extensionsene igjen. Synes selv at jeg passer langt det bedre egentlig. Følte meg ''slankere'' i ansiktet og kan ikke beskrive for mye jeg savner hestehalen. Ja, jeg kan jo bare sette på extensionsene igjen, men det blir ikke det samme. Fordi håret mitt er klippet rett av, så kommer jeg til å irritere meg med håret som blir liggende under i en good stund. Siden jeg ikke farger håret mitt, så er det naturlig mørkere under, som da gjør at det håret synes ganske godt når det ikke får blandet seg inn med løshåret. Denne synligheten blir jo forsterket når det er klippet rett av. 

  Til tross for at langt hår er best i hestehale og nesten ser best ut på bilder, så har jeg flere ''gode dager'' med kort hår, enn det jeg hadde med langt. Kan bestemme mer med det korte håret, noe som er veldig deilig. Slipper også å bekymre meg for at clipsene skal syntes hele tiden. Vind var (og forsåvidt er enda) min største fiende, haha. In real life, så synes jeg kler kort best. Sier jo egentlig seg selv at ansiktsformen min virket rundere så fort jeg fikk kort hår.

  Hater egentlig å skrive et innlegg som dette. Blir så rotete, og dere misforstår sikkert alt jeg har skrevet her. Sminke og hår er heller ikke noe jeg liker spesielt godt å blogge om (noe dere kanskje har merket).   Ellers så har jeg noen extensions fra California Hair å anbefale til dere. Skal lage innlegget så fort som mulig! Jeg har brukt extensions i over 3 år fra forskjellige leverandører, og dette er det beste jeg har prøvd hittil. Brukte extensions fra Luxushair i 2 år, hvis noen skulle få en trang til å anbefale disse som best på markedet. I extensionsene jeg har fått av CH, så har jeg farge 613 (lys blond) som jeg alltid har brukt. Den passer perfekt til håret mitt. Selv om jeg nå har tatt en pause fra løshår, så tror jeg at jeg skal teste ut en ny blandet farge de har fått inn. Den ser kjempe fin ut! Vet ikke hvordan det kommer til å se ut på mitt hår, siden det er ganske ensfarget (hvis man ser bort fra mørkere partier under), men alltid gøy å prøve nye ting :)

 • 13

  Nå kommer snart bussen, så må springe. Stikker på jobb rett etter skolen! Ha en fin dag :)

 • 26


  Kjole H&M Jakke Blend of America Snapback Vet ikke T-skjorte Bik Bok

  Vi har langdag på skolen i dag. Så de andre gikk nettopp ned til bussene. Jeg derimot må sitte her i 1 time til. Skal spille bortekamp i Vennesla i dag, og hvis jeg hadde gått hjem etter skolen, så måtte jeg ha kjørt tilbake til Kvinesdal med en gang. Sier vel seg selv at jeg heller tilbringer en time ekstra på denne fantastiske skolen da. Eller? Jo, det vil jeg si. Jadda, jeg koser meg og greier.  Føler jeg sitter igjen. Gjør at jeg føler meg til de grader badass. Ellers så har jeg gått tom for mat, i tillegg til at jeg har 12 utrolige kroner på kortet. Så da må jeg altså sulte frem til jeg kommer hjem i kveld. Som sikkert blir i 10 tiden, og med tanke på hvor mye mat jeg spiser, så kommer jeg nok til å kjenne disse sultetimene ganske så godt. Får springe og skifte klær osv. Ha en fin dag :)

 • 43

  Noen bilder jeg tok av søstra mi og to av venninne hennes i dag. De er til en fotooppgave vi har på skolen! Vet ikke om jeg skal bruke akkurat disse bildene, så redigerte dem bare kjapt. Skal gå mer nøye gjennom alle i kveld! TUSEN TAKK FOR AT DERE GADD JENTER! Faen så fine alle tre.

 • 24  Bukse Zara Sko og avklippet jakke H&M Bluse Bik Bok 

  Kan faktisk ikke huske sist jeg gikk med vanlige dongeribukser. Fikk litt fobi for det en stund, fordi jeg følte jeg ikke paste de. De ble alltid for trange over leggene (fotballbein yess) osv. Nå har jeg nettopp spist middag og skal bare slappe av litt før jeg stikker ut å tar bilder til en skoleoppgave vi har. Spent på hvordan resultatet blir! Ha en fin dag :)

 • 9

  Standard kommentar hver gang det blir snakk om vekt. Hvattha fåkk? Det er ikke bare ''dere med fine kropper'' som skriver slike innlegg, men det er ofte de med slankere kropper og litt mer selvtillitt som TØR å skrive innlegg som det. Siden jeg er så og si helt greit fornøyd med kroppen min, så ser jeg automatisk lettere på det realistiske bildet. Jeg føler meg ikke krenket og blir ikke lei meg når noen uttaler seg om hva de synes er finest når det kommer til kropp. Er man missfornøyd med sin egen kropp, og skriver et innlegg om vekt, så blir det ofte vridd om til klaging og ''jeg skulle ønske-setninger''. Med dette sikter jeg ikke spesielt til det innlegget jeg skrev nettopp, men til slike innlegg generelt. Skrev et lignende tidligere i sommer, bare at det handla mer om mitt syn på min kropp. Noe det siste innlegget ikke gjorde. Hvis dere da faktisk mener at det ''alltid er de med fine kropper som skriver slike innlegg'', så er det jo ikke de som faktisk skriver innleggene dere burde kritisere, MEN heller de som ikke gjør det, men kanskje ''burde''? Så tenk litt før dere sier noe som det. Fordi noen må jo tydeligvis gjøre det? Istedefor å klage, lær av det og før det videre. Vær med på å inspirere andre til å gjøre det samme, uansett kroppsform. Beklager hvis du ikke tar det seriøst med mindre det er noen overvektige(??) eller undervektige (??) som skriver et sånt innlegg, men da er det ikke mitt problem. Bare du som må åpne øynene kanskje. Ikke vondt ment. Gjør det jo for å hjelpe :) Heldigvis etter masse fine tilbakemeldinger i går, så virker det som at jeg klarte det ganske bra. Blir glad for at dere setter pris på de litt mer innholdsrike innleggene mine, og at dere liker måten jeg formulerer meg på. Tusen takk for kjempe bra tilbakemeldinger, blir så glad!

   

  Dårlig bloggdag. Random bilde over. Fra hagen til onkelen min! Tok skolebilde på skolen, ble til ingen stor overraskelse helt grusomt stygt. Har aldri fått et fint portrettbilde, ALDRI. Haha. Gikk hjem og spiste, rett på fotballtrening og så rett på jobb etterpå! Har brukt alt for lang tid på dette innlegget. Ble bare aldri ferdig. Tenkte jeg skulle legge meg nå, og få noen minutter i telefon med min kjære. God natt :)

 • 18

 • 45

   ''Bare et par kilo til'' ''Jeg veier alt for mye i forhold til høyden min'' ''Former er finest'' ''Sommerkroppen, hvor er du?'' ''Godt å bli kvitt valkene'' ''Skal bare gå ned et par kilo'' ''Bare noen få kilo til''

  Jeg har ikke stått på en vekt på flere år. Noe jeg faktisk er stolt over. Har dette som et mål. Føler ingen trang overhode til å stille meg på den plata, for å så få øye på et tall jeg liksom enten skal være ''stolt'' eller ''skuffet'' over. At vekt og syn på kropp er et veldig omtalt tema er ikke å legge skjul på. At unge jenter (og gutter) stadig søker etter den ''perfekte'' kroppen er ingen dyp og mørk hemmelighet. Hva er den perfekte kroppen? Hvem kan si at den kroppen, jo DEN kroppen der; det er den perfekte. Skumle, sterke og mektige ord. Ikke bruk dem feil. Ikke bruk dem i det hele tatt? Det er feil å si at en kjempe slank kropp er det fineste, men det er også feil å si at en fyldig kropp med former er det fineste. Uansett hvor ''rett'' du prøver å få det til å høres ut, så kommer noen til å bli såret. Alltid. Ja, dette har dere nok lest hundre milliarder ganger før, men skriver det en gang til bare for å gni det litt ekstra inn; Alle er forskjellige. Dette har jeg lest så mange ganger at jeg ikke tenker over det lengre, men når jeg fant ut at jeg ville skrive litt om dette så veldig omtalte temaet, så måtte jeg bare gnure det inn. Alle kan lære å lese ordene, men hvor mange av oss forstår dem egentlig? Forstår dem nok til å kunne lære av dem? Man føler seg sikkert veldig bra når man skriver over alt på nettet at man synes at fyldige former er det fineste i verden. Fordi det er jo det som er ''inn''? Skriver du det får du støtte og creds. Noen som ser hvor feil det blir? 

  Jeg trener etter hvordan jeg selv vil at kroppen min skal se ut. Ikke etter et idiotisk tall som kanskje ikke hjelper meg på rett måte en gang. Muskler veier mer enn fett. For meg er dette den rette måten. Jeg tror at hvis jeg nå hadde begynt å se på tall, og la tallene bestemme; så hadde alt kommer ut av kontroll. Ganske enkelt fordi ingen har fasiten på hva man ''burde'' veie, derfor gidder jeg ikke sløse bort tid på å prøve å finne det ''rette tallet''. Hva fikk meg til å slutte å veie meg? Jeg var lei. Drittlei. Hadde en samtale med en jente, hun fortalte hvor mye hun veide og hvor høy hun var, etterfulgt av masse klager om at hun veide altfor mye i forhold til høyden sin, at hun var feit og ikke likte vekta si i det hele tatt (legg merke til at hun sa vekta si, istedefor kroppen). Denne jenta veide akkurat det samme som jeg gjorde på den tiden, og var en cm lavere enn det jeg var. Ble så klart først litt satt ut og egentlig lei meg fordi dette måtte vel bety at jeg var ''feit''? Var forbanna, og denne samtalen utløste da altså mitt lille prosjekt med å holde meg unna vekta. Så lenge jeg faktisk ikke har et problem med kroppen min, eller er body-builder, så ser jeg ingen grunn til å henge meg opp i tall. Så får vi se hvordan det går!

 • 19  Som noen av dere har fått med dere, så var jeg i konfirmasjon i Oslo i helga. Veldig koselig å se slekta igjen! Konfirmasjonen ble holdt på Ekebergrestauranten. God mat. Hyggelige folk. Takk for en fin helg :) Hadde egentlig med data, og planer om å blogge når jeg var der, men det ble bare lagt til siden. Deilig med en liten pause. Synes at jeg har vært flink blogger i det siste. Hehe.

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde