Martine Rødland Egeland -
add meg facebook twitter instagram

24

:)

Tor sitt innlegg :)

martine e dritgrei :D<3

 • 30


  Bare et kjapt innlegg, stikker snart til byen med Erik og Tor . Akkurat hva de har lyst å finne på i byen på en søndag er et mysterium for meg, men la gå . Jeg har lyst på is ! Ha en fin dag videre ♥

  Hva skal du i dag ?

 • 28
  Har jeg nevnt at Jenny og Inga sov hos meg i natt ? Tror ikke det .. Uansett; smarte lille meg kom jo selvfølgelig ikke på at vi skulle stille klokka i natt, så når jeg egentlig skulle ha våknet halv 9, så våknet jeg heller halv 8 ! Oppdaget ikke dette før en time etterpå, da var jeg allerede godt i gang med jobbinga . Yees, thumbs up for me !

  Nå har vi nettopp spist frokost, vi hadde alle 3 skiver med Gräddost hver, og vi drakk om hele eplejuicen . Sultne ? Vi ? Nei nei, ikke i det hele tatt . Ha en fin dag videre !

  Noen andre som også glemte å stille klokka i dag ?

 • 39
  Egentlig ikke, er virkelig ikke mye jeg klarer å spise før jeg blir kvalm . Noen som viste at sånne krokodiller er det beste godteriet jeg vet om ? Sitter egentlig bare her og hører på musikk . Skulle egentlig på kino med jentene, men så måtte jeg være hjemme med Erle .. YES ! De kommer opp her etter filmen, så får vi se hva vi finner på .

  Hva gjør du i kveld ?

 • 32
  Vi hadde 2 shoppingdager, den dagen vi var i byen Krakow i Polen var en av dem . Kjempe fin by og det var utrolig billig der ! Absolutt en plass jeg skal tilbake til en gang i livet . Vi var innom Mariakirka, herregud for en fin kirke . Vi ble helt lamslått av alle detaljene og den giga høyden det var fra bakken til taket ! Selv om du ikke er kristen eller interesserer deg for kiker (som meg med andre ord) så burde du gå innom den kirka . Kjempe fin ! Hvis jeg ikke husker helt feil, så tok det 60 år å bygge den . Kjempe gøy dag !

  Hva synes du om bildene ?

 • 31
  Sko Isaksen Bukse Vero Moda Strikkegenser H&M Vest Estelle Ring H&M
  Enkelt og greit ! Nå må jeg springe, skal til byen for å møte Jenny . Vet ikke helt hva vi skal gjøre, må dessuten huske å ringe pappa for å få noen penger . Er heeeelt blakk etter polenturen ! Og dere ? Jeg hater så inderlig og dypt hendene mine, så jeg hadde virkelig satt pris på hvis dere bare overså dem .. Takk for meg !

  Hva synes du ?

 • 42
  Whaat ? Med krøller OG midskill ? Jeg vet, fikk nesten sjokk selv . Haha, er så sykt lei av at håre mitt alltid ser likt ut hver bidige dag . Så da trengte jeg en forandring ! Synes vel kanskje at forandringen ble litt vel stor, og at jeg isåfall kunne ha droppet midskillet, men pyttpytt . Jeg skal faktisk prøve å få meg selv til å gå sånn her i dag (som om det kommer til å skje) ! Krøllene holder bare i 10 min uansett, hater håret mitt .

  Fikk utrolig lite søvn i natt, og våknet til slutt kl 8 . 8 FOR F, på en løøøøørdag ! Har hostet i hele natt, love it .. Nå må jeg egentlig bare skjerpe meg skikkelig å få den giga kroppen min til å rydde rommet . Det ser virkelig ikke ut ! Senere i dag skal jeg til byen med Jenny og kanskje på kino i kveld med folk . Ha en fin dag !

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 26
  'IN MEMORY OF THE VICTIMS OF SACHSENHAUSEN CONCENTRATION CAMP'
  Sachsenhausen ligger i Tyskland og var den første leiren vi var innom . Det var i denne leiren de fleste norske fangene ble sendt ! En kompis og en venninne av meg la på krans under minnestunda pga de hadde hatt bestefar og oldefar i denne leiren . Han ene overlevde, men det gjorde ikke han andre ! Været var ikke det beste når vi var i Tyskland, noe som egentlig ikke gjorde så mye, for da fikk du se det hele på en helt annen måte . Sikkert litt vanskelig å se for seg, men du kan vel vær enig i at man føler mer hvis det er stygt vær enn fint, når du er på en sånn plass som dette ? Ble ikke så mange bilder fra selve leiren egentlig ..

  Hva synes du om bildene ?

 • 24


  Har ikke blitt noe bedre, selv om jeg ikke har så vondt i hode lengre . Gikk i hele går uten ibux, trodde jeg skulle dø . Det dundret i hodet ! Fikk lyst å banke hodet i veggen bare for å se om det hjalp . Måtte droppe legetimen min i dag (skulle til legen pga ryggen), den er flyttet til ekko annen tid jeg ikke vet når er . Malene skal ha selskap i kveld, og jeg kan selvfølgelig ikke gå ! Årh, blir så irritert . Kunne ikke gå i fjord heller pga da var jeg på Sola ! Jaja, håper du får en fin kveld, Malene ♥ Nå må jeg legge ut 1000 bilder fra polen på face, folk maser som f ...

  Hva gjør du i dag ?

 • 28


  Sorry for få og dårlige bilder .. De er tatt på veien bort til Danmark . Det blåste så at det var vanskelig å holde kameraet og jeg var dritkvalm (spydde faktisk og, æsj) !

  Hadde egentlig planer om å legge ut day 1, day 2, day 3 osv, men siden jeg omtrent ikke tok noen bilder fra de dagene vi bare satt i buss, legger jeg dem bare ut under navnene på plassen vi var på . Hvis det var forståelig ! 

  Akkurat nå følels det som at hundre hester galopperer i hodet mitt, og tror ikke akkurat det hjelper å sitte på dataen . Er forresten også så trøtt at det tok flere min før jeg skjønte at jeg satt å prøvde å få inn stikkontakta i det hullet på dataen som laderen skal inn i . Hey smarta ! Tror jeg legger meg igjen ..

  Hva synes du om bildene ?

 • 23

  Noen gang vært så trøtt at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg ? Det har jeg vært, omtrent hver dag i en uke . Ellers var det en kjempefin tur, og tanken på at jeg aldri kommer til å reise på en sånn tur med de samme folka, liker jeg ikke ! Har stått opp i 6-7 tiden hver dag, ledd utrolig mye, sittet altfor mye i buss, levd på sjokolade, spist mat som smakte dritt, gått langt, gått gjennom 3 konsentrasjonsleirer, vært frustrert over lite plass i baggen, vært på 5 (?) forskjellige hotell . Kommer ikke på mer akkurat nå, er ekstremt trøtt ! Er så forkjølet at det gjør vondt å svelge, snakke, spise, stemmen min var helt ødelagt i hele natt, har også fått feber og hodet dundrer . Stikker å sluker noen ibux !


  Brevet jeg fikk av Erle i dag tidlig, hvis ikke hun er verdens søteste så vet ikke jeg !

  Hatt det fint mens jeg har vært borte ?

 • 115

  I 5 tiden i natt reiser jeg til Polen (egentlig Tyskland i første del) . Det betyr null blogging til torsdag (28 oktober), men i mellomtiden så kjører jeg en spørsmålsrunde . Jeg svarer på alt, men det finnes grenser på hva man kan spørre om og . Kommentarene kommer ikke til å bli vist, vil si at jeg må godkjenne de først ! Gjør det på denne måten, fordi jeg liker å ha oversikt over hva folk skriver . Enkelt og greit !


  Håper jeg vertfall får inn minst så mange spørsmål som sist . Ha en kjempe fin tid mens jeg er borte, så snakkes vi om en uke ! Da har jeg forhåpentligvis mange bilder å dele med dere .

  Noe du vil spørre om ?

 • 33
  Ble ferdig med 'Predikanten' i går, da slo det meg . Jeg må jo nesten ha noe å lese på i bussen på vei til polen ! Gikk på bibloteket, men de hadde ikke bok nr 3 (steinhuggeren) inne akkurat da, så da kjøpte jeg den heller . Den var på halv pris osv uansett ! Har hørt det er en av de beste, så akkurat det at jeg måtte kjøpe den gjorde meg ingenting !

  Etter å ha lagt et klesplagg i baggen hvert 5-10 min siden forje innlegg, så er jeg endelig ferdig med pakkinga (tror jeg) . Nå sitter jeg bare å slapper av og ser på 4 stjerners middag (eller hva det kalles) .

  Holder du på med en bok nå ?

 • 45


  Har funnet fram baggen, varme sko og klær og holder nå på å pakke ned alt . Vi reiser i natt ! Det betyr ingen blogging frem til Torsdag i neste uke (28 oktober) . Siden jeg skal ha spørsmålsrunde mens jeg er borte, så er det vertfall noe som skjer på bloggen imens . Haha, tipper statistikken er nede på null når jeg kommer hjem ! Kommer med mer informasjon senere .

  Som jeg har laget hundre innlegg om før, så haaater jeg å pakke . Får det bare ikke til, ender bare med at jeg tar med alle klærene jeg kan tenke meg å gå med, og så bruker jeg bare halvparten av de . Denne gangen er det for det meste bare varme klær å pakke, så tror jeg har alt under kontroll . 
  JEG GLEDER MEG HELT VILT TIL Å REISE, BLIR SÅ BRA ! (haha)

  Hva gjør du nå ?

 • 25

  Fordi jeg var så j**** slapp ang. forje spørsmålsrunde, så lurte jeg på om jeg heller bare skal ha en ny en ? Jeg svarte jo bare på en del, den andre ble ikke laget ferdig og aldri om jeg orker å prøve å finne frem de spørsmålene jeg ikke fikk svart på . Fikk inn syykt mange spørsmål ! Håper dere har noe å spørre om denne ganga også da . Egentlig så er det ikke vits å spørre dere om jeg skal ha en ny en og bare glemme den gamle, for det kommer til å skje uansett . Så lover jeg å være MYE bedre denne gangen !
  Ikke begynn å still spørsmål nå er dere snille, blir bare stress isåfall . Starter spørsmålsrunden i morgen kveld ! Mer informasjon får dere i morgen .

  Okei ?

 • 31

  Har fått mange spørsmål om jeg kan legge ut spotifylista mi . Har gjort det en gang før, men det var for ca 100 år siden, så kan vel ikke forvente at folk gidder å sitte å lete i arkivet ! Ja, jeg hører på rock (hard) og metal . Noen bare forstår det ikke ? Noe jeg synes er helt på trynet . Får ofte brev og spørsmål om musikksmaken min, folk klarer vist ikke å forestille seg at jeg hører på sånn musikk . Fikk brev tidligere i dag; 'Har du pikk elns ? Du er pen og har veldig god musikksmak ♥. Noe stemmer ikke her .' - kunne ikke annet enn å le ! Jeg mener; hva faen ? Jaja, driter i hva andre måtte synes om saken, hører på den musikken jeg liker . Ikke et tema å ta opp .


  Spotifylista mi; alt

  Forresten; det at musikksmaken min ikke 'passer meg' ? Dummeste jeg har hørt .

  Hvilken 'musikksjanger' liker du best ?

 • 27
  Nå sitter jeg å laster ned musikk, må få inn noe nytt til Polenturen ! Vi må jo sitte i buss i timesvis, da trenger man tidsfordriv . Hva er vel bedre enn musikk da ? Har fått noen spørsmål om når vi reiser osv, det kommer jeg til å lage et eget innlegg om senere . Enten i kveld eller i morgen, tipper på i kveld ! Ha en fin dag .

  Hva gjør du ?

 • 43

   

  Noen som husker at jeg sa at vi hadde flytende sjokolade til å dyppe frukta i i går ? Vel, 3 plater med kokesjokolade ble vist litt (altfor) mye . Så da kom vi på den smarte planen at vi kunne smøre det i trynet (!!), bruke det som ansiktsmaske på en måte . Skal jeg si dere en hemmelighet ? Huden føltes faktisk renere og 'glattere' etterpå . Så hvis du en gang har litt for mye flytende sjokolade liggende, smør det i trynet ! Og får å si det sånn; ansiktene våre har aldri smakt bedre !
  Hahaha, må le av det siste bildet, som dere ser så fulgte vi med og var fult konsentrerte ! Sofie slettet alle bildene som ble tatt av henne, that bastard . Og hun smørte ikke inn hele fjeset, fordi hun 'snart måtte gå', hihi .

  Fikk du lyst å slikke på fjesene våre nå eller ? (bare ignorer spørsmålet og heller kommenter hvor pene vi var, lol)

   

 • 30
  Nå sitter jeg her med et glass med kakao i hånda og slapper av . Skal bare fikse meg (kan ikke gå ut sånn som jeg ser ut akkurat nå, gosh) så skal jeg ut med Johanne . I stad da jeg var ute å gikk med avisen, så kom pluttselig et rådyr springene ned bakken, den holdt på å falle flere ganger pga det var så glatt stakkars . Den sprang ned til statoil og begynte å springe rundt i krysset der, så forsvant den rundt en sving og jeg så den aldri igjen .. jeg som hadde gitt den et navn og alt, Gordon Rudolf skulle han hete ! Jaja, life goes on .

  Føler forresten at jeg begynner å bli litt av et kakao-monster ..

  Hva skal du i dag ?

 • 37
  Jordbær, druer, eple, smeltet sjokolade til å dyppe i og kakao .. Trenger jeg å si mer ? Nå skal snart jeg, Sofie og Inga sette på Iron man 2 . Ha en fin kveld videre !

  Jealous ?

 • 26
  Nå sitter jeg og prøver å få varmen i kroppen igjen, til tross for at været er nydelig ute, så er det iskaldt ! Til å dø av med andre ord . Som sagt så har jeg vært på stadion og sett A-lags kamp, de tapte 4-0 . Jaja, shit happens ! Tok disse bildene på vei hjem i stad, kjedet meg litt og da tenkte jeg .. WHY NOT ? Hadde seriøst blitt dritflau hadde det gått noen forbi mens jeg tok bilder .. Haha, heldigvis var jeg heeelt alene ! Håper jeg ..

  Er det fint vær der du bor ?

 • 28
  Stikker snart opp på stadion for å se A-lags kamp, de skal spille mot Mandal (hvis jeg ikke husker helt feil) . Senere i kveld skal jeg være med Inga, hva vi skal gjøre får dere vite på senere . Været her i 'byen' er kjempe fint, så kan nesten ikke vente med å komme meg ut . Ha en fin dag !

  Hva er dine planer for dagen ?

 • 40


  ELLER IKKE ?! Jeg frøs seriøst av meg de ballene jeg dessverre aldri fikk i stad . Trodde jeg skulle dø ! Er utrolig skuffet over meg selv, klarte bare å spille litt over halve første omgang, før jeg måtte gi meg .. Hater den forbanna ryggen, føler meg helt handikappa ! Vi tapte 3-0 elns .. Bra spilt uansett jenter !

  Nå sitter jeg å koser meg med kakao mens jeg ser på X-Factor !

  Hva gjør du akkurat nå ?

 • 36

  Nå stikker jeg snart opp på stadion, vi skal spille kamp mot Radar . Har aldri vært så nervøs før en kamp .. Grunnene for det er vel at jeg er usikker på om ryggen klarer seg gjennom hele kampen og hvordan jeg selv kommer til å spille etter min lille 'pause' ! Føler jeg er i dritdårlig form .. Dette er vår siste kamp denne sesongen, har vært spennende ! Radar er et godt lag, og med to av våre beste spillere på benken pga skade så lurer jeg virkelig på hvordan det kommer til å gå . Håper virkelig det går vår vei denne gangen !

  Ønske oss lykke til ?

 • 25


  Når kreativiteten og fantasien er på bunn, skjer ting som dette .

 • 35
  På skolen i dag hadde vi en normal time . I musikken dansa vi (øvde til temakvelden vi skal ha i polen), så var den gamle rektoren våres i klassen og fortalte historier fra folk som hadde opplevd krigen osv,  de tre siste timene så vi på film (fra hitler's siste dager) . Den varte virkelig i omtrent 3 timer, det ble litt slitsomt i lengden, og med tanke på de gode trestolene vi må sitte på tenker jeg alle jublet inni seg . 

  Ja, vi reiser til Tyskland og Polen neste uke . Gleder meg som en liten unge ! Vi blir borte fra Onsdag 20 til Torsdag 28 . Blir bra ! Får ikke blogget mens jeg er borte da, men skal nok finne på noe ..

  Hatt en fin dag til nå ?

 • 31

  Liker du muffins ?

 • 30
  Har hatt en kjempe fin dag med to herlige jenter ! Jeg og Louise satt på bakeren i over en time (?) og ventet på at Sofie skulle bli ferdig på jobb . Vi fikk forresten gratis lys av noen ikea folk som var i byen for å reklamere for ikea'en som skal åpne i Kr.sand elns (ikke vet jeg), lysene luktet kjempe godt . Etter det vimset vi bare rundt, gikk på kaffebørsen, og var en stund med Tor og Joakim . Jeg og Sofie avsluttet dagen med å synge julesanger på vei opp fra byen, høyt ! Vi nærmere skrek ut sangene, vedder på at det hørtes dødsfint ut . Haha, Louise ble vertfall litt flau !

  Hva har du gjort i dag ?

 • 26


  Nå sitter jeg her med Louise, vi stikker en tur til byen nå . Vi skal på bakeren og besøke Sofie som er på jobb ! Skoledagen i dag har vært helt grei, gikk utrolig sakte da .. Ha en fin dag videre ♥

  Hva skal du i dag ?

 • 37

  Tycks ?

 • 25
  Å springe litt ! Utrolig herlig, var akkurat det jeg trengte . I dag på skolen hadde vi svømming, åhherregud jeg hater det . For det første; timen er utrolig kort, så det er så godt som rett ned i bassenget og rett opp igjen . For det andre; det er bare stress etterpå, ca 10 min på å skifte osv . For det tredje; det er rett og slett bare ikke gøy ! Og siden vi altså skulle ha svømming i dag, valgte jeg å gjøre det på den lette måten .. sminkeløs, uten extensions og med lua dratt laaangt ned over fjeset . Haha, så antageligvis helt forferdelig ut, men drit på !

  Hva har du gjort i dag ?
  Btw; GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN ASTRID OG MALENE

 • 40
  Dette er da verdens søteste, snilleste og rareste katt noen gang . Egentlig en helsikkes slappfisk, men guud så herlig! Vi snakker da om katten som la fra seg den saftige drittklatten på rommet til Kaia på søndag (haha, jeg trodde jeg skulle dø! Tok bilder av det, men tviler på at det er et syn dere vil se), og som 'tramper' på dørhåndtaket når han vil inn . Vet ikke helt hva jeg skal si om den der dritinga, men det med døra er bare søtt .

  Har du katt ?

 • 35 • 34

  At folk lager falske profiler og later som at de er meg ! Hva f*** er problemet ? På den tiden da jeg var nettby-addicted og satt og nerda der døgne rundt, var det utrooolig mange tilfeller (altfor mange spør du meg) der folk hadde laget falsk profil . Det vil si, tatt bildene mine og sagt at det var dem ! Den dag i dag skulle jeg ønske jeg hadde skrevet ned hver bidige gang en falsk profil ble opprettet, for det var ikke få . Ble like irritert hver gang, kanskje ikke så rart ?

  Nå har det begynt på facebook også . For ikke så lenge siden fant jeg en svensk faceprofil, den var sperret (så jeg kunne ikke se noe annet enn profilbilde og litt informasjon om personen) . Hun hadde et bilde av meg som profilbilde ! Jeg sendte et brev til henne og spurte hvorfor i h******* hun hadde bilde av meg som p.bilde ? Fikk svar at jeg var forbilde hennes, derfor ! Ikke godt nok svar i det hele tatt, ba henne fjerne det og har ikke snakket med henne siden . Oppdaget en ny falsk profil her om dagen, ett ord; TRAGISK !

  Noen har til og med laget en blogg med bilder av meg ! Er det mulig ? EN BLOGG ! Mange kommenterte at de viste at bloggen var fake osv, så personen sletten den til slutt .

  Til slutt; synes dette her er utrolig barnslig ! Det er ulovlig og, så skjønner ikke at folk gidder å ta sjansen .  De kan umulig synes at de selv er så stygge at de heller vil utgi seg for å være noen de ikke er, istedenfor å legge ut et bilde av seg ? Da kan man heller la være å lage en profil på noe som helst nettsted . Er utrolig lei ! Hvis det er noen som leser bloggen min som noen gang/lager falske profiler av folk; skjerp dere !


  Sorry for at jeg lar aggresjonen min gå ut over dere, haha .

  Hva synes dere om dette ?

 • 30

  Ja, det var meningen at det skulle stå 'superman sOcks' ! Grunnen til det er at en fyr i klassen sin data var låst mens den spilte av en sang i den ene timen i dag, fyren som eide dataen va ikke der da, så sangen (som dere kan høre over her) ble spilt om og om igjen . Haha, det var liite morsomt ! For en dritstygg sang . Læreren vi hadde den timen, som er kjent for sine drapsblikk, så ikke særlig bli ut .. kan man si .

  Treninga i dag har vist blitt avlyst, tror kanskje jeg stikker ut å jogger en tur .

  Hva skal du i dag ?

 • 45


  Nå sitter jeg her med Jenny og stirrer i veggen, vi har vært en tur i byen, var noen småting jeg måtte få kjøpt . Haha, måtte bare ta noen bilder ! Var ekstremt slitsomt å stå opp kl 7 i dag, må ha sett ut som en vandrende zombie på skolen . Liker ikke at høstferien bare varer i en uke, men så klart .. det er bedre enn ingenting ! Vi begynner med svømming også denne uka, YEEES ! Eller ikke, hater det . Skal på trening om en time, så begynner vel  smått å gjøre meg klar nå snart . Ha en fortsatt fin dag !

  Hva har du gjort i dag ?

 • 26


  Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk på forje innlegg, ble utrolig glad ! Skal begynne å variere litt framover, har en del planer . Vi får se hvordan det går ! Ha en kjempe fin dag !

  Hva synes du om bildet ?

 • 69
  Føler at bloggen min sakte, men sikkert begynner å bli mer en fotoblogg . Noen som er enige ? Isåfall; er det positivt eller negativt ? Vil dere at jeg skal fortsette å legge ut mange bilder ? Føler faktisk at hvis jeg ikke legger ut bilder, så har jeg ikke noe annet å blogge om som er interessant . Er det kjedelig med så mange bilder ? Er det noe som virkelig ikke er stabilt på bloggen min, så er det statistikken, går opp og ned hele tiden . For er det noe jeg ikke vil, så er det å miste lesere !

  Så, er det noe dere vil ha mer av på bloggen ? Hvis det er noe jeg burde slutte med, eller ha mindre av, så er det bare å spytte ut det og .. Sist, men ikke minst; hva synes dere om at jeg legger ut så mange bilder, blir det kjedelig ?

  Tusen takk for all positiv tilbakemelding jeg har fått på bloggen, setter virkelig pris på det !

 • 35

  Image and video hosting by TinyPic

 • 33 • 26


  Satt barnevakt i 9 timer i går, gikk kjempe greit . Gud for noen skjønne jenter ! Det vil også si at jeg fikk mindre enn 4 timers søvn i natt (siden jeg må stå opp halv 9 for å selge avisene) . Nå sitter jeg å spiser frokost, orker ikke tanken på å gå ned . 'De eldre' i huset hadde folk her i går, og for å si det sånn, de hadde ikke ryddet . Så hvis jeg går ned nå, blir jeg sikkert tvunget til å være med å rydde . NO WAY sier jeg bare ! Så holder meg oppe . Da jeg og Kaia kom hjem i går, stod det også en å pisset i blomsterbedet våres .. døh, vi har faktisk dass !

  Planene for dagen er vel bare å slappe av . Jenny jobber i dag, så vurderer å stikke ned på kinaen en tur litt senere ! Ha en kjempe fin dag folkens !

  Hva skal du i dag ?

 • 48
  Nå burde jeg egentlig ha stått i dusjen, men tenkte jeg skulle lage et innlegg først . Har nettopp vært på en lang og herlig joggetur, var akkurat det jeg trengte . Ryggen har ødelagt alt for mye for meg, skal bare drite i den fram over, klarer ikke sitte stille lengre . I kveld skal jeg sitte barnevakt for to søte jenter, blir nok koselig !

  Hva skal du i dag ?

 • 38  Noen som husker at jeg skrev hvor svak jeg var for pianospilling ? Ja, jeg dør av sangen over .

  Like or dislike ?

 • 34


  Denne søte lille tingen fant jeg på kjøkkenet til Hanne for ikke så lenge siden . Haha, se så søt ! Måtte bare ta bilde av den . 

  I kveld er jeg hjemme alene med Erle (som sagt), så Jenny og Inga kommer ned en tur . Vi kommer sikkert til å leie en film osv . Nå har nettopp jeg og Erle spist pizza, mett.no !

  Hva skal du i kveld ?

 • 40
  Det at det går mot mørkere og kaldere tider nå, gjør meg egentlig ingenting (overraskede nok) . Eneste jeg erger meg litt over er hvor bleik jeg blir ! Brunfargen går sakte, men sikkert bort . Noen vil vel si; hvorfor bruker du ikke bare selvbruningsspray/krem da ? Eller; det er jo bare å ta solarium ! Jaja, er helt klar over det, men når du først har blitt lys i huden igjen, er det vanskelig å få en jevn brunfarge med selvbruningskrem, vil ikke gå rundt med orange flekker heller . Solarium har jeg faktisk aldri tatt før, så da kan jeg jo heller ikke uttale meg om det . Må nesten bare skrive; heldigvis er bildene over redigerte, haha . Har ikke noe imot folk som er lyse i huden altså, ikke msisforstå, bare foretrekker å være brun!

  En av grunnene til at jeg kom på å skrive dette innlegget er at søte Thale (tthale.blogg.no), kom hjem fra Kreta i natt ! Kan ikke akkurat se bort ifra at hun nå er superbrun, og ved siden av oss andre bleikinger .. Ja, håper hun hadde en fin tur ! 

  Hva er dine meninger om brun/bleik opplegget ?

 • 35
  Var med søte Johanne (swap.blogg.no, funker ikke å linke skjønner deeere) i går, vi vandret bare rundt i byen og tok noen bilder i parken før vi gikk opp til stadion får å se G15 spille kamp . De spilte uavgjort, 2-2 ! Etter kampen gikk jeg til Børre med noen andre folk, vi så på film osv . Vet ikke helt hva jeg skal i dag, kanskje prøve å få tak i Jenny ? Er hjemme alene med Erle i kveld, skriker 'fest' lang vei ! Det er forresten Johanne som har tatt de fleeeste bildene i dette innlegget, hun er kjempe flink ! Besøk bloggen hennes for å se fler .

  Har forresten blitt vurdert på denne bloggen; sivds.blogg.no og har kommet på Johanne's (swap.blogg.no) topp fem blogger . Tuusen takk til begge ! :D Før pleide jeg å skrive i slutten av et innlegg når jeg hadde blitt vurdert osv, men har helt glemt det vekk . Takk til dere andre som har vurdert (osv) meg !

  Hva skal du i dag ?

 • 41


 • 38
  Bildene er fra i slutten av sommerferien, da jeg var i Mandal med Maren . Disse bildene skulle egentlig ha kommet for hundre år siden, men pytt på . Bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier ? Dette er jo egentlig bare 13 av nesten 1000 bilder som vi begge tok til sammen, haha . Skal forhåpentligvis være med Maren igjen om ikke så lenge, og da kan jeg få bildene hun tok . Mye jeg ikke tok bilde av, tok hun, så ja . Også bare for å si litt om bildet av de tre guttene, så folk ikke missforstår helt; vi drakk ikke ! Kjempe koselige gutter . Christian, husker ikke navnet på han i midten og Gunnar, noen som husker at jeg sa at jeg hadde truffet Christian før ? På norway rock . Haha, kjekt at han kjente meg igjen . VAR EN HERLIG HELG ! Fikk skikkelig 'sommerlengsel' når jeg så igjennom bildene !

  Savner du sommeren ?

 • 39
  Nå sitter jeg her med Jenny, vi spiser popcorn og drikker kakao ! Haha, det er oversvømmelse over alt . Vi måtte gå ned i pøsregn for å kjøpe krem, komisk . Det har bøttet ned i hele dag, and we looove it .. Ha en fin kveld !

  Hva skal du i kveld ?

 • 30


  Jeg elsker nudler ! Haha, de minner meg om Maren (søteste jenta fra Moi) . Nå sitter jeg og ser på One tree hill . Senere i dag skal jeg være med Jenny, siden det er drittvær ute vet jeg ikke hva vi skal gjøre, men vi kommer vel alltids på noe . Ha en fin dag videre !

  Liker du nudler ?

 • 29
  Slutter det aldri å regne eller ? Det bøtter ned ute, og jeg kan ikke akkurat si at jeg liker det sånn kjempe godt . Gidder ikke å gå ut når det regner såpass mye, så hva er da igjen å finne på ? Fikk noen tips på en kommentar, hadde egentlig helt glemt hvor mye man faktisk kan gjøre når det regner . Alt jeg gjør er å sitte å klage ! Søte Sissel skrev denne kommentaren;


  Noen av dere har sikkert sett kommentaren før, men jeg likte vertfall tipsene ! Jeg er en av dem som tenker at når det regner ute, så er hele dagen ødelagt, men HALLO ! Det er mye å gjøre . Drit i om det regner ! Haha, sier personen som sikkert har i nærheten av hundre klageinnlegg når det gjelder været .

  Hva gjør du når det regner ?

 • 33  Ligger enda i senga, orker liksom ikke å reise meg (haha) . Dagen i går var fun, var først hos Jenny og så film, så tok vi turen opp til Tor litt senere ! I dag skal jeg være med Jenny og Inga, hva vi finner på er ikke sikkert . Tror kanskje jeg skal få dem med på å bake noe, fristet syyykt akkurat nå, haha ! 

  Hva gjorde du i går kveld ?

 • 43

  Nå stikker jeg straks til byen med Jenny, det er drittvær ute i dag og (til min store glede) ! Hvorfor f... måtte det bli stygt vær akkurat den uka vi har høstferie ? KAN NOEN FORTELLE MEG DET ? Neida, skal ikke virke hissig her . Nå må jeg gjøre meg klar og springe ned for å møte solstråla (haha, den var god) . Ha en fin dag !  Hvordan er været hos deg ?

 • 41

  ER NOE JEG HATER ! Legg merke til understrekinga under ordet 'hater' ! Er det noe jeg ikke har peiling på så er det HTML koder og sånt piss, men på en eller annen måte så får jeg det til (sånn halvveis) . Siden jeg etter min mening så ut som en mørbanka rosinbolle på den tidligere headeren, så byttet jeg til en som så en smule bedre ut . Designet endrer jeg aldri stort på, ganske enkelt for at jeg ikke gidder å begynne engang . Ender bare med masse riving i håret og sparking i bordet av frustrasjon . Selv om designene og headerene mine aldri er noe spesielle, får jeg alltid kjempe mange fine kommentarer av dere om det . TUSEN TAKK, setter veldig pris på det ♥  Hva synes du om hvordan bloggens design ser ut atm ?

 • 31
  Siden jeg er så snill mot folka i Rauli, så går jeg med avisen til dem hver søndags morgen (dette burde dere egentlig vite, med tanke på at jeg har gjort det i over 1 år nå) . Heldige meg fikk lov til å gå med avisene i pøøøøsregn i dag, skulle sett det smilet på trynet mitt da ja, wooho ! Nå sitter jeg i verdens beste sofa og leser 'Predikanten' og drikker latte . Har blitt ferdig med 'Isprinessen' (read it people), og nå har jeg kommet omtrent halvveis i bok nr 2 . Skal vel bare slappe av resten av dagen, tror ikke jeg orker tanken på noe annet . Ha en fin dag !

  Hva gjør du ?

 • 32


 • 29  Tycks ?

 • 26

  Dagens planer har gått i dass, skulle egentlig på 'skogstur' med Sofie, Inga og Louise, men det ble det ikke noe av ! Strekken i ryggen har kommet tilbake igjen, etter en ukes 'pause' . Kampen i går endte 4-4, helt greit . Vi spilte bra ! Hadde egentlig trodd jeg ikke skulle klare å bevege meg på kampen, med tanke på de 15 km jeg hadde jogget tidligere på dagen, men det gikk fint . Bortsett fra at en vannblemme oppå en annen vannblemme og ryggen  som ødela . Ikke fornøyd med egen innsats, men det får jeg bare drite i . Sitter ikke å griner pga det, for å si det sånn .  Hva er dine planer for dagen ?

 • 27

  Har nettopp spist og sitter bare å slapper av nå . Vi hadde joggedag på skolen, jeg jogget den lengste løypa som var 15 km ! Trodde jeg skulle bli mer sliten enn det jeg gjorde, siden jeg har sittet på ræva i nesten 2 uker pga ryggen . I dag skal vi til Kristiansand for å spille kamp mot Gimletroll, satser på seier denne ganga også ! For å si det sånn; man skal kjenne det etter en treningsøkt !


  Hahaha, skoen så helt hemma ut på bildet .

  Hva skal du i dag ?

 • MARTINE RØDLAND EGELAND

  I N F O:
  Jeg er en 18 år gammel jente fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord. Legger for det meste ut antrekk og tips, men blogger en del om hverdagen min generelt i tillegg! Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, hvis det skulle være noe mer så er det bare å sende mail!

  K O N T A K T:
  egelandmartine@gmail.com

  A N N O N S E R:


  hits
  bilde