Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

23Vi kom frem til Oslo i 18 tiden i går. Sjekket inn på hotellet, og spiste pizza med noen Thomas kjenner! Vi måtte stå opp tidlig i dag for å dra på en liten photoshoot jeg skulle på. Var veldig gøy og koselig! Fikk noen bilder med Thomas og, så satser på at det ble bra! Etter dette gikk vi bort til huset der Mineral Fusion har kontor, bare snakket og fikk hentet et par nye produkter. Dagen i dag har egentlig bare vært på farta. I morgen skal vi slappe litt mer av. Planen er å prøve å få shoppet liiitt. Har enda ikke fått lønninga jeg venter på though, begynner å bli irriterende. Nå skal vi se på serier, spise kyllingvinger og chips og ellers bare slappe av. Ha en fin kveld! :)

 • 17


  Luen til venstre HER / Luen til høyre HER

  Ett år etter at disse ble populære skaffer jeg meg altså et par selv. De er fine på + fargene er utrolig bra. Så da klarte jeg ikke å holde meg lengre. Glad jeg bestile de, de tjue andre luene jeg har liggende er ikke bra nok lengre. Neida. Jeg bare tuller. Man merker heldigvis veldig forskjell fra disse og atten av de jeg har som er kjøpt til 50 kr. Du får luene over fra 179,- på Junkyard.no! Kommer nok bilder med dem snart. Gikk på skolen på både tirsdag og onsdag, men burde nok egentlig ha blitt hjemme. Var så ødelagt og dårlig når jeg kom hjem at jeg la meg ned til å sove med en gang, og sov helt til klokka viste midt på svarte natta igjen. Heldgivis mye bedre i dag, så litt blogging ble det. Ikke nok til å skryte av though, men bedre enn ingenting. Håper og tror at jeg får blogget en del når jeg er i Oslo hele neste uke. Vi reiser på søndag og kommer hjem igjen på fredag! Blir deilig å dra bort litt. Uheldigvis er jeg meget blakk for øyeblikket, men satser på at det ordner seg før den tid. Nå skal jeg se videre på The Walking Dead og hjelpe Erle med noen lekser. Ha en fin kveld, alle! :)

 • 25

  Syk

  Gikk rundt i hele går og følte meg skikkelig dårlig. Det var noe mer der enn bare det tunge hodet etter lørdagens festligheter. Har feber og har blitt utrolig forkjølet. Har sovet maks 3 timer i natt. Satser på at jeg kommer meg på skolen i morgen da. Ellers har jeg beveget meg ut av senga to ganger i dag, og har absolutt ingen energi. Utrolig kjipt å måtte ligge inne når sola står høyt på himmelen ute. De graver i bakken utenfor huset, så har ikke fått sovet en dritt. Ellers så koser jeg meg med nesespray og andre fine ting. Ha en fin dag videre alle! :)

 • 379

  AVSLUTTET!
  Da har jeg fått sjansen til å dele ut produkter fra Mineral Fusion! Som jeg har skrevet tidligere så forguder jeg sminken til MF, alt jeg bruker er derfra. De tester IKKE på dyr, og alt er helt naturlig mineralsminke. Premien er ett produkt dere har valgt selv + tre produkter som jeg velger ut til vinneren i tillegg til det personen valgte selv! Jeg avslutter konkurransen neste søndag! 

  DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA:

  - Like facebooksiden til Mineral Fusion HER

  - Følge Mineral Fusion på instagram HER

  - Skrive mailadressen din i kommentarfeltet og legge til en link til produktet du vil ha!

  LYKKE TIL! :) • 45


  Jakke Minusey.com / Hatt og veske Cubus / T-skjorte og bukse Gina Tricot / Solbriller Aldo 

  Antrekket mitt for byturen med Erle. Vi spiste is på brygga i sola. Selv om hun nå har kommet i fjortissperioden, så har hun noen øyeblikk der hun kan legge boksen med burn, mobilen og dataen til siden. Da har vi det veldig koselig. Neidaa, bare tuller med deg perla! Vi hadde en kort, men fin bytur. Var deilig å kunne gå rundt å faktisk kjenne sol på kroppen for en gang skyld. Været har ikke akkurat vært på topp de siste ukene, tror ikke vi får så fint vær fremover heller. Sitter egentlig bare å venter på at det fine høstværet skal komme. Alt er egentlig bra, så lenge det ikke regner. Jeg er en person som kanskje tenker i overkant mye på hvordan været i neste årstid kommer til å bli. Haha! Nei, nå babler jeg bare igjen. Så meningsløst innlegg. I morgen kommer det en konkurranse jeg håper dere kommer til å like. Jeg trekker vinneren av Junkyardkonkurransen på søndag! Ha en fin kveld :) Superkult med mobil og hårstrikker i lomma på bilder bakfra forresten. Gjør antrekket komplett osv.

 • 25


  Jakke Vero Moda / T-skjorte lapsyche.eu HER / Solbriller JFR.se  / Bukse Gina Tricot

  Gikk en liten tur til byen med Erle etter skolen i dag. Kjøpte is og ellers bare slappet av. I morgen skal jeg på jobb og så er det russe kick-off for Flekkefjordsrussen på kvelden! Satser på at det blir bra! Jeg gleder meg hvertfall veldig. Russebilen jeg er på slipper forresten navn og facebookside på søndag! Hoho. Nå spiser jeg pizza med Erle, skal snart opp og rydde litt. Hva synes dere forresten om den nye haderen? Jeg synes det ble tusen ganger bedre! Ha en fin dag alle! :)

 • 7

  Tenkte å fortelle dere litt om dagen i går, siden det ikke ble blogging. Dagen startet (som ingen stor overraskelse) med skole. Satt hele dagen og bare venta på at klokka skulle bli 15 og at vi kunne få startet på vårt lille ''kidnapp bursdagsbarna''-prosjekt. Jentene hadde absolutt ingen anelse om hva som foregikk. Frem til vi skulle iverksette planen vår har vi kontaktet mødre for å forsikre oss om at ingen av dem måtte hjem og spise middag, handlet inn nødvendigheter i fritimer, diskutert frem og tilbake på hva som skulle gjøres osv. Vi sa til bursdagsbarnene at vi skulle en tur på Kaffebørsen etter skolen. Jeg og Malene fikk ansvaret for å bringe kidsa til Lyngdal, der skulle de fire andre allerede sitte klar i det vi kom frem. Jentene skjønte ingenting i det vi svingte motsatt vei og ut på motorveien. Vi skrudde opp musikken og sang ivei, i baksetet sitter de forvirra kidsa, stiller mange spørsmål og prøver å få kontakt med oss. Vi bare overser helt og bytter samtaleemne. Jenny satt og furta nesten hele veien haha. ''Eg e ikje i humør t å bli kødda med i dag''. Humøret endret seg heldigvis da vi kom frem!

  Imens de sitter å funderer på hvor vi skal, kjører vi forbi hver eneste plass de trodde vi skulle til. Vi kjørte til og med forbi Lyngdal bare for å gjøre det litt gøy for oss selv, haha. Malene tar plutselig en brå sving inn på en smal grusvei som går inn i en skog. Dette var selvfølgelig bare for spenningen sin skyld, og det var absolutt verdt det. Ansiktene til bursdagsbarna glemmer jeg nok ikke med det første. Vi begynte å kjøre tilbake igjen og svingte inn mot Lyngdal. Tror ikke de hadde noen spesielle tanker om hva vi skulle. Planen var å ta dem med på Jonas B, det tror jeg de skjønte da vi begynte å mot restauranten. Bare for å tulle litt ekstra går vi rett forbi og mot en statue av en ku som står rett ved siden av. Nå tror jeg jentene var relativt leie, men til tross til det stiller de seg opp ved siden av kua slik at vi kan få tatt bilder av dem. Vi går tilbake og inn på Jonas B. Når bursdagsbarna kommer inn døra sitter resten av jentene klare med hatter og roper ''overraskelse''. Som vi hadde håpet på; jentene hadde ikke skjønt noenting, og ble veldig overrasket! Vi spiste og koste oss masse.

  Så kjørte de andre ''hjem'', mens vår bil tok turen til Flekkefjord og på en skobutikk. Vi sa at hvis ingen av de hadde noe de skulle gjøre, om vi skulle stikke opp til meg en tur. Hos meg satt allerede resten av jentene klare med brownies osv. B-kidsa skjønte ikke det en gang, selv om Thea hadde parkert rett i oppkjørselen min. Det var jo ''leieboeren vår sin bil'', haha. Da de kom inn fikk de enda en overraskelse, i og med at de trodde at alt var over. Vi spiste brownies og satt bare og snakka resten av kvelden. Ekstremt vellykket dag, og veldig glad for at alt gikk etter planen!

  Gjør det samme som jeg gjorde på instagram, skriver litt på dialekt i slutten for å gjøre det litt mer personlig: Håbe dåkke alle tri fekk ein suparfin dag! Alle ansiktsutrykkan dåkkas gjønnom dagen kjeme eg nok ikje t å glømma med det fusta. Alt va absolutt verdt det, og det va virkelig fortjent! T tross for at eg nå e lutfattig på gronn av all spanderinga, så angre eg ikje et sekond på at me gjorde detta. Dåkke e utrulige, og me e alle veldig glad i dåkke. 

  Dette ble en deeel tekst, men følte for et litt mer hverdagslig innlegg igjen, og siden dagen var så bra som den ble så fortjente den nesten et helt innlegg.  • 29


  Har prøvd på denne hatten hver gang jeg har vært innom Cubus siden den kom i butikken. Så i dag kjøpte jeg den. Var litt usikker, men glad jeg gjorde det. Synes den er dritkul, og gleder meg til å lage forskjellige antrekk til den. Først ut blir vel helt enkelt med svart skinnjakke og hvit t-skjorte. Rett og slett fordi jeg liker den stilen så godt! Såå må jeg bare huske å gratulere min kjære Johanne med bursdagen i dag! ENDELIG 18 ÅR! Du er utrolig.

 • 38  Herregud jeg ble glad da jeg åpnet pakken jeg fikk i posten i dag og denne flotte jakka lå oppi! Den sitter som et skudd og ser helt utrolig bra ut. Det grønn/gule på det nederste bildet er forresten bare en neonfarget cardigan som lå på gulvet og ga gjenskinn i jakka.. Haha! Hadde egentlig tenkt å ta bedre bilder i byen av jakka, men klarte selvfølgelig å glemme minnekortet. Så da ble det sånn her! Kommer nok i et antrekk om ikke så altfor lenge uansett. Gleder meg til å bruke denne! Jaa, som dere ser så er den fra Vero Moda. Takk til Bestseller Norge for jakka! Den kommer forresten i butikkene i oktober!

 • 17


  Bukse HER / T-skjorte HER / Sko HER / Lue HER / Jakke HER

  Mottok en ny pakke fra Junkyard.no i går! Da fikk jeg blan annet t-skjorta, buksa og lua på bildene over. Er utrolig fornøyd som vanlig! Kunne sove litt lengre i dag pga fritime, så da ble det litt blogg i samme slengen. Tok diverse produkter som jeg har fått fra Junkyard og satt sammen til et antrekk. Går omtrent med dette antrekket i dag! Har bare byttet ut jakka med en dongerijakke. Loove it. Akkurat nå sitter jeg på skolen og skal straks ha matte. Når jeg kommer hjem starter prosjekt gi-bort-alle-klær-jeg-ikke-bruker! Skal gå gjennom alt og bli kvitt en deeel. Har alt for mye klær som jeg ikke bruker, så da kan jeg heller gi det bort til venninner enn å la det ligge å støve ned. Har tenkt litt på å starte en salgsblogg, men i og med at jeg har fått en del av det sponset; så føler jeg det blir feil å selge klær som jeg har fått gratis! Derfor blir det ikke slik denne ganga! :) Ha en fin dag alle sammen!

 • 9

  Fra og med i dag og frem til 27 september er det 20% rabatt på sminke til hud fra Mineral Fusion! Tilbudet ligger ute på forsiden til nettsiden HER! Anbefaler virkelig sminken til Mineral Fusion. Har aldri vært borti bedre sminke enn dette! Jeg har alltid bare brukt tilfeldig hudsminke og ikke tenkt stort over hvor det kommer fra. Mineral Fusion tester IKKE på dyr og er helt naturlig mineralsminke. Produktene har utrolig bra farge, slik at du ikke trenger å påføre masse for et bra resultat. Sminken glir lett inn i huden og gir et glatt og fint resultat! Utrolig deilig å ikke kjenne at du har sminke på, noe jeg ofte har irritert meg over tidligere. Akkurat ting som dette kommer dere nok til å få lest hundre ganger her på bloggen, men det er fordi jeg virkelig mener det! :) Under her legger jeg ut et par bilder for å vise hvor jeg påfører de forskjellige produktene i ansiktet mitt!

  Concealer ''Neutral'' finner du HER! Dette påfører jeg under øynene og i øyekanten, og i tillegg rundt nesa. Ellers på diverse urenheter hvis de skulle dukke opp!

  Pressed powder foundation ''Olive 3'' finner du HER! Dette påfører jeg i hele ansiktet. 

  Bronzer Duo ''Lustre'' finner du HER! Dette påfører jeg i kinnene, litt i panna og på haka. For at det ikke skal bli så matt, og får å gi litt mer glød i ansiktet!

  Blush "Pale" finner du HER! Dette påfører jeg på ''eplene'' (er det ikke det man kaller det) og oppover kinnbena.   Håper dere likte innlegget! :) Direktelink til kampanjen HER!

 • 686

  AVSLUTTET!

  Da setter jeg i gang enda en konkurranse i samarbeid med Junkyard.no! Disse pleier å være veldig populære, så synes det er supert at jeg får ha dem! :) Denne ganga er premien at du selv kan plukke ut valgfrie produkter for opptil 1000 kr. Venter på en pakke fra dem selv, og gleeder meg til å vise dere hva jeg bestilte denne ganga.


  DETTE MÅ DERE GJØRE FOR Å VÆRE MED:

  - Følge Junkyard på instagram HER (på facebook her, hvis du ikke har instagram)

  - Trykke på ''Liker''-knappen i bunnen av dette innlegget!

  - Skrive en kommentar om at du har gjort følgende + mailadressen din.

  LYKKE TIL! :)

 • 17
  Er på Evje så blir ikke så mye blogging. Dette innlegget var eget planlagt for i går i og med at jeg hadde et annet innlegg klar til i dag, men det passa liksom ikke helt inn når jeg kom på at jeg hadde det kl 17. Uansett, så har jeg en konkurranse klar til dere til senere i dag! Akkurat nå ligger vi bare i senga og slapper av. Skal snart stå opp tenker jeg, dør av sult her jeg ligger. Ha en fin dag alle! :)

 • 25


  Cardigan og skjerf Cubus / Boots Bianco / Kjole ?

  I dag må jeg jobbe som en helt for å få ryddet og vasket ut av hele rommet. Kjører nemlig til Kristiansand i kveld med Malene. Skal besøke Thomaaas! Gleder meg :) Nå skriker mamma om at det er midddag, så må stikke. Ha en fin dag videre :)

 • 28


  Lue Junkyard.no HER / Shorts Levis (bruktbutikk i Berlin) / Jakke Weekday / T-skjorte Gina Tricot

  Plutselig kom sola og det ble stekende varmt ute. Godt å kunne kle av seg litt uten å fryse ihjel. I dag skal jeg prøve å få forberedt en del innlegg (som jeg ikke gjorde i går heh), og rydde ut av hele rommet mitt. Er utroolig trøtt, så kommer sikkert til å ende opp med å sovne på sofaen når jeg er ferdig med dette innlegget. Skal prøve å ikke gjøre det. Ha en fin dag videre :)

 • 12 • 25

  Som dere ser så har jeg altså skaffet meg et nytt design. Enkelt og greit som vanlig! Denne gangen et gratisdesign fra Ina Anjuta, som jeg har endret og fikset litt på selv! Synes egentlig at det ikke ble så altfor verst. Den random reklamen i sidebaren irriterer meg grønn da. Er det på grunn av blogg.no sine koder? Greit nok at vi må ha reklamer, men for fææn da plasser dem en annen plass. Synes også at det kanskje ble litt grått og trist, selv om jeg liker headeren som den er. Liker egentlig den jeg har nå best, men lagde et annet alternativ bare for å få inn en liten fargeklatt. Fonten, plasseringa og det skal jeg ha som det er, så det er ikke vits å kommentere noe på det. Lurer egentlig bare på hvilken av bildene under her jeg burde bruke? Hva deeere mener om saken. • 16
  Jakke Cubus / Bukse Bik Bok / Skjorte og T-skjorte Gina Tricot / Solbriller JFR.se / Boots H&M

  Dere kjenner sikkert til slike perioder når man bare føler seg som en gammel utedass like overfylt som doene på Hovefestivalen? Jeg har en sånn periode nå. Haha. Skal prøve å få laget klar et par innlegg nå, så jeg har noen klare til fremtidige blogginnlegg. Er litt tom for ideer, men tenkte å prøve meg på en video til. Vet jo at mange av dere er nysgjerrige på hvordan jeg lager hestehale med extensions! Kommer og en kampanje fra Mineral Fusion snart, som jeg selvfølgelig skal blogge om! Ellers så får jeg nytt gulv på rommet mitt til helgen, og skal også male veggene igjen! Da kommer det nok endelig et etterlengtet bilde av rommet mitt. Har blogget i 4 år uten i noen gang vise det. Herregud for en dårlig blogger, lever virkelig ikke opp til det. Ha en fin dag videre! :)

 • 7


  Jakke / Weekday


  Det regner ute. Regn fører til superfine antrekk og flotte frisyrer. Som på bildene over. Eller? Hvis det er noe som virkelig ødelegger for motivasjonen så er det dårlig vær. Bildene blir støgge, man gidder ikke gjøre noe spesielt med utseendet. Det ser jo crappy ut bare du setter en fot ut av døra. Gleder meg egentlig bare til det fine høstværet kommer. Tror høst er min favoritt-sesong (bak sommer da, ja, egentlig). Nå babler jeg veldig her, men dagene går så sakte og det skjer så lite interessant for tiden at jeg ikke har noe annet å skrive om. Kan jo nevne at denne helga var første gang Thomas reiste og faktisk husket å ta med alle tingene sine. Han glemmer alltid en eller to ting, forrige gang glemte han alt av toalettsaker + hettegenser. Var suuuperstolt helt til jeg fant ut at han hadde prestert med å ta med seg klokka mi. Som jeg er avhengig av. Som jeg går med hver dag. Men det går fint. No worries :):) Haha! Nå har jeg nettopp spist, og skal se en film for å få tiden til å gå frem til jeg skal trene! Ha en fin dag videre! :)

 • 4

  Da har jeg trukker de to vinnerne av billetter til Eric Saade sin konsert nå til helga, samt trukket vinneren av en personlig almanakk (som jeg beklageligvis klarte å glemme heeelt bort). Vinnerne av konsertbilletter ble Therese og Kristine. Vinneren av personlig almanakk ble Johanne Brun Vekterud! GRATULERER! :) Sjekk mailen deres!

  Jeg skal bestille min egen almanakk igjen snart, men er alltid så sinnsykt usikker på hvilke bilder jeg skal ha, hvordan jeg skal gjøre det. Ender alltid opp med å bruke måååneder på å bestemme meg. Halve tiden på grunn av at jeg ikke gidder, men også fordi jeg er veldig ubesluttsom av meg! Finner nok ut av noe etter hvert, det gjør jeg alltid. Uansett hvor sykt innvikla jeg klarer å tulle til meg at en såpass enkel greie er, så går det alltid til slutt. Finnes jo enkelt og greit større problemer å ta opp enn bilder på en almanakk, men siden det var tilfellet nå- why not. Jeg har hatt vanlig store bilder, jeg har hatt collage, jeg har hatt nothiiing.  Noen som har en annen greie eller ideer til hvordan min kommende almanakk kan se ut?

  Sarey for tidenes kjipeste innlegg, men sovna på sofaen da jeg kom hjem før jeg gikk for å stemme, jobb og derretter trening! Det er ikke vits i lure på hva jeg stemte, slik holder man for seg selv. Nå skal jeg springe inn i dusjen og etter det prate litt med min kjære i telefonen før jeg skal sove vel og lenge. God natt! :)

 • 11

  Heyhey, lenge siden sist! Da har jeg (Hanne) endelig fått tilgang på bloggen av Marty igjen. ENJOY!

   

  Martine's uvaner:

  1. Klør seg utpå nesa, noe hun gjør opp til flere ganger i timen, ser ut som hun leter etter buser. Er dessverre ikke tilfellet,daa.

  2. Overdramatiserer, hun hører kanskje noe, men vrir og vender på det til sitt eget lille eventyr.. Dessverre som oftest på gjengens bekostning.

  3. Kommer ofte med noen skikkelige høylytte og mannlige raper. Æsj

  4. Dabber konstant med ett av beina, spesielt når hun skal bli tatt bilde av..

  5. Er alltid for sen til avtaler, fashionably late, he he..

  6. Liker ikke salat, og er sinnsykt kresen når det kommer til grønnsaker.. Aka lever kun på pizza og ostepop. 

  7. Skriker helt ut av det blå som en stukken gris når hun er glad, skremmer livsskiten ut av folk. 

  8. Hvis du først ødelegger humøret til Martine...Kan ett blikk drepe..

  9. Når hun blir provosert, eller skal fortelle noe/noen som har irritert henne tar hun tunga påtvers under underleppa. Finner ikke en bedre måte å forklare dette på.. 

  10. Blir veldig engasjert under diskusjoner, og løfter alltid knyttneven for å virke kul. 

  11. Ikke spør under noen omstendigheter om du kan få en bit av maten hennes.

  12. Synes hun selv er utroolig morsom. Beklager vennen..

  13. Er det først penger på kontoen av Martine, er de ikke der lenge for å si det slik..

  14. Sinnsykt rotete av seg, er en grunn til at hun aldri legger ut bilder av rommet sitt. Trust me..

  15. Snusmumrikken.

  16. Har hun først dilla på en sang er den på replay non stop i flere mnd..

  17. Kikker i alle vinduer hun går forbi for å sjekke hvordan hun ser ut, søta

  18. Ting skal helst bli gjort på Martine sin måte, noe som er helt umulig med tanke på at hun alltid endrer mening om hvordan ting skal se ut, være osv.

  19. Legger fra seg snus over fuckings alt. Sykt plagsomt når hun er på besøk..

  20. Jævlig sta til tider. 

   

  XOXO Gossip Girl

 • 81

  AVSLUTTET!

  Da har jeg fått muligheten til å dele ut 4 billetter til Eric Saade konserten som er på Sentrum Scene (Oslo) lørdag 14 september (konsertstart 20.00)! Fire billetter, men to vinnere (slik at vinneren kan kunne ta med seg en venn). Grunnen til at jeg gir ut fire billetter er fordi jeg ikke har mulighet til å gå der selv. For å være helt ærlig så måtte jeg google hvem Eric Saade var før det ringte noen bjeller, er veeldig langt fra min musikksmak haha. Desto større grunn til å gi bort billettene til noen som faktisk setter pris på dem! Sikker på at det blir en gøy opplevelse for vinnerne og resten av folkene som skal dit! Vinnerene kan enten velge mellom fri aldersgrense eller plasser til de som er over 18!

  Det du må gjøre for å være med er enkelt og greit bare å skrive en kommentar i kommentarfeltet om hvorfor akkurat du vil gå, og hva du liker med Eric Saade! For et metalhead som meg, så er dette litt interessant. Gjør du dette + legger til mailadressen din så blir du automatisk med i trekningen av en billett til deg og en venn! Vinnererne trekker jeg på mandag (09.09.13)!

 • 17


  // Cubus


  // Gina Tricot

  Finner du disse over alt! Jeg er selvfølgelig helt frelst. Dette er de tre siste som har joinet vår lille familie. Har hatt de en god stund nå, men av en eller annen grunn har de ikke nådd bort til bloggen enda. Har til sammen med de over her seks stk nå. Det er som dama på Gina Tricot sa da jeg kjøpte den grå på bildet over; ''Skummelt å kjøpe disse, man blir helt avhengig''. Akkurat det stemmer ganske bra. De to nederste er helt like bare i forskjellige farger. Alle mine går i grå og svarte farger (bortsett fra den i neongrønn, heh), men tror jeg snart går til innkjøp av en i burgunderrød. Det hørtes fint ut. Den på det øverste fra Cubus finnes i blant annet mørkeblå, burgunder, svart og grå. DEN ER SÅ GOD! Passer perfekt nå som det ikke er altfor kaldt ute. De to nederste er helt vanlig tynt stoff, såå fine (husker ikke hvilke andre farger de finnes i, besøker ikke GT så ofte hehe). 

 • 11


  T-skjorte Sheinside.com HER / Shorts Weekday / Solbriller Monki / Belte Gina Tricot

  Jeg føler meg som supermann for tiden. Er en så utrolig deilig følelse å ha så flotte mennesker rundt meg, ikke bare utenfor alle sosiale medier, men også akkurat der! Blir så utroolig glad for at folk faktisk bruker tid til å skrive fine ting til meg! Det føles dritbra å ha motivasjonen tilbake. Det føles dritbra å se at lesertallene mine kommer opp til det tallet det lå på før. Det føles dritbra at jeg får besøk av kjæresten igjen i helga. Det føles dritbra at jeg har de venninnene jeg har, at jeg kan sitte å le av meningsløse ting i timesvis til dagen. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg klarte å vise dere hvordan jeg egentlig er gjennom bloggen. Her fremstiller jeg meg ganske seriøs, men jeg kan ærlig si at jeg fortsatt ler av vitser som har ordene ''bæsj og tiss'' i seg. Jeg er ekstremt useriøs av meg, og ler av alt og ingenting. Samtidig er jeg glad jeg har ''to liv'', to forskjellige versjoner av meg selv. Jeg liker å kunne kødde og le i mitt private liv, og fremstille meg selv på en litt mer ordentlig måte her. Selv om det kanskje får folk til å se på meg som sur, kjedelig, overlegen osv. Samme balanse som jeg har med drittmat og trening, har jeg med privatlivet mitt og bloggen. Sånn fungerer det for meg, og slik skal jeg ha det! Tusen takk for alle søte tilbakemeldinger i det siste! Selv om jeg ikke sier det så ofte, så setter jeg meget stor pris på alt! :)

 • 15


  Kjole Choies.com HER / Jakke Cubus / Solbriller Urban Outfitters

  Kom nettopp hjem fra en koselig bytur med jentene. Nå holder jeg på å dø av sult, så orker ikke skrive mer enn at dere alle må ha en suuuperfin dag videre. HADE

 • 18


  Skjørt Nevernaked.com HER / Jakke Weekday / T-skjorte Gina Tricot / Caps Choies.com / Sko Din sko / Klokke Danielwellington.com

  Jeg elsker dette skjørtet! Enkelt og greit. Det er behagelig, det er ''mye, men ikke for mye'', dritfint. Som jeg har skrevet tidligere så verken liker jeg eller er spesielt flink til å pynte meg. Klarer aldri å dra den pene stilen helt ut. Derimot elsker looken med denim, boots, caps og dette skjørtet på bildene over! Takk til flotte Annette og Nevernaked!

 • 24

  Tenkte det var gøyere med en liten video enn bare bilder og tekst. Dette er altså hvordan jeg sminker meg hver dag! La til et par klipp av meg selv på slutten bare for å gjøre det liiitt mer spennende. Ikke npe spesielt, men bare for gøy. Under her kommer jeg til å skrive i hvilken rekkefølge jeg påfører produktene og hvor!

  1. Det første jeg gjør er å ta på concealer, da bruker jeg den lange tynne concealer-kosten. Påfører et tynt lang under øynene og under/rundt nesa! Concealeren jeg bruker finner du HER.

  2. Så bruker jeg pressed powder foundation som en base i hele ansiktet (jeg påfører altså dette over alt i ansiktet). Bruker den lille tjukke kosten til dette! Foundation pudderet jeg bruker finner du HER.

  3. Så påfører jeg bronzer duoen på kinnbenne, litt i panna og nede med haka. Dette bruker jeg den andre lille tjukke kosten til! Bronzer duoen jeg bruker finner du HER.

  4. Som en siste finish på hudsminken bruker jeg setting powder, dette for å få en matt overflate. Har blitt så avhengig av dette, at jeg ikke føler at sminken blir seende bra ut uten! Her bruker jeg den lange og mellomtjukke kosten. Setting powder finner du HER.

  5. Etter hudsminken tegner jeg på øyenbrynene mine. Her bruker jeg en brun eyeliner (funker like bra det). Siden jeg har klart å ødelegge brynene mine helt, så tegner jeg på en del! Tegner bare etter den formen jeg ønsker, enkelt og greit. Finnes vel egentlig ingen lett måte å forklare det på.  Eyelineren finner du HER.

  6. Etter dette starter jeg på øynene. Jeg tenger en vipp på hver kant av øynene for at de skal se større ut! Her bruker jeg dipliner, men siden Mineral Fusion ikke har dette i sortemanget sitt, så er denne det eneste produktet jeg bruker som ikke er derfra. Kjøper bare en billig random en når jeg går tom! Mange lurer på hvordan jeg får til dette. Dette er heller ikke lett å forklare, man må egentlig bare prøve seg frem! 

  7. Jeg byttet nylig til en ny mascara fra Mineral Fusion, jeg syntes ikke den første jeg fikk fra dem var så bra, men denne nye likte jeg veldig godt! Har brukt denne nå i 2 uker og er veldig fornøyd. Denne har ikke kommet ut på nettbutikken enda, men det gjør den nok snart!

  8. Leppestiften jeg bruker er jeg også helt avhengig av. Er det noe jeg ikke kan fordra, så er det min naturlige leppefarge. Det ser så mye bedre ut med en farge på leppene, og denne er utroolig fin! Den jeg har finner du HER.

  Fremover mot jul kommer det en del rabatter osv på sminken fra Mineral Fusion, og jeg skal selvfølgelig oppdatere dere om dette underveis! Får mange spørsmål om jeg faktisk mener at sminken fra Mineral Fusion er bra, eller om jeg bare skriver det fordi jeg fikk fonte dem og fikk betalt for dette. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg aldri prøvd bedre sminke! Jeg er helt frelst, og all sminken min er bare fra Mineral Fusion, og slik har det vært siden de kontaktet meg før jul i fjor! Flere av venninnene mine bruker sminke herfra nå, og er superfornøyde. Har også en venninne som alltid har brukt mineralsminke, og nylig byttet til MF og synes det er det beste hun har prøvd til nå! DET blir jeg glad for å høre.

 • 16


  T-skjorte Sheinside.com HER / Solbriller Monki

  Nå sitter jeg bare og slapper av med Jenny, vi skal ta bilder til et par innlegg og prøve oss på en video. Satser på at det blir vellykket! Har vært så utrolig slapp og trøtt i hele dag, så det at jeg i det hele tatt gidder å blogge i dag er et sjokk for meg. Tidligere på slike dager har jeg heller foretrukket å sove. Godt å ha bloggmotivasjonen tilbake! :) Ha en fin dag!

 • 19

  I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på hele 6 år. Tro meg, jeg har telt årene. Jeg har i veldig lang tid ikke sett nytte i å veie seg, og jeg mener at tallene på vekta bare tuller med hodene til folk. Derfor er ikke dette nødvendig. Selvfølgelig er saken en annen hvis du er undervektig eller overvektig og tallene faktisk har betydning, men med mindre dette ikke er tilfellet- så klarer jeg ikke helt å se poenget. I dag stilte jeg meg på en vekt for første gang på seks år. Jeg har ikke hatt rene snøring på hva jeg har veid i løpet av de årene! Det var egentlig helt tilfeldig. Jeg jobber jo på et treningssenter, og i dag kom sjefen bort til meg og lurte på om jeg ville ta en test for å sjekke helse, fettprosent, muskelmasse osv. Jeg tenkte ikke spesielt over det og svarte selvfølgelig; ja, hvorfor ikke? Angret litt med en gang det gikk opp for meg at jeg faktisk ble nødt til å vite vekta mi. Fordi jeg har faktisk null interesse for det. Når det kommer til resultatet på vekta mi, så kommer det til å gå rett i glemmeboksen. Ikke fordi jeg enten er misfornøyd eller fornøyd, for på det området er jeg helt nullstilt. Ser frem til enda flere år uten å stå på vekta! Testen generelt gikk veldig bra! Hadde egentlig sett for meg et dårlig resultat i og med hvordan kostholdet mitt er (når det kommer til helse og fett inni kroppen). Har heldigvis en bra balanse mellom drittmaten og det at jeg alltid har trent mye. Så nå sitter jeg i sofaen og koser meg med melkesjokolade etter en bra treningsøkt! Noen av dere kommer sikkert til å spørre om vekta mi og generelle resultater på testen, men det kommer jeg til å holde for meg selv. Synes virkelig at slik informasjon ikke har noe med andre personer å gjøre! Spesielt ikke når jeg tenker over hvordan jeg merket at folk ser på ting nå til dags. En viktig ting å ha i bakhodet- kroppen din kommer aldri til å oppnå samme resultat som ditt rollemodell innen kropp hvis du sikter etter lik vekt! Tren og spis etter hvordan du vil at kroppen din skal se ut, og drit i tallene.

  Dette er nok det siste innlegget jeg skriver om trening, vekt osv på en god stund. For finner det ikke behagelig i det hele tatt! Med mindre det virkelig er ønskelig, så er ikke dette et tema jeg ønsker å ta opp. Uansett så blir jeg suuperglad for at så mange forstår det jeg skriver, og faktisk finner det motiverende! Glad jeg har skaffet meg så forståelsesfulle lesere! :) Kos dere med sjokoladen, det gjør jeg!

 • 11  Kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg savner Hove-uka. Verdens beste kjæreste og venner, bra musikk, alkohol, pizza. Take me back!

 • 24  For en liten stund siden mottok jeg disse flotte bootsene fra JFR.se! Falt helt pladask for dem da jeg fant dem på nettsiden, og ble bare positivt overrasket da de kom hjem til meg i posten. Hallo, hvor kule er ikke egentlig disse? Joda, hver sin smak. Spesielle er det jo. Plutselig har fargene på sokkene noe å si. Det er jo gummi, så funker som støvler! Jeg synes uansett at de er dødskule, og gleder meg til å bruke dem fremover (som dere kanskje ser, så er de allerede prøvd ut)! Luen er også forresten fra samme nettside. Legger ikke til direktelinker, men begge produktene er superenkle å finne.

  Tusen takk for bra respons på forrige innlegg! Både her, instagram og twitter. Dere er gode! :)

 • 24

  Har fått en del kommentarer i det siste om at spesielt beina mine har blitt ''sykt tynne omg''. Så får jeg spørsmål om hvorfor jeg ikke tar dette som et kompliment. Hvorfor jeg ikke skriver tusen takk og hundre hjerter for å vise hvor takknemlig jeg er for et så fantastisk kompliment. For en slik kommentar er jo det fineste en person kan gi deg? Er det ikke slik det har blitt? Eller har jeg kanskje misforstått hele greia helt. Jeg tviler egentlig litt. Hver eneste person som har skrevet det har blitt sjokkert over min respons. Det kan jeg forstå, jeg har øyne og øre som funker såpass godt til å forstå hvordan samfunnet har utviklet seg. Det jeg derimot ikke forstår, er hvorfor det skal være et sjokk å ikke ta dette som et kompliment? Har vi kommet til det stedet der det å ikke ønske å bli tynnere er uforståelig?

  Nok om akkurat dette. Er det noe jeg kan sitte i aggresjon å skrive om i timesvis, så er det dagens syn på kropp. Hvor manipulerte alle er. Slapp av, det er greit å ville slanke seg, jeg sier ikke noe annet. Har forståelse for at folk har en vill trang til å ville se ut som dama i undertøysreklamen til Cubus. Har jeg blitt tynnere? Noen mener dette. Det dere ser er bilder. Vet dere egentlig hvor lett det er å se tynnere ut på et bilde? Jeg kan være enig i at jeg har klart å skaffe meg et par med meget slanke bein på et par bilder i det siste. De har blitt slankere, men vil dere vite grunnen til det? Jeg har ikke med vilje slanket meg. Jeg har ikke trent bein på flere måneder, på grunn av en meget slapp sommerferie. Enkelt og greit; jeg har mistet muskler! Jeg har alltid hatt fotball-legger. Mannebein uten hår som folk likte å si i gymtimene på ungdomskolen, haha. Har begynt å trene bein ordentlig igjen nå, og får forhåpentligvis tilbake de beina jeg arva etter min flotte far om ikke så lenge! Jeg blir så provosert av alt kroppspress som jeg selv opplever rundt meg, og leser om daglig at jeg ikke klarer å svare positivt eller med en hyggelig tone til de som kommenterer ''at jeg har blitt tynn''. Så beklager til de jeg ikke har klart å holde meg i nakkeskinnet til! Det er egentlig ikke med vilje :)

   

 • 13

  I dag er jeg helt ødelagt. Denne fridagen skal nytes til det ytterste! 

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde